Sapa
Sapa
Mai Chau
Mai Chau
Grotten van Phong Nha
Grotten van Phong Nha
Stranddagen in Hoi An
Stranddagen in Hoi An
Van Long Nature Reserve
Van Long Nature Reserve

Vele Gezichten van Noord-Vietnam

Privéreis | 16 dagen v.a.
2428i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
05-12-2022
Reisduur
16dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Vroegboekkorting tot 250 ppi

Voorwaarden

- Enkel geldig voor nieuwe boekingen bij vertrek tot en met december 2023
- Korting niet geldig bij het afnemen van een gedeelte van een reis
- Korting is van toepassing op de basis verkoopprijs
- De actie is geldig tot en met 20 december 2022

Voorwaarden

- Enkel geldig voor nieuwe boekingen bij vertrek tot en met december 2023
- Korting niet geldig bij het afnemen van een gedeelte van een reis
- Korting is van toepassing op de basis verkoopprijs
- De actie is geldig tot en met 20 december 2022
Vroegboekkorting tot 250 ppi
Rondreizen > Rondreizen Vietnam > Privéreizen Vietnam > Vele Gezichten van Noord-Vietnam
Verken de binnenlanden van Noord-Vietnam
Wandelen door weelderige rijstvelden en langs traditionele Black Hmong-huizen
Boottocht door de fabelachtige Halong Bay
Sampan-boottocht door het Van Long Nature Reserve
Rondreis met privéchauffeur per airco auto/minivan

Natuur, lokale ontmoetingen & ontspannen aan het strand

Deze rondreis door Noord Vietnam neemt u mee naar verborgen binnenlanden en laat u kennismaken met haar bewoners. Wandel door de rijstvelden van Sapa, ontwaak op een traditionele jonk in Halong Bay en fiets door de gezellige straten van Hoi An. Geniet van het lekkere eten en laat u meeslepen in de vriendelijke cultuur van Vietnam!

"Een prachtig land met vriendelijke mensen en lekker eten! De afstanden zijn goed te doen. De vliegreis van Hanoi naar Hué was een goede keuze gezien we meer tijd hierdoor in Hué hadden en uitgerust de volgende dag verder konden met het programma. Wij hadden graag op een aantal plaatsen wat langer willen verblijven, Ninh Binh en Mai Chau, dit gezien hier de natuur en de rust erg prettig was! Ik kan iedereen deze reis aanraden!"

I.C van den Heuvel

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam - Hanoi

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht Amsterdam - Hanoi
Overnachting in het vliegtuig

Vertrek vanaf Amsterdam naar Hanoi, waar u de volgende dag aankomt.

DAG
02

Aankomst Hanoi

VN_AL_HAN_Verkoopsters
Aankomst in Hanoi
Ontmoeting met onze lokale vertegenwoordiging
Overnachting nabij het oude koloniale centrum van Hanoi

Vanuit het vliegtuigraampje ziet u al dat het grote Hanoi een miljoenenstad is. Op de luchthaven staat onze lokale vertegenwoordiger u al op te wachten. U rijdt direct naar uw hotel, nabij het oude koloniale centrum van de stad. Onze vertegenwoordiger zal u informeren over de Vietnamese gewoontes en is de uitgesproken persoon voor leuke en handige tips! Vandaag geen druk programma, maar de rest van de dag vrij om aan het klimaat en het tijdsverschil te wennen. Kies ’s avonds voor één van de sfeervolle restaurants in het oude Franse stadscentrum. Dit alles op korte loopafstand van uw hotel!

DAG
03

Hanoi

Hanoi
Stadstour Hanoi, incl. Mausoleum en Tempel van de Literatuur
Stadswandeling Frans-koloniaal stadscentrum
Tocht in traditionele riksja’s (ca. 1 uur)
Traditionele waterpoppenshow in het theater bijwonen
Tweede overnachting koloniale centrum Hanoi

In de ochtend wordt u door de Engelssprekende gids opgehaald en bezoekt u de mooiste plekjes van Hanoi. U ziet onder meer het complex van Ho Chi Minh met het mausoleum (de buitenkant), het voormalige werkhuis van ‘Oom Ho’ en de beroemde ‘One Pillar’ Pagode. Bekijk ook de bijzondere voorwerpen in het Women’s Museum, een interessant museum over de rol van vrouwen in de Vietnamese samenleving.

’s Middags bezoekt u de binnenplaatsen en wandelt u door de mooie tuinen van de bekende Tempel van de Literatuur. Ooit was dit de eerste universiteit van Vietnam. Hierna zal uw gids u meenemen voor een gezellige stadswandeling door het oude Frans-koloniale stadscentrum, langs het Hoan Kiem meer en naar de Ngoc Son tempel met de herkenbare rode brug. Verken de nauwe straatjes en zie hoe de inwoners hun ambachten uitoefenen in kleine boetieks langs de straat. U vindt deze bedrijvigheid vast bijzonder om te zien! Hierna stapt u in een traditionele riksja en rijdt u door de smalle straatjes en langs het meer. Als afsluiting gaat u naar een traditionele waterpoppenshow. Een duizend jaar oude kunstvorm uit deze regio begeleid door traditionele muziek en bijbehorende instrumenten. Een leuke dag en een goede eerste kennismaking met dit bijzondere land!

DAG
04

Hanoi - Lao Cai

VN_AL_HAN_streetfood
Vrije dag in Hanoi
Kookworkshop Hanoi (optionele excursie)
Ky Son Village Tour (optionele excursie)
Hanoi Streedfood Tour (optionele excursie)
Nachttrein naar Lao Cai (22.00 – 06.30 uur)

Vandaag heeft u alle tijd om Hanoi zelf verder te ontdekken. Neem een kijkje op één van de kleurrijke lokale markten of verken de winkels in Hanoi’s ‘Old Quarter’. Ga mee in het aangename tempo van de lokale bevolking en geniet van het dagelijkse leven in de wirwar van straatjes.

Ook kunt u vandaag kiezen uit diverse optionele excursies. Wat dacht u van een kookworkshop. Onder begeleiding van een lokale kok zult u de markt verkennen en krijgt u uitleg over de verschillende ingrediënten en gerechten. Op de markt koopt u gezamenlijk alle benodigde ingrediënten om tijdens de kookworkshop de meest heerlijke lunch te maken. Of zet koers richting Ky Son Village. Maak u klaar voor een leuk en gedeeltelijk actief programma. U gaat fietsend en lopend over idyllische weggetjes, langs rijstvelden en door pittoreske dorpjes zoals Duong Lam. U bezichtigt de Mia Pagoda, de Mong Phu tempel en de originele huizen gebouwd van lateriet gesteente. Bij terugkeer in Ky Son is er de mogelijkheid om te genieten van een Vietnamese kruidenmassage voordat uw vervoer weer richting Hanoi vertrekt. Aan het einde van de dag wordt u naar het treinstation gebracht. Hier neemt u de nachttrein (22.00 – 06.30 uur) naar Lao Cai.

DAG
05

Lao Cai - Sapa

vn_al_sapatrekking.jpg
Aankomst Lao Cai
Wandelen door weelderige rijstvelden en langs traditionele Black Hmong-huizen
Bezoek aan het Ma Tra dorp
Rondstruinen over de lokale markt van Sapa
Eerste overnachting Sapa

Vroeg in de ochtend (ca. 06.20 uur) komt u aan in Lao Cai en rijdt u samen met uw Engelssprekende gids en chauffeur naar het bergstadje Sapa, waar u vandaag vele pittoreske dorpjes van bijzondere minderheden zult ontdekken in de Sapa Vallei. Prettig dat u op deze rondreis twee nachten logeert in bergdorp Sapa, één van Vietnams grootste highlights. Zo beleeft u het spraakmakende uitzicht over rijstterrassen, de traditionele bergstammen, lokale markten en andere favoriete trekpleisters heerlijk ongehaast. Afhankelijk van uw aankomsttijd in Lao Cai staat er een ontbijt voor u klaar in een lokaal restaurant of in uw hotel.

Na het ontbijt rijdt u naar Lao Chai, dat qua naam erg lijkt op Lao Cai, het plaatsje waar u met de trein bent aangekomen. Hier stapt u uit voor een oogstrelende wandeltocht (circa 2 kilometer). U volgt de gids dwars door weelderige rijstvelden en langs traditionele Black Hmong-huizen. In het dorpje Ta Van ontmoet u even later het Giay-volk, dat hier woont. Leuk om te zien hoe deze minderheid leeft. U ontdekt hoe de Giay hun land bewerken, bewondert hun klederdracht en merkt hoe afhankelijk ze zijn van hun waterbuffels, paarden, varkens en kippen. Hierna vervolgt u de wandeltocht naar het Giang Ta Chai dorpje. Uw gewone leven thuis voelt heerlijk ver weg – de betoverend mooie omgeving en levendige lokale cultuur van de Red Dao en andere etnische bergstammen die u tijdens dit deel van de wandeling ziet, zijn fascinerend. Uw chauffeur zal wachten bij het Giang Ta Chai dorpje om u weer veilig terug te brengen naar Sapa. In de namiddag bezoekt u het Ma Tra dorp en heeft u de tijd om de lokale markt van Sapa stad te ontdekken. Een bijzondere dag met bijzondere ontmoetingen!

DAG
06

Sapa

vn_al_sapa.jpg
Schitterende wandelingen dieper de bergen in
Prachtige vergezichten bij de Muong Hoa Vallei
Bijzondere lokale ontmoetingen!
Tweede overnachting Sapa

Na het ontbijt is het tijd om meer te ontdekken van het prachtige berggebied. U vertrekt in noord westelijke richting, waar u het beginpunt van het wandelpad vindt. U loopt vervolgens in ca. twee uur over een rotsachtig pad dat geleidelijk omhoog gaat langs een smalle vallei. De vallei ligt tussen twee hoge bergen en loopt naar het kleine dorpje Sa Seng. Het Hmong volk is vanwege hun leefwijze authentieker dan de stammen in andere delen van Sapa. Er zijn nog veel sporen terug te vinden uit de oude tijd zoals Rudimentaire huizen en de stenen muren rond de woningen.

In de middag loopt u geleidelijk omhoog via het pad over de Den Thang Berg naar het het dorp Hang Da op ongeveer 1800 meter hoogte. Hier ligt de Muong Hoa Vallei. Hier bezoekt u een aantal lokale huizen en ontmoet u lokale families. U wandelt verder door de dorpen Hau Chu Ngai en Hong Den, tijdens dit deel van de wandeling kunt u de mooiste foto’s maken. De prachtige natuur en de lokale bevolkingsgroepen met allen hun eigen gewoontes en klederdracht maken dit een zeer unieke ervaring. Rond 16.00 uur arriveert u bij de Hau Thao Commune waar u weer wordt opgepikt door uw chauffeur om u terug naar Sapa te brengen. Overnachting in Sapa.

DAG
07

Sapa - Lao Cai - Hanoi

vn_al_hanoi_street_vendor_154735352.jpg
Bezoek aan één van de kleurrijke regionale markten
Nachttrein naar Hanoi (21.10 – 05.22 uur)

Vandaag is een erg bijzondere dag. In de regio vinden diverse markten plaats waar de vele bergstammen bij elkaar komen om hun eigen handelswaar te verkopen. Sommigen stammen moeten vele uren, of zelfs dagen, lopen om bij de markt te komen. Op de markt zijn vele regionale producten te zien, kan men traditioneel geweven kleding kopen en kan men zelfs naar de kapper. Er is een heuse veemarkt, maar het is ook vooral een ontmoetingsplaats voor de lokale mannen en vrouwen.

Met uw gids en chauffeur vertrekt u al vroeg naar één van de lokale etnische markten (Cốc Ly, Can Cau of Bac Ha markt) om handwerk en andere producten van regionale bergstammen te bekijken. Misschien vindt u hier wel mooie souvenirs. U maakt samen met uw gids een korte wandeling naar een lokaal dorpje in de buurt waar hij u meer informatie zal geven over het dagelijks leven van de bergstammen evenals hun leefomgeving. De middag is ter vrije besteding. Aan het einde van dag wordt u teruggebracht naar het treinstation van Lao Cai voor de nachttrein (21.10 – 05.22 uur) terug naar Hanoi.

DAG
08

Hanoi - Halong Bay (ca. 177 km / 2-3 uur)

Boottocht door de fabelachtige Halong Bay
Overnachting aan boord van de jonk

Na een heerlijk ontbijt in het hotel wordt u naar de beroemde Halong Bay gebracht, niet voor niets opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO. U gaat aan boord van een traditionele jonk, waarop u zult overnachten in een comfortabele hut met eigen luxe badkamer én prachtig uitzicht over de baai. In de baai vindt u krijtsteenrotsen, schilderachtige kleine eilandjes, verlaten stranden, maar ook vele grotten. Aan boord wordt een overheerlijke verse lunch geserveerd. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk, maar u kunt natuurlijk ook aan boord blijven en ontspannen op het dek. In de avond krijgt u een uitgebreid diner en kunt u genieten van het prachtige uitzicht door de ondergaande zon.

DAG
09

Halong Bay - Ninh Binh (ca. 220 km / 5-6 uur)

Vertrek Halong Bay
Bezoek Hoa Lu
Rit door één van de mooiste gebieden van Vietnam
Overnachting Ninh Binh

We adviseren u om vandaag vroeg op te staan. Het is prachtig om de zon te zien opkomen tussen de vele kalksteenrotsen en de lokale vissers te zien uitvaren. Na het ontbijt varen we terug naar de kade. Onderweg geniet u nog één laatste keer van de indrukwekkende omgeving. Bij aankomst in Halong staat uw chauffeur alweer op u te wachten en rijdt u naar de oude keizerlijke hoofdstad van Vietnam: Hao Lu. Hoa Lu was de hoofdstad van Vietnam ten tijde van de Le Dynastie rond het jaar 1000. De stad is omringd door ruige krijtsteenrotsen en rivieren die een natuurlijke barrière vormden tegen tegenstanders. Onderweg naar Hoa Lu maakt u nog een stop in het plaatsje Hai Phong, voor een korte sightseeing tour inclusief bezoek aan de Du Hang Pagoda en het indrukwekkende Operahuis met Franse invloeden. U rijdt een prachtige route langs rijstvelden op weg naar Ninh Binh, waar u overnacht.

DAG
10

Ninh Binh - Mai Chau (ca. 133 km / 3 uur)

Sampan-boottocht door Tam Coc (ca. 2 uur)
Vertrek Ninh Binh
Wandeling door lokale dorpjes van de Witte Thai Stam
Overnachting Mai Chau

’s Ochtends na het ontbijt reist u wederom naar de historische stad Hoa Lu. Hier stapt u in een klein traditioneel roeibootje (sampan) voor een ontspannen boottocht door Tam Coc. Een schitterend gebied, dat ook wel ‘het Halong Bay op het vasteland’ wordt genoemd. De prachtige kalkstenen rotspieken die uit het landschap omhoog rijzen en de eindeloze spectaculaire rijstterrassen vormen een onbeschrijflijk plaatje. Laat u rustig over de smalle riviertjes peddelen en geniet van de imposante natuur, het mysterieuze moeras, de grotten waar u langs vaart en de buitengewoon vriendelijke bevolking langs de kant. Hierna gaat de reis verder naar Mai Chau met onderweg voldoende stops om de mooiste foto’s te maken. Aangekomen in Mai Chau is het tijd om de benen te strekken en maakt u een lichte wandeling door de lokale dorpjes van de Witte Thai Stam. Overnachting in Mai Chau.

DAG
11

Mai Chau - Hanoi - Hué

vn_al_maichau.jpg
Fietstocht door de woonomgeving van de Witte Thai en de H’mong
Avondtransfer naar treinstation in Hanoi
Nachttrein naar Hué ( 19.30 – 08.30 uur)

Mai Chau is gelegen in een rustige, groene vallei vol met rijstvelden en boerderijen met een eigen traditionele bouwstijl. In de lente is de vallei prachtig gekleurd door de vele verschillende bloemensoorten die in bloei staan, zoals de perzikbloesem. In Mai Chau vindt u meerdere etnische volkeren zoals de Witte Thai en de H’mong. Van het gebied rond Mai Chau wordt wel gezegd dat het de geboorteplaats is van de echte Vietnamees en het is werkelijk prachtig. In de ochtend hebben wij fietsen voor u gereserveerd en maakt u met uw gids een prachtige fietstocht door de omgeving inclusief een stop aan de lokale markt. Daarna is het tijd om weer richting Hanoi te rijden. Aan het eind van de dag wordt u naar het treinstation van Hanoi gebracht, waar u op de nachttrein naar Hué stapt. Overnachting in de trein.

In de nachttrein slapen maximaal 4 personen per treincoupé. Het verblijf aan boord van de trein is op indeling. Bent u met minder dan 4 personen dan kan het voorkomen dat de coupé gedeeld wordt met andere reizigers. Wij raden u aan om uw eigen snacks en drinken mee te nemen aan boord van de trein.

DAG
12

Hué

VN_AL_HUE2
Aankomst Hué
Boottocht Parfum Rivier
Stadstour door Hué
Verboden Paarse Stad bezichtigen
Ontdek de ambachten van Vietnam
Overnachting Hué

In de ochtend arriveert u in Hué. Bij aankomst staat er een ontbijt voor u klaar. Vandaag maakt u een boottocht over de Parfum Rivier (Song Huong-rivier) en leert u het keizerlijke verleden van Vietnam kennen. Kijk tijdens het varen ook goed om u heen, zodat u een beeld krijgt van de lokale bevolking die in sampans op het water leven. U bezoekt eerst de Thien Mu Pagode (ook wel ‘Linh Mu’), één van de oudste pagodes van Vietnam. Deze werd in één klap beroemd toen één van de monniken zichzelf in 1963 in Ho Chi Minh City in brand stak.

‘s Middags maakt u een stadstour door Hué. Bezichtig de Verboden Paarse Stad, ooit het ommuurde privéterrein van de keizerlijke familie, en beleef de geschiedenis aan de hand van verhalen van uw gids en oude foto’s. Tot slot verkent u het Luc Bo cultuurcentrum. Hier komt u meer te weten over de traditionele ambachten en wat de lokale bevolking doet om deze eeuwenoude ambachten tot op de dag van vandaag in leven te houden. Onder begeleiding van een lokale kunstenaar ervaart u zelf hoe de iconische Vietnamese hoed, papieren lotusbloemen en de kleurrijke vliegers worden gemaakt. Tijdens uw bezoek langs de ambachten van Vietnam kan het proces van het maken van de bekende lantaarns uiteraard niet ontbreken. Als laatste bezoekt u de 19e-eeuwse tombe van Tu Duc. Opvallend dat de keizer het enorme mausoleumcomplex voor zijn dood (1885) gebruikte en elders begraven ligt. Ervaar de harmonie tussen de architectuur en het omringende landschap en stel u voor hoe Tu Duc uren doorbracht in het theehuis bij het water. U sluit de dag af op de kleurrijke Dong Ba Markt waar u even kunt rondstruinen. Het is de grootste markt van Hué, waar van alles te koop is! Overnachting in Hué.

DAG
13

Hué - Hoi An (ca. 125 km / 2-3 uur)

VN_AL_japansebrug Hoi An
Tocht over de Hai Van Pas (Wolkenpas)
Bezoek Cham historisch museum (Danang)
Stadswandeling Hoi An
Eerste overnachting Hoi An

Vanmorgen verlaat u Hué en rijdt u naar het karakteristieke stadje Hoi An. Onderweg houdt u een korte pauze bij Lang Co, een vissersdorpje aan de kust. Hier heeft u de mogelijkheid naar het toilet te gaan en even de benen te strekken. Dan reist u verder over de Hai Van Pass (‘Wolkenpas’), met uitzicht over bergen, zee, idyllische strandjes en kleine dorpen. Wat een adembenemend mooie kustweg! Natuurlijk kunt u een fotostop maken. In Danang bezoekt u het Cham Museum. Bekijk de beeldhouwwerken en leer de mysterieuze Champa-cultuur kennen. Hierna rijdt u naar de Marble Mountains en bezoekt u het steenhouwdorpje.

Na een tocht door de Marble Mountains, langs prachtige grotten en tempels, komt u in de loop van de dag aan in het schilderachtige Hoi An met zijn Frans koloniale huizen en mystieke Aziatische bruggetjes. Hier maakt u een stadswandeling met uw gids waarbij u o.a. een bezoek brengt aan de Japanse brug, oude koopmanshuizen en pagodes. De stad hangt vol met sfeervolle lampionnen: op en top gezelligheid. Overnachting in Hoi An.

DAG
14

Hoi An

vn_al_hoianstrand.jpg
Vrije dag
Dagje meedraaien bij de rijstboer (optionele excursie)
Bezoek oude Tempelcomplex van My Son (optionele excursie)
Zonsondergang aanschouwen op de Thu Bon Rivier (optionele excursie)
Tweede overnachting Hoi An

Hoi An is een ontspannen plaatsje, dat inmiddels is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. U heeft vandaag een vrije dag. Maak zeker gebruik van de gratis fiets die het hotel voor u beschikbaar stelt. Rijdt op eigen gelegenheid lekker naar het strand, maak een fietstocht door de rijstvelden en het platteland rond Hoi An of bezoek nogmaals het historische centrum op de fiets. De plaatselijke bevolking is uiterst vriendelijk, u kunt rekenen op verrassende ontmoetingen!

Er zijn vanuit Hoi An verschillende optionele excursies mogelijk. Wat dacht u van een dagje meelopen op een lokale Vietnamese boerderij (optionele excursie)? Hierbij leert u alles over het verbouwen van rijst, werkt u een stukje mee op het platteland en maakt u kennis met het werk en de familie op een lokale boerderij. De dag begint gelijk goed met een tochtje op de rug van een waterbuffel! Op de boerderij leert u ook overheerlijke, krokante Vietnamese pannenkoeken maken. Uiteraard krijgt u daar een verkoelend drankje bij. U kunt vandaag ook een excursie maken naar de eeuwenoude tempels van My Son (optionele excursie) en de prachtige ruïnes bekijken uit de tijd van de Champa-dynastie, met invloeden uit de Indiase cultuur en het hindoeïsme. Deze tempels, uit de 7e tot en met de 13e eeuw, zijn anders dan de tempels en pagodes die u tot nu toe zag in Vietnam. Of maak tijdens zonsondergang een boottocht op de Thu Bon Rivier. Aan u de keus, er is genoeg te doen. In de avond kunt u heerlijk rondlopen in het sfeervol verlichtte Hoi An met vele uitstekende restaurants.

DAG
15

Hoi An - Danang - Amsterdam

vn_al_lampionnenhoian.jpg
Vertrek Hoi An
Vlucht Danang - Hanoi
Terugreis naar Amsterdam

Vandaag wordt u opgehaald en naar de luchthaven van Danang gebracht voor uw vlucht naar Amsterdam.

DAG
16

Aankomst Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst Amsterdam

In de ochtend landt u weer in Amsterdam en is er een einde gekomen aan deze indrukwekkende reis door Vietnam!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
3 opties
Open+
+Extra's
17 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Vervoersopties
Open+

Wat onze reizigers vinden

21-06-2016

'We hebben een fantastisch mooie reis gehad. Het heeft overtroffen wat we er van te voren over hadden bedacht/gehoopt.'

Dick Korsman en Mirjam Quartel, Werkendam

16 dagen Vele Gezichten van Noord-Vietnam: altijd de beste prijs
Retourvluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing en veiligheidstoeslagen
Vliegbelasting €26,45 (vanaf 1 januari 2023)

Inclusief

Ruimbagage
Nachttrein Hanoi – Lao Cai v.v. in een 4-persoonscouchette met bed en airconditioning
Nachttrein Hanoi - Hué in een 4-persoonscouchette met bed en airconditioning
Rondreis met privéchauffeur in airco-auto/minibus vanaf dag 2 t/m 13 en 15
Engelssprekende gids vanaf dag 2 t/m 13
Verblijf in goed verzorgde middenklasse of superiorklasse hotels (afhankelijk van uw keuze)
Logeren op een traditionele jonk in de baai van Halong
Iedere dag ontbijt
Lunch en diner op dag 8
Uitgebreide stadstour door Hanoi incl. een tocht per traditionele riksja (fietstaxi) en bijwonen waterpoppenshow*
Oogstrelende wandeltochten in Sapa, met bezoek aan bergdorpjes en ontmoeting met het Giay-volk*
Bezoek aan een etnische markt in Sapa
Per traditionele jonk door de fabelachtige baai van Halong varen
Tocht per traditionele sampan door Tam Coc*
Fietstocht door de Mai Chau Vallei
Stadsbezoek aan Hué incl. boottocht over de Parfum Rivier, de Thien Mu Pagode, de Keizerlijke tombe van Tu Duc en de Verboden Stad*
Panorama route van Hué naar Hoi An via de Hai Van Pas incl. bezoek aan het Cham Museum en de Marble Mountains*
Stadswandeling door Hoi An met de Japanse brug, oude koopmanshuizen en pagodes*
Fiets ter beschikking in Hoi An
* Entreegelden dienen ter plaatse nog te worden voldaan (zie ook extra informatie)

Exclusief

Entreegelden: ca. € 50 p.p. (omgerekend ca. 1.279.360 VND p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Eventuele optionele excursies
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: €2.50 per boeking
Reserveringskosten: €35 per boeking
SGR Bijdrage: €5 per persoon
+Verlengen
3 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+