neemt je mee
Kaapstad
Kaapstad
Wijnlanden
Wijnlanden
Struisvogels bij Oudtshoorn
Struisvogels bij Oudtshoorn
Safari Sibuya Game Reserve
Safari Sibuya Game Reserve
Walvissen bij Hermanus
Walvissen bij Hermanus

Beste van de Kaap

Privéreis | 19 dagen v.a. 2338
2163i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
03-09-2018
Reisduur
19 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Kassakorting tot 175 ppi

Voorwaarden

- Geldig tot en met dinsdag 31 juli 2018
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groeps- en privéreizen met vertrek t/m juni 2019
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte

Voorwaarden

- Geldig tot en met dinsdag 31 juli 2018
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groeps- en privéreizen met vertrek t/m juni 2019
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
Kassakorting tot 175 ppi
Logeren in kleinschalige guesthouses met ontbijt
Alle hoogtepunten van dé Tuinroute
Op safari in Addo Nationaal Park
Heerlijke stranddagen in St. Francis Bay
Uitgebreide Nederlandse routebeschrijving

Tuinroute, safari en de wijnlanden rondom Kaapstad

Start uw reis met een verblijf in één van de mooiste steden ter wereld: Kaapstad, met de beruchte gevangenis op Robbeneiland en de karakteristieke Tafelberg. Tijdens deze rondreis gaat u zowel naar de ‘walvis-hoofdstad’ als de ‘struisvogel-hoofdstad’ van Zuid-Afrika! En een verblijf in het sfeervolle Stellenbosch in het bekende wijngebied mag natuurlijk ook niet ontbreken. Na een verblijf in Knysna, in het hart van de Tuinroute, eindigt de reis natuurlijk met diverse safari’s, zowel in Addo Nationaal Park als in een private game reserve! De perfecte afsluiting van een heerlijke reis.

" Verder was het extra leuk dat de diverse accommodaties ter gelegenheid van ons 40 jarig huwelijksjubileum daar aandacht voor had. Meestal in de vorm van een flesje champagne. In Port Elizabeth een upgrade. "

De heer WFC Edelaar, Lelystad

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam - Kaapstad

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht naar Kaapstad

Vandaag vliegt u vanaf Amsterdam naar Kaapstad waar u de volgende ochtend zal aankomen.

DAG
02

Aankomst Kaapstad

za_al_kaa_luchtfoto.jpg
Aankomst luchthaven Kaapstad
Welkom door onze vertegenwoordiger
Ontvangst uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving

Na de landing op de luchthaven van Kaapstad wordt u opgewacht in de aankomsthal voor een Meet en Greet (afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij, kan de Meet & Greet ook de volgende dag plaatsvinden). Hierbij ontvangt u de nodige papieren en verdere uitleg over uw reis om vervolgens per transfer naar uw accommodatie in Kaapstad te rijden. U logeert de aankomende dagen in een vriendelijk guesthouse in het centrum van Kaapstad.

Een leuke manier om de stad beter te leren kennen is met de Hop on Hop off bus, die langs alle bezienswaardigheden rijd en u een goed idee geeft wat de stad allemaal te bieden heeft en welke ‘highlights’ u de aankomende dagen nog wilt bezoeken.

DAG
03

Kaapstad & Kaap de Goede Hoop

ZA_AL_KAAPSTADKAAPDEGOEDEHOOP
Heerlijke vrije dagen in Kaapstad
Huurauto wordt bij de accommodatie afgeleverd

’s Ochtend zal de huurauto bij uw accommodatie worden afgeleverd en kunt Kaapstad en de omgeving beter leren kennen. In en rond Kaapstad is veel te zien en te doen. Een tocht naar de top van de Tafelberg van waaruit u een schitterend uitzicht over de stad en de voorsteden heeft is een absolute ‘must’ bij helder weer, maar ook een bezoek aan het beroemde Robben Eiland, waar Nelson Mandela jaren vast heeft gezeten is een bezoekje waard. De boot pakt u vanuit de V&A Waterfront waar u tevens veel winkels, restaurants en terrassen vind en waar het heerlijk vertoeven is op een van de vele restaurants.

Verder kunt u ook een rondrit maken over het schiereiland. Neem hier een volle dag voor want er is van alles te zien en de route is werkelijk prachtig. U gaat via de Atlantische kust of de False Bay kust naar het Cape Point Nationale park. In het park ligt Kaap de Goede Hoop de zuidelijkste punt van het schiereiland. Onderweg komt u langs mooie dorpjes gelegen tussen de flanken van de bergen en de zee. Aan de False Bay kust vindt u ten zuiden van Simon’s Town, de marine stad, de Boulders waar een grote kolonie pinguïns leeft. Voor natuurliefhebbers is ook een bezoek aan de Botanische Tuinen een aanrader, het is een van de mooiste ter wereld en u kunt hier uren rondwandelen.

DAG
05

Kaapstad – Stellenbosch

za_al_stellenbosch1.jpg
Vrije dagen in de Wijnlanden
Overnachtingen in Stellenbosch of omgeving

Vandaag laat u Kaapstad achter u en rijd u richting de beroemde wijnlanden van Zuid-Afrika, waar u 2 nachten zal logeren. Het dorpje Stellenbosch heeft heel veel mooie oude Kaap-Hollandse huizen en het gezellige centrum nodigt uit om lekker een terrasje te pakken of te slenteren door de kleine straatjes. Maar voor degene die van een mooi glas wijn houden is het bezoeken van een van de vele wijnboerderijen toch zeker een hoogtepunt. In het centrum van Stellenbosch kunt u een landkaart krijgen met alle routes, waar de verschillende wijnhuizen op staan aangegeven en de meeste van hen staan open voor publiek, waarbij u dus een rondleiding kunt krijgen door de kelders en een uitgebreide uitleg krijgt over het proces. Deze rondleiding wordt altijd afgesloten met een heerlijk glaasje wijn in de ‘tastingroom’ of met mooi weer op het terras.

DAG
07

Stellenbosch – Hermanus (ca. 95 km)

za_al_her_kustlijn.jpg
Prachtige route via de Hottentots (Route 62)
Mogelijkheid om de walvissen te zien (in het seizoen)
Overnachting in Hermanus

De volgende bestemming is Hermanus, dit prettige plaatsje ligt op een smalle strook tussen de zee en een bergketen ten zuidoosten van Kaapstad. Hermanus wordt ook wel ‘the Whale Capital of South Africa’ genoemd. In de periode juli t/m november is het namelijk mogelijk om vanaf de kust walvissen en dolfijnen te spotten, een erg leuke ervaring!

DAG
08

Hermanus – Swellendam (ca. 150 km)

za_al_swe_kerk.jpg
Wandelen door het ‘openluchtmuseum’ Swellendam
Vervolg Route 62
Overnachting in Swellendam

’s Ochtends lekker uitslapen, want we hebben slechts een korte reisafstand te overbruggen naar Swellendam. Dit kleine plaatsje ligt in een prachtige groene vallei en de omgeving nodigt uit tot het maken van een mooie wandeling. Swellendam zelf werd al in 1745 gesticht en kent een prachtige historie, klassieke Kaapse huizen en een vriendelijk centrum. Voor degene die nog niet genoeg hadden aan Stellenbosch is een bezoek aan Robertson zeker een aanrader.

DAG
09

Swellendam – Oudtshoorn (ca. 220 km)

za_al_oud_struisvogels.jpg
Bezoek aan een Struisvogelboerderij
Bezoek de mooie Cango Caves
Logeren in/nabij Oudtshoorn

Na uw bezoek aan Swellendam reist u verder langs de Route 62 naar Oudtshoorn. Onderweg rijdt u langs prachtige bergen en bergketens. Oudtshoorn staat ook wel bekend als de struisvogelhoofdstad van Zuid-Afrika. Een bezoek aan Oudtshoorn kan niet zonder een bezoek aan een van de struisvogelboerderijenwaar u de immens grote vogels ziet en kan berijden. U logeert hier op een vriendelijke boerderij waar u kunt zien hoe port gemaakt.

DAG
10

Oudtshoorn – Knysna (ca. 120 km)

za_al_knysna.jpg
Op weg naar de beroemde Tuinroute
Maar liefst 3 overnachtingen in Knysna

We laten de Kleine Kroo achter ons en rijden richting de kust. Vanaf George rijd u een prachtige kustroute naar het vriendelijke badplaatsje Knysna, waar u ede aankomende 3 nachten verblijft. Deze omgeving heeft veel te bieden en de gezellige sfeer die heir hangt , maakt dit tot een van de leukste verblijven aan de Tuinroute.

DAG
11

Knysna

za_al_her_walvis.jpg
Genieten van sfeervol Knysna en/of Plettenberg Bay
Mogelijkheid om vele excursies te maken

Bezoek deze dagen bijvoorbeeld één van de opvangcentra voor vogels, apen of olifanten bezoeken of maak een bootexcursie vanuit Plettenberg waarbij u in het seizoen de walvissen van heel dichtbij kunt zien. Maar ook in Knysna zelf valt van alles te beleven, zoals de gezellige Waterfront met restaurants en winkeltjes en de prachtige lagune die u het beste per boot kunt ervaren.

DAG
13

Knysna – Addo nationaal park (ca. 330 km)

za_al_addo national park.jpg
Op weg naar safari
Logeren in Addo Nationaal Park
Mogelijkheid om op safari in Addo te gaan

Na deze heerlijke, relaxte dagen is het nu dan toch echt tijd geworden om op safari te gaan. We rijden vandaag dan ook naar het Addo Nationaal Park. In Addo Elephant Park struinen ruim 450 olifanten rond in een gebied van ongeveer 120.000 ha. Dit is lang niet altijd zo geweest. In 1919 kreeg de majoor Philip Pretorius de opdracht de laatste olifanten die er toen nog rondliepen neer te schieten. Dat deed hij op vijftien verstopte dieren na. In 1931 werd er besloten hier een klein gebied uit te roepen tot nationaal park om de resterende olifanten te redden. Toch leven in Addo heus niet alleen olifanten, maar bijvoorbeeld ook zebra’s, koedoes, antilopen, neushoorns en bosbokken.

U logeert de aankomende 2 nachten dan ook in een restcamp in het Addo nationaal park, zodat u alle tijd heeft om verschillende safari’s te maken in Addo.

DAG
15

Addo nationaal park – Sibuya Game Reserve (ca. 130 km)

za_al_zibuya game reserve.jpg
Op weg naar een privé wildpark
Maar liefst 2 nachten in luxe wildpark
Per boot naar uw accommodatie
Alle safari en maaltijden inclusief!

Veel mensen weten niet dat in de regio East London, ten oosten van Port Elisabeth, er vele prachtige game reserves liggen. Hier leeft de Big Five en heeft een geweldige safari-beleving, zonder dat u hiervoor helemaal voor naar het beroemdere Krugerpark hoeft te reizen. Wij hebben hier gekozen voor het bijzondere Sibuya Game Reserve.

Het Sibuya Game Reserve ligt aan de oever van de Kariegarivier in de Oostkaap. Het is het enige Zuid-Afrikaanse Game Reserve met toegang vanaf de rivier. Voordat u arriveert in het reservaat, geniet u van een riviercruise van ongeveer 30 tot 40 minuten. Met een beetje geluk kunt u al direct verschillende bijzondere vogelsoorten zien.

Zowel in Forest Camp als in River Camp verblijft u in luxe en romantische en suite tenten met een privé-dek. U heeft uitzicht op de bush of op de rivier. De kampen zijn gelegen in de bossen grenzend aan de rivier en gemaakt op een zeer milieubewuste manier.

Deze dagen zijn er dagelijks 2 activiteiten inclusief, zoals; gamedrives in een open 4WD, bootsafari en wandelsafari’s. Tevens verblijft u hier op basis van volpension en zijn de meeste drankjes ook al in de prijs opgenomen.

DAG
17

Sibuya – Port Elizabeth (ca. 130 km)

za_al_port elisabeth2.jpg
Genieten van een laatste ochtendsafari
Reizen richting Port Elizabeth
Overnachting in PE, zoals de lokale bevolking deze stad noemt

Na de ochtendsafari verlaat u het park weer per boot. U vaart in circa 40 minuten terug naar de aanlegsteiger, waar u de huurauto weer oppikt en naar Port Elizabeth rijd. Hier hebben we een vriendelijk guetshouse voor u gereserveerd, van waaruit u de stad ’s middags kan ontdekken.

DAG
18

Port Elizabeth – Kaapstad – Amsterdam

za_al_kaa_luchtfoto.jpg
Drop-off van de huurauto
Vlucht (via Johannesburg) naar Amsterdam

Helaas gaat er dan toch een einde komen aan deze prachtige reis door de west- en oostkaap van Zuid-Afrika. U vliegt vandaag via Kaapstad terug naar Amsterdam.

DAG
19

Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst Amsterdam

Einde van een prachtige vakantie!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
10 opties
Open+
+Extra's
3 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+
+Vervoersopties ter plaatse
9 opties
Open+
19 dagen Beste van de Kaap: altijd de beste prijs
Intercontinentale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

Intercontinentale vluchten naar Kaapstad v.v.
Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstofheffing
Binnenlandse vlucht Port Elisabeth – Kaapstad
Transfer van de luchthaven - hotel Kaapstad
Boottransfer bij Sibuya Game Reserve (scheduled)
15 dagen huurauto inclusief STLW en SCDW verzekeringen en ongelimiteerd aantal kilometers
Verblijf in goed verzorgde middenklasse of superiorklasse hotels en/of guesthouses (afhankelijk van uw keuze)
Iedere dag ontbijt (m.u.v. Addo Restcamp)
Overnachting in Addo nationaal park (restcamp) op basis van logies
Twee nachten in Sibuya Game Reserve op basis van volpension en 2 activiteiten per dag
Maar liefst 3 nachten in Kaapstad
Leuke dagen in de beroemde Wijnlanden
Logeren in Oudtshoorn, dé struisvogelhoofdstad van Zuid-Afrika
Olifanten zien bij Addo Nationaal Park
Logeren in het gezellige Knysna
Walvissen spotten in Hermanus
Uitgebreide Nederlandse routebeschrijving
Nederlandssprekende vertegenwoordiging ter plaatse
Meet & Greet in Kaapstad

Exclusief

Entreegelden Nationale Parken
Eventuele optionele excursies
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
Reserveringskosten: € 25 per boeking
+Verlengen
10 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+
+Extra's
3 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+
19 dagen Beste van de Kaap: altijd de beste prijs

Dagprogramma

DAG
01

Amsterdam - Kaapstad

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht naar Kaapstad

Vandaag vliegt u vanaf Amsterdam naar Kaapstad waar u de volgende ochtend zal aankomen.

Goed om te weten

Wanneer u met KLM vliegt, zult u dezelfde dag in Kaapstad aankomen, waardoor de reis één dag korter is. Uiteraard houden we hier met uw programma rekening mee. Tevens bieden wij vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.

DAG
02

Aankomst Kaapstad

za_al_kaa_luchtfoto.jpg
Aankomst luchthaven Kaapstad
Welkom door onze vertegenwoordiger
Ontvangst uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving

Na de landing op de luchthaven van Kaapstad wordt u opgewacht in de aankomsthal voor een Meet en Greet (afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij, kan de Meet & Greet ook de volgende dag plaatsvinden). Hierbij ontvangt u de nodige papieren en verdere uitleg over uw reis om vervolgens per transfer naar uw accommodatie in Kaapstad te rijden. U logeert de aankomende dagen in een vriendelijk guesthouse in het centrum van Kaapstad.

Een leuke manier om de stad beter te leren kennen is met de Hop on Hop off bus, die langs alle bezienswaardigheden rijd en u een goed idee geeft wat de stad allemaal te bieden heeft en welke ‘highlights’ u de aankomende dagen nog wilt bezoeken.

DAG
03

Kaapstad & Kaap de Goede Hoop

ZA_AL_KAAPSTADKAAPDEGOEDEHOOP
Heerlijke vrije dagen in Kaapstad
Huurauto wordt bij de accommodatie afgeleverd

’s Ochtend zal de huurauto bij uw accommodatie worden afgeleverd en kunt Kaapstad en de omgeving beter leren kennen. In en rond Kaapstad is veel te zien en te doen. Een tocht naar de top van de Tafelberg van waaruit u een schitterend uitzicht over de stad en de voorsteden heeft is een absolute ‘must’ bij helder weer, maar ook een bezoek aan het beroemde Robben Eiland, waar Nelson Mandela jaren vast heeft gezeten is een bezoekje waard. De boot pakt u vanuit de V&A Waterfront waar u tevens veel winkels, restaurants en terrassen vind en waar het heerlijk vertoeven is op een van de vele restaurants.

Verder kunt u ook een rondrit maken over het schiereiland. Neem hier een volle dag voor want er is van alles te zien en de route is werkelijk prachtig. U gaat via de Atlantische kust of de False Bay kust naar het Cape Point Nationale park. In het park ligt Kaap de Goede Hoop de zuidelijkste punt van het schiereiland. Onderweg komt u langs mooie dorpjes gelegen tussen de flanken van de bergen en de zee. Aan de False Bay kust vindt u ten zuiden van Simon’s Town, de marine stad, de Boulders waar een grote kolonie pinguïns leeft. Voor natuurliefhebbers is ook een bezoek aan de Botanische Tuinen een aanrader, het is een van de mooiste ter wereld en u kunt hier uren rondwandelen.

DAG
05

Kaapstad – Stellenbosch

za_al_stellenbosch1.jpg
Vrije dagen in de Wijnlanden
Overnachtingen in Stellenbosch of omgeving

Vandaag laat u Kaapstad achter u en rijd u richting de beroemde wijnlanden van Zuid-Afrika, waar u 2 nachten zal logeren. Het dorpje Stellenbosch heeft heel veel mooie oude Kaap-Hollandse huizen en het gezellige centrum nodigt uit om lekker een terrasje te pakken of te slenteren door de kleine straatjes. Maar voor degene die van een mooi glas wijn houden is het bezoeken van een van de vele wijnboerderijen toch zeker een hoogtepunt. In het centrum van Stellenbosch kunt u een landkaart krijgen met alle routes, waar de verschillende wijnhuizen op staan aangegeven en de meeste van hen staan open voor publiek, waarbij u dus een rondleiding kunt krijgen door de kelders en een uitgebreide uitleg krijgt over het proces. Deze rondleiding wordt altijd afgesloten met een heerlijk glaasje wijn in de ‘tastingroom’ of met mooi weer op het terras.

DAG
07

Stellenbosch – Hermanus (ca. 95 km)

za_al_her_kustlijn.jpg
Prachtige route via de Hottentots (Route 62)
Mogelijkheid om de walvissen te zien (in het seizoen)
Overnachting in Hermanus

De volgende bestemming is Hermanus, dit prettige plaatsje ligt op een smalle strook tussen de zee en een bergketen ten zuidoosten van Kaapstad. Hermanus wordt ook wel ‘the Whale Capital of South Africa’ genoemd. In de periode juli t/m november is het namelijk mogelijk om vanaf de kust walvissen en dolfijnen te spotten, een erg leuke ervaring!

DAG
08

Hermanus – Swellendam (ca. 150 km)

za_al_swe_kerk.jpg
Wandelen door het ‘openluchtmuseum’ Swellendam
Vervolg Route 62
Overnachting in Swellendam

’s Ochtends lekker uitslapen, want we hebben slechts een korte reisafstand te overbruggen naar Swellendam. Dit kleine plaatsje ligt in een prachtige groene vallei en de omgeving nodigt uit tot het maken van een mooie wandeling. Swellendam zelf werd al in 1745 gesticht en kent een prachtige historie, klassieke Kaapse huizen en een vriendelijk centrum. Voor degene die nog niet genoeg hadden aan Stellenbosch is een bezoek aan Robertson zeker een aanrader.

DAG
09

Swellendam – Oudtshoorn (ca. 220 km)

za_al_oud_struisvogels.jpg
Bezoek aan een Struisvogelboerderij
Bezoek de mooie Cango Caves
Logeren in/nabij Oudtshoorn

Na uw bezoek aan Swellendam reist u verder langs de Route 62 naar Oudtshoorn. Onderweg rijdt u langs prachtige bergen en bergketens. Oudtshoorn staat ook wel bekend als de struisvogelhoofdstad van Zuid-Afrika. Een bezoek aan Oudtshoorn kan niet zonder een bezoek aan een van de struisvogelboerderijenwaar u de immens grote vogels ziet en kan berijden. U logeert hier op een vriendelijke boerderij waar u kunt zien hoe port gemaakt.

Goed om te weten

Mocht u gekozen hebben voor de superiorhotels, dan verblijft u vanavond in een mooie lodge net buiten Oudtshoorn en geniet u al een beetje van het eerste safarigevoel.

DAG
10

Oudtshoorn – Knysna (ca. 120 km)

za_al_knysna.jpg
Op weg naar de beroemde Tuinroute
Maar liefst 3 overnachtingen in Knysna

We laten de Kleine Kroo achter ons en rijden richting de kust. Vanaf George rijd u een prachtige kustroute naar het vriendelijke badplaatsje Knysna, waar u ede aankomende 3 nachten verblijft. Deze omgeving heeft veel te bieden en de gezellige sfeer die heir hangt , maakt dit tot een van de leukste verblijven aan de Tuinroute.

DAG
11

Knysna

za_al_her_walvis.jpg
Genieten van sfeervol Knysna en/of Plettenberg Bay
Mogelijkheid om vele excursies te maken

Bezoek deze dagen bijvoorbeeld één van de opvangcentra voor vogels, apen of olifanten bezoeken of maak een bootexcursie vanuit Plettenberg waarbij u in het seizoen de walvissen van heel dichtbij kunt zien. Maar ook in Knysna zelf valt van alles te beleven, zoals de gezellige Waterfront met restaurants en winkeltjes en de prachtige lagune die u het beste per boot kunt ervaren.

DAG
13

Knysna – Addo nationaal park (ca. 330 km)

za_al_addo national park.jpg
Op weg naar safari
Logeren in Addo Nationaal Park
Mogelijkheid om op safari in Addo te gaan

Na deze heerlijke, relaxte dagen is het nu dan toch echt tijd geworden om op safari te gaan. We rijden vandaag dan ook naar het Addo Nationaal Park. In Addo Elephant Park struinen ruim 450 olifanten rond in een gebied van ongeveer 120.000 ha. Dit is lang niet altijd zo geweest. In 1919 kreeg de majoor Philip Pretorius de opdracht de laatste olifanten die er toen nog rondliepen neer te schieten. Dat deed hij op vijftien verstopte dieren na. In 1931 werd er besloten hier een klein gebied uit te roepen tot nationaal park om de resterende olifanten te redden. Toch leven in Addo heus niet alleen olifanten, maar bijvoorbeeld ook zebra’s, koedoes, antilopen, neushoorns en bosbokken.

U logeert de aankomende 2 nachten dan ook in een restcamp in het Addo nationaal park, zodat u alle tijd heeft om verschillende safari’s te maken in Addo.

Goed om te weten

Mochten wij geen kamers in het Addo nationaal park voor u kunnen reserveren, zullen als eerste kijken of een ander (duurder) type cottage wel mogelijk is. Mocht dit niet het geval zijn dan zullen we een vriendelijk guesthouse voor u reserveren, nabij het park.

DAG
15

Addo nationaal park – Sibuya Game Reserve (ca. 130 km)

za_al_zibuya game reserve.jpg
Op weg naar een privé wildpark
Maar liefst 2 nachten in luxe wildpark
Per boot naar uw accommodatie
Alle safari en maaltijden inclusief!

Veel mensen weten niet dat in de regio East London, ten oosten van Port Elisabeth, er vele prachtige game reserves liggen. Hier leeft de Big Five en heeft een geweldige safari-beleving, zonder dat u hiervoor helemaal voor naar het beroemdere Krugerpark hoeft te reizen. Wij hebben hier gekozen voor het bijzondere Sibuya Game Reserve.

Het Sibuya Game Reserve ligt aan de oever van de Kariegarivier in de Oostkaap. Het is het enige Zuid-Afrikaanse Game Reserve met toegang vanaf de rivier. Voordat u arriveert in het reservaat, geniet u van een riviercruise van ongeveer 30 tot 40 minuten. Met een beetje geluk kunt u al direct verschillende bijzondere vogelsoorten zien.

Zowel in Forest Camp als in River Camp verblijft u in luxe en romantische en suite tenten met een privé-dek. U heeft uitzicht op de bush of op de rivier. De kampen zijn gelegen in de bossen grenzend aan de rivier en gemaakt op een zeer milieubewuste manier.

Deze dagen zijn er dagelijks 2 activiteiten inclusief, zoals; gamedrives in een open 4WD, bootsafari en wandelsafari’s. Tevens verblijft u hier op basis van volpension en zijn de meeste drankjes ook al in de prijs opgenomen.

Goed om te weten

Mochten wij geen beschikbaarheid vinden in Sibuya in de door u gekozen data, zullen wij kijken of er een ander game reserve in de omgeving van East London voor u kunnen reserveren. Uiteraard wordt dit altijd met u doorgenomen.

DAG
17

Sibuya – Port Elizabeth (ca. 130 km)

za_al_port elisabeth2.jpg
Genieten van een laatste ochtendsafari
Reizen richting Port Elizabeth
Overnachting in PE, zoals de lokale bevolking deze stad noemt

Na de ochtendsafari verlaat u het park weer per boot. U vaart in circa 40 minuten terug naar de aanlegsteiger, waar u de huurauto weer oppikt en naar Port Elizabeth rijd. Hier hebben we een vriendelijk guetshouse voor u gereserveerd, van waaruit u de stad ’s middags kan ontdekken.

DAG
18

Port Elizabeth – Kaapstad – Amsterdam

za_al_kaa_luchtfoto.jpg
Drop-off van de huurauto
Vlucht (via Johannesburg) naar Amsterdam

Helaas gaat er dan toch een einde komen aan deze prachtige reis door de west- en oostkaap van Zuid-Afrika. U vliegt vandaag via Kaapstad terug naar Amsterdam.

DAG
19

Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst Amsterdam

Einde van een prachtige vakantie!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
10 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+
+Extra's
3 opties
Open+
19 dagen Beste van de Kaap: altijd de beste prijs
+Vervoersopties ter plaatse
9 opties
Open+

Middenklasse én Superiorklasse

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij tijdens deze privéreis gebruiken. Deze reis kan zowel in goede Middenklasse als Superiorklasse hotels worden geboekt.. Bij de naam van het hotel wordt de categorie vermeld, zodat u inzicht krijgt in wat voor soort hotels u tijdens uw rondreis kunt verwachten. De hotels die wij publiceren zijn voorbeeldhotels. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat u in andere hotels verblijft. Uiteraard zijn deze hotels van gelijkwaardige kwaliteit. De hotels worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Middenklasse
Superiorklasse
Kaapstad
12
Port View House
Driesterren
 • za_ac_portviewov1.jpg
 • za_ac_portviewter.jpg
 • Portview kamer
 • Portview restaurant
 • Portview zwembad
Persoonlijke service en een ideale plek in de populaire wijk Greenpoint - welkom in guesthouse Port View. Wit met blauwgekleurd familiehuis, warme uitstraling en uitzicht op zee. Loop in ongeveer 10 minuten naar de beroemde Victoria & Alfred Waterfront of rijd naar één van de leuke stranden van deze wereldstad. Ook kunt u genieten van het kleine zwembad met ligstoelen in de tuin. Verder is er een kleine receptie en een ontbijtruimte met een terras. Alle 8 verzorgde kamers zijn voorzien van televisie, telefoon, koelkastje, fan, koffie- en theefaciliteiten, WiFi en een badkamer met bad en/of douche. Er is ook een ruime familiekamer aanwezig. Geniet in de gezellige zithoek in het buitengedeelte van een traditionele braai.
Meer info >
Sweet Orange Guest House
Driesterren
 • Sweet Orange Guesthouse
 • Sweet Orange Guesthouse
 • Sweet Orange Guesthouse
 • Sweet Orange Guesthouse
 • Sweet Orange Guesthouse
Het Sweet Orange is een gerestaureerd Victoriaans huis, gebouwd in de vroegere jaren 1900. Dichtbij de Atlantische Oceaan en gelegen in de buitenwijk Sea Point. Een warme inrichting met oog voor detail. U voelt zich meteen thuis. De 6 kamers zijn voorzien van televisie, ventilator, koelkastje en badkamer met douche. Wifi tegen betaling. Er zijn veel lichte kleuren gebruikt en aardse elementen. In de tuin ligt een zwembad en een gezellig zitgedeelte. In de directe omgeving zijn er winkels, cafés en restaurants.
Meer info >
Kaapstad
12
La Villa Belle Ombre
Driesterren
 • La Villa Belle Ombre
La Villa Belle Ombre ligt in een van de meest trendy en charmante buitenwijken van Kaapstad. Deze charmante sfeer kunt u ook terug vinden in de accommodatie die gevestigd is een prachtig gerenoveerd Victoriaans gebouw met een warme en gastvrije sfeer. In de tuin kunt u lekker ontspannen of u kunt een duik nemen in het zwembad. In de gehele accommodatie is er gratis Wi-Fi beschikbaar.
Meer info >
Floréal House
Viersterren
 • Zwembad Floréal House Kaapstad Zuid Afrika
 • za_ac_florealka1.jpg
 • Kamer Floréal House Kaapstad Zuid Afrika
 • za_ac_floreallo1.jpg
 • Overzicht Floréal House Kaapstad Zuid Afrika
Dit sfeervolle en klassiek ingerichte guesthouse is gelegen in een van de prachtige Victoriaanse huizen, die u veel in Kaapstad ziet. Door de persoonlijke sfeer en de zeer gunstige ligging is het een uitstekende uitvalsbasis om Kaapstad beter te leren kennen. Dit guesthouse ligt namelijk zeer centraal in de wijk Gardens, vlakbij Oranjezicht. Deze wijk is iets hoger gelegen, waardoor u een fantastisch uitzicht heeft over de stad aan de voet van de Tafelberg. Bij veel vakantiegangers zeer geliefd omdat het slechts enkele minuten rijden is naar het strand of het oude centrum. Op loopafstand vindt u bovendien vele restaurants, bars en leuke winkeltjes. Het huis heeft een kleine receptie, gezellige woonkamer/ontbijtruimte waar u kunt genieten van een kopje thee of goed glas wijn. Na een ochtend de stad ontdekken kunt u verder genieten van het heerlijke zwembad met ligbedden in de mooi aangelegde tuin. Uiteraard is er gratis WiFi en kunt u uw auto gratis en veilig parkeren. De 11 verzorgde kamers van het Floréal Guesthouse hebben allemaal een unieke, klassieke uitstraling en zijn voorzien van een ventilator, televisie, telefoon, minibar, kluisje, badjas- en slippers en een badkamer met douche en/of bad en toilet.
Meer info >
Wijnlanden
12
Rosenview Guesthouse
Driesterren
 • ZA_AC_RosenviewEX
 • ZA_AC_RosenviewKA
 • ZA_AC_RosenviewRE
 • ZA_AC_RosenviewZW
Een mooi guesthouse met een persoonlijke sfeer, waar u zich al snel zult thuis voelen. De guesthouse ligt op de route van Somerset West naar Stellenbosch, tussen de prachtige wijnvelden en met uitzicht op de Helderberg. Het centrum van Stellenbosch ligt op ongeveer 15 minuten rijden vanaf de guesthouse en het strand ligt op circa 10 minuten rijden. Er is een kleine receptie/lounge, ontbijtzaal, parkeerplaats, WiFi, braai mogelijkheden (barbecue) en er is een zwembad met ligbedden en een grote patio waar u kunt genieten van een drankje of een boek. Vanuit het guesthouse bezoekt u eenvoudig de vele wijnboerderijen, het gezellige centrum van Stellenbosch en kunt u mountainbiken of paardrijden. De knusse kamers liggen allemaal in het hoofdgebouw en zijn voorzien van airco, kluisje, koffie- & theefaciliteiten, TV, telefoon, koelkastje, badkamer met douche en een patio met zitje. Ook leuk: geniet van een verse kop koffie (zelf gemaakt) of van een gratis wijnproeverij bij de naastgelegen wijnboerderij.
Meer info >
Evergreen Lodge
Driesterren
 • Evergreen Lodge
 • za_ac_evergreenlodgeka.jpg
 • terras Evergreen Lodge
 • zwembad Evergreen Lodge
Genesteld onder eeuwenoude eiken, en omringd door spectaculaire vergezichten van bergen en wijngaarden, staat een van de mooiste pensions in de Kaapse Wijnlanden. Geniet van de comfortabele faciliteiten en de vriendelijke service tijdens uw verblijf in deze lodge. De Evergreen Lodge is een prima uitvalsbasis om de omgeving van Stellenbosch te verkennen.Gelegen in het hart van het historische Stellenbosch, op ongeveer vier minuten loopafstand van het centrum van de stad en op slechts twee minuten wandelen van de botanische tuin.De Evergreen Lodge, gelegen in een Victoriaanse villa, beschikt over een receptie, restaurant, zwembad en parkeergelegenheid. De kamers zijn sfeervol ingericht en alle voorzien van minibar, TV, telefoon en een volledige badkamer met bad en/of douche. Er zijn ook familiekamers, deze beschikken over dezelfde faciliteiten, maar zijn ruimer van opzet.
Meer info >
Wijnlanden
12
Knorhoek Guesthouse
Drieenhalve ster
 • Knorhoek
 • kamer Knorhoek Guesthouse
 • lounge Knorhoek Guuesthouse
 • Knorhoek Guesthouse
 • restaurant Knorhoek Guesthouse
Een sfeervol, knus Guesthouse, net buiten het centrum van Stellenbosch en te midden van de wijnranken. Het Guesthouse is onderdeel van een kleinschalige wijnboerderij, waardoor u hier uitgebreid kennis zult maken met de productie van overheerlijke wijnen uit Zuid Afrika. Knorhoek ligt op ongeveer 20 minuten rijden van het gezellige centrum van Stellenbosch en beschikt over een kleine receptie en een ontbijtrestaurant met een klein terras waar u 's ochtends in de zon kunt genieten van een ontbijt. Er is een vriendelijke wijnbar waar u terecht kunt voor een wijnproeverij . Verder is er een zwembad met ligbedden en gratis WiFi. Tevens is er een uitstekend restaurant, deze is in de weekenden niet open en in het laagseizoen beperkt geopend. De 8 zeer verzorgde kamers van dit kleine Guesthouse liggen allemaal in de oude schuur van de wijnboerderij en zijn voorzien van TV, telefoon, kluisje, koffie- & theefaciliteiten en een terrasje met zitje. Reist u met de hele familie? Er zijn twee loft kamers met een bezetting van 3 tot 4 personen. Er is tevens een familiekamer, geschikt voor maximaal 4 volwassenen. Het restaurant bij het Knorhoek Guesthouse is in het weekend niet geopend. Tijdens het laagseizoen is het restaurant beperkt geopend.
Meer info >
Bonne Esperance Guest Lodge
Drieenhalve ster
 • Bonne Esperence
 • Bonne Esperence
 • Bonne Esperence
 • restaurant Bonne Esperence
 • kamer Bonne Esperence
Bonne Espereance Guesthouse is een sfeervolle en elegante bed & breakfast, waar u het zeker naar uw zin zult hebben. De guesthouse bevindt zich in een schitterende Victoriaanse villa op slechts 5 minuten loopafstand van het historische centrum van Stellenbosch en is van alle luxe gemakken voorzien. De villa beschikt over een receptie, restaurant, bar met terras, lounge met open haard, heerlijke tuin met 'plunge' pool, tv-lounge, wasservice en parkeergelegenheid. Alle kamers zijn comfortabel en sfeervol ingericht en zijn voorzien van airco, minibar, TV, telefoon, kluisje en een badkamer met bad en/of douche en een föhn.
Meer info >
Hermanus
12
Aloe Guest House Lodge
Driesterren
 • Zwembad Aloe Guest House Hermanus Zuid-Afrika
 • Restaurant Aloe Guest House Hermanus Zuid-Afrika
 • Omgeving Aloe Guest House Hermanus Zuid-Afrika
 • Entree Aloe Guest House Hermanus Zuid-Afrika
 • Kamer Aloe Guest House Hermanus Zuid-Afrika
Een elegante, vriendelijke Bed & Breakfast in de stad van de walvissen, Hermanus. Kleinschalig, uitstekend verzorgd en zeer gastvrij: het Aloe Guest House laat u Zuid-Afrika optimaal beleven. In de omgeving is van alles te zien en te doen, van walvisspotten en duiken naar haaien tot quad-biking en sand-boarding. Voor de wat relaxter vakantieganger zijn er prachtige wandelroutes langs de kliffen, die u tevens de mogelijkheid geven een glimp van de walvissen op te vangen. Het hotel is voorzien van een receptie, lounge, terras, zwembad, parkeerplaats en ontbijtzaal. Wanneer u een lange wandeltocht heeft gepland, maakt het personeel op verzoek voor u een heerlijke lunch klaar. Alle suites hebben een eigen toegang tot de tuin en het zwembad. De kamers zijn ruim ingericht en onder meer voorzien van een kluisje, TV, telefoon, ventilator, koelkast en badkamer met douche en/of bad.
Meer info >
The Potting Shed Guesthouse
 • za_ac_pottingka.jpg
 • za_ac_pottingre.jpg
 • za_ac_pottingzw.jpg
 • za_ac_pottingter.jpg
 • za_ac_pottingre1.jpg
Een vriendelijk en huiselijk guesthouse waar u warm wordt ontvangen door Annemarie en David. Naast het feit dat het guesthouse op een ideale locatie ligt, is dit typisch zo'n accommodatie waar u zich direct thuis zal voelen en met weemoed weer afscheid zal nemen.Dit sfeervolle guesthouse ligt midden in het centrum van Hermanus in een klein, rustige zijstraatje. De winkels en restaurants bevinden zich op loopafstand.Dit guesthouse ligt in een prachtig huis in Cape Cottage stijl uit 1920. Er is een kleine receptie met gezellige lounge en eetkamer waar u 's ochtends kunt genieten van een heerlijk ontbijt. Verder loopt u vanuit de eetkamer zo het terras op, waar zich ook nog een lekker zwembad met ligbedden bevind.De kamers zijn trendy ingericht met lichte kleuren en zijn allemaal voorzien van ventilator, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, sat-TV en badkamer met douche.

De appartementen (ook geschikt voor kinderen) van het Potting Shed bevinden zich op ongeveer 3 kilometer van de guesthouse. Ze zijn gelegen op een privéterrein met zwembad, directe toegang tot het strand en op ongeveer 1 kilometer van de haven. De appartementen zijn in dezelfde stijl ingericht met lichte kleuren en zijn voorzien van een eigen keuken, woonkamer, 2 slaapkamers, serre en een parkeerplaats.
Meer info >
Hermanus
12
Auberge Burgundy
Viersterren
Een prachtige, provinciaalse guesthouse midden in het oude centrum van Hermanus. Vlakbij de oude haven in het historische hart van Hermanus gelegen, op nog geen 50 meter van Walker Bay, dé plek om walvissen te zien (in het seizoen). Er is een receptie, restaurant, zwembad met ligbedden in de mooie tuin en binnenplaats. De 13 zeer charmante standaardkamers zijn allemaal voorzien van koelkastje, TV, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en badkamer met douche en balkon of terrasje. De unieke locatie, sfeervolle inrichting, zwembad en vriendelijke service zorgen er voor dat dit een heerlijk hotel is om enkele nachten te verblijven.
Meer info >
Hermanus Beach Villa
Viersterren
 • za_ac_hermanusov.jpg
 • za_ac_hermanuska2.jpg
 • za_ac_hermanuska.jpg
 • za_ac_hermanusom.jpg
 • za_ac_hermanusui.jpg
Hermanus Beach Villa ligt op een klif langs de Cape Whale Coast in Hermanus en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op Walker Bay. Er zijn diverse activiteiten mogelijk in de omgeving zoals walvis en dolfijnencruises, duiken met haaien of kajaktochten op zee. De kamers modern ingericht en er is gratis WiFi beschikbaar.
Meer info >
Swellendam
Old Mill Guesthouse
Driesterren
 • Old Mill
 • Old Mill
 • Old Mill
 • Old Mill
 • Old Mill
Van oorsprong is Old Mill Guesthouse een watermolen, maar tegenwoordig een prachtig gerenoveerd guesthouse voorzien van veel mooie, oude details. De inrichting is totaal in Kaapstijl en met de mooie tuin en vriendelijke service, is dit een leuk verblijf in het prachtige Swellendam. De guesthouse is gelegen in het centrum historische stadje Swellendam aan de voet van de prachtige Langeberg. The Old Mill heeft een uitstekend restaurant waar u een verfijnde Afrikaanse maaltijd kunt krijgen met een vleugje Belgische invloed. Geniet hier 's ochtends van een lekker ontbijt op het terras en laat u 's avonds verrassen door de Belgische chef! De kamers liggen zowel in de watermolen als in kleine cottages in de mooi aangelegde tuin. Alle kamers hebben een eigen inrichting en sfeer, en zijn voorzien van TV, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche en/of bad.
Meer info >
Swellendam
Aan de Oever Guesthouse
Driesterren
 • za_ac_aandeoeverov.jpg
 • za_ac_aandeoeverov2.jpg
 • za_ac_aandeoeverka.jpg
 • za_ac_aandeoeverom.jpg
Dit prachtige viersterrenpension ligt aan de oevers van de rivier Koorlands, in een tuin boordevol inheemse flora en fauna. U kunt genieten van de schilderachtige vergezichten, een ontspannen duik nemen in het zwembad of vogels spotten door de telescoop in de tuin. Alle kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van airco. Gratis Wifi in de gehele accommodatie.
Meer info >
Oudtshoorn & Prince Albert
12
Avondblij Guesthouse
Driesterren
 • Zwembad Avondblij Guesthouse Tuinroute Zuid Afrika
 • Kamer Avondblij Guesthouse Tuinroute Zuid Afrika
 • Overzicht Avondblij Guesthouse Tuinroute Zuid Afrika
 • restaurant Avondblij Guesthouse
 • kamer Avondblij Guesthouse
Een fijne driesterren accommodatie, waar u de originele houten vloeren en ruime kamers uit de jaren 40 nog steeds kunt bewonderen. Service en comfort staan hoog in het vaandel, waardoor u een prettig verblijf zult hebben. Avondblij Guesthouse is gelegen dichtbij het centrum van Oudtshoorn waar u heerlijk kunt winkelen en diverse bars en restaurants kunt vinden. Tevens ligt het guesthouse op ca. 20 minuten rijden naar de Cango Caves en op ca. 10 minuten van de struisvogelboerderijen. In de directe omgeving bevinden zich een aantal wijnboerderijen van topklasse die zeker een bezoekje waard zijn. Avondblij Guesthouse beschikt over een receptie, ontbijtzaal met sfeervolle open haard, buitenzwembad en een tuin met braai-mogelijkheden (BBQ). De nette en ruim ingerichte kamers zijn voorzien van een ventilator, TV, haardroger en koffie-/theevoorzieningen, badkamer met bad en/of douche.
Meer info >
Stone Breaker Country Lodge
Drieenhalve ster
 • za_ac_stonebreakerov.jpg
 • za_ac_stonebreakerom.jpg
Stonebreaker Country Lodge is gelegen in Schoemanspoort, dichtbij alle toeristische plaatsen zoals de Cango struisvogelboerderij, Rust & Vrede Waterval en de Gamkaskloof.
De kamers zijn comfortabel ingericht met Afrikaans thema.
Stonebreaker Country Lodge is voorzien van zwembad en restaurant.
Meer info >
Oudtshoorn & Prince Albert
12
Buffelsdrift Game Lodge
Viersterren
 • Buffelsdrift game lodge
 • Buffelsdrift game lodge
 • Buffelsdrift game lodge
 • Buffelsdrift game lodge
 • Buffelsdrift game lodge
Buffelsdrift is midden in de prachtige natuur gelegen in het hart van Kleine Karoo, niet ver van Oudtshoorn en Route 62. Het heeft een waanzinnig uitzicht over de bergen en de dam, en als u geluk heeft kunt u hier ook olifanten, buffels, neushoorns, giraffen en nijlpaarden zien. Met de olifanten kunt u zelfs contact maken door ze te voeren en misschien ook door op hun knie te zitten. Deze unieke lodge is een plek waar u optimaal kunt genieten van het veelzijdige Zuid-Afrika. De lodge heeft een gezellige receptie en lounge, uitstekend restaurant met terras, klein zwembad en de mogelijkheid om leuke safari-excursies. Tevens bestaat er de mogelijkheid om paard te rijden. De 25 luxe tenten zijn allemaal voorzien van airco, minibar, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en badkamer met buitendouche met warm water. Tevens zijn alle tenten voorzien van klein terrasje met zitje.

De familietent is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en maximaal 3 kinderen tot en met 11 jaar.
Meer info >
La Plume Guesthouse
Viersterren
 • za_ac_laplumeex3.jpg
 • La Plume tuin 2
 • La Plume exterieur
 • za_ac_laplumeter.jpg
 • La Plume kamer
Dit klassieke guesthouse in een prachtig Victoriaans landhuis is onderdeel van een struisvogel- en wijnboerderij waar portdruiven worden geteeld. Naast het prachtige uitzicht dat u vanaf het guesthouse heeft op het Swartberg gebergte is het hier ook zeker prettig verblijven door de uitstekende kwaliteit van service en persoonlijke benadering van de familie du Toit. Het huis stamt uit 1902 en is geheel gerestaureerd tot woonhuis en guesthouse met prachtige, antieke meubels en het is werkelijk een genot om te verblijven. Het mooie guesthouse is gelegen op ca. 14 kilometer buiten het centrum van Oudtshoorn en beschikt over een kleine receptie, heerlijke lounge en eetgedeelte waar u 's ochtends kunt genieten van een heerlijk ontbijt maar ook 's avonds een uitstekend diner kan verwachten met veel eigen producten. Uiteraard is er een heerlijk zwembad met ligbedden aanwezig om het geheel compleet te maken. Op verzoek kunt u ook rondleiding krijgen door de heer des huizes, die u graag alles vertelt over de boerderij en het leven op de boerderij! Alle kamers zijn sfeervol ingericht en zijn voorzien van airco, sat-TV, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad. Verder hebben alle kamers een prettig terrasje waar u kunt genieten van de prachtige omgeving.
Meer info >
Knysna
12
Knysna Country House
Viersterren
 • Knysna Country House
 • Knysna Country House
 • Knysna Country House
 • Knysna Country House
 • Knysna Country House
Het Knysna Country House is een comfortabele accommodatie in een rustige en groene buitenwijk van Hunters Home in Knysna aan de prachtige Tuinroute. In enkele minuten rijden bent u in het gezellige centrum van Knysna. In het hotel kunt aan de bar een lekker drankje drinken en 's morgens tijdens uw ontbijt genieten van het prachtige uitzicht. U kunt heerlijk relaxen in het zwembad met ligbedden en een zonneterras. In de tropische tuin ziet u een verscheidenheid aan flora en fauna. De kamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van TV,fan, minibar, kluisje en verder is de kamer voorzien van Wi-Fi en koffie-en theefaciliteiten. Badkamer met douche, toilet en föhn. De kamers hebben uitzicht op de tuin of het zwembad. Door de persoonlijke service van de eigenaren zal het u hier aan niets ontbreken.Het hotel is gesloten van 20 december t/m 10 januari.
Meer info >
Aestas Bed & Breakfast
Driesterren
 • za_ac_aestasex2.jpg
 • za_ac_aestaszw.jpg
 • za_ac_aestaska2.jpg
 • za_ac_aestaska3.jpg
 • za_ac_aestasui.jpg
De eigenaren van deze gemoedelijke Bed & Breakfast zorgen ervoor dat het u hier aan niets zal ontbreken. Er heerst een gezellige sfeer en wist u dat Aestas 'zomer' betekent, en dat is precies het gevoel dat u hier krijgt. 's Morgens staat er een heerlijk ontbijtje voor u klaar in de ontbijtruimte. Er is een wasservice, internetmogelijkheden (Wi-Fi), parkeergelegenheid en u kunt een verfrissende duik in het zwembad nemen of lekker ontspannen in de tuin. De kamers zijn verzorgd en netjes ingericht en voorzien van TV, koffie- en theefaciliteiten, klamboe en een badkamer met douche en toilet. U heeft een balkon of veranda met zitje. De B&B ligt in het centrum van Knysna. De winkels, restaurants, de Waterfront liggen op loopafstand. De eigenaren helpen u graag met advies voor een goed restaurant.
Meer info >
Knysna
12
Alfreds Manor
Viersterren
 • ZA_AC_AlfredsManorEX1
 • ZA_AC_AlfredsManorEX2
 • ZA_AC_AlfredsManorEX3
 • ZA_AC_AlfredsManorKA1
 • ZA_AC_AlfredsManorKA2
Een prachtig, modern met veel klassieke details ingerichte guesthouse in het centrum van Knysna met uitzicht op de lagoon. Met slechts 4 kamers en persoonlijke benadering een lust om enkele dagen te verblijven en de vele bezienswaardigheden en activiteiten van deze regio te ontdekken. Het ontvangst is in de lounge van deze Manor, waar u tevens kunt genieten van een goed boek, het ontbijt wordt zowel in de eetkamer als op het terras geserveerd en relaxen kunt u bij het heerlijke zwembad met ligbedden. Uiteraard is er gratis WiFi en kunt u gebruik maken van een shuttle service als u de auto een dagje wil laten staan. De 4 zeer verzorgde en ruime kamers zijn allemaal voorzien van airco, kluisje, TV, telefoon, koelkastje, koffie- en theefaciliteiten, badkamer met bad en douche en hebben een terras of balkon met een spectaculair uitzicht.
Meer info >
Point Lodge
Viersterren
 • za_ac_pointzw.jpg
 • za_ac_pointka.jpg
 • za_ac_pointov.jpg
Prachtig gelegen aan de lagoon van Knysna Heads en vlakbij het centrum van Knysna. Vanaf het terras en het zwembad heeft u een spectaculair uitzicht op deze lagoon. De klassiek ingerichte lodge heeft een lounge/bar, klein restaurant en zwembad met ligbedden. De kamers hebben allemaal een eigen thema en liggen verspreid in het hoofd- en bijgebouw. Alle kamers zijn voorzien van ventilator, TV, kluisje en badkamer met douche of bad.
Meer info >
Addo Nationaal Park
Addo Restcamp
Tweëenhalve ster
 • Overzicht Addo Elephant National Park Zuid Afrika
 • Tuin Addo Elephant National Park Zuid Afrika
Dit restcamp ligt direct bij de entree van het Addo Nationaal Park en biedt de mogelijkheid om 's avonds bij het nationale park te verblijven. Een unieke ervaring, waar u nog lang terug zult denken. Er is een receptie, prima à la carte restaurant, groot zwembad en een winkeltje. De 60 eenvoudige rondavels liggen verspreid over het terrein en zijn allemaal voorzien van airco, badkamer met douche, kitchenette en veranda met braai. U kunt er ook voor kiezen om in een van de 'main camp' cottages te verblijven. Er zijn tevens enkele chalets met bad en douche aanwezig. En er zijn Family Chalets, waar u met maximaal 4 personen in kunt verblijven. Het leukste is om 's avonds lekker te barbequen op uw eigen veranda. Zorg dus dat u wat lekkere dingen inslaat en geniet - onder het genot van een drankje en uw zelf bereide maaltijd - van de vele dieren geluiden. Het ware safari-gevoel!

Deze accommodatie ligt in het nationaal park. U dient de entreegelden per dag per persoon ter plaatse te betalen.
Meer info >
Addo Nationaal Park
Addo Restcamp
Tweëenhalve ster
 • Tuin Addo Elephant National Park Zuid Afrika
Dit restcamp ligt direct bij de entree van het Addo Nationaal Park en biedt de mogelijkheid om 's avonds bij het nationale park te verblijven. Een unieke ervaring, waar u nog lang terug zult denken. Er is een receptie, prima à la carte restaurant, groot zwembad en een winkeltje. De 60 eenvoudige rondavels liggen verspreid over het terrein en zijn allemaal voorzien van airco, badkamer met douche, kitchenette en veranda met braai. U kunt er ook voor kiezen om in een van de 'main camp' cottages te verblijven. Er zijn tevens enkele chalets met bad en douche aanwezig. En er zijn Family Chalets, waar u met maximaal 4 personen in kunt verblijven. Het leukste is om 's avonds lekker te barbequen op uw eigen veranda. Zorg dus dat u wat lekkere dingen inslaat en geniet - onder het genot van een drankje en uw zelf bereide maaltijd - van de vele dieren geluiden. Het ware safari-gevoel!

Deze accommodatie ligt in het nationaal park. U dient de entreegelden per dag per persoon ter plaatse te betalen.
Meer info >
East London & Game Reserves
Sibuya Game Reserve
Tweëenhalve ster
 • Shibuya Tented Camps
 • Shiduli Private Game Lodge
 • Shibuya Tented Camps
 • Shiduli Private Game Lodge
 • Shibuya Tented Camps
Een bijzondere accommodatie op een bijzonder plek aan de Oostkaap, een malariavrij gebied waar u wel de ‘Big Five’ vindt. Waar ter wereld vaart u diep het bos in om te logeren in Afrikaanse safaritenten die verscholen liggen in het bos en u veel veel luxe brengen. De indrukwekkende safari’s die u hier per boot en per open 4WD gaat maken, staan garant voor een levenslange herinnering aan dit bijzondere stukje Afrika. Sibuya bestaat dus uit 2 verschillende safarikampen.
Het kleine, intieme River Camp heeft slechts vier tenten, en is ideaal voor families met kinderen of voor een speciaal verblijf voor kleine groepen.
De luxe tenten van 25 vierkante meter groot hebben ieder hemelbed, een ruime badkamer met toilet, douche en bad en hebben een spectaculair uitzicht op de rivier of bos. Voor kinderen kan er eenvoudig een extra bed worden bijgeplaatst.
Het Forest Camp is gebouwd op de oevers van de Kariega Rivier, maar is tegelijkertijd verscholen in de bossen. Om zo min mogelijk schade aan te richten aan de natuur, is Forest Camp gebouwd op verhoogde, houten platforms en heeft lange, houten wandelpaden door de ongerepte natuur.
Hier logeert u wederom in luxe tenten, welke nog groter zijn dan in het River Camp en bieden dezelfde faciliteiten, dus een hemelbed, badkamer met toilet, douche en badkamer en een heerlijk terras met geweldige vergezichten op de rivier of het bos.

Bij beide kampen heeft u een heerlijke lounge met een groot terras waar u kunt genieten van de prachtige omgeving. Het ontbijt en lunch worden op het terras geserveerd en zijn van uitstekende kwaliteit. Het diner wordt georganiseerd in de "boma" (traditionele Afrikaanse kraal) met een kampvuur en olielampjes.
De receptie van Sibuya Game Reserve ligt in Kenton-on-Sea op ca. 140 kilometer vanaf Port Elisabeth. Maar de twee safarikampen in het Game Reserve zijn enkel per boot te bereiken, wat betekend dat u na check-in nog eens 30 minuten per boot naar uw Safari Lodge reist, weg van alles en iedereen!
Meer info >
East London & Game Reserves
Sibuya Game Reserve
Vierenhalve ster
 • Shibuya Tented Camps
 • Shibuya Tented Camps
 • Shibuya Tented Camps
 • Shibuya Tented Camps
 • Shibuya Tented Camps
Een bijzondere accommodatie op een bijzonder plek aan de Oostkaap, een malariavrij gebied waar u wel de ‘Big Five’ vindt. Waar ter wereld vaart u diep het bos in om te logeren in Afrikaanse safaritenten die verscholen liggen in het bos en u veel veel luxe brengen. De indrukwekkende safari’s die u hier per boot en per open 4WD gaat maken, staan garant voor een levenslange herinnering aan dit bijzondere stukje Afrika. Sibuya bestaat dus uit 2 verschillende safarikampen.
Het kleine, intieme River Camp heeft slechts vier tenten, en is ideaal voor families met kinderen of voor een speciaal verblijf voor kleine groepen.
De luxe tenten van 25 vierkante meter groot hebben ieder hemelbed, een ruime badkamer met toilet, douche en bad en hebben een spectaculair uitzicht op de rivier of bos. Voor kinderen kan er eenvoudig een extra bed worden bijgeplaatst.
Het Forest Camp is gebouwd op de oevers van de Kariega Rivier, maar is tegelijkertijd verscholen in de bossen. Om zo min mogelijk schade aan te richten aan de natuur, is Forest Camp gebouwd op verhoogde, houten platforms en heeft lange, houten wandelpaden door de ongerepte natuur.
Hier logeert u wederom in luxe tenten, welke nog groter zijn dan in het River Camp en bieden dezelfde faciliteiten, dus een hemelbed, badkamer met toilet, douche en badkamer en een heerlijk terras met geweldige vergezichten op de rivier of het bos.

Bij beide kampen heeft u een heerlijke lounge met een groot terras waar u kunt genieten van de prachtige omgeving. Het ontbijt en lunch worden op het terras geserveerd en zijn van uitstekende kwaliteit. Het diner wordt georganiseerd in de "boma" (traditionele Afrikaanse kraal) met een kampvuur en olielampjes.
De receptie van Sibuya Game Reserve ligt in Kenton-on-Sea op ca. 140 kilometer vanaf Port Elisabeth. Maar de twee safarikampen in het Game Reserve zijn enkel per boot te bereiken, wat betekend dat u na check-in nog eens 30 minuten per boot naar uw Safari Lodge reist, weg van alles en iedereen!

Meer info >
Port Elizabeth
Cape Flame Guest House
Driesterren
 • Cape Flame Guest House
 • Cape Flame Guest House
 • Cape Flame Guest House
 • Cape Flame Guest House
 • Cape Flame Guest House
Cape Flame Guest House is een kleinschalig, boutique hotel in een rustige wijk in Port Elisabeth. Door de persoonlijke service en goede locatie als u aankomt op de luchthaven van Port Elisabeth of op doorreis bent naar de Tuinroute.

De 10 verzorgde, moderne kamers zijn allemaal voorzien van airco, sat-TV, telefoon, koffie- & theefaciliteiten, minibar en badkamer met bad en/of douche. Er liggen 6 kamers liggen in het hoofdgebouw en de ander 4 in een het bijgebouw en bijna alle kamers hebben een patio of balkon.

Er is een kleine receptie, gezellige lounge met openhaard en aangrenzend de eetkamer en bar. ’s Ochtends kunt u genieten van een uitgebreid English Breakfast en ’s avonds van zowel lokale and internationale specialiteiten. Verder is er een zwembad en kunt u de auto veilig parkeren.
Het hotel is gelosten van 23 december t/m 4 januari.
Meer info >
Port Elizabeth
Lodge on Main Guest House
Viersterren
 • za_ac_lodgeonmainov.jpg
 • za_ac_lodgeonmainka.jpg
 • za_ac_lodgeonmainka2.jpg
 • za_ac_lodgeonmainde.jpg
Lodge on Main is gelegen in Walmer, Port Elizabeth en is de ideale locatie om te ontspannen en tot rust te komen maar ook om een bezoek te brengen aan winkelcentra, golfbanen, restaurants en het strand op 7 km afstand. Lodge on Main is voorzien van zwembad, prachtige tuinen, bar en restaurant. De kamers zijn modern en smaakvol ingericht.
Meer info >

Verlengen

Het is mogelijk om uw rondreis nog meer op maat te maken, door de rondreis aan het einde te verlengen. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden die wij bij deze reis bieden.
Nog meer zien? Verleng uw rondreis vooraf in een boeiende stad. ( 1 t/m 4 van 10 opties )
Wanneer u met Emirates via Dubai vliegt, bieden wij u de mogelijkheid om een verblijf bij te boeken in de wereldstad Dubai. Dubai is een intrigerende stad vol contrasten. Oude culturen gaan hand in hand met modern comfort. Ontdek het hoogste gebouw ter wereld en ‘shop till you drop’ in de grootste en meest luxe winkelcentra. Of ga op zoek naar de authentieke Arabische wereld met haar goud- en specerijenmarkten en traditionele show schepen. Een paar dagen verlengen in Dubai is een mooie aanvulling op uw rondreis.

Eveneens bieden wij de mogelijkheid om een stop-over te maken in de stad Abu Dhabi. Laat u inspireren door de vele activiteiten die deze bruisende stad te beiden heeft. Van een bezoek aan de grootste moskee in de Verenigde Arabische Emiraten, tot shoppen in een van de enorme shopping malls. Ook kunt de stad ontdekken met de Hop-on Hop-off Bus die u langs bezienswaardigheden brengt. U kunt dit verblijf bijboeken indien u vliegt met Etihad Airways.

Klik op ‘boek nu’ onder ‘data & prijzen’ en u kunt zien wat de meerprijs is op de vertrekdatum van uw keuze.
ae_al_dubai_marina_116557324.jpg
Dubai - 3 dagen J5 Port Saeed Hotel
Driesterren
Dit hotel biedt u luxe en uitstekende faciliteiten en ligt in het hart van Dubai. Op slechts drie kilometer van de luchthaven en tien kilometer van het World Trade Center. Op loopa