Schildpad, Ras al Hadd
Wahibi Sands
Wadi Bani Khalid
Nizwa
Jabal Al Akhdar
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Fly-Drive Oman: ontdek bijzonder Oman in een 4WD huurauto

Een fly-drive is de perfecte manier om alle indrukwekkende hoogtepunten van Oman te bewonderen. Ziet u zichzelf al langs de prachtige en ruige kustroute rijden en door de bergen tot aan de uitgestrekte woestijn? Het is net alsof u door een sprookje rijdt. Tijdens uw fly-drive zult u versteld staan van de bijzondere natuur en cultuur van Oman. Onze fly-drives Oman kunt u flexibel aanpassen met extra vakantiedagen in een luxe resort aan het strand of in wereldstad Dubai. Laat u verrassen door ons aanbod rondreizen Oman!

De schatkist van Oman

Uw fly-drive Oman start in de prachtige hoofdstad Muscat. Nadat uw 4WD is afgeleverd kunt u een stadstour maken, waarbij u de Grand Mosque bezoekt en het paleis met het oude fort. Natuurlijk laat u de oude zouk aan de haven niet links liggen. Hier kunt u wandelen door de gezellige, kleine straatjes en kennismaken met het dagelijkse leven. In de omgeving van Jebel Shams, de ‘Grand Canyon van Oman’, gaat u tijdens uw fly-drive even terug in de tijd. Het kleine dorpje Al Hamra bijvoorbeeld is tegen de rotsen aangebouwd en bestaat nog uit lemen huisjes! Het hoogste punt van Jebel Shams (en daarmee van Oman) is ook de moeite waard. Schrik niet van de spectaculaire superdiepe kliffen! Van Jebel Shams rijdt u zo door naar het mooie fort van Nizwa en de gezellige zouk. Op vrijdag wordt hier een grote en bijzondere authentieke dierenmarkt gehouden. Een leuke toevoeging aan uw vakantie in Oman!

Van Sands naar strand

Een bijzonder moment van uw fly-drive Oman: met uw 4WD aankomen bij de toegangspoort van de Wahibi Sands en alleen nog maar woestijn om u heen zien! U overnacht in de woestijn en geniet van een zonsondergang zoals u nog nooit eerder heeft gezien! Na uw avontuur in de woestijn kunt u bijkomen in één van de mooiste wadi’s van Oman, Wadi Bani Khalid, reuzenschildpadden bewonderen in Ras Al Jinz en heerlijk ontspannen aan het mooie zandstrand van Mussanah. Denk op het strand op uw gemak terug aan alle ervaringen en indrukken die u tijdens uw fly-drive Oman heeft opgedaan.

De voordelige fly-drives Oman van NRV

Wij nemen u graag mee naar Oman en laten u alle bijzonderheden zien; altijd voor de beste prijs! Op onze fly-drives geniet u van Oman met uw zelfgekozen reisgezelschap, want onze fly-drives zijn individuele rondreizen. Ontdek ons aanbod aan rondreizen en bekijk ook de verlengopties. Het is natuurlijk heerlijk om na uw fly-drive nog een paar extra dagen te genieten in een luxe resort aan het strand. Het is ook mogelijk om uw rondreis door Oman helemaal zelf samen te stellen aan de hand van verschillende bouwstenen. Kijk hiervoor bij zelf samenstellen Oman.

Rondreizen > Rondreizen Oman

Fly-drive Oman

 
Fly-drive Oman: verken alle culturele schatten van Oman in een 4WD huurauto die u ontvangt bij aankomst in Oman. Stap samen met uw partner, familie of een aantal vrienden in de 4WD en ontdek alle hoogtepunten van Muscat tot aan de Wahibi Sands! Oman is een ideale bestemming voor een fly-drive. Ontdek het zelf op één van onze voordelige en flexibele fly-drives Oman!
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis