Ring of Kerry
Kust Noord-Ierland
Belfast Castle
Poulnabrone dolmen in The Burren
Cliffs of Moher
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Beste reistijd Ierland

Naar alle rondreizen Ierland

Beste reistijd

De beste reistijd naar Ierland is afhankelijk van verschillende factoren. Voor vele reizigers zijn het klimaat en het weer belangrijke aspecten voor de beste reistijd. De temperaturen in de zomermaanden zijn het meest aangenaam. In deze maanden heeft u de meeste kans op zon en nog belangrijker, de minste kans op regen. Naast de prachtige groene landschappen en schapen, is er ook altijd kans op regen.

Naast de prachtige groene landschappen en schapen is er ook altijd kans op regen, maar laat de regen u niet afschrikken voor een heerlijke vakantie naar het prachtige Ierland. De meeste neerslag in Ierland valt in de winter, dit kan zijn in de vorm van regen en sneeuw. Ondanks de neerslag vinden vele reizigers Ierland in de wintermaanden het mooist. Als liever de neerslag ontwijkt, reis dan niet naar Ierland in de maanden oktober tot en met januari. Deze maanden hebben de meeste kans op neerslag.

Hoewel Ierland misschien wel op zijn allermooist is als het regent, is de beste reistijd voor Ierland mei en september. De late lente en vroege herfst bieden de grootste kans op constant, helder, droog en zonnig weer. Zekerheid is er niet, maar als het regent, regent het vaak alleen in de ochtend en schijnt in de middag de zon.

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis