Yazd
Roze Moskee
Imam Square Isfahan
Traditioneel bergdorp Abyaneh
Persepolis
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Een rondreis door Iran is een reis vol afwisseling

Met mozaïeken belegde moskeeën, gezellige theehuizen met waterpijpen en kleurrijke bazaars, een rondreis door Iran is een indrukwekkende reis. Iran heeft eindeloze bezienswaardigheden, zoals het verrassend moderne Teheran, het fabelachtige Isfahan en de woestijnstad Yazd. Tijdens het reizen maakt u uiteraard ook kennis met de gastvrije bevolking van Iran. De buitengewoon vriendelijke Iraniërs geven u een zeer warm welkom. Een rondreis door het bijzondere en magische Iran is een unieke en onvergetelijke ervaring!

De tijd in Iran heeft soms stilgestaan

Reizen naar Iran betekent eigenlijk een reis terug in de tijd. Zodra u een bazaar of het oude stadsgedeelte van bijvoorbeeld Shiraz inloopt, ontdekt u de warme oeroude cultuur en lijkt het net alsof de tijd heeft stilgestaan. Wandel door smalle steegjes en langs kleine werkplaatsen waar oude ambachten nog uitgeoefend worden. Een bezoek aan de Roze Moskee in Shiraz met zachte tapijten en kleurrijke glas-in-loodramen mag uiteraard niet ontbreken. In de bergdorpjes en afgelegen steden komt u in aanraking met de oud-Perzische cultuur van Iran, terwijl in de grotere steden, zoals Teheran de traditionele cultuur met de moderne cultuur is samengesmolten.

Voordelige rondreizen naar het magische Iran

Ontdek het prachtige Iran met onze groepsreis naar dit betoverende land in het Midden-Oosten die u het echte Iran laat zien! Bij onze groepsreis ‘Klassiek Iran’ profiteert u van de voordelen die u van NRV – dé rondreisspecialist – mag verwachten: een boeiende reisroute langs steden als Teheran, Yazd, Shiraz en Isfahan met overnachtingen in prima hotels tegen een altijd scherpe prijs. Samen met een Nederlandssprekende reisbegeleider en Engelssprekende lokale gids beleeft u het sprookjesachtige Iran. Bekijk nu onze groepsreis naar Iran!

Rondreizen > Rondreizen Iran

Rondreizen Iran

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis