Welkom op de blogpagina van NRV
Rondreis India

De 10 mooiste fly drive bestemmingen

De naam zegt het al; “fly” en “drive”. Vlieg naar een prachtige bestemming en vervolg de reis met uw huurauto. Met onze Fly & Drive reizen kunt u op eigen gelegenheid uw bestemming ontdekken, waarbij de reisroute die langs alle bezienswaardigheden gaat én accommodaties al voor u zijn geregeld. Van indrukwekkende metropolen in Amerika tot pittoreske dorpjes in Italië of van de koningssteden in Marokko tot het kleurrijke Mexico. Om het wat makkelijker voor u te maken, lichten wij graag de 10 mooiste bestemmingen voor een fly drive voor u uit!

Portugal

Ontdek met een comfortabele huurauto het prachtige Portugal!
Niet al te ver vliegen vindt u culturele schatten, rijdt u langs idyllische landschappen, pittoreske dorpjes en kunt u ontspannen op goudgele stranden. Ontdek historisch Porto, bewonder de prachtige natuur in de Azoren of beleef het bloemeneiland Madeira. Aan natuur, heerlijk eten, mooie baaien en culturele bezienswaardigheden is er geen gebrek in dit land. Stap samen in de auto en ontdek de mooiste hoogtepunten van Portugal zelf!

Canada

Ook Canada is een geweldig land om te ontdekken met de auto. U kunt hierbij bruisende wereldsteden als Vancouver en Toronto bezoeken, maar ook prachtige natuur in o.a. Banff Nationaal Park of de Niagara Falls. Onze reisspecialisten hebben alles geregeld voor een indrukwekkende reis. De wegen in Canada zijn goed geschikt voor (langere) ritten met een door u gekozen huurauto. Alles kan op eigen tempo, want de fly-drives zijn flexibel en kunt u naar eigen wens invullen met genoeg mogelijkheden voor verlenging.

Mexico

Duik in de geschiedenis van de Mayacultuur tijdens een bezoek aan de eeuwenoude piramides en zwem in de vele indrukwekkende cenotes van Yucatán. Er valt van alles te beleven tijdens een fly drive door Mexico.
Indrukwekkende berglandschappen, agave boerderijen, kleurrijke steden, uitgestrekte woestijnen en bewonderenswaardige vulkanen, kunt u allemaal bezoeken tijdens uw privé rondreis. Proef het heerlijke eten en reis mee naar Mexico!

Noorwegen

Verken Noorwegen en zijn prachtige natuur. Het fijne aan een fly drive door dit land is dat u tijdens uw reis langs de weg spectaculaire uitzichten zal tegenkomen en omdat u met uw eigen auto bent, kunt stoppen wanneer u wilt.
U krijgt de kans om het Noorderlicht te zien en ook zijn er andere winterse excursies te doen, zoals; Trollfjord cruise of een excursie naar de Briksdal-gletsjer.
Kortom, genoeg te zien in Noorwegen en misschien wel nóg mooier met de auto!

Zuid-Afrika

Beleef indrukwekkende safari’s in de nationale parken en wellicht spot u The Big Five. Ook kunt u genieten van andere hoogtepunten als de Tafelberg in Kaapstad, de Panoramaroute en St. Lucia met vele nijlpaarden. Overnacht in speciaal geselecteerde lodges of guesthouses om uw ervaring nog rijker te maken.
Een fly drive in Zuid-Afrika is een reis met prachtige natuur, cultuur en tradities op een heerlijk tempo wat u zelf bepaald. 

Italië

Bewonder heuvellandschappen, oude steden, witte zandstranden en misschien wel de Etna tijdens uw fly drive door Italië. Er staat heerlijk eten en lekkere wijn op uw te wachten in het historische Toscane, of maak naast prachtige stranden ook kennis met indrukwekkende paleizen en luxueuze villa’s in Sardinië. U kan er natuurlijk ook voor kiezen om de hoofdstad Rome te bezoeken of de scheve toren te bekijken in Pisa.
Gaat u dit jaar op rondreis door Italië?

Maleisië

Beleef Maleisië met de auto! U zult langs hoogtepunten rijden zoals; het bruisende Kuala Lumpur, de Petrona Twin Towers en de historische voormalige VOC-stad Malakka. Maar ook is er onderweg genoeg natuur te zien zoals de Cameron Highlands, het Taman Negara regenwoud of kom lekker bij op de tropische eilanden: Penang, Langkawi of Perhentian.
Alles is natuurlijk te zien op eigen tempo en met onze fly drives kunt u er ook voor kiezen uw reis te verlengen, bijvoorbeeld naar Borneo of Sumatra. Maleisië is een geweldig land om te ontdekken met de auto.

Marokko

Een ander land dat goed te bezoeken is met een fly drive is Marokko. Marokko is een veelzijdig land waar u de koningssteden Rabat, Fes, Marrakech en Meknès kan ontdekken, met prachtige gebouwen, kleurrijke straten en paleistuinen. Maar ook kunt u uitgestrekte woestijnen, mooie bergdorpjes en prachtige watervallen bewonderen. Veel variatie dus in één reis door dit prachtige land. Uw huurauto is all-risk verzekerd en er zijn ook verschillende opties in huurauto’s voor het hele gezin.

Costa Rica

U kunt er ook voor kiezen om met uw huurauto door Costa Rica te reizen. Het groene land zit voor natuur en dieren. Zo kunt u schildpadden ontdekken in Tortuguero Nationaal Park of de diversiteit aan flora en fauna bewonderen in nevelwoud Monteverde. Ook kunt u prachtige vulkanen bewonderen zoals de Arenal vulkaan en de Rincón de la Vieja vulkaan, waar een mooi nationaal park omheen ligt met warmwaterbronnen en modderbaden. Echt een land waar u naartoe reist voor de natuur! Met de auto kunt u dit allemaal zelf ontdekken terwijl u een stop maakt wanneer u wilt. 

Amerika

Last but not least, Amerika! Een roadtrip door dit land is een reis waar veel mensen van dromen. Stop bij uitzichten of bij de prachtige kust. Stop in nationale parken als Yosemite of ontdek het stadsleven in bijvoorbeeld New York. Tijdens uw fly drive kunt u veel hoogtepunten bekijken als; één van de droogste plekken op aarde: Death Valley, de Grand Canyon of het actieve Las Vegas. Kies voor een onbekende route of juist de beroemde route 66! De keuze en vrijheid ligt bij u, maar één ding is zeker; het zal een belevenis worden!