Koloniale binnenstad van Hanoi
Koloniale binnenstad van Hanoi
Van Long Nature Reserve
Van Long Nature Reserve
Halong Bay
Halong Bay
Mekong Delta
Mekong Delta
Stranddagen in Hoi An
Stranddagen in Hoi An

Ontdekkingsreis door Vietnam

Privéreis | 17 dagen v.a.
2208i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
30-04-2023
Reisduur
17dagen
Aantal personen
2 volwassenen

inclusief 150,00 korting

Kassakortingi

Voorwaarden

- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groeps- en privéreizen met vertrek t/m oktober 2023
- Korting is niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
- Korting is niet geldig op onze zelf samenstellen reizen
- Korting is al in de prijs verwerkt

(inclusief 150,00 korting)

Voorwaarden

- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groeps- en privéreizen met vertrek t/m oktober 2023
- Korting is niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
- Korting is niet geldig op onze zelf samenstellen reizen
- Korting is al in de prijs verwerkt
Kassakortingi
Rondreizen > Rondreizen Vietnam > Privéreizen Vietnam > Ontdekkingsreis door Vietnam
Ontwaak op een traditionele jonk in Halong Bay
Ontdek per sampan het prachtige gebied Tam Coc
Ervaar de mooiste route van Vietnam: de Hai Van Pass
Logeer in een knusse bungalow middenin de Mekong Delta
Rondreis met privéchauffeur per airco auto/minivan

Van Halong Bay tot de Mekong Delta

Ontdek veelzijdig Vietnam: word per traditionele cyclo door Hanoi gefietst, slaap op een jonk in de Halong Bay, ga per nachttrein naar Hué, fiets door Hoi An en vaar door de Mekong Delta. Geniet van de heerlijke Vietnamese keuken en struin over één van de vele kleurrijke, lokale markten.
Wilt u na de rondreis nog even ontspannen op het strand? Bekijk dan de gevarieerde verlengingsmogelijkheden naar bijvoorbeeld het prachtige strand van Phan Tiet/Mui Ne of Cambodja!

"'Wat een fantastische reis gehad in Vietnam samen met drie vriendinnen. Alles was perfect geregeld door NRV en het lokale reisbureau. We hebben nooit hoeven wachten op een gids of een chauffeur, wat een hele presentatie is in dit drukke land. We konden heel de reis lang eigen input geven waar onmiddellijk rekening mee gehouden werd.'"

Bekaert

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam - Hanoi

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht Amsterdam - Hanoi
Overnachting in het vliegtuig

Vertrek vanaf Amsterdam naar Hanoi, waar u de volgende dag aankomt.

DAG
02

Hanoi

Aankomst Hanoi
Ontmoeting met onze lokale vertegenwoordiging
Vrije middag
Eerste overnachting koloniale centrum Hanoi

Na aankomst op de luchthaven wordt u door onze lokale vertegenwoordiger verwelkomd en naar uw hotel gebracht middenin een oude koloniale wijk van Hanoi. Onze vertegenwoordiger informeert over de Vietnamese gewoontes en is de uitgesproken persoon voor leuke en handige tips! De rest van de middag is ter vrije besteding en kunt u bijkomen van de vliegreis en wennen aan het klimaat. U bezoekt gemakkelijk op eigen gelegenheid het gebied rond het Hoan Kiem Meer, evenals het zeer karakteristieke Franse kwartier met de vele winkeltjes en restaurantjes. Dit alles op korte loopafstand van uw hotel!

DAG
03

Hanoi

VN_AL_HAN_streetfood
Stadstour Hanoi incl. mausoleum en Vrouwen Museum
Bezoek Tempel van de Literatuur en stadswandeling Frans-koloniaal Hanoi
Tocht in een traditionele riksja
Bezoek waterpoppenshow
Tweede overnachting koloniale centrum Hanoi

In de ochtend wordt u door een Engelssprekende gids opgehaald en bezoekt u de mooiste plekjes van Hanoi. Hanoi is een vriendelijke stad en middels een wandeling en tocht per traditionele riksja (fietstaxi) bezoekt u de belangrijkste bezienswaardigheden. De dag begint bij het complex van Ho Chi Minh met het mausoleum (de buitenkant), dat nog honderden pelgrims per dag trekt. U ziet het voormalige werkhuis van ‘Oom Ho’, de beroemde One Pillar Pagode en de Tran Quoc Pagode. U eindigt de ochtend met een interessant bezoek aan het Vrouwen Museum.

In de middag bezichtigt u de Tempel van de Literatuur, daterend uit het jaar 1070 en de 1e universiteit van Vietnam. Het prachtige complex heeft 5 ommuurde binnenplaatsen en mooie, goed onderhouden tuinen. Vervolgens gaat u met uw gids het oude Franse kwartier verkennen. U loopt langs bijzondere plekken met intrigerende verhalen waarna u in een authentieke riksja stapt. Uw bestuurder rijdt u door de oude wijk van de gilden, waar u ziet hoe de inwoners hun ambachten in hun kleine boutiques langs de straat vervaardigen. U sluit de dag af in één van de theaters van Hanoi, prachtig gelegen langs het meer, waar u een traditionele waterpoppenshow bijwoont. Een duizend jaar oude kunstvorm uit deze regio begeleid door traditionele muziek en bijbehorende instrumenten.

DAG
04

Hanoi

vn_al_tempelhanoi.jpg
Vrije dag in Hanoi
Derde overnachting in Hanoi

Vandaag heeft u alle tijd om Hanoi zelf verder te ontdekken. U kunt een kijkje nemen op één van de lokale markten of winkelen in Hanoi's 'Old Quarter’. Ga op in het lome tempo van de locals en geniet van het dagelijkse leven in deze wirwar van straatjes.

Ook kunt u vandaag een optionele excursie maken naar een aantal traditionele dorpjes buiten Hanoi, waar o.a. traditionele punthoeden en vogelkooitjes worden vervaardigd en waar u kunt meehelpen bij het maken van traditionele ventilatoren.

DAG
05

Hanoi - Halong Bay ca. 175 km (3 à 4 uur)

vn_cruise_halong.jpg
Vertrek Hanoi
Varen en overnachting op traditionele jonk in de Halong Bay

Na een heerlijk ontbijt in het hotel wordt u naar de beroemde Halong Bay gebracht, niet voor niets opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO. U gaat aan boord van een traditionele jonk, waarop u zult overnachten in een comfortabele hut met eigen luxe badkamer én prachtig uitzicht over de baai. In de baai vindt u krijtsteenrotsen, schilderachtige kleine eilandjes, verlaten stranden, maar ook vele grotten. Aan boord wordt een overheerlijke verse lunch geserveerd. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk, maar u kunt natuurlijk ook aan boord blijven en ontspannen op het dek. In de avond krijgt u een uitgebreid diner en kunt u genieten van het prachtige uitzicht door de ondergaande zon.

DAG
06

Halong Bay - Ninh Binh ca. 220 km (5 à 6 uur)

vn_al_ninhbinhfietsen.jpg
Vertrek Halong Bay
Bezoek Hoa Lu
Rit door één van de mooiste gebieden van Vietnam
Overnachting Ninh Binh

We adviseren u om vandaag vroeg op te staan. Het is prachtig om de zon te zien opkomen tussen de vele kalksteenrotsen en de lokale vissers te zien uitvaren. Na het ontbijt varen we terug naar de kade. Onderweg geniet u nog één laatste keer van de indrukwekkende omgeving. Bij aankomst in Halong staat uw chauffeur alweer op u te wachten en rijdt u naar de oude keizerlijke hoofdstad van Vietnam: Hao Lu. Hoa Lu was de hoofdstad van Vietnam ten tijde van de Le Dynastie rond het jaar 1000. De stad is omringd door ruige krijtsteenrotsen en rivieren die een natuurlijke barrière vormden tegen tegenstanders. Onderweg naar Hoa Lu maakt u nog een stop in het plaatsje Hai Phong, voor een korte sightseeing tour inclusief bezoek aan de Du Hang Pagoda en het indrukwekkende Operahuis met Franse invloeden. U rijdt een prachtige route langs rijstvelden op weg naar Ninh Binh, waar u overnacht.

DAG
07

Ninh Binh - Hué

VN_AL_HUE
Sampan-boottocht door Tam Coc
Vertrek Ninh Binh
Nachttrein naar Hué (21:47 – 08:30 uur)

Na het ontbijt stapt u in een traditionele sampan waarmee u een ontspannen boottocht maakt door het prachtige Tam Coc. Rustig vaart u door een schitterend gebied, dat ook wel Halong Bay op het land wordt genoemd. Donkere kalkstenen rotspieken rijzen steil omhoog en staan prachtig in contrast met de felgroene rijstvelden. Geniet van de imposante natuur terwijl u rustig door smalle riviertjes en langs diverse grotten wordt gepeddeld. Een unieke ervaring!
In de avond rijdt u naar het treinstation van Ninh Binh, waar u op de nachttrein naar Hué stapt. Overnachting in de trein.

In de nachttrein slapen maximaal 4 personen per treincoupé. Het verblijf aan boord van de trein is op indeling. Bent u met minder dan 4 personen dan kan het voorkomen dat de coupé gedeeld wordt met andere reizigers. Wij raden u aan om uw eigen snacks en drinken mee te nemen aan boord van de trein.

DAG
08

Hué

vn_al_hué.jpg
Aankomst Hué
Boottocht Parfum Rivier
Bezoek Thien Mu Pagode en tombe van keizer Tu Duc
Stadstour door Hué
Verboden Paarse Stad bezichtigen
Overnachting Hué

Vroeg in de ochtend komt u aan in Hué. Na een goed ontbijt in een lokaal restaurant of uw hotel maakt u zich klaar voor een boottocht over de zogenaamde Parfum Rivier (Huong River). Een mooie tocht waarbij u een goede indruk krijgt van het leven van de lokale bevolking langs de rivier in deze regio van Vietnam. U brengt een bezoek aan de Thien Mu Pagode, welke ook wel bekend staat als Linh Mu en is gebouwd op de plaats van een oude Cham tempel. Thien Mu had in de eerste helft van de vorige eeuw al de naam een broeinest te zijn van boeddhistisch verzet tegen het koloniale regime, maar werd in 1963 in één klap beroemd toen één van de monniken zichzelf in Ho Chi Minh City in brand stak. De monnik was in zijn grijsblauwe Austin naar Ho Chi Minh City gereden waardoor juist deze auto een ereplaats heeft gekregen vlak achter de pagode. Het opvallendste onderdeel van het complex is de achthoekige, zeven verdiepingen tellende, bakstenen stoepa. Deze is kort na 1840 gebouwd in opdracht van keizer Thieu Tri en elke verdieping vertegenwoordigt één van de incarnaties van Boeddha op aarde.

Na de boottocht zult u met uw Engelssprekende gids de keizerlijke citadel bezoeken, oftewel: de Verboden Stad, waar de keizer van de Nguyen Dynasty woonde in de 19e eeuw. Hierna vervolgt u de reis naar een dorpje waar onder andere traditionele punthoeden en lampionnen worden gemaakt en probeert u hier een aantal lokale snacks. U brengt een bezoek aan de tombe van Keizer Tu Duc en sluit de dag af op de kleurrijke Dong Ba Markt waar u even kunt rondstruinen. Het is de grootste markt van Hué waar van alles te koop is!

DAG
09

Hué - Hoi An ca. 125 km (3 à 4 uur)

vn_al_traditionelelampen.jpg
Vertrek Hué
Tocht over de Hai Van Pass (Wolkenpas)
Bezoek Cham historisch museum (Danang)
Stadswandeling Hoi An
Eerste overnachting Hoi An

Vanmorgen verlaat u Hué en rijdt u naar het karakteristieke stadje Hoi An via de bekende Hai Van Pass: de mooiste weg van Vietnam. Deze pas wordt ook wel de Wolkenpas genoemd. Onderweg zult u genieten van spectaculaire vergezichten over de bergen, de zee, idyllische strandjes en kleine dorpjes. U bezoekt het Cham Historisch Museum in Danang met oude opgravingen uit het Champa tijdperk, waarna u door de Marble Mountains rijdt met prachtige grotten en tempels. In de loop van de dag komen we aan in het schilderachtige Hoi An met zijn Frans koloniale huizen en mystieke Aziatische bruggetjes. Hier maakt u een stadswandeling met uw gids waarbij u o.a. een bezoek brengt aan de Japanse brug, oude koopmanshuizen en pagodes. De stad hangt vol met sfeervolle lampionnen. U verblijft de komende 3 nachten in het bijzondere Hoi An.

DAG
10

Hoi An

VN_AL_japansebrug Hoi An
Vrije dag
Bezoek tempels van My Son (optionele excursie)
Tweede en derde overnachting Hoi An

Vandaag kunt u geheel naar eigen wens invullen. Hoi An is een heerlijk plaatsje dat inmiddels is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De locatie aan zee en de rivier hebben ervoor gezorgd dat de stad een belangrijke handelshaven werd van de 15e tot de 19e eeuw, waardoor er nog vele bijzondere oude koloniale gebouwen dateren uit deze tijd. Het plaatsje heeft honderden beschermde huizen, pagodes en overige bouwwerken. Ook ligt Hoi An in een prachtige omgeving dat zeer verschillend is van Noord-Vietnam. U heeft de beschikking over een fiets, zodat u gemakkelijk op eigen gelegenheid kunt genieten van de prachtige omgeving, nogmaals de mooie binnenstad kunt bezoeken of naar het tropische strand kunt gaan. Een heerlijke ervaring vol verrassende ontmoetingen!
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen een optionele excursie te boeken. Zo kunt u een bijzondere excursie maken naar de oude tempel van My Son, ca. 40 kilometer ten zuidwesten van Hoi An. U wordt bij uw hotel in Hoi An opgehaald en rijdt in circa één uur naar het religieuze centrum van het voormalige Champa Koninkrijk. In een weelderige groene vallei staan tientallen rode bakstenen torens en heiligdommen uit de 7e en 13e eeuw waar uw Engelssprekende gids u alles over kan vertellen. Op de weg terug naar Hoi An bezoekt u Tra Kieu, voorheen bekend als Simhapura of de Leeuw Citadel, de hoofdstad van Champa tussen de 4e en 8ste eeuw. Een bijzondere dag vol eeuwenoude historie. U bent aan het einde van de middag terug in uw hotel. In de avond loopt u rond in het sfeervol verlichte Hoi An met vele uitstekende restaurants. Overnachting in Hoi An.

DAG
11

Hoi An

VN_AL_Hoi An en Lampionnen 500 x 500
Vrije dag
Tam Tam kookklas (optionele excursie)
Een dagje meedraaien bij de rijstboer in Hoi An (optionele excursie)
Derde overnachting in Hoi An

Nog een heerlijke vrije dag in Hoi An. Ook vandaag bent u geheel vrij om uw eigen programma in te delen. Pak de fiets en verken Hoi An en omgeving per tweewieler, geniet op het strand en aan het zwembad of ga shoppen voor leuke souvenirs. Heeft u zin om nog wat actievers te doen? Dat kan! U kunt een optionele halve dag excursie doen waarbij een meedraait bij de rijstboer. Leer over het gehele proces van hoe rijst haar eindproduct bereikt. Met de lokale familie bereidt u ook een maaltijd voor die u gezamenlijk zult opeten. Een unieke kans om meer over het lokale leven en het belangrijkste exportproduct van Vietnam te leren! Er is ook een mogelijkheid om een kookworkshop te doen in het Tam Tam café. U gaat met de groep uit op verse ingrediënten, leert ze te bereiden én te garneren en natuurlijk kunt u daarna genieten van wat u gekookt heeft. Hoe leuk is dat! Overnachting in Hoi An.

DAG
12

Hoi An - Danang - Ho Chi Minh City

Vertrek Hoi An
Vlucht Danang - Ho Chi Minh City
Stadstour Ho Chi Minh City
Eerste overnachting Ho Chi Minh City

Van Hoi An rijdt u naar de luchthaven van Danang waar u op het vliegtuig stapt. In Ho Chi Minh City staat uw Engelssprekende gids al op u te wachten en wordt u naar uw hotel gebracht. Hier kunt u zich even lekker opfrissen, lunchen en de eerste indrukken van de stad opdoen. Voor de hereniging van Vietnam in 1975 was Ho Chi Minh City, voorheen Saigon, de hoofdstad van Zuid-Vietnam en is nu uitgegroeid tot een moderne metropool. In de middag maakt u samen met uw gids een stadstour waarbij u o.a. een bezoek brengt aan de Notre Dame Kathedraal, het stadhuis, het Opera House en het oude koloniale postkantoor, waar u direct een vakantiekaartje kunt versturen naar de thuisblijvers! Ook bezoekt u het indrukwekkende Oorlogsmuseum, waar u kennismaakt met de hevige geschiedenis en de propaganda van de Vietnamoorlog.

DAG
13

Ho Chi Minh City/Cu Chi Tunnels

Cu Chi
Vrije dag
Excursie Cu Chi-tunnels (optionele excursie)
Tweede overnachting Ho Chi Minh City

Vandaag heeft u een vrije dag en kunt u bijkomen van alle opgedane indrukken of op eigen gelegenheid de bedrijvige Ben Tay Markt bezoeken. Ook kunt u een fascinerende optionele excursie boeken naar de beruchte Cu Chi Tunnels. U wordt opgehaald bij uw hotel en rijdt allereerst naar het plaatsje Tay Ninh, het centrum van Cao Dai, waar de bevolking een uniek geloof heeft die elementen van verschillende andere godsdiensten in zich verenigt. Hier vindt rond het middaguur vaak een bijzondere ceremonie plaats waaraan u deel kunt nemen. Vervolgens rijdt u naar de indrukwekkende Cu Chi tunnels, welke dateren uit de Vietcong Tijd. Een beroemd stelsel van tunnels van waaruit de Vietcong de Amerikaanse troepen bestreed. De tunnels waren tijdens de oorlog onderdeel van een ingenieus netwerk van ca. 250 kilometer met ondergrondse ziekenhuizen, commandoposten en wapenfabriekjes. Aan het einde van de middag wordt u weer teruggebracht naar uw hotel in Ho Chi Minh City.

DAG
14

Ho Chi Minh City – Cai Be (Mekong Delta) ca. 120 km (ca. 3 uur)

vn_al_mekongdrijvende markt.jpg
Per traditionele sampan de Mekong Delta verkennen
Fietstocht langs rijstvelden en traditionele dorpen
Kookworkshop Vietnamese specialiteiten
Overnachting in Cai Be

Op bezoek in het hart van de Mekong Delta. U verblijft in de Mekong Lodge dat één van de leukste accommodaties van de Delta is. Het is hier een stuk minder toeristisch en u zult hier vele leuke activiteiten ondernemen! Vanuit de lodge stapt u zo op de fiets voor een tochtje langs de rijstvelden en dorpjes en maakt u een mooie boottocht in traditionele sampans. Ook zult u op culinair gebied verwend worden en leren over de Vietnamese keuken. Vanuit Ho Chi Minh City wordt u opgehaald om naar Cai Be te rijden. Onderweg bezoekt u de Cao Dai Tempel. Cai Be ligt midden in de Mekong Delta; een zeer vruchtbaar gebied, prachtig begroeid en intens groen. Het zal u daarom ook niet verbazen dat hier ongeveer de helft van alle landbouwproducten van Vietnam vandaan komt. U vindt hier vele plantages en rijstvelden, waar u de Vietnamezen met hun typische punthoeden overal aan het werk ziet op het land. In Cai Be klimt u aan boord van een traditionele sampan en vaart u de Mekong Delta in waar u oog in oog zult staan met het traditionele dagelijkse leven. Kinderen baden in de rivier, vrouwen wassen hier hun kleding en huizen hangen vervaarlijk scheef over de rand van de oever. U gaat aan land bij de Mekong Lodge waar u zult genieten van een heerlijke lunch (inclusief).

In de middag maakt u een spectaculaire fietstocht over Tan Phong Eiland van ongeveer 10 kilometer langs vele dorpjes, landerijen en maakt u kennis met een wel héél traditionele leefwijze! U maakt een stop bij een orchideeën kwekerij. Uiteraard kunt u onderweg, in overleg met uw gids, altijd mooie fotostops maken. In de namiddag komt u terug bij uw lodge. Hier start een gezellige kookworkshop waarin u alles leert over de Vietnamese keuken en specerijen. Gevolgd door een heerlijk zelfgemaakt diner. Overnachting in Cai Be.

DAG
15

Cai Be - Can Tho (Mekong Delta) ca. 70 km (1 à 2 uur)

VN_AL_MEKONG
Varen over de drijvende markt
Lokale handwerk fabriek bezoeken
Overnachting in Can Tho

Na het ontbijt bezoekt u de drijvende markt van Cai Be, een lokale handwerk fabriek en de bruisende markt aan land. Hierna geniet van een heerlijke lunch (inbegrepen) in een lokaal restaurant. Vervolgens wordt u naar Can Tho gebracht. Deze stad met inmiddels ruim 1 miljoen inwoners is de belangrijkste plaats in de Mekong Delta. De rest van de dag is ter vrije besteding. Overnachting in Can Tho.

DAG
16

Mekong Delta - Ho Chi Minh City - Amsterdam ca. 170 km (3 à 4 uur)

vn_al_hochiminhcity.jpg
Varen over de drijvende markt van Cai Rang
Wandelen over een lokale fruitfarm
Bezoeken koloniale Binh Thuy House
Transfer naar de luchthaven Ho Chi Minh City

In de ochtend bezoekt u de grootste drijvende markt van de Mekong Delta! Na het ontbijt wordt u in een bootje over kleine zijriviertjes van de Mekong gevaren, wat prachtige foto’s oplevert! U bevindt zich al snel middenin een bijzonder tafereel. De drijvende markt van Cai Rang is een wirwar van lokale bootjes van boeren die hun handelswaren uithangen aan een lange stok op de punt van de boot. Hierdoor weet iedereen wat hij/zij verkoopt en handel wordt direct met elkaar gedreven tot alle goederen verkocht zijn. U bezichtigt een lokale fruitfarm en eenmaal terug aan wal bezoekt u het Binh Thuy House dat al meer dan 100 jaar oud is. Ontdek de lokale markt van Can Tho, waarna u verder reist naar Ho Chi Minh City.

DAG
17

Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst Amsterdam

In de ochtend landt u weer in Amsterdam en is er een einde gekomen aan deze fantastische reis door Vietnam! Een ervaring die u nooit zult vergeten!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
14 opties
Open+
+Extra's
23 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Vervoersopties
Open+

Wat onze reizigers vinden

12-11-2016

'Dit arrangement is een compleet en afwisselend programma. Hanoi is een gezellige stad, zeker als je in een hotel midden in het oude centrum zit, waar in het weekend "op je stoep" de nightmarket wordt gehouden. De chauffeur is prima en loodst je soe ...

Meer info >

Anne Joosen, Oirschot

28-07-2016

'Dit reisgedeelte door Vietnam bevat de belangrijkste en mooiste plekjes van Vietnam. We hadden absoluut niets willen missen. Wij hebben met twee kinderen gereisd en zoals verwacht waren 4 x 1 nacht in een hotel of trein achter elkaar wat te veel van ...

Meer info >

René en Marianne van Holten, Oud Beijerland

17 dagen Ontdekkingsreis door Vietnam: altijd de beste prijs
Internationale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

Binnenlandse vlucht Danang - Ho Chi Minh City
Ruimbagage
Nachttrein Ninh Binh - Hué in een 4-persoonscouchette met bed en airconditioning
Rondreis met privéchauffeur in airco-auto/minibus op dag 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 14, 15 en 16
Engelssprekende gids van dag 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 14, 15 en 16
Verblijf in goed verzorgde middenklasse of superiorklasse hotels (afhankelijk van uw keuze)
Vaartocht en 1 overnachting aan boord van een traditionele jonk in de Halong Bay in een 2-persoonsbuitenhut met airconditioning en eigen luxe badkamer met toilet
Ontbijt vanaf dag 2 t/m 16
Lunch op dag 5 & 14
Diner op dag 5 & 15
Stadstour Hanoi incl. de Tempel van de Literatuur, het Ho Chi Minh Mausoleum, het Vrouwenmuseum en de Ngoc Son Tempel*
Wandeling door de oude stad, een rit met traditionele riksja en het bijwonen van een waterpoppenshow
Tocht per traditionele sampan door Tam Coc*
Stadsbezoek aan Hué incl. Thien Mu Pagode en boottocht over de Parfum Rivier
Bezoek aan de Verboden Stad en de Keizerlijke tombe van Tu Duc*
Panoramaroute van Hué naar Hoi An via de Hai Van Pass incl. bezoek aan het Cham Museum en de Marble Mountains*
Stadswandeling door Hoi An met Japanse brug, oude koopmanshuizen en pagodes*
Stadstour door Ho Chi Minh City met o.a. het Herenigingspaleis en het indrukwekkende oorlogsmuseum*
Tocht per traditionele sampan door de Mekong Delta en fietstocht
Een bezoek aan de drijvende markt van Cai Rang en fietstour langs lokale dorpjes
Verblijf bij een gastgezin in de Mekong Delta incl. een kookworkshop
Gratis fietsen beschikbaar in Hoi An en Ben Tre
* Entreegelden dienen ter plaatse nog te worden voldaan (zie ook extra informatie)

Exclusief

Entreegelden: ca. € 45,- p.p. (omgerekend ca. 1.155.938 VND p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Eventuele optionele excursies
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: €2.50 per boeking
Reserveringskosten: €30 per boeking
SGR Bijdrage: €5 per persoon
+Verlengen
14 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+