neemt je mee
Khao Yai National Park
Isaan regio Thailand
Indrukwekkend Phnom Penh
Angkor Wat Cambodja
Tropische stranden Koh Chang

Ongerept Thailand & Cambodja

Privéreis | 16 dagen v.a. 1777
1627i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
30-04-2017
Reisduur
16 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Snelle Beslisserskorting tot 175 ppi

Voorwaarden

- Geldig tot en met 2 mei 2017
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van privéreizen met vertrek tot en met februari 2018.
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte

Route

 • Dag 1 Amsterdam – Bangkok
 • Dag 2 Bangkok
 • Dag 3 Bangkok
 • Dag 4 Bangkok - Ayutthaya - Khao Yai Nationaal Park
 • Dag 5 Khao Yai Nationaal Park
 • Dag 6 Khao Yai - Buriram - Korat
 • Dag 7 Korat - Aranyaphrathet - Siem Reap
 • Dag 8 Siem Reap
 • Dag 9 Siem Reap
 • Dag 10 Siem Reap - Phnom Penh
 • Dag 11 Phnom Penh
 • Dag 12 Phnom Penh - Koh Chang
 • Dag 13 en 14 Koh Chang
 • Dag 15 Koh Chang - Bangkok
 • Dag 16 Amsterdam

Bekijk het volledige programma & route

    De bruisende stad Bangkok en Oost-Thailand met de Isan     Volle dagexcursie in Khao Yai Nationaal Park     Killing Fields en tempelcomplexen van Angkor Wat     Stranddagen op het tropische eilandje Koh Chang     Nederlandssprekende vertegenwoordiging

Hoogtepunten van deze reis

 • Bezoek aan Angkor Wat

 • Klong Tour & lunch (met bezoek Wat Arun en Pak Klong Talad)

 • Killing fields

 • Bezoek aan het Khao Yai National Park

 • Boottocht over het Tonle Sap Meer

Programma

th_pri_ongereptthacam1.png

Dag 1 Amsterdam – Bangkok

U vliegt vandaag vanaf Amsterdam naar Bangkok, de hoofdstad van Thailand. U komt hier de volgende dag in de loop van de ochtend aan.

Wij bieden ook vluchten aan vanaf Brussel en Düsseldorf. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf welke luchthaven u zou willen vliegen. Wanneer u met Etihad Airways vliegt komt u in de namiddag aan in Bangkok en zult u pas in de avond in uw hotel aankomen.
th_al_bangkok_drijvendemarkt_195528092.jpg

Dag 2 Bangkok

Na aankomst op het vliegveld van Bangkok en na de douaneformaliteiten, wordt u ontvangen door onze vertegenwoordiger. Deze zal u uw auto en chauffeur wijzen die u naar uw hotel brengt.

Vandaag staat er niets op het programma. U kunt rustig wennen aan het klimaat en bijkomen van de reis. Bangkok is uitermate geschikt om op eigen gelegenheid te gaan verkennen. Ondanks de grote drukte zijn er genoeg rustige plaatsen te vinden. In parken, tempelcomplexen (meer dan 400) en op de rivier ontkomt u aan de hectiek. En bent u wel klaar voor de stad; geniet dan van het overheerlijke eten bij de kraampjes, verbaas u over het verkeer en aanschouw de combinatie van het moderne en authentieke Bangkok. Ook kunt u prachtige boottochten maken over de rivier, of per snelboot door de smalle klongs (kanalen) varen. Breng de avond door in één van de rooftop bars of restaurants voor magnifieke uitzichten over de stad!

’s Avonds heeft u ook de keuze uit enkele optionele excursies. Maak een romantische dinercruise over de Chao Phraya River of kies voor entertainment tijdens de Culturele Dans & Diner Show. Tijdens deze culturele en bijzonder kleurrijke show performen maar liefst 150 acteurs op één van de grootste podia ter wereld. Een zeer leuke afsluiting voor de eerste dag op Bangkok.
Emerald Boeddha Bangkok Thailand

Dag 3 Bangkok

Door het tijdverschil bent u vast vroeg wakker. Daar maken we graag gebruik van! Na het ontbijt wordt u bij uw hotel opgehaald door uw chauffeur en wordt u naar het startpunt van een wel erg bijzondere fietstocht gebracht. Dit is (terecht) één van de populairste uitstapjes in de hoofdstad en een leuke manier om de stad Bangkok te ontdekken. De fiets wordt naar lengte ingesteld en u stapt samen met de lokale gids op de fiets voor een mooie tocht! U fietst door Bangkok en bezoekt een kleine lokale tempel en de grootste vers markt van de stad, waar al uw zintuigen wakker geschud zullen worden. U zult over de bekende Rama IV straat rijden en even uitrusten in het Benjakitty Park tussen de lokale bevolking. U rijdt langs de grote sigarettenfabrieken, die nog middenin de stad liggen, door de duurste straat van Bangkok met ambassades en eindigt in het populaire Lumbini Park waar de locals Thai Chi, Yoga en andere sporten uitoefenen. Misschien ziet u zelfs één van de grote hagedissen die hier leven! Door kleine community's rijdt u terug naar het startpunt. Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap. Vanaf hier is de middag ter vrije besteding.

U kunt er voor kiezen om op eigen gelegenheid deze bijzondere stad te ontdekken, maar uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een optionele excursies te maken. Zo kunt u samen met een gids een bijzondere wandeling maken langs onder andere Wat Pra Kaew (de groene Boeddha), het Koninklijk Paleis en Wat Pho, maar ook kunt u kennismaken met de lokale gebruiken en gerechten tijdens de Bangkok Foodie Tour. Op eigen gelegenheid gaat u terug naar het hotel.

Ook in de avond biedt Bangkok een waar spektakel en een enorme diversiteit aan uitgaansmogelijkheden. Ga heerlijk eten in één van de vele voortreffelijke restaurants of ga lekker struinen over de bekende nightmarkets op zoek naar snuisterijen, souvenirs en heerlijke traditionele Thaise hapjes.
Ayutthaya

Dag 4 Bangkok - Ayutthaya - Khao Yai Nationaal Park

Vandaag verlaten we de stad om richting Ayutthaya te reizen. Deze vroegere handelsstad is in 1767 verwoest door de Birmese, maar u zult betoverd zijn door de vele indrukwekkende en mysterieuze tempels, monumenten en pagodes die tegenwoordig een mooie ruïnestad vormen met een indrukwekkend verhaal.

Van het historische verleden reizen we door naar de hedendaags jungle en het bos in Khao Yai. Khao Yai nationaal park is gelegen in het oosten van Thailand. Het park is het twee na grootste nationale park van Thailand en is een indrukwekkend groen, tropische woud met een prachtige flora en fauna. Het park ligt hoger, waardoor de temperaturen zeer aangenaam zijn, maar in de maanden mei t/m oktober dient u rekening te houden met regen i.v.m. het seizoen. Het is niet de beste periode om het park dan te bezoeken, of u dient de juiste regenkleding mee te nemen.

We logeren de aankomende 2 nachten in een vriendelijke lodge aan de rand van het park.
khao_yai_national_park_waterfall2.jpg

Dag 5 Khao Yai Nationaal Park

Na het ontbijt maken we vandaag een mooie trekking in het park. De tour begint bij een prachtig uitzichtpunt vlakbij het bezoekerscentrum. Nadat u heeft genoten van het mooie uitzicht begint de trekking door het groene bos waar u gekleurde vogels, makaken (apen) en ander klein wild kunt zien.

We lunchen bij een mooie waterval, die u wellicht herkend van de beroemde film ‘The Beach’ en als u het lekker vind kunt u er ook een duik nemen. Tijdens het regenseizoen is deze waterval het meest spectaculair!

Na de lunch zet de tocht zich voort en wordt u naar de tweede hoogste berg van het park gereden, waar u de tijd heeft om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht op het park. Aan het eind van de dag rijden we terug, maar niet voordat we een stop hebben gemaakt bij een "Salt Lick" waar olifanten zich verzamelen, wie weet zien we nog een olifant van dichtbij! Hierna rijden we terug naar de loge om na te genieten van deze indrukwekkende, actieve dag.
th_al_traditionele _dame.jpg

Dag 6 Khao Yai - Buriram - Korat

Vandaag reizen we verder de I-saan in waar we een bezoek brengen aan de Lam Takhong Dam om vervolgens door te reizen naar Phanom Rung en haar schitterende oude tempel complex. De Prasat Hin Khao Phanom Rung Khmertempel (Phanon Rungs stenen kasteel) is een van de belangrijkste en best bewaard gebleven oude Khmer gebouwen uit de 10e -13e eeuw. De tempel is gelegen op een al lang uitgebluste vulkaan. De tempel werd ooit gebouwd als symbool en verering voor de Hindu god Shiva en vertegenwoordigde zijn hemelse verblijf; de berg Kailash.

Na de lunch maken we nog een stop in Ban Dan Kwian, de streek van de keramiek. Vroeger stopten de buffel- en ossentransporten hier om potten te kopen als zij onderweg waren naar Korat of andere locaties. De kunst van het pottenbakken ging en gaat nog steeds over van generatie op generatie. Aan het einde van de middag komt u aan bij Korat.
KH_AL_Siem Reap dame_159580226

Dag 7 Korat - Aranyaphrathet - Siem Reap

Na het ontbijt rijdt u in circa 4 uur door het Dong Phayayen - Khao Yai Forest Complex naar de grens met Cambodja. Bij de grens in Aranyaphrathet zet de chaufeur u af en vervolgt u de overgang zelf ter voet. Na alle grensformaliteiten wordt u aan de Cambodjaanse kant op gewacht door uw chauffeur, hij zal u naar uw hotel in Siem Reap brengen waar u de komende 3 nachten verblijft.
Siem Reap Cambodja

Dag 8 Siem Reap

Vandaag gaat u met een Engelssprekende gids de prachtige tempels van Angkor Wat bezichtigen. Angkor Wat was ooit de grootste stad ter wereld en werd in 40 jaar gebouwd voor de belangrijkste koning van de Khmer-periode, King Suriyavarman. De ruïne is tussen de 9de en 13de eeuw gebouwd en slechts tientallen jaren geleden weer ontdekt. U bezoekt er de bekendste tempels, zoals Angkor Thom, The South Gate en natuurlijk de bekendste: Angkor Wat. Doordat u alle tijd heeft in dit indrukwekkende complex, kunt u veel kleinere, maar zeker niet minder mooie tempels bezoeken.
kh_al_siemreap_angkor_68665828.jpg

Dag 9 Siem Reap

Vandaag heeft u helemaal ter vrije besteding. U kunt op eigen gelegenheid naar de vele tempelcomplexen of genieten in het centrum van Siem Reap van het dagelijks leven.
Als u weer naar de tempelcomplexen wilt gaan dan kunt u een fiets huren of u kunt gebruik maken van een overdekte tuktuk. De chauffeur van deze motortaxi-fiets, brengt u overal naartoe en staat de hele dag tot uw beschikking (optioneel). Tevens is het erg leuk om een boottocht te maken langs de rietkragen van het Tonle Sap meer, een vogelrijk natuurgebied. U vaart dan langs een Vietnamees vissersdorp (optioneel).
KH_AL_Phnom Penh markt_113328889

Dag 10 Siem Reap - Phnom Penh

Vandaag wordt u naar het bussstation in Siem Reap gebracht voor uw rit per bus naar Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Tijdens de reis kunt u een goede indruk krijgen van het Cambodjaanse plattelandsleven. Na aankomst in Phnom Penh wordt u naar uw hotel gebracht, de rest van de middag heeft u tijd om deze mooie stad op eigen gelegenheid te gaan verkennen.
martel gevangenis s21

Dag 11 Phnom Penh

Met een originele tuktuk en Engelssprekende gids bezoekt u vandaag de Killing Fields en Tuol Sleng. Het Tuol Sleng Museum was voorheen een meisjeslyceum en is in 1975 omgebouwd tot de huiveringwekkende en beruchte S21 gevangenis van de Rode Khmer. Tienduizenden Cambodjanen werden hier gevangen gehouden en gemarteld. Het museum is een stille getuigenis van een tragisch verleden. Vervolgens rijdt u door naar de buiten de stad gelegen Killing Fields waar velen van de omgekomen Cambodjanen werden begraven. ‘s Middags kunt u op eigen gelegenheid de Russische markt, het prachtige Koninklijke Paleis of het Nationale Museum bezoeken.
KH_AL_Phnom Penh Museum_30714577

Dag 12 Phnom Penh - Koh Chang

Vandaag verlaat u Cambodja om naar de strandbestemming te rijden. Na het ontbijt wordt u naar het busstation gebracht, vanwaar u met een openbare lijndienst richting de grens met Thailand reist. Het benodigde ticket krijgt u van onze lokale agent in Cambodja; dit ticket is geldig voor zowel de openbare bussen als de ferry op dit traject (u krijgt dus 1 ticket per persoon).
Aangekomen bij de grens wordt u verzocht om de bus te verlaten en te voet de grens over te steken. Nadat u weer een nieuwe stempel in uw paspoort heeft gaat u verder per openbare minivan naar Trat. Let hierbij goed op de aanwijzingen van het personeel.
Bij aankomst in de haven van Trat, wandelt u met uw bagage naar de ferry en vaart u in ongeveer 15 minuten naar het tropische eilandje Koh Chang. Bij aankomst op Koh Chang kunt u een taxi pakken naar uw accommodatie waar u tegen het eind van de dag aankomt. De aankomende dagen kunt u heerlijk genieten van zon, zee en strand.
th_kohchang.jpg

Dag 13 en 14 Koh Chang

Twee heerlijke dagen om te ontspannen en alle indrukken van de afgelopen dagen op u in te laten werken. Geniet van de schitterende omgeving en relax aan het strand van Koh Chang. Het eiland is onderdeel van een groot natuurpark, dat bestaat uit diverse eilandjes. Koh Chang is het op één na grootste eiland en een heerlijke bestemming om te genieten van zon, zee en strand.

Dag 15 Koh Chang - Bangkok

Vandaag wordt u opgehaald in uw hotel en reist u per minibusje naar de luchthaven van Bangkok, waar u in de loop van de avond aankomt. Hier checkt u in voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 16 Amsterdam

Einde van een indrukwekkende reis!

Let op!

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Data & Prijzen

 
 

Meerpersoonskorting

Verlenging

Verlenging AANA Resort & Spa

U kunt uw rondreis per dag verlengen in het AANA Resort & Spa op Koh Chang. U verblijft er op basis van logies & ontbijt. Het schitterende AANA Resort & Spa biedt u een heerlijk verblijf op het tropi...

Meer info >

Al voor € 30p.p. p.nMeer info >

Verlenging Centara Koh Chang Tropicana Resort & Spa

U kunt uw rondreis per dag verlengen in het heerlijke Centara Koh Chang Tropicana Resort & Spa op Koh Chang. U verblijft er op basis van logies & ontbijt. Een prachtig Thais resort in de gezellige ba...

Meer info >

Al voor € 35p.p. p.nMeer info >

Verzekering

Kortlopende annuleringsverzekering

Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij zijn reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Zelfs bij 'last minute' boekingen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten, aan...

Meer info >

Al voor 5,50% van de reissomMeer info >

Kortlopende reisverzekering

Een goede reisverzekering is van groot belang als u op vakantie gaat. Mochten zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, dan dekt een goede verzekering de bijkomende kosten en staat u niet voor nog mee...

Meer info >

Al voor € 3,07p.p.p.d.Meer info >

Onze hotels

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij voor onze rondreizen gebruiken. Bij de naam van het hotel wordt de categorie vermeld, zodat u inzicht krijgt in wat voor soort hotels u tijdens uw rondreis kunt verwachten. De hotels die wij publiceren zijn voorbeeldhotels. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat u in andere hotels verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieve hotels altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De hotels worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Hotellijst blijft onder voorbehoud van wijzigingen door onvoorziene omstandigheden of organisatorische redenen.

Hotelclassificatie

Middenklasse
In Thailand kiezen wij voor voor middenklasse accommodatie, wat minimaal een goed driesterren hotel is. U kunt altijd een schone kamer verwachten met airco, eigen badkamer en daar waar mogelijk een zwembad. Soms wordt gekozen voor een hotel met iets minder comfort, maar dan hebben we deze accommodatie gekozen op locatie of sfeer en vermelden wij dit altijd duidelijk.
Superiorklasse
Wanneer u kiest voor superiorklasse accommodaties dan verblijft u in verzorgde viersterren hotels. Deze hotels bieden alle faciliteiten die u mag verwachten van deze categorie hotels en hebben vaak een zwembad en uitstekende ligging. De keuze van hotels is een combinatie tussen faciliteiten, locatie en sfeer.

Het kan zijn dat sommige hotels gelijk zijn aan de middenklasse accommodaties, maar dan verblijft u in een luxer kamertype.

Bangkok

Rembrandt hotel - Superiorklasse

Een fantastisch hotel, een echte 'place to be' in het Sukhumvit districti, Bangkok. Een heerlijk luxe hotel met de beste restaurants van de stad, en naar sommigen zeggen, zelfs heel Thailand.
Het ruim opgezette hotel heeft veel faciliteiten waaronderLees meer

Hotel De Moc - Middenklasse

Hotel De Moc is gelegen in het oude deel van Bangkok waar u nog geen wolkenkrabbers vindt en echt tot rust kunt komen. Vanuit het hotel kunt u op korte loopafstand diverse bezienswaardigheden bezoeken zoals het Wat Phra Kaeo, het Koninklijk Paleis, WatLees meer

Khao Yai Nationaal Park

Eco Valley Lodge - Middenklasse

De Eco Valley lodge ligt in de bergen van het oudste nationale park van Thailand, het Khao Yai. Dit park staat ook op de werelderfgoedlijst van Unesco en ligt op circa 30 minuten rijafstand. De kamers zijn stijlvol ingericht en voorzien van TV, en airco,Lees meer

Khao Yai Nature Life Resort - Superiorklasse

Het Khao Yai Nature Life Resort ligt op 12 kilometer afstand van het Khao Yai Nationaal Park. Het resort ligt tegen een bos en bergen aan. Het beschikt over faciliteiten als een zwembad, restaurant, Spa en gratis Wifi in het restaurant. De kamers zijnLees meer

Khorat

U-Sabai Park Hotel & Resort - Middenklasse

Het U-Sabai Park Resort is een fijn resort in een rustige omgeving. Het hotel beschikt over een receptie met gratis WiFi, een zwembad met ligbedden, een fitnessruimte, fietverhuur, de mogelijk om diverse activiteiten te ondernemen zoals golven. HetLees meer

Koh Chang

AANA Resort & Spa - Middenklasse

Het schitterende AANA Resort & Spa biedt u een heerlijk verblijf op het tropische eiland Koh Chang. Het resort is van alle gemakken voorzien en de stijlvolle inrichting en persoonlijke sfeer zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Gelegen aan het KlongLees meer

Centara Koh Chang Tropicana Resort & Spa - Superiorklasse

Het resort is centraal gelegen aan het witte zandstrand van Klong Prao Beach, aan de westkust van Koh Chang, met vele winkeltjes en restaurantjes en op circa 30 minuten van de pier. De kamers zijn ingericht in Thaise sferen en voorzien van airco, tv,Lees meer

Phnom Penh

Teahouse - Middenklasse

Het Teahouse Asian Urban Resort in het stijlvolle gebied rond Street 240 ligt op slechts 10 minuten loopafstand van de rivier en het Koninklijk Paleis van Cambodja. Het TeaHouse beschikt over een 24-uursreceptie, excursiebalie, ontspannende massagebehandelingen,Lees meer

White Mansion - Superiorklasse

Dit ontspannende hotel ligt in stadscentrum van Phnom Penh, binnen 10 minuten lopen van Wat Lang Ka en het Onafhankelijkheidsmonument. Ook Koninklijk Paleis en Genocidemuseum Tuol Sleng liggen binnen 2 km afstand. Het hotel beschikt over een 24-uursLees meer

The 252 - Middenklasse

The 252 is zeer gunstig gelegen in een rustig deel van het centrum van Phnom Penh op loopafstand van het Onafhankelijkheid monument en 278-straat met vele winkels, bars en restaurants. Het hotel is voorzien van restaurant, buitenzwembad, zonneteras enLees meer

La Rose Boutique Hotel & Spa - Superiorklasse

La Rose Boutique & Spa ligt aan de Norodom Boulevard, op slechts 5 minuten lopen van het belangrijke Independence Monument. De accommodatie beschikt over een 24-uursreceptie, bagageopslag, wasservice, luxe spa- en wellnesscentrum en er is gratis WiFiLees meer

Siem Reap

Siddharta boutique hotel - Superiorklasse

Het Siddharta Boutique Hotel ligt op slechts 10 minuten rijden van Phsar Chas (de oude markt) en in 5 minuten rijdt u naar de beroemde tempel Angkor Wat én de uitgaansgebieden in het centrum, zoals Pub Street en de avondmarkt.
De ruime kamers zijn voorzienLees meer

Ombra Angkor - Middenklasse

Dit elegante hotel is recent geopend en gelegen in het centrum van Siem Reap. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, restaurant, buitenzwembad, minimarkt en er is gratis WiFi aanwezig. De kamers zijn traditioneel Cambodjaans ingericht maar welLees meer

Suorkear Hotel - Superiorklasse

Suorkear Boutique Hotel & Spa wordt omringd door privétuinen en biedt accommodatie weg van de drukte van Siem Reap. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, lobby, zwembad, kinderspeeltuin, bar, zonneterras, spa met sauna, souvenirwinkeltje, babysitservice,Lees meer

La Niche D'Angkor Boutique - Middenklasse

La Niche D'Angkor Boutique is een modern hotel gelegen in het hart van Siem Reap. Het centrum van Siem Reap, De Oude Markt, Pub Street, winkelcentra en Avondmarkten liggen op ongeveer 10 minuten afstand. Het hotel is voorzien van bar, restaurant, zwembad,Lees meer

Optionele excursies

Naast de excursies die reeds in het reisprogramma opgenomen zijn, worden onderstaande optionele excursies aangeboden. Indien gewenst kunnen deze excursies ter plaatse via uw reisleiding of de lokale vertegenwoordiging bijgeboekt worden. De genoemde prijzen zijn ter indicatie en kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Wanneer u hier een blanco pagina treft, worden er bij deze rondreis geen optionele excursies aangeboden.

Bangkok

Culturele Dans & Diner Show

Een fantastische avond in het ultra moderne Siam Niramit theater. Na een uitgebreid buffet-diner in het theaterrestaurant kunt u in het Thaise dorp een kijkje nemen. Aansluitend gaat u genieten van een spectaculaire voorstelling over het betoverendeLees meer

Bangkok Foodie Tour

Een unieke manier om kennis te maken met Bangrak, ook wel Village of Love genoemd. Hoe leuk is het om op deze manier kennis te maken met de vele Thaise specialiteiten, waardoor u de rest van uw reis waarschijnlijk meer durft te bestellen dan de bekeLees meer

Chao Praya Diner Cruise

Op de prachtige Wan Fah rijstboot genieten we vanavond van een onvergetelijk diner cruise op de Chao Praya, de ‘Rivier van de Koningen’. We nemen u mee op een reis door de Thaise geschiedenis , cultuur en gastronomie in een romantische sfeer. U passLees meer

Klong Tour

Vanuit uw hotel wordt u opgehaald door een Engelssprekende gids en reist u per tuk-tuk naar de Chao Praya Rivier om vervolgens in de beroemde longtail boten te stappen en een fascinerende klong tour te maken van ongeveer 45 minuten . De omgeving is Lees meer

Stadswandeling, incl. Grand Palace

U wordt in uw hotel opgehaald door uw gids, die u deze ochtend meeneemt met het openbaar vervoer naar twee van de beroemdste bezienswaardigheden; de Wat Pra Kaew (de groene Boeddha), het Koninklijk Paleis en Wat Pho. U gaat op ontdekkingstocht door Lees meer

Phnom Penh

Takeo Tour

Per privé auto en Engelstalige chauffeur gaat u op weg naar Tonle Bati. Dit is een meer wat gelegen is tussen Phnom Penh en Takeo. Hier bezoeken we de Ta Phrom Tempel. De tocht gaat verder naar Phnom Chisor. Op de top van de 380 meter hoge heuvel stLees meer

Siem Reap

Countryside Tour

Ontdek het schilderachtige landschap van Siem Reap tijdens deze Countryside Tour. U begint deze tour met een tocht per fiets, waarna u vervolgens per ossenkar naar een typisch Khmer-dorpje gebracht wordt voor een kookles bij de lokale bevolking. Na Lees meer

Inclusief

Intercontinentale vluchten
Brandstoftoeslag, veiligheids- en brandstofheffing
Rondreis per airco minibus en chauffeur
Ferry Koh Chang v.v.
Engelssprekende gids 3 t/m dag 8 en tijdens de excursies op dag 11
Alle overnachtingen in verzorgde driesterren hotels
Iedere dag ontbijt
Bijzondere fietstocht door Bangkok (in internationaal gezelschap)
Bezoek aan de tempels van Ayutthaya
Het tempelcomplet Wat Prasat Hin Phanong Rung
Het Nationale Park Khao Yai, inclusief een mooie trekking
Bezoek aan de indrukwekkende tempelcomplexen van Angkor Wat*
Mooie busreis van Siem Reap naar Phnom Penh, over het platteland van Cambodja
Per tuk tuk een excursie naar de Killing Fields en gevangenis S21*
Heerlijke dagen op het tropische eilandje Koh Chang
Nederlandse vertegenwoordiging in Thailand en Cambodja
Entreegelden in Thailand
* Entreegelden dienen ter plaatse nog te worden voldaan (zie ook extra informatie).

Extra informatie

U kunt boeken vanaf minimaal 2 personen

Exclusief

- Visumkosten Cambodja
- Entreegelden: ca. € 53 USD p.p. (v.a. 1 februari 2017 ca. € 73 p.p.)
- Eventuele optionele excursies
- Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
- Transfer Koh Chang haven - hotel in Koh Chang
- Overige maaltijden
- Fooien

- Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
- Reserveringskosten: € 25 per boeking

Kinderkorting arrangement

Kinderen van 2 t/m 11 jaar krijgen € 120 korting op de volw. prijs wanneer zij op de kamer van de ouders verblijven. Meestal max. bezetting per kamer: 2 volw. + 2 kinderen, echter u dient er rekening mee te houden dat er vaak maar 1 extra bed kan worden bijgeplaatst.

Reizen in Cambodja

Cambodja is een land, waar u een flexibele instelling dient te hebben. Samen met onze lokale vertegenwoordiging zullen wij er een prachtige reis van maken, maar het komt in Cambodja nog wel eens voor dat dingen anders lopen dan gepland.

Weekendtoeslag Emirates

Wanneer uw heen- en/of terugvlucht met Emirates vanaf Düsseldorf op een vrijdag, zaterdag of zondag, zal hier een toeslag voor gelden. Deze toeslag zal bij boeking worden toegevoegd, waarna u een nieuwe offerte van ons zult ontvangen.

Reis boeken zonder internationale vluchten of ander strandhotel?

Mocht u deze rondreis willen boeken, maar regelt u zelf uw internationale vlucht of heeft u liever een ander strandhotel? Klik hier en zie wat de kosten zijn.

Meerpersoonskorting
Wanneer u deze reis met 4 of meer personen maakt, kunnen wij vaak voor u een uitstekende korting verlenen. Indien dit voor u van toepassing is, verschijnt uw korting via de prijsberekening.
Galadiners
Diverse hotels organiseren galadiners in de kerst- en nieuwjaarsperiode. Wij informeren u over een eventuele verplichte toeslag bij bevestiging van uw reservering.
Kinderkorting vlucht
Bij boeking zullen wij u informeren over de hoogte van de eventuele kinderkorting.

Wat vonden anderen?

Wij vragen onze reizigers om een (beknopt) verslag te schrijven over hun reis. Hieronder kunt u deze ervaringen, mits aanwezig, lezen.

Reisgedeelte Ongerept Thailand & Cambodja 1

ellen langeland, groningen
'Bankgok waren we al eerder geweest en blijft een mooie bijzondere stad met veel contrasten, je kan er dagen wandelen. Het national park was ook mooi, wij hebben gekozen voor de langste jungle trekking. '
H. Jansing , Vught
'Onze reis hebben we heel prettig ervaren ondanks enkele schoonheids foutjes. Maakt het wel een beetje avontuurlijk. Het is een leuke manier van reizen met veel vrijheid en je bent geen tijd kwijt met het zoeken van hotels en vervoer. We hebben in korte tijd heel veel kunnen zien en ervaren. Zeker omdat je veel contact maakt met de bevolking in het land dat je bezoekt. Zeker een aanrader maar je moet wel rekening houden dat soms dingen anders lopen.

Reisgedeelte Ongerept Thailand & Cambodja 2

Reisgedeelte Ongerept Thailand & Cambodja 3

Centara Koh Chang Tropicana Resort & Spa****

Ton & Pauline Banda, Apeldoorn
'Geweldig. Hier gaan wij zeker naar terug.'
G.Veen, Meppel
'Toen ik bij het resort was ik aangenaam verrast, de huisjes lagen in een prachtige tuin vlak aan zee met aan de andere kant het regenwoud. Gelegen in een rustige omgeving, waar wel alle faciliteiten in de omgeving aanwezig zijn.
Een restauranthouder in de omgeving was verbaasd over de prijs per nacht die ik ervoor betaald had.
Bij navraag, bij de receptie, bleek dat ik drie keer zo weinig had betaald. Eigenlijk ben ik zelden eerder in een zo mooi resort geweest als deze. Ook de service is hier prima.

Aaanrader dus!!!!'
Janssen-Janssen, Panningen
'3 sterren....foutje, dit geweldige resort verdiend wat ons aangaat 5 sterren, een super locatie, super personeel, wij kunnen geen minpuntje bedenken, mooie huisjes, mooi strand, heerlijk eten, kortom perfect....'

AANA Resort & Spa****

Janssen-Janssen, Panningen
'3 sterren....foutje, dit geweldige resort verdiend wat ons aangaat 5 sterren, een super locatie, super personeel, wij kunnen geen minpuntje bedenken, mooie huisjes, mooi strand, heerlijk eten, kortom perfect....'
Ton & Pauline Banda, Apeldoorn
'Geweldig. Hier gaan wij zeker naar terug.'
G.Veen, Meppel
'Toen ik bij het resort was ik aangenaam verrast, de huisjes lagen in een prachtige tuin vlak aan zee met aan de andere kant het regenwoud. Gelegen in een rustige omgeving, waar wel alle faciliteiten in de omgeving aanwezig zijn.
Een restauranthouder in de omgeving was verbaasd over de prijs per nacht die ik ervoor betaald had.
Bij navraag, bij de receptie, bleek dat ik drie keer zo weinig had betaald. Eigenlijk ben ik zelden eerder in een zo mooi resort geweest als deze. Ook de service is hier prima.

Aaanrader dus!!!!'

Uitgebreide reisverslagen

15-daagse Privéreis Klassiek Thailand

19-04-2016

Vandaag stond ons vertrek gepland naar Bangkok vanuit Brussel. Maar door de aanslagen op Brussels Airport van dinsdag 22 maart 2016 waren we genoodzaakt om gratis om te boeken met vertrek op Schiphol. Hierdoor moesten we onze reservatie van de parking op de luchthaven annuleren en een treinticket aankopen om tot in Schiphol te geraken. Het was al een kleine opdoffer voor het begin van onze reis ma...

18-daagse rondreis Thailand & Laos

15-01-2013

Eindelijk was het dan zover! Die ochtend vertrokken we naar Schiphol. De ochtend met sneeuwval en daardoor de langste file ooit… Anderen vonden het spannend (bleek later), wij zagen geen probleem (Dat kwam doordat hier in de nabijheid nog geen sneeuw lag, denk ik...

18-daagse groepsreis Avontuurlijk Thailand

25-07-2011

Eigenlijk ben ik al weer een aantal dagen terug van Thailand.....maar ik moest even weer tot bezinning komen. Het had zoveel indruk op me gemaakt en de jetlag bracht alleen maar slaap met zich mee...haha........dat ik even van de wereld was ....Nu ben ik weer tot bedaren gekomen....... en kan mijn mooie, maar ook voor al lange!! verhaal over Thailand kwijt. Want jaaaa ..Wat was het mooi daar in Th...

Thailand Zelf Samenstellen

02-07-2011

We willen graag met jullie ons reisverslag delen dat mede dankzij NRV een fantastische reis is geworden....

10-daagse rondreis Kennismaking met Thailand

14-12-2010

Om ongeveer 21.00 uur konden we ’t vliegtuig in....

Thailand Zelf samenstellen

15-11-2010

Onze reis begon in Ayutthaya, waar we met de trein heen gegaan zijn vanaf Bangkok. Een enkeltje met de trein kost omgerekend € 0,50 voor een treinrit van ruim een uur. Onderweg werden we ons direct bewust van het feit dat we in Azië waren. Overal zie je eten; langs de weg staan overal kraampjes met eten en zelfs in de trein komt er elke 2 minuten iemand langs met een schaal eten. Voor een prikkie ...

Thailand Zelf Samenstellen

19-01-2010

Het was weer een zo een vakantie waar we samen erg naar uitkeken naar Azië én wel 3 weken lang! Net na de kerst weg van de sneeuw naar een warme temperatuur. Dankzij een goed georganiseerde individuele reis van NRV werden we in een hele grote ‘vogel’ met heel weinig passagiers zeer comfortabel naar Bangkok gevlogen. Er zat dus weinig anders meer op dan daar toch maar een paar uur proberen...

Thailand Zelf Samenstellen

06-01-2010

Hier ons eerste verhaaltje vanuit wonderschone Bangkok. We zijn hier nog maar 2 dagen en we hebben nu al vanalles meegemaakt (hoe kan het ook anders..jut en jul!) Het begon al op het vliegveld in Dusseldorf. Alles liep volgens plan totdat we bij de douane kwamen..er moest natuurlijk ook wel iets fout gaan. De deet die we oww zoo nodig hebben tegen al die mosquito's werd daar afgepakt, want er s...

Juwelen van Zuid-Thailand

04-12-2009

Vanmorgen rond 9.00 uur zijn we vertrokken richting Schiphol. Het weer is miezerig, maar dat mag de pret niet drukken, wij gaan naar de zon!...

Island Hopping in Thailand

07-09-2009

Goed, veilig, gezond aangekomen, niet geheel onbelangrijk! ik kreeg een warm welkom op het vliegveld hier (warm letterlijk: net of iemand in je gezicht zat te blazen met een föhn maar daar kies je natuurlijk zelf voor haha), namelijk: kwam aanlopen, zei vrolijk: ''HELLOO! '' en meneer de douane keek een beetje bedenkelijk en zette meteen zijn mondkapje op.. Verder hebben we vandaag al 4 uur la...

Het andere Thailand

05-09-2009

Thailand is al jaren de nummer 1 vakantiebestemming van Azië. De prachtige natuur, indrukwekkende cultuur, gevarieerde keuken en de uiterst vriendelijke bevolking staan garant voor een geweldige vakantie! Maar weet u eigenlijk wel dat Thailand lang niet zo’n ‘uitgekauwde’ bestemming is als velen denken? En dat dit land zowel de beginnende reiziger als de ervaren reiziger veel te bieden heeft? Wij ...

15-daagse privérondreis Thailand op zijn Best

09-11-2008

Na een circa 10 uur durende vlucht komen we aan op het vliegveld van Bangkok. Het is bijna onvoorstelbaar dat enkele dagen eerder dit vliegveld nog bezet werd door een menigte protesterende Thai. We hebben al gauw onze bagage en lopen de ontvangsthal in. Daar worden we al opgewacht door onze gids, die ons begroet met een wai. Ze stelt zich voor, maar haar naam klinkt zo ingewikkeld dat we het dire...

 

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam