Groepsreizen Israël

Jeruzalem
Dode Zee
Golan hoogvlakte
Berg der Zaligheid
Klaagmuur in de Oude Stad van Jeruzalem

Reizen naar Israël: overnacht in historisch Jeruzalem, relaxen in extreem zout zeewater en wandelen langs het meer van Galilea

Bent u van plan om naar Israël te reizen? Met onze groepsreis ‘Inspirerend Israël’ komt u langs alle (heilige) hoogtepunten die het land herbergt. Een rondreis Israël is niet compleet zonder een bezoek aan hoofdstad Jeruzalem. Hier zult u ook een aantal dagen verblijven, zodat de reisleider u mee kan nemen naar de meest bijzondere plekken, gezelligste markten en beste restaurants. Even dobberen in de Dode Zee kan erg verfrissend zijn tijdens de rondreis en het schijnt ook dat de modder een heilzame werking op de huid heeft. Vaar mee over het meer van Galilea en beleef een afwisselende vakantie!

Verken modern, bruisend Tel Aviv en fijne stranden

De ideale mix van een hippe, levendige en authentieke stad is zonder twijfel Tel Aviv. Wandel door de diverse wijken in de stad en kom in de Israëlische sfeer. De haven van Tel Aviv is een bruisend gebied en geliefd onder vele toeristen. Hier zijn talloze winkels, restaurants en cafés te vinden. Voor strandliefhebbers is Tel Aviv een fijne bestemming. Stranden waaronder Banana Beach, Tayelet en Frishman Beach zijn erg populair. Tel Aviv heeft voor ieder wat wils en is een must-visit voor een inspirerende vakantie.

Streep een rondreis Israël van uw bucketlist en boek nu voor de beste prijs

De voordelige groepsrondreis Israël van NRV is met zorg en veel plezier voor u samengesteld. Klik hier voor de beste rondreizen Israël en ontdek ook onze andere groepsreizen die u kennis laten maken van Israël in combinatie met Jordanië. Vanuit onze eigen reiservaringen kunnen wij u garanderen dat u tijdens de groepsreizen van deze twee landen het beste van beide te zien krijgt. Kiest u voor een groepsreis Israël of een groepsreis Israël en Jordanië? Kijk bij onze reizen naar Israël voor het uitgebreide aanbod en laat u verrassen door de verschillende opties.
Rondreizen > Rondreizen Israël > Groepsreizen Israël