neemt je mee
Volubilis
Volubilis
Fès, koningsstad
Fès, koningsstad
Merzouga
Merzouga
Kasbah route
Kasbah route
Marrakech
Marrakech

Beste van Marokko

Privéreis | 11 dagen v.a. 898
773i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
18-01-2018
Reisduur
11 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Kassakorting tot 175 ppi

Voorwaarden

- Geldig tot en met dinsdag 23 januari 2018
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groeps- en privéreizen met vertrek t/m december 2018
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte

Voorwaarden

- Geldig tot en met dinsdag 23 januari 2018
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groeps- en privéreizen met vertrek t/m december 2018
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
Kassakorting tot 175 ppi
Logeren in kleinschalige, sfeervolle hotels & kasbah's
Prijs inclusief huurauto tijdens de rondreis
Logeren aan de rand van de Sahara in een prachtige kasbah
Ga diep het Atlasgebergte in, én zie het echte Marokko
Zie de Kasbah route, vallei van de Dadés en de Todra Kloof

Het echte Marokko

Tijdens deze reis gaat u het 'echte' Marokko ervaren doordat u diep het Atlasgebergte in gaat. Nadat u kennis heeft gemaakt met Marokko in Casablanca, gaat u op weg via de Kasbah route naar de vallei van de Dadés en de Todra Kloof. Daarna rijdt u nog verder de binnenlanden in en heeft u zelfs de mogelijkheid om bij de Bedoeïenen te logeren en te slapen aan de rand van de Sahara woestijn. Zeker een onvergetelijke ervaring!

"Erg mooie reis met veel diversiteit in plaatsen en landschappen. Tijdens deze reis hebben wij veel moois gezien van Marokko. Het was het zeker waard."

Velthove, Capelle aan den IJssel

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam - Casablanca

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht Amsterdam - Casablanca
Overnachting Casablanca

Vandaag vliegt u van Amsterdam naar Casablanca, waar u in de middag aankomt. Op de luchthaven zal u verwelkomd worden en hebben wij een transfer naar uw hotel georganiseerd. U overnacht vanavond in het centrum van de stad.

DAG
02

Casablanca - Rabat - Meknes - Volubilis (ca. 270 km)

ma_al_rabat_mausoleum.jpg
Bezoek Moskee Hassan II
Vertrek Casablanca
Kennismaking met Rabat en Mèknes
Overnachting in Volubilis

De huurauto wordt 's ochtends bij uw hotel afgeleverd waarna u op ontdekking kunt. Uw eerste stop is uiteraard bij de één na grootste moskee ter wereld Hassan II. U kunt hier een rondleiding krijgen, waardoor u direct een beter inzicht heeft in de cultuur van het land.

U rijdt vervolgens in ongeveer anderhalf uur naar Rabat, de hoofdstad van Marokko. De stad is moderner, maar kent enkel mooie bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Paleis, het mausoleum van koning Mohamed V en de beroemde Hassantoren. Geniet van deze stad, ga lekker lunchen en rij dan verder naar Mèknes (ca. 2,5 uur).

Mèknes was in het begin van de zeventiende eeuw nog 'n klein provinciestadje, maar door de Sultan Moulay Ismail werd het omgetoverd tot een indrukwekkende ommuurde stad met twintig poorten (Bab's) en meer dan vijftig paleizen. Wij adviseren om de auto aan de rand van de Medina te parkeren en een taxi te pakken naar het plein Place El Hedim met zijn indrukwekkende Bab Mansour, Bab Djemaa en Nouar poorten. Aan de rechterkant heeft u de overdekte zouk waar u uw ogen uitkijkt. Torens van specerijen in alle kleuren en vormen, tientallen soorten olijven, vijgen en dadels. Schuin aan de overkant vindt u het mausoleum van de stichter van het huidige Meknes Moulay Ismail. Het is een klein stukje verder naar Volubilis, waar u vanavond logeert.

DAG
03

Volubilis - Fès (ca. 75 km)

ma_al_volubilis.jpg
Bezoek aan ruïnes van Volubilis
Vertrek Volubilis
Bezoek aan heilige dorp Moulay Idriss
Eerste overnachting Fès

Vandaag heeft u alle tijd om ’s ochtends te genieten van uw ontbijt om vervolgens naar de ruïnes van Volubilis te lopen. De ruïnes is een prachtige herinnering aan vroegere tijdens en u ziet er de overblijfsels van huizen, baden en tempels met nog veel prachtig mozaïek. Vervolgens kunt u nog een bezoekje brengen aan Moulay Idriss, het meest heilige dorp van Marokko. Idriss wordt beschouwd als de ‘vader van Marokko’ die in de 8ste eeuw het eerste moslim-koninkrijk stichtte. Het graf is voor niet-moslims niet te bezoeken, maar de pittoreske omgeving is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Vervolgens reist u verder naar Fès, een van de mooiste steden van Marokko. U logeert hier de aankomende 2 nachten in een sfeervol hotel in de stad en heeft voldoende tijd om de oude Medina te bezoeken.

DAG
04

Fès

ma_al_fes2.jpg
Bezoek aan de oude Medina
Tweede overnachting Fès

Na het ontbijt kunt u wederom het beste een ‘petit taxi’ nemen naar de Medina, het oude centrum van de stad. Het is de meest oorspronkelijke en nog steeds bewoonde 'middeleeuwse' stad van de Arabische wereld. De medina is weer onderverdeeld in kleine gedeeltes met elk een bakkerij, moskee, fontein en hammam. U kunt zowel op eigen gelegenheid door de straten van de medina struinen, maar we adviseren dit om met een officiële gids doen (vaak via het hotel te regelen). De medina van Fes bestaat uit meer dan 9.000 kleine straten en zonder gids is de kans groot dat je de weg kwijt raakt of alleen op de hoofdstraten blijft. Een gids neemt je mee dieper de medina in waar je wordt terug gezogen in de tijd. U vindt hier een aaneenschakeling van winkeltjes waar eeuwenoude ambachten herleven. Op het ene pleintje wordt zilver bewerkt terwijl in een ander straatje garen worden geverfd. Overal kun je naar binnen gluren en word je vrolijk begroet. De leerlooierij is één van de hoogtepunten in de medina. Vanaf het dakterras kun je het verfproces aanschouwen. Een geweldige dag!

DAG
05

Fès - Erfoud (ca. 415 km)

Moskee Erfoud Marokko
Vertrek Fès
Route door Atlasgebergte
Logeren aan de rand van de Sahara
Overnachting Erfoud

Vandaag een langere reisdag richting Erfoud. U verlaat Fès en rijdt dwars door cederwouden en langs pittoreske plaatsjes richting de Sahara. De reis voert u door het Hoge-Atlasgebergte, met haarspeldbochten en geweldige vergezichten. Dan wordt het landschap dorder en komen de eerste zandduinen in zicht: de woestijn is niet meer ver weg!

Erfoud, gelegen aan de rand van de Sahara, is één van de grootste oases van Marokko, waar u vandaag in een mooie kasbah-hotel logeert.

DAG
06

Erfoud - Merzouga (ca. 60 km)

ma_al_merzouga.jpg
Vertrek Erfoud
Verkennen omgeving Erfoud en Merzouga
Overnachting Merzouga

Vandaag een heerlijke relaxte dag en alle tijd om te genieten van de omgeving. U reist nog verder naar de ‘grens’ van de Erg Chebbi woestijn, waar u vanavond in een vriendelijk kasbah-hotel dineert en logeert met uitzicht op de woestijn.

DAG
07

Merzouga - Boumalne du Dades (ca. 250 km)

ma_al_boulmanedades.jpg
Vertrek Merzouga
Wandeling door de Todhrakloof
Overnachting Boumalne du Dades

In de ochtend gaat u op weg naar Boumalne du Dades. Het is een levendig stadje aan de zuidkant van de Hoge Atlas en ligt midden in een enorme dadelpalmoase. Vlakbij vindt u de diep uitgesleten, vruchtbare Todhrakloof, die als een groene slinger door het landschap loopt. U kunt er een wandeling maken. De kloof is op bepaalde punten slechts enkele meters breed, met loodrecht oprijzende wanden van wel driehonderd meter hoog!

DAG
08

Boumalne du Dades - Ouarzazate (ca. 110 km)

ma_al_ouarzazate.jpg
Vertrek Boumalne du Dades
Rijden via Kasbah-route en Vallei van de Dadès
Overnachting Ouarzazate

U rijdt via de kasbah-route en de Vallei van de Dadès (rijk aan palmbomen) naar Ouarzazate, waar u overnacht. De rustige, uitgestrekte provinciehoofdstad heeft tal van mooie kasbahs en is het decor geweest voor menig speelfilm, waaronder ‘Laurence of Arabia’.

DAG
09

Ouarzazate - Marrakech (ca. 200 km)

ma_al_marrakech_kleurslippers.jpg
Vertrek Ouarzazate
Beroemde Djemaa-El-Fna plein
Vrije middag Marrakech
Eerste overnachting Marrakech

Na het ontbijt verlaat u het bergdorp en reist u verder naar uw eindbestemming, Marrakech. In de middag komt u aan in uw hotel. U levert hier de huurauto in bij het hotel, want die heeft u niet meer nodig en kunt u lekker opfrissen.
Vanavond kunt u al kennismaken met de magie van Marrakech, die zich geheel op en rondom het beroemde Djemaa-El-Fna plein afspeelt. Het plein is ’s avonds een groot openlucht restaurant met vele kleine eetstalletjes waar u de lekkerste specialiteiten voor weinig geld kunt proberen. Het is er chaotisch en gezellig en u zult zich direct thuis voelen.

DAG
10

Marrakech

Vrije dag
Bezoek een hammam (optioneel)
Tweede overnachting Marrakech

Vandaag heeft u een dag ter vrije besteding. Als u vandaag teruggaat naar het Djemaa-El-Fna plein, zult u het bijna niet herkennen. Het is er veel rustiger en de eetstalletjes hebben plaatsgemaakt voor een verhalenverteller, een groepje muzikanten of slangenbezweerders. Aangrenzend ligt de zouk, het kloppend hart van de stad tijdens de dag en een absolute must om lekker doorheen te struinen. Het is een wirwar van straatjes waar u werkelijk alles kunt kopen. Maar ook is het leuk om ’s middags een bezoek te brengen aan een hammam: een typisch Marokkaans badhuis.

DAG
11

Marrakech - Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Vertrek richting luchthaven Marrakech
Vlucht Marrakech – Amsterdam

Helaas is er vandaag een einde aan uw reis gekomen en vliegt u terug naar Amsterdam. We hebben een transfer van uw hotel naar de luchthaven georganiseerd, zodat u tijdig op de luchthaven bent. In de late middag bent u weer terug in Nederland.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
4 opties
Open+
+Extras
2 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+
+Vervoersopties ter plaatse
6 opties
Open+

Wat onze reizigers vinden

'We waren reeds eerder in Maraokka maar dan met een reisgezelschap. Deze NRV rondreis gaf ons alle ruimte om details te bekijken die specifiek onze interesse hadden. De reis is zeer goed georkestreerd zowel wat betreft route als tijdsplanning. Alle a ...

Meer info >

Dohmen, Terneuzen

'Zeer complete reis om Marokko met zijn vele facetten te ontdekken.'

Climmy en Dianne, Utrecht

11 dagen Beste van Marokko: altijd de beste prijs
Intercontinentale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

Transfer luchthaven – hotel v.v.
8 dagen huurauto op basis van All Risk
Overnachting in goede middenklasse of superiorklasse hotels (afhankelijk van uw keuze)
Iedere dag ontbijt
Diner op dag 6
Bezoek aan de Dra Vallei
Wandeling door de Todrakloof
Logeren aan de rand van de woestijn
Bezoek aan Meknès
Logeren nabij de Romeinse nederzetting Volubilis
Bezoek aan bijzondere Fès
2 nachten in Marrakech
Toeslag om 20 kg. bagage per persoon mee te nemen

Exclusief

Eventuele optionele excursies
Entreegelden
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
Reserveringskosten: € 25 per boeking
+Verlengen
4 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+
+Extras
2 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+
11 dagen Beste van Marokko: altijd de beste prijs

Wat onze reizigers vinden

'We waren reeds eerder in Maraokka maar dan met een reisgezelschap. Deze NRV rondreis gaf ons alle ruimte om details te bekijken die specifiek onze interesse hadden. De reis is zeer goed georkestreerd zowel wat betreft route als tijdsplanning. Alle a ...

Meer info >

Dohmen, Terneuzen

'Zeer complete reis om Marokko met zijn vele facetten te ontdekken.'

Climmy en Dianne, Utrecht

Bewaar reis Boek nu

Dagprogramma

DAG
01

Amsterdam - Casablanca

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht Amsterdam - Casablanca
Overnachting Casablanca

Vandaag vliegt u van Amsterdam naar Casablanca, waar u in de middag aankomt. Op de luchthaven zal u verwelkomd worden en hebben wij een transfer naar uw hotel georganiseerd. U overnacht vanavond in het centrum van de stad.

Goed om te weten

Wij bieden ook vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.

DAG
02

Casablanca - Rabat - Meknes - Volubilis (ca. 270 km)

ma_al_rabat_mausoleum.jpg
Bezoek Moskee Hassan II
Vertrek Casablanca
Kennismaking met Rabat en Mèknes
Overnachting in Volubilis

De huurauto wordt 's ochtends bij uw hotel afgeleverd waarna u op ontdekking kunt. Uw eerste stop is uiteraard bij de één na grootste moskee ter wereld Hassan II. U kunt hier een rondleiding krijgen, waardoor u direct een beter inzicht heeft in de cultuur van het land.

U rijdt vervolgens in ongeveer anderhalf uur naar Rabat, de hoofdstad van Marokko. De stad is moderner, maar kent enkel mooie bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Paleis, het mausoleum van koning Mohamed V en de beroemde Hassantoren. Geniet van deze stad, ga lekker lunchen en rij dan verder naar Mèknes (ca. 2,5 uur).

Mèknes was in het begin van de zeventiende eeuw nog 'n klein provinciestadje, maar door de Sultan Moulay Ismail werd het omgetoverd tot een indrukwekkende ommuurde stad met twintig poorten (Bab's) en meer dan vijftig paleizen. Wij adviseren om de auto aan de rand van de Medina te parkeren en een taxi te pakken naar het plein Place El Hedim met zijn indrukwekkende Bab Mansour, Bab Djemaa en Nouar poorten. Aan de rechterkant heeft u de overdekte zouk waar u uw ogen uitkijkt. Torens van specerijen in alle kleuren en vormen, tientallen soorten olijven, vijgen en dadels. Schuin aan de overkant vindt u het mausoleum van de stichter van het huidige Meknes Moulay Ismail. Het is een klein stukje verder naar Volubilis, waar u vanavond logeert.

Goed om te weten

Wanneer u kiest voor superiorklasse hotels, verblijft u vanavond in een authentieke riad in Mèknes i.p.v. het hotel nabij Volubilis. Het is maar een klein stukje verder rijden naar Mèknes.

DAG
03

Volubilis - Fès (ca. 75 km)

ma_al_volubilis.jpg
Bezoek aan ruïnes van Volubilis
Vertrek Volubilis
Bezoek aan heilige dorp Moulay Idriss
Eerste overnachting Fès

Vandaag heeft u alle tijd om ’s ochtends te genieten van uw ontbijt om vervolgens naar de ruïnes van Volubilis te lopen. De ruïnes is een prachtige herinnering aan vroegere tijdens en u ziet er de overblijfsels van huizen, baden en tempels met nog veel prachtig mozaïek. Vervolgens kunt u nog een bezoekje brengen aan Moulay Idriss, het meest heilige dorp van Marokko. Idriss wordt beschouwd als de ‘vader van Marokko’ die in de 8ste eeuw het eerste moslim-koninkrijk stichtte. Het graf is voor niet-moslims niet te bezoeken, maar de pittoreske omgeving is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Vervolgens reist u verder naar Fès, een van de mooiste steden van Marokko. U logeert hier de aankomende 2 nachten in een sfeervol hotel in de stad en heeft voldoende tijd om de oude Medina te bezoeken.

Goed om te weten

Kiest u voor superiorklasse hotels, dan verblijft u de aankomende 2 nachten in een mooie riad in de oude stad.

DAG
04

Fès

ma_al_fes2.jpg
Bezoek aan de oude Medina
Tweede overnachting Fès

Na het ontbijt kunt u wederom het beste een ‘petit taxi’ nemen naar de Medina, het oude centrum van de stad. Het is de meest oorspronkelijke en nog steeds bewoonde 'middeleeuwse' stad van de Arabische wereld. De medina is weer onderverdeeld in kleine gedeeltes met elk een bakkerij, moskee, fontein en hammam. U kunt zowel op eigen gelegenheid door de straten van de medina struinen, maar we adviseren dit om met een officiële gids doen (vaak via het hotel te regelen). De medina van Fes bestaat uit meer dan 9.000 kleine straten en zonder gids is de kans groot dat je de weg kwijt raakt of alleen op de hoofdstraten blijft. Een gids neemt je mee dieper de medina in waar je wordt terug gezogen in de tijd. U vindt hier een aaneenschakeling van winkeltjes waar eeuwenoude ambachten herleven. Op het ene pleintje wordt zilver bewerkt terwijl in een ander straatje garen worden geverfd. Overal kun je naar binnen gluren en word je vrolijk begroet. De leerlooierij is één van de hoogtepunten in de medina. Vanaf het dakterras kun je het verfproces aanschouwen. Een geweldige dag!

DAG
05

Fès - Erfoud (ca. 415 km)

Moskee Erfoud Marokko
Vertrek Fès
Route door Atlasgebergte
Logeren aan de rand van de Sahara
Overnachting Erfoud

Vandaag een langere reisdag richting Erfoud. U verlaat Fès en rijdt dwars door cederwouden en langs pittoreske plaatsjes richting de Sahara. De reis voert u door het Hoge-Atlasgebergte, met haarspeldbochten en geweldige vergezichten. Dan wordt het landschap dorder en komen de eerste zandduinen in zicht: de woestijn is niet meer ver weg!

Erfoud, gelegen aan de rand van de Sahara, is één van de grootste oases van Marokko, waar u vandaag in een mooie kasbah-hotel logeert.

DAG
06

Erfoud - Merzouga (ca. 60 km)

ma_al_merzouga.jpg
Vertrek Erfoud
Verkennen omgeving Erfoud en Merzouga
Overnachting Merzouga

Vandaag een heerlijke relaxte dag en alle tijd om te genieten van de omgeving. U reist nog verder naar de ‘grens’ van de Erg Chebbi woestijn, waar u vanavond in een vriendelijk kasbah-hotel dineert en logeert met uitzicht op de woestijn.

Goed om te weten

Voor de meer avontuurlijke mensen bestaat er ook de mogelijkheid om vanavond bij de Bedoeïenen te logeren. U wordt bij uw accommodatie in Merzouga opgehaald en gaat per kameel de woestijn in. De tocht duurt ongeveer 2,5 uur en brengt u naar het Bedoeïenenkamp bij Oasis Oubira. Hier slaapt u vanavond in een Bedoeïenentent en kunt u genieten van een drankje bij een kampvuur onder de prachtige sterrenhemel. Bij het tabblad 'extra's' kunt u meer informatie vinden.

DAG
07

Merzouga - Boumalne du Dades (ca. 250 km)

ma_al_boulmanedades.jpg
Vertrek Merzouga
Wandeling door de Todhrakloof
Overnachting Boumalne du Dades

In de ochtend gaat u op weg naar Boumalne du Dades. Het is een levendig stadje aan de zuidkant van de Hoge Atlas en ligt midden in een enorme dadelpalmoase. Vlakbij vindt u de diep uitgesleten, vruchtbare Todhrakloof, die als een groene slinger door het landschap loopt. U kunt er een wandeling maken. De kloof is op bepaalde punten slechts enkele meters breed, met loodrecht oprijzende wanden van wel driehonderd meter hoog!

DAG
08

Boumalne du Dades - Ouarzazate (ca. 110 km)

ma_al_ouarzazate.jpg
Vertrek Boumalne du Dades
Rijden via Kasbah-route en Vallei van de Dadès
Overnachting Ouarzazate

U rijdt via de kasbah-route en de Vallei van de Dadès (rijk aan palmbomen) naar Ouarzazate, waar u overnacht. De rustige, uitgestrekte provinciehoofdstad heeft tal van mooie kasbahs en is het decor geweest voor menig speelfilm, waaronder ‘Laurence of Arabia’.

DAG
09

Ouarzazate - Marrakech (ca. 200 km)

ma_al_marrakech_kleurslippers.jpg
Vertrek Ouarzazate
Beroemde Djemaa-El-Fna plein
Vrije middag Marrakech
Eerste overnachting Marrakech

Na het ontbijt verlaat u het bergdorp en reist u verder naar uw eindbestemming, Marrakech. In de middag komt u aan in uw hotel. U levert hier de huurauto in bij het hotel, want die heeft u niet meer nodig en kunt u lekker opfrissen.
Vanavond kunt u al kennismaken met de magie van Marrakech, die zich geheel op en rondom het beroemde Djemaa-El-Fna plein afspeelt. Het plein is ’s avonds een groot openlucht restaurant met vele kleine eetstalletjes waar u de lekkerste specialiteiten voor weinig geld kunt proberen. Het is er chaotisch en gezellig en u zult zich direct thuis voelen.

DAG
10

Marrakech

Vrije dag
Bezoek een hammam (optioneel)
Tweede overnachting Marrakech

Vandaag heeft u een dag ter vrije besteding. Als u vandaag teruggaat naar het Djemaa-El-Fna plein, zult u het bijna niet herkennen. Het is er veel rustiger en de eetstalletjes hebben plaatsgemaakt voor een verhalenverteller, een groepje muzikanten of slangenbezweerders. Aangrenzend ligt de zouk, het kloppend hart van de stad tijdens de dag en een absolute must om lekker doorheen te struinen. Het is een wirwar van straatjes waar u werkelijk alles kunt kopen. Maar ook is het leuk om ’s middags een bezoek te brengen aan een hammam: een typisch Marokkaans badhuis.

Goed om te weten

U kunt uw verblijf in Marrakech verlengen, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om na afloop van uw rondreis een paar dagen te verlengen aan het heerlijke strand van Agadir. Onder ‘data & prijzen’ kunt u naar wens nachten bijboeken.

DAG
11

Marrakech - Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Vertrek richting luchthaven Marrakech
Vlucht Marrakech – Amsterdam

Helaas is er vandaag een einde aan uw reis gekomen en vliegt u terug naar Amsterdam. We hebben een transfer van uw hotel naar de luchthaven georganiseerd, zodat u tijdig op de luchthaven bent. In de late middag bent u weer terug in Nederland.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
4 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+
+Extras
2 opties
Open+

Wat onze reizigers vinden

'We waren reeds eerder in Maraokka maar dan met een reisgezelschap. Deze NRV rondreis gaf ons alle ruimte om details te bekijken die specifiek onze interesse hadden. De reis is zeer goed georkestreerd zowel wat betreft route als tijdsplanning. Alle a ...

Meer info >

Dohmen, Terneuzen

'Zeer complete reis om Marokko met zijn vele facetten te ontdekken.'

Climmy en Dianne, Utrecht

11 dagen Beste van Marokko: altijd de beste prijs
+Vervoersopties ter plaatse
6 opties
Open+

Middenklasse én Superiorklasse

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij tijdens deze privéreis gebruiken. Deze reis kan zowel in goede Middenklasse als Superiorklasse hotels worden geboekt. Bij de naam van het hotel wordt de categorie vermeld, zodat u inzicht krijgt in wat voor soort hotels u tijdens uw rondreis kunt verwachten. De hotels die wij publiceren zijn voorbeeldhotels. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat u in andere hotels verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieve hotels altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De hotels worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Middenklasse
Superiorklasse
Casablanca
Moroccan House Casablanca
Driesterren
 • lounge Moroccan House Casablanca
 • kamer Moroccan House Casablanca
 • kamer Moroccan House Casablanca
 • kamer Moroccan House Casablanca
 • Moroccan House Casablanca
Het Moroccan House is een sfeervolle accommodatie met veel Marokkaanse details en zeer vriendelijk personeel. Het hotel heeft veel aandacht besteed aan de inrichting, die bestaat uit veel mozaïek, felle kleuren en theekamers. Dit in combinatie met de uitstekende ligging een heel fijn hotel om uw rondreis in Marokko te beginnen. Er is een kleine lobby/lounge met huurkluisjes, ontbijtrestaurant met buffet en theesalon.
Alle zeer verzorgde kamers hebben allemaal een andere inrichting en typische Marokkaanse uitstraling met veel kleur, hemelbedden en dikke stoffen. Ze zijn voorzien van airco, sat-TV, telefoon, koelkastje en badkamer met bad of douche. Het hotel ligt in het centrum van Casablanca op loopafstand van winkels, restaurants en kleine koffiebarretje.
Meer info >
Casablanca
Oum Palace
Driesterren
 • Oum Palace Hotel
 • Oum Palace Hotel
 • Oum Palace Hotel
Oum Palace is gelegen in het hart van het centrum van Casablanca en dus op loopafstand van de vele winkels en restaurants. Het moderne hotel opende zijn deuren in januari van dit jaar.

Het hotel beschikt over een lobby, Marokkaanse huiskamer, internethoek, restaurant met internationale en Marokkaanse keuken. Op de 10de etage vind u een fitness, sauna, stoombad en kapper.

De 100 kamers zijn modern en zeer verzorgd ingericht en voorzien van airco, tv, telefoon, koelkastje, kluisje, föhn en badkamer met een douche/badcombinatie.
Meer info >
Meknès & Volubilis
Menzeh Dahlia
Drieenhalve ster
 • zwembad Menzeh Dalia
 • Menzeh Dalia
 • kamer Menzeh Dalia
 • kamer Menzeh Dalia
 • kamer Menzeh Dalia
Geniet van een aangenaam verblijf in het stijlvolle hotel Menzeh Dalia. Het is een traditioneel Marokkaans hotel en biedt u alle moderne gemakken. Laat u verwennen in de Hamman, neem een verfrissende duik in het zwembad of een lekker drankje in de bar onder het genot van livemuziek en ga heerlijk dineren in een van de restaurants. Kortom, geniet.
Meer info >
Meknès & Volubilis
Riad Palais Didi
Drieenhalve ster
 • ma_ac_riaddidiui.jpg
 • ma_ac_riaddidite.jpg
 • ma_ac_riaddidilo.jpg
Riad Palais Didi ligt in het hart van Meknes en is een echt meesterwerk, volledig gerestaureerd in Marokkaanse stijl. Het hotel heeft een prachtig terras met adembenemend uitzicht. De kamers zijn volledig in Marokkaanse stijl ingericht en voorzien van airco. Er is gratis WiFi in het gehele hotel. Riad Palais Didi is gunstig gelegen en vanuit hier kunt u verschillende bezienswaardigheden bezoeken.
Meer info >
Fès
Hotel Mounia
Driesterren
 • ma_ac_mounia_ex.jpg
 • ma_ac_mounia_ka.jpg
 • ma_ac_mounia_bar.jpg
 • ma_ac_mounia_re.jpg
Een vriendelijk en verzorgd hotel in het centrum van Fés, op circa 3 kilometer van de oude Medina. Het is een uitstekende uitvalsbasis om deze bijzondere stad beter te leren kennen. In het hotel wordt een uitstekende mix van Marokkaanse details en moderne faciliteiten geboden. Er is een kleine receptie met huurkluisjes, uitstekend restaurant, lunchrestaurant met kleine gerechten en een lekker terras, kleine bar en heerlijke sauna. In de openbare ruimtes kunt u tegen een toeslag gratis gebruikmaken van WiFi. De 91 verzorgde kamers zijn voorzien van airco, sat-TV, telefoon en badkamer met douche of bad.
Meer info >
Fès
12
Dar El Ghalia
Viersterren
 • MA_AC_DarGhaliaRE1
 • MA_AC_DarGhaliaKA1
 • MA_AC_DarGhaliaKA2
 • MA_AC_DarGhaliaKA3
 • MA_AC_DarGhaliaRE2
Dar El Ghalia is een van de beste riads in zijn prijsklasse in het hart van de Medina. Het is een prachtige oud handelshuis uit de 19e eeuw en behoort al ruim 100 jaar tot één familie in Fès. U zult versteld staan van de indrukwekkende architectuur en rijkdom van de Marokkaanse kunst. U wordt in het hart van het huis, de binnenplaats, ontvangen, waar het op een warme dag heerlijk vertoeven is in de schaduw. Er is een uitstekend restaurant waar ontbeten kan worden of 's avonds genoten van een traditionele maaltijd, maar dit kan ook op het dakterras, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de oude stad. Daarnaast is er een kleine Hamam en kunt u ook een massage reserveren. Alle kamers zijn vernoemd naar de vrouwen die in het huis hebben geleefd. Zo hebben de 'gewone' kamers namen van de 'concubines' en huisdames en de junior suites de namen van de jongere mannen. De kamers zijn stuk voor stuk prachtig ingericht en liggen allemaal rondom de binnenplaats van het huis. Ze zijn voorzien van airco en badkamer met douche.
Het is hier niet mogelijk om met uw auto te komen, dus deze zal aan de rand van de stad worden geparkeerd en de kruiers komen u daar halen en wijzen u de weg naar Dar El Ghalia.
Meer info >
Riad Perle de la Medina
Viersterren
 • MA_AC_PerleMedinaKA1
 • MA_AC_PerleMedinaKA2
 • MA_AC_PerleMedinaKA3
 • MA_AC_PerleMedinaKA4
 • MA_AC_PerleMedinaKA5
Riad Perle de la Medina is een van de vele prachtige riads in de oude stad en het is een feest om enkele nachten in deze accommodatie te mogen verblijven. U wordt ondergedompeld in Marokkaanse gastvrijheid en geniet van de geweldige locatie. De riad ligt in de prestigieuze wijk Douh, binnen de oude Medina, nabij de Batha en slechts een blok afstand van de beroemde en monumentale deur van BAB Boujloud. Het is niet mogelijk om met uw auto bij de riad te komen en deze zal dan ook aan de rand van de stad worden geparkeerd, waar een kruier u komt halen om u naar de riad te brengen.
Het leven in een riad speelt zich af rondom de binnenplaats, waar u diverse kleine lounges vindt en het heerlijk vertoeven is op een warme dag. Hier bevindt zich ook het restaurant, waar u 's ochtends en (indien gewenst) ook 's avonds een heerlijke maaltijd voor u geserveerd. Tevens heeft de riad een mooi dakterras, waar u ook kunt eten of gewoon een drankje kunt drinken en genieten van het spectaculaire uitzicht over de oude stad. De kamers zijn met veel Marokkaanse details versiert en geven u een royaal gevoel. Ze liggen allemaal rondom de binnenplaats, het hart van het handelshuis, en zijn voorzien van airco, telefoon, kluisje, koffie- & theefaciliteiten en een badkamer met douche.
Meer info >
Erfoud
Kasbah Tizimi
Driesterren
 • MA_AC_ERF_TizimiEX.jpg
 • MA_AC_ERF_TizimiEX1.jpg
 • MA_AC_ERF_TizimiEX2.jpg
 • MA_AC_ERF_TizimiBA1.jpg
 • MA_AC_ERF_TizimiBA.jpg
Zodra u door de poort van deze kasbah loopt komt u in een oase van rust. Een absoluut plaatje van een accommodatie, die voldoet aan alles wat u van een kasbah hotel mag verwachten. Geniet van het heerlijke zwembad en maak u op voor een geweldige reis door het zuiden van Marokko. Deze prachtige kasbah heeft een grote lobby/lounge waarbij als u doorloopt naar de binnenplaats u bij het grote zwembad met ligbedden komt. Het andere gedeelte van de binnentuin is prachtig groen en vol met vogels, zodat u zich hier in een absolute oase van rust bevind. Er is een gezellige bar, ook wel Salon de The genoemd met een TV, een goed restaurant waar u kunt genieten van een uitstekend ontbijt of traditioneel Marokkaans diner (soms in buffetvorm). Op warme dagen zal het diner bij het zwembad worden geserveerd.
Het hotel heeft overal gratis WiFi. De ruime en sfeervolle kamers liggen aan de zijkant van de kasbah en zijn volgens Berbertraditie gemaakt en ingericht, maar altijd voorzien van airco, koelkastje, telefoon, kluisje en badkamer met douche.
Meer info >
Erfoud
Kasbah Xaluca Erfoud
Viersterren
 • ma_ac_erfoudzw.jpg
 • ma_ac_erfoudka1.jpg
 • ma_ac_erfoudre.jpg
 • ma_ac_erfoud.jpg
 • ma_ac_erfoudtu.jpg
Opgebouwd uit Adobes, de traditionele Marokkaanse bouwstenen en gelegen aan de rand van de Sahara-woestijn, ligt Kasbah Xaluca. Het centrum van Erfoud ligt op ca. 5 minuten rijden vanaf de kasbah. Het is een fijne plek om te ontspannen en heerlijk te genieten.
De Kasbah beschikt over een receptie, restaurants, bar, zwembad, fitness en WiFi in de gehele accommodatie. De kamers zijn ingericht met warme kleuren en zijn voorzien van een airco, telefoon, TV en badkamer met douche en/of bad en toilet.
Meer info >
Merzouga
Kasbah Mohayut
Driesterren
 • MA_AC_MER_MohayutEX.jpg
 • MA_AC_MER_MohayutIN.jpg
 • MA_AC_MER_MohayutKA.jpg
 • MA_AC_MER_MohayutKA2.jpg
 • MA_AC_MER_MohayutKA1.jpg
Voor een persoonlijk verblijf met een geweldige locatie kunnen we zeker deze accommodatie aanraden. Geniet van de goede sfeer, het uitzicht vanaf het dakterras en maak een avontuurlijke safari op de rug van een dromedaris. Dit verblijf zal u nog lang heugen. Dit kleinschalige kasbah-hotel heeft een kleine lobby, vanwaar u via de sfeervolle binnentuinen bij de kamers komt. In de tuin zijn verschillende kleine zitjes, maar het meest zal u genieten van het dakterras waar ook de bar aanwezig is en vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de woestijn. In het restaurant kunt u genieten van een prima ontbijtbuffet en traditionele gerechten 's avonds. Er is overal gratis WiFi aanwezig! Er zijn slechts 38 kamers welke allemaal uniek zijn ingericht, maar volgens Berbertraditie met veel leuke details zijn versierd. Alle kamers zijn voorzien van airco/verwarming, koelkastje, sat-TV en badkamer met douche. Er zijn ook deluxe kamers met terrasje in de binnentuin.
Vanaf Rissani is het ongeveer 30 kilometer richting het kleine dorpje Merzouga, de toegangspoort van de Erg Cheggi woestijn. Deze kasbah ligt ongeveer 5 kilometer voor het dorpje direct aan de woestijn.
Meer info >
Merzouga
Kasbah Tombouctou
Viersterren
 • MA_AC_MER_TombouctouZW1.jpg
 • MA_AC_MER_TombouctouIN.jpg
 • MA_AC_MER_TombouctouKA.jpg
 • MA_AC_MER_TombouctouKA1.jpg
 • MA_AC_MER_TombouctouOM.jpg
Dit mooi en groots opgezette kasbah-hotel is echt een van de betere in de regio. Door de waanzinnig mooie ligging, heerlijke zwembad en goede kamers een absoluut top hotel aan de rand van de woestijn. Vanaf Rissani is het ongeveer 30 kilometer richting het kleine dorpje Merzouga, de toegangspoort van de Erg Cheggi woestijn. Deze kasbah ligt ongeveer 5 kilometer voor het dorpje direct aan de woestijn. Geniet van de zonsondergang en de rode duinen en maak misschien een avontuurlijke tocht op de dromedaris, dit verblijf is absoluut een van uw hoogtepunten tijdens uw reis. Er is een ruime lobby/lounge vanwaar u de kasbah inloopt. Naast het heerlijk grote zwembad met ligbedden is er een restaurant en gezellige bar waar 's avonds regelmatig traditionele dans en muziekoptredens wordt opgevoerd. Aan de bar ligt het grote terras vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de woestijn en de vele dromedarissen die hier voor staan, een prachtig gezicht. Er is een prima Hamam en sauna aanwezig. Alle kamers liggen verspreid in verschillende blokken, waardoor u niet het idee heeft dat u in een groot hotel logeert. Ze zijn sfeervol en volgens de Berbercultuur ingericht en voorzien van airco/verwarming, telefoon, koelkastje, kluisje en badkamer met douche.
Meer info >
Boumalne du Dades
Kasbah Tizzarouine
Drieenhalve ster
 • MA_AC_BOU_TizzarouineEX.jpg
 • MA_AC_BOU_TizzarouineOM.jpg
 • MA_AC_BOU_TizzarouineZW.jpg
 • Hotel Tizzarouine in Boulmane Dades
 • Hotel Tizzarouine in Boulmane Dades
Een uitstekend hotel, gebouwd in Kasbah-stijl waardoor u letterlijk in de omgeving opgaat. De uitstekende service, lekkere zwembad en rust van de omgeving maken dit tot een heerlijke verblijfplaats in deze regio. In de Kasbah is een kleine receptie met kluisjes, een goed restaurant met heerlijke lokale specialiteiten, vriendelijke bar met goed terras en een prachtig zwembad met ligbedden, vanwaar u een spectaculair uitzicht heeft op de omgeving!
De kamers zijn eenvoudig, maar geheel in stijl met de oude Kasbah. Uiteraard heeft u een eigen badkamer met douche en is er een telefoon aanwezig. Door de unieke bouw, dikke muren en ramen op de juiste locatie zijn de kamers in de zomer heerlijk koel en in de winter lekker warm. Een natuurlijke ventilatie, zoals dat vroeger ook al werd gedaan.
Deze Kasbah ligt aan de rand van Boulmane op een groot landgoed van 2 hectare. Een uitstekende uitvalsbasis om de Vallei des Dades te bezoeken.
Meer info >
Boumalne du Dades
Xaluca des Dades
Drieenhalve ster
 • MA_AC_BOU_XalucaDadesZW1.jpg
 • MA_AC_BOU_XalucaDadesBA.jpg
 • MA_AC_BOU_XalucaDadesBA1.jpg
 • MA_AC_BOU_XalucaDadesEX.jpg
 • MA_AC_BOU_XalucaDadesRE.jpg
Een mooie accommodatie geheel in stijl van de Berbers en Afrika, met een heerlijk zwembad en een echte aanrader in deze omgeving. De goede faciliteiten en de unieke inrichting, beetje over de top, maar wel heel leuk op deze locatie. Het hotel ligt op circa 2 kilometer van het centrum van Boumalne Dades. Er is een receptie met een klein winkeltje, goed buffetrestaurant, grote bar vanwaar u een mooi uitzicht heeft op de omgeving, een TV-kamer, tennisbaan en een heerlijk zwembad met ligbedden en een buitenbar. Verder heeft het hotel een mooie Hamam en de mogelijkheid om massages te boeken. De 106 sfeervolle en ruime kamers zijn allemaal voorzien van airco, kluisje, sat-TV, telefoon, koelkastje, badkamer met douche en er is een klein balkon/terras.
Meer info >
Ouarzazate
Le Fint Hotel
Driesterren
 • Exterieur Flint Ouarzazate Marokko
 • Tuin Flint Ouarzazate Marokko
 • Kamer Flint Ouarzazate Marokko
 • Tuin Flint Ouarzazate Marokko
 • Zwembad Flint Ouarzazate Marokko
Een zeer vriendelijk, kleinschalig hotel met een uitstekende service en een heerlijk zwembad. Een uitstekende plek om na een lange reis vanuit Marrakesh of het Atlas gebergte helemaal op adem te komen en te genieten van de rust, die hier heerst in het hotel. Er is een grote lobby vanwaar u doorloopt naar het lekkere zwembad met ligbedden in het hart van het hotel. Verder is er een prima restaurant waar u 's ochtends kunt genieten van een uitgebreid ontbijt en 's avonds van een traditionele Marokkaanse maaltijd, maar ook westerse gerechten zijn aanwezig op de kaart en er is een gezellige bar. Er is gratis WiFi aanwezig in het hotel. Alle 74 verzorgde kamers zijn voorzien van airco, sat-TV, kluisje, telefoon, badkamer met douche en een balkon
Het hotel ligt direct in het centrum van Ouarzazate. Tevens kunt u vanuit het hotel heel eenvoudig de kasbah van Ouarzazate en Taourirt bezoeken.
Meer info >
Ouarzazate
Dar Chamaa
Vierenhalve ster
 • MA_AC_OZZ_DarChamaaZW1.jpg
 • MA_AC_OZZ_DarChamaaZW3.jpg
 • MA_AC_OZZ_DarChamaaZW2.jpg
 • MA_AC_OZZ_DarChamaaZW.jpg
 • MA_AC_OZZ_DarChamaaRE.jpg
Dit juweeltje ligt verscholen achter een grote deur en is wellicht de meest sfeervolle accommodatie van deze streek. Een prachtige combinatie tussen strakke lijnen en Marokkaanse details, maken dit tot een heerlijk hotel om enkele dagen te verblijven. Een kleine receptie loopt door in een prachtige lounge met een atrium. Vanuit hier loopt u het terras op waar u zowel 's ochtends als 's avonds kunt genieten van een goede maaltijd. Vanaf hier heeft u uitzicht op het zwembad met de heerlijke lounge banken en ligbedden waar het heerlijk vertoeven is na een ochtend de regio ontdekken. De 20 prachtige en ruime kamers zijn allemaal voorzien van airco, sat-TV, koelkastje, badkamer met douche en vaak een (Frans) balkon. Deze kleine Dar ligt in een woonwijk aan de rand van Ouarzazate op enkele minuten rijden van het centrum van Ouarzazate.
Meer info >
Marrakech
123
Moroccan House Marrakech
Driesterren
 • MA_AC_RAK_MoroccanHouseDE.jpg
 • MA_AC_RAK_MoroccanHouseEX.jpg
 • MA_AC_RAK_MoroccanHouseLO.jpg
 • MA_AC_RAK_MoroccanHouseTE.jpg
 • MA_AC_RAK_MoroccanHouseZW.jpg
Dit kleinschalige hotel heeft de juiste combinatie tussen de faciliteiten van een hotel en de sfeer van een riad gevonden. Door de goede ligging en de unieke uitstraling, zal u hier blij verrast worden. Hier verblijft u letterlijk in Marokko! Zodra u de indrukwekkende lobby inloopt, weet u dat u in een Marokkaans hotel logeert. Geniet van een drankje in de lounge of van een heerlijk ontbijt in een bedoeïenentent op het dak, waar u tevens een mooi uitzicht heeft op de stad. Verder is er een klein zwembad met ligbedden en heeft het hotel een prima Hamam en Spa faciliteiten. De 54 kamers zijn allemaal uniek en met veel Marokkaanse details ingericht. De kamers zijn allemaal voorzien van airco, minibar, kluisje, telefoon en badkamer met bad of douche.
Het Moroccan House is ideaal gelegen, net buiten de poort van de oude stad op nog geen 10 minuten wandelen. In de directe omgeving vind u verschillende restaurants en winkeltjes.
Meer info >
Oudaya Hotel
Driesterren
 • MA_AC_RAK_OudayaEX1.jpg
 • MA_AC_RAK_OudayaEX.jpg
 • MA_AC_RAK_OudayaEN.jpg
 • MA_AC_RAK_OudayaBA1.jpg
 • MA_AC_RAK_OudayaBA.jpg
Dit leuke hotel is door de centrale ligging in de wijk Gueliz, een goede uitvalsbasis om de stad beter te leren kennen. Op ongeveer 10 minuten wandelen vindt u het oude centrum met het beroemde Djemaa El Fna plein. Het hotel bestaat uit twee verschillende blokken en kent dan ook 2 recepties. Verder is er een prima buffetrestaurant waar u 's ochtend van een goed ontbijt kunt genieten, zwembad met ligbedden, lounge om gezellig een drankje of kopje Marokkaanse thee te drinken en uiteraard is hier een Hamam en sauna aanwezig. In het hotel is gratis WiFi beschikbaar.
De 160 verzorgde kamers zijn allemaal voorzien van airco, kluisje, sat-TV, telefoon en badkamer met douche/badcombinatie.
Meer info >
Le Caspien Hotel
Drieenhalve ster
 • MA_AC_CaspienZW1
 • MA_AC_CaspienZW2
 • MA_AC_CaspienEX1
 • MA_AC_CaspienBA2
 • MA_AC_CaspienKA1
Een prettig hotel om enkele dagen te verblijven en de stad te ontdekken. Door de vriendelijke service, uitstekende ligging en de fijne kamers zult u het hier prima naar uw zin hebben. Het hotel is centraal gelegen in de nieuwe stad op circa 30 minuten lopen van de Medina, de oude stad. In de directe omgeving vind u verschillende winkeltjes en restaurants.
Er is een ruime lobby/lounge, vanwaar u direct het restaurant inloopt. Hier wordt 's avonds een uitstekend diner verzorgd met westerse en Marokkaanse specialiteiten. Tevens is er een bar, een klein zwembad en op de eerste etage bevindt zich het ontbijtrestaurant, waar u kunt genieten van een uitstekend buffet, voordat u de stad gaat verkennen. Er is gratis WiFi aanwezig. De 38 verzorgde kamers zijn allemaal voorzien van airco, sat-TV, kluisje, minibar en badkamer met bad of douche.
Meer info >
Marrakech
Opera Plaza Hotel
Viersterren
 • ma_ac_operaplazaov.jpg
 • ma_ac_operaplazazw2.jpg
 • ma_ac_operaplazare.jpg
 • ma_ac_operaplazalo.jpg
 • ma_ac_operaplazaka.jpg
Het Opera Plaza is een stijlvol hotel en de perfecte locatie om te ontspannen en te genieten van de ambiance en vriendelijke mensen. Het hotel heeft een zwembad met bar, restaurants met internationale gerechten, koffie bar met terras, fitness en spa met hamam. De kamers zijn modern ingericht en voorzien van airco.
Meer info >

Verlengen

Het is mogelijk om uw rondreis nog meer op maat te maken, door de rondreis aan het einde te verlengen. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden die wij bij deze reis bieden.
Geniet langer en verleng uw rondreis ( 1 t/m 3 van 4 opties )
Wilt u na afloop van uw rondreis een paar dagen verlengen aan een heerlijk strand? Kies dan voor een verlenging in Agadir. U wordt met een privé transfer vanuit Marrakech naar uw hotel in Agadir gebracht, waar u kunt genieten van zon, zee en strand. Onder ‘data & prijzen’ kunt u naar wens nachten bijboeken.
Overzicht Hotel Anezi Agadir Marokko
Agadir - Hotel Anezi
Drieenhalve ster
Een mooi en groot opgezet vakantiehotel in Agadir. Hotel Anezi is iets hoger gelegen, waardoor u een prachtig uitzicht heeft over het strand. Geniet met een lekker drankje aan het ...
Meer info
meerprijs
v.a.149
Tildi hotel
Agadir - Hotel Argana
Viersterren
Een zeer charmant hotel met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding op steenworp afstand van het brede strand van Agadir. Een echt familiehotel met veel faciliteiten en een uitst...
Meer info
meerprijs
v.a.167
zwembad Odyssee Park
Agadir - Hotel Odyssee Park
Drieenhalve ster
Een zeer vriendelijk en kleinschalig hotel op een zeer centrale ligging in Agadir. De prettige service, uitstekende faciliteiten en goede prijs/kwaliteitsverhouding maken dit tot e...
Meer info
meerprijs
v.a.153
Geniet langer en verleng uw rondreis
Wilt u na afloop van uw rondreis een paar dagen verlengen in het laatste hotel in Marrakech? Onder ‘data & prijzen’ kunt u naar wens nachten bijboeken.
lounge Moroccan House Marrakech
Marrakech - Rondreishotel
Drieenhalve ster
U kunt uw vakantie per dag verlengen in het rondreishotel in Marrakech. U verblijft op basis van logies & ontbijt....
Meer info
meerprijs
v.a.50
11 dagen Beste van Marokko: altijd de beste prijs

Extra's

Haal nog meer uit uw reis door het bijboeken van optionele verblijfsopties. Klik op boeken bij ‘data & prijzen’ en u ziet precies wat de kosten zijn.
Wheel Drive Oman
Toeslag chauffeur
Mocht u liever niet zelf rijden, kunt u ook kiezen om deze rondreis te maken met een chauffeur. Deze chauffeur spreekt beperkt Engels en zal er voor zorgen dat u onderweg de belang...
Meer info
meerprijs
v.a.368
Verblijfsopties ( 2 t/m 2 van 2 opties )
Man met kameel in de woestijn
Overnachting bij de Bedoeïenen (incl. kamelentocht)
Ook is het mogelijk om te overnachten in een echt Bedoeïenenkamp in de Sahara. U wordt bij uw accommodatie in Merzouga opgehaald en gaat per kameel de woestijn in. De tocht duurt o...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.32
 • Beoordelingen (19)
 • Reisverslagen (7)
8

Vertrekdatum: 16-03-2017

Reviewdatum: 27-03-2017

Rondreis met (wat ons betreft) verrassende en afwisselende landschappen. Vruchtbaar landbouwgebied, woestijn met oases, door de sneeuw in het hooggebergte, rivierkloven........ Mooi en bijzonder. Ook de steden zijn zeker een bezoek waard hoewel we na 2 dagen Marrakesh wel genoeg medina en soeks ge ...

Meer info >

H Loo-Lebbink, LAREN

8
9

Vertrekdatum: 01-04-2017

Reviewdatum: 13-04-2017

Het is een prachtige mooie reis veel afwisseling in cultuur en natuur. Het is zeer zeker de moeite waard om op deze manier Marokko te leren kennen.

Anoniem

9
8

Vertrekdatum: 04-09-2017

Reviewdatum: 15-09-2017

Alles was erg goed geregeld. We hoefde ons nergens zorgen om te maken.

Anoniem

8
9

Vertrekdatum: 08-04-2017

Reviewdatum: 20-04-2017

Geweldig mooie rondreis het Beste van Marokko, heel veel gezien, wel druk schema voor 10 dagen, maar 100% de moeite waard.

C Knegt, SPIJKENISSE

9
9

Vertrekdatum: 19-09-2017

Reviewdatum: 07-10-2017

Goede hotels, overal vriendelijke mensen en heerlijk eten.

W Voskuijl, HEILOO

9
9

Vertrekdatum: 13-10-2017

Reviewdatum: 26-10-2017

Wat een prachtig land is Marokko. Overweldigend.. en buitengewone vriendelijke mensen

Anoniem

9
9

Vertrekdatum: 09-11-2017

Reviewdatum: 23-11-2017

prachtig land, anders dan we ons hadden voorgesteld, alle afspraken goed nagekomen, alleen 1e rijdag wat lang en te vol. Zeker als je nog moet wennen aan het land.

P Hajenius, ALMERE

9

'We waren reeds eerder in Maraokka maar dan met een reisgezelschap. Deze NRV rondreis gaf ons alle ruimte om details te bekijken die specifiek onze interesse hadden. De reis is zeer goed georkestreerd zowel wat betreft route als tijdsplanning. Alle aspecten van het land komen ruimschoots aan de orde ...

Meer info >

Dohmen, Terneuzen

'Zeer complete reis om Marokko met zijn vele facetten te ontdekken.'

Climmy en Dianne, Utrecht

'Mooi afwisselend en uniek. Mocht je net aan het gevoel krijgen nu heb ik het wel gezien dan ga je weer wat anders moois bekijken. '

Bas,

'Deze rondreis hebben wij qua landschap en cultuur als zeer afwisselend ervaren met als hoogtepunten de medina''s in Fes en Marrakech, de kamelentocht en overnachting in de Oase in de Chebbi woestijn en de autorit door de hoge Atlas. De wegen waren redelijk tot goed. Het verkeer in de grote steden ...

Meer info >

Aad van Essen, Enschede

'Hele mooie gevarieerde innoverende reis gehad door Marokko, veel gezien en geleerd, van toeristische plekken tot de diepe binnenlanden. Erg mooie en zeker een aanrader. '

maarten, heibloem

Zoals reeds gesteld, een prima reis, zeer zeker aan te bevelen; prima en gezellige hotels, behalve het hotel in Fes, Hotel Mounia. Echt een afknaopper voor prive reizigers. Een duidelijk groepen hotel; kleine kamers; erg achterdochtig; alles meteen betalen, niets op de kamer te boeken; bij uitchecke ...

Meer info >

'Mooi kennismakingspakket met een land dat voor ons "onbekend" was en waar wij als Europeanen een heel ander beeld van hadden. '

Middendorp Luc, Antwerpen

'Als eerste contact met Marokko kan het reisgedeelte zeker aanbevolen worden. In een relatief korte periode krijg je een goede indruk zowel van de cultuur als van de natuur van dit uitzonderlijke land.'

Carine Buysse, Sijsele (België)

'een goed verzorgde reis waar met plezier op terug kan worden gekeken. de afwisseling van steden en natuur was steeds een mooie verrassing. als twee vrouwen hebben wij ons veilig gevoeld om in marokko zelfstandig te reizen. in de steden zijn de medina''s leuk en bont om te bezoeken.de bevolking zeer ...

Meer info >

ada de groot, utrecht

'Beste van Marokko laat u het mooiste van zowel cultuur als natuur zien van Marokko. de afwisseling tussen steden en natuur met aan het eind een bezoek aan Marrakech is goed in elkaar gezet. Voordeel van zelf rijden is dat je kunt stoppen waar en wanneer je wilt om eventueel te wandelen of foto''s t ...

Meer info >

hans tuerlings, Tilburg

'Erg mooie reis met veel diversiteit in plaatsen en landschappen. Tijdens deze reis hebben wij veel moois gezien van Marokko. Het was het zeker waard.'

Velthove, Capelle aan den IJssel

'Mooie en afwisselende rondreis waarin cultuur en natuur afgewisseld worden. Goede en karakteristieke Marokkaanse hotels. Het boeken van halfpension is een goede keuze daar de prijzen van de maaltijden hoog zijn. '

anoniem

11 dagen Beste van Marokko: altijd de beste prijs

Praktische informatie

-Reisprogramma
Sluiten-

Transavia

Voor het ticket met Transavia gelden strengere en afwijkende ANVR annulerings- en wijzigingsvoorwaarden. In dit geval zijn de kosten 100%.

Rondreis inclusief autohuur

Prijzen zijn inclusief autohuur Categorie A, maar u kunt ook kiezen voor een grotere en/of luxer type huurauto. De huurprijs is inclusief een All Risk verzekering. Alle voorwaarden kunt u terugvinden op het tabblad 'vervoersopties'.

Kinderen

Tijdens deze reis geldt een maximum van 1 kind op de kamer bij de ouders. Kinderen t/m 11 jaar krijgen een korting op de reissom. Deze prijzen worden automatisch berekend wanneer u een kamer met kind selecteert.

De volledige reis Halfpension

Het is ook mogelijk om tegen een toeslag de volledige reis op basis van halfpension te boeken. Wanneer u dit wenst, kunt u dit aangeven bij uw boeking zodat wij een nieuw reisvoorstel voor u kunnen maken.

Reis boeken zonder internationale vluchten?

Mocht u deze rondreis willen boeken, maar regelt u zelf uw internationale vlucht? Klik hier en zie wat de kosten zijn.

Rondreizen met chauffeur

U kunt bij de huurauto ook een chauffeur boeken. Deze chauffeur zal in de door u gehuurde auto u tijdens de rondreis veilig rondrijden. De chauffeur is geen gids en spreekt matig Engels en/of Frans. Bij het boekingsproces kunt u aangegeven of u hier gebruik van wilt maken. Kosten zijn € 39 per dag!

Galadiners

Diverse hotels organiseren galadiners in de kerst- en nieuwjaarsperiode. Wij informeren u over een eventuele verplichte toeslag bij bevestiging van uw reservering.

Ramadan & Offerfeest 2018

U dient er rekening mee te houden dat Ramadan in het jaar 2018 valt tussen 16 mei en 14 juni.
Tevens dient u er rekening mee te houden dat het Suikerfeest (einde van de Ramadan) in het jaar 2018 valt tussen 14 juni en 16 juni.

Het Offerfeest (Eid al-Adha) vind plaats in het jaar 2018 tussen 21 augustus en 25 augustus, wat tevens een periode is dat veel winkels en restaurants zijn gesloten.

Winkels op vrijdag

U dient er rekening mee te houden dat veel winkels in de Medina van de Koningssteden zijn gesloten i.v.m. hun rustdag.

Marokko
+Vluchtinfo
Open+
+Landinfo
Open+
+FAQ
Open+

Een reis boeken bij NRV

Informatie omtrent uw reis

Belangrijke informatie

Belangrijke documenten

+Op welke wijze ontvangen wij onze boekingsbevestiging en andere belangrijke informatie?

Uw boekingsbevestiging annex factuur zult u per e-mail van ons ontvangen, net als de reisbescheiden en overige belangrijke informatie.

+Reizen met kinderen

Het is mogelijk dat de autoriteiten van de bestemming die u bezoekt nadere vereisten stellen in geval ouders met minderjarige kinderen reizen. Dit kan ook het geval zijn wanneer één ouder met een kind reist. Ook in dit geval bent u er zelf voor verantwoordelijk dat u in het bezit bent van de juiste documenten om te kunnen reizen. NRV kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

+Aan welke vereisten dient mijn paspoort te voldoen?

U bent zelf verantwoordelijk voor een geldig paspoort en de vereiste reisdocumenten, zoals een visum (indien van toepassing). Voor de meeste bestemmingen dient uw paspoort bij thuiskomst nog zes maanden geldig te zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de land-/ reisinformatie op NRV.nl. Tevens kunt u de ambassade/ het consulaat raadplegen om u te laten informeren over de specifieke vereisten.

+Heb ik voor mijn bestemming een visum nodig?

Voor reizen naar vele landen is een visum verplicht. Bij de landeninformatie van het betreffende land kunt u hier meer informatie over vinden. Voor bepaalde landen dient u dit visum reeds in Nederland aan te vragen. NRV biedt u de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief het visum aan te vragen via het CIBT. Klik hier voor meer informatie.

Uiteraard kunt u ook zelf het visum regelen. Indien u zelf uw visum aanvraagt, kunt u contact opnemen met de betreffende ambassade of het consulaat.

Voor welke vorm van visumaanvraag u ook kiest, u bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig verkrijgen van een visum. NRV is niet aansprakelijk voor de eventuele kosten die voortvloeien uit het feit dat u niet in het bezit bent van een correct visum.

+Wanneer ontvang ik mijn reisbescheiden?

Uw reisbescheiden ontvangt u ongeveer tien tot zeven dagen voor vertrek. De reisbescheiden bevat belangrijke informatie zoals uw e-tickets, de contactgegevens van NRV en onze lokale partner, de hotellijst en de vouchers. Uw reisbescheiden ontvangt u per e-mail.

+Wat zijn e-tickets?

Een e-ticket is een elektronisch ticket. Uw e-ticket is het bewijs van uw geboekte vlucht en zult u per e-mail bij de reisbescheiden ontvangen.

Voorbereiding op uw reis

+Waar vind ik informatie over mijn reis?

Op onze website treft u heel veel informatie over onze reizen en reisonderdelen aan. Wanneer u op de door u gewenste reis of het door u gewenste reisonderdeel klikt, zult u een uitgebreide beschrijving van het programma/ reisonderdeel aantreffen, een overzicht van de onderdelen die inbegrepen zijn, extra informatie behorende bij de reis/ het reisonderdeel, eventuele extra opties, zoals upgrades en verlengingen, en ervaringen van NRV reizigers die u voor zijn gegaan. Tevens treft u bij onze reizen een overzicht van de voorbeeldhotels aan en de optionele excursiemogelijkheden ter plaatse.

+Moet ik nog speciale gezondheidsmaatregelen treffen?

Uiteraard is het van groot belang dat u zich goed voorbereidt wanneer u een verre reis gaat maken. Voor de voorbereiding van uw reis kunt u onder andere onze website raadplegen. Onder de land-/ reisinformatie staat altijd een kopje 'Gezondheid & Vaccinaties' opgenomen om u zo goed mogelijk te kunnen informeren.

Wij adviseren u altijd een deskundige te raadplegen wat betreft de benodigde vaccinaties. Dit kan bij de GGD, uw huisarts of bijvoorbeeld via thuisvaccinatie.nl.

Bij het maken van een verre reis is het aan te raden middelen tegen uitdroging, reisziekte, diarree of verstopping mee te nemen in uw toilettas. Dergelijke artikelen vindt u bijvoorbeeld op veiligopreiswinkel.nl.

Let u altijd op de kwaliteit van het drinkwater. Het verdient aanbeveling steeds gezuiverd water in flessen te kopen.

+Kan ik online inchecken voor mijn vlucht?

Of u online kunt inchecken voor uw vlucht hangt af van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen is het inmiddels vanaf 24 uur voor vertrek mogelijk om online in te checken zodat u op de luchthaven alleen nog maar uw bagage hoeft af te geven. Helaas is het voor groepsreizen niet altijd mogelijk om online in te checken.

Check hier of uw luchtvaartmaatschappij erbij zit.

+Wanneer dien ik aanwezig te zijn op de luchthaven?

Wij adviseren u om minimaal 2,5 uur voor vertrek op Schiphol aanwezig te zijn. Houd u rekening met drukte op de wegen en op het spoor richting Schiphol. Houd u er tevens rekening mee dat u na de check-in nog de paspoort- en veiligheidsformaliteiten dient te doorlopen en dat de afstand van de check-in balie naar uw gate groot kan zijn, wat ook de nodige tijd in beslag kan nemen.

Tijdens uw reis

+Word ik bij aankomst op Schiphol verwelkomd?

NRV heeft geen balie op Schiphol. U zult dan ook niet op Schiphol voorafgaand aan uw vlucht door één van onze medewerkers worden verwelkomd. Uw e-tickets heeft u reeds per e-mail ontvangen zodat u zelf kunt bepalen hoelang van te voren u op Schiphol wenst te arriveren. Wij raden u overigens wel aan om tijdig aanwezig te zijn op Schiphol om zodoende eventuele risico's uit te sluiten.

+De reis verloopt niet zoals verwacht. Wat moet ik nu doen?

Ondanks onze inspanningen om uw reis helemaal naar tevredenheid uit te voeren, kan het voorkomen dat tijdens uw reis iets niet naar wens is. Mocht dit het geval zijn dan vragen wij u dit reeds op de bestemming kenbaar te maken bij uw reisleiding of onze lokale partner, zodat met uw persoonlijke wensen rekening kan worden gehouden en uw reis alsnog naar tevredenheid kan plaatsvinden. Mocht het ter plaatse niet naar tevredenheid worden opgelost dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons zodat wij in de mogelijkheid worden gesteld uw klachten op te lossen; achteraf is dit immers veelal niet meer mogelijk. Mocht u na afloop van uw reis bepaalde zaken onder onze aandacht willen brengen, dan kunt u dit schriftelijk doen. Klik hier voor het
Contactformulier Afdeling Kwaliteitszorg. Onze Afdeling Kwaliteitszorg zal vervolgens contact met u opnemen.

+Word ik bij aankomst op de bestemming verwelkomd?

Of u bij aankomst op de bestemming zal worden verwelkomd door onze plaatselijke vertegenwoordiger hangt af van de reis/ het reisonderdeel dat u bij ons heeft geboekt. Indien u bij aankomst zal worden verwelkomd, staat dit expliciet in de beschrijving van uw reis opgenomen.

+Waar kan ik ter plaatse terecht in geval van vragen?

In geval van vragen kunt u ter plaatse terecht bij uw chauffeur of gids. Wanneer deze uw vragen niet kunnen beantwoorden of wanneer u niet door reisleiding wordt begeleid, adviseren wij u contact op te nemen met ons lokale agentschap. De contactnummers van onze contactpersoon ter plaatse staat altijd aangegeven in uw reisbescheiden. Mocht uw vraag niet afdoende zijn beantwoord dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met NRV. Houd u rekening met het tijdsverschil. Alleen in geval van nood zijn wij 24 uur per dag (telefonisch) bereikbaar.

Na afloop van uw reis

+Waarom wordt na afloop van de reis een enquête toegestuurd?

Na afloop van de reis vragen wij u een enquête in te vullen waarin u uw bevindingen over uw reis kenbaar kunt maken. Op deze manier kunnen wij onze kwaliteitsnormen handhaven en deze aan u als reiziger garanderen. De enquêtes zullen intern door ons worden verwerkt en indien nodig dan wel wenselijk, zullen aanpassingen worden gemaakt om de uitvoering van de reis te bevorderen.

Naast het invullen van de enquête kunt u tevens leuke weetjes aan ons doorgeven of andere relevante informatie over uw reis/ bestemming. Voor de moeite die u neemt om de enquête in te vullen en om overige informatie naar ons op te sturen, ontvangt u NRV Reispunten waarmee u kunt sparen voor korting op een toekomstige reis.

+Hoe kan ik mijn reiservaringen kenbaar maken?

Uw bevindingen kunt u op verschillende manieren aan ons kenbaar maken. Zo ontvangt u a afloop van uw reis een enquête waarin u uw bevindingen kunt weergeven, kunt u een kort verslag maken van bijvoorbeeld de accommodaties waarin u bent verbleven en de excursies die u heeft gedaan. Voorts kunt u een uitgebreid reisverslag maken die wij vervolgens bij de betreffende reis op onze website plaatsen: toekomstige reizigers kunnen dan alvast een voorproefje krijgen op hetgeen hen te wachten staat.

Mocht u reiservaringen willen delen waarop u graag een reactie wilt ontvangen dan kunt u dit opnemen met onze Afdeling Kwaliteitszorg. Klik hier voor het formulier om uw bevindingen kenbaar te maken

+Ik heb een klacht over mijn reis. Waar moet ik deze indienen?

Wanneer u een klacht heeft over uw reis dan vragen wij u dit reeds op de bestemming kenbaar te maken bij uw reisleiding of onze lokale partner, zodat met uw persoonlijke wensen rekening kan worden gehouden en uw reis alsnog naar tevredenheid kan plaatsvinden. Mocht het ter plaatse niet naar tevredenheid worden opgelost dan verzoeken wij u contact op te nemen met NRV in Nederland zodat wij in de mogelijkheid worden gesteld uw klachten op te lossen; achteraf is dit immers veelal niet meer mogelijk. Mocht u na afloop van uw reis bepaalde zaken onder onze aandacht willen brengen, dan kunt u dit schriftelijk doen. Klik hier voor het
Contactformulier Afdeling Kwaliteitszorg. Onze Afdeling Kwaliteitszorg zal vervolgens contact met u opnemen.

Algemeen

+Wie is NRV?

NRV biedt een zeer uitgebreid aanbod van groeps- en privéreizen en zelf samenstel reizen naar bestemmingen in Azië, Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en de Verenigde Staten.

Reizen met NRV betekent comfortabel op vakantie gaan. Onze rondreizen hebben wij met zorg samengesteld en bevatten een evenwichtige mix tussen cultuur en natuur. Uiteraard laten wij u tijdens uw reis kennismaken met de hoogtepunten van de bestemming, verblijft u in sfeervolle drie- en viersterrenhotels, zullen wij er tijdens uw vakantie voor zorgen dat het u aan niets zal ontbreken en proberen we altijd een ‘local touch’ aan uw reis te geven, zodat u ook écht kennismaakt met de bestemming!

Niet alleen tijdens de reis, maar ook voorafgaand aan de reis en na afloop mag u veel service van ons verwachten. Zo vinden wij het onder andere belangrijk dat u goed geïnformeerd zal worden. U treft dan ook heel veel informatie op onze website: niet alleen over onze reizen, maar ook over de bestemming zelf, de hoogtepunten die u eigenlijk niet mag missen en allerhande zaken om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw verre reis. Ons contactcenter staat tijdens werkdagen en op zaterdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, zowel per e-mail als telefonisch. En wilt u alvast in de stemming komen voor uw reis, meer weten over een bepaalde bestemming of nader kennismaken met NRV? Kom dan naar het NRV Reiscafé om één van onze sfeervolle en informatieve shows bij te wonen. Een goede voorbereiding en uniek in Nederland!

+Wat voor soort reizen biedt NRV?

NRV biedt reizen naar verre bestemmingen. Wij bieden zowel groepsreizen als privéreizen en zelf samenstel reizen aan.

+Wat is het NRV Reiscafé?

Het NRV Reiscafé is het eigen reistheater van NRV waar u van harte welkom bent voor het bijwonen van één van onze shows. Onder het genot van een drankje ontvangt u veel informatie over de door u gewenste bestemming, ziet u twee prachtige reisreportages en bestaat uiteraard voldoende de mogelijkheid om uw vragen te stellen.

Klik hier voor meer informatie over het NRV Reiscafé of voor het reserveren van uw plaatsen.

+Is NRV aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds?

Bij NRV kunt u met een gerust hart uw vakantie boeken. Wij zijn namelijk aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, instanties die u als reiziger de meeste zekerheid geven.

Klik hier voor de Reisvoorwaarden en overige belangrijke informatie.

+Op welke manier kom ik in contact met NRV?

Wilt u contact opnemen met NRV? Klik hier om via het contactformulier uw vragen en/ of opmerkingen over ons reisaanbod, uw reservering of bijvoorbeeld onze website te stellen. Onze e-mails worden in de regel binnen 24 uur beantwoord.

Liever telefonisch contact? Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 9:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag tussen 9:00 tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 070-3076700. Wij beantwoorden graag uw vragen!

+Wat zijn de betalingscondities van NRV?

NRV hanteert de betalingsvoorwaarden van de ANVR Reisvoorwaarden. Dit betekent dat u bij boeking een aanbetaling dient te voldoen van 20% van de reissom. Het restant van de reissom dient uiterlijk zes weken voor de dag van vertrek door ons ontvangen te zijn.

Wanneer u gebruik maakt van een aanbieding kan het zijn dat wordt afgeweken van bovenstaande betalingsvoorwaarden. Dit staat altijd bij de betreffende aanbieding/ reis vermeld.

Website

+Wat is 'Mijn NRV'?

‘Mijn NRV’ is uw persoonlijke domein op NRV.nl waarmee u onder andere toegang heeft tot uw adresgegevens, boekingsgegevens en reisbescheiden. Verder kunt u binnen ‘Mijn NRV’ uw Reispuntensaldo raadplegen, foto's uploaden en bijvoorbeeld reisschema's maken.

Hoewel wij bij het weergeven van ‘Mijn NRV’ de grootste zorgvuldigheid betrachten, is het mogelijk dat er onvolkomenheden genoteerd staan. Voor deze en andere onvolkomenheden kan NRV niet aansprakelijk worden gesteld. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de inhoud van uw persoonlijke domein.

+Hoe vraag ik mijn wachtwoord voor Mijn NRV (opnieuw) aan?

Uw wachtwoord voor ‘Mijn NRV’ kunt u heel eenvoudig aanvragen.

+U bent nog niet als NRV klant geregistreerd:

Klikt u dan op 'Mijn NRV' en vervolgens op 'Ik wil me registreren als nieuwe klant'. U dient dan uw persoonlijke gegevens in te voeren en ontvangt nadat u de registratie voltooid heeft, een e-mail op het opgegeven e-mailadres. Hierin staat uw wachtwoord aangegeven en kunt u voortaan inloggen op onze website.

+Heeft u al een registratie op Mijn NRV, maar bent u uw wachtwoord vergeten?

Dan kunt u op 'Wachtwoord vergeten' klikken en dient u uw e-mailadres en verificatiecode in te voeren. U ontvangt dan een e-mail met uw wachtwoord waarmee u weer kunt inloggen op ‘Mijn NRV’.

+Kan ik mijn wachtwoord voor Mijn NRV wijzigen?

Uw wachtwoord van ‘Mijn NRV’ wijzigen, gaat heel eenvoudig. Log in met uw e-mailadres en het bestaande wachtwoord. U komt vervolgens in 'Mijn Gegevens'. Door op 'Wachtwoord wijzigen' te klikken, kunt u uw bestaande wachtwoord aanpassen naar een door u gewenst wachtwoord.

+Wat zijn Reispunten?

Bij NRV kunt u sparen voor Reispunten waarmee u tot maar liefst € 100,- korting op uw toekomstige boeking kunt verdienen. Reispunten sparen, doet u heel eenvoudig: door ons te helpen onze informatie op onze website zo up to date mogelijk te houden, kunt u Reispunten verdienen. Reispunten ontvangt u onder meer voor het aanleveren van reisverslagen, vakantievideo’s of leuke tips over één van onze bestemmingen!

Klik hier voor meer informatie over NRV Reispunten .

/info/reispunten

+Hoe word ik lid van de nieuwsbrief?

Op onze website kunt u zich heel eenvoudig aanmelden voor onze nieuwsbrief. Klik in het rechtermenu op 'Nieuwsbrief', registreer uw gegevens en u bent direct geabonneerd op onze nieuwsbrief waarmee u periodiek op de hoogte zult worden gehouden van onze speciale acties, mooie aanbiedingen en overig reisnieuws.

11 dagen Beste van Marokko: altijd de beste prijs
Bewaar reis Boek nu

Reisroute per dag

01Amsterdam - Casablanca

02Casablanca - Rabat - Meknes - Volubilis

03Volubilis - Fès

04Fès

05Fès - Erfoud

06Erfoud - Merzouga

07Merzouga - Boumalne du Dades

08Boumalne du Dades - Ouarzazate

09Ouarzazate - Marrakech

10Marrakech

11Marrakech - Amsterdam

Bewaar reis Boek nu
 

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam