neemt je mee
Rotstempel Dambulla
Rotstempel Dambulla
Treinreis door de binnenlanden
Treinreis door de binnenlanden
Olifanten zien
Olifanten zien
Leeuwenrots van Sigiriya
Leeuwenrots van Sigiriya
De oude VOC stad Galle
De oude VOC stad Galle

Sri Lanka Compleet

Privéreis | 18 dagen v.a.
1733i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
19-09-2017
Reisduur
18 dagen
Aantal personen
2 volwassenen

Route

 • Dag 1 Amsterdam – Colombo
 • Dag 2 Colombo – Negombo (ca. 11 km)
 • Dag 3 Negombo
 • Dag 4 Negombo – Colombo – Negombo
 • Dag 5 Negombo – Pinnawela – Dambulla – Giritale (ca. 202 km)
 • Dag 6 Giritale & omgeving
 • Dag 7 Fietsen richting Polonnaruwa
 • Dag 8 Giritale – Sigiriya – Matale – Kandy (ca. 126 km)
 • Dag 9 Kandy
 • Dag 10 Kandy - Nuwara Eliya - Bandarawela (ca. 150 km)
 • Dag 11 Bandarawela – Tissamaharama (ca. 100 km)
 • Dag 12 Yala Nationaal Park
 • Dag 13 Tissamaharama – Galle (ca. 50 km)
 • Dag 14 t/m 17 Galle - Koggala / Kalutara (ca. 16 km)
 • Dag 18 Amsterdam

Bekijk het volledige programma & route

Rondreis Sri Lanka
    Leuke bootexcursie in Negombo     Fietsen naar Polonnaruwa     Prachtige treinreis door de binnenlanden     Op safari in Yala nationaal park     Heerlijke stranddagen aan de zuidkust

Hoogtepunten van deze reis

  Programma

  Rondreis Sri Lanka

  Dag 1 Amsterdam – Colombo

  U vliegt vanaf Amsterdam naar de Sri Lankaanse hoofdstad Colombo, waar u de volgende dag zult aankomen.

  Goed om te weten

  Wij bieden ook vluchten aan vanaf Brussel en Düsseldorf. Op het tabblad ‘data & prijzen’ kunt u de verschillende mogelijkheden en prijzen terugvinden.

  Negombo Fishmarket

  Dag 2 Colombo – Negombo (ca. 11 km)

  Aankomst in Colombo waar de chauffeur op u staat te wachten om u naar uw hotel in Negombo te brengen. De rest van de dag heeft u tijd om te acclimatiseren en wellicht te genieten van het zwembad van het hotel.

  Negombo ligt tussen een lagune en de kust en heeft een klein, historisch centrum. In de 17e eeuw waren de Nederlanders hier heer en meester en voeren er wekelijks schepen volgeladen met o.a. kaneel de haven uit richting Europa. Het uitgestrekte stelsel van kanalen en het kleurrijke haventje herinneren nog aan deze tijd. Leuk om ’s middags dan ook even het plaatsje in te lopen en al vast gewend te raken aan het dagelijkse leven op Sri Lanka.
  lk_al_negombo.jpg

  Dag 3 Negombo

  Na het ontbijt bezoekt u Negombo. Deze kleine stad ligt tussen een lagune en de kust en heeft een klein, historisch centrum. In de 17e eeuw waren de Nederlanders hier heer en meester en voeren er wekelijks schepen volgeladen met o.a. kaneel de haven uit richting Europa. Het uitgestrekte stelsel van kanalen en het kleurrijke haventje herinneren nog aan deze tijd. We wandelen door de haven, waar u ook de vis- en fruitmarkt, het Nederlandse fort en de kerk ziet en een Hindu tempel kunt bezoeken.

  ’s Middags maken we een boottochtje op de lagune, waar u de vissers hun netten ziet binnenhalen. De wateren zijn gevuld met krab en het is leuk om de mensen zo aan het werk te zien. De prachtige groene lagune is tevens het leefgebied van vele vogelsoorten. Tijdens het varen kunt u genieten van een lokaal drankje, Arak en zien we de zon langzaam ondergaan. Een fantastische afsluiting van de dag!
  Na de bootexcursie gaat u per lokale tuk-tuk terug naar uw hotel.
  lk_al_colombo.jpg

  Dag 4 Negombo – Colombo – Negombo

  Deze ochtend maakt u een uitgebreide stadstour door de hoofdstad Colombo. Deze stad wordt vaak vergeten, maar heeft veel te bieden. U bezoekt de belangrijkste monumenten, kerken, tempels en de haven. Uiteraard heeft u ook tijd om lekker te winkelen en een drankje te drinken. Tip is om vandaag een high tea in het koloniale Galle Face hotel te boeken, waar u zich even waant in oude, koloniale tijden. ’s Middags ter vrije besteding.
  LK_AL_Pinnawela_olifanten_107817812

  Dag 5 Negombo – Pinnawela – Dambulla – Giritale (ca. 202 km)

  Na het ontbijt rijdt u richting het Pinnawela olifantenweeshuis. Hier worden jonge olifanten, die om de een of andere reden uit hun natuurlijke omgeving zijn geraakt, opgevangen en verzorgd. Als u in de ochtend vertrekt dan bent u op tijd om de olifanten een bad te zien nemen in de rivier de Maya Oya. Het is inmiddels wel iets commercieel geworden, maar zoveel olifanten bij elkaar in de rivier blijft een bijzonder gezicht.

  Hierna vervolgen we onze weg naar Dambulla, waar u de beroemde rotstempels bezoekt. De vijf afzonderlijke grotten herbergen meer dan 150 Boeddhabeelden in verschillende afmetingen uit verscheidene perioden en de wanden en plafonds zijn prachtig beschilderd. In de namiddag komt u aan in uw hotel in de Gouden Driehoek, waar u de aankomende nachten zal logeren.

  De Gouden Driehoek is de perfecte uitvalsbasis om deze regio beter te leren kennen. Het binnenlands kent vele culturele bezienswaardigheden en prachtige wildparken.

  Goed om te weten

  Het is ook mogelijk om de aankomende dagen in het sfeervolle Habarana Village by Cinnamon te verblijven. Deze luxe 4-sterren lodge maakt een verblijf in de binnenlanden nog aangenamer.

  LK_AL_MinneriyaNationalPark

  Dag 6 Giritale & omgeving

  Vandaag een heerlijke dag om de regio beter te leren kennen. Zo kunt u kiezen om ’s ochtends een leuke optionele excursie te maken. U wordt dan al heel vroeg in de ochtend in uw hotel opgehaald om richting Hiriwaduna te rijden voor een 2 uur durende excursie, waarbij een goede indruk krijgt van het dagelijkse leven op het platteland van Sri Lanka. De tocht begint met een geweldige wandeling langs een dijk van een Wewa (door de mens gemaakt reservoir). Rondom de Wewa ziet u veel vogels, vlinders en een prachtige groene omgeving. Zo vroeg in de ochtend ziet u de dorpelingen hun dagelijkse taken ondernemen, zoals vissen en het wassen van kleding aan de rand van het meer.
  Tijdens onze wandeling steken we ook met een lokale ‘catamaran’ de zijrivier over om zo ook de verschillende kleine boerderijen te ontdekken. De boer die ons helpt oversteken is vaak bereid om te laten zien wat zijn kostwinning is, en een glaasje kokoswater of een stuk verse mango zal de gastvrijheid bekronen. Het laatste gedeelte van onze tocht gaat per ossenkar, waarbij we door dichtere bossen en rijstvelden rijden. De kans bestaat dat u hier apen, vele tropische volgens en wellicht wel een olifant kunt zien. Na deze indrukwekkende tocht wordt u weer teruggebracht naar uw hotel.

  ’s Middags kunt u een avontuurlijke jeepsafari in het Minneriya Nationaal Park maken (optioneel). Het park staat bekend om de vele honderden olifanten die er leven. U maakt met een 4WD een safari door dit mooie park, waarbij de kans dat u olifanten ziet drinken in het meer bijna verzekerd is.
  LK_AL_Polonnaruwa1

  Dag 7 Fietsen richting Polonnaruwa

  Vandaag een vrije dag, maar u kunt ook een optionele excursie naar Polonnaruwa maken. U kunt ervoor kiezen om per mountainbike richting de ruïnestad Polonnaruwa! Een leuke en actieve fietsexcursie in de omgeving van Polonnaruwa. U maakt een enerverende fietstocht van ongeveer 10 kilometer door de regio. Een leuke kennismaking met het lokale dagelijkse leven. Bewonder de gifgroene rijstvelden, bezoek lokale dorpjes, ontmoet de vriendelijke bevolking en zie hoe u een kokosnoot uit de boom haalt.
  De route is vlak en u heeft alle tijd, dus u hoeft zeker niet in topconditie te zijn om deze excursie te maken, hij staat vooral in het teken van genieten. Vervolgens laten we de fietsen achter en rijden we naar de ruïnestad Polonnaruwa waar u een uitgebreide rondleiding krijgt, langs de restanten van het paleis en de beroemde liggende boeddha.

  Ook kunt u er voor kiezen om enkel door de ruïnestad te fietsen. De historische stad van Polonnaruwa staat vol met ruïnes en bezienswaardigheden uit de 11e tot 13e eeuw. Dit waren de hoogtij dagen van de Sri Lankaanse beeldhouwwerken. Zo zijn naast de vele ruïnes ook het koninklijk paleis, het Gal Vihare-complex en de graftombe van Alahana Pirivena interessant. Het is een enorm complex en de leukste manier om dit te verkennen is dan ook per fiets. Na de lunch (exclusief) wordt u weer terug naar het hotel gebracht, waar u lekker kunt genieten van het zwembad en de rust.
  lk_al_sigiriya_lion_rock_78925555.jpg

  Dag 8 Giritale – Sigiriya – Matale – Kandy (ca. 126 km)

  Vroeg in de ochtend bezoekt u het indrukwekkende rotsfort de Leeuwenrots in Sigiriya. Het is een behoorlijke klim naar de top, maar het uitzicht en de fresco’s van de Wolkenmeisjes maken alles goed. Onderweg naar Kandy bezoekt u een kruidentuin in Matale. Matale staat bekend om de vele exotische specerijen- en kruidentuinen. U ziet hier hoe alles groeit en bloeit en leert welk kruid u van uw klacht kan afhelpen. In de middag komen we aan in deze culturele hoofdstad, in het binnenland van Sri Lanka. U logeert de aankomende twee nachten logeren in Kandy.
  lk_al_kandy_tempel_139967290.jpg

  Dag 9 Kandy

  Na het ontbijt brengen we als eerste een bezoek aan de Botanische Tuinen van Kandy, de mooiste tuinen van Azië. Geniet van de geuren en geluiden tijdens een wandeling langs wel vierduizend inheemse en exotische planten.
  ’s Middags maakt u een stadstour (gedeeltelijk) per tuk-tuk door Kandy, een leuke manier om de stad goed te leren kennen! Samen met uw gids bezoekt u o.a. de markt waar van alles te koop is en er zijn winkels met mooie stoffen. Uiteraard rijden we ook rondom het meer van Kandy dat met de hand is uitgegraven. Vanavond bezoekt u de belangrijkste bezienswaardigheid van de stad; de Tempel van de Tand, waar een tand van Boeddha wordt bewaard. Drie keer per dag voert men hier de religieuze puja-ceremonie uit waarbij offers worden gebracht en de tand wordt getoond. ’s Avonds is het heel sfeervol met de verlichte tempel en de brandende olielampjes en zien we een culturele dansshow.
  Theeplantage Sri Lanka

  Dag 10 Kandy - Nuwara Eliya - Bandarawela (ca. 150 km)

  Na het ontbijt verlaat u deze indrukwekkende stad en rijden we richting Nuwara Eliya. Een mooie route door de bergen en langs diverse theeplantages. Onderweg brengen we uiteraard een bezoekje aan één van de vele theeplantages, waar u een rondleiding krijgt. De rondleiding sluit u af met een kopje Ceylon thee.

  U vervolgt uw weg naar Nuwara Eliya, een typisch Engels stadje, waar u zich waant in koloniale tijden. De Engelse kozen deze plek omdat het hier een stuk koeler is dan in de rest van Sri Lanka. We maken een korte wandeling om kennis te maken met dit koloniale plaatsje met de vele koloniale huizen. U reist door naar het station van Nanu Oya (nabij Nuwara Eliya). Hier neemt u de trein, waarbij u samen met de lokale bevolking, dwars door bergachtig gebied en theevelden naar Bandarawela reist. Een unieke ervaring, waarbij u de mogelijkheid heeft om te beleven hoe de lokale bevolking in de binnenlanden van Sri Lanka leeft en reist.

  Bij het station van Bandarawela staat uw chauffeur al te wachten om u naar uw hotel te brengen. U overnacht in Bandarawela.
  lk_al_elephant transit home.jpg

  Dag 11 Bandarawela – Tissamaharama (ca. 100 km)

  Na het ontbijt maken we een maken we een korte trekking rondom Bandarawela. We zien de mannen op het land werken, kinderen naar school lopen en hoe de dames het huis schoonhouden. Een hartstikke leuk gezicht om zo het dagelijkse leven van Sri Lanka te zien.

  Hierna vervolgen we onze route naar Tissamaharama. Dit kleine dorp, in het zuiden, wordt ook wel de ‘toegangspoort naar de wildparken’ genoemd door zijn centrale ligging nabij de verschillende wildparken van Sri Lanka kust. In Tissamaharama logeren we de aankomende dagen in en kleinschalig hotel, wat een prima uitvalsbasis is om de parken te zien.

  Goed om te weten

  Het is ook mogelijk om deze dagen in de luxe Cinnamon Wild lodge te logeren aan de rand van het Yala nationaal park. Deze logde heeft een echte safari-uitstraling en is een leuk extraatje in deze omgeving.

  LK_AL_Yala Nationaal Park1

  Dag 12 Yala Nationaal Park

  Vandaag een vrije dag, maar een jeepsafari in het Yala nationaal park maken is een absolute aanrader (optioneel). Het Yala Nationale Park is een van de grootste nationale parken in het land en kent een grote populatie olifanten, luipaarden, beren en krokodillen. Het park heeft de laatste jaren veel publiciteit gekregen door de luipaard onderzoeken van National Geographic en Discovery TV. Deze onderzoeken gaven aan dat Yala de hoogste concentratie luipaarden per vierkante kilometer heeft, ter wereld. Tijdens uw safari gaat u dan natuurlijk ook opzoek naar deze schuwe dieren, maar een garantie kunnen we u uiteraard niet geven. Wel zult u veel ander wild zien en de vele zout- & zoetwatermeren zijn een broedplek voor vele exotische vogels.

  Weetje

  In de maand september tot half oktober is het Yala nationaal park gesloten i.v.m. de droogte. Het is in die periode erg lastig voor de dieren om water te vinden en de overheid heeft besloten om deze periode de dieren meer rust te gunnen. De andere parken zijn in deze periode wel geopend!

  2 dagen galle.jpg

  Dag 13 Tissamaharama – Galle (ca. 50 km)

  ’s Ochtends is het nog mogelijk om een safari in het Udawalawe nationaal park of het Bundala nationaal park te maken, als u dat leuk zou vinden. Na het ontbijt rijden we vervolgens door naar de oude VOC stad, Galle.
  De mooie kustroute loopt pal naast de zee en het is dan ook een prachtige route. Onderweg ziet u de vele kleine strandjes omzoomt met palmbomen, vissersboten in felle kleuren en kleine haventjes waar de lokale bevolking zijn ‘catch of the day’ probeert te verkopen. Vlakbij Galle bevindt zich het Somawathi Holland House of Hope. Wanneer u het leuk vindt kan de chauffeur een afspraak maken om hieraan een bezoekje te brengen. Dit weeshuis is door een Nederlandse vrouw, na de tsunami opgericht. U ziet hoe de kinderen, die hun ouders zijn verloren, in familiehuizen opgroeien en weer een kans krijgen op een toekomst.

  ’s Middags komen we aan in de oude VOC stad Galle. U maakt een korte stadswandeling met uw gids door de vesting van Galle te maken, waar u uiteraard het oude fort bezoekt dat door UNESCO is uitgeroepen tot ‘best bewaard fort in Azië'. U zult hier nog veel Nederlandse namen tegenkomen, wat het een bijzondere plek voor ons Nederlanders maakt.

  Goed om te weten

  Het kan voorkomen dat wij de drie voorbeeldhotels in Galle niet voor u kunnen boeken. In dit geval zullen wij in 'The Old Dutch Hospital' binnen de stadsmuren van de oude VOC-stad een diner voor u organiseren.

  Fort Galle Sri Langka

  Dag 14 t/m 17 Galle - Koggala / Kalutara (ca. 16 km)

  Na het ontbijt rijden we naar de ‘Sea Turtle Farm & Hatchery’ nabij Habaraduwa. Het is een non-profit organisatie die zorgt draagt voor het voortbestaan van de zeeschildpadden. Het opvangcentrumcentrum werd gestart in 1986 en tot nu toe hebben we meer dan 500.000 zeeschildpadden naar de oceaan gebracht. Een leuk bezoek om uw rondreis af te sluiten, want na dit bezoek rijden we naar uw strandhotel in Koggala.

  De aankomende dagen kunt u genieten van enkele heerlijke dagen aan het brede strand van Koggala. Uiteraard kunt u vanuit hier nog leuke excursies maken, zoals een boottocht op de lagune van Bentota, een excursie op zoek naar walvissen (binnen het seizoen) of een leuke fietstocht door de rijstvelden rondom Galle.

  De laatste In de avond wordt u opgehaald om naar de luchthaven van Colombo te rijden voor uw terugvlucht naar Amsterdam

  Goed om te weten

  Uiteraard kunt u uw vakantie verlengen door extra dagen in uw strandhotel bij te boeken. Maar ook kunt u er ook voor kiezen om tijdens deze stranddagen in het luxe Avani Kalutera te verblijven. Ook het fijne Tangerine Beach in Kalutara is een mooie optie.

  Goed om te weten

  Wanneer u langer zou willen genieten van uw vakantie, kunt u deze reis ook verlengen in het door u gekozen strandhotel.

  Aankomst luchthaven (terugreis)

  Dag 18 Amsterdam

  Vroeg in de ochtend vliegt u terug naar Amsterdam, waar u in de middag zult aankomen. Einde van een heerlijke vakantie!

  Let op!

  Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

  Data & Prijzen

   
   

  Meerpersoonskorting

  Alternatief hotel

  lk_ac_cinnamonwildtu1.jpg

  Upgrade Cinnamon Wild, Yala nationaal park

  Het is ook mogelijk om aan de rand van het nationaal park te logeren in de luxe Cinnamon Wild Lodge. Uiteraard kunt u vanuit hier alle parken eenvoudig bezoeken en verblijft u op basis van halfpension...

  Meer info >

  Al voor € 83p.p. p.nMeer info >
  zwembad Habarana Chaaya Village

  Upgrade Habarana Village by Cinnamon, Habarana

  Het is ook mogelijk om in het mooie Habarana Village by Cinnamon in Habarana te logeren i.p.v. het vriendelijke standaard hotel in Giritale. Uiteraard blijft het programma gelijk en kunt u dezelfde ex...

  Meer info >

  Al voor € 43p.p. p.nMeer info >
  Strand Sri Lanka

  Verblijf Avani Kalutera Resort & Spa****, Kalutara

  U kunt ook kiezen om tijdens de stranddagen van deze reis in het luxere Avani Resort & Spa te verblijven. U verblijft hier op basis van halfpension. Een prachtig hotel op een unieke locatie. Een idea...

  Meer info >

  Al voor € 77p.p. p.nMeer info >
  boot op het strand

  Verblijf Tangerine Beach Hotel****, Kalutara

  U kunt ook kiezen om tijdens de stranddagen van deze reis in het fijne Tangerine Beach Hotel te verblijven. U verblijft hier op basis van halfpension. Een prachtig en ruim opgezet viersterrenhotel me...

  Meer info >

  Al voor € 33p.p. p.nMeer info >

  Extra optie

  Burj Alarab Dubai

  3 dagen / 2 nachten stop-over Dubai

  In samenwerking met Emirates bieden wij u de mogelijkheid een stop-over te maken in de wereldstad Dubai. Een extra nacht bijboeken is mogelijk. Inclusief: - 2 overnachtingen in het J5 Port Saeed...

  Meer info >

  Al voor € 170p.p. Meer info >

  Verlenging

  Zwembad Kani Lanka

  Verlenging Avani Kalutera Resort & Spa

  U kunt uw verblijf in het luxe Avani Resort & Spa in Kalutera verlengen. U verblijft hier op basis van halfpension. Een prachtig hotel op een unieke locatie. Een ideaal hotel voor mensen die op zoek ...

  Meer info >

  Al voor € 77p.p. p.nMeer info >
  Tangerine Beach Hotel

  Verlenging Tangerine Beach Hotel

  U kunt uw verblijf in het fijne Tangerine Beach Hotel verlengen. U verblijft hier op basis van halfpension. Een prachtig en ruim opgezet viersterrenhotel met tropische tuin, direct aan het brede zand...

  Meer info >

  Al voor € 33p.p. p.nMeer info >

  Verlenging na afloop hotel

  Long Beach
  Al voor € 36p.p. p.nMeer info >

  Verlenging na afloop keuze hotel

  Al voor € 139p.p. p.nMeer info >

  Verzekering

  Kortlopende annuleringsverzekering

  Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij zijn reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Zelfs bij 'last minute' boekingen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten, aan...

  Meer info >

  Al voor 5,50% van de reissomMeer info >

  Kortlopende reisverzekering

  Een goede reisverzekering is van groot belang als u op vakantie gaat. Mochten zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, dan dekt een goede verzekering de bijkomende kosten en staat u niet voor nog mee...

  Meer info >

  Al voor € 3,07p.p.p.d.Meer info >

  Onze hotels

  Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij voor onze rondreizen gebruiken. Bij de naam van het hotel wordt de categorie vermeld, zodat u inzicht krijgt in wat voor soort hotels u tijdens uw rondreis kunt verwachten. De hotels die wij publiceren zijn voorbeeldhotels. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat u in andere hotels verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieve hotels altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De hotels worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit

  Hotellijst blijft onder voorbehoud van wijzigingen door onvoorziene omstandigheden of organisatorische redenen.

  hotel algemeen

  Hotelclassificatie

  Middenklasse
  Wanneer u kiest voor middenklasse accommodaties dan verblijft u in goede driesterren hotels, welke met zorg zijn geselecteerd. U kunt altijd een schone kamer verwachten met eigen badkamer. De meeste hotels hebben airco en daar waar mogelijk een zwembad. Soms wordt gekozen voor een hotel met iets minder comfort, maar dan hebben we deze accommodatie gekozen op locatie of sfeer.
  Superiorklasse
  Wanneer u kiest voor superiorklasse accommodaties dan verblijft u in luxe viersterren hotels. Deze hotels bieden alle faciliteiten die u mag verwachten van deze categorie hotels en hebben vaak een zwembad en uitstekende ligging. De keuze van hotels is een combinatie tussen faciliteiten, locatie en sfeer.
  Charme
  Wanneer u kiest voor een charme accommodaties dan verblijft u unieke hotels, lodges of homestays. We hebben deze accommodatie gekozen omdat ze iets extra's met zich meebrengen en u vaak een bijzonder stukje Sri Lanka laten zien. Iedere charme accommodatie heeft een eigen beleving en kan niet in 'sterren' worden beoordeeld.

  Bandarawela / Haputale

  Restaurant Orient Bandarawela Sri Lanka

  Orient Hotel - Middenklasse

  Een verzorgd en vriendelijk hotel aan de rand van het centrum van Bandarawela. Het personeel is erg service gericht en zorgt dat het u aan niets ontbreekt. Een prima uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Er is een receptie, lobby, winkeltje,Lees meer
  Overzicht Bandarawela Hotel Sri Lanka

  Bandarawela Hotel - Middenklasse

  Een fijn hotel in een groene omgeving. Het Bandarawela hotel is ingericht in een koloniale stijl en u zult hier de Engelse geschiedenis nog echt voelen en zien! Vroeger diende het hotel als ziekenhuis voor soldaten. Het hotel biedt u een ideale uitvalsbasisLees meer
  lk_ac_olympuska.jpg

  Olympus Plaza - Middenklasse

  Olympus Plaza Hotel is een verzorgd hotel en is van alle faciliteiten voorzien om van uw verblijf een comfortabele tijd te maken. Het hotel beschikt over een receptie, lobby en restaurant. De kamers zijn netjes ingericht en voorzien van een telefoon,Lees meer

  Dambulla/Sigiriya/Habarana/Giritale

  zwembad Pelvehera Village

  Pelwehera Village - Middenklasse

  Op slechts drie kilometer van de bekende Dambulla grottempels, ligt dit zeer vriendelijke hotel in een mooi aangelegde tuin met prieeltje. Het Pelwehera Village biedt u een heerlijk rustig en ontspannen verblijf. Er is een kleine receptie, buffetrestaurant,Lees meer
  zwembad Sri Lanka

  Giritale Hotel - Middenklasse

  Een verzorgd, klein hotel met een uitstekende ligging aan de rand van het meer. Vanuit dit hotel kunt u eenvoudig alle bezienswaardigheden in deze regio bezoeken. Tevens heeft dit hotel misschien wel het mooiste uitzicht op het grote meer van Giritale,Lees meer
  lk_ac_dannawwaka.jpg

  Dannawwa Resort - Middenklasse

  Het Dannawwa Resort is een gloednieuw en modern hotel. Het hotel beschikt over een grote modern ingerichte lobby, restaurant, verzorgde kamers en een klein zwembad. Het resort heeft een centrale ligging ten opzichte van de rots van Sigiriya, de bekendeLees meer
  lk_ac_bythelakeex.jpg

  Hotel Wewa Addara - Middenklasse

  Uitkijkend over het prachtige Kayanwala meer in een rustige omgeving, op ongeveer 1,5 kilometer van de hoofdweg van Sigiriya, en niet ver van de leeuwenrots is het Hotel Wewa Addara gelegen. Een kleinschalig hotel met 14 ruime kamers. Vanuit de lobby,Lees meer
  lk_ac_frescozwex.jpg

  Fresco Water Villas - Middenklasse

  Het Fresco Water Villa bevindt zich nabij de rots van Sigiriya. Het is een sfeervol en ruim opgezet complex met een mooie tuin waarin verspreid in kleine gebouwen de diverse kamers liggen. De kamers zijn fris en elegant ingericht met neutrale kleurenLees meer

  Galle

  lk_ac_pedlarte.jpg

  Pedlar 62 - Middenklasse

  Dit kleinschalige koloniale woonhuis ligt midden in het fort van Galle. Het fort staat al jaren op de werelderfgoedlijst van UNESCO en het is een unieke ervaring om hier dan ook te kunnen logeren.
  U wordt warm onthaald door Ravi of zijn ouders, dieLees meer
  entree Fort Bliss

  Fort Bliss - Middenklasse

  Het kleinschalige Fort Bliss guesthouse heeft slechts 4 kamers en ligt in het oude fort van Galle. Een unieke ervaring om te logeren in een oud woonhuis, dat inmiddels alle faciliteiten en services biedt van een verzorgd guesthouse.

  De 4 kamers zijnLees meer
  Overzicht Modarawattha Villa Koggala Sri Lanka

  Villa Modarawattha - Middenklasse

  Villa Modarawattha staat voor 'Huis aan het meer' in het Singalees. Het is een prachtige koloniale residentie met vier kamers. De vredige locatie aan het grootste inlandse meer van Sri Lanka, 'Koggala Lake' aan de zuidkust van Sri Lanka, laat u uw jachtigeLees meer

  Kandy

  lk_ac_queenov.jpg

  Hotel Queens - Middenklasse

  Het Queens hotel is gevestigd in een historisch pand in het hart van Kandy. Het is ingericht in koloniale stijl, heeft een mooie locatie en kijkt uit op de prachtige omgeving langs het meer van Kandy. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant,Lees meer
  lk_ac_topaz_ka.jpg

  Topaz - Middenklasse

  Een vriendelijk en kleurrijk hotel op een unieke locatie. Het hotel ligt in de heuvels van Kandy, waardoor u een prachtig uitzicht heeft op de stad. Het hotel kent een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Het hotel heeft een receptie met kluisjes,Lees meer
  Overzicht Suisse Hotel Kandy Sri Lanka

  Suisse Hotel - Middenklasse

  Een mooi koloniaal hotel, gelegen aan het meer van Kandy en op loopafstand van het centrum. Hotel Suisse heeft de sfeer van de Engelse koloniale tijd goed weten te behouden en dit gecombineerd met de gemakken van deze tijd. Het hotel heeft een kleineLees meer
  uitzicht thilanka

  Thilanka hotel - Middenklasse

  Hotel Thilanka is schitterend gelegen, omgeven door het Hunnasgiriya gebergte en het natuurpark Udawattaekelle. De accommodatie ligt op slechts 5 minuten rijden van de stad Kandy, deze mooie stad biedt u een uitgebreide keuze aan toeristische bezienswaardigheden.
  HetLees meer

  Negombo

  overige J hotel

  J Hotel - Middenklasse

  Het eenvoudige maar trendy hotel J by Jetwing ligt direct aan het brede strand van Negombo en loopafstand van het centrum met de vele restaurantjes en bars. Geniet van de comfortabele faciliteiten en de vriendelijke service die het centraal gelegen enLees meer

  Yala National Park

  lk_ac_diyadaharazw1.jpg

  Hotel Diyadahara - Middenklasse

  Met een mooi uitzicht over het Yoda meer en in een rustige omgeving ligt het hotel Diyadahara. Het is een gloednieuw hotel met een rustgevende atmosfeer in de omgeving van het bekende Yala Nationaal Park. Het hotel beschikt over een ruime lobby met receptie,Lees meer
  lk_ac_oakraylakezw1.jpg

  Oakray Lake Tissamaharama - Middenklasse

  Uitkijkend over Tissa Wewa vindt u het Oakray Lake resort. Het hotel heeft een prachtige locatie in Tissamaharama, waar vandaan u heel eenvoudig het Yala Nationaal Park kunt bezoeken. Het hotel beschikt over een receptie, lobby, restaurant, zwembad metLees meer
  lk_ac_cinnamonpalacezw.jpg

  Cinnamon Palace - Middenklasse

  Het Cinnamon Palace is gelegen in Tissamaharama en heeft een panoramisch uitzicht over het Yoda meer. Vanuit de lodge zijn de verschillende Nationale Parken makkelijk te bereiken. Dit hotel, gelegen op een prachtige locatie, beschikt over een receptie,Lees meer
  lk_ac_tamarindzw.jpg

  Tamarind Tree - Middenklasse

  Hotel Tamarind Tree ligt op ongeveer 20 minuten rijden van het Yala National Wildlife Park. De kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over een eigen badkamer. Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten waaronder een bar en een restaurant.Lees meer

  Hotel Chandrika - Middenklasse

  Een zeer verzorgd en vriendelijk hotel in Tissemahara, vanwaar u heel eenvoudig het Yala Nationaal Park kunt bezoeken. De verzorgde kamers, lekker zwembad om na een safari in het park te relaxen en uiterst persoonlijke service maken dit tot een prettigLees meer

  Koggala

  lk_ac_longbeachresortex1.jpg

  Long Beach Resort - Middenklasse

  Het verzorgde Long Beach Resort is een comfortabel resort aan het kilometer lange en heerlijke zandstrand van Koggala. Het feit dat iedereen een kamer met zeezicht heeft en de grote tuin, die uitloopt op het strand geeft iedereen de ruimte voor een ontspannenLees meer

  Optionele excursies

  Naast de excursies die reeds in het reisprogramma opgenomen zijn, worden onderstaande optionele excursies aangeboden. Indien gewenst kunnen deze excursies ter plaatse via uw reisleiding of de lokale vertegenwoordiging bijgeboekt worden. De genoemde prijzen zijn ter indicatie en kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Wanneer u hier een blanco pagina treft, worden er bij deze rondreis geen optionele excursies aangeboden.

  Bundala Nationaal Park

  Safari in Bundala nationaal park

  Tijdens deze safari, gaat u met een 4WD en ranger op zoek naar wilde dieren en tropische vogels in het Bundala nationaal park.

  Het Bundala Nationaal Park wordt ook wel het Bundala Bird Sanctuary genoemd, vanwege de 197 vogelsoorten die in BundalaLees meer

  Colombo

  High Tea in het Galle Face hotel

  Het Galle Fce hotel is wellicht het bekendste hotel in Colombo, direct gelegen aan zee. Dit koloniale hotel verzorgd iedere dag een typisch Engelse High Tea op de veranda.Lees meer

  Dambulla/Sigiriya/Habarana/Giritale

  Safari in Minnariya nationaal park

  U kunt een avontuurlijke jeepsafari in het Minneriya Nationaal Park maken. Het park staat bekend om de vele honderden olifanten leven. In de namiddag maakt u met een 4WD een safari door dit mooie park, waarbij de kans dat u olifanten ziet drinken inLees meer

  Bezoek aan Polonnaruwa, incl. fiets

  De historische stad van Polonnaruwa staat vol met ruïnes en bezienswaardigheden uit de 11e tot 13e eeuw. Dit waren de hoogtij dagen van de Sri Lankaanse beeldhouwwerken. De stad bestaat eigenlijk uit drie delen, Dalada Maluwa, de noordelijke monumenLees meer

  Fietsen richting Polonnaruwa

  Een leuke en actievere manier om Polonnaruwa te bezoeken, is per *citybike. Tijdens de tocht van ongeveer 10 kilometer in de omgeving van Polonaruwa rijden we langs rijstvelden, bezoeken we lokale dorpjes, zien we hoe de kokosnoten uit de boom wordeLees meer

  Trekking bij Hiriwaduna

  U wordt dan al heel vroeg in de ochtend in uw hotel opgehaald om richting Hiriwaduna te rijden voor een 2 uur durende excursie, waarbij een goede indruk krijgt van het dagelijkse leven op het platteland van Sri Lanka. De tocht begint met een geweldiLees meer

  Udawalawe Nationaal Park

  Safari in Udawalawe nationaal park

  Tijdens deze safari, gaat u met een 4WD en ranger op zoek naar wilde dieren in het Udawalawe nationaal park.

  Het Udawalawe Nationaal Park staat bekend vanwege de grote olifanten populatie, er leven ca. 400 olifanten. Het reservaat heeft grote opeLees meer

  Yala National Park

  Safari in Yala nationaal park

  Tijdens deze safari, gaat u met een 4WD en ranger op zoek naar wilde dieren in het Yala nationaal park.

  Het Yala Nationaal Park is het één na grootste en meest bezochte reservaat in Sri Lanka. Er zijn 44 verschillende zoogdieren in het reservaat.Lees meer

  Inclusief

  Intercontinentale vluchten
  Brandstoftoeslag, veiligheids- en brandstofheffing
  Rondreis met Engelssprekende privéchauffeur/gids per airco auto/ minibus van dag 2 t/m 14
  Treinreis van Nanu Oya, Nuwara Eliya - Bandarawela
  Overnachtingen in goede driesterrenhotels
  Halfpension (ontbijt & diner) van dag 5 t/m 12 en 14 t/m 16
  Overnachtingen in Negombo op basis van logies & ontbijt
  Stadswandeling door het oude centrum van Negombo
  Uitgebreide stadstour door Colombo*
  Bezoek aan het Olifantenweeshuis*
  Bezoek aan Dambulla* & de leeuwenrots Sigiriya*
  Bezoek aan de kruidentuinen van Matala
  Ontdek de Botanische Tuinen bij Kandy*
  Stadstour door Koninklijk Kandy per tuk-tuk, inclusief Tempel van de Tand*
  Bezoek aan een van de theeplantages rondom Nuwara Eliya
  Soft-trekking rondom Bandarawela
  Bezoek schildpaddenboerderij*
  Bezoek aan het Somawathi weeshuis
  Stadswandeling door Galle
  * Entreegelden dienen ter plaatse nog te worden voldaan.

  Extra informatie

  U kunt boeken vanaf minimaal 2 personen

  Exclusief

  - Entreegelden: ca. Rs. 12.350 p.p. (omgerekend ca. € 78 p.p.)
  - Eventuele optionele excursies
  - Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
  - Overige maaltijden
  - Fooien

  - Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
  - Reserveringskosten: € 25 per boeking

  Kinderkorting arrangement

  Kinderen van 2 t/m 11 jaar krijgen € 110 korting op het reisgedeelte. Kinderen (max. 2) dienen wel op de kamer van de ouders te verblijven. Er kan slechts 1 bijzetbed worden bijgeplaatst.
  Wanneer u met 2 volwassenen en 2 kinderen reist heeft u geen recht op de korting, die u normaal gesproken krijgt als u met 4 of meer personen reist.

  Weekendtoeslag Emirates

  Wanneer uw heen- en/of terugvlucht met Emirates vanaf Amsterdam of Düsseldorf op een vrijdag, zaterdag of zondag valt, zal hier een toeslag voor gelden. Deze toeslag zal bij boeking worden toegevoegd, waarna u een nieuwe offerte van ons zult ontvangen.

  Weekendtoeslag Etihad Airways

  Wanneer uw heen- en/of terugvlucht met Etihad Airways op een vrijdag of zaterdag valt, zal hier een toeslag voor gelden. Deze toeslag zal bij boeking worden toegevoegd, waarna u een nieuwe offerte van ons zult ontvangen.

  Reis boeken zonder internationale vluchten of ander strandhotel?

  Mocht u deze rondreis willen boeken, maar regelt u zelf uw internationale vlucht of heeft u liever een ander strandhotel? Klik hier en zie wat de kosten zijn.

  Visum Sri Lanka
  Voor reizen naar Sri Lanka een visum verplicht. U dient dit visum reeds in Nederland aan te vragen via ETA. Klik hier voor alle benodigde informatie.
  Meerpersoonskorting
  Wanneer u deze reis met 4 of meer personen maakt, kunnen wij vaak voor u een uitstekende korting verlenen. Indien dit voor u van toepassing is verschijnt uw korting via de prijsberekening.
  Sinhala & Tamil Nieuwjaar
  De viering van het Sinhala & Tamil Nieuwjaar vindt elk jaar plaats op 13 en 14 april. In de periode rondom deze data kan het zijn dat u extra drukte ondervindt in het verkeer en bij bezienswaardigheden. Ook tijdens het bezoek aan de theefabriek kan het voorkomen dat er geen productpresentatie plaatsvindt en er geen theeplukkers aanwezig zijn.
  Galadiners
  Diverse hotels organiseren galadiners in de kerst- en nieuwjaarsperiode. Wij informeren u over een eventuele verplichte toeslag bij bevestiging van uw reservering.
  Perehera festival
  Eén keer per jaar wordt in Kandy het Perahera festival gehouden (in de maanden juli of augustus, afhankelijk van de stand van de maan). Het is één van de grootste en kleurrijkste boeddhistische feesten ter wereld. Tijdens deze festiviteiten komen duizenden pelgrims naar de stad om deze indrukwekkende processie bij te wonen.
  Kinderkorting vlucht
  Bij boeking zullen wij u informeren over de hoogte van de eventuele kinderkorting.

  Wat vonden anderen?

  Wij vragen onze reizigers om een (beknopt) verslag te schrijven over hun reis. Hieronder kunt u deze ervaringen, mits aanwezig, lezen.

  Reisgedeelte Sri Lanka Compleet

  Dhr. Nelissen en Mevr. Spalink
  Via deze weg wil ik graag onze zeer positieve ervaring met onze gids tijdens de rondreis door Sri Lanka, april jl, uiten. Onze gids Samantha (Sam) heeft er voor gezorgd dat wij ons vanaf de aankomst op het vliegveld tot het moment dat we Sri Lanka verlieten, erg op ons gemak gevoeld hebben. Zijn (altijd vrolijke) humeur in combinatie met zijn enthousiasme, kennis van land, cultuur en natuur, hebben deze reis mede een groot succes gemaakt.

  Niets was hem teveel en zijn zorgzaamheid (ook om mijn zwangere vrouw) was prettig en zeker niet 'overdone’. Doordat hij goed Engels sprak, was het leuk en leerzaam om tijdens de (auto)ritten met hem te praten over het land, zijn cultuur, geloof, etc, waarbij hij steeds ook interesse in Nederland en onszelf toonde. Ook bij het inchecken in de diverse hotels, nam Sam alle formaliteiten op zich, zodat wij in de lobby van een heerlijk drankje konden genieten.

  Kortom, een gids uit duizenden. Wij kunnen ons niet voorstellen dat het beter zou kunnen en wij zouden Sam dan ook absoluut als gids aanbevelen tijdens de rondreis Sri Lanka.
  Fam. Renders, Berkel en Rodenrijs
  'Geweldige reis, een adembenemend mooi land. De afwisseling van rijstvelden, palmen, theeplantages, cultuur en prachtige stranden maakt dat Sri Lanka ons hart heeft gestolen. Samen met onze kinderen van 1.5 en 4.5 hebben we een super tijd gehad. De hotels zijn van hoge kwaliteit, zowel de lokale bevolking als hotelpersoneel is bijzonder vriendelijk en zal alles doen om je een fantastische reis te laten beleven. Ook de kinderen hebben genoten van alle wilde beesten, het strand, de zwembaden en de tripjes in de rondreis.

  Zeker een aanrader voor iedereen die houdt van avontuur op vakantie!'
  Reul, Genk
  'De meest complete rondreis, die ik ooit heb meegedaan.'
  Martin en Monique Weissman, Lelystad
  'Wij vertrokken op 13 mei met de Emirates naar Colombo. In Colombo aangekomen stond Kumudu onze gids ons met een brede lach op te wachten. Onderweg naar Negombo heeft hij ons kort het reisprogramma uitgelegd. De volgende dag is onze rondreis pas echt begonnen. Het eerste hotel in Negombo was oud maar de bediening en het eten was prima. Verder op rondreis kwamen in mooie hotels allen schoon en onze kamer was iedere keer weer een verrassing. Bij de 1 mooie bloemen op het bed, bij de andere fruitschalen of beide. Het ontbrak ons aan niets. De rondreis is indrukwekkend. Hij is zo divers dat je niet kan zeggen wat het mooiste is wat je hebt gezien. De tempels, de natuur, lokale bevolking, school, Theeplantage, treinreis,Tsunami verhalen alles is zo anders en allemaal even indrukwekkend. Zelfs de villagetracking die we hebben gedaan met Kumudu en een lokale gids was geweldig. De tuktuk een belevenis en in het verkeer moet je zelf niet willen rijden. Wij hadden kleurplaten, potloden en krijt meegenomen voor de kinderen op school. Op ons verzoek hebben we een school bezocht in de buurt van Ella. Hier hebben we de kleurplaten uitgedeeld en de potloden en krijt afgegeven aan de docenten. Ons krijt was helemaal geweldig daar het niet stuift. Een tip voor mensen die gaan. Neem bordenkrijt mee en geef dit af op scholen.
  De blijdschap van al de kinderen zal ik nooit vergeten.
  Zoals aan elke rondreis komt ook hier weer een eind aan. Het afscheid nemen van Kumudu viel mij erg zwaar. Hij was zo zorgzaam voor ons en zullen hem ook niet vergeten.'
  Kuhn Vermeylen, Lier Belgie
  'Toffe reis, goede gids en hotels.Veel gezien tijdens de rondrit.'
  Karin van Wijk, Zwijndrecht
  'Onze reis in dit prachtige land was heel boeiend en afwisselend. Vooral onze chauffeur Benny heeft eraan bijbedragen, dat wij heel goede herinneringen aan deze vakantie hebben. Wat een vriendelijke, behulpzame man! Door gesprekken met hem hebben wij veel geleerd over het leven in Sri Lanka en hoe de mensen geleden hebben onder de burgeroorlog en de gevolgen van de tsunami. We begonnen in Wattala. Het Pegasus Reef hotel was prima, maar het strand stelde nauwelijks iets voor: smal en bezaaid met rommel. Al gauw werden we aangeklampt door een man, die vertelde dat hij zonder werk was gekomen door de tsunami en hoe slecht zijn leefomstandigheden waren enz. Dit maakten we nogal eens mee tijdens onze reis. Soms gaven we meer weg dan uit. Ondanks dat het (abnormaal voor deze tijd) veel regende, hebben we veel leuke, boeiende dingen gedaan en gezien. Heel veel hoogtepunten: het olifantenweeshuis, de Sigiriya rots, de olifantensafari in een ander national park dan Minneriya vanwege de regenval, de rotstempel in Dambulla, Kandy, de theevelden en theefabriek van Nuwara Elliya, de treinreis naar Bandaruwela, Galle enz. In plaats van de rondrit door Colombo hebben we die dag gegolfd op de op twee na oudste golfbaan van de wereld in Colombo. Benny heeft dit op ons verzoek geregeld. Het natuurschoon in Sri Lanka is schitterend. Onze hotels hadden vaak een prachtig uitzicht, maar lagen meestal nogal afgelegen. Het eten was prima, meestal in buffetvorm en er was nogal eens live muziek. Kortom, een fantastische reis!'
  anoniem
  'Helemaal compleet!'
  Dago, Hollandsche Rading
  'Wij troffen het niet met onze gids.De reis was goed en gevarieerd.'
  Hugo en Anne, Eindhoven
  'Sri Lanka heeft ons verrast qua schoonheid en cultuur. Het land heeft veel te bieden voor de reiziger die op zoek is naar cultuur en geschiedenis. De begeleiding door onze Sri Lankaanse gids Mervin is uitstekend bevallen. Naast de informatie over de bezienswaardigheden kon hij veel vertellen over het land en de gewoontes. Deze wijze van reizen via een prive-rondreis is ons goed bevallen, de gids was ontvankelijk voor uitstapjes buiten het programma, was inventief en zeer flexibel. '
  J Roberts, Oirsbeek
  'Begeleiding ter plaatse kon volgens ons niet beter. De gids/chauffeur (Beni)was perfect.'
  Pim,
  'We kunnen deze rondreis aan iedereen aanbevelen! Heel compleet programma waar je langs alle must-see''s in Sri Lanka komt. Vooral een goede mix tussen een schitterende natuur en een mooie cultuur. Ook onze gids Roshan was top, aardige man en erg flexibel. Zorgde ervoor dat we vaak wat extra''s te zien kregen en heeft ook een aantal leuke additionele excursies verzorgd.

  Een aanrader binnen de optionele excursies is trouwens de Village Tour. Erg leuk om mee te maken. Tijdens deze tour ga je met een jeep langs de lokale dorpjes waarbij je kennismaakt met het echte leven van de meeste Sri Lankezen. Heel mooi om te zien. Neem vooral iets mee voor de lokale bevolking tijdens de rit. Wij hadden bijvoorbeeld tandenborsteltjes en tandpasta meegenomen voor de kinderen daar, konden ze erg waarderen!'
  Fam. van Hulst, Krimpen aan den IJssel
  'Al meerdere keren was ik in Sri Lanka. Nog nooit was ik zo tevreden over een gids, zoals Samantha. Hij vertelde met passie over zijn land en liet ons het werkelijke leven van de Sri Lankaan zien. Voor mijn geadopteerde dochter was het haar eerste weerzien met haar land. De individele wensen van ons gecombineerd met de hoogtepunten maakten deze reis onvergetelijk. '
  Ronald en Hatice Vissers, Tiel
  'Een gevarieerde reis, die je laat kennismaken met de highlights van het land. Ook voldoende tijd en gelegenheid om op eigen houtje dingen te doen. Wat ons betreft een perfecte combinatie van cultuur en natuur! Speciale dank gaat uit naar dhr. Nimal de Silva (prive-chauffeur/gids), die ter plekke alles tot in de puntjes regelde en verzorgde en door zijn kennis en deskundigheid een grote bijdrage heeft geleverd aan onze vakantievreugde. '
  Carlien Woudwijk Cramer, Raalte
  'We hebben de rondreis als afwisselend en interessant ervaren.
  We waren erg verrast over 2x taart met mijn verjaardag in 2 verschillende hotels en alle ballonnen en versieringen en het heerlijke etentje voor onze trouwdag door jullie georganiseerd via onze gids. De organisatie liet niets te wensen over en de gids was erg flexibel en meegaand wat we erg op prijs hebben gesteld.
  We hebben geen gebruik gemaakt van extra optionele mogelijkheden, we hebben de tijd gebruikt om contact te leggen met de lokale bevolking de wijze van onderwijs en de manier van leven. We hebben een leuk projectje op gestart om een gezin te helpen met een winkeltje. Sam onze gids zou hier in blijven bemiddelen en we geloven dat dit een leuk projectje wordt en hier en daar hebben we nog een paar andere dingen in gang gezet.
  We zijn benieuwd of het handen en voeten zal krijgen en anders hopen we dat de mensen gewoon blij zijn met de eerste betaling. We hebben geen enkele reden om niet weer met de NRV te reizen, dus de complimenten.
  anoniem
  'Prachtige reis zeker een aanrader. Verblijf in het Jhotel in Ngombo zou evt wat korter kunnen. Elephant was een prachtige plek. In Emerald Hill was een uitstekende service, je voelde je er heel welkom. Oriënt is een beetje vergane glorie met uitstekend eten. Sfeer overal prima, goede gids die uitvoerig en enthousiast over zijn land wist te vertellen. Zeker ook geschikt voor kinderen. Afwisselend programma, gefietst, gevaren, gewandeld. Zowel stadjes als dorpjes bezocht. Stiekem toch heel wat kilometers afgelegd. Kwaliteit van de huurfietsen was hilarisch ( onmogelijk dit serieus te nemen).Wij hebben genoten
  '
  Angela en Peter, Helmond
  'Het was een erg mooie reis, met veel indrukken en excursies. Hebben vooral in het begin probleemloos genoten. De chauffeur sprak alles met ons door en dat verliep goed, maar het tempo begon op het laatst wel op te spelen. Soms werden reisonderdelen omgedraaid of een enkele overgeslagen, waarvoor dan wel iets anders in de plaats kwam, maar toch, je had er weinig inbreng op. De druk was vooral moeilijk voor de kinderen (11 en 14). Als er een zwembad in het hotel was, was het leed zo geleden. Gelukkig was dat vaak.'
  W.M. Klaassen, Leiderdorp
  'Het reisgedeelte was prima. We hebben mooie afwisselende dingen gezien en onze gids wist veel te vertellen. We hadden ook uitstekend vervoer, een comfortabele wagen met airco. De hotels waren over het algemeen goed en de mensen heel vriendelijk. En wat hebben we gesmuld van de buffetten ''s avonds. '
  anoniem
  'Het waren 15 onvergetelijke dagen. Mede door de uitstekende chauffeur/gids die ons ter zijde stond met advies, antwoord gaf op al onze vragen, inspeelde op het type reizer dat wij zijn (speciale excursie naar Kataragama, aandacht voor speciale accenten in tijd en intensiteit). Hij regelde alles, verzorgde ons op een integere manier en voelde zich bijzonder verantwoordelijk, waardoor wij alles vrij hadden om 100% te beleven en genieten. Wij merkten dat ook de organisatie erachter behoorlijk vinger aan de pols hield over ons welbevinden. Dat geeft een heel superiorklasse gevoel!
  Tenslotte moet jezelf natuurlijk ook alert blijven op kleine missers. Maar als je dan aan de bel trekt, zoals wij deden, wordt er direct en zonder pardon prima gereageerd en gecorrigeerd.
  Prima werk NRV! We komen zeker terug bij jullie als we weer ver gaan reizen!'
  RF, Belgie
  'Een bijzonder goed evenwicht tussen excursies samen met onze gids Linton en privé quality time. '
  marijn, zoutelande
  'mooie reis schitterende natuur, prima hotels.
  onze gids had al snel door wat onze wensen waren,
  locals en natuur. hij regelde tal van optionele excursies voor ons. hoogtepunt yala np en dorpsexcursie.Zelf voor zeer weinig walvisexcursie geboekt het eten was top!'
  Bart en Eduard, Zwolle
  'De naam zegt ''t al. Deze rondreis geeft je een zeer compleet beeld van Sri Lanka. De reis is erg afwisselend maar het programma is niet overvol zodat je ook nog toekomt aan een middagje aan een zwembad. De hotelkeuze is prima, net als de informatie voorafgaand en tijdens de reis. Complimenten aan NRV!'
  van wiele, bornem
  'Onze kids hebben het reuze gehad. Wij zelf natuurlijk ook.'
  Anique Conjarts, Reijmerstok
  'Een geweldig programma met de juiste hotels. Perfecte planning en super optionele excursies die het programma veder compleet maken. Enig minpuntje aan het programma: laatste dag van de rondreis in Galle had voor ons niet nog met 1 overnachting hoeven te zijn. Aangezien de laatste twee dagen maar halve dagen zijn, hadden wij het liever gezien om dan direct naar het resort te rijden. '
  anoniem
  'Zou alle locaties op HB aanbieden. BB heeft geen zin, met uitzondering van Galle, omdat er geen andere voorzieningen zijn.
  Golden Star Negombo moet uit het pakket. Schandalige kwaliteit, te smerige badkamers, schimmels etc.
  Tern slotte vind ik de optionele tours schandalig duur irt wat je krijgt en de lokale cost of living:

  - fiets safari slaat nergens op. Geen tourplan, geen fiets guide die meegaat, dus geen verhaal en zeer slechte en oude fietsen. Gewoon bezoeken per auto/busje. Zelfde geldt voor de Olifanten tours. Leuk om te zien maar is qua prijs/kwaliteit te duur.'
  anoniem
  'erg verassend, sri lanka heeft meer te bieden dan verwacht, cultuur en natuur wisselen elkaar goed af en voor veel mensen ,helaas niet voor ons, geld dat ze luipaarden wel zien in sri lanka maar niet in afrika!'
  Fam. Weidijk,
  'Wat zijn we blij dat we voor deze mooie reis hebben gekozen. Een mooi indrukwekkend land, een goede reisleider / chauffeur en mooi weer. Beter kon gewoon niet. De hotels waren over het algemeen goed. Een aanrader voor iedereen met een paar gezonde benen.'
  Mathieu Vaessen, Dieren
  'Het is een erg leuke reis, ontspannend omdat het tempo laag ligt. Het is een niet zo groot land, maar de afstanden zijn in de praktijk toch wat groter omdat de snelheden op de weg laag liggen. Je ziet het land goed en wij vonden vooral de natuur toegankelijk. Je ziet gemakkelijk veel meer wilde dieren dan in Indonesië of Thailand. Omdat er veel verschillende religies naast elkaar zijn, kom je met veel culturen in aanraking.'
  Leonie Olsman, Zwolle
  'Het reisgedeelte bestaat uit een goed gevuld programma waarbij je je eigen vrijheid hebt qua invulling. Er zijn veel excursies optioneel en naar eigen inzicht in te plannen. De treinreis is erg mooi, je ziet de theeplukkers in de bergen aan het werk. Vanuit Girritale zijn er veel bezienswaardigheden te bezoeken, stuk voor stuk de moeite waard. Onze reisleider/chauffeur heeft ons uitstekend rondgereden en kon ons echt álles over het land vertellen. Erg indrukwekkend was de weg langs de kust, van Galle naar ons strandhotel Avani Kalutera. We zijn door het tsunamigebied gereden. Dit was erg indrukwekkend! De Safari in het Yala-park is er 1 die je gedaan MOET hebben! We hebben beren gezien, maar ook olifanten, luipaarden, pauwen, krokodillen en prachtige vogels. '
  anoniem
  'Het was een geweldige reis met een geweldige gids! We hebben het enorm getroffen. Het was voor ons de perfecte combinatie van cultuur en natuur.

  De hotels waren goed. Alleen het verblijf in Unawatuna had voor ons niet gehoeven. '

  Long Beach Resort***+

  N. Huisman, Monster
  'Mooi hotel direct aan zee, heel vriendelijk personeel, die je met raad en daad bij staat, goed buffet. Zee niet echt toegankelijk door zeer sterke stroming, maar we hebben gepoedeld. Er waren verder 2 zwembaden, met voldoende bedjes. Prima bedden.'
  Ingrid Bothe, Ulvenhout (NB)
  'Een behoorlijk groot hotel (100+ kamers). Gunstige ligging aan het strand. Ruime en schone kamers. Vriendelijke bediening, uitgebreide buffetten en optie om á la carte te eten. Door de opzet is het ondanks de omvang van het hotel en het aantal kamers toch mogelijk om aan het gevoel van massatoerisme te ontkomen.
  Leuke extra tripjes in de nabije omgeving met tuk tuk (Hundungoda Tea Estate, Kataluwa Purwarama Temple) of te voet (Martin Wickramasinghe Folk Art Museum, paalvissers) te bereiken. Hotel zelf kan weinig tot geen informatie geven over activiteiten in de omgeving.'
  Martine, Koksijde
  'Leuk resort, unieke ligging met zwembad en aan zee. Eten is lekker, buffet, maar na 3 dagen is alles precies weer hetzelfde.
  Nette handdoeken, elke dag nieuwe. Water bleef wel in de douche staan. Vriendelijke mensen.
  Ligt dicht bij een bushalte !'
  anoniem
  'Mooi strand, maar stevige branding, zodat je er nauwelijks kon zwemmen. Gelukkig heeft het hotel 2 zwembaden, dus dat maakte veel goed.
  De kamers zijn ruim, het buffet is uitgebreid en het eten erg lekker.
  '
  N.J Lacet, Buren
  'Prima hotel. Schone en ruime kamers, heerlijk eten, keurig en vriendelijk personeel. '
  van wiele, bornem
  'heel leuke tijd gehad'
  anoniem
  'Mooi resort, lekker eten, mooie zwembaden, met de lokale bus voor 30 cent zo in Galle. Verer rus'
  W. Meiborg, Woerden
  'Dit hotel/resort is kennelijk meer gericht op de echte strandbezoeker. Zon en strand. Overigens wel uitstekende verzorging en goede kamer.'
  Susanne, Emmen
  'Middelmatig hotel met bijzonder mooie ligging aan het mooie strand en zee van Koggala. Eten is redelijk, andere hotels tijdens rondreis waren beter. En jammer dat merendeel van de gasten uit Russen bestond. Erg onbeschofte mensen, vooral tijdens het eten.'
  BASM Hottenhuis, Saasveld
  'Dit is een heel goed hotel om nog een paar dagen strandvakantie te houden. Eventueel kun je daar ook nog excursies bijboeken.'
  Tijl Decraene, edegem
  'Proper hotel, zeer vriendelijke mensen. Een mooi strand maar een zeer ruwe zee (wij waren er in juli). Jammer is dat de dichtst bijzijnde winkel toch al snel 2 à 3 km wandelen is. wij boeken ook altijd graag nog een excursie vanuit het hotel voor te snorkelen of iets dergelijks, maar die mogelijkheid was er niet. '
  rentsje , bunschoten
  'Een mooi hotel, met hele mooie kamers. Het eten is op zich wel goed, maar er is weinig variatie, met name bij het ontbijt.
  De zee daar valt erg tegen, is bruin van kleur door al het zand uit de rivier. Het strand is vies, er ligt veel troep, en het zand is bruin.
  Een goede spa, die wel erg duur is.
  Met name door de vieze zee aldaar, zou ik hier geen tweede keer heengaan. Het personeel is ook minder vriendelijk dan in de rest van de hotels in sri lanka.'
  J.L. Koppejan-de Baas, Zeewolde
  'Prima hotel, veel activiteiten te doen( snooker, surfen, zeilen, ayurvedische spa, sportachtige activiteiten in het zwembad ). Het strand is zeker minder schoon en mooi dan in het zuiden van Sri Lanka. Heel erg goed dinerbuffet! Gratis internet in de bibliotheek ( heel belangrijk met twee jeugdige dochters )Iets minder is de kwaliteit van de minibar in de kamer, alles over datum! Minpuntje: trage bediening in de bar.'
  Mariet van Kempen, Well
  'Een erg luxe en mooi resort, gelegen aan de kust. De zee was er te wild om in te zwemmen. Goed aanbod van sportieve activiteiten, zoals volley, kanoen, waterpolo etc'
  Carel en Annemiek de Jong, Lelystad
  'Prima locatie met vriendelijk personeel, prachtig gelegen.'
  Carina van Leerzem, Landgraaf
  'Eten zéér afwisselend, van italiaanse pasta tot curry en van schnitzel tot suschi!'

  3 dagen / 2 nachten stop-over Dubai

  anoniem
  'Zou er nog wel 3 dagen willen zitten.'
  Robin & Kayleigh, Sliedrecht
  'Dubai is een mooie stad die je zeker een keer gezien moet hebben in je leven!'
  Kristie, Heerjansdam
  'Een mooie gelegenheid om Dubai te leren kennen. Drie dagen is genoeg om deze stad te ontdekken. Ook aquaventure is de moeite waard!'
  Harry, Drenthe
  'Leuke ervaring om er zo bij te doen als je met Emirates vliegt. We kwamen tijd tekort om alles te bekijken'
  Chantal en Vincent, Rhoon
  'Leuke stadstour, goed hotel. Eén dag (twee nachten) is eigenlijk te kort voor Dubai. We hebben na de stadstour ook nog een desertsafari gedaan, een aanrader!
  '
  anoniem
  'Boek een extra nacht bij om echt wat van de stad te zien. drie nachten zijn in feite maar een volle dag door late aankomst en vroeg vertrek.'

  Avani Kalutara Resort & Spa****

  Mariet van Kempen, Well
  'Een erg luxe en mooi resort, gelegen aan de kust. De zee was er te wild om in te zwemmen. Goed aanbod van sportieve activiteiten, zoals volley, kanoen, waterpolo etc'
  Carel en Annemiek de Jong, Lelystad
  'Prima locatie met vriendelijk personeel, prachtig gelegen.'
  J.L. Koppejan-de Baas, Zeewolde
  'Prima hotel, veel activiteiten te doen( snooker, surfen, zeilen, ayurvedische spa, sportachtige activiteiten in het zwembad ). Het strand is zeker minder schoon en mooi dan in het zuiden van Sri Lanka. Heel erg goed dinerbuffet! Gratis internet in de bibliotheek ( heel belangrijk met twee jeugdige dochters )Iets minder is de kwaliteit van de minibar in de kamer, alles over datum! Minpuntje: trage bediening in de bar.'
  anoniem
  'Erg goed resort!'
  anoniem
  'Een heerlijke bestemming om nog even te relaxen, voordat je weer naar huis gaat.'
  Jelly Bergsma,
  'Een goede keus gemaakt om dit hotel ook op te waarderen voor de rust van de laatste 3 dagen. Heerlijk zwembad en eten, mooie kamer, het hotel ligt wel afgelegen dus je bent aardig aan het hotel gebonden of je moet met de tuktuk op stap oid. Voor ons niet meer nodig omdat we deze dagen nog nodig hadden om de vele indrukken te verwerken en nog even "lui"te doen.
  Jammer is wel dat je hier door de erg sterke stroming eigenlijk niet in zee kunt. Het wordt ten zeerste afgeraden door hotelmedewerkers. Misschien goed om in de omschrijving op te nemen.'
  Paul Stein, Arnhem
  'Uitstekend hotel maar weinig te beleven. Vooral geschikt voor mensen die aan het zwembad willen liggen. Het strand was niet geschikt (gevaarlijk) om te zwemmen.'
  Paul Stein, Arnhem
  'Uitstekend hotel maar weinig te beleven. Vooral geschikt voor mensen die aan het zwembad willen liggen. Het strand was niet geschikt (gevaarlijk) om te zwemmen.'
  Fred & Marianne,
  'Een heerlijk Resort om aan het einde van je vakantie tot rust te komen. Bijna alles is perfect; keurige kamer, badkamer, balkon en geweldige kamer-opmaak met de traditionele bloemen op bed en handdoekcreativiteit.
  Het eten in buffetvorm is zeer uitgebreid en gevarieerd en de desserts veelzijdig en veelomvattend.'
  Co van Lierop, Lisse
  'Prima hotel voor en paar dagen, goed eten en zeer vriendelijk personeel'
  Robin & Kayleigh, Sliedrecht
  'Heerlijk hotel om even bij te komen na een enerverende rondreis door Sri Lanka'
  , Venlo
  'Na 15 dagen reizen en cultuur en natuur snuiven is het heerlijk relaxen in het Avani Resort.
  Nog even genieten van zon, rust en service voordat je weer naar het dagelijkse leven terugvliegt.'
  Familie Knops, Dordrecht
  'Super hotel, vriendelijk personeel. Goede service.'
  C. Stevens, Landgraaf
  'Mooi resort, gelegen aan het strand. Oceaan te wild om te zwemmen, maar er is een ruim zwembad. Ligbedden waren redelijk versleten, dus vervanging zou wel op zijn plaats zijn.
  Goed eten, voldoende keuze zowel bij ontbijt als bij buffet. Mooie ruime kamers, erg schoon, heerlijke douche. Zeer vriendelijk personeel. Cocktailparty op het strand met sunset op de achtergrond. Heerlijke rustdagen gehad hier. '
  anoniem
  'Prima hotel. Schone en ruime kamers met prima bedden (kussens wel hard en stevig), eten/buffet uitstekend verzorgd, groot zwembad met voldoende bedjes om te liggen. Personeel is vriendelijk. Hotel ligt aan het strand, maar dat is openbaar.'
  Aart Spek, Sliedrecht
  'uitstekend , prachtig hotel , goede service , uiteraard dat het op een land tong ligt was er behalve zonnen
  en zwemmen in het zwembad weinig te doen. wij zijn daarom nor verschillende dagen en een tuk-tuk op stap geweest en een hoop leuke dingen gedaan en bezocht in de omgeving.'
  Leonie Olsman, Zwolle
  'Dit hotel is zijn vier sterren zeker waard! We kregen bij ontvangst een drankje aangeboden, voordat we naar onze kamer gebracht werden. De kamer is zeer luxe en van alle gemakken voorzien. De badkamer en het bed zijn het belangrijkste, deze waren allebei top! Een heerlijke stortdouche en een lekker tweepersoons bed. Het zwembad is ook erg mooi, er is een handdoekman die er voor zorgt dat je een ligbed krijgt. Zijn alle ligbedden bezet? Dan haalt hij een extra ligbed voor je! Ideaal. Het hotel ligt aan het strand, maar in augustus is de zee te wild om er in te zwemmen. Ondanks dat is het heerlijk om ''s avonds een strandwandeling te maken!'
  J van den Dungen, Boxtel
  'Prima verblijf. Superior room was niet erg superior. '
  Lenke & Tim, België
  'Prachtig resort, uitstekende bediening, de ideale plek om uit te rusten!'
  Anique Conjarts, Reijmerstok
  'Mooi resort met goede faciliteiten. Een resort om even lekker op rust te komen na zo''n reis. Enige minpuntje: de kamers waren redelijk gehorig, waardoor je ''s nachts, bij het aankomen en vertrekken van andere gasten, continu wakker werd. Verder was het personeel uitmuntend en werden we zeer goed behandeld. Deze laatste drie dagen hebben de reis compleet gemaakt. '
  anoniem
  'Prachtig modern ingericht hotel aan het strand met een mooi zwembad met voldoende ligbedden.Het zwembadwater was in de tijd dat wij er waren, voor ons wat aan de warme kant: je koelde er niet echt van af. De kamer was stijlvol ingericht met een heerlijke regendouche/badkamer. 2 restaurants: één met ,één zonder airco, die om de beurt gebruikt werden. Buffet was prima; voor ieder wat wils. Ik vond de gangen wat gehorig. '
  rentsje , bunschoten
  'Een mooi hotel, met hele mooie kamers. Het eten is op zich wel goed, maar er is weinig variatie, met name bij het ontbijt.
  De zee daar valt erg tegen, is bruin van kleur door al het zand uit de rivier. Het strand is vies, er ligt veel troep, en het zand is bruin.
  Een goede spa, die wel erg duur is.
  Met name door de vieze zee aldaar, zou ik hier geen tweede keer heengaan. Het personeel is ook minder vriendelijk dan in de rest van de hotels in sri lanka.'
  RF, Belgie
  'Zeer goed en mooi hotel. Rustige kamers. Lekker eten.'
  Joeri en Angelique, Beverwijk
  'Dit is een luxe resort met moderne faciliteiten. De kamers zijn erg modern ingericht. Daarnaast wordt er goed gelet op klantvriendelijkheid van het personeel. Dit is goed te merken in de restaurants (waar het eten uitstekend is) en schoonmaak personeel. Ze denken ook goed mee, wanneer je bijvoorbeeld laat wil uitchecken. Wij hebben een (gratis) kamer gekregen voor douchen (incl handdoeken). '
  Mathieu Vaessen, Dieren
  'Het hotel is werkelijk fantastisch. Het heeft een prachtig zwembad waar wij al om 7.00u in lagen. Het restaurant biedt werkelijk van alles, en bovendien zijn er ook nog 5 koks die alles voor je willen bereiden. De voorzieningen in de kamer zijn top, alleen Wifi hield er soms mee op.'
  Irene Reiziger, Rijswijk
  'Heerlijk resort om even bij te komen van de rondreis en aan het zwembad te liggen, prachtige lokatie. Luxe kamers, goed eten, wel groot en ook all inclusive gasten. '
  Carina van Leerzem, Landgraaf
  'Eten zéér afwisselend, van italiaanse pasta tot curry en van schnitzel tot suschi!'

  Paradise Island

  Esther zuydgeest , Beverwijk
  'Prachtig hotel, alles wat ze zeggen over de Malendiven is waar, prachtige stranden met azuur blauw water. Echt super als je wilt bijkomen van lange reis. We vonden het echter wel jammer dat je bij het all inclusief alleen bij het main restaurant kon eten, als je ergens anders wilde eten moest je betalen. Ook het all inclusief pakket is erg duur en niet realistisch, we zouden de volgende keer zeker volpension of halfpension kiezen. Een biertje is 5 dollar net zoals een glas wijn. '
  Starrenburg, Beuningen
  'Niets aan toe te voegen. Paradijsje op aarde.
  Kregen ook nog een gratis upgrade naar de watervilla; wat wil je nog meer!'
  Jerry van Rekom, Sliedrecht
  'Mooi resort op klein eiland. Boottocht naar eiland is een leuke aanvulling en de ''oprijlaan'' is indrukwekkend. Mooie beachvilla''s direct aan het zeer schone strand gelegen. Bij mooi weer is het uitstekend vertoeven op dit resort met verschillende restaurants (let op bij HP extra betaling bij de meeste restaurants). Bij wat minder weer kun je geen kant op en ben je aangewezen op de cocktailbars met flinke drankprijzen.
  Prachtig resort om te snorkelen en pootje te baden (verdrinken kun je bijna niet). De vele soorten vissen (haaien, roggen, inktvissen, enzovoorts) kun je met open oog aanschouwen en onder water kun je prachtige foto''s maken.
  Het entertainprogramma is prima, al moet je soms wel tegen harde muziek kunnen.

  Je moet het een keer gezien hebben!'
  Erik en Nynke, Almelo
  'Het Hotel ligt op 20 min. varen van de luchthaven. Wij hadden een beachappartement en deze was perfect! De kamer was ruim, de badkamer ook groot en de buitendouche was een verademing...
  Ons appartement lag aan de andere zijde van het eiland dan de haven. Wij hadden appartement 136 en dit was kwa ligging perfect. Niet te ver van de waterbungalows en als we de deur uitstapten hadden we een mooi strand. We liepen in zo''n 5 minuten naar het restaurant en zwembad, dus ook dit was prima. Er is een duikschool aanwezig met een nederlandse duikinstrukteur, erg plezierig!
  All-inclusive is wel een aanrader, zelfs bleken hier dan 2 excursies bij inbegrepen te zitten: nachtvissen en eilandhoppen.
  Op dit eiland zitten met name veel japanners en chinezen. Je hebt geen last van ze, maar het is wel bijzonder om te ervaren hoe hun leven.
  Wij vonden het een plezierig eiland!'
  Mirjam, Rotterdam
  'Dit eiland doet zijn naam eer aan: een waar paradijs! Prachtig wit zand, heldere zee, vriendelijk personeel, goed eten en voldoende activiteiten.
  Voor liefhebbers van duiken en snorkelen is het een aanrader: de vissen (blacktip reefsharks, napoleonvissen, trompetvissen, fusiliervissen, roggen, enzovoorts) zwemmen direct langs de kust.
  Je betaalt wel voor deze luxe: de prijzen liggen hoog en je betaalt op alles nog eens 16% belasting en servicekosten. Maar het is het dubbel en dwars waard.'
  Edith Bartels, Zoetermeer
  'Een prima resort, goed op tijd afgehaald van de luchthaven en binnen 20 min. waren we met de speedboot bij het resort.
  We hadden ook hier weer 2 kamers naast elkaar, de verzorging was goed,all inclusive is volgens ons niet nodig, of je moet gigantisch veel eten en drinken, wij waren blij dat we het niet gedaan hadden.
  Ook de duikschool is erg goed bevallen, wij hebben 4 ervaren duikers in ons gezin en die hebben het prima naar hun zin gehad en ook nog Manta''s gezien.'
  Marloes en Niels, Borne
  'Een heerlijk resort met mooie villa''s direct aan het strand. De villa''s waren ruim en de badkamer erg luxe. De locatie adembenemend mooi en de medewerkers vriendelijk. Het eten was goed en veelzijdig en het was prettig dat je een vaste tafel had in het restaurant.
  De prijs voor eten en drinken is wel erg duur, aan te raden is vol pension of all inclusive. Een cola of ijsje kost 5 dollar, voor een cheeseburger betaal je 17 dollar.'
  Fleur de Klerk, Bergen op Zoom
  'De Malediven zijn ongelooflijk!Wat een pracht en praal!Transfer per speedboot is natuurlijk al gewedlig vanaf het vliegveld. Daarna kom je aan op je iegen eiland, zo bijzonder!Wij hadden een Super Deluxe Room wat inhield dat we een huisje op het strand hadden. ''s Ochtends de gordijnen openschuiven en uitkijken op de inmens blauwe zee is goed wakker worden. Je kunt er eindeloos snorkelen en de meest mooie vissen tegenkomen. Het eten is erg divers en enorm lekker er zit voor iedereen wel iets bij!Wel zijn er enorm veel Chinezen. Die niet altijd erg ''beleefde'' eeetgewoontes hebben...Bij het eten is het een grote drukte, maar dit merk je wanneer je op het strand ligt absoluut niet, vaak waren wij met z''n 2-en de enige in de zee. Na een 2 weekse rondreis door Sri Lanka is dit absoluut de perfecte afluiter van je vakantie!Een aanreder voor iedereen!!!'
  Ronald en Hatice Vissers, Tiel
  'Het eiland doet zijn naam eer aan; het is een paradijsje. Service en bediening erg goed, het eten gevarieerd en een behoorlijke variatie aan snorkel- en duikmogelijkheden. Excursiemogelijkheden relatief beperkt en alleen via het ressort te boeken, dus duur.'

  Habarana Village by Cinnamon, Habarana

  Carinda de Visser, HEEMSKERK
  'Geweldig resort, zeker een aanrader !!'
  Jelly Bergsma,
  'Enorm de moeite waard om dit hotel als opwaardering in het arrangement te kiezen.
  Een prachtig appartement waar het goed vertoeven is, veel service, prachtige omgeving en erg goed eten.
  Voor weinig geld opwaarderen, gewoon doen!'
  A.Veenendaal, Veldhoven
  'Mooi hotel zeer vriendelijk personeel en heerlijk eten'
  W.J. Janssens, Edam
  'Het verblijf aldaar was zeer prettig. Mooie lodges , restaurant, zwembad en tuin. Zeer vriendelijke bediening. Mooie omgeving en rustig. Aanrader dus!'
  Familie Knops, Dordrecht
  'Heerlijk hotel, prima buffet, leuke kamer'
  C. Stevens, Landgraaf
  'Zeer mooie plek. Hartelijke ontvangst, mooie ruime kamers, goede en ruime badkamer. Prachtig zwembad, midden in natuurgebied. Op een avond kwam een groep olifanten tot vlak bij de tuin. Wat een ervaring!
  Lekker eten, zowel ontbijt als buffet, voldoende keuze.'
  Klaphake-Prins, Apeldoorn
  'Heel goed. Voor iedereen een aanrader. '
  Philippe Hollebeke, Ieper
  'Zeer mooi hotel met een lekkere keuken.
  Philippe Hollebeke
  Ieper
  België'

  Avani Kalutara Resort & Spa****

  Mariet van Kempen, Well
  'Een erg luxe en mooi resort, gelegen aan de kust. De zee was er te wild om in te zwemmen. Goed aanbod van sportieve activiteiten, zoals volley, kanoen, waterpolo etc'
  Carel en Annemiek de Jong, Lelystad
  'Prima locatie met vriendelijk personeel, prachtig gelegen.'
  J.L. Koppejan-de Baas, Zeewolde
  'Prima hotel, veel activiteiten te doen( snooker, surfen, zeilen, ayurvedische spa, sportachtige activiteiten in het zwembad ). Het strand is zeker minder schoon en mooi dan in het zuiden van Sri Lanka. Heel erg goed dinerbuffet! Gratis internet in de bibliotheek ( heel belangrijk met twee jeugdige dochters )Iets minder is de kwaliteit van de minibar in de kamer, alles over datum! Minpuntje: trage bediening in de bar.'
  anoniem
  'Erg goed resort!'
  anoniem
  'Een heerlijke bestemming om nog even te relaxen, voordat je weer naar huis gaat.'
  Jelly Bergsma,
  'Een goede keus gemaakt om dit hotel ook op te waarderen voor de rust van de laatste 3 dagen. Heerlijk zwembad en eten, mooie kamer, het hotel ligt wel afgelegen dus je bent aardig aan het hotel gebonden of je moet met de tuktuk op stap oid. Voor ons niet meer nodig omdat we deze dagen nog nodig hadden om de vele indrukken te verwerken en nog even "lui"te doen.
  Jammer is wel dat je hier door de erg sterke stroming eigenlijk niet in zee kunt. Het wordt ten zeerste afgeraden door hotelmedewerkers. Misschien goed om in de omschrijving op te nemen.'
  Paul Stein, Arnhem
  'Uitstekend hotel maar weinig te beleven. Vooral geschikt voor mensen die aan het zwembad willen liggen. Het strand was niet geschikt (gevaarlijk) om te zwemmen.'
  Paul Stein, Arnhem
  'Uitstekend hotel maar weinig te beleven. Vooral geschikt voor mensen die aan het zwembad willen liggen. Het strand was niet geschikt (gevaarlijk) om te zwemmen.'
  Fred & Marianne,
  'Een heerlijk Resort om aan het einde van je vakantie tot rust te komen. Bijna alles is perfect; keurige kamer, badkamer, balkon en geweldige kamer-opmaak met de traditionele bloemen op bed en handdoekcreativiteit.
  Het eten in buffetvorm is zeer uitgebreid en gevarieerd en de desserts veelzijdig en veelomvattend.'
  Co van Lierop, Lisse
  'Prima hotel voor en paar dagen, goed eten en zeer vriendelijk personeel'
  Robin & Kayleigh, Sliedrecht
  'Heerlijk hotel om even bij te komen na een enerverende rondreis door Sri Lanka'
  , Venlo
  'Na 15 dagen reizen en cultuur en natuur snuiven is het heerlijk relaxen in het Avani Resort.
  Nog even genieten van zon, rust en service voordat je weer naar het dagelijkse leven terugvliegt.'
  Familie Knops, Dordrecht
  'Super hotel, vriendelijk personeel. Goede service.'
  C. Stevens, Landgraaf
  'Mooi resort, gelegen aan het strand. Oceaan te wild om te zwemmen, maar er is een ruim zwembad. Ligbedden waren redelijk versleten, dus vervanging zou wel op zijn plaats zijn.
  Goed eten, voldoende keuze zowel bij ontbijt als bij buffet. Mooie ruime kamers, erg schoon, heerlijke douche. Zeer vriendelijk personeel. Cocktailparty op het strand met sunset op de achtergrond. Heerlijke rustdagen gehad hier. '
  anoniem
  'Prima hotel. Schone en ruime kamers met prima bedden (kussens wel hard en stevig), eten/buffet uitstekend verzorgd, groot zwembad met voldoende bedjes om te liggen. Personeel is vriendelijk. Hotel ligt aan het strand, maar dat is openbaar.'
  Aart Spek, Sliedrecht
  'uitstekend , prachtig hotel , goede service , uiteraard dat het op een land tong ligt was er behalve zonnen
  en zwemmen in het zwembad weinig te doen. wij zijn daarom nor verschillende dagen en een tuk-tuk op stap geweest en een hoop leuke dingen gedaan en bezocht in de omgeving.'
  Leonie Olsman, Zwolle
  'Dit hotel is zijn vier sterren zeker waard! We kregen bij ontvangst een drankje aangeboden, voordat we naar onze kamer gebracht werden. De kamer is zeer luxe en van alle gemakken voorzien. De badkamer en het bed zijn het belangrijkste, deze waren allebei top! Een heerlijke stortdouche en een lekker tweepersoons bed. Het zwembad is ook erg mooi, er is een handdoekman die er voor zorgt dat je een ligbed krijgt. Zijn alle ligbedden bezet? Dan haalt hij een extra ligbed voor je! Ideaal. Het hotel ligt aan het strand, maar in augustus is de zee te wild om er in te zwemmen. Ondanks dat is het heerlijk om ''s avonds een strandwandeling te maken!'
  J van den Dungen, Boxtel
  'Prima verblijf. Superior room was niet erg superior. '
  Lenke & Tim, België
  'Prachtig resort, uitstekende bediening, de ideale plek om uit te rusten!'
  Anique Conjarts, Reijmerstok
  'Mooi resort met goede faciliteiten. Een resort om even lekker op rust te komen na zo''n reis. Enige minpuntje: de kamers waren redelijk gehorig, waardoor je ''s nachts, bij het aankomen en vertrekken van andere gasten, continu wakker werd. Verder was het personeel uitmuntend en werden we zeer goed behandeld. Deze laatste drie dagen hebben de reis compleet gemaakt. '
  anoniem
  'Prachtig modern ingericht hotel aan het strand met een mooi zwembad met voldoende ligbedden.Het zwembadwater was in de tijd dat wij er waren, voor ons wat aan de warme kant: je koelde er niet echt van af. De kamer was stijlvol ingericht met een heerlijke regendouche/badkamer. 2 restaurants: één met ,één zonder airco, die om de beurt gebruikt werden. Buffet was prima; voor ieder wat wils. Ik vond de gangen wat gehorig. '
  rentsje , bunschoten
  'Een mooi hotel, met hele mooie kamers. Het eten is op zich wel goed, maar er is weinig variatie, met name bij het ontbijt.
  De zee daar valt erg tegen, is bruin van kleur door al het zand uit de rivier. Het strand is vies, er ligt veel troep, en het zand is bruin.
  Een goede spa, die wel erg duur is.
  Met name door de vieze zee aldaar, zou ik hier geen tweede keer heengaan. Het personeel is ook minder vriendelijk dan in de rest van de hotels in sri lanka.'
  RF, Belgie
  'Zeer goed en mooi hotel. Rustige kamers. Lekker eten.'
  Joeri en Angelique, Beverwijk
  'Dit is een luxe resort met moderne faciliteiten. De kamers zijn erg modern ingericht. Daarnaast wordt er goed gelet op klantvriendelijkheid van het personeel. Dit is goed te merken in de restaurants (waar het eten uitstekend is) en schoonmaak personeel. Ze denken ook goed mee, wanneer je bijvoorbeeld laat wil uitchecken. Wij hebben een (gratis) kamer gekregen voor douchen (incl handdoeken). '
  Mathieu Vaessen, Dieren
  'Het hotel is werkelijk fantastisch. Het heeft een prachtig zwembad waar wij al om 7.00u in lagen. Het restaurant biedt werkelijk van alles, en bovendien zijn er ook nog 5 koks die alles voor je willen bereiden. De voorzieningen in de kamer zijn top, alleen Wifi hield er soms mee op.'
  Irene Reiziger, Rijswijk
  'Heerlijk resort om even bij te komen van de rondreis en aan het zwembad te liggen, prachtige lokatie. Luxe kamers, goed eten, wel groot en ook all inclusive gasten. '
  Carina van Leerzem, Landgraaf
  'Eten zéér afwisselend, van italiaanse pasta tot curry en van schnitzel tot suschi!'

  Strandhotel Koggala

  N. Huisman, Monster
  'Mooi hotel direct aan zee, heel vriendelijk personeel, die je met raad en daad bij staat, goed buffet. Zee niet echt toegankelijk door zeer sterke stroming, maar we hebben gepoedeld. Er waren verder 2 zwembaden, met voldoende bedjes. Prima bedden.'
  Carel en Annemiek de Jong, Lelystad
  'Prima locatie met vriendelijk personeel, prachtig gelegen.'
  Mariet van Kempen, Well
  'Een erg luxe en mooi resort, gelegen aan de kust. De zee was er te wild om in te zwemmen. Goed aanbod van sportieve activiteiten, zoals volley, kanoen, waterpolo etc'
  J.L. Koppejan-de Baas, Zeewolde
  'Prima hotel, veel activiteiten te doen( snooker, surfen, zeilen, ayurvedische spa, sportachtige activiteiten in het zwembad ). Het strand is zeker minder schoon en mooi dan in het zuiden van Sri Lanka. Heel erg goed dinerbuffet! Gratis internet in de bibliotheek ( heel belangrijk met twee jeugdige dochters )Iets minder is de kwaliteit van de minibar in de kamer, alles over datum! Minpuntje: trage bediening in de bar.'
  rentsje , bunschoten
  'Een mooi hotel, met hele mooie kamers. Het eten is op zich wel goed, maar er is weinig variatie, met name bij het ontbijt.
  De zee daar valt erg tegen, is bruin van kleur door al het zand uit de rivier. Het strand is vies, er ligt veel troep, en het zand is bruin.
  Een goede spa, die wel erg duur is.
  Met name door de vieze zee aldaar, zou ik hier geen tweede keer heengaan. Het personeel is ook minder vriendelijk dan in de rest van de hotels in sri lanka.'
  Tijl Decraene, edegem
  'Proper hotel, zeer vriendelijke mensen. Een mooi strand maar een zeer ruwe zee (wij waren er in juli). Jammer is dat de dichtst bijzijnde winkel toch al snel 2 à 3 km wandelen is. wij boeken ook altijd graag nog een excursie vanuit het hotel voor te snorkelen of iets dergelijks, maar die mogelijkheid was er niet. '
  BASM Hottenhuis, Saasveld
  'Dit is een heel goed hotel om nog een paar dagen strandvakantie te houden. Eventueel kun je daar ook nog excursies bijboeken.'
  Susanne, Emmen
  'Middelmatig hotel met bijzonder mooie ligging aan het mooie strand en zee van Koggala. Eten is redelijk, andere hotels tijdens rondreis waren beter. En jammer dat merendeel van de gasten uit Russen bestond. Erg onbeschofte mensen, vooral tijdens het eten.'
  W. Meiborg, Woerden
  'Dit hotel/resort is kennelijk meer gericht op de echte strandbezoeker. Zon en strand. Overigens wel uitstekende verzorging en goede kamer.'
  anoniem
  'Mooi resort, lekker eten, mooie zwembaden, met de lokale bus voor 30 cent zo in Galle. Verer rus'
  van wiele, bornem
  'heel leuke tijd gehad'
  N.J Lacet, Buren
  'Prima hotel. Schone en ruime kamers, heerlijk eten, keurig en vriendelijk personeel. '
  anoniem
  'Mooi strand, maar stevige branding, zodat je er nauwelijks kon zwemmen. Gelukkig heeft het hotel 2 zwembaden, dus dat maakte veel goed.
  De kamers zijn ruim, het buffet is uitgebreid en het eten erg lekker.
  '
  Martine, Koksijde
  'Leuk resort, unieke ligging met zwembad en aan zee. Eten is lekker, buffet, maar na 3 dagen is alles precies weer hetzelfde.
  Nette handdoeken, elke dag nieuwe. Water bleef wel in de douche staan. Vriendelijke mensen.
  Ligt dicht bij een bushalte !'
  Ingrid Bothe, Ulvenhout (NB)
  'Een behoorlijk groot hotel (100+ kamers). Gunstige ligging aan het strand. Ruime en schone kamers. Vriendelijke bediening, uitgebreide buffetten en optie om á la carte te eten. Door de opzet is het ondanks de omvang van het hotel en het aantal kamers toch mogelijk om aan het gevoel van massatoerisme te ontkomen.
  Leuke extra tripjes in de nabije omgeving met tuk tuk (Hundungoda Tea Estate, Kataluwa Purwarama Temple) of te voet (Martin Wickramasinghe Folk Art Museum, paalvissers) te bereiken. Hotel zelf kan weinig tot geen informatie geven over activiteiten in de omgeving.'
  Carina van Leerzem, Landgraaf
  'Eten zéér afwisselend, van italiaanse pasta tot curry en van schnitzel tot suschi!'

  Verblijf Cinnamon Wild

  Lucienne en André de Rooij, Leusden
  'Een prima en luxe hotel in het Yala natuurpark met uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Je voelt je echt als gast behandeld. '
  Michielsen, EKEREN
  'Een unieke locatie, verblijf in een eigen lodge met junglegevoel en allerlei dieren die rondlopen op het domein.
  Heerlijk ontbijt- en dinerbuffet. Vriendelijk personeel.
  '
  anoniem
  'Met een woord prachtig!'
  Jelly Bergsma,
  'Een paradijselijk oord. Wat een gastvrij onthaal, wat een service en wat een mooie omgeving en een geweldig ingericht appartement!
  Zonde dat in het arrangement hier maar tijd was voor 2 overnachtingen. Wij hadden het hier zeker veel langer kunnen uithouden. Gewoon genieten, de safari van een hele dag heeft opgeleverd dat we 2 luipaarden mochten zien, waarvan 1 luipaard net een wild boar had veroverden waarvan hij heerlijk zat te eten, twee zwarte beren mogen zien spelen ( een zeldzaamheid in dit reservaat) en nog heel veel meer dieren.'
  A.Veenendaal, Veldhoven
  'Geweldige lokatie, heerlijk eten vriendelijk personeel. Een bijzondere plek waar we erg hebben genoten.'
  Markus, Herveld
  'Zeer bijzondere plek, midden in een natuurpark, die we iedereen aan kunnen raden! '
  anoniem
  'Mooi hotel letterlijk aan de rand van het Yala National Park. In het meertje naast het hotel kun je af en toe een krokodil spotten en op het hotel complex loop je regelmatig een aap tegen het lijf. Kamers zijn ruim en schoon met heerlijk bedden. Vriendelijk en behulpzaam personeel en het buffet is goed. Heerlijk zwembad waar je kunt ontspannen. '
  Alexander Artz, Leusden
  'Het beste hotel bij/in het Yala park. Schitterende lodges, vriendelijk personeel, goed eten, gezellig hotel, uitstekend zwembad en de dieren voor je lodge....'
  J. Lemmen, Amersfoort
  'Fantastisch en avontuurlijk, zeker als er olifanten, apen, herten en wilde zwijnen op het park lopen. Ook spannend als je in het donker naar je lodge gebracht wordt door een parkmedewerker met zaklamp.'

  Tangerine Beach Hotel****

  Tangerine Beach Hotel****

  Uitgebreide reisverslagen

  18-daagse rondreis Sri Lanka Compleet

  17-01-2014

  Om 14.40 uur sharp vertrekken we met de airbus A380/800. Je hoort het toestel amper opstijgen, wat een machine zeg: giga groot! Na een zeer rustige en vlotte vlucht landen we op Dubai Airport. De rijen voor de vele douaneloketten zijn lang en onze rij gaat wel heel traag. Bijna een uur later zijn we aan de beurt voor een irisscan en paspoortcontrole. Snel de koffers pakken en kijken of iemand ...

  Hoogtepunten van Sri Lanka en Dubai

  14-01-2014

  Dit prachtige eiland in de Indische Oceaan stond al langer op ons lijstje van te bezoeken landen en nu was het zover. We kozen een privé rondreis met NRV en dat is wederom goed bevallen. We vlogen met Emirate en boekten daarnaast ook een stopover in Dubai....

  Rondreis Sri Lanka 21 dagen Hoogtepunten van Sri Lanka

  08-10-2012

  Na maanden naar deze reis te hebben toegeleefd, wij hadden de reis namelijk al in januari op de vakantiebeurs geboekt, was het op zaterdag 8 september zover. Onze vlucht vertrok om 15:30 uur van Schiphol naar Dubai waar wij na een tussenlanding verder zijn gevlogen naar Colombo in Sri Lanka voor een privé rondreis van 21 dagen. Naar Dubai hebben we gevlogen met de airbus 380 van Emiraten, w...

  21-daagse rondreis Sri Lanka Totaal

  27-07-2012

  Vol verwachting komen wij aan op Sri Lanka, Gelijk na aankomst bezoeken wij een lokale vismarkt, geweldig, zoveel kleur, vis en leven op de vroege morgen. We voelen gelijk, we zijn in Azië. De volgende dagen zijn een aaneenschakeling van onvergetelijke momenten. We bezoeken het olifanten weeshuis, gaan naar de oude grot tempels van Dambula, we beklimmen de leeuwenrots, we fietsen langs oude r...

  Klassiek Ceylon

  27-06-2012

  27 juni : vertrek vanaf Brussel via Wenen en Amman naar Colombo? 28 juni : Aankomst Colombo en transfer naar hotel in Negombo? 29 juni : na het ontbijt richting olifantenweeshuis in Pinnawela. Daarna naar Dambulla om de beroemde rotstempel te zien. Van hieruit verder naar ons hotel in Giritale. Hier blijven we 3 nachten. ?30 juni : vandaag een 3 uur durende wandeling, jungleachtige omgeving, me...

  9- daagse rondreis Authentiek Ceylon

  05-08-2011

  Na een lange maar aangename vlucht kwamen we vermoeid aan op de luchthaven van Colombo. In de aankomsthal stond onze chauffeur, tevens ook gids voor de komende 9dagen, ons al op te wachten. Na een vriendelijke begroeting en verwelkoming kon onze trip in Sri Lanka beginnen. Na een rit van een half uurtje naar Wattala hielp onze gids “Kathie” ons eerst nog inchecken in ons eerste hotel. Gezien het v...

  Sri Lanka Compleet

  26-07-2011

  Op 1 juli vertrokken we richting Sri Lanka, een voor ons onbekende bestemming daar wij normaal Amerika reizigers zijn. Na een voorspoedige vlucht met Emirates, waar werkelijk weinig op aan te merken is kwamen we aan in Colombo. Hier stond onze gids ons op te wachten en bracht ons naar ons eerste hotel Pegasus reef. Dit hotel was ok alleen het strand stelt niets voor, een hoop rommel en een aant...

  18-daagse privé rondreis Sri Lanka Compleet

  14-06-2011

  7 t/m 27 mei 2011 Hans & Wilma Alphen aan den Rijn Vertrek vanaf Schiphol naar Colombo, via Dubai aankomst 8 mei. Maatschappij Emirates. Luchthaven Dubai is overweldigend, het taxiën duurde ca 15 min alvorens we met een bus naar de aankomsthal gebracht werden voor de vlucht naar Colombo, de rit met de bus duurde ook ca 20 min. Na nog een wandeling van ca 45 min komen we bij de gate aan voor ...

  Zelfsamenstellen Sri Lanka

  16-05-2011

  Ter inleiding even de achtergrond van mijn reis : wij hebben 4 dochters en met elk van de kinderen maakt één ouder met één kind één verre reis als ze op de overgang zitten tussen basisschool en middelbare school, en wel in de meivakantie van groep 8. De rest van het gezin blijft dan thuis met de andere ouder en zo komt het dat wij als ouders in de loop der tijd ieder met 2 kinderen twee verschille...

  16-daagse groepsreis Klassiek Sri Lanka

  28-05-2010

  We zijn al vrij vroeg door Dennis en Christa naar Schiphol gebracht. We vertrekken met circa 3 kwartier vertraging om 13.20 uur naar Amman (circa 4 uur en 3 kwartier vliegen). De vertraging betekende wel dat we in Amman geen pauze hebben, maar vlug door moeten lopen naar ons vliegtuig naar Colombo. Kennelijk ging dat wat al te snel, want de koffer van een van onze reisgenoten bleek in Amman te zij...

  16-daagse rondreis Klassiek Sri Lanka

  05-03-2010

  Een waar paradijs, zo herinner ik mij Sri Lanka. Uitgestrekte parelwitte zandstranden met wuivende palmen langs een blauwe oceaan. Vissersdorpen met huisjes van palmtakken. Typische boten. Thee-, bananen- en rubberplantages. Vriendelijke (kleine) mensen. Botanische tuinen, bergen, watervallen en heel veel lekker geurende specerijen en fruit, heel veel fruit. Daarom deze hernieuwde kennismaking, ma...

  15-daagse rondreis Avontuurlijk Sri Lanka

  24-08-2009

  Een half uur voor de landing maakt Johan mij wakker. Ik heb heerlijk geslapen. Om 5.05 uur landen we op Bandaranaike International Airport, 30 km ten noorden van Colombo. Dit is vijf minuten eerder dan gepland. Iedereen wil, zoals gebruikelijk, tegelijk het vliegtuig uit. We lopen de meute achterna en staan al snel in de rij bij de immigratiedienst. Het zijn vele lange rijen en het gaat heel langz...

  23-daagse rondreis Sri Lanka

  02-02-2009

  In de maand februari 2009 hebben wij de 23 daagse rondreis door Sri Lanka gemaakt. Een verslag ter plaatse....

  Prachtige rondreis door Sri Lanka

  01-04-2008

  Hoe beschrijf je een land dat vier jaar geleden de verschrikking van een tsunami onderging. Hoe beschrijf je in 2008 de wonderschone kleuren, geuren en schoonheid van mens en natuur. Toch wil ik het proberen omdat Sri Lanka, naar mijn mening, één van de mooiste landen van Azië is. ...

  Rondreis Sri Lanka Compleet

  21-07-2007

  Prachtige natuur, lieve mensen, rijke geschiedenis, stralende zon, aparte souvenirs, mooie stranden, voortreffelijke curry’s, goede hotels, verfrissende kokosmelk en geweldige uitzichten, kortom: Sri Lanka heeft alles in zich voor een fantastische vakantie. Omdat het eiland relatief klein is kun je in een korte tijd (bijvoorbeeld twee weken) al een goed beeld van het land krijgen. Zelf hebben wij ...

   

  Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  Bezoek ons Reiscafé!

  Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
  Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam