Reizen Costa Rica & Nicaragua
Rondreis Amerika
Rondreis Vietnam

Verdien reispunten en profiteer!

Bij sparen denkt u misschien aan later, maar met het unieke puntensysteem van NRV profiteert u reeds op korte termijn! Iedereen heeft bij NRV de mogelijkheid om Reispunten te sparen.

Hoe kunt u reispunten verdienen?

Stuur uw foto’s of video’s in naar marketing@nrv.nl via wetransfer, vermeld hierbij uw volledige naam, de naam van de reis incl. vertrekdatum, uw boekingsnummer en een korte omschrijving van elke foto.

Hoeveel reispunten kunt u verdienen?

U kunt 100 reispunten verdienen voor het insturen van minimaal 4 en maximaal 20 reisfoto’s per rondreis. Deze reispunten vertegenwoordigen een waarde van €25,- en u kunt maximaal €100,- inwisselen op een nieuw te boeken reis bij NRV. De reispunten zijn vanaf het moment van uitgifte 12 maanden geldig. 

Foto’s insturen

Wij zijn hartstikke blij met alle foto’s die wij mogen ontvangen, maar er zijn wel een aantal punten waar wij rekening mee houden voordat de reispunten toegekend worden:

  • De rondreis dient een reis van NRV te zijn, die niet langer dan een jaar geleden is gemaakt;
  • Zorg ervoor dat de foto’s scherp zijn en voldoende belichting hebben (de foto’s mogen niet donker zijn);
  • Wij worden blij van foto’s met mooie felle kleuren, denk aan een prachtige blauwe lucht;
  • Wij vinden foto’s waar u zelf opstaat of waar de lokale mensen opstaan erg leuk;
  • Zorg voor voldoende afwisseling in de foto’s, dus bijvoorbeeld niet 4 foto’s van één bezienswaardigheid.

Ingestuurde content

Door reisfoto’s in te sturen geeft u toestemming aan NRV om deze content te publiceren via alle communicatiekanalen van NRV.

Aansprakelijkheid

Door akkoord te gaan met de voorwaarden gaat u ermee akkoord dat NRV op geen enkele wijze aansprakelijk is voor directe of indirecte schade in welke vorm dan ook die ontstaat door het insturen van uw reisfoto’s. NRV sluit nadrukkelijk alle aansprakelijkheid uit voor enige directe of indirecte schade die enig (rechts)persoon of entiteit lijdt ten gevolge van een handeling of nalaten van NRV en/of haar medewerkers. Voorts sluit NRV iedere aansprakelijkheid uit voor de inhoud van op haar website(s) gepubliceerde informatie en/of informatie die NRV via e-mail of enig ander medium verstrekt.

Algemeen

Aan deze voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend; door uw rondreisfoto’s toe te sturen verklaart u akkoord te zijn met bovenstaande voorwaarden. NRV is te allen tijde gerechtigd de voorwaarden eenzijdig aan te passen.

Vastleggen en verwerking van gegevens

De door u verstrekte gegevens komen onder de verantwoordelijkheid van NRV te vallen. Uw gegevens worden niet aan andere bedrijven en instellingen verkocht. Wij gebruiken uw gegevens voor het verlenen van service, om zo relevant mogelijke informatie aan te bieden.

Privacy Policy

NRV hanteert een privacy policy die u op onze websites terug kunt vinden en behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Check daarom regelmatig onze privacy policy voor een update van ons privacybeleid.