alg4.jpg
alg3.jpg
alg2.jpg
alg1.jpg

laatste update: 1 juni 2021


Coronanieuws

Wij kunnen niet wachten om u weer op een mooie reis mee te nemen. De wereld ontdekken is fantastisch, zolang het veilig en zorgeloos gaat. Bij NRV hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij bieden u de zekerheid van gratis omboeken of annuleren mocht u toch twijfelen over de gekozen reis of vertrekdatum. Ook tijdens de reis bieden wij de optimale zorg zoals u van ons gewend bent.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Gratis omboeken of annuleren tot 30 dagen voor vertrek op al onze groepsreizen, privéreizen of zelf samenstellen voor vertrekken tot en met 2022 
  • 100% terugbetaling bij annuleren van een reis 
  • Tijdens uw reis zijn wij 24 uur per dag bereikbaar 
  • Krijgt uw bestemming kort voor vertrek code oranje of rood? Dan kunt u bij ons kiezen uit omboeken of annuleren 
  • Hygiëne en veiligheid volgens COVID-19 richtlijnen 
  • Altijd verzekerd van repatriëring 
  • Aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds
  • Bekijk hier de voorwaarden

Gaat mijn reis door?

NRV zal alleen een reis uitvoeren indien er vanuit Nederland een groen of geel (positief) reisadvies voor de bestemming geldt. Indien voor uw vakantie bestemming een oranje of rood (negatief) reisadvies geldt zullen wij de reis uiteraard moeten annuleren. NRV beschikt over lokale vertegenwoordigers die ons goed op de hoogte houden van de situatie in het land en uiteraard volgen wij de adviezen van onze overheid.

Wilt u graag weten welke bestemmingen op dit moment een positief reisadvies hebben?
Bekijk op deze pagina alle rondreizen naar bestemmingen met kleurcode geel of groen.

NRV baseert zich op het reisadvies van de Nederlandse overheid bij het bepalen of een reis uitgevoerd kan worden.

Reisinformatie per land

U vindt hieronder de meest up-to-date informatie over visa en overige (COVID-19)-toegangsvereisten voor de door u gewenste bestemming. Deze informatie wordt bijgewerkt onder verantwoordelijkheid van het CIBT.

Bekijk reisinformatie per land

Gratis testen voor uw reis tussen 1 juli en 31 augustus vertrek, of met korting vanaf 1 september

Voor reizigers tussen 1 juli 2021 en 31 augustus 2021 heeft de Nederlandse overheid het mogelijk gemaakt om gratis te testen voor vertrek. Voor de aangesloten testlocaties en voor het maken van een afspraak kunt u terecht op de website van de overheid: www.testenvoorjereis.nl

Indien u na 31 augustus 2021 vertrekt en een test nodig heeft kunt u gebruik maken van de testpartner van het ANVR: Lead Healthcare – Covid Services. Bij gebruik van de couponcode ANVR_reis21! , krijgt u een gereduceerd tarief (30,- euro korting op een PCR of sneltest). U kunt dit boeken via www.coronatest2travel.nl. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen de test elders te laten uitvoeren.

Kijk altijd tot kort voor vertrek wat de huidige in-en uitreisbeperkingen zijn, deze zijn aan verandering onderhevig. Belangrijk is ook dat u de test op het juiste moment laat afnemen, vaak mag deze niet ouder zijn dan 48 of 72 uur. U bent zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van de juiste reispapieren waaronder een eventuele negatieve test.  

Corona check app – Digitale Corona Certificaat

Met de Corona Check app kunt u aantonen dat u gevaccineerd bent, negatief op corona getest of dat u recent al corona gehad heeft. U downloadt hiervoor de internationale QR-code van het Digitale Corona Certificaat (DCC). Voor het aanmaken van de QR code, moet u in de app uw gegevens downloaden van uw vaccinatie(s), corona herstelbewijs of negatieve testuitslag. Voor het downloaden van deze gegevens heeft u een DigiD acocunt nodig. U kunt de Corona check app downloaden in de appstore. Of indien u geen mobiele telefoon heeft kunt u een papieren coronabewijs aanmaken via coronacheck.nl/print.

Voor meer uitleg over de werking van de app of veel gestelde vragen verwijzen wij u naar de website van de rijksoverheid. Check overigens altijd welke andere documenten u nog meer nodig heeft om uw reis te kunnen maken!

Meer informatie

Via de volgende websites kunt u nog meer handige informatie terugvinden.

Wijs op reis, de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken:
https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen

De situatie op de plaats van bestemming kan snel veranderen. Het is daarom verstandig om altijd goed deze website van het ministerie van Buitenlandse Zaken in de gaten te houden. Het is nog makkelijker om de Reisapp van Buitenlandse Zaken te downloaden.

Heeft u uw verzekeringen bij de Europeesche ondergebracht dan kunt u hier klikken voor meer informatie. Heeft u uw verzekeringen elders ondergebracht dan raden wij u aan de website van uw verzekeraar te raadplegen voor uw vragen.

Op de website van de ANVR zijn nog meer vaak gestelde vragen terug te vinden.

Nog vragen?

Heeft u na aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen neemt u dan contact op met een van onze reisspecialisten. Dit kan via de volgende kanalen:

  • Email: info@nrv.nl
  • Telefoon: u kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 16:00 uur telefonisch bereiken op telefoonnummer +31 (0)70 3076700.

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis