alg4.jpg
alg3.jpg
alg2.jpg
alg1.jpg

Reis veilig met NRV

NRV heeft in nauwe samenwerking met leveranciers en volgens de richtlijnen van de ANVR besloten dat bepaalde reizen weer uitgevoerd kunnen worden. Met als zeer belangrijk uitgangspunt dat zowel onze reizigers als medewerkers veilig en verantwoord moeten kunnen reizen. Wij hebben samen alle nodige maatregelen genomen om de uitvoering van onze reizen zo veilig mogelijk te maken. Denkt u hierbij aan maatregelen die vooral gericht zijn op extra schoonmaak en meer aandacht voor hygiëne.

Het geheel aan maatregelen is gebaseerd op de regels, adviezen en protocollen van onder andere de Nederlandse overheid, de Europese Unie, (lokale en internationale) overheden, gezondheidsinstanties (zoals het RIVM) en brancheorganisaties als de ANVR en Busvervoer Nederland (KNV). Wij gaan ervan uit dat u als reiziger ook uw verantwoordelijkheid neemt door kort voordat u op reis gaat te beoordelen of u gezond genoeg bent om te reizen.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u op deze manier een veilige en vooral ook prachtige reis kunnen bieden! U bent bij ons in vertrouwde handen. Laat de voorpret maar beginnen!


Veilig reizen

  • Uitsluitend veilige bestemmingen
  • Uitgebreide hygiëne maatregelen
  • Reizen in kleinere  groepen
  • 24/7 ondersteuning, lokaal en vanuit Nederland
  • 100% repatriëringsgarantie

Lees meer →

Boek met vertrouwen

  • Gratis omboeken tot 61 dagen voor vertrek
  • We zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Lees meer → Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis