neemt je mee
Op safari in Etosha Nationaal Park
Op safari in Etosha Nationaal Park
Schiereiland Lüderitz
Schiereiland Lüderitz
Fish River Canyon
Fish River Canyon
De rode zandduinen van Sossusvlei
De rode zandduinen van Sossusvlei
Ontmoeting met de Himba's
Ontmoeting met de Himba's

Hoogtepunten van Namibië

Groepsreis | 17 dagen v.a. 2444
2269i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
18-03-2018
Reisduur
17 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Kassakorting tot 175 ppi

Voorwaarden

- Geldig tot en met woensdag 28 februari 2018
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groeps- en privéreizen met vertrek t/m januari 2019
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte

Voorwaarden

- Geldig tot en met woensdag 28 februari 2018
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groeps- en privéreizen met vertrek t/m januari 2019
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
Kassakorting tot 175 ppi
Nieuwe reis vanaf 2018
Op zoek naar de 'Big Five' in Etosha Nationaal Park
Comfortabel vliegen met KLM
Uniek bezoek aan het schiereiland bij Lüderitz
Fish River Canyon en de rode duinen in de Sossusvlei
Verlengingsmogelijkheid in Victoria Falls (Zimbabwe & Zambia)

Woestijn & wilde dieren: Namibië op zijn mooist

Een groter contrast met ons land is nauwelijks denkbaar: Namibië is warm, droog, weids en vol natuurlijk leven. Ga mee op deze meeslepende rondreis en ontmoet de Himba-bevolking, zie de spectaculair oranje duinen van Sossusvlei, zoek de ‘Big Five’ in Etosha Nationaal Park en aanschouw natuurwonder Fish River Canyon. De sfeervolle hotels en lodges waar we overnachten zijn vlakbij de grote highlights. Vanzelfsprekend reist u met ons in een kleine groep, vergezeld door een enthousiaste Nederlands-/Afrikaanssprekende reisleider.

"'Een indrukwekkende reis door het land van de open vlakten. Op safari in Etosha Nationaal Park, een ontmoeting met de Himba-bevolking en het geweldige uitzicht over de Fish River Canyon. Ga mee op avontuur en ontdek de wonderen van de woestijn.'"

Esther Bos, Product Manager Afrika

Bekijk reviews

-+ Dagprogramma

-Sluiten+Open
DAG
01

Amsterdam - Windhoek

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht Amsterdam – Windhoek
Overnachting in het vliegtuig

Vol verwachting stapt u op het vliegtuig. De komende weken verruilt u uw drukke bestaan voor een zowel avontuurlijke als ontspannen rondreis op een droombestemming: Namibië.
Last van een jetlag zult u niet hebben, naar Windhoek overbrugt u namelijk maar één uur tijdsverschil.

DAG
02

Aankomst Windhoek

na_al_windhoek.jpg
Aankomst vliegveld Windhoek
Welkomstdiner: kennismaken met uw reisgezelschap en de lokale keuken
Overnachting in hoofdstad Windhoek

Zodra het vliegtuig is geland, begint de reis echt. Op de luchthaven van Windhoek, de hoofdstad, wacht onze ervaren reisleider u op. Samen rijden we naar ons hotel vlakbij het centrum van de stad. Hier nemen we even de tijd om te acclimatiseren. ’s Avonds proosten we gezamenlijk op onze aankomst tijdens een welkomstdiner in een plaatselijk restaurant. Een gezellige manier om kennis te maken met zowel uw reisgenoten als de Namibische keuken. De reisleider vertelt enthousiast over de wildsafari’s, het natuurschoon en de ontmoetingen met de lokale bevolking die ons te wachten staan. Als u wilt, beleeft u morgenmiddag al uw eerste safari!

Weetje

In Namibië bestaat een traditionele warme maaltijd vaak uit miliepap, mahangosoep, rijst en vlees of vis. Het meest kenmerkende snack is ‘biltong’: rauw rundvlees dat gedroogd of gepekeld is.

DAG
03

Windhoek - Kalahari/ Mariental (ca. 280 km)

za_al_kalahari.jpg
Vertrek Windhoek
Eerste wildsafari beleven bij zonsondergang in de Kalahari
Overnachting in een lodge in Mariental

Vandaag verkennen we eerst de geschiedenis en highlights van Windhoek (ongeveer 325.000 inwoners). ’s Ochtends neemt de reisleider u mee op een stadstour. We ervaren de drukte in de straten: onvoorstelbaar dat dit in de eeuwen voor de Duitse kolonisatie (1890-1915) niet meer was dan een klein gehucht, bewoond door lokale stammen. Hierna rijden we naar onze lodge in Mariental. In de namiddag gaan we direct al de eerste wildsafari maken in de Kalahari. Op deze prachtige ‘sundowner game drive’ rijdt u met een ranger in open terreinwagens de woestijn in. U voelt hoe de warme lucht geleidelijk aan afkoelt – dit is het moment van de dag waarop de dieren tot leven komen. Kijk dus goed om u heen: de roodkleurige steppe is het leefgebied van veel antilopen, springbokken, gnoes, waterbokken, impala’s en giraffen. Let ook op uw ranger: hij kent het gebied op zijn duimpje en heeft goedgetrainde haviksogen! Hij brengt u tot slot naar een mooie plek in de wildernis waar u, nippend van een koel drankje, geniet van een betoverende zonsondergang. Wat een geweldige eerste indruk van de wonderschone natuur!

Weetje

De Fish River, waaraan de kloof zijn ontstaan dankt, is de grootste en langste rivier van Namibië. Het water trok vroeger veel bosmannen aan die in dit gebied leefden. In de omgeving zijn 50.000 jaar oude resten gevonden van leden van de San- en Khoi-stam.

DAG
04

Kalahari/ Mariental - Fish River Canyon (ca. 420 km)

na_al_quivertreeforest.jpg
Vertrek Mariental
Het rotslandschap van The Devil’s Playground bewonderen
Wandelen tussen de kokerbomen in Quiver Tree Forest (Kokerboomwoud)
Overnachting bij de mooie Fish River Canyon

Via Keetmanshoop reizen we vandaag door naar de Fish River Canyon. Houd uw camera gereed. De zeldzame kokerbomen die u onderweg ziet, zijn niet alleen kenmerkend voor deze regio, maar ook heel fotogeniek. Datzelfde geldt voor The Devil’s Playground. Bij deze immense, magische rotsformaties stoppen we even, zodat u de steenmassa’s goed kunt bekijken. Vervolgens maken we een wandelingetje door Quiver Tree Forest (Kokerboomwoud), een nationaal monument. In dit gebied groeien maar liefst 250, vaak eeuwenoude, kokerbomen. Dan rijden we verder. Onderweg genieten we van de fantastische vergezichten die aan ons voorbijglijden. Vannacht slapen we in de buurt van de Fish River Canyon, volgens veel reizigers één van de hoogtepunten van Namibië.

Weetje

De kokerboom wordt zo genoemd omdat de San (Bosjesmannen) de holle takken van de boom gebruiken om pijlkokers van te maken. De kokerboom is overigens officieel geen boom, maar een vetplant.

DAG
05

Fish River Canyon - Aus (ca. 325 km)

na_al_fis_canyon7.jpg
De Fish River Canyon bewonderen vanaf het uitkijkpunt bij Hobas
Vertrek Fish River Canyon
Benen strekken in mijnstadje Rosh Pinah
Eerste overnachting in het charmante Aus

Een bijzondere gedachte: we zijn hier vlakbij de op één na grootste kloof ter wereld. De Fish River Canyon wordt ook wel één van de grote natuurwonderen van Afrika genoemd. Hij loopt over een afstand van 161 kilometer van noord naar zuid, is 27 kilometer breed en op sommige plekken wel 550 meter diep. In de vroege ochtend en late middag verschijnen er grillige schaduwen op het zandsteen, poederzand en kalksteen. Dan ervaar je de diepte en prachtige vormen van dit natuurspektakel optimaal. We rijden ’s ochtends vroeg naar Hobas. Vanaf één van de mooie uitkijkpunten die toegankelijk zijn voor het publiek laten we ons overweldigen door het magistrale uitzicht over de Fish River Canyon. De enorme rotsen en de rivierbedding in de diepte - een prachtig gezicht. Dan rijden we via mijnstadje Rosh Pinah in noordelijke richting naar Aus. Het landschap dat we passeren lijkt wel een schilderij, omlijst door bergen. Hier komen maar liefst drie verschillende ecosystemen samen: de Karoo, de Namib-woestijn en de Nama-Karoo. Naast 500 verschillende plantensoorten leven er talloze diersoorten in dit gebied, waaronder de beroemde wilde woestijnpaarden en zebra’s. We blijven twee nachten in het vriendelijke Aus.

Goed om te weten

Vanwege de beperkte beschikbaarheid in Aus, overnacht u de komende twee nachten mogelijk in Lüderitz. Op dag 5 en 6 kunt u zowel in Aus of in Lüderitz overnachten.

DAG
06

Kolmanskop - Lüderitz

na_al_kolmanskop1.jpg
Wilde woestijnpaarden spotten in het Gondwana Sperrgebiet Rand Park
Dwalen door het verlaten spookstadje Kolmanskop
Het koloniale verleden ervaren in diamantdorp Lüderitz
Ongerepte baaien, lagunes en historie: het schiereiland bij Lüderitz
Tweede overnachting in Aus

Onze koffers blijven in het hotel, vandaag verkennen we de omgeving van Aus. Na het ontbijt rijden we eerst naar het intrigerende spookstadje Kolmanskop. De weg gaat dwars door het fascinerende Gondwana Sperrgebiet Rand Park. Dé kans om wilde woestijnpaarden te zien! Geniet intussen van het sappige Karoolandschap, met unieke vegetatie (deze woestijn heeft de grootste bio-diversiteit ter wereld), ruig granietgebergte, weidse vlaktes en droge rivierbeddingen. Aangekomen in Kolmanskop bekijken we de verlaten gebouwen en ruïnes die deels bedolven zijn onder woestijnzand – begrijpelijk dat dit een geliefd filmdecor is. Met een beetje fantasie zien we voor ons hoe dit begin 20e eeuw een bruisend diamantstadje was, waar mijnwerkers en hun gezinnen leefden en naar het café of theater gingen. Hierna stappen we weer in de bus, op weg naar diamantdorp Lüderitz. We lezen straatnamen als ‘Kirche Strasse’ en ‘Bismarck Strasse’, zien Art Nouveau-gebouwen en horen lokale inwoners Duits spreken. Het koloniale verleden voelt hier nog heel dichtbij. Na de lunch vertrekken we richting het schiereiland vlakbij Lüderitz. We rijden langs talloze baaien, lagunes en ongerepte stranden. Dit is het thuis van vele flamingo's en een grote kolonie zwartvoetpinguïns. Op de rotsen voor de kust bewegen pelsrobben zich naar de zee. Een prachtig gezicht. Via Diaz Point, de plek die vernoemd is naar een Portugese zeevaarder, rijden we naar Griffith Bay. Houdt u camera bij de hand. Vanaf hier heeft u een schitterend uitzicht op de lagune van Lüderitz.DAG
07

Aus - Sossusvlei/ Namib-Naukluft Nationaal Park (ca. 375 km)

na_al_namibnaukluft2.jpg
Afscheid Aus
Ontspannen busrit langs mooie natuur
Eerste overnachting aan de rand van Namib-Naukluft Nationaal Park

Leun lekker achterover in uw stoel terwijl onze comfortabele touringcar u naar onze volgende bestemming brengt: het Namib-Naukluft Nationaal Park. Dit is het grootste wildpark van Afrika en het leefdomein van onder meer hyena’s, gemsbokken en jakhalzen. Toch gaan we er vooral heen om de rode zandduinen van Sossusvlei te bewonderen. Deze vallei bevindt zich, net als het tot de verbeelding sprekende Deadvlei, in het park. Geniet vandaag eerst nog van het oneindige landschap dat aan u voorbijtrekt, terwijl u reiservaringen uitwisselt met uw reisgenoten. De komende twee nachten logeren we aan de rand van de toegangspoort van het Naukluft Nationaal Park, zodat we volop tijd hebben voor een bezoek aan de rode duinen.

DAG
08

Sossusvlei - Dune 45 - Deadvlei

na_al_sossusvlei.jpg
De rode zandduinen van Sossusvlei bewonderen
Zandduin Dune 45 zien (en eventueel beklimmen)
De ultieme droogte van Deadvlei ervaren
Wandeling door Sesriem Canyon
Tweede overnachting bij Namib-Naukluft Nationaal Park

Het belooft weer een geweldige dag te worden. Vandaag gaan we Naukluft Nationaal Park in en zien we onder meer de Sossusvlei, met haar indrukwekkende witte klei pan omringd door rode zandduinen. Misschien wel de meest gefotografeerde plek van Namibië! In het eerste ochtendlicht is de vallei op zijn mooist. Om niets van dit moment te hoeven missen, staan we vroeg op. We volgen een kaarsrechte weg door een vallei van witte klei. Aan weerszijden ziet u de enorme rode zandduinen opdoemen, soms tot wel honderden meters hoog. Zoals ‘Dune 45’, een bekend uitzichtpunt. Wilt u deze duin (optioneel) beklimmen, bereid u dan voor een op een pittige tocht omhoog door mul zand. Gelukkig wordt uw inspanning beloond, want vanaf de top heeft u een majestueus uitzicht! Hierna rijden we naar de witte kalkvlaktes van Deadvlei, midden tussen de immense duinen. Kijkt u goed naar de grillig gevormde bomen: ze zijn al zo’n negenhonderd jaar dood, maar zijn volledig intact gebleven door het droge klimaat. Aan het eind van de dag maken we een prachtige wandeling door de ca. 40 meter diepe Sesriem Canyon. Deze indrukwekkende kloof is uitgeslepen door het water uit de Tsauchab Rivier. De naam van de canyon is te danken aan de eerste kolonisten die de riemen van hun ossenkarren gebruikten om water uit de diepe kloof te halen.

Weetje

In Sossusvlei kun je aan de kleur aflezen welke duinen jong of juist oud zijn. Het zand zit vol ijzerdeeltjes. Doordat deze oxideren, wordt het zand oranje. Hoe langer het oxidatieproces, hoe feller de tint en dus hoe ouder de duin.

DAG
09

Sossusvlei/ Namib-Naukluft Nationaal Park - Swakopmund (ca. 365 km)

na_al_kuisebpass.jpg
Vertrek Namib-Naukluft Nationaal Park
Het landschap bewonderen van de Kuiseb Pass
Flamingo’s zien pootjebaden bij Walvis Bay
Eerste overnachting in het relaxte Swakopmund

Vandaag rijden we op ons gemak van de binnenlanden van Namibië richting de kust, naar het gezellige badplaatsje Swakopmund. Een mooie route via de adembenemende Kuiseb Pass, langs bergen en valleien. Als we bij de kust aankomen, maken we een stop bij Walvisbaai om de honderden flamingo’s die hier leven te bekijken. Een geweldig gezicht, zoveel roze vogels bij elkaar! Aan het eind van de middag komen we aan in Swakopmund, waar u de komende twee nachten verblijft. Het badplaatsje heeft een rijk verleden en doet nog Duits aan. Zo ziet u er veel koloniale gebouwen. Een fijne plek om de komende twee dagen tot rust te komen. Geniet van een mooie strandwandeling, of slenter door het vriendelijke centrum en bekijk de leuke markt met souvenirs, of bestel een verfrissend drankje op één van de vele terrasjes.

DAG
10

Swakopmund

Swakopmund
Genieten van een vrije dag
Zeehonden spotten op zee tijdens een bootcruise (optionele excursie)
Dieren in de Namib-woestijn ontdekken met een ervaren gids (optionele excursie)
Tweede overnachting in het relaxte Swakopmund

Vandaag hebben we een heerlijke vrije dag in Swakopmund, ideaal om even helemaal te ontspannen. Heeft u behoefte aan wat avontuur? Maak dan één van de leuke optionele excursies. Zo kunt u met een bootcruise voor de kust op zoek gaan naar zeehonden, terwijl u aan boord geniet van een glas champagne, oesters en andere kleine hapjes (inclusief). Wie weet krijgt u onderweg wel gezelschap van een school dolfijnen, die speels met de boot mee zwemmen. Bent u meer in de stemming voor een ‘Living Desert Tour’ in de Namib-woestijn? Dan gaat u samen met een gespecialiseerde gids op zoek naar de eigenzinnige dieren die in deze woestijnachtige omgeving van Swakopmund weten te overleven. Het kan allemaal en het prettige is dat u niets hoeft. U besluit ter plaatse waar u zin in heeft.

Weetje

De naam Namibië is afgeleid van ‘Namib’. Het betekent letterlijk ‘land van de open vlakten’.

DAG
11

Swakopmund - Uis - Twyfelfontein - Khorixas (ca. 350 km)

na_al_tw_muurschildering2.jpg
Afscheid Swakopmund
Het oude tinstadje Uis bezichtigen
Twyfelfontein: rondleiding volgen langs prehistorische rotstekeningen
Overnachting in lodge in Khorixas/Twyfelfontein

Na het ontbijt vertrekken we uit Swakopmund. We rijden de binnenlanden in richting Damaraland, met als eindbestemming Khorixas. Onderweg maken we een tussenstop bij Uis, dat in het verleden een welvarend stadje was dankzij de aanwezigheid van een tinmijn. We stoppen ook om de prehistorische rotstekeningen van de San (Bosjesmannen) bij Twyfelfontein te bekijken, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Het is één van de grootste natuurlijke ‘rotskunst-galerijen’ ter wereld. We luisteren naar de verhalen van de lokale gids en bewonderen de afbeeldingen van jachttaferelen en dieren die duizenden jaren geleden in de rotswand werden gekerfd. In de namiddag komen we aan in onze lodge in Khorixas/ Twyfelfontein. Morgen reizen we verder naar het Etosha Nationaal Park.

Weetje

Wat Twyfelfontein uniek maakt is de immense hoeveelheid tekeningen (meer dan 2500). Minstens zo uniek is dat de afbeeldingen in de steen zijn gekerfd, terwijl primitieve kunst meestal is geschilderd met natuurlijke pigmenten en houtskool.

DAG
12

Khorixas/ Twyfelfontein - Ojikandero - Etosha Nationaal Park (ca. 285 km)

na_al_himba5.jpg
Vertrek Khorixas/ Twyfelfontein
Kennismaken met de lokale Himba-bevolking in Ojikandero
Eerste overnachting in Outjo, vlakbij Etosha Nationaal Park

Na het ontbijt gaan we op weg naar het volgende hoogtepunt: het Etosha Nationaal Park, Namibiës grootste wildpark. Tijdens de reis maken we een interessante tussenstop. Via Kamanjab rijden we richting Ojikandero, voor een ontmoeting met de lokale Himba-bevolking. Als we het dorpje bezichtigen, krijgen we uitgebreid uitleg over de tradities, gebruiken en cultuur van de Himba’s. Ojikandero is een uniek sociaal project. Het dorp werd in 1999 gesticht door een blanke boer, Jaco Burger. Hij gaf de Himba’s de ruimte om bij zijn boerderij hun dorp te bouwen en te leven volgens hun eigen tradities, terwijl ze voor zijn vee zorgden. Dankzij de opbrengsten van excursies kan deze lokale stam zijn gebruiken in stand houden en kunnen de kinderen naar school. Aan het eind van de middag komen we aan in onze lodge aan de zuidelijke zijde van Etosha Nationaal Park. We verblijven twee nachten aan de rand van het reservaat.

Weetje

De Himba’s zijn oorspronkelijk nomaden, die voornamelijk leven van hun vee. De vrouwen smeren zich in met otjize, een mengsel van dierenvet en oker wat hun huid een rode tint geeft.

DAG
13

Etosha Nationaal Park

na_al_eto_leeuwtjes.jpg
Dagsafari (inclusief): wilde dieren ontdekken in Etosha NP per touringcar
Dagsafari (optioneel): Etosha NP verkennen in open jeeps
Tweede overnachting in Outjo, vlakbij Etosha Nationaal Park

Een heerlijke dag. Vandaag maken we een de gehele dag een wildsafari in het beroemde Etosha Nationaal Park met onze touringcar. U kunt er ook voor kiezen om er een volle dag op uit te trekken vergezeld door een ranger in een open 4WD (optionele excursie). Voor de ranger kent het Etosha National Park weinig geheimen, wat uw kansen op ontmoetingen met verschillende soorten wilde dieren nog groter maakt. Het gebied staat bekend als één van de beste plekken ter wereld om wild te zien. In het midden van Ethosa ligt een reusachtige zoutvlakte (ca. 5000 m²), ook wel de Etosha Pan genoemd. De dieren concentreren zich hierdoor rond de randen van het nationale park, waar meer dan vijftig drinkplaatsen te vinden zijn. In het park leven onder andere olifanten, neushoorns, giraffes, leeuwen en luipaarden. Een onvergetelijke ervaring om dit soort dieren in hun eigen omgeving gade te slaan van dichtbij! Houd uw camera ook gereed voor de grote hoeveelheid antilopen, bijzondere vogels en reptielen die u waarschijnlijk tegenkomt. ’s Avonds geniet u na en bekijkt u voldaan de vele foto’s van uzelf en uw medereizigers. Wat is de natuur hier toch onvoorstelbaar mooi!

Weetje

De Afrikaanse olifant, één van de Big Five, is het grootste landdier ter wereld. Hij heeft grotere oren dan zijn Aziatische verwanten en ook de vrouwtjes kunnen slagtanden hebben. Vanwege dit laatste heeft de Afrikaanse olifant het meest te lijden gehad van ivoorstropers.

DAG
14

Outjo/Etosha Nationaal Park - Waterberg Plateau Park (ca. 185 km)

NA_AL_Waterberg Plateau
Vertrek Outjo
Een middag-wildsafari beleven in Waterberg Plateau Park (optioneel)
Overnachting bij het ruige Waterberg Plateau Park

We reizen verder. Smaakt de safari die u gisteren heeft beleefd naar meer? Gebruikt u dan zeker de gelegenheid om vandaag opnieuw op zoek te gaan naar wilde dieren. Bij Waterberg Plateau Park, onze volgende bestemming, kunt u ’s middags op pad met een ranger in open terreinwagens (optionele excursie). Ook dit reservaat wordt bewoond door een groot aantal bijzondere dieren, waaronder ook bedreigde soorten. Een deel van het wild is hier uitgezet door de overheid: in dit onherbergzame gebied komen relatief weinig stropers. Naast 200 verschillende vogelsoorten en 25 soorten zoogdieren, spreken vooral de zeldzame witte en zwarte neushoorn, de cheetah en de sabelantilope tot de verbeelding. U maakt een prachtige safari op 200 meter boven zeeniveau door indrukwekkend landschap. Rode zandsteenrotsen worden afgewisseld met weelderig groen. U ziet het Waterberg gebied al van ver. Het rode rotsmassief en het groene landschap steken boven de uitgestrekte savannes en woestijn uit. Geniet van uw laatste overnachting in natuurlijk gebied. Morgen rijden we terug naar de hoofdstad.

DAG
15

Waterberg Plateau Park - Windhoek (ca. 315 km)

na_al_okahandjamarket.jpg
Vertrek Waterberg Plateau Park
Souvenirs uitzoeken op de markt met handwerk in Okahandja
Gezellige afsluiting van de reis: diner en drankjes in Joe’s Beerhouse (optioneel)
Overnachting in Windhoek

Bent u nog op zoek naar souvenirs? Vandaag kunt u op weg terug naar Windhoek uw slag slaan. In Okahandja bezoeken we een markt waar, naast andere soorten handwerk, vooral houtsnijwerk wordt verkocht: van kleine houten olifantjes tot levensgrote houtsculpturen en van maskers tot sieraden. Het plaatsje heeft een grote historische betekenis en is het belangrijkste bestuurlijke centrum van de Herero stam. We slenteren rond en onderhandelen met de lokale verkopers om een prijs te bepalen waar we allebei tevreden mee zijn. Even later stappen we met onze verse aankopen de bus weer in en rijden we door naar de eindbestemming van onze rondreis, Windhoek. Zoals u zich vast nog herinnert van uw eerste verblijf hier, twee weken geleden, herinnert ook Windhoek sterk aan de koloniale periode. Eén van de typisch Duitse tradities die hier in ere wordt gehouden, is bierbrouwen. ’s Avonds nodigt de reisleider u uit voor een gezellig afscheidsdiner en een lokaal biertje in de bekendste bierkroeg van Windhoek, Joe’s Beerhouse (optioneel). Een leuke manier om de rondreis door het fascinerende Namibië gezamenlijk af te sluiten.

DAG
16

Windhoek - Amsterdam

na_al_windhoek.jpg
Afscheid Namibië
Genieten van een vrije ochtend
In de bus naar het Windhoek Airport
Overnachting in het vliegtuig terug naar Amsterdam

’s Ochtends neemt u op uw eigen manier afscheid van Namibië. We hebben nog de hele ochtend vrij, voordat de bus ons naar het vliegveld brengt. Ontspan lekker in het hotel, of verken Windhoek nog een laatste keer. ’s Middags nemen we alle ervaringen die we hebben opgedaan mee het vliegtuig in – vanaf morgen kunt u de thuisblijvers alles vertellen over uw ontmoetingen en ervaringen met de fascinerende mensen, dieren, natuur en cultuur van Namibië.

Goed om te weten

Wilt u de indrukwekkende Victoria Falls bezoeken? Dat kan! We hebben aantrekkelijke verlengingsopties voor u samengesteld. Op dag 16 vliegt u van Windhoek naar Victoria Falls (Zimbabwe). U kunt vervolgens kiezen voor een verlengingspakket naar de Victoria Watervallen in Zimbabwe of Zambia. Kijk bij de verlengingsoptie voor het gedetailleerde programma.

DAG
17

Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)

Als u op Schiphol landt voelt u ineens hoe lang u bent weggeweest, terwijl de tijd lijkt te zijn omgevlogen. Uw uitgebreide rondreis door het bijzondere Namibië is nu echt voorbij.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma

+- Verlengen

( 3 opties )+Open-Sluiten

>

( 1 van 3 opties )

na_al_windhoek.jpg

Windhoek

-

Safari Hotel

Drieenhalve ster

Een uitstekend hotel gelegen aan de rand van de stad met vele voorzieningen. Aan het zwembad is het goed vertoeven en samen met de vriendelijke service is het heerlijk genieten van...n uw verblijf in Windhoek. Het Safari Hotel is met het Safari Court hotel is één van de weinige internationale hotels van de stad. Het hotel is zeer gunstig gelegen naast luchthaven Eros (enkel voor binnenlandse vluchten) en op slechts 10 minuten rijden naar het centrum van Windhoek. Iedere 30 minuten gaat er een gratis shuttle naar het centrum. Er is een receptie, lounge, buffetrestaurant en bar. Verder is er een groot zwembad met ligbedden en een bar/restaurant met terras voor een lichte maaltijd. Alle 200 verzorgde kamers zijn voorzien van airco, koelkastje, TV, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche.

2 nachten p.p.v.a.117
Verlengen

Lees meerSluit meer info

Safari Hotel

Een uitstekend hotel gelegen aan de rand van de stad met vele voorzieningen. Aan het zwembad is het goed vertoeven en samen met de vriendelijke service is het heerlijk genieten van uw verblijf in Windhoek. Het Safari Hotel is met het Safari Court hotel is één van de weinige internationale hotels van de stad. Het hotel is zeer gunstig gelegen naast luchthaven Eros (enkel voor binnenlandse vluchten) en op slechts 10 minuten rijden naar het centrum van Windhoek. Iedere 30 minuten gaat er een gratis shuttle naar het centrum. Er is een receptie, lounge, buffetrestaurant en bar. Verder is er een groot zwembad met ligbedden en een bar/restaurant met terras voor een lichte maaltijd. Alle 200 verzorgde kamers zijn voorzien van airco, koelkastje, TV, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche.

'Heeft een enorme reputatie. Het is het hotel, waar grote conferenties gehouden worden en waar de top van Namibie bivakkeert. Vriendelijk personeel. Kamers zijn wel aan renovatie toe. Er is een shuttle-busje naar het centrum van Windhoek. Dit hotel met een mooi zwembad is vooral geschikt om een reis door Namibïe te beginnen of af te sluiten. '

A. Kamerling,

'Groot goed verzorgd (stads)hotel om een rondreis te beginnen, keuze uit een aantal restaurants, het eten is er goed (buffetvorm en ala carte). Goede service, lekker zwembad en een groot pluspunt... de shuttle service die je eens per uur naar het centrum en het winkelcentrum brengt en ook weer ophaald. '

anoniem

'Vriendelijk en goede service,lekker eten,goede bedden en een heerlijk zwembad'

J.Davidse van der Werff, Valkenburg a/d Geul

Sluit meer info

> Eindpakket

( 2 t/m 3 van 3 opties )

Hier vindt u alle eindpakketopties:

zw_al_victoria falls.jpg

Victoria Falls

-

4 dagen Victoria Falls (Zimbabwe)

Viersterren

Een absoluut hoogtepunt van zuidelijk Afrika zijn de beroemde Victoria Watervallen. De ‘Vic Falls’ worden beschouwd als één van de zeven wereldwonderen en zijn een natuurschoon dat...t u niet snel zal vergeten. Deze dagen kunt u invullen zoals u helemaal zelf wilt! Breng een bezoek aan Victoria Watervallen op eigen gelegenheid of met gids. Ook kunt u een Sunset Cruise op de Zambezi Rivier maken waarbij u op zoek gaat naar nijlpaarden en geniet van een zonsondergang. Neem deel aan een traditioneel boma diner of zoek spanning op en ga raften. Aan u de keus!

meerprijs p.p.v.a.709
Verlengen

Lees meerSluit meer info

- Alle vluchten en transfers al inbegrepen
- Overnachten in uitstekende hotels nabij de Victoria Falls
- Vul de dagen in zoals u zelf wilt
- Breed aanbod optionele excursies

Een absoluut hoogtepunt van zuidelijk Afrika zijn de beroemde Victoria Watervallen. De ‘Vic Falls’ worden beschouwd als één van de zeven wereldwonderen en zijn een natuurschoon dat u niet snel zal vergeten. Deze dagen kunt u invullen zoals u helemaal zelf wilt! Breng een bezoek aan Victoria Watervallen op eigen gelegenheid of met gids. Ook kunt u een Sunset Cruise op de Zambezi Rivier maken waarbij u op zoek gaat naar nijlpaarden en geniet van een zonsondergang. Neem deel aan een traditioneel boma diner of zoek spanning op en ga raften. Aan u de keus!

Dag 1 Windhoek – Victoria Falls (Zimbabwe)

Vandaag vliegt u door vanaf Windhoek naar de wereldberoemde Victoria Watervallen op de grens van Zimbabwe, Zambia en Botswana. U wordt bij aankomst opgehaald door een vertegenwoordiger en naar uw hotel gebracht. Vandaag heeft u een heerlijke vrije dag om van genieten van het hotel, het gezellige plaatsje of om wellicht al een excursie te boeken.

Dag 2 Victoria Falls

Vandaag een volle dag om de indrukwekkende Victoria Watervallen te bezoeken. U kunt zelf kiezen op welke manier u dit gaat doen. Bezoek samen met een gids deze imposante watervallen, die in de volksmond ook wel Mosi-oa-Tunya (donderende rook) wordt genoemd (optioneel). De gids neemt u mee naar de verschillende uitzichtpunten en geeft uitleg over de watervallen en de historie hiervan. Bent u op zoek naar meer actie? Er worden ter plaatse veel sportieve activiteiten aangeboden zoals; bungee-jumpen of raften. Of wat dacht u van een helicoptervlucht boven de watervallen? In de namiddag kunt u mee op een mooie Sunset Cruise op de Zambezi rivier. Of maak kennis met de heerlijke lokale Zimbabwaanse gerechten en tradities tijdens een Boma diner (optioneel).

Dag 3 Victoria Falls

Een vrije dag op het dorpje en de Victoria Falls te verkennen. U kunt vandaag nog een leuke optionele excursie boeken. Of u gebruikt deze tijd om heerlijk te ontspannen aan het verkoelende zwembad. Wilt u ook Zambia in? U kunt bij de grens, vlakbij de ingang van de Victoria Watervallen in Zimbabwe, over de brug naar Zambia lopen. Bij de grens laat u uw paspoort zien en geeft u aan dat u enkel de Victoria Watervallen wilt bekijken vanaf de brug. Hiervoor heeft u geen visum nodig. U gaat niet ver Zambia in, enkel een klein stukje de grens over. 's Avonds kunt u genieten van een heerlijk diner in één van de lokale restaurantjes in het dorp.

Dag 4 Victoria Falls – Nairobi - Amsterdam

Helaas is er vandaag een einde gekomen aan deze bijzondere excursie. In de loop van de middag wordt u weer opgehaald in uw hotel en naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht naar Amsterdam. Vanaf Victoria Falls vliegt u via Nairobi (Kenia) terug naar Amsterdam.

Inclusief:

Transfer hotel Windhoek - luchthaven Windhoek
Vlucht Windhoek - Victoria Falls
Transfer luchthaven – hotel Victoria Falls en v.v.
Drie overnachtingen in vier-sterren hotel
Iedere dag ontbijt
Intercontinentale vlucht Victoria Falls - Nairobi - Amsterdam

Victoria Falls

The Kingdom Hotel

Viersterren
Met een unieke ligging in het Nationaal Park, op steenworp afstand van de watervallen en nabij het centrum van het dorpje met winkeltjes en restaurants, bevindt zich het internationale Kingdom hotel. Dit groots opgezette resort heeft een uitstekende service en een prettige sfeer waardoor het hier heerlijk genieten is. Het beschikt over een receptie, 4 restaurants, 4 bars, 4 zwembaden met ligbedden, kinderbad, een casino, winkeltjes en een Adventure Playland Entertainment centrum. De 294 sfeervolle kamers zijn voorzien van airco, minibar, telefoon, TV, kluisje en badkamer met douche en/of bad en toilet.
Meer info >

Victoria Falls

Elephant Hills Hotel

In het gemoedelijke plaatsje Victoria Falls, vlakbij de Zambezi rivier ligt Elephant Hills. De ideale uitvalsbasis om deze populaire watervallen en haar omgeving te ontdekken. De kamers zijn comfortabel en voorzien van airconditioning, televisie, koelkastje, kluisje en koffie- en theefaciliteiten. Verkoeling kunt u zoeken in het ruime zwembad. Bent u op zoek naar wat actie? Het resort beschikt zelfs over een eigen golfbaan!
Meer info >

13-12-2016

'Geweldig'

N.Spin, Hogerbeetsstraat 24 c Rottrdam

Sluit meer info

zw_al_victoria falls.jpg

Livingstone

-

3 dagen Victoria Falls (Zambia)

Driesterren

Een absoluut hoogtepunt van zuidelijk Afrika zijn de beroemde Victoria Watervallen. De ‘Vic Falls’ worden beschouwd als één van de zeven wereldwonderen en zijn een natuurschoon dat...t u niet snel zal vergeten. Deze dagen kunt u invullen zoals u helemaal zelf wilt! Breng een bezoek aan Victoria Watervallen op eigen gelegenheid of met gids. Ook kunt u een Sunset Cruise op de Zambezi Rivier maken waarbij u op zoek gaat naar nijlpaarden en geniet van een zonsondergang. Maak een prachtige helikoptervlucht over de watervallen of zoek spanning op en ga raften. Aan u de keus!

meerprijs p.p.v.a.794
Verlengen

Lees meerSluit meer info

- Alle vluchten en transfers al inbegrepen
- Overnachten in uitstekende hotels nabij de Victoria Falls
- Vul de dagen in zoals u zelf wilt
- Breed aanbod optionele excursies

Een absoluut hoogtepunt van zuidelijk Afrika zijn de beroemde Victoria Watervallen. De ‘Vic Falls’ worden beschouwd als één van de zeven wereldwonderen en zijn een natuurschoon dat u niet snel zal vergeten. Deze dagen kunt u invullen zoals u helemaal zelf wilt! Breng een bezoek aan Victoria Watervallen op eigen gelegenheid of met gids. Ook kunt u een Sunset Cruise op de Zambezi Rivier maken waarbij u op zoek gaat naar nijlpaarden en geniet van een zonsondergang. Maak een prachtige helikoptervlucht over de watervallen of zoek spanning op en ga raften. Aan u de keus!

Dag 1 Windhoek – Victoria Falls - Livingstone

Vandaag vliegt u door vanaf Windhoek naar de wereldberoemde Victoria Watervallen op de grens van Zimbabwe, Zambia en Botswana. U komt aan op de luchthaven Victoria Falls in Zimbabwe. Bij aankomst wordt u opgehaald door een vertegenwoordiger en naar uw hotel in Zambia gebracht. Vandaag heeft u een heerlijke vrije dag om van genieten van het hotel, het gezellige plaatsje of om wellicht al een excursie te boeken.

Dag 2 Victoria Falls

Vandaag een volle dag om de indrukwekkende Victoria Watervallen te bezoeken. U kunt zelf kiezen op welke manier u dit gaat doen. Bezoek samen met een gids deze imposante watervallen, die in de volksmond ook wel Mosi-oa-Tunya (donderende rook) wordt genoemd (optioneel). De gids neemt u mee naar de verschillende uitzichtpunten en geeft uitleg over de watervallen en de historie hiervan. Bent u op zoek naar meer actie? Er worden ter plaatse veel sportieve activiteiten aangeboden zoals; bungee-jumpen of raften. Of wat dacht u van een helicoptervlucht boven de watervallen? In de namiddag kunt u mee op een mooie Sunset Cruise op de Zambezi rivier.

Dag 3 Livingstone – Nairobi - Amsterdam

Helaas is er vandaag een einde gekomen aan deze bijzondere excursie. In de loop van de middag wordt u weer opgehaald in uw hotel en naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht naar Amsterdam. Vanaf Livingstone vliegt u via Nairobi (Kenia) terug naar Amsterdam.

Inclusief:

Transfer hotel Windhoek - luchthaven Windhoek
Vlucht Windhoek - Victoria Falls (Zimbabwe)
Transfer luchthaven Victoria Falls (Zimbabwe) – hotel Livingstone (Zambia)
Twee overnachtingen in comfortabel 3-sterren hotel
Iedere dag ontbijt
Transfer hotel - luchthaven Livingstone
Intercontinentale vlucht Livingstone - Nairobi - Amsterdam

Livingstone

Avani Victoria Falls Resort

Driesterren
Uitstekende ligging met de beroemde Victoria Falls voor de deur. Of u wilt relaxen of juist op zoek bent naar actie, Avani Victoria Falls Resort biedt het allemaal. Een prachtige hotel geheel in Afrikaanse stijl ingericht. U heeft ook onbeperkt gratis toegang tot de Victoria Falls. Avani Victoria Falls hotel beschikt over 212 kamers die allen zeer verzorgd en comfortabel zijn ingericht. Een combinatie van modern en Zambiaanse details. De kamers zijn voorzien van tv, minibar en thee- en koffiefaciliteiten. Badkamer met bad of douche. Er is gratis wifi in het hele resort. In het restaurant worden Afrikaanse en internationale gerechten geserveerd. U kunt er ook voor kiezen te eten in de grill & poolbar. Op zaterdagen wordt er ook een traditioneel boma diner georganiseerd (met reservering). U kunt heerlijk relaxen aan het zwembad in de groene tuin. Of in de professionele spa. Aan u de keus!
Meer info >

Livingstone

Victoria Falls Waterfront

Driesterren
De Victoria Falls Waterfront hotel is ideaal gelegen tussen Livingstone en de beroemde Victoria Watervallen. In de tuin liggen twee verkoelende zwembaden omringd door ligbedden en parasols. Heerlijk om te ontspannen na een dag vol actie op de Zambezi rivier of een bezoek aan de Victoria Falls. Geniet van een drankje in de bar of van een heerlijke maaltijd in het restaurant met uitzicht op de rivier. Geniet van de beroemde Peppino's pizza's! Er is een sauna, fitnesscentrum en gratis wifi. Er is dagelijks een gratis shuttle naar zowel de Victoria Watervallen als Livingstone. De chalets liggen verspreid door de tuin. Er is ook een camping aangrenzend. De chalets zijn voorzien van televisie, kluisje, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een fles water. Badkamer met douche. Comfortabel en verzorgd ingericht.
Meer info >

13-12-2016

'Geweldig'

N.Spin, Hogerbeetsstraat 24 c Rottrdam

Sluit meer info

Bekijk alle verlengingsoptiesSluit alle verlengingsopties

+- Extra's

( 4 opties )+Open-Sluiten

Optionele excursies (ter plaatse boeken en betalen)

( 1 t/m 4 van 4 opties )
Dolfijnen Oman

Marine Cruise (incl. champagne en oesters)

Een leuke 4 uur durende bootexcursie waarbij u richting de zeehonden gaat. Tijdens de tocht, via ‘Birds Island’ en ‘Pelican Point’, brengt ons naar een zeehonden kolonie. Onderweg ziet u vele vogels, zoals; pelikanen, flamingo’s en wordt u vaak verg...

Een leuke 4 uur durende bootexcursie waarbij u richting de zeehonden gaat. Tijdens de tocht, via ‘Birds Island’ en ‘Pelican Point’, brengt ons naar een zeehonden kolonie. Onderweg ziet u vele vogels, zoals; pelikanen, flamingo’s en wordt u vaak vergezeld door scholen dolfijnen, die langs de boot springen. De zeehondenkolonie kan met de hand worden gevoed en u geniet van een glaasje champagne ne oesters terwijl u dit natuurspektakel gaande slaat. Min. 2 personen - Prijs ca. NAD 690 per persoon.

Meer info

Minder info

NA_AL_Sossusvlei

Living Desert Tour

Bij de Living Desert Tour gaat u met een 4WD de indrukwekkende Namib Desert in. Dit prachtige duinlandschap aan de kust wordt per jaar door duizende mensen bezocht voor zijn schoonheid. Onderweg ziet u het leven in dit droge landschap, dat hoofdzkeli...

Bij de Living Desert Tour gaat u met een 4WD de indrukwekkende Namib Desert in. Dit prachtige duinlandschap aan de kust wordt per jaar door duizende mensen bezocht voor zijn schoonheid. Onderweg ziet u het leven in dit droge landschap, dat hoofdzkelijk bestaat uit enkele kleine diersoorten die bijna nergens ter wereld leven, zolas; White Lady Spider, Legless Lizard en Sand Dancing Lizards. Een indrukwekkende halve dag! Min. 2 personen - Prijs ca. NAD705 per persoon.

Meer info

Minder info

Gamedrive Namibië

Gamedrive met 4WD Etosha Nationaal Park

Een prachtige dagsafari in het beroemde Etosha Nationaal Park, waarbij u per 4WD en een ranger op zoek gaat naar al het wild dat hier in het park leeft. Etosha Nationaal park is het leefgebied van de Big Five en vele andere diersoorten die hier in gr...

Een prachtige dagsafari in het beroemde Etosha Nationaal Park, waarbij u per 4WD en een ranger op zoek gaat naar al het wild dat hier in het park leeft. Etosha Nationaal park is het leefgebied van de Big Five en vele andere diersoorten die hier in grote getalen leven en goed te vinden zijn door de verschillende waterplaatsen die het park heeft. Deze excursie is exclusief lunch!Min. 4 personen - Prijs ca. NAD955 per persoon.

Meer info

Minder info

NA_AL_Waterberg Plateau

Gamedrive met 4WD Waterberg Plateau

Een prachtige 3 uur durende safari per 4WD en ranger in het Waterberg Plateau Nationaal Park. Een bijzonder park met indrukwekkende vergezichten door de hoogte waarop het park ligt. Het is het leefgebied van vele bijzondere vogelsoorten en klein wild...

Een prachtige 3 uur durende safari per 4WD en ranger in het Waterberg Plateau Nationaal Park. Een bijzonder park met indrukwekkende vergezichten door de hoogte waarop het park ligt. Het is het leefgebied van vele bijzondere vogelsoorten en klein wild en is niet te vergelijken met het eerder geziene Etosha Nationaal Park.Min. 4 personen - Prijs NAD615 per persoon.

Meer info

Minder info

+- Vluchtdetails

+Open-Sluiten

De onderstaande vluchtdetails zijn voorbeeldvluchten

KLM
(details)
Heen
Vliegroute
Aankomst
Terug
Vliegroute
Aankomst
23:00 uur
AmsterdamWindhoek
12:15 uur
16:25 uur
WindhoekAmsterdam
06:15 uur

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.

+- Reisleiding

+Open-Sluiten

In Namibië reist u met een lokaal, Nederlands/Afrikaanssprekende reisleider. Onze reisleiders zijn geboren en getogen in Zuid-Afrika, maar hebben inmiddels door het vele reizen ook een schat aan kennis het land, de geschiedenis, lokale tradities en de actualiteit. Daarnaast hebben onze reisleiders allemaal affiniteit met Nederland, waardoor ze goed kunnen inschatten wat u als reiziger graag zou willen zien en weten van Namibië. Ons team is al jaren werkzaam in het toerisme. Niet alleen zullen zij zorgdragen dat de reis zo optimaal mogelijk verloopt, zijn zij uw eerste aanspreekpunt bij vragen, maar zullen zij er vooral voor zorgen dat u alle facetten van Namibië leert kennen. Uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor het boeken van optionele excursies tijdens de reis en leuke tips om te gaan lunchen en dineren. Wij weten hoe belangrijk een reisleider is voor het welslagen van uw rondreis. NRV stelt dan ook hoge eisen aan al haar reisbegeleiders. Belangrijke criteria bij het selecteren van reisbegeleiders door NRV, of onze lokale partners, zijn: ruime reiservaring, ervaring in het omgaan met Nederlandstalige groepen en diepgaande kennis van het land.

17 dagen Hoogtepunten van Namibië: altijd de beste prijs

Eenpersoonskamertoeslag vanaf € 335

Intercontinentale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

Heen- en terugvlucht met KLM zijn inclusief tankstop in Luanda
Rondreis per comfortabele airco touringcar (afmeting is afhankelijk van groepsgrootte)
Nederlands-/ Afrikaanssprekende reisleiding van dag 2 t/m 16
Overnachtingen in sfeervolle guesthouses en verzorgde lodges
Welkomstdiner in Windhoek
Iedere dag ontbijt
Stadswandeling Windhoek
Wildsafari bij zonsondergang in de Kalahari*
Bezoek aan Devils Playground en Quiver Tree Forest*
Bezoek aan Fish River Canyon met Hobas viewpoint*
Stadswandeling in spookstad Kolmanskop*
Excursie naar het schiereiland bij Luderitz*
Ochtendexcursie naar Sossusvlei, met bezoek aan Dune 45 en Dead Valley*
Tussenstop bij Walvisbaai met haar kolonie flamingo’s
Heerlijke dagen in Swakopmund met veel excursie mogelijkheden
Bezichtiging van het oude tinstadje Uis
Bezoek aan de prehistorische rotstekeningen bij Twyfelfontein*
Bezoek aan de Ojikandero Himba Village*
Volle dag safari in Etosha nationaal park per touringcar*
Kennismaking met Waterberg Plateau Park met excursiemogelijkheid
* Entreegelden dienen ter plaatse nog te worden voldaan (zie ook exclusief).

Exclusief

Entreegelden: € 170 p.p. (NAD 2550 p.p.)
Eventuele optionele excursies
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
Reserveringskosten: € 25 per boeking

Minimaal aantal deelnemers: 10 Maximaal aantal deelnemers: 24

+- Verlengen

( 3 opties )+Open-Sluiten

>

( 1 van 3 opties )

na_al_windhoek.jpg

Windhoek

-

Safari Hotel

Drieenhalve ster

Een uitstekend hotel gelegen aan de rand van de stad met vele voorzieningen. Aan het zwembad is het goed vertoeven en samen met de vriendelijke service is het heerlijk genieten van...n uw verblijf in Windhoek. Het Safari Hotel is met het Safari Court hotel is één van de weinige internationale hotels van de stad. Het hotel is zeer gunstig gelegen naast luchthaven Eros (enkel voor binnenlandse vluchten) en op slechts 10 minuten rijden naar het centrum van Windhoek. Iedere 30 minuten gaat er een gratis shuttle naar het centrum. Er is een receptie, lounge, buffetrestaurant en bar. Verder is er een groot zwembad met ligbedden en een bar/restaurant met terras voor een lichte maaltijd. Alle 200 verzorgde kamers zijn voorzien van airco, koelkastje, TV, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche.

2 nachten p.p.v.a.117
Verlengen

Lees meerSluit meer info

Safari Hotel

Een uitstekend hotel gelegen aan de rand van de stad met vele voorzieningen. Aan het zwembad is het goed vertoeven en samen met de vriendelijke service is het heerlijk genieten van uw verblijf in Windhoek. Het Safari Hotel is met het Safari Court hotel is één van de weinige internationale hotels van de stad. Het hotel is zeer gunstig gelegen naast luchthaven Eros (enkel voor binnenlandse vluchten) en op slechts 10 minuten rijden naar het centrum van Windhoek. Iedere 30 minuten gaat er een gratis shuttle naar het centrum. Er is een receptie, lounge, buffetrestaurant en bar. Verder is er een groot zwembad met ligbedden en een bar/restaurant met terras voor een lichte maaltijd. Alle 200 verzorgde kamers zijn voorzien van airco, koelkastje, TV, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche.

'Heeft een enorme reputatie. Het is het hotel, waar grote conferenties gehouden worden en waar de top van Namibie bivakkeert. Vriendelijk personeel. Kamers zijn wel aan renovatie toe. Er is een shuttle-busje naar het centrum van Windhoek. Dit hotel met een mooi zwembad is vooral geschikt om een reis door Namibïe te beginnen of af te sluiten. '

A. Kamerling,

'Groot goed verzorgd (stads)hotel om een rondreis te beginnen, keuze uit een aantal restaurants, het eten is er goed (buffetvorm en ala carte). Goede service, lekker zwembad en een groot pluspunt... de shuttle service die je eens per uur naar het centrum en het winkelcentrum brengt en ook weer ophaald. '

anoniem

'Vriendelijk en goede service,lekker eten,goede bedden en een heerlijk zwembad'

J.Davidse van der Werff, Valkenburg a/d Geul

Sluit meer info

> Eindpakket

( 2 t/m 3 van 3 opties )

Hier vindt u alle eindpakketopties:

zw_al_victoria falls.jpg

Victoria Falls

-

4 dagen Victoria Falls (Zimbabwe)

Viersterren

Een absoluut hoogtepunt van zuidelijk Afrika zijn de beroemde Victoria Watervallen. De ‘Vic Falls’ worden beschouwd als één van de zeven wereldwonderen en zijn een natuurschoon dat...t u niet snel zal vergeten. Deze dagen kunt u invullen zoals u helemaal zelf wilt! Breng een bezoek aan Victoria Watervallen op eigen gelegenheid of met gids. Ook kunt u een Sunset Cruise op de Zambezi Rivier maken waarbij u op zoek gaat naar nijlpaarden en geniet van een zonsondergang. Neem deel aan een traditioneel boma diner of zoek spanning op en ga raften. Aan u de keus!

meerprijs p.p.v.a.709
Verlengen

Lees meerSluit meer info

- Alle vluchten en transfers al inbegrepen
- Overnachten in uitstekende hotels nabij de Victoria Falls
- Vul de dagen in zoals u zelf wilt
- Breed aanbod optionele excursies

Een absoluut hoogtepunt van zuidelijk Afrika zijn de beroemde Victoria Watervallen. De ‘Vic Falls’ worden beschouwd als één van de zeven wereldwonderen en zijn een natuurschoon dat u niet snel zal vergeten. Deze dagen kunt u invullen zoals u helemaal zelf wilt! Breng een bezoek aan Victoria Watervallen op eigen gelegenheid of met gids. Ook kunt u een Sunset Cruise op de Zambezi Rivier maken waarbij u op zoek gaat naar nijlpaarden en geniet van een zonsondergang. Neem deel aan een traditioneel boma diner of zoek spanning op en ga raften. Aan u de keus!

Dag 1 Windhoek – Victoria Falls (Zimbabwe)

Vandaag vliegt u door vanaf Windhoek naar de wereldberoemde Victoria Watervallen op de grens van Zimbabwe, Zambia en Botswana. U wordt bij aankomst opgehaald door een vertegenwoordiger en naar uw hotel gebracht. Vandaag heeft u een heerlijke vrije dag om van genieten van het hotel, het gezellige plaatsje of om wellicht al een excursie te boeken.

Dag 2 Victoria Falls

Vandaag een volle dag om de indrukwekkende Victoria Watervallen te bezoeken. U kunt zelf kiezen op welke manier u dit gaat doen. Bezoek samen met een gids deze imposante watervallen, die in de volksmond ook wel Mosi-oa-Tunya (donderende rook) wordt genoemd (optioneel). De gids neemt u mee naar de verschillende uitzichtpunten en geeft uitleg over de watervallen en de historie hiervan. Bent u op zoek naar meer actie? Er worden ter plaatse veel sportieve activiteiten aangeboden zoals; bungee-jumpen of raften. Of wat dacht u van een helicoptervlucht boven de watervallen? In de namiddag kunt u mee op een mooie Sunset Cruise op de Zambezi rivier. Of maak kennis met de heerlijke lokale Zimbabwaanse gerechten en tradities tijdens een Boma diner (optioneel).

Dag 3 Victoria Falls

Een vrije dag op het dorpje en de Victoria Falls te verkennen. U kunt vandaag nog een leuke optionele excursie boeken. Of u gebruikt deze tijd om heerlijk te ontspannen aan het verkoelende zwembad. Wilt u ook Zambia in? U kunt bij de grens, vlakbij de ingang van de Victoria Watervallen in Zimbabwe, over de brug naar Zambia lopen. Bij de grens laat u uw paspoort zien en geeft u aan dat u enkel de Victoria Watervallen wilt bekijken vanaf de brug. Hiervoor heeft u geen visum nodig. U gaat niet ver Zambia in, enkel een klein stukje de grens over. 's Avonds kunt u genieten van een heerlijk diner in één van de lokale restaurantjes in het dorp.

Dag 4 Victoria Falls – Nairobi - Amsterdam

Helaas is er vandaag een einde gekomen aan deze bijzondere excursie. In de loop van de middag wordt u weer opgehaald in uw hotel en naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht naar Amsterdam. Vanaf Victoria Falls vliegt u via Nairobi (Kenia) terug naar Amsterdam.

Inclusief:

Transfer hotel Windhoek - luchthaven Windhoek
Vlucht Windhoek - Victoria Falls
Transfer luchthaven – hotel Victoria Falls en v.v.
Drie overnachtingen in vier-sterren hotel
Iedere dag ontbijt
Intercontinentale vlucht Victoria Falls - Nairobi - Amsterdam

Victoria Falls

The Kingdom Hotel

Viersterren
Met een unieke ligging in het Nationaal Park, op steenworp afstand van de watervallen en nabij het centrum van het dorpje met winkeltjes en restaurants, bevindt zich het internationale Kingdom hotel. Dit groots opgezette resort heeft een uitstekende service en een prettige sfeer waardoor het hier heerlijk genieten is. Het beschikt over een receptie, 4 restaurants, 4 bars, 4 zwembaden met ligbedden, kinderbad, een casino, winkeltjes en een Adventure Playland Entertainment centrum. De 294 sfeervolle kamers zijn voorzien van airco, minibar, telefoon, TV, kluisje en badkamer met douche en/of bad en toilet.
Meer info >

Victoria Falls

Elephant Hills Hotel

In het gemoedelijke plaatsje Victoria Falls, vlakbij de Zambezi rivier ligt Elephant Hills. De ideale uitvalsbasis om deze populaire watervallen en haar omgeving te ontdekken. De kamers zijn comfortabel en voorzien van airconditioning, televisie, koelkastje, kluisje en koffie- en theefaciliteiten. Verkoeling kunt u zoeken in het ruime zwembad. Bent u op zoek naar wat actie? Het resort beschikt zelfs over een eigen golfbaan!
Meer info >

13-12-2016

'Geweldig'

N.Spin, Hogerbeetsstraat 24 c Rottrdam

Sluit meer info

zw_al_victoria falls.jpg

Livingstone

-

3 dagen Victoria Falls (Zambia)

Driesterren

Een absoluut hoogtepunt van zuidelijk Afrika zijn de beroemde Victoria Watervallen. De ‘Vic Falls’ worden beschouwd als één van de zeven wereldwonderen en zijn een natuurschoon dat...t u niet snel zal vergeten. Deze dagen kunt u invullen zoals u helemaal zelf wilt! Breng een bezoek aan Victoria Watervallen op eigen gelegenheid of met gids. Ook kunt u een Sunset Cruise op de Zambezi Rivier maken waarbij u op zoek gaat naar nijlpaarden en geniet van een zonsondergang. Maak een prachtige helikoptervlucht over de watervallen of zoek spanning op en ga raften. Aan u de keus!

meerprijs p.p.v.a.794
Verlengen

Lees meerSluit meer info

- Alle vluchten en transfers al inbegrepen
- Overnachten in uitstekende hotels nabij de Victoria Falls
- Vul de dagen in zoals u zelf wilt
- Breed aanbod optionele excursies

Een absoluut hoogtepunt van zuidelijk Afrika zijn de beroemde Victoria Watervallen. De ‘Vic Falls’ worden beschouwd als één van de zeven wereldwonderen en zijn een natuurschoon dat u niet snel zal vergeten. Deze dagen kunt u invullen zoals u helemaal zelf wilt! Breng een bezoek aan Victoria Watervallen op eigen gelegenheid of met gids. Ook kunt u een Sunset Cruise op de Zambezi Rivier maken waarbij u op zoek gaat naar nijlpaarden en geniet van een zonsondergang. Maak een prachtige helikoptervlucht over de watervallen of zoek spanning op en ga raften. Aan u de keus!

Dag 1 Windhoek – Victoria Falls - Livingstone

Vandaag vliegt u door vanaf Windhoek naar de wereldberoemde Victoria Watervallen op de grens van Zimbabwe, Zambia en Botswana. U komt aan op de luchthaven Victoria Falls in Zimbabwe. Bij aankomst wordt u opgehaald door een vertegenwoordiger en naar uw hotel in Zambia gebracht. Vandaag heeft u een heerlijke vrije dag om van genieten van het hotel, het gezellige plaatsje of om wellicht al een excursie te boeken.

Dag 2 Victoria Falls

Vandaag een volle dag om de indrukwekkende Victoria Watervallen te bezoeken. U kunt zelf kiezen op welke manier u dit gaat doen. Bezoek samen met een gids deze imposante watervallen, die in de volksmond ook wel Mosi-oa-Tunya (donderende rook) wordt genoemd (optioneel). De gids neemt u mee naar de verschillende uitzichtpunten en geeft uitleg over de watervallen en de historie hiervan. Bent u op zoek naar meer actie? Er worden ter plaatse veel sportieve activiteiten aangeboden zoals; bungee-jumpen of raften. Of wat dacht u van een helicoptervlucht boven de watervallen? In de namiddag kunt u mee op een mooie Sunset Cruise op de Zambezi rivier.

Dag 3 Livingstone – Nairobi - Amsterdam

Helaas is er vandaag een einde gekomen aan deze bijzondere excursie. In de loop van de middag wordt u weer opgehaald in uw hotel en naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht naar Amsterdam. Vanaf Livingstone vliegt u via Nairobi (Kenia) terug naar Amsterdam.

Inclusief:

Transfer hotel Windhoek - luchthaven Windhoek
Vlucht Windhoek - Victoria Falls (Zimbabwe)
Transfer luchthaven Victoria Falls (Zimbabwe) – hotel Livingstone (Zambia)
Twee overnachtingen in comfortabel 3-sterren hotel
Iedere dag ontbijt
Transfer hotel - luchthaven Livingstone
Intercontinentale vlucht Livingstone - Nairobi - Amsterdam

Livingstone

Avani Victoria Falls Resort

Driesterren
Uitstekende ligging met de beroemde Victoria Falls voor de deur. Of u wilt relaxen of juist op zoek bent naar actie, Avani Victoria Falls Resort biedt het allemaal. Een prachtige hotel geheel in Afrikaanse stijl ingericht. U heeft ook onbeperkt gratis toegang tot de Victoria Falls. Avani Victoria Falls hotel beschikt over 212 kamers die allen zeer verzorgd en comfortabel zijn ingericht. Een combinatie van modern en Zambiaanse details. De kamers zijn voorzien van tv, minibar en thee- en koffiefaciliteiten. Badkamer met bad of douche. Er is gratis wifi in het hele resort. In het restaurant worden Afrikaanse en internationale gerechten geserveerd. U kunt er ook voor kiezen te eten in de grill & poolbar. Op zaterdagen wordt er ook een traditioneel boma diner georganiseerd (met reservering). U kunt heerlijk relaxen aan het zwembad in de groene tuin. Of in de professionele spa. Aan u de keus!
Meer info >

Livingstone

Victoria Falls Waterfront

Driesterren
De Victoria Falls Waterfront hotel is ideaal gelegen tussen Livingstone en de beroemde Victoria Watervallen. In de tuin liggen twee verkoelende zwembaden omringd door ligbedden en parasols. Heerlijk om te ontspannen na een dag vol actie op de Zambezi rivier of een bezoek aan de Victoria Falls. Geniet van een drankje in de bar of van een heerlijke maaltijd in het restaurant met uitzicht op de rivier. Geniet van de beroemde Peppino's pizza's! Er is een sauna, fitnesscentrum en gratis wifi. Er is dagelijks een gratis shuttle naar zowel de Victoria Watervallen als Livingstone. De chalets liggen verspreid door de tuin. Er is ook een camping aangrenzend. De chalets zijn voorzien van televisie, kluisje, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een fles water. Badkamer met douche. Comfortabel en verzorgd ingericht.
Meer info >

13-12-2016

'Geweldig'

N.Spin, Hogerbeetsstraat 24 c Rottrdam

Sluit meer info

Bekijk alle verlengingsoptiesSluit alle verlengingsopties

+- Extra's

( 4 opties )+Open-Sluiten

Optionele excursies (ter plaatse boeken en betalen)

( 1 t/m 4 van 4 opties )
Dolfijnen Oman

Marine Cruise (incl. champagne en oesters)

Een leuke 4 uur durende bootexcursie waarbij u richting de zeehonden gaat. Tijdens de tocht, via ‘Birds Island’ en ‘Pelican Point’, brengt ons naar een zeehonden kolonie. Onderweg ziet u vele vogels, zoals; pelikanen, flamingo’s en wordt u vaak verg...

Een leuke 4 uur durende bootexcursie waarbij u richting de zeehonden gaat. Tijdens de tocht, via ‘Birds Island’ en ‘Pelican Point’, brengt ons naar een zeehonden kolonie. Onderweg ziet u vele vogels, zoals; pelikanen, flamingo’s en wordt u vaak vergezeld door scholen dolfijnen, die langs de boot springen. De zeehondenkolonie kan met de hand worden gevoed en u geniet van een glaasje champagne ne oesters terwijl u dit natuurspektakel gaande slaat. Min. 2 personen - Prijs ca. NAD 690 per persoon.

Meer info

Minder info

NA_AL_Sossusvlei

Living Desert Tour

Bij de Living Desert Tour gaat u met een 4WD de indrukwekkende Namib Desert in. Dit prachtige duinlandschap aan de kust wordt per jaar door duizende mensen bezocht voor zijn schoonheid. Onderweg ziet u het leven in dit droge landschap, dat hoofdzkeli...

Bij de Living Desert Tour gaat u met een 4WD de indrukwekkende Namib Desert in. Dit prachtige duinlandschap aan de kust wordt per jaar door duizende mensen bezocht voor zijn schoonheid. Onderweg ziet u het leven in dit droge landschap, dat hoofdzkelijk bestaat uit enkele kleine diersoorten die bijna nergens ter wereld leven, zolas; White Lady Spider, Legless Lizard en Sand Dancing Lizards. Een indrukwekkende halve dag! Min. 2 personen - Prijs ca. NAD705 per persoon.

Meer info

Minder info

Gamedrive Namibië

Gamedrive met 4WD Etosha Nationaal Park

Een prachtige dagsafari in het beroemde Etosha Nationaal Park, waarbij u per 4WD en een ranger op zoek gaat naar al het wild dat hier in het park leeft. Etosha Nationaal park is het leefgebied van de Big Five en vele andere diersoorten die hier in gr...

Een prachtige dagsafari in het beroemde Etosha Nationaal Park, waarbij u per 4WD en een ranger op zoek gaat naar al het wild dat hier in het park leeft. Etosha Nationaal park is het leefgebied van de Big Five en vele andere diersoorten die hier in grote getalen leven en goed te vinden zijn door de verschillende waterplaatsen die het park heeft. Deze excursie is exclusief lunch!Min. 4 personen - Prijs ca. NAD955 per persoon.

Meer info

Minder info

NA_AL_Waterberg Plateau

Gamedrive met 4WD Waterberg Plateau

Een prachtige 3 uur durende safari per 4WD en ranger in het Waterberg Plateau Nationaal Park. Een bijzonder park met indrukwekkende vergezichten door de hoogte waarop het park ligt. Het is het leefgebied van vele bijzondere vogelsoorten en klein wild...

Een prachtige 3 uur durende safari per 4WD en ranger in het Waterberg Plateau Nationaal Park. Een bijzonder park met indrukwekkende vergezichten door de hoogte waarop het park ligt. Het is het leefgebied van vele bijzondere vogelsoorten en klein wild en is niet te vergelijken met het eerder geziene Etosha Nationaal Park.Min. 4 personen - Prijs NAD615 per persoon.

Meer info

Minder info

+- Reisleiding

+Open-Sluiten

In Namibië reist u met een lokaal, Nederlands/Afrikaanssprekende reisleider. Onze reisleiders zijn geboren en getogen in Zuid-Afrika, maar hebben inmiddels door het vele reizen ook een schat aan kennis het land, de geschiedenis, lokale tradities en de actualiteit. Daarnaast hebben onze reisleiders allemaal affiniteit met Nederland, waardoor ze goed kunnen inschatten wat u als reiziger graag zou willen zien en weten van Namibië. Ons team is al jaren werkzaam in het toerisme. Niet alleen zullen zij zorgdragen dat de reis zo optimaal mogelijk verloopt, zijn zij uw eerste aanspreekpunt bij vragen, maar zullen zij er vooral voor zorgen dat u alle facetten van Namibië leert kennen. Uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor het boeken van optionele excursies tijdens de reis en leuke tips om te gaan lunchen en dineren. Wij weten hoe belangrijk een reisleider is voor het welslagen van uw rondreis. NRV stelt dan ook hoge eisen aan al haar reisbegeleiders. Belangrijke criteria bij het selecteren van reisbegeleiders door NRV, of onze lokale partners, zijn: ruime reiservaring, ervaring in het omgaan met Nederlandstalige groepen en diepgaande kennis van het land.

17 dagen Hoogtepunten van Namibië: altijd de beste prijs

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.

Dagprogramma

DAG
01

Amsterdam - Windhoek

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht Amsterdam – Windhoek
Overnachting in het vliegtuig

Vol verwachting stapt u op het vliegtuig. De komende weken verruilt u uw drukke bestaan voor een zowel avontuurlijke als ontspannen rondreis op een droombestemming: Namibië.
Last van een jetlag zult u niet hebben, naar Windhoek overbrugt u namelijk maar één uur tijdsverschil.

DAG
02

Aankomst Windhoek

na_al_windhoek.jpg
Aankomst vliegveld Windhoek
Welkomstdiner: kennismaken met uw reisgezelschap en de lokale keuken
Overnachting in hoofdstad Windhoek

Zodra het vliegtuig is geland, begint de reis echt. Op de luchthaven van Windhoek, de hoofdstad, wacht onze ervaren reisleider u op. Samen rijden we naar ons hotel vlakbij het centrum van de stad. Hier nemen we even de tijd om te acclimatiseren. ’s Avonds proosten we gezamenlijk op onze aankomst tijdens een welkomstdiner in een plaatselijk restaurant. Een gezellige manier om kennis te maken met zowel uw reisgenoten als de Namibische keuken. De reisleider vertelt enthousiast over de wildsafari’s, het natuurschoon en de ontmoetingen met de lokale bevolking die ons te wachten staan. Als u wilt, beleeft u morgenmiddag al uw eerste safari!

Weetje

In Namibië bestaat een traditionele warme maaltijd vaak uit miliepap, mahangosoep, rijst en vlees of vis. Het meest kenmerkende snack is ‘biltong’: rauw rundvlees dat gedroogd of gepekeld is.

DAG
03

Windhoek - Kalahari/ Mariental (ca. 280 km)

za_al_kalahari.jpg
Vertrek Windhoek
Eerste wildsafari beleven bij zonsondergang in de Kalahari
Overnachting in een lodge in Mariental

Vandaag verkennen we eerst de geschiedenis en highlights van Windhoek (ongeveer 325.000 inwoners). ’s Ochtends neemt de reisleider u mee op een stadstour. We ervaren de drukte in de straten: onvoorstelbaar dat dit in de eeuwen voor de Duitse kolonisatie (1890-1915) niet meer was dan een klein gehucht, bewoond door lokale stammen. Hierna rijden we naar onze lodge in Mariental. In de namiddag gaan we direct al de eerste wildsafari maken in de Kalahari. Op deze prachtige ‘sundowner game drive’ rijdt u met een ranger in open terreinwagens de woestijn in. U voelt hoe de warme lucht geleidelijk aan afkoelt – dit is het moment van de dag waarop de dieren tot leven komen. Kijk dus goed om u heen: de roodkleurige steppe is het leefgebied van veel antilopen, springbokken, gnoes, waterbokken, impala’s en giraffen. Let ook op uw ranger: hij kent het gebied op zijn duimpje en heeft goedgetrainde haviksogen! Hij brengt u tot slot naar een mooie plek in de wildernis waar u, nippend van een koel drankje, geniet van een betoverende zonsondergang. Wat een geweldige eerste indruk van de wonderschone natuur!

Weetje

De Fish River, waaraan de kloof zijn ontstaan dankt, is de grootste en langste rivier van Namibië. Het water trok vroeger veel bosmannen aan die in dit gebied leefden. In de omgeving zijn 50.000 jaar oude resten gevonden van leden van de San- en Khoi-stam.

DAG
04

Kalahari/ Mariental - Fish River Canyon (ca. 420 km)

na_al_quivertreeforest.jpg
Vertrek Mariental
Het rotslandschap van The Devil’s Playground bewonderen
Wandelen tussen de kokerbomen in Quiver Tree Forest (Kokerboomwoud)
Overnachting bij de mooie Fish River Canyon

Via Keetmanshoop reizen we vandaag door naar de Fish River Canyon. Houd uw camera gereed. De zeldzame kokerbomen die u onderweg ziet, zijn niet alleen kenmerkend voor deze regio, maar ook heel fotogeniek. Datzelfde geldt voor The Devil’s Playground. Bij deze immense, magische rotsformaties stoppen we even, zodat u de steenmassa’s goed kunt bekijken. Vervolgens maken we een wandelingetje door Quiver Tree Forest (Kokerboomwoud), een nationaal monument. In dit gebied groeien maar liefst 250, vaak eeuwenoude, kokerbomen. Dan rijden we verder. Onderweg genieten we van de fantastische vergezichten die aan ons voorbijglijden. Vannacht slapen we in de buurt van de Fish River Canyon, volgens veel reizigers één van de hoogtepunten van Namibië.

Weetje

De kokerboom wordt zo genoemd omdat de San (Bosjesmannen) de holle takken van de boom gebruiken om pijlkokers van te maken. De kokerboom is overigens officieel geen boom, maar een vetplant.

DAG
05

Fish River Canyon - Aus (ca. 325 km)

na_al_fis_canyon7.jpg
De Fish River Canyon bewonderen vanaf het uitkijkpunt bij Hobas
Vertrek Fish River Canyon
Benen strekken in mijnstadje Rosh Pinah
Eerste overnachting in het charmante Aus

Een bijzondere gedachte: we zijn hier vlakbij de op één na grootste kloof ter wereld. De Fish River Canyon wordt ook wel één van de grote natuurwonderen van Afrika genoemd. Hij loopt over een afstand van 161 kilometer van noord naar zuid, is 27 kilometer breed en op sommige plekken wel 550 meter diep. In de vroege ochtend en late middag verschijnen er grillige schaduwen op het zandsteen, poederzand en kalksteen. Dan ervaar je de diepte en prachtige vormen van dit natuurspektakel optimaal. We rijden ’s ochtends vroeg naar Hobas. Vanaf één van de mooie uitkijkpunten die toegankelijk zijn voor het publiek laten we ons overweldigen door het magistrale uitzicht over de Fish River Canyon. De enorme rotsen en de rivierbedding in de diepte - een prachtig gezicht. Dan rijden we via mijnstadje Rosh Pinah in noordelijke richting naar Aus. Het landschap dat we passeren lijkt wel een schilderij, omlijst door bergen. Hier komen maar liefst drie verschillende ecosystemen samen: de Karoo, de Namib-woestijn en de Nama-Karoo. Naast 500 verschillende plantensoorten leven er talloze diersoorten in dit gebied, waaronder de beroemde wilde woestijnpaarden en zebra’s. We blijven twee nachten in het vriendelijke Aus.

Goed om te weten

Vanwege de beperkte beschikbaarheid in Aus, overnacht u de komende twee nachten mogelijk in Lüderitz. Op dag 5 en 6 kunt u zowel in Aus of in Lüderitz overnachten.

DAG
06

Kolmanskop - Lüderitz

na_al_kolmanskop1.jpg
Wilde woestijnpaarden spotten in het Gondwana Sperrgebiet Rand Park
Dwalen door het verlaten spookstadje Kolmanskop
Het koloniale verleden ervaren in diamantdorp Lüderitz
Ongerepte baaien, lagunes en historie: het schiereiland bij Lüderitz
Tweede overnachting in Aus

Onze koffers blijven in het hotel, vandaag verkennen we de omgeving van Aus. Na het ontbijt rijden we eerst naar het intrigerende spookstadje Kolmanskop. De weg gaat dwars door het fascinerende Gondwana Sperrgebiet Rand Park. Dé kans om wilde woestijnpaarden te zien! Geniet intussen van het sappige Karoolandschap, met unieke vegetatie (deze woestijn heeft de grootste bio-diversiteit ter wereld), ruig granietgebergte, weidse vlaktes en droge rivierbeddingen. Aangekomen in Kolmanskop bekijken we de verlaten gebouwen en ruïnes die deels bedolven zijn onder woestijnzand – begrijpelijk dat dit een geliefd filmdecor is. Met een beetje fantasie zien we voor ons hoe dit begin 20e eeuw een bruisend diamantstadje was, waar mijnwerkers en hun gezinnen leefden en naar het café of theater gingen. Hierna stappen we weer in de bus, op weg naar diamantdorp Lüderitz. We lezen straatnamen als ‘Kirche Strasse’ en ‘Bismarck Strasse’, zien Art Nouveau-gebouwen en horen lokale inwoners Duits spreken. Het koloniale verleden voelt hier nog heel dichtbij. Na de lunch vertrekken we richting het schiereiland vlakbij Lüderitz. We rijden langs talloze baaien, lagunes en ongerepte stranden. Dit is het thuis van vele flamingo's en een grote kolonie zwartvoetpinguïns. Op de rotsen voor de kust bewegen pelsrobben zich naar de zee. Een prachtig gezicht. Via Diaz Point, de plek die vernoemd is naar een Portugese zeevaarder, rijden we naar Griffith Bay. Houdt u camera bij de hand. Vanaf hier heeft u een schitterend uitzicht op de lagune van Lüderitz.DAG
07

Aus - Sossusvlei/ Namib-Naukluft Nationaal Park (ca. 375 km)

na_al_namibnaukluft2.jpg
Afscheid Aus
Ontspannen busrit langs mooie natuur
Eerste overnachting aan de rand van Namib-Naukluft Nationaal Park

Leun lekker achterover in uw stoel terwijl onze comfortabele touringcar u naar onze volgende bestemming brengt: het Namib-Naukluft Nationaal Park. Dit is het grootste wildpark van Afrika en het leefdomein van onder meer hyena’s, gemsbokken en jakhalzen. Toch gaan we er vooral heen om de rode zandduinen van Sossusvlei te bewonderen. Deze vallei bevindt zich, net als het tot de verbeelding sprekende Deadvlei, in het park. Geniet vandaag eerst nog van het oneindige landschap dat aan u voorbijtrekt, terwijl u reiservaringen uitwisselt met uw reisgenoten. De komende twee nachten logeren we aan de rand van de toegangspoort van het Naukluft Nationaal Park, zodat we volop tijd hebben voor een bezoek aan de rode duinen.

DAG
08

Sossusvlei - Dune 45 - Deadvlei

na_al_sossusvlei.jpg
De rode zandduinen van Sossusvlei bewonderen
Zandduin Dune 45 zien (en eventueel beklimmen)
De ultieme droogte van Deadvlei ervaren
Wandeling door Sesriem Canyon
Tweede overnachting bij Namib-Naukluft Nationaal Park

Het belooft weer een geweldige dag te worden. Vandaag gaan we Naukluft Nationaal Park in en zien we onder meer de Sossusvlei, met haar indrukwekkende witte klei pan omringd door rode zandduinen. Misschien wel de meest gefotografeerde plek van Namibië! In het eerste ochtendlicht is de vallei op zijn mooist. Om niets van dit moment te hoeven missen, staan we vroeg op. We volgen een kaarsrechte weg door een vallei van witte klei. Aan weerszijden ziet u de enorme rode zandduinen opdoemen, soms tot wel honderden meters hoog. Zoals ‘Dune 45’, een bekend uitzichtpunt. Wilt u deze duin (optioneel) beklimmen, bereid u dan voor een op een pittige tocht omhoog door mul zand. Gelukkig wordt uw inspanning beloond, want vanaf de top heeft u een majestueus uitzicht! Hierna rijden we naar de witte kalkvlaktes van Deadvlei, midden tussen de immense duinen. Kijkt u goed naar de grillig gevormde bomen: ze zijn al zo’n negenhonderd jaar dood, maar zijn volledig intact gebleven door het droge klimaat. Aan het eind van de dag maken we een prachtige wandeling door de ca. 40 meter diepe Sesriem Canyon. Deze indrukwekkende kloof is uitgeslepen door het water uit de Tsauchab Rivier. De naam van de canyon is te danken aan de eerste kolonisten die de riemen van hun ossenkarren gebruikten om water uit de diepe kloof te halen.

Weetje

In Sossusvlei kun je aan de kleur aflezen welke duinen jong of juist oud zijn. Het zand zit vol ijzerdeeltjes. Doordat deze oxideren, wordt het zand oranje. Hoe langer het oxidatieproces, hoe feller de tint en dus hoe ouder de duin.

DAG
09

Sossusvlei/ Namib-Naukluft Nationaal Park - Swakopmund (ca. 365 km)

na_al_kuisebpass.jpg
Vertrek Namib-Naukluft Nationaal Park
Het landschap bewonderen van de Kuiseb Pass
Flamingo’s zien pootjebaden bij Walvis Bay
Eerste overnachting in het relaxte Swakopmund

Vandaag rijden we op ons gemak van de binnenlanden van Namibië richting de kust, naar het gezellige badplaatsje Swakopmund. Een mooie route via de adembenemende Kuiseb Pass, langs bergen en valleien. Als we bij de kust aankomen, maken we een stop bij Walvisbaai om de honderden flamingo’s die hier leven te bekijken. Een geweldig gezicht, zoveel roze vogels bij elkaar! Aan het eind van de middag komen we aan in Swakopmund, waar u de komende twee nachten verblijft. Het badplaatsje heeft een rijk verleden en doet nog Duits aan. Zo ziet u er veel koloniale gebouwen. Een fijne plek om de komende twee dagen tot rust te komen. Geniet van een mooie strandwandeling, of slenter door het vriendelijke centrum en bekijk de leuke markt met souvenirs, of bestel een verfrissend drankje op één van de vele terrasjes.

DAG
10

Swakopmund

Swakopmund
Genieten van een vrije dag
Zeehonden spotten op zee tijdens een bootcruise (optionele excursie)
Dieren in de Namib-woestijn ontdekken met een ervaren gids (optionele excursie)
Tweede overnachting in het relaxte Swakopmund

Vandaag hebben we een heerlijke vrije dag in Swakopmund, ideaal om even helemaal te ontspannen. Heeft u behoefte aan wat avontuur? Maak dan één van de leuke optionele excursies. Zo kunt u met een bootcruise voor de kust op zoek gaan naar zeehonden, terwijl u aan boord geniet van een glas champagne, oesters en andere kleine hapjes (inclusief). Wie weet krijgt u onderweg wel gezelschap van een school dolfijnen, die speels met de boot mee zwemmen. Bent u meer in de stemming voor een ‘Living Desert Tour’ in de Namib-woestijn? Dan gaat u samen met een gespecialiseerde gids op zoek naar de eigenzinnige dieren die in deze woestijnachtige omgeving van Swakopmund weten te overleven. Het kan allemaal en het prettige is dat u niets hoeft. U besluit ter plaatse waar u zin in heeft.

Weetje

De naam Namibië is afgeleid van ‘Namib’. Het betekent letterlijk ‘land van de open vlakten’.

DAG
11

Swakopmund - Uis - Twyfelfontein - Khorixas (ca. 350 km)

na_al_tw_muurschildering2.jpg
Afscheid Swakopmund
Het oude tinstadje Uis bezichtigen
Twyfelfontein: rondleiding volgen langs prehistorische rotstekeningen
Overnachting in lodge in Khorixas/Twyfelfontein

Na het ontbijt vertrekken we uit Swakopmund. We rijden de binnenlanden in richting Damaraland, met als eindbestemming Khorixas. Onderweg maken we een tussenstop bij Uis, dat in het verleden een welvarend stadje was dankzij de aanwezigheid van een tinmijn. We stoppen ook om de prehistorische rotstekeningen van de San (Bosjesmannen) bij Twyfelfontein te bekijken, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Het is één van de grootste natuurlijke ‘rotskunst-galerijen’ ter wereld. We luisteren naar de verhalen van de lokale gids en bewonderen de afbeeldingen van jachttaferelen en dieren die duizenden jaren geleden in de rotswand werden gekerfd. In de namiddag komen we aan in onze lodge in Khorixas/ Twyfelfontein. Morgen reizen we verder naar het Etosha Nationaal Park.

Weetje

Wat Twyfelfontein uniek maakt is de immense hoeveelheid tekeningen (meer dan 2500). Minstens zo uniek is dat de afbeeldingen in de steen zijn gekerfd, terwijl primitieve kunst meestal is geschilderd met natuurlijke pigmenten en houtskool.

DAG
12

Khorixas/ Twyfelfontein - Ojikandero - Etosha Nationaal Park (ca. 285 km)

na_al_himba5.jpg
Vertrek Khorixas/ Twyfelfontein
Kennismaken met de lokale Himba-bevolking in Ojikandero
Eerste overnachting in Outjo, vlakbij Etosha Nationaal Park

Na het ontbijt gaan we op weg naar het volgende hoogtepunt: het Etosha Nationaal Park, Namibiës grootste wildpark. Tijdens de reis maken we een interessante tussenstop. Via Kamanjab rijden we richting Ojikandero, voor een ontmoeting met de lokale Himba-bevolking. Als we het dorpje bezichtigen, krijgen we uitgebreid uitleg over de tradities, gebruiken en cultuur van de Himba’s. Ojikandero is een uniek sociaal project. Het dorp werd in 1999 gesticht door een blanke boer, Jaco Burger. Hij gaf de Himba’s de ruimte om bij zijn boerderij hun dorp te bouwen en te leven volgens hun eigen tradities, terwijl ze voor zijn vee zorgden. Dankzij de opbrengsten van excursies kan deze lokale stam zijn gebruiken in stand houden en kunnen de kinderen naar school. Aan het eind van de middag komen we aan in onze lodge aan de zuidelijke zijde van Etosha Nationaal Park. We verblijven twee nachten aan de rand van het reservaat.

Weetje

De Himba’s zijn oorspronkelijk nomaden, die voornamelijk leven van hun vee. De vrouwen smeren zich in met otjize, een mengsel van dierenvet en oker wat hun huid een rode tint geeft.

DAG
13

Etosha Nationaal Park

na_al_eto_leeuwtjes.jpg
Dagsafari (inclusief): wilde dieren ontdekken in Etosha NP per touringcar
Dagsafari (optioneel): Etosha NP verkennen in open jeeps
Tweede overnachting in Outjo, vlakbij Etosha Nationaal Park

Een heerlijke dag. Vandaag maken we een de gehele dag een wildsafari in het beroemde Etosha Nationaal Park met onze touringcar. U kunt er ook voor kiezen om er een volle dag op uit te trekken vergezeld door een ranger in een open 4WD (optionele excursie). Voor de ranger kent het Etosha National Park weinig geheimen, wat uw kansen op ontmoetingen met verschillende soorten wilde dieren nog groter maakt. Het gebied staat bekend als één van de beste plekken ter wereld om wild te zien. In het midden van Ethosa ligt een reusachtige zoutvlakte (ca. 5000 m²), ook wel de Etosha Pan genoemd. De dieren concentreren zich hierdoor rond de randen van het nationale park, waar meer dan vijftig drinkplaatsen te vinden zijn. In het park leven onder andere olifanten, neushoorns, giraffes, leeuwen en luipaarden. Een onvergetelijke ervaring om dit soort dieren in hun eigen omgeving gade te slaan van dichtbij! Houd uw camera ook gereed voor de grote hoeveelheid antilopen, bijzondere vogels en reptielen die u waarschijnlijk tegenkomt. ’s Avonds geniet u na en bekijkt u voldaan de vele foto’s van uzelf en uw medereizigers. Wat is de natuur hier toch onvoorstelbaar mooi!

Weetje

De Afrikaanse olifant, één van de Big Five, is het grootste landdier ter wereld. Hij heeft grotere oren dan zijn Aziatische verwanten en ook de vrouwtjes kunnen slagtanden hebben. Vanwege dit laatste heeft de Afrikaanse olifant het meest te lijden gehad van ivoorstropers.

DAG
14

Outjo/Etosha Nationaal Park - Waterberg Plateau Park (ca. 185 km)

NA_AL_Waterberg Plateau
Vertrek Outjo
Een middag-wildsafari beleven in Waterberg Plateau Park (optioneel)
Overnachting bij het ruige Waterberg Plateau Park

We reizen verder. Smaakt de safari die u gisteren heeft beleefd naar meer? Gebruikt u dan zeker de gelegenheid om vandaag opnieuw op zoek te gaan naar wilde dieren. Bij Waterberg Plateau Park, onze volgende bestemming, kunt u ’s middags op pad met een ranger in open terreinwagens (optionele excursie). Ook dit reservaat wordt bewoond door een groot aantal bijzondere dieren, waaronder ook bedreigde soorten. Een deel van het wild is hier uitgezet door de overheid: in dit onherbergzame gebied komen relatief weinig stropers. Naast 200 verschillende vogelsoorten en 25 soorten zoogdieren, spreken vooral de zeldzame witte en zwarte neushoorn, de cheetah en de sabelantilope tot de verbeelding. U maakt een prachtige safari op 200 meter boven zeeniveau door indrukwekkend landschap. Rode zandsteenrotsen worden afgewisseld met weelderig groen. U ziet het Waterberg gebied al van ver. Het rode rotsmassief en het groene landschap steken boven de uitgestrekte savannes en woestijn uit. Geniet van uw laatste overnachting in natuurlijk gebied. Morgen rijden we terug naar de hoofdstad.

DAG
15

Waterberg Plateau Park - Windhoek (ca. 315 km)

na_al_okahandjamarket.jpg
Vertrek Waterberg Plateau Park
Souvenirs uitzoeken op de markt met handwerk in Okahandja
Gezellige afsluiting van de reis: diner en drankjes in Joe’s Beerhouse (optioneel)
Overnachting in Windhoek

Bent u nog op zoek naar souvenirs? Vandaag kunt u op weg terug naar Windhoek uw slag slaan. In Okahandja bezoeken we een markt waar, naast andere soorten handwerk, vooral houtsnijwerk wordt verkocht: van kleine houten olifantjes tot levensgrote houtsculpturen en van maskers tot sieraden. Het plaatsje heeft een grote historische betekenis en is het belangrijkste bestuurlijke centrum van de Herero stam. We slenteren rond en onderhandelen met de lokale verkopers om een prijs te bepalen waar we allebei tevreden mee zijn. Even later stappen we met onze verse aankopen de bus weer in en rijden we door naar de eindbestemming van onze rondreis, Windhoek. Zoals u zich vast nog herinnert van uw eerste verblijf hier, twee weken geleden, herinnert ook Windhoek sterk aan de koloniale periode. Eén van de typisch Duitse tradities die hier in ere wordt gehouden, is bierbrouwen. ’s Avonds nodigt de reisleider u uit voor een gezellig afscheidsdiner en een lokaal biertje in de bekendste bierkroeg van Windhoek, Joe’s Beerhouse (optioneel). Een leuke manier om de rondreis door het fascinerende Namibië gezamenlijk af te sluiten.

DAG
16

Windhoek - Amsterdam

na_al_windhoek.jpg
Afscheid Namibië
Genieten van een vrije ochtend
In de bus naar het Windhoek Airport
Overnachting in het vliegtuig terug naar Amsterdam

’s Ochtends neemt u op uw eigen manier afscheid van Namibië. We hebben nog de hele ochtend vrij, voordat de bus ons naar het vliegveld brengt. Ontspan lekker in het hotel, of verken Windhoek nog een laatste keer. ’s Middags nemen we alle ervaringen die we hebben opgedaan mee het vliegtuig in – vanaf morgen kunt u de thuisblijvers alles vertellen over uw ontmoetingen en ervaringen met de fascinerende mensen, dieren, natuur en cultuur van Namibië.

Goed om te weten

Wilt u de indrukwekkende Victoria Falls bezoeken? Dat kan! We hebben aantrekkelijke verlengingsopties voor u samengesteld. Op dag 16 vliegt u van Windhoek naar Victoria Falls (Zimbabwe). U kunt vervolgens kiezen voor een verlengingspakket naar de Victoria Watervallen in Zimbabwe of Zambia. Kijk bij de verlengingsoptie voor het gedetailleerde programma.

DAG
17

Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)

Als u op Schiphol landt voelt u ineens hoe lang u bent weggeweest, terwijl de tijd lijkt te zijn omgevlogen. Uw uitgebreide rondreis door het bijzondere Namibië is nu echt voorbij.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

+- Verlengen

( 3 opties )+Open-Sluiten

>

( 1 van 3 opties )

na_al_windhoek.jpg

Windhoek

-

Safari Hotel

Drieenhalve ster

Een uitstekend hotel gelegen aan de rand van de stad met vele voorzieningen. Aan het zwembad is het goed vertoeven en samen met de vriendelijke service is het heerlijk genieten van...n uw verblijf in Windhoek. Het Safari Hotel is met het Safari Court hotel is één van de weinige internationale hotels van de stad. Het hotel is zeer gunstig gelegen naast luchthaven Eros (enkel voor binnenlandse vluchten) en op slechts 10 minuten rijden naar het centrum van Windhoek. Iedere 30 minuten gaat er een gratis shuttle naar het centrum. Er is een receptie, lounge, buffetrestaurant en bar. Verder is er een groot zwembad met ligbedden en een bar/restaurant met terras voor een lichte maaltijd. Alle 200 verzorgde kamers zijn voorzien van airco, koelkastje, TV, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche.

2 nachten p.p.v.a.117
Verlengen

Lees meerSluit meer info

Safari Hotel

Een uitstekend hotel gelegen aan de rand van de stad met vele voorzieningen. Aan het zwembad is het goed vertoeven en samen met de vriendelijke service is het heerlijk genieten van uw verblijf in Windhoek. Het Safari Hotel is met het Safari Court hotel is één van de weinige internationale hotels van de stad. Het hotel is zeer gunstig gelegen naast luchthaven Eros (enkel voor binnenlandse vluchten) en op slechts 10 minuten rijden naar het centrum van Windhoek. Iedere 30 minuten gaat er een gratis shuttle naar het centrum. Er is een receptie, lounge, buffetrestaurant en bar. Verder is er een groot zwembad met ligbedden en een bar/restaurant met terras voor een lichte maaltijd. Alle 200 verzorgde kamers zijn voorzien van airco, koelkastje, TV, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche.

'Heeft een enorme reputatie. Het is het hotel, waar grote conferenties gehouden worden en waar de top van Namibie bivakkeert. Vriendelijk personeel. Kamers zijn wel aan renovatie toe. Er is een shuttle-busje naar het centrum van Windhoek. Dit hotel met een mooi zwembad is vooral geschikt om een reis door Namibïe te beginnen of af te sluiten. '

A. Kamerling,

'Groot goed verzorgd (stads)hotel om een rondreis te beginnen, keuze uit een aantal restaurants, het eten is er goed (buffetvorm en ala carte). Goede service, lekker zwembad en een groot pluspunt... de shuttle service die je eens per uur naar het centrum en het winkelcentrum brengt en ook weer ophaald. '

anoniem

'Vriendelijk en goede service,lekker eten,goede bedden en een heerlijk zwembad'

J.Davidse van der Werff, Valkenburg a/d Geul

Sluit meer info

> Eindpakket

( 2 t/m 3 van 3 opties )

Hier vindt u alle eindpakketopties:

zw_al_victoria falls.jpg

Victoria Falls

-

4 dagen Victoria Falls (Zimbabwe)

Viersterren

Een absoluut hoogtepunt van zuidelijk Afrika zijn de beroemde Victoria Watervallen. De ‘Vic Falls’ worden beschouwd als één van de zeven wereldwonderen en zijn een natuurschoon dat...t u niet snel zal vergeten. Deze dagen kunt u invullen zoals u helemaal zelf wilt! Breng een bezoek aan Victoria Watervallen op eigen gelegenheid of met gids. Ook kunt u een Sunset Cruise op de Zambezi Rivier maken waarbij u op zoek gaat naar nijlpaarden en geniet van een zonsondergang. Neem deel aan een traditioneel boma diner of zoek spanning op en ga raften. Aan u de keus!

meerprijs p.p.v.a.709
Verlengen

Lees meerSluit meer info

- Alle vluchten en transfers al inbegrepen
- Overnachten in uitstekende hotels nabij de Victoria Falls
- Vul de dagen in zoals u zelf wilt
- Breed aanbod optionele excursies

Een absoluut hoogtepunt van zuidelijk Afrika zijn de beroemde Victoria Watervallen. De ‘Vic Falls’ worden beschouwd als één van de zeven wereldwonderen en zijn een natuurschoon dat u niet snel zal vergeten. Deze dagen kunt u invullen zoals u helemaal zelf wilt! Breng een bezoek aan Victoria Watervallen op eigen gelegenheid of met gids. Ook kunt u een Sunset Cruise op de Zambezi Rivier maken waarbij u op zoek gaat naar nijlpaarden en geniet van een zonsondergang. Neem deel aan een traditioneel boma diner of zoek spanning op en ga raften. Aan u de keus!

Dag 1 Windhoek – Victoria Falls (Zimbabwe)

Vandaag vliegt u door vanaf Windhoek naar de wereldberoemde Victoria Watervallen op de grens van Zimbabwe, Zambia en Botswana. U wordt bij aankomst opgehaald door een vertegenwoordiger en naar uw hotel gebracht. Vandaag heeft u een heerlijke vrije dag om van genieten van het hotel, het gezellige plaatsje of om wellicht al een excursie te boeken.

Dag 2 Victoria Falls

Vandaag een volle dag om de indrukwekkende Victoria Watervallen te bezoeken. U kunt zelf kiezen op welke manier u dit gaat doen. Bezoek samen met een gids deze imposante watervallen, die in de volksmond ook wel Mosi-oa-Tunya (donderende rook) wordt genoemd (optioneel). De gids neemt u mee naar de verschillende uitzichtpunten en geeft uitleg over de watervallen en de historie hiervan. Bent u op zoek naar meer actie? Er worden ter plaatse veel sportieve activiteiten aangeboden zoals; bungee-jumpen of raften. Of wat dacht u van een helicoptervlucht boven de watervallen? In de namiddag kunt u mee op een mooie Sunset Cruise op de Zambezi rivier. Of maak kennis met de heerlijke lokale Zimbabwaanse gerechten en tradities tijdens een Boma diner (optioneel).

Dag 3 Victoria Falls

Een vrije dag op het dorpje en de Victoria Falls te verkennen. U kunt vandaag nog een leuke optionele excursie boeken. Of u gebruikt deze tijd om heerlijk te ontspannen aan het verkoelende zwembad. Wilt u ook Zambia in? U kunt bij de grens, vlakbij de ingang van de Victoria Watervallen in Zimbabwe, over de brug naar Zambia lopen. Bij de grens laat u uw paspoort zien en geeft u aan dat u enkel de Victoria Watervallen wilt bekijken vanaf de brug. Hiervoor heeft u geen visum nodig. U gaat niet ver Zambia in, enkel een klein stukje de grens over. 's Avonds kunt u genieten van een heerlijk diner in één van de lokale restaurantjes in het dorp.

Dag 4 Victoria Falls – Nairobi - Amsterdam

Helaas is er vandaag een einde gekomen aan deze bijzondere excursie. In de loop van de middag wordt u weer opgehaald in uw hotel en naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht naar Amsterdam. Vanaf Victoria Falls vliegt u via Nairobi (Kenia) terug naar Amsterdam.

Inclusief:

Transfer hotel Windhoek - luchthaven Windhoek
Vlucht Windhoek - Victoria Falls
Transfer luchthaven – hotel Victoria Falls en v.v.
Drie overnachtingen in vier-sterren hotel
Iedere dag ontbijt
Intercontinentale vlucht Victoria Falls - Nairobi - Amsterdam

Victoria Falls

The Kingdom Hotel

Viersterren
Met een unieke ligging in het Nationaal Park, op steenworp afstand van de watervallen en nabij het centrum van het dorpje met winkeltjes en restaurants, bevindt zich het internationale Kingdom hotel. Dit groots opgezette resort heeft een uitstekende service en een prettige sfeer waardoor het hier heerlijk genieten is. Het beschikt over een receptie, 4 restaurants, 4 bars, 4 zwembaden met ligbedden, kinderbad, een casino, winkeltjes en een Adventure Playland Entertainment centrum. De 294 sfeervolle kamers zijn voorzien van airco, minibar, telefoon, TV, kluisje en badkamer met douche en/of bad en toilet.
Meer info >

Victoria Falls

Elephant Hills Hotel

In het gemoedelijke plaatsje Victoria Falls, vlakbij de Zambezi rivier ligt Elephant Hills. De ideale uitvalsbasis om deze populaire watervallen en haar omgeving te ontdekken. De kamers zijn comfortabel en voorzien van airconditioning, televisie, koelkastje, kluisje en koffie- en theefaciliteiten. Verkoeling kunt u zoeken in het ruime zwembad. Bent u op zoek naar wat actie? Het resort beschikt zelfs over een eigen golfbaan!
Meer info >

13-12-2016

'Geweldig'

N.Spin, Hogerbeetsstraat 24 c Rottrdam

Sluit meer info

zw_al_victoria falls.jpg

Livingstone

-

3 dagen Victoria Falls (Zambia)

Driesterren

Een absoluut hoogtepunt van zuidelijk Afrika zijn de beroemde Victoria Watervallen. De ‘Vic Falls’ worden beschouwd als één van de zeven wereldwonderen en zijn een natuurschoon dat...t u niet snel zal vergeten. Deze dagen kunt u invullen zoals u helemaal zelf wilt! Breng een bezoek aan Victoria Watervallen op eigen gelegenheid of met gids. Ook kunt u een Sunset Cruise op de Zambezi Rivier maken waarbij u op zoek gaat naar nijlpaarden en geniet van een zonsondergang. Maak een prachtige helikoptervlucht over de watervallen of zoek spanning op en ga raften. Aan u de keus!

meerprijs p.p.v.a.794
Verlengen

Lees meerSluit meer info

- Alle vluchten en transfers al inbegrepen
- Overnachten in uitstekende hotels nabij de Victoria Falls
- Vul de dagen in zoals u zelf wilt
- Breed aanbod optionele excursies

Een absoluut hoogtepunt van zuidelijk Afrika zijn de beroemde Victoria Watervallen. De ‘Vic Falls’ worden beschouwd als één van de zeven wereldwonderen en zijn een natuurschoon dat u niet snel zal vergeten. Deze dagen kunt u invullen zoals u helemaal zelf wilt! Breng een bezoek aan Victoria Watervallen op eigen gelegenheid of met gids. Ook kunt u een Sunset Cruise op de Zambezi Rivier maken waarbij u op zoek gaat naar nijlpaarden en geniet van een zonsondergang. Maak een prachtige helikoptervlucht over de watervallen of zoek spanning op en ga raften. Aan u de keus!

Dag 1 Windhoek – Victoria Falls - Livingstone

Vandaag vliegt u door vanaf Windhoek naar de wereldberoemde Victoria Watervallen op de grens van Zimbabwe, Zambia en Botswana. U komt aan op de luchthaven Victoria Falls in Zimbabwe. Bij aankomst wordt u opgehaald door een vertegenwoordiger en naar uw hotel in Zambia gebracht. Vandaag heeft u een heerlijke vrije dag om van genieten van het hotel, het gezellige plaatsje of om wellicht al een excursie te boeken.

Dag 2 Victoria Falls

Vandaag een volle dag om de indrukwekkende Victoria Watervallen te bezoeken. U kunt zelf kiezen op welke manier u dit gaat doen. Bezoek samen met een gids deze imposante watervallen, die in de volksmond ook wel Mosi-oa-Tunya (donderende rook) wordt genoemd (optioneel). De gids neemt u mee naar de verschillende uitzichtpunten en geeft uitleg over de watervallen en de historie hiervan. Bent u op zoek naar meer actie? Er worden ter plaatse veel sportieve activiteiten aangeboden zoals; bungee-jumpen of raften. Of wat dacht u van een helicoptervlucht boven de watervallen? In de namiddag kunt u mee op een mooie Sunset Cruise op de Zambezi rivier.

Dag 3 Livingstone – Nairobi - Amsterdam

Helaas is er vandaag een einde gekomen aan deze bijzondere excursie. In de loop van de middag wordt u weer opgehaald in uw hotel en naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht naar Amsterdam. Vanaf Livingstone vliegt u via Nairobi (Kenia) terug naar Amsterdam.

Inclusief:

Transfer hotel Windhoek - luchthaven Windhoek
Vlucht Windhoek - Victoria Falls (Zimbabwe)
Transfer luchthaven Victoria Falls (Zimbabwe) – hotel Livingstone (Zambia)
Twee overnachtingen in comfortabel 3-sterren hotel
Iedere dag ontbijt
Transfer hotel - luchthaven Livingstone
Intercontinentale vlucht Livingstone - Nairobi - Amsterdam

Livingstone

Avani Victoria Falls Resort

Driesterren
Uitstekende ligging met de beroemde Victoria Falls voor de deur. Of u wilt relaxen of juist op zoek bent naar actie, Avani Victoria Falls Resort biedt het allemaal. Een prachtige hotel geheel in Afrikaanse stijl ingericht. U heeft ook onbeperkt gratis toegang tot de Victoria Falls. Avani Victoria Falls hotel beschikt over 212 kamers die allen zeer verzorgd en comfortabel zijn ingericht. Een combinatie van modern en Zambiaanse details. De kamers zijn voorzien van tv, minibar en thee- en koffiefaciliteiten. Badkamer met bad of douche. Er is gratis wifi in het hele resort. In het restaurant worden Afrikaanse en internationale gerechten geserveerd. U kunt er ook voor kiezen te eten in de grill & poolbar. Op zaterdagen wordt er ook een traditioneel boma diner georganiseerd (met reservering). U kunt heerlijk relaxen aan het zwembad in de groene tuin. Of in de professionele spa. Aan u de keus!
Meer info >

Livingstone

Victoria Falls Waterfront

Driesterren
De Victoria Falls Waterfront hotel is ideaal gelegen tussen Livingstone en de beroemde Victoria Watervallen. In de tuin liggen twee verkoelende zwembaden omringd door ligbedden en parasols. Heerlijk om te ontspannen na een dag vol actie op de Zambezi rivier of een bezoek aan de Victoria Falls. Geniet van een drankje in de bar of van een heerlijke maaltijd in het restaurant met uitzicht op de rivier. Geniet van de beroemde Peppino's pizza's! Er is een sauna, fitnesscentrum en gratis wifi. Er is dagelijks een gratis shuttle naar zowel de Victoria Watervallen als Livingstone. De chalets liggen verspreid door de tuin. Er is ook een camping aangrenzend. De chalets zijn voorzien van televisie, kluisje, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een fles water. Badkamer met douche. Comfortabel en verzorgd ingericht.
Meer info >

13-12-2016

'Geweldig'

N.Spin, Hogerbeetsstraat 24 c Rottrdam

Sluit meer info

Bekijk alle verlengingsoptiesSluit alle verlengingsopties

+- Extra's

( 4 opties )+Open-Sluiten

Optionele excursies (ter plaatse boeken en betalen)

( 1 t/m 4 van 4 opties )
Dolfijnen Oman

Marine Cruise (incl. champagne en oesters)

Een leuke 4 uur durende bootexcursie waarbij u richting de zeehonden gaat. Tijdens de tocht, via ‘Birds Island’ en ‘Pelican Point’, brengt ons naar een zeehonden kolonie. Onderweg ziet u vele vogels, zoals; pelikanen, flamingo’s en wordt u vaak verg...

Een leuke 4 uur durende bootexcursie waarbij u richting de zeehonden gaat. Tijdens de tocht, via ‘Birds Island’ en ‘Pelican Point’, brengt ons naar een zeehonden kolonie. Onderweg ziet u vele vogels, zoals; pelikanen, flamingo’s en wordt u vaak vergezeld door scholen dolfijnen, die langs de boot springen. De zeehondenkolonie kan met de hand worden gevoed en u geniet van een glaasje champagne ne oesters terwijl u dit natuurspektakel gaande slaat. Min. 2 personen - Prijs ca. NAD 690 per persoon.

Meer info

Minder info

NA_AL_Sossusvlei

Living Desert Tour

Bij de Living Desert Tour gaat u met een 4WD de indrukwekkende Namib Desert in. Dit prachtige duinlandschap aan de kust wordt per jaar door duizende mensen bezocht voor zijn schoonheid. Onderweg ziet u het leven in dit droge landschap, dat hoofdzkeli...

Bij de Living Desert Tour gaat u met een 4WD de indrukwekkende Namib Desert in. Dit prachtige duinlandschap aan de kust wordt per jaar door duizende mensen bezocht voor zijn schoonheid. Onderweg ziet u het leven in dit droge landschap, dat hoofdzkelijk bestaat uit enkele kleine diersoorten die bijna nergens ter wereld leven, zolas; White Lady Spider, Legless Lizard en Sand Dancing Lizards. Een indrukwekkende halve dag! Min. 2 personen - Prijs ca. NAD705 per persoon.

Meer info

Minder info

Gamedrive Namibië

Gamedrive met 4WD Etosha Nationaal Park

Een prachtige dagsafari in het beroemde Etosha Nationaal Park, waarbij u per 4WD en een ranger op zoek gaat naar al het wild dat hier in het park leeft. Etosha Nationaal park is het leefgebied van de Big Five en vele andere diersoorten die hier in gr...

Een prachtige dagsafari in het beroemde Etosha Nationaal Park, waarbij u per 4WD en een ranger op zoek gaat naar al het wild dat hier in het park leeft. Etosha Nationaal park is het leefgebied van de Big Five en vele andere diersoorten die hier in grote getalen leven en goed te vinden zijn door de verschillende waterplaatsen die het park heeft. Deze excursie is exclusief lunch!Min. 4 personen - Prijs ca. NAD955 per persoon.

Meer info

Minder info

NA_AL_Waterberg Plateau

Gamedrive met 4WD Waterberg Plateau

Een prachtige 3 uur durende safari per 4WD en ranger in het Waterberg Plateau Nationaal Park. Een bijzonder park met indrukwekkende vergezichten door de hoogte waarop het park ligt. Het is het leefgebied van vele bijzondere vogelsoorten en klein wild...

Een prachtige 3 uur durende safari per 4WD en ranger in het Waterberg Plateau Nationaal Park. Een bijzonder park met indrukwekkende vergezichten door de hoogte waarop het park ligt. Het is het leefgebied van vele bijzondere vogelsoorten en klein wild en is niet te vergelijken met het eerder geziene Etosha Nationaal Park.Min. 4 personen - Prijs NAD615 per persoon.

Meer info

Minder info

+- Vluchtdetails

+Open-Sluiten

De onderstaande vluchtdetails zijn voorbeeldvluchten

KLM
Heen
Vliegroute
Aankomst
Terug
Vliegroute
Aankomst
23:00 uur
AmsterdamWindhoek
12:15 uur
16:25 uur
WindhoekAmsterdam
06:15 uur

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.

+- Reisleiding

+Open-Sluiten

In Namibië reist u met een lokaal, Nederlands/Afrikaanssprekende reisleider. Onze reisleiders zijn geboren en getogen in Zuid-Afrika, maar hebben inmiddels door het vele reizen ook een schat aan kennis het land, de geschiedenis, lokale tradities en de actualiteit. Daarnaast hebben onze reisleiders allemaal affiniteit met Nederland, waardoor ze goed kunnen inschatten wat u als reiziger graag zou willen zien en weten van Namibië. Ons team is al jaren werkzaam in het toerisme. Niet alleen zullen zij zorgdragen dat de reis zo optimaal mogelijk verloopt, zijn zij uw eerste aanspreekpunt bij vragen, maar zullen zij er vooral voor zorgen dat u alle facetten van Namibië leert kennen. Uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor het boeken van optionele excursies tijdens de reis en leuke tips om te gaan lunchen en dineren. Wij weten hoe belangrijk een reisleider is voor het welslagen van uw rondreis. NRV stelt dan ook hoge eisen aan al haar reisbegeleiders. Belangrijke criteria bij het selecteren van reisbegeleiders door NRV, of onze lokale partners, zijn: ruime reiservaring, ervaring in het omgaan met Nederlandstalige groepen en diepgaande kennis van het land.

17 dagen Hoogtepunten van Namibië: altijd de beste prijs

Verlengen/upgraden/extra's

+- Verlengen

( 3 opties )+Open-Sluiten

>

( 1 van 3 opties )

na_al_windhoek.jpg

Windhoek

-

Safari Hotel

Drieenhalve ster

Een uitstekend hotel gelegen aan de rand van de stad met vele voorzieningen. Aan het zwembad is het goed vertoeven en samen met de vriendelijke service is het heerlijk genieten van...n uw verblijf in Windhoek. Het Safari Hotel is met het Safari Court hotel is één van de weinige internationale hotels van de stad. Het hotel is zeer gunstig gelegen naast luchthaven Eros (enkel voor binnenlandse vluchten) en op slechts 10 minuten rijden naar het centrum van Windhoek. Iedere 30 minuten gaat er een gratis shuttle naar het centrum. Er is een receptie, lounge, buffetrestaurant en bar. Verder is er een groot zwembad met ligbedden en een bar/restaurant met terras voor een lichte maaltijd. Alle 200 verzorgde kamers zijn voorzien van airco, koelkastje, TV, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche.

2 nachten p.p.v.a.117
Verlengen

Lees meerSluit meer info

Safari Hotel

Een uitstekend hotel gelegen aan de rand van de stad met vele voorzieningen. Aan het zwembad is het goed vertoeven en samen met de vriendelijke service is het heerlijk genieten van uw verblijf in Windhoek. Het Safari Hotel is met het Safari Court hotel is één van de weinige internationale hotels van de stad. Het hotel is zeer gunstig gelegen naast luchthaven Eros (enkel voor binnenlandse vluchten) en op slechts 10 minuten rijden naar het centrum van Windhoek. Iedere 30 minuten gaat er een gratis shuttle naar het centrum. Er is een receptie, lounge, buffetrestaurant en bar. Verder is er een groot zwembad met ligbedden en een bar/restaurant met terras voor een lichte maaltijd. Alle 200 verzorgde kamers zijn voorzien van airco, koelkastje, TV, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche.

'Heeft een enorme reputatie. Het is het hotel, waar grote conferenties gehouden worden en waar de top van Namibie bivakkeert. Vriendelijk personeel. Kamers zijn wel aan renovatie toe. Er is een shuttle-busje naar het centrum van Windhoek. Dit hotel met een mooi zwembad is vooral geschikt om een reis door Namibïe te beginnen of af te sluiten. '

A. Kamerling,

'Groot goed verzorgd (stads)hotel om een rondreis te beginnen, keuze uit een aantal restaurants, het eten is er goed (buffetvorm en ala carte). Goede service, lekker zwembad en een groot pluspunt... de shuttle service die je eens per uur naar het centrum en het winkelcentrum brengt en ook weer ophaald. '

anoniem

'Vriendelijk en goede service,lekker eten,goede bedden en een heerlijk zwembad'

J.Davidse van der Werff, Valkenburg a/d Geul

Sluit meer info

> Eindpakket

( 2 t/m 3 van 3 opties )

Hier vindt u alle eindpakketopties:

zw_al_victoria falls.jpg

Victoria Falls

-

4 dagen Victoria Falls (Zimbabwe)

Viersterren

Een absoluut hoogtepunt van zuidelijk Afrika zijn de beroemde Victoria Watervallen. De ‘Vic Falls’ worden beschouwd als één van de zeven wereldwonderen en zijn een natuurschoon dat...t u niet snel zal vergeten. Deze dagen kunt u invullen zoals u helemaal zelf wilt! Breng een bezoek aan Victoria Watervallen op eigen gelegenheid of met gids. Ook kunt u een Sunset Cruise op de Zambezi Rivier maken waarbij u op zoek gaat naar nijlpaarden en geniet van een zonsondergang. Neem deel aan een traditioneel boma diner of zoek spanning op en ga raften. Aan u de keus!

meerprijs p.p.v.a.709
Verlengen

Lees meerSluit meer info

- Alle vluchten en transfers al inbegrepen
- Overnachten in uitstekende hotels nabij de Victoria Falls
- Vul de dagen in zoals u zelf wilt
- Breed aanbod optionele excursies

Een absoluut hoogtepunt van zuidelijk Afrika zijn de beroemde Victoria Watervallen. De ‘Vic Falls’ worden beschouwd als één van de zeven wereldwonderen en zijn een natuurschoon dat u niet snel zal vergeten. Deze dagen kunt u invullen zoals u helemaal zelf wilt! Breng een bezoek aan Victoria Watervallen op eigen gelegenheid of met gids. Ook kunt u een Sunset Cruise op de Zambezi Rivier maken waarbij u op zoek gaat naar nijlpaarden en geniet van een zonsondergang. Neem deel aan een traditioneel boma diner of zoek spanning op en ga raften. Aan u de keus!

Dag 1 Windhoek – Victoria Falls (Zimbabwe)

Vandaag vliegt u door vanaf Windhoek naar de wereldberoemde Victoria Watervallen op de grens van Zimbabwe, Zambia en Botswana. U wordt bij aankomst opgehaald door een vertegenwoordiger en naar uw hotel gebracht. Vandaag heeft u een heerlijke vrije dag om van genieten van het hotel, het gezellige plaatsje of om wellicht al een excursie te boeken.

Dag 2 Victoria Falls

Vandaag een volle dag om de indrukwekkende Victoria Watervallen te bezoeken. U kunt zelf kiezen op welke manier u dit gaat doen. Bezoek samen met een gids deze imposante watervallen, die in de volksmond ook wel Mosi-oa-Tunya (donderende rook) wordt genoemd (optioneel). De gids neemt u mee naar de verschillende uitzichtpunten en geeft uitleg over de watervallen en de historie hiervan. Bent u op zoek naar meer actie? Er worden ter plaatse veel sportieve activiteiten aangeboden zoals; bungee-jumpen of raften. Of wat dacht u van een helicoptervlucht boven de watervallen? In de namiddag kunt u mee op een mooie Sunset Cruise op de Zambezi rivier. Of maak kennis met de heerlijke lokale Zimbabwaanse gerechten en tradities tijdens een Boma diner (optioneel).

Dag 3 Victoria Falls

Een vrije dag op het dorpje en de Victoria Falls te verkennen. U kunt vandaag nog een leuke optionele excursie boeken. Of u gebruikt deze tijd om heerlijk te ontspannen aan het verkoelende zwembad. Wilt u ook Zambia in? U kunt bij de grens, vlakbij de ingang van de Victoria Watervallen in Zimbabwe, over de brug naar Zambia lopen. Bij de grens laat u uw paspoort zien en geeft u aan dat u enkel de Victoria Watervallen wilt bekijken vanaf de brug. Hiervoor heeft u geen visum nodig. U gaat niet ver Zambia in, enkel een klein stukje de grens over. 's Avonds kunt u genieten van een heerlijk diner in één van de lokale restaurantjes in het dorp.

Dag 4 Victoria Falls – Nairobi - Amsterdam

Helaas is er vandaag een einde gekomen aan deze bijzondere excursie. In de loop van de middag wordt u weer opgehaald in uw hotel en naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht naar Amsterdam. Vanaf Victoria Falls vliegt u via Nairobi (Kenia) terug naar Amsterdam.

Inclusief:

Transfer hotel Windhoek - luchthaven Windhoek
Vlucht Windhoek - Victoria Falls
Transfer luchthaven – hotel Victoria Falls en v.v.
Drie overnachtingen in vier-sterren hotel
Iedere dag ontbijt
Intercontinentale vlucht Victoria Falls - Nairobi - Amsterdam

Victoria Falls

The Kingdom Hotel

Viersterren
Met een unieke ligging in het Nationaal Park, op steenworp afstand van de watervallen en nabij het centrum van het dorpje met winkeltjes en restaurants, bevindt zich het internationale Kingdom hotel. Dit groots opgezette resort heeft een uitstekende service en een prettige sfeer waardoor het hier heerlijk genieten is. Het beschikt over een receptie, 4 restaurants, 4 bars, 4 zwembaden met ligbedden, kinderbad, een casino, winkeltjes en een Adventure Playland Entertainment centrum. De 294 sfeervolle kamers zijn voorzien van airco, minibar, telefoon, TV, kluisje en badkamer met douche en/of bad en toilet.
Meer info >

Victoria Falls

Elephant Hills Hotel

In het gemoedelijke plaatsje Victoria Falls, vlakbij de Zambezi rivier ligt Elephant Hills. De ideale uitvalsbasis om deze populaire watervallen en haar omgeving te ontdekken. De kamers zijn comfortabel en voorzien van airconditioning, televisie, koelkastje, kluisje en koffie- en theefaciliteiten. Verkoeling kunt u zoeken in het ruime zwembad. Bent u op zoek naar wat actie? Het resort beschikt zelfs over een eigen golfbaan!
Meer info >

13-12-2016

'Geweldig'

N.Spin, Hogerbeetsstraat 24 c Rottrdam

Sluit meer info

zw_al_victoria falls.jpg

Livingstone

-

3 dagen Victoria Falls (Zambia)

Driesterren

Een absoluut hoogtepunt van zuidelijk Afrika zijn de beroemde Victoria Watervallen. De ‘Vic Falls’ worden beschouwd als één van de zeven wereldwonderen en zijn een natuurschoon dat...t u niet snel zal vergeten. Deze dagen kunt u invullen zoals u helemaal zelf wilt! Breng een bezoek aan Victoria Watervallen op eigen gelegenheid of met gids. Ook kunt u een Sunset Cruise op de Zambezi Rivier maken waarbij u op zoek gaat naar nijlpaarden en geniet van een zonsondergang. Maak een prachtige helikoptervlucht over de watervallen of zoek spanning op en ga raften. Aan u de keus!

meerprijs p.p.v.a.794
Verlengen

Lees meerSluit meer info

- Alle vluchten en transfers al inbegrepen
- Overnachten in uitstekende hotels nabij de Victoria Falls
- Vul de dagen in zoals u zelf wilt
- Breed aanbod optionele excursies

Een absoluut hoogtepunt van zuidelijk Afrika zijn de beroemde Victoria Watervallen. De ‘Vic Falls’ worden beschouwd als één van de zeven wereldwonderen en zijn een natuurschoon dat u niet snel zal vergeten. Deze dagen kunt u invullen zoals u helemaal zelf wilt! Breng een bezoek aan Victoria Watervallen op eigen gelegenheid of met gids. Ook kunt u een Sunset Cruise op de Zambezi Rivier maken waarbij u op zoek gaat naar nijlpaarden en geniet van een zonsondergang. Maak een prachtige helikoptervlucht over de watervallen of zoek spanning op en ga raften. Aan u de keus!

Dag 1 Windhoek – Victoria Falls - Livingstone

Vandaag vliegt u door vanaf Windhoek naar de wereldberoemde Victoria Watervallen op de grens van Zimbabwe, Zambia en Botswana. U komt aan op de luchthaven Victoria Falls in Zimbabwe. Bij aankomst wordt u opgehaald door een vertegenwoordiger en naar uw hotel in Zambia gebracht. Vandaag heeft u een heerlijke vrije dag om van genieten van het hotel, het gezellige plaatsje of om wellicht al een excursie te boeken.

Dag 2 Victoria Falls

Vandaag een volle dag om de indrukwekkende Victoria Watervallen te bezoeken. U kunt zelf kiezen op welke manier u dit gaat doen. Bezoek samen met een gids deze imposante watervallen, die in de volksmond ook wel Mosi-oa-Tunya (donderende rook) wordt genoemd (optioneel). De gids neemt u mee naar de verschillende uitzichtpunten en geeft uitleg over de watervallen en de historie hiervan. Bent u op zoek naar meer actie? Er worden ter plaatse veel sportieve activiteiten aangeboden zoals; bungee-jumpen of raften. Of wat dacht u van een helicoptervlucht boven de watervallen? In de namiddag kunt u mee op een mooie Sunset Cruise op de Zambezi rivier.

Dag 3 Livingstone – Nairobi - Amsterdam

Helaas is er vandaag een einde gekomen aan deze bijzondere excursie. In de loop van de middag wordt u weer opgehaald in uw hotel en naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht naar Amsterdam. Vanaf Livingstone vliegt u via Nairobi (Kenia) terug naar Amsterdam.

Inclusief:

Transfer hotel Windhoek - luchthaven Windhoek
Vlucht Windhoek - Victoria Falls (Zimbabwe)
Transfer luchthaven Victoria Falls (Zimbabwe) – hotel Livingstone (Zambia)
Twee overnachtingen in comfortabel 3-sterren hotel
Iedere dag ontbijt
Transfer hotel - luchthaven Livingstone
Intercontinentale vlucht Livingstone - Nairobi - Amsterdam

Livingstone

Avani Victoria Falls Resort

Driesterren
Uitstekende ligging met de beroemde Victoria Falls voor de deur. Of u wilt relaxen of juist op zoek bent naar actie, Avani Victoria Falls Resort biedt het allemaal. Een prachtige hotel geheel in Afrikaanse stijl ingericht. U heeft ook onbeperkt gratis toegang tot de Victoria Falls. Avani Victoria Falls hotel beschikt over 212 kamers die allen zeer verzorgd en comfortabel zijn ingericht. Een combinatie van modern en Zambiaanse details. De kamers zijn voorzien van tv, minibar en thee- en koffiefaciliteiten. Badkamer met bad of douche. Er is gratis wifi in het hele resort. In het restaurant worden Afrikaanse en internationale gerechten geserveerd. U kunt er ook voor kiezen te eten in de grill & poolbar. Op zaterdagen wordt er ook een traditioneel boma diner georganiseerd (met reservering). U kunt heerlijk relaxen aan het zwembad in de groene tuin. Of in de professionele spa. Aan u de keus!
Meer info >

Livingstone

Victoria Falls Waterfront

Driesterren
De Victoria Falls Waterfront hotel is ideaal gelegen tussen Livingstone en de beroemde Victoria Watervallen. In de tuin liggen twee verkoelende zwembaden omringd door ligbedden en parasols. Heerlijk om te ontspannen na een dag vol actie op de Zambezi rivier of een bezoek aan de Victoria Falls. Geniet van een drankje in de bar of van een heerlijke maaltijd in het restaurant met uitzicht op de rivier. Geniet van de beroemde Peppino's pizza's! Er is een sauna, fitnesscentrum en gratis wifi. Er is dagelijks een gratis shuttle naar zowel de Victoria Watervallen als Livingstone. De chalets liggen verspreid door de tuin. Er is ook een camping aangrenzend. De chalets zijn voorzien van televisie, kluisje, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een fles water. Badkamer met douche. Comfortabel en verzorgd ingericht.
Meer info >

13-12-2016

'Geweldig'

N.Spin, Hogerbeetsstraat 24 c Rottrdam

Sluit meer info

Bekijk alle verlengingsoptiesSluit alle verlengingsopties

+- Extra's

( 4 opties )+Open-Sluiten

Optionele excursies (ter plaatse boeken en betalen)

( 1 t/m 4 van 4 opties )
Dolfijnen Oman

Marine Cruise (incl. champagne en oesters)

Een leuke 4 uur durende bootexcursie waarbij u richting de zeehonden gaat. Tijdens de tocht, via ‘Birds Island’ en ‘Pelican Point’, brengt ons naar een zeehonden kolonie. Onderweg ziet u vele vogels, zoals; pelikanen, flamingo’s en wordt u vaak verg...

Een leuke 4 uur durende bootexcursie waarbij u richting de zeehonden gaat. Tijdens de tocht, via ‘Birds Island’ en ‘Pelican Point’, brengt ons naar een zeehonden kolonie. Onderweg ziet u vele vogels, zoals; pelikanen, flamingo’s en wordt u vaak vergezeld door scholen dolfijnen, die langs de boot springen. De zeehondenkolonie kan met de hand worden gevoed en u geniet van een glaasje champagne ne oesters terwijl u dit natuurspektakel gaande slaat. Min. 2 personen - Prijs ca. NAD 690 per persoon.

Meer info

Minder info

NA_AL_Sossusvlei

Living Desert Tour

Bij de Living Desert Tour gaat u met een 4WD de indrukwekkende Namib Desert in. Dit prachtige duinlandschap aan de kust wordt per jaar door duizende mensen bezocht voor zijn schoonheid. Onderweg ziet u het leven in dit droge landschap, dat hoofdzkeli...

Bij de Living Desert Tour gaat u met een 4WD de indrukwekkende Namib Desert in. Dit prachtige duinlandschap aan de kust wordt per jaar door duizende mensen bezocht voor zijn schoonheid. Onderweg ziet u het leven in dit droge landschap, dat hoofdzkelijk bestaat uit enkele kleine diersoorten die bijna nergens ter wereld leven, zolas; White Lady Spider, Legless Lizard en Sand Dancing Lizards. Een indrukwekkende halve dag! Min. 2 personen - Prijs ca. NAD705 per persoon.

Meer info

Minder info

Gamedrive Namibië

Gamedrive met 4WD Etosha Nationaal Park

Een prachtige dagsafari in het beroemde Etosha Nationaal Park, waarbij u per 4WD en een ranger op zoek gaat naar al het wild dat hier in het park leeft. Etosha Nationaal park is het leefgebied van de Big Five en vele andere diersoorten die hier in gr...

Een prachtige dagsafari in het beroemde Etosha Nationaal Park, waarbij u per 4WD en een ranger op zoek gaat naar al het wild dat hier in het park leeft. Etosha Nationaal park is het leefgebied van de Big Five en vele andere diersoorten die hier in grote getalen leven en goed te vinden zijn door de verschillende waterplaatsen die het park heeft. Deze excursie is exclusief lunch!Min. 4 personen - Prijs ca. NAD955 per persoon.

Meer info

Minder info

NA_AL_Waterberg Plateau

Gamedrive met 4WD Waterberg Plateau

Een prachtige 3 uur durende safari per 4WD en ranger in het Waterberg Plateau Nationaal Park. Een bijzonder park met indrukwekkende vergezichten door de hoogte waarop het park ligt. Het is het leefgebied van vele bijzondere vogelsoorten en klein wild...

Een prachtige 3 uur durende safari per 4WD en ranger in het Waterberg Plateau Nationaal Park. Een bijzonder park met indrukwekkende vergezichten door de hoogte waarop het park ligt. Het is het leefgebied van vele bijzondere vogelsoorten en klein wild en is niet te vergelijken met het eerder geziene Etosha Nationaal Park.Min. 4 personen - Prijs NAD615 per persoon.

Meer info

Minder info

17 dagen Hoogtepunten van Namibië: altijd de beste prijs

Hotels

Hieronder ziet u een selectie van de accommodaties die wij tijdens onze groepsreizen gebruiken. De accommodaties die wij publiceren zijn voorbeeldhotels, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodaties verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieve accommodaties altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De accommodaties worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op kwaliteit en service.

+- Rondreishotels

+Open-Sluiten
 • Safari Hotel
 • Safari Hotel
 • Safari Hotel

Windhoek

Safari Hotel

Drieenhalve ster

Een uitstekend hotel gelegen aan de rand van de stad met vele voorzieningen. Aan het zwembad is het goed vertoeven en samen met de vriendelijke service is het heerlijk genieten van uw verblijf in Windhoek. Het Safari Hotel is met het Safari Court hotel is één van de weinige internationale hotels van de stad. Het hotel is zeer gunstig gelegen naast luchthaven Eros (enkel voor binnenlandse vluchten) en op slechts 10 minuten rijden naar het centrum van Windhoek. Iedere 30 minuten gaat er een gratis shuttle naar het centrum. Er is een receptie, lounge, buffetrestaurant en bar. Verder is er een groot zwembad met ligbedden en een bar/restaurant met ...

Een uitstekend hotel gelegen aan de rand van de stad met vele voorzieningen. Aan het zwembad is het goed vertoeven en samen met de vriendelijke service is het heerlijk genieten van uw verblijf in Windhoek. Het Safari Hotel is met het Safari Court hotel is één van de weinige internationale hotels van de stad. Het hotel is zeer gunstig gelegen naast luchthaven Eros (enkel voor binnenlandse vluchten) en op slechts 10 minuten rijden naar het centrum van Windhoek. Iedere 30 minuten gaat er een gratis shuttle naar het centrum. Er is een receptie, lounge, buffetrestaurant en bar. Verder is er een groot zwembad met ligbedden en een bar/restaurant met terras voor een lichte maaltijd. Alle 200 verzorgde kamers zijn voorzien van airco, koelkastje, TV, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche.

Meer info >

Minder info >

 • Overzicht Kalahari Anib Lodge Kalahari Namibië
 • Kamer Kalahari Anib Lodge Kalahari Namibië
 • Omgeving Kalahari Anib Lodge Kalahari Namibië
 • NA_AC_KalahariAnibEX1
 • NA_AC_KalahariAnibKA1
 • NA_AC_KalahariAnibRE1
 • NA_AC_KalahariAnibZW1

Kalahari

Kalahari Anib Lodge

Driesterren

In het midden van de rode duinen van de Kalahari in het oosten van Namibië, ligt de Kalahari Anib Lodge als een weelderige groene oase met hoge palmbomen. Een heerlijke lodge in een prachtig natuurgebied. Er is een receptie, lounge, restaurant, zwembad met ligbedden in een prachtig aangelegde tuin met grote palmbomen. De lodge is ongeveer 30 km ten noorden van Mariental in een groot particulier natuurgebied, de weg is geasfalteerd, waardoor de lodge eenvoudig te bereiken is. De 36 verzorgde bungalows zijn voorzien van fan, koelkastje, badkamer met douche en terras. Alle kamers komen uit op de binnenplaats.

 • na_ac_auoblodgeov.jpg
 • Overzicht Auob Lodge Kalahari Namibië
 • Zwembad Auob Lodge Kalahari Namibië
 • na_ac_auoblodgere.jpg
 • na_ac_auoblodgeom.jpg

Kalahari

Auob Lodge

Driesterren

De Auob Lodge ligt in het hart van de Kalahari woestijn en aan de rand van de droge Auob-rivier. De lodge beschikt over netjes ingerichte kamers, alle voorzien van telefoon, badkamer met douche/badcombinatie en meestal terras of balkon. Er is een gezellige lounge met openhaard, restaurant, bar, lekker zwembad met ligbedden, squashbaan en tafelbiljart.

 • na_al_lapalangaex.jpg
 • na_al_lapalangaka.jpg
 • na_al_lapalangaex2.jpg
 • na_al_lapalangaom2.jpg
 • na_al_lapalangazw.jpg
 • na_al_lapalangaka2.jpg
 • na_al_lapalangaom.jpg
 • na_al_lapalangare.jpg

Mariental

Lapa Lange

Driesterren

Op een paar kilometer afstand van de Kalahari woestijn ligt de fijne Lapa Lange Lodge. U verblijft in een oase van rust aan de rand van de woestijn. Als u richting uw kamer loopt zal het restaurant en het helderblauwe water van het zwembad vast niet onopgemerkt blijven. Zelfs in de kamer waant u zich nog in de woestijn door de gebruikte aardetinten met een aangename koele temperatuur door de airco. Neem een douche en ontspan in de laatse avondzon op de patio waar alle kamers over beschikken. Misschien ziet u één van de wilde dieren drinken in de waterpoel waar de lodge omheen gebouwd is.

 • na_al_bitterwasserlodgeex.jpg
 • na_al_bitterwasserlodgeka.jpg
 • na_al_bitterwasserlodgezw2.jpg
 • na_al_bitterwasserlodgefa.jpg
 • na_al_bitterwasserlodgeex2.jpg
 • na_al_bitterwasserlodgeov.jpg
 • na_al_bitterwasserlodgeka2.jpg

Mariental

Bitterwasser Lodge

Driesterren

Een verblijf in Bitterwasser lodge is nooit saai met alle activiteiten die er in en rondom de lodge te doen zijn. Drink een drankje in de bar of neem uw drankje mee naar het zwembad waar u kunt genieten van het warme zonnetje aan het water. Als de zon langzaam onder gaat is het tijd voor het diner waar u in het restaurant voor terecht kan. Misschien gelijk een mooi moment om het thuisfront op de hoogte te stellen over alle indrukken via de gratis Wifi van de lodge. In uw kamer kunt u zich ontspannen en genieten van het echte Afrikaanse gevoel.

 • na_ac_aiaisex.jpg
 • na_ac_aiaiska.jpg
 • na_ac_aiaisex2.jpg
 • na_ac_aiaiszw.jpg
 • na_ac_aiaiska1.jpg
 • na_ac_aiaiszw1.jpg

Fish River Canyon

Ai-Ais resort

Ai-Ais Resort gelegen in de Fish River Canyon is die zijn naam te danken heeft aan de warm waterbronnen waaromheen het resort ligt. Ai-Ais betekent letterlijk 'brandend' water. Als u klaar bent met ontspannen in het zwembad trekt u zich terug in uw kamer waar u een mooi berg of rivier uitzicht heeft. Uitgerust met een airco en een heerlijke buitendouche. Nadat u opgefrist bent is het mogelijk om met dit prachtige uitzicht te dineren in het restaurant.

 • na_ac_canonvilov1.jpg
 • NA_AC_CanonVillageKA1
 • na_ac_canonvilre1.jpg
 • na_ac_canonvilov2.jpg
 • NA_AC_CanonVillageRE2
 • na_ac_canonvilzw.jpg

Fish River Canyon

Canyon Village

Driesterren

Gelegen aan de voet van een rotswand in het Gondwana Canyon Park ligt het rustieke Canyon Village. De village is als een dorp opgezet en kent een gemoedelijke sfeer. Het heeft een prachtig uitzicht op de eindeloze vlaktes van het Gondwana Canyon Park en is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de canyon. Het restaurant en zwembad zijn de spil van dit dorp, welke in het midden gelegen zijn. Er heerst een landelijke sfeer in het restaurant en rustieke bar tussen enorme granieten rotsblokken. De 21 comfortabele chalets in Kaap-Hollandse stijl hebben allemaal prachtige muurschilderingen van beroemde Namibische kunstenaars en zijn voorzi ...

Gelegen aan de voet van een rotswand in het Gondwana Canyon Park ligt het rustieke Canyon Village. De village is als een dorp opgezet en kent een gemoedelijke sfeer. Het heeft een prachtig uitzicht op de eindeloze vlaktes van het Gondwana Canyon Park en is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de canyon. Het restaurant en zwembad zijn de spil van dit dorp, welke in het midden gelegen zijn. Er heerst een landelijke sfeer in het restaurant en rustieke bar tussen enorme granieten rotsblokken. De 21 comfortabele chalets in Kaap-Hollandse stijl hebben allemaal prachtige muurschilderingen van beroemde Namibische kunstenaars en zijn voorzien van fan, koffie- en theefaciliteiten en badkamer met douche.

Meer info >

Minder info >

 • NA_AC_CanonRHouseZW1
 • NA_AC_CanonRHouseEX1
 • NA_AC_CanonRHouseEX2
 • NA_AC_CanonRHouseKA1
 • NA_AC_CanonRHouseRE1
 • Overzicht Canon Roadhouse Fish River Canyon Namibië

Fish River Canyon

Canyon Roadhouse

Driesterren

De Canon Lodge, Canon Roadhouse en Canon Village zijn 3 accommodaties alle van dezelfde eigenaren en gelegen in een privé park van ruim 12.000 hectare aan de rand van Fish River Canyon. Canon Roadhouse is een kleine, karakteristieke boerderij. Het is een sfeervolle accommodatie, met veel gevoel voor detail en creativiteit ingericht. In het hoofdgebouw bevinden zich het restaurant, terras, bar en zwembad. De accommodaties liggen op een groot privé-park, Gondwana Cañon Park op korte afstand van de Fish River Canyon. Vanuit de lodge worden vele activiteiten georganiseerd, zoals Canyon drives, paardrijden, prachtige wandelingen of een bezoekje aa ...

De Canon Lodge, Canon Roadhouse en Canon Village zijn 3 accommodaties alle van dezelfde eigenaren en gelegen in een privé park van ruim 12.000 hectare aan de rand van Fish River Canyon. Canon Roadhouse is een kleine, karakteristieke boerderij. Het is een sfeervolle accommodatie, met veel gevoel voor detail en creativiteit ingericht. In het hoofdgebouw bevinden zich het restaurant, terras, bar en zwembad. De accommodaties liggen op een groot privé-park, Gondwana Cañon Park op korte afstand van de Fish River Canyon. Vanuit de lodge worden vele activiteiten georganiseerd, zoals Canyon drives, paardrijden, prachtige wandelingen of een bezoekje aan Ais-Ais. De 9 verzorgde kamers liggen rondom een patio en zijn voorzien van badkamer met douche. Iedere kamer heeft een andere stijl, waarbij gebruik is gemaakt van sfeervolle natuurlijke elementen en zijn alle voorzien van een fan, muskietennet en een badkamer met bad en/of douche.

Meer info >

Minder info >

 • NA_AC_EaglesNestKA1
 • NA_AC_EaglesNestEX1
 • NA_AC_EaglesNestEX2
 • NA_AC_EaglesNestEX3
 • NA_AC_EaglesNestOV1

Aus

Klein Aus Vista

Driesterren

Klein Aus Vista bestaat uit 2 lodges, welke ieder zijn eigen karakter heeft, maar allebei een uiterst vriendelijke service kennen en op één van de meest adembenemende plekken van deze woestijn liggen. Het Sperrgebiet Rand Park (waar de 2 lodges liggen) ligt aan de oostelijke rand van de Diamond Restricted Area (circa 20 km ten oosten van Garub, het gebied van de Wilde paarden) en circa 90 km ten oosten van de 'Ghost Town' van Kolmanskuppe. De Desert Horse In heeft een receptie, lounge en restaurant met grote veranda. De 24 ruime kamers hebben elk een eigen badkamer en een zithoek compleet met koelkast en een waterkoker voor thee of koffie. E ...

Klein Aus Vista bestaat uit 2 lodges, welke ieder zijn eigen karakter heeft, maar allebei een uiterst vriendelijke service kennen en op één van de meest adembenemende plekken van deze woestijn liggen. Het Sperrgebiet Rand Park (waar de 2 lodges liggen) ligt aan de oostelijke rand van de Diamond Restricted Area (circa 20 km ten oosten van Garub, het gebied van de Wilde paarden) en circa 90 km ten oosten van de 'Ghost Town' van Kolmanskuppe. De Desert Horse In heeft een receptie, lounge en restaurant met grote veranda. De 24 ruime kamers hebben elk een eigen badkamer en een zithoek compleet met koelkast en een waterkoker voor thee of koffie. Eagles Nest heeft slechts 8 exclusieve chalets gebouwd rond een enorme granieten rotsblok en liggen op 15 minuten rijden van Desert Horse In. Alle chalets hebben een eigen badkamer en een veranda met een prachtig uitzicht. Deze chalets zijn zeer basic, maar de exclusiviteit maakt dit tot een bijzondere ervaring. Geschikt voor natuurliefhebbers en honeymooners!

Meer info >

Minder info >

Aus

Bahnhof Hotel

Driesterren

Het Bahnhoff hotel is centraal gelegen tussen Lüderitz en Keetmanshoop en 140 km ten oosten van Swakopkund. Het hotel beschikt over 13 comfortabele kamers, alle voorzien van airco, telefoon, TV, badkamer met bad en/of douche. Er is een receptie, een restaurant, een lounge met open haard en een zonneterras, waar u heerlijk kunt genieten van de zonsondergang.

 • Overzicht Patong Seaview Hotel Phuket Namibië

Lüderitz

Hotel Sea View zum Sperrgebiet

Een vriendelijk klein hotel, waar u zich al snel thuis zal voelen. Het Sea View zum Sperrgebiet Hotel ligt in het rustige deel van Lüderitz op loopafstand van het centrum. Het hotel heeft receptie, lounge, zeer goed restaurant met prachtig uitzicht op de baai van Ludetiz, bar, verwarmt binnenzwembad en sauna. Tevens organiseert het hotel verschillende dagexcursies, boottochten etc. welke te boeken zijn bij de receptie. De 22 verzorgde kamers zijn voorzien van TV, telefoon, koffie- en theefaciliteiten, badkamer met bad of douche en meestal een balkon.

 • na_ac_zebrariverzw1.jpg
 • na_ac_zebrarivertu.jpg
 • na_ac_zebrariverex3.jpg
 • na_ac_zebrariverzw.jpg
 • na_ac_zebrariverka.jpg
 • na_ac_zebrariverex2.jpg
 • na_ac_zebrarivertu1.jpg
 • na_ac_zebrariverex.jpg
 • na_ac_zebrariverex1.jpg

Sossusvlei - Sesriem

Zebra River Lodge

Driesterren

De Zebra River Lodge, ligt op een magische plek op de hellingen van de Zebra River Canyon in het Tsarisgebergte, waar de ondergaande zon de bergen laat glanzen in gouden kleuren en ’s nachts een prachtige heldere sterrenhemel te bewonderen is. Laat de warmte en Namibische gastvrijheid u verwelkomen in deze gezellige lodge. Zebra River Lodge is gelegen op een eigen boerderij van 12 500 hectare. De logde combineert de charme, historische kenmerken en sfeer van de oorspronkelijke boerderij, met de moderne standaarden van een ware lodge. Kom hier tot rust onder de azuurblauwe lucht en de geluiden van de natuur. De lodge is een paradijs voor n ...

De Zebra River Lodge, ligt op een magische plek op de hellingen van de Zebra River Canyon in het Tsarisgebergte, waar de ondergaande zon de bergen laat glanzen in gouden kleuren en ’s nachts een prachtige heldere sterrenhemel te bewonderen is. Laat de warmte en Namibische gastvrijheid u verwelkomen in deze gezellige lodge. Zebra River Lodge is gelegen op een eigen boerderij van 12 500 hectare. De logde combineert de charme, historische kenmerken en sfeer van de oorspronkelijke boerderij, met de moderne standaarden van een ware lodge. Kom hier tot rust onder de azuurblauwe lucht en de geluiden van de natuur. De lodge is een paradijs voor natuurliefhebbers. Zebra River Lodge biedt wandelingen over eindeloze plateaus en in diepe canyons. Ontdek een overvloed aan vogels, antilopen en de bergzebra's te zien die hun oplettend hun grondgebied bewaken. Een onlangs aangelegde waterpoel nabij het terras van de lodge trekt steeds meer dieren, die de waterpoel als een permanente waterbron gebruiken. Om na een lange wandeling even af te koelen neem dan een duik in het buitenzwembad. Geniet ook van een heerlijke maaltijd in het restaurant. Het restaurant biedt heerlijk zelfgemaakt brood en boerenmaaltijden aangevuld door een uitstekende selectie Zuid-Afrikaanse wijnen. Ook vindt u overdag lekkere zelfgemaakte koekjes of cake, koffie, thee en water in de eetkamer. De kamers van de logde zijn modern ingericht met mooie houten en stenen details om de sfeer van de traditionele boerderij te behouden. De kamers zijn voorzien van een klamboe, gratis WiFi, balkon met zitje en een badkamer met douche.

Meer info >

Minder info >

 • NA_AC_NamibDesertZW1
 • NA_AC_NamibDesertTU1
 • NA_AC_NamibDesertKA1
 • NA_AC_NamibDesertEX1
 • Namib Desert Lodge
 • Namib Desert Lodge
 • Namib Desert Lodge
 • Namib Desert Lodge

Sossusvlei - Solitaire

Namib Desert Lodge

Driesterren

De Namib Desert Lodge is een comfortabele lodge gelegen in de prachtige woestijn. De lodge ligt ongeveer 60 kilometer ten noorden van Sesriem en is daardoor een goede uitvalsbasis voor excursies naar de Sossusvlei. Ervaar de vriendelijke en ontspannen sfeer tijdens een verkoeling in het zwembad of geniet van het adembenemende uitzicht over de rode duinen. ’s Avonds kunt u genieten van de dieren die water komen drinken bij de verlichte waterplaats. De lodge beschikt over een receptie en te midden van palmbomen in de prachtige tuin heeft de lodge een grote veranda waar u heerlijk kunnen zitten en genieten van het prachtige uitzicht met een dran ...

De Namib Desert Lodge is een comfortabele lodge gelegen in de prachtige woestijn. De lodge ligt ongeveer 60 kilometer ten noorden van Sesriem en is daardoor een goede uitvalsbasis voor excursies naar de Sossusvlei. Ervaar de vriendelijke en ontspannen sfeer tijdens een verkoeling in het zwembad of geniet van het adembenemende uitzicht over de rode duinen. ’s Avonds kunt u genieten van de dieren die water komen drinken bij de verlichte waterplaats. De lodge beschikt over een receptie en te midden van palmbomen in de prachtige tuin heeft de lodge een grote veranda waar u heerlijk kunnen zitten en genieten van het prachtige uitzicht met een drankje uit de goed gevulde bar. Het ontbijtbuffet en het diner worden geserveerd in het restaurant. De twee schitterende zwembaden zijn uitstekend voor verkoeling. Alle kamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van een ventilator, bureau, muskietennetten, koffie- en theefaciliteiten en badkamer met douche.

Meer info >

Minder info >

 • na_acc_hammerstein_zw.jpg
 • na_acc_hammerstein_ex2.jpg
 • na_acc_hammerstein_ex3.jpg
 • na_acc_hammerstein_ex4.jpg
 • na_acc_hammerstein_ka4.jpg
 • na_acc_hammerstein_zw2.jpg

Sossusvlei - Sesriem

Hammerstein

Driesterren

Hammerstein Lodge is een rustig gelegen, comfortabele lodge die u van alle gemakken voorziet en garant staat voor een onvergetelijk verblijf. Vanuit de lodge heeft u een fantastisch uitzicht over de omgeving.

Ligging

Door de nabijheid van het beeldschone Sossusvlei gebied, de ligging tussen de Nubib en Tsaris bergen en halverwege de plaatsen Swakopmund en Lüderitz, biedt de Lodge een perfect stopover verblijf voor de reizigers die naar het Zuiden van Namibië reizen.

Kamers

De nette kamers zijn eenvoudig en ruim ingericht. Alle kamers zijn voorzien zijn van een badkamer met bad en/of douche.

Faciliteiten

De Hammerstein Lodge beschikt over een receptie, lobby, restaurant (met een goede keuken), bar, terras, een klein zwembad en biedt tevens Braai (BBQ) mogelijkheden. Vanuit de Lodge kunt u de omgeving verkennen door middel van gamedrives tijdens zonsondergang of door bijvoorbeeld een rondvlucht over het gebied te maken.

Minder info

-
 • na_ac_eberweinov.jpg
 • na_ac_eberweinlo.jpg
 • na_ac_eberweinka.jpg

Swakopmund

Hotel Eberwein

Driesterren

Gelegen in Swakopmund in een van de mooiste gebouwen, Hotel Eberwein biedt modern comfort in combinatie met de charme van de Victoriaanse tijd. Vanuit het hotel heeft u toegang tot alles wat de levendige stad te bieden heeft.De kamers zijn modern ingericht en voorzien van balkon of terras. Gratis WiFi beschikbaar in het gehele hotel.

 • na_al_villaatlanticex1.jpg
 • na_al_villaatlanticka.jpg
 • na_al_villaatlanticex3.jpg
 • na_al_villaatlanticre1.jpg
 • na_al_villaatlanticzw.jpg
 • na_al_villaatlanticex.jpg
 • na_al_villaatlanticka1.jpg
 • na_al_villaatlanticka4.jpg
 • na_al_villaatlanticre.jpg

Swakopmund

Atlantic Villa

Driesterren

Atlantic Villa is een luxe en mooi hotel gelegen nabij het strand van Swakopmund. Vanaf het terras van het hotel heeft u een prachtig uitzicht over de oceaan. Het hotel ligt dicht bij het centrum maar eenmaal in uw kamer of op het balkon/ terras en het geluid van de zee voelt komt u helemaal tot rust. Uw kamer is uitgerust met een tv, eigen badkamer en koffie- en theefaciliteiten. Om uw verblijf compleet te maken drinkt u een drankje in de bar of op het dakterras waar u mooi uitzicht heeft. U kan gelijk profiteren en dit uitzicht delen via de gratis Wifi.

Swakopmund

Europahof

Driesterren

Europahof hotel bestaat al sinds het begin van de 20ste eeuw, toen de familie Wannenmacher uit Duitsland overkwam om dit hotel te beginnen. Tegenwoordig is het hotel nog steeds in handen van deze familie. De combinatie tussen de Afrikaanse gastvrijheid, Duitse detalis en uitstekende keuken, maken dit tot een prettig verblijf in deze leuke badplaats.

Ligging

Het hotel is ideaal gelegen weg in een zijstraatje, weg van de verkeer- en geluidshinder, maar op loopafstand van het gezellige centrum en het strand.

Kamers

Alle 23 verzorgde kamers zijn voorzien van koelkastje, TV, telefoon, kluisje, koffie/theefaciliteiten en een badkamer met bad of douche.

Faciliteiten

Er is een receptie, lounge, goed restaurant, waar u echt de oesters moet proberen, gezellige bar en terras.

Minder info

-
 • na_ac_twijfel_ex6.jpg
 • na_ac_twijfel_ex3.jpg
 • na_ac_twijfel_ex5.jpg
 • na_ac_twijfel_ex.jpg
 • na_ac_twijfel_ex2.jpg
 • Kamer Twijfelfontein Country Lodge Twijfelfontein Namibië
 • Overzicht Twijfelfontein Country Lodge Twijfelfontein Namibië
 • Uitzicht Twijfelfontein Country Lodge Twijfelfontein Namibië

Damaraland - Khorixas & Twyfelfontein

Twyfelfontein Country Lodge

Driesterren

Sfeervolle accommodatie met interieur dat is voorzien van rotstekeningen en zwaar houten meubilair. De lodge is gelegen te midden van reusachtige rotsblokken en door de gebruikte materialen past het helemaal bij de omgeving. Het hotel heeft een zeer gunstige ligging om de vele bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken. Zo vindt u de beroemde rotstekeningen en gravures bij Twyfelfontein op slechts 4 kilometer afstand en liggen ook de 'Verbrande Berg', het 'Versteende Woud' en de zogenaamde 'Orgelpijpen' in de omgeving. Het hotel heeft een receptie, bar, restaurant, klein zwembad en een souvenirwinkeltje. Tevens worden er verschillende exc ...

Sfeervolle accommodatie met interieur dat is voorzien van rotstekeningen en zwaar houten meubilair. De lodge is gelegen te midden van reusachtige rotsblokken en door de gebruikte materialen past het helemaal bij de omgeving. Het hotel heeft een zeer gunstige ligging om de vele bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken. Zo vindt u de beroemde rotstekeningen en gravures bij Twyfelfontein op slechts 4 kilometer afstand en liggen ook de 'Verbrande Berg', het 'Versteende Woud' en de zogenaamde 'Orgelpijpen' in de omgeving. Het hotel heeft een receptie, bar, restaurant, klein zwembad en een souvenirwinkeltje. Tevens worden er verschillende excursies, jeepsafari's en wandeltochten in de omgeving georganiseerd. De 56, met hoge rieten daken, kamers zijn voorzien van plafondventilator en badkamer met douche/badcombinatie.

Meer info >

Minder info >

 • Brandberg White Lady
 • Brandberg White Lady
 • Brandberg White Lady
 • Brandberg White Lady
 • Brandberg White Lady
 • Brandberg White Lady
 • Brandberg White Lady
 • Brandberg White Lady
 • Brandberg White Lady

Damaraland - Khorixas & Twyfelfontein

Brandberg White Lady Lodge

De Brandberg White Lady Lodge ligt aan de voet van de Brandberg, de hoogste berg van Namibië. De lodge biedt verschillende accommodaties, en beschikt over een bar, een restaurant en een zwembad. De accommodatie beschikt over 15 kamers en 8 chalets, allen voorzien van en-suite faciliteiten, elektriciteit en een ventilator. De chalets staan verspreid over het terrein onder grote schaduwrijke bomen. Ze beschikken allen over een privé veranda.

 • Overzicht Igowati Lodge Khorixas Namibië
 • Kamer Igowati Lodge Khorixas Namibië
 • Kamer Igowati Lodge Khorixas Namibië
 • Overzicht Igowati Lodge Khorixas Namibië
 • Zwembad Igowati Lodge Khorixas Namibië

Damaraland - Khorixas & Twyfelfontein

Igowati Lodge

Driesterren

De iGowati Lodge is gelegen in Khorixas in Damaraland. Een ideale tussenstop tussen Etosha Nationaal Park en de kust en tevens een gebied waar voldoende te beleven en te zien is. De vriendelijke service en landelijke karakter van de lodge maken dit tot een uiterst relaxte stop!

Ligging

Centraal gelegen in Khorixas.

Kamers

De 29 verzorgde kamers zijn eenvoudig maar comfortabel en voorzien van fan, koelkastje, koffie/theefaciliteiten en een badkamer met douche.

Faciliteiten

Er is een receptie, goed restaurant en gezellige buitenbar. Verder is er een lekker zwembad, waar u kunt genieten van de rust en een winkeltje.

Minder info

-
 • NA_AC_DamaraEX1
 • NA_AC_DamaraEX2
 • NA_AC_DamaraKA1
 • NA_AC_DamaraRE1
 • NA_AC_DamaraTU1
 • NA_AC_DamaraZW1

Damaraland - Khorixas & Twyfelfontein

Damara Mopane Lodge

Driesterren

Een relatief nieuwe lodge (opende zijn deuren in 2010), welke mooi gelegen is in het ruige landschap van Damaraland. Een uitstekende uitvalsbasis om de diverse bezienswaardigheden in deze regio te zien.

Ligging

Op ca. 20 kilometer afstand van Khorixas. Ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan o.a. Twijfelfontein.

Kamers

De 55 kamers liggen allemaal in kleine chalets met ieder zijn eigen tuin. De kamers zijn allemaal voorzien van airco, badkamer met douche en een lekker terrasje.

Faciliteiten

Er is een receptie, goed restaurant waar alle maaltijden worden geserveerd met een lekker terras en bar. Verder is er voor de verkoeling een zwembad met ligbedden en worden er diverse excursies aangeboden.

Minder info

-
 • NA_AC_EtoshaSafariRE1
 • NA_AC_EtoshaSafariZW1
 • NA_AC_EtoshaSafariEX1
 • NA_AC_EtoshaSafariEX2
 • NA_AC_EtoshaSafariKA1
 • NA_AC_EtoshaSafariKA2

Etosha NP (westkant)

Etosha Safari Camp

Drieenhalve ster

Op een kleine heuvel op slechts enkele kilometer van het Etosha Nationaal Park ligt deze geheel gerestaureerde accommodatie. Door de smaakvol ingerichte safarichalets met de beschilderde vloeren en klamboes waant u zich in de typisch Afrikaanse sfeer. Er is een kleine receptie, gezellig restaurant, bar en zwembad met ligbedden. De 22 ruime chalets zijn voorzien van plafonventilator, badkamer met douche en een veranda met schaduw van canvas dak.

 • na_ac_okaukuejo_zw.jpg
 • na_ac_okaukuejo_wa.jpg
 • Kamer Okaukuejo Camp Etosha Nationaal Park Namibië
 • Lobby Okaukuejo Camp Etosha Nationaal Park Namibië
 • Uitzicht Okaukuejo Camp Etosha Nationaal Park Namibië
 • Kamer Okaukuejo Camp Etosha Nationaal Park Namibië

Etosha NP (westkant)

Okaukuejo Camp

Driesterren

Het grote pluspunt van deze lodge is de waterdrinkplaats van Okaukeujo. Hier komen regelmatig zwarte neushoorns, olifanten en vele andere diersoorten water drinken na zonsondergang. Het is een plezierig tijdverdrijf om vooral 's avonds de verlichte waterdrinkplaats met steeds veranderend toneel te aanschouwen. U kunt zelf wat te drinken meenemen. Het Okaukeujo Rest Camp ligt in het zuidwestelijke deel in het Etosha National Park en geeft u het echte safarigevoel! Er is een receptie, groot restaurant met een gezellige veranda, waar u kunt genieten van een uitstekende maaltijd. Verder is er een bar, lekker zwembad met ligbedden, snackbar, klein ...

Het grote pluspunt van deze lodge is de waterdrinkplaats van Okaukeujo. Hier komen regelmatig zwarte neushoorns, olifanten en vele andere diersoorten water drinken na zonsondergang. Het is een plezierig tijdverdrijf om vooral 's avonds de verlichte waterdrinkplaats met steeds veranderend toneel te aanschouwen. U kunt zelf wat te drinken meenemen. Het Okaukeujo Rest Camp ligt in het zuidwestelijke deel in het Etosha National Park en geeft u het echte safarigevoel! Er is een receptie, groot restaurant met een gezellige veranda, waar u kunt genieten van een uitstekende maaltijd. Verder is er een bar, lekker zwembad met ligbedden, snackbar, kleine supermarkt, postkantoor en een medicalpost. De verzorgde <b>kamers</b> liggen in aaneengeschakelde bungalows. Alle kamers zijn voorzien van airco, koelkastje en badkamer met douche.

Meer info >

Minder info >

 • Etosha Safari Lodge
 • Etosha Safari Lodge
 • Etosha Safari Lodge
 • Etosha Safari Lodge

Etosha NP (westkant)

Etosha Safari Lodge

Viersterren

Een nieuwe lodge vlakbij het Etosha Nationaal Park. De lodge ligt wat hoger op de heuvel, waardoor er een prachtig uitzicht is ontstaan over de omringende met bomen bedekte bergen. De lodge ligt circa 2 kilometer van het Etosha Safari Camp en op minder dan 10 kilometer afstand van Etosha's Andersson Gate. Er is een receptie, restaurant, bar en een zwembad voor een verfrissende duik na een enerverende dag. De Etosha Safari Lodge beschikt over 55 verzorgd ingerichte bungalows, alle voorzien van een badkamer met bad en/of douche.

Etosha NP (westkant)

Toshari Lodge (Etosha Gateway)

Driesterren

Deze lodge is een zeer karakteristieke lodge en een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan het Etosha Nationaal Park. Het kleinschalige hotel ligt op circa 26 kilometer van de hoofdingang van het wereldberoemde Etosha Nationaal Park. De omgeving van Etosha Gateway leent zich goed om mooie wandeltochten te maken. De lodge is gebouwd rondom een open binnenplaats en heeft een receptie, open restaurant, gezellige bar en een klein zwembad. De 16 verzorgde kamers zijn voorzien van plafonventilator en badkamer met douche.

Waterberg Nationaal Park

Waterberg Restcamp

Driesterren

Waterberg Restcamp is de poort naar het Waterberg Plateau, een van de meest spectaculaire kenmerken van de noordelijke regio en ligt op ongeveer 200 meter boven het omringende landschap, met enorme kliffen en fascinerende rotsformaties. Er is een receptie, restaurant, bar en een kiosk. Allemaal gehuisvest in het historische Rasthaus, oorspronkelijk gebouwd in 1908 en werd gebruikt als een politiepost. Verder is er een zwembad en een kleine supermarkt. Alle chalets en kamers liggen aan de voet van de Waterberg Plateau kliffen en onder torenhoge bomen. Ze zijn voorzien van een fan, koelkastje, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en badkamer ...

Waterberg Restcamp is de poort naar het Waterberg Plateau, een van de meest spectaculaire kenmerken van de noordelijke regio en ligt op ongeveer 200 meter boven het omringende landschap, met enorme kliffen en fascinerende rotsformaties. Er is een receptie, restaurant, bar en een kiosk. Allemaal gehuisvest in het historische Rasthaus, oorspronkelijk gebouwd in 1908 en werd gebruikt als een politiepost. Verder is er een zwembad en een kleine supermarkt. Alle chalets en kamers liggen aan de voet van de Waterberg Plateau kliffen en onder torenhoge bomen. Ze zijn voorzien van een fan, koelkastje, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en badkamer met douche. Gelegen in het Waterberg Plateau Park, vlakbij Otjiwarongo.

Meer info >

Minder info >

Bijzonderheden

Dagelijks worden er, onder begeleiding, gamedrives aangeboden naar het plateau, wat een broedgebied is voor zeldzame en bedreigde soorten, waaronder zwarte en witte neushoorn, ziektevrije buffels, sable en Roanantilope. De natuurlijke schoonheid van het gebied kan ook te voet worden bezocht. Door middel van begeleide wandeltochten of een zelfstandige wandeltocht over één van de vele korte aangelegde routes.

Minder info

-

+- Verlengingshotels

( 4 opties )+Open-Sluiten
 • zw_ac_kingdomzw.jpg
 • zw_ac_kingdomka.jpg
 • zw_ac_kingdomex1.jpg
 • zw_ac_kingdomre.jpg
 • zw_ac_kingdomex2.jpg
 • zw_ac_kingdomex.jpg
 • Kingdom - kamer

Victoria Falls

The Kingdom Hotel

Viersterren

Met een unieke ligging in het Nationaal Park, op steenworp afstand van de watervallen en nabij het centrum van het dorpje met winkeltjes en restaurants, bevindt zich het internationale Kingdom hotel. Dit groots opgezette resort heeft een uitstekende service en een prettige sfeer waardoor het hier heerlijk genieten is. Het beschikt over een receptie, 4 restaurants, 4 bars, 4 zwembaden met ligbedden, kinderbad, een casino, winkeltjes en een Adventure Playland Entertainment centrum. De 294 sfeervolle kamers zijn voorzien van airco, minibar, telefoon, TV, kluisje en badkamer met douche en/of bad en toilet.

 • a61756447.jpg
 • a61756459.jpg
 • aelephant-hills-bedroom-2.jpg
 • aelephant-hills-lounge.jpg
 • a61756455.jpg

Victoria Falls

Elephant Hills Hotel

In het gemoedelijke plaatsje Victoria Falls, vlakbij de Zambezi rivier ligt Elephant Hills. De ideale uitvalsbasis om deze populaire watervallen en haar omgeving te ontdekken. De kamers zijn comfortabel en voorzien van airconditioning, televisie, koelkastje, kluisje en koffie- en theefaciliteiten. Verkoeling kunt u zoeken in het ruime zwembad. Bent u op zoek naar wat actie? Het resort beschikt zelfs over een eigen golfbaan!

 • a73688925.jpg
 • avvic_entrance_1920x1280.jpg
 • avvic_avaniroom_twin_g_a_h_1920x1280.jpg
 • avvic_restaurant_day_1920x1280.jpg
 • avvic_avaniroom_04_g_a_m_1920x1280.jpg
 • avvic_zebras_grazing_gallery_1920x1280.jpg

Livingstone

Avani Victoria Falls Resort

Driesterren

Uitstekende ligging met de beroemde Victoria Falls voor de deur. Of u wilt relaxen of juist op zoek bent naar actie, Avani Victoria Falls Resort biedt het allemaal. Een prachtige hotel geheel in Afrikaanse stijl ingericht. U heeft ook onbeperkt gratis toegang tot de Victoria Falls. Avani Victoria Falls hotel beschikt over 212 kamers die allen zeer verzorgd en comfortabel zijn ingericht. Een combinatie van modern en Zambiaanse details. De kamers zijn voorzien van tv, minibar en thee- en koffiefaciliteiten. Badkamer met bad of douche. Er is gratis wifi in het hele resort. In het restaurant worden Afrikaanse en internationale gerechten geserveerd. U kunt er ook voor kiezen te eten in de grill & poolbar. Op zaterdagen wordt er ook een traditioneel boma diner georganiseerd (met reservering). U kunt heerlijk relaxen aan het zwembad in de groene tuin. Of in de professionele spa. Aan u de keus!

 • athe-waterfront-livingstone-2010-035.jpg
 • apkp_2211.jpg
 • atopslider1.jpg
 • apkp_8247.jpg
 • apkp_8291.jpg
 • atopslider3.jpg

Livingstone

Victoria Falls Waterfront

Driesterren

De Victoria Falls Waterfront hotel is ideaal gelegen tussen Livingstone en de beroemde Victoria Watervallen. In de tuin liggen twee verkoelende zwembaden omringd door ligbedden en parasols. Heerlijk om te ontspannen na een dag vol actie op de Zambezi rivier of een bezoek aan de Victoria Falls. Geniet van een drankje in de bar of van een heerlijke maaltijd in het restaurant met uitzicht op de rivier. Geniet van de beroemde Peppino's pizza's! Er is een sauna, fitnesscentrum en gratis wifi. Er is dagelijks een gratis shuttle naar zowel de Victoria Watervallen als Livingstone. De chalets liggen verspreid door de tuin. Er is ook een camping aangrenzend. De chalets zijn voorzien van televisie, kluisje, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een fles water. Badkamer met douche. Comfortabel en verzorgd ingericht.

17 dagen Hoogtepunten van Namibië: altijd de beste prijs
 • Beoordelingen (0)
 • Reisverslagen (3)

Ontdek deze prachtige landen

De aankomst

Na een goede reis vorige week woensdag 17 oktober 2007 zijn we zonder vertraging aangekomen in Kaapstad, waar we 2 nachten zijn gebleven. Donderdagochtend kregen we de auto en we zijn meteen rond gaan rijden. Zo zijn we langs Boulders Beach gereden waar een Pinguin kolonie leeft, erg leuk om te zien ...

17 dagen Namibië & de Kaap

Maandag 11 oktober

Om 15.15uur kwam Dandy ons op halen samen met Marit en Stef om ons naar Schiphol te brengen. In de vertrekhal kwamen we Thea en Piet tegen en zo waren we mooi op tijd om Na het inchecken nog even een kleine snack met elkaar te eten. Om 19.05 vertrok het vliegtuig naar München waar we na ruim een ...

19 daagse rondreis Namibië en de Kaap

Dag 1 zondag 10 juli Schiphol - Windhoek

Daar gaan we dan.. Gepakt en gezakt de auto in, op naar Schiphol. We vertrekken om 16.30 uur naar Londen Heathrow en van daar vliegen we naar Johannesburg voor een tussenstop. Vanaf Johannesburg vliegen we door naar Windhoek in Namibië.

17 dagen Hoogtepunten van Namibië: altijd de beste prijs

Reisleiding Namibië

In Namibië reist u met een lokaal, Nederlands/Afrikaanssprekende reisleider. Onze reisleiders zijn geboren en getogen in Zuid-Afrika, maar hebben inmiddels door het vele reizen ook een schat aan kennis het land, de geschiedenis, lokale tradities en de actualiteit. Daarnaast hebben onze reisleiders allemaal affiniteit met Nederland, waardoor ze goed kunnen inschatten wat u als reiziger graag zou willen zien en weten van Namibië.

Ons team is al jaren werkzaam in het toerisme. Niet alleen zullen zij zorgdragen dat de reis zo optimaal mogelijk verloopt, zijn zij uw eerste aanspreekpunt bij vragen, maar zullen zij er vooral voor zorgen dat u alle facetten van Namibië leert kennen. Uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor het boeken van optionele excursies tijdens de reis en leuke tips om te gaan lunchen en dineren.

Wij weten hoe belangrijk een reisleider is voor het welslagen van uw rondreis. NRV stelt dan ook hoge eisen aan al haar reisbegeleiders. Belangrijke criteria bij het selecteren van reisbegeleiders door NRV, of onze lokale partners, zijn: ruime reiservaring, ervaring in het omgaan met Nederlandstalige groepen en diepgaande kennis van het land.

Praktische informatie

-Reisprogramma
Sluiten-

Kwaliteit van de wegen

U dient er rekening mee te houden dat u tijdens uw reis soms behoorlijke afstanden aflegt. De wegen in Namibië zijn naar lokale maatstaven goed, maar bestaan veelal uit onverharde gravelwegen waar meestal niet harder kan worden gereden dan 80 kilometer per uur. Bij bepaalde weerscondities kan de kwaliteit van de wegen verslechteren.

3-persoonskamer

In Namibië is het niet altijd mogelijk om een extra bed op de kamer te plaatsen. U kunt deze reis wel bij ons boeken op basis van een kamer met extra bed, maar u dient er rekening mee te houden dat er ook een 2-persoons + 1-persoonskamer geboekt kan worden.

Vertrek 2 september 2018

Wanneer u 2 september 2018 vertrek is de reis twee dagen langer en wordt het een 19-daagse groepsreis. U verblijft een extra nacht in Mariental en een extra nacht in Fish River Canyon. Dit betekent dat u in beide plaatsen twee nachten verblijft in plaats van één.

Overnachting Aus of Lüderitz op dag 5 en 6

Vanwege de beperkte beschikbaarheid in Aus kunt u op dag 5 en 6 in Aus of in Lüderitz overnachten.

+- Vluchtinfo

+Open-Sluiten

De onderstaande vluchtdetails zijn voorbeeldvluchten

KLM
(details)
Heen
Vliegroute
Aankomst
Terug
Vliegroute
Aankomst
23:00 uur
AmsterdamWindhoek
12:15 uur
16:25 uur
WindhoekAmsterdam
06:15 uur
KLM
(details)
Heen
Vliegroute
Aankomst
Terug
Vliegroute
Aankomst
23:00 uur
AmsterdamWindhoek
12:15 uur
16:25 uur
WindhoekAmsterdam
06:15 uur

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.

+-Landinfo

+Open-Sluiten

Ambassade en verkeersbureau

Ambassade van Namibië
Tervurenlaan 454
1150 Brussel
België
Tel: 0032.2 77 11 410

Verkeersbureau van Namibië
Schillerstr. 42 - 44
60313 Frankfurt/M
Germany
Tel: 0049 - 69 - 13 37 36 12
Fax: 0049 - 69 - 13 37 36 15
E-mail: aherma@namibia-tourism.com
www.namibia-tourism.com

Entreegelden Nationale Parken

In Namibië betaald u, ter plaatse, entreegeld om een park te bezoeken. Voor het Etosha Nationaal Park, Naukluft Park*, Waterberg Park, Fish River Canyon en Skeleton Coast Park geldt een entreeprijs van 80 Namibische dollar per persoon per dag. Voor een auto geldt een prijs van 10 Namibische dollar. Kinderen tot 16 jaar kunnen gratis naar binnen.

Alle andere parken vragen 40 Namibische dollar per persoon per dag.

*Naukluft Park bezoekt u als u de rode duinen van Sossusvlei bezoekt.

Fooien

Fooien zijn in Namibië gebruikelijk. Veel mensen die in het toerisme werken zijn afhankelijk van de fooi die ze krijgen. Tijdens uw reis staan er dan ook vele personen voor u klaar, bijvoorbeeld gidsen, chauffeurs, kamermeisjes en kofferdragers stellen een fooi op prijs. Ons advies gedurende de rondreis is als volgt:

Kamermeisjes: ongeveer 20 NAD per kamer per nacht
Kofferdragers: ongeveer 10 NAD per koffer
Gids: ongeveer 50-100 NAD per dag

Bovenstaande bedragen geven u een idee van de fooien. Een fooi geven is niet verplicht, uiteraard bent u hierin vrij om zelf te beslissen. Als u tevreden bent over de gids en/of chauffeur, kunt u aan het einde van de reis/excursie naar eigen inzicht een fooi geven. Dit zal zeker op prijs gesteld worden.

In de meeste lodges staat een Tip Box bij de receptie. Wanneer u een fooi wilt achterlaten kunt u dit in één keer in deze box doen. U kunt in deze box 50 NAD per kamer per nacht achterlaten. Uiteraard bent u ook hier vrij om te beslissen of u een fooi wilt achterlaten. Bovenstaand bedrag geeft u een indicatie.

Geldzaken

De munteenheid in Namibië is de Namibische dollar (NAD). De actuele koers kunt u eenvoudig opvragen via één van de vele websites die wisselkoersen publiceren.

In de grote steden van Namibië is het mogelijk om met uw bankpas, voorzien van een Maestro- of Cirruslogo te pinnen. Voor de kleinere dorpjes is het noodzakelijk contant geld bij u te hebben.

In de grote hotels en de grotere winkels kunt u soms met creditcard betalen. Niet alle creditcards worden geaccepteerd. Met VISA en MasterCard heeft u de meeste kans van slagen.

U kunt niet meer zonder toestemming pinnen buiten de EU zone. U dient ruim vantevoren bij uw bank om een deblokkering van deze blokkering te vragen. Anders kunt u enkel, wanneer u in het bezit bent van een creditcard, met uw creditcard pinnen tegen hogere kosten.

Gezondheid & Vaccinaties

Wij adviseren u altijd een deskundige te raadplegen wat betreft de benodigde vaccinaties. Dit kan bij de GGD, uw huisarts of bijvoorbeeld via thuisvaccinatie.nl.

Voor Namibië worden vaccinaties tegen DTP en Hepatitis A aanbevolen. In het land komt geen gele koorts voor. Echter, als u vanuit een gele koorts gebied komt is vaccinatie verplicht.

In sommige gebieden komt malaria voor. U dient zich goed te beschermen tegen muggenbeten. Ook is het gebruik van tabletten om malaria te voorkomen soms nodig. Het middel dat wordt geadviseerd is persoonsgebonden.

Bij het maken van een verre reis is het aan te raden middelen tegen uitdroging, reisziekte, diarree of verstopping mee te nemen in uw toilettas.

Let u altijd op de kwaliteit van het drinkwater. Het verdient aanbeveling steeds gezuiverd water in flessen te kopen.

Openingstijden

De winkels zijn van maandag tot vrijdag open van 08.00 uur tot 17.30 uur. De meeste winkels zijn gesloten op zaterdag en zondag. Sommige supermarkten zijn op zaterdagochtend geopend.

Banken zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 15.30 uur en op zaterdag van 08.30 uur tot 11.00 uur.

Reisdocumenten

Het paspoort dient na terugkomst in Nederland nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Ook moet uw paspoort twee lege pagina's naast elkaar bevatten.

Voor personen met de Nederlandse nationaliteit en/of paspoort is bij een verblijf korter dan 90 dagen geen visum nodig. Bezoekers moeten kunnen aantonen over voldoende geld te beschikken voor het voorgenomen verblijf in het land. Wanneer u per vliegtuig in Namibië aankomt, dient u in het bezit te zijn van een geldig retourbiljet.

Indien u niet de Nederlandse nationaliteit draagt, dient u zelf zorg te dragen voor een eventueel benodigd visum. Hiervoor kunt u contact opnemen met de ambassade van Namibië.

Mocht u, tijdens uw reis naar Namibië, ook de Victoria Watervallen bezoeken, dan dient u er rekening mee te houden dat u hier wel een visum voor nodig heeft. Het visum kunt u 'on arrival' krijgen en kost 50 USD. Belangrijk is dat u vraagt om een KASA VISUM, die is een speciaal toeristenvisum waarbij u zowel de watervallen vanaf Zimbabwe als Zambia kunt bezoeken. Als u hier nier duidelijk om vraagt, zullen de kosten veel hoger liggen.

Tijdsverschil

In Namibië is het één uur later dan in Nederland. Gedurende de Nederlandse zomertijd is er geen tijdsverschil.

Voltage

Het voltage is in Namibië 220 V. Onder het kopje Reisvoorbereiding vindt u een link naar een website waar u het type stekker voor Namibië kunt checken.

Het kan voorkomen dat de stroom uitvalt. Daarom is het handig om een zaklantaarn mee te nemen.

+FAQ
Open+

Een reis boeken bij NRV

Informatie omtrent uw reis

Belangrijke informatie

Belangrijke documenten

+Op welke wijze ontvangen wij onze boekingsbevestiging en andere belangrijke informatie?

Uw boekingsbevestiging annex factuur zult u per e-mail van ons ontvangen, net als de reisbescheiden en overige belangrijke informatie.

+Reizen met kinderen

Het is mogelijk dat de autoriteiten van de bestemming die u bezoekt nadere vereisten stellen in geval ouders met minderjarige kinderen reizen. Dit kan ook het geval zijn wanneer één ouder met een kind reist. Ook in dit geval bent u er zelf voor verantwoordelijk dat u in het bezit bent van de juiste documenten om te kunnen reizen. NRV kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

+Aan welke vereisten dient mijn paspoort te voldoen?

U bent zelf verantwoordelijk voor een geldig paspoort en de vereiste reisdocumenten, zoals een visum (indien van toepassing). Voor de meeste bestemmingen dient uw paspoort bij thuiskomst nog zes maanden geldig te zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de land-/ reisinformatie op NRV.nl. Tevens kunt u de ambassade/ het consulaat raadplegen om u te laten informeren over de specifieke vereisten.

+Heb ik voor mijn bestemming een visum nodig?

Voor reizen naar vele landen is een visum verplicht. Bij de landeninformatie van het betreffende land kunt u hier meer informatie over vinden. Voor bepaalde landen dient u dit visum reeds in Nederland aan te vragen. NRV biedt u de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief het visum aan te vragen via het CIBT. Klik hier voor meer informatie.

Uiteraard kunt u ook zelf het visum regelen. Indien u zelf uw visum aanvraagt, kunt u contact opnemen met de betreffende ambassade of het consulaat.

Voor welke vorm van visumaanvraag u ook kiest, u bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig verkrijgen van een visum. NRV is niet aansprakelijk voor de eventuele kosten die voortvloeien uit het feit dat u niet in het bezit bent van een correct visum.

+Wanneer ontvang ik mijn reisbescheiden?

Uw reisbescheiden ontvangt u ongeveer tien tot zeven dagen voor vertrek. De reisbescheiden bevat belangrijke informatie zoals uw e-tickets, de contactgegevens van NRV en onze lokale partner, de hotellijst en de vouchers. Uw reisbescheiden ontvangt u per e-mail.

+Wat zijn e-tickets?

Een e-ticket is een elektronisch ticket. Uw e-ticket is het bewijs van uw geboekte vlucht en zult u per e-mail bij de reisbescheiden ontvangen.

Voorbereiding op uw reis

+Waar vind ik informatie over mijn reis?

Op onze website treft u heel veel informatie over onze reizen en reisonderdelen aan. Wanneer u op de door u gewenste reis of het door u gewenste reisonderdeel klikt, zult u een uitgebreide beschrijving van het programma/ reisonderdeel aantreffen, een overzicht van de onderdelen die inbegrepen zijn, extra informatie behorende bij de reis/ het reisonderdeel, eventuele extra opties, zoals upgrades en verlengingen, en ervaringen van NRV reizigers die u voor zijn gegaan. Tevens treft u bij onze reizen een overzicht van de voorbeeldhotels aan en de optionele excursiemogelijkheden ter plaatse.

+Moet ik nog speciale gezondheidsmaatregelen treffen?

Uiteraard is het van groot belang dat u zich goed voorbereidt wanneer u een verre reis gaat maken. Voor de voorbereiding van uw reis kunt u onder andere onze website raadplegen. Onder de land-/ reisinformatie staat altijd een kopje 'Gezondheid & Vaccinaties' opgenomen om u zo goed mogelijk te kunnen informeren.

Wij adviseren u altijd een deskundige te raadplegen wat betreft de benodigde vaccinaties. Dit kan bij de GGD, uw huisarts of bijvoorbeeld via thuisvaccinatie.nl.

Bij het maken van een verre reis is het aan te raden middelen tegen uitdroging, reisziekte, diarree of verstopping mee te nemen in uw toilettas. Dergelijke artikelen vindt u bijvoorbeeld op veiligopreiswinkel.nl.

Let u altijd op de kwaliteit van het drinkwater. Het verdient aanbeveling steeds gezuiverd water in flessen te kopen.

+Kan ik online inchecken voor mijn vlucht?

Of u online kunt inchecken voor uw vlucht hangt af van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen is het inmiddels vanaf 24 uur voor vertrek mogelijk om online in te checken zodat u op de luchthaven alleen nog maar uw bagage hoeft af te geven. Helaas is het voor groepsreizen niet altijd mogelijk om online in te checken.

Check hier of uw luchtvaartmaatschappij erbij zit.

+Wanneer dien ik aanwezig te zijn op de luchthaven?

Wij adviseren u om minimaal 2,5 uur voor vertrek op Schiphol aanwezig te zijn. Houd u rekening met drukte op de wegen en op het spoor richting Schiphol. Houd u er tevens rekening mee dat u na de check-in nog de paspoort- en veiligheidsformaliteiten dient te doorlopen en dat de afstand van de check-in balie naar uw gate groot kan zijn, wat ook de nodige tijd in beslag kan nemen.

Tijdens uw reis

+Word ik bij aankomst op Schiphol verwelkomd?

NRV heeft geen balie op Schiphol. U zult dan ook niet op Schiphol voorafgaand aan uw vlucht door één van onze medewerkers worden verwelkomd. Uw e-tickets heeft u reeds per e-mail ontvangen zodat u zelf kunt bepalen hoelang van te voren u op Schiphol wenst te arriveren. Wij raden u overigens wel aan om tijdig aanwezig te zijn op Schiphol om zodoende eventuele risico's uit te sluiten.

+De reis verloopt niet zoals verwacht. Wat moet ik nu doen?

Ondanks onze inspanningen om uw reis helemaal naar tevredenheid uit te voeren, kan het voorkomen dat tijdens uw reis iets niet naar wens is. Mocht dit het geval zijn dan vragen wij u dit reeds op de bestemming kenbaar te maken bij uw reisleiding of onze lokale partner, zodat met uw persoonlijke wensen rekening kan worden gehouden en uw reis alsnog naar tevredenheid kan plaatsvinden. Mocht het ter plaatse niet naar tevredenheid worden opgelost dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons zodat wij in de mogelijkheid worden gesteld uw klachten op te lossen; achteraf is dit immers veelal niet meer mogelijk. Mocht u na afloop van uw reis bepaalde zaken onder onze aandacht willen brengen, dan kunt u dit schriftelijk doen. Klik hier voor het
Contactformulier Afdeling Kwaliteitszorg. Onze Afdeling Kwaliteitszorg zal vervolgens contact met u opnemen.

+Word ik bij aankomst op de bestemming verwelkomd?

Of u bij aankomst op de bestemming zal worden verwelkomd door onze plaatselijke vertegenwoordiger hangt af van de reis/ het reisonderdeel dat u bij ons heeft geboekt. Indien u bij aankomst zal worden verwelkomd, staat dit expliciet in de beschrijving van uw reis opgenomen.

+Waar kan ik ter plaatse terecht in geval van vragen?

In geval van vragen kunt u ter plaatse terecht bij uw chauffeur of gids. Wanneer deze uw vragen niet kunnen beantwoorden of wanneer u niet door reisleiding wordt begeleid, adviseren wij u contact op te nemen met ons lokale agentschap. De contactnummers van onze contactpersoon ter plaatse staat altijd aangegeven in uw reisbescheiden. Mocht uw vraag niet afdoende zijn beantwoord dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met NRV. Houd u rekening met het tijdsverschil. Alleen in geval van nood zijn wij 24 uur per dag (telefonisch) bereikbaar.

Na afloop van uw reis

+Waarom wordt na afloop van de reis een enquête toegestuurd?

Na afloop van de reis vragen wij u een enquête in te vullen waarin u uw bevindingen over uw reis kenbaar kunt maken. Op deze manier kunnen wij onze kwaliteitsnormen handhaven en deze aan u als reiziger garanderen. De enquêtes zullen intern door ons worden verwerkt en indien nodig dan wel wenselijk, zullen aanpassingen worden gemaakt om de uitvoering van de reis te bevorderen.

Naast het invullen van de enquête kunt u tevens leuke weetjes aan ons doorgeven of andere relevante informatie over uw reis/ bestemming. Voor de moeite die u neemt om de enquête in te vullen en om overige informatie naar ons op te sturen, ontvangt u NRV Reispunten waarmee u kunt sparen voor korting op een toekomstige reis.

+Hoe kan ik mijn reiservaringen kenbaar maken?

Uw bevindingen kunt u op verschillende manieren aan ons kenbaar maken. Zo ontvangt u a afloop van uw reis een enquête waarin u uw bevindingen kunt weergeven, kunt u een kort verslag maken van bijvoorbeeld de accommodaties waarin u bent verbleven en de excursies die u heeft gedaan. Voorts kunt u een uitgebreid reisverslag maken die wij vervolgens bij de betreffende reis op onze website plaatsen: toekomstige reizigers kunnen dan alvast een voorproefje krijgen op hetgeen hen te wachten staat.

Mocht u reiservaringen willen delen waarop u graag een reactie wilt ontvangen dan kunt u dit opnemen met onze Afdeling Kwaliteitszorg. Klik hier voor het formulier om uw bevindingen kenbaar te maken

+Ik heb een klacht over mijn reis. Waar moet ik deze indienen?

Wanneer u een klacht heeft over uw reis dan vragen wij u dit reeds op de bestemming kenbaar te maken bij uw reisleiding of onze lokale partner, zodat met uw persoonlijke wensen rekening kan worden gehouden en uw reis alsnog naar tevredenheid kan plaatsvinden. Mocht het ter plaatse niet naar tevredenheid worden opgelost dan verzoeken wij u contact op te nemen met NRV in Nederland zodat wij in de mogelijkheid worden gesteld uw klachten op te lossen; achteraf is dit immers veelal niet meer mogelijk. Mocht u na afloop van uw reis bepaalde zaken onder onze aandacht willen brengen, dan kunt u dit schriftelijk doen. Klik hier voor het
Contactformulier Afdeling Kwaliteitszorg. Onze Afdeling Kwaliteitszorg zal vervolgens contact met u opnemen.

Algemeen

+Wie is NRV?

NRV biedt een zeer uitgebreid aanbod van groeps- en privéreizen en zelf samenstel reizen naar bestemmingen in Azië, Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en de Verenigde Staten.

Reizen met NRV betekent comfortabel op vakantie gaan. Onze rondreizen hebben wij met zorg samengesteld en bevatten een evenwichtige mix tussen cultuur en natuur. Uiteraard laten wij u tijdens uw reis kennismaken met de hoogtepunten van de bestemming, verblijft u in sfeervolle drie- en viersterrenhotels, zullen wij er tijdens uw vakantie voor zorgen dat het u aan niets zal ontbreken en proberen we altijd een ‘local touch’ aan uw reis te geven, zodat u ook écht kennismaakt met de bestemming!

Niet alleen tijdens de reis, maar ook voorafgaand aan de reis en na afloop mag u veel service van ons verwachten. Zo vinden wij het onder andere belangrijk dat u goed geïnformeerd zal worden. U treft dan ook heel veel informatie op onze website: niet alleen over onze reizen, maar ook over de bestemming zelf, de hoogtepunten die u eigenlijk niet mag missen en allerhande zaken om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw verre reis. Ons contactcenter staat tijdens werkdagen en op zaterdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, zowel per e-mail als telefonisch. En wilt u alvast in de stemming komen voor uw reis, meer weten over een bepaalde bestemming of nader kennismaken met NRV? Kom dan naar het NRV Reiscafé om één van onze sfeervolle en informatieve shows bij te wonen. Een goede voorbereiding en uniek in Nederland!

+Wat voor soort reizen biedt NRV?

NRV biedt reizen naar verre bestemmingen. Wij bieden zowel groepsreizen als privéreizen en zelf samenstel reizen aan.

+Wat is het NRV Reiscafé?

Het NRV Reiscafé is het eigen reistheater van NRV waar u van harte welkom bent voor het bijwonen van één van onze shows. Onder het genot van een drankje ontvangt u veel informatie over de door u gewenste bestemming, ziet u twee prachtige reisreportages en bestaat uiteraard voldoende de mogelijkheid om uw vragen te stellen.

Klik hier voor meer informatie over het NRV Reiscafé of voor het reserveren van uw plaatsen.

+Is NRV aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds?

Bij NRV kunt u met een gerust hart uw vakantie boeken. Wij zijn namelijk aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, instanties die u als reiziger de meeste zekerheid geven.

Klik hier voor de Reisvoorwaarden en overige belangrijke informatie.

+Op welke manier kom ik in contact met NRV?

Wilt u contact opnemen met NRV? Klik hier om via het contactformulier uw vragen en/ of opmerkingen over ons reisaanbod, uw reservering of bijvoorbeeld onze website te stellen. Onze e-mails worden in de regel binnen 24 uur beantwoord.

Liever telefonisch contact? Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 9:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag tussen 9:00 tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 070-3076700. Wij beantwoorden graag uw vragen!

+Wat zijn de betalingscondities van NRV?

NRV hanteert de betalingsvoorwaarden van de ANVR Reisvoorwaarden. Dit betekent dat u bij boeking een aanbetaling dient te voldoen van 20% van de reissom. Het restant van de reissom dient uiterlijk zes weken voor de dag van vertrek door ons ontvangen te zijn.

Wanneer u gebruik maakt van een aanbieding kan het zijn dat wordt afgeweken van bovenstaande betalingsvoorwaarden. Dit staat altijd bij de betreffende aanbieding/ reis vermeld.

Website

+Wat is 'Mijn NRV'?

‘Mijn NRV’ is uw persoonlijke domein op NRV.nl waarmee u onder andere toegang heeft tot uw adresgegevens, boekingsgegevens en reisbescheiden. Verder kunt u binnen ‘Mijn NRV’ uw Reispuntensaldo raadplegen, foto's uploaden en bijvoorbeeld reisschema's maken.

Hoewel wij bij het weergeven van ‘Mijn NRV’ de grootste zorgvuldigheid betrachten, is het mogelijk dat er onvolkomenheden genoteerd staan. Voor deze en andere onvolkomenheden kan NRV niet aansprakelijk worden gesteld. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de inhoud van uw persoonlijke domein.

+Hoe vraag ik mijn wachtwoord voor Mijn NRV (opnieuw) aan?

Uw wachtwoord voor ‘Mijn NRV’ kunt u heel eenvoudig aanvragen.

+U bent nog niet als NRV klant geregistreerd:

Klikt u dan op 'Mijn NRV' en vervolgens op 'Ik wil me registreren als nieuwe klant'. U dient dan uw persoonlijke gegevens in te voeren en ontvangt nadat u de registratie voltooid heeft, een e-mail op het opgegeven e-mailadres. Hierin staat uw wachtwoord aangegeven en kunt u voortaan inloggen op onze website.

+Heeft u al een registratie op Mijn NRV, maar bent u uw wachtwoord vergeten?

Dan kunt u op 'Wachtwoord vergeten' klikken en dient u uw e-mailadres en verificatiecode in te voeren. U ontvangt dan een e-mail met uw wachtwoord waarmee u weer kunt inloggen op ‘Mijn NRV’.

+Kan ik mijn wachtwoord voor Mijn NRV wijzigen?

Uw wachtwoord van ‘Mijn NRV’ wijzigen, gaat heel eenvoudig. Log in met uw e-mailadres en het bestaande wachtwoord. U komt vervolgens in 'Mijn Gegevens'. Door op 'Wachtwoord wijzigen' te klikken, kunt u uw bestaande wachtwoord aanpassen naar een door u gewenst wachtwoord.

+Wat zijn Reispunten?

Bij NRV kunt u sparen voor Reispunten waarmee u tot maar liefst € 100,- korting op uw toekomstige boeking kunt verdienen. Reispunten sparen, doet u heel eenvoudig: door ons te helpen onze informatie op onze website zo up to date mogelijk te houden, kunt u Reispunten verdienen. Reispunten ontvangt u onder meer voor het aanleveren van reisverslagen, vakantievideo’s of leuke tips over één van onze bestemmingen!

Klik hier voor meer informatie over NRV Reispunten .

/info/reispunten

+Hoe word ik lid van de nieuwsbrief?

Op onze website kunt u zich heel eenvoudig aanmelden voor onze nieuwsbrief. Klik in het rechtermenu op 'Nieuwsbrief', registreer uw gegevens en u bent direct geabonneerd op onze nieuwsbrief waarmee u periodiek op de hoogte zult worden gehouden van onze speciale acties, mooie aanbiedingen en overig reisnieuws.

17 dagen Hoogtepunten van Namibië: altijd de beste prijs
Bewaar reis Boek nu

Reisroute per dag

01Amsterdam - Windhoek

02Aankomst Windhoek

03Windhoek - Kalahari/ Mariental

04Kalahari/ Mariental - Fish River Canyon

05Fish River Canyon - Aus

06Kolmanskop - Lüderitz

07Aus - Sossusvlei/ Namib-Naukluft Nationaal Park

08Sossusvlei - Dune 45 - Deadvlei

09Sossusvlei/ Namib-Naukluft Nationaal Park - Swakopmund

10Swakopmund

11Swakopmund - Uis - Twyfelfontein - Khorixas

12Khorixas/ Twyfelfontein - Ojikandero - Etosha Nationaal Park

13Etosha Nationaal Park

14Outjo/Etosha Nationaal Park - Waterberg Plateau Park

15Waterberg Plateau Park - Windhoek

16Windhoek - Amsterdam

17Amsterdam

Bewaar reis Boek nu
 

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam