NRV- Frequently Asked Questions(FAQ)
Vakantie Australië
Australië is een uniek, veelzijdig en prachtig land. Waar u aan de ene kant de ruige outback met de bekende monoliet Uluru vindt, vindt u aan de andere kant weer prachtige zandstranden met het Great Barrier Reef. Australië biedt alle verschillende landschappen aan wat het een erg bijzonder land maakt. De witte zandstranden, indrukwekkende koraalriffen, unieke dieren en het tropische regenwoud doen u aanvoelen alsof u in het paradijs bent terwijl de outback en steden als Coober Pedy juist doen aanvoelen alsof u op een andere planeet bent! Hier midden in bevinden zich nog bruisende steden als Sydney en Melbourne. Deze afwisseling is een bijzondere ervaring die u zeker niet wilt missen. Of u nu geïnteresseerd bent in de ongerepte eilanden, een hippe stadscultuur of gewoon rondspetteren in het beroemde heldere water en het spotten van de dieren en koraal in de Zee, Australië is de plek om veel verschillende landschappen en unieke plekken te ontdekken!
 • De bruisende steden Sydney en Melbourne
 • De outback met eeuwenoude culturen van de Aboriginals en Uluru
 • De Great Ocean Road met de twaalf apostelen
 • Cairns met Great Barrier Reef en het regenwoud
Meer landinformatie over Australië
Mijn ideale vakantie bij NRV
Icoon NRV rondreisspecialisten
Rondreisspecialisten
Met meer dan 500 rondreizen wereldwijd is NRV de grootste rondreisspecialist en bieden wij altijd een rondreis die bij u past.
Icoon jarenlange ervaring
Zorgeloos en comfortabel
Welke rondreis u ook kiest, u kunt deze aanpassen aan uw persoonlijke wensen. U hoeft maar één ding te doen, dat is genieten.
Logo reisspecialisten
Enthousiast en deskundig
Onze ervaren reisspecialisten helpen u graag op weg uw droomreis realiteit te maken.
Logo prijs
Altijd de beste prijs
Met ons grote aanbod is er voor ieder budget een rondreis beschikbaar. Waar gaat u naartoe?
Prachtige Port Douglas Australie
Ontdek alle bezienswaardigheden in Australië
 • De prachtige zandstranden bij Great Barrier Reef
 • Ayers Rock midden in de Outback
Bekijk alle bezienswaardigheden in Australië
Twaalf Apostelen Great Ocean Road
Beste reistijd Australië
Australië is een erg groot land met verschillende klimaatzones. Zo kan het bij het Great Barrier Reef erg warm zijn, maar in de Outback erg koud, dit is belangrijk om rekening mee te houden tijdens een rondreis Australië. Het grootste deel van het land heeft een warm woestijnklimaat, hieromheen is er een grote zone met een warm steppeklimaat Ontdek de beste reistijd voor Australië
Ervaringen van anderen
Great Barrier Reef
Label_Groepsreis
Zeer indrukwekkende reis die een heel goede indruk geeft van Australië
J. Glasbergen op 12 maart 2023
Great Barrier Reef
Blue Mountains Australië
Label_Groepsreis
Wij hebben deze reis als heel compleet ervaren. Een niet al te grote groep en een geweldige reisleider Ricardo.
P. Hederman op 15 maart 2023
Blue Mountains Australië
Judith de Man Productmanager NRV
Waar u aan de ene kant de ruige outback met de bekende monoliet Uluru vindt, vindt u aan de andere kant weer prachtige zandstranden met het Great Barrier Reef. Australië biedt alle verschillende landschappen aan wat het een erg bijzonder land maakt.
Judith de Man, productmanager Australië
Judith de Man Productmanager NRV
Geniet van een veelzijdige vakantie in Australië
Tijdens een vakantie Australië ervaart u een land vol contrasten. Van het bewonderen van de meest ongerepte en spectaculaire landschappen ter wereld tot lange kustlijnen en weelderige regenwouden. Met onze Australië vakanties maakt u kennis met de beste bezienswaardigheden van bruisende steden zoals Sydney en Melbourne. Daarnaast spendeert u uw tijd in Australië aan het bezoeken van de mooiste hoogtepunten en de indrukwekkende natuur. Een vakantie Australië zorgt voor een onvergetelijke ervaring.
Bewonder wereldsteden tijdens een vakantie Australië
Sydney is een iconische stad met een adembenemend uitzicht op de beroemde haven. Het Opera House en de Harbour Bridge zijn twee van de meest herkenbare bezienswaardigheden in Australië en bieden een prachtig uitzicht op de stad. Maar Sydney heeft nog veel meer te bieden, zoals de witte zandstranden van Bondi Beach, St. Maria Kathedraal, Hyde Park-kazerne en Sydney Tower. Wereldstad Melbourne staat bekend om zijn architectuur, street art en heerlijk eten. Het centrum van de stad heeft vele bezienswaardigheden waar NRV u graag mee naar toe neemt.
Boek nu een voordelige vakantie naar Australië met NRV
Naast Sydney en Melbourne zijn er tal van andere steden en mooie plekken in Australië die het ontdekken waard zijn. Een vakantie Australië boekt u nu voordelig bij de grootste rondreisspecialist van Nederland.
Veelgestelde vragen over Australië
Wat zijn de beste plaatsen om te bezoeken in Australië?
Australië heeft zoveel interessante plaatsen om te bezoeken, van bruisende steden tot prachtige natuurgebieden. Enkele hoogtepunten om te bezoeken in Australië:
 • Sydney: De grootste stad van Australië is beroemd om het Opera House en de Harbour Bridge.
 • Melbourne: Deze kosmopolitische stad staat bekend om zijn straatkunst, koffiecultuur.
 • Ayers Rock oftewel Uluru. Misschien wel het meest iconische van Australië, een must-see voor reizigers.
 • Great Ocean Road. De beroemde kustroute langs de Twelve Apostles
 • Great Barrier Reef. Een van de zeven wereldwonderen van de natuur, het grootste koraalrif ter wereld.
Wat is het beste moment van het jaar om Australië te bezoeken?
Australië is een erg groot land met verschillende klimaatzones. Zo kan het bij het Great Barrier Reef erg warm zijn, maar in de Outback erg koud. Dit is belangrijk om rekening mee te houden tijdens een rondreis Australië. Lees hier meer over de beste reistijd voor Australië .
Heb je een visum nodig voor Australië?
U bent verplicht elektronische reistoestemming te verkrijgen via ETA, voordat u aan boord kunt gaan van een vliegtuig of schip naar Australië. Voor een online aanvraag kunt u naar de website of app van de overheid van Australië gaan. Wij raden u aan de aanvraag tijdig in te dienen (tenminste 3 dagen vóór vertrek). ETA geeft in de meeste gevallen onmiddellijk autorisatie nadat u de gevraagde informatie heeft ingevuld, maar in sommige gevallen kan het 3 dagen in beslag nemen. Als geen toestemming wordt gegeven dient u een visum aan te vragen via de Australische ambassade. Personen met een niet-Nederlands paspoort kunnen verplicht zijn een visum aan te vragen. Heeft u een andere nationaliteit? Neemt u dan even contact op met de ambassade over welke papieren u nodig heeft.

Meer uitgebreide informatie treft u aan op deze website.

Houd er ook rekening mee dat uw paspoort nog minimaal 6 maanden geldig moet zijn na vertrek uit Australië.