Groepsreizen Iran

Yazd
Roze Moskee
Imam Square Isfahan
Traditioneel bergdorp Abyaneh
Persepolis

Een Iran vakantie: historie en cultuur

Reis mee met uw ervaren Nederlandssprekende reisleider en beleef Zijderoute-romantiek in een traditionele karavanserai, bezoek antieke paleisstad Persepolis, verken verrassend modern Teheran, logeer in poëtisch Isfahan en geniet van de rustgevende sfeer van prachtig versierde moskeeën, theehuizen en bazaars. Een vakantie Iran is een reis naar een land waar de tijd soms heeft stilgestaan, een unieke beleving waarbij u kennis maakt met dit authentieke land. Onze groepsreis zal u verrassen!

Ontmoet de gastvrije Iraanse bevolking

U leest het goed, onze reizigers zijn dol op de ontmoetingen met de Iraanse bevolking. En terecht! Want de bevolking is echt onvoorstelbaar vriendelijk. Iran zal u zeker weten verbazen, en wat nog meer bijzonder is: in sommige zogenaamde ‘vriendschapssteegjes’ passeer je elkaar onmogelijk zonder een praatje te maken. Als dat niet gezellig is, weten wij het ook niet meer. Iran is een land met lieve mensen en dat geeft een zeer warm welkom en een veilig gevoel tijdens uw rondreis.

Een afwisselende groepsreis Iran

Reis mee naar magisch Iran met onze groepsreis naar dit indrukwekkende land in het Midden-Oosten die u ook kennis laat maken met de gastvrije bevolking. Bij onze groepsreis ‘Klassiek Iran’ profiteert u van vele voordelen en populaire hoogtepunten zoals een boeiende reisroute langs steden als Teheran, Yazd, Shiraz en Isfahan met overnachtingen in fijne hotels tegen een altijd scherpe prijs. Samen met een Nederlandssprekende reisbegeleider en Engelssprekende lokale gids beleeft u het sprookjesachtige Iran. Bekijk onze groepsreis Iran of neem contact op met onze reisspecialisten die u graag verder helpen met het boeken van uw ideale rondreis.
Rondreizen > Rondreizen Iran > Groepsreizen Iran