Etosha nationaal park
Etosha nationaal park
Caprivi
Caprivi
Victoria watervallen
Victoria watervallen
Chobe nationaal park
Chobe nationaal park
Okavanga Delta
Okavanga Delta

Noord-Namibië, Victoria Falls & Botswana

Privéreis | 22 dagen v.a. 4039
3864i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
01-04-2022
Reisduur
22 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Kassakorting tot 175 ppi

Voorwaarden

- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groeps- en privéreizen met vertrek t/m december 2022
- Korting is niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
- Korting is niet geldig op onze zelf samenstellen reizen
- Korting is van toepassing op de basis verkoopprijs

Voorwaarden

- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groeps- en privéreizen met vertrek t/m december 2022
- Korting is niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
- Korting is niet geldig op onze zelf samenstellen reizen
- Korting is van toepassing op de basis verkoopprijs
Kassakorting tot 175 ppi
Rondreizen > Rondreizen Namibië > Privéreizen Namibië > Noord-Namibië, Victoria Falls & Botswana
Op safari in Etosha Nationaal Park
Maak kennis met de vruchtbare Caprivi-strook
3-daags verblijf nabij het Chobe Nationaal Park (Botswana) inclusief twee gameactiviteiten
Bezoek aan de Victoria Falls en Sunset Cruise op de Zambezi-rivier
Mogelijkheid om de Okavango Delta te bezoeken
4 x diner (middenklasse) of 9 x diner (superiorklasse) inbegrepen

Héél veel wild spotten en de Victoria Falls

Op safari in Etosha Nationaal Park is een geweldige ervaring! Het is een uniek park met een oppervlakte van 22.000 hectare en daarmee één van de grootste wildparken van Afrika. Etosha is het leefgebied van vier van de zogenoemde 'Big Five', alleen de buffel komt niet voor in het nationale park. Tijdens uw rit door de Caprivistrook komt u in Chobe Nationaal Park, hier leeft de grootste olifantenpopulatie ter wereld. U zult uw ogen uitkijken! Ook een bezoek aan de wereldberoemde Victoria Falls zult u nooit meer vergeten. Zeker wanneer u vervolgens bij de Okavango Delta per zogenaamde mokoro, een uitgeholde boomstam de schitterende flora en fauna gaat bekijken. Wat een unieke en afwisselende reis!

"Schitterende reis en een onvergetelijke ervaring. Prachtige wildparken en overal vriendelijk mensen ontmoet, een wereldervaring!"

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam - Windhoek

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht naar Windhoek, Namibië

Vandaag vliegt u van Amsterdam naar Windhoek, waar u de volgende dag aankomt.

DAG
02

Windhoek

za_al_windhoek.jpg
Aankomst in Namibië
Verwelkoming door onze lokale vertegenwoordiger
Transfer naar uw accommodatie
Meet & Greet met onze vertegenwoordiger

Op de luchthaven van Windhoek staat de chauffeur al op u te wachten om u naar uw hotel te brengen. Vandaag heerlijk de tijd om te acclimatiseren en misschien een bezoekje te brengen aan het kleine centrum van Windhoek. In de loop van de dag komt onze vertegenwoordiger ook bij u langs. Zij (of hij) overhandigt het informatiepakket met daarin praktische informatie, handige tips en uiteraard de routebeschrijvingen. Samen nemen jullie ook de route door en kun je uiteraard nog eventuele vragen stellen.

DAG
03

Windhoek - Etosha Nationaal Park (ca. 530 km)

NA_AL_Etosha Nationaal Park
Afleveren van de huurauto
Mooie route richting zuidkant van Etosha
Eerste + tweede overnachting net buiten Zuid-Etosha Nationaal Park
Mogelijkheid tot uw eerste namiddagsafari (optioneel)
Volgende dag volle dag op safari in Etosha

Vandaag vertrekken we al vroeg, want het is een behoorlijk eind rijden naar het Etosha Nationaal Park. Etosha Nationaal Park is één van de mooiste natuurreservaten van Afrika en uitstekend te verkennen met uw huurauto. Dit natuurpark is één van ‘s werelds beste parken om wild te bezichtigen en is het leefgebied van de onder andere de olifant, neushoorn, giraffe, leeuw en luipaard. Ook heeft het park een grote verscheidenheid aan antilopen, vogels en reptielen.

U verblijft de eerste twee nachten aan de zuidkant net buiten het park.

DAG
05

Etosha Nationaal Park

na_al_etosha2.jpg
En-route safari naar uw volgende lodge (oostkant)
Nieuwe lodge, dus nieuwe ervaringen
Mogelijkheid om safari per 4WD te boeken

Vandaag weer een volle dag op safari in het park, waarbij u op uw gemak richting uw volgende accommodatie rijd, welke aan de oostkant van het park ligt, een heel ander gebied dat u tot heden heeft gezien en dus weer een dag vol safari en hopelijk veel wilde dieren. Aan het einde van de middag verlaat u het park en logeert u in een lodge enkele kilometer buiten het park. Zo heeft u dus echt alle tijd om van het park te genieten.

DAG
06

Etosha Nationaal Park - Rundu (ca. 420 km)

na_al_caprivi_pelicans.jpg
Vertrek richting de Caprivi-strook
Logeren aan de rivier

Zodra u Etosha achter u laat, verlaat u ook het toeristische gedeelte. Vandaag reist u naar de Caprivi-strook, een lange strook van ongeveer 500 km lang en slechts 35 km breed die een scheiding vormt tussen Zambia en Angola in het noorden en Botswana in het zuiden. De Caprivi is het natste gebied in Namibië. De grote rivieren (zoals de Okavango, Kwando en Zambezi) zorgen voor een bijzonder contrast; de droge woestijn en de groene Caprivi. Door het vele water, leeft hier een grote variëteit aan zoogdieren en vogelsoorten. Vooral grote kuddes olifanten zijn in overvloed, echter door de dichte begroeiing niet altijd makkelijk te zien.

U logeert vanavond in Rundu aan de oevers van de Okavango-rivier. Rundu is eigenlijk het beginpunt van de Caprivi-strook. De lodge heeft een veranda met uitzicht op de rivier, dus een bijzondere zonsondergang tijdens een diner is een garantie. Als u tijdig in de lodge bent aangekomen dan kunt u nog een leuke boottocht maken over de Okavango-rivier op zoek naar nijlpaarden.

DAG
07

Rundu - Divundu (ca. 200 km)

na_al_okavangadelta.jpg
Logeren tussen het groen
Mogelijkheid om riviersafari te maken (optioneel)
Bijzondere locatie om te overnachten

Vanuit Rundu rijdt u nu de Caprivi Strip in. De Caprivi wordt ook wel eens de ‘rechterarm’ van Namibië genoemd en ligt tussen Angola, Zambia en Botswana. Dit vruchtbare land vol rivieren en moerassen en het leefgebied van de Kavango-bevolking, staat in groot contrast met het Namibië dat u tot nu gezien heeft.

U vervolgt uw weg langs de Okavango-rivier, waar de lodge – waar u vannacht logeert – gelegen is. In de namiddag kunt u het Mahango Nationaal Park bezoeken, wat het leefgebied is van olifanten, buffels, antilopen, nijlpaarden, krokodillen en meer dan 400 verschillende vogelsoorten. Ook vindt u hier grote Baobab-bomen. U kunt eenvoudig met uw huurauto het park bezoeken en een mooie safari maken. In de namiddag kunt u een mooie cruise maken op deze machtige rivier maken, waarbij de zon langzaam achter de bomen verdwijnt en u ziet hoe de natuur weer tot leven komt.

DAG
08

Divundu - Kongola (ca. 200 km)

na_al_kongola_kwando2.jpg
Logeren in een lodge nabij de Kwando-rivier
Mogelijkheid om bootsafari te maken (optioneel)
Op safari in Mudumu Nationaal Park
Excursie naar Bwabwata Nationaal Park (optioneel, afhankelijk van uw lodge)

De reis gaat verder de Caprivi Strook in, richting Mudumu Nationaal Park. U verblijft in een accommodatie gelegen aan de Kwando-rivier in de buurt van het park. Het Mudumu Nationaal Park heeft in tegenstelling tot de rest van Namibië een weelderige vegetatie en is nog een echte Afrikaanse wildernis. Zorg ervoor dat u tijdig in uw lodge bent want in de namiddag kunt u een bootsafari boeken in de lodge, die u meeneemt het park in. Een unieke manier om op safari te gaan. U logeert de komende twee nachten wederom in een hele leuke lodge aan de rivier!

De tweede dag is het aan te raden om vroeg in de ochtend of laat in de middag een gamedrive te boeken door Mudumu Nationaal Park. Dit zijn de beste tijden voor interactie met dieren in het wild. Een andere optie, wat mogelijk is vanuit de meeste lodges, is het boeken van een excursie naar het Bwabwata Nationaal Park. Dit nationale park is gelegen in de trekroute van de beroemde olifanten van Chobe Nationaal Park, die elk jaar hun reis van de Angolese hooglanden naar Botswana maken.

Aan het eind van de dag is er niets dat kan worden vergeleken met de zonsondergang van de Zambezi.

DAG
10

Kongola - Kasane - Chobe Nationaal Park (ca. 230 km)

na_al_choberiver2.jpg
Grensovergang Namibië naar Botswana
Logeren in sfeervolle safari-lodge in Kasane
Mogelijkheid om eerste safari te maken in Chobe Nationaal Park

Vandaag rijdt u via Katima Mulilo naar Kasane. Uw lodge voor de komende twee nachten is gelegen aan de Chobe-rivier, direct naast Chobe Nationaal Park. Chobe Nationaal Park heeft de grootste olifantenpopulatie ter wereld. In een gebied van 12.000km² leven 50.000 tot 70.000 olifanten en talrijke andere diersoorten. Maar Chobe is ook een paradijs voor vogelliefhebbers en wat te denken van een boottocht over de Chobe-rivier bij zonsondergang. Grote kans dat u nijlpaarden en krokodillen tegenkomt, maar met een beetje geluk ook leeuwen en jachtluipaarden!

DAG
11

Chobe Nationaal Park

na_al_choberiver.jpg
Volle dag genieten van Chobe Nationaal Park
Boek één van de vele safari-activiteiten
Ontdek de vele olifanten in dit park
We raden een bootsafari zeker aan!

Vandaag kunt u deelnemen aan verschillende excursies die worden aangeboden (exclusief). U kunt o.a. een mooie boottocht op de rivier maken, zodat u het wild dat aan de oevers leeft eenvoudig kunt observeren en fotograferen. Daarnaast kunt u in een gamedrive per 4x4 maken en onder deskundige begeleiding op zoek gaan naar de vele dieren die het park rijk is. Grote kuddes olifanten komt u zeker tegen.

DAG
12

Kasane - Victoria Falls (ca. 85 km)

na_al_kasane_zambezi.jpg
Transfer van de lodge naar hotel in Victoria Falls
Grensovergang Botswana – Zimbabwe
Inchecken in uw hotel bij de Vic. Falls
Sunset cruise op de indrukwekkende Zambezi

Vandaag heeft u een transfer van Kasane naar Victoria Falls. U laat uw huurauto achter in de lodge (waar hij veilig staat) en gaat de grens over naar Zimbabwe. Voor de lunch bent u in uw hotel, dat aan de rand van de stad ligt. In de namiddag maakt een prachtige sunset cruise op de Zambezi.

DAG
13

Victoria Falls

Victoria Falls Zuid-Afrika
Excursie naar de watervallen met Engelssprekende gids
Vrije middag voor eigen invulling

Vandaag gaat u, onder begeleiding van een gids, naar de fameuze watervallen. De Victoria Falls zijn door de Unesco tot werelderfgoed verklaard. De afmetingen zijn dan ook gigantisch: een watergordijn van meer dan 1700 m breed en meer dan 100 m hoog stort zich naar beneden in de scheur van de aardkorst. In maart en april is het debiet het hoogste, maar met als nadeel dat de massale waterverstuiving vaak het globale zicht belemmert. In november en december staat het water vrij laag; de watermassa's zijn kleiner, maar je hebt beter zicht op het geheel.
’s Middags bent u vrij om op eigen gelegenheid nog de watervallen te bezoeken of wellicht een sportieve activiteit te ondernemen, zoals raften of bungee jumpen.

DAG
14

Victoria Falls - Kasane - Makgadikgadi Pans (ca. 375 km)

na_al_makgadikgadipans.jpg
Transfer van hotel naar lodge in Kasane
Wederom grensovergang
Ophalen van de auto in Kasane
Eerste reisdag in Botswana
Logeren nabij de zoutpan

Na het ontbijt wordt u weer naar Kasane gebracht, waar u uw huurauto weer oppakt en door reist richting het Makgadikgadi Pans Nationaal Park. Een rechte weg nodigt uit tot doorrijden maar doet u dat niet, want ondanks dat u buiten het nationale park bent, komt u hier regelmatig olifanten tegen en de weg is niet van al te beste kwaliteit. En als u goed kijkt kunt u ook andere dieren spotten zoals de sabelantilope en de koedoe. Uw gezellige lodge ligt vlakbij Makgadikgadi Pans Nationaal Park, dat bestaat uit zoutwaterpannen, eindeloze graslanden en savannevlaktes met verdwaalde baobab bomen. Deze plek trekt jaarlijks vele duizenden vogels aan, die hier nestelen. U kunt dan ook bij zonsondergang de mooiste vogels zien en met een beetje geluk ook flamingo's.

DAG
15

Makgadikgadi Pans Nationaal Park

na_al_makgadikgadi pans.jpg
Mogelijkheid om beroemde zoutpan te ontdekken
Mogelijkheid om de flamingo’s van Nata te zien

Vandaag heeft u de mogelijkheid om de beroemde zoutwaterpan te bezoeken. De Makgadikgadi Pan is een enorme zogenaamde ‘zoutpan’ in het noordoosten van Botswana. Deze zoutpan is ontstaan doordat het grote Makgadikgadi-meer, met een oorspronkelijke oppervlakte zo groot als Zwitserland, duizenden jaren geleden volledig is opgedroogd. Makgadikgadi Pan is één van de grootste ter wereld, het gebied bestaat eigenlijk uit een aantal afzonderlijke pannen (Sua/Suwa, Ntwetwe en Nxai) waarvan Sua de grootste is. De pannen zijn uitgestrekte droge vlaktes met een soort zoutkorst als bovenlaag. Aan de randen van de pannen groeien grassen, acacia’s en af en toe een prachtige dikke Baobab. De Makgadikgadi en Nxai pannen vormen samen het Makgadikgadi and Nxai Pan Natioanaal Park.

In het westen van Ntwetwe vindt u het 3900 vierkante kilometer tellende Makgadikgadi Game Reserve, het grootste gedeelte van het jaar valt er geen regen in dit gebied wat het erg moeilijk maakt voor (grotere) zoogdieren om hier te leven. Echter in het natte seizoen trekken met name grote kuddes zebra’s en wildebeesten over de graslanden gevolgd door jagers zoals leeuwen en hyena’s. Ook kunt u na regenval tienduizenden en soms wel honderdduizenden flamingo’s zien in het Nata Sanctuary wat een indrukwekkend plaatje geeft.

DAG
16

Makgadikgadi Pans - Maun (ca. 300 km)

Okavango Delta
Reisdag richting Maun
Eerste kennismaking met de beroemde Okavango Delta

Vandaag richting de stad Maun. Dit is dé uitvalsbasis voor excursies naar dé belangrijkste bezienswaardigheid van Botswana; de Okavango Delta. Dit gebied is 's werelds grootste binnendelta en herbergt een uniek dierenrijk. Het is de plek waar de Okavango-rivier zich uitspreidt in een enorm netwerk van lagunes, eilandjes en kanalen en uiteindelijk verdampt in de Kalahari-woestijn. Dit is de enige rivier ter wereld die niet in een zee of meer eindigt. Dit gebied is het leefgebied van zeer veel diersoorten zoals olifanten, giraffen, buffels, nijlpaarden en vele soorten vogels.

De komende twee nachten logeert u in een vriendelijke lodge aan de oever van de Thamalakane-rivier, ten noorden van Maun.

DAG
17

Okavango Delta

na_al_okadelta_mokoro.jpg
Volle dag genieten van de Okavango Delta
Mogelijkheid om per Mokoro de Delta in te varen (optioneel)
Mogelijkheid om safari te maken in Moreni Game Reserve (optioneel)

Vandaag kunt u een excursie naar de Okavango Delta boeken bij de lodge waar u logeert. Een bijzondere manier om de Delta beter te leren kennen is per mokoro, een uitgeholde boomstam. Behendig wordt u door de met lelies en papyrus begroeide stroompjes geloodst en wijst uw gids u op de bijzondere flora en fauna. Ook houdt hij een oogje in het zeil voor naderende nijlpaarden of olifanten. Onderweg legt u aan bij eilandjes om op zoek te gaan naar wild, zoals olifanten en buffels. De Okavango is bovendien een waar vogelparadijs en met een beetje geluk ziet u de zeldzame visarend. Ook ander activiteiten zoals een game drive of helikoptervlucht zijn mogelijk om dit unieke gebied te verkennen.

DAG
18

Maun - Ghanzi (ca. 285 km)

na_al_ghanzi.jpg
Reisdag richting Ghanzi
Ontdek de verschillende culturen van Botswana
Ontspan bij het zwembad van uw hotel

We verlaten Maun en we rijden rustig naar Ghanzi. De rit duurt ongeveer vier uur en dat betekent dat u al rond de lunch in uw lodge aankomt. Ghanzi staat bekend als de toegangspoort tot de Kalahari-woestijn. In de hoofdstraat van Ghanzi is een centrum voor San-artiesten (Ghanzi Craft) te vinden. Hier worden lederwaren, San-pijlen en -bogen, producten gemaakt van struisvogeleierschalen, en nog veel meer aangeboden. Kortom de perfecte plek voor het kopen van de laatste souvenirs! Ten noorden van Ghanzi is het aan te raden om een bezoek te brengen aan het kleine dorpje D'Kar. Hier wonen verschillende families Bosjesmannen. Neem de tijd om hier te stoppen, want hier wordt kunst en ambachten van de Bosjesmannen tentoongesteld en verkocht.

DAG
19

Ghanzi - Kalahari (ca. 235 km)

za_al_kalahari.jpg
Grensovergang met Namibië
Genieten van de rust van de Kalahari-woestijn
Bewonder de rotstekeningen van de Bosjesmannen

Geniet van een lekker ontbijt, maar daarna is het echt tijd om verder te reizen. Vandaag gaan we de grens over, terug naar Namibië waar u vanavond in de Kalahari-woestijn logeert. De prachtige omgeving en rust maken dit een heerlijke relaxte dag en 's avonds is het genieten van een goed maaltijd.

De lodge beschikt over een 4x4-route van 20 kilometer die u langs de oude rotstekeningen van de Bosjesmannen brengt. U komt hierbij in nauw contact met de talrijke dieren die hier in het wild leven, waaronder de meer dan 20 soorten antilopen. Wilt u liever wandelen? Dan zijn er ook drie wandelroutes bij de lodge te vinden. Sommige hiervan leiden ook langs de rotstekeningen van de Bosjesmannen en bieden een spectaculair uitzicht op Botswana.

DAG
20

Kalahari - Windhoek (ca. 380 km)

za_al_windhoek2.jpg
Laatste reisdag
Ontdek de kleine hoofdstad Windhoek

Vandaag reist u terug naar Windhoek, waar u uw huurauto inlevert. ’s Middags kunt u nog genieten van het kleine, gemoedelijke centrum van Windhoek en wellicht de laatste souvenirs kopen.

DAG
21

Windhoek - Amsterdam

na_al_windhoek3.jpg
Vrije ochtend om Windhoek te ontdekken
Transfer naar de luchthaven
Vlucht naar Nederland

In de ochtend heeft u nog voldoende tijd om het centrum van Windhoek te bezoeken. U zult leuke souvenirs vinden op de lokale markt, maar ook een bezoekje aan een van de mooie kerkjes is zeker de moeite waard. In de middag wordt u opgehaald voor een transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Amsterdam, waar u de volgende dag aankomt.

DAG
22

Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst in Nederland

Aankomst op de luchthaven van Schiphol. Einde van een spectaculaire rondreis door Namibië & Botswana.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
1 optie
Open+
+Extra's
0 optie
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Vervoersopties
Open+
22 dagen Noord-Namibië, Victoria Falls & Botswana : altijd de beste prijs
Internationale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

Ruimbagage
Transfer Windhoek luchthaven - hotel v.v.
18 dagen 4WD huurauto inclusief STLW en SCDW verzekeringen en ongelimiteerd aantal kilometers
Verblijf in goed verzorgde middenklasse of superiorklasse hotels en lodges (afhankelijk van uw keuze)
3-daags verblijf in Victoria Falls (Zimbabwe)
3-daags verblijf nabij het Chobe Nationaal Park (Botswana)
Iedere dag ontbijt
4 x diner bij verblijf in middenklasse en 9 x diner bij superiorklasse hotels en lodges
Twee gameactiviteiten in Kasane/Chobe Nationaal Park*
Fantastische dagen in Etosha Nationaal Park**
Geweldige wildervaringen in de Caprivi-strook
Bezoek aan de Victoria Falls
Sunset Cruise op de Zambezi-rivier
Bezoek aan de Makgadikgadi Pans Nationaal Park nabij Nata
Ontmoeting met de San-bevolking in Botswana
Logeren in de prachtige Kalahari-woestijn van Namibië
Uitgebreide routebeschrijving en informatie
Meet & Greet in Windhoek
* Boottocht en gamedrive per 4x4 inclusief entreegelden inbegrepen.
** Entreegelden dienen ter plaatse betaald te worden.

Exclusief

Entreegelden Namibië: ca. €62 per persoon (omgerekend ca. 1200 NAD, afhankelijk van de wisselkoers)
Entreegelden Botswana: ca. €30 per persoon (omgerekend ca. 360 BWP, afhankelijk van de wisselkoers)
Visumkosten voor bezoeken Victoria Falls vanuit Zimbabwe en Zambia: ca. USD 35 per persoon
Eventuele extra kosten autohuur / drop-off kosten
Eventuele optionele excursies
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
Reserveringskosten: € 25 per boekingen
SGR bijdrage: € 5 per persoon
Calamiteitenfonds: €2.50 per boeking
Reserveringskosten: €25 per boeking
SGR Bijdrage: €5 per persoon
+Verlengen
1 optie
Open+
+Hotelcategorie
Open+