Groepsreizen Georgië

Gergeti
Uplistsikhe
Sighnaghi
Upper Svaneti
gedroogd fruit Tbilisi

Groepsreis Georgië: natuur en cultuur

Met een groepsreis Georgië ontdek je de rijke cultuur van het land en wordt je verrast door de prachtige, heuvelachtige landschappen. Het is dé perfecte combinatie van natuur en cultuur. Als u kiest voor een groepsreis naar Georgië, staat u een mooi avontuur te wachten. Hoge bergtoppen, enorme bossen, idyllische dorpen en meer. Rondreizen naar Georgië doet u samen met NRV. Ontdek ons aanbod groepsreizen Georgië en maak ook kennis met Armenië.

Ontdek het échte Georgië

Fascinerende landschappen, de mooiste bezienswaardigheden en bijzondere steden verkent u in Georgië. Wij nemen u graag mee naar historisch én modern Tbilisi tot wijnregio Kakheti en niet te vergeten de imposante grotstad Vardzi. Onze reizen naar Georgië zijn ontzettend bijzonder! De hoofdstad van Georgië, Tbilisi biedt heerlijk lokaal eten, goede wijnen en indrukwekkende architectuur. Ontdek de schatten van de stad tijdens de groepsreis. De beroemde grotstad Vardzia is een indrukwekkend hoogtepunt waar u ook uitgebreid zal stilstaan. Reist u ook mee?

Voordelige groepsreis Georgië boeken

Wanneer u kiest voor een groepsreis Georgië met NRV, kiest u voor een voordelige reis samen met een groep gelijkgestemde medereizigers met alle hoogtepunten die u niet mag missen. Een groepsreis is een ervaring om nooit te vergeten. Reis mee naar Georgië en ontdek alle natuurlijke en culturele hoogtepunten. Neem tijdens de reis even een momentje om van al het moois te genieten. Wijnregio’s, populaire steden en idyllische dorpen. Een rondreis Georgië is een reis die u niet snel zult vergeten. Beleef het met samen met onze enthousiaste reisleiding. Ontdek nu ons diverse aanbod rondreizen Georgië.
Rondreizen > Rondreizen Georgië > Groepsreizen Georgië