Riksja's in Delhi
Riksja's in Delhi
Gember & Kurkuma
Gember & Kurkuma
Jaipur
Jaipur
Het overweldigende Amber Fort
Het overweldigende Amber Fort
Dé Taj Mahal
Dé Taj Mahal

Gouden Driehoek India

Privéreis | 9 dagen v.a.
1161i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
26-05-2024
Reisduur
9dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Rondreis met privéchauffeur per airco auto/minivan
Wandelen over de Chandi Chowk markt in Delhi
Het bijzondere Paleis der Winden in Jaipur aanschouwen
Bezoek wereldwonder Taj Mahal
Ontdek de ‘Verlaten Stad’ Fatehpur Sikri
Per jeep naar het Amber Fort

Kennismaking met kleurrijk India

Benieuwd naar dit bijzondere land? Tijdens deze ‘driehoeksreis’ bezoekt u Delhi, Jaipur en Agra. Maak een uitgebreide stadstour door Delhi en wandel over de Chandi Chowk, een typische markt met veel kleuren en geuren. Beklim per jeep de steile rotsen nabij Jaipur en bezoek het Amber Fort en laat u uiteindelijk verwonderen door wereldwonder de Taj Mahal.

"'Prachtige reis met zeer professionele en gastvrije privéchauffeur voor ons gezin. Contrastrijk India heeft op alle mogelijke manieren een diepe indruk gemaakt'"

Ton van de Ven

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam/Brussel – Delhi

Vertrek luchthaven
Heenvlucht naar Delhi

U vliegt vanaf Amsterdam of Brussel naar de hoofdstad van India, Delhi. Hier komt u de volgende dag aan.

DAG
02

Aankomst Delhi

in_al_delhi.jpg
Aankomst Delhi
Overnachting in Delhi

Op het vliegveld wordt u verwelkomd door onze vertegenwoordiger. U heeft direct een transfer naar uw hotel in Delhi; één van de meest bijzondere steden in Azië. Afhankelijk van uw keuze voor luchtvaartmaatschappij heeft u de rest van de dag, middag of avond vrij om te acclimatiseren.

DAG
03

Delhi

IN_AL_Delhi
Uitgebreide stadstour Old en New Delhi
Bezoek de India Poort en het Rode Fort
Raj Ghat, de crematie plaats van Mahatma Ghandi
Chandni Chowk markt verkennen
Overnachting in Delhi

Vandaag maakt u een uitgebreide stadstour door Old en New Delhi, waarbij we u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad laten zien. Na een goed ontbijt begint u met een uitgebreide stadstour door New Delhi. Zo bezoekt u onder andere de imposante 72,5 meter hoge Qutub Minar en Humayun’s Tomb. Misschien doet Humayun’s Tomb u wel aan een ander bouwwerk denken. Hij stond model voor vele andere prachtige heiligdommen, waaronder de Taj Mahal, die we later op onze reis zullen zien. Maar ook bezoekt u de India Poort, het parlementsgebouw en passeert u Rashtrapati Bhawan; de officiële residentie van de president van India.

’s Middags rijdt u naar het oude gedeelte van de stad. U ziet onder andere de majestueuze Jama Masjid moskee, het Shanti Vana monument en Raj Ghat, de plek waar Mahatma Ghandi is gecremeerd. Daarnaast rijdt u langs het Rode Fort, waar u de gelegenheid heeft om even uit te stappen en een foto te maken. Ervaar ook de intense geuren, kleuren en geluiden van de bruisende markt Chandni Chowk. Een geweldige manier om het leven op straat van dichtbij te beleven! Overnachting in Delhi.

DAG
04

Delhi – Jaipur (ca. 281 km)

IN_AL_vrouw in sarie op straat
Prachtige route naar Jaipur
Vrije middag
Eerste overnachting Jaipur

Na het ontbijt verlaten we de stad om u naar Jaipur te brengen. Hier komt u in de middag aan in uw hotel. Geniet onderweg van het leven op staat en het landschap. ’s Middags bent u vrij om te relaxen in uw hotel of op eigen gelegenheid de oude stad beter te leren kennen. Overnachting in Jaipur.

DAG
05

Jaipur

in_al_amberfort2.jpg
Naar het Amber Fort per jeep
Bezoek Observatorium en het Stadspaleis
Bezoek Hawa Mahal, het Paleis der Winden
Tweede overnachting Jaipur

Vandaag vroeg uit de veren om na het ontbijt het Amber Fort te bezoeken. Per jeep klimt u de steile rotsen op, die het kasteel vroeger beschermden tegen de vijand. Het fort ligt 11 kilometer buiten Jaipur en is overweldigend. De diverse paleizen die u er aantreft waren ooit een schouwspel van koninklijke processies en overdadige weelde. Later op de ochtend bezoeken we het Observatorium dat in 1700 werd gebouwd door Maharadja Jai Singh, de oprichter van Jaipur en het Stadspaleis. Verder brengt u een bezoek aan Hawa Mahal, het Paleis der Winden met zijn roze zandsteen en honingraatstructuur. Een mooi voorbeeld van het kunstenaarstalent van de Rajputs. Het werd gebouwd om de vrouwen van de Maharadja af te schermen en een blik te gunnen op het leven op straat en de processies die daar plaatsvonden. Overnachting in Jaipur.

DAG
06

Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra (ca. 238 km)

IN_AL_Fatehphur-sikri
Vertrek Jaipur
Bezoek Fatehpur Sikri (de ‘Verlaten Stad’)
Eerste overnachting Agra

Wederom vroeg uit de veren vandaag. U verlaat Jaipur voor Agra. Onderweg naar Agra bezoeken we het ‘Pompei’ van India: Fatehpur Sikri. Ooit een rijke en drukke stad, nu geheel verlaten, maar in uitstekende staat. De maharadja die de stad liet bouwen had geen rekening gehouden met de waterschaarste in dit gebied, waardoor de plek al snel veranderde in een spookstad. U bewondert de onbewoonde roze zandstenen gebouwen en de goede staat waarin ze verkeren. Hierna vervolgen we onze weg naar Agra, de stad van de Taj Mahal. U komt aan het einde van de middag aan in Agra. De rest van de dag is vrij. Overnachting in Agra.

DAG
07

Agra

IN_AL_Taj Mahal2
Bezoek Taj Mahal
Bezoek Agra Fort
Middag ter vrije besteding
Tweede overnachting Agra

Heel vroeg in de ochtend of in de namiddag bezoekt u de Taj Mahal, één van de meest fascinerende meesterwerken in India en wellicht wel ter wereld. De Mughal-keizer Shah Jahan bouwde de Taj Mahal aan de oever van de Yamuna rivier ter nagedachtenis aan zijn favoriete vrouw, Mumtaz Mahal. Hij liet haar lichaam begraven in dit mausoleum en werd zelf na zijn dood naast zijn grote liefde te ruste gelegd.

Vandaag maakt u ook een korte stadstour met een bezoek aan het Agra Fort, dat is omgeven door een 21 meter hoge muur van rood zandsteen. Binnen de muren vindt u de prachtige Parel moskee en een verscheidenheid aan paleizen, waaronder Jahangir Mahal, dat u bereikt door middel van een indrukwekkend toegangshek. Bij binnenkomst wordt u verrast door binnentuinen, prachtige hallen en bewerkte pilaren. De rest van de de middag is vrij om bijvoorbeeld op eigen gelegenheid de lokale bazaars te ontdekken. Overnachting in Agra.

DAG
08

Agra – Delhi (ca. 207 km)

IN_AL_kleurrijke armbanden
Vertrek Agra
Vrije middag in Delhi
Transfer naar de luchthaven

Vroeg in de ochtend vertrekt u richting Delhi. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht en heeft u vrije tijd. Ontdek de stad op uw eigen tempo nogmaals en vindt de laatste souvenirs voor het thuisfront. In het begin van de avond wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht. U kunt tot vertrek naar de luchthaven gebruik maken uw kamer.

DAG
09

Delhi – Amsterdam/Brussel

Aankomst luchthaven
Terugvlucht
Aankomst Amsterdam of Brussel

Einde van een vakantie vol onvergetelijke herinneringen.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
2 opties
Open+
+Extra's
15 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Vervoersopties
Open+
9 dagen Gouden Driehoek India: altijd de beste prijs
Retourvluchten
Luchthavenbelastingen en brandstofheffing

Inclusief

Ruimbagage
Meet & Greet bij aankomst in uw hotel
Transfer hotel Delhi - luchthaven Delhi v.v.
Rondreis met privé chauffeur (Engelssprekend) per airco auto/minivan van dag 2 t/m 8
Engelssprekende lokale gids tijdens de bezichtigingen in Delhi, Jaipur, Fathepur Sikri en Agra op dag 3 en 5 t/m 7
Verblijf in goed verzorgde middenklasse hotels
Iedere dag ontbijt
Stadstour Delhi incl. Qutub Minar, Humayun’s Tomb, India Poort, Jama Masjid moskee, Shanti Vana monument, Raj Ghat en Rode Fort*
Stadstour Jaipur incl. per jeep naar Amber Fort, Observatorium, Stadspaleis en Paleis der Winden*
Bezoek aan de ‘Verlaten Stad’ Fatehpur Sikri*
Stadstour Agra incl. wereldwonder de Taj Mahal en het Agra Fort*
* Entreegelden dienen ter plaatse nog te worden voldaan (zie ook extra informatie)

Exclusief

Entreegelden: ca. € 66 p.p. (omgerekend ca. 5.824 INR p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Visum India
Eventuele optionele excursies
Eventuele galadiners op 24 en 31 december
Eventuele verplichte feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: €2.50 per boeking
Reserveringskosten: €35 per boeking
SGR Bijdrage: €5 per persoon
+Verlengen
2 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+
+Extra's
15 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
9 dagen Gouden Driehoek India: altijd de beste prijs

Dagprogramma

DAG
01

Amsterdam/Brussel – Delhi

Vertrek luchthaven
Heenvlucht naar Delhi

U vliegt vanaf Amsterdam of Brussel naar de hoofdstad van India, Delhi. Hier komt u de volgende dag aan.

Goed om te weten

Indien u vliegt met KLM of Etihad komt u na middernacht op dag 2 aan in Delhi. U heeft een transfer naar uw hotel en direct een overnachting zodat u in alle rust kunt bijkomen van uw vlucht. Dag 2 in Delhi is een vrije dag.

DAG
02

Aankomst Delhi

in_al_delhi.jpg
Aankomst Delhi
Overnachting in Delhi

Op het vliegveld wordt u verwelkomd door onze vertegenwoordiger. U heeft direct een transfer naar uw hotel in Delhi; één van de meest bijzondere steden in Azië. Afhankelijk van uw keuze voor luchtvaartmaatschappij heeft u de rest van de dag, middag of avond vrij om te acclimatiseren.

DAG
03

Delhi

IN_AL_Delhi
Uitgebreide stadstour Old en New Delhi
Bezoek de India Poort en het Rode Fort
Raj Ghat, de crematie plaats van Mahatma Ghandi
Chandni Chowk markt verkennen
Overnachting in Delhi

Vandaag maakt u een uitgebreide stadstour door Old en New Delhi, waarbij we u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad laten zien. Na een goed ontbijt begint u met een uitgebreide stadstour door New Delhi. Zo bezoekt u onder andere de imposante 72,5 meter hoge Qutub Minar en Humayun’s Tomb. Misschien doet Humayun’s Tomb u wel aan een ander bouwwerk denken. Hij stond model voor vele andere prachtige heiligdommen, waaronder de Taj Mahal, die we later op onze reis zullen zien. Maar ook bezoekt u de India Poort, het parlementsgebouw en passeert u Rashtrapati Bhawan; de officiële residentie van de president van India.

’s Middags rijdt u naar het oude gedeelte van de stad. U ziet onder andere de majestueuze Jama Masjid moskee, het Shanti Vana monument en Raj Ghat, de plek waar Mahatma Ghandi is gecremeerd. Daarnaast rijdt u langs het Rode Fort, waar u de gelegenheid heeft om even uit te stappen en een foto te maken. Ervaar ook de intense geuren, kleuren en geluiden van de bruisende markt Chandni Chowk. Een geweldige manier om het leven op straat van dichtbij te beleven! Overnachting in Delhi.

DAG
04

Delhi – Jaipur (ca. 281 km)

IN_AL_vrouw in sarie op straat
Prachtige route naar Jaipur
Vrije middag
Eerste overnachting Jaipur

Na het ontbijt verlaten we de stad om u naar Jaipur te brengen. Hier komt u in de middag aan in uw hotel. Geniet onderweg van het leven op staat en het landschap. ’s Middags bent u vrij om te relaxen in uw hotel of op eigen gelegenheid de oude stad beter te leren kennen. Overnachting in Jaipur.

DAG
05

Jaipur

in_al_amberfort2.jpg
Naar het Amber Fort per jeep
Bezoek Observatorium en het Stadspaleis
Bezoek Hawa Mahal, het Paleis der Winden
Tweede overnachting Jaipur

Vandaag vroeg uit de veren om na het ontbijt het Amber Fort te bezoeken. Per jeep klimt u de steile rotsen op, die het kasteel vroeger beschermden tegen de vijand. Het fort ligt 11 kilometer buiten Jaipur en is overweldigend. De diverse paleizen die u er aantreft waren ooit een schouwspel van koninklijke processies en overdadige weelde. Later op de ochtend bezoeken we het Observatorium dat in 1700 werd gebouwd door Maharadja Jai Singh, de oprichter van Jaipur en het Stadspaleis. Verder brengt u een bezoek aan Hawa Mahal, het Paleis der Winden met zijn roze zandsteen en honingraatstructuur. Een mooi voorbeeld van het kunstenaarstalent van de Rajputs. Het werd gebouwd om de vrouwen van de Maharadja af te schermen en een blik te gunnen op het leven op straat en de processies die daar plaatsvonden. Overnachting in Jaipur.

DAG
06

Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra (ca. 238 km)

IN_AL_Fatehphur-sikri
Vertrek Jaipur
Bezoek Fatehpur Sikri (de ‘Verlaten Stad’)
Eerste overnachting Agra

Wederom vroeg uit de veren vandaag. U verlaat Jaipur voor Agra. Onderweg naar Agra bezoeken we het ‘Pompei’ van India: Fatehpur Sikri. Ooit een rijke en drukke stad, nu geheel verlaten, maar in uitstekende staat. De maharadja die de stad liet bouwen had geen rekening gehouden met de waterschaarste in dit gebied, waardoor de plek al snel veranderde in een spookstad. U bewondert de onbewoonde roze zandstenen gebouwen en de goede staat waarin ze verkeren. Hierna vervolgen we onze weg naar Agra, de stad van de Taj Mahal. U komt aan het einde van de middag aan in Agra. De rest van de dag is vrij. Overnachting in Agra.

DAG
07

Agra

IN_AL_Taj Mahal2
Bezoek Taj Mahal
Bezoek Agra Fort
Middag ter vrije besteding
Tweede overnachting Agra

Heel vroeg in de ochtend of in de namiddag bezoekt u de Taj Mahal, één van de meest fascinerende meesterwerken in India en wellicht wel ter wereld. De Mughal-keizer Shah Jahan bouwde de Taj Mahal aan de oever van de Yamuna rivier ter nagedachtenis aan zijn favoriete vrouw, Mumtaz Mahal. Hij liet haar lichaam begraven in dit mausoleum en werd zelf na zijn dood naast zijn grote liefde te ruste gelegd.

Vandaag maakt u ook een korte stadstour met een bezoek aan het Agra Fort, dat is omgeven door een 21 meter hoge muur van rood zandsteen. Binnen de muren vindt u de prachtige Parel moskee en een verscheidenheid aan paleizen, waaronder Jahangir Mahal, dat u bereikt door middel van een indrukwekkend toegangshek. Bij binnenkomst wordt u verrast door binnentuinen, prachtige hallen en bewerkte pilaren. De rest van de de middag is vrij om bijvoorbeeld op eigen gelegenheid de lokale bazaars te ontdekken. Overnachting in Agra.

Goed om te weten

Op vrijdag is de Taj Mahal gesloten. Indien de bezichtiging aan de Taj Mahal in uw reis op een vrijdag valt, wordt dit bezoek een dag eerder uitgevoerd. En zult u de Taj Mahal kunnen aanschouwen tijdens zonsondergang. Een prachtig gezicht!

DAG
08

Agra – Delhi (ca. 207 km)

IN_AL_kleurrijke armbanden
Vertrek Agra
Vrije middag in Delhi
Transfer naar de luchthaven

Vroeg in de ochtend vertrekt u richting Delhi. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht en heeft u vrije tijd. Ontdek de stad op uw eigen tempo nogmaals en vindt de laatste souvenirs voor het thuisfront. In het begin van de avond wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht. U kunt tot vertrek naar de luchthaven gebruik maken uw kamer.

Goed om te weten

Indien u vliegt met KLM of Emirates wordt u rond middernacht opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht. U kunt tot 22.30 uur gebruik maken van uw kamer. Indien u langer gebruik wilt maken van uw kamer, dan moet er een toeslag voldaan worden. In dit geval kunt u in het boekingsproces uw kamer verlengen tot een volledige nacht.

DAG
09

Delhi – Amsterdam/Brussel

Aankomst luchthaven
Terugvlucht
Aankomst Amsterdam of Brussel

Einde van een vakantie vol onvergetelijke herinneringen.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
2 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Extra's
15 opties
Open+
9 dagen Gouden Driehoek India: altijd de beste prijs

Vervoersopties ter plaatse

+Vervoersopties
Open+

Middenklasse

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij tijdens deze privéreis gebruiken. Bij de naam van het hotel wordt de categorie vermeld, zodat u inzicht krijgt in wat voor soort hotels u tijdens uw rondreis kunt verwachten. De hotels die wij publiceren zijn voorbeeldhotels. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat u in andere hotels verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieve hotels altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De hotels worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Middenklasse hotels
Delhi
123
Bloom Boutique
Driesterren
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
Bloom Boutique is een modern en kleurrijk hotel in New Delhi. Het hotel is gevestigd in een opvallend kolossaal geel gebouw. De kleur geel vindt u ook terug in het vrolijke interieur binnen! Het hotel is gelegen in het centrum van New Delhi, in de wijk Greater Kailash. In de directe omgeving vindt u op loopafstand restaurants, bars en winkelcentra. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, roomservice en een wasservice. Tevens is er gratis WiFi beschikbaar. De kamers zijn modern ingericht en zijn voorzien van een airco, televisie, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche en gratis toiletartikelen.
Meer info >
Bloom Boutique
Driesterren
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
Bloom Boutique is een modern en kleurrijk hotel in New Delhi. Het hotel is gevestigd in een opvallend kolossaal geel gebouw. De kleur geel vindt u ook terug in het vrolijke interieur binnen! Het hotel is gelegen in het centrum van New Delhi, in de wijk Greater Kailash. In de directe omgeving vindt u op loopafstand restaurants, bars en winkelcentra. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, roomservice en een wasservice. Tevens is er gratis WiFi beschikbaar. De kamers zijn modern ingericht en zijn voorzien van een airco, televisie, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche en gratis toiletartikelen.
Meer info >
Bloom Boutique
Driesterren
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
Bloom Boutique is een modern en kleurrijk hotel in New Delhi. Het hotel is gevestigd in een opvallend kolossaal geel gebouw. De kleur geel vindt u ook terug in het vrolijke interieur binnen! Het hotel is gelegen in het centrum van New Delhi, in de wijk Greater Kailash. In de directe omgeving vindt u op loopafstand restaurants, bars en winkelcentra. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, roomservice en een wasservice. Tevens is er gratis WiFi beschikbaar. De kamers zijn modern ingericht en zijn voorzien van een airco, televisie, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche en gratis toiletartikelen.
Meer info >
Jaipur
Khandela Haveli
Driesterren
 • IN_AC_ZW_Zwembad Khandela Haveli
 • IN_AC_EX_Khandela Haveli
 • IN_AC_FA_Bar Khandela Haveli
 • IN_AC_KA_Double Khandela Haveli 2
 • IN_AC_KA_Double Khandela Haveli
 • IN_AC_KA_Twin Khandela Haveli
 • IN_AC_LO_Lobby Khandela Haveli 2
 • IN_AC_LO_Lobby Khandela Haveli
 • IN_AC_RE_Restaurant Khandela Haveli 2
 • IN_AC_RE_Restaurant Khandela Haveli
 • IN_AC_ZW_Zwembad Khandela Haveli 2
Khandela Haveli is een prachtig hotel; het heeft een uitgehouwen houten poort als hoofdingang die uitkomt op de binnenplaats. De ramen zijn rijkelijk gedecoreerd met glaswerk. Schitterend zijn ook de schilderingen die bijna overal op de gevels, poorten en plafonds te zien zijn. Khandela Haveli combineert elegantie van architectuur uit het verleden met moderne voorzieningen en dient als één van de beste erfgoedhotels in Jaipur.

Khandela Haveli heeft een gunstige ligging in de roze stad Jaipur en wordt omringt door tal van historische bezienswaardigheden. Op bijvoorbeeld een kleine 4,5 kilometer van het hotel ligt het beroemde Hawa Mahal; het Windpaleis en het City Palace vindt u op 4 kilometer van het hotel. In de nabije omgeving vindt u winkeltjes en restaurants. Het hotel beschikt over een restaurant waar heerlijke Indiase en internationale gerechten worden geserveerd. In de bar van het hotel kunt u zich ontspannen met een heerlijk drankje of cocktail. Ook kunt u dineren in het mooie restaurant op het dak van het hotel. U vindt er ook een heerlijk zwembad met terras en ligweide. U kunt gebruik maken van de gratis WiFi en in het hotel is natuurlijk airconditioning aanwezig. Ook biedt Khandela Haveli Ayurvedische diensten en is er een express wasserij en stomerij
Het tijdperk van de Rajputs herleeft in de 22 kamers die elk een aparte ervaring van het prinselijke leven bieden. Omdat het een erfgoedpand is, is er geen een kamer gelijk aan de andere, maar het eenvoudige interieur straalt in elke kamer elegantie en aandacht voor detail uit.

Elke kamer is uitgerust met een zitje en/of bank en u kunt gebruik maken van de koffie- en theefaciliteiten. Verder is er een minibar en een televisie. Natuurlijk beschikt u over uw eigen badkamer met bad/douche en toilet.
Meer info >
Agra
Hotel Royale Regent
Drieenhalve ster
 • Royale Regent,, zwembad
 • Royale Regent, kamer
 • Royale Regent,, zwembad
 • Royale Regent,, lobby
 • Royale Regent, gebouw
Het heerlijke Royale Regent is een prima keuze voor uw verblijf in Agra. Het hotel ligt op 3,5 kilometer van de Taj Mahal en het Agra Fort en de Jama Masjid liggen op 6 km van het hotel. Deze prachtige 4-sterren accommodatie is een plezier om in te verblijven. Gedurende uw tijd in het Royale Regent Hotel zal het u aan niets ontbreken. U wordt omgeven door luxe, comfort en ontspanning. In de sfeervolle lobby wordt u hartelijk ontvangen, hier is tevens de 24-uurs receptie. Het restaurant voorziet u niet alleen van heerlijke gerechten, maar ook de beste service zal niet ontbreken. 's Ochtend wordt hier het ontbijtbuffet geserveerd. Bij lekker weer geniet u in het Garden Restaurant van uw diner en op het dak ligt een geweldig zwembad voor u klaar dat u de nodige verkoeling zal bieden. Toe aan ultieme ontspanning na een lange dag? Boek een behandeling in de heerlijke spa. Dit is pas echt vakantie! Uw comfortabele kamer is gezellig ingericht en u zult zich thuis voelen. Er is een minibar, waterkoker, TV, bureau en ook op de kamer maakt u gebruik van de gratis WiFi.
Meer info >

Verlengen

Meer zien? Ga eerder op reis! ( 1 t/m 2 van 2 opties )
Wanneer u met Emirates via Dubai vliegt, bieden wij u de mogelijkheid om een 3-daags of 4-daags verblijf bij te boeken in de wereldstad Dubai. Dubai is een intrigerende stad vol contrasten. Oude culturen gaan hand in hand met modern comfort. Ontdek het hoogste gebouw ter wereld en ‘shop till you drop’ in de grootste en meest luxe winkelcentra. Of ga op zoek naar de authentieke Arabische wereld met haar goud- en specerijenmarkten en traditionele dhow schepen. Een paar dagen verlengen in Dubai is een mooie aanvulling op uw rondreis.

Klik op ‘boek nu’ onder ‘data & prijzen’ en u kunt zien wat de meerprijs is op de vertrekdatum van uw keuze.
Dubai
Dubai - 3 dagen stopover Dubai
Driesterren
Vanuit Hampton by Hilton Al Barsha brengt u binnen een half uur een bezoek aan Downtown Dubai, Dubai Mall en Burj Khalifa. Mall of the Emirates bereik u binnen vijf minuten per tax...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.294
Dubai - 4 dagen stopover Dubai
Driesterren
Vanuit Hampton by Hilton Al Barsha brengt u binnen een half uur een bezoek aan Downtown Dubai, Dubai Mall en Burj Khalifa. Mall of the Emirates bereik u binnen vijf minuten per tax...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.318
9 dagen Gouden Driehoek India: altijd de beste prijs

Extra's

Haal nog meer uit uw reis door het bijboeken van optionele vervoer- en verblijfopties. Klik op boeken bij ‘data & prijzen’ en u ziet precies wat de kosten zijn. Ook kunt u alle optionele excursiemogelijkheden bekijken, die ter plaatse worden aangeboden (en betaald).
Verblijfopties ( 1 t/m 1 van 15 opties )
kamer The Residence
Delhi - Verlenging dagkamer Delhi
Driesterren
Om uw laatste dag nog comfortabeler te maken, kunt u er voor kiezen om uw kamer in Delhi te verlengen tegen een toeslag. U kunt dan tot aan uw vertrek gebruik maken van de kamer. ...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.35
Excursies (ter plaatse boeken en betalen) ( 2 t/m 15 van 15 opties )
Delhi - Culinaire tour door Old Delhi
De steegjes van Old Delhi staan ​​bekend om de diversiteit aan etenswaren. Snacks, koekjes, zoetigheden, specerijen, groenten en fruit: alles is verkrijgbaar in Old Delhi. Veel leveranciers zijn al meerdere generaties in dezelfde branche en hebben een reputatie opgebouwd op basis van speciale gerechten. Het eten weerspiegelt ook de religieuze en sociale keukengewoonten van verschillende gemeenschappen die deel uitmaken van het oude Delhi. De wandeling begint bij het Chawri Bazaar Metro Station. We beginnen met een wandeling door het Sitaram Bazaar-gebied, dat wordt gedomineerd door hindoe kooplieden. Het kleurrijke en interessante straatvoedsel op deze markt is geschikt voor allerlei vegetarische gerechten. Vanaf hier rijden we door met riksja's en bezoeken we de beroemde Khari Baoli-specerijenmarkt. Dit is de grootste groothandelsmarkt van Azië die allerlei soorten specerijen en noten verkoopt. Ook is dit een groothandelsmarkt voor voedingsproducten zoals rijst en thee. We lopen door de wijk Chandni Chowk, Paranthe Wali Galli (rijstrook van Parathas) en bezoeken een jalebi-kraam . Tevens zullen we beroemde winkels voor niet-vegetarisch eten verkennen. Proef malse en smaakvolle kebabs, gebakken kip en boterkip. De tour eindigt Chandni Chowk.

Deze tour is inclusief transfers, frisdrank en snack, mineraal water en riksja.

*Houdt er rekening mee dat het eten op straat heerlijk is, maar niet voldoet aan nationale of internationale hygiënenormen. Hoewel we alleen naar zeer populaire plaatsen gaan met goede lokale reputaties, wordt er niet met flessenwater gekookt en keukengerei etc. wordt daar ook niet meer gewassen.

Minimaal 2 personen: ca. € 50 per persoon
Minimaal 2 personen: ca. € 40 per persoon
...
Delhi - Fietstocht door Delhi
Ontdek deze indrukwekkende stad per fiets! Kom op plekken waar u met de auto of misschien wel lopend niet zou komen. De puurheid van de stad, de leefwijze en gewoontes van de lokale bevolking; u kijkt uw ogen uit. Delhi per fiets is een boeiende manier om het leven in de hoofdstad met eigen ogen te ervaren. Al fietsend rijdt u door de kleine en grote straatjes waar al uw zintuigen geprikkeld worden. Invloeden van zowel het verleden als het heden zijn zichtbaar; beide met hun eigen unieke schoonheden. Onder andere het Rode Fort, de Jama Masjid en de specerijenmarkt zullen niet ontbreken tijdens deze tour.

Transfers inbegrepen
Minimaal 2 personen: ca. € 25 per persoon
...
Delhi - Segway tour door Raisina Hills, Dehli
De segway, waarschijnlijk kent u het wel, zo’n elektrische tweewieler waarmee u moeiteloos uzelf kunt vervoeren met de snelheid van een fiets. Wat is er nou leuker om met behulp van dit populaire apparaat de hoofdstad van india te verkennen?

Tijdens deze tour stapt u de segway op en stuurt u uzelf door de Raisina Hills. Dit deel van India staat bekend als de “regeringszetel van India”. Comfortabel en met een verfrissend briesje op uw gezicht komt u langs bekende locaties zoals het regeringsgebouw, de groende lanen van Rajpath en het Indian gate oorlogsmonument.

Dankzij de segway beleeft u op een ontspannende wijze het Dehli uit de oude Britse tijd en dat maakt deze excursie een ideale optie voor families, stellen, individuen, jong en oud. Uiteraard ontvangt u bij aanvang een uitgebreide uitleg over het apparaat en omdat de groepen uit maximaal 8 personen bestaan, is elke tour een gezellige en ongedwongen kennismaking met deze bijzondere stad.

Duur: ca. 1,45 uur
Pick up bij hotel
Minimaal 2 personen: ca. € 40 per persoon
...
Delhi - Bezoek aan het museum van ambachten
Een bezoek aan het museum van ambachten geeft een bijzonder kijkje in de grote verscheidenheid van handwerken die in India te vinden zijn. Het museum schetst hierbij een interessant beeld van de charme van Indiase dorpen en biedt een platform aan ambachtslieden en kunstenaars om hun arbeidsintensieve werken te tonen.
Het in 1956 opgerichte museum huisvest inmiddels een enorm assortiment aan voorwerpen met elk een eigen en bijzondere stijl. Houtsnijwerken, juwelen, keramiek, schilderingen, speelgoed en textiel vormen een aantal categorieën waarin u zich verdiepen. De authentieke lemen hutjes met rieten daken waaruit een gedeelte van het museum is opgebouwd maken de beleving compleet.

Duur: ca. 1,5 uur
Inclusief vervoer, entreegelden en gids
Minimaal 2 personen: ca. € 20 per persoon
...
Delhi - Lach yoga
Lach yoga is een steeds populairder wordende vorm van yoga waarbij de nadruk wordt gelegd op lachen. Deze vorm van yoga is gebaseerd op het feit dat de hersenen geen onderscheid kunnen maken tussen een echte en een neppe lach. Ook een neppe lach zorgt namelijk voor grote psychische en fysieke voordelen door een verlaging van verschillende stresshormonen.

Al na een aantal minuten merkt u dat uw stemming steeds vrolijker en opgewekter wordt en u blijft dit heerlijke gevoel de rest van de dag met u meedragen. Deze sessie is echter niet alleen goed voor de geest, ook uw lichaam krijgt door het vele lachen gecombineerd met de yoga meteen een goede cardio workout. De toevoer van zuurstof door het lichaam en naar de hersenen wordt verhoogt en daarom voelt u zich niet alleen gelukkig maar ook fit en energiek. U merkt dat u tegenslagen beter de baas kunt en dat uw positieve houding een bijdrage levert aan de algehele kwaliteit van het leven.

Deze leuke en gezonde activiteit vindt plaats in de Lodhi Gardens van Delhi. Een groene en rustgevende locatie wat zorgt voor een optimaal resultaat van de lach yoga.

Duur: ca. 1,5 uur
Transfers inbegrepen

ca. € 20 per persoon
...
Agra - Bezoek de moeder Teresa stichting
In Agra kunt u de zusters van Moeder Teresa stichting bezoeken. Deze stichting is opgericht met de achterliggende gedachte om kansarme kinderen hoop te geven op een betere toekomst. Dit is een speciale en inspirerende plek waar liefde centraal staat. Kinderen die zijn verlaten, verstoten, mishandeld of ongeliefd zijn krijgen hier onderdak en ontvangen de zorg en warmte die elk kind nodig heeft.

Duur: ca. 30-40 min
Transfers inbegrepen

Prijs: ca, € 5 per persoon
...
Agra - Wandeling door Kachhpura
Kachhpura is een onaangetast typisch stukje India op steenworp van de Taj Mahal. Deze wijk laat leven zien zoals het zich letterlijk achter dit beroemde bouwwerk afspeelt. Lopend krijgt u een indrukwekkendbeeld van Agra, een bijzondere stad waar nog veel meer te ontdekken is dan alleen de Taj Mahal. U wordt rondgeleid door de lokale mensen en het mooie is dat een gedeelte van de prijs wordt gedoneerd aan de gemeenschap.

Duur: ca. 2 uur
Transfers inbegrepen
Keuze tussen ochtend- of middagwandelingPrijs: ca. € 20 per persoon
...
Agra - Zonsondergang uitzicht Taj vanaf Mehtab Bagh
De Taj Mahal heeft uiteraard geen introductie nodig. Wat u misschien niet weet, is dat dit wereldwonder aan de oever van de Yamuna rivier aan de overkant in de de tuinen van Mehtab Bagh te bewonderen is. Dit is een uitgestrekt complex wat rond 1530 is aangelegd in opdracht van de toenmalige keizer. Deze excursie biedt de unieke mogelijkheid om vanaf deze plek te genieten van een betoverend uitzicht op de Taj Mahal tijdens een zonsondergang.

Duur: ca. 1 uur
Transfers inbegrepen

Prijs: ca. € 15 per persoon
...
Agra - Mohabbat the Taj theatershow
Wanneer u in Agra bent heeft u de keuze om deze spectaculaire theatershow te bezoeken. Een zeer vermakelijke en leerzame voorstelling over de Indiase gouden eeuw en de lokale middeleeuwse historie. De 80 minuten durende show is gevuld met lichteffecten en fascinerende dialogen en presenteert zich met sterke audiovisuele technieken.

Start om 18:30 uur
Transfers inbegrepen

Prijs: ca. € 20 per persoon
...
Agra - Taj Mahal bij maanlicht
Romantiek, een uniek zicht op de Taj Mahal en een ervaring die niet is na te bootsen; deze excursie bevat ze alle drie. Door de jaren heen hebben miljoenen mensen de Taj Mahal bezocht maar slechts een beperkt aantal heeft deze wereldberoemde locatie aanschouwd in het licht van een volle maan (het is aan te raden om op voorhand na te gaan of er een volle maan is tijdens uw vrijblijf in Agra). Op de dagen van volle maan en de twee dagen ervoor en erna worden er elke avond tussen 20:30 en 00:30 slechts 400 mensen toegelaten op het complex, verdeeld over 8 groepen van 50 personen. Door de verschillende lichtvallen gedurende het jaar lijkt de Taj Mahal verschillende kleuren aan te nemen, echter wordt het licht van de volle maan beschouwd als de beste variant. Dit is niet zomaar een excursie, maar een magische avond die u nooit zult vergeten.

Duur: ca. 1,5 uur
Transfers inbegrepen
Prijs: ca. € 15 per persoon
...
Agra - Wandeling door Agra
U leert Agra pas echt goed kennen als u te voet de stad in gaat. Tijdens deze wandeltour lopen we langs en door levendige markten, 200 honderd jaar oude winkeltjes, moskeeën, tempels en verborgen paden die anders onopgemerkt zouden blijven. De gids neemt u mee naar plekken waar u het echte India beleeft en zorgt ervoor dat u niet verdwaalt. Daarnaast geeft hij interessante informatie over het leven in India en is hij bereid al uw vragen te beantwoorden.

Duur: ca. 1,5 uur
Transfers inbegrepen
Prijs: ca. € 20 per persoon
...
Jaipur - Privé diner bij Indiase familie
Als u de echte Indiase keuken wilt ervaren dan is dit de perfecte mogelijkheid. U schuift aan bij een lokale familie om de geuren, kleuren en smaken te beleven van een traditioneel diner. U bent werkelijk onderdeel geworden van een Indiaas huishouden. Naast het bijzondere gezelschap en het smaakvolle eten leert u van alles over de verschillende kooktechnieken, recepten en de cultuur van de gastfamilie. Omdat dit een privé tour betreft is de gehele ervaring nog intiemer en kunt u de avond inrichten zoals u dat prettig vindt.

Duur: ca. 2,5 uur

Prijs: ca. € 30 per persoon
...
Jaipur - Bollywood film kijken in RM Cinema
Bollywood, u kent het wel, het kleurrijke Indiase filmgenre waarin dans en zang centraal staan. Een genre dat inmiddels wereldberoemd is geworden en gekenmerkt wordt door de theatrale en vaak romantische verhaallijnen. Elke film is een spektakel en hoe leuk is het om een echte Bollywood film te bezoeken tijdens uw verblijf in India. En dat ook nog eens in een van de grootste en meest weelderige filmtheaters van Rajasthan: het Rai Mandir Filmtheater. U herkent het gebouw direct aan de asymmetrische bogen, de lichten en sterren. De binnenkant is gedoceerd met kroonluchters en roze muren en probeert u mee te nemen naar de wereld van fantasie. Dit is Bollywood op zijn best.

Duur: ca. 2 uur
Transfers inbegrepen
Prijs: ca. € 5 per persoon
...
Jaipur - Jaipur erfgoed wandeling
Jaipur is een enorm aantrekkelijke stad die veel te bieden heeft. Kleurrijke tempels, bijzondere mensen, indrukwekkende architectuur en religieuze geheimen maken van deze stad een grote bezienswaardigheid. De route van de wandeltocht die u tijdens deze excursie gaat maken is dusdanig uitgestippeld dat u een onvergetelijke en allesomvattende ervaring opdoet. Omdat u te voet op avontuur gaat, ziet u van dichtbij de lokale tradities en de fascinerende cultuur. Omdat er volop de mogelijkheid is om de mensen te leren kennen en de interactie aan te gaan, krijgt u een realistisch en inspirerend beeld van het dagelijks leven van Jaipur en hoort u persoonlijke verhalen die uw reis door India zo uniek maken.

Duur: ca. 3uur
Inclusief: transfers, thee en snacks


Prijs: ca. € 30 per persoon
...
9 dagen Gouden Driehoek India: altijd de beste prijs

Praktische info

-Specifiek voor deze reis
Sluiten-

Bijkomende kosten ter plaatse

Als u een rondreis naar India boekt, geeft u ter plaatse ook nog geld uit aan maaltijden, excursies, fooien etc. Om het voor u gemakkelijker te maken om de totale kosten in te schatten, geven wij hieronder een indicatie voor de bijkomende kosten van deze reis. Deze indicatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen en koersverschillen.

Eten en drinken
Lunch (in een restaurant) : tussen de € 5 en € 10
Lunch (streetfood) : tussen de € 1 en € 5
Diner (in een restaurant) : tussen de €10 en € 15
Flesje water : in de winkel/hotel €0,30 - €1
Flesje fris : tussen de € 0,50 en € 1,50
Glas wijn : tussen de € 5 en € 10
Glas bier(lokaal) : tussen de € 5 en € 10
Over het algemeen geldt: Hoe populairder een plek/plaats is, hoe hoger de prijzen zijn.
In een supermarkt zijn de prijzen meestal lager.

Entreegelden: ca. € 62 per persoon (omgerekend ca. INR 4.580 per persoon, afhankelijk van de wisselkoers)

Optionele excursies
Zie voor richtbedragen onder het tabblad verlengen/upgraden/extra's.

Fooien
Zie voor richtbedragen onder Fooien.

Holi Festival

Ieder jaar begroeten de mensen in India de lente op een wel bijzondere en kleurrijke manier. Dan vindt namelijk één van de belangrijkste feestelijkheden van het land plaats, het Holi Festival. Hierbij viert men niet alleen de overgang van de winter naar de lente, maar volgens het hindoeïstische geloof ook de overwinning van het goede van het kwade. Tijdens Holi gooien alle inwoners van India felgekleurde poeder naar elkaar toe en op deze ene dag zijn de verschillen tussen kasten, religie en/of afkomst niet meer zichtbaar. Iedereen is gelijk! Alhoewel Holi in heel India wordt gevierd is het voor toeristen het leukste om tijdens Holi in de Gouden Driehoek (Delhi, Jaipur of Agra) te zijn. Hier is het namelijk mogelijk om als toerist deel te nemen aan het kleurrijke spektakel.

Onder voorbehoud van wijzigingen:
Holi Festival 2025: vrijdag 14 maart

Taj Mahal

Vanwege de enorme populariteit van de Taj Mahal heeft de Indiase overheid bepaald dat een ticket voor de Taj Mahal maximaal 3 uur geldig is. Het doel hiervan is dat er minder bezoekers tegelijkertijd aanwezig zijn en iedereen meer in relatieve rust van de Taj Mahal kan genieten. De Taj Mahal is op vrijdag gesloten. Plan uw vakantie dus goed en zorg dat u niet precies op deze dag in Agra bent.

Wijzigingen vluchtprijzen

De prijs van de reis is inclusief intercontinentale vluchten. De prijzen van vluchten wijzigen voortdurend. Het is daarom mogelijk dat de vlucht niet meer beschikbaar is voor de aangeboden prijs. Uiteraard nemen wij in dat geval contact met u op.

Kinderkorting

De kinderkorting is, indien van toepassing, reeds in de prijs verwerkt.

Zwaarte en Mobiliteit

Tijdens deze rondreis laten wij u in een relatief korte periode kennis maken met de vele facetten van het prachtige India. Voor deze reis is een normale basisconditie en een goede mobiliteit noodzakelijk. Een rondreis kan door mensen die minder mobiel zijn, als zwaar worden ervaren en soms is deelname aan bepaalde programmaonderdelen niet haalbaar. Aangezien deze reis op individueel niveau wordt uitgevoerd bestaat er flexibiliteit in het programma. U kunt ter plaatse zelf aangeven of u al dan niet wilt deelnemen aan bepaalde programmaonderdelen. Omdat u de reis boekt als totaalpakket kunnen we u geen restitutie geven voor niet bijgewoonde reisonderdelen die in de prijs opgenomen zijn.

Deze rondreis is niet geschikt voor rolstoel- of rollatorgebruikers. Als u of één van uw reisgenoten een minder goede basisconditie heeft of beperkt mobiel is, neemt u dan alstublieft telefonisch contact met ons op. In overleg met u kunnen wij u adviseren welke reismogelijkheid het beste op uw wensen en conditie aansluit.

Galadiners

Diverse hotels organiseren galadiners in de kerst- en nieuwjaar periode. Wij informeren u over een eventuele verplichte toeslag bij bevestiging van uw reservering.

Communicatie

Vanuit India kunt u eenvoudig contact houden met het thuisfront, echter informeren wij u wel dat niet alle hotels (gratis) wifi hebben. Het kan dus best zijn dat u enkele dagen geen toegang heeft tot (gratis) internet.

Mobiel bellen is altijd mogelijk, maar is kostbaar. Wij raden u aan om contact op te nemen met uw provider over de mogelijkheden van uw mobiele abonnement.

Treinen in India

Zowel met de groepsreizen als met enkele privérondreizen maken wij gebruik van treinen in India. De trein in India is in verschillende klasses ingedeeld en wij maken altijd gebruik van de compartementen met airco.

India
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Goed voorbereid op reis
Open+
+FAQ
Open+

Een reis boeken bij NRV

+Wat betekent 'op aanvraag' bij een reis(datum)?

Onze privérondreizen en zelf samenstel reizen zijn 'reizen op aanvraag'. Dit betekent dat wij uw reis bij onze lokale partner dienen te plaatsen om de beschikbaarheid van de door u gewenste reis of reisonderdelen na te kijken. Indien wij uw reservering op de door u aangegeven manier kunnen bevestigen, wordt uw boeking omgezet in een definitieve boeking. In het geval uw aanvraag niet bevestigd kan worden, zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken. In de regel krijgt u binnen 1-2 werkdagen bericht over uw aanvraag. Wanneer u uw reservering reeds bij ons geplaatst heeft, maar de aanvraag intrekt voordat de gehele boeking akkoord is, is NRV genoodzaakt € 50,- administratiekosten in rekening te brengen. Indien wij de door u geboekte reis niet conform boeking kunnen aanbieden, mag u uiteraard kosteloos van uw boeking afzien.

+Op welke wijze moet ik de reissom betalen?

De reissom kunt u onder vermelding van uw klant- en factuurnummer via internetbankieren overmaken op de rekening van NRV.

Bankgegevens van NRV:

ING
IBAN (International Bank Account Number): NL49INGB0002183287
BIC (Bank Identifier Code): INGBNL2A

ABN Amro
IBAN (International Bank Account Number): NL37ABNA0515107239
BIC (Bank Identifier Code): ABNANL2A

Betaling per creditcard of contanten is helaas niet mogelijk.

+Mijn kinderen gaan mee op reis. Ontvangen zij kinderkorting?

Of er kinderkorting voor uw reis van toepassing is, hangt af van de door u gewenste reis. Na het invoeren van uw reisgezelschap, wordt een eventuele kinderkorting in de prijstabel bij de desbetreffende reis verwerkt.

+Kan ik mijn reis verlengen?

Onze privéreizen kunt u in de meeste gevallen verlengen. Onder het tabblad 'Verlengen/vervangen' kunt u de mogelijkheden tot verlenging van de door u gewenste reis inzien. Heeft u andere verlengingswensen? Kijk dan bij ons Zelf Samenstellen aanbod voor heel veel andere mogelijkheden. Hierbij kunt u zelf de reisduur van uw reis aangeven en is verlenging aldus altijd mogelijk.
Uiteraard kunt u ook telefonisch (+31 (0)70 3076700) of per e-mail (info@nrv.nl) contact met ons opnemen zodat wij u nader kunnen informeren.

+Hoe kan ik een privéreis voor een alleenreizende boeken?

Wilt u als alleenreizende een privéreis bij NRV boeken dan adviseren wij u telefonisch contact met ons op te nemen op +31 (0)70 3076700. Wij bekijken graag de mogelijkheden voor u. De prijzen op onze website zijn per persoon en gebaseerd op een verblijf met twee personen per kamer.

+Hoe werkt het met de fooien?

Mensen die in het toerisme werkzaam zijn, zijn vaak in grote mate afhankelijk van fooien van reizigers. Wij raden u dan ook aan om gul hiermee om te gaan.

Maakt u een privérondreis of heeft u uw reis zelf samengesteld dan kunt u ter plaatse ervoor kiezen om zelf de fooien te beheren en naar eigen inzicht te geven of om dit door uw gids te laten doen, indien u begeleid wordt. Onze lokale vertegenwoordiging geeft u graag richtlijnen zodat u op de hoogte bent van wat ter plaatse gebruikelijk is.

+Ik heb een speciale wens. Wordt deze ter plaatse gehonoreerd?

Dat een speciale wens ter plaatse wordt gehonoreerd, kunnen wij helaas niet aan u garanderen. Dit hangt namelijk af van de beschikbaarheid en bereidwilligheid van het hotel waar u verblijft. Indien u bij boeking uw speciale wens aan ons doorgeeft, zorgen wij ervoor dat deze als preferentie in uw boeking wordt opgenomen zodat onze agent en de hotelier hiervan op de hoogte zijn. Indien mogelijk, houden zij hiermee rekening.

Heeft u speciale dieetwensen of dient u op doktersadvies speciale medicijnen mee te nemen op vakantie, brengt u ons hiervan dan op de hoogte zodat wij de luchtvaartmaatschappij hierover kunnen informeren.

Informatie omtrent uw reis

Belangrijke documenten

+Op welke wijze ontvangen wij onze boekingsbevestiging en andere belangrijke informatie?

Uw boekingsbevestiging annex factuur zult u per e-mail van ons ontvangen, net als de reisbescheiden en overige belangrijke informatie.

+Wanneer ontvang ik mijn reisbescheiden?

Uw reisbescheiden ontvangt u ongeveer zeven tot tien dagen voor vertrek. De reisbescheiden bevat belangrijke informatie zoals uw e-tickets, de contactgegevens van NRV en onze lokale partner, de hotellijst en de vouchers. Uw reisbescheiden ontvangt u per e-mail.

+Wat zijn e-tickets?

Een e-ticket is een elektronisch ticket. Uw e-ticket is het bewijs van uw geboekte vlucht en zult u per e-mail bij de reisbescheiden ontvangen.

+Waar moet ik aan denken als ik met kinderen reis?

Het is mogelijk dat de autoriteiten van de bestemming die u bezoekt nadere vereisten stellen in geval ouders met minderjarige kinderen reizen. Dit kan ook het geval zijn wanneer één ouder met een kind reist. Ook in dit geval bent u er zelf voor verantwoordelijk dat u in het bezit bent van de juiste documenten om te kunnen reizen. NRV kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Alleenreizende ouders en ouders met een andere achternaam dan hun minderjarige kind (= t/m 17 jaar) moeten bij reizen buiten het Schengen-gebied aan kunnen tonen dat zij het ouderlijk gezag hebben over het meereizende kind én toestemming hebben van de andere ouder om met hun kind naar het buitenland te reizen. Om problemen aan de grens te voorkomen adviseren de Rijksoverheid en de Koninklijke Marechaussee om de volgende documenten mee te nemen:
▪ Formulier toestemming reizen met minderjarige naar het buitenland (verkrijgbaar in het Engels)
▪ Kopie paspoort van toestemming gevende (niet meereizende) ouder(s)
▪ Recent uittreksel gezagsregister
▪ Recent uittreksel BRP van het kind

En eventueel:
▪ Uitspraak van de rechter over gezag en omgang;
▪ Het ouderschapsplan;
▪ Geboorteakte van het kind.

Ook andere personen die met een minderjarig kind reizen (bijvoorbeeld grootouders) moeten over bepaalde documenten beschikken. Wij adviseren u tijdig de juiste documenten aan te vragen. Voor uitgebreidere informatie kunt u terecht op de website van de Rijksoverheid en Koninklijke Marechaussee . Reizigers met de Belgische nationaliteit verwijzen wij graag naar Buitenlandse Zaken.

+Aan welke vereisten dient mijn paspoort te voldoen?

U bent zelf verantwoordelijk voor een geldig paspoort en de vereiste reisdocumenten, zoals een visum (indien van toepassing). Voor de meeste bestemmingen dient uw paspoort bij thuiskomst nog zes maanden geldig te zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de landinformatie van uw bestemming op nrv.nl. Tevens kunt u de ambassade/het consulaat raadplegen om u te laten informeren over de specifieke vereisten.

+Hoe kan ik mijn paspoortgegevens achteraf nog wijzigen/invullen?

Na uw boeking ontvangt u van ons een inlog op Mijn NRV. Via dit portaal kunt u uw gegevens nog aanvullen of wijzigen. Het is ook mogelijk uw gegevens per mail of telefonisch aan ons door te geven. Wij verwerken het dan in uw boeking.

+Heb ik voor mijn bestemming een visum nodig?

Voor veel landen is een visum verplicht om het land in te kunnen reizen. Voor sommige landen kunt u bij aankomst een visum kopen, bij andere landen dient u dit visum reeds vooraf thuis aan te vragen. Op onze website kunt u bij de landinformatie van het betreffende land hier meer informatie over vinden. U bent zelf veran