Welkom op de blogpagina van NRV
Rondreis India

De voordelen van familiegroepsreizen

Nieuwsgierig naar de voordelen van familiegroepsreizen? Wij vertellen je graag alles over deze vorm van rondreizen. Naast onze avontuurlijke en ontspannen groepsreizen over de hele wereld, bieden wij nu ook familiegroepsreizen naar bestemmingen zoals Italië, Thailand, Jordanië en Amerika. Met onze familiegroepsreizen vanaf 6 jaar en vanaf 12 jaar reizen kinderen veelal met leeftijdsgenoten en maken jullie samen de mooiste herinneringen. Zijn jullie aan het oriënteren om als gezin een prachtige rondreis te maken? Dan lichten we graag toe waarom een familiegroepsreis een geweldige keuze is!1. Ervaar het gemak van een familiegroepsreis

Het belangrijkste voordeel is dat waar je ook heen gaat, je niets zelf hoeft te regelen en je zorgeloos op rondreis kunt gaan. Een familiegroepsreis betekent namelijk gemak, zodat je zelf ook optimaal kunt genieten van je vakantie. Bij NRV reizen jullie altijd in kleine groepen. Daarnaast zijn de reisroutes zorgvuldig uitgestippeld, een aantal activiteiten zijn inbegrepen bij de reis, en wij bieden vaak kindvriendelijke hotels aan. Bovendien kun je al je vragen stellen aan onze reisspecialisten die zelf ook ervaring hebben met het maken van een groepsreis met hun eigen gezin en kun je tijdens de reis terecht bij de reisleiding. Met onze familiegroepsreizen ontdek je verschillende bestemmingen samen met andere ouders en kinderen. Onze kindvriendelijke vakanties zijn ook geschikt voor alleenstaande, avontuurlijke ouders met nieuwsgierige kinderen (en tieners!). 

2. Nieuwe vriendschappen met leeftijdsgenoten

Kinderen komen tijdens de groepsreis in aanraking met andere culturen, gebruiken, eetgewoontes en nieuwe vriendschappen zijn vaak al snel gesloten. Omdat een tiener nu eenmaal andere interesses heeft dan een kind van 6, reizen jullie samen met kinderen uit dezelfde leeftijdscategorie wat zal bijdragen aan een onvergetelijke reiservaring. Je kinderen zullen vast nog vaak denken aan die bijzondere groepsreis met andere kinderen. En wie weet maken jullie samen ooit weer plannen om dezelfde groepsreis te maken, dat zou toch onwijs leuk zijn! 

3. De leukste kindvriendelijke activiteiten en hotels

Eén van de vele voordelen van familiegroepsreizen zijn de kindvriendelijke activiteiten en hotels die wij aanbieden. Wat dachten jullie van een spannende woestijnsafari in Wadi Rum of gaan jullie liever op zoek naar dolfijnen en verborgen tempels in Indonesië? Hebben jullie nog niet genoeg gehad van alle activiteiten? Dan hebben wij uiteraard de leukste excursies uitgezocht die jullie optioneel kunnen bijboeken. De hotels waarin jullie verblijven zijn vaak voorzien van een heerlijk zwembad en kinderen kunnen ook genieten van diverse kindermaaltijden. Kies samen jullie favoriete familiegroepsreis en beleef samen geweldige activiteiten. 


4. Individuele vrijheid én genoeg tijd voor elkaar

Willen jullie een dagje wat anders doen zonder de groep? In het dagprogramma is er voldoende afwisseling en zijn er genoeg vrije momenten opgenomen in het programma. Zo kunnen jullie ervoor kiezen om jullie vrije momenten ontspannen te besteden met een duik in het zwembad of gaan jullie misschien wel mee op één van onze avontuurlijke excursies. Door de ideale combinatie van het reizen met de groep en de vrijheid om bestemmingen zelf ook te ontdekken, genieten jullie ook nog van genoeg tijd met je eigen gezin. 

5. Reizen in een rustig tempo dichtbij en ver weg

Trek je graag met het hele gezin eropuit? Je hoeft niet ver te reizen om samen een bijzondere vakantie te beleven. Wij bieden namelijk ook veelzijdige familiereizen dichtbij huis. Van heerlijke strandvakanties met voldoende ontspanning tot actieve groepsreizen waarbij de schitterende natuur op locatie centraal staat. Eén van de vele voordelen van familiegroepsreizen bij NRV is dat je kunt reizen in een rustig tempo samen met andere ouders en kinderen, waarbij je nog steeds genoeg van de bestemmingen zult zien. Maak je graag een verre reis met het gezin? Ook dan zorgen wij ervoor dat jullie voldoende kunnen ontspannen, zodat jullie weer helemaal opgeladen aan de volgende activiteiten met de groep kunnen beginnen. 

       Nóg meer voordelen van onze familiegroepsreizen

 • Wandelingen en fietstochten zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Ideaal voor de hele 
  familie, van jong tot oud.

 • Wij zorgen dat jullie over alle belangrijke informatie beschikken zoals over het reisprogramma, 
  vaccinaties en documenten.

 • Ervaren reisbegeleiding deelt graag de leukste tips en plekken met jullie. Bovendien kun je voor 
  al je vragen tijdens de reis bij de reisleiding terecht.

 • Met de voordelige familierondreizen van NRV kun je voor een lage prijs de mooiste bestemmingen 
  ontdekken met jouw gezin.


Wil jij ook samen met je gezin een rondreis maken? Neem een kijkje in ons aanbod en vind het familieavontuur dat past bij jouw gezin! Heb je nog specifieke vragen betreffende onze familiereizen? Bekijk dan onze FAQ-pagina per reis of neem contact op met onze Reisspecialisten via reserveringen@nrv.nl of telefonisch 070-307 6700.


Meer reistips

reiziger in Oman
Groepsreis van NRV Marokko
Petra Jordanië