Zonsopkomst op de Bromo Vulkaan
Zonsopkomst op de Bromo Vulkaan
Bijzonder bezoek aan Kampung Naga
Bijzonder bezoek aan Kampung Naga
Bezoek aan de beroemde Borobudur Tempels, Jogjakarta
Bezoek aan de beroemde Borobudur Tempels, Jogjakarta
Boot excursie Green Canyon
Boot excursie Green Canyon
Wandelen door Old Batavia & Sunda Kelapa
Wandelen door Old Batavia & Sunda Kelapa

Easy Going Java & Bali

Privéreis | 22 dagen v.a. 2281
2231i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
05-10-2020
Reisduur
22 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Reizen in een rustig tempo door minder bekende delen van Java
Kennismaking met het hindoeïsme en boeddhisme bij de Prambanan & Borobudur Tempels
Wandelen en fietsen over uitgestrekte plantages
Koloniale tijden herleven in Old Batavia & Sunda Kelapa
Bezoek aan Malang met de mogelijkheid de Bromo Vulkaan te beklimmen
Heerlijke stranddagen in Sanur

Ontspannen reizen op een relaxed tempo

Vind u het ook zo fijn om op een rustig tempo te reizen waarbij u echt de tijd heeft om alle hoogtepunten van Java en Bali helemaal in u op te nemen? Tijdens deze rondreis maakt u zeer uitgebreid kennis met Java, u ziet de prachtige binnenlanden met het vele natuurschoon en de ongerepte dorpen. U bezoekt niet alleen de Borobudur-tempel maar u overnacht bovendien aan de voet ervan! En bij de indrukwekkende Prambanan tempel maakt u een sportieve fietstocht. Uiteraard is er ook tijd voor een ontspannen strandverblijf op Java voordat u via Wonosobo, Jokjakarta en Solo verder richting de Bromo-vulkaan reist. Na de ontspannen oversteek naar het goden eiland Bali verblijft u hier in een mooi strandhotel en hiervandaan kunt u op uw eigen tempo dit prachtige eiland verkennen!

"In Java waren de gids en chauffeur super, altijd op tijd, wisten overal de weg en de gids wist veel te vertellen en was werelds."

De heer JAM Roijackers, Aarle- Rixtel

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam - Jakarta

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht Amsterdam - Jakarta

Vandaag vliegt u vanaf Schiphol naar Indonesië, waar u de volgende dag aankomt.

DAG
02

Jakarta

id_al_jakarta2.jpg
Kennismaking met uw Nederlandssprekende gids
Vrije middag om te acclimatiseren
Overnachting Jakarta

Vandaag komt u aan in Jakarta, de hoofdstad van de grootste eilandstaat ter wereld; Indonesië. Na de douaneformaliteiten wordt u verwelkomd door uw lokale Nederlandssprekende gids. Vervolgens heeft u de transfer naar uw hotel en heeft u de dag vrij om te acclimatiseren en uit te rusten.

Op Java reist u met een deskundige Nederlandssprekende gids die u alles over het land en zijn cultuur zal vertellen. Tijdens het hoogseizoen (juli en augustus) kan het voorkomen dat u met een Engelssprekende gids reist.

DAG
03

Jakarta - Bogor - Bandung (ca. 150 km)

id_al_sundakelapa.jpg
Vertrek Jakarta
Wandelen door Old Batavia
Bezoek haven Sunda Kelapa
Wandeling Botanische Tuinen Bogor
Tussenstop Puncak Pas
Eerste overnachting Bandung

Na het ontbijt maakt u een stadstour door Jakarta met o.a. een bezoek aan de oude Sunda Kelapa Haven en maakt een foto stop bij het Nationale Monument. Ook bezoekt u het Fatahillah-plein en het oude Old Batavia (Kota Tua). Krijg tijdens een korte stadswandeling in Old Batavia een eerste indruk van de roerige geschiedenis tussen Nederland en Indonesië. Old Batavia is opgezet door de Nederlanders tijdens de kolonisatie, het is de oudste wijk van Jakarta. Bekijk de vele koloniale huizen en herken de Nederlandse invloeden. We eindigen de wandeling bij het mooie Batavia Café, gevestigd in één van de oudste gebouwen van de stad.

Vervolgens rijdt u met uw gids verder naar Bogor waar u een wandeling maakt door de schitterende Botanische tuinen, gelegen rond het Presidentiële Paleis ‘Buitenzorg’. Daarna rijdt u langs de uitgestrekte theeplantages, waar u een mooie stop maakt aan de beroemde Puncak Pas. U vervolgt uw rit naar de stad Bandung, ook wel het ‘Parijs van het Oosten’ genoemd. In de namiddag zult u in Bandung arriveren en naar uw hotel worden gebracht. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

DAG
04

Bandung

id_al_bandung.jpg
Bezoek warmwaterbronnen Sariater Resort
Stadswandeling Bandung
Vrije middag
Voorstelling Pak Udjo (optionele excursie)
Tweede overnachting Bandung

Vandaag zullen we als eerste naar de Ciater hooglanden rijden, waar we de theepluksters aan het werk zien en prachtige vergezichten hebben. Het is een route die niet te vaak door andere organisaties wordt bezocht en dus minder toeristisch. Na een bezoek aan de warmwaterbronnen in het Sariater Resort keert u terug naar Bandung, waar u een korte stadswandeling maakt.

In de middag kunt u heerlijk bijkomen aan het zwembad of een wel heel bijzondere voorstelling bijwonen bij Pak Udjo (optioneel). Kinderen van alle leeftijden, geloven en achtergronden kunnen hier gratis worden opgeleid in traditionele muziek, toneel, dans en bijvoorbeeld het spreken voor een groot publiek. Deze lokale kinderen voeren een hartverwarmende show op waarbij u tevens kennis maakt met verschillende traditioneel Indonesische dansen en instrumenten én u zelfs in de gelegenheid bent met hen mee te dansen en te spelen.

DAG
05

Bandung - Garut (ca. 73 km)

id_al_garut.jpg
Prachtige route naar Garut
Uitzicht op de vulkanen Papandayan en Cikuray
Per paardenkar naar de afgelegen Cangkuang Tempel
Overnachting in Garut

Vandaag volgen we een prachtige route naar het hoger gelegen Garut, een plaatsje dat in de koloniale periode een populair vakantieoord was vanwege zijn gunstige ligging op ongeveer 700 meter hoogte. Tevens biedt het dorpje een prachtig uitzicht over de vlakbij gelegen vulkanen Papandayan en Cikuray. Onderweg brengt u een erg bijzonder bezoek aan de Cangkuang Tempel en het aangrenzende dorpje, gelegen aan de oevers van de Ciwulan Rivier. De bewoners zijn erg gastvrij en u zult met een grote glimlach worden ontvangen. Het gebied is bekend vanwege zijn visvangst en huisindustrie. Hier maakt men bijvoorbeeld heerlijke bruine suiker (gula jawa). Het laatste stukje naar de tempel legt u af per dokar (dit is een paardenkar) en een soort vlot. Een hele leuke ervaring!

DAG
06

Garut - Pangandaran (ca. 147 km)

id_al_javarijstvelden2.jpg
Vertrek Garut
Route langs groentetuinen, traditionele dorpen en eindeloze rijstterrassen
Bezoek aan het traditionele dorp Kampung Naga
Heerlijke visgerechten eten in Pangandaran (optioneel)
Overnachting in Pangandaran

Vandaag reizen we verder richting het westen. Een mooie route door een landelijk deel van de Preanger met zijn vele groentetuinen, traditionele dorpen en eindeloze rijstterrassen. We maken een stop in Kampung Naga. Dit dorp is nog naar Oud-Sundanees gebruik gebouwd; zonder gemotoriseerd verkeer. Uw busje moet daarom ook buiten het dorp blijven. U wandelt naar het dorpje toe (een pittige klim met een trap van 360 treden). In het plaatselijke winkeltje worden traditionele Anklungs gemaakt en verkocht, een erg leuk souvenir voor thuis!

Vervolgens gaat u, via Tasikmalaya, naar het vissersdorp Pangandaran; een geliefde plaats voor huidige vakantiegangers van alle leeftijden en afkomst vanwege de ligging aan het strand. U kunt hier heerlijke verse vis eten en de sfeer is heel ontspannen.

DAG
07

Pangandaran

id_al_greencanyon2.jpg
Vrije dag Pangandaran
Tweede overnachting in Pangandaran

Vandaag heeft u een heerlijke vrije dag. U kunt op eigen gelegenheid van dit vissersdorp en de stranden genieten. De stranden hier worden over het algemeen beschouwd als de mooiste van Java en het is hier ook prima surfen. Vlakbij Pangandaran ligt het Penanjung National Park. Dit natuurpark ligt op een schiereiland en is de moeite van het bezoeken zeker waard.

DAG
08

Pangandaran - Baturaden (ca. 116 km)

id_al_javarijstvelden.jpg
Vertrek Pangandaran
Vrije middag
Overnachten aan de vulkanische berg Slamat

Vandaag een korte reisdag, want het is ongeveer 2 uur rijden van Pangandaran naar uw hotel in Baturaden, fraai gelegen tegen de helling van de vulkanische berg Slamat. Baturaden ligt hoger, waardoor het lekker koel is en de omgeving zeer groen. In de middag kunt u vanuit uw hotel eenvoudig het natuurgebied in wandelen. Ook kunt u de middag heerlijk genieten aan het zwembad met een goed boek. Overnachting in Baturaden.

DAG
09

Baturaden - Wonosobo (ca. 99 km)

id_al_diengplateauvelden.jpg
Transfer naar Wonosobo
Overnachten in Wonosobo

Ook vandaag een heerlijke, ontspannen dag waarbij we onze reis door West-Java voortzetten naar Wonosobo, waar we de volgende ochtend het beroemde Diëng Plateau zullen bezoeken. Overnachting in Wonosobo.

DAG
10

Wonosobo - Magelang (ca. 62 km)

id_al_diengplateau.jpg
Bezoek aan het beroemde Diëng Plateau
Vervolg van de route naar Magelang
Overnachting Magelang

Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald door uw gids en brengt u een bezoek aan het Diëng Plateau. Hier treft u ruïnes aan van historische hindoeïstische tempels uit de 8e eeuw na Christus. Dit mystieke vulkanische gebied heeft nog actieve opspuitende zwavelbronnen en een kratermeer Telaga Warna met verschillende kleuren. Na deze excursie rijdt u terug naar het hotel om u op te frissen en te ontbijten. We checken uit en rijden vervolgens richting Magelang. Het hotel waar u verblijft grenst aan de beroemde Borobudur Tempel, waardoor u de volgende ochtend als één van de eersten het indrukwekkende tempelcomplex kunt bezoeken. Nog vóór de officiële openingstijd kunt u vanaf de tempel genieten van de prachtige zonsopkomst.

DAG
11

Magelang - Borobudur - Jogjakarta (ca. 46 km)

id_al_borobudur2.jpg
Wakker worden aan de voet van de Borobudur
Uitgebreid bezoek aan de Borobudur tempel
Bezoek aan het fascinerende Merapi National Park
Bezoek aan het traditionele Candirejo per paard en wagen (optionele excursie)
Eerste overnachting in Jogjakarta

Vandaag vroeg op, want vanuit uw hotel wandelt u zo naar de entree van de Borobudur. Het is een prachtig tijdstip om de Borobudur te bezoeken, voordat de poort open gaat voor het grote publiek. De Borobudur is één van de meest indrukwekkende boeddhistische tempels in de wereld, gelegen in een groene jungleachtige omgeving, aan de voet van een vulkaan. Het uitzicht is adembenemend en de verhalen achter de diverse muurschilderingen heel bijzonder.

Na een bezoek aan de Borobudur rijden we naar een erg bijzondere plek, waar de Merapi Vulkaan op een fascinerende manier zijn sporen heeft achtergelaten. In het Merapi National Park heeft u schitterend uitzicht over de Merapi en Merbabu Vulkanen en kunt u een bezoek brengen aan het museum. Hierna reist u verder naar ‘de culturele hoofdstad van Java’: Jogjakarta. In de volksmond wordt de stad ook vaak ‘Jogja’ genoemd. Hier zult u twee nachten verblijven

Als u het leuk vindt kunt u, voordat u naar Jogjakarta rijdt, ook een optionele excursie maken naar het dorpje Candirejo waar de tijd al erg lang stil lijkt te staan. Met paard en wagen komt u aan in het dorpje, waarna u de mogelijkheid wordt aangeboden om per voet de verschillende ‘home-industries’ te bewonderen. Zo kunt u onder andere zien hoe in een traditioneel huis zelfgemaakte cassava crackers worden gemaakt. Een bijzondere ervaring!

DAG
12

Jogjakarta

id_al_waterpaleis .jpg
Stadstour en tocht per traditionele Becak
Bezoek Paleis van de Sultan (Kraton)
Bezoek atelier ‘Yogya-zilver’
Ramayana Dansshow + diner (optionele excursie)
Tweede overnachting Jogjakarta

Na het ontbijt zult u opgehaald worden door uw gids en gaat u de stad beter leren kennen. Als eerste maakt u een wel erg bijzondere rit per traditionele Becak naar het Keraton; het Paleis van de Sultan. Ook bezoekt u het waterpaleis, waar de sultan zijn vrije tijd doorbracht, en de vogelmarkt waar de lokale bevolking graag komt omdat de vogels staan voor rijkdom en succes. Uiteraard bezoekt u ook een lokaal batik- en zilverfabriekje waar u de kunst van deze handnijverheid leert kennen.

's Avonds heeft u de mogelijkheid een optionele excursie te boeken naar een indrukwekkende Ramayana Dansshow, inclusief diner.

DAG
13

Jogjakarta - Prambanan Tempels (ca. 65 km)

id_al_prambanantemple2.jpg
Spectaculaire fietstocht
Bezoek Prambanan Tempels (inclusief rondleiding)
Derde overnachting Jogjakarta

Na het ontbijt verlaat u de stad en stapt u op de fiets! Tijdens een spectaculaire fietstocht door de omgeving van de Prambanan fietst u door prachtige rijstvelden, landerijen, dorpjes en tabaksplantages. U bezoekt een zeer oude afgelegen tempel, verscholen tussen mais- en bananenplanten.

Bij terugkomst brengt u samen met uw gids een bezoek aan de indrukwekkende Prambanan Tempels. Deze tempels zag u vaak op de achtergrond zag tijdens de fietstocht. Dit is het grootste Hindoe tempelcomplex van Indonesië dat net buiten de stad Jogjakarta ligt. U krijgt hier een uitgebreide rondleiding en kunt zelfs een kijkje nemen in de diverse stupa’s.

DAG
14

Jogjakarta - Jombang - Malang (ca. 275 km)

id_al_lachendeman.jpg
Transfer naar treinstation
Treinreis naar Jombang
Overnachting Malang

Na het ontbijt wordt u naar het station gebracht waar u op de trein stapt die u dwars door Centraal-Java naar Oost-Java brengt. U stapt uit in Jombang en wordt vanuit daar naar Malang gebracht. Onderweg ziet u het dagelijks leven aan u voorbij trekken en maakt u zo nu en dan een stop in enkele van de vele dorpjes die u passeert. Een lange maar bijzondere dag vol lokale indrukken.

DAG
15

Malang - Optioneel Bromo Vulkaan

id_al_bromo.jpg
Heerlijke vrije dag in Malang
‘Bromo Expeditie’ Bromo-vulkaan (optionele excursie)
Tweede overnachting Malang

Vandaag heeft u de gehele dag ter vrije besteding. U kunt heerlijk uitslapen, met uw gids en chauffeur de stad verkennen of heerlijk bijkomen aan het zwembad met een goed boek. Het is fijn om even te ontspannen na een lange reisdag en voordat u eventueel de Bromo Vulkaan gaat bezoeken.

In de avond kunt u deel nemen aan de optionele excursie ‘Bromo Expeditie’. Een excursie die door velen als één van de hoogtepunten van deze fantastische rondreis wordt ervaren. U staat middenin de nacht op en rijdt naar de entree van het Bromo National Park. Hier stapt u in kleine oude jeeps waarmee u naar de top van de Penenjakan Berg rijdt. Deze ‘old-timer’ brengt u via de smalle bergweggetjes naar het uitzichtpunt, waar u de spectaculaire zonsopgang opwacht onder een hopelijk prachtige sterrenhemel. Bij het toenemen van het daglicht wordt langzaam duidelijk hoe bijzonder en mooi het landschap is dat aan uw voeten ligt. (De kwaliteit van de zonsopgang is afhankelijk van het weer.) Hierna gaat de tocht verder naar de voet van de Bromo Vulkaan waar u, per paard of te voet, verder kunt trekken naar de kraterrand. Hier komt de rook van de vulkaan letterlijk de aarde uit. Na deze enerverende ochtend kunt u heerlijk bijkomen tijdens het ontbijt op de berg.

DAG
16

Malang - Kalibaru (ca. 230 km)

id_al_kalibaru.jpg
Bezoek plantage Bu Harni
Eerste overnachting in Kalibaru

In de ochtend rijdt u, na de Bromo excursie of vanuit uw hotel, met uw gids richting Kalibaru, waar u de laatste 2 nachten verblijft alvorens u oversteekt naar het eiland Bali. In Kalibaru bezoekt u de Ibu Harni plantage, één van de oude koloniale plantages die Oost-Java rijk is. U wordt rondgeleid door de boer en ziet hoe cacao, koffie, vanille, kaneel en peper worden verbouwd. Tevens ziet u waarom er vele gewassen vanuit Indonesië met Nederland en andere Westerse landen zijn verhandeld. Kalibaru is een heerlijk rustig plantage plaatsje, eenvoudig maar gezellig.

DAG
17

Kalibaru

id_al_kawahijen.jpg
Vrije dag in Kalibaru om zelf te besteden
Beklim de Ijen Vulkaan (optioneel)
Bezoek Sukamade Schildpadden Project (optioneel)
Tweede overnachting in Kalibaru

Kalibaru is een sfeervol plaatsje omgeven door natuur, aan de zuidelijke hellingen van de berg Gunung Ijen. In dit deel van Java staan veel palmen. Gedeeltelijk voor de opbrengst van de kokosnoten en gedeeltelijk voor het maken van de bruine palmsuiker. Verder wordt er koffie, nootmuskaat, kruidnagel, vanille, foelie, cacao en kaneel verbouwd. Vanuit deze plaats kunt u wandelen of fietsen door de plantages in de omgeving of een excursie maken naar de Ijen Vulkaan. Ook kunt u vanuit uw hotel een excursie regelen naar het Sukamade Schildpadden Project.

Ook kunt u zich hier op een wel héél bijzondere manier laten masseren (pijitten) door enkele vrouwen uit het dorp. Het kost u bijna niets en het is een erg bijzondere ervaring!

DAG
18

Kalibaru - Sanur (Bali)

id_al_sanur1.jpg
Ferry-overtocht Ketapang - Gilimanuk/Bali
Eerste kennismaking met het goden eiland Bali
Eerste overnachting in de populaire badplaats Sanur

Na het ontbijt rijdt u richting Ketapang, waar u de lokale ferry pakt naar Gilimanuk op Bali. Bij aankomst op Bali rijdt u verder naar de populaire badplaats Sanur. Hier is het moment gekomen om te gaan genieten en kennis te maken met het prachtige eiland van de goden: Bali.

U verblijft in de gezellige badplaats Sanur. In een hotel met een heerlijk zwembad en op loopafstand van vele winkeltjes, restaurants en bars. In de loop van de vooravond (of de volgende ochtend) maakt u kennis met onze plaatselijke vertegenwoordigster, die u uitnodigt voor een informatiebijeenkomst om u wegwijs te maken in de omgeving, en volledig tot uw dienst staat tijdens uw verblijf op Bali.

DAG
19

Sanur

id_al_balistrand.jpg
Twee vrije dagen
Ontmoeting plaatselijke vertegenwoordigster (Nederlandssprekend)
Tweede en derde overnachting Sanur

De komende dagen heeft u volop de gelegenheid om te genieten op het vriendelijke eiland Bali. U heeft alle tijd voor zon-, zee- en strandplezier, maar u heeft op deze vrije dagen ook de mogelijkheid allerlei optionele excursies en activiteiten te ondernemen indien gewenst.

Het is ook mogelijk om uw hotel in Sanur te upgraden naar één van onze luxere hotels op Bali. Zo kunt u o.a. verblijven in het Prama Sanur Beach Hotel, het Griya Santrian en het Segara Village in Sanur of het Bali Mandira Resort in Legian. Zie voor meer informatie over de hotels en toeslagen het kopje 'extra opties'.

DAG
21

Sanur - Denpasar - Amsterdam

id_al_beeld.jpg
Transfer naar vliegveld Denpasar
Terugvlucht Denpasar - Amsterdam

Helaas is er een einde gekomen aan deze fantastische reis over de eilanden Java en Bali en wordt u opgehaald voor uw vlucht naar Amsterdam.

DAG
22

Aankomst Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
8 opties
Open+
+Extra's
10 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Vervoersopties
Open+
22 dagen Easy Going Java & Bali: altijd de beste prijs
Intercontinentale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

Binnenlandse vlucht Denpasar - Jakarta
23 kg ruimbagage op de intercontinentale vluchent met KLM
30 kg ruimbagage op de intercontinentale vluchten met Garuda, Cathay Pacific, Singapore Airlines en Qatar Airways
20 kg ruimbagage op de binnenlandse vlucht icm KLM, Cathay Pacific, Singapore Airlines en Qatar Airways
30 kg ruimbagage op de binnenlandse vlucht icm Garuda
Rondreis per comfortabele airco auto/minivan met privé chauffeur
Nederlandssprekende gids op dag 2 t/m 18 (Nederlands- óf Engelssprekend in de maanden juli, augustus en september)
Verblijf in goed verzorgde middenklasse of superior hotels (afhankelijk van uw keuze)
Iedere dag ontbijt
Jakarta stadstour met bezoek aan de Sunda Kelapa haven
Bezoek aan de botanische tuinen van Bogor
Stop bij de theeplantages van de Puncak Pas
Bezoek aan de Cangkuang tempel nabij Garut
Bezoek aan Naga Village nabij Pangandaran
Bezoek aan het Dieng Plateau
Wandeling door de oude stad van Bandung
Bezoek aan het Merapi National Park
Logeren aan de voet van de Borobudur inclusief uitgebreide rondleiding
Stadstour Jogjakarta met een bezoek aan het Paleis van de Sultan en een rit per traditionele becak
Prachtige fietstocht door de omgeving van de Prambanan Tempels
Bezoek aan de Prambanan Tempels
Rondleiding over een prachtige plantage op Oost-Java
Heerlijke stranddagen in een gezellig resort in Sanur op Bali
Nederlandssprekende vertegenwoordiging op Bali
Entreegelden volgens programma

Exclusief

Eventuele optionele excursies
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
Reserveringskosten: € 25 per boeking
+Verlengen
8 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+