alg4.jpg
alg3.jpg
alg2.jpg
alg1.jpg

Belangrijke informatie omtrent het coronavirus

Geachte NRV reiziger,

Net als u zijn ook wij overvallen door het tempo waarin overheden wereldwijd maatregelen nemen die de mobiliteit ernstig beperken. Heel veel landen hebben inreisbeperkingen voor Nederlanders en Belgen. Veel landen zijn zelfs volledig ‘op slot’. Vluchtschema’s worden geminimaliseerd. Wij begrijpen dat u graag wilt weten wat dit betekent voor uw geboekte reis met NRV. Het zijn uitzonderlijke omstandigheden en er zijn dan ook uitzonderlijke oplossingen.

We hebben al aangekondigd dat we alle reizen t/m vertrek 15 april 2020 annuleren. Inmiddels hebben we besloten om nu ook alle reizen t/m vertrek 14 mei 2020 te annuleren. De reisovereenkomst wordt door NRV opgezegd. Vertrekt u in deze periodes dan wordt u gebeld of gemaild om een oplossing te bespreken:
 • U kunt omboeken naar een andere gepubliceerde vertrekdatum later in het jaar of in 2021. Voor de omboekvoorwaarden klik hier.
 • U krijgt van ons een voucher met SGR garantie. Dit voucher garandeert het bedrag dat u aan ons betaald heeft, en gebruikt u om een toekomstige reis bij NRV te boeken. Voor de voucher voorwaarden klik hier.

  Voor alle reizen met vertrek t/m 31 mei 2020 mag u omboeken. Voor de omboekvoorwaarden klik hier.

  Wij zijn net als u bezorgd over de ontstane uitzonderlijke situatie, en houden u op de hoogte van alles wat gevolgen heeft voor uw boeking.
 • Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  Bezoek ons Reiscafé!

  Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
  Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

  Reserveer gratis