Wereldstad Kaapstad
Wereldstad Kaapstad
Wilde dieren in Kruger Nationaal Park
Wilde dieren in Kruger Nationaal Park
Koninkrijk eSwatini
Koninkrijk eSwatini
St. Lucia
St. Lucia
Drakensbergen
Drakensbergen

Kaapstad, Krugerpark & eSwatini

Privéreis | 15 dagen v.a.
2255i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
02-06-2024
Reisduur
15dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Inclusief binnenlandse vlucht Kaapstad - Johannesburg
4-daags verblijf in wereldstad Kaapstad en bij Kruger NP
Ontdek de wereldberoemde Panoramaroute
Uitgebreid bezoek aan koninkrijk eSwatini, St. Lucia en Drakensbergen
Optie om te verlengen op paradijselijke bounty-eiland Mauritius
Huurauto inclusief Super Cover verzekering (€ 0 eigen risico)

Kaapstad én de 'Big Five'

Wilt u graag op safari maar ook een bezoek brengen aan Kaapstad? Tijdens deze rondreis verblijft u maar liefst drie nachten in wereldstad Kaapstad en gaat u op zoek naar wilde dieren in verschillende nationale parken! In Kaapstad heeft u uitgebreid de tijd om een bezoek te brengen aan de imposante Tafelberg, het schiereiland met Kaap de Goede Hoop en Robbeneiland. Slenter langs de gekleurde huizen en nauwe straatjes van Bo-Kaap, ga shoppen in de V&A Waterfront en geniet van de Afrikaanse keuken in één van de vele restaurantjes. Wat is Kaapstad toch een geweldige stad! De ‘Big Five’! Zou dat niet fantastisch zijn om te zien? In Krugerpark en Hluhluwe Nationaal Park heeft u de kans deze dieren in hun natuurlijke leefomgeving te zien. Bewonder de prachtige landschappen zoals de Panoramaroute en het indrukwekkende Drakensbergen. Ook maakt u kennis met het kleine koninkrijk eSwatini. Een reis vol hoogtepunten!

"Een afwisselende reis vol hoogtepunten. Een bruisende start in wereldstad Kaapstad, op safari in Krugerpark & Hluhluwe Nationaal Park en genieten van de prachtige Drakensbergen. Door vaak 2 nachten in dezelfde plaats te overnachten heeft u alle tijd om te genieten. "

Esther Bos, Product Manager Afrika

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam - Kaapstad

Vertrek luchthaven
Vlucht Amsterdam - Kaapstad
Overnachting in het vliegtuig

Vandaag vliegt u vanaf Amsterdam naar Kaapstad waar u de volgende ochtend aankomt. Het is een lange vlucht, maar het grote voordeel is dat er maximaal één uur tijdsverschil is met Nederland.

DAG
02

Kaapstad

za_al_kaa_luchtfoto.jpg
Aankomst Kaapstad
Welkom door onze vertegenwoordiger
Transfer naar hotel Kaapstad (ca. 25 minuten)
Eerste overnachting Kaapstad

Welkom in Zuid-Afrika! Na de landing op de luchthaven van Kaapstad wordt u opgewacht in de aankomsthal voor een Meet en Greet. Afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij kan de Meet & Greet ook de volgende dag plaatsvinden. Tijdens deze Meet & Greet wordt uitleg over de reis gegeven en heeft u de gelegenheid om vragen te stellen. Zo kunt u met een gerust hart verder op reis in Zuid-Afrika. Met een transfer wordt u naar uw hotel in het centrum van Kaapstad gebracht.

DAG
03

Kaapstad

Haven Kaapstad Zuid-Afrika
Vrije dag
Huurauto ophalen bij hotel Kaapstad
Scootours Kaapstad (optionele excursie)
Bezoek Robbeneiland (optioneel)
Kaapstad Township Tour (optionele excursie)
Tweede overnachting Kaapstad

In de loop van de ochtend wordt uw huurauto bij uw hotel afgeleverd en kunt u de omgeving en de stad Kaapstad beter gaan verkennen. In en rond Kaapstad is ontzettend veel te zien en te doen. Wat heeft deze stad veel te bieden! Maak een wandeling door het oude centrum en geniet hier van de gezellige sfeer en de charmante oude gebouwen langs de Green Market Square. Houdt u van winkelen? Het V&A Waterfront is een walhalla voor shopliefhebbers. Er is ook een breed aanbod aan goede restaurants te vinden in dit historische hart van de haven. Een tocht naar de top van de Tafelberg vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de stad is een absolute ‘must’ bij helder weer. Een leuke manier om Tafelberg te bezoek is met Scootours (optionele excursie). Deze milieuvriendelijke, niet-gemotoriseerde scooters zijn een unieke manier om de iconische Tafelberg te ervaren. Geniet van het adembenemende uitzicht terwijl u de hellingen afdaalt richting de stad. Aan de oostelijke hellingen van Tafelberg ligt Kirstenbosch National Botanical Garden. Dit wordt geprezen als één van de grootste botanische tuinen ter wereld. In de botanische tuinen zijn levensgrote sculpturen van dinosaurussen te vinden. Een wandeling over de 130 meter lange en 12 meter hoge Tree Canopy Walkway maakt het Jurassic Park gevoel compleet.

Heeft u interesse in geschiedenis? Dan is het aan te raden om een bezoek te brengen aan het gevangeniseiland Robbeneiland. Dit UNESCO Werelderfgoed werd van de begindagen van de Verenigde Oost Indische Compagnie (V.O.C.) tot 1996 als gevangenis gebruikt. Het is nu een gedenkteken voor diegene (waaronder Nelson Mandela) die hier vele jaren hebben vastgezeten. Dit eiland is alleen te bezoeken met een tour, die ongeveer vier uur duurt en vertrekt vanaf de Nelson Mandela Gateway bij de V&A Waterfront. Ruim van tevoren online boeken wordt aangeraden aangezien rondleidingen snel uitverkocht raken. Voor een authentieke ervaring is het boeken van een Township Tour aan te raden. Hierbij bezoekt u met een lokale gids enkele van de oudste townships van Kaapstad op een veilige en informatieve manier. Verlaat Kaapstad met een beter begrip van de mensen en hun leven.

DAG
04

Cape Peninsula (Kaap de Goede Hoop)

za_al_kaa_boulders.jpg
Maak een dagtrip naar Kaap de Goede Hoop (optioneel)
Seal Island boottocht (optionele excursie)
Derde overnachting Kaapstad

Maak vandaag een leuke dagtrip naar Kaap de Goede Hoop. De rit is werkelijk adembenemend, langs prachtige baaien en imposante kliffen. Het einddoel is Cape Point, het zuidelijkste puntje van het Kaapse schiereiland. Start uw dagtrip in Houtbaai waar u met een boot Seal Island kunt bezoeken. Deze grote zeehondenkolonie is niet alleen de thuisbasis van honderden Kaapse pelsrobben, maar ook van witte haaien die in het water rondom het kleine eiland zwemmen. Hierna maakt u een schilderachtige rit over de Chapman’s Peak Drive richting het zuiden. Onderweg is het genieten van één van de meest dramatische kustwegen ter wereld. De 9 kilometer lange route heeft 114 bochten en leidt langs de 593 meter hoge Chapman’s Peak. Vanaf de rotsachtige kustlijn heeft u een adembenemend uitzicht op de zanderige baaien en het glinsterende blauwe water beneden. Er zijn een paar picknickplekken en uitkijkpunten onderweg, waar gestopt kan worden. In het juiste seizoen kunnen dolfijnen en walvissen gespot worden! Vervolgens rijdt u zuidelijker richting Simon’s Town met het beroemde Boulders Beach. Simon’s Town is één van de oudste steden van Zuid-Afrika en herbergt Zuid-Afrika’s grootste marinebasis. In dit pittoreske stadje zijn allerlei leuke eetgelegenheden en winkels te vinden. Het prachtige Boulders Beach is één van de meest bezochte stranden van Kaapstad en de enige plek ter wereld waar u dichtbij de Afrikaanse pinguïns komt. In de middag komt u aan in Kaap de Goede Hoop Nationaal Park, waar ook het beroemde Cape Point ligt. U kunt een pittige wandeling richting een uitzichtpunt maken, vanwaar u een fascinerend mooi uitzicht heeft. U staat letterlijk op het zuidelijkste puntje van het Afrikaanse continent en kijkt uit over twee zeeën die hier samen komen. Via de andere kant van het schiereiland rijdt u op uw gemak terug naar Kaapstad, waar u aan het eind van de middag verder kunt genieten van de fijne sfeer, restaurants en terrasjes.

DAG
05

Kaapstad - Johannesburg - White River (Krugerpark) (ca. 356 km)

ZA_AL_KRUGERNP
Vertrek Kaapstad
Huurauto inleveren op luchthaven Kaapstad
Binnenlandse vlucht Kaapstad - Johannesburg
Huurauto ophalen op luchthaven Johannesburg
Eerste overnachting White River (Krugerpark)

Vandaag verlaat u Kaapstad en is het tijd voor een nieuw hoogtepunt - Kruger Nationaal Park. U rijdt naar de luchthaven van Kaapstad waar u de auto inlevert en u stapt vervolgens in het vliegtuig naar Johannesburg. Op de luchthaven van Johannesburg haalt u de volgende huurauto weer op en rijdt u naar uw accommodatie in White River. U slaapt maar liefst 3 nachten in White River zodat u uitgebreid de tijd heeft om op safari te gaan in Krugerpark. In dit wereldberoemde nationale park kunt u genieten van de grote verscheidenheid aan flora en fauna en natuurlijk op zoek gaan naar de ‘Big Five’. Onder de ‘Big Five’ wordt verstaan de olifant, leeuw, neushoorn, luipaard en de buffel.

DAG
06

Panoramaroute

za_al_panorama route.jpg
Ontdek de wereldberoemde Panoramaroute
Sunset gamedrive per open 4WD (optioneel)
Tweede overnachting White River (Krugerpark)

Vandaag heeft u alle tijd voor de prachtige Panoramaroute, één van de mooiste autoroutes van het land. De Blyde River Canyon loopt parallel aan de Panoramaroute en is de op twee na grootste canyon ter wereld, na de Grand Canyon in Amerika en de Fish River Canyon in Namibië. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het na de Tafelberg de meest bezochte natuurlijke attractie is van Zuid-Afrika. Maak onderweg stops bij de uitkijkpunten met namen zoals Three Rondavels, Bourke’s Luck Potholes, God’s Window en The Pinnacle Rock. Geniet van het frisse berglandschap en het panoramische uitzicht. Als u in de namiddag terug bent in uw accommodatie kunt u voor zonsondergang nog een gamedrive maken door het Kruger Nationaal Park. Een ideaal moment van de dag, waarop veel dieren hun schuilplaats verlaten.

DAG
07

Kruger Nationaal Park

Kruger Nationaal Park
Vrije dag
Op safari in een 4WD met ranger (optioneel)
Derde overnachting White River (Krugerpark)

Een opwindende dag. Vandaag is uw eerste kennismaking met de bijzondere wildparken en de vele wilde dieren van Zuid-Afrika. Vertrek vroeg in de ochtend zodat u ruim de gelegenheid heeft om zoveel mogelijk verschillende dieren te zien. Probeer vandaag de imposante ‘Big Five’ in zijn geheel te spotten: een spannende uitdaging. Kijk behalve naar deze dieren ook zeker uit naar ander bijzonder wild, zoals zebra’s, giraffen, impala’s, hyena’s, bavianen en uiteenlopende vogelsoorten. Wilt u het park liever per open 4WD verkennen? Dan bestaat de mogelijkheid om op optionele basis een safari door het Krugerpark in een open 4WD te maken en samen met een ranger op zoek te gaan naar de Big Five. Deze safari's kunt u boeken bij de entree van het park of uw accommodatie.

DAG
08

White River - eSwatini (ca. 254 km)

ZA_AL_SWAZILAND3
Vertrek White River (Krugerpark)
Grensovergang Zuid-Afrika - eSwatini
Ontdek het koninkrijk eSwatini
Eerste overnachting eSwatini

Welkom in eSwatini! Vergeet niet uw paspoort bij de hand te houden voor de grensformaliteiten. eSwatini, voorheen bekend als Swaziland, is het kleinste geheel door een ander land omgeven land op het zuidelijke halfrond. Dit kleine koninkrijk is erin geslaagd om zijn tradities te behouden die dateren uit de pre-koloniale tijd. Centraal staat de monarchie die het land verbindt tijdens festivals en feesten. Vandaag en morgen maakt u kennis met de rijke cultuur, vriendelijke bevolking en het adembenemende landschap van het vriendelijke broertje van Zuid-Afrika. In de loop van de middag komt u aan in uw lodge.

DAG
09

eSwatini

Swazidansers
Vrije dag
Omgeving verkennen per mountainbike (optionele excursie)
Umphakatsi Cultural Experience (optionele excursie)
Tweede overnachting eSwatini

Vandaag heeft u een heerlijke vrije dag om eSwatini te verkennen. Na het ontbijt is het heerlijk om te ontspannen bij het zwembad en te genieten van de groene omgeving. Als u iets actiefs wil ondernemen en de wilde dieren van dichtbij willen bewonderen dan is twee uur mountainbiken of paardrijden door het Mlilwane Wildlife Sanctuary aan te raden (optionele excursie). Dit is goed te combineren met de Umphakatsi Cultural Experience in het naburige dorp. Hierbij geniet u van een informatieve en authentieke ervaring, en krijgt u inzicht in de manier van leven op het platteland van eSwatini. De gids legt eerst de traditionele omgangsvormen uit, voordat u een korte wandeling maakt naar het dorp. Ontmoet hier het dorpshoofd die vertelt over de vele verschillende tradities die in de Swazi-cultuur bestaan. Tijdens uw bezoek leert u wat siSwati spreken, weeft u met droog gras en probeert u meel te stampen van maïs. Natuurlijk is een bezoek niet compleet zonder wat zang en dans.

DAG
10

eSwatini - Hluhluwe (ca. 288 km)

Giraffen Hluhluwe/Umfolozi Nationaal Park Zuid-Afrika
Vertrek eSwatini
Grensovergang eSwatini - Zuid-Afrika
Route door het platteland van KwaZulu Natal
Overnachting Hluhluwe

In de loop van de ochtend verlaat u eSwatini en reist u weer terug naar Zuid-Afrika. U rijdt aan de zuidkant het koninkrijk uit en komt Zuid-Afrika binnen bij de provincie KwaZulu Natal, het land van de Zulu’s. Bewonder de mooie route en bekijk het dagelijkse leven van de landarbeiders dat aan u voorbij trekt. In de namiddag komt u aan in uw lodge nabij Hluhluwe-iMfolozi Park. Het park is misschien minder beroemd dan het Krugerpark, toch is het beslist niet minder mooi! Het is bovendien het leefgebied van de zeldzame witte neushoorn. Geniet van de bijzondere plek, de mooie zonsondergang en de serene rust die uitgaat van de natuurlijke omgeving.

DAG
11

Hluhluwe-iMfolozi Park - St. Lucia (ca. 72 km)

Zebra's Hluhluwe/Umfolozi Nationaal Park Zuid-Afrika
Bezoek Hluhluwe-iMfolozi Park (optioneel)
Vertrek Hluhluwe
Eerste overnachting St. Lucia

Vandaag heeft u alle tijd om met uw eigen auto, of per 4WD met chauffeur (optioneel), op safari te gaan in Hluhluwe-iMfolozi Park. Sta vroeg op, want de dieren zijn het beste te zien zijn als het nog koel is. Uw zoektocht naar de ‘Big Five’ (leeuwen, luipaarden, olifanten, neushoorns en buffels) begint wanneer u het park in rijdt. Vergeet niet om ook uit te kijken naar de andere interessante dieren die hier leven, zoals nijlpaarden, hyena’s, giraffes en zeldzame vogels. Het Hluhluwe-iMfolozi Park is één van de oudste parken van Zuid-Afrika en kent een grote wilddichtheid. De kans dat u wilde dieren ziet is dus bijzonder groot! Niet ver van Hluhluwe ligt het charmante plaatsje St. Lucia, direct aan de kust, waar u heerlijk kunt ontspannen. Het is één van de leukste plaatsen van Zuid-Afrika, hier ervaart u een echt vakantiegevoel.

DAG
12

St. Lucia Wetlands

za__al_stlu_nijlpaard.jpg
Vrije dag
Cape Vidal (optionele excursie)
Hippo & Croc Tour in St. Lucia Wetlands (optionele excursie)
Tweede overnachting St. Lucia

Vandaag heeft u vrij om te genieten van het gemoedelijke dorpje St. Lucia. Heeft u zin om actief bezig te zijn? Dan kunt u een bezoek brengen aan Cape Vidal. Waarschijnlijk ziet u op weg naar Cape Vidal nog wilde dieren, zoals antilopen en nijlpaarden, die hier in grote aantallen leven. Het prachtige strand van Cape Vidal ligt in één van de mooiste reservaten van het land: Greater St Lucia Wetlands Park. Spierwitte stranden worden afgewisseld met hoge duinen. Bij de kust maakt u een mooie wandeling door de ongerepte duinen. Afhankelijk van het tij kunt u ook zwemmen of snorkelen in de zee.

U kunt ook een mooie boottocht op het meer van St. Lucia maken, dat deel uitmaakt van het iSimangaliso Wetland Park (voorheen het St. Lucia Reservaat) – één van de weinige parken ter wereld met vijf verschillende ecosystemen. Het is het domein van ruim achthonderd nijlpaarden en duizend krokodillen. Bereid u dan ook voor op een onvergetelijke tocht: de kans bestaat dat u vanaf de boot de krokodillen ziet liggen op de oevers en de grote groepen nijlpaarden tegenkomt die in het meer leven. Slenter aan het eind van de dag door het kleine, sfeervolle centrum van St. Lucia, pak wellicht een terrasje en geniet van de warme temperaturen waar deze regio, zelfs in de Zuid-Afrikaanse winter, om bekend staat.

DAG
13

St. Lucia - Noord-Drakensbergen (ca. 465 km)

Drakensbergen
Vertrek St. Lucia
Vrije middag
Eerste overnachting Noord-Drakensbergen (Bergville/Winterton)

Als u door de Drakensbergen rijdt zal u versteld staan van de prachtige vergezichten, het heuvelachtige landschap en de groene omgeving. De komende dagen heeft u genoeg tijd om eropuit te trekken en het Royal Natal Nationaal Park te verkennen. De steile rotswand ‘Amphitheatre’ en de Tugela-watervallen zijn de voornaamste bezienswaardigheden. Er zijn allerlei activiteiten te ondernemen zoals mountainbiken, paardrijden, vissen, en vogels en wilde dieren spotten. Het nationale park, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed, beschikt verder over een aantal van de mooiste wandelpaden in Zuid-Afrika. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.

DAG
14

Noord-Drakensbergen

Drakensbergen
Vrije dag
Scootours Drakensbergen (optionele excursie)
Canopy Tour (optionele excursie)
Quad Tour (optionele excursie)
Tweede overnachting Noord-Drakensbergen (Bergville/Winterton)

Vandaag een heerlijke vrije dag om zelf in te vullen. Er zijn diverse avontuurlijke excursies mogelijk. Een leuke optionele excursie om te maken is de Scootours Drakensbergen. Hierbij geniet u van een opwindende afdaling van 5,4 kilometer over een steil terrein, graslanden en door een inheems bos. De scooters zijn niet-gemotoriseerd waardoor dit ook nog eens een milieuvriendelijke activiteit is. Deze in Zwitserland ontworpen scooters worden in de Alpen gebruikt op de skipistes wanneer de sneeuw is verdwenen. Een andere optie is een canopy tour. Tijdens deze optionele excursie ervaart u de natuur als nooit tevoren terwijl u door het bladerdak glijdt en geniet van een uniek panoramisch uitzicht op de wereld om u heen. Onderweg wordt u begeleid door getrainde gidsen terwijl u tussen de platforms in bomentoppen en langs bergwanden glijdt. Geniet van het inheemse bos, de watervallen en rivieren, en de meer dan 150 vogelsoorten die hier zijn te vinden.

DAG
15

Noord-Drakensbergen - Johannesburg - Amsterdam (ca. 400 km)

za_al_goldengate.jpg
Vertrek Noord-Drakensbergen (Bergville/Winterton)
Huurauto inleveren op luchthaven Johannesburg
Vlucht Johannesburg - Amsterdam
Overnachting in het vliegtuig

Vandaag komt het einde van deze prachtige reis in zicht. Bewonder nog één keer het Zuid-Afrikaanse landschap als u na het ontbijt van de Drakensbergen naar het vliegveld van Johannesburg rijdt. Het is een lange rit van zo’n vierenhalf uur, dus vertrek op tijd. Nadat u de huurauto heeft ingeleverd op de luchthaven is het helaas tijd om terug naar huis te vliegen. In het vliegtuig denkt u terug aan de prachtige dieren, mooie landschappen en vele bijzondere ervaringen die u de afgelopen weken heeft beleefd.

DAG
16

Amsterdam

Aankomst luchthaven
Aankomst Amsterdam

Einde van een prachtige vakantie met vele hoogtepunten!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
5 opties
Open+
+Extra's
23 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Vervoersopties
Open+
15 dagen Kaapstad, Krugerpark & eSwatini: altijd de beste prijs
Retourvluchten
Luchthavenbelastingen en brandstofheffing

Inclusief

Binnenlandse vlucht Kaapstad - Johannesburg
Ruimbagage (zie vluchtinfo)
Ruimbagage binnenlandse vlucht 23kg
Handbagage (zie vluchtinfo)
Transfer Kaapstad luchthaven - hotel
12 dagen huurauto inclusief STLW en SCDW verzekeringen en ongelimiteerd aantal kilometers
Verblijf in goed verzorgde middenklasse of superiorklasse hotels (afhankelijk van uw keuze)
Iedere dag ontbijt
Heerlijke dagen in de wereldstad Kaapstad
Ontdek de wereldberoemde Panoramaroute
Op zoek naar de 'Big 5' in het Kruger Nationaal Park
Ontdek het koninkrijk eSwatini
Spot de nijlpaarden in St. Lucia
Ontdek de prachtige Drakensbergen
Digitale Nederlandse routebeschrijving
Nederlandssprekende vertegenwoordiging ter plaatse
Meet & Greet op de luchthaven van Kaapstad

Exclusief

Entreegelden: ca. € 100 p.p. (omgerekend ca. 1587 ZAR, afhankelijk van de wisselkoers)
Aflever- en ophaalkosten huurauto (zie autohuurvoorwaarden)
Grensovergang huurauto ca. 800 ZAR (zie autohuurvoorwaarden)
Eventuele extra kosten huurauto (zie autohuurvoorwaarden)
Eventuele optionele excursies (zie extra's)
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: €2.50 per boeking
Reserveringskosten: €35 per boeking
SGR Bijdrage: €5 per persoon
+Verlengen
5 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+