Rocky Island, Finland
kasteel van St. Olaf, Finland
Noorderlicht
Saimaa meer, Finland
Helsinki, Finland
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Beste reistijd Finland

Naar alle rondreizen Finland

Beste reistijd

De beste reistijd voor Finland is sterk afhankelijk van uw doel. De meest geschikte reisperiode is dan ook niet te beantwoorden. Elk seizoen heeft zijn charme, waarbij u de voor- en nadelen moet afwegen tegenover uw vakantie planning.

Over het algemeen worden de zomermaanden als beste reistijd beschouwd (juni, juli en augustus). De dagen zijn lang en in juni en juli kunt u genieten van de middernachtzon. Bovendien heeft u in deze periode voldoende daglicht/zonuren voor vele leuke activiteiten en vanaf eind augustus is het eerste noorderlicht al weer te zien in het noorden, een unieke gewaarwording!

In de maanden februari, maart, september en oktober kunt u bij heldere nachten, vooral in Fins Lapland, genieten van het Noorderlicht. Er is nooit zekerheid dat u het Noorderlicht kunt bewonderen, maar mocht u dit zien, zal dit u zeker verwonderen.

Ondanks dat de winters koud zijn met korte dagen en lange nachten, heeft ook dit seizoen zijn prachtige charme. De maanden eind februari en maart zijn het meest geschikt om van de sneeuw te genieten. Daarnaast heeft u in de winterperiode meer kans het Noorderlicht te zien, omdat de nachten lang duren.

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis