Welkom op de blogpagina van NRV
Rondreis India

Zonnen op 5 paradijselijke plekken van Indonesië

Als liefhebbers van exotische bestemmingen weten we dat er niets boven een ontspannende strandvakantie gaat, en Indonesië biedt enkele van de meest betoverende stranden ter wereld. In dit blogartikel nemen we u mee naar vijf paradijselijke plekken in Indonesië, waar het gouden zand, het kristalheldere water en de weelderige omgeving zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Of u nu een avontuurlijke reiziger bent die houdt van snorkelen en duiken, of iemand die gewoon wil ontspannen onder de tropische zon, Indonesië heeft voor elk wat wils.


1. Zuidkust Bali

Het zuiden van Bali heeft heel veel prachtige stranden, bijvoorbeeld bij de plaatsen Legian, Seminyak en Sanur. De zuidkust staat met name bekend om de mooie stranden om heerlijk te relaxen. Uiteraard zijn er in de omgeving voldoende bezienswaardigheden die zeer geschikt zijn als reisdoel om een dag of een dagdeel door te brengen.

Zuidkust Bali Indonesië

2. Senggigi Beach

Senggigi is een bekende toeristische plaats op het eiland Lombok. Het heeft een mooi strand waar het heerlijk is om een dag te ontspannen. Ook zijn er mogelijkheden om snorkelexcursies te boeken. U wordt dan naar de mooiste plekjes gebracht om te genieten van de onderwaterwereld.

Senggigi Beach

3. Gili Eilanden

De allermooiste stranden vindt u bij de Gili Eilanden. Deze bestaan uit drie eilanden: Gili Air, Gili Meno en Gili Trawangan. Het zijn paradijselijke bountyeilanden met een fel turquoise zee en witte zandstranden. Naast dat u hier heerlijk kunt genieten van ontspannen dagen aan het strand, zijn er ook prachtige snorkel- en duikexcursies te boeken.

Gili Eilanden

4. Cubadak Eiland

Een minder bekend, maar prachtig eiland is het eiland Cubadak. Het is gelegen ten westen van de stad Padang op Sumatra. Het eiland is nagenoeg onbewoond. U zult er alleen wat vissershutjes aantreffen. Het heeft een mooi strand met helder water en witte zandstranden. Door de koraalriffen rondom het eiland is het een perfecte plek voor mensen die houden van duiken en snorkelen.

Cubadak Eiland

5. Pemuteran Beach

Voor de liefhebber van rust en natuur is, het in het noordwesten van Bali gelegen, Pemuteran de perfecte uitvalsbasis. Het is een leuk vissersdorp met een mooi strand. Vlak voor de kust ligt het onbewoonde eiland Menjangan. Dit is volgens velen de mooiste plek om te snorkelen van heel Bali!

Pemuteran Beach

Blijf ons volgen voor meer reisinspiratie en tips en bekijk onze geweldige rondreizen naar het prachtige Indonesië. Veel plezier op uw volgende bestemming!