Welkom op de blogpagina van NRV
Rondreis India

De mooiste familierondreizen voor schoolvakanties 

Wij hebben voor jullie een aantal prachtige bestemmingen geselecteerd, perfect voor de schoolvakanties. Ga samen met het hele gezin op avontuur met een familiegroepsreis of als jullie er liever privé met het gezin op uit gaan, kun je ook kiezen voor één van onze geweldige familieprivéreizen. Bekijk hieronder de mooiste bestemmingen, ideaal om te bezoeken met het hele gezin.


Familie bestemmingen in de voorjaarsvakantie

Zin om de zon op te zoeken in het voorjaar? In februari en maart is de kans op warm weer in Nederland vrij klein. Gelukkig is elders op de wereld meer zon. Zie hieronder wat tips voor de beste rondreizen in de krokusvakantie.

Egypte

In Egypte kunnen de temperaturen in februari oplopen tot 30°C . Dit is helemaal afhankelijk van de plek waar je naartoe gaat. Een heerlijk warme vakantie voor in de voorjaarsvakantie.
Egypte is een prachtig land vol kleur, historie en cultuur. Het land heeft een geweldige hoofdstad, maar ook kan je genieten van de Nijl en piramides. Ontdek magische verhalen in de Vallei der Koningen of leer over oude goden en farao’s.
Ook kan je hier heerlijk genieten van het strand aan de Rode Zee. Kortom, genoeg te zien en ondernemen met rondreizen van NRV!

Jordanië 

Een vakantie naar Jordanië eind februari is ideaal. Met een temperatuur tussen de 15°C  en 20°C , kunnen jullie de mooiste bezienswaardigheden ontdekken in de ideale weersomstandigheden. Jordanië heeft een geweldige mix van natuurlijke schoonheid, tijdloze tradities en cultureel erfgoed. Jullie kunnen in het land van alles beleven zoals overnachten onder de sterren, genieten van de UNESCO-Werelderfgoedlocaties, dobberen in de Dode Zee of klauteren op de mooie rotsen. Bezoek oude ruïnes als Petra en Jerash en ontdek de helende krachten van de modder en het zoute water van de Dode Zee. Bekijk hier ons aanbod familiereizen naar Jordanië.

Familie bestemmingen in de meivakantie

De meivakantie is een fijne reisperiode!  Veel kinderen hebben twee weken vakantie en in mei zijn veel bestemmingen een stuk minder toeristisch en minder warm dan in de zomer. Welke bestemmingen zijn dan perfect om naar toe te reizen met het hele gezin? Bekijk ze hieronder. 

Costa Rica

Costa Rica is het hele jaar goed te bereizen. De gemiddelde temperatuur ligt gedurende het hele jaar tussen de 21°C en 27°C. De drukste periodes zijn in de maanden juli en augustus. Wat het gunstig maakt om in mei hierheen te reizen omdat het minder toeristisch is gedurende deze periode.
Costa Rica is een prachtige vakantiebestemming en perfect voor echte natuurliefhebbers. Het land heeft de perfecte combinatie van nationale parken, wilde dieren, vulkanen en strand. Genoeg te beleven dus.
Ga met ons mee op familierondreis en ontdek het regenwoud, geothermische gebieden, zie de mooiste dieren, óók onderwater, en zipline over de hoge bomen.

Zuid-Afrika

Een reis naar Zuid-Afrika in mei lijkt misschien niet voor de hand liggend, maar heeft eigenlijk veel voordelen. Zo is er in Afrika een tijdsverschil van maximaal 1 uur, wat ervoor zorgt dat jullie geen last zullen hebben van een jetlag. Je kan dus direct optimaal genieten van je reis en bij terugkomst hoef je er geen rekening mee te houden dat de kinderen met een jetlag op school zitten. Verder zal het in Zuid-Afrika tussen de 20°C  en 26°C  zijn in mei.
In Zuid-Afrika kan je de mooiste wilde dieren spotten. Ook kan je de prachtige Tuinroute verkennen met bergen en lagunes, dichte bossen en verlaten stranden.
Bekijk ons familiereizen aanbod hier.

Familie bestemmingen in de zomervakantie

De zomervakantie is bij uitstek de populairste periode om op avontuur te gaan. De langere vakantie biedt de perfecte mogelijkheid om een verdere reis te boeken. Grote steden, bezienswaardigheden, landschappen en dieren ontdekken met het gezin? Hieronder twee perfecte bestemmingen voor de zomervakantie.

Vietnam

Met onze Vietnam familiereizen kan je kiezen tussen reizen van 16 dagen tot 22 dagen. In de zomer is het heerlijk warm en kan het tot 30°C  worden met af en toe een regenbui.
Vietnam is een geweldig land met een heerlijk gevarieerde keuken, veel geschiedenis en veel groen. Ontspannen en op avontuur gaan, gaat hand in hand tijdens onze rondreizen. De mogelijkheid tot heerlijke stranden in o.a. Phan Thiet, maar ook bezoeken jullie betoverende grotten en watervallen. Maak herinneringen op tijdens jullie familieavontuur in Vietnam!

Indonesië

In Indonesië geldt ongeveer hetzelfde weer als in Vietnam in de zomer. Het kan tot 30°C  worden met niet al te veel regen. De zomer valt namelijk buiten het regenseizoen. De variatie van eilanden, natuur, witte stranden en culturen zal deze reis onvergetelijk maken voor jong en oud. Jullie zullen overnachten tussen de geweldig mooie rijstvelden, snorkelen in het heldere water, artistiek Ubud ontdekken op de fiets en op zoek gaan naar verborgen tempels. Reizen jullie ook mee naar de schitterende eilanden Java, Bali en Sumatra?

Sri Lanka

Ook Sri Lanka is een fantastische bestemming voor in de zomer. Het gehele jaar geldt hier zon met in de zomer temperaturen tussen de 25°C  en 30°C . Het land staat ook wel bekend als de “Parel van de Indische Oceaan”. Sri Lanka biedt veel groen als theevelden en uitgestrekte rijstvelden, maar ook zijn er heerlijk tropische stranden en hoge bergen te vinden. Verder zal de rijke cultuur het hele gezin verwonderen. Kortom, genoeg te zien in dit prachtige Zuid-Aziatische land. Ontdek het zelf tussen ons aanbod familiegroepsreizen in Sri Lanka!

Maleisië

Verder is Maleisië een prachtig land om te bezoeken in de zomer. Het is een bestemming met de perfecte combinatie van historie en moderniteit. Met een mix van oude tempels, moderne wolkenkrabbers, jungles en theeplantages, indrukwekkende landschappen en prachtige stranden is er van alles te beleven. Ook hier is het zomers heerlijk weer en kunnen de temperaturen oplopen tot 32 graden. Maleisië is te ontdekken bij NRV voor kinderen vanaf 12 jaar. Bekijk de familiereizen en reis mee naar deze fantastische bestemming vol avontuur.

Familie bestemmingen in de herfstvakantie

Naast de zomervakantie is de herfstvakantie ook een populaire periode voor families om eropuit te gaan. Ontsnap aan het regenachtige weer en boek een rondreis naar één van de onderstaande bestemmingen.

Italië

Het zal rond de 20°C zijn wat Italië perfect maakt voor een mooie rondreis in de herfst. Italië is echt een land om verliefd op te worden. Het zal je met zijn heerlijke eten, rijke geschiedenis, schilderachtige dorpjes en zijn prachtige uitzichten niet teleurstellen. Omdat deze bestemming niet ver van huis is, is het een geschikte bestemming voor de herfstvakantie en kom je binnen enkele uren terecht in het betoverende land en kan je genieten van het romantische Italië. Reizen jullie in de herfst ook mee naar dit prachtige land?

Thailand

Thailand is de perfecte optie voor als jullie nog even het warme weer willen opzoeken. Hier kunnen jullie met temperaturen tot 30°C  nog heerlijk genieten van de paradijselijke stranden. Maar Thailand heeft natuurlijk nog veel meer te bieden, zoals spectaculaire landschappen, wonderschone tempels, bruisende steden en ongerepte jungles. Het gevarieerde land heeft voor ieder wat wils te bieden en zorgt voor een onvergetelijk avontuur. Reis nu mee naar Thailand en ontdek de bestemming met een groep of met het gezin. 

Meer inspiratie voor een mooie reis? Bekijk hier ons gehele aanbod familierondreizen en vind jullie droombestemming!