Koloniale binnenstad van Hanoi
Koloniale binnenstad van Hanoi
Van Long Nature Reserve
Van Long Nature Reserve
Halong Bay
Halong Bay
Mekong Delta
Mekong Delta
Stranddagen in Hoi An
Stranddagen in Hoi An

Ontdekkingsreis door Vietnam

Privéreis | 17 dagen v.a. 2117
1967i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
30-04-2020
Reisduur
17 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Rondreis met privéchauffeur per airco auto/minivan
Ontwaak op een traditionele jonk in Halong Bay
Ontdek per Sampan het prachtige gebied Tam Coc
Ervaar de mooiste route van Vietnam: de Hai Van Pass
Logeer in een knusse bungalow, middenin de Mekong Delta
Verblijf midden in het oude centrum van Hanoi

Van Halong Bay tot de Mekong Delta

Ontdek veelzijdig Vietnam: word per traditionele cyclo door Hanoi gefietst, slaap in de Baai van Halong Bay, ga per nachttrein naar Hué, fiets door Hoi An en vaar door de Mekong Delta. Geniet van de heerlijke Vietnamese keuken en struin over één van de vele kleurrijke, lokale markten.
Wilt u na de rondreis nog even ontspannen op het strand? Bekijk dan de gevarieerde verlengingsmogelijkheden naar bijvoorbeeld het prachtige strand van Phan Tiet/Mui Ne of Cambodja!

"Samen met gezin deze fantastische rondreis gemaakt. Vanaf aankomst in Hanoi tot het vertrek in Saigon was deze reis een geweldige ervaring. Accommodaties waren prima, de reisbegeleiding kon niet beter, de gidsen waren op tijd, wisten veel informatie te vertellen en alles was werkelijk tot in de puntjes geregeld."

Jannes uit Waalre

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam - Hanoi

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht Amsterdam - Hanoi
Overnachting in het vliegtuig

Vertrek vanaf Amsterdam naar Hanoi, waar u de volgende dag aankomt.

DAG
02

Hanoi

vn_al_hanoi_straatverkoop_132573962.jpg
Aankomst Hanoi
Ontmoeting met onze lokale vertegenwoordiging
Vrije middag
Eerste overnachting koloniale centrum Hanoi

Na aankomst op de luchthaven wordt u door onze lokale vertegenwoordiger verwelkomd en naar uw hotel gebracht middenin een oude koloniale wijk van Hanoi. Onze vertegenwoordiger zal u informeren over de Vietnamese gewoontes en is de uitgesproken persoon voor leuke en handige tips! De rest van de middag is ter vrije besteding en kunt u bijkomen van de vliegreis en wennen aan het klimaat. U bezoekt gemakkelijk op eigen gelegenheid het gebied rond het Hoan Kiem Meer, evenals het zeer karakteristieke Franse Kwartier met de vele winkeltjes en restaurantjes. Dit alles op korte loopafstand van uw hotel!

DAG
03

Hanoi

Pagode Hanoi
Stadstour Hanoi, incl. Mausoleum en Vrouwen Museum
Bezoek Tempel van de Literatuur en stadswandeling Frans-koloniaal Hanoi
Tocht in een traditionele riksja
Bezoek waterpoppenshow
Tweede overnachting koloniale centrum Hanoi

In de ochtend wordt u door een Engelssprekende gids opgehaald en bezoekt u de mooiste plekjes van Hanoi. Hanoi is een vriendelijke stad en middels een wandeling en tocht per traditionele riksja (fietstaxi) bezoekt u de belangrijkste bezienswaardigheden. De dag begint bij het complex van Ho Chi Minh met het mausoleum (de buitenkant), dat nog honderden pelgrims per dag trekt. U ziet het voormalige werkhuis van ‘Oom Ho’, de beroemde ‘One Pillar’ Pagode en de Tran Quoc Pagode. U eindigt de ochtend met een interessant bezoek aan het Vrouwen Museum.

In de middag bezichtigt u de Tempel van de Literatuur, daterend uit het jaar 1070 en de 1e universiteit van Vietnam. Het prachtige complex heeft 5 ommuurde binnenplaatsen en mooie, goed onderhouden tuinen. Vervolgens gaat u met uw gids het oude Franse kwartier verkennen. U loopt langs bijzondere plekken met intrigerende verhalen waarna u in een authentieke riksja stapt. Uw bestuurder rijdt u door de oude wijk van de gilden, waar u ziet hoe de inwoners hun ambachten in hun kleine boutiques langs de straat vervaardigen. U sluit de dag af in één van de theaters van Hanoi, prachtig gelegen langs het meer, waar u een traditionele waterpoppenshow bijwoont. Een duizend jaar oude kunstvorm uit deze regio begeleid door traditionele muziek en bijbehorende instrumenten.

DAG
04

Hanoi

vn_al_tempelhanoi.jpg
Vrije dag in Hanoi
Derde overnachting in Hanoi

Vandaag heeft u alle tijd om Hanoi zelf verder te ontdekken. U kunt een kijkje nemen op één van de lokale markten of winkelen in Hanoi's 'Old Quarter’. Ga op in het lome tempo van de locals en geniet van het dagelijkse leven in deze wirwar van straatjes.

Ook kunt u vandaag een optionele excursie maken naar een aantal traditionele dorpjes buiten Hanoi, waar o.a. traditionele punthoeden en vogelkooitjes worden vervaardigd en waar u kunt meehelpen bij het maken van traditionele ventilatoren.

DAG
05

Hanoi - Halong Bay ca. 175 km / 3 – 4 uur

vn_cruise_halong.jpg
Vertrek Hanoi
Varen en overnachting op traditionele jonk in Halong Bay

Na een heerlijk ontbijt in het hotel wordt u naar de beroemde Halong Bay gebracht, niet voor niets opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO. U gaat aan boord van een traditionele jonk, waarop u zult overnachten in een comfortabele hut met eigen luxe badkamer én prachtig uitzicht over de baai. In de baai vindt u krijtsteenrotsen, schilderachtige kleine eilandjes, verlaten stranden, maar ook vele grotten. Aan boord wordt een overheerlijke verse lunch geserveerd. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk, maar u kunt natuurlijk ook aan boord blijven en ontspannen op het dek. In de avond krijgt u een uitgebreid diner en kunt u genieten van het prachtige uitzicht door de ondergaande zon.

DAG
06

Halong Bay - Ninh Binh ca. 230 km / 5 – 6 uur

vn_al_ninhbinhfietsen.jpg
Vertrek Halong Bay
Bezoek Hoa Lu
Rit door één van de mooiste gebieden van Vietnam
Overnachting Ninh Binh

We adviseren u om vandaag vroeg op te staan. Het is prachtig om de zon te zien opkomen tussen de vele kalksteenrotsen en de lokale vissers te zien uitvaren. Na het ontbijt varen we terug naar de kade. Onderweg geniet u nog één laatste keer van de indrukwekkende omgeving. Bij aankomst in Halong staat uw chauffeur alweer op u te wachten en rijdt u naar de oude keizerlijke hoofdstad van Vietnam: Hao Lu. Hoa Lu was de hoofdstad van Vietnam ten tijde van de Le Dynastie rond het jaar 1000. De stad is omringd door ruige krijtsteenrotsen en rivieren die een natuurlijke barrière vormden tegen tegenstanders. Onderweg naar Hoa Lu maakt u nog een stop in het plaatsje Hai Phong, voor een korte sightseeing tour inclusief bezoek aan de Du Hang Pagoda en het indrukwekkende Operahuis met Franse invloeden. U rijdt een prachtige route langs rijstvelden op weg naar Ninh Binh, waar u overnacht.

DAG
07

Ninh Binh - Hué

VN_AL_HUE
Sampan-boottocht door Tam Coc
Vertrek Ninh Binh
Nachttrein naar Hué (21:47 – 08:30 uur)

Na het ontbijt stapt u in een traditionele sampan waarmee u een ontspannen boottocht maakt door het prachtige Tam Coc. Rustig vaart u door een schitterend gebied, dat ook wel Halong Bay op het land wordt genoemd. Donkere kalkstenen rots pieken rijzen steil omhoog en staan prachtig in contrast met de felgroene rijstvelden. Geniet van de imposante natuur, terwijl u rustig door smalle riviertjes en langs diverse grotten wordt gepeddeld. Een unieke ervaring!
In de avond rijdt u naar het treinstation van Ninh Binh, waar u op de nachttrein naar Hué stapt. U slaapt in een vierpersoonscouchette.

DAG
08

Hué

vn_al_hué.jpg
Aankomst Hué
Boottocht Parfum Rivier
Bezoek Thien Mu Pagode en tombe van keizer Tu Duc
Stadstour door Hué
Verboden Paarse Stad bezichtigen
Overnachting Hué

Vroeg in de ochtend komt u aan in Hué. Na een goed ontbijt in een lokaal restaurant of uw hotel maakt u zich klaar voor een boottocht over de zogenaamde Parfum Rivier (Huong River). Een mooie tocht waarbij u een goede indruk krijgt van het leven van de lokale bevolking langs de rivier in deze regio van Vietnam. U brengt een bezoek aan de Thien Mu Pagode, welke ook wel bekend staat als Linh Mu en is gebouwd op de plaats van een oude Cham tempel. Thien Mu had in de eerste helft van de vorige eeuw al de naam een broeinest te zijn van boeddhistisch verzet tegen het koloniale regime, maar werd in 1963 in één klap beroemd toen één van de monniken zichzelf in Ho Chi Minh City in brand stak. De monnik was in zijn grijsblauwe Austin naar Ho Chi Minh City gereden waardoor juist deze auto een ereplaats heeft gekregen vlak achter de pagode. Het opvallendste onderdeel van het complex is de achthoekige, zeven verdiepingen tellende, bakstenen stoepa. Deze is kort na 1840 gebouwd in opdracht van keizer Thieu Tri en elke verdieping vertegenwoordigt één van de incarnaties van Boeddha op aarde.

Na de boottocht zult u met uw Engelssprekende gids de keizerlijke citadel bezoeken, oftewel: de Verboden Stad, waar de keizer van de Nguyen Dynasty woonde in de 19e eeuw. Hierna vervolgt u de reis naar een dorpje waar onder andere traditionele punthoeden en lampionnen worden gemaakt en probeert u hier een aantal lokale snacks. U brengt een bezoek aan de Tombe van Keizer Tu Duc en sluit de dag af op de kleurrijke Dong Ba Markt waar u even kunt rondstruinen. Het is de grootste markt van Hué, waar van alles te koop is!

DAG
09

Hué - Hoi An ca. 125 km / 3 - 4 uur

vn_al_traditionelelampen.jpg
Vertrek Hué
Tocht over de Hai Van Pass (Wolkenpas)
Bezoek Cham historisch museum (Danang)
Stadswandeling Hoi An
Eerste overnachting Hoi An

Vanmorgen verlaat u Hué en rijdt u naar het karakteristieke stadje Hoi An via de bekende Hai van Pass: de mooiste weg van Vietnam. Deze pass wordt ook wel de Wolkenpas genoemd. Onderweg zult u genieten van spectaculaire vergezichten over de bergen, de zee, idyllische strandjes en kleine dorpjes. U bezoekt het Cham Historisch Museum in Danang met oude opgravingen uit het Champa tijdperk, waarna u door de Marble Mountains rijdt met prachtige grotten en tempels. In de loop van de dag komen we aan in het schilderachtige Hoi An met zijn Frans koloniale huizen en mystieke Aziatische bruggetjes. Hier maakt u een stadswandeling met uw gids waarbij u o.a. een bezoek brengt aan de Japanse brug, oude koopmanshuizen en pagodes. De stad hangt vol met sfeervolle lampionnen. U verblijft de komende 3 nachten in het bijzondere Hoi An.

DAG
10

Hoi An

vn_al_hoian2.jpg
Twee vrije dagen
Bezoek tempels van My Son (optionele excursie)
Tweede en derde overnachting Hoi An

De komende 2 dagen kunt u geheel naar eigen wens invullen. Hoi An is een heerlijk plaatsje dat inmiddels is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De locatie aan zee en de rivier heeft ervoor gezorgd dat de stad een belangrijke handelshaven werd van de 15e tot de 19e eeuw, waardoor er nog vele bijzondere oude koloniale gebouwen dateren uit deze tijd. Het plaatsje heeft honderden beschermde huizen, pagodes en overige bouwwerken. Ook ligt Hoi An in een prachtige omgeving dat zeer verschillend is van Noord-Vietnam. Deze 2 dagen heeft u beschikking over een fiets, zodat u gemakkelijk op eigen gelegenheid kunt genieten van de prachtige omgeving, nogmaals de mooie binnenstad kunt bezoeken of naar het tropische strand kunt gaan. Een heerlijke ervaring vol verrassende ontmoetingen!

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen een optionele excursie te boeken. Zo kunt u een bijzondere excursie maken naar de oude tempel van My Son, ca. 40 kilometer ten zuidwesten van Hoi An. U wordt bij uw hotel in Hoi An opgehaald en rijdt in circa één uur naar het religieuze centrum van het voormalige Champa Koninkrijk. In een weelderige groene vallei staan tientallen rode bakstenen torens en heiligdommen uit de 7e en 13e eeuw waar uw Engelssprekende gids u alles over kan vertellen. Op de weg terug naar Hoi An bezoekt u Tra Kieu, voorheen bekend als Simhapura of de Leeuw Citadel, de hoofdstad van Champa tussen de 4e en 8ste eeuw. Een bijzondere dag vol eeuwenoude historie. U bent aan het einde van de middag terug in uw hotel.

Ook kunt u een excursie maken waarbij u een dagje meedraait bij de rijstboer. De precieze werkzaamheden zijn uiteraard afhankelijk van het seizoen. Met een lokale gids gaat u op een uniek avontuur. Leer over het gehele proces van hoe rijst haar eindproduct bereikt. Begin de dag met een tochtje op een waterbuffel en neem deel aan het ploegen, harken, zaaien, planten, slijpen en het scheiden van de rijst of het maken van rijstmeel. Eén van de meest interessante onderdelen van de dag is het bereiden van een overheerlijke maaltijd met de lokale familie. U zult mooie knapperige pannenkoeken maken die zullen worden geserveerd met een koel drankje. Drink een kopje thee of fris met de boeren en luister naar hun verhalen over het leven op het platteland alvorens terug te keren naar uw hotel. Een unieke kans om meer over het lokale leven en het belangrijkste exportproduct van Vietnam te leren!

In de avond loopt u rond in het sfeervol verlichtte Hoi An met vele uitstekende restaurants.

DAG
12

Hoi An - Danang - Ho Chi Minh City

Vertrek Hoi An
Vlucht Danang - Ho Chi Minh City
Stadstour Ho Chi Minh City
Eerste overnachting Ho Chi Minh City

Van Hoi An rijdt u naar de luchthaven van Danang, waar u op het vliegtuig stapt. In Ho Chi Minh City staat uw Engelssprekende gids al op u te wachten en wordt u naar uw hotel gebracht. Hier kunt u zich even lekker opfrissen, lunchen en de eerste indrukken van de stad opdoen. Voor de hereniging van Vietnam in 1975 was Ho Chi Minh City, voorheen Saigon, de hoofdstad van Zuid-Vietnam en is nu uitgegroeid tot een moderne metropool. In de middag maakt u samen met uw gids een stadstour waarbij u o.a. een bezoek brengt aan de Notre Dame Kathedraal, het stadhuis, het Opera House en het oude koloniale postkantoor, waar u direct een vakantiekaartje kunt versturen naar de thuisblijvers! Ook bezoekt u het indrukwekkende Oorlogsmuseum, waar u kennismaakt met de hevige geschiedenis en de propaganda van de Vietnamoorlog.

DAG
13

Ho Chi Minh City/Cu Chi Tunnels

Cu Chi
Vrije dag
Excursie Cu Chi-tunnels (optionele excursie)
Tweede overnachting Ho Chi Minh City

Vandaag heeft u een vrije dag en kunt u bijkomen van alle opgedane indrukken of op eigen gelegenheid de bedrijvige Ben Tay Markt bezoeken. Ook kunt u een fascinerende optionele excursie boeken naar de beruchte Cu Chi Tunnels. U wordt opgehaald bij uw hotel en rijdt allereerst naar het plaatsje Tay Ninh, het centrum van Cao Dai, waar de bevolking een uniek geloof heeft die elementen van verschillende andere godsdiensten in zich verenigt. Hier vindt rond het middaguur vaak een bijzondere ceremonie plaats waaraan u deel kunt nemen. Vervolgens rijdt u naar de indrukwekkende Cu Chi tunnels, welke dateren uit de Vietcong Tijd. Een beroemd stelsel van tunnels van waaruit de Vietcong de Amerikaanse troepen bestreed. De tunnels waren tijdens de oorlog onderdeel van een ingenieus netwerk van ca. 250 kilometer met ondergrondse ziekenhuizen, commandoposten en wapenfabriekjes. Aan het einde van de middag wordt u weer teruggebracht naar uw hotel in Ho Chi Minh City.

DAG
14

Ho Chi Minh City - Mekong Delta ca. 180 km / 4 – 5 uur

vn_al_mekongdrijvende markt.jpg
Vertrek Ho Chi Minh City
Boottocht Mekong Delta in traditionele sampan (Cai Be)
Overnachting Mekong Delta (Can Tho)

U wordt in uw hotel opgehaald door uw chauffeur en verlaat Ho Chi Minh City voor uw volgende bestemming: de prachtige Mekong Delta. Een zeer vruchtbaar gebied, schitterend begroeid en intens groen. Het zal u daarom ook niet verbazen dat hier ongeveer de helft van alle landbouwproducten van Vietnam vandaan komt. U vindt hier vele plantages en rijstvelden, waar u de Vietnamezen met hun typische punthoeden overal aan het werk ziet op het land. Via Cai Be en Vinh Long legt u een mooie weg af naar uw eindbestemming Can Tho. In Cai Be klimt u aan boord van een traditionele sampan en vaart u de Mekong Delta in waar u oog in oog staat met het traditionele dagelijkse leven. Onderweg bezoekt u een oud koloniaal huis en een rijstpopcorn fabriekje om een goede impressie te krijgen. Vervolgens stapt u op de fiets voor een prachtige route en eindigt u met een goed verzorgde lunch.

Aan het einde van de middag rijdt u via Vinh Long door naar Can Tho voor de overnachting. In Can Tho heeft u alle tijd om te genieten van de terrassen en restaurants langs de promenade waar het een gezellig komen en gaan is van bootjes op de rivier.

DAG
15

Mekong Delta

VN_AL_MEKONG
Bezoek drijvende markt van Cai Rang
Spectaculaire fietstocht over diverse eilanden
Kookworkshop Vietnamees
Slapen middenin de Mekong Delta

Na het ontbijt wordt u in een sampan (gemotoriseerd) over de Mekong naar de drijvende markt van Cai Rang gevaren. Deze markt is een wirwar van lokale bootjes van boeren die hun handelswaren uithangen aan een lange stok op de punt van de boot. Hierdoor weet iedereen wat hij of zij verkoopt en handel wordt direct met elkaar gedreven tot alle goederen verkocht zijn. Hierna brengt u een bezoek aan het oud koloniale huis Binh Thuy. Dit huis is maar liefst 100 jaar oud.

In de middag maakt u een spectaculaire fietstocht door de prachtige omgeving, lokale dorpjes en boerderijen. Hierna gaat u naar uw gastgezin waar u de komende nacht verblijft. U kunt meedoen aan diverse dagelijkse activiteiten zoals vissen en tuinieren en de lokale familie geeft een leuke kookcursus met kruiden uit eigen tuinen. Na een overheerlijk zelfgemaakt diner valt u in slaap, midden in de Mekong Delta.

DAG
16

Mekong Delta - Ho Chi Minh City ca. 90 km / 2 – 3 uur

vn_al_hochiminhcity.jpg
Bezoek aan de groentetuinen
Vertrek Mekong Delta
Transfer naar Ho Chi Minh City
Terugvlucht Ho Chi Minh City - Amsterdam

In de ochtend wordt u gewekt door de geluiden van de natuur en de lokale bevolking die hun dagelijkse rituelen starten. Na het ontbijt bezoekt u met uw gastheer de diverse groentetuinen. Hij zal u alles uitleggen over deze Vietnamese producten en het plattelandsleven. Daarna heeft u nog heerlijk de tijd om even te ontspannen in de tuin of door het dorpje te lopen. In de middag vertrekt u naar Ho Chi Minh City voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

DAG
17

Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst Amsterdam

In de ochtend landt u weer in Amsterdam en is er een einde gekomen aan deze fantastische reis door Vietnam! Een ervaring die u nooit zult vergeten!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
13 opties
Open+
+Extra's
23 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Vervoersopties
Open+

Wat onze reizigers vinden

28-07-2016

'Dit reisgedeelte door Vietnam bevat de belangrijkste en mooiste plekjes van Vietnam. We hadden absoluut niets willen missen. Wij hebben met twee kinderen gereisd en zoals verwacht waren 4 x 1 nacht in een hotel of trein achter elkaar wat te veel van ...

Meer info >

René en Marianne van Holten, Oud Beijerland

04-01-2016

'Een prachtige reis. Geeft een goed beeld van de verschillen tussen noord,midden en zuid Vietnam. Tempo van de reis is behoorlijk hoog., maar goed als je veel wilt zien in betrekkelijk korte tijd en geen moeite hebt met vroeg opstaan. '

anoniem

17 dagen Ontdekkingsreis door Vietnam: altijd de beste prijs
Intercontinentale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

Binnenlandse vlucht Danang - Ho Chi Minh City
23 kg ruimbagage op de intercontinentale vluchten met KLM
30 kg ruimbagage op de intercontinentale vluchten met Cathay Pacific en Singapore Airlines
20 kg ruimbagage op de binnenlandse vlucht
Nachttrein Ninh Binh - Hué in een 4-persoonscouchette, met bed en airconditioning
Rondreis met privéchauffeur in airco-auto/minibus op dag 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 14, 15 en 16
Engelssprekende gids van dag 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 14, 15 en 16
Verblijf in goed verzorgde middenklasse of superiorklasse hotels (afhankelijk van uw keuze)
Vaartocht en 1 overnachting aan boord van een traditionele jonk in Halong Bay in een 2-persoonsbuitenhut met airconditioning en eigen luxe badkamer met toilet
Ontbijt op dag 2 t/m 16
Lunch op dag 5 & 14
Diner op dag 5 & 15
Stadstour Hanoi incl. de Tempel van de Literatuur, het Ho Chi Minh Mausoleum, het Vrouwenmuseum en de Ngoc Son Tempel*
Wandeling door de oude stad, een rit met traditionele riksja en het bijwonen van een waterpoppenshow
Tocht per traditionele sampan door Tam Coc*
Stadsbezoek aan Hué incl. Thien Mu Pagode en boottocht over de Parfum Rivier
Bezoek aan de Verboden Stad en de Keizerlijke tombe van Tu Duc*
Panoramaroute van Hué naar Hoi An via de Hai Van Pass incl. bezoek aan het Cham Museum en de Marble Mountains*
Stadswandeling door Hoi An met Japanse brug, oude koopmanshuizen en pagodes*
Stadstour door Ho Chi Minh City, met o.a. het Herenigingspaleis en het indrukwekkende oorlogsmuseum*
Tocht per traditionele sampan door de Mekong Delta, incl. bezoek aan oud Koloniaal huis en fietstocht
Een bezoek aan de drijvende markt van Cai Rang en fietstour langs lokale dorpjes
Verblijf bij een gastgezin in de Mekong Delta, incl. een kookworkshop
Gratis fietsen beschikbaar in Hoi An en Ben Tre
* Entreegelden dienen ter plaatse nog te worden voldaan (zie ook extra informatie)

Exclusief

Entreegelden: ca. € 34,- p.p. (omgerekend ca. 896.000 VND p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Eventuele optionele excursies
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
Reserveringskosten: € 25,- per boeking
+Verlengen
13 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+