Trein door Kanchanaburi
Trein door Kanchanaburi
Chiang Mai, Elephant Parade
Chiang Mai, Elephant Parade
Ayutthaya, Wat Yai Chai Mongkhon
Ayutthaya, Wat Yai Chai Mongkhon
Khao Sok Nationaal Park
Khao Sok Nationaal Park
Phuket, Phra Phutta Ming Mongkol Akenakiri
Phuket, Phra Phutta Ming Mongkol Akenakiri

Relaxt Noord- & Zuid-Thailand

Groepsreis | 28 dagen v.a.
2669i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
05-03-2025
Reisduur
28dagen
Aantal personen
2 volwassenen

inclusief 300,00 korting

Introductiekortingi

Voorwaarden Introductiekorting

- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van onze nieuwe rondreizen
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
- Korting is van toepassing op de basis verkoopprijs

(inclusief 300,00 korting)

Voorwaarden Introductiekorting

- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van onze nieuwe rondreizen
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
- Korting is van toepassing op de basis verkoopprijs
Introductiekortingi
Rondreizen > Rondreizen Thailand > Groepsreizen Thailand > Relaxt Noord- & Zuid-Thailand
Reis op een ontspannen tempo door het noorden en zuiden van Thailand
Excursies en entreegelden ter waarde van ca. € 160 inbegrepen
Groene heuvels en theeplantages in Doi Maesalong in het noorden van Thailand
Verblijf op loopafstand van het Khao Sok National Park
Strandverblijf in Hua Hin én sluit af op het fijnste strand afhankelijk van het seizoen (Phuket/Koh Samui)
Kleine groepen met max. 26 deelnemers

Relaxt Noord- & Zuid-Thailand

In vier weken tijd neemt de groepsreis Relaxt Noord- en Zuid-Thailand u mee naar de bekende en minder bekende highlights van Thailand. We reizen op een ontspannen tempo waardoor u voldoende tijd heeft om kennis te maken met het echte Thailand. We starten de rondreis in wereldstad Bangkok. Per fiets krijgt u een goede indruk van de stad. We verlaten Bangkok voor een cultureel hoogtepunt, de ruïnes van Ayuttahaya, onderdeel van UNESCO Werelderfgoed. In Kanchanaburi maken we kennis met een belangrijk stuk geschiedenis van Thailand. We bezoeken het Don Rak ereveld en het Thailand/Birma Railway museum. Per nachttrein reizen we vervolgens naar Chiang Mai. Per lokaal vervoer bezoeken we de markt en maken we kennis met het dagelijkse leven. De rit naar Doi Mae Salong zal u verbazen, onderweg ziet u eindeloze, groene theevelden. In Chiang Rai snuiven we cultuur op met onder andere een bezoek aan de bijzondere witte en blauwe tempel. We vliegen terug naar Bangkok waarna we ontspannen aan het strand van Hua Hin. In het zuiden van Thailand bezoeken we Khao Sok National Park. Voordat u terug naar huis vliegt heeft u nog heerlijke stranddagen in Phuket of Koh Samui. De vrije dagen tijdens deze rondreis kunt u zelf invullen. Ontspannen of toch een optionele excursie? De Nederlandssprekende reisleider helpt u graag!

"Ontdek op een relaxt tempo het noorden en zuiden van Thailand. Verken de charme van het noorden en geniet van de tropische omgeving in het zuiden. Van eeuwenoude tempels tot zonovergoten stranden, elke plek straalt een gevoel van ontspanning uit. Laat je meevoeren op deze reis en geniet van de schoonheid van Thailand."

Myrthe Volwater, Medewerker Product

| Beoordeling: 8

-+ Dagprogramma

-Sluiten+Open
DAG
01

Vertrek naar Bangkok

Onderweg in het vliegtuig
Vlucht Amsterdam – Bangkok
Overnachting in het vliegtuig

Eindelijk is het zover! Uw rondreis naar Thailand begint vandaag op Schiphol. Hier vertrekt uw vlucht naar Bangkok. Lees tijdens de vlucht het programma nog eens door. Van culturele hoogtepunten tot bijzondere natuurlandschappen, Thailand heeft het allemaal. Maak het uzelf comfortabel. U slaapt vanavond in het vliegtuig.

DAG
02

Aankomst Bangkok

Bangkok
Aankomst Bangkok
Welkomstdiner met de groep
Eerste overnachting Bangkok

Sawadee! Welkom in Thailand! De Nederlandssprekende reisleider staat op het vliegveld al op u te wachten. U maakt kennis met de groep en samen vertrekken we naar ons hotel voor de komende twee nachten in Bangkok. Het verkeer is hectisch en het is vast even wennen dat er links gereden wordt. Gelukkig hebben we een professionele chauffeur die ons veilig naar onze bestemming brengt.

In de omgeving van ons hotel zijn volop restaurants, koffietentjes en leuke winkels te vinden. Kijk na check-in alvast rond. Vanavond vertelt de reisleider hoe de komende dagen eruit zien. We genieten gezamenlijk van een Thais welkomstdiner. Een leuke gelegenheid om kennis te maken met uw reisgenoten!

DAG
03

Bangkok

Bangkok, Khung Bang Krachao Urban Forest
Fietstocht Bangkok (halve dag)
Vrije middag
Tweede overnachting Bangkok

Uw eerste volle dag in Bangkok. Tijd om de stad te verkennen. Na het ontbijt vertrekken we gezamenlijk naar het startpunt van onze fietstocht door Bangkok. Nadat u een comfortabele fiets heeft uitgezocht gaan we van start. We fietsen in een rustig tempo over de hoofdweg naar de Chao Praya Rivier waar de ferry ons naar de overkant zal brengen. Eenmaal aan de andere kant worden we verrast door een prachtige Chinees/Birmaans gebouwde tempel die we even bezoeken en vertellen over de geschiedenis van het Boeddhisme en meer over de afkomst van de bewoners hier in de Chao Praya delta. We fietsen verder door kleine woongemeenschappen en bijna door de woonkamers van de plaatselijke bevolking. Het zal ieder opvallen hoe vredig verschillende religies samen kunnen leven. We vervolgen ons fiets-avontuur totdat we aankomen bij de grootste vers-markt van Phrapadaeng district waar we de fietsen even parkeren en wandelend onze zintuigen laten prikkelen door over de markt te gaan. Nadat we de markt bezocht hebben fietsen we verder naar het onbekende “Khung Bang Krachao Urban Forest” om even uit te blazen. Ons fietsavontuur gaat verder en komen aan bij de langste brug over de Chao Praya rivier, de gigantische Bhumipol Bridge I & II. Het is een indrukwekkend gezicht om dat bouwsel met al de af- en aanvoerlussen vanaf de grond te aanschouwen. Vanuit hier nemen we de ferry terug naar het startpunt van onze fietstocht. U kunt op eigen gelegenheid terug gaan naar het hotel of kies voor een optionele excursie (zie dag 4)

DAG
04

Bangkok

Bangkok, drijvende markt
Vrije dag in Bangkok
Klong Tour (optionele excursie)
Chao Phaya Dinner Cruise (optionele excursie)
Laatste overnachting Bangkok

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om een vrije dag in Bangkok in te vullen. Onze Nederlandssprekende reisleider geeft u graag tips. Bekijk Bangkok vanuit een ander perspectief vanaf het water. U kunt een leuke klongtour (optionele excursie) maken door de kanalen van Bangkok. U vaart met een Thaise longtail-boot vanaf de Chao Phraya-rivier de ‘klongs’ in. Een leuke kennismaking met het grote deel van de lokale bevolking dat in paalwoningen langs deze wirwar aan kanalen woont.

Vanavond is uw laatste avond in Bangkok. Sluit deze wereldstad op een af met een dinnercruise over de Chao Phraya rivier (optionele excursie). U geniet op een traditionele boot uitgebreid van een heerlijk Thais buffet en een Thaise dansshow, terwijl u het bruisende leven op en langs de rivier aan u voorbij laat gaan.

DAG
05

Bangkok - Ayutthaya (ca. 75 km)

Ayutthaya, koninklijk zomerpaleis
Vertrek Bangkok
Rondleiding door Ayutthaya
Longtailboottocht over de Chao Phraya rivier
Bezoek Wat Mahatat en Wat Chai Mongkorn
Eerste overnachting Ayutthaya

Na een vroeg ontbijt verlaten we Bangkok. We vertrekken naar de historische stad Ayutthaya. Meer dan 400 jaar geleden was Ayutthaya de hoofdstad van Siam, het voormalige Thailand. Voordat we bij Ayutthaya aankomen, bezoeken we Bang-Pa-In, het koninklijk zomerpaleis. We lunchen bij een lokaal Thais restaurant. Vervolgens stappen we aan boord van een traditionele longtailboot voor een ontspannen boottocht over de Chao Phraya rivier. We bezoeken de Wat Yai Chat Mongkol en de Wat Mahatat. Enkele van de belangrijkste tempels van Ayutthaya.

DAG
06

Ayutthaya

Ayutthaya, Wat Phra Mahathat
Vrije dag in Ayutthaya
Fietstocht door Ayutthaya (optionele excursie)
Laatste overnachting Ayutthaya

Ziet u graag wat meer van Ayutthaya? Ga dan mee met de fietstocht (optionele excursie). De eerste stop is bij Pom Phet, één van de zestien forten langs de stadsmuren van Ayutthaya. U fietst door lokale wijken en passeert de zogenoemde ‘Roti Road’. Straatverkopers bieden kleurrijke zakken “Roti Sai Mai” aan, één van de beroemdste Thaise desserts in Ayutthaya. U fietst door het Somdet Phra Srinakarinda waar u een korte fotostop maakt bij Chedi Phra Si Suriyothai, een gedenkteken voor de eerste Thaise heldin. Langs de rivier fietst u verder naar een moslimgemeenschap waar ze ambachtelijk geweven windmobielen maken van palmbladeren. Vervolgens komt u uit bij Ayutthaya Historisch Park waar u het park verder kunt verkennen. Aangekomen bij “Chao Phrom Market” neemt u de fiets aan de hand. U loopt over de drukke markt langs verschillende kraampjes met lokale etenswaren en amuletwinkels. Vervolgens neemt u de veerboot over de Pasak rivier en fietst u terug naar het eindpunt van de tour.

DAG
07

Ayutthaya - Kanchanaburi (ca. 260 km)

Kanchanaburi, Don Rak Ereveld
Vertrek Ayutthaya
Bezoek Don Rak ereveld & Thailand-Birma Railway Centre
Bezoek aan de beroemde Bridge on the River Kwai
Eerste overnachting Kanchanaburi

In het westen van Thailand ligt Kanchanaburi waar we in ongeveer vier uur naartoe reizen. De stad Kanchanaburi is de hoofdstad van de gelijk genaamde provincie Kanchanaburi, grenzend aan Myanmar. Na aankomst bezoeken we het Don Rak ereveld en het Thailand-Birma Railway Centre. Een bezoek aan de beruchte River Kwai mag uiteraard ook niet ontbreken vandaag. Laat in de middag komen we aan bij ons hotel waar we de komende twee nachten verblijven.

DAG
08

Kanchanaburi

Kanchanaburi, Erawan Waterval
Vrije dag in Kanchanburi
Bezoek Erawan watervallen (optionele excursie)
Bezoek Somboon Legacy (optionele excursie)
Laatste overnachting Kanchanaburi

U heeft vandaag een dag ter vrije besteding. Vult u uw dag graag actief in? Breng dan een bezoek aan de Erawan waterval. De smaragdgroene watervallen stromen over zeven niveaus. Er wordt gezegd dat de bovenste laag van de watervallen op een olifantenhoofd lijkt. Ook zijn er indrukwekkende en lange grotten in het park.

Bij Somboon Legacy leert u hoe bijzonder olifanten zijn. U leert over hun gewoonten en verleden. Ook kunt u zelf meehelpen door het gras te maaien wat de olifanten eten of kook kleefrijst en bereid een fruitsalade voor de oude olifanten. Uiteraard kunt u ook de olifanten bewonderen die in de rivier Kwai Noi baden. Maakt u ook uw eigen papier van de poep van een olifant?

DAG
09

Kanchanaburi – Chiang Mai (ca. 705 km)

Kanchanaburi, Birma Spoorlijn
Vertrek Kanchanaburi
Korte rit over de Birma spoorlijn
Nachttrein Bangkok – Chiang Mai

We checken uit bij ons hotel in Kanchanaburi. Voordat we Kanchanaburi verlaten beleven we opnieuw de indrukwekkende geschiedenis van de Birma spoorlijn. Over een deel van de spoorlijn maken we een korte rit. Hierna vervolgen we onze weg naar het treinstation in Bangkok. Onderweg stoppen we bij een restaurant voor een typisch, Thaise lunch (inclusief). Aangekomen bij het treinstation neemt u plaats in een airco slaapcouchette. Vanavond overnacht u in de trein; een bijzondere ervaring.

Goed om te weten

Wilt u liever van Bangkok naar Chiang Mai vliegen, dan is dat ook mogelijk. U verblijft dan één nacht langer in Bangkok en vertrekt de volgende dag naar het vliegveld van Bangkok voor de vlucht naar Chiang Mai. Hier wacht een chauffeur op u die u direct naar uw hotel brengt.

DAG
10

Chiang Mai

Chiang Mai, rijstvelden
Aankomst op het station van Chiang Mai
Vrije dag
Eerste overnachting Chiang Mai

In de ochtend rijden we het treinstation van Chiang Mai binnen. Per minibus vertrekken we naar ons hotel waar we de komende vier nachten verblijven. Nadat u bent ingecheckt is de rest van de dag terug vrije besteding. Maak het uzelf comfortabel bij het zwembad van het hotel of verken alvast de omgeving van het hotel. Morgen gaan we Chiang Mai verkennen!

DAG
11

Chiang Mai

Chiang Mai, Wat Phra Singh
Rondleiding Chiang Mai Gate-markt
Bezoek Worarot-markt per traditionele “songthaew”
“Samlor”-ritje door het oude Chiang Mai
Tweede overnachting Chiang Mai

Nog voor het ontbijt brengen we vandaag een bezoek aan de Chiang Mai Gate Markt, een traditionele ochtendmarkt met verse groente en fruit, geurige kruiden, Thaise lekkernijen en koffie. De geuren op de markt heeft uw eetlust vast opgewekt. We keren terug naar het hotel om te ontbijten. Vervolgens gaan we per “songtaew” naar de oever van de rivier waar we een bezoek brengen aan de veel grotere Worarat markt. Kleurrijke bloemen, vreemde geuren en vriendelijke gezichten komen u tegemoet. Ook ziet u hier typische stoffen en kleding gedragen door de bergvolken die in de omgeving leven. Een mooie inkijk in het dagelijkse leven. We vervolgen onze weg naar de Thapae Gate, één van de vier stadspoorten van Chiang Mai. Hier stappen we op een “Samlor” waar we de mogelijkheid hebben om te stoppen bij de tempels Wat Chiang Ma, Wat Chedi Luang en Wat Phra Singh. Na afloop kunt u op eigen gelegenheid het oude centrum van Chiang Mai verkennen.

Weetje

Een “Songtaew” wordt ook wel een bahtbus genoemd. Dit is een pick-up, vaak overdekt, met achterin banken geplaatst. “Samlor” is de Thaise benaming voor een tuk-tuk of riksja. De letterlijke vertalingen van “Sam” is”drie” en “Lor” is “wiel”. Ofwel een driewieler.

DAG
12

Chiang Mai

Chiang Mai, Doi Inthanon Nationaal Park
Vrije dag
Doi Inthanon National Park (optionele excursie)
Derde overnachting Chiang Mai

Vanuit de stad de natuur in. U vertrekt vroeg naar Doi Inthanon Nationaal Park met de hoogste berg van Thailand (2776 meter). Tijdens de wandeling door het ongerepte nevelwoud brengt u een bezoek aan de Siritharn en Vatchirathan watervallen. Op weg naar de top van Doi Inthanon leert u meer over de landbouwtechnieken van de bergstemmen bij het project. Zoek tijdens de wandeling een mooi plekje uit voor een picknick lunch. Aan het einde van de tour keert u terug bij het hotel.

DAG
13

Chiang Mai

Chiang Mai, Thaise kookles
Vrije dag
Thaise kookles (optionele excursie)
Laatste overnachting Chiang Mai

Nog een vrije dag in Chiang Mai. Gelukkig zijn er volop mogelijkheden in de stad en in de omgeving van Chiang Mai. U kunt uiteraard ook ontspannen aan het zwembad van het hotel. Inmiddels heeft u uitgebreid kennis gemaakt met de Thaise keuken. Leuk om daar zelf mee aan de slag te gaan. Optioneel kunt u een Thaise kookles volgen. De kookles begint al op de markt waar u verse ingrediënten uit kiest. U leert vervolgens vier verschillende Thaise gerechten te koken. Aan het einde van de kookles wordt er natuurlijk ook geproefd!

DAG
14

Chiang Mai - Doi Mae Salong (ca. 260 km)

Doi Mae Salong, vergezicht
Vertrek Chiang Mai
Eerste overnachting Doi Mae Salong

Vandaag beginnen we aan onze mooie rit door de bergen naar Doi Mae Salong. Het dorp staat bekend om de lokale theeplantages. Onderweg stoppen we verschillende keren om van de vergezichten en een lokale lunch te genieten. Het dorp viel lang onder Chinees bewind. Tegenwoordig is er nog steeds een grote Chinese community die samenleven met lokale bergstemmen. De Chinese invloeden zullen u ongetwijfeld opvallen in het dorp.

DAG
15

Doi Mae Salong

Doi Mae Salong, Theeplantage
Bezoek theeplantage
Laatste overnachting Doi Mae Salong

Doi Mae Salong was een plek waar Chinese nationalisten opium produceerden. Tegenwoordig staat het dorp en de regio vooral bekend om de uitgestrekte theeplantages. We bezoeken vandaag een theeplantage waar u de typische ‘Oolong’ thee kunt proeven. Op de theeplantage heeft u de mogelijkheid om over het proces van thee te leren. Ga in gesprek met de lokale bevolking over het groeien en maken van de thee. U kunt naar de theevelden lopen waar miljoenen vierkante meters aan thee planten staan. Wat een prachtige omgeving! Aan het einde van de ochtend keren we terug naar ons hotel waar u de rest van de middag ter vrije besteding heeft.

DAG
16

Doi Mae Salong - Chiang Rai (ca. 85 km)

Chiang Rai, Wat Rong Khun
Vertrek Doi Maesalong
Bezoek aan witte tempel Wat Rong Khun
Bezoek aan blauwe tempel Wat Rong Suea Ten
Eerste overnachting Chiang Rai

Na het ontbijt vertrekken we naar Chiang Rai. Onderweg brengen we een bezoek aan de witte tempel Wat Rong Khun, een prachtig bouwwerk. Wit pleisterwerk vol spiegelglas laat de tempel schitteren. Zo wit als de buitenkant van de tempel is, zo kleurrijk is het aan de binnenkant. U ziet typische muurschilderingen van draken, goden, boeddha’s en typische figuren. Wat een details! Vervolgens bezoeken de blauwe tempel Wat Rong Suea Ten, ook wel de tempel van de dansende tijger genoemd. De tempel heeft de naam te danken aan de tijd dat het gebied verlaten was. Tijgers zouden vrij rond lopen over de grond bij de tempel. U herkent de tempel direct aan de saffieren kleur. De kleur staat symbool voor puurheid, kennis en het gebrek aan materialisme waar Boeddhisten naar streven. De reisleider kent een leuk plekje aan de oever van de rivier waar u op eigen gelegenheid een heerlijke kop koffie en cake kunt bestellen. Vervolgens checken we in bij ons hotel in Chiang Rai voor de komende drie nachten.

DAG
17

Chiang Rai

Chiang Rai, Wat Phra Singh
Vrije dag
Bezoek aan Opium Hall (optionele excursie)
Tweede overnachting Chiang Rai

In de omgeving van Chiang Rai werd lange tijd opium verbouwd. Wilt u graag meer weten over de interessante geschiedenis van opium? Breng dan optioneel een bezoek aan de Hall of Opium. Het doel van het museum is om bezoekers te leren over opium. Alle kanten van het verhaal worden belicht, beginnend bij de geschiedenis van de Gouden Driehoek. Voor de middag keert u terug bij het hotel. De rest van de middag kunt u ontspannen bij het zwembad of op eigen gelegenheid de omgeving verkennen.

DAG
18

Chiang Rai

Chiang Rai, Gouden Driehoek
Bezoek aan de Gouden Driehoek (optionele excursie)
Laatste overnachting Chiang Rai

Fijn om op zo’n relaxt tempo te reizen. Met voldoende vrije dagen vult u zelf in of u vandaag gebruik maakt van de faciliteiten van het hotel of de omgeving gaat verkennen. Een dag aan het zwembad is heerlijk! Optioneel kunt u een bezoek brengen aan de Gouden Driehoek, Doi Tung en de Mae Sai markt. U bezoekt de bloementuinen op Doi Tung en de markt met Birmese producten en Jade fabrieken. Vervolgens komt u aan bij de Gouden Driehoek waar Thailand, Myanmar en Laos elkaar ontmoeten. Aan het einde van de middag bent u weer in het hotel. Uw laatste nacht in het noorden voordat we het zuiden van Thailand gaan ontdekken.

DAG
19

Chiang Rai – Bangkok – Hua Hin (ca. 990 km)

Hua Hin, strand
Vertrek Chiang Rai
Binnenlandse vlucht Chiang Rai – Bangkok
Eerste overnachting Hua Hin

Afhankelijk van de binnenlandse vlucht vertrekken we naar de luchthaven van Chiang Rai. Per binnenlandse vlucht vliegen we naar Bangkok waar de transfer al op ons staat te wachten. In ongeveer vier uur reist u verder naar Hua Hin. Waar anderen vaak kiezen voor een hotel in Cha-am, waar niet veel te beleven is, hebben wij gekozen voor het gezellige Hua Hin met vele winkeltjes, restaurant en sfeervolle avondmarkt. We verblijven hier in een heerlijk, luxe 4-sterren resort voor het ultieme vakantiegevoel. Een tropisch vooruitzicht!

DAG
20

Hua Hin

Hua Hin, strand
Relaxen aan het strand van Hua Hin
Laatste overnachting Hua Hin

U begint de dag met een heerlijk ontbijt in het restaurant. Wat gaat u vandaag doen? Heerlijk ontspannen aan het verkoelende zwembad of volop genieten aan het witte zandstrand? Droom lekker weg bij het ruisen van de zee en bedenk hoeveel bijzondere momenten u al heeft beleefd de afgelopen weken.

DAG
21

Hua Hin - Khao Sok (ca. 535 km)

Hua Hin, treinstation
Vertrek Hua Hin
Trein van Hua Hin naar Surat Thani
Transfer naar hotel in Khao Sok
Eerste overnachting Khao Sok

We checken uit bij ons hotel in Hua Hin en vertrekken naar het treinstation. Koop op het station wat snacks voor onderweg want de treinrit naar Surat Thani duurt zo’n zes uur. Gelukkig zijn de treinen in Thailand comfortabel. Bij aankomst worden we al opgewacht voor het laatste deel van onze rit. In de avond komen we aan in Khao Sok. Op tijd voor het diner. We slapen de komende twee nachten in de groene omgeving van Khao Sok.

DAG
22

Khao Sok

Khao Sok Nationaal Park
Vrije dag in Khao Sok
Trekking Khao Sok (optionele excursie)
Tubing Khao Sok (optionele excursie)
Laatste overnachting Khao Sok

De tourleader neemt vandaag afscheid van de groep. Voor vertrek helpt hij graag met het invullen van uw vrije dag in Khao Sok. U bepaalt zelf hoe actief u de omgeving gaat verkennen. Maak een trekking door Khao Sok National Park met lokale gids (optionele excursie). Onderweg krijgt u uitleg over de planten, bomen en dieren in de omgeving. Aan de rivier Bang Hau Rad is het tijd voor pauze met een kop bamboe koffie, water en fruit. De trekking vervolgt. In totaal bent u ongeveer drie uur aan het lopen en wordt afgesloten met een lunch bij het hotel.

Een echte ontspannen manier om Khao Sok te verkennen is door te ‘tuben’ over de rivier. U dobbert op een rubberen band over de Khao Sok rivier. Neem ondertussen ook een verfrissende duik in het water van de rivier. Wat een prachtige omgeving!

DAG
23

Khao Sok - Phuket/Koh Samui (ca. 144 km)

Phuket
Vertrek Khao Sok
Eerste overnachting in uw strandhotel op Phuket/Koh Samui

Na het ontbijt verlaten we de groene omgeving van Kah Sok en rijden we richting Phuket, de ‘Parel van de Andaman’, of varen we naar het tropische eiland Koh Samui voor een heerlijk strandverblijf. U verblijft in een comfortabel hotel met zwembad op loopafstand van het strand. De aankomende dagen kunt u genieten van prachtige stranden, vele uitstekende restaurants en een uitermate gezellig uitgaansleven.

DAG
24

Phuket/Koh Samui

Phuket
Vrije dag
Diverse optionele excursies
Tweede overnachting in uw strandhotel op Phuket/Koh Samui

De laatste dagen van uw reis geniet u van een relaxte strandvakantie in uw resort op Phuket of Koh Samui. Droom lekker weg en ontspan met een boekje aan de rand van het zwembad, eet een lekker vers bereid visje, geniet van een massage en bestel een tropische cocktail op het heerlijke strand.

Natuurlijk kunt u ter plaatste ook verschillende optionele excursies boeken, zoals snorkelen langs het koraal van één van de vele eilandjes voor de kust van Koh Samui, met een jeep het eiland rond langs plantages, baaien, rotsformaties en de beroemde Big Boeddha. Of met een boot naar het Angthon Marine National Park. Koh Samui is van alle markten thuis. Verblijft u op Phuket dan kunt u een leuke dagtocht naar het nabijgelegen Koh Phi Phi boeken of een leuke snorkeltrip. U kiest helemaal zelf waar u zin in heeft.

DAG
25

Phuket/Koh Samui

Phuket
Vrije dag
Diverse optionele excursies
Derde overnachting in uw strandhotel op Phuket/Koh Samui

Een vrije dag op Koh Samui. Koh Samui is een echte hotspot voor liefhebbers van zon, zee en strand. Lees een boek bij het hotelzwembad en geniet van een tropische cocktail. Onderneemt u graag iets leuks tijdens uw verblijf? Kies dan uit de aantrekkelijke optionele activiteiten. Begin de dag bijvoorbeeld met een ‘Half Day Island Explorer’ – een verkenningstocht langs Koh Samui’s lokale highlights (optionele excursie). Een ideale manier om kennis te maken met het bijzondere eiland. Bewonder het beeldschone Chaweng Beach, bekijk markante rotsformaties, bezoek de tempel Wat Khunaram, koel af bij de Na Muang-waterval, proef vers seizoensfruit zoals doerian, ramboetan en mango, ga shoppen in hoofdstad Nathon en bewonder het Grote Boeddha-beeld.

Verblijft u op Phuket, de parel van de Andaman, dan zijn er ook genoeg leuke activiteiten te ondernemen. Gaat u ontspannen op een van de prachtige stranden of gaat u vandaag iets actiefs doen? De bekendste attractie in Phuket is het enorme boeddhabeeld dat u vanaf het hele eiland kunt zien. Bovenop een berg vindt u deze met marmer bedekte boeddha. Op 400 meter boven zeeniveau heeft u vanaf hier een schitterend uitzicht over de hele omgeving. Het uitzicht maakt de klim naar boven helemaal goed.

DAG
26

Phuket/Koh Samui

Phuket
Vrije dag
Diverse optionele excursies
Vierde overnachting in uw strandhotel op Phuket/Koh Samui

Thailand staat bekend om haar prachtige natuur. U kunt dit vandaag zelf gaan ontdekken tijdens een dagtocht naar Ang Thong National Marine Park. U kunt hier snorkelen en kajakken in schitterend beschermd natuurgebied. Liever geen activiteiten vandaag? Dat mag natuurlijk ook. U kunt er dan voor kiezen om heerlijk aan het strand of zwembad te verblijven met een goed boek of magazine.

Ook op Phuket kunt u kiezen om heerlijk op het strand of aan het zwembad te ontspannen of misschien gaat u liever de omgeving bekijken. In de directe omgeving van Phuket vindt u een paar van de indrukwekkendste en mooiste watervallen van Thailand. De Bang Pae waterval in het Khao Phra Thaeo Nationaal Park is maar liefst 10 meter hoog en in de waterpoel eronder kunt u heerlijk zwemmen. De Ton Sai watervallen zijn prachtig gelegen in een groen bos. De Kathu watervallen kletteren over vier plateaus naar beneden om te eindigen in een heerlijk verfrissende poel waar u kunt zwemmen.

DAG
27

Vertrek uit Phuket/Koh Samui

Phuket
Vrije ochtend
Transfer naar de luchthaven van Phuket/Koh Samui
Terugvlucht Phuket/Koh Samui - Amsterdam

Het einde van uw rondreis door het noorden en zuiden van Thailand is aangebroken. U kunt uw laatste ochtend nog ontspannen bij uw hotel. Of koop de laatste souvenirs voor thuis. In de middag stapt u in de transfer naar de luchthaven van Phuket of Koh Samui.

DAG
28

Aankomst Amsterdam

Schiphol vertrek
Terugvlucht Phuket/Koh Samui – Amsterdam
Aankomst Amsterdam

Afhankelijk van uw vluchtschema heeft u een overstap op Dubai. Hier stapt u op het laatste vliegtuig wat u naar Amsterdam brengt. Sluit uw ogen en denk terug aan de fantastische rondreis die u heeft gemaakt. Bekijk onderweg nog een keer de vele foto’s. Wat is uw favoriete herinnering aan Thailand?

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma

+- Upgraden

( 1 optie )+Open-Sluiten

> Extra genieten? Trakteer uzelf

Meer luxe en comfort tijdens het strandverblijf van uw rondreis? Kies dan voor een luxer hotel tijdens uw strandverblijf. De meerprijs op de vertrekdatum van uw keuze vindt u door te klikken op ‘boek nu’ onder ‘data & prijzen’. Daar kunt u ook boeken.

th_ac_katathani.jpg

Phuket

-

Katathani Phuket Beach Resort & Spa

Vijfsterren

Een geweldig mooi resort! De perfecte locatie voor een ultieme strandvakantie. Het hagelwitte strand en de azuurblauwe zee zijn daarnaast prachtig, echt een plaatje…

per persoonvanaf 60
84
4
24
1

Lees meerSluit meer info

Een geweldig mooi resort! De perfecte locatie voor een ultieme strandvakantie. Het hagelwitte strand en de azuurblauwe zee zijn daarnaast prachtig, echt een plaatje…

Ligging

Het resort ligt in Kata Noi, door een heuvel gescheiden van Kata centrum. Het hotel biedt een shuttleservices naar Patong Beach en Phuket stad (tegen een kleine vergoeding). De internationale luchthaven van Phuket ligt op circa 1 uur rijden. Het resort ligt aan een lang gerekt strand waarnaast de grote ruime tuin is gelegen met hoge wuivende palmbomen. Hiertussen liggen meerdere, perfect onderhouden, zwembaden. U kunt ontspannen op de ligbedden die door de tuin, langs het zwembad en langs het strand staan. Het hotel is verdeeld in twee delen over een groot gebied, zodat het nooit erg druk overkomt en u zelf kunt bepalen waar u de dag door wilt brengen.

Kamers

Wij bieden verschillende kamertypes aan:

Deluxe (Bhuri wing)
Deze kamers zijn driehoekig van vorm en ingericht in Thaise stijl. De kamers beschikken over een eigen balkon, gratis WiFi, TV, minibar, kluisje, airco, koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met douche/bad, toilet, föhn en gratis toiletartikelen.

Junior Suite (Thani Wing)
De Junior suites zijn ingericht in Thaise stijl en bidet vanaf het balkon (gedeeltelijk) uitzicht op de Andamanse Zee. De kamer beschikken over gratis WiFi, TV, minibar, kluisje, airco, koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met aparte douche, bad, toilet, föhn en gratis toiletartikelen.

Faciliteiten

Het resort is van alle gemakken voorzien. Laat uw zintuigen prikkelen in één van de 6 eetgelegenheden waar u naast de Thaise keuken ook Mediterraanse, Westerse en voortreffelijke Seafood gerechten en BBQ’s vindt, vaak onder begeleiding van heerlijke livemuziek. De zwembaden liggen verspreid door de tuinen en beschikken over ligbedden, parasols en een handdoekservice. Daarnaast heeft het resort twee recepties, lobby’s, gratis WiFi in openbare ruimtes, verschillende barretjes, bibliotheek, diverse winkels en een eigen avondmarkt (niet dagelijks), twee fitnessruimtes, spelletjeskamer, tennisbanen, tafeltennis, yoga, watersporten (tegen betaling) en een waanzinnige spa om u lekker te laten verwennen met verschillende massages en spabehandelingen.

9

22-07-2019

Net, comfortabel, afwisseling, eten heel goed.

10

13-05-2018

Prachtig gelegen op phuket, strand is heel dichtbij, schoon en heerrlijk rustig (privé). Stadje op loop afstand. Phuket Patong is ca 20 minuten met taxi, maar zeker geen "must have seen" Hotel is zeer zeker aan te bevelen, zeker als je weet wat het standaard hotel van deze reis is.

9

09-05-2019

Erg goed hotel zou eigenlijk als standaard eindhotel moeten worden opgenomen, niet als optionele upgrade

9

18-02-2019

Kamer die we via NRV hadden geboekt hebben we ter plaatste nog opgewaardeerd naar een kamer met zeezicht, 50 m van het stand. Uitstekend hotel met veel faciliteiten en prima ontbijt.

Sluit meer info

+- Extra's

( 24 opties )+Open-Sluiten

> Meer comfort en extra's tijdens de reis?

( 1 van 24 opties )

Het is mogelijk om tijdens deze reis nog meer te beleven. Onze groepsrondreis door Thailand is al zeer compleet, maar toch bieden wij een ruime keuze aan optionele excursies die u meestal ter plekke kunt boeken. Geeft u de voorkeur aan vliegen voor dit traject, dan stapt u niet in de trein, maar in het vliegtuig. U heeft meer tijd in Chiang Mai want we boeken er een extra nacht voor u. Klik op boeken bij ‘data & prijzen’ en u ziet precies wat de kosten zijn.

Optionele vlucht Bangkok – Chiang Mai, incl. extra overnachting Bangkok

Optionele vlucht Bangkok – Chiang Mai, incl. extra overnachting Bangkok

Wanneer u liever vanaf Chiang Mai naar Bangkok vliegt i.p.v. de nachttrein, is dat mogelijk. U wordt op dag 5 naar het vliegveld van Bangkok gebracht en verblijft 1 nacht langer in...

v.a.165

Bekijk meer infoSluit meer info

Wanneer u liever vanaf Chiang Mai naar Bangkok vliegt i.p.v. de nachttrein, is dat mogelijk. U wordt op dag 5 naar het vliegveld van Bangkok gebracht en verblijft 1 nacht langer in Chiang Mai.

Excursies (ter plaatse boeken en betalen)

( 2 t/m 23 van 23 opties )

th_al_chaoprayadinner.jpg

Bangkok - Dinner Cruise op de Chao Praya

Vanavond genieten we van een onvergetelijk diner cruise op de Chao Praya, de ‘Rivier van de Koningen’. We nemen u mee op een reis door de Thaise geschiedenis, cultuur en gastronomie in een romantische sfeer. Vanaf de Icon Siam Pier passeert u een aan...

Vanavond genieten we van een onvergetelijk diner cruise op de Chao Praya, de ‘Rivier van de Koningen’. We nemen u mee op een reis door de Thaise geschiedenis, cultuur en gastronomie in een romantische sfeer. Vanaf de Icon Siam Pier passeert u een aantal van de meest iconische monumenten van de hoofdstad. Dit alles onder het genot van een heerlijk buffet en live muziek. Rond de klok van 21:00 uur leggen we weer aan en kunt u op eigen gelegenheid Bangkok verder ontdekken of terug gaan naar uw hotel.

Duur: 2 uur
Inclusief: welkomstdrankje, internationaal buffet met koffie, thee en water, live muziek
Exclusief: transfers, andere drankjes, fooi
Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Minimaal 2 personen - Prijs ca. 1900 THB per persoon
Kinderen

Meer info

Minder info

th_al_klongtour.jpg

Bangkok - Klong Tour Bangkok

Vanuit uw hotel wordt u opgehaald door een Engelssprekende gids en reist u met het openbaar vervoer naar de Chao Praya Rivier om vervolgens in de beroemde longtail boten te stappen en een fascinerende klong tour te maken van ongeveer een uur. De omge...

Vanuit uw hotel wordt u opgehaald door een Engelssprekende gids en reist u met het openbaar vervoer naar de Chao Praya Rivier om vervolgens in de beroemde longtail boten te stappen en een fascinerende klong tour te maken van ongeveer een uur. De omgeving is zeer schilderachtig: we zien hoe een groot gedeelte van de lokale bevolking van Bangkok woont en leeft. We zien houten huizen en winkelpanden die op palen boven het water zijn gebouwd, mensen die de was doen en kinderen die in het water spelen. Aan het einde van de tocht gaan we terug naar ons hotel.

Duur: 3 uur
Inclusief: boot en transport (openbaar vervoer) van en naar uw hotel.
Exclusief: maaltijden en fooi.
Deze excursie wordt op privébasis uitgevoerd.
Minimaal 2 personen - Prijs ca. 1844 THB per persoon
Minimaal 3-5 personen - Prijs ca. 1313 THB per persoon

Meer info

Minder info

Wat Phra Kaew

Bangkok - Stadstour Bangkok

Vandaag ontdekt u de culturele hoogtepunten van Bangkok. In de ochtend wordt u bij het hotel opgehaald door de gids voor een ritje met het openbaar vervoer naar Rattanakosin, ook wel de 'Oude Stad' genoemd. Hier vindt u het rijkelijk versierde Grand ...

Vandaag ontdekt u de culturele hoogtepunten van Bangkok. In de ochtend wordt u bij het hotel opgehaald door de gids voor een ritje met het openbaar vervoer naar Rattanakosin, ook wel de 'Oude Stad' genoemd. Hier vindt u het rijkelijk versierde Grand Palace en het enorme tempelcomplex Wat Pho. Geniet van een prachtig uitzicht op het centrum van Bangkok voordat u de boot neemt naar de trots van Thailand: The Grand Palace en Wat Phra Kaew. Dit is waar de beroemde Smaragdgroene Boeddha is gehuisvest. Maak vervolgens een tuk-tuk-rit naar Wat Pho, bekend om zijn enorme liggende Boeddha. Na de lunch in een lokaal restaurant gaat de reis verder naar Wat Arun of beter bekend als de Tempel van de Dageraad. Het is een van de meest opmerkelijke bezienswaardigheden in heel Bangkok vanwege de briljante architectuur en het fijne vakmanschap.

Vertrek: 08:30
Duur: ca. 4.5 uur
Inclusief: Transfer openbaar vervoer, Engelssprekende gids, entreegelden en lunch
Exclusief: Fooi en eigen uitgaven

Deze excursie wordt op privébasis uitgevoerd.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 2281 THB per persoon.
Minimaal 3-5 deelnemers – Prijs: ca. 2000 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Erawan Waterval

Kanchanaburi/River Kwai - Bezoek de Erawan-waterval

U wordt opgehaald bij je hotel voor een bezoek aan de Erawan waterval. De belangrijkste bezienswaardigheid van het park, is de Erawan waterval met smaragdgroene vijvers en 7 'trappen'. Behalve de waterval zijn er ook verschillende indrukwekkende grot...

U wordt opgehaald bij je hotel voor een bezoek aan de Erawan waterval. De belangrijkste bezienswaardigheid van het park, is de Erawan waterval met smaragdgroene vijvers en 7 'trappen'. Behalve de waterval zijn er ook verschillende indrukwekkende grotten in het park te vinden. Sommige dieper in het park, sommige langs de wegen rond het park. Het park en de watervallen zijn vernoemd naar de driekoppige, witte olifant uit de hindoeïstische mythologie. Er wordt gezegd dat de top van de watervallen op een olifantenhoofd lijkt. De omringende bergen beschermen het park tegen de oostelijke moesson, waardoor er minder regen valt dan in andere beboste gebieden verder naar het westen. Na een verfrissing bij de waterval is het tijd om afscheid te nemen en terug te gaan naar je hotel of door te gaan naar de volgende bestemming.

Vertrek: 08:00
Duur: Ca. 3 uur
Inclusief: Transfer, Engelssprekende gids, entreegelden
Exclusief: Maaltijden en fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap. Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1400 THB per persoon.
Minimaal 3-5 deelnemers – Prijs: ca. 1150 THB per persoon.
Minimaal 6-9 deelnemers – Prijs: ca. 900 THB per
persoon.
Kinderen


Meer info

Minder info

Somboon Legacy Foundation

Kanchanaburi/River Kwai - Somboon Legacy Foundation

Somboon Legacy is een Nederlandse stichting, opgericht in 2010. Het doel van de stichting is de zorg van Aziatische olifanten ondersteunen met behulp van fondsen, verschillende projecten en vrijwilligers. Tijdens deze dag bezoekt u één van de project...

Somboon Legacy is een Nederlandse stichting, opgericht in 2010. Het doel van de stichting is de zorg van Aziatische olifanten ondersteunen met behulp van fondsen, verschillende projecten en vrijwilligers. Tijdens deze dag bezoekt u één van de projecten, Somboon Legacy Foundation, waar men oude olifanten verzorgt.

Een selectie van de activiteiten:
Observeer de olifanten en leer over hun gewoonten en verleden
Pluk gras en kijk hoe de olifanten dit heerlijke voedsel eten
Kook kleefrijst & maak een fruitsalade voor onze oude olifanten
Leer meer over Mahouts en de authentieke Karen cultuur
Ontdek het unieke interactieve olifantenmuseum, geweldig voor kinderen!
Bezoek onze Poo Paper Factory & maak uw eigen papier
Souvenirwinkel
Bekijk onze olifanten badend in de rivier Kwai Noi

Let op: Tijdens deze excursie is het niet mogelijk om de olifanten aan te raken!

Vertrek: 10:00
Duur: Ca. 6 uur (gehele dag)
Inclusief: Transfer, Engelssprekende gids, entreegelden, luch
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap. Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 3500 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Baan Thai Cooking Class

Chiang Mai - Leer Thais Koken

Er zijn maar weinig landen in de wereld die zich culinair kunnen meten aan Thailand met zijn grote verscheidenheid aan gerechten en heerlijke sauzen. Op de lokale markt worden de verse ingrediënten ingekocht die u voor het koken nodig heeft. Vervolge...

Er zijn maar weinig landen in de wereld die zich culinair kunnen meten aan Thailand met zijn grote verscheidenheid aan gerechten en heerlijke sauzen. Op de lokale markt worden de verse ingrediënten ingekocht die u voor het koken nodig heeft. Vervolgens leert u 4 Thaise gerechten te bereiden, alsmede het koken van Jasmijn- en 'plakrijst'. Dat u het resultaat van uw kookkunsten zelf mag proeven is natuurlijk vanzelfsprekend. Eet smakelijk!

Duur: 5 uur
Inclusief: transfers en maaltijdMinimaal 2 personen - Prijs ca. 1200 THB per persoon

Meer info

Minder info

Fietsen Chiang Mai Thailand

Chiang Mai - Ontdek Noord-Thailand per fiets

Een unieke manier om het platteland rondom Chiang Mai beter te leren kennen is per fiets. Het noorden van Thailand is een stuk koeler dan Bangkok en zodra u de stad uit bent, zult u genieten van de rust. Onderweg ziet u hoe er gewerkt wordt op het la...

Een unieke manier om het platteland rondom Chiang Mai beter te leren kennen is per fiets. Het noorden van Thailand is een stuk koeler dan Bangkok en zodra u de stad uit bent, zult u genieten van de rust. Onderweg ziet u hoe er gewerkt wordt op het land, kinderen in de Mae Ping rivier spelen en drinken we een drankje in een van de dorpjes. We bezoeken onder andere tempels, ruïnes, het McKean rehabilitation center, een basisschool en een lokale bakkerij. Een hele relaxte ochtend, waarbij een ander stukje Thailand zal zien.

Duur: 5 uur
Inclusief: Engelssprekende gids, fietsverhuur, helm, lokale maaltijd, snack en water
Exclusief: Transfers en fooi.
Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Prijs ca. 1150 THB per persoon
Kinderen

Meer info

Minder info

Doi Suthep Chiang Mai Thailand

Chiang Mai - Halve dag Doi Suthep

Vroeg in de ochtend vertrekt u voor een mooie excursie naar het prachtige Pui Nationaal Park waarin Doi Suthep is gelegen. U zult de ochtend beginnen met een bezoek aan het ​​observatorium waar u met uw gids een korte wandeling maakt door de natuur m...

Vroeg in de ochtend vertrekt u voor een mooie excursie naar het prachtige Pui Nationaal Park waarin Doi Suthep is gelegen. U zult de ochtend beginnen met een bezoek aan het ​​observatorium waar u met uw gids een korte wandeling maakt door de natuur met prachtige eikenbomen. Uw gids zal uitleg geven over de verschillende soorten bos in het nationale park waarna u de Wat Pratat Doi Suthep Tempel bezoekt, de meest beroemde tempel van Chiang Mai. In de tempel zult u een zegen van de monnik krijgen, een hele unieke ervaring! Na dit bezoek wandelen we naar het nationale hoofdkwartier van het park, waar we even stoppen bij de boomkwekerij van Forru, het restauratieprogramma van de universiteit van Chiang Mai. U zult het opmerkelijke verhaal van de reuze grote vijgenboom horen en genieten van de torenhoge bomen, wilde bananenbomen, varens en diverse palmen. Aan het einde van de ochtend keert u terug in uw hotel.

Duur: ca. 4,5 uur
Vertrek: 08.30 - 13:00
Inclusief: Engelssprekende gids, transfer van en naar uw hotel en entreegelden
Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van join in.Minimaal 2 personen - Prijs ca. 1564 THB per persoon

Meer info

Minder info

th_al_doiithadom.jpg

Chiang Mai - Doi Inthanon National Park

Vandaag vertrekt u al vroeg naar het Doi Inthanon National Park, met de hoogste berg van Thailand (2776m). Het park beschikt over de grootste diversiteit van plantensoorten en vogelsoorten en heeft een aantal prachtige watervallen. Vandaag bezoeken w...

Vandaag vertrekt u al vroeg naar het Doi Inthanon National Park, met de hoogste berg van Thailand (2776m). Het park beschikt over de grootste diversiteit van plantensoorten en vogelsoorten en heeft een aantal prachtige watervallen. Vandaag bezoeken we de Sirintharn en Vatchirathan watervallen op onze wandeling door dit ongerepte nevelwoud. Op weg naar de top van Doi Inthanon leert u over de landbouwtechnieken van de hilltribe mensen aan het Koninklijk Royal Project. Op deze unieke plek zullen we tevens genieten van een welverdiende lunch.

Duur: 07.30 - 18.30 uur
Inclusief: Transfers, Engelssprekende gids, entreegelden en lunch
Deze excursie wordt op privé basis uitgevoerd.Minimaal 2 deelnemers - Prijs ca. 3198 THB per persoon
Minimaal 3 deelnemers - Prijs ca. 2372 THB per persoon
Minimaal 6 deelnemers - Prijs ca. 1546 THB per persoon

Meer info

Minder info

Chiang Mai E-bike Tour

Chiang Mai - Chiang Mai E-bike Tour

Maak een geweldige rit door het prachtige, heuvelachtige landschap rond Chiang Mai. Er wordt voornamelijk op verharde wegen gefietst. De focus ligt op de fietservaring op onze E-bikes en het zien van interessante plekken onderweg, zoals rijstvelden,...

Maak een geweldige rit door het prachtige, heuvelachtige landschap rond Chiang Mai. Er wordt voornamelijk op verharde wegen gefietst. De focus ligt op de fietservaring
op onze E-bikes en het zien van interessante plekken onderweg, zoals rijstvelden, mooie uitzichten en enkele dorpjes die we doorkruisen. Op ons avontuur passeren en bezoeken we ook Wat Ban Pong, Royal Flora en Wat Ton Kwen. Neem comfortabele kleding en stevige schoenen mee.

Vertrek: 07:30
Duur: ca. 5 uur
Inclusief: E-bike, fietshelm, Engelssprekende gids, transfer, lunch, water en verzekering.
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap.

* Let op: voor deze excursie dient u minimaal 150cm te zijn. Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1500 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Chiang Mai Vespa Tour

Chiang Mai - Chiang Mai Vespa Tour

Deze tour laat u het nachtleven van Chiang Mai zien door de ogen van een local! We halen u met een Vespa op bij het hotel en rijden door een doolhof van straatjes en woonwijken van Chiang Mai. Uw gids leidt u naar een levendig restaurant weggestopt v...

Deze tour laat u het nachtleven van Chiang Mai zien door de ogen van een local! We halen u met een Vespa op bij het hotel en rijden door een doolhof van straatjes en woonwijken van Chiang Mai. Uw gids leidt u naar een levendig restaurant weggestopt van de toeristische route, waar u smult van lekkernijen en een welkomstdrankje tussen de lokale bevolking. Rijdt verder door de straten van de stad naar een levendige voedselmarkt waar u langs de kleurrijke kraampjes op zoek gaat naar een regionale lekkernij. Daarna is het tijd voor een hands-on culinaire ervaring! Trek een schort aan, pak een vijzel en stamper en maak samen met uw gids een geliefd Noord-Thais gerecht. Terug op de Vespa's gaat onze Chiang Mai nachttour verder langs de oevers van de Ping rivier, een levendig gebied vol met bars en restaurants. We maken een stop bij een lokale favoriet voor een proeverij van verschillende Thaise gerechten. Geniet van een verscheidenheid aan smaken en een koud drankje. Onze Vespa tour eindigt met een slaapmutsje in een live muziekbar, waar Chiang Mai's beste lokale talent elke avond speelt voor een enthousiaste menigte.

Vertrek: 18:00
Duur: ca. 4 uur
Inclusief: Engelssprekende gids, transfer en eten & drinken
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 3171 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Elephant Parade

Chiang Mai - Elephant Parade

Deze ochtend brengt u een bezoek aan Elephant Parade, gelegen bij de Ping rivier. Het vriendelijke personeel van Elephant Parade zal u begroeten voor een rondleiding. U start in de foyer van het museum waar u meer leert over Elephant Parade, de kunst...

Deze ochtend brengt u een bezoek aan Elephant Parade, gelegen bij de Ping rivier. Het vriendelijke personeel van Elephant Parade zal u begroeten voor een rondleiding. U start in de foyer van het museum waar u meer leert over Elephant Parade, de kunstenaars en de beroemdheden. Ontdek het unieke karakter van de prachtige Aziatische olifant en leer over het belang van het behoud van olifanten. Geniet van leuke weetjes over olifanten, lees een verhalenboek of geniet van de filmzaal.
Na het museum bezoekt u de studio, waar u een kijkje achter de schermen krijgt bij het productieproces. U bent getuige van de verschillende processen, ervaart hoe de handgemaakte Elephant Parade replica's worden gemaakt en krijgt de kans om hun getalenteerde kunstenaars te ontmoeten. Stel uw creatieve vaardigheden op de proef door uw eigen olifant van 10 cm op miniatuurformaat te ontwerpen met een workshop olifant schilderen. Acrylverf op waterbasis wordt gebruikt om het perfecte souvenir of cadeau te maken dat u mee naar huis kunt nemen. De kunstenaars ter plekke zijn er om u te begeleiden en u wat trucjes te geven om uw olifant te laten opvallen! Neem tot slot de tijd om rond te dwalen in de prachtige tuin met levensgrote babyolifantstandbeelden. Knuffel ze, neem een foto met uw favorieten en geniet van de geluiden van tropisch Thailand in het omringende groen.

Vertrek: 9:00 of 13:00
Duur: Ca. 3 uur
Inclusief: Transfer, Engelssprekende gids en een olifantje om zelf te schilderen
Exclusief: Maaltijden en fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op privébasisMinimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 2036 THB per persoon.
Minimaal 3 deelnemers – Prijs: ca. 1593 THB per persoon.
Minimaal 4 deelnemers – Prijs: ca. 1151 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Phoenix Zipline

Chiang Mai - Phoenix Zipline

Snel zwevend door de lucht aan een tokkelbaan met de jungle aan beide zijden, terwijl u voorbij vliegt laat u de drukke wereld achter zich en dompelt u zich onder in de jungle. Rondom het tokkelbaanparcours hangen platforms hoog in de bomen met een ...

Snel zwevend door de lucht aan een tokkelbaan met de jungle aan beide zijden, terwijl u voorbij vliegt laat u de drukke wereld achter zich en dompelt u zich onder in de jungle. Rondom het tokkelbaanparcours hangen platforms
hoog in de bomen met een spectaculair uitzicht over de jungle en rijstvelden langs de Mae Ram rivier
ver beneden u. Dit is het startpunt en de landingszone voor veel van onze tokkelbanen.
We raden aan om lange mouwen, een lange broek en sportschoenen te dragen. Vergeet de zonnebrand en insectenspray niet.

Let op!
Leeftijd: 6 - 65 jaar
Max. gewicht: 120 KG
Min. lengte: 120 cm

Vertrek: 09:00 of 13:00
Duur: Ca. 4 uur
Inclusief: Handschoenen, maaltijd, flesje water, transfer en eerste hulp verzekering
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap.

Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1800 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

King Kong Zipline Extreme

Chiang Mai - King Kong Zipline Extreme

De langste en hoogste zipline in Azië! Daag uzelf uit met een in totaal 3.600 meter lange zipline over het bos van de Chiang Mai bergen. Test uw skills op verschillende platforms waaronder bruggen, netten en wenteltrappen. De ziplines hebben hoogtes...

De langste en hoogste zipline in Azië!
Daag uzelf uit met een in totaal 3.600 meter lange zipline over het bos van de Chiang Mai bergen. Test uw skills op verschillende platforms waaronder bruggen, netten en wenteltrappen. De ziplines hebben hoogtes die verschillen van 400 meter tot wel 1200 meter. King Kong Zipline Extreme is een spannende en leuke ervaring die u moet proberen! We raden aan om een zonnebril, lange mouwen, een lange broek en sportschoenen te dragen. Vergeet de zonnebrand en insectenspray niet.

Let op!
Leeftijd: 10 - 65 jaar
Max. gewicht: 120 KG
Min. lengte: 120 cm

Vertrek: 07:00 of 12:00
Duur: Ca. 7 uur
Inclusief: Extreme programma, handschoenen, maaltijd, Thais buffet, flesje water, transfer en eerste hulp verzekering
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 2200 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

Sam Roi Yot Nationaal Park

Hua Hin - Sam Roi Yot Nationaal Park

Op ongeveer 40 minuten rijden ten zuiden van Hua Hin ligt Sam Roi Yod National Park. Het park staat bekend om de berg met 300 pieken. Onze tour begint bij het hotel en gaat verder naar het park. We beginnen met het nemen van een vissersboot van Ban P...

Op ongeveer 40 minuten rijden ten zuiden van Hua Hin ligt Sam Roi Yod National Park. Het park staat bekend om de berg met 300 pieken. Onze tour begint bij het hotel en gaat verder naar het park. We beginnen met het nemen van een vissersboot van Ban Pu door het kanaal en stappen uit op het prachtige strand waar we een wandeling maken naar de Tham Phraya Nakhon grot. De grot heeft een groot gat, waardoor een lichtschacht komt die de groei van verschillende soorten planten mogelijk maakt. Phra Thi Nang Khuha Kharuhat, een paviljoen in Thaise stijl, geeft de grot de meest aantrekkelijke aanblik en is het symbool van Prachuap Khiri Khan geworden. Het is een gebouw met vier torens dat voor het eerst werd gebouwd in Bangkok in 1890 tijdens het bewind van koning Rama V. Terug op het strand lunchen we en brengen we wat tijd door om te ontspannen, voordat we teruggaan naar Hua Hin. Op de terugweg maken we een stop bij een ananasplantage en proeven de verse ananas langs de kant van de weg.

Vertrek: 08:30
Duur: Ca. 6,5 uur
Inclusief: Transfer, lunch, Engelssprekende gids, parkentree en verzekering
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1900 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

Chiang Rai, Hall of Opium

Chiang Rai - Hall of Opium

Hall of Opium is een museum met een combinatie van een tentoonstelling en multimedia. De tentoonstelling laat alle aspecten van het verhaal van opium zien, beginnend bij de geschiedenis van de Gouden Driehoek, de oorsprong van opium, de opiumoorlog, ...

Hall of Opium is een museum met een combinatie van een tentoonstelling en multimedia. De tentoonstelling laat alle aspecten van het verhaal van opium zien, beginnend bij de geschiedenis van de Gouden Driehoek, de oorsprong van opium, de opiumoorlog, opiumkrijgers, drugssmokkelaars, opiumeffecten, de strijd tegen opium, tot rehabilitatie van de levensomstandigheden van de mensen die in het midden van de Gouden Driehoek wonen, de voormalige wereldwijd beruchte drugshandelzone.

Vertrek: 8:30
Duur: ca. 3 uur
Inclusief: Transfer, Engelsprekende gids, water
Exclusief: Overige drankjes en fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op privébasis.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1800 THB per persoon.
Minimaal 3-5 deelnemers – Prijs: ca. 1350 THB per persoon.
Minimaal 6-9 deelnemers – Prijs: ca. 900 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

Chiang Rai, Chui Fong Theeplantage

Chiang Rai - Chui Fon Theeplantage

Een van de populairste toeristische attracties in het noorden van Thailand is de prachtige Chui Fong Tea Plantation. De plantage is gelegen in de bergachtige regio Chiang Mai. De theeplantage staat niet alleen bekend om de heerlijke thee, maar ook om...

Een van de populairste toeristische attracties in het noorden van Thailand is de prachtige Chui Fong Tea Plantation. De plantage is gelegen in de bergachtige regio Chiang Mai. De theeplantage staat niet alleen bekend om de heerlijke thee, maar ook om de pittoreske, terrasvormige en uitgestrekte theevelden. Het klimaat is ideaal voor de theeplanten en de groei van hoge kwaliteit thee. Ervaar de theeproductie van dichtbij en leer meer over de theeproductie. De geur van thee, in combinatie met het prachtige uitzicht op de velden en omliggende bergen en valleien, maakt het een ervaring die uw bezoek aan de plantage verder verrijkt.

Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1800 THB per persoon.
Minimaal 3-5 deelnemers – Prijs: ca. 1200 THB per persoon.
Minimaal 6-9 deelnemers – Prijs: ca. 600 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

Chiang Rai, kookles

Chiang Rai - Suwannee Thaise Kookles

Thailand staat wereldwijd bekend om zijn uitstekende keuken. Daarom is het heel interessant om de kans te krijgen om zelf een aantal heerlijke recepten te leren koken en je pas verworven kennis mee naar huis te nemen om indruk te maken op je familie ...

Thailand staat wereldwijd bekend om zijn uitstekende keuken. Daarom is het heel interessant om de kans te krijgen om zelf een aantal heerlijke recepten te leren koken en je pas verworven kennis mee naar huis te nemen om indruk te maken op je familie en vrienden. De leuke en interactieve lessen, onder leiding van een chef-kok met meer dan 20 jaar ervaring, stellen je niet alleen in staat om een expert aan het werk te zien, maar ook om het zelf te proberen. Doe handige tips op en maak een paar authentieke, smakelijke Thaise gerechten. Wat ook bij de kookles hoort, is een uitstapje naar de lokale markt. Hier kunt u de rauwe ingrediënten selecteren en proeven.

Vertrek: 19:30
Duur: ca. 4,5 uur
Inclusief: Transfer, rondleiding, snacks en water
Exclusief: Overige drankjes en fooien

Let op, deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1920 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Chiang Rai, Gouden Driehoek

Chiang Rai - Gouden Driehoek, Doi Tung en Mae Sai Markt

We starten de dag met een bezoek aan Doi Tung. Doi Tung maakt deel uit van de Gouden Driehoek en staat bekend om zijn prachtige natuur en culturele bezienswaardigheden. U kunt hier de weelderige tuinen verkennen en meer te weten komen over de royale ...

We starten de dag met een bezoek aan Doi Tung. Doi Tung maakt deel uit van de Gouden Driehoek en staat bekend om zijn prachtige natuur en culturele bezienswaardigheden. U kunt hier de weelderige tuinen verkennen en meer te weten komen over de royale geschiedenis van het gebied. Hier brengen we tevens een bezoek aan de Mae Fah Luang bloementuinen en de Mae Sai markt met een divers assortiment traditionele kleding, ambachten en souvenirs. Vervolgens rijden we naar de Gouden Driehoek, waar Thailand, Laos en Myanmar samenkomen. Hier lunchen we in een lokaal restaurant. Een kort bezoek aan Tachileik in Myanmar of een korte boottocht op de Maekong is hier mogelijk. Let op, de kosten voor de grensovergang zijn hierbij voor eigen rekening.

Vertrek: 08:00
Duur: ca. 9 uur
Inclusief: Transfer, Engelsprekende gids, entreegelden, water en lunch
Exclusief: Drankjes en fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op privébasis.


Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 2800 THB per persoon.
Minimaal 3-5 deelnemers – Prijs: ca. 2100 THB per persoon.
Minimaal 6-9 deelnemers – Prijs: ca. 1800 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

Ayutthaya, fietstour

Ayutthaya - Fietstour Ayutthaya

Onze fietstocht begint bij Pom Phet, één van de zestien historische vestingen in Ayutthaya. We verkennen lokale buurten en fietsen langs de zogenaamde Roti Road, waar u kunt genieten van de beroemde "Roti Sai Mai" desserts. Via het Somdet Phra Srinak...

Onze fietstocht begint bij Pom Phet, één van de zestien historische vestingen in Ayutthaya. We verkennen lokale buurten en fietsen langs de zogenaamde Roti Road, waar u kunt genieten van de beroemde "Roti Sai Mai" desserts. Via het Somdet Phra Srinakarinda Park fietsen we naar Chedi Phra Si Suriyothai, een gedenkteken voor de eerste heldin van Thailand. Vervolgens bewonderen we de rivier en het dagelijks leven van de lokale bevolking. Hierna verkennen we het UNESCO Werelderfgoed Ayutthaya Historisch Park met zijn oude tempelruïnes. Hoogtepunten zijn Wat Phra Sri Sanphet en Wat Mahathat met zijn iconische Boeddha-hoofd. We sluiten af met een wandeling door de levendige Chao Phrom Markt en nemen een veerboot terug naar ons startpunt.

Vertrek: 13:00
Duur: ca. 4 uur
Inclusief: Transfer, Engelsprekende gids, fiets en helm, Entreegelden Wat Mahathat en Wat Phra Sri Sanphet, Thaise snack, ferry, water en soft drinks, verzekering.
Exclusief: Overige drankjes en fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1650 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

th_al_khaosoktrekking.jpg

Khao Sok Nationaal Park - Trekking door Khao Sok National Park (halve dag)

Na het ontbijt vertrekt u over verharde maar ook onverharde wegen naar Khao Sok Nationaal Park waar uw gids u zal begroeten. Samen met deze lokale gids maken we een mooie wandeling door het regenwoud met torenhoge oude bomen, waar de kans op het ‘spo...

Na het ontbijt vertrekt u over verharde maar ook onverharde wegen naar Khao Sok Nationaal Park waar uw gids u zal begroeten. Samen met deze lokale gids maken we een mooie wandeling door het regenwoud met torenhoge oude bomen, waar de kans op het ‘spotten’ van felgekleurde neushoornvogels en apen u direct laten voelen wat een bijzonder stukje Thailand dit is. Halverwege de wandeling maakt u een stop aan de Bang Hau Rad rivier om te genieten van een heerlijk kopje bamboe koffie, water en fruit. Hierna wandelen we op een rustig tempo door om tegen 12.00 uur weer terug te zijn in de accommodatie.

Het is een lichte trekking waarbij u ca. 3 uur wandelt. Wanneer het regenseizoen is kunnen de paden wat modderig zijn.

Duur: 08.00 - 12.00 uur
Deze excursie wordt uitgevoerd op privé basis.
Inclusief: Transfers, lunch en Engelssprekende gids

U wordt aangeraden de volgende benodigdheden mee te nemen:
Handdoek
Badkleding
Korte- en lange broek
Wandelschoenen (kunnen nat worden)
Zonnebrand
Minimaal 1 deelnemer - Prijs ca. 2900 Bath per persoon
Minimaal 2 deelnemers - Prijs ca. 1600 Bath per persoon
Minimaal 3 deelnemers - Prijs ca. 1550 Bath per persoon
Minimaal 6 deelnemers - Prijs ca. 1450 Bath per persoon

Meer info

Minder info

th_al_khaosokkayak.jpg

Khao Sok Nationaal Park - Kanotocht Khao Sok

Deze excursie wordt aangeboden door locals die graag de pracht van hun leefomgeving delen. Doe een kanotocht over de Khao Sok rivier en kano langs sterke kliffen. Kijk af en toe even in het water om de gekleurde scholen vissen te zien zwemmen. Tijden...

Deze excursie wordt aangeboden door locals die graag de pracht van hun leefomgeving delen. Doe een kanotocht over de Khao Sok rivier en kano langs sterke kliffen. Kijk af en toe even in het water om de gekleurde scholen vissen te zien zwemmen. Tijdens de tocht wordt er gestopt om in het verfrissende water te zwemmen. Uw lokale gids zal u onderweg wijzen op de fel gekleurde vogels, apen op de kant en misschien wel hier en daar wat slangen in de boom. Let dus goed op. Na afloop wordt u weer bij uw hotel afgezet.

Duur: 09:00 - 12:00
Inclusief: gids
Exclusief: lunch en fooien

Deze excursie is te boeken van juni t/m november
Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Minimaal 1 persoon: Prijs ca. 750 THB per persoon

Meer info

Minder info

th_al_khaosoktubing.jpg

Khao Sok Nationaal Park - Tuben Khao Sok

U wordt opgehaald bij uw hotel voor een leuke en actieve ochtend. Bij de rivier aangekomen wordt u geinstrueerd over het tuben. Daarna kan de pret beginnen en kunt u lekker tuben over de rivier. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om lekker even te z...

U wordt opgehaald bij uw hotel voor een leuke en actieve ochtend. Bij de rivier aangekomen wordt u geinstrueerd over het tuben. Daarna kan de pret beginnen en kunt u lekker tuben over de rivier. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om lekker even te zwemmen in de Khao Sok Rivier en lekker even van de omgeving te genieten. Daarna wordt u weer bij uw hotel afgezet.

Duur: 09.00 - 12.00 uur
Inclusief: transfer, verzekering
Exclusief: lunch en fooien

Deze excursie is te boeken van juni t/m november
Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Prijs ca. 600 THB per persoon

Meer info

Minder info

+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.

+- Reisleiding

+Open-Sluiten

In Thailand reist u met een Nederlandssprekende reisbegeleider en Engelssprekende, lokale gids. Onze reisbegeleider is al jaren woonachtig in Thailand en heeft hierdoor ook een schat aan kennis over het land, de geschiedenis, lokale tradities en de actualiteit. Ons team is al jaren werkzaam in het toerisme. Niet alleen zullen zij zorgdragen dat de reis zo optimaal mogelijk verloopt, zijn zij uw eerste aanspreekpunt bij vragen, maar zullen zij er vooral voor zorgen dat u alle facetten van Thailand leert kennen. Uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor het boeken van optionele excursies tijdens de reis en leuke tips om te gaan lunchen en dineren Wij weten hoe belangrijk een reisleider is voor het welslagen van uw rondreis. NRV stelt dan ook hoge eisen aan al haar reisbegeleiders. Belangrijke criteria bij het selecteren van reisbegeleiders door NRV, of onze lokale partners, zijn: ruime reiservaring, ervaring in het omgaan met Nederlandstalige groepen en diepgaande kennis van het land.

Wat onze reizigers vinden

Het was een prachtige reis! We hebben enorm veel bijgeleerd over Thailand en elke dag hebben we volop genoten. Na deze reis kwamen we met zoveel ervaringen en herinneringen thuis alsof we meer dan een maand weggeweest zijn. Een enorme dankjewel aan N ...

Het was een prachtige reis! We hebben enorm veel bijgeleerd over Thailand en elke dag hebben we volop genoten. Na deze reis kwamen we met zoveel ervaringen en herinneringen thuis alsof we meer dan een maand weggeweest zijn. Een enorme dankjewel aan Nick en Pete!

Meer info >

Minder info >

10

Van Riel, groepsreis Beleef Klassiek Thailand

Een erg mooie kennismaking met het fantastische land en de erg vriendelijke inwoners van Thailand. De reis is zeer divers waardoor er voor iedereen wel iets te doen is! Hotels waren allemaal prima. Schoon en goed verzorgd. Zeker een aanrader om kenni ...

Een erg mooie kennismaking met het fantastische land en de erg vriendelijke inwoners van Thailand. De reis is zeer divers waardoor er voor iedereen wel iets te doen is! Hotels waren allemaal prima. Schoon en goed verzorgd. Zeker een aanrader om kennis te maken met dit mooi land!

Meer info >

Minder info >

9

Wessels, privéreis Island Hopping Phuket

28 dagen Relaxt Noord- & Zuid-Thailand : altijd de beste prijs
Retourvluchten
Luchthavenbelastingen en brandstofheffing

Inclusief

Ruimbagage (zie Praktische informatie)
Handbagage (zie Praktische informatie)
Ruimbagage binnenlandse vluchten 20kg
Binnenlandse vlucht Chiang Rai – Bangkok
Rondreis per luxe airco touringcar t/m dag 9
Vervoer per minibus van dag 10 t/m 23
Nederlandssprekende reisleiding van dag 2 t/m dag 22
Engelssprekende gids op dag 2, 3 t/m 10, 13, 15 t/m 17 en 20
Nachttrein Bangkok – Chiang Mai in airco slaapcouchette
Dagtrein Hua Hin – Surat Thani
Overnachtingen in verzorgde middenklasse hotels
Iedere dag ontbijt (behalve dag 10)
4x lunch en 2x diner
Entreegelden volgens programma
Fietstour door Bangkok
Bezoek UNESCO Wereldergoed Ayutthaya
Per longtailboot de Chao Phraya rivier
Bezoek aan Don Rak ereveld en Thailand-Birma Railway Centre
Bezoek aan ‘Bridge over River Kwai’
Korte rit over Birma spoorlijn
Bezoek aan Worarot markt per traditionele ‘songtaew’
Bezoek theeplantage in Doi Maesalong
Bezoek aan de Wat Rong Khun ‘witte tempel’ in Chiang Rai
Bezoek aan de Wat Rong Suea Ten ‘blauwe tempel’ in Chiang Rai
Heerlijke stranddagen in Hua Hin
Logeren nabij Khao Sok National Park
Heerlijke stranddagen in een fijn hotel op Phuket (okt-mrt)/ Koh Samui (april/sept)

Exclusief

Eventuele optionele excursies (zie Extra's)
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
Reserveringskosten: € 35 per boeking
SGR bijdrage: € 5 per persoon

Minimaal aantal deelnemers: 15 Maximaal aantal deelnemers: 26

+- Upgraden

( 1 optie )+Open-Sluiten

> Extra genieten? Trakteer uzelf

Meer luxe en comfort tijdens het strandverblijf van uw rondreis? Kies dan voor een luxer hotel tijdens uw strandverblijf. De meerprijs op de vertrekdatum van uw keuze vindt u door te klikken op ‘boek nu’ onder ‘data & prijzen’. Daar kunt u ook boeken.

th_ac_katathani.jpg

Phuket

-

Katathani Phuket Beach Resort & Spa

Vijfsterren

Een geweldig mooi resort! De perfecte locatie voor een ultieme strandvakantie. Het hagelwitte strand en de azuurblauwe zee zijn daarnaast prachtig, echt een plaatje…

per persoonvanaf 60
84
4
24
1

Lees meerSluit meer info

Een geweldig mooi resort! De perfecte locatie voor een ultieme strandvakantie. Het hagelwitte strand en de azuurblauwe zee zijn daarnaast prachtig, echt een plaatje…

Ligging

Het resort ligt in Kata Noi, door een heuvel gescheiden van Kata centrum. Het hotel biedt een shuttleservices naar Patong Beach en Phuket stad (tegen een kleine vergoeding). De internationale luchthaven van Phuket ligt op circa 1 uur rijden. Het resort ligt aan een lang gerekt strand waarnaast de grote ruime tuin is gelegen met hoge wuivende palmbomen. Hiertussen liggen meerdere, perfect onderhouden, zwembaden. U kunt ontspannen op de ligbedden die door de tuin, langs het zwembad en langs het strand staan. Het hotel is verdeeld in twee delen over een groot gebied, zodat het nooit erg druk overkomt en u zelf kunt bepalen waar u de dag door wilt brengen.

Kamers

Wij bieden verschillende kamertypes aan:

Deluxe (Bhuri wing)
Deze kamers zijn driehoekig van vorm en ingericht in Thaise stijl. De kamers beschikken over een eigen balkon, gratis WiFi, TV, minibar, kluisje, airco, koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met douche/bad, toilet, föhn en gratis toiletartikelen.

Junior Suite (Thani Wing)
De Junior suites zijn ingericht in Thaise stijl en bidet vanaf het balkon (gedeeltelijk) uitzicht op de Andamanse Zee. De kamer beschikken over gratis WiFi, TV, minibar, kluisje, airco, koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met aparte douche, bad, toilet, föhn en gratis toiletartikelen.

Faciliteiten

Het resort is van alle gemakken voorzien. Laat uw zintuigen prikkelen in één van de 6 eetgelegenheden waar u naast de Thaise keuken ook Mediterraanse, Westerse en voortreffelijke Seafood gerechten en BBQ’s vindt, vaak onder begeleiding van heerlijke livemuziek. De zwembaden liggen verspreid door de tuinen en beschikken over ligbedden, parasols en een handdoekservice. Daarnaast heeft het resort twee recepties, lobby’s, gratis WiFi in openbare ruimtes, verschillende barretjes, bibliotheek, diverse winkels en een eigen avondmarkt (niet dagelijks), twee fitnessruimtes, spelletjeskamer, tennisbanen, tafeltennis, yoga, watersporten (tegen betaling) en een waanzinnige spa om u lekker te laten verwennen met verschillende massages en spabehandelingen.

9

22-07-2019

Net, comfortabel, afwisseling, eten heel goed.

10

13-05-2018

Prachtig gelegen op phuket, strand is heel dichtbij, schoon en heerrlijk rustig (privé). Stadje op loop afstand. Phuket Patong is ca 20 minuten met taxi, maar zeker geen "must have seen" Hotel is zeer zeker aan te bevelen, zeker als je weet wat het standaard hotel van deze reis is.

9

09-05-2019

Erg goed hotel zou eigenlijk als standaard eindhotel moeten worden opgenomen, niet als optionele upgrade

9

18-02-2019

Kamer die we via NRV hadden geboekt hebben we ter plaatste nog opgewaardeerd naar een kamer met zeezicht, 50 m van het stand. Uitstekend hotel met veel faciliteiten en prima ontbijt.

Sluit meer info

+- Extra's

( 24 opties )+Open-Sluiten

> Meer comfort en extra's tijdens de reis?

( 1 van 24 opties )

Het is mogelijk om tijdens deze reis nog meer te beleven. Onze groepsrondreis door Thailand is al zeer compleet, maar toch bieden wij een ruime keuze aan optionele excursies die u meestal ter plekke kunt boeken. Geeft u de voorkeur aan vliegen voor dit traject, dan stapt u niet in de trein, maar in het vliegtuig. U heeft meer tijd in Chiang Mai want we boeken er een extra nacht voor u. Klik op boeken bij ‘data & prijzen’ en u ziet precies wat de kosten zijn.

Optionele vlucht Bangkok – Chiang Mai, incl. extra overnachting Bangkok

Optionele vlucht Bangkok – Chiang Mai, incl. extra overnachting Bangkok

Wanneer u liever vanaf Chiang Mai naar Bangkok vliegt i.p.v. de nachttrein, is dat mogelijk. U wordt op dag 5 naar het vliegveld van Bangkok gebracht en verblijft 1 nacht langer in...

v.a.165

Bekijk meer infoSluit meer info

Wanneer u liever vanaf Chiang Mai naar Bangkok vliegt i.p.v. de nachttrein, is dat mogelijk. U wordt op dag 5 naar het vliegveld van Bangkok gebracht en verblijft 1 nacht langer in Chiang Mai.

Excursies (ter plaatse boeken en betalen)

( 2 t/m 23 van 23 opties )

th_al_chaoprayadinner.jpg

Bangkok - Dinner Cruise op de Chao Praya

Vanavond genieten we van een onvergetelijk diner cruise op de Chao Praya, de ‘Rivier van de Koningen’. We nemen u mee op een reis door de Thaise geschiedenis, cultuur en gastronomie in een romantische sfeer. Vanaf de Icon Siam Pier passeert u een aan...

Vanavond genieten we van een onvergetelijk diner cruise op de Chao Praya, de ‘Rivier van de Koningen’. We nemen u mee op een reis door de Thaise geschiedenis, cultuur en gastronomie in een romantische sfeer. Vanaf de Icon Siam Pier passeert u een aantal van de meest iconische monumenten van de hoofdstad. Dit alles onder het genot van een heerlijk buffet en live muziek. Rond de klok van 21:00 uur leggen we weer aan en kunt u op eigen gelegenheid Bangkok verder ontdekken of terug gaan naar uw hotel.

Duur: 2 uur
Inclusief: welkomstdrankje, internationaal buffet met koffie, thee en water, live muziek
Exclusief: transfers, andere drankjes, fooi
Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Minimaal 2 personen - Prijs ca. 1900 THB per persoon
Kinderen

Meer info

Minder info

th_al_klongtour.jpg

Bangkok - Klong Tour Bangkok

Vanuit uw hotel wordt u opgehaald door een Engelssprekende gids en reist u met het openbaar vervoer naar de Chao Praya Rivier om vervolgens in de beroemde longtail boten te stappen en een fascinerende klong tour te maken van ongeveer een uur. De omge...

Vanuit uw hotel wordt u opgehaald door een Engelssprekende gids en reist u met het openbaar vervoer naar de Chao Praya Rivier om vervolgens in de beroemde longtail boten te stappen en een fascinerende klong tour te maken van ongeveer een uur. De omgeving is zeer schilderachtig: we zien hoe een groot gedeelte van de lokale bevolking van Bangkok woont en leeft. We zien houten huizen en winkelpanden die op palen boven het water zijn gebouwd, mensen die de was doen en kinderen die in het water spelen. Aan het einde van de tocht gaan we terug naar ons hotel.

Duur: 3 uur
Inclusief: boot en transport (openbaar vervoer) van en naar uw hotel.
Exclusief: maaltijden en fooi.
Deze excursie wordt op privébasis uitgevoerd.
Minimaal 2 personen - Prijs ca. 1844 THB per persoon
Minimaal 3-5 personen - Prijs ca. 1313 THB per persoon

Meer info

Minder info

Wat Phra Kaew

Bangkok - Stadstour Bangkok

Vandaag ontdekt u de culturele hoogtepunten van Bangkok. In de ochtend wordt u bij het hotel opgehaald door de gids voor een ritje met het openbaar vervoer naar Rattanakosin, ook wel de 'Oude Stad' genoemd. Hier vindt u het rijkelijk versierde Grand ...

Vandaag ontdekt u de culturele hoogtepunten van Bangkok. In de ochtend wordt u bij het hotel opgehaald door de gids voor een ritje met het openbaar vervoer naar Rattanakosin, ook wel de 'Oude Stad' genoemd. Hier vindt u het rijkelijk versierde Grand Palace en het enorme tempelcomplex Wat Pho. Geniet van een prachtig uitzicht op het centrum van Bangkok voordat u de boot neemt naar de trots van Thailand: The Grand Palace en Wat Phra Kaew. Dit is waar de beroemde Smaragdgroene Boeddha is gehuisvest. Maak vervolgens een tuk-tuk-rit naar Wat Pho, bekend om zijn enorme liggende Boeddha. Na de lunch in een lokaal restaurant gaat de reis verder naar Wat Arun of beter bekend als de Tempel van de Dageraad. Het is een van de meest opmerkelijke bezienswaardigheden in heel Bangkok vanwege de briljante architectuur en het fijne vakmanschap.

Vertrek: 08:30
Duur: ca. 4.5 uur
Inclusief: Transfer openbaar vervoer, Engelssprekende gids, entreegelden en lunch
Exclusief: Fooi en eigen uitgaven

Deze excursie wordt op privébasis uitgevoerd.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 2281 THB per persoon.
Minimaal 3-5 deelnemers – Prijs: ca. 2000 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Erawan Waterval

Kanchanaburi/River Kwai - Bezoek de Erawan-waterval

U wordt opgehaald bij je hotel voor een bezoek aan de Erawan waterval. De belangrijkste bezienswaardigheid van het park, is de Erawan waterval met smaragdgroene vijvers en 7 'trappen'. Behalve de waterval zijn er ook verschillende indrukwekkende grot...

U wordt opgehaald bij je hotel voor een bezoek aan de Erawan waterval. De belangrijkste bezienswaardigheid van het park, is de Erawan waterval met smaragdgroene vijvers en 7 'trappen'. Behalve de waterval zijn er ook verschillende indrukwekkende grotten in het park te vinden. Sommige dieper in het park, sommige langs de wegen rond het park. Het park en de watervallen zijn vernoemd naar de driekoppige, witte olifant uit de hindoeïstische mythologie. Er wordt gezegd dat de top van de watervallen op een olifantenhoofd lijkt. De omringende bergen beschermen het park tegen de oostelijke moesson, waardoor er minder regen valt dan in andere beboste gebieden verder naar het westen. Na een verfrissing bij de waterval is het tijd om afscheid te nemen en terug te gaan naar je hotel of door te gaan naar de volgende bestemming.

Vertrek: 08:00
Duur: Ca. 3 uur
Inclusief: Transfer, Engelssprekende gids, entreegelden
Exclusief: Maaltijden en fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap. Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1400 THB per persoon.
Minimaal 3-5 deelnemers – Prijs: ca. 1150 THB per persoon.
Minimaal 6-9 deelnemers – Prijs: ca. 900 THB per
persoon.
Kinderen


Meer info

Minder info

Somboon Legacy Foundation

Kanchanaburi/River Kwai - Somboon Legacy Foundation

Somboon Legacy is een Nederlandse stichting, opgericht in 2010. Het doel van de stichting is de zorg van Aziatische olifanten ondersteunen met behulp van fondsen, verschillende projecten en vrijwilligers. Tijdens deze dag bezoekt u één van de project...

Somboon Legacy is een Nederlandse stichting, opgericht in 2010. Het doel van de stichting is de zorg van Aziatische olifanten ondersteunen met behulp van fondsen, verschillende projecten en vrijwilligers. Tijdens deze dag bezoekt u één van de projecten, Somboon Legacy Foundation, waar men oude olifanten verzorgt.

Een selectie van de activiteiten:
Observeer de olifanten en leer over hun gewoonten en verleden
Pluk gras en kijk hoe de olifanten dit heerlijke voedsel eten
Kook kleefrijst & maak een fruitsalade voor onze oude olifanten
Leer meer over Mahouts en de authentieke Karen cultuur
Ontdek het unieke interactieve olifantenmuseum, geweldig voor kinderen!
Bezoek onze Poo Paper Factory & maak uw eigen papier
Souvenirwinkel
Bekijk onze olifanten badend in de rivier Kwai Noi

Let op: Tijdens deze excursie is het niet mogelijk om de olifanten aan te raken!

Vertrek: 10:00
Duur: Ca. 6 uur (gehele dag)
Inclusief: Transfer, Engelssprekende gids, entreegelden, luch
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap. Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 3500 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Baan Thai Cooking Class

Chiang Mai - Leer Thais Koken

Er zijn maar weinig landen in de wereld die zich culinair kunnen meten aan Thailand met zijn grote verscheidenheid aan gerechten en heerlijke sauzen. Op de lokale markt worden de verse ingrediënten ingekocht die u voor het koken nodig heeft. Vervolge...

Er zijn maar weinig landen in de wereld die zich culinair kunnen meten aan Thailand met zijn grote verscheidenheid aan gerechten en heerlijke sauzen. Op de lokale markt worden de verse ingrediënten ingekocht die u voor het koken nodig heeft. Vervolgens leert u 4 Thaise gerechten te bereiden, alsmede het koken van Jasmijn- en 'plakrijst'. Dat u het resultaat van uw kookkunsten zelf mag proeven is natuurlijk vanzelfsprekend. Eet smakelijk!

Duur: 5 uur
Inclusief: transfers en maaltijdMinimaal 2 personen - Prijs ca. 1200 THB per persoon

Meer info

Minder info

Fietsen Chiang Mai Thailand

Chiang Mai - Ontdek Noord-Thailand per fiets

Een unieke manier om het platteland rondom Chiang Mai beter te leren kennen is per fiets. Het noorden van Thailand is een stuk koeler dan Bangkok en zodra u de stad uit bent, zult u genieten van de rust. Onderweg ziet u hoe er gewerkt wordt op het la...

Een unieke manier om het platteland rondom Chiang Mai beter te leren kennen is per fiets. Het noorden van Thailand is een stuk koeler dan Bangkok en zodra u de stad uit bent, zult u genieten van de rust. Onderweg ziet u hoe er gewerkt wordt op het land, kinderen in de Mae Ping rivier spelen en drinken we een drankje in een van de dorpjes. We bezoeken onder andere tempels, ruïnes, het McKean rehabilitation center, een basisschool en een lokale bakkerij. Een hele relaxte ochtend, waarbij een ander stukje Thailand zal zien.

Duur: 5 uur
Inclusief: Engelssprekende gids, fietsverhuur, helm, lokale maaltijd, snack en water
Exclusief: Transfers en fooi.
Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Prijs ca. 1150 THB per persoon
Kinderen

Meer info

Minder info

Doi Suthep Chiang Mai Thailand

Chiang Mai - Halve dag Doi Suthep

Vroeg in de ochtend vertrekt u voor een mooie excursie naar het prachtige Pui Nationaal Park waarin Doi Suthep is gelegen. U zult de ochtend beginnen met een bezoek aan het ​​observatorium waar u met uw gids een korte wandeling maakt door de natuur m...

Vroeg in de ochtend vertrekt u voor een mooie excursie naar het prachtige Pui Nationaal Park waarin Doi Suthep is gelegen. U zult de ochtend beginnen met een bezoek aan het ​​observatorium waar u met uw gids een korte wandeling maakt door de natuur met prachtige eikenbomen. Uw gids zal uitleg geven over de verschillende soorten bos in het nationale park waarna u de Wat Pratat Doi Suthep Tempel bezoekt, de meest beroemde tempel van Chiang Mai. In de tempel zult u een zegen van de monnik krijgen, een hele unieke ervaring! Na dit bezoek wandelen we naar het nationale hoofdkwartier van het park, waar we even stoppen bij de boomkwekerij van Forru, het restauratieprogramma van de universiteit van Chiang Mai. U zult het opmerkelijke verhaal van de reuze grote vijgenboom horen en genieten van de torenhoge bomen, wilde bananenbomen, varens en diverse palmen. Aan het einde van de ochtend keert u terug in uw hotel.

Duur: ca. 4,5 uur
Vertrek: 08.30 - 13:00
Inclusief: Engelssprekende gids, transfer van en naar uw hotel en entreegelden
Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van join in.Minimaal 2 personen - Prijs ca. 1564 THB per persoon

Meer info

Minder info

th_al_doiithadom.jpg

Chiang Mai - Doi Inthanon National Park

Vandaag vertrekt u al vroeg naar het Doi Inthanon National Park, met de hoogste berg van Thailand (2776m). Het park beschikt over de grootste diversiteit van plantensoorten en vogelsoorten en heeft een aantal prachtige watervallen. Vandaag bezoeken w...

Vandaag vertrekt u al vroeg naar het Doi Inthanon National Park, met de hoogste berg van Thailand (2776m). Het park beschikt over de grootste diversiteit van plantensoorten en vogelsoorten en heeft een aantal prachtige watervallen. Vandaag bezoeken we de Sirintharn en Vatchirathan watervallen op onze wandeling door dit ongerepte nevelwoud. Op weg naar de top van Doi Inthanon leert u over de landbouwtechnieken van de hilltribe mensen aan het Koninklijk Royal Project. Op deze unieke plek zullen we tevens genieten van een welverdiende lunch.

Duur: 07.30 - 18.30 uur
Inclusief: Transfers, Engelssprekende gids, entreegelden en lunch
Deze excursie wordt op privé basis uitgevoerd.Minimaal 2 deelnemers - Prijs ca. 3198 THB per persoon
Minimaal 3 deelnemers - Prijs ca. 2372 THB per persoon
Minimaal 6 deelnemers - Prijs ca. 1546 THB per persoon

Meer info

Minder info

Chiang Mai E-bike Tour

Chiang Mai - Chiang Mai E-bike Tour

Maak een geweldige rit door het prachtige, heuvelachtige landschap rond Chiang Mai. Er wordt voornamelijk op verharde wegen gefietst. De focus ligt op de fietservaring op onze E-bikes en het zien van interessante plekken onderweg, zoals rijstvelden,...

Maak een geweldige rit door het prachtige, heuvelachtige landschap rond Chiang Mai. Er wordt voornamelijk op verharde wegen gefietst. De focus ligt op de fietservaring
op onze E-bikes en het zien van interessante plekken onderweg, zoals rijstvelden, mooie uitzichten en enkele dorpjes die we doorkruisen. Op ons avontuur passeren en bezoeken we ook Wat Ban Pong, Royal Flora en Wat Ton Kwen. Neem comfortabele kleding en stevige schoenen mee.

Vertrek: 07:30
Duur: ca. 5 uur
Inclusief: E-bike, fietshelm, Engelssprekende gids, transfer, lunch, water en verzekering.
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap.

* Let op: voor deze excursie dient u minimaal 150cm te zijn. Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1500 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Chiang Mai Vespa Tour

Chiang Mai - Chiang Mai Vespa Tour

Deze tour laat u het nachtleven van Chiang Mai zien door de ogen van een local! We halen u met een Vespa op bij het hotel en rijden door een doolhof van straatjes en woonwijken van Chiang Mai. Uw gids leidt u naar een levendig restaurant weggestopt v...

Deze tour laat u het nachtleven van Chiang Mai zien door de ogen van een local! We halen u met een Vespa op bij het hotel en rijden door een doolhof van straatjes en woonwijken van Chiang Mai. Uw gids leidt u naar een levendig restaurant weggestopt van de toeristische route, waar u smult van lekkernijen en een welkomstdrankje tussen de lokale bevolking. Rijdt verder door de straten van de stad naar een levendige voedselmarkt waar u langs de kleurrijke kraampjes op zoek gaat naar een regionale lekkernij. Daarna is het tijd voor een hands-on culinaire ervaring! Trek een schort aan, pak een vijzel en stamper en maak samen met uw gids een geliefd Noord-Thais gerecht. Terug op de Vespa's gaat onze Chiang Mai nachttour verder langs de oevers van de Ping rivier, een levendig gebied vol met bars en restaurants. We maken een stop bij een lokale favoriet voor een proeverij van verschillende Thaise gerechten. Geniet van een verscheidenheid aan smaken en een koud drankje. Onze Vespa tour eindigt met een slaapmutsje in een live muziekbar, waar Chiang Mai's beste lokale talent elke avond speelt voor een enthousiaste menigte.

Vertrek: 18:00
Duur: ca. 4 uur
Inclusief: Engelssprekende gids, transfer en eten & drinken
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 3171 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Elephant Parade

Chiang Mai - Elephant Parade

Deze ochtend brengt u een bezoek aan Elephant Parade, gelegen bij de Ping rivier. Het vriendelijke personeel van Elephant Parade zal u begroeten voor een rondleiding. U start in de foyer van het museum waar u meer leert over Elephant Parade, de kunst...

Deze ochtend brengt u een bezoek aan Elephant Parade, gelegen bij de Ping rivier. Het vriendelijke personeel van Elephant Parade zal u begroeten voor een rondleiding. U start in de foyer van het museum waar u meer leert over Elephant Parade, de kunstenaars en de beroemdheden. Ontdek het unieke karakter van de prachtige Aziatische olifant en leer over het belang van het behoud van olifanten. Geniet van leuke weetjes over olifanten, lees een verhalenboek of geniet van de filmzaal.
Na het museum bezoekt u de studio, waar u een kijkje achter de schermen krijgt bij het productieproces. U bent getuige van de verschillende processen, ervaart hoe de handgemaakte Elephant Parade replica's worden gemaakt en krijgt de kans om hun getalenteerde kunstenaars te ontmoeten. Stel uw creatieve vaardigheden op de proef door uw eigen olifant van 10 cm op miniatuurformaat te ontwerpen met een workshop olifant schilderen. Acrylverf op waterbasis wordt gebruikt om het perfecte souvenir of cadeau te maken dat u mee naar huis kunt nemen. De kunstenaars ter plekke zijn er om u te begeleiden en u wat trucjes te geven om uw olifant te laten opvallen! Neem tot slot de tijd om rond te dwalen in de prachtige tuin met levensgrote babyolifantstandbeelden. Knuffel ze, neem een foto met uw favorieten en geniet van de geluiden van tropisch Thailand in het omringende groen.

Vertrek: 9:00 of 13:00
Duur: Ca. 3 uur
Inclusief: Transfer, Engelssprekende gids en een olifantje om zelf te schilderen
Exclusief: Maaltijden en fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op privébasisMinimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 2036 THB per persoon.
Minimaal 3 deelnemers – Prijs: ca. 1593 THB per persoon.
Minimaal 4 deelnemers – Prijs: ca. 1151 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Phoenix Zipline

Chiang Mai - Phoenix Zipline

Snel zwevend door de lucht aan een tokkelbaan met de jungle aan beide zijden, terwijl u voorbij vliegt laat u de drukke wereld achter zich en dompelt u zich onder in de jungle. Rondom het tokkelbaanparcours hangen platforms hoog in de bomen met een ...

Snel zwevend door de lucht aan een tokkelbaan met de jungle aan beide zijden, terwijl u voorbij vliegt laat u de drukke wereld achter zich en dompelt u zich onder in de jungle. Rondom het tokkelbaanparcours hangen platforms
hoog in de bomen met een spectaculair uitzicht over de jungle en rijstvelden langs de Mae Ram rivier
ver beneden u. Dit is het startpunt en de landingszone voor veel van onze tokkelbanen.
We raden aan om lange mouwen, een lange broek en sportschoenen te dragen. Vergeet de zonnebrand en insectenspray niet.

Let op!
Leeftijd: 6 - 65 jaar
Max. gewicht: 120 KG
Min. lengte: 120 cm

Vertrek: 09:00 of 13:00
Duur: Ca. 4 uur
Inclusief: Handschoenen, maaltijd, flesje water, transfer en eerste hulp verzekering
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap.

Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1800 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

King Kong Zipline Extreme

Chiang Mai - King Kong Zipline Extreme

De langste en hoogste zipline in Azië! Daag uzelf uit met een in totaal 3.600 meter lange zipline over het bos van de Chiang Mai bergen. Test uw skills op verschillende platforms waaronder bruggen, netten en wenteltrappen. De ziplines hebben hoogtes...

De langste en hoogste zipline in Azië!
Daag uzelf uit met een in totaal 3.600 meter lange zipline over het bos van de Chiang Mai bergen. Test uw skills op verschillende platforms waaronder bruggen, netten en wenteltrappen. De ziplines hebben hoogtes die verschillen van 400 meter tot wel 1200 meter. King Kong Zipline Extreme is een spannende en leuke ervaring die u moet proberen! We raden aan om een zonnebril, lange mouwen, een lange broek en sportschoenen te dragen. Vergeet de zonnebrand en insectenspray niet.

Let op!
Leeftijd: 10 - 65 jaar
Max. gewicht: 120 KG
Min. lengte: 120 cm

Vertrek: 07:00 of 12:00
Duur: Ca. 7 uur
Inclusief: Extreme programma, handschoenen, maaltijd, Thais buffet, flesje water, transfer en eerste hulp verzekering
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 2200 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

Sam Roi Yot Nationaal Park

Hua Hin - Sam Roi Yot Nationaal Park

Op ongeveer 40 minuten rijden ten zuiden van Hua Hin ligt Sam Roi Yod National Park. Het park staat bekend om de berg met 300 pieken. Onze tour begint bij het hotel en gaat verder naar het park. We beginnen met het nemen van een vissersboot van Ban P...

Op ongeveer 40 minuten rijden ten zuiden van Hua Hin ligt Sam Roi Yod National Park. Het park staat bekend om de berg met 300 pieken. Onze tour begint bij het hotel en gaat verder naar het park. We beginnen met het nemen van een vissersboot van Ban Pu door het kanaal en stappen uit op het prachtige strand waar we een wandeling maken naar de Tham Phraya Nakhon grot. De grot heeft een groot gat, waardoor een lichtschacht komt die de groei van verschillende soorten planten mogelijk maakt. Phra Thi Nang Khuha Kharuhat, een paviljoen in Thaise stijl, geeft de grot de meest aantrekkelijke aanblik en is het symbool van Prachuap Khiri Khan geworden. Het is een gebouw met vier torens dat voor het eerst werd gebouwd in Bangkok in 1890 tijdens het bewind van koning Rama V. Terug op het strand lunchen we en brengen we wat tijd door om te ontspannen, voordat we teruggaan naar Hua Hin. Op de terugweg maken we een stop bij een ananasplantage en proeven de verse ananas langs de kant van de weg.

Vertrek: 08:30
Duur: Ca. 6,5 uur
Inclusief: Transfer, lunch, Engelssprekende gids, parkentree en verzekering
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1900 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

Chiang Rai, Hall of Opium

Chiang Rai - Hall of Opium

Hall of Opium is een museum met een combinatie van een tentoonstelling en multimedia. De tentoonstelling laat alle aspecten van het verhaal van opium zien, beginnend bij de geschiedenis van de Gouden Driehoek, de oorsprong van opium, de opiumoorlog, ...

Hall of Opium is een museum met een combinatie van een tentoonstelling en multimedia. De tentoonstelling laat alle aspecten van het verhaal van opium zien, beginnend bij de geschiedenis van de Gouden Driehoek, de oorsprong van opium, de opiumoorlog, opiumkrijgers, drugssmokkelaars, opiumeffecten, de strijd tegen opium, tot rehabilitatie van de levensomstandigheden van de mensen die in het midden van de Gouden Driehoek wonen, de voormalige wereldwijd beruchte drugshandelzone.

Vertrek: 8:30
Duur: ca. 3 uur
Inclusief: Transfer, Engelsprekende gids, water
Exclusief: Overige drankjes en fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op privébasis.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1800 THB per persoon.
Minimaal 3-5 deelnemers – Prijs: ca. 1350 THB per persoon.
Minimaal 6-9 deelnemers – Prijs: ca. 900 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

Chiang Rai, Chui Fong Theeplantage

Chiang Rai - Chui Fon Theeplantage

Een van de populairste toeristische attracties in het noorden van Thailand is de prachtige Chui Fong Tea Plantation. De plantage is gelegen in de bergachtige regio Chiang Mai. De theeplantage staat niet alleen bekend om de heerlijke thee, maar ook om...

Een van de populairste toeristische attracties in het noorden van Thailand is de prachtige Chui Fong Tea Plantation. De plantage is gelegen in de bergachtige regio Chiang Mai. De theeplantage staat niet alleen bekend om de heerlijke thee, maar ook om de pittoreske, terrasvormige en uitgestrekte theevelden. Het klimaat is ideaal voor de theeplanten en de groei van hoge kwaliteit thee. Ervaar de theeproductie van dichtbij en leer meer over de theeproductie. De geur van thee, in combinatie met het prachtige uitzicht op de velden en omliggende bergen en valleien, maakt het een ervaring die uw bezoek aan de plantage verder verrijkt.

Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1800 THB per persoon.
Minimaal 3-5 deelnemers – Prijs: ca. 1200 THB per persoon.
Minimaal 6-9 deelnemers – Prijs: ca. 600 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

Chiang Rai, kookles

Chiang Rai - Suwannee Thaise Kookles

Thailand staat wereldwijd bekend om zijn uitstekende keuken. Daarom is het heel interessant om de kans te krijgen om zelf een aantal heerlijke recepten te leren koken en je pas verworven kennis mee naar huis te nemen om indruk te maken op je familie ...

Thailand staat wereldwijd bekend om zijn uitstekende keuken. Daarom is het heel interessant om de kans te krijgen om zelf een aantal heerlijke recepten te leren koken en je pas verworven kennis mee naar huis te nemen om indruk te maken op je familie en vrienden. De leuke en interactieve lessen, onder leiding van een chef-kok met meer dan 20 jaar ervaring, stellen je niet alleen in staat om een expert aan het werk te zien, maar ook om het zelf te proberen. Doe handige tips op en maak een paar authentieke, smakelijke Thaise gerechten. Wat ook bij de kookles hoort, is een uitstapje naar de lokale markt. Hier kunt u de rauwe ingrediënten selecteren en proeven.

Vertrek: 19:30
Duur: ca. 4,5 uur
Inclusief: Transfer, rondleiding, snacks en water
Exclusief: Overige drankjes en fooien

Let op, deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1920 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Chiang Rai, Gouden Driehoek

Chiang Rai - Gouden Driehoek, Doi Tung en Mae Sai Markt

We starten de dag met een bezoek aan Doi Tung. Doi Tung maakt deel uit van de Gouden Driehoek en staat bekend om zijn prachtige natuur en culturele bezienswaardigheden. U kunt hier de weelderige tuinen verkennen en meer te weten komen over de royale ...

We starten de dag met een bezoek aan Doi Tung. Doi Tung maakt deel uit van de Gouden Driehoek en staat bekend om zijn prachtige natuur en culturele bezienswaardigheden. U kunt hier de weelderige tuinen verkennen en meer te weten komen over de royale geschiedenis van het gebied. Hier brengen we tevens een bezoek aan de Mae Fah Luang bloementuinen en de Mae Sai markt met een divers assortiment traditionele kleding, ambachten en souvenirs. Vervolgens rijden we naar de Gouden Driehoek, waar Thailand, Laos en Myanmar samenkomen. Hier lunchen we in een lokaal restaurant. Een kort bezoek aan Tachileik in Myanmar of een korte boottocht op de Maekong is hier mogelijk. Let op, de kosten voor de grensovergang zijn hierbij voor eigen rekening.

Vertrek: 08:00
Duur: ca. 9 uur
Inclusief: Transfer, Engelsprekende gids, entreegelden, water en lunch
Exclusief: Drankjes en fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op privébasis.


Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 2800 THB per persoon.
Minimaal 3-5 deelnemers – Prijs: ca. 2100 THB per persoon.
Minimaal 6-9 deelnemers – Prijs: ca. 1800 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

Ayutthaya, fietstour

Ayutthaya - Fietstour Ayutthaya

Onze fietstocht begint bij Pom Phet, één van de zestien historische vestingen in Ayutthaya. We verkennen lokale buurten en fietsen langs de zogenaamde Roti Road, waar u kunt genieten van de beroemde "Roti Sai Mai" desserts. Via het Somdet Phra Srinak...

Onze fietstocht begint bij Pom Phet, één van de zestien historische vestingen in Ayutthaya. We verkennen lokale buurten en fietsen langs de zogenaamde Roti Road, waar u kunt genieten van de beroemde "Roti Sai Mai" desserts. Via het Somdet Phra Srinakarinda Park fietsen we naar Chedi Phra Si Suriyothai, een gedenkteken voor de eerste heldin van Thailand. Vervolgens bewonderen we de rivier en het dagelijks leven van de lokale bevolking. Hierna verkennen we het UNESCO Werelderfgoed Ayutthaya Historisch Park met zijn oude tempelruïnes. Hoogtepunten zijn Wat Phra Sri Sanphet en Wat Mahathat met zijn iconische Boeddha-hoofd. We sluiten af met een wandeling door de levendige Chao Phrom Markt en nemen een veerboot terug naar ons startpunt.

Vertrek: 13:00
Duur: ca. 4 uur
Inclusief: Transfer, Engelsprekende gids, fiets en helm, Entreegelden Wat Mahathat en Wat Phra Sri Sanphet, Thaise snack, ferry, water en soft drinks, verzekering.
Exclusief: Overige drankjes en fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1650 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

th_al_khaosoktrekking.jpg

Khao Sok Nationaal Park - Trekking door Khao Sok National Park (halve dag)

Na het ontbijt vertrekt u over verharde maar ook onverharde wegen naar Khao Sok Nationaal Park waar uw gids u zal begroeten. Samen met deze lokale gids maken we een mooie wandeling door het regenwoud met torenhoge oude bomen, waar de kans op het ‘spo...

Na het ontbijt vertrekt u over verharde maar ook onverharde wegen naar Khao Sok Nationaal Park waar uw gids u zal begroeten. Samen met deze lokale gids maken we een mooie wandeling door het regenwoud met torenhoge oude bomen, waar de kans op het ‘spotten’ van felgekleurde neushoornvogels en apen u direct laten voelen wat een bijzonder stukje Thailand dit is. Halverwege de wandeling maakt u een stop aan de Bang Hau Rad rivier om te genieten van een heerlijk kopje bamboe koffie, water en fruit. Hierna wandelen we op een rustig tempo door om tegen 12.00 uur weer terug te zijn in de accommodatie.

Het is een lichte trekking waarbij u ca. 3 uur wandelt. Wanneer het regenseizoen is kunnen de paden wat modderig zijn.

Duur: 08.00 - 12.00 uur
Deze excursie wordt uitgevoerd op privé basis.
Inclusief: Transfers, lunch en Engelssprekende gids

U wordt aangeraden de volgende benodigdheden mee te nemen:
Handdoek
Badkleding
Korte- en lange broek
Wandelschoenen (kunnen nat worden)
Zonnebrand
Minimaal 1 deelnemer - Prijs ca. 2900 Bath per persoon
Minimaal 2 deelnemers - Prijs ca. 1600 Bath per persoon
Minimaal 3 deelnemers - Prijs ca. 1550 Bath per persoon
Minimaal 6 deelnemers - Prijs ca. 1450 Bath per persoon

Meer info

Minder info

th_al_khaosokkayak.jpg

Khao Sok Nationaal Park - Kanotocht Khao Sok

Deze excursie wordt aangeboden door locals die graag de pracht van hun leefomgeving delen. Doe een kanotocht over de Khao Sok rivier en kano langs sterke kliffen. Kijk af en toe even in het water om de gekleurde scholen vissen te zien zwemmen. Tijden...

Deze excursie wordt aangeboden door locals die graag de pracht van hun leefomgeving delen. Doe een kanotocht over de Khao Sok rivier en kano langs sterke kliffen. Kijk af en toe even in het water om de gekleurde scholen vissen te zien zwemmen. Tijdens de tocht wordt er gestopt om in het verfrissende water te zwemmen. Uw lokale gids zal u onderweg wijzen op de fel gekleurde vogels, apen op de kant en misschien wel hier en daar wat slangen in de boom. Let dus goed op. Na afloop wordt u weer bij uw hotel afgezet.

Duur: 09:00 - 12:00
Inclusief: gids
Exclusief: lunch en fooien

Deze excursie is te boeken van juni t/m november
Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Minimaal 1 persoon: Prijs ca. 750 THB per persoon

Meer info

Minder info

th_al_khaosoktubing.jpg

Khao Sok Nationaal Park - Tuben Khao Sok

U wordt opgehaald bij uw hotel voor een leuke en actieve ochtend. Bij de rivier aangekomen wordt u geinstrueerd over het tuben. Daarna kan de pret beginnen en kunt u lekker tuben over de rivier. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om lekker even te z...

U wordt opgehaald bij uw hotel voor een leuke en actieve ochtend. Bij de rivier aangekomen wordt u geinstrueerd over het tuben. Daarna kan de pret beginnen en kunt u lekker tuben over de rivier. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om lekker even te zwemmen in de Khao Sok Rivier en lekker even van de omgeving te genieten. Daarna wordt u weer bij uw hotel afgezet.

Duur: 09.00 - 12.00 uur
Inclusief: transfer, verzekering
Exclusief: lunch en fooien

Deze excursie is te boeken van juni t/m november
Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Prijs ca. 600 THB per persoon

Meer info

Minder info

+Vluchtinfo
Open+

+- Reisleiding

+Open-Sluiten

In Thailand reist u met een Nederlandssprekende reisbegeleider en Engelssprekende, lokale gids. Onze reisbegeleider is al jaren woonachtig in Thailand en heeft hierdoor ook een schat aan kennis over het land, de geschiedenis, lokale tradities en de actualiteit. Ons team is al jaren werkzaam in het toerisme. Niet alleen zullen zij zorgdragen dat de reis zo optimaal mogelijk verloopt, zijn zij uw eerste aanspreekpunt bij vragen, maar zullen zij er vooral voor zorgen dat u alle facetten van Thailand leert kennen. Uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor het boeken van optionele excursies tijdens de reis en leuke tips om te gaan lunchen en dineren Wij weten hoe belangrijk een reisleider is voor het welslagen van uw rondreis. NRV stelt dan ook hoge eisen aan al haar reisbegeleiders. Belangrijke criteria bij het selecteren van reisbegeleiders door NRV, of onze lokale partners, zijn: ruime reiservaring, ervaring in het omgaan met Nederlandstalige groepen en diepgaande kennis van het land.

28 dagen Relaxt Noord- & Zuid-Thailand : altijd de beste prijs

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.

Dagprogramma

DAG
01

Vertrek naar Bangkok

Onderweg in het vliegtuig
Vlucht Amsterdam – Bangkok
Overnachting in het vliegtuig

Eindelijk is het zover! Uw rondreis naar Thailand begint vandaag op Schiphol. Hier vertrekt uw vlucht naar Bangkok. Lees tijdens de vlucht het programma nog eens door. Van culturele hoogtepunten tot bijzondere natuurlandschappen, Thailand heeft het allemaal. Maak het uzelf comfortabel. U slaapt vanavond in het vliegtuig.

DAG
02

Aankomst Bangkok

Bangkok
Aankomst Bangkok
Welkomstdiner met de groep
Eerste overnachting Bangkok

Sawadee! Welkom in Thailand! De Nederlandssprekende reisleider staat op het vliegveld al op u te wachten. U maakt kennis met de groep en samen vertrekken we naar ons hotel voor de komende twee nachten in Bangkok. Het verkeer is hectisch en het is vast even wennen dat er links gereden wordt. Gelukkig hebben we een professionele chauffeur die ons veilig naar onze bestemming brengt.

In de omgeving van ons hotel zijn volop restaurants, koffietentjes en leuke winkels te vinden. Kijk na check-in alvast rond. Vanavond vertelt de reisleider hoe de komende dagen eruit zien. We genieten gezamenlijk van een Thais welkomstdiner. Een leuke gelegenheid om kennis te maken met uw reisgenoten!

DAG
03

Bangkok

Bangkok, Khung Bang Krachao Urban Forest
Fietstocht Bangkok (halve dag)
Vrije middag
Tweede overnachting Bangkok

Uw eerste volle dag in Bangkok. Tijd om de stad te verkennen. Na het ontbijt vertrekken we gezamenlijk naar het startpunt van onze fietstocht door Bangkok. Nadat u een comfortabele fiets heeft uitgezocht gaan we van start. We fietsen in een rustig tempo over de hoofdweg naar de Chao Praya Rivier waar de ferry ons naar de overkant zal brengen. Eenmaal aan de andere kant worden we verrast door een prachtige Chinees/Birmaans gebouwde tempel die we even bezoeken en vertellen over de geschiedenis van het Boeddhisme en meer over de afkomst van de bewoners hier in de Chao Praya delta. We fietsen verder door kleine woongemeenschappen en bijna door de woonkamers van de plaatselijke bevolking. Het zal ieder opvallen hoe vredig verschillende religies samen kunnen leven. We vervolgen ons fiets-avontuur totdat we aankomen bij de grootste vers-markt van Phrapadaeng district waar we de fietsen even parkeren en wandelend onze zintuigen laten prikkelen door over de markt te gaan. Nadat we de markt bezocht hebben fietsen we verder naar het onbekende “Khung Bang Krachao Urban Forest” om even uit te blazen. Ons fietsavontuur gaat verder en komen aan bij de langste brug over de Chao Praya rivier, de gigantische Bhumipol Bridge I & II. Het is een indrukwekkend gezicht om dat bouwsel met al de af- en aanvoerlussen vanaf de grond te aanschouwen. Vanuit hier nemen we de ferry terug naar het startpunt van onze fietstocht. U kunt op eigen gelegenheid terug gaan naar het hotel of kies voor een optionele excursie (zie dag 4)

DAG
04

Bangkok

Bangkok, drijvende markt
Vrije dag in Bangkok
Klong Tour (optionele excursie)
Chao Phaya Dinner Cruise (optionele excursie)
Laatste overnachting Bangkok

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om een vrije dag in Bangkok in te vullen. Onze Nederlandssprekende reisleider geeft u graag tips. Bekijk Bangkok vanuit een ander perspectief vanaf het water. U kunt een leuke klongtour (optionele excursie) maken door de kanalen van Bangkok. U vaart met een Thaise longtail-boot vanaf de Chao Phraya-rivier de ‘klongs’ in. Een leuke kennismaking met het grote deel van de lokale bevolking dat in paalwoningen langs deze wirwar aan kanalen woont.

Vanavond is uw laatste avond in Bangkok. Sluit deze wereldstad op een af met een dinnercruise over de Chao Phraya rivier (optionele excursie). U geniet op een traditionele boot uitgebreid van een heerlijk Thais buffet en een Thaise dansshow, terwijl u het bruisende leven op en langs de rivier aan u voorbij laat gaan.

DAG
05

Bangkok - Ayutthaya (ca. 75 km)

Ayutthaya, koninklijk zomerpaleis
Vertrek Bangkok
Rondleiding door Ayutthaya
Longtailboottocht over de Chao Phraya rivier
Bezoek Wat Mahatat en Wat Chai Mongkorn
Eerste overnachting Ayutthaya

Na een vroeg ontbijt verlaten we Bangkok. We vertrekken naar de historische stad Ayutthaya. Meer dan 400 jaar geleden was Ayutthaya de hoofdstad van Siam, het voormalige Thailand. Voordat we bij Ayutthaya aankomen, bezoeken we Bang-Pa-In, het koninklijk zomerpaleis. We lunchen bij een lokaal Thais restaurant. Vervolgens stappen we aan boord van een traditionele longtailboot voor een ontspannen boottocht over de Chao Phraya rivier. We bezoeken de Wat Yai Chat Mongkol en de Wat Mahatat. Enkele van de belangrijkste tempels van Ayutthaya.

DAG
06

Ayutthaya

Ayutthaya, Wat Phra Mahathat
Vrije dag in Ayutthaya
Fietstocht door Ayutthaya (optionele excursie)
Laatste overnachting Ayutthaya

Ziet u graag wat meer van Ayutthaya? Ga dan mee met de fietstocht (optionele excursie). De eerste stop is bij Pom Phet, één van de zestien forten langs de stadsmuren van Ayutthaya. U fietst door lokale wijken en passeert de zogenoemde ‘Roti Road’. Straatverkopers bieden kleurrijke zakken “Roti Sai Mai” aan, één van de beroemdste Thaise desserts in Ayutthaya. U fietst door het Somdet Phra Srinakarinda waar u een korte fotostop maakt bij Chedi Phra Si Suriyothai, een gedenkteken voor de eerste Thaise heldin. Langs de rivier fietst u verder naar een moslimgemeenschap waar ze ambachtelijk geweven windmobielen maken van palmbladeren. Vervolgens komt u uit bij Ayutthaya Historisch Park waar u het park verder kunt verkennen. Aangekomen bij “Chao Phrom Market” neemt u de fiets aan de hand. U loopt over de drukke markt langs verschillende kraampjes met lokale etenswaren en amuletwinkels. Vervolgens neemt u de veerboot over de Pasak rivier en fietst u terug naar het eindpunt van de tour.

DAG
07

Ayutthaya - Kanchanaburi (ca. 260 km)

Kanchanaburi, Don Rak Ereveld
Vertrek Ayutthaya
Bezoek Don Rak ereveld & Thailand-Birma Railway Centre
Bezoek aan de beroemde Bridge on the River Kwai
Eerste overnachting Kanchanaburi

In het westen van Thailand ligt Kanchanaburi waar we in ongeveer vier uur naartoe reizen. De stad Kanchanaburi is de hoofdstad van de gelijk genaamde provincie Kanchanaburi, grenzend aan Myanmar. Na aankomst bezoeken we het Don Rak ereveld en het Thailand-Birma Railway Centre. Een bezoek aan de beruchte River Kwai mag uiteraard ook niet ontbreken vandaag. Laat in de middag komen we aan bij ons hotel waar we de komende twee nachten verblijven.

DAG
08

Kanchanaburi

Kanchanaburi, Erawan Waterval
Vrije dag in Kanchanburi
Bezoek Erawan watervallen (optionele excursie)
Bezoek Somboon Legacy (optionele excursie)
Laatste overnachting Kanchanaburi

U heeft vandaag een dag ter vrije besteding. Vult u uw dag graag actief in? Breng dan een bezoek aan de Erawan waterval. De smaragdgroene watervallen stromen over zeven niveaus. Er wordt gezegd dat de bovenste laag van de watervallen op een olifantenhoofd lijkt. Ook zijn er indrukwekkende en lange grotten in het park.

Bij Somboon Legacy leert u hoe bijzonder olifanten zijn. U leert over hun gewoonten en verleden. Ook kunt u zelf meehelpen door het gras te maaien wat de olifanten eten of kook kleefrijst en bereid een fruitsalade voor de oude olifanten. Uiteraard kunt u ook de olifanten bewonderen die in de rivier Kwai Noi baden. Maakt u ook uw eigen papier van de poep van een olifant?

DAG
09

Kanchanaburi – Chiang Mai (ca. 705 km)

Kanchanaburi, Birma Spoorlijn
Vertrek Kanchanaburi
Korte rit over de Birma spoorlijn
Nachttrein Bangkok – Chiang Mai

We checken uit bij ons hotel in Kanchanaburi. Voordat we Kanchanaburi verlaten beleven we opnieuw de indrukwekkende geschiedenis van de Birma spoorlijn. Over een deel van de spoorlijn maken we een korte rit. Hierna vervolgen we onze weg naar het treinstation in Bangkok. Onderweg stoppen we bij een restaurant voor een typisch, Thaise lunch (inclusief). Aangekomen bij het treinstation neemt u plaats in een airco slaapcouchette. Vanavond overnacht u in de trein; een bijzondere ervaring.

Goed om te weten

Wilt u liever van Bangkok naar Chiang Mai vliegen, dan is dat ook mogelijk. U verblijft dan één nacht langer in Bangkok en vertrekt de volgende dag naar het vliegveld van Bangkok voor de vlucht naar Chiang Mai. Hier wacht een chauffeur op u die u direct naar uw hotel brengt.

DAG
10

Chiang Mai

Chiang Mai, rijstvelden
Aankomst op het station van Chiang Mai
Vrije dag
Eerste overnachting Chiang Mai

In de ochtend rijden we het treinstation van Chiang Mai binnen. Per minibus vertrekken we naar ons hotel waar we de komende vier nachten verblijven. Nadat u bent ingecheckt is de rest van de dag terug vrije besteding. Maak het uzelf comfortabel bij het zwembad van het hotel of verken alvast de omgeving van het hotel. Morgen gaan we Chiang Mai verkennen!

DAG
11

Chiang Mai

Chiang Mai, Wat Phra Singh
Rondleiding Chiang Mai Gate-markt
Bezoek Worarot-markt per traditionele “songthaew”
“Samlor”-ritje door het oude Chiang Mai
Tweede overnachting Chiang Mai

Nog voor het ontbijt brengen we vandaag een bezoek aan de Chiang Mai Gate Markt, een traditionele ochtendmarkt met verse groente en fruit, geurige kruiden, Thaise lekkernijen en koffie. De geuren op de markt heeft uw eetlust vast opgewekt. We keren terug naar het hotel om te ontbijten. Vervolgens gaan we per “songtaew” naar de oever van de rivier waar we een bezoek brengen aan de veel grotere Worarat markt. Kleurrijke bloemen, vreemde geuren en vriendelijke gezichten komen u tegemoet. Ook ziet u hier typische stoffen en kleding gedragen door de bergvolken die in de omgeving leven. Een mooie inkijk in het dagelijkse leven. We vervolgen onze weg naar de Thapae Gate, één van de vier stadspoorten van Chiang Mai. Hier stappen we op een “Samlor” waar we de mogelijkheid hebben om te stoppen bij de tempels Wat Chiang Ma, Wat Chedi Luang en Wat Phra Singh. Na afloop kunt u op eigen gelegenheid het oude centrum van Chiang Mai verkennen.

Weetje

Een “Songtaew” wordt ook wel een bahtbus genoemd. Dit is een pick-up, vaak overdekt, met achterin banken geplaatst. “Samlor” is de Thaise benaming voor een tuk-tuk of riksja. De letterlijke vertalingen van “Sam” is”drie” en “Lor” is “wiel”. Ofwel een driewieler.

DAG
12

Chiang Mai

Chiang Mai, Doi Inthanon Nationaal Park
Vrije dag
Doi Inthanon National Park (optionele excursie)
Derde overnachting Chiang Mai

Vanuit de stad de natuur in. U vertrekt vroeg naar Doi Inthanon Nationaal Park met de hoogste berg van Thailand (2776 meter). Tijdens de wandeling door het ongerepte nevelwoud brengt u een bezoek aan de Siritharn en Vatchirathan watervallen. Op weg naar de top van Doi Inthanon leert u meer over de landbouwtechnieken van de bergstemmen bij het project. Zoek tijdens de wandeling een mooi plekje uit voor een picknick lunch. Aan het einde van de tour keert u terug bij het hotel.

DAG
13

Chiang Mai

Chiang Mai, Thaise kookles
Vrije dag
Thaise kookles (optionele excursie)
Laatste overnachting Chiang Mai

Nog een vrije dag in Chiang Mai. Gelukkig zijn er volop mogelijkheden in de stad en in de omgeving van Chiang Mai. U kunt uiteraard ook ontspannen aan het zwembad van het hotel. Inmiddels heeft u uitgebreid kennis gemaakt met de Thaise keuken. Leuk om daar zelf mee aan de slag te gaan. Optioneel kunt u een Thaise kookles volgen. De kookles begint al op de markt waar u verse ingrediënten uit kiest. U leert vervolgens vier verschillende Thaise gerechten te koken. Aan het einde van de kookles wordt er natuurlijk ook geproefd!

DAG
14

Chiang Mai - Doi Mae Salong (ca. 260 km)

Doi Mae Salong, vergezicht
Vertrek Chiang Mai
Eerste overnachting Doi Mae Salong

Vandaag beginnen we aan onze mooie rit door de bergen naar Doi Mae Salong. Het dorp staat bekend om de lokale theeplantages. Onderweg stoppen we verschillende keren om van de vergezichten en een lokale lunch te genieten. Het dorp viel lang onder Chinees bewind. Tegenwoordig is er nog steeds een grote Chinese community die samenleven met lokale bergstemmen. De Chinese invloeden zullen u ongetwijfeld opvallen in het dorp.

DAG
15

Doi Mae Salong

Doi Mae Salong, Theeplantage
Bezoek theeplantage
Laatste overnachting Doi Mae Salong

Doi Mae Salong was een plek waar Chinese nationalisten opium produceerden. Tegenwoordig staat het dorp en de regio vooral bekend om de uitgestrekte theeplantages. We bezoeken vandaag een theeplantage waar u de typische ‘Oolong’ thee kunt proeven. Op de theeplantage heeft u de mogelijkheid om over het proces van thee te leren. Ga in gesprek met de lokale bevolking over het groeien en maken van de thee. U kunt naar de theevelden lopen waar miljoenen vierkante meters aan thee planten staan. Wat een prachtige omgeving! Aan het einde van de ochtend keren we terug naar ons hotel waar u de rest van de middag ter vrije besteding heeft.

DAG
16

Doi Mae Salong - Chiang Rai (ca. 85 km)

Chiang Rai, Wat Rong Khun
Vertrek Doi Maesalong
Bezoek aan witte tempel Wat Rong Khun
Bezoek aan blauwe tempel Wat Rong Suea Ten
Eerste overnachting Chiang Rai

Na het ontbijt vertrekken we naar Chiang Rai. Onderweg brengen we een bezoek aan de witte tempel Wat Rong Khun, een prachtig bouwwerk. Wit pleisterwerk vol spiegelglas laat de tempel schitteren. Zo wit als de buitenkant van de tempel is, zo kleurrijk is het aan de binnenkant. U ziet typische muurschilderingen van draken, goden, boeddha’s en typische figuren. Wat een details! Vervolgens bezoeken de blauwe tempel Wat Rong Suea Ten, ook wel de tempel van de dansende tijger genoemd. De tempel heeft de naam te danken aan de tijd dat het gebied verlaten was. Tijgers zouden vrij rond lopen over de grond bij de tempel. U herkent de tempel direct aan de saffieren kleur. De kleur staat symbool voor puurheid, kennis en het gebrek aan materialisme waar Boeddhisten naar streven. De reisleider kent een leuk plekje aan de oever van de rivier waar u op eigen gelegenheid een heerlijke kop koffie en cake kunt bestellen. Vervolgens checken we in bij ons hotel in Chiang Rai voor de komende drie nachten.

DAG
17

Chiang Rai

Chiang Rai, Wat Phra Singh
Vrije dag
Bezoek aan Opium Hall (optionele excursie)
Tweede overnachting Chiang Rai

In de omgeving van Chiang Rai werd lange tijd opium verbouwd. Wilt u graag meer weten over de interessante geschiedenis van opium? Breng dan optioneel een bezoek aan de Hall of Opium. Het doel van het museum is om bezoekers te leren over opium. Alle kanten van het verhaal worden belicht, beginnend bij de geschiedenis van de Gouden Driehoek. Voor de middag keert u terug bij het hotel. De rest van de middag kunt u ontspannen bij het zwembad of op eigen gelegenheid de omgeving verkennen.

DAG
18

Chiang Rai

Chiang Rai, Gouden Driehoek
Bezoek aan de Gouden Driehoek (optionele excursie)
Laatste overnachting Chiang Rai

Fijn om op zo’n relaxt tempo te reizen. Met voldoende vrije dagen vult u zelf in of u vandaag gebruik maakt van de faciliteiten van het hotel of de omgeving gaat verkennen. Een dag aan het zwembad is heerlijk! Optioneel kunt u een bezoek brengen aan de Gouden Driehoek, Doi Tung en de Mae Sai markt. U bezoekt de bloementuinen op Doi Tung en de markt met Birmese producten en Jade fabrieken. Vervolgens komt u aan bij de Gouden Driehoek waar Thailand, Myanmar en Laos elkaar ontmoeten. Aan het einde van de middag bent u weer in het hotel. Uw laatste nacht in het noorden voordat we het zuiden van Thailand gaan ontdekken.

DAG
19

Chiang Rai – Bangkok – Hua Hin (ca. 990 km)

Hua Hin, strand
Vertrek Chiang Rai
Binnenlandse vlucht Chiang Rai – Bangkok
Eerste overnachting Hua Hin

Afhankelijk van de binnenlandse vlucht vertrekken we naar de luchthaven van Chiang Rai. Per binnenlandse vlucht vliegen we naar Bangkok waar de transfer al op ons staat te wachten. In ongeveer vier uur reist u verder naar Hua Hin. Waar anderen vaak kiezen voor een hotel in Cha-am, waar niet veel te beleven is, hebben wij gekozen voor het gezellige Hua Hin met vele winkeltjes, restaurant en sfeervolle avondmarkt. We verblijven hier in een heerlijk, luxe 4-sterren resort voor het ultieme vakantiegevoel. Een tropisch vooruitzicht!

DAG
20

Hua Hin

Hua Hin, strand
Relaxen aan het strand van Hua Hin
Laatste overnachting Hua Hin

U begint de dag met een heerlijk ontbijt in het restaurant. Wat gaat u vandaag doen? Heerlijk ontspannen aan het verkoelende zwembad of volop genieten aan het witte zandstrand? Droom lekker weg bij het ruisen van de zee en bedenk hoeveel bijzondere momenten u al heeft beleefd de afgelopen weken.

DAG
21

Hua Hin - Khao Sok (ca. 535 km)

Hua Hin, treinstation
Vertrek Hua Hin
Trein van Hua Hin naar Surat Thani
Transfer naar hotel in Khao Sok
Eerste overnachting Khao Sok

We checken uit bij ons hotel in Hua Hin en vertrekken naar het treinstation. Koop op het station wat snacks voor onderweg want de treinrit naar Surat Thani duurt zo’n zes uur. Gelukkig zijn de treinen in Thailand comfortabel. Bij aankomst worden we al opgewacht voor het laatste deel van onze rit. In de avond komen we aan in Khao Sok. Op tijd voor het diner. We slapen de komende twee nachten in de groene omgeving van Khao Sok.

DAG
22

Khao Sok

Khao Sok Nationaal Park
Vrije dag in Khao Sok
Trekking Khao Sok (optionele excursie)
Tubing Khao Sok (optionele excursie)
Laatste overnachting Khao Sok

De tourleader neemt vandaag afscheid van de groep. Voor vertrek helpt hij graag met het invullen van uw vrije dag in Khao Sok. U bepaalt zelf hoe actief u de omgeving gaat verkennen. Maak een trekking door Khao Sok National Park met lokale gids (optionele excursie). Onderweg krijgt u uitleg over de planten, bomen en dieren in de omgeving. Aan de rivier Bang Hau Rad is het tijd voor pauze met een kop bamboe koffie, water en fruit. De trekking vervolgt. In totaal bent u ongeveer drie uur aan het lopen en wordt afgesloten met een lunch bij het hotel.

Een echte ontspannen manier om Khao Sok te verkennen is door te ‘tuben’ over de rivier. U dobbert op een rubberen band over de Khao Sok rivier. Neem ondertussen ook een verfrissende duik in het water van de rivier. Wat een prachtige omgeving!

DAG
23

Khao Sok - Phuket/Koh Samui (ca. 144 km)

Phuket
Vertrek Khao Sok
Eerste overnachting in uw strandhotel op Phuket/Koh Samui

Na het ontbijt verlaten we de groene omgeving van Kah Sok en rijden we richting Phuket, de ‘Parel van de Andaman’, of varen we naar het tropische eiland Koh Samui voor een heerlijk strandverblijf. U verblijft in een comfortabel hotel met zwembad op loopafstand van het strand. De aankomende dagen kunt u genieten van prachtige stranden, vele uitstekende restaurants en een uitermate gezellig uitgaansleven.

DAG
24

Phuket/Koh Samui

Phuket
Vrije dag
Diverse optionele excursies
Tweede overnachting in uw strandhotel op Phuket/Koh Samui

De laatste dagen van uw reis geniet u van een relaxte strandvakantie in uw resort op Phuket of Koh Samui. Droom lekker weg en ontspan met een boekje aan de rand van het zwembad, eet een lekker vers bereid visje, geniet van een massage en bestel een tropische cocktail op het heerlijke strand.

Natuurlijk kunt u ter plaatste ook verschillende optionele excursies boeken, zoals snorkelen langs het koraal van één van de vele eilandjes voor de kust van Koh Samui, met een jeep het eiland rond langs plantages, baaien, rotsformaties en de beroemde Big Boeddha. Of met een boot naar het Angthon Marine National Park. Koh Samui is van alle markten thuis. Verblijft u op Phuket dan kunt u een leuke dagtocht naar het nabijgelegen Koh Phi Phi boeken of een leuke snorkeltrip. U kiest helemaal zelf waar u zin in heeft.

DAG
25

Phuket/Koh Samui

Phuket
Vrije dag
Diverse optionele excursies
Derde overnachting in uw strandhotel op Phuket/Koh Samui

Een vrije dag op Koh Samui. Koh Samui is een echte hotspot voor liefhebbers van zon, zee en strand. Lees een boek bij het hotelzwembad en geniet van een tropische cocktail. Onderneemt u graag iets leuks tijdens uw verblijf? Kies dan uit de aantrekkelijke optionele activiteiten. Begin de dag bijvoorbeeld met een ‘Half Day Island Explorer’ – een verkenningstocht langs Koh Samui’s lokale highlights (optionele excursie). Een ideale manier om kennis te maken met het bijzondere eiland. Bewonder het beeldschone Chaweng Beach, bekijk markante rotsformaties, bezoek de tempel Wat Khunaram, koel af bij de Na Muang-waterval, proef vers seizoensfruit zoals doerian, ramboetan en mango, ga shoppen in hoofdstad Nathon en bewonder het Grote Boeddha-beeld.

Verblijft u op Phuket, de parel van de Andaman, dan zijn er ook genoeg leuke activiteiten te ondernemen. Gaat u ontspannen op een van de prachtige stranden of gaat u vandaag iets actiefs doen? De bekendste attractie in Phuket is het enorme boeddhabeeld dat u vanaf het hele eiland kunt zien. Bovenop een berg vindt u deze met marmer bedekte boeddha. Op 400 meter boven zeeniveau heeft u vanaf hier een schitterend uitzicht over de hele omgeving. Het uitzicht maakt de klim naar boven helemaal goed.

DAG
26

Phuket/Koh Samui

Phuket
Vrije dag
Diverse optionele excursies
Vierde overnachting in uw strandhotel op Phuket/Koh Samui

Thailand staat bekend om haar prachtige natuur. U kunt dit vandaag zelf gaan ontdekken tijdens een dagtocht naar Ang Thong National Marine Park. U kunt hier snorkelen en kajakken in schitterend beschermd natuurgebied. Liever geen activiteiten vandaag? Dat mag natuurlijk ook. U kunt er dan voor kiezen om heerlijk aan het strand of zwembad te verblijven met een goed boek of magazine.

Ook op Phuket kunt u kiezen om heerlijk op het strand of aan het zwembad te ontspannen of misschien gaat u liever de omgeving bekijken. In de directe omgeving van Phuket vindt u een paar van de indrukwekkendste en mooiste watervallen van Thailand. De Bang Pae waterval in het Khao Phra Thaeo Nationaal Park is maar liefst 10 meter hoog en in de waterpoel eronder kunt u heerlijk zwemmen. De Ton Sai watervallen zijn prachtig gelegen in een groen bos. De Kathu watervallen kletteren over vier plateaus naar beneden om te eindigen in een heerlijk verfrissende poel waar u kunt zwemmen.

DAG
27

Vertrek uit Phuket/Koh Samui

Phuket
Vrije ochtend
Transfer naar de luchthaven van Phuket/Koh Samui
Terugvlucht Phuket/Koh Samui - Amsterdam

Het einde van uw rondreis door het noorden en zuiden van Thailand is aangebroken. U kunt uw laatste ochtend nog ontspannen bij uw hotel. Of koop de laatste souvenirs voor thuis. In de middag stapt u in de transfer naar de luchthaven van Phuket of Koh Samui.

DAG
28

Aankomst Amsterdam

Schiphol vertrek
Terugvlucht Phuket/Koh Samui – Amsterdam
Aankomst Amsterdam

Afhankelijk van uw vluchtschema heeft u een overstap op Dubai. Hier stapt u op het laatste vliegtuig wat u naar Amsterdam brengt. Sluit uw ogen en denk terug aan de fantastische rondreis die u heeft gemaakt. Bekijk onderweg nog een keer de vele foto’s. Wat is uw favoriete herinnering aan Thailand?

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

+- Upgraden

( 1 optie )+Open-Sluiten

> Extra genieten? Trakteer uzelf

Meer luxe en comfort tijdens het strandverblijf van uw rondreis? Kies dan voor een luxer hotel tijdens uw strandverblijf. De meerprijs op de vertrekdatum van uw keuze vindt u door te klikken op ‘boek nu’ onder ‘data & prijzen’. Daar kunt u ook boeken.

th_ac_katathani.jpg

Phuket

-

Katathani Phuket Beach Resort & Spa

Vijfsterren

Een geweldig mooi resort! De perfecte locatie voor een ultieme strandvakantie. Het hagelwitte strand en de azuurblauwe zee zijn daarnaast prachtig, echt een plaatje…

per persoonvanaf 60
84
4
24
1

Lees meerSluit meer info

Een geweldig mooi resort! De perfecte locatie voor een ultieme strandvakantie. Het hagelwitte strand en de azuurblauwe zee zijn daarnaast prachtig, echt een plaatje…

Ligging

Het resort ligt in Kata Noi, door een heuvel gescheiden van Kata centrum. Het hotel biedt een shuttleservices naar Patong Beach en Phuket stad (tegen een kleine vergoeding). De internationale luchthaven van Phuket ligt op circa 1 uur rijden. Het resort ligt aan een lang gerekt strand waarnaast de grote ruime tuin is gelegen met hoge wuivende palmbomen. Hiertussen liggen meerdere, perfect onderhouden, zwembaden. U kunt ontspannen op de ligbedden die door de tuin, langs het zwembad en langs het strand staan. Het hotel is verdeeld in twee delen over een groot gebied, zodat het nooit erg druk overkomt en u zelf kunt bepalen waar u de dag door wilt brengen.

Kamers

Wij bieden verschillende kamertypes aan:

Deluxe (Bhuri wing)
Deze kamers zijn driehoekig van vorm en ingericht in Thaise stijl. De kamers beschikken over een eigen balkon, gratis WiFi, TV, minibar, kluisje, airco, koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met douche/bad, toilet, föhn en gratis toiletartikelen.

Junior Suite (Thani Wing)
De Junior suites zijn ingericht in Thaise stijl en bidet vanaf het balkon (gedeeltelijk) uitzicht op de Andamanse Zee. De kamer beschikken over gratis WiFi, TV, minibar, kluisje, airco, koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met aparte douche, bad, toilet, föhn en gratis toiletartikelen.

Faciliteiten

Het resort is van alle gemakken voorzien. Laat uw zintuigen prikkelen in één van de 6 eetgelegenheden waar u naast de Thaise keuken ook Mediterraanse, Westerse en voortreffelijke Seafood gerechten en BBQ’s vindt, vaak onder begeleiding van heerlijke livemuziek. De zwembaden liggen verspreid door de tuinen en beschikken over ligbedden, parasols en een handdoekservice. Daarnaast heeft het resort twee recepties, lobby’s, gratis WiFi in openbare ruimtes, verschillende barretjes, bibliotheek, diverse winkels en een eigen avondmarkt (niet dagelijks), twee fitnessruimtes, spelletjeskamer, tennisbanen, tafeltennis, yoga, watersporten (tegen betaling) en een waanzinnige spa om u lekker te laten verwennen met verschillende massages en spabehandelingen.

9

22-07-2019

Net, comfortabel, afwisseling, eten heel goed.

10

13-05-2018

Prachtig gelegen op phuket, strand is heel dichtbij, schoon en heerrlijk rustig (privé). Stadje op loop afstand. Phuket Patong is ca 20 minuten met taxi, maar zeker geen "must have seen" Hotel is zeer zeker aan te bevelen, zeker als je weet wat het standaard hotel van deze reis is.

9

09-05-2019

Erg goed hotel zou eigenlijk als standaard eindhotel moeten worden opgenomen, niet als optionele upgrade

9

18-02-2019

Kamer die we via NRV hadden geboekt hebben we ter plaatste nog opgewaardeerd naar een kamer met zeezicht, 50 m van het stand. Uitstekend hotel met veel faciliteiten en prima ontbijt.

Sluit meer info

+- Extra's

( 24 opties )+Open-Sluiten

> Meer comfort en extra's tijdens de reis?

( 1 van 24 opties )

Het is mogelijk om tijdens deze reis nog meer te beleven. Onze groepsrondreis door Thailand is al zeer compleet, maar toch bieden wij een ruime keuze aan optionele excursies die u meestal ter plekke kunt boeken. Geeft u de voorkeur aan vliegen voor dit traject, dan stapt u niet in de trein, maar in het vliegtuig. U heeft meer tijd in Chiang Mai want we boeken er een extra nacht voor u. Klik op boeken bij ‘data & prijzen’ en u ziet precies wat de kosten zijn.

Optionele vlucht Bangkok – Chiang Mai, incl. extra overnachting Bangkok

Optionele vlucht Bangkok – Chiang Mai, incl. extra overnachting Bangkok

Wanneer u liever vanaf Chiang Mai naar Bangkok vliegt i.p.v. de nachttrein, is dat mogelijk. U wordt op dag 5 naar het vliegveld van Bangkok gebracht en verblijft 1 nacht langer in...

v.a.165

Bekijk meer infoSluit meer info

Wanneer u liever vanaf Chiang Mai naar Bangkok vliegt i.p.v. de nachttrein, is dat mogelijk. U wordt op dag 5 naar het vliegveld van Bangkok gebracht en verblijft 1 nacht langer in Chiang Mai.

Excursies (ter plaatse boeken en betalen)

( 2 t/m 23 van 23 opties )

th_al_chaoprayadinner.jpg

Bangkok - Dinner Cruise op de Chao Praya

Vanavond genieten we van een onvergetelijk diner cruise op de Chao Praya, de ‘Rivier van de Koningen’. We nemen u mee op een reis door de Thaise geschiedenis, cultuur en gastronomie in een romantische sfeer. Vanaf de Icon Siam Pier passeert u een aan...

Vanavond genieten we van een onvergetelijk diner cruise op de Chao Praya, de ‘Rivier van de Koningen’. We nemen u mee op een reis door de Thaise geschiedenis, cultuur en gastronomie in een romantische sfeer. Vanaf de Icon Siam Pier passeert u een aantal van de meest iconische monumenten van de hoofdstad. Dit alles onder het genot van een heerlijk buffet en live muziek. Rond de klok van 21:00 uur leggen we weer aan en kunt u op eigen gelegenheid Bangkok verder ontdekken of terug gaan naar uw hotel.

Duur: 2 uur
Inclusief: welkomstdrankje, internationaal buffet met koffie, thee en water, live muziek
Exclusief: transfers, andere drankjes, fooi
Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Minimaal 2 personen - Prijs ca. 1900 THB per persoon
Kinderen

Meer info

Minder info

th_al_klongtour.jpg

Bangkok - Klong Tour Bangkok

Vanuit uw hotel wordt u opgehaald door een Engelssprekende gids en reist u met het openbaar vervoer naar de Chao Praya Rivier om vervolgens in de beroemde longtail boten te stappen en een fascinerende klong tour te maken van ongeveer een uur. De omge...

Vanuit uw hotel wordt u opgehaald door een Engelssprekende gids en reist u met het openbaar vervoer naar de Chao Praya Rivier om vervolgens in de beroemde longtail boten te stappen en een fascinerende klong tour te maken van ongeveer een uur. De omgeving is zeer schilderachtig: we zien hoe een groot gedeelte van de lokale bevolking van Bangkok woont en leeft. We zien houten huizen en winkelpanden die op palen boven het water zijn gebouwd, mensen die de was doen en kinderen die in het water spelen. Aan het einde van de tocht gaan we terug naar ons hotel.

Duur: 3 uur
Inclusief: boot en transport (openbaar vervoer) van en naar uw hotel.
Exclusief: maaltijden en fooi.
Deze excursie wordt op privébasis uitgevoerd.
Minimaal 2 personen - Prijs ca. 1844 THB per persoon
Minimaal 3-5 personen - Prijs ca. 1313 THB per persoon

Meer info

Minder info

Wat Phra Kaew

Bangkok - Stadstour Bangkok

Vandaag ontdekt u de culturele hoogtepunten van Bangkok. In de ochtend wordt u bij het hotel opgehaald door de gids voor een ritje met het openbaar vervoer naar Rattanakosin, ook wel de 'Oude Stad' genoemd. Hier vindt u het rijkelijk versierde Grand ...

Vandaag ontdekt u de culturele hoogtepunten van Bangkok. In de ochtend wordt u bij het hotel opgehaald door de gids voor een ritje met het openbaar vervoer naar Rattanakosin, ook wel de 'Oude Stad' genoemd. Hier vindt u het rijkelijk versierde Grand Palace en het enorme tempelcomplex Wat Pho. Geniet van een prachtig uitzicht op het centrum van Bangkok voordat u de boot neemt naar de trots van Thailand: The Grand Palace en Wat Phra Kaew. Dit is waar de beroemde Smaragdgroene Boeddha is gehuisvest. Maak vervolgens een tuk-tuk-rit naar Wat Pho, bekend om zijn enorme liggende Boeddha. Na de lunch in een lokaal restaurant gaat de reis verder naar Wat Arun of beter bekend als de Tempel van de Dageraad. Het is een van de meest opmerkelijke bezienswaardigheden in heel Bangkok vanwege de briljante architectuur en het fijne vakmanschap.

Vertrek: 08:30
Duur: ca. 4.5 uur
Inclusief: Transfer openbaar vervoer, Engelssprekende gids, entreegelden en lunch
Exclusief: Fooi en eigen uitgaven

Deze excursie wordt op privébasis uitgevoerd.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 2281 THB per persoon.
Minimaal 3-5 deelnemers – Prijs: ca. 2000 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Erawan Waterval

Kanchanaburi/River Kwai - Bezoek de Erawan-waterval

U wordt opgehaald bij je hotel voor een bezoek aan de Erawan waterval. De belangrijkste bezienswaardigheid van het park, is de Erawan waterval met smaragdgroene vijvers en 7 'trappen'. Behalve de waterval zijn er ook verschillende indrukwekkende grot...

U wordt opgehaald bij je hotel voor een bezoek aan de Erawan waterval. De belangrijkste bezienswaardigheid van het park, is de Erawan waterval met smaragdgroene vijvers en 7 'trappen'. Behalve de waterval zijn er ook verschillende indrukwekkende grotten in het park te vinden. Sommige dieper in het park, sommige langs de wegen rond het park. Het park en de watervallen zijn vernoemd naar de driekoppige, witte olifant uit de hindoeïstische mythologie. Er wordt gezegd dat de top van de watervallen op een olifantenhoofd lijkt. De omringende bergen beschermen het park tegen de oostelijke moesson, waardoor er minder regen valt dan in andere beboste gebieden verder naar het westen. Na een verfrissing bij de waterval is het tijd om afscheid te nemen en terug te gaan naar je hotel of door te gaan naar de volgende bestemming.

Vertrek: 08:00
Duur: Ca. 3 uur
Inclusief: Transfer, Engelssprekende gids, entreegelden
Exclusief: Maaltijden en fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap. Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1400 THB per persoon.
Minimaal 3-5 deelnemers – Prijs: ca. 1150 THB per persoon.
Minimaal 6-9 deelnemers – Prijs: ca. 900 THB per
persoon.
Kinderen


Meer info

Minder info

Somboon Legacy Foundation

Kanchanaburi/River Kwai - Somboon Legacy Foundation

Somboon Legacy is een Nederlandse stichting, opgericht in 2010. Het doel van de stichting is de zorg van Aziatische olifanten ondersteunen met behulp van fondsen, verschillende projecten en vrijwilligers. Tijdens deze dag bezoekt u één van de project...

Somboon Legacy is een Nederlandse stichting, opgericht in 2010. Het doel van de stichting is de zorg van Aziatische olifanten ondersteunen met behulp van fondsen, verschillende projecten en vrijwilligers. Tijdens deze dag bezoekt u één van de projecten, Somboon Legacy Foundation, waar men oude olifanten verzorgt.

Een selectie van de activiteiten:
Observeer de olifanten en leer over hun gewoonten en verleden
Pluk gras en kijk hoe de olifanten dit heerlijke voedsel eten
Kook kleefrijst & maak een fruitsalade voor onze oude olifanten
Leer meer over Mahouts en de authentieke Karen cultuur
Ontdek het unieke interactieve olifantenmuseum, geweldig voor kinderen!
Bezoek onze Poo Paper Factory & maak uw eigen papier
Souvenirwinkel
Bekijk onze olifanten badend in de rivier Kwai Noi

Let op: Tijdens deze excursie is het niet mogelijk om de olifanten aan te raken!

Vertrek: 10:00
Duur: Ca. 6 uur (gehele dag)
Inclusief: Transfer, Engelssprekende gids, entreegelden, luch
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap. Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 3500 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Baan Thai Cooking Class

Chiang Mai - Leer Thais Koken

Er zijn maar weinig landen in de wereld die zich culinair kunnen meten aan Thailand met zijn grote verscheidenheid aan gerechten en heerlijke sauzen. Op de lokale markt worden de verse ingrediënten ingekocht die u voor het koken nodig heeft. Vervolge...

Er zijn maar weinig landen in de wereld die zich culinair kunnen meten aan Thailand met zijn grote verscheidenheid aan gerechten en heerlijke sauzen. Op de lokale markt worden de verse ingrediënten ingekocht die u voor het koken nodig heeft. Vervolgens leert u 4 Thaise gerechten te bereiden, alsmede het koken van Jasmijn- en 'plakrijst'. Dat u het resultaat van uw kookkunsten zelf mag proeven is natuurlijk vanzelfsprekend. Eet smakelijk!

Duur: 5 uur
Inclusief: transfers en maaltijdMinimaal 2 personen - Prijs ca. 1200 THB per persoon

Meer info

Minder info

Fietsen Chiang Mai Thailand

Chiang Mai - Ontdek Noord-Thailand per fiets

Een unieke manier om het platteland rondom Chiang Mai beter te leren kennen is per fiets. Het noorden van Thailand is een stuk koeler dan Bangkok en zodra u de stad uit bent, zult u genieten van de rust. Onderweg ziet u hoe er gewerkt wordt op het la...

Een unieke manier om het platteland rondom Chiang Mai beter te leren kennen is per fiets. Het noorden van Thailand is een stuk koeler dan Bangkok en zodra u de stad uit bent, zult u genieten van de rust. Onderweg ziet u hoe er gewerkt wordt op het land, kinderen in de Mae Ping rivier spelen en drinken we een drankje in een van de dorpjes. We bezoeken onder andere tempels, ruïnes, het McKean rehabilitation center, een basisschool en een lokale bakkerij. Een hele relaxte ochtend, waarbij een ander stukje Thailand zal zien.

Duur: 5 uur
Inclusief: Engelssprekende gids, fietsverhuur, helm, lokale maaltijd, snack en water
Exclusief: Transfers en fooi.
Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Prijs ca. 1150 THB per persoon
Kinderen

Meer info

Minder info

Doi Suthep Chiang Mai Thailand

Chiang Mai - Halve dag Doi Suthep

Vroeg in de ochtend vertrekt u voor een mooie excursie naar het prachtige Pui Nationaal Park waarin Doi Suthep is gelegen. U zult de ochtend beginnen met een bezoek aan het ​​observatorium waar u met uw gids een korte wandeling maakt door de natuur m...

Vroeg in de ochtend vertrekt u voor een mooie excursie naar het prachtige Pui Nationaal Park waarin Doi Suthep is gelegen. U zult de ochtend beginnen met een bezoek aan het ​​observatorium waar u met uw gids een korte wandeling maakt door de natuur met prachtige eikenbomen. Uw gids zal uitleg geven over de verschillende soorten bos in het nationale park waarna u de Wat Pratat Doi Suthep Tempel bezoekt, de meest beroemde tempel van Chiang Mai. In de tempel zult u een zegen van de monnik krijgen, een hele unieke ervaring! Na dit bezoek wandelen we naar het nationale hoofdkwartier van het park, waar we even stoppen bij de boomkwekerij van Forru, het restauratieprogramma van de universiteit van Chiang Mai. U zult het opmerkelijke verhaal van de reuze grote vijgenboom horen en genieten van de torenhoge bomen, wilde bananenbomen, varens en diverse palmen. Aan het einde van de ochtend keert u terug in uw hotel.

Duur: ca. 4,5 uur
Vertrek: 08.30 - 13:00
Inclusief: Engelssprekende gids, transfer van en naar uw hotel en entreegelden
Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van join in.Minimaal 2 personen - Prijs ca. 1564 THB per persoon

Meer info

Minder info

th_al_doiithadom.jpg

Chiang Mai - Doi Inthanon National Park

Vandaag vertrekt u al vroeg naar het Doi Inthanon National Park, met de hoogste berg van Thailand (2776m). Het park beschikt over de grootste diversiteit van plantensoorten en vogelsoorten en heeft een aantal prachtige watervallen. Vandaag bezoeken w...

Vandaag vertrekt u al vroeg naar het Doi Inthanon National Park, met de hoogste berg van Thailand (2776m). Het park beschikt over de grootste diversiteit van plantensoorten en vogelsoorten en heeft een aantal prachtige watervallen. Vandaag bezoeken we de Sirintharn en Vatchirathan watervallen op onze wandeling door dit ongerepte nevelwoud. Op weg naar de top van Doi Inthanon leert u over de landbouwtechnieken van de hilltribe mensen aan het Koninklijk Royal Project. Op deze unieke plek zullen we tevens genieten van een welverdiende lunch.

Duur: 07.30 - 18.30 uur
Inclusief: Transfers, Engelssprekende gids, entreegelden en lunch
Deze excursie wordt op privé basis uitgevoerd.Minimaal 2 deelnemers - Prijs ca. 3198 THB per persoon
Minimaal 3 deelnemers - Prijs ca. 2372 THB per persoon
Minimaal 6 deelnemers - Prijs ca. 1546 THB per persoon

Meer info

Minder info

Chiang Mai E-bike Tour

Chiang Mai - Chiang Mai E-bike Tour

Maak een geweldige rit door het prachtige, heuvelachtige landschap rond Chiang Mai. Er wordt voornamelijk op verharde wegen gefietst. De focus ligt op de fietservaring op onze E-bikes en het zien van interessante plekken onderweg, zoals rijstvelden,...

Maak een geweldige rit door het prachtige, heuvelachtige landschap rond Chiang Mai. Er wordt voornamelijk op verharde wegen gefietst. De focus ligt op de fietservaring
op onze E-bikes en het zien van interessante plekken onderweg, zoals rijstvelden, mooie uitzichten en enkele dorpjes die we doorkruisen. Op ons avontuur passeren en bezoeken we ook Wat Ban Pong, Royal Flora en Wat Ton Kwen. Neem comfortabele kleding en stevige schoenen mee.

Vertrek: 07:30
Duur: ca. 5 uur
Inclusief: E-bike, fietshelm, Engelssprekende gids, transfer, lunch, water en verzekering.
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap.

* Let op: voor deze excursie dient u minimaal 150cm te zijn. Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1500 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Chiang Mai Vespa Tour

Chiang Mai - Chiang Mai Vespa Tour

Deze tour laat u het nachtleven van Chiang Mai zien door de ogen van een local! We halen u met een Vespa op bij het hotel en rijden door een doolhof van straatjes en woonwijken van Chiang Mai. Uw gids leidt u naar een levendig restaurant weggestopt v...

Deze tour laat u het nachtleven van Chiang Mai zien door de ogen van een local! We halen u met een Vespa op bij het hotel en rijden door een doolhof van straatjes en woonwijken van Chiang Mai. Uw gids leidt u naar een levendig restaurant weggestopt van de toeristische route, waar u smult van lekkernijen en een welkomstdrankje tussen de lokale bevolking. Rijdt verder door de straten van de stad naar een levendige voedselmarkt waar u langs de kleurrijke kraampjes op zoek gaat naar een regionale lekkernij. Daarna is het tijd voor een hands-on culinaire ervaring! Trek een schort aan, pak een vijzel en stamper en maak samen met uw gids een geliefd Noord-Thais gerecht. Terug op de Vespa's gaat onze Chiang Mai nachttour verder langs de oevers van de Ping rivier, een levendig gebied vol met bars en restaurants. We maken een stop bij een lokale favoriet voor een proeverij van verschillende Thaise gerechten. Geniet van een verscheidenheid aan smaken en een koud drankje. Onze Vespa tour eindigt met een slaapmutsje in een live muziekbar, waar Chiang Mai's beste lokale talent elke avond speelt voor een enthousiaste menigte.

Vertrek: 18:00
Duur: ca. 4 uur
Inclusief: Engelssprekende gids, transfer en eten & drinken
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 3171 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Elephant Parade

Chiang Mai - Elephant Parade

Deze ochtend brengt u een bezoek aan Elephant Parade, gelegen bij de Ping rivier. Het vriendelijke personeel van Elephant Parade zal u begroeten voor een rondleiding. U start in de foyer van het museum waar u meer leert over Elephant Parade, de kunst...

Deze ochtend brengt u een bezoek aan Elephant Parade, gelegen bij de Ping rivier. Het vriendelijke personeel van Elephant Parade zal u begroeten voor een rondleiding. U start in de foyer van het museum waar u meer leert over Elephant Parade, de kunstenaars en de beroemdheden. Ontdek het unieke karakter van de prachtige Aziatische olifant en leer over het belang van het behoud van olifanten. Geniet van leuke weetjes over olifanten, lees een verhalenboek of geniet van de filmzaal.
Na het museum bezoekt u de studio, waar u een kijkje achter de schermen krijgt bij het productieproces. U bent getuige van de verschillende processen, ervaart hoe de handgemaakte Elephant Parade replica's worden gemaakt en krijgt de kans om hun getalenteerde kunstenaars te ontmoeten. Stel uw creatieve vaardigheden op de proef door uw eigen olifant van 10 cm op miniatuurformaat te ontwerpen met een workshop olifant schilderen. Acrylverf op waterbasis wordt gebruikt om het perfecte souvenir of cadeau te maken dat u mee naar huis kunt nemen. De kunstenaars ter plekke zijn er om u te begeleiden en u wat trucjes te geven om uw olifant te laten opvallen! Neem tot slot de tijd om rond te dwalen in de prachtige tuin met levensgrote babyolifantstandbeelden. Knuffel ze, neem een foto met uw favorieten en geniet van de geluiden van tropisch Thailand in het omringende groen.

Vertrek: 9:00 of 13:00
Duur: Ca. 3 uur
Inclusief: Transfer, Engelssprekende gids en een olifantje om zelf te schilderen
Exclusief: Maaltijden en fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op privébasisMinimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 2036 THB per persoon.
Minimaal 3 deelnemers – Prijs: ca. 1593 THB per persoon.
Minimaal 4 deelnemers – Prijs: ca. 1151 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Phoenix Zipline

Chiang Mai - Phoenix Zipline

Snel zwevend door de lucht aan een tokkelbaan met de jungle aan beide zijden, terwijl u voorbij vliegt laat u de drukke wereld achter zich en dompelt u zich onder in de jungle. Rondom het tokkelbaanparcours hangen platforms hoog in de bomen met een ...

Snel zwevend door de lucht aan een tokkelbaan met de jungle aan beide zijden, terwijl u voorbij vliegt laat u de drukke wereld achter zich en dompelt u zich onder in de jungle. Rondom het tokkelbaanparcours hangen platforms
hoog in de bomen met een spectaculair uitzicht over de jungle en rijstvelden langs de Mae Ram rivier
ver beneden u. Dit is het startpunt en de landingszone voor veel van onze tokkelbanen.
We raden aan om lange mouwen, een lange broek en sportschoenen te dragen. Vergeet de zonnebrand en insectenspray niet.

Let op!
Leeftijd: 6 - 65 jaar
Max. gewicht: 120 KG
Min. lengte: 120 cm

Vertrek: 09:00 of 13:00
Duur: Ca. 4 uur
Inclusief: Handschoenen, maaltijd, flesje water, transfer en eerste hulp verzekering
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap.

Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1800 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

King Kong Zipline Extreme

Chiang Mai - King Kong Zipline Extreme

De langste en hoogste zipline in Azië! Daag uzelf uit met een in totaal 3.600 meter lange zipline over het bos van de Chiang Mai bergen. Test uw skills op verschillende platforms waaronder bruggen, netten en wenteltrappen. De ziplines hebben hoogtes...

De langste en hoogste zipline in Azië!
Daag uzelf uit met een in totaal 3.600 meter lange zipline over het bos van de Chiang Mai bergen. Test uw skills op verschillende platforms waaronder bruggen, netten en wenteltrappen. De ziplines hebben hoogtes die verschillen van 400 meter tot wel 1200 meter. King Kong Zipline Extreme is een spannende en leuke ervaring die u moet proberen! We raden aan om een zonnebril, lange mouwen, een lange broek en sportschoenen te dragen. Vergeet de zonnebrand en insectenspray niet.

Let op!
Leeftijd: 10 - 65 jaar
Max. gewicht: 120 KG
Min. lengte: 120 cm

Vertrek: 07:00 of 12:00
Duur: Ca. 7 uur
Inclusief: Extreme programma, handschoenen, maaltijd, Thais buffet, flesje water, transfer en eerste hulp verzekering
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 2200 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

Sam Roi Yot Nationaal Park

Hua Hin - Sam Roi Yot Nationaal Park

Op ongeveer 40 minuten rijden ten zuiden van Hua Hin ligt Sam Roi Yod National Park. Het park staat bekend om de berg met 300 pieken. Onze tour begint bij het hotel en gaat verder naar het park. We beginnen met het nemen van een vissersboot van Ban P...

Op ongeveer 40 minuten rijden ten zuiden van Hua Hin ligt Sam Roi Yod National Park. Het park staat bekend om de berg met 300 pieken. Onze tour begint bij het hotel en gaat verder naar het park. We beginnen met het nemen van een vissersboot van Ban Pu door het kanaal en stappen uit op het prachtige strand waar we een wandeling maken naar de Tham Phraya Nakhon grot. De grot heeft een groot gat, waardoor een lichtschacht komt die de groei van verschillende soorten planten mogelijk maakt. Phra Thi Nang Khuha Kharuhat, een paviljoen in Thaise stijl, geeft de grot de meest aantrekkelijke aanblik en is het symbool van Prachuap Khiri Khan geworden. Het is een gebouw met vier torens dat voor het eerst werd gebouwd in Bangkok in 1890 tijdens het bewind van koning Rama V. Terug op het strand lunchen we en brengen we wat tijd door om te ontspannen, voordat we teruggaan naar Hua Hin. Op de terugweg maken we een stop bij een ananasplantage en proeven de verse ananas langs de kant van de weg.

Vertrek: 08:30
Duur: Ca. 6,5 uur
Inclusief: Transfer, lunch, Engelssprekende gids, parkentree en verzekering
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1900 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

Chiang Rai, Hall of Opium

Chiang Rai - Hall of Opium

Hall of Opium is een museum met een combinatie van een tentoonstelling en multimedia. De tentoonstelling laat alle aspecten van het verhaal van opium zien, beginnend bij de geschiedenis van de Gouden Driehoek, de oorsprong van opium, de opiumoorlog, ...

Hall of Opium is een museum met een combinatie van een tentoonstelling en multimedia. De tentoonstelling laat alle aspecten van het verhaal van opium zien, beginnend bij de geschiedenis van de Gouden Driehoek, de oorsprong van opium, de opiumoorlog, opiumkrijgers, drugssmokkelaars, opiumeffecten, de strijd tegen opium, tot rehabilitatie van de levensomstandigheden van de mensen die in het midden van de Gouden Driehoek wonen, de voormalige wereldwijd beruchte drugshandelzone.

Vertrek: 8:30
Duur: ca. 3 uur
Inclusief: Transfer, Engelsprekende gids, water
Exclusief: Overige drankjes en fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op privébasis.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1800 THB per persoon.
Minimaal 3-5 deelnemers – Prijs: ca. 1350 THB per persoon.
Minimaal 6-9 deelnemers – Prijs: ca. 900 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

Chiang Rai, Chui Fong Theeplantage

Chiang Rai - Chui Fon Theeplantage

Een van de populairste toeristische attracties in het noorden van Thailand is de prachtige Chui Fong Tea Plantation. De plantage is gelegen in de bergachtige regio Chiang Mai. De theeplantage staat niet alleen bekend om de heerlijke thee, maar ook om...

Een van de populairste toeristische attracties in het noorden van Thailand is de prachtige Chui Fong Tea Plantation. De plantage is gelegen in de bergachtige regio Chiang Mai. De theeplantage staat niet alleen bekend om de heerlijke thee, maar ook om de pittoreske, terrasvormige en uitgestrekte theevelden. Het klimaat is ideaal voor de theeplanten en de groei van hoge kwaliteit thee. Ervaar de theeproductie van dichtbij en leer meer over de theeproductie. De geur van thee, in combinatie met het prachtige uitzicht op de velden en omliggende bergen en valleien, maakt het een ervaring die uw bezoek aan de plantage verder verrijkt.

Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1800 THB per persoon.
Minimaal 3-5 deelnemers – Prijs: ca. 1200 THB per persoon.
Minimaal 6-9 deelnemers – Prijs: ca. 600 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

Chiang Rai, kookles

Chiang Rai - Suwannee Thaise Kookles

Thailand staat wereldwijd bekend om zijn uitstekende keuken. Daarom is het heel interessant om de kans te krijgen om zelf een aantal heerlijke recepten te leren koken en je pas verworven kennis mee naar huis te nemen om indruk te maken op je familie ...

Thailand staat wereldwijd bekend om zijn uitstekende keuken. Daarom is het heel interessant om de kans te krijgen om zelf een aantal heerlijke recepten te leren koken en je pas verworven kennis mee naar huis te nemen om indruk te maken op je familie en vrienden. De leuke en interactieve lessen, onder leiding van een chef-kok met meer dan 20 jaar ervaring, stellen je niet alleen in staat om een expert aan het werk te zien, maar ook om het zelf te proberen. Doe handige tips op en maak een paar authentieke, smakelijke Thaise gerechten. Wat ook bij de kookles hoort, is een uitstapje naar de lokale markt. Hier kunt u de rauwe ingrediënten selecteren en proeven.

Vertrek: 19:30
Duur: ca. 4,5 uur
Inclusief: Transfer, rondleiding, snacks en water
Exclusief: Overige drankjes en fooien

Let op, deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1920 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Chiang Rai, Gouden Driehoek

Chiang Rai - Gouden Driehoek, Doi Tung en Mae Sai Markt

We starten de dag met een bezoek aan Doi Tung. Doi Tung maakt deel uit van de Gouden Driehoek en staat bekend om zijn prachtige natuur en culturele bezienswaardigheden. U kunt hier de weelderige tuinen verkennen en meer te weten komen over de royale ...

We starten de dag met een bezoek aan Doi Tung. Doi Tung maakt deel uit van de Gouden Driehoek en staat bekend om zijn prachtige natuur en culturele bezienswaardigheden. U kunt hier de weelderige tuinen verkennen en meer te weten komen over de royale geschiedenis van het gebied. Hier brengen we tevens een bezoek aan de Mae Fah Luang bloementuinen en de Mae Sai markt met een divers assortiment traditionele kleding, ambachten en souvenirs. Vervolgens rijden we naar de Gouden Driehoek, waar Thailand, Laos en Myanmar samenkomen. Hier lunchen we in een lokaal restaurant. Een kort bezoek aan Tachileik in Myanmar of een korte boottocht op de Maekong is hier mogelijk. Let op, de kosten voor de grensovergang zijn hierbij voor eigen rekening.

Vertrek: 08:00
Duur: ca. 9 uur
Inclusief: Transfer, Engelsprekende gids, entreegelden, water en lunch
Exclusief: Drankjes en fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op privébasis.


Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 2800 THB per persoon.
Minimaal 3-5 deelnemers – Prijs: ca. 2100 THB per persoon.
Minimaal 6-9 deelnemers – Prijs: ca. 1800 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

Ayutthaya, fietstour

Ayutthaya - Fietstour Ayutthaya

Onze fietstocht begint bij Pom Phet, één van de zestien historische vestingen in Ayutthaya. We verkennen lokale buurten en fietsen langs de zogenaamde Roti Road, waar u kunt genieten van de beroemde "Roti Sai Mai" desserts. Via het Somdet Phra Srinak...

Onze fietstocht begint bij Pom Phet, één van de zestien historische vestingen in Ayutthaya. We verkennen lokale buurten en fietsen langs de zogenaamde Roti Road, waar u kunt genieten van de beroemde "Roti Sai Mai" desserts. Via het Somdet Phra Srinakarinda Park fietsen we naar Chedi Phra Si Suriyothai, een gedenkteken voor de eerste heldin van Thailand. Vervolgens bewonderen we de rivier en het dagelijks leven van de lokale bevolking. Hierna verkennen we het UNESCO Werelderfgoed Ayutthaya Historisch Park met zijn oude tempelruïnes. Hoogtepunten zijn Wat Phra Sri Sanphet en Wat Mahathat met zijn iconische Boeddha-hoofd. We sluiten af met een wandeling door de levendige Chao Phrom Markt en nemen een veerboot terug naar ons startpunt.

Vertrek: 13:00
Duur: ca. 4 uur
Inclusief: Transfer, Engelsprekende gids, fiets en helm, Entreegelden Wat Mahathat en Wat Phra Sri Sanphet, Thaise snack, ferry, water en soft drinks, verzekering.
Exclusief: Overige drankjes en fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1650 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

th_al_khaosoktrekking.jpg

Khao Sok Nationaal Park - Trekking door Khao Sok National Park (halve dag)

Na het ontbijt vertrekt u over verharde maar ook onverharde wegen naar Khao Sok Nationaal Park waar uw gids u zal begroeten. Samen met deze lokale gids maken we een mooie wandeling door het regenwoud met torenhoge oude bomen, waar de kans op het ‘spo...

Na het ontbijt vertrekt u over verharde maar ook onverharde wegen naar Khao Sok Nationaal Park waar uw gids u zal begroeten. Samen met deze lokale gids maken we een mooie wandeling door het regenwoud met torenhoge oude bomen, waar de kans op het ‘spotten’ van felgekleurde neushoornvogels en apen u direct laten voelen wat een bijzonder stukje Thailand dit is. Halverwege de wandeling maakt u een stop aan de Bang Hau Rad rivier om te genieten van een heerlijk kopje bamboe koffie, water en fruit. Hierna wandelen we op een rustig tempo door om tegen 12.00 uur weer terug te zijn in de accommodatie.

Het is een lichte trekking waarbij u ca. 3 uur wandelt. Wanneer het regenseizoen is kunnen de paden wat modderig zijn.

Duur: 08.00 - 12.00 uur
Deze excursie wordt uitgevoerd op privé basis.
Inclusief: Transfers, lunch en Engelssprekende gids

U wordt aangeraden de volgende benodigdheden mee te nemen:
Handdoek
Badkleding
Korte- en lange broek
Wandelschoenen (kunnen nat worden)
Zonnebrand
Minimaal 1 deelnemer - Prijs ca. 2900 Bath per persoon
Minimaal 2 deelnemers - Prijs ca. 1600 Bath per persoon
Minimaal 3 deelnemers - Prijs ca. 1550 Bath per persoon
Minimaal 6 deelnemers - Prijs ca. 1450 Bath per persoon

Meer info

Minder info

th_al_khaosokkayak.jpg

Khao Sok Nationaal Park - Kanotocht Khao Sok

Deze excursie wordt aangeboden door locals die graag de pracht van hun leefomgeving delen. Doe een kanotocht over de Khao Sok rivier en kano langs sterke kliffen. Kijk af en toe even in het water om de gekleurde scholen vissen te zien zwemmen. Tijden...

Deze excursie wordt aangeboden door locals die graag de pracht van hun leefomgeving delen. Doe een kanotocht over de Khao Sok rivier en kano langs sterke kliffen. Kijk af en toe even in het water om de gekleurde scholen vissen te zien zwemmen. Tijdens de tocht wordt er gestopt om in het verfrissende water te zwemmen. Uw lokale gids zal u onderweg wijzen op de fel gekleurde vogels, apen op de kant en misschien wel hier en daar wat slangen in de boom. Let dus goed op. Na afloop wordt u weer bij uw hotel afgezet.

Duur: 09:00 - 12:00
Inclusief: gids
Exclusief: lunch en fooien

Deze excursie is te boeken van juni t/m november
Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Minimaal 1 persoon: Prijs ca. 750 THB per persoon

Meer info

Minder info

th_al_khaosoktubing.jpg

Khao Sok Nationaal Park - Tuben Khao Sok

U wordt opgehaald bij uw hotel voor een leuke en actieve ochtend. Bij de rivier aangekomen wordt u geinstrueerd over het tuben. Daarna kan de pret beginnen en kunt u lekker tuben over de rivier. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om lekker even te z...

U wordt opgehaald bij uw hotel voor een leuke en actieve ochtend. Bij de rivier aangekomen wordt u geinstrueerd over het tuben. Daarna kan de pret beginnen en kunt u lekker tuben over de rivier. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om lekker even te zwemmen in de Khao Sok Rivier en lekker even van de omgeving te genieten. Daarna wordt u weer bij uw hotel afgezet.

Duur: 09.00 - 12.00 uur
Inclusief: transfer, verzekering
Exclusief: lunch en fooien

Deze excursie is te boeken van juni t/m november
Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Prijs ca. 600 THB per persoon

Meer info

Minder info

+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.

+- Reisleiding

+Open-Sluiten

In Thailand reist u met een Nederlandssprekende reisbegeleider en Engelssprekende, lokale gids. Onze reisbegeleider is al jaren woonachtig in Thailand en heeft hierdoor ook een schat aan kennis over het land, de geschiedenis, lokale tradities en de actualiteit. Ons team is al jaren werkzaam in het toerisme. Niet alleen zullen zij zorgdragen dat de reis zo optimaal mogelijk verloopt, zijn zij uw eerste aanspreekpunt bij vragen, maar zullen zij er vooral voor zorgen dat u alle facetten van Thailand leert kennen. Uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor het boeken van optionele excursies tijdens de reis en leuke tips om te gaan lunchen en dineren Wij weten hoe belangrijk een reisleider is voor het welslagen van uw rondreis. NRV stelt dan ook hoge eisen aan al haar reisbegeleiders. Belangrijke criteria bij het selecteren van reisbegeleiders door NRV, of onze lokale partners, zijn: ruime reiservaring, ervaring in het omgaan met Nederlandstalige groepen en diepgaande kennis van het land.

Wat onze reizigers vinden

Het was een prachtige reis! We hebben enorm veel bijgeleerd over Thailand en elke dag hebben we volop genoten. Na deze reis kwamen we met zoveel ervaringen en herinneringen thuis alsof we meer dan een maand weggeweest zijn. Een enorme dankjewel aan N ...

Het was een prachtige reis! We hebben enorm veel bijgeleerd over Thailand en elke dag hebben we volop genoten. Na deze reis kwamen we met zoveel ervaringen en herinneringen thuis alsof we meer dan een maand weggeweest zijn. Een enorme dankjewel aan Nick en Pete!

Meer info >

Minder info >

10

Van Riel, groepsreis Beleef Klassiek Thailand

Een erg mooie kennismaking met het fantastische land en de erg vriendelijke inwoners van Thailand. De reis is zeer divers waardoor er voor iedereen wel iets te doen is! Hotels waren allemaal prima. Schoon en goed verzorgd. Zeker een aanrader om kenni ...

Een erg mooie kennismaking met het fantastische land en de erg vriendelijke inwoners van Thailand. De reis is zeer divers waardoor er voor iedereen wel iets te doen is! Hotels waren allemaal prima. Schoon en goed verzorgd. Zeker een aanrader om kennis te maken met dit mooi land!

Meer info >

Minder info >

9

Wessels, privéreis Island Hopping Phuket

28 dagen Relaxt Noord- & Zuid-Thailand : altijd de beste prijs

Hotels

Hieronder ziet u een selectie van de accommodaties die wij tijdens onze groepsreizen gebruiken. De accommodaties die wij publiceren zijn voorbeeldhotels, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodaties verblijft. Uiteraard zijn deze hotels van gelijkwaardige kwaliteit. De accommodaties worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op kwaliteit en service.

+- Rondreishotels

+Open-Sluiten
 • Kantary Hotel Ayutthaya, zwembad
 • Kantary Hotel Ayutthaya, jacuzzi
 • Kantary Hotel Ayutthaya, studio suite
 • Kantary Hotel Ayutthaya, lobby en receptie
 • Kantary Hotel Ayutthaya, Café Kantary

Ayutthaya

Kantary Hotel Ayutthaya

Viersterren

Het Kantary Hotel bevindt zich in de oude hoofdstad van Thailand, Ayutthaya, op ca. vier kilometer van het centrum. De Ayothaya Floating Market ligt op slechts drie kilometer afstand van het hotel. Dit is een indrukwekkende drijvende markt, een culturele winkelbestemming. Er is dus genoeg te ontdekken in de omgeving. Het hotel zelf biedt ook diverse faciliteiten voor ontspanning en vermaak. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie met lounge, een leeszaal met gratis thee- en koffie faciliteiten, een wasserette en gratis WiFi in het hele hotel. Wilt u lekker afkoelen, neem dan een duik in het mooie buitenzwembad of ontspan in de jacuzzi, sa ...

Het Kantary Hotel bevindt zich in de oude hoofdstad van Thailand, Ayutthaya, op ca. vier kilometer van het centrum. De Ayothaya Floating Market ligt op slechts drie kilometer afstand van het hotel. Dit is een indrukwekkende drijvende markt, een culturele winkelbestemming. Er is dus genoeg te ontdekken in de omgeving. Het hotel zelf biedt ook diverse faciliteiten voor ontspanning en vermaak. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie met lounge, een leeszaal met gratis thee- en koffie faciliteiten, een wasserette en gratis WiFi in het hele hotel. Wilt u lekker afkoelen, neem dan een duik in het mooie buitenzwembad of ontspan in de jacuzzi, sauna of stoomcabine. Voor de sportieve reiziger is er ook een fitnessruimte beschikbaar. Na een ontspannen dag kunt u genieten van een heerlijk diner in het 'California Steak Restaurant'. Liever trek in een wat lichter hapje met een drankje? Dan is er ook nog Café Kantary. De mooie studio's in Aziatische stijl zijn van alle gemakken voorzien. Ze beschikken over een TV, airconditioning, thee- en koffiefaciliteiten en een badkamer met bad of douche, toiletartikelen en een föhn.

Meer info >

Minder info >

 • th_ac_rembrandt_ex.jpg
 • th_ac_rembrandt_ex2.jpg
 • th_ac_rembrandt_lo.jpg
 • th_ac_rembrandt_re.jpg
 • th_ac_rembrandt_bar.jpg
 • th_ac_rembrandt_ka.jpg
 • th_ac_rembrandtka.jpg
 • th_ac_rembrandtzw3.jpg
 • th_ac_rembrandtzw2.jpg
 • th_ac_rembrandtzw.jpg
 • th_ac_rembrandtsp.jpg
 • th_ac_rembrandtfa.jpg
 • th_ac_rembrandtba.jpg
 • th_ac_rembrandtba2.jpg
 • th_ac_rembrandtfi.jpg
 • th_ac_rembrandtre.jpg

Bangkok

Rembrandt hotel

Vierenhalve ster

Een fantastisch hotel, een echte 'place to be' in het Sukhumvit districti, Bangkok. Een heerlijk luxe hotel met de beste restaurants van de stad, en naar sommigen zeggen, zelfs heel Thailand. Het ruim opgezette hotel heeft veel faciliteiten waaronder een receptie, restaurants, bars, zwembad, fitness center, spa met sauna en massagemogelijkheden, gratis Wi-Fi in het gehele hotel en wasservice. De kamers zijn smaakvol ingericht en beschikken over airco, minibar, sat-TV, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en badkamer met bad/douche combinatie.

 • Mercure Chiang Mai, zwembad
 • Mercure Chiang Mai, kamer
 • Mercure Chiang Mai, lobby
 • Mercure Chiang Mai, Miracle Cabaret
 • Mercure Chiang Mai, restaurant

Chiang Mai

Mercure Chiang Mai

Viersterren

Mercure Chiang Mai is gelegen in de wijk Muang. Bezoek de Sunday Market Walking Street en Nimmanhaemin Road dat beide op loopafstand van het hotel ligt. Naast het hotel zijn het Miracle Cabaret met fantastische avondshows en een supermarkt gevestigd. Het hotel biedt een buitenzwembad met bar en een panoramisch uitzicht op de berg van Chiang Mai en de Doi Suthep-tempel. Verder beschikt het hotel over een restaurant met internationale keuken, fietsverhuur, wellness en een kapsalon en een pendeldienst naar de avondbazaar. De kamers zijn voorzien van airconditioning, tv, gratis WiFi, koffie- / theevoorzieningen en een eigen badkamer met douche en ...

Mercure Chiang Mai is gelegen in de wijk Muang. Bezoek de Sunday Market Walking Street en Nimmanhaemin Road dat beide op loopafstand van het hotel ligt. Naast het hotel zijn het Miracle Cabaret met fantastische avondshows en een supermarkt gevestigd. Het hotel biedt een buitenzwembad met bar en een panoramisch uitzicht op de berg van Chiang Mai en de Doi Suthep-tempel. Verder beschikt het hotel over een restaurant met internationale keuken, fietsverhuur, wellness en een kapsalon en een pendeldienst naar de avondbazaar. De kamers zijn voorzien van airconditioning, tv, gratis WiFi, koffie- / theevoorzieningen en een eigen badkamer met douche en/of bad.

Meer info >

Minder info >

 • Mae Salong Flower Hills Resort, zwembad
 • Mae Salong Flower Hills Resort, overview
 • Mae Salong Flower Hills Resort, kamer
 • Mae Salong Flower Hills Resort, uitzicht
 • Mae Salong Flower Hills Resort, Chinese Yunnan-restaurant
 • Mae Salong Flower Hills Resort, terras

Chiang Rai

Maesalong Flower Hills Resort

Driesterren

Mae Salong Flower Hills Resort bevindt zich in het uiterste noorden van Thailand, in Doi Maesalong, Chiang Rai. Het resort is eenvoudig, maar bevindt zich in een prachtig omgeving, omringd door groene natuur en prachtige bloementuinen. Op zes minuten rijden vindt u theeplantage 101 en zeven minuten verderop vindt u het adembenemende uitzichtpunt Mae Salong Nai. In de tegenovergestelde richting van het resort, op slechts 10 minuten rijden, vindt u The Martyr's Memorial Hall. Het resort biedt een souvenirwinkel, lounge, terras en een observatiedek met een prachtig panoramisch uitzicht op het berglandschap van Doi Mae Salong. Ook is er een heerl ...

Mae Salong Flower Hills Resort bevindt zich in het uiterste noorden van Thailand, in Doi Maesalong, Chiang Rai. Het resort is eenvoudig, maar bevindt zich in een prachtig omgeving, omringd door groene natuur en prachtige bloementuinen. Op zes minuten rijden vindt u theeplantage 101 en zeven minuten verderop vindt u het adembenemende uitzichtpunt Mae Salong Nai. In de tegenovergestelde richting van het resort, op slechts 10 minuten rijden, vindt u The Martyr's Memorial Hall. Het resort biedt een souvenirwinkel, lounge, terras en een observatiedek met een prachtig panoramisch uitzicht op het berglandschap van Doi Mae Salong. Ook is er een heerlijk zwembad in de tuin, waar u een frisse duik kunt nemen. Voor een heerlijke maaltijd kunt u terecht in het Chinese Yunnan-restaurant. Er is gratis WiFi beschikbaar. De kamers zijn uitgerust met een balkon, airconditioning, TV en een badkamer met douche en toiletartikelen.

Meer info >

Minder info >

 • The Legend Chiang Rai Boutique River Resort, zwembad
 • The Legend Chiang Rai Boutique River Resort, kamer
 • The Legend Chiang Rai Boutique River Resort, Chiang Saen Spa
 • The Legend Chiang Rai Boutique River Resort, tuin met uitzicht op de rivier
 • The Legend Chiang Rai Boutique River Resort, Italiaans restaurant La casa
 • The Legend Chiang Rai Boutique River Resort, Sala Rim Nam Restaurant

Chiang Rai

The Legend Chiang Rai Boutique River Resort and Spa

Viersterren

The Legend Chiang Rai Boutique River Resort is gelegen in het noorden van Thailand, aan de rivier Mea Kok in Chiang Rai. Het resort ligt in een prachtige omgeving, omringd door kleurrijke tuinen en lotusvijvers met een mooi uitzicht op de rivier. Het resort ligt op 10 minuten rijden van het centrum van Chiang Rai. Chiang Rai staat bekend om zijn gezellige sfeer, vooral 's avonds wanneer de night market tot leven komt. Daarnaast kunt u in de stad ook genieten van heerlijk eten en drinken. Er zijn verschillende tempels in de omgeving van het resort die de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo ligt de Wat Phra Kaew tempel op slechts vijf minuten ...

The Legend Chiang Rai Boutique River Resort is gelegen in het noorden van Thailand, aan de rivier Mea Kok in Chiang Rai. Het resort ligt in een prachtige omgeving, omringd door kleurrijke tuinen en lotusvijvers met een mooi uitzicht op de rivier. Het resort ligt op 10 minuten rijden van het centrum van Chiang Rai. Chiang Rai staat bekend om zijn gezellige sfeer, vooral 's avonds wanneer de night market tot leven komt. Daarnaast kunt u in de stad ook genieten van heerlijk eten en drinken. Er zijn verschillende tempels in de omgeving van het resort die de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo ligt de Wat Phra Kaew tempel op slechts vijf minuten rijden en de Blauwe Tempel op zo'n zes minuten rijden. The legend Chiang Rai Boutique River Resort is een resort waar u volledig tot rust komt. Het is namelijk uitgerust met een Chiang Saen Spa en een mooi zwembad. Ook kunt u er heerlijk dineren of wat drinken in het Italiaanse restaurant en wijnbar La Casa of bij het Sala Rim Nam restaurant met terras aan de rivier. Voor gasten die graag in alle rust willen dineren, biedt het resort ook privédinermogelijkheden. Verder biedt het resort een fitnesscentrum, 24-uursreceptie, gratis WiFi en een leeszaal. De luxe kamers zijn voorzien van een kluisje, een tv, thee- en koffiefaciliteiten, airconditioning en een minibar (tegen betaling). De badkamer is voorzien van een douche, slippers en een föhn.

Meer info >

Minder info >

 • overig Amari Hua Hin
 • kamer Amari Hua Hin
 • kamer Amari Hua Hin
 • lobby Amari Hua Hin
 • restaurant Amari Hua Hin
 • overig Amari Hua Hin
 • restaurant Amari Hua Hin
 • overig Amari Hua Hin
 • restaurant Amari Hua Hin
 • zwembad Amari Hua Hin
 • overig Amari Hua Hin
 • zwembad Amari Hua Hin
 • TH_AC_AmariRE1
 • Amari Hua Hin, Wine Lounge
 • Amari Hua Hin, Breeze Spa

Hua Hin

Amari Hua Hin

Vierenhalve ster

Het Amari is een modern en ruim opgezet hotel aan de rand van het centrum. De heerlijke kamers, uitstekende restaurants en uitmuntende service zorgen voor een perfect verblijf!

Het Amari is een modern en ruim opgezet hotel aan de rand van het centrum. De heerlijke kamers, uitstekende restaurants en uitmuntende service zorgen voor een perfect verblijf!

Aan de noordkant van de hoofdweg door het centrum van Hua Hin en op circa 2,5 uur rijden van Bangkok, op circa 400 meter van het strand. In de directe omgeving bevinden zich restaurants (een paar van de beste visrestaurants van Hua Hin), bars, diverse winkels en de avondmarkt van Hua Hin.

Wij bieden verschillende kamertypes aan:

Deluxe
De modern ingerichte deluxe kamers zijn ca. 38 m2 groot en beschikken over een balkon met zitje, airco, TV, minibar, kluisje, badkamer met douche, föhn en gratis toiletartikelen.

Deluxe poolview
De netjes ingerichte deluxe poolview kamers zijn ca. 38 m2 groot en beschikken over een balkon met zitje, uitzicht op het zwembad, airco, TV, minibar, kluisje, badkamer met douche, föhn en gratis toiletartikelen.

Family Suite
De familie suites zijn ca. 77 m2 groot en modern ingericht. Deze kamers hebben twee slaapkamers en zijn geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen of 3 volwassenen. De kamers beschikken over airco, TV, minibar, kluisje, badkamer met douche, föhn en gratis toiletartikelen.

Bij binnenkomst wordt u verrast door de prachtige lobby en bar, welke perfect afgewerkt zijn en u terug doen denken aan de koloniaal Franse tijden. Het resort heeft 2 restaurants met Thaise en Internationale gerechten en uitstekende service, zwembad, kinderbad, zwembadbar, ligbedden en handdoekservice, wasservice, fitness en uitstekende spa. Gratis Wifi in het gehele hotel.

Meer info >

Minder info >

 • River Kwai Village Hotel, lobby
 • River Kwai Village Hotel, zwembad
 • River Kwai Village Hotel, kamer
 • River Kwai Village Hotel, bar
 • River Kwai Village Hotel, restaurant
 • River Kwai Village Hotel, spa

Kanchanaburi/River Kwai

River Kwai Village Hotel

Driesterren

Het River Kwai Village Hotel is gelegen in Kanchanaburi, langs de Kwai Noi-rivier. Natuur, ontspanning en avontuur komen hier perfect samen. Het resort is ingericht met prachtige tuinen, zicht op de rivier en de bergen en twee zwembaden. Daarnaast zijn er activiteiten te doen in en rondom het hotel. Relax tijdens een bezoekje aan de Rock Valley Warmwaterbron en Spa of neem een Thaise massage. Liever wat avontuur? Ga paintballen, raften, abseilen, boogschieten of nog veel meer. Het resort beschikt over een eigen restaurant, bar en café met Thaise en internationale gerechten. De comfortabele kamers zijn ingericht met airconditioning, een koelk ...

Het River Kwai Village Hotel is gelegen in Kanchanaburi, langs de Kwai Noi-rivier. Natuur, ontspanning en avontuur komen hier perfect samen. Het resort is ingericht met prachtige tuinen, zicht op de rivier en de bergen en twee zwembaden. Daarnaast zijn er activiteiten te doen in en rondom het hotel. Relax tijdens een bezoekje aan de Rock Valley Warmwaterbron en Spa of neem een Thaise massage. Liever wat avontuur? Ga paintballen, raften, abseilen, boogschieten of nog veel meer. Het resort beschikt over een eigen restaurant, bar en café met Thaise en internationale gerechten. De comfortabele kamers zijn ingericht met airconditioning, een koelkastje en minibar, thee- en koffiefaciliteiten en een eigen badkamer met regendouche.

Meer info >

Minder info >

 • Khaosok Rainforest Resort, zwembad
 • Khaosok Rainforest Resort, huisjes
 • Khaosok Rainforest Resort, kamer
 • Khaosok Rainforest Resort, rivier
 • Khaosok Rainforest Resort, rivier

Khao Sok Nationaal Park

Khaosok Rainforest Resort

Driesterren

Nabij het tropische Khao Sok Nationaal Park bevindt zich het Khaosok Rainforest Resort. U wordt omgeven door de prachtige natuur en er is een grote kans dat u in de bossen aapjes voorbij ziet slingeren! Het Khaosok Rainforest Resort ligt aan de Klong Sok rivier en op 7 minuten lopen van de ingang van het Khao Sok Nationaal Park. Het hotel beschikt over een zwembad en een restaurant en er is gratis Wifi aanwezig in de grote gebouwen. De kamers zijn eenvoudig en ingericht in de stijl van de omgeving. De bedden zijn comfortabel en de kamers zijn voorzien van airco, TV, minikoelkast, een badkamer met douche of bad, en balkon of terras.

 • The Yama Hotel Phuket, zwembad
 • The Yama Hotel Phuket, lobby met panoramisch uitzicht
 • The Yama Hotel Phuket, kamer
 • The Yama Hotel Phuket, Wa Wa Wake zwembad bar
 • The Yama Hotel Phuket, Senseez restaurant

Phuket

The Yama Hotel Phuket

Viersterren

The Yama Hotel Phuket bevindt zich op prachtige schiereiland Phuket, in het zuiden van Thailand. Het hotel is gelegen op een heuvel genaamd Kata Hill met een panoramisch uitzicht op de Andamanse Zee. Het hotel ligt op vijf minuten rijden van Kata Beach en biedt een gratis pendeldienst naar het strand. Op 20 minuten rijden vindt u de indrukwekkende Big Buddha, en op een kwartiertje rijden de Wat Chalong-tempel. Verder ligt het op 25 minuten rijden van Patong en Bangla road, waar u een bruisend nachtleven vindt. Het oude stadscentrum van Phuket, ligt op ca. 30 minuten rijden. In het Yama hotel kunt u rekenen op de echte Thaise gastvrijheid, het ...

The Yama Hotel Phuket bevindt zich op prachtige schiereiland Phuket, in het zuiden van Thailand. Het hotel is gelegen op een heuvel genaamd Kata Hill met een panoramisch uitzicht op de Andamanse Zee. Het hotel ligt op vijf minuten rijden van Kata Beach en biedt een gratis pendeldienst naar het strand. Op 20 minuten rijden vindt u de indrukwekkende Big Buddha, en op een kwartiertje rijden de Wat Chalong-tempel. Verder ligt het op 25 minuten rijden van Patong en Bangla road, waar u een bruisend nachtleven vindt. Het oude stadscentrum van Phuket, ligt op ca. 30 minuten rijden. In het Yama hotel kunt u rekenen op de echte Thaise gastvrijheid, het concept is ‘happines is yours’, het geluk van de gast staat voorop. Er is een 24-uursreceptie, kinderspeelkamer en een lobby met panoramisch uitzicht op het strand van Kata, de bergen en het zwembad. Ontspan in de spa en jacuzzi of ga lekker sporten in de fitnessruimte. Geniet van een cocktail bij de Wa Wa Wake zwembadbar of bij de bar op het dakterras met prachtig uitzicht. Voor diner kunt u terecht bij het chique en moderne restaurant Senseez, waar authentieke Thaise gerechten worden geserveerd. Het hotel biedt ook kooklessen en yogales. De moderne comfortabele kamers met uitzicht op de bergen, zijn voorzien van een minibar, TV, thee- en koffiefaciliteiten, airconditioning en een badkamer met douche of bad, föhn, toiletartikelen, badjas en slippers.

Meer info >

Minder info >

+- Upgrade hotels

( 1 optie )+Open-Sluiten
 • zwembad Katathani
 • strand Katathani
 • spa Katathani

Phuket

Katathani Phuket Beach Resort & Spa

Vijfsterren

Een geweldig mooi resort! De perfecte locatie voor een ultieme strandvakantie. Het hagelwitte strand en de azuurblauwe zee zijn daarnaast prachtig, echt een plaatje…

Meer info >

Minder info >

Ligging

Het resort ligt in Kata Noi, door een heuvel gescheiden van Kata centrum. Het hotel biedt een shuttleservices naar Patong Beach en Phuket stad (tegen een kleine vergoeding). De internationale luchthaven van Phuket ligt op circa 1 uur rijden. Het resort ligt aan een lang gerekt strand waarnaast de grote ruime tuin is gelegen met hoge wuivende palmbomen. Hiertussen liggen meerdere, perfect onderhouden, zwembaden. U kunt ontspannen op de ligbedden die door de tuin, langs het zwembad en langs het strand staan. Het hotel is verdeeld in twee delen over een groot gebied, zodat het nooit erg druk overkomt en u zelf kunt bepalen waar u de dag door wilt brengen.

Kamers

Wij bieden verschillende kamertypes aan:

Deluxe (Bhuri wing)
Deze kamers zijn driehoekig van vorm en ingericht in Thaise stijl. De kamers beschikken over een eigen balkon, gratis WiFi, TV, minibar, kluisje, airco, koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met douche/bad, toilet, föhn en gratis toiletartikelen.

Junior Suite (Thani Wing)
De Junior suites zijn ingericht in Thaise stijl en bidet vanaf het balkon (gedeeltelijk) uitzicht op de Andamanse Zee. De kamer beschikken over gratis WiFi, TV, minibar, kluisje, airco, koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met aparte douche, bad, toilet, föhn en gratis toiletartikelen.

Faciliteiten

Het resort is van alle gemakken voorzien. Laat uw zintuigen prikkelen in één van de 6 eetgelegenheden waar u naast de Thaise keuken ook Mediterraanse, Westerse en voortreffelijke Seafood gerechten en BBQ’s vindt, vaak onder begeleiding van heerlijke livemuziek. De zwembaden liggen verspreid door de tuinen en beschikken over ligbedden, parasols en een handdoekservice. Daarnaast heeft het resort twee recepties, lobby’s, gratis WiFi in openbare ruimtes, verschillende barretjes, bibliotheek, diverse winkels en een eigen avondmarkt (niet dagelijks), twee fitnessruimtes, spelletjeskamer, tennisbanen, tafeltennis, yoga, watersporten (tegen betaling) en een waanzinnige spa om u lekker te laten verwennen met verschillende massages en spabehandelingen.

28 dagen Relaxt Noord- & Zuid-Thailand : altijd de beste prijs

Verlengen/upgraden/extra's

Bij deze rondreis is het mogelijk om na de reis te verlengen of te kiezen voor een luxer strandhotel. Hierdoor haalt u het maximale uit uw vakantie en heeft u de mogelijkheid om nog meer te zien. Daarnaast is het mogelijk om diverse extra’s bij te boeken, waardoor de reis nog meer op maat te maken is. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden die wij bij deze reis bieden.

De vluchten voor deze groepsreis hebben wij voor de standaard reis zo voordelig mogelijk ingekocht. Indien u een verlenging boekt rekenen wij een vluchttoeslag van € 100,-. Mocht de vluchttoeslag hoger uitvallen, dan wordt dit met u besproken en kunt u alsnog kiezen voor de standaard reis of eventueel van de reis afzien.

+- Upgraden

( 1 optie )+Open-Sluiten

> Extra genieten? Trakteer uzelf

Meer luxe en comfort tijdens het strandverblijf van uw rondreis? Kies dan voor een luxer hotel tijdens uw strandverblijf. De meerprijs op de vertrekdatum van uw keuze vindt u door te klikken op ‘boek nu’ onder ‘data & prijzen’. Daar kunt u ook boeken.

th_ac_katathani.jpg

Phuket

-

Katathani Phuket Beach Resort & Spa

Vijfsterren

Een geweldig mooi resort! De perfecte locatie voor een ultieme strandvakantie. Het hagelwitte strand en de azuurblauwe zee zijn daarnaast prachtig, echt een plaatje…

per persoonvanaf 60
84
4
24
1

Lees meerSluit meer info

Een geweldig mooi resort! De perfecte locatie voor een ultieme strandvakantie. Het hagelwitte strand en de azuurblauwe zee zijn daarnaast prachtig, echt een plaatje…

Ligging

Het resort ligt in Kata Noi, door een heuvel gescheiden van Kata centrum. Het hotel biedt een shuttleservices naar Patong Beach en Phuket stad (tegen een kleine vergoeding). De internationale luchthaven van Phuket ligt op circa 1 uur rijden. Het resort ligt aan een lang gerekt strand waarnaast de grote ruime tuin is gelegen met hoge wuivende palmbomen. Hiertussen liggen meerdere, perfect onderhouden, zwembaden. U kunt ontspannen op de ligbedden die door de tuin, langs het zwembad en langs het strand staan. Het hotel is verdeeld in twee delen over een groot gebied, zodat het nooit erg druk overkomt en u zelf kunt bepalen waar u de dag door wilt brengen.

Kamers

Wij bieden verschillende kamertypes aan:

Deluxe (Bhuri wing)
Deze kamers zijn driehoekig van vorm en ingericht in Thaise stijl. De kamers beschikken over een eigen balkon, gratis WiFi, TV, minibar, kluisje, airco, koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met douche/bad, toilet, föhn en gratis toiletartikelen.

Junior Suite (Thani Wing)
De Junior suites zijn ingericht in Thaise stijl en bidet vanaf het balkon (gedeeltelijk) uitzicht op de Andamanse Zee. De kamer beschikken over gratis WiFi, TV, minibar, kluisje, airco, koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met aparte douche, bad, toilet, föhn en gratis toiletartikelen.

Faciliteiten

Het resort is van alle gemakken voorzien. Laat uw zintuigen prikkelen in één van de 6 eetgelegenheden waar u naast de Thaise keuken ook Mediterraanse, Westerse en voortreffelijke Seafood gerechten en BBQ’s vindt, vaak onder begeleiding van heerlijke livemuziek. De zwembaden liggen verspreid door de tuinen en beschikken over ligbedden, parasols en een handdoekservice. Daarnaast heeft het resort twee recepties, lobby’s, gratis WiFi in openbare ruimtes, verschillende barretjes, bibliotheek, diverse winkels en een eigen avondmarkt (niet dagelijks), twee fitnessruimtes, spelletjeskamer, tennisbanen, tafeltennis, yoga, watersporten (tegen betaling) en een waanzinnige spa om u lekker te laten verwennen met verschillende massages en spabehandelingen.

9

22-07-2019

Net, comfortabel, afwisseling, eten heel goed.

10

13-05-2018

Prachtig gelegen op phuket, strand is heel dichtbij, schoon en heerrlijk rustig (privé). Stadje op loop afstand. Phuket Patong is ca 20 minuten met taxi, maar zeker geen "must have seen" Hotel is zeer zeker aan te bevelen, zeker als je weet wat het standaard hotel van deze reis is.

9

09-05-2019

Erg goed hotel zou eigenlijk als standaard eindhotel moeten worden opgenomen, niet als optionele upgrade

9

18-02-2019

Kamer die we via NRV hadden geboekt hebben we ter plaatste nog opgewaardeerd naar een kamer met zeezicht, 50 m van het stand. Uitstekend hotel met veel faciliteiten en prima ontbijt.

Sluit meer info

+- Extra's

( 24 opties )+Open-Sluiten

> Meer comfort en extra's tijdens de reis?

( 1 van 24 opties )

Het is mogelijk om tijdens deze reis nog meer te beleven. Onze groepsrondreis door Thailand is al zeer compleet, maar toch bieden wij een ruime keuze aan optionele excursies die u meestal ter plekke kunt boeken. Geeft u de voorkeur aan vliegen voor dit traject, dan stapt u niet in de trein, maar in het vliegtuig. U heeft meer tijd in Chiang Mai want we boeken er een extra nacht voor u. Klik op boeken bij ‘data & prijzen’ en u ziet precies wat de kosten zijn.

Optionele vlucht Bangkok – Chiang Mai, incl. extra overnachting Bangkok

Optionele vlucht Bangkok – Chiang Mai, incl. extra overnachting Bangkok

Wanneer u liever vanaf Chiang Mai naar Bangkok vliegt i.p.v. de nachttrein, is dat mogelijk. U wordt op dag 5 naar het vliegveld van Bangkok gebracht en verblijft 1 nacht langer in...

v.a.165

Bekijk meer infoSluit meer info

Wanneer u liever vanaf Chiang Mai naar Bangkok vliegt i.p.v. de nachttrein, is dat mogelijk. U wordt op dag 5 naar het vliegveld van Bangkok gebracht en verblijft 1 nacht langer in Chiang Mai.

Excursies (ter plaatse boeken en betalen)

( 2 t/m 23 van 23 opties )

th_al_chaoprayadinner.jpg

Bangkok - Dinner Cruise op de Chao Praya

Vanavond genieten we van een onvergetelijk diner cruise op de Chao Praya, de ‘Rivier van de Koningen’. We nemen u mee op een reis door de Thaise geschiedenis, cultuur en gastronomie in een romantische sfeer. Vanaf de Icon Siam Pier passeert u een aan...

Vanavond genieten we van een onvergetelijk diner cruise op de Chao Praya, de ‘Rivier van de Koningen’. We nemen u mee op een reis door de Thaise geschiedenis, cultuur en gastronomie in een romantische sfeer. Vanaf de Icon Siam Pier passeert u een aantal van de meest iconische monumenten van de hoofdstad. Dit alles onder het genot van een heerlijk buffet en live muziek. Rond de klok van 21:00 uur leggen we weer aan en kunt u op eigen gelegenheid Bangkok verder ontdekken of terug gaan naar uw hotel.

Duur: 2 uur
Inclusief: welkomstdrankje, internationaal buffet met koffie, thee en water, live muziek
Exclusief: transfers, andere drankjes, fooi
Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Minimaal 2 personen - Prijs ca. 1900 THB per persoon
Kinderen

Meer info

Minder info

th_al_klongtour.jpg

Bangkok - Klong Tour Bangkok

Vanuit uw hotel wordt u opgehaald door een Engelssprekende gids en reist u met het openbaar vervoer naar de Chao Praya Rivier om vervolgens in de beroemde longtail boten te stappen en een fascinerende klong tour te maken van ongeveer een uur. De omge...

Vanuit uw hotel wordt u opgehaald door een Engelssprekende gids en reist u met het openbaar vervoer naar de Chao Praya Rivier om vervolgens in de beroemde longtail boten te stappen en een fascinerende klong tour te maken van ongeveer een uur. De omgeving is zeer schilderachtig: we zien hoe een groot gedeelte van de lokale bevolking van Bangkok woont en leeft. We zien houten huizen en winkelpanden die op palen boven het water zijn gebouwd, mensen die de was doen en kinderen die in het water spelen. Aan het einde van de tocht gaan we terug naar ons hotel.

Duur: 3 uur
Inclusief: boot en transport (openbaar vervoer) van en naar uw hotel.
Exclusief: maaltijden en fooi.
Deze excursie wordt op privébasis uitgevoerd.
Minimaal 2 personen - Prijs ca. 1844 THB per persoon
Minimaal 3-5 personen - Prijs ca. 1313 THB per persoon

Meer info

Minder info

Wat Phra Kaew

Bangkok - Stadstour Bangkok

Vandaag ontdekt u de culturele hoogtepunten van Bangkok. In de ochtend wordt u bij het hotel opgehaald door de gids voor een ritje met het openbaar vervoer naar Rattanakosin, ook wel de 'Oude Stad' genoemd. Hier vindt u het rijkelijk versierde Grand ...

Vandaag ontdekt u de culturele hoogtepunten van Bangkok. In de ochtend wordt u bij het hotel opgehaald door de gids voor een ritje met het openbaar vervoer naar Rattanakosin, ook wel de 'Oude Stad' genoemd. Hier vindt u het rijkelijk versierde Grand Palace en het enorme tempelcomplex Wat Pho. Geniet van een prachtig uitzicht op het centrum van Bangkok voordat u de boot neemt naar de trots van Thailand: The Grand Palace en Wat Phra Kaew. Dit is waar de beroemde Smaragdgroene Boeddha is gehuisvest. Maak vervolgens een tuk-tuk-rit naar Wat Pho, bekend om zijn enorme liggende Boeddha. Na de lunch in een lokaal restaurant gaat de reis verder naar Wat Arun of beter bekend als de Tempel van de Dageraad. Het is een van de meest opmerkelijke bezienswaardigheden in heel Bangkok vanwege de briljante architectuur en het fijne vakmanschap.

Vertrek: 08:30
Duur: ca. 4.5 uur
Inclusief: Transfer openbaar vervoer, Engelssprekende gids, entreegelden en lunch
Exclusief: Fooi en eigen uitgaven

Deze excursie wordt op privébasis uitgevoerd.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 2281 THB per persoon.
Minimaal 3-5 deelnemers – Prijs: ca. 2000 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Erawan Waterval

Kanchanaburi/River Kwai - Bezoek de Erawan-waterval

U wordt opgehaald bij je hotel voor een bezoek aan de Erawan waterval. De belangrijkste bezienswaardigheid van het park, is de Erawan waterval met smaragdgroene vijvers en 7 'trappen'. Behalve de waterval zijn er ook verschillende indrukwekkende grot...

U wordt opgehaald bij je hotel voor een bezoek aan de Erawan waterval. De belangrijkste bezienswaardigheid van het park, is de Erawan waterval met smaragdgroene vijvers en 7 'trappen'. Behalve de waterval zijn er ook verschillende indrukwekkende grotten in het park te vinden. Sommige dieper in het park, sommige langs de wegen rond het park. Het park en de watervallen zijn vernoemd naar de driekoppige, witte olifant uit de hindoeïstische mythologie. Er wordt gezegd dat de top van de watervallen op een olifantenhoofd lijkt. De omringende bergen beschermen het park tegen de oostelijke moesson, waardoor er minder regen valt dan in andere beboste gebieden verder naar het westen. Na een verfrissing bij de waterval is het tijd om afscheid te nemen en terug te gaan naar je hotel of door te gaan naar de volgende bestemming.

Vertrek: 08:00
Duur: Ca. 3 uur
Inclusief: Transfer, Engelssprekende gids, entreegelden
Exclusief: Maaltijden en fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap. Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1400 THB per persoon.
Minimaal 3-5 deelnemers – Prijs: ca. 1150 THB per persoon.
Minimaal 6-9 deelnemers – Prijs: ca. 900 THB per
persoon.
Kinderen


Meer info

Minder info

Somboon Legacy Foundation

Kanchanaburi/River Kwai - Somboon Legacy Foundation

Somboon Legacy is een Nederlandse stichting, opgericht in 2010. Het doel van de stichting is de zorg van Aziatische olifanten ondersteunen met behulp van fondsen, verschillende projecten en vrijwilligers. Tijdens deze dag bezoekt u één van de project...

Somboon Legacy is een Nederlandse stichting, opgericht in 2010. Het doel van de stichting is de zorg van Aziatische olifanten ondersteunen met behulp van fondsen, verschillende projecten en vrijwilligers. Tijdens deze dag bezoekt u één van de projecten, Somboon Legacy Foundation, waar men oude olifanten verzorgt.

Een selectie van de activiteiten:
Observeer de olifanten en leer over hun gewoonten en verleden
Pluk gras en kijk hoe de olifanten dit heerlijke voedsel eten
Kook kleefrijst & maak een fruitsalade voor onze oude olifanten
Leer meer over Mahouts en de authentieke Karen cultuur
Ontdek het unieke interactieve olifantenmuseum, geweldig voor kinderen!
Bezoek onze Poo Paper Factory & maak uw eigen papier
Souvenirwinkel
Bekijk onze olifanten badend in de rivier Kwai Noi

Let op: Tijdens deze excursie is het niet mogelijk om de olifanten aan te raken!

Vertrek: 10:00
Duur: Ca. 6 uur (gehele dag)
Inclusief: Transfer, Engelssprekende gids, entreegelden, luch
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap. Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 3500 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Baan Thai Cooking Class

Chiang Mai - Leer Thais Koken

Er zijn maar weinig landen in de wereld die zich culinair kunnen meten aan Thailand met zijn grote verscheidenheid aan gerechten en heerlijke sauzen. Op de lokale markt worden de verse ingrediënten ingekocht die u voor het koken nodig heeft. Vervolge...

Er zijn maar weinig landen in de wereld die zich culinair kunnen meten aan Thailand met zijn grote verscheidenheid aan gerechten en heerlijke sauzen. Op de lokale markt worden de verse ingrediënten ingekocht die u voor het koken nodig heeft. Vervolgens leert u 4 Thaise gerechten te bereiden, alsmede het koken van Jasmijn- en 'plakrijst'. Dat u het resultaat van uw kookkunsten zelf mag proeven is natuurlijk vanzelfsprekend. Eet smakelijk!

Duur: 5 uur
Inclusief: transfers en maaltijdMinimaal 2 personen - Prijs ca. 1200 THB per persoon

Meer info

Minder info

Fietsen Chiang Mai Thailand

Chiang Mai - Ontdek Noord-Thailand per fiets

Een unieke manier om het platteland rondom Chiang Mai beter te leren kennen is per fiets. Het noorden van Thailand is een stuk koeler dan Bangkok en zodra u de stad uit bent, zult u genieten van de rust. Onderweg ziet u hoe er gewerkt wordt op het la...

Een unieke manier om het platteland rondom Chiang Mai beter te leren kennen is per fiets. Het noorden van Thailand is een stuk koeler dan Bangkok en zodra u de stad uit bent, zult u genieten van de rust. Onderweg ziet u hoe er gewerkt wordt op het land, kinderen in de Mae Ping rivier spelen en drinken we een drankje in een van de dorpjes. We bezoeken onder andere tempels, ruïnes, het McKean rehabilitation center, een basisschool en een lokale bakkerij. Een hele relaxte ochtend, waarbij een ander stukje Thailand zal zien.

Duur: 5 uur
Inclusief: Engelssprekende gids, fietsverhuur, helm, lokale maaltijd, snack en water
Exclusief: Transfers en fooi.
Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Prijs ca. 1150 THB per persoon
Kinderen

Meer info

Minder info

Doi Suthep Chiang Mai Thailand

Chiang Mai - Halve dag Doi Suthep

Vroeg in de ochtend vertrekt u voor een mooie excursie naar het prachtige Pui Nationaal Park waarin Doi Suthep is gelegen. U zult de ochtend beginnen met een bezoek aan het ​​observatorium waar u met uw gids een korte wandeling maakt door de natuur m...

Vroeg in de ochtend vertrekt u voor een mooie excursie naar het prachtige Pui Nationaal Park waarin Doi Suthep is gelegen. U zult de ochtend beginnen met een bezoek aan het ​​observatorium waar u met uw gids een korte wandeling maakt door de natuur met prachtige eikenbomen. Uw gids zal uitleg geven over de verschillende soorten bos in het nationale park waarna u de Wat Pratat Doi Suthep Tempel bezoekt, de meest beroemde tempel van Chiang Mai. In de tempel zult u een zegen van de monnik krijgen, een hele unieke ervaring! Na dit bezoek wandelen we naar het nationale hoofdkwartier van het park, waar we even stoppen bij de boomkwekerij van Forru, het restauratieprogramma van de universiteit van Chiang Mai. U zult het opmerkelijke verhaal van de reuze grote vijgenboom horen en genieten van de torenhoge bomen, wilde bananenbomen, varens en diverse palmen. Aan het einde van de ochtend keert u terug in uw hotel.

Duur: ca. 4,5 uur
Vertrek: 08.30 - 13:00
Inclusief: Engelssprekende gids, transfer van en naar uw hotel en entreegelden
Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van join in.Minimaal 2 personen - Prijs ca. 1564 THB per persoon

Meer info

Minder info

th_al_doiithadom.jpg

Chiang Mai - Doi Inthanon National Park

Vandaag vertrekt u al vroeg naar het Doi Inthanon National Park, met de hoogste berg van Thailand (2776m). Het park beschikt over de grootste diversiteit van plantensoorten en vogelsoorten en heeft een aantal prachtige watervallen. Vandaag bezoeken w...

Vandaag vertrekt u al vroeg naar het Doi Inthanon National Park, met de hoogste berg van Thailand (2776m). Het park beschikt over de grootste diversiteit van plantensoorten en vogelsoorten en heeft een aantal prachtige watervallen. Vandaag bezoeken we de Sirintharn en Vatchirathan watervallen op onze wandeling door dit ongerepte nevelwoud. Op weg naar de top van Doi Inthanon leert u over de landbouwtechnieken van de hilltribe mensen aan het Koninklijk Royal Project. Op deze unieke plek zullen we tevens genieten van een welverdiende lunch.

Duur: 07.30 - 18.30 uur
Inclusief: Transfers, Engelssprekende gids, entreegelden en lunch
Deze excursie wordt op privé basis uitgevoerd.Minimaal 2 deelnemers - Prijs ca. 3198 THB per persoon
Minimaal 3 deelnemers - Prijs ca. 2372 THB per persoon
Minimaal 6 deelnemers - Prijs ca. 1546 THB per persoon

Meer info

Minder info

Chiang Mai E-bike Tour

Chiang Mai - Chiang Mai E-bike Tour

Maak een geweldige rit door het prachtige, heuvelachtige landschap rond Chiang Mai. Er wordt voornamelijk op verharde wegen gefietst. De focus ligt op de fietservaring op onze E-bikes en het zien van interessante plekken onderweg, zoals rijstvelden,...

Maak een geweldige rit door het prachtige, heuvelachtige landschap rond Chiang Mai. Er wordt voornamelijk op verharde wegen gefietst. De focus ligt op de fietservaring
op onze E-bikes en het zien van interessante plekken onderweg, zoals rijstvelden, mooie uitzichten en enkele dorpjes die we doorkruisen. Op ons avontuur passeren en bezoeken we ook Wat Ban Pong, Royal Flora en Wat Ton Kwen. Neem comfortabele kleding en stevige schoenen mee.

Vertrek: 07:30
Duur: ca. 5 uur
Inclusief: E-bike, fietshelm, Engelssprekende gids, transfer, lunch, water en verzekering.
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap.

* Let op: voor deze excursie dient u minimaal 150cm te zijn. Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1500 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Chiang Mai Vespa Tour

Chiang Mai - Chiang Mai Vespa Tour

Deze tour laat u het nachtleven van Chiang Mai zien door de ogen van een local! We halen u met een Vespa op bij het hotel en rijden door een doolhof van straatjes en woonwijken van Chiang Mai. Uw gids leidt u naar een levendig restaurant weggestopt v...

Deze tour laat u het nachtleven van Chiang Mai zien door de ogen van een local! We halen u met een Vespa op bij het hotel en rijden door een doolhof van straatjes en woonwijken van Chiang Mai. Uw gids leidt u naar een levendig restaurant weggestopt van de toeristische route, waar u smult van lekkernijen en een welkomstdrankje tussen de lokale bevolking. Rijdt verder door de straten van de stad naar een levendige voedselmarkt waar u langs de kleurrijke kraampjes op zoek gaat naar een regionale lekkernij. Daarna is het tijd voor een hands-on culinaire ervaring! Trek een schort aan, pak een vijzel en stamper en maak samen met uw gids een geliefd Noord-Thais gerecht. Terug op de Vespa's gaat onze Chiang Mai nachttour verder langs de oevers van de Ping rivier, een levendig gebied vol met bars en restaurants. We maken een stop bij een lokale favoriet voor een proeverij van verschillende Thaise gerechten. Geniet van een verscheidenheid aan smaken en een koud drankje. Onze Vespa tour eindigt met een slaapmutsje in een live muziekbar, waar Chiang Mai's beste lokale talent elke avond speelt voor een enthousiaste menigte.

Vertrek: 18:00
Duur: ca. 4 uur
Inclusief: Engelssprekende gids, transfer en eten & drinken
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 3171 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Elephant Parade

Chiang Mai - Elephant Parade

Deze ochtend brengt u een bezoek aan Elephant Parade, gelegen bij de Ping rivier. Het vriendelijke personeel van Elephant Parade zal u begroeten voor een rondleiding. U start in de foyer van het museum waar u meer leert over Elephant Parade, de kunst...

Deze ochtend brengt u een bezoek aan Elephant Parade, gelegen bij de Ping rivier. Het vriendelijke personeel van Elephant Parade zal u begroeten voor een rondleiding. U start in de foyer van het museum waar u meer leert over Elephant Parade, de kunstenaars en de beroemdheden. Ontdek het unieke karakter van de prachtige Aziatische olifant en leer over het belang van het behoud van olifanten. Geniet van leuke weetjes over olifanten, lees een verhalenboek of geniet van de filmzaal.
Na het museum bezoekt u de studio, waar u een kijkje achter de schermen krijgt bij het productieproces. U bent getuige van de verschillende processen, ervaart hoe de handgemaakte Elephant Parade replica's worden gemaakt en krijgt de kans om hun getalenteerde kunstenaars te ontmoeten. Stel uw creatieve vaardigheden op de proef door uw eigen olifant van 10 cm op miniatuurformaat te ontwerpen met een workshop olifant schilderen. Acrylverf op waterbasis wordt gebruikt om het perfecte souvenir of cadeau te maken dat u mee naar huis kunt nemen. De kunstenaars ter plekke zijn er om u te begeleiden en u wat trucjes te geven om uw olifant te laten opvallen! Neem tot slot de tijd om rond te dwalen in de prachtige tuin met levensgrote babyolifantstandbeelden. Knuffel ze, neem een foto met uw favorieten en geniet van de geluiden van tropisch Thailand in het omringende groen.

Vertrek: 9:00 of 13:00
Duur: Ca. 3 uur
Inclusief: Transfer, Engelssprekende gids en een olifantje om zelf te schilderen
Exclusief: Maaltijden en fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op privébasisMinimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 2036 THB per persoon.
Minimaal 3 deelnemers – Prijs: ca. 1593 THB per persoon.
Minimaal 4 deelnemers – Prijs: ca. 1151 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Phoenix Zipline

Chiang Mai - Phoenix Zipline

Snel zwevend door de lucht aan een tokkelbaan met de jungle aan beide zijden, terwijl u voorbij vliegt laat u de drukke wereld achter zich en dompelt u zich onder in de jungle. Rondom het tokkelbaanparcours hangen platforms hoog in de bomen met een ...

Snel zwevend door de lucht aan een tokkelbaan met de jungle aan beide zijden, terwijl u voorbij vliegt laat u de drukke wereld achter zich en dompelt u zich onder in de jungle. Rondom het tokkelbaanparcours hangen platforms
hoog in de bomen met een spectaculair uitzicht over de jungle en rijstvelden langs de Mae Ram rivier
ver beneden u. Dit is het startpunt en de landingszone voor veel van onze tokkelbanen.
We raden aan om lange mouwen, een lange broek en sportschoenen te dragen. Vergeet de zonnebrand en insectenspray niet.

Let op!
Leeftijd: 6 - 65 jaar
Max. gewicht: 120 KG
Min. lengte: 120 cm

Vertrek: 09:00 of 13:00
Duur: Ca. 4 uur
Inclusief: Handschoenen, maaltijd, flesje water, transfer en eerste hulp verzekering
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap.

Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1800 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

King Kong Zipline Extreme

Chiang Mai - King Kong Zipline Extreme

De langste en hoogste zipline in Azië! Daag uzelf uit met een in totaal 3.600 meter lange zipline over het bos van de Chiang Mai bergen. Test uw skills op verschillende platforms waaronder bruggen, netten en wenteltrappen. De ziplines hebben hoogtes...

De langste en hoogste zipline in Azië!
Daag uzelf uit met een in totaal 3.600 meter lange zipline over het bos van de Chiang Mai bergen. Test uw skills op verschillende platforms waaronder bruggen, netten en wenteltrappen. De ziplines hebben hoogtes die verschillen van 400 meter tot wel 1200 meter. King Kong Zipline Extreme is een spannende en leuke ervaring die u moet proberen! We raden aan om een zonnebril, lange mouwen, een lange broek en sportschoenen te dragen. Vergeet de zonnebrand en insectenspray niet.

Let op!
Leeftijd: 10 - 65 jaar
Max. gewicht: 120 KG
Min. lengte: 120 cm

Vertrek: 07:00 of 12:00
Duur: Ca. 7 uur
Inclusief: Extreme programma, handschoenen, maaltijd, Thais buffet, flesje water, transfer en eerste hulp verzekering
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 2200 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

Sam Roi Yot Nationaal Park

Hua Hin - Sam Roi Yot Nationaal Park

Op ongeveer 40 minuten rijden ten zuiden van Hua Hin ligt Sam Roi Yod National Park. Het park staat bekend om de berg met 300 pieken. Onze tour begint bij het hotel en gaat verder naar het park. We beginnen met het nemen van een vissersboot van Ban P...

Op ongeveer 40 minuten rijden ten zuiden van Hua Hin ligt Sam Roi Yod National Park. Het park staat bekend om de berg met 300 pieken. Onze tour begint bij het hotel en gaat verder naar het park. We beginnen met het nemen van een vissersboot van Ban Pu door het kanaal en stappen uit op het prachtige strand waar we een wandeling maken naar de Tham Phraya Nakhon grot. De grot heeft een groot gat, waardoor een lichtschacht komt die de groei van verschillende soorten planten mogelijk maakt. Phra Thi Nang Khuha Kharuhat, een paviljoen in Thaise stijl, geeft de grot de meest aantrekkelijke aanblik en is het symbool van Prachuap Khiri Khan geworden. Het is een gebouw met vier torens dat voor het eerst werd gebouwd in Bangkok in 1890 tijdens het bewind van koning Rama V. Terug op het strand lunchen we en brengen we wat tijd door om te ontspannen, voordat we teruggaan naar Hua Hin. Op de terugweg maken we een stop bij een ananasplantage en proeven de verse ananas langs de kant van de weg.

Vertrek: 08:30
Duur: Ca. 6,5 uur
Inclusief: Transfer, lunch, Engelssprekende gids, parkentree en verzekering
Exclusief: Fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van een internationaal gezelschap.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1900 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

Chiang Rai, Hall of Opium

Chiang Rai - Hall of Opium

Hall of Opium is een museum met een combinatie van een tentoonstelling en multimedia. De tentoonstelling laat alle aspecten van het verhaal van opium zien, beginnend bij de geschiedenis van de Gouden Driehoek, de oorsprong van opium, de opiumoorlog, ...

Hall of Opium is een museum met een combinatie van een tentoonstelling en multimedia. De tentoonstelling laat alle aspecten van het verhaal van opium zien, beginnend bij de geschiedenis van de Gouden Driehoek, de oorsprong van opium, de opiumoorlog, opiumkrijgers, drugssmokkelaars, opiumeffecten, de strijd tegen opium, tot rehabilitatie van de levensomstandigheden van de mensen die in het midden van de Gouden Driehoek wonen, de voormalige wereldwijd beruchte drugshandelzone.

Vertrek: 8:30
Duur: ca. 3 uur
Inclusief: Transfer, Engelsprekende gids, water
Exclusief: Overige drankjes en fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op privébasis.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1800 THB per persoon.
Minimaal 3-5 deelnemers – Prijs: ca. 1350 THB per persoon.
Minimaal 6-9 deelnemers – Prijs: ca. 900 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

Chiang Rai, Chui Fong Theeplantage

Chiang Rai - Chui Fon Theeplantage

Een van de populairste toeristische attracties in het noorden van Thailand is de prachtige Chui Fong Tea Plantation. De plantage is gelegen in de bergachtige regio Chiang Mai. De theeplantage staat niet alleen bekend om de heerlijke thee, maar ook om...

Een van de populairste toeristische attracties in het noorden van Thailand is de prachtige Chui Fong Tea Plantation. De plantage is gelegen in de bergachtige regio Chiang Mai. De theeplantage staat niet alleen bekend om de heerlijke thee, maar ook om de pittoreske, terrasvormige en uitgestrekte theevelden. Het klimaat is ideaal voor de theeplanten en de groei van hoge kwaliteit thee. Ervaar de theeproductie van dichtbij en leer meer over de theeproductie. De geur van thee, in combinatie met het prachtige uitzicht op de velden en omliggende bergen en valleien, maakt het een ervaring die uw bezoek aan de plantage verder verrijkt.

Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1800 THB per persoon.
Minimaal 3-5 deelnemers – Prijs: ca. 1200 THB per persoon.
Minimaal 6-9 deelnemers – Prijs: ca. 600 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

Chiang Rai, kookles

Chiang Rai - Suwannee Thaise Kookles

Thailand staat wereldwijd bekend om zijn uitstekende keuken. Daarom is het heel interessant om de kans te krijgen om zelf een aantal heerlijke recepten te leren koken en je pas verworven kennis mee naar huis te nemen om indruk te maken op je familie ...

Thailand staat wereldwijd bekend om zijn uitstekende keuken. Daarom is het heel interessant om de kans te krijgen om zelf een aantal heerlijke recepten te leren koken en je pas verworven kennis mee naar huis te nemen om indruk te maken op je familie en vrienden. De leuke en interactieve lessen, onder leiding van een chef-kok met meer dan 20 jaar ervaring, stellen je niet alleen in staat om een expert aan het werk te zien, maar ook om het zelf te proberen. Doe handige tips op en maak een paar authentieke, smakelijke Thaise gerechten. Wat ook bij de kookles hoort, is een uitstapje naar de lokale markt. Hier kunt u de rauwe ingrediënten selecteren en proeven.

Vertrek: 19:30
Duur: ca. 4,5 uur
Inclusief: Transfer, rondleiding, snacks en water
Exclusief: Overige drankjes en fooien

Let op, deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1920 THB per persoon.

Meer info

Minder info

Chiang Rai, Gouden Driehoek

Chiang Rai - Gouden Driehoek, Doi Tung en Mae Sai Markt

We starten de dag met een bezoek aan Doi Tung. Doi Tung maakt deel uit van de Gouden Driehoek en staat bekend om zijn prachtige natuur en culturele bezienswaardigheden. U kunt hier de weelderige tuinen verkennen en meer te weten komen over de royale ...

We starten de dag met een bezoek aan Doi Tung. Doi Tung maakt deel uit van de Gouden Driehoek en staat bekend om zijn prachtige natuur en culturele bezienswaardigheden. U kunt hier de weelderige tuinen verkennen en meer te weten komen over de royale geschiedenis van het gebied. Hier brengen we tevens een bezoek aan de Mae Fah Luang bloementuinen en de Mae Sai markt met een divers assortiment traditionele kleding, ambachten en souvenirs. Vervolgens rijden we naar de Gouden Driehoek, waar Thailand, Laos en Myanmar samenkomen. Hier lunchen we in een lokaal restaurant. Een kort bezoek aan Tachileik in Myanmar of een korte boottocht op de Maekong is hier mogelijk. Let op, de kosten voor de grensovergang zijn hierbij voor eigen rekening.

Vertrek: 08:00
Duur: ca. 9 uur
Inclusief: Transfer, Engelsprekende gids, entreegelden, water en lunch
Exclusief: Drankjes en fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op privébasis.


Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 2800 THB per persoon.
Minimaal 3-5 deelnemers – Prijs: ca. 2100 THB per persoon.
Minimaal 6-9 deelnemers – Prijs: ca. 1800 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

Ayutthaya, fietstour

Ayutthaya - Fietstour Ayutthaya

Onze fietstocht begint bij Pom Phet, één van de zestien historische vestingen in Ayutthaya. We verkennen lokale buurten en fietsen langs de zogenaamde Roti Road, waar u kunt genieten van de beroemde "Roti Sai Mai" desserts. Via het Somdet Phra Srinak...

Onze fietstocht begint bij Pom Phet, één van de zestien historische vestingen in Ayutthaya. We verkennen lokale buurten en fietsen langs de zogenaamde Roti Road, waar u kunt genieten van de beroemde "Roti Sai Mai" desserts. Via het Somdet Phra Srinakarinda Park fietsen we naar Chedi Phra Si Suriyothai, een gedenkteken voor de eerste heldin van Thailand. Vervolgens bewonderen we de rivier en het dagelijks leven van de lokale bevolking. Hierna verkennen we het UNESCO Werelderfgoed Ayutthaya Historisch Park met zijn oude tempelruïnes. Hoogtepunten zijn Wat Phra Sri Sanphet en Wat Mahathat met zijn iconische Boeddha-hoofd. We sluiten af met een wandeling door de levendige Chao Phrom Markt en nemen een veerboot terug naar ons startpunt.

Vertrek: 13:00
Duur: ca. 4 uur
Inclusief: Transfer, Engelsprekende gids, fiets en helm, Entreegelden Wat Mahathat en Wat Phra Sri Sanphet, Thaise snack, ferry, water en soft drinks, verzekering.
Exclusief: Overige drankjes en fooien

Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Minimaal 2 deelnemers – Prijs: ca. 1650 THB per persoon.
Kinderen

Meer info

Minder info

th_al_khaosoktrekking.jpg

Khao Sok Nationaal Park - Trekking door Khao Sok National Park (halve dag)

Na het ontbijt vertrekt u over verharde maar ook onverharde wegen naar Khao Sok Nationaal Park waar uw gids u zal begroeten. Samen met deze lokale gids maken we een mooie wandeling door het regenwoud met torenhoge oude bomen, waar de kans op het ‘spo...

Na het ontbijt vertrekt u over verharde maar ook onverharde wegen naar Khao Sok Nationaal Park waar uw gids u zal begroeten. Samen met deze lokale gids maken we een mooie wandeling door het regenwoud met torenhoge oude bomen, waar de kans op het ‘spotten’ van felgekleurde neushoornvogels en apen u direct laten voelen wat een bijzonder stukje Thailand dit is. Halverwege de wandeling maakt u een stop aan de Bang Hau Rad rivier om te genieten van een heerlijk kopje bamboe koffie, water en fruit. Hierna wandelen we op een rustig tempo door om tegen 12.00 uur weer terug te zijn in de accommodatie.

Het is een lichte trekking waarbij u ca. 3 uur wandelt. Wanneer het regenseizoen is kunnen de paden wat modderig zijn.

Duur: 08.00 - 12.00 uur
Deze excursie wordt uitgevoerd op privé basis.
Inclusief: Transfers, lunch en Engelssprekende gids

U wordt aangeraden de volgende benodigdheden mee te nemen:
Handdoek
Badkleding
Korte- en lange broek
Wandelschoenen (kunnen nat worden)
Zonnebrand
Minimaal 1 deelnemer - Prijs ca. 2900 Bath per persoon
Minimaal 2 deelnemers - Prijs ca. 1600 Bath per persoon
Minimaal 3 deelnemers - Prijs ca. 1550 Bath per persoon
Minimaal 6 deelnemers - Prijs ca. 1450 Bath per persoon

Meer info

Minder info

th_al_khaosokkayak.jpg

Khao Sok Nationaal Park - Kanotocht Khao Sok

Deze excursie wordt aangeboden door locals die graag de pracht van hun leefomgeving delen. Doe een kanotocht over de Khao Sok rivier en kano langs sterke kliffen. Kijk af en toe even in het water om de gekleurde scholen vissen te zien zwemmen. Tijden...

Deze excursie wordt aangeboden door locals die graag de pracht van hun leefomgeving delen. Doe een kanotocht over de Khao Sok rivier en kano langs sterke kliffen. Kijk af en toe even in het water om de gekleurde scholen vissen te zien zwemmen. Tijdens de tocht wordt er gestopt om in het verfrissende water te zwemmen. Uw lokale gids zal u onderweg wijzen op de fel gekleurde vogels, apen op de kant en misschien wel hier en daar wat slangen in de boom. Let dus goed op. Na afloop wordt u weer bij uw hotel afgezet.

Duur: 09:00 - 12:00
Inclusief: gids
Exclusief: lunch en fooien

Deze excursie is te boeken van juni t/m november
Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Minimaal 1 persoon: Prijs ca. 750 THB per persoon

Meer info

Minder info

th_al_khaosoktubing.jpg

Khao Sok Nationaal Park - Tuben Khao Sok

U wordt opgehaald bij uw hotel voor een leuke en actieve ochtend. Bij de rivier aangekomen wordt u geinstrueerd over het tuben. Daarna kan de pret beginnen en kunt u lekker tuben over de rivier. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om lekker even te z...

U wordt opgehaald bij uw hotel voor een leuke en actieve ochtend. Bij de rivier aangekomen wordt u geinstrueerd over het tuben. Daarna kan de pret beginnen en kunt u lekker tuben over de rivier. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om lekker even te zwemmen in de Khao Sok Rivier en lekker even van de omgeving te genieten. Daarna wordt u weer bij uw hotel afgezet.

Duur: 09.00 - 12.00 uur
Inclusief: transfer, verzekering
Exclusief: lunch en fooien

Deze excursie is te boeken van juni t/m november
Deze excursie wordt uitgevoerd op basis van internationaal gezelschap.Prijs ca. 600 THB per persoon

Meer info

Minder info

28 dagen Relaxt Noord- & Zuid-Thailand : altijd de beste prijs
28 dagen Relaxt Noord- & Zuid-Thailand : altijd de beste prijs

Reisleiding Thailand

In Thailand reist u met een Nederlandssprekende reisbegeleider en Engelssprekende, lokale gids. Onze reisbegeleider is al jaren woonachtig in Thailand en heeft hierdoor ook een schat aan kennis over het land, de geschiedenis, lokale tradities en de actualiteit.

Ons team is al jaren werkzaam in het toerisme. Niet alleen zullen zij zorgdragen dat de reis zo optimaal mogelijk verloopt, zijn zij uw eerste aanspreekpunt bij vragen, maar zullen zij er vooral voor zorgen dat u alle facetten van Thailand leert kennen. Uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor het boeken van optionele excursies tijdens de reis en leuke tips om te gaan lunchen en dineren

Wij weten hoe belangrijk een reisleider is voor het welslagen van uw rondreis. NRV stelt dan ook hoge eisen aan al haar reisbegeleiders. Belangrijke criteria bij het selecteren van reisbegeleiders door NRV, of onze lokale partners, zijn: ruime reiservaring, ervaring in het omgaan met Nederlandstalige groepen en diepgaande kennis van het land.

Praktische info

-Reisprogramma
Sluiten-

Bijkomende kosten ter plaatse

Als u een rondreis naar Thailand boekt, geeft u ter plaatse ook nog geld uit aan maaltijden, excursies, fooien etc. Om het voor u gemakkelijker te maken om de totale kosten in te schatten, geven wij hieronder een indicatie voor de bijkomende kosten van deze reis. Deze indicatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen en koersverschillen.

Fooienpot : 2800 THB per persoon (omgerekend ca. € 70)
De fooien voor de reisleider en de lokale gids zijn niet inbegrepen. Als u tevreden over hen bent, kunt u aan het eind van de reis naar eigen inzicht een fooi geven.

Maaltijden (Elke dag ontbijt, 4 lunches en 2 diners zijn inbegrepen in de reissom)
Lunch: ca. € 5
Diner: tussen de € 7 en € 11

Drinken
Flesje water: in de bus € 0,50, in de winkel/hotel €0,50 - €1
Flesje fris: €1 - €1,50
Glas wijn: ca. € 5
Glas bier(lokaal): ca. € 3

Eten en Drinken

Tijdens deze reis iedere dag ontbijt (behalve op dag 10) , 4x lunch en 2x diner inbegrepen. Om onderweg tijd te besparen, zal uw reisleider voorstellen om een aantal keren gezamenlijk te lunchen. Deelname is niet verplicht. Een indicatie voor de kosten van een lunch: ca. € 5 per persoon.

Fooien

Het geven van fooien is op deze bestemming gebruikelijk. Tijdens uw reis staan er vele personen voor u klaar, zoals chauffeurs, gidsen, kofferjongens, restaurant- en hotelpersoneel. Een fooi is een uiting van waardering en wordt daarom erg op prijs gesteld. Aan het begin van uw rondreis zal de reisleider een gezamenlijke fooienpot voorstellen, om er voor te zorgen dat u niet de hele dag fooien achter hoeft te laten. De reisleider betaalt van deze fooienpot alle gezamenlijke fooien, zodat u hier niet meer naar om hoeft te kijken. U kunt op die manier rustig van uw vakantie genieten. De reisleider houdt een kasboek bij, dat voor iedereen inzichtelijk is.

De richtlijn voor de fooienpot voor deze reis is ca. € 2,30 per persoon per dag (omgerekend ca. 89 THB per persoon, afhankelijk van de wisselkoers). We adviseren u daarom om een bedrag van ongeveer €70 per persoon (omgerekend ca. 2800 THB per persoon, afhankelijk van de wisselkoers) voor fooien te reserveren. Dit bedrag kunt u ter plaatse in Euro / lokale valuta betalen. De fooien voor de reisleider zelf, Engelssprekende reisleider en de vaste chauffeur zijn niet bij dit bedrag inbegrepen. Deze fooien kunt u aan het eind van de reis naar eigen inzicht geven.

Dit zijn de richtbedragen. Uiteraard kunnen deze in de loop van het jaar wijzigen. Daarnaast kan de koers van de euro en lokale valuta wijzigen waardoor de genoemde prijzen mogelijk anders worden.

Valuta optionele excursies

Naast de excursies die al in uw reisprogramma zijn opgenomen, kunt u ervoor kiezen om deel te nemen aan optionele excursies. Deze excursies kunt u ter plaatse via uw reisleiding bijboeken en betalen. Dit kan zowel in Thaise Baht als in euro’s. We raden u aan te betalen in Thaise Baht, omdat dit, vanwege de gehanteerde wisselkoersen, voor u het meest gunstig is.

Zwaarte en mobiliteit

Tijdens deze rondreis laten wij u in een relatief korte periode kennis maken met de vele facetten van het prachtige Thailand. Voor deze reis is een normale basisconditie en een goede mobiliteit noodzakelijk. Tijdens de diverse (stads)wandelingen en het bezoeken van bezienswaardigheden loopt u veel en vaak beklimt u trappen. Houdt u er alstublieft rekening mee dat de bus niet overal kan komen, waardoor we u soms niet met uw bagage voor het hotel af kunnen zetten of ophalen. Het is belangrijk dat u zelfstandig, eventueel met hulp van een medereiziger (binnen dezelfde boeking) in en uit de bus, trein of boot (afhankelijk van de reis) kunt stappen. Een rondreis kan door mensen die minder mobiel zijn, als zwaar worden ervaren en soms is deelname aan bepaalde programmaonderdelen niet haalbaar. Omdat u de reis boekt als totaalpakket kunnen we u geen restitutie geven voor niet bijgewoonde reisonderdelen die in de prijs opgenomen zijn.

Deze rondreis is niet geschikt voor rolstoel- of rollatorgebruikers. Als u of één van uw reisgenoten een minder goede basisconditie heeft of beperkt mobiel is, neemt u dan alstublieft telefonisch contact met ons op. In overleg met u kunnen wij u adviseren welke reismogelijkheid het beste op uw wensen en conditie aansluit.

Galadiners

Diverse hotels organiseren galadiners in de kerst- en nieuwjaarsperiode. Wanneer u een groepsreis in deze periode maakt, zijn eventuele verplichte kerst- en nieuwjaarsdiners inbegrepen in de basisprijs.

Wanneer u aansluitend aan de groepsreis een verlenging boekt in deze periode, informeren wij u over een eventuele verplichte toeslag bij bevestiging van uw reservering.

+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.

+-Landinfo

+Open-Sluiten

Goed voorbereid op reis naar Thailand

Wij geven u graag praktische reisinformatie over Thailand zoals de munteenheid, de taal en het tijdsverschil en informeren u over de gebruikelijke openingstijden en feestdagen. Op die manier bent u goed voorbereid en geïnformeerd over alles wat u moet weten voor uw rondreis. Bekijk hier alle praktische reisinformatie over Thailand. (opent in een nieuw venster)

+FAQ
Open+

Een reis boeken bij NRV

+Wat betekent 'Beschikbaar'?

Wanneer u 'Beschikbaar' vermeld ziet staan bij de door u gekozen reis of reisonderdelen, is er voldoende voorraad aanwezig en kan de reis direct definitief geboekt worden.

+Wat betekent 'Op aanvraag'?

Wanneer NRV uw boeking niet direct kan bevestigen, krijgt u bij boeking te zien dat een of meerdere onderdelen van uw reis op aanvraag is. Dit betekent dat wij de beschikbaarheid van de door u gewenste reis of reisonderdelen na moeten gaan bij onze lokale partners. Indien wij uw reservering op de door u aangegeven manier kunnen bevestigen, wordt uw boeking omgezet in een definitieve boeking. In het geval uw aanvraag niet bevestigd kan worden, zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken. In de regel krijgt u binnen 1-2 werkdagen bericht over uw aanvraag. Wanneer u uw reservering reeds bij ons geplaatst heeft, maar de aanvraag intrekt voordat de gehele boeking akkoord is, is NRV genoodzaakt € 50,- administratiekosten in rekening te brengen. Indien wij de door u geboekte reis niet conform boeking kunnen aanbieden, mag u uiteraard kosteloos van uw boeking afzien.

+ Wat betekent 'Gegarandeerd Vertrek'?

Op onze website ziet u onder het tabblad 'Data & Prijzen' achter de vertrekdata aangegeven of een specifieke vertrekdatum een 'Gegarandeerd vertrek' heeft.

Wanneer het minimum aantal deelnemers niet wordt bereikt neemt NRV ruim van te voren (minimaal 21 dagen voor vertrek) contact met u op. NRV zal haar uiterste best doen om een passend alternatief aan te bieden. Dit alternatief kan bestaan uit bijvoorbeeld een vervoerswijziging in de vorm van een minibus of afhankelijk van de bestemming zelf rijden in een huurauto, Engelssprekende reisleiding en/of andere vertrekdata. Indien dit alternatief voor u niet passend is, ontvangt u de volledige reissom terug.

Het kan tevens voorkomen dat een vertrekdatum of luchtvaartmaatschappij aangepast moet worden in verband met een vlucht- en/ of programmawijziging. Hierover zullen wij u eveneens informeren.

NRV behoudt zich het recht voor om in onvoorziene, gewichtige omstandigheden en/of overmacht situaties de reis geen doorgang te laten vinden of het reisprogramma aan te passen. Hiervoor kunnen andere voorwaarden van toepassing zijn.

+Waar kan ik de groepssamenstelling zien?

Voor onze groepsreizen kunt u op onze website bij Data & Prijzen achter de gewenste vertrekdatum van de reis op het bovenste icoontje Groepssamenstelling klikken. U ziet dan in percentages de leeftijden en het geslacht van de reizigers die zich hebben aangemeld voor deze reis. De definitieve deelnemerslijst ontvangt u bij uw reisbescheiden.

+Wat is het minimum/ maximum aantal deelnemers bij een groepsreis?

De groepsreizen van NRV worden uitgevoerd in kleine groepen. Voor onze groepsreizen geldt een minimum en een maximum aantal deelnemers. Hoeveel deelnemers dit betreft is afhankelijk van de specifieke reis. Dit staat bij iedere groepsreis aangegeven op het tabblad 'Data & Prijzen', onder de tabel met vertrekdata.

+Hoe werkt het met de fooien?

Mensen die in het toerisme werkzaam zijn, zijn vaak in grote mate afhankelijk van fooien van reizigers. Wij raden u dan ook aan om gul hiermee om te gaan.

Maakt u een groepsreis dan zal uw reisleid(st)er bij aanvang van de reis zorgdragen voor het samenstellen van een fooienpot. Deelname aan de fooienpot geschiedt op vrijwillige basis en wij adviseren u om rekening te houden met een bedrag van circa €5,- per persoon per dag (dit is afhankelijk van de bestemming die u bezoekt en kunt u bij de landinformatie van uw bestemming terugvinden). Uw reisleider zal namens de groep een fooi geven aan mensen die u als groep een service verlenen. U kunt hierbij denken aan de kofferjongens, bedienend personeel etc. Uiteraard houdt uw reisleider een overzicht bij van de uitgaven en heeft u te allen tijde inzage hierin.

+Op welke wijze moet ik de reissom betalen?

De reissom kunt u onder vermelding van uw klant- en factuurnummer via internetbankieren overmaken op de rekening van NRV.

Bankgegevens van NRV:

ING
IBAN (International Bank Account Number): NL49INGB0002183287
BIC (Bank Identifier Code): INGBNL2A

ABN Amro
IBAN (International Bank Account Number): NL37ABNA0515107239
BIC (Bank Identifier Code): ABNANL2A

Betaling per creditcard of contanten is helaas niet mogelijk.

+Mijn kinderen gaan mee op reis. Ontvangen zij kinderkorting?

Op onze familiegroepsreizen is kinderkorting altijd van toepassing. Hoe hoog deze korting is verschilt per reis en ziet u bij de reis aangegeven.

Op onze reguliere groepsreizen geldt dat wij voor kinderen een minimum leeftijd van 10 jaar hanteren. Helaas verlenen wij geen kinderkorting op onze reguliere groepsreizen.
Tijdens de mei-, zomer- en kerstvakantie kan voor sommige bestemmingen een afwijkende minimum leeftijd gelden. Gedurende deze periode kunnen kinderen vanaf 8 jaar mee op reis. Wanneer dit van toepassing is, wordt dit specifiek bij de reis vermeld.

+Ik heb een speciale wens. Wordt deze ter plaatse gehonoreerd?

Dat een speciale wens ter plaatse wordt gehonoreerd, kunnen wij helaas niet aan u garanderen. Dit hangt namelijk af van de beschikbaarheid en bereidwilligheid van het hotel waar u verblijft. Indien u bij boeking uw speciale wens aan ons doorgeeft, zorgen wij ervoor dat deze als preferentie in uw boeking wordt opgenomen zodat onze agent en de hotelier hiervan op de hoogte zijn. Indien mogelijk, houden zij hiermee rekening.

Heeft u speciale dieetwensen of dient u op doktersadvies speciale medicijnen mee te nemen op vakantie, brengt u ons hiervan dan op de hoogte zodat wij de luchtvaartmaatschappij hierover kunnen informeren.

+Kan ik mijn reis verlengen?

Onze reizen kunt u in de meeste gevallen verlengen. Onder het tabblad Verlengen/Upgraden/Extra's kunt u de mogelijkheden tot verlenging van de door u gewenste groepsreis inzien.
Uiteraard kunt u ook telefonisch (+31 (0)70 3076700) of per e-mail (info@nrv.nl) contact met ons opnemen zodat wij u nader kunnen informeren.

+Kan ik als alleenreiziger een kamer met een andere alleenreiziger krijgen?

Nee, als u alleen reist, krijgt u een kamer voor uzelf. Wij werken hierbij niet op indeling.

Informatie omtrent uw reis

Belangrijke documenten

+Op welke wijze ontvangen wij onze boekingsbevestiging en andere belangrijke informatie?

Uw boekingsbevestiging annex factuur zult u per e-mail van ons ontvangen, net als de reisbescheiden en overige belangrijke informatie.

+Wanneer ontvang ik mijn reisbescheiden?

Uw reisbescheiden ontvangt u ongeveer zeven tot tien dagen voor vertrek. De reisbescheiden bevat belangrijke informatie zoals uw e-tickets, de contactgegevens van NRV en onze lokale partner, de hotellijst en de vouchers. Uw reisbescheiden ontvangt u per e-mail.

+Wat zijn e-tickets?

Een e-ticket is een elektronisch ticket. Uw e-ticket is het bewijs van uw geboekte vlucht en zult u per e-mail bij de reisbescheiden ontvangen.

+Waar moet ik aan denken als ik met kinderen reis?

Het is mogelijk dat de autoriteiten van de bestemming die u bezoekt nadere vereisten stellen in geval ouders met minderjarige kinderen reizen. Dit kan ook het geval zijn wanneer één ouder met een kind reist. Ook in dit geval bent u er zelf voor verantwoordelijk dat u in het bezit bent van de juiste documenten om te kunnen reizen. NRV kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Alleenreizende ouders en ouders met een andere achternaam dan hun minderjarige kind (= t/m 17 jaar) moeten bij reizen buiten het Schengen-gebied aan kunnen tonen dat zij het ouderlijk gezag hebben over het meereizende kind én toestemming hebben van de andere ouder om met hun kind naar het buitenland te reizen. Om problemen aan de grens te voorkomen adviseren de Rijksoverheid en de Koninklijke Marechaussee om de volgende documenten mee te nemen:
▪ Formulier toestemming reizen met minderjarige naar het buitenland (verkrijgbaar in het Engels)
▪ Kopie paspoort van toestemming gevende (niet meereizende) ouder(s)
▪ Recent uittreksel gezagsregister
▪ Recent uittreksel BRP van het kind

En eventueel:
▪ Uitspraak van de rechter over gezag en omgang;
▪ Het ouderschapsplan;
▪ Geboorteakte van het kind.

Ook andere personen die met een minderjarig kind reizen (bijvoorbeeld grootouders) moeten over bepaalde documenten beschikken. Wij adviseren u tijdig de juiste documenten aan te vragen. Voor uitgebreidere informatie kunt u terecht op de website van de Rijksoverheid en Koninklijke Marechaussee . Reizigers met de Belgische nationaliteit verwijzen wij graag naar Buitenlandse Zaken.

+Aan welke vereisten dient mijn paspoort te voldoen?

U bent zelf verantwoordelijk voor een geldig paspoort en de vereiste reisdocumenten, zoals een visum (indien van toepassing). Voor de meeste bestemmingen dient uw paspoort bij thuiskomst nog zes maanden geldig te zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de landinformatie van uw bestemming op nrv.nl. Tevens kunt u de ambassade/het consulaat raadplegen om u te laten informeren over de specifieke vereisten.

+Hoe kan ik mijn paspoortgegevens achteraf nog wijzigen/invullen?

Na uw boeking ontvangt u van ons een inlog op Mijn NRV. Via dit portaal kunt u uw gegevens nog aanvullen of wijzigen. Het is ook mogelijk uw gegevens per mail of telefonisch aan ons door te geven. Wij verwerken het dan in uw boeking.

+Heb ik voor mijn bestemming een visum nodig?

Voor veel landen is een visum verplicht om het land in te kunnen reizen. Voor sommige landen kunt u bij aankomst een visum kopen, bij andere landen dient u dit visum reeds vooraf thuis aan te vragen. Op onze website kunt u bij de landinformatie van het betreffende land hier meer informatie over vinden. U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig verkrijgen van een visum. NRV is niet aansprakelijk voor de eventuele kosten die voortvloeien uit het feit dat u niet in het bezit bent van een correct visum.

+Ik reis naar of via de VS. Zijn er nog nadere vereisten waaraan ik moet voldoen?

Wanneer u naar of via de VS reist dient u rekening te houden met het volgende:

U bent verplicht reistoestemming te verkrijgen via het Elektronisch Systeem voor Reistoestemming (ESTA) of een visum te hebben, voordat u aan boord kunt gaan van een vliegtuig of schip naar de VS. Een ESTA is sneller en goedkoper om te regelen, de kosten zijn circa 21 USD. Voor een aanvraag en meer informatie kunt u naar de website van ESTA gaan. Wij raden u aan de aanvraag tijdig in te dienen. Als geen toestemming wordt gegeven, dient u een visum aan te vragen via het Amerikaanse consulaat.

De ESTA autorisatie is geldig voor een periode van maximaal 2 jaar of tot de datum waarop uw paspoort verloopt, tenzij de toestemming eerder wordt herroepen. Gegevens met betrekking tot verblijfadres, vluchtnummer etc. moet u wel per reis actualiseren.

ESTA geldt alleen voor landen (en hun staatsburgers) die aan het Visa Waiver programma meedoen, waaronder Nederland. Personen met een niet-Nederlands paspoort kunnen verplicht zijn een visum aan te vragen. Daarnaast zijn er ook een aantal andere uitzonderingen om te kunnen reizen met een ESTA: als u in of na maart 2011 in Iran, Irak, Noord-Korea, Soedan, Syrië, Libië, Somalië of Jemen bent geweest, kunt u niet meer met een ESTA reizen. U bent dan verplicht om een visum aan te vragen. Het heeft in dit geval geen zin om een nieuw paspoort aan te vragen, daar u naam gekoppeld is aan uw bezoek. Hetzelfde geldt voor reizigers die na 12 januari 2021 in Cuba zijn geweest. Meer uitgebreide informatie treft u aan op deze website.

Indien u via de VS met kinderen reist, dient u naast ESTA, ook rekening te houden met het volgende: wanneer er één of meerdere kinderen bij u in het paspoort staan, dient voor elk kind een visum of een eigen paspoort aangevraagd te worden. Kinderen dienen dus in het bezit te zijn van een eigen paspoort of een visum.

Een visum kunt u aanvragen op de website van het Amerikaanse Consulaat, dit kost € 140,-. Vervolgens krijgt u een link toegestuurd waarmee u een afspraak kunt maken op het Amerikaanse Consulaat in Amsterdam. U kunt rekening houden met een totale procedure van ca. 4 weken. Het visum is vervolgens 10 jaar geldig. Let u wel op dat als u een nieuw paspoort moet aanvragen, dat er bij uw oude paspoort op de visumpagina geen gaten gestanst worden.

Voorbereiding op uw reis

+Waar vind ik informatie over mijn reis?

Op onze website treft u heel veel informatie over onze reizen en reisonderdelen aan. Wanneer u op de door u gewenste reis of het door u gewenste reisonderdeel klikt, zult u een uitgebreide beschrijving van het programma/ reisonderdeel aantreffen, een overzicht van de onderdelen die inbegrepen zijn, extra informatie behorende bij de reis/ het reisonderdeel, eventuele extra opties, zoals upgrades en verlengingen, en ervaringen van NRV reizigers die u voor zijn gegaan. Tevens treft u bij onze groepsreizen en privéreizen een overzicht van de voorbeeldhotels aan en de optionele excursiemogelijkheden ter plaatse.

+Moet ik nog speciale gezondheidsmaatregelen treffen?

Uiteraard is het van groot belang dat u zich goed voorbereidt wanneer u een verre reis gaat maken. Voor de voorbereiding van uw reis kunt u onder andere onze website raadplegen. Onder de land-/ reisinformatie staat altijd een kopje 'Gezondheid & Vaccinaties' opgenomen om u zo goed mogelijk te kunnen informeren.
Wij adviseren u altijd een deskundige te raadplegen wat betreft de benodigde vaccinaties. Dit kan bij de GGD, uw huisarts of bijvoorbeeld via thuisvaccinatie.nl.

Bij het maken van een verre reis is het aan te raden middelen tegen uitdroging, reisziekte, diarree of verstopping mee te nemen in uw toilettas.

Let u altijd op de kwaliteit van het drinkwater. Het verdient aanbeveling steeds gezuiverd water in flessen te kopen.

+Kan ik online inchecken voor mijn vlucht?

Of u online kunt inchecken voor uw vlucht hangt af van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen is het inmiddels vanaf 24 uur voor vertrek mogelijk om online in te checken zodat u op de luchthaven alleen nog maar uw bagage hoeft af te geven. Helaas is het voor groepsreizen niet altijd mogelijk om online in te checken.

+Wanneer dien ik aanwezig te zijn op de luchthaven?

Wij adviseren u om minimaal 2,5 uur voor vertrek op de luchthaven aanwezig te zijn. Houd u rekening met drukte op de wegen en op het spoor richting de luchthaven. Houd u er tevens rekening mee dat u na de check-in nog de paspoort- en veiligheidsformaliteiten dient te doorlopen en dat de afstand van de check-in balie naar uw gate groot kan zijn, wat ook de nodige tijd in beslag kan nemen.

Tijdens uw reis

+Word ik bij aankomst op de luchthaven verwelkomd?

NRV heeft geen balie op de luchthavens. U zult dan ook niet voorafgaand aan uw vlucht door één van onze medewerkers worden verwelkomd. Uw e-tickets heeft u reeds per e-mail ontvangen zodat u zelf kunt bepalen hoelang van tevoren wenst te arriveren. Wij raden u overigens wel aan om tijdig aanwezig te zijn op de luchthaven.

+Word ik bij aankomst op de bestemming verwelkomd?

Of u bij aankomst op de bestemming zal worden verwelkomd door onze plaatselijke vertegenwoordiger hangt af van de reis/ het reisonderdeel dat u bij ons heeft geboekt. Indien u bij aankomst zal worden verwelkomd, staat dit expliciet in de beschrijving van uw reis opgenomen.

In de meeste gevallen wordt u bij onze groepsreizen en privéreizen bij aankomst verwelkomd. Heeft u uw reis zelf samengesteld dan zal u ter plaatse worden verwelkomd wanneer u een transfer of bijvoorbeeld een meet & greet heeft geboekt.

+Waar kan ik ter plaatse terecht in geval van vragen?

In geval van vragen kunt u ter plaatse terecht bij uw chauffeur of gids. Wanneer deze uw vragen niet kunnen beantwoorden of wanneer u niet door reisleiding wordt begeleid, adviseren wij u contact op te nemen met ons lokale agentschap. De contactnummers van onze contactpersoon ter plaatse staan altijd aangegeven in uw reisbescheiden. Mocht uw vraag niet afdoende zijn beantwoord dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met NRV. Houdt u rekening met het tijdsverschil. Alleen in geval van nood zijn wij 24 uur (telefonisch) bereikbaar.

+Hoe werkt het met de fooien?

Mensen die in het toerisme werkzaam zijn, zijn vaak in grote mate afhankelijk van fooien van reizigers. Wij raden u dan ook aan om gul hiermee om te gaan.

Maakt u een groepsreis dan zal uw reisleid(st)er bij aanvang van de reis zorgdragen voor het samenstellen van een fooienpot. Deelname aan de fooienpot geschiedt op vrijwillige basis en wij adviseren u om rekening te houden met een bedrag van circa €5,- per persoon per dag (dit is afhankelijk van de bestemming die u bezoekt en kunt u bij de landinformatie van uw bestemming terugvinden). Uw reisleider zal namens de groep een fooi geven aan mensen die u als groep een service verlenen. U kunt hierbij denken aan de kofferjongens, bedienend personeel etc. Uiteraard houdt uw reisleider een overzicht bij van de uitgaven en heeft u te allen tijde inzage hierin.

Maakt u een privérondreis of heeft u gekozen voor de reisvorm zelf samenstellen, dan kunt u ter plaatse ervoor kiezen om zelf de fooien te beheren en naar eigen inzicht te geven of om dit door uw gids te laten doen, indien u begeleid wordt. Onze lokale vertegenwoordiging geeft u graag richtlijnen zodat u op de hoogte bent van wat ter plaatse gebruikelijk is.

+De reis verloopt niet zoals verwacht. Wat moet ik nu doen?

Ondanks onze inspanningen om uw reis helemaal naar tevredenheid uit te voeren, kan het voorkomen dat tijdens uw reis iets niet naar wens is. Mocht dit het geval zijn dan vragen wij u dit reeds op de bestemming kenbaar te maken bij uw reisleiding of onze lokale partner, zodat met uw persoonlijke wensen rekening kan worden gehouden en uw reis alsnog naar tevredenheid kan plaatsvinden. Mocht het ter plaatse niet naar tevredenheid worden opgelost dan verzoeken wij u contact op te nemen met NRV in Nederland zodat wij in de mogelijkheid worden gesteld uw klachten op te lossen: achteraf is dit immers veelal niet meer mogelijk. Mocht u na afloop van uw reis bepaalde zaken onder onze aandacht willen brengen, dan kunt u dit schriftelijk doen. Klik hier voor het Contactformulier Afdeling Customer Experience. Onze Afdeling Customer Experience zal vervolgens contact met u opnemen.

Na afloop van uw reis

+Waarom wordt na afloop van de reis een enquête toegestuurd?

Na afloop van de reis vragen wij u een enquête in te vullen waarin u uw bevindingen over uw reis kenbaar kunt maken. Op deze manier kunnen wij onze kwaliteitsnormen handhaven en deze aan u als reiziger garanderen. De enquêtes zullen intern door ons worden verwerkt en indien nodig dan wel wenselijk, zullen aanpassingen worden gemaakt om de uitvoering van de reis te bevorderen.

+Ik heb een klacht over mijn reis. Waar moet ik deze indienen?

Wanneer u een klacht heeft over uw reis dan vragen wij u dit reeds op de bestemming kenbaar te maken bij uw reisleiding of onze lokale partner, zodat met uw persoonlijke wensen rekening kan worden gehouden en uw reis alsnog naar tevredenheid kan plaatsvinden. Mocht het ter plaatse niet naar tevredenheid worden opgelost dan verzoeken wij u contact op te nemen met NRV in Nederland zodat wij in de mogelijkheid worden gesteld uw klachten op te lossen; achteraf is dit immers veelal niet meer mogelijk. Mocht u na afloop van uw reis bepaalde zaken onder onze aandacht willen brengen, dan kunt u dit schriftelijk doen. Klik hier voor het Contactformulier Afdeling Customer Experience. Onze Afdeling Customer Experience zal vervolgens contact met u opnemen.

Algemeen

+Wie is NRV?

Wij zijn de grootste rondreisspecialist van Nederland met een aanbod van circa 500 reizen. NRV is opgericht in 2006 en daarmee hebben we inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in rondreizen. NRV biedt een zeer uitgebreid aanbod van groepsreizen, privéreizen, familiereizen, cruises en reizen zelf samenstellen naar meer dan 50 bestemmingen in Afrika, Azië, Europa, het Midden-Oosten, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika en Oceanië.

+Waar staat NRV voor?

De afkorting NRV staat voor Nederland Reist Voordelig. Dat is een van onze uitgangspunten: de beste prijs voor ons aanbod. Verder staat NRV voor comfortabel op reis gaan. Onze rondreizen zijn door onze reisspecialisten met veel zorg samengesteld. De mooiste reisroutes zijn voor u uitgestippeld, met een evenwichtige mix tussen cultuur en natuur en tussen bekende hoogtepunten en verborgen parels. NRV staat ook voor service. Zo vinden wij het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt. U treft dan ook veel informatie op onze website om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw reis.

+Wat voor soort reizen heeft NRV?

NRV biedt rondreizen aan naar meer dan 50 bestemmingen in Afrika, Azië, Europa, het Midden-Oosten, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika en Oceanië. Wij hebben groepsreizen, privéreizen, zelf samenstellen en cruises in ons aanbod. Binnen deze categorieën bieden wij ook nog verschillende soorten reizen aan, zoals familierondreizen, Fly Drives, autorondreizen, stedentrips, strandvakanties en relaxte rondreizen.

+Is NRV aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds?

Bij NRV kunt u met een gerust hart uw vakantie boeken. Wij zijn namelijk aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, instanties die u als reiziger de meeste zekerheid geven. Klik hier voor de Reisvoorwaarden en overige belangrijke informatie.

+Op welke manier kom ik in contact met NRV?

Wilt u contact opnemen met NRV? Klik hier om via het contactformulier uw vragen en/ of opmerkingen over ons reisaanbod, uw reservering of bijvoorbeeld onze website te stellen. In de regel krijgt u hierop binnen 48 uur van ons een reactie.

+Wat zijn de betalingscondities van NRV?

NRV hanteert de betalingsvoorwaarden van de ANVR Reisvoorwaarden. Dit betekent dat u bij boeking een aanbetaling dient te voldoen van 20% van de reissom. Het restant van de reissom dient uiterlijk zes weken voor de dag van vertrek door ons ontvangen te zijn.

Wanneer u gebruik maakt van een aanbieding kan het zijn dat wordt afgeweken van bovenstaande betalingsvoorwaarden. Dit staat altijd bij de betreffende aanbieding/ reis vermeld.

+Wat is het NRV Reiscafé?

Wilt u alvast in de stemming komen voor uw reis, meer weten over een bepaalde bestemming of nader kennismaken met NRV? Kom dan naar het NRV Reiscafé om één van onze sfeervolle en informatieve presentaties bij te wonen. Onder het genot van een drankje ontvangt u veel informatie over onze bestemmingen en ziet u prachtige reisreportages. Uiteraard is er ook ruim de gelegenheid om vragen te stellen. Kijk hier voor meer informatie over het NRV Reiscafé en voor het reserveren van uw plaatsen.

Website

+Wat is 'Mijn NRV'?

‘Mijn NRV’ is uw persoonlijke domein op nrv.nl waarmee u onder andere toegang heeft tot uw adresgegevens, boekingsgegevens, reisbescheiden en uw reispuntensaldo.
Het aanmaken van een ‘Mijn NRV’ domein gebeurt automatisch als u als nieuwe klant een online reis boekt, zodat u daarna eenvoudig uw gegevens bij elkaar heeft.

Hoewel wij bij het weergeven van ‘Mijn NRV’ de grootste zorgvuldigheid betrachten, is het mogelijk dat er onvolkomenheden genoteerd staan. Voor deze en andere onvolkomenheden kan NRV niet aansprakelijk worden gesteld. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de inhoud van uw persoonlijke domein.

+Heeft u al een registratie op Mijn NRV, maar bent u uw wachtwoord vergeten?

Dan kunt u op de inlogpagina op 'Wachtwoord vergeten' klikken en dient u uw e-mailadres en verificatiecode in te voeren. U ontvangt dan een e-mail met uw wachtwoord waarmee u weer kunt inloggen op ‘Mijn NRV’.

+Kan ik mijn wachtwoord voor Mijn NRV wijzigen?

Uw wachtwoord van ‘Mijn NRV’ wijzigen gaat heel eenvoudig. Log in met uw e-mailadres en het bestaande wachtwoord. U komt vervolgens in 'Mijn Gegevens'. Door op 'Wachtwoord wijzigen' te klikken, kunt u uw bestaande wachtwoord aanpassen naar een door u gewenst wachtwoord.

+Hoe word ik lid van de nieuwsbrief?

Op onze website kunt u zich eenvoudig aanmelden voor onze nieuwsbrief. Helemaal onderaan alle webpagina’s ziet u een invulveld voor uw e-mailadres met daarboven “Schrijf u in voor onze nieuwsbrief”. Vul uw e-mailadres in en u wordt voortaan op de hoogte gehouden van onze speciale acties, mooie aanbiedingen en overig reisnieuws.

+Hoe meld ik mij af voor de nieuwsbrief?

U kunt zich afmelden voor onze nieuwsbrief door onderaan in een ontvangen nieuwsbrief op de afmeldlink te klikken. U kunt ook reageren op een ontvangen nieuwsbrief dat u uitgeschreven wilt worden, dan schrijven wij u handmatig uit.

28 dagen Relaxt Noord- & Zuid-Thailand : altijd de beste prijs
Bewaar reis Boek nu

Reisroute per dag

01Vertrek naar Bangkok

02Aankomst Bangkok

03Bangkok

04Bangkok

05Bangkok - Ayutthaya

06Ayutthaya

07Ayutthaya - Kanchanaburi

08Kanchanaburi

09Kanchanaburi – Chiang Mai

10Chiang Mai

11Chiang Mai

12Chiang Mai

13Chiang Mai

14Chiang Mai - Doi Mae Salong

15Doi Mae Salong

16Doi Mae Salong - Chiang Rai

17Chiang Rai

18Chiang Rai

19Chiang Rai – Bangkok – Hua Hin

20Hua Hin

21Hua Hin - Khao Sok

22Khao Sok

23Khao Sok - Phuket/Koh Samui

24Phuket/Koh Samui

25Phuket/Koh Samui

26Phuket/Koh Samui

27Vertrek uit Phuket/Koh Samui

28Aankomst Amsterdam

Bewaar reis Boek nu