Welkom op de blogpagina van NRV
Rondreis India

←  Terug naar alle Thuisbioscopen

NRV Thuisbioscoop van Sri Lanka

Ceylon olifanten, Sri Lanka

Reizigers inspireren met onze prachtige reiscafé films doen wij maar al te graag. Wij hebben onze reiscafé films voor u online gezet, zodat u thuis vanuit de bank kunt wegdromen bij de mooiste bestemmingen óf oude herinneringen kunt ophalen. Op deze pagina kunt u ook alle highlights van dit land bekijken en leest u ervaringen van reizigers.

Sri Lanka: de parel van de Indische Oceaan

Het veelzijdige en verrassende Sri Lanka wordt ook wel de parel van de Indische Oceaan genoemd. Het eiland heeft vele natuurrijke en culturele highlights. Van uitgestrekte theevelden en fascinerende ruïnes tot prachtige nationale parken en parelwitte stranden. Een rondreis door Sri Lanka is een onvergetelijke ervaring.

Laat u meeslepen door de geweldige Sri Lanka reiscafé film


Deze prachtige reiscafé film is geproduceerd door NRV’s cameraman, Cor Lievendag. Bent u benieuwd naar de rondreis avonturen van Cor? Lees hier zijn reisverhaal →


"Geweldige reis, een adembenemend mooi land. De afwisseling van rijstvelden, palmen, theeplantages, cultuur en prachtige stranden maakt dat Sri Lanka ons hart heeft gestolen."

Fam. Renders, Berkel en Rodenrijs | Privéreis Sri Lanka Compleet


De meest indrukwekkende highlights van Sri Lanka

Sri Lanka heeft bijzondere highlights die u zeker niet mag missen tijdens uw rondreis. Wij hebben de top drie highlights alvast voor u uitgelicht.

Yala Nationaal Park
Het Yala Nationaal Park is het populairste park in Sri Lanka vanwege de aanwezigheid van veel luipaarden. Het park heeft naast de hoogste dichtheid van de luipaarden in Azië, ook luiaardberen, krokodillen, herten en een overvloed aan vogels. Het park heeft een verscheidenheid aan ecosystemen, variërend van verschillende soorten bossen tot graslanden, zowel zoetwater- als mariene wetlands en zelfs zandstranden. Als gevolg hiervan is het rijk aan dieren in het wild en is elk bezoek anders. Het is een geweldige plek om op safari te gaan!


Kandy
 
Tussen de golvende theeplantages en het smaragdgroene regenwoud ligt de stad Kandy binnen de beschermende omhelzing van de Mahaweli-rivier. Kandy, de voormalige hoofdstad van Sri Lanka, staat bekend om het beschermen van een tand van de Boeddha - het meest heilige boeddhistische relikwie van het land - samen met prachtige botanische tuinen en indrukwekkende tempels. Kandy is een prachtige plek in Sri Lanka, vol cultuur en geschiedenis. Vergeet in Kandy niet te winkelen voor traditionele Kandyan-souvenirs om mee naar huis te nemen!


Nuwara Eliya
 
Nuwara Eliya, ook bekend als 'klein Engeland', straalt charme en karakter uit en is een must see tijdens uw reis naar Sri Lanka. Het is niet alleen het koele, gematigde weer dat deze plek een beetje anders maakt dan de rest van Sri Lanka. In de omgeving vindt u de onuitsprekelijke schoonheid van theeplantages op de heuvels, prachtige parken, botanische tuinen en talloze watervallen. Een speciale plek in de buurt van Nuwara Eliya zijn de vlaktes van Horton met World’s End. Dit is een plateau met een ongekend uitzicht op de prachtige vallei.


Bent u nieuwsgierig naar al het moois dat Sri Lanka te bieden heeft? Bekijk alle highlights → 

Belangrijke landinfo

Heeft u reisplannen voor Sri Lanka? Wij hebben alle belangrijke landinfo op een rijtje gezet, zodat u zich goed kunt inlezen voordat u gaat boeken of daadwerkelijk op rondreis gaat. Van benodigde vaccins en reisdocumenten tot informatie over het klimaat en betaalmogelijkheden.

Bekijk de landinfo van Sri Lanka →

 Op rondreis door Sri Lanka

NRV heeft prachtige groeps- en privéreizen naar Sri Lanka die u werkelijk een onvergetelijke tijd bezorgen. 

Gaat u mee op groepsreis, dan profiteert u van een afwisselend programma onder begeleiding van Nederlandssprekende reisleiding. U bezoekt niet alleen de highlights van Sri Lanka, maar ook de verborgen parels. Wilt u een aantal dagen langer blijven om te ontspannen? U kunt uw rondreis verlengen of upgraden voor een langer of luxer strandverblijf.

Bekijk de groepsreizen in Sri Lanka → 


Wanneer u kiest voor een privéreis regelen wij alles voor u. Van vlucht tot privéchauffeur / gids en reisprogramma’s. Onze privéreizen naar Sri Lanka kunt u geheel naar eigen wens invullen. Wij hebben zowel avontuurlijke als meer ontspannen privéreizen in ons aanbod. Ook is het mogelijk om uw rondreis te upgraden of te verlengen. 

Bekijk de privéreizen in Sri Lanka → 


Stelt u liever uw reis volledig zelf samen? Kies dan voor de optie zelf samenstellen Sri Lanka. 

Bekijk de Zelf Samenstellen rondreizen in Sri Lanka →


Andere reizigers over Sri Lanka

Onze rondreizen naar Sri Lanka zijn erg populair! Wij ontvangen dan ook regelmatig enthousiaste reviews en mooie reisverhalen van onze reizigers.


"Het was allemaal heel goed geregeld. Alles klopte, de hotels waren erg goed, mooie grote kamers, prima eten en erg goede bedden. Zeer prettige gids/chauffeur die veel wist te vertellen. De indeling van de rondreis was ook erg goed, zeer afwisselend, geen hele dagen in de auto zitten. Ook had onze gids nog wat ideeën om extra dingen te bezoeken, erg leuk!"

Leo Minnaard 18-08-2019  | Privéreis Authentiek Ceylon


Bent u benieuwd hoe andere reizigers hun rondreis door Sri Lanka ervaren hebben? Bezoek onze blogpagina of lees de beoordelingen van de rondreis die uw interesse heeft.


Onze reisspecialisten helpen u graag

Heeft u vragen over Sri Lanka of over één van onze groeps- of privéreizen? Onze reisspecialisten helpen u graag verder. U kunt onze reisspecialisten bereiken door middel van de chatfunctie op onze website, door het sturen van een e-mail of door telefonisch contact op te nemen.

Contactgegevens:
Telefoonnummer: +31 (0)70 307 6700
E-mail: reisspecialist@nrv.nl


Boeken? Dat doet u zo

Heeft u na het zien van de reiscafé film en het lezen van alle informatie over de prachtige highlights besloten om een rondreis naar Sri Lanka te boeken? Hartstikke leuk! Wij vertellen u alvast hoe het boekingsproces verloopt.

Zodra u via onze website een groepsreis of privéreis heeft geboekt, ontvangt u van ons de boekingsbevestiging en een factuur. Daarna voorzien wij u van uw reisbescheiden, zodat u alle noodzakelijke informatie alvast compleet heeft. Duurt het nog even voordat u op rondreis gaat? Geen probleem, want met onze blogartikelen, reisverhalen en foto’s van andere reizigers kan de voorpret alvast beginnen! Voordat u het weet is het zover en staat u met uw koffers op de luchthaven en stapt u in het vliegtuig. Op rondreis legt u natuurlijk alle mooie momenten vast met uw camera en deelt u dit misschien wel met ons op social media. Na uw rondreis zijn wij erg benieuwd naar uw avontuur en ervaring met NRV. Wij vragen u een korte enquête in te vullen en eventueel uw reisverhaal en nog meer reisfoto’s met ons te delen, zodat wij ook andere reizigers kunnen inspireren. Natuurlijk blijven wij ook na uw rondreis graag met u in contact, zodat wij u wellicht een volgende keer weer mogen meenemen op rondreis.