Jeruzalem
Dode Zee
Golan hoogvlakte
Berg der Zaligheid
Klaagmuur in de Oude Stad van Jeruzalem

Een rondreis naar Israël is onvergetelijk

Beleef een onvergetelijke ervaring tijdens één van onze rondreizen naar Israël. Wij nemen u graag mee naar alle hoogtepunten, maar laten u ook kennismaken met de minder bekende plekken van Israël. Ontdek het charmante havenstadje Akko met zijn sfeervolle mix van oosterse en middeleeuwse invloeden dat ook één van de oudste steden ter wereld is. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van deze eeuwenoude ommuurde havenstad met zijn smalle kronkelige straatjes en traditionele huizen. Ontdek de prachtige natuur van Israël in het paradijselijke Gan HaShlosha Nationaal Park met zijn warmwaterbronnen of Ein Gedi, een weelderige oase in de woestijn. Ook een bezoek aan Tel Aviv met zijn heerlijke stranden en goede restaurants mag tijdens uw rondreis door Israël niet ontbreken.

De Bijbelse hoogtepunten van uw rondreis in Israël

Tijdens onze rondreizen door het ‘Land van de Bijbel’ zijn de belangrijkste hoogtepunten van Israël opgenomen: de heilige stad Jeruzalem met de Klaagmuur en de Tempelberg en de pelgrimsstad Nazareth met de Basiliek van de Aankondiging. Ook maakt u een heerlijke boottocht op het Meer van Galilea, bezoekt u Tabgha – de plaats waar Jezus broden en vissen vermenigvuldigde - en geniet u van een panoramisch uitzicht vanaf de Berg der Zaligsprekingen. Laat de Bijbel tot leven komen tijdens onze indrukwekkende rondreizen door het imposante Israël met vele Bijbelse hoogtepunten. Al deze Bijbelse hoogtepunten en meer zitten in onze Israël reizen.

Voordelige rondreizen naar Israël met NRV

Ontdek Israël samen met NRV! Onze rondreizen Israël zijn met zorg voor u samengesteld, waarbij u profiteert van alle voordelen die u van dé rondreisspecialist mag verwachten: een boeiende reisroute door Israël, comfortabele hotels en altijd een scherpe prijs. Tijdens onze groepsreizen naar Israël reist u met een lokale, Nederlandssprekende reisleiding die een schat aan kennis over het land heeft. Hij vertelt u graag in geuren en kleuren over de geschiedenis, de lokale tradities en de actualiteiten van Israël. Wilt u uw reis door Israël combineren met Jordanië? Bekijk dan onze combinatiereis! Tijdens deze groepsreis ‘Israël & Jordanië’ ontdekt u het beste van deze twee indrukwekkende bestemmingen. Bekijk onze rondreizen in Israël en boek uw reis gemakkelijk online.

Rondreizen > Rondreizen Israël

Rondreizen Israël