Watervallen in Mondulkiri
Watervallen in Mondulkiri
Boottocht over het Tonle Sap meer
Boottocht over het Tonle Sap meer
Tempelcomplex Angkor Wat
Tempelcomplex Angkor Wat
Battambang
Battambang
Indrukwekkend Phnom Penh
Indrukwekkend Phnom Penh

Beste van Cambodja

Privéreis | 14 dagen v.a. 2130
2005i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
20-09-2021
Reisduur
14 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Rondreisdeals met korting tot 150 p.p.i

- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van onze rondreizen met vertrek t/m oktober 2022
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
- Korting is van toepassing op de basis verkoopprijs

- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van onze rondreizen met vertrek t/m oktober 2022
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
- Korting is van toepassing op de basis verkoopprijs
Rondreisdeals met korting tot 150 p.p.i
Complete rondreis naar o.a. de mooiste provincie van Cambodja: Mondulkiri
Op bezoek bij de fascinerende Phnong stam
Rondwandelen in het overweldigende Angkor Wat Tempelcomplex
Kennismaken met de majestueuze olifanten
Zwemmen bij de populaire Bousra watervallen

Al het moois van Cambodja in één reis

Per tuktuk door het overweldigende Angkor Wat rijden, op bezoek bij de etnische Phnong stam en kennismaken met de majestueuze olifanten terwijl u zwemt door de Bousra watervallen. Al varend over het Tonle Sap Meer reist u naar Battambang. Dit zijn mooie voorbeelden van wat u kunt verwachten tijdens deze complete privérondreis door het prachtige Cambodja. Ook spendeert u een aantal dagen in een gebied wat veel reizigers de mooiste provincie van Cambodja noemen: Mondulkiri. Kortom, veel lokale ontmoetingen met natuur, dier en mens waardoor u zich snel thuis zult voelen in de wondere wereld van Cambodja!

"'Zeer goed georganiseerde rondreis met grote verscheidenheid in excursies.'"

Twijnstra

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam - Siem Reap

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht naar Siem Reap
Overnachting in het vliegtuig

Vandaag is het begin van uw reis naar Cambodja! Tijdens deze ontdekkingstocht maakt u kennis met het beste van Cambodja en dat alles in een fijn tempo. Een mooi excursieprogramma wordt afgewisseld met een aantal heerlijke vrije dagen. Ervaar de hoogtepunten van deze prachtige bestemming en ga vol kennis weer naar huis.

Vandaag stapt u op het vliegtuig voor u nachtvlucht naar Siem Reap, waar u de volgende dag aankomt.

DAG
02

Aankomst Siem Reap

kh_al_siempreap2.jpg
Aankomt in Siem Reap
Vrije middag
Genieten van typisch Cambodjaanse gerechten en een traditionele Apsara dans
Eerste overnachting in Siem Reap

Op de luchthaven van Siem Reap staat de chauffeur al op u te wachten om u naar uw hotel te brengen. Hij overhandigt u alle benodigde vouchers, tickets en andere papieren die u tijdens uw reis nodig heeft. Daarnaast is hij de uitgesproken persoon voor leuke en handige tips en kan hij u alles vertellen over de Cambodjaanse gewoontes. De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt heerlijk bijkomen van de vliegreis, de stad alvast verkennen of uitrusten aan het zwembad van het hotel.

Om alvast in het lokale ritme te komen hebben wij in de avond een bijzonder diner met een dans voorstelling voor u geboekt. U wordt naar een lokaal restaurant gebracht waar u kunt genieten van typisch Cambodjaanse gerechten en een optreden te zien krijgt van traditionele Apsara dansers. Zij vertolken eeuwenoude dansen van het oude Khmer rijk. Overnachting in Siem Reap.

DAG
03

Siem Reap (Angkor Wat)

kh_al_siemreap_angkor_68665828.jpg
Zonsopgang over Angkor Wat aanschouwen
Bezoek aan het overweldigende Angkor Wat Tempelcomplex
Transfers per traditionele tuktuk van en naar Angkor Wat
Tweede overnachting in Siem Reap

Vroeg in de ochtend (ca. 4.30 uur) wordt u per tuk tuk opgehaald bij uw hotel om te genieten van een spectaculaire zonsopgang over Angkor Wat. Vervolgens wordt u terug naar uw hotel gebracht voor het ontbijt. Na het ontbijt is het dan echt tijd om één van de grootste religieuze bouwwerken ter wereld te bezoeken. U gaat per traditionele tuktuk en een Engelssprekende gids weer op pad. De hindoeïstische Angkor Wat Tempels zijn de belangrijkste overblijfselen uit de periode van het Khmer rijk. De tempels lagen in de hoofdstad van het rijk, tegenwoordig Angkor genoemd, maar door de Khmers zelf Yasodharapura. Angkor was ooit de grootste stad ter wereld en werd in 40 jaar gebouwd voor de belangrijkste koning van de Khmer-periode, King Suriyavarman. In de 9e eeuw is men begonnen met de bouw van de tempels en dit heeft tot 600 jaar geduurd, waarna de jungle de tempels volledig heeft overgenomen. De tempels zijn pas in de 19e eeuw ontdekt en staan uiteraard op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Nog steeds worden de tempels onderzocht en worden bijzondere vondsten gedaan.

U bezoekt er de bekendste tempels zoals de jungle tempel Angkor Thom, bekend van de film Thomb Raider, en The South Gate. Doordat u alle tijd heeft in dit indrukwekkende complex kunt u ook de veel kleinere, maar zeker niet minder mooie, tempels bezoeken. U kunt met uw gids de volledige invulling van de dag bepalen. Op de terugweg naar uw hotel bezoekt u nog een lokaal handwerkcentrum. Overnachting in Siem Reap.

DAG
04

Siem Reap

kh_al_siempreap.jpg
Vrije dag in Siem Reap
Ontdek het platteland van Cambodja (optionele excursie)
Geheimen van de Khmer keuken onthult (optionele excursie)
Smakelijk genieten tijdens een traditionele BBQ (optionele excursie)
Derde overnachting in Siem Reap

Vandaag heeft u de gehele dag ter vrije besteding. Er is vanuit Siem Reap meer dan voldoende keuze voor optionele excursies. Breng bijvoorbeeld een tweede bezoek aan het immens grote Angkor Wat tempelcomplex. Slenter door het gezellige centrum van Siem Reap op souvenirjacht, struin de oude markt af of laat u verwennen met een relaxte Cambodjaanse massage. In samenwerking met ons lokale agentschap bieden wij u diverse optionele excursies.

Boek bijvoorbeeld de excursie waarbij u de prachtige binnenlanden van Cambodja leert kennen per quad of fiets. Deze tours brengen u op plekken waar niet veel andere toeristen zullen komen. U rijdt door omliggende dorpjes, schitterende landerijen en geniet van de vele glimlachen die u onderweg van de uiterst vriendelijke lokale bevolking krijgt. Kinderen zwaaien en u ziet hoe de ouders op traditionele manieren in levensonderhoud voorzien. U rijdt door een bijna onaangetast Azië en u zult diverse stops maken.

Wilt u de geheimen van de Khmer keuken ontdekken? Kies dan voor de kookworkshop. Samen met de kok maakt u de heerlijkste Cambodjaanse gerechten. Of draai een dagje mee met de rijstboer. De werkzaamheden zijn uiteraard afhankelijk van het seizoen, maar het werk van de rijstboer is nooit klaar. Een bijzondere manier om echt in contact te komen met de lokale bevolking. Daarnaast staat Siem Reap bekend om de traditionele Cambodjaanse BBQ. Diverse restaurants bieden u de mogelijkheid om op een kleine tafel BBQ de lekkerste verse producten te bereiden. Een echt aanrader!

DAG
05

Siem Reap - Battambang

Een visser uit het vissersdorp
Boottocht over het Tonle Sap Meer
Vrije middag in Battambang
Overnachting in Battambang

U verlaat de stad en vaart naar Battambang middels een onvergetelijke boottocht over het Tonle Sap Meer. Ruim zeventig procent van de Cambodjaanse bevolking leeft rondom dit grote meer. Met de wind door uw haren en genietend van het uitzicht over alles wat zich afspeelt op en langs het water van het meer vaart u in 6 uur (afhankelijk van het seizoen) naar Battambang. Het Tonle Sap Meer is gelegen in het hart van het land en is het meest opvallende natuurverschijnsel van Cambodja en het grootste zoetwatermeer van Zuidoost-Azië. Het verschil tussen het wateroppervlak in de droge periode en het moessonseizoen is ruim 10.000 km2.

Het meer herbergt ruim 200 vissoorten, krokodillen en schildpadden. Maar is ook een vogelrijk natuurgebied. Wellicht ziet u tijdens de boottocht wel een paar pelikanen voorbij vliegen of spot u de Cambodjaanse snijdervogel. De drijvende dorpen rondom het meer worden bewoond door duizenden vissers en hun families. Tijdens de boottocht ziet u dan ook ongetwijfeld hoe de vissers zicht vervoeren in hun houten boten en hoe zij op traditionele wijze hun vis vangen. Meer dan de helft van de jaarlijkse visproductie van Cambodja komt uit het Tonle Sap Meer. Na aankomst in Battambang wordt u per traditionele tuktuk naar uw hotel gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. Overnachting in Battambang.

DAG
06

Battambang

kh_al_bamboetrein.jpg
Kennismaking met de lokale bevolking in Battambang
Bezoek aan Wat Samrong Knong en Aek Phnom Tempel
Rit per houten trein
Stop bij Phnom Sampov (moordgrotten)
Tweede overnachting in Battambang

U krijgt vandaag weer een prachtig stukje Cambodja te zien. Per tuktuk gaat u eerst op bezoek bij een aantal kunstenaars, handwerkers en producenten in Wat Kor Village. U ziet beeldhouwers en rijstwijnproducenten aan het werk en u ziet hoe men handgemaakte sigaretten maakt. Vervolgens wandelt u over de vismarkt en ziet en ruikt u hoe de beroemde vispasta wordt gemaakt, één van de belangrijkste ingrediënten in de Khmer keuken. Hierna brengt u een bezoek de Wat Samrong Knong en de Aek Phnom Tempel. U maakt ook een tocht per houten trein welke nog dagelijks wordt gebruikt door de lokale bevolking. Een bijzondere ervaring terwijl u op het bamboe platform geniet van de tocht. Op de terugreis naar het hotel maakt u nog een stop bij Phnom Sampov (de moordgrotten). Tijdens het bewind van de Rode Khmer werden duizenden mensen bij deze grotten om het leven gebracht. Tegenwoordig is er een monument met schedels en botten van de slachtoffers. U bent u hier rond de schemering waardoor u hoogstwaarschijnlijk de duizenden vleermuizen de grot ziet verlaten. Overnachting in Battambang.

DAG
07

Battambang - Phnom Penh (ca. 297 km / 5-6 uur)

kh_al_phnomtempel.jpg
Per lokale lijndienst bus naar Phnom Penh
‘Straateten’ proberen op de containermarkt (optioneel)
Overnachting in Phnom Penh

Na het ontbijt wordt u per tuktuk naar het busstation gebracht en reist u per lokale lijndienst bus (zonder lokale gids) naar Phnom Penh. Het is een lange rit en onderweg wordt er een stop gemaakt bij een lokaal restaurant om even de benen te strekken en iets te drinken of eten te kunnen kopen. Aan het einde van de middag arriveert u in Phnom Penh. Bij aankomst staat de transfer op u te wachten om u naar uw hotel te brengen. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Het echte ‘straatvoedsel’ van Cambodja proberen vanavond? Brengt u dan een bezoek aan de containermarkt van Phnom Penh. Maar ook op het parkeerterrein van de Russische markt zijn overheerlijke en goedkope gerechten te vinden. Smul van de Bai Chaa (gefrituurde rijst) of Mie Chaa (gefrituurde noedels). Genieten! U overnacht in Phnom Penh.

DAG
08

Phnom Penh

kh_al_tuolsleng.jpg
Stadstour Phnom Penh per traditionele tuk-tuk
Bezoek aan de Killing Fields en de beruchte Tuol Sleng gevangenis
Tweede overnachting in Phnom Penh

Vandaag wordt een erg indrukwekkende dag waarbij u meer te weten komt over de enerverende geschiedenis van het land. Met een tuktuk bezoekt u het Royal Palace maar ook de Killing Fields en de beruchte Tuol Sleng gevangenis. U begint met een bezoek aan Tuol Sleng. Dit was voorheen een meisjeslyceum en is in 1975 omgebouwd tot de huiveringwekkende en beruchte S21 gevangenis van de Rode Khmer. Tienduizenden Cambodjanen werden hier gevangen gehouden en gemarteld. Het museum is een stille getuigenis van een tragisch verleden. Vervolgens bezoekt u het Royal Palace, de Zilveren pagode en de Russische markt. De perfecte plek om typische Cambodjaanse souvenirs te vinden.

Vervolgens rijdt u door naar de, buiten de stad gelegen, Killing Fields. Om kogels uit te sparen werden de gevangenen hier toentertijd bruut met knuppels vermoord. Daarna werden de lijken geborgen in kuilen die de slachtoffers voor hun dood zelf moesten graven. Een huiveringwekkende kijk in de geschiedenis en zeker een stukje Cambodja dat u nog lang bij zal blijven. U overnacht wederom in Phnom Penh.

DAG
09

Phnom Penh

KH_AL_Phnom Penh Museum_30714577
Vrije dag in Phnom Penh
Oudong Tour (optionele excursie)
Takeo Tour (optionele excursie)
Sunsetcruise over de Mekong rivier (optionele excursie)
Derde overnachting in Phnom Penh

Een vrije dag in Phnom Penh. Even bijkomen van de reis en wellicht wilt u wel op zoek naar de leukste souvenirs voor het thuisfront in deze wereldstad. De stad is vooral bekend vanwege het trieste verleden dat de Cambodjanen kenden onder het regime van de Pol Pot en de bezienswaardigheden als de Killing Fields en het Tuol Sleng museum. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven. In samenwerking met ons lokale agentschap bieden wij u diverse optionele excursies.

Maak bijvoorbeeld een tour naar Takeo. U bezoekt dan o.a. de Tempel die door Koning Sorayak Varman I in de 11de eeuw werd gebouwd op de top van de 380 meter hoge heuvel. Vanaf de top van de berg heeft u een prachtig uitzicht op de rijstvelden. U kunt de berg beklimmen via de trap met 412 treden aan de zuidzijde. Vervolgens rijdt u verder naar het stadje Takeo en gaat u per boot naar Phnom Da. De boottocht gaat over de vele kanalen en riviertjes die de Takeo provincie rijk is. U ziet het lokale leven op en rondom het water van dichtbij voorbij komen.

U kunt ook een bezoek brengen aan de voormalige hoofdstad van Cambodja: Oudong of maak een mooie sunsetcruise over de Mekong Rivier. Aan u de keus, er is genoeg te ontdekken!

DAG
10

Phnom Penh - Mondulkiri (ca. 521 km / 7-8 uur)

KH_AL_SenMonoromWaterfall bij mondulkiri
Vertrek naar Mondulkiri
Bezoek aan Wat Hanchey Pagode
Rondwandelen over een rubberplantage
Eerste overnachting in Mondulkiri

Vandaag rijdt u naar de mooiste provincie van Cambodja, Mondulkiri. Doordat dit gebied lastiger te bereiken is, bieden veel reisorganisaties dit gedeelte niet aan. Echter, wij vinden het absoluut de moeite waard om u dit onbekende en veel minder toeristische deel van Cambodja te laten zien. U wordt al vroeg opgehaald door uw chauffeur en Engelssprekende gids voor een lange, maar boeiende tocht naar Sen Monorom.

Onderweg bezoekt u Phnom Pros en Phnom Srei (de zogenaamde Mannenberg en Vrouwenberg). Op de bergtoppen staat een tempel en kunt u genieten van het fraaie uitzicht. Vervolgens bezoekt u de kleurrijke Wat Hanchey Pagode, daterend uit de 8ste eeuw. Vanaf de heuvel heeft u één van de beste uitzichten over de Mekong rivier in Cambodja.

In het Memot district maakt u een stop bij een rubberplantage. De schors van de boom wordt ingekerfd waardoor onderaan de boom de hars in bakjes druipt. Het merendeel van de rubber wordt geëxporteerd. Tijdens het bezoek komt u meer te weten over de processen en wat er van de Cambodjaanse rubber wordt gemaakt. Hierna keert u terug naar uw hotel en heeft u de rest van de dag vrije tijd. U overnacht in Mondulkiri.

DAG
11

Mondulkiri

mondulkiri olifant in water met kinderen
Op bezoek bij de fascinerende Phnong stam
Trekking door de natuur van Mondulkiri incl. traditionele lunch
Kennismaken met de majestueuze olifanten
Tweede overnachting in Mondulkiri

Voor veel reizigers is vandaag één van de hoogtepunten van de reis door Cambodja. Na het ontbijt wordt u opgehaald door uw Engelssprekende gids en brengt u eerst een bezoek aan de Phnong stam. U zult gastvrij ontvangen worden en heeft alle tijd om een kijkje te nemen bij deze fascinerende bevolking. Uw gids zal u alles vertellen over de manier van leven van deze mensen. De Phnong stam leven van het land en doen nog steeds aan zwerflandbouw (‘slash and burn’). Zij planten rijst, fruitbomen, koffie, rubber en cashewnoten en jagen op wilde dieren. De Phnong zijn van oorsprong een meer dan 2000 jaar oud volk en zijn diep animistisch. Hierdoor geloven zij dat alle dingen, bezield en onbezield, een geest hebben.

Na het bezoek aan het dorp zult u een korte afstand afleggen met de auto. Vervolgens maakt u een wandeling van ongeveer 20 minuten door het bos en komt u aan bij een kleine rivier en een waterval. Hier wordt een traditionele lunch (inclusief) bereid, boven een kampvuur. Puur genieten van de natuur, onder het genot van lekker eten!

Na de lunch is het dan eindelijk tijd om kennis te maken met de olifanten. De mahout (olifanten trainer) vertelt u alles over deze opmerkelijke dieren. Neemt u ook zeker een duik in het water en wie weet volgen de olifanten u wel. U krijgt de mogelijkheid om de mahout te helpen bij het wassen van de olifanten. Mooi om te zien hoe de olifanten genieten! Hierna keert u terug naar uw hotel. U overnacht wederom in Mondulkiri.

DAG
12

Mondulkiri - Phnom Penh (ca. 521 km / 7-8 uur)

Phnom Penh Cambodja
Vertrek Mondulkiri
Overnachting Phnom Penh

Na een goed ontbijt wordt u opgehaald door uw chauffeur. U reist vandaag terug naar Phnom Penh door prachtige rijstvelden, kleine dorpjes en wilde natuur. Tijdens de rit geniet u van de omgeving. Aan het einde van de middag arriveert u in Phnom Penh. De rest van de dag is naar eigen wens in te plannen. Verken de stad, ga op zoek naar een lekker restaurantje of strijk neer op een terras. Aan u de keus! U overnacht in Phnom Penh.

DAG
13

Phnom Penh - Amsterdam

KH_AL_phnom-penh5
Terugvlucht vanaf Phnom Penh

Vandaag wordt u opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven van Phnom Penh, vanwaar u terugvliegt naar Amsterdam.

DAG
14

Aankomst Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst Amsterdam

Aankomst op de luchthaven van Amsterdam. Er is een einde gekomen aan een indrukwekkende vakantie, vol mooie herinneringen.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
1 optie
Open+
+Extra's
9 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Vervoersopties
Open+
14 dagen Beste van Cambodja: altijd de beste prijs
Internationale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

30 kg ruimbagage
Transfer luchthaven - hotel v.v.
Rondreis per privéchauffeur in airco-auto/minibus op dag 10, 11 & 12
Vervoer per traditionele tuktuk op dag 3, 5, 6, 8
Boottocht Siem Reap - Battambang over het Tonle Sap Meer op dag 5
Traject per lijndienst bus van Battambang naar Phnom Penh op dag 7
Verblijf in goed verzorgde middenklasse of superiorklasse hotels (afhankelijk van uw keuze)
Iedere dag ontbijt
Cambodjaans welkomstdiner op dag 2 incl. Apsara dansvoorstelling
Lunch op dag 11
Engelssprekende gids tijdens de excursies op dag 3, 5, 6, 8 en 10 t/m 12
Rondwandelen in Angkor Wat, één van de grootste religieuze bouwwerken ter wereld*
Kennismaking met Battambang o.a. Wat Kor Village, Wat Samrong Knong, Aek Phnom Tempel en Phnom Sampov*
Rit per bamboetrein
Stadstour Phnom Penh per traditionele tuk-tuk met o.a. Tuol Sleng gevangenis, Royal Palace en de Killing Fields*
Bezoek aan de Phnom Pros en de Phnom Srei tempels, de Wat Hanchey pagode en rubberplantage*
Op bezoek bij de etnische Phnong stam, zwemmen bij de Bousra en Sen Monorom watervallen en ontmoeting met olifanten in Mondulkiri*
*Entreegelden moeten ter plaatse nog worden voldaan

Exclusief

Entreegelden: ca. € 56 per persoon (omgerekend ca. 256.261 KHR of 63 USD p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Fooien
Visum Cambodja
Optioneel privé transfer Battambang – Phnom Penh ca. € 95,- per persoon (o.b.v. 2 personen)
Eventuele optionele excursies
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
Reserveringskosten: € 25 per boeking
SGR bijdrage: € 5 per persoon
+Verlengen
1 optie
Open+
+Hotelcategorie
Open+
+Extra's
9 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
14 dagen Beste van Cambodja: altijd de beste prijs

Dagprogramma

DAG
01

Amsterdam - Siem Reap

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht naar Siem Reap
Overnachting in het vliegtuig

Vandaag is het begin van uw reis naar Cambodja! Tijdens deze ontdekkingstocht maakt u kennis met het beste van Cambodja en dat alles in een fijn tempo. Een mooi excursieprogramma wordt afgewisseld met een aantal heerlijke vrije dagen. Ervaar de hoogtepunten van deze prachtige bestemming en ga vol kennis weer naar huis.

Vandaag stapt u op het vliegtuig voor u nachtvlucht naar Siem Reap, waar u de volgende dag aankomt.

DAG
02

Aankomst Siem Reap

kh_al_siempreap2.jpg
Aankomt in Siem Reap
Vrije middag
Genieten van typisch Cambodjaanse gerechten en een traditionele Apsara dans
Eerste overnachting in Siem Reap

Op de luchthaven van Siem Reap staat de chauffeur al op u te wachten om u naar uw hotel te brengen. Hij overhandigt u alle benodigde vouchers, tickets en andere papieren die u tijdens uw reis nodig heeft. Daarnaast is hij de uitgesproken persoon voor leuke en handige tips en kan hij u alles vertellen over de Cambodjaanse gewoontes. De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt heerlijk bijkomen van de vliegreis, de stad alvast verkennen of uitrusten aan het zwembad van het hotel.

Om alvast in het lokale ritme te komen hebben wij in de avond een bijzonder diner met een dans voorstelling voor u geboekt. U wordt naar een lokaal restaurant gebracht waar u kunt genieten van typisch Cambodjaanse gerechten en een optreden te zien krijgt van traditionele Apsara dansers. Zij vertolken eeuwenoude dansen van het oude Khmer rijk. Overnachting in Siem Reap.

DAG
03

Siem Reap (Angkor Wat)

kh_al_siemreap_angkor_68665828.jpg
Zonsopgang over Angkor Wat aanschouwen
Bezoek aan het overweldigende Angkor Wat Tempelcomplex
Transfers per traditionele tuktuk van en naar Angkor Wat
Tweede overnachting in Siem Reap

Vroeg in de ochtend (ca. 4.30 uur) wordt u per tuk tuk opgehaald bij uw hotel om te genieten van een spectaculaire zonsopgang over Angkor Wat. Vervolgens wordt u terug naar uw hotel gebracht voor het ontbijt. Na het ontbijt is het dan echt tijd om één van de grootste religieuze bouwwerken ter wereld te bezoeken. U gaat per traditionele tuktuk en een Engelssprekende gids weer op pad. De hindoeïstische Angkor Wat Tempels zijn de belangrijkste overblijfselen uit de periode van het Khmer rijk. De tempels lagen in de hoofdstad van het rijk, tegenwoordig Angkor genoemd, maar door de Khmers zelf Yasodharapura. Angkor was ooit de grootste stad ter wereld en werd in 40 jaar gebouwd voor de belangrijkste koning van de Khmer-periode, King Suriyavarman. In de 9e eeuw is men begonnen met de bouw van de tempels en dit heeft tot 600 jaar geduurd, waarna de jungle de tempels volledig heeft overgenomen. De tempels zijn pas in de 19e eeuw ontdekt en staan uiteraard op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Nog steeds worden de tempels onderzocht en worden bijzondere vondsten gedaan.

U bezoekt er de bekendste tempels zoals de jungle tempel Angkor Thom, bekend van de film Thomb Raider, en The South Gate. Doordat u alle tijd heeft in dit indrukwekkende complex kunt u ook de veel kleinere, maar zeker niet minder mooie, tempels bezoeken. U kunt met uw gids de volledige invulling van de dag bepalen. Op de terugweg naar uw hotel bezoekt u nog een lokaal handwerkcentrum. Overnachting in Siem Reap.

Goed om te weten

Vandaag zult u grote afstanden lopend afleggen. Het is daarom aan te raden om goede wandelschoenen aan te doen en u te beschermen tegen de zon. Neemt u daarom een hoed of pet mee en houdt u een flesje water bij de hand.

DAG
04

Siem Reap

kh_al_siempreap.jpg
Vrije dag in Siem Reap
Ontdek het platteland van Cambodja (optionele excursie)
Geheimen van de Khmer keuken onthult (optionele excursie)
Smakelijk genieten tijdens een traditionele BBQ (optionele excursie)
Derde overnachting in Siem Reap

Vandaag heeft u de gehele dag ter vrije besteding. Er is vanuit Siem Reap meer dan voldoende keuze voor optionele excursies. Breng bijvoorbeeld een tweede bezoek aan het immens grote Angkor Wat tempelcomplex. Slenter door het gezellige centrum van Siem Reap op souvenirjacht, struin de oude markt af of laat u verwennen met een relaxte Cambodjaanse massage. In samenwerking met ons lokale agentschap bieden wij u diverse optionele excursies.

Boek bijvoorbeeld de excursie waarbij u de prachtige binnenlanden van Cambodja leert kennen per quad of fiets. Deze tours brengen u op plekken waar niet veel andere toeristen zullen komen. U rijdt door omliggende dorpjes, schitterende landerijen en geniet van de vele glimlachen die u onderweg van de uiterst vriendelijke lokale bevolking krijgt. Kinderen zwaaien en u ziet hoe de ouders op traditionele manieren in levensonderhoud voorzien. U rijdt door een bijna onaangetast Azië en u zult diverse stops maken.

Wilt u de geheimen van de Khmer keuken ontdekken? Kies dan voor de kookworkshop. Samen met de kok maakt u de heerlijkste Cambodjaanse gerechten. Of draai een dagje mee met de rijstboer. De werkzaamheden zijn uiteraard afhankelijk van het seizoen, maar het werk van de rijstboer is nooit klaar. Een bijzondere manier om echt in contact te komen met de lokale bevolking. Daarnaast staat Siem Reap bekend om de traditionele Cambodjaanse BBQ. Diverse restaurants bieden u de mogelijkheid om op een kleine tafel BBQ de lekkerste verse producten te bereiden. Een echt aanrader!

DAG
05

Siem Reap - Battambang

Een visser uit het vissersdorp
Boottocht over het Tonle Sap Meer
Vrije middag in Battambang
Overnachting in Battambang

U verlaat de stad en vaart naar Battambang middels een onvergetelijke boottocht over het Tonle Sap Meer. Ruim zeventig procent van de Cambodjaanse bevolking leeft rondom dit grote meer. Met de wind door uw haren en genietend van het uitzicht over alles wat zich afspeelt op en langs het water van het meer vaart u in 6 uur (afhankelijk van het seizoen) naar Battambang. Het Tonle Sap Meer is gelegen in het hart van het land en is het meest opvallende natuurverschijnsel van Cambodja en het grootste zoetwatermeer van Zuidoost-Azië. Het verschil tussen het wateroppervlak in de droge periode en het moessonseizoen is ruim 10.000 km2.

Het meer herbergt ruim 200 vissoorten, krokodillen en schildpadden. Maar is ook een vogelrijk natuurgebied. Wellicht ziet u tijdens de boottocht wel een paar pelikanen voorbij vliegen of spot u de Cambodjaanse snijdervogel. De drijvende dorpen rondom het meer worden bewoond door duizenden vissers en hun families. Tijdens de boottocht ziet u dan ook ongetwijfeld hoe de vissers zicht vervoeren in hun houten boten en hoe zij op traditionele wijze hun vis vangen. Meer dan de helft van de jaarlijkse visproductie van Cambodja komt uit het Tonle Sap Meer. Na aankomst in Battambang wordt u per traditionele tuktuk naar uw hotel gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. Overnachting in Battambang.

Goed om te weten

Tijdens de tocht van Siem Reap naar Battambang vaart u op een lokale boot die ook door plaatselijke bevolking wordt gebruikt. Een unieke lokale ervaring, maar zeker geen luxe. Hierbij geven wij belangrijke algemene informatie, zodat u weet wat u kunt verwachten. De zitplaatsen zijn houten bankjes, maar het komt regelmatig voor dat er meer mensen meevaren dan dat er zitplaatsen zijn. Er zijn geen faciliteiten aan boord en het is niet mogelijk om drankjes en eten te kopen. Onderweg maakt u één stop zodat u eten en drinken kunt kopen en gebruik kunt maken van een toilet. Het is aan te raden zelf eten en drinken mee te nemen vanuit Siem Reap en te zorgen voor een handdoek die u op het bankje kunt neerleggen. In het regenseizoen kan de tocht tot 6 uur duren, maar in het droge seizoen kan dit oplopen tot 8-10 uur. Daarbij moet wel gezegd worden dat het een prachtige boottocht is en een unieke lokale ervaring. Niet te missen tijdens uw reis door Cambodja.

Goed om te weten

Is het in verband met de lage stand van het water niet mogelijk om de boottocht te maken, dan zult u per bus naar Battambang reizen. U kunt er ook voor kiezen deze dag per privetransfer af te leggen. Tijdens het boekingsproces voegt u deze optie toe aan uw boeking.

DAG
06

Battambang

kh_al_bamboetrein.jpg
Kennismaking met de lokale bevolking in Battambang
Bezoek aan Wat Samrong Knong en Aek Phnom Tempel
Rit per houten trein
Stop bij Phnom Sampov (moordgrotten)
Tweede overnachting in Battambang

U krijgt vandaag weer een prachtig stukje Cambodja te zien. Per tuktuk gaat u eerst op bezoek bij een aantal kunstenaars, handwerkers en producenten in Wat Kor Village. U ziet beeldhouwers en rijstwijnproducenten aan het werk en u ziet hoe men handgemaakte sigaretten maakt. Vervolgens wandelt u over de vismarkt en ziet en ruikt u hoe de beroemde vispasta wordt gemaakt, één van de belangrijkste ingrediënten in de Khmer keuken. Hierna brengt u een bezoek de Wat Samrong Knong en de Aek Phnom Tempel. U maakt ook een tocht per houten trein welke nog dagelijks wordt gebruikt door de lokale bevolking. Een bijzondere ervaring terwijl u op het bamboe platform geniet van de tocht. Op de terugreis naar het hotel maakt u nog een stop bij Phnom Sampov (de moordgrotten). Tijdens het bewind van de Rode Khmer werden duizenden mensen bij deze grotten om het leven gebracht. Tegenwoordig is er een monument met schedels en botten van de slachtoffers. U bent u hier rond de schemering waardoor u hoogstwaarschijnlijk de duizenden vleermuizen de grot ziet verlaten. Overnachting in Battambang.

DAG
07

Battambang - Phnom Penh (ca. 297 km / 5-6 uur)

kh_al_phnomtempel.jpg
Per lokale lijndienst bus naar Phnom Penh
‘Straateten’ proberen op de containermarkt (optioneel)
Overnachting in Phnom Penh

Na het ontbijt wordt u per tuktuk naar het busstation gebracht en reist u per lokale lijndienst bus (zonder lokale gids) naar Phnom Penh. Het is een lange rit en onderweg wordt er een stop gemaakt bij een lokaal restaurant om even de benen te strekken en iets te drinken of eten te kunnen kopen. Aan het einde van de middag arriveert u in Phnom Penh. Bij aankomst staat de transfer op u te wachten om u naar uw hotel te brengen. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Het echte ‘straatvoedsel’ van Cambodja proberen vanavond? Brengt u dan een bezoek aan de containermarkt van Phnom Penh. Maar ook op het parkeerterrein van de Russische markt zijn overheerlijke en goedkope gerechten te vinden. Smul van de Bai Chaa (gefrituurde rijst) of Mie Chaa (gefrituurde noedels). Genieten! U overnacht in Phnom Penh.

Goed om te weten

De faciliteiten langs de route Battambang - Phnom Penh zijn nog niet optimaal. Zorgt u er dan ook voor dat u voldoende eten en drinken meeneemt voor onderweg.

DAG
08

Phnom Penh

kh_al_tuolsleng.jpg
Stadstour Phnom Penh per traditionele tuk-tuk
Bezoek aan de Killing Fields en de beruchte Tuol Sleng gevangenis
Tweede overnachting in Phnom Penh

Vandaag wordt een erg indrukwekkende dag waarbij u meer te weten komt over de enerverende geschiedenis van het land. Met een tuktuk bezoekt u het Royal Palace maar ook de Killing Fields en de beruchte Tuol Sleng gevangenis. U begint met een bezoek aan Tuol Sleng. Dit was voorheen een meisjeslyceum en is in 1975 omgebouwd tot de huiveringwekkende en beruchte S21 gevangenis van de Rode Khmer. Tienduizenden Cambodjanen werden hier gevangen gehouden en gemarteld. Het museum is een stille getuigenis van een tragisch verleden. Vervolgens bezoekt u het Royal Palace, de Zilveren pagode en de Russische markt. De perfecte plek om typische Cambodjaanse souvenirs te vinden.

Vervolgens rijdt u door naar de, buiten de stad gelegen, Killing Fields. Om kogels uit te sparen werden de gevangenen hier toentertijd bruut met knuppels vermoord. Daarna werden de lijken geborgen in kuilen die de slachtoffers voor hun dood zelf moesten graven. Een huiveringwekkende kijk in de geschiedenis en zeker een stukje Cambodja dat u nog lang bij zal blijven. U overnacht wederom in Phnom Penh.

DAG
09

Phnom Penh

KH_AL_Phnom Penh Museum_30714577
Vrije dag in Phnom Penh
Oudong Tour (optionele excursie)
Takeo Tour (optionele excursie)
Sunsetcruise over de Mekong rivier (optionele excursie)
Derde overnachting in Phnom Penh

Een vrije dag in Phnom Penh. Even bijkomen van de reis en wellicht wilt u wel op zoek naar de leukste souvenirs voor het thuisfront in deze wereldstad. De stad is vooral bekend vanwege het trieste verleden dat de Cambodjanen kenden onder het regime van de Pol Pot en de bezienswaardigheden als de Killing Fields en het Tuol Sleng museum. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven. In samenwerking met ons lokale agentschap bieden wij u diverse optionele excursies.

Maak bijvoorbeeld een tour naar Takeo. U bezoekt dan o.a. de Tempel die door Koning Sorayak Varman I in de 11de eeuw werd gebouwd op de top van de 380 meter hoge heuvel. Vanaf de top van de berg heeft u een prachtig uitzicht op de rijstvelden. U kunt de berg beklimmen via de trap met 412 treden aan de zuidzijde. Vervolgens rijdt u verder naar het stadje Takeo en gaat u per boot naar Phnom Da. De boottocht gaat over de vele kanalen en riviertjes die de Takeo provincie rijk is. U ziet het lokale leven op en rondom het water van dichtbij voorbij komen.

U kunt ook een bezoek brengen aan de voormalige hoofdstad van Cambodja: Oudong of maak een mooie sunsetcruise over de Mekong Rivier. Aan u de keus, er is genoeg te ontdekken!

DAG
10

Phnom Penh - Mondulkiri (ca. 521 km / 7-8 uur)

KH_AL_SenMonoromWaterfall bij mondulkiri
Vertrek naar Mondulkiri
Bezoek aan Wat Hanchey Pagode
Rondwandelen over een rubberplantage
Eerste overnachting in Mondulkiri

Vandaag rijdt u naar de mooiste provincie van Cambodja, Mondulkiri. Doordat dit gebied lastiger te bereiken is, bieden veel reisorganisaties dit gedeelte niet aan. Echter, wij vinden het absoluut de moeite waard om u dit onbekende en veel minder toeristische deel van Cambodja te laten zien. U wordt al vroeg opgehaald door uw chauffeur en Engelssprekende gids voor een lange, maar boeiende tocht naar Sen Monorom.

Onderweg bezoekt u Phnom Pros en Phnom Srei (de zogenaamde Mannenberg en Vrouwenberg). Op de bergtoppen staat een tempel en kunt u genieten van het fraaie uitzicht. Vervolgens bezoekt u de kleurrijke Wat Hanchey Pagode, daterend uit de 8ste eeuw. Vanaf de heuvel heeft u één van de beste uitzichten over de Mekong rivier in Cambodja.

In het Memot district maakt u een stop bij een rubberplantage. De schors van de boom wordt ingekerfd waardoor onderaan de boom de hars in bakjes druipt. Het merendeel van de rubber wordt geëxporteerd. Tijdens het bezoek komt u meer te weten over de processen en wat er van de Cambodjaanse rubber wordt gemaakt. Hierna keert u terug naar uw hotel en heeft u de rest van de dag vrije tijd. U overnacht in Mondulkiri.

Goed om te weten

Vandaag zal er veel gewandeld worden. Wij adviseren u om goede stevige wandelschoenen aan te trekken. Daarnaast zijn de faciliteiten in deze gebieden nog niet optimaal. Zorgt u er dan ook voor dat u voldoende eten en drinken meeneemt voor onderweg.

DAG
11

Mondulkiri

mondulkiri olifant in water met kinderen
Op bezoek bij de fascinerende Phnong stam
Trekking door de natuur van Mondulkiri incl. traditionele lunch
Kennismaken met de majestueuze olifanten
Tweede overnachting in Mondulkiri

Voor veel reizigers is vandaag één van de hoogtepunten van de reis door Cambodja. Na het ontbijt wordt u opgehaald door uw Engelssprekende gids en brengt u eerst een bezoek aan de Phnong stam. U zult gastvrij ontvangen worden en heeft alle tijd om een kijkje te nemen bij deze fascinerende bevolking. Uw gids zal u alles vertellen over de manier van leven van deze mensen. De Phnong stam leven van het land en doen nog steeds aan zwerflandbouw (‘slash and burn’). Zij planten rijst, fruitbomen, koffie, rubber en cashewnoten en jagen op wilde dieren. De Phnong zijn van oorsprong een meer dan 2000 jaar oud volk en zijn diep animistisch. Hierdoor geloven zij dat alle dingen, bezield en onbezield, een geest hebben.

Na het bezoek aan het dorp zult u een korte afstand afleggen met de auto. Vervolgens maakt u een wandeling van ongeveer 20 minuten door het bos en komt u aan bij een kleine rivier en een waterval. Hier wordt een traditionele lunch (inclusief) bereid, boven een kampvuur. Puur genieten van de natuur, onder het genot van lekker eten!

Na de lunch is het dan eindelijk tijd om kennis te maken met de olifanten. De mahout (olifanten trainer) vertelt u alles over deze opmerkelijke dieren. Neemt u ook zeker een duik in het water en wie weet volgen de olifanten u wel. U krijgt de mogelijkheid om de mahout te helpen bij het wassen van de olifanten. Mooi om te zien hoe de olifanten genieten! Hierna keert u terug naar uw hotel. U overnacht wederom in Mondulkiri.

Goed om te weten

De excursies van vandaag worden uitgevoerd in een klein internationaal gezelschap.

Weetje

Het Mondulkiri ecotoerismeproject maakt er werk van om het kappen van de bossen tegen te gaan en te zorgen voor een mooie en goede leefomgeving van de olifanten. Dit project doet er alles aan om de olifanten te beschermen tegen het inzetten van fysiek hard werk en voor ritjes met toeristen.

DAG
12

Mondulkiri - Phnom Penh (ca. 521 km / 7-8 uur)

Phnom Penh Cambodja
Vertrek Mondulkiri
Overnachting Phnom Penh

Na een goed ontbijt wordt u opgehaald door uw chauffeur. U reist vandaag terug naar Phnom Penh door prachtige rijstvelden, kleine dorpjes en wilde natuur. Tijdens de rit geniet u van de omgeving. Aan het einde van de middag arriveert u in Phnom Penh. De rest van de dag is naar eigen wens in te plannen. Verken de stad, ga op zoek naar een lekker restaurantje of strijk neer op een terras. Aan u de keus! U overnacht in Phnom Penh.

DAG
13

Phnom Penh - Amsterdam

KH_AL_phnom-penh5
Terugvlucht vanaf Phnom Penh

Vandaag wordt u opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven van Phnom Penh, vanwaar u terugvliegt naar Amsterdam.

DAG
14

Aankomst Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst Amsterdam

Aankomst op de luchthaven van Amsterdam. Er is een einde gekomen aan een indrukwekkende vakantie, vol mooie herinneringen.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
1 optie
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Extra's
9 opties
Open+
14 dagen Beste van Cambodja: altijd de beste prijs

Vervoersopties ter plaatse

+Vervoersopties
Open+

Middenklasse én Superiorklasse

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij tijdens deze privéreis gebruiken. Deze reis kan zowel in goede Middenklasse als Superiorklasse hotels worden geboekt. Bij de naam van het hotel wordt de categorie vermeld, zodat u inzicht krijgt in wat voor soort hotels u tijdens uw rondreis kunt verwachten. De hotels die wij publiceren zijn voorbeeldhotels. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat u in andere hotels verblijft. De hotels worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Middenklasse
Superiorklasse
Siem Reap
12
City River Hotel
Drieenhalve ster
 • Hotel City River
 • City River Hotel
 • City River Hotel
 • Hotel City River
Het City River Hotel is een fijne accommodatie in Siem Riep.De indrukwekkende tempels van Angkor Wat liggen op slechts 15 minuten rijden van het hotel. Op loopafstand vindt u het kloppend hart van Siem Riep; de Pub Street met cafés, restaurantjes en stalletjes met street food en ook de gezellige nachtmarkt kunt u met een korte wandeling vanaf het hotel bereiken. In het zwembad op het dak van het hotel kunt u heerlijk ontspannen of misschien gaat u wel sporten in het fitnesscentrum. Het hotel beschikt over een kleine souvenirwinkel waar ambachtelijke producten zoals sieraden en zijde worden verkocht. Er is gratis WiFi beschikbaar in het gehele hotel en in restaurant The Palm Tree kunt u genieten van Cambodjaanse en westerse gerechten. De goed verzorgde kamers hebben hout meubilair en bieden uitzicht op de stad of de Siem Riep Rivier. De kamers zijn voorzien van airco, TV, kluisje, minibar en een badkamer met bad en/of douche.
Meer info >
Hotel Grand Bayon
Viersterren
 • Hotel Grand Bayon
 • Hotel Grand Bayon
 • Hotel Grand Bayon
 • Hotel Grand Bayon
 • Hotel Grand Bayon
Een heerlijke accommodatie in het hart van Siem Reap.Het Grand Bayon Hotel ligt op slechts 700 meter van de bruisende Pub Street, de Oude Markt en de avondmarkt van Angkor. De wereldberoemde Angkor Wat Tempels liggen op ca. 10 minuten rijden. Pak bijvoorbeeld een tuk tuk. Het hotel beschikt over een buitenzwembad met zonneterras, een eigen restaurant waar authentieke Cambodjaanse gerechten, Aziatische gerechten en internationale gerechten worden geserveerd. Vegetarische opties zijn op verzoek beschikbaar. Ook heeft het hotel een bar en is er in de gehele accommodatie gratis WiFi beschikbaar. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv met kabelzenders, een kluisje en thee- en koffiefaciliteiten. Sommige kamers hebben een zithoek. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met een warme douche, een haardroger en gratis toiletartikelen.
Meer info >
Siem Reap
12
Saem Siem Reap Hotel
Viersterren
 • Hotel Saem Siem Reap
 • Hotel Saem Siem Reap
 • Hotel Saem Siem Reap
 • Saem Siemreap Hotel
 • Hotel Saem Siem Reap
Het centraal gelegen en comfortabele Saem Siem Reap Hotel biedt een heerlijk verblijf.Dit heerlijke 4-sterren hotel ligt in het tuindorp Sala Kanseng, op loopafstand van de beroemde Oude Markt.Het hotel beschikt over een buitenzwembad, een heerlijk restaurant, een spa en een gezellige bar. De kamers zijn voorzien van airconditioning, Wi-Fi, televisie, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een eigen badkamer met bad/douche en toilet.
Meer info >
Somadevi Angkor Hotel
Vierenhalve ster
 • Somadevi Angkor Hotel zwembad
 • Somadevi Angkor Hotel kamer
 • Somadevi Angkor Hotel restaurant
Ontspannen in het comfortabele Somadevi Angkor Resort & Spa.Het Somadevi Ankor ligt op slechts 10 minuten rijden van het wereldberoemd Angkor Wat Tempelcomplex. Op loopafstand vindt u de populaire Pub Street en de gezellige avondmarkt met diverse eetgelegenheden en winkels.Het hotel heeft een spa en een buitenbad met een hot tub. In de gehele accommodatie is gratis WiFi beschikbaar. In het fitnesscentrum kunt u trainen en ontspannen in de sauna. Het hotel biedt een taxiservice, een geldwisselservice en een was- en stomerijservice. Er wordt elke dag een ontbijtbuffet verzorgd. Het Somadevi Café serveert Europese, Aziatische en Khmer-gerechten. Hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar in lobbylounge Devi.De kamers van het hotel zijn voorzien van hardhouten vloeren, tv, minibar, eigen balkon, badkamer met bad en douche en koffie- en thee faciliteiten.
Meer info >
Battambang
Classy Hotel
Viersterren
 • kh_ac_classy_ex.jpg
 • kh_ac_classy_zw.jpg
 • Classy hotel
 • Classy hotel
 • kh_ac_classy_ka.jpg
 • kh_ac_classy_ka2.jpg
 • kh_ac_classy_re.jpg
 • kh_ac_classy_we.jpg
 • Classy hotel
 • Classy hotel
Het Classy Hotel is een moderne accommodatie op een goede locatie in Battambang. Op ca. 200 meter vindt u de historische koloniale gebouwen, het Battambang Museum en de Riverside nachtmarkt ligt op ca. 500 meter van het hotel. De comfortabele kamers zijn voorzien van airco, flatscreen-tv, minibar, kluisje, kledingkast en een badkamer met bad en/of douche. Tevens beschikt het hotel over een heerlijk buitenzwembad, saunafaciliteiten, fitnesscentrum, Wi-Fi en het is ook mogelijk om een traditionele massage te boeken bij de receptie. Het Classy hotel heeft een eigen restaurant waar u kunt genieten van de Cambodjaanse keuken of westerse gerechten.
Meer info >
Battambang
Battambang Resort
Viersterren
 • Battambang Resort
 • Battambang Resort
 • Battambang Resort
 • Battambang Resort
 • Battambang Resort
 • Battambang Resort
In een rustig gebied en omgeven door rijstvelden ligt het prachtige Battambang Resort. Het hotel ligt op 4 km van de stad Battambang en het populaire winkelgebied Psar Nat. Het Battambang Resort biedt vooral rust, ontspanning en comfort. Het vriendelijke personeel staat dagelijks voor u klaar om het u naar uw zin te maken. De lichte kamers hebben een moderne uitstraling en bieden uitzicht op de tuin of het meer. De kamers zijn voorzien van airco, koelkastje, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche. Het resort heeft een heerlijk buitenzwembad en een bar waar een goede selectie van wijnen en plaatselijke bieren te verkrijgen zijn. In het restaurant worden Aziatische en westerse gerechten geserveerd.
Meer info >
Phnom Penh
Mito Hotel
Driesterren
 • Mito Hotel
 • Mito Hotel
 • Mito Hotel
 • Mito Hotel
 • Mito Hotel
 • Mito Hotel
 • Mito Hotel
Het comfortabele Mito Hotel ligt in het centrum van Phnom Penh en op slechts tien minuten lopen van het Koninklijk Paleis, Wat Phnom en de rivier Tonlé Sap. De perfecte uitvalbasis voor het maken van mooie excursies. Tot de faciliteiten van het hotel behoren een receptie, een terras, een restaurant, roomservice (tegen betaling), gratis WiFi en een spa. De kamers zijn voorzien van airconditioning, thee- en koffiefaciliteiten, koelkastje, kluisje, telefoon, televisie en een eigen badkamer met bad of douche en toilet. Er is gratis WiFi beschikbaar in de kamer.Het Mito Hotel ligt in het centrum van Phnom Penh en ligt op 10 minuten lopen van het Koninklijk Paleis, Wat Phnom en de rivier Tonlé Sap.Tot de faciliteiten van het hotel behoren een receptie, een terras, een restaurant, roomservice (tegen betaling), gratis WiFi en een spa. Wij bieden verschillende kamertypes aan:

Standaard kamer
De Standaard kamer is 20 m2. De kamers zijn voorzien van airconditioning, thee- en koffiefaciliteiten, koelkastje, kluisje, telefoon, televisie en een eigen badkamer met bad of douche en toilet. Er is gratis WiFi beschikbaar in de kamer.

Superior kamer
De Superior kamer is 29 m2. De kamers zijn voorzien van airconditioning, thee- en koffiefaciliteiten, koelkastje, kluisje, telefoon, televisie, een zitgedeelte en een eigen badkamer met bad of douche en toilet. De kamers bieden uitzicht op de stad. Er is gratis WiFi beschikbaar in de kamer.
Meer info >
Phnom Penh
12
Harmony Hotel
Viersterren
 • Harmony Phnom Penh Hotel
 • Harmony Phnom Penh Hotel
 • Harmony Phnom Penh Hotel
 • kh_ac_harmony_ka.jpg
 • kh_ac_harmony_zw.jpg
 • kh_ac_harmony_lo.jpg
 • kh_ac_harmony_re.jpg
 • kh_ac_harmony_ka2.jpg
Het mooie Harmony Phnom Penh Hotel ligt middenin de stad en beschikt over een overloopzwembad en een heerlijk zonneterras op het dak. Vanwege de ligging is het goede uitvalsbasis voor het verkennen van de bezienswaardigheden in de omgeving. Zo ligt het hotel op slechts 500 meter van het Riverfront Park en Wat Phnom.Het prachtige Harmony Hotel ligt op een centrale locatie in Phnom Penh. Het hotel is een goede uitvalsbasis om de verschillende bezienswaardigheden te ontdekken in de omgeving. Het Koninklijk Paleis ligt op vijf minuten lopen en Wat Phnom op 1,2 km van het hotel. De Zilveren Pagode, Wat Preah Keo, ligt op een korte afstand van 1,5 km. Het hotel heeft een heerlijk infinity pool op het dak, welke ook uitzicht biedt op de Mekong rivier. Tevens beschikt het hotel over een fitnesscentrum en er is gratis WiFi beschikbaar in alle ruimtes. Het eigen restaurant van het Harmony hotel serveert lokale gerechten en in de bar kunt u terecht voor een verscheidenheid aan drankjes. Wij bieden verschillende kamertypes aan in dit hotel:

Deluxe kamer
De Deluxe kamer is 28 m2. De kamers zijn voorzien van een parketvloer, airconditioning, een kledingkast, een kluisje, een flatscreen-tv, een minibar (tegen betaling) en een zithoek. De kamers bieden uitzicht op de stad en beschikken over een eigen badkamer met een haardroger en gratis toiletartikelen.

Deluxe kamer met balkon
De Deluxe kamer met balkon is 28 m2. De kamers zijn voorzien van een parketvloer, airconditioning, een kledingkast, een kluisje, een flatscreen-tv, een minibar (tegen betaling), een zithoek en een balkon. De kamers bieden uitzicht op de stad en beschikken over een eigen badkamer met een haardroger en gratis toiletartikelen.
Meer info >
Ohana Hotel
Drieenhalve ster
 • Ohana Hotel zwembad
 • Ohana Hotel
 • Ohana Hotel
 • Ohana Hotel
 • Ohana Hotel
 • Ohana Hotel
 • Ohana Hotel
 • Ohana Hotel restaurant
Het Ohana Hotel heeft een prachtige locatie bij de rivier. Vanaf het dakterras heeft u een fantastisch uitzicht op de rivier en de stad. Het hotel is voorzien van WiFi en de kamers beschikken over tv, minibar, airconditioning en een kluisje. Het restaurant kijkt uit over de Mekong rivier en u kunt hier de Cambodjaanse en westerse keuken proeven. Bezienswaardigheden zoals de Ben Thanh en de Kandal markt en het Koninklijk Paleis zijn op loopafstand van het hotel. Ook het Nationaal Museum is dichtbij het hotel. Deze accommodatie wordt dan ook hoog gewaardeerd vanwege de locatie.Het Ohana Hotel heeft een prachtige locatie bij de rivier. Bezienswaardigheden zoals de Ben Thanh en de Kandal markt en het Koninklijk Paleis zijn op loopafstand van het hotel. Ook het Nationaal Museum is dichtbij het hotel.Vanaf het dakterras heeft u een fantastisch uitzicht op de rivier en de stad. Het restaurant kijkt uit over de Mekong rivier en u kunt hier de Cambodjaanse en westerse keuken proeven. Verder beschikt het hotel over een zwembad, gratis WiFi in de gehele accommodatie en een Skybar. Wij bieden verschillende kamertypes aan:

Deluxe kamer
De Deluxe kamer is 18 m2 en heeft een zithoek. airconditioning, een minibar (tegen betaling), een kluisje, thee- en koffiefaciliteiten en een flatscreen-tv. In de privébadkamer vindt u een douche en bad en toilet. Elke kamer beschikt over een raam met uitzicht over de stad.

Deluxe kamer met balkon
De Deluxe kamer is 18 m2 en heeft een zithoek. airconditioning, een minibar (tegen betaling), een kluisje, thee- en koffiefaciliteiten en een flatscreen-tv. In de privébadkamer vindt u een douche en bad en toilet. Elke kamer beschikt over een balkon met uitzicht over de stad.
Meer info >
Mondulkiri
Mayura Hill Resort
Viersterren
 • Mayura Hill Resort
 • Mayura Hill Resort
 • Mayura Hill Resort
 • Mayura Hill Resort
 • Mayura Hill Resort
 • Mayura Hill Resort
 • Mayura Hill Resort
Mayura Hill Resort ligt in Sen Monorom, op slechts 1 km van het centrum. Vanuit het hotel heeft u een mooi uitzicht op de Hooglanden van Mondulkiri. Het hotel beschikt over een buitenzwembad met een terras, fitnesscentrum, restaurant en het is mogelijk om fietsen te huren. De kamers zijn voorzien van airco, tv, minibar, koffie- en theefaciliteiten, dvd-speler en een eigen badkamer uitgerust met een regendouche en gratis toiletartikelen. Het eigen balkon biedt uitzicht op de tuin of de omliggende heuvels. Vanaf het hotel rijdt u in 45 minuten naar Bou Sra Waterfall. U kunt ook lokale bergstammen in de buurt bezoeken en observeren, bijvoorbeeld in de dorpen van Phnong.
Meer info >
Mondulkiri
Mayura Hill Resort
Viersterren
 • Mayura Hill Resort
 • Mayura Hill Resort
 • Mayura Hill Resort
 • Mayura Hill Resort
 • Mayura Hill Resort
 • Mayura Hill Resort
 • Mayura Hill Resort
Mayura Hill Resort ligt in Sen Monorom, op slechts 1 km van het centrum. Vanuit het hotel heeft u een mooi uitzicht op de Hooglanden van Mondulkiri. Het hotel beschikt over een buitenzwembad met een terras, fitnesscentrum, restaurant en het is mogelijk om fietsen te huren. De kamers zijn voorzien van airco, tv, minibar, koffie- en theefaciliteiten, dvd-speler en een eigen badkamer uitgerust met een regendouche en gratis toiletartikelen. Het eigen balkon biedt uitzicht op de tuin of de omliggende heuvels. Vanaf het hotel rijdt u in 45 minuten naar Bou Sra Waterfall. U kunt ook lokale bergstammen in de buurt bezoeken en observeren, bijvoorbeeld in de dorpen van Phnong.
Meer info >

Verlengen

Het is mogelijk om uw rondreis nog meer op maat te maken, door de rondreis aan het einde te verlengen. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden die wij bij deze reis bieden.
Meer zien? Ga eerder op reis! ( 1 t/m 1 van 1 opties )
In samenwerking met Singapore Airlines bieden wij u de mogelijkheid een stop-over te maken in de wereldstad Singapore. De stop-over is inclusief gratis toegang tot Sentosa Island, Jurong Bird Park, National Orchid Garden, Singapore River Boat Tour, Malay Heritage Centre, Peranakam Museum en Singapore Zoo. U kunt tevens gratis gebruik maken van de SIA Hop-on Bus die u langs de bezienswaardigheden brengt. De stop-over is een mooie aanvulling op uw rondreis Nieuwsgierig? Klik op ‘boek nu’ onder ‘data & prijzen’ en u kunt zien wat de meerprijs is op de vertrekdatum van uw keuze.
Skyline Singapore
Singapore - 3 dagen stop-over: Royal @ Queens Hotel
Viersterren
Het Royal@Queens Hotel is een zeer verzorgd hotel gelegen in het zakendistrict van Singapore op loopafstand van de metro, die u eenvoudig naar alle bezienswaardigheden van de stad ...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.187
14 dagen Beste van Cambodja: altijd de beste prijs

Extra's

Haal nog meer uit uw reis door het bijboeken van optionele vervoer- en verblijfsopties. Klik op boeken bij ‘data & prijzen’ en u ziet precies wat de kosten zijn. Ook kunt u alle optionele excursiemogelijkheden bekijken, die ter plaatse worden aangeboden (en betaald).
Vervoersopties ( 1 t/m 2 van 9 opties )
KH_AL_ Battambang Tonle Sap 2
Upgrade privé transfer Siem Reap - Battambang
Wanneer u tijdens de reis liever gebruik maakt van een privétransfer in plaats van de lokale bus, dan is dit mogelijk.
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.62
KH_AL_phnom-penh3
Upgrade privé transfer Battambang - Phnom Penh
Wanneer u tijdens de reis liever gebruik maakt van een privétransfer in plaats van de lokale bus, dan is dit mogelijk.
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.104
Excursies (ter plaatse boeken en betalen) ( 3 t/m 9 van 9 opties )
Phnom Penh - Takeo Tour
Per privé auto en Engelstalige chauffeur gaat u op weg naar Tonle Bati. Dit is een meer wat gelegen is tussen Phnom Penh en Takeo. Hier bezoeken we de Ta Phrom Tempel. De tocht gaat verder naar Phnom Chisor. Op de top van de 380 meter hoge heuvel staat een tempel die werd gebouwd door Koning Sorayak Varman I in de 11de eeuw. U kunt de heuvel beklimmen via de trap met 408 treden aan de zuidzijde. Vanaf de top van de berg heeft u een prachtig uitzicht op de rijstvelden. Vanuit het stadje Takeo gaat u per boot naar Phnom Da dat ongeveer 20 km van Takeo ligt. De boot tocht gaat over de vele kanalen en riviertjes die de Takeo provincie rijk is. U ziet het lokale leven op en rondom het water van dichtbij voorbij komen. Het gebied is al meer dan 2500 jaar bewoond en men treft er opgravingen aan uit verschillende tijdperken. Phnom Da is een heuvel waarop een brokstuk en een zandstenen toren staan uit de 11de eeuw.

Duur: hele dag
Minimaal 2 deelnemers – Prijs USD 145 per persoon,
Minimaal 3 deelnemers – Prijs USD 105 per persoon,
Minimaal 5 deelnemers - Prijs USD 78 per persoon en
Minimaal 6 deelnemers - Prijs USD 65per persoon
...
Phnom Penh - Mekong Sunset Tour
Tijdens de boot tocht kunt u genieten van de fantastische uitzichten over de Mekong rivier. Let eens op het grote contrast tussen de mooie huizen langs de oevers en de kleine “drijvende hutjes” van de vissers op het water. Beleef de vreugde de lokale bevolking. Tijdens de zonsondergang kunt u prachtige foto’s maken van de skyline van Phnom Penh en de oevers van de Mekong rivier.

Duur: ca. 1,5 uur
Inclusief: Transfers, flesje water en boottocht Mekong Rivier

*Deze excursie wordt in internationaal gezelschap uitgevoerd.
Prijs ca. € 22 per persoon (omgerekend ca. 25 USD of 103.825 KHR p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
...
Siem Reap - Per quad door het Cambodjaanse platteland
Kies voor een bijzonder excursie waarbij u kennis maakt met het prachtige binnenland van Cambodja. Er zijn verschillende routes mogelijk. In alle gevallen wordt u in de ochtend opgehaald bij uw hotel en krijgt u professionele uitleg en begeleiding waarna u op de quad stapt. Deze leuke tours brengen u op plekken waar niemand anders komt. U rijdt door omliggende dorpjes, schitterende landerijen en geniet van de vele glimlachen die u onderweg van de uiterst vriendelijke lokale bevolking krijgt. Kinderen zwaaien en u ziet hoe de ouders op traditionele manieren in levensonderhoud voorzien. U rijdt door een bijna onaangetast Azië en u zult bijzondere stops maken, afhankelijk van de dag. Als u gelukt heeft kunt u zelfs een lokale school bezoeken of een ceremonie meemaken.

Duur: 1,5 - 2 dagen
* Deze excursie wordt in internationaal gezelschap uitgevoerd.
Sunset Tours (1,5 uur): Prijs ca. € 30 per persoon (omgerekend ca. 35 USD of 141.411 KHR p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Quad tour (1,5 uur): Prijs ca. € 43 per persoon (omgerekend ca. 50 USD of 202.705 KHR p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Quad tour (2 uur): Prijs ca. € 57 per persoon (omgerekend ca. 66 USD of 358.779 KHR p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Quad tour (3 uur): Prijs ca. € 76 per persoon (omgerekend ca. 88 USD of 358.779 KHR p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Quad tour (halve dag): Prijs ca. € 95 per persoon (omgerekend ca. 110 USD of 519.160 KHR p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Quad tour (hele dag): Prijs ca. € 161 per persoon (omgerekend ca. 187 USD of 760.071 KHR p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Quad tour (2 dagen): Prijs ca. € 497 per persoon (omgerekend ca. 578 USD of 2.726.329 KHR p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
...
Siem Reap - Ontdek het plattelandsleven van Cambodja
Vandaag gaat u het echte plattelandsleven van Cambodja ontdekken in het dorpje Krabey Riel net buiten Siem Reap. Per auto en met een gids gaat u op stap. Eerst brengen we een bezoek aan het huis van een lokale familie en ontdekken we hoe de mensen leven. Achterin de tuin is te zien hoe aan huis rijstwijn wordt gemaakt. De volgende stop is een lokale markt van het dorp. Beleef de mensen, producten en geuren. Een klein stukje verder staat de ossenkar al te wachten voor een kort ritje op dit historische voertuig. Ossenwagens werden in de Angkor periode al gebruikt door de Khmer. U maakt een stop bij een Lotusveld. Een goede stop voor een paar mooie foto’s. Dan gaan we op weg naar het Tonle Sap meer voor een boottocht naar drijvende dorp Mechrey. Tijdens de tocht varen we langs drijvende huizen, scholen, benzinestations en nettenmakerijen. Een korte stop wordt gemaakt bij een krokodillen kwekerij. Na afloop rijden we weer terug naar Siem Reap waar u rond lunchtijd weer aankomt.

Duur: halve dag
Inbegrepen: Transfers, flesje water, Engelssprekende gids, tocht per ossenkar en de boottocht naar Mechrey.
Minimaal 1 deelnemer - Prijs ca. € 95 per persoon (omgerekend ca. 110 USD of 448.511 KHR p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Minimaal 2 deelnemers - Prijs ca. € 53 per persoon (omgerekend ca. 62 USD of 250.072 KHR p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Minimaal 3 deelnemers - Prijs ca. € 42 per persoon (omgerekend ca. 48 USD of 198.170 KHR p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Minimaal 4 deelnemers - Prijs ca. € 34 per persoon (omgerekend ca. 40 USD of 160.391 KHR p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
...
Phnom Penh - Oudong Tour
U wordt 's ochtends opgehaald door de gids vanuit het hotel in Phnom Penh. Eerst volgen we de weg richting Battambang voor ongeveer 10 Km. Dan gaan we linksaf op de Prek Pnov-markt. We gaan verder naar Wat Prasat. Hier hebben we de tijd om rond te kijken. In de tuin zijn veel kleurrijke beelden. In de tempel zelf zijn een groot aantal schilderijen die de verhalen van Boeddha en zijn leringen verbeelden. We rijden verder naar Phnom Baset door een gebied dat, vooral in de moessonmaanden, rijk is aan water met veel lotusbloemen. We stoppen halverwege Baset Hill om van het mooie uitzicht te genieten en wat foto's te maken.

De volgende stop na een mooie rit door het landschap is Oudong, ooit de hoofdstad van Cambodja. Er zijn een aantal stoepa's op de top van Phnom Oudong, waar koningen en koninginnen worden begraven. Geniet van het prachtige uitzicht op de vlaktes. We lunchen in een lokaal restaurant waar de bevolking zich ontspant in hangmatten en eet op lage bamboetafels. Vlakbij zullen we een pagode bezoeken waar een belangrijke monnik die werd neergeschoten, in een glazen mausoleum ligt.

Ons laatste bezoek is een zilveren dorp waar lokale ambachtslui allerlei sieraden van zilver maken. We hebben de tijd om rond te lopen en het proces van het maken van sieraden te bekijken. Hierna keren we terug naar het hotel.

Duur: een volle dag
Inclusief: transfers, flesje water, Engelssprekende gids, lunch, entreegelden
Minimaal 2 deelnemers - Prijs 79 USD per persoon
Bij 3 deelnemers - Prijs 61 USD per persoon
Bij 4 deelnemers - Prijs 49 USD per persoon
Bij 5 deelnemers - Prijs 43 USD per persoon
Bij 6 deelnemers - Prijs 39 USD per persoon
...
Siem Reap - Geheimen van de Khmer keuken onthult
Tijdens deze excursie worden de geheimen van de Khmer keuken onthult, u leert koken als geen ander. De Cambodjaanse keuken is kunstig en complex tegelijkertijd en de lokale bevolking weet hoe ze het beste de hoogste vorm van koken kan bereiken met hun specerijen en kruiden. Kies uit een breed scala aan lokale gerechten en trakteer uw smaakpapillen op een volledige maaltijd, beginnend met een aperitief, een soep, een hoofdgerecht en een dessert. Een leuk kijkje in de lokale keuken.

Duur: ca. 3 uur
* Deze excursie wordt in internationaal gezelschap uitgevoerd.
Minimaal 2 deelnemers - Prijs ca. € 36 per persoon (omgerekend ca. 40 USD of 159.960 KHR p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
...
Siem Reap - Off the beaten track (fietstocht)
Deze excursie begint met een fietstocht naar Siem Reap's uitgestrekte rijstvelden, waar u kennis maakt met de dagelijkse routines van lokale boeren. De gids die met u mee gaat, zal u van alles kunnen vertellen over de agrarische activiteit, omdat zij al op jonge leeftijd in het veld met hun ouders hebben gewerkt. Onderweg stopt u om handgemaakte manden te bekijken die geweven zijn door onze lokale dorpsbewoners. Maak kennis met de wevers en leer meer over het weven, dat traditioneel van ouder op kind wordt doorgegeven. Ook bezoeken we een bruisende lokale markt, waar u alles mee zult krijgen van het onderhandelen, het kopen en verkopen van de verschillende waren die er verkocht worden. Ontdek lokale producten die nergens anders ter wereld te vinden zijn! Bij onze laatste stop nemen we je mee naar een lokale rijstwijn-distilleerderij. Hier leert u meer over de processen die betrokken zijn bij het maken van rijstwijn en het gebruik ervan in holistische medicatie. En ja- als u het zich afvraagt, u krijgt natuurlijk ook een voorproefje!
Minimaal 2 deelnemers - Prijs ca. € 39 per persoon (omgerekend ca. 45 USD of 178.242 KHR p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Minimaal 3 deelnemers - Prijs ca. € 34 per persoon (omgerekend ca. 40 USD of 160.391 KHR p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
...
14 dagen Beste van Cambodja: altijd de beste prijs

Praktische info

-Specifiek voor deze reis
Sluiten-

Wijzigingen Vluchtprijzen

De prijs van de reis is inclusief intercontinentale vluchten. De prijzen van vluchten wijzigen voortdurend. Het is daarom mogelijk dat de vlucht niet meer beschikbaar is voor de aangeboden prijs. Uiteraard nemen wij in dat geval contact met u op.

Fooien

De Cambodjaanse bevolking doet alles voor u met een glimlach, maar toch wordt er op een fooi gerekend als er hulp wordt geboden.Veel mensen die in het toerisme werken zijn afhankelijk van de fooi die ze krijgen. Een fooi is een uiting van waardering en wordt daarom erg op prijs gesteld. Wij raden u aan om een aantal briefjes van 1000, 5000 en 10.000 Cambodjaanse riel bij u te dragen, zodat u altijd een passende fooi bij de hand heeft. Onderstaande bedragen geven u een idee van de fooien. Een fooi geven is niet verplicht, uiteraard bent u hierin vrij om zelf te beslissen.

Indicatie fooien
Chauffeur : ca. 9.000 Cambodjaanse riel (ca. 2 euro) per groep/reisgezelschap per dag
Gids : ca. 15.000 Cambodjaanse riel (ca. 3,50 euro) per persoon per dag
Kamermeisje : ca. 3.500 Cambodjaanse riel (ca. 0,80 euro) per kamer per nacht
Kofferdrager : ca. 3.500 Cambodjaanse riel (ca. 0,80 euro) per koffer

Dit zijn de richtbedragen zoals bekend in januari 2021. Uiteraard kan de koers van de euro en de Cambodjaanse riel wijzigen, waardoor de genoemde bedragen mogelijk anders worden.

Belangrijke Corona informatie reizen naar Cambodja

Het is belangrijk om goed voorbereid op reis te gaan en op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Wij proberen u van alle juiste informatie te voorzien, uiteindelijk bent u zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van de juiste reispapieren.
Voor uw reis naar Cambodja kan het zijn dat u voor vertrek bijvoorbeeld een negatieve PCR test of een vaccinatiebewijs dient te hebben. Voor een totaal overzicht van de huidige heen-en terugreis vereisten en een overzicht van de lokale maatregelen verwijzen wij u naar de website van de overheid.

Indien u de Nederlandse nationaliteit heeft verwijzen wij u naar de Nederlandse overheid: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/cambodja/reizen/reisadvies#anker-coronavirus
Of indien u de Belgische nationaliteit heeft van de Belgische overheid: https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen/cambodja

Let op, deze vereisten kunnen veranderen. Hou dit dus tot kort voor vertrek in de gaten.

Zwaarte en Mobiliteit

Tijdens deze rondreis laten wij u in een relatief korte periode kennis maken met de vele facetten van het prachtige Cambodja. Voor deze reis is een normale basisconditie en een goede mobiliteit noodzakelijk. Een rondreis kan door mensen die minder mobiel zijn, als zwaar worden ervaren en soms is deelname aan bepaalde programmaonderdelen niet haalbaar. Aangezien deze reis op individueel niveau wordt uitgevoerd bestaat er flexibiliteit in het programma. U kunt ter plaatse zelf aangeven of u al dan niet wilt deelnemen aan bepaalde programmaonderdelen. Omdat u de reis boekt als totaalpakket kunnen we u geen restitutie geven voor niet bijgewoonde reisonderdelen die in de prijs opgenomen zijn.
Deze rondreis is niet geschikt voor rolstoel- of rollatorgebruikers. Als u of één van uw reisgenoten een minder goede basisconditie heeft of beperkt mobiel is, neemt u dan alstublieft telefonisch contact met ons op. In overleg met u kunnen wij u adviseren welke reismogelijkheid het beste op uw wensen en conditie aansluit.

Reizen in Cambodja

Cambodja is een land, waar u een flexibele instelling dient te hebben. Samen met onze lokale vertegenwoordiging zullen wij er een prachtige reis van maken, maar het komt in Cambodja nog wel eens voor dat dingen anders lopen dan gepland.

Galadiners

Diverse hotels organiseren galadiners in de kerst- en nieuwjaarsperiode. Wij informeren u over een eventuele verplichte toeslag bij bevestiging van uw reservering.

Dagpas Angkor Wat

In Cambodja dient u een pas aan te schaffen om het Nationale Park van Angkor te bezoeken. Er zijn verschillende passen waarmee u verschillende dagen het tempelcomplex mag bezoeken.
1 dag = ca. 20 USD
2 dagen = ca. 40 USD
3 dagen = ca. 40 USD

Kledingvoorschriften

Cambodja is een boeddhistisch land met tal van prachtige tempels, pagodes en diverse herdenkingsplekken. Vriendelijk vragen wij u uit respect rekening te houden met de kledingvoorschriften tijdens uw bezoek aan deze bezienswaardigheden.

Over het algemeen geldt dat de schouders, knieën en het bovenlichaam bedekt dienen te zijn. Korte broeken en jurkjes boven de knie, tank-tops en buiktruitjes zijn niet toegestaan. Het kan voorkomen dat wanneer u niet voldoet aan de kledingvoorschriften de toegang u geweigerd wordt.

Bezoekt u het Tuol Sleng Genocide Museum, dan is het mogelijk kleding van het museum te lenen wanneer u niet voldoet aan de kledingvoorschriften zoals hierboven genoemd. Vanaf 1 januari 2020 zal hier een toeslag voor worden gevraagd.

Valuta optionele excursies

Naast de excursies die al in uw reisprogramma zijn opgenomen, kunt u ervoor kiezen om deel te nemen aan optionele excursies. Deze excursies kunt u ter plaatse via uw reisleiding of de lokale agent bijboeken en betalen. Dit kan alleen in Amerikaanse dollars worden betaald.

Cambodja
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Goed voorbereid op reis
Open+
+FAQ
Open+

Een reis boeken bij NRV

+Wat betekent 'op aanvraag' bij een reis(datum)?

Onze privéreizen en zelf samenstel reizen zijn 'reizen op aanvraag'. Dit betekent dat wij uw reis bij onze lokale partner dienen te plaatsen om de beschikbaarheid van de door u gewenste reis of reisonderdelen na te kijken. Indien wij uw reservering op de door u aangegeven manier kunnen bevestigen, wordt uw boeking omgezet in een definitieve boeking. In het geval uw aanvraag niet bevestigd kan worden, zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken. In de regel krijgt u binnen 1 werkdag bericht over uw aanvraag. Wanneer u uw reservering reeds bij ons geplaatst heeft, maar de aanvraag intrekt voordat de gehele boeking akkoord is, is NRV genoodzaakt € 50,- administratiekosten in rekening te brengen. Indien wij de door u geboekte reis niet conform boeking kunnen aanbieden, mag u uiteraard kosteloos van uw boeking afzien.

+Hoe werkt het met de fooien?

Mensen die in het toerisme werkzaam zijn, zijn vaak in grote mate afhankelijk van fooien van reizigers. Wij raden u dan ook aan om gul hiermee om te gaan.

Maakt u een privérondreis of heeft u uw reis zelf samengesteld dan kunt u ter plaatse ervoor kiezen om zelf de fooien te beheren en naar eigen inzicht te geven of om dit door uw gids te laten doen, indien u begeleid wordt. Onze lokale vertegenwoordiging geeft u graag richtlijnen zodat u op de hoogte bent van wat ter plaatse gebruikelijk is.

+Op welke wijze moet ik de reissom betalen?

De reissom kunt u onder vermelding van uw klant- en factuurnummer overmaken op de rekening van NRV. U kunt een digitale transactie doen of het openstaande bedrag overmaken via een overschrijvingskaart.

Bankgegevens van NRV:
ING 2183287
Vanuit het buitenland:
IBAN (International Bank Account Number): NL49INGB0002183287
BIC (Bank Identifier Code): INGBNL2A

ABN Amro 515107239
Vanuit het buitenland:
IBAN (International Bank Account Number): NL37ABNA0515107239
BIC (Bank Identifier Code): ABNANL2A

+Mijn kinderen gaan mee op reis. Ontvangen zij kinderkorting?

Of er kinderkorting voor uw reis van toepassing is, hangt af van de door u gewenste reis.

Bij privéreizen ontvangen kinderen van 2 t/m 11 jaar doorgaans € 115,- korting op de intercontinentale vlucht en kan ook vaak een korting worden gegeven op het reisgedeelte. Kijkt u bij de 'Extra Informatie' op het tabblad 'Inbegrepen' wat voor uw situatie van toepassing is.

Kinderkortingen worden handmatig door NRV verwerkt, nadat de boeking is ingestuurd. Zodra alle kortingen zijn verwerkt, zullen we een nieuw overzicht naar u sturen.

+Ik heb een speciale wens. Wordt deze ter plaatse gehonoreerd?

Of een speciale wens ter plaatse wordt gehonoreerd, kunnen wij helaas niet aan u garanderen. Dit hangt namelijk af van de beschikbaarheid en bereidwilligheid van het hotel waar u verblijft. Indien u bij boeking uw speciale wens aan ons doorgeeft, zorgen wij ervoor dat deze als preferentie in uw boeking wordt opgenomen zodat onze agent en de hotelier hiervan op de hoogte zijn. Indien mogelijk, houden zij hiermee rekening.

Heeft u speciale dieetwensen of dient u op doktersadvies speciale medicijnen mee te nemen op vakantie, brengt u ons hiervan dan op de hoogte zodat wij de luchtvaartmaatschappij hierover kunnen informeren.

+Kan ik mijn reis verlengen?

Onze reizen kunt u in de meeste gevallen verlengen. Onder het tabblad 'Data en Prijzen' kunt u de mogelijkheden tot verlenging van de door u gewenste reis inzien.

Informatie omtrent uw reis

Belangrijke informatie

Belangrijke documenten

+Op welke wijze ontvangen wij onze boekingsbevestiging en andere belangrijke informatie?

Uw boekingsbevestiging annex factuur zult u per e-mail van ons ontvangen, net als de reisbescheiden en overige belangrijke informatie.

+Reizen met kinderen

Het is mogelijk dat de autoriteiten van de bestemming die u bezoekt nadere vereisten stellen in geval ouders met minderjarige kinderen reizen. Dit kan ook het geval zijn wanneer één ouder met een kind reist. Ook in dit geval bent u er zelf voor verantwoordelijk dat u in het bezit bent van de juiste documenten om te kunnen reizen. NRV kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

+Aan welke vereisten dient mijn paspoort te voldoen?

U bent zelf verantwoordelijk voor een geldig paspoort en de vereiste reisdocumenten, zoals een visum (indien van toepassing). Voor de meeste bestemmingen dient uw paspoort bij thuiskomst nog zes maanden geldig te zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de land-/ reisinformatie op NRV.nl. Tevens kunt u de ambassade/ het consulaat raadplegen om u te laten informeren over de specifieke vereisten.

+Heb ik voor mijn bestemming een visum nodig?

Voor reizen naar vele landen is een visum verplicht. Bij de landeninformatie van het betreffende land kunt u hier meer informatie over vinden. Voor bepaalde landen dient u dit visum reeds in Nederland aan te vragen. NRV biedt u de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief het visum aan te vragen via het CIBT. Klik hier voor meer informatie.

Uiteraard kunt u ook zelf het visum regelen. Indien u zelf uw visum aanvraagt, kunt u contact opnemen met de betreffende ambassade of het consulaat.

Voor welke vorm van visumaanvraag u ook kiest, u bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig verkrijgen van een visum. NRV is niet aansprakelijk voor de eventuele kosten die voortvloeien uit het feit dat u niet in het bezit bent van een correct visum.

+Wanneer ontvang ik mijn reisbescheiden?

Uw reisbescheiden ontvangt u ongeveer tien tot zeven dagen voor vertrek. De reisbescheiden bevat belangrijke informatie zoals uw e-tickets, de contactgegevens van NRV en onze lokale partner, de hotellijst en de vouchers. Uw reisbescheiden ontvangt u per e-mail.

+Wat zijn e-tickets?

Een e-ticket is een elektronisch ticket. Uw e-ticket is het bewijs van uw geboekte vlucht en zult u per e-mail bij de reisbescheiden ontvangen.

Voorbereiding op uw reis

+Waar vind ik informatie over mijn reis?

Op onze website treft u heel veel informatie over onze reizen en reisonderdelen aan. Wanneer u op de door u gewenste reis of het door u gewenste reisonderdeel klikt, zult u een uitgebreide beschrijving van het programma/ reisonderdeel aantreffen, een overzicht van de onderdelen die inbegrepen zijn, extra informatie behorende bij de reis/ het reisonderdeel, eventuele extra opties, zoals upgrades en verlengingen, en ervaringen van NRV reizigers die u voor zijn gegaan. Tevens treft u bij onze reizen een overzicht van de voorbeeldhotels aan en de optionele excursiemogelijkheden ter plaatse.

+Moet ik nog speciale gezondheidsmaatregelen treffen?

Uiteraard is het van groot belang dat u zich goed voorbereidt wanneer u een verre reis gaat maken. Voor de voorbereiding van uw reis kunt u onder andere onze website raadplegen. Onder de land-/ reisinformatie staat altijd een kopje 'Gezondheid & Vaccinaties' opgenomen om u zo goed mogelijk te kunnen informeren.

Wij adviseren u altijd een deskundige te raadplegen wat betreft de benodigde vaccinaties. Dit kan bij de GGD, uw huisarts of bijvoorbeeld via thuisvaccinatie.nl.

Bij het maken van een verre reis is het aan te raden middelen tegen uitdroging, reisziekte, diarree of verstopping mee te nemen in uw toilettas. Dergelijke artikelen vindt u bijvoorbeeld op veiligopreiswinkel.nl.

Let u altijd op de kwaliteit van het drinkwater. Het verdient aanbeveling steeds gezuiverd water in flessen te kopen.

+Kan ik online inchecken voor mijn vlucht?

Of u online kunt inchecken voor uw vlucht hangt af van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen is het inmiddels vanaf 24 uur voor vertrek mogelijk om online in te checken zodat u op de luchthaven alleen nog maar uw bagage hoeft af te geven. Helaas is het voor groepsreizen niet altijd mogelijk om online in te checken.

Check hier of uw luchtvaartmaatschappij erbij zit.

+Wanneer dien ik aanwezig te zijn op de luchthaven?

Wij adviseren u om minimaal 2,5 uur voor vertrek op Schiphol aanwezig te zijn. Houd u rekening met drukte op de wegen en op het spoor richting Schiphol. Houd u er tevens rekening mee dat u na de check-in nog de paspoort- en veiligheidsformaliteiten dient te doorlopen en dat de afstand van de check-in balie naar uw gate groot kan zijn, wat ook de nodige tijd in beslag kan nemen.

Tijdens uw reis

+Word ik bij aankomst op Schiphol verwelkomd?

NRV heeft geen balie op Schiphol. U zult dan ook niet op Schiphol voorafgaand aan uw vlucht door één van onze medewerkers worden verwelkomd. Uw e-tickets heeft u reeds per e-mail ontvangen zodat u zelf kunt bepalen hoelang van te voren u op Schiphol wenst te arriveren. Wij raden u overigens wel aan om tijdig aanwezig te zijn op Schiphol om zodoende eventuele risico's uit te sluiten.

+De reis verloopt niet zoals verwacht. Wat moet ik nu doen?

Ondanks onze inspanningen om uw reis helemaal naar tevredenheid uit te voeren, kan het voorkomen dat tijdens uw reis iets niet naar wens is. Mocht dit het geval zijn dan vragen wij u dit reeds op de bestemming kenbaar te maken bij uw reisleiding of onze lokale partner, zodat met uw persoonlijke wensen rekening kan worden gehouden en uw reis alsnog naar tevredenheid kan plaatsvinden. Mocht het ter plaatse niet naar tevredenheid worden opgelost dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons zodat wij in de mogelijkheid worden gesteld uw klachten op te lossen; achteraf is dit immers veelal niet meer mogelijk. Mocht u na afloop van uw reis bepaalde zaken onder onze aandacht willen brengen, dan kunt u dit schriftelijk doen. Klik hier voor het
Contactformulier Afdeling Kwaliteitszorg. Onze Afdeling Kwaliteitszorg zal vervolgens contact met u opnemen.

+Word ik bij aankomst op de bestemming verwelkomd?

Of u bij aankomst op de bestemming zal worden verwelkomd door onze plaatselijke vertegenwoordiger hangt af van de reis/ het reisonderdeel dat u bij ons heeft geboekt. Indien u bij aankomst zal worden verwelkomd, staat dit expliciet in de beschrijving van uw reis opgenomen.

+Waar kan ik ter plaatse terecht in geval van vragen?

In geval van vragen kunt u ter plaatse terecht bij uw chauffeur of gids. Wanneer deze uw vragen niet kunnen beantwoorden of wanneer u niet door reisleiding wordt begeleid, adviseren wij u contact op te nemen met ons lokale agentschap. De contactnummers van onze contactpersoon ter plaatse staat altijd aangegeven in uw reisbescheiden. Mocht uw vraag niet afdoende zijn beantwoord dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met NRV. Houd u rekening met het tijdsverschil. Alleen in geval van nood zijn wij 24 uur per dag (telefonisch) bereikbaar.

Na afloop van uw reis

+Waarom wordt na afloop van de reis een enquête toegestuurd?

Na afloop van de reis vragen wij u een enquête in te vullen waarin u uw bevindingen over uw reis kenbaar kunt maken. Op deze manier kunnen wij onze kwaliteitsnormen handhaven en deze aan u als reiziger garanderen. De enquêtes zullen intern door ons worden verwerkt en indien nodig dan wel wenselijk, zullen aanpassingen worden gemaakt om de uitvoering van de reis te bevorderen.

+Hoe kan ik mijn reiservaringen kenbaar maken?

Uw bevindingen kunt u op verschillende manieren aan ons kenbaar maken. Zo ontvangt u a afloop van uw reis een enquête waarin u uw bevindingen kunt weergeven, kunt u een kort verslag maken van bijvoorbeeld de accommodaties waarin u bent verbleven en de excursies die u heeft gedaan. Voorts kunt u een uitgebreid reisverslag maken die wij vervolgens bij de betreffende reis op onze website plaatsen: toekomstige reizigers kunnen dan alvast een voorproefje krijgen op hetgeen hen te wachten staat.

Mocht u reiservaringen willen delen waarop u graag een reactie wilt ontvangen dan kunt u dit opnemen met onze Afdeling Kwaliteitszorg. Klik hier voor het formulier om uw bevindingen kenbaar te maken

+Ik heb een klacht over mijn reis. Waar moet ik deze indienen?

Wanneer u een klacht heeft over uw reis dan vragen wij u dit reeds op de bestemming kenbaar te maken bij uw reisleiding of onze lokale partner, zodat met uw persoonlijke wensen rekening kan worden gehouden en uw reis alsnog naar tevredenheid kan plaatsvinden. Mocht het ter plaatse niet naar tevredenheid worden opgelost dan verzoeken wij u contact op te nemen met NRV in Nederland zodat wij in de mogelijkheid worden gesteld uw klachten op te lossen; achteraf is dit immers veelal niet meer mogelijk. Mocht u na afloop van uw reis bepaalde zaken onder onze aandacht willen brengen, dan kunt u dit schriftelijk doen. Klik hier voor het
Contactformulier Afdeling Kwaliteitszorg. Onze Afdeling Kwaliteitszorg zal vervolgens contact met u opnemen.

Een reis boeken bij NRV

Algemeen

+Wie is NRV?

NRV biedt een zeer uitgebreid aanbod van groeps- en privéreizen en zelf samenstel reizen naar bestemmingen in Afrika, Azië, Europa, Midden-Oosten en Noord-, Midden- en Zuid-Amerika.

Reizen met NRV betekent comfortabel op vakantie gaan. Onze rondreizen hebben wij met zorg samengesteld en bevatten een evenwichtige mix tussen cultuur en natuur. Uiteraard laten wij u tijdens uw reis kennismaken met de hoogtepunten van de bestemming, verblijft u in sfeervolle drie- en viersterrenhotels, zullen wij er tijdens uw vakantie voor zorgen dat het u aan niets zal ontbreken en proberen we altijd een ‘local touch’ aan uw reis te geven, zodat u ook écht kennismaakt met de bestemming!

Niet alleen tijdens de reis, maar ook voorafgaand aan de reis en na afloop mag u veel service van ons verwachten. Zo vinden wij het onder andere belangrijk dat u goed geïnformeerd zal worden. U treft dan ook heel veel informatie op onze website: niet alleen over onze reizen, maar ook over de bestemming zelf, de hoogtepunten die u eigenlijk niet mag missen en allerhande zaken om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw verre reis. Ons contactcenter staat tijdens werkdagen en op zaterdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, zowel per e-mail als telefonisch. En wilt u alvast in de stemming komen voor uw reis, meer weten over een bepaalde bestemming of nader kennismaken met NRV? Kom dan naar het NRV Reiscafé om één van onze sfeervolle en informatieve shows bij te wonen. Een goede voorbereiding en uniek in Nederland!

+Wat voor soort reizen biedt NRV?

NRV biedt reizen naar Afrika, Azië, Europa, Midden-Oosten en Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Wij bieden zowel groepsreizen als privéreizen en zelf samenstel reizen aan.

+Wat is het NRV Reiscafé?

Het NRV Reiscafé is het eigen reistheater van NRV waar u van harte welkom bent voor het bijwonen van één van onze shows. Onder het genot van een drankje ontvangt u veel informatie over de door u gewenste bestemming, ziet u twee prachtige reisreportages en bestaat uiteraard voldoende de mogelijkheid om uw vragen te stellen.

Klik hier voor meer informatie over het NRV Reiscafé of voor het reserveren van uw plaatsen.

+Is NRV aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds?

Bij NRV kunt u met een gerust hart uw vakantie boeken. Wij zijn namelijk aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, instanties die u als reiziger de meeste zekerheid geven.

Klik hier voor de Reisvoorwaarden en overige belangrijke informatie.

+Op welke manier kom ik in contact met NRV?

Wilt u contact opnemen met NRV? Klik hier om via het contactformulier uw vragen en/ of opmerkingen over ons reisaanbod, uw reservering of bijvoorbeeld onze website te stellen. Onze e-mails worden in de regel binnen 24 uur beantwoord.

Liever telefonisch contact? Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 9:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag tussen 9:00 tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 070-3076700. Wij beantwoorden graag uw vragen!

+Wat zijn de betalingscondities van NRV?

NRV hanteert de betalingsvoorwaarden van de ANVR Reisvoorwaarden. Dit betekent dat u bij boeking een aanbetaling dient te voldoen van 20% van de reissom. Het restant van de reissom dient uiterlijk zes weken voor de dag van vertrek door ons ontvangen te zijn.

Wanneer u gebruik maakt van een aanbieding kan het zijn dat wordt afgeweken van bovenstaande betalingsvoorwaarden. Dit staat altijd bij de betreffende aanbieding/ reis vermeld.

Website

+Wat is 'Mijn NRV'?

‘Mijn NRV’ is uw persoonlijke domein op NRV.nl waarmee u onder andere toegang heeft tot uw adresgegevens, boekingsgegevens en reisbescheiden. Verder kunt u binnen ‘Mijn NRV’ uw Reispuntensaldo raadplegen, foto's uploaden en bijvoorbeeld reisschema's maken.

Hoewel wij bij het weergeven van ‘Mijn NRV’ de grootste zorgvuldigheid betrachten, is het mogelijk dat er onvolkomenheden genoteerd staan. Voor deze en andere onvolkomenheden kan NRV niet aansprakelijk worden gesteld. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de inhoud van uw persoonlijke domein.

+Hoe vraag ik mijn wachtwoord voor Mijn NRV (opnieuw) aan?

Uw wachtwoord voor ‘Mijn NRV’ kunt u heel eenvoudig aanvragen.

+U bent nog niet als NRV klant geregistreerd:

Klikt u dan op 'Mijn NRV' en vervolgens op 'Ik wil me registreren als nieuwe klant'. U dient dan uw persoonlijke gegevens in te voeren en ontvangt nadat u de registratie voltooid heeft, een e-mail op het opgegeven e-mailadres. Hierin staat uw wachtwoord aangegeven en kunt u voortaan inloggen op onze website.

+Heeft u al een registratie op Mijn NRV, maar bent u uw wachtwoord vergeten?

Dan kunt u op 'Wachtwoord vergeten' klikken en dient u uw e-mailadres en verificatiecode in te voeren. U ontvangt dan een e-mail met uw wachtwoord waarmee u weer kunt inloggen op ‘Mijn NRV’.

+Kan ik mijn wachtwoord voor Mijn NRV wijzigen?

Uw wachtwoord van ‘Mijn NRV’ wijzigen, gaat heel eenvoudig. Log in met uw e-mailadres en het bestaande wachtwoord. U komt vervolgens in 'Mijn Gegevens'. Door op 'Wachtwoord wijzigen' te klikken, kunt u uw bestaande wachtwoord aanpassen naar een door u gewenst wachtwoord.

+Hoe word ik lid van de nieuwsbrief?

Op onze website kunt u zich heel eenvoudig aanmelden voor onze nieuwsbrief. Registreer uw gegevens en u bent direct geabonneerd op onze nieuwsbrief waarmee u periodiek op de hoogte zult worden gehouden van onze speciale acties, mooie aanbiedingen en overig reisnieuws.

14 dagen Beste van Cambodja: altijd de beste prijs
Bewaar reis Boek nu

Reisroute per dag

01Amsterdam - Siem Reap

02Aankomst Siem Reap

03Siem Reap (Angkor Wat)

04Siem Reap

05Siem Reap - Battambang

06Battambang

07Battambang - Phnom Penh

08Phnom Penh

09Phnom Penh

10Phnom Penh - Mondulkiri

11Mondulkiri

12Mondulkiri - Phnom Penh

13Phnom Penh - Amsterdam

14Aankomst Amsterdam

Bewaar reis Boek nu
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis