Rio de Janeiro
Iguaçu
Amazone
Pantanal
Salvador
Ilha Grande
Paraty
Chapada Diamantina
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Optimaal genieten van een fly-drive Brazilië

Ontdek de prachtige natuur en boeiende cultuur tijdens een fly-drive Brazilië. Rijd zelfstandig door Brazilië met een huurauto naar uw keuze en geniet van de vrijheid. Bezoek de wereldsteden van Brazilië, maak een stadstour door de koloniale steden en kijk uw ogen uit bij de prachtige natuurgebieden waar u naar toe rijdt. Na het zien van alle bijzondere bezienswaardigheden kunt u heerlijk ontspannen op één van de prachtige stranden van Brazilië. Bekijk snel ons aanbod en boek uw favoriete fly-drive Brazilië gemakkelijk online.

Bezienswaardigheden Brazilië

Met een fly-drive Brazilië kunt u gemakkelijk naar de bezienswaardigheden reizen. Verken bijvoorbeeld met uw huurauto de prachtige kustlijn van São Paulo en ontspan op het prachtige strand van Camburí. Vervolgens kunt u doorrijden naar Paraty, een 17e-eeuwse havenstad waar de koloniale sfeer goed bewaard is gebleven. Aan de andere kant van Brazilië kunt u met uw huurauto genieten van de prachtige omgeving van Porto de Galinhas. Geniet hier van uitgestrekte suikerrietvelden, moeraslanden en witte zandstranden met prachtig water om in te snorkelen. Ook kunt u met uw huurauto een bezoek brengen aan de Salinas Grandes, de op één na grootste zoutvlakte ter wereld. Wat denkt u verder van een bezoek aan de beroemde bezienswaardigheid, de Iguaçu watervallen, en natuurlijk de steden Rio de Janeiro en Salvador? Aan het eind van uw fly-drive Brazilië heeft u genoeg prachtige verhalen om bij thuiskomst te vertellen.

Ontspannen fly-drives Brazilië

Naast prachtige bezienswaardigheden biedt een fly-drive Brazilië van NRV u ook de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen. Verblijf bijvoorbeeld meerdere dagen op het tropische eilandparadijs Ilha Grande. Hier kunt u natuurlijk zonnebaden op het strand, maar ook zwemmen en snorkelen in het kristalheldere water. Ook in Praia do Forte is het heerlijk ontspannen. Praia do Forte is een rustig, autovrij paradijs en benadrukt het behoud van de lokale flora en fauna. Wilt u toch nog een beetje avontuur meepikken? Ga dan op safari in Pantanal om wildleven te spotten of wandel door de jungle in de Amazone.

Rondreizen > Rondreizen Brazilië

Fly-drive Brazilië

 
Met een fly-drive Brazilië kunt u samen met uw reisgezelschap op uw eigen manier Brazilië ontdekken. Alles is al voor u geregeld: de vlucht, de accommodaties en de reisroute. Onze reisprogramma’s zijn natuurlijk wel flexibel aan te passen. We hebben een uitgebreid aanbod aan upgrade- en verlengmogelijkheden. Ontdek de Braziliaanse cultuur en de prachtige natuur met een fly-drive Brazilië.
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis