Halong Bay
Halong Bay
Sapa
Sapa
Skyline Hanoi
Skyline Hanoi
Drijvende markt Cai Rang
Drijvende markt Cai Rang
Phan Thiet
Phan Thiet

Familierondreis Bijzonder Vietnam

Privéreis | 22 dagen v.a.
3127i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
22-08-2024
Reisduur
22dagen
Aantal personen
2 volwassenen

inclusief 200,00 korting

Zomersale!i

Voorwaarden Zomersale

- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groepsreizen en privéreizen met vertrek t/m 2025
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
- Korting is van toepassing op de basis verkoopprijs

(inclusief 200,00 korting)

Voorwaarden Zomersale

- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groepsreizen en privéreizen met vertrek t/m 2025
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
- Korting is van toepassing op de basis verkoopprijs
Zomersale!i
Rondreizen > Rondreizen Vietnam > Familiereizen Vietnam > Familierondreis Bijzonder Vietnam
Ideale gezinsvakantie met kinderen
Op avontuur in het bergachtige Sapa
Overnachten op een boot in de spectaculaire Halong Bay
Maak kennis met de vriendelijke bevolking in de Mekong Delta
Zon, zee en strand in Phan Thiet / Mui Ne
Rondreis met privéchauffeur per auto/minivan met airco

Relaxt op avontuur in Vietnam met het hele gezin!

Ontspannen en ontdekken met het hele gezin. Daar draait het om tijdens deze prachtige rondreis door Vietnam. De reis start in de indrukwekkende hoofdstad Hanoi. Vanuit hier reizen jullie naar het veel groenere en bergachtige Sapa. Ook maken jullie kennis met het plattelandsleven in Ninh Binh en slapen jullie aan boord van een Jonk in Halong bay. Wat een droom! Vervolgens bezoeken jullie de culturele plaats Hué. En uiteraard kan het kleurrijke en zeer gezellige stadje Hoi An niet ontbreken tijdens deze reis. In het zuiden van Vietnam ontmoeten jullie de uiterst vriendelijke bevolking in de Mekong Delta en brengen jullie een bezoek aan de grootste stad van Vietnam: Ho Chi Minh City. De reis sluiten jullie af met een aantal dagen zon, zee en strand in Phan Thiet!

"Deze prachtige rondreis van Noord- naar Zuid-Vietnam is speciaal ontwikkeld voor gezinnen. Tijdens deze reis zullen jullie veel zien en beleven. Maar wees gerust, er zijn voldoende dagen ter vrije besteding ingelast en jullie houden een rustig reistempo aan. Hierdoor is de reis ideaal voor gezinnen met kinderen. Een reis om nooit meer te vergeten! "

Nina, Medewerker Verkoop & Product

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam - Hanoi

Luchthaven check in
Heenvlucht
Overnachting in het vliegtuig

Eindelijk is het zover: jullie prachtige rondreis door Vietnam gaat van start! Blader tijdens de vlucht naar de Vietnamese hoofdstad nog eens lekker door het programma en maak een voorstelling hoe jullie komende weken dit prachtige land gaan ontdekken. Uiteraard is er tijdens de vlucht ook voldoende tijd om een leuke film te kijken! Je overnacht in het vliegtuig.

DAG
02

Aankomst in Hanoi

VN_AL_Hanoi_vrouw_manden_149016695
Vrije middag in Hanoi
Hanoi Street Food Tour (optionele excursie)
Tu Phu Show met diner (optionele excursie)
My Village Show met diner (optionele excursie)
Overnachting in het centrum van Hanoi

Vandaag landt het vliegtuig in de hoofdstad van Vietnam: Hanoi. Op de luchthaven staat onze vertegenwoordiger jullie al op te wachten. Jullie worden direct naar het eerste hotel gereden, middenin het oude centrum van de stad. Hier logeren jullie de komende twee nachten. Wat een scooters, brommers en motors zien jullie onderweg! Die zijn er een stuk meer dan auto’s in deze stad. Vandaag geen druk programma, zo kunnen jullie tijdens de vrije middag aan het klimaat en het tijdsverschil wennen. In de avond is het mogelijk om deel te nemen aan een optionele excursie. Ga bijvoorbeeld mee met de Hanoi Street Food Tour en ontdek de culinaire hoogstandjes van de stad. Of breng een bezoek aan de Tu Phu Show of My Village Show met diner. Overnachting in Hanoi.

DAG
03

Hanoi

Hanoi
Stadstour door Hanoi
Tweede overnachting in Hanoi

Na het ontbijt maken jullie een uitgebreide stadstour door Hanoi. Jullie bezoeken onder andere het complex van Ho Chi Minh met het Mausoleum, het voormalige werkhuis van ‘Oom Ho’ en de beroemde ‘One Pillar’ Pagode. Aan het einde van de ochtend brengen jullie een bezoek aan het Etnologische Museum, een interessant museum over 54 verschillende etnische groepen in de Vietnamese samenleving. Of breng een bezoek aan Hoa Lo Hilton, een gevangenis voor politieke gevangenen tijdens de Franse koloniale tijd en Amerikaanse krijgsgevangenen tijdens de Vietnam-oorlog.

In de middag wandelen jullie door de mooie tuinen van de bekende Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam. Vervolgens gaan jullie het oude stadscentrum van Hanoi ontdekken. Verken de smalle straatjes en zie hoe de inwoners aan het werk zijn in de kleine winkels langs de straat. Aan het einde van de rondleiding door het centrum stappen jullie in een traditionele riksja. Jullie rijden naar het Hoan Kiem-meer. Middenin het meer, op een eiland, ligt de boeddhistische Ngoc Son Tempel. Na het bezoek aan de tempel sluiten jullie de dag af met een traditionele waterpoppenshow. Na deze volle dag met vele indrukken worden jullie weer teruggebracht naar het hotel. Het was een leuke dag en een goede eerste kennismaking met dit bijzondere land! Overnachting in Hanoi.

DAG
04

Hanoi - Sapa (ca. 320 km / 5 - 6 uur)

Sapa, uitzicht
Vertrek uit Hanoi
Bezoek aan de Thac Tinh Yeu-waterval
Fotostop bij de Tram Ton Pass
Overnachting in Sapa

In de ochtend worden jullie opgehaald door de chauffeur bij het hotel en verlaten jullie de indrukwekkende stad Hanoi. Het is tijd om naar het hoger gelegen Sapa te reizen, waar jullie in de middag aankomen. In de namiddag bezoeken jullie als eerste de Thac Tinh Yeu-waterval (circa 1,3 kilometer lopen) en stoppen jullie bij Tram Ton Pass om foto’s te maken van het prachtige uitzicht over de groene bergen en rijstvelden. Bij terugkeer in Sapa kunnen jullie een wandeling maken door het dorpje en is het mogelijk om de lokale markt te bezoeken. Overnachting in Sapa.

DAG
05

Sapa

Sapa
Ontdek de vele pittoreske dorpjes van de Sapa Vallei
Wandeling door de rijstvelden
Tweede overnachting in Sapa

Na het ontbijt brengen jullie de dag door om verschillende pittoreske dorpen van de Sapa-vallei te ontdekken. Jullie starten in het pittoreske Y Linh Ho, een dorp gelegen in het weelderige groen van het Hoang Lien Son-gebergte en lopen vervolgens door de rijstvelden naar Lao Chai, langs traditionele Black Hmong-huizen. In het dorpje Ta Van ontmoeten jullie even later het Giay-volk dat hier woont. Leuk om te zien hoe deze minderheid leeft. Het gewone leven thuis voelt heerlijk ver weg. Bezoek ‘s middags een etnisch dorpje (bijvoorbeeld Cat Cat) of verken het kleine centrum van Sapa met zijn vele restaurants en winkeltjes op eigen gelegenheid. Overnachting in Sapa.

DAG
06

Sapa

Sapa
Vrije dag in Sapa
Derde overnachting in Sapa

Vandaag een heerlijke vrije dag in Sapa. Ontdek de prachtige omgeving op eigen gelegenheid. Maak een mooie trekking langs de rijstvelden of bezoek een van de lokale dorpen in de omgeving. Sapa staat ook bekend om de mooie zonsondergang. Vraag bij het hotel wat de mooiste plek is om de zonsondergang te zien en vergeet vooral jullie camera niet. Overnachting in Sapa.

DAG
07

Sapa - Hanoi (ca. 320 km / 5 - 6 uur)

Hanoi vanuit de lucht
Vertrek uit Sapa
Overnachting in Hanoi

In de ochtend worden jullie opgehaald bij het hotel om terug te reizen naar Hanoi. Na aankomst in de middag worden jullie naar het hotel gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding zodat jullie voor de laatste keer deze bijzondere stad kunnen ontdekken.

DAG
08

Hanoi - Ninh Binh (ca. 100 km / 2 uur)

Sampan
Vertrek uit Hanoi
Fietsen over de schilderachtige wegen in Tam Coc
Boottocht per traditionele roeiboot (sampan)
Overnachting in Ninh Binh

Na het ontbijt worden jullie opgehaald bij het hotel om de reis te vervolgen naar Ninh Binh. Onderweg bezoeken jullie de keizerlijke hoofdstad van Vietnam: Hoa Lu. Hoa Lu was de hoofdstad van Vietnam in de tijd van de Le Dynastie rond het jaar 1000. De stad is omringd door ruige krijtsteenrotsen en rivieren die een natuurlijke barrière vormden tegen tegenstanders in de oorlog. Vervolgens reizen jullie verder naar Tam Coc, dit is een heel mooi gebied wat ook wel ‘Halong Bay op het vasteland’ wordt genoemd. Jullie stappen op de fiets om deze prachtige omgeving te ontdekken. Rij over de smalle wegen tussen de (groene) rijstvelden (afhankelijk van het seizoen).

In de middag stappen jullie aan boord van een traditionele roeiboot (sampan) voor een spectaculaire 2-uur durende tocht langs de waanzinnig hoge rotsen en eindeloze rijstterrassen. Wat een onbeschrijflijk mooi plaatje! Laat jullie rustig over de smalle riviertjes peddelen en zwaai naar de vriendelijke lokale bevolking langs de kant. Vergeet vooral niet om veel foto’s te maken.

DAG
09

Ninh Binh - Halong Bay (ca. 230 km / 5 - 6 uur)

vn_cruise_halong.jpg
Vertrek uit Ninh Binh
Rit door één van de mooiste streken van Vietnam
Boottocht door Halong Bay per traditioneel schip
Overnachting aan boord van de jonk

Vandaag staat er een bijzondere dag op de planning! Een bezoek aan Halong Bay is absoluut een hoogtepunt van deze reis. Vanavond overnachten jullie namelijk aan boord van een traditionele jonk omgeven door de fabelachtige schoonheid van Halong Bay! Zodra jullie ‘s middags aan boord stappen wordt er eerst een uitgebreide lunch geserveerd. Jullie varen langs de hoge krijtsteenrotsen, idyllische kleine eilandjes en verlaten stranden. Ook ontdekken jullie verschillende grotten in de hoge rotsen. Geen wonder dat deze prachtige baai op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. In de avond wordt er een heerlijk diner geserveerd en kunnen jullie genieten van het indrukwekkende uitzicht op de ondergaande zon die de baai langzaam roze kleurt.

DAG
10

Halong Bay - Hanoi - Hué

Thien Mu
Vertrek uit Halong Bay
Vlucht Hanoi - Hué
Overnachting in Hué

De prachtige zonsopkomst tussen de kalksteenrotsen en het beeld van uitvarende lokale vissers willen jullie vast niet missen! We adviseren om vandaag vroeg op te staan na de bijzondere overnachting op de boot. Na het ontbijt varen jullie terug naar het vaste land. Hierna rijden jullie terug naar Hanoi, vanaf hier vertrekt het vliegtuig naar de keizerlijke hoofdstad Hué. Na aankomst worden jullie naar het hotel gebracht. Overnachting in Hué.

DAG
11

Hué

Hue Parfum River
Stadstour door Hué
Bezoek aan de Verboden Paarse Stad en de tombe van keizer Tu Duc
Boottocht over de Parfum Rivier (Song Huong)
Tweede overnachting in Hué

Na het ontbijt maken jullie een stadstour door Hué. Hier brengen jullie een bezoek aan de Verboden Paarse Stad, vroeger was deze stad ommuurd en privéterrein van de keizerlijke familie. De gids zal jullie vertellen wat hier vroeger heeft afgespeeld aan de hand van oude foto’s. Ook brengen jullie een bezoek aan de tombe van de keizer Tu Duc en verkennen jullie de Dong Ba-markt, de grootste markt van Hué.

In de middag maken jullie een leuke boottocht over de Parfum Rivier (Song Huong-rivier) en leren jullie het keizerlijk verleden van Vietnam kennen. Jullie brengen een bezoek aan de Thien Mu Pagode (ook wel Linh Mu genoemd), één van de oudste pagodes van Vietnam. Deze werd in één klap beroemd toen één van de monniken zichzelf in 1963 in Ho Chi Minh City in brand stak. Kijk tijdens het varen ook goed om jullie heen, zodat je een beeld krijgt van de lokale bevolking die in sampans op het water leven. Overnachting in Hué.

DAG
12

Hué - Danang - Hoi An (ca. 125 km / 3 uur)

Vertrek uit Hué
Bezoek aan het traditionele vissersdorp Lang Co
Rit over de Hai Van Pass (Wolkenpas)
Bezoek aan de Marble Mountains
Overnachting in Hoi An

Na het ontbijt verlaten jullie Hué en reizen jullie door naar het karakteristieke stadje Hoi An. Onderweg maken jullie een korte stop in Lang Co. Hierna gaat de reis verder over de Hai Van Pass, die ook wel de Wolkenpas wordt genoemd. Geniet onderweg van het waanzinnige uitzicht over de bergen, de zee, vele strandjes en kleine dorpjes. Jullie stoppen onderweg voor een bezoek aan de Marble Mountains, langs prachtige grotten en tempels.

In de middag arriveren jullie in het schilderachtige Hoi An, bekend om de Frans-koloniale en Japans-Chinese huizen, mooie bruggetjes en vele zijden lampionnen. Jullie maken een wandeling door het oude, autovrije stadscentrum en zien onder andere de beroemde Japanse overdekte houten brug. Hierna bekijken jullie hoe de traditionele Vietnamese lampionnen worden gemaakt. Let goed op hoe het moet, want hierna mogen jullie het zelf gaan proberen. Wie maakt de meest kleurrijke lampion? Het resultaat mogen jullie uiteraard mee naar huis nemen, een bijzonder souvenir!

DAG
13

Hoi An

Lampionnen in Hoi An
Vrije dag in Hoi An
Halve dag naar het oude tempelcomplex My Son (optionele excursie)
Tam Tam Kookklas (optionele excursie)
Dagje meedraaien bij de rijstboer (optionele excursie)
Zonsondergang boottocht op de Thu Bon Rivier (optionele excursie)
Street Food Tour (optionele excursie)
Tweede overnachting in Hoi An

Hoi An is een rustige plaats, dat inmiddels is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Jullie hebben vandaag een dag ter vrije besteding. Er zijn vanuit Hoi An verschillende optionele excursies mogelijk. Wat dachten jullie van een dagje meelopen op een lokale Vietnamese boerderij? Hierbij leer je alles over het verbouwen van rijst, werk je mee op het platteland en maak je kennis met het werk en de familie op een lokale boerderij. De dag begint gelijk goed met een tochtje op de rug van een waterbuffel! Of gaan jullie liever cultuur snuiven? Ga dan mee op excursie naar de eeuwenoude tempels van My Son en bekijk de prachtige ruïnes uit de tijd van de Champa-dynastie. Het is ook mogelijk om tijdens zonsondergang een boottocht op de Thu Bon Rivier te maken, deel te nemen aan de Tam Tam Kookklas of de Street food tour. Er is voldoende keuze om een er een geslaagde vrije dag van te maken! Overnachting in Hoi An.

DAG
14

Hoi An - Danang - Can Tho

Hoi An
Vrije ochtend in Hoi An
Vlucht Danang - Can Tho
Overnachting in Can Tho (Mekong Delta)

Jullie kunnen deze ochtend zelf indelen. Als jullie even niets willen doen, kom dan heerlijk tot rust in het hotel en neem een duik in het verfrissende zwembad. Jullie kunnen Hoi An en omgeving ook nogmaals op eigen gelegenheid gaan bewonderen op de fiets die het hotel ter beschikking stelt. Fiets naar het strand, maak een fietstocht door de rijstvelden en het platteland rondom Hoi An of bezoek het historische centrum. De plaatselijke bevolking is uiterst vriendelijk, jullie kunnen rekenen op verrassende ontmoetingen! In de middag worden jullie naar de luchthaven van Danang gebracht voor de vlucht naar Can Tho. Overnachting in Can Tho (Mekong Delta).

DAG
15

Mekong Delta

vn_al_mekong1.jpg
Bezoek aan de drijvende markt Cai Rang
Wandel over een exotische fruitboerderij
Tweede overnachting in Can Tho (Mekong Delta)

De Mekong Delta is een favoriete Vietnamese highlight – het dagelijkse leven van de lokale bevolking is hier nog authentiek. Jullie gaan de Mekong Delta verkennen, een uiterst vruchtbaar en intens groen begroeid gebied met moerassen, rivieren en kleine kanaaltjes. Dit doen jullie aan boord van een (gemotoriseerde) sampan; de ideale manier om het traditionele leven op het Vietnamese platteland rond de Mekong Delta van dichtbij te ervaren. Jullie bezoeken vandaag de grootste drijvende markt van de Mekong Delta, Cai Rang. In de hectiek van de drijvende markt zien jullie een wirwar van kleine houten bootjes en grotere huisboten van lokale boeren die hun papaja’s, ananassen, meloenen en andere handelswaar te koop aanbieden. Erg bijzonder en leuk om te beleven hoe de mensen hier hun boodschappen doen op het water. Ook bezoeken jullie in de Mekong een lokale fruitboerderij. Ruik de intense geur van de doerian, zie de felroze kleur van Dragon Fruit en ontdek de minder bekende fruitsoorten als longan, ramboetan en mangosteen. Hierna brengen jullie een bezoek aan het 100-jaar oude koloniale Binh Thuy House. Na een leuke dag en een camera vol prachtige foto’s worden jullie teruggebracht naar het hotel. Overnachting in Can Tho (Mekong Delta).

DAG
16

Can Tho - Ho Chi Minh City (ca. 175 km / 3 - 4 uur)

Ho Chi Minh de Notre Dame Kathedraal
Vertrek uit Can Tho
Stadstour in Ho Chi Minh City
Overnachting in metropool Ho Chi Minh City

Na het ontbijt worden jullie opgehaald door de chauffeur en rijden naar Ho Chi Minh City. Vroeger werd deze stad Saigon genoemd. Ho Chi Minh City is de grootste stad van Vietnam. In de middag gaan jullie direct op pad om deze bijzondere stad te ontdekken tijdens de stadstour. In het oude centrum bezoeken jullie de Notre Dame-kathedraal. Wist je dat een groot deel van de rode bakstenen die zijn gebruikt bij de bouw van de kathedraal helemaal uit Parijs komen? Ook bezoeken we het Oorlogsmuseum. Hier zal de gids jullie meer leren over de heftige geschiedenis van de Vietnamoorlog en jullie wellicht wel vertellen vanuit eigen ervaringen of die van zijn familieleden. Hierna bezoeken jullie het koloniale postkantoor. Misschien kunnen jullie vanaf hier een leuke kaart naar familie of vrienden sturen? Na de stadstour kunnen jullie de stad verder op eigen gelegenheid verkennen. Het verkeer is al een bezienswaardigheid op zich. Bijzonder hoe de vele scooters, auto’s en bussen kris kras door de straten rijden. Overnachting in Ho Chi Minh City.

DAG
17

Ho Chi Minh City (Cu Chi-tunnels)

Cu Chi-tunnels
Bezoek aan de indrukwekkende Cu Chi-tunnels van de Vietcong
Tweede overnachting in Ho Chi Minh City

In de ochtend stappen jullie in de auto voor weer een boeiende dagexcursie. Vandaag gaan jullie de Cu Chi-tunnels bekijken. Dit is één van de beroemdste overblijfselen uit het oorlogsverleden van Vietnam. De Cu Chi-tunnels waren het ondergrondse tunnelcomplex van de Vietcong. Vanuit hier voerden zij aanvallen uit op de Amerikaanse troepen. De tunnels zijn bij elkaar maar liefst 250 kilometer lang! De tunnels verbonden zelfs ziekenhuizen, scholen en wapenfabrieken met elkaar. Durf jij er een stukje doorheen te lopen?

In de middag brengt de chauffeur jullie weer terug naar het hotel in Ho Chi Minh City. Struin voor de laatste keer de vele straatstalletjes af voor leuke souvenirs. Overnachting in Ho Chi Minh City.

DAG
18

Ho Chi Minh City - Phan Thiet (ca. 214 km / 4 uur)

Phan Thiet
Vertrek uit Ho Chi Minh City
Overnachting in Phan Thiet

In de loop van de ochtend verlaten jullie de drukke stad en vertrekken jullie richting tropisch Phan Thiet! Hier genieten jullie de komende dagen van de zon, zee en het strand. Na aankomst is de rest van de dag is ter vrije besteding. Overnachting in Phan Thiet.

DAG
19

Phan Thiet

Phan Thiet
Vrije dag in Phan Thiet
Phan Thiet & Ta Cu Mountain (optionele excursie)
Tweede overnachting in Phan Thiet

Vandaag hebben jullie een heerlijk vrije dag in Phan Thiet. Verken Phan Thiet op eigen gelegenheid, of maak vandaag de optionele excursie naar de Ta Cu Mountain. Hier ga je met een kabelbaan naar de top van de berg. Jullie bezoeken onder andere de Linh Son Truong Tho Pagoda en genieten van het prachtige panoramische uitzicht op de bossen. Ook brengen jullie een bezoek aan de Takou tempel, waar je één van de grootste Boeddha's in de regio vindt. Op de weg terug naar het hotel stop je bij een lokale boer om meer te leren over de tropische fruitsoorten in het gebied. De dag wordt afgesloten met een zandschilderij-workshop. Daarna worden jullie teruggebracht naar het hotel. Overnachting in Phan Thiet.

DAG
20

Phan Thiet

Phan Thiet
Vrije dag in Phan Thiet
De witte zandduinen van Phan Thiet (optionele excursie)
Derde overnachting in Phan Thiet

Verwerk de indrukken van de afgelopen tijd op een strandbedje aan het zwembad of luierend op het strand, tijdens deze laatste heerlijke vrije dag. Willen jullie nog iets zien van de omgeving, ga dan mee naar de witte zandduinen van Phan Thiet. Tijdens deze optionele excursie maken jullie een wandeling door een ondiep beekje bij de Fairy Stream, tussen prachtige rotsformaties door. Onderweg naar de Stream maken jullie een stop bij een lokaal vissersdorpje om meer te leren over het landbouwleven van de lokale bewoners. Op de terugweg bezoeken jullie de witte zandduinen. Geniet ’s avonds van jullie laatste avond in dit fijne vissersplaatsje. Overnachting in Phan Thiet.

DAG
21

Phan Thiet - Ho Chi Minh City - Amsterdam

Phan Thiet
Vertrek uit Phan Thiet
Terugvlucht

Geniet in de ochtend nog volop van de laatste ontspannen momenten aan het strand van Phan Thiet. In de middag rijden jullie terug naar de luchthaven van Ho Chi Minh City. In het vliegtuig bekijken jullie de foto’s en denken jullie terug aan de vele indrukken die jullie hebben opgedaan tijdens deze reis. Jullie overnachten in het vliegtuig.

DAG
22

Aankomst in Amsterdam

Aankomst terugvlucht
Aankomst in Amsterdam

Vandaag landen jullie ruim 3 weken later weer op de luchthaven van Amsterdam. Jullie hebben een heerlijke tijd gehad om het land te leren kennen en vele prachtige hoogtepunten te bezoeken. Helaas is jullie rondreis langs de mooiste en meest bijzondere plekken van Vietnam nu echt voorbij.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
3 opties
Open+
+Extra's
10 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Vervoersopties
Open+
22 dagen Familierondreis Bijzonder Vietnam: altijd de beste prijs
Retourvluchten
Luchthavenbelastingen en brandstofheffing

Inclusief

Binnenlandse vlucht Hanoi - Hué
Binnenlandse vlucht Danang - Can Tho
Ruimbagage (zie vluchtinfo)
Ruimbagage binnenlandse vlucht 20 kg
Rondreis met privéchauffeur in airco-auto/minibus op dag 2 t/m 5, 7 t/m 12, 14 t/m 18 en 21
Engelssprekende gids op dag 2 t/m 5, 8 t/m 12 en 14 t/m 17
Verblijf in goed verzorgde middenklasse of superiorklasse hotels (afhankelijk van uw keuze)
Iedere dag ontbijt
1x lunch en 1x diner
Stadstour in de bruisende steden Hanoi & Ho Chi Minh City*
Ontdek de Sapa Vallei en bezoek de Thac Tien-waterval*
Fiets- en boottocht in het prachtige Tam Coc
Logeren op een traditionele jonk in Halong Bay
Stadstour door Hué incl. bezoek aan de Verboden Paarse Stad*
Stadswandeling in Hoi An*
Boottocht over de Parfum Rivier
Bezoek aan het traditionele vissersdorp Lang Co
Overnachten middenin de Mekong Delta
Bezoek aan de drijvende markt Cai Rang
Bezoek aan Cu Chi-tunnels van de Vietcong*
Strandverblijf in Phan Thiet / Mui Ne
* Entreegelden dienen ter plaatse nog te worden voldaan (zie ook extra informatie)

Exclusief

Entreegelden: ca. € 71 p.p. (omgerekend ca. 1.849.000 VND p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Eventuele optionele excursies
Visum Vietnam
Fooien
Overige maaltijden
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Calamiteitenfonds: €2.50 per boeking
Reserveringskosten: €35 per boeking
SGR Bijdrage: €5 per persoon
+Verlengen
3 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+