Sossusvallei
Kalahari
Fish River Canyon
Etosha Nationaal Park
Himba's
Caprivistrook
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Fly-drive Namibië – Met een huurauto door zuidelijk Afrika

Ga op avontuur en kies voor een fly-drive Namibië. Geniet van de prachtige natuur vanuit uw huurauto. In Namibië kunt u gemakkelijk van hoogtepunt naar hoogtepunt rijden. Tijdens uw fly-drive Namibië overnacht u in sfeervolle lodges en guesthouses. Maak van uw fly-drive een Afrikaanse reis en rij van Zuid-Afrika naar Namibië of van Namibië naar Botswana. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om in Namibië te blijven. Boek uw favoriete fly & drive Namibië gemakkelijk online en geniet van een ontspannen individuele rondreis door Namibië met veel vrijheid!

Ontdek de unieke natuur

Tijdens uw fly-drive Namibië ontdekt u de eindeloze vergezichten en prachtige natuurgebieden. Wandelend door de Fish River Canyon geniet u van deze prachtige uitzichten. Natuurlijk brengt u ook een bezoek aan de rode zandduinen van de Sossusvlei. Beklim het uitzichtspunt ‘Dune 45’ en geniet ook hier weer van een prachtig vergezicht. De natuur van Namibië leent zich er goed voor om wilde dieren te spotten. In de Kalahari-woestijn bijvoorbeeld kunt u op zoek naar antilopen, springbokken en giraffen. Wanneer u tijdens uw fly-drive Namibië een echte safari wilt beleven, rijdt u naar het Etosha Nationaal Park. Dit is het grootste wildpark van Namibië en staat bekend als één van de beste parken om wilde dieren te spotten. Ook kunt u tijdens uw fly-drive Namibië kennismaken met de Himba-stam. Leer over de tradities en gebruiken van deze stam als u een familie bezoekt.

Beleef meer Afrika met NRV

Laat u betoveren door zuidelijk Afrika tijdens een fly-drive Namibië van NRV. Tijdens onze uitgebreide rondreizen Namibië rijdt u van hoogtepunt naar hoogtepunt in Namibië én kunt u ook nog eens de hoogtepunten van omliggende landen bezoeken. Wat denkt u van een stadstour door Kaapstad? Of bewonder de prachtige natuur in Botswana en bezoek de Okavango Delta. Het is zelfs mogelijk om een bezoek te brengen aan de beroemde Victoria Falls. Laat u verrassen door onze unieke reisprogramma’s! Onze fly-drives zijn bovendien flexibel af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Zo kunt u uw reis verlengen of upgraden en u kiest zelf uw type huurauto uit. Het is bij NRV ook mogelijk om uw fly-drive Namibië helemaal zelf samen te stellen: zelf samenstellen Namibië. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om van uw fly-drive Namibië een onvergetelijke reiservaring te maken. Gaat u liever mee op een groepsreis? Bekijk dan ons aanbod groepsreizen Namibië.

Rondreizen > Rondreizen Namibië

Fly-drive Namibië

 
Namibië is de ideale bestemming voor een fly-drive. Ontdek de unieke natuur tijdens één van onze fly-drives Namibië. Met de huurauto naar uw keuze rijdt u van hoogtepunt naar hoogtepunt. U kunt uw fly-drive Namibië zelfs uitbreiden naar de omliggende Afrikaanse landen, zoals Zuid-Afrika en Botswana. Geniet van de vrijheid en ongerepte natuur tijdens uw favoriete fly-drive Namibië.
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis