alg4.jpg
alg3.jpg
alg2.jpg
alg1.jpg

Reisvoorbereiding

Praktisch

Schoolvakanties

In Nederland stelt de minister van OCW de data voor de zomervakanties vast. Hier vindt u een overzicht van alle schoolvakanties voor de regio's noord, midden en zuid. U kunt hierdoor uw vakantie ver van tevoren plannen!


Verzekeringen

Het is van belang dat u goed verzekerd op reis gaat. Vaak zijn de huidige zorgverzekeringen niet toereikend in landen buiten Europa. U kunt daarom bij ons een annulerings- en/of reisverzekering (met werelddekking) afsluiten via de Europeesche Verzekeringen.


Visum

Voor reizen naar vele landen is een visum verplicht, voor bepaalde landen moet u dit visum reeds in Nederland aanvragen. Bij de algemene informatie in het Online Magazine of de landeninformatie van het betreffende land op onze website kunt u hier meer informatie over vinden.


Gezondheid op reis

Wanneer u een verre reis gaat maken, is het belangrijk om u zo goed mogelijk te beschermen tegen ziekten die heersen in de (sub)tropen. Hier kunt u informatie vinden welke inentingen en vaccinaties u nodig heeft voordat u naar uw vakantiebestemming vertrekt.


Hoe laat is het in de rest van de wereld?

Wanneer u een verre reis maakt, heeft u vaak te maken met een tijdsverschil. Op Worldtimeserver.com is de lokale tijd van alle landen en grote plaatsen ter wereld te zien. Handig ter voorbereiding op uw reis én als u op vakantie naar Nederland wilt bellen.


Elektriciteit

Per land kunnen de voltages van het electriciteits netwerk en de te gebruiken stekkers verschillen. Via deze website vindt u per land het aanwezige voltage en de te gebruiken stekkers.


Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis