Familiereizen Egypte

Egypte

Vakantie Egypte met kinderen

In nog geen vijf uur vliegen jullie naar Egypte met de hele familie waar geweldige activiteiten op jullie wachten. Heb je gekozen voor een familiegroepsreis? Dan ontmoet je de andere gezinnen en ontdekken jullie samen al het moois van deze bestemming. Je ontdekt tempels, piramides en je maakt ook kennis met de gastvrije Egyptenaren. Misschien is een cruise over de Nijl inclusief in je programma en vaar je over één van de langste rivieren ter wereld. Geniet aan het einde van de familiereis met je gezin van de goudgele stranden en de fascinerende onderwaterwereld van Egypte.

Ervaar alle hoogtepunten van Egypte met de hele familie

Een familiereis Egypte betekent samen de wereld van de farao's ontdekken. Breng tijdens de reis een bezoek aan de hoofdstad Caïro en de wereldberoemde piramides van Gizeh, één van de zeven wereldwonderen, en laat je betoveren door de mysterieuze sfeer. Stap in de voetsporen van de farao's terwijl je de Vallei der Koningen in Luxor verkent en de goed bewaarde mummies bewondert. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de badplaats Hurghada te ontdekken. Maak geweldige herinneringen en sluit nieuwe vriendschappen tijdens een familiegroepsreis of privéreis in Egypte.

Boek nu een volledig verzorgde familierondreis

Bij onze volledig verzorgde familiereizen staat gemak voorop. We begrijpen dat het reizen met het gezin speciale aandacht en planning vereist en daarom zorgen wij bij NRV dat alles tot in de puntjes is geregeld. Van comfortabele familiehotels tot kindvriendelijke activiteiten, iedereen zal van de reis gaan genieten. Met onze groepsreizen kun je rekenen op ervaren gidsen die deskundig zijn, vriendelijk en erop getraind om verschillende gezinnen in een groep te begeleiden. De gids zal jullie voorzien van interessante feiten, boeiende verhalen en leuke activiteiten. Boek nu een familierondreis Egypte voor een onvergetelijke ervaring bij dé rondreis specialist van Nederland.
Rondreizen > Rondreizen Egypte > Familiereizen Egypte