alg4.jpg
alg3.jpg
alg2.jpg
alg1.jpg

Nieuwsbericht: 15 april 2022NRV volgt de wens van haar reizigers en verlaagt de maximale groepsgrootte.

Een paar maanden geleden hebben wij een steekproef gehouden onder onze groepsreizigers. We wilden o.a. graag weten wat uw mening was over de maximum groepsgrootte van onze rondreizen.  De uitkomst was duidelijk; u reist het allerliefst in een kleine groep! En heel eerlijk, wij natuurlijk ook. 

De vele voordelen van reizen in een kleine groep.

Reizen in een kleine groep heeft veel voordelen. Het is niet alleen comfortabeler, maar ook

  -   overzichtelijker

  -   persoonlijker; u leert medereizigers sneller en beter kennen

  -   minder tijdverlies bij het in- en uitstappen onderweg

  -   meer rust bij het bezoeken van bezienswaardigheden en bij de stops onderweg

  -   meer en persoonlijkere aandacht van de reisleiding

Een ander belangrijk argument dat u met ons deelde waarom u het liefst in een kleine groep reist is het gevoel van veiligheid. Reizen in een kleine groep vergroot uw gevoel van veiligheid en dat voelt comfortabeler.

Wat is een kleine groep? 

Daarover liepen de meningen van onze groepsreizigers nogal uiteen. Wij hebben daarom besloten een bandbreedte aan te houden. De maximum groepsgrootte van onze reizen varieert per reis en bestemming en loopt uiteen van maximaal 16 tot maximaal 26 reizigers.

Zijn er uitzonderingen? Ja, een enkele. 

De door NRV zelf georganiseerde reizen naar de VS en Canada met Nederlandssprekende reisleiding hebben een maximum groepsgrootte van 30. Deze concessie is nodig om deze reizen betaalbaar te houden.

Zitten er ook nadelen aan het reizen in kleine groepen?

Het enige nadeel is dat reizen in een kleine groep per persoon duurder is dan reizen in grotere groepen. Reken maar even mee. De kosten voor reisleiding, busvervoer en chauffeur blijven gelijk ongeacht het aantal reizigers in de groep. 

  -   Stel dat die kosten voor een reis van 2 weken 10.000 Euro zijn en die worden door 24 reizigers gedeeld dan is dat afgerond 417 Euro per persoon.

  -   Worden diezelfde kosten van 10.000 door 44 reizigers gedeeld dan is dat afgerond 227 per persoon.

Het comfort van reizen in een kleine groep heeft een prijs en toch heeft NRV besloten de prijzen niet te verhogen. Nu er weer volop gereisd wordt willen we graag iedereen kennis laten maken met deze nieuwe manier van reizen; reizen in een kleine groep.

Kiest u voor NRV dan reist u vanaf vandaag met ons in kleine groepen en dat kost u niets.

Waar kan ik vinden wat de maximum groepsgrootte bij NRV is?

U  klikt op uw reis en komt op het overzicht scherm van de betreffende reis. Daar ziet u bovenaan bij de hoogtepunten van uw reis direct het maximaal aantal medereizigers staan. Zo ziet u per reis in één oogopslag hoe groot uw groepsgrootte maximaal kan worden. 

Enthousiast over een reis? Bekijk dan snel ons aanbod en profiteer t/m 20 april van hoge kortingen tijdens de Groepsreizen Sale!


Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis