Wereldstad Kaapstad
Wereldstad Kaapstad
Kaapse wijnlanden
Kaapse wijnlanden
Struisvogels bij Oudtshoorn
Struisvogels bij Oudtshoorn
Olifanten in Addo Nationaal Park
Olifanten in Addo Nationaal Park
Walvissen bij Hermanus
Walvissen bij Hermanus

Beste van de Kaap

Privéreis | 15 dagen v.a.
2117i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
03-06-2024
Reisduur
15dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Start in wereldstad Kaapstad en eindig in walvissenhoofdstad Hermanus
Bezoek één van de beroemdste wildparken van Zuid-Afrika: Addo NP
Ontdek de schitterende Tuinroute met Tsitiskamma NP en Knysna
Geniet van een ontspannen verblijf in de Wijnlanden en struisvogelhoofdstad Oudtshoorn
Wandel over het strand en kom tot rust in de kustplaats St. Francis
Huurauto inclusief Super Cover verzekering (€ 0 eigen risico)

Kaapstad, de Wijnlanden én de adembenemende Tuinroute

Start uw reis in de fantastische wereldstad Kaapstad! Bezoek de beruchte gevangenis op Robben Island, de karakteristieke Tafelberg en het gezellige Victoria & Alfred Waterfront. Rij door dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan en breng een bezoek aan één van de vele wijnboerderijen in de Wijnlanden. Via het binnenland vervolgt u uw reis naar dé struisvogel plaats van het land en gaat u op safari in Addo Nationaal Park. Via de adembenemende Tuinroute eindigt uw reis in Hermanus, dé walvissen hoofdstad van Zuid-Afrika!

" Verder was het extra leuk dat de diverse accommodaties ter gelegenheid van ons 40 jarig huwelijksjubileum daar aandacht voor had. Meestal in de vorm van een flesje champagne. In Port Elizabeth een upgrade. "

De heer WFC Edelaar, Lelystad

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam - Kaapstad

Vertrek luchthaven
Vlucht Amsterdam - Kaapstad
Overnachting in het vliegtuig

Vandaag vliegt u vanaf Amsterdam naar Kaapstad waar u de volgende ochtend aankomt. Het is een lange vlucht, maar het grote voordeel is dat er maximaal één uur tijdsverschil is met Nederland.

DAG
02

Aankomst Kaapstad

V&A Waterfront in Kaapstad, met daarachter de Tafelberg
Aankomst luchthaven Kaapstad
Welkom door onze vertegenwoordiger
Eerste overnachting Kaapstad

Welkom in Zuid-Afrika! Na de landing op de luchthaven van Kaapstad wordt u opgewacht in de aankomsthal voor een Meet en Greet. Afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij kan de Meet & Greet ook de volgende dag plaatsvinden. Tijdens deze Meet & Greet wordt uitleg over de reis gegeven en heeft u de gelegenheid om vragen te stellen. Zo kunt u met een gerust hart verder op reis in Zuid-Afrika. Met een transfer wordt u naar uw hotel in het centrum van Kaapstad gebracht.

DAG
03

Kaapstad

Haven Kaapstad Zuid-Afrika
Ontdek de wereldstad Kaapstad!
Tweede overnachting Kaapstad

In de loop van de ochtend wordt uw huurauto bij uw hotel afgeleverd en kunt u de omgeving en de stad Kaapstad beter gaan verkennen. In en rond Kaapstad is ontzettend veel te zien en te doen. Wat heeft deze stad veel te bieden! Maak een wandeling door het oude centrum en geniet hier van de gezellige sfeer en de charmante oude gebouwen langs de Green Market Square. Houdt u van winkelen? Het V&A Waterfront is een walhalla voor shopliefhebbers. Er is ook een breed aanbod aan goede restaurants te vinden in dit historische hart van de haven. Een tocht naar de top van de Tafelberg vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de stad is een absolute ‘must’ bij helder weer. Een leuke manier om Tafelberg te bezoek is met Scootours (optionele excursie). Deze milieuvriendelijke, niet-gemotoriseerde scooters zijn een unieke manier om de iconische Tafelberg te ervaren. Geniet van het adembenemende uitzicht terwijl u de hellingen afdaalt richting de stad. Aan de oostelijke hellingen van Tafelberg ligt Kirstenbosch National Botanical Garden. Dit wordt geprezen als één van de grootste botanische tuinen ter wereld. In de botanische tuinen zijn levensgrote sculpturen van dinosaurussen te vinden. Een wandeling over de 130 meter lange en 12 meter hoge Tree Canopy Walkway maakt het Jurassic Park gevoel compleet.

Heeft u interesse in geschiedenis? Dan is het aan te raden om een bezoek te brengen aan het gevangeniseiland Robbeneiland. Dit UNESCO Werelderfgoed werd van de begindagen van de Verenigde Oost Indische Compagnie (V.O.C.) tot 1996 als gevangenis gebruikt. Het is nu een gedenkteken voor diegene (waaronder Nelson Mandela) die hier vele jaren hebben vastgezeten. Dit eiland is alleen te bezoeken met een tour, die ongeveer vier uur duurt en vertrekt vanaf de Nelson Mandela Gateway bij de V&A Waterfront. Ruim van tevoren online boeken wordt aangeraden aangezien rondleidingen snel uitverkocht raken. Voor een authentieke ervaring is het boeken van een Township Tour aan te raden. Hierbij bezoekt u met een lokale gids enkele van de oudste townships van Kaapstad op een veilige en informatieve manier. Verlaat Kaapstad met een beter begrip van de mensen en hun leven.

DAG
04

Kaapstad & Kaap de Goede Hoop

Kaap de Goede Hoop
Maak een dagtrip naar Kaap de Goede Hoop (optioneel)
Seal Island boottocht (optionele excursie)
Derde overnachting Kaapstad

Maak vandaag een leuke dagtrip naar Kaap de Goede Hoop. De rit is werkelijk adembenemend, langs prachtige baaien en imposante kliffen. Het einddoel is Cape Point, het zuidelijkste puntje van het Kaapse schiereiland. Start uw dagtrip in Houtbaai waar u met een boot Seal Island kunt bezoeken. Deze grote zeehondenkolonie is niet alleen de thuisbasis van honderden Kaapse pelsrobben, maar ook van witte haaien die in het water rondom het kleine eiland zwemmen. Hierna maakt u een schilderachtige rit over de Chapman’s Peak Drive richting het zuiden. Onderweg is het genieten van één van de meest dramatische kustwegen ter wereld. De 9 kilometer lange route heeft 114 bochten en leidt langs de 593 meter hoge Chapman’s Peak. Vanaf de rotsachtige kustlijn heeft u een adembenemend uitzicht op de zanderige baaien en het glinsterende blauwe water beneden. Er zijn een paar picknickplekken en uitkijkpunten onderweg, waar gestopt kan worden. In het juiste seizoen kunnen dolfijnen en walvissen gespot worden! Vervolgens rijdt u zuidelijker richting Simon’s Town met het beroemde Boulders Beach. Simon’s Town is één van de oudste steden van Zuid-Afrika en herbergt Zuid-Afrika’s grootste marinebasis. In dit pittoreske stadje zijn allerlei leuke eetgelegenheden en winkels te vinden. Het prachtige Boulders Beach is één van de meest bezochte stranden van Kaapstad en de enige plek ter wereld waar u dichtbij de Afrikaanse pinguïns komt. In de middag komt u aan in Kaap de Goede Hoop Nationaal Park, waar ook het beroemde Cape Point ligt. U kunt een pittige wandeling richting een uitzichtpunt maken, vanwaar u een fascinerend mooi uitzicht heeft. U staat letterlijk op het zuidelijkste puntje van het Afrikaanse continent en kijkt uit over twee zeeën die hier samen komen. Via de andere kant van het schiereiland rijdt u op uw gemak terug naar Kaapstad, waar u aan het eind van de middag verder kunt genieten van de fijne sfeer, restaurants en terrasjes.

DAG
05

Kaapstad - Stellenbosch (ca. 50 km)

Wijnlanden Zuid-Afrika
Rij langs dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan
Bezoek één (of meerdere) wijnboerderijen
Eerste overnachting in/nabij Stellenbosch

Geniet rustig van uw ontbijt voor u verder rijdt richting de Wijnlanden van Zuid-Afrika waar u overnacht in het dorp Stellenbosch. In Stellenbosch vindt u veel mooie oude Kaap-Hollandse huizen en het gezellige centrum nodigt uit om lekker een terras te pakken of te slenteren door de kleine straten. Voor wijnliefhebbers is het bezoeken van één van de vele wijnboerderijen zeker een hoogtepunt. Haal uw landkaart met alle routes en wijnhuizen in het centrum van Stellenbosch. De meeste wijnhuizen zijn open voor publiek waarbij u uw wijnkennis kunt verbreden tijdens een interessante rondleiding door de wijnkelders en uitleg krijgt over het proces. Uiteraard wordt de rondleiding afgesloten met een heerlijk glaasje wijn in de ‘tastingroom’ of met mooi weer op het terras. Als u vandaag op tijd in uw hotel aankomt kunt u ook een tour boeken waarbij de gids u veel kan vertellen en u Stellenbosch beter leert kennen (optionele excursie).

DAG
06

Stellenbosch

ZA_AL_Stellenbosch3
Vrije dag
Ontdek het wijngebied van Zuid-Afrika
Tweede overnachting in/nabij Stellenbosch

Vandaag heeft u een heerlijke vrije dag. Na het ontbijt is het heerlijk om te ontspannen bij het zwembad en te genieten van de groene omgeving. Als u gisteren nog geen wijnboerderij heeft bezocht is het aan te raden dit vandaag te doen. Neem de tijd en verken de vele routes en wijnhuizen in de buurt. In Stellenbosch zijn ook vele markten te vinden waar u op uw gemak over kunt struinen op zoek naar Zuid-Afrikaanse lekkernijen. Gaat u liever iets actiefs doen? Dan is het aan te raden om mountainbikes te huren en het Jonkershoek Nature Reserve verder te verkennen. Dit bergachtige gebied en prachtige natuur leent zich hier goed voor.

DAG
07

Stellenbosch – Oudtshoorn (ca. 391 km)

Struisvogels in Oudtshoorn
Bezoek de Cango-grotten
Eerste overnachting Oudtshoorn

Vandaag komt u aan in Oudtshoorn, de hoofdstad van Klein Karoo. Afhankelijk van hoe laat u aankomt is het aan te raden om vanmiddag een mooie rit te maken naar de Cango-grotten en bij de Buffelsdrift Game Lodge een safari te maken. Bij de Cango-grotten bezoekt u één van de werelds grootste natuurlijke wonderen – een reeks druipsteengrotten die uitkomen in enorme zalen met torenhoge stalagmietformaties. De stalactiet ‘Naald van Cleopatra’, die 9 meter lang is en minstens 150.000 jaar oud, is één van de belangrijkste attracties van de Cango-grotten. Onderweg naar de Cango-grotten ligt de Buffelsdrift Game Lodge aan de voet van het Swartberg-gebergte. Tijdens een bush safari geniet u in een open 4WD van de Karoo-vegetatie en het brede scala aan dieren waaronder nijlpaarden, giraffen, springbokken en nog veel meer.

DAG
08

Oudtshoorn

Oudtshoorn
Vrije dag
Bezoek de Cango Wildlife Ranch
Bezoek een struisvogelboerderij
Tweede overnachting Oudtshoorn

Vandaag heeft u een heerlijke vrije dag om Oudtshoorn en omgeving verder te verkennen. Breng een bezoek aan de Cango Wildlife Ranch, een broedplaats voor bedreigde diersoorten, en maak een rondleiding door een struisvogelboerderij. Op de Cango Wildlife Ranch zijn meer dan 90 diersoorten te vinden, waaronder slangen, katachtigen, krokodillen, schildpadden en nijlpaarden. Er is ook een Kids Zone met een klimrek, springkasteel, waterpark en kinderboerderij.

Oudtshoorn is de struisvogelhoofdstad van de wereld. Bij één van de vele struisvogelboerderij die zich in de omgeving van Oudtshoorn bevinden is het mogelijk om ’s werelds grootste vogel, de struisvogel, van dichtbij te ervaren. Hier komen jullie meer te weten over struisvogels en zie je hun gigantische eieren, broedmachines en kuikens van dichtbij. Je krijgt ook de mogelijkheid om de struisvogels zelf te voeren!

DAG
09

Oudtshoorn - Addo Nationaal Park (ca. 386 km)

Zebra's Zuid-Afrika
Op safari in het Addo Elephant Park (optioneel)
Eerste overnachting nabij Addo Elephant Park

Vandaag rijdt u naar één van de beroemdste wildparken aan de westkust van Zuid-Afrika; Addo Nationaal Park. In Addo Elephant Park struinen ruim 450 olifanten rond in een gebied van ongeveer 120.000 ha. Dit is lang niet altijd zo geweest. In 1919 kreeg de majoor Philip Pretorius de opdracht de laatste olifanten die er toen nog rondliepen neer te schieten. Dat deed hij op vijftien verstopte dieren na. In 1931 werd er besloten hier een klein gebied uit te roepen tot nationaal park om de resterende olifanten te redden. Addo Nationaal Park staat vooral bekend om haar grote aantal olifanten, maar daarnaast vindt u er ook andere dieren zoals zebra’s, koedoes, antilopen, neushoorns en bosbokken. Bij aankomst in uw accommodatie kunt u direct op safari! Ga met eigen huurauto of boek een georganiseerde safari met ervaren gids.

DAG
10

Addo Nationaal Park

za_al_addo national park.jpg
Vrije dag
Op safari in het Addo Elephant Park (optioneel)
Tweede overnachting nabij Addo Elephant Park

Sta vandaag vroeg op! Bij zonsopgang zijn de dieren het actiefst dus grote kans dat u ze spot. Wist u dat u ook de beroemde ‘Big 5 kunt spotten in Addo Nationaal Park? Ga naast de olifanten op zoek naar de leeuw, buffel, neushoorn en luipaard. Een tip om op zoek te gaan naar de waterholes, hier komen de dieren vaak samen als ze op zoek zijn naar verkoeling. Net als in het Kruger Nationaal Park kunt u in het Addo Nationaal Park met uw eigen auto op pad. Rij door de bush en ga zelf op zoek naar wild, óf boek een georganiseerde gamedrive met ervaren ranger. De ranger weet u van alles te vertellen over de dieren en hun omgeving.

DAG
11

Addo Nationaal Park - St. Francis Bay (ca. 155 km)

ZA_AL_St. FRANCIS BAY4
Addo ochtendsafari (optioneel)
Addo zonsopkomst safari (optioneel)
Vertrek Addo Nationaal Park
Overnachting St. Francis Bay

Vanochtend kunt u nog een laatste keer op safari in het Addo Nationaal Park. Sta vroeg op en geniet van de prachtige zonsopkomst terwijl u op zoek gaat naar wild. Een adembenemend plaatje! Geniet daarna rustig van uw ontbijt en reis door naar St. Francis Bay. Deze prachtige kustplaats staat bekend om haar mooie stranden en diverse watersportmogelijkheden. Maak een wandeling door het duinlandschap of over het witte strand en kom helemaal tot rust. U kunt optioneel ook kiezen voor een tour door Cape St. Francis. Tijdens deze excursie bezoekt u de vuurtoren en ook Talhado Childrens Home en Novulos Knitters. Deze projecten ondersteunen de lokale inwoners in levensonderhoud.

DAG
12

St. Francis Bay - Tsitsikamma Nationaal Park - Knysna (ca. 194 km)

Knysna Country House
Wandel in het Tsitsikamma Nationaal Park
Eerste overnachting Knysna

Knysna ligt in het hart van de beroemde Tuinroute – een prachtige kustlijn van ongeveer 200 kilometer tussen Mosselbaai en Plettenberg Bay, tussen het Outeniqua-gebergte en het sprankelende blauw van de Indische Oceaan. Tijdens uw reis richting Knysna is het aan te raden om een stop te maken bij het Tsitsikamma Nationaal Park. Dit nationale park ligt op ongeveer anderhalfuur rijden van Knysna. Het omvat 80 kilometer rotsachtige kustlijn met schilderachtige wandelpaden en verbazingwekkende vergezichten. Tijdens een wandeling geniet je van het bos met torenhoge bomen, en de kust met kliffen van zo’n 180 meter hoog. Er zijn maar liefst 12 wandelingen mogelijk. De meest populaire wandeling is de relatief korte Storms River Mouth Trail. Dit pad van 2 kilometer (ca. 1 uur) leidt naar de beroemde hangbrug over de Storms-riviermonding. Geniet hier van een ongeëvenaard uitzicht op de kustlijn en spot mogelijk zeehonden, walvissen of dolfijnen. Een andere optie voor de wat fittere wandeling is de Waterfall Trail. Dit is de eerste 3 kilometer (ca. 1,5 uur per enkele reis) van de wereldberoemde vijfdaagse Otter Trail. Aan het einde van de 3 kilometer kom je uit bij een spectaculaire waterval, die zich in een diepe poel stort, voordat hij de zee instroomt. Maak hier een verfrissende duik onder de waterval! Het is aan te raden om zwemkleding en een picknicklunch mee te nemen. Er zijn naast wandelingen ook diverse wateractiviteiten mogelijk in Tsitsikamma Nationaal Park, waaronder kajakken en snorkelen.

Een bezoek aan Tsitsikamma is eenvoudig te combineren met de optionele Canopy Tree Top excursie, Zuid-Afrika’s eerste canopy tour. In het prachtige inheemse regenwoud van Tsitsikamma glij je voorzichtig in een harnas aan staalkabels 30 meter boven de grond van het ene naar het andere platform. Vanaf de tien boomplatforms geniet je van het uitzicht op de weelderige bosbodem. Het landschap en de vogels zijn spectaculair en professionele gidsen zorgen voor uw veiligheid terwijl ze onderweg uitleg geven van wat je zoal tegenkomt.

DAG
13

Knysna

Plettenberg Bay
Ontdek het beroemde 'Knysna Heads'
Tweede overnachting Knysna

Een bezoek aan Knysna is niet compleet zonder een uitstapje naar de beroemde herkenningspunten Knysna Heads – een paar enorme zandstenen kliffen die de Knysna-lagune scheiden van de oceaan. Het oostelijke ‘hoofd’ is gemakkelijk bereikbaar met de auto en heeft veel spectaculaire uitkijkpunten met uitzicht op het kanaal, de Indische Oceaan, de Knysna-lagune en het Outeniqua-gebergte. Het westelijke ‘hoofd’ is alleen per veerboot te bereiken vanaf Knysna Waterfront en de thuisbasis van het particuliere natuurreservaat Featherbed. Het is dan ook aan te raden om de optionele Featherbed Experience te boeken. Bij aankomst in het reservaat worden jullie meegenomen in een 4WD naar de top van het westelijke ‘hoofd’. Aan de ene kant biedt het uitzicht op de lagune en het stadje, en aan de andere kant op de oceaan en zeeleven. In de maanden augustus en september zijn hier walvissen te spotten, terwijl dolfijnen het gehele jaar door te zien zijn. Hierna maak je een begeleide wandeling van 2,2 kilometer door het reservaat terug naar de lagune.

Meer zin in ontspanning? Dan kunt u in het 30 minuten verderop gelegen Plettenberg Bay terecht. Plettenberg Bay heeft enkele van de mooiste stranden van Zuid-Afrika. De 35 kilometer aan pittoreske kustlijn van de Indische Oceaan heeft 15 kilometer aan ongerepte zandstranden. Het hele jaar door genieten strandgangers van de zon en de buitenactiviteiten waaronder surfen, skimboarden en bodyboarden. Plettenberg Bay heeft zes stranden met de Blauwe Vlag-status, waaronder Robberg 5, Lookout Beach, Keurboomstrand, The Dunes, The Singing Kettle en Nature’s Valley.

DAG
14

Knysna – Hermanus (ca. 411 km)

Omgeving Aloe Guest House Hermanus Zuid-Afrika
Aankomst Hermanus
Walvissen spotten (optioneel - afhankelijk van de periode)
Overnachting Hermanus

Welkom in Hermanus, een vriendelijk plaatsje gelegen op een smalle strook tussen de zee en een bergketen ten zuidoosten van Kaapstad. Hermanus wordt ook wel ‘the Whale Capital of South Africa’ genoemd. In de periode mei t/m december is het mogelijk om deze bijzondere dieren vanaf de kust te aanschouwen. Ook kunt u hier dolfijnen spotten, een erg leuke ervaring! Slenter over de leuke boulevard met winkels en gezellige strandtenten en geniet van het geruis van de zee.

DAG
15

Hermanus - Vertrek Kaapstad (ca. 122 km)

za_al_kaa_tafelberg2.jpg
Overnachting in het vliegtuig

Vandaag komt het einde van deze prachtige reis in zicht. Geniet van een lekker ontbijt, koop de laatste souvenirs en neem afscheid van het veelzijdige Zuid-Afrika. Aan het einde van de dag rijdt u richting de luchthaven voor uw terugvlucht naar Nederland.

DAG
16

Amsterdam

Aankomst luchthaven
Aankomst Amsterdam

Einde van een prachtige vakantie met vele hoogtepunten!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
3 opties
Open+
+Extra's
5 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Vervoersopties
Open+
15 dagen Beste van de Kaap: altijd de beste prijs
Retourvluchten
Luchthavenbelastingen en brandstofheffing

Inclusief

Ruimbagage (zie vluchtinfo)
Handbagage (zie vluchtinfo)
Transfer Kaapstad luchthaven - hotel
12 dagen huurauto inclusief STLW en SCDW verzekeringen en ongelimiteerd aantal kilometers
Verblijf in goed verzorgde middenklasse of superiorklasse hotels (afhankelijk van uw keuze)
Iedere dag ontbijt*
Heerlijke dagen in de wereldstad Kaapstad
Bezoek één van de vele wijnboerderijen in Stellenbosch
Ontdek de struisvogelhoofdstad van Zuid-Afrika
Sta oog in oog met olifanten in Addo Elephant Park
Kom tot rust aan het strand van St. Francis Bay
Adembenemende lagune in Knysna
Walvissen spotten in Hermanus
Uitgebreide Nederlandse routebeschrijving
Nederlandssprekende vertegenwoordiging ter plaatse
Meet & Greet in Kaapstad
* Uitgezonderd mogelijk verblijf in Addo Rest Camp in Addo Nationaal Park.

Exclusief

Entreegelden: ca. € 34 p.p. (omgerekend ca. 656 ZAR, afhankelijk van de wisselkoers)
Aflever- en ophaalkosten huurauto (zie autohuurvoorwaarden)
Eventuele extra kosten huurauto (zie autohuurvoorwaarden)
Eventuele optionele excursies (zie extra's)
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: €2.50 per boeking
Reserveringskosten: €35 per boeking
SGR Bijdrage: €5 per persoon
+Verlengen
3 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+