Ngorongoro krater
Serengeti nationaal park
Lake Victoria
Lake Manyara
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Safari Tanzania: van avontuur tot hangmat

Tanzania is de ideale bestemming om vele soorten wilde dieren tegen te komen. Met een safari Tanzania van NRV bezoekt u niet alleen de meest bekende wildparken, zoals Serengeti en de Ngorongoro krater, maar ook de minder bekende parken als Lake Manyara en Tarangire. Wij weten zeker dat u verliefd zult worden op het weidse en afwisselende landschap van Tanzania! Laat u verrassen door ons aanbod rondreizen Tanzania en bereid u voor op de safari van uw leven!

Hoogtepunten Tanzania safari

Het beroemdste wildpark dat u tijdens uw safari in Tanzania gaat bezoeken, is het Serengeti National Park. Dit wildpark staat vooral bekend om jaarlijkse migratie van meer dan een miljoen gnoes, zebra’s en gazellen, die rond oktober vanuit de droogte de Mara rivier oversteken naar Kenia. Breng ook een bezoek aan de unieke Nogorongoro krater. Daal af tussen de hoge kraterwanden van wat voorheen waarschijnlijk een vulkaan was naar de kraterbodem. Daar vindt u een uniek ecosysteem waar nu ongeveer 30.000 diersoorten samenleven. Tijdens uw safari Tanzania spot u hier olifanten, buffels, hyena’s, leeuwen en zelfs de zwarte neushoorn.

Boomklimmende leeuwen

Maak ook een safari in de minder bekende parken van Tanzania. Ontdek het afwisselende landschap van Lake Manyara Nationaal Park en ontmoet de vele bavianen en nijlpaarden. En wanneer u omhoog kijkt, ziet u de zogenoemde ‘boomklimmende leeuwen’ een dutje doen in één van de vele acaciabomen. Uw safari Tanzania is pas compleet als u ook een bezoek heeft gebracht aan het Tarangire National Park. Ook hier merkt u weer hoe afwisselend het landschap van Tanzania is. Dit park staat namelijk bekend om de grote hoeveelheid baobabbomen. In deze omgeving kunt u overigens de gerenoek (giraffe-antiloop) en de eland-antiloop spotten!

Ontspan na uw safari Tanzania op ‘kruideneiland’ Zanzibar

Na alle avonturen van uw safari Tanzania bijkomen op een exotisch eiland. Hoe goed klinkt dat? Bij NRV kunt u uw safari Tanzania per nacht verlengen in één van onze luxe resorts op Zanzibar. Geniet van de tropische stranden, de prachtige onderwaterwereld en de bijzondere geuren en kleuren. De perfecte afsluiting van uw vakantie in Tanzania! Maak uw keuze uit ons aanbod individuele rondreizen Tanzania en geniet van een prachtige reis vol safari met uw partner, vrienden of gezin!

Rondreizen > Rondreizen Tanzania

Safari Tanzania

 
Wij nemen u mee op safari in Tanzania. Wij zijn als een blok gevallen voor dit Afrikaanse land vol safari-mogelijkheden. Tanzania blinkt uit in uitgestrekte en indrukwekkende parken, groot en klein. Op onze rondreizen wordt u tijdens de safari begeleid door een privéchauffeur die tevens ranger is. Maak uw safari Tanzania compleet en ontspan na al het avontuur op de stranden van Zanzibar. Bekijk snel ons aanbod safari Tanzania.
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis