Het bruisende Ho Chi Minh City
Het bruisende Ho Chi Minh City
Logeren middenin de Mekong Delta
Logeren middenin de Mekong Delta
Boottocht over de Parfumrivier in Hué
Boottocht over de Parfumrivier in Hué
Koloniaal Hoi An
Koloniaal Hoi An
Koele hooglanden van Dalat
Koele hooglanden van Dalat

Het Warme Zuid-Vietnam

Privéreis | 16 dagen v.a.
2239i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
08-12-2024
Reisduur
16dagen
Aantal personen
2 volwassenen

inclusief 175,00 korting

Zomersale!i

Voorwaarden Zomersale

- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groepsreizen en privéreizen met vertrek t/m 2025
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
- Korting is van toepassing op de basis verkoopprijs

(inclusief 175,00 korting)

Voorwaarden Zomersale

- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groepsreizen en privéreizen met vertrek t/m 2025
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
- Korting is van toepassing op de basis verkoopprijs
Zomersale!i
Overnachten in het hart van de Mekong Delta
De koele hooglanden van Dalat ontdekken
Stadstour door Hué incl. boottocht over de Parfum Rivier en de Verboden Paarse Stad
Heerlijke stranddagen in Nha Trang en Hoi An
Rondreis met privéchauffeur per airco auto/minivan

Bruisend Ho Chi Minh City, de groene Mekong Delta en witte stranden

Met een lengte van ca. 3000 kilometer heeft Vietnam een groot klimaatverschil tussen noord en zuid. Waar de temperatuur in de winterperiode in Noord-Vietnam onder het vriespunt kan komen, is het in Zuid-Vietnam een stuk aangenamer. Start de reis in metropool Ho Chi Minh City, vaar door de Mekong Delta, ontdek verschillende stranden aan de kustlijn en fiets door het gezellige Hoi An!

"'De reis naar Vietnam was een onvergetelijke ervaring. Prachtig land met ontzettend vriendelijke bevolking. Mooie, leerzame en ontspannen excursies onder leiding van excellente gidsen. Hele goede chauffeurs in het hectische verkeer van dit land. Prachtige hotels met uitstekende voorzieningen. Schoon en met zeer behulpzaam personeel. '"

Vis

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam - Ho Chi Minh City

Vertrek luchthaven
Heenvlucht
Overnachting in het vliegtuig

Eindelijk is het zover: uw prachtige rondreis door het zuiden van Vietnam gaat van start! Vandaag vertrekt u met het vliegtuig naar Ho Chi Minh City. Lees in het vliegtuig uw programma van de komende weken nog eens door. Wat waanzinnig dat u dit prachtige land gaat ontdekken! U overnacht in het vliegtuig.

DAG
02

Aankomst in Ho Chi Minh City

vn_saigon.jpg
Aankomst in Ho Chi Minh City
Ontmoeting met onze lokale vertegenwoordiger
Eerste overnachting in metropool Ho Chi Minh City

Welkom in Vietnam! Bij aankomst op de luchthaven staat onze lokale vertegenwoordiger u op te wachten. Op weg naar uw hotel in het centrum van de stad rijdt u langs de highlights van Ho Chi Minh City. Onze vertegenwoordiger zal u informeren over de Vietnamese gewoontes en is de aangewezen persoon voor leuke en handige tips!

Op weg naar het hotel vangt u een eerste glimp op van Ho Chi Minh City, het voormalige Saigon. Voor de hereniging van Vietnam in 1975 was Saigon de hoofdstad van Zuid-Vietnam. Inmiddels is de stad uitgegroeid tot bruisende metropool. Vandaag heeft u geen druk programma, maar de rest van de dag tijd om aan het klimaat en het tijdsverschil te wennen. Geniet ’s avonds op eigen gelegenheid van een diner in één van de vele leuke restaurants in de stad.

DAG
03

Ho Chi Minh City / Cu Chi-tunnels

vn_al_cuchi.jpg
Vrije dag in Ho Chi Minh City
Cu Chi-tunnels (optionele excursie)
Tweede overnachting in Ho Chi Minh City

Vandaag heeft u een vrije dag in Ho Chi Minh City. Bent u geïnteresseerd in het roerige oorlogsverleden van Vietnam? Maak dan zeker een indrukwekkende optionele excursie naar de beruchte Cu Chi-tunnels. Eerst bezoekt u Tay Ninh, de bakermat van het Cao Dai-geloof – een unieke religie die elementen van verschillende godsdiensten in zich verenigt. Vervolgens rijdt u naar de indrukwekkende Cu Chi-tunnels, het ondergrondse tunnelcomplex van de Vietcong. Vanuit hier voerden zij aanvallen uit op de Amerikaanse troepen. Fascinerend hoe het ingenieuze netwerk van maar liefst 250 kilometer de ondergrondse ziekenhuizen, commandoposten en wapenfabrieken met elkaar verbond. Aan het einde van de middag wordt u weer teruggebracht naar uw hotel in Ho Chi Minh City.

U kunt er ook voor kiezen om op eigen gelegenheid enkele highlights of mooie verborgen plekken van de stad te ontdekken. Ga winkelen in Dong Khoi Street – de belangrijkste en meest bruisende winkelstraat van Ho Chi Minh. Op deze statige boulevard met bomen en Frans-koloniale gebouwen waant u zich bijna in Europa. Naast souvenirwinkels met lakwerk en zijde, stijlvolle koffiebars en restaurants, vindt u hier vooral chique boetieks en moderne shoppingmalls met exclusieve merkkleding en juwelen. Winkelt u ook graag minder luxe, bezoek dan de nabijgelegen overdekte markt Ben Than: een geliefd adres voor leuke koopjes en typisch Vietnamese producten. Moe van het onderhandelen? Bestel bij een van de eetstalletjes binnen in de markt een frisse fruitsap of een geurige lokale lekkernij.
Struin ‘s avonds de winkels en straatstalletjes nog eens af voor leuke souvenirs en sluit de dag af met een lekker diner naar keuze op eigen gelegenheid.

DAG
04

Ho Chi Minh City - Cai Be (Mekong Delta) (ca. 120 km / 3 uur)

Criteo - Thailand, Vietnam & Cambodja
Vertrek Ho Chi Minh City
Per traditionele sampan de Mekong Delta verkennen
Fietstocht langs rijstvelden en traditionele dorpen (ca. 2 uur)
Kookworkshop Vietnamese specialiteiten
Overnachting in Cai Be

Op bezoek in het hart van de Mekong Delta, wat een bijzondere ervaring! U verblijft in de Mekong Lodge dat één van de leukste accommodaties van de Delta is. Het is hier een stuk minder toeristisch en u zult hier vele leuke activiteiten ondernemen! Vanuit de lodge stapt u zo op de fiets voor een tochtje langs de rijstvelden en dorpjes en maakt u een mooie boottocht in traditionele sampans. Ook zult u op culinair gebied verwend worden en leren over de Vietnamese keuken.

Vanuit Ho Chi Minh City wordt u opgehaald om naar Cai Be te rijden. Onderweg bezoekt u de Cao Dai Tempel. Cai Be ligt midden in de Mekong Delta; een zeer vruchtbaar gebied, prachtig begroeid en intens groen. Een groot contrast met de miljoenenstad waar u vanochtend wakker werd. Het zal u niet verbazen dat hier ongeveer de helft van alle landbouwproducten van Vietnam vandaan komt. U vindt hier vele plantages en rijstvelden, waar u de Vietnamezen met hun typische punthoeden overal aan het werk ziet op het land. In Cai Be klimt u aan boord van een traditionele sampan en vaart u de Mekong Delta in, waar u oog in oog zult staan met het traditionele dagelijkse leven. Kinderen baden in de rivier, vrouwen wassen hier hun kleding en huizen hangen vervaarlijk scheef over de rand van de oever. U gaat aan land bij de Mekong Lodge waar u zult genieten van een overheerlijk lunch (inclusief).

In de middag maakt u een spectaculaire fietstocht over Tan Phong Eiland langs vele dorpjes, landerijen en maakt u kennis met een wel héél traditionele leefwijze! U maakt een stop bij een orchideeën kwekerij. Uiteraard kunt u onderweg, in overleg met uw gids, altijd mooie fotostops maken. In de namiddag komt u terug bij uw lodge. Hier start een gezellige kookworkshop waarin u alles leert over de Vietnamese keuken en specerijen. Aansluitend volgt een overheerlijk diner met Vietnamese specialiteiten. Overnachting in Cai Be.

DAG
05

Cai Be - Can Tho (Mekong Delta) (ca. 70 km / 1 - 2 uur)

vn_al_mekongdrijvende markt.jpg
Varen over de drijvende markt
Lokale handwerkfabriek bezoeken
Overnachting in Can Tho

Na het ontbijt bezoekt u de drijvende markt van Cai Be, een lokale handwerkfabriek en de bruisende markt aan land. Vervolgens wordt u naar Can Tho gebracht. Deze stad met inmiddels ruim 1 miljoen inwoners is de belangrijkste plaats in de Mekong Delta. De rest van de dag is ter vrije besteding. Geniet van de terrassen en restaurants langs de promenade waar het een gezellig komen en gaan is van bootjes op de rivier. Overnachting in Can Tho.

DAG
06

Can Tho - Cai Rang - Ho Chi Minh City (ca. 175 km / 3 - 4 uur)

Varen over de drijvende markt van Cai Rang
Wandelen over een lokale fruit farm
Leer traditionele noodles maken
Vertrek uit de Mekong Delta
Overnachting in Ho Chi Minh City

Vanochtend bezoekt u de grootste drijvende markt van de Mekong Delta. Na het ontbijt vaart u in een klein bootje over de zijrivieren van de Mekong, wat prachtige foto’s oplevert! U bevindt zich al snel in een bijzonder tafereel. De lokale markt van Cai Rang is een wirwar van lokale bootjes van boeren die hun handelswaren uithangen aan een lange stok op de punt van de boot. Hierdoor weet iedereen wat hij/zij verkoopt. Handel wordt direct met elkaar gedreven totdat alle goederen verkocht zijn. Ook bezoekt u een lokale fruit farm en leert u hoe Vietnamese noedels gemaakt worden. Na een wandeling over de markt van Can Tho reist u terug naar Ho Chi Minh City.

DAG
07

Ho Chi Minh City - Dalat

vn_al_dalattribe.jpg
Vertrek uit Ho Chi Minh City
Vlucht Ho Chi Minh City - Dalat
De binnenlanden van Dalat ontdekken
Proef de beste koffie uit de regio, bezoek een K’ho dorp en de Elephant Waterval
Overnachting in Dalat

Vandaag wordt u door uw chauffeur opgehaald en naar het vliegveld van Ho Chi Minh City gebracht voor de binnenlandse vlucht naar Dalat. Na aankomst zult u merken dat Dalat een bijzondere stad is door het koelere klimaat en de diversiteit aan flora en fauna, wat uniek is voor Vietnam. In de Franse tijd werd Dalat ook wel “klein Parijs” genoemd. In Dalat wordt u door uw Engelssprekende gids opgehaald en naar uw hotel gebracht.

In de middag maakt u kennis met de binnenlanden van Dalat. Samen met uw gids bezoekt u de bijzondere plekken in deze regio. Als eerste bezoekt u de Snake Pass. Hier kunt u adembenemende foto’s maken van prachtige vergezichten. Ook bezoekt u een koffietentje waar de beste koffie van de regio wordt geserveerd. Uw gids zal u alles bijbrengen over de boeren, het planten, het verbouwen en het oogsten van de koffie op de uitgestrekte koffieplantages. U rijdt verder naar diverse dorpen waar de oudste stammen van Vietnam leven, de K'ho etnische minderheid. De gids vertelt u alles over de traditionele levensstijl en culturen. Bij één van de families kunt u meehelpen met vissen, een erg bijzondere belevenis! Tevens bezoekt u één van de mooiste watervallen van Dalat, de Elephant Waterval, en stopt u bij een traditionele zijdefabriek om te leren hoe zijderupsen gehouden worden, hoe het kweken werkt en hoe de zijde uit de cocons gehaald wordt. Aan het einde van de middag keert u terug naar uw hotel in Dalat.

DAG
08

Dalat - Nha Trang (ca. 135 km / 4 uur)

vn_al_nhatrang_zoutboeren_sunset_196920401.jpg
Stadstour door Dalat
Vertrek uit Dalat
Schitterende route van Dalat naar de kust in Nha Trang
Eerste overnachting in Nha Trang

Gisteren heeft u de omgeving van Dalat verkend. Vandaag gaat u samen met de gids op pad om de stad verder te ontdekken. U brengt een bezoek aan het zomerpaleis van keizer Bao Dai, het Truc Lam Meer en het oude treinstation van Dalat, dat nog door de Fransen is gebouwd. Ook brengt u een bezoek aan het Hang Nga Crazy House, dat ook wel sprookjeshuis wordt genoemd. Een bijzonder architectonisch werk van een Vietnamese kunstenaar.

Hierna laat u Dalat achter en rijdt u richting de kust. De schitterende route met ruim 1000 meter hoogteverschil brengt u naar de gemoedelijke badplaats Nha Trang. De wuivende palmbomen, witte zandstranden en het heldere zeewater maken Nha Trang de perfecte plek voor ontspanning. Ook veel Vietnamezen komen naar Nha Trang om te genieten van hun vakantie. Naast strand zijn hier tevens vele leuke winkels, fijne restaurants en enkele beachclubs.

DAG
09

Nha Trang

vn_al_nhatrang.jpg
Vrije dag in Nha Trang
Snorkel-boottocht Tri Nguyen Aquarium/Mun Island (optionele excursie)
Tweede overnachting in Nha Trang

Vandaag heeft u een heerlijke vrije dag en kunt u lekker van het strand genieten. Ook kunt u kiezen voor een leuke optionele excursie. Ga bijvoorbeeld mee op de boottocht naar het Tri Nguyen Aquarium. Het is een iconische constructie in de vorm van een met zeepokken bezaaid piratenschip. Daarna bezoekt u Mun eiland, bekend om de wilde tropische bossen, lange stranden en kristalhelder water. Geniet van het mooie landschap en ontdek de onderwaterwereld tijdens het snorkelen. Hierna bezoekt u het Mieu vissersdorp waar u een bijzonder kijkje in het leven van de lokale vissers krijgt. Hierna wordt u teruggebracht naar uw hotel. Overnachting in Nha Trang.

DAG
10

Nha Trang - Hué

vn_trein_han_hue.jpg
Vrije dag in Nha Trang
Geniet op het strand of aan het zwembad
Nachttrein naar Hué

Ook vandaag heeft u een heerlijke dag om bij te komen van alle opgedane indrukken en te genieten aan het zwembad of het strand. Aan het einde van de dag wordt u door uw chauffeur opgehaald en naar het treinstation van Nha Trang gebracht, waar u op de nachttrein naar Hué stapt. U overnacht in de trein.

In de nachttrein slapen maximaal 4 personen per treincoupé. Het verblijf aan boord van de trein is op indeling. Bent u met minder dan 4 personen dan kan het voorkomen dat de coupé gedeeld wordt met andere reizigers. Wij raden u aan om uw eigen snacks en drinken mee te nemen aan boord van de trein.

DAG
11

Hué

VN_AL_DANANG_BEACH
Aankomst in Hué
Vrije dag in Hué
Eerste overnachting in Hué

Bijzonder om wakker te worden in de trein, terwijl het Vietnamese landschap aan u voorbij schiet. Na het ontbijt rolt de trein in de loop van de ochtend het station van Hué binnen. Hier staat de transfer al op u te wachten, om u naar uw hotel te brengen. De rest van de dag is ter vrije besteding. Trek erop uit, strijk neer op een terrasje of kom nog even bij van de treinreis. Aan u de keus! Morgen heeft u een leuk en indrukwekkend programma op de planning staan.

DAG
12

Hué

VN_AL_HUE2
Boottocht over de Parfum Rivier (Song Huong-rivier)
Stadstour door Hué (ontdek o.a. de Verboden Paarse Stad en de ambachten van Vietnam)
Tweede overnachting in Hué

U start de dag op de kleurrijke Dong Ba Markt waar u even kunt rondstruinen. Het is de grootste markt van Hué, waar van alles te koop is! Vervolgens maakt u een boottocht over de Parfum Rivier (Song Huong-rivier) en leert u het keizerlijke verleden van Vietnam kennen. Kijk tijdens het varen goed om u heen, zodat u een beeld krijgt van de lokale bevolking die in sampans op het water leven. U bezoekt de Thien Mu Pagode (ook wel ‘Linh Mu’), één van de oudste pagodes van Vietnam. Deze werd in één klap beroemd toen één van de monniken zichzelf in 1963 in Ho Chi Minh City in brand stak. Ook bezoekt u de 19e-eeuwse tombe van Tu Duc. Opvallend dat de keizer het enorme mausoleumcomplex voor zijn dood (1885) gebruikte en elders begraven ligt. Ervaar de harmonie tussen de architectuur en het omringende landschap en stel u voor hoe Tu Duc uren doorbracht in het theehuis bij het water.

‘s Middags maakt u een stadstour door Hué. Bezichtig de Verboden Paarse Stad, ooit het ommuurde privéterrein van de keizerlijke familie, en beleef de geschiedenis aan de hand van verhalen van uw gids en oude foto’s. Tot slot verkent u het Luc Bo cultuurcentrum. Hier komt u meer te weten over de traditionele ambachten en wat de lokale bevolking doet om deze eeuwenoude ambachten tot op de dag van vandaag in leven te houden. Onder begeleiding van een lokale kunstenaar ervaart u zelf hoe de iconische Vietnamese hoed, papieren lotusbloemen en de kleurrijke vliegers worden gemaakt. Tijdens uw bezoek langs de ambachten van Vietnam kan het proces van het maken van de bekende lantaarns uiteraard niet ontbreken. Overnachting in Hué.

DAG
13

Hué - Danang - Hoi An (ca. 135 km / 3 - 4 uur)

Hoi An lampionnen
Vertrek uit Hué
Tocht over de Hai Van Pass (Wolkenpas)
Stadswandeling door Hoi An
Eerste overnachting in Hoi An

Vanmorgen verlaat u Hué en rijdt u naar het karakteristieke stadje; Hoi An. Onderweg houdt u een korte pauze bij Lang Co, een vissersdorpje aan de kust. Hier heeft u de mogelijkheid naar het toilet te gaan en even de benen te strekken. Dan reist u verder over de Hai Van Pass (Wolkenpas), met uitzicht over bergen, zee, idyllische strandjes en kleine dorpen. Wat een adembenemend mooie kustweg! Natuurlijk kunt u een fotostop maken. Hierna rijdt u naar de Marble Mountains en bezoekt u het steenhouwdorpje.

Na een tocht door de Marble Mountains, langs prachtige grotten en tempels, komt u in de loop van de dag aan in het schilderachtige Hoi An met zijn Frans koloniale huizen en mystieke Aziatische bruggetjes. Hier maakt u een stadswandeling met uw gids waarbij u o.a. een bezoek brengt aan de Japanse brug, oude koopmanshuizen en pagodes. De stad hangt vol met kleurrijke lampionnen, een sfeervol geheel! Overnachting in Hoi An.

DAG
14

Hoi An

vn_al_cuadaistrand.jpg
Vrije dag in Hoi An
Dagje meedraaien met de rijstboer (optionele excursie)
Bezoek het oude Tempelcomplex van My Son (optionele excursie)
Zonsondergang aanschouwen op de Thu Bon Rivier (optionele excursie)
Tweede overnachting in Hoi An

Hoi An is een ontspannen plaatsje, dat inmiddels is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. U heeft vandaag een vrije dag. Maak zeker gebruik van de gratis fiets die het hotel voor u beschikbaar stelt. Fiets op eigen gelegenheid lekker naar het strand, maak een fietstocht door de rijstvelden en het platteland rond Hoi An, of bezoek nogmaals het historische centrum op de fiets. De plaatselijke bevolking is uiterst vriendelijk, u kunt rekenen op verrassende ontmoetingen!

Er zijn vanuit Hoi An verschillende optionele excursies mogelijk. Wat dacht u van een dagje meelopen op een lokale Vietnamese boerderij (optionele excursie)? Hierbij leert u alles over het verbouwen van rijst, werkt u een stukje mee op het platteland en maakt u kennis met het werk en de familie op een lokale boerderij. De dag begint gelijk goed met een tochtje op de rug van een waterbuffel! Op de boerderij leert u ook overheerlijke, krokante Vietnamese pannenkoeken maken. Uiteraard krijgt u daar een verkoelend drankje bij.
U kunt vandaag ook een excursie maken naar de eeuwenoude tempels van My Son (optionele excursie) en de prachtige ruïnes bekijken uit de tijd van de Champa-dynastie, met invloeden uit de Indiase cultuur en het hindoeïsme. Deze tempels, uit de 7e tot en met de 13e eeuw, zijn anders dan de tempels en pagodes die u tot nu toe zag in Vietnam.
Of maak tijdens zonsondergang een boottocht op de Thu Bon Rivier. Aan u de keus, er is genoeg te doen. In de avond kunt u heerlijk rondlopen in het sfeervol verlichte Hoi An met vele uitstekende restaurants.

DAG
15

Hoi An - Danang - Ho Chi Minh - Amsterdam

vn_al_japansebrug.jpg
Vertrek uit Hoi An
Binnenlandse vlucht vanaf Danang naar Ho Chi Minh
Terugvlucht vanaf Ho Chi Minh naar Amsterdam

De laatste dag van uw rondreis door Vietnam is aangebroken. Afhankelijk van uw vluchttijd heeft u vandaag tijd om de laatste souvenirs te kopen of nog even heerlijk te lunchen. U wordt opgehaald om naar de luchthaven van Danang te gaan voor uw binnenlandse vlucht naar Ho Chi Minh. Vanuit hier heeft u uw terugvlucht naar Amsterdam.

DAG
16

Aankomst in Amsterdam

Aankomst terugvlucht
Aankomst in Amsterdam

Vandaag landt u weer in Amsterdam. U heeft een onvergetelijke tijd gehad in Vietnam waarin u het land écht heeft leren kennen. De mooie foto’s herinneren u aan de prachtige hoogtepunten die u tijdens de reis heeft gezien. De thuisblijvers zijn vast benieuwd naar uw ervaringen!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
4 opties
Open+
+Extra's
15 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Vervoersopties
Open+
16 dagen Het Warme Zuid-Vietnam: altijd de beste prijs
Retourvluchten
Luchthavenbelastingen en brandstofheffing

Inclusief

Binnenlandse vlucht Ho Chi Minh City - Dalat
Binnenlandse vlucht Danang - Ho Chi Minh
Ruimbagage (zie vluchtinfo)
Ruimbagage binnenlandse vlucht 20 kg
Nachttrein Nha Trang - Hué in een 4-persoonscouchette met bed en airco
Rondreis met privéchauffeur in airco-auto/minibus op dag 2, 4 t/m 8, 10 t/m 13 en 15
Engelssprekende gids van dag 2, 4 t/m 8 en 10 t/m 13
Verblijf in goed verzorgde middenklasse of superiorklasse hotels (afhankelijk van uw keuze)
Iedere dag ontbijt
1x lunch en 1x diner
Stadsrondrit langs de bezienswaardigheden van Ho Chi Minh City
Sampan-boottocht door de Mekong Delta incl. een bezoek aan de drijvende markt van Cai Rang
Verblijf in de Mekong Delta incl. fietstocht en kookworkshop
Stadstour door Dalat incl. het Bao Dai Zomerpaleis, het Truc Lam Meer en het Nang Nga Crazy House*
Bezoek aan traditionele bergstammen, koffieplantages en een waterval in de omgeving van Dalat*
Op ontdekking in Hué incl. boottocht over de Parfum Rivier, de Thien Mu Pagode, de keizerlijke tombe van Tu Duc en de Verboden Stad*
Panorama route van Hué naar Hoi An via de Hai Van Pass incl. bezoek aan de Marble Mountains*
Stadswandeling door Hoi An met Japanse brug, oude koopmanshuizen en pagodes*
Heerlijk strandverblijf Nha Trang en Hoi An
Fiets tot uw beschikking in Hoi An
* Entreegelden dienen ter plaatse nog te worden voldaan (zie ook extra informatie)

Exclusief

Entreegelden: ca. € 48 p.p. (omgerekend ca. 1.777.599 VND p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Eventuele optionele excursies
Visum Vietnam
Fooien
Overige maaltijden
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Calamiteitenfonds: €2.50 per boeking
Reserveringskosten: €35 per boeking
SGR Bijdrage: €5 per persoon
+Verlengen
4 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+