Prachtige Diëng Plateau
Prachtige Diëng Plateau
Wandelen door Old Batavia & Sunda Kelapa
Wandelen door Old Batavia & Sunda Kelapa
Surabaya
Surabaya
Bezoek aan de beroemde Borobudur Tempels, Jogjakarta
Bezoek aan de beroemde Borobudur Tempels, Jogjakarta
Keraton; het Paleis van de Sultan
Keraton; het Paleis van de Sultan

Grand Tour Java & Bali

Privéreis | 25 dagen v.a.
2994i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
28-04-2025
Reisduur
25dagen
Aantal personen
2 volwassenen

inclusief 250,00 korting

Azië Voordeelwekeni

Voorwaarden Azië Voordeelweken

- Deze actie loopt van 18 juli t/m 6 augustus 2024
- Geldig op nieuwe boekingen voor groeps- en privéreizen naar Azië met vertrek in 2024 en 2025
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
- Korting is van toepassing op de basis verkoopprijs

(inclusief 250,00 korting)

Voorwaarden Azië Voordeelweken

- Deze actie loopt van 18 juli t/m 6 augustus 2024
- Geldig op nieuwe boekingen voor groeps- en privéreizen naar Azië met vertrek in 2024 en 2025
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
- Korting is van toepassing op de basis verkoopprijs
Azië Voordeelwekeni
Reizen in een rustig tempo door minder bekende delen van Java
Kennismaking met het hindoeïsme en boeddhisme bij de Prambanan & Borobudur Tempels
Rondreis over het eiland Bali
Historie ontdekken in Old Batavia & Sunda Kelapa
Wandelingen over uitgestrekte plantages
Bezoek aan Malang met de mogelijkheid de Bromo Vulkaan te beklimmen

Uitermate complete rondreis

Tijdens deze zeer complete rondreis ervaart u uitgebreid de geheel eigen sfeer die deze 2 contrasterende eilanden bieden. Het koloniale verleden op de plantages en in de steden op Java en tijdens de bezoeken aan de beroemdste hindoeïstische en boeddhistische tempels ter wereld. En maak kennis met groene landschap van Java tijdens een prachtige treinreis waarbij u kleine dorpjes, tropische bossen en prachtige rijstvelden aan u voorbij ziet trekken. Ook voert deze reis u langs de hoogtepunten van Bali met een verblijf in Lovina en Ubud en eindigend aan het heerlijke strand van Sanur.

"Fantastisch goed geregeld allemaal. Topgids en topchauffeur. Veel gezien en gedaan en toch voldoende rustmomenten. "

Mevrouw NWE Bolhuis, Assen

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam - Jakarta

Vlucht Amsterdam - Jakarta

Vandaag vliegt u vanaf Schiphol naar Indonesië, waar u de volgende dag aankomt.

DAG
02

Jakarta

Jakarta
Kennismaking met uw Nederlandssprekende gids
Vrije middag om te acclimatiseren
Overnachting Jakarta

Vandaag komt u aan in Jakarta, de hoofdstad van de grootste eilandstaat ter wereld; Indonesië. Na de douaneformaliteiten wordt u verwelkomd door uw lokale Nederlandssprekende gids. Vervolgens heeft u de transfer naar uw hotel en heeft u de dag vrij om te acclimatiseren en uit te rusten.

Op Java en Bali reist u met een deskundige Nederlandssprekende gids. Tijdens het hoogseizoen (juli, augustus en september) kan het voorkomen dat u met een Engelssprekende gids reist.

DAG
03

Jakarta - Bandung (ca. 150 km)

id_al_sundakelapa.jpg
Vertrek Jakarta
Wandelen door Old Batavia
Bezoek haven Sunda Kelapa
Bezoek Ereveld Pandu
Eerste overnachting Bandung

Na het ontbijt maakt u een stadstour door Jakarta met onder andere een bezoek aan de oude Sunda Kelapa Haven en een fotostop bij het Nationale Monument. Vervolgens rijdt u met uw gids naar de stad Bandung, ook wel het ‘Parijs van het Oosten’ genoemd. We maken in de tussentijd nog een stop bij het Ereveld Pandu. Deze indrukwekkende begraafplaats is een memorabele plek. Alle soldaten en burgers die slachtoffer zijn geworden tijdens de oorlog met Japan liggen hier begraven. In de namiddag arriveert u in Bandung en wordt u naar uw hotel gebracht. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

DAG
04

Bandung

Bandung
Bezoek warmwaterbronnen Sariater Resort
Stadswandeling Bandung
Vrije middag
Voorstelling Pak Udjo (optionele excursie)
Tweede overnachting Bandung

Vandaag zullen we als eerste naar de Ciater hooglanden rijden, waar we de theepluksters aan het werk zien en prachtige vergezichten hebben. Het is een route die niet te vaak door andere organisaties wordt bezocht en dus minder toeristisch. Na een bezoek aan de warmwaterbronnen in het Sariater Resort keert u terug naar Bandung, waar u een korte stadswandeling maakt.

In de middag kunt u heerlijk bijkomen aan het zwembad of een wel heel bijzondere voorstelling bijwonen bij Pak Udjo (optioneel). Kinderen van alle leeftijden, geloven en achtergronden kunnen hier gratis worden opgeleid in traditionele muziek, toneel, dans en bijvoorbeeld het spreken voor een groot publiek. Deze lokale kinderen voeren een hartverwarmende show op waarbij u tevens kennis maakt met verschillende traditioneel Indonesische dansen en instrumenten én u zelfs in de gelegenheid bent met hen mee te dansen en te spelen.

DAG
05

Bandung - Garut (ca. 73 km)

id_al_garut.jpg
Prachtige route naar Garut
Uitzicht op de vulkanen Papandayan en Cikuray
Per paardenkar naar de afgelegen Cangkuang Tempel
Overnachting in Garut

Vandaag volgen we een prachtige route naar het hoger gelegen Garut, een plaatsje dat in de koloniale periode een populair vakantieoord was vanwege zijn gunstige ligging op ongeveer 700 meter hoogte. Tevens biedt het dorpje een prachtig uitzicht over de vlakbij gelegen vulkanen Papandayan en Cikuray. Onderweg brengt u een erg bijzonder bezoek aan de Cangkuang Tempel en het aangrenzende dorpje, gelegen aan de oevers van de Ciwulan Rivier. De bewoners zijn erg gastvrij en u zult met een grote glimlach worden ontvangen. Het gebied is bekend vanwege zijn visvangst en huisindustrie. Hier maakt men bijvoorbeeld heerlijke bruine suiker (gula jawa). Het laatste stukje naar de tempel legt u af per dokar (dit is een paardenkar) en een soort vlot. Een hele leuke ervaring!

DAG
06

Garut - Pangandaran (ca. 147 km)

id_al_javarijstvelden2.jpg
Vertrek Garut
Route langs groentetuinen, traditionele dorpen en eindeloze rijstterrassen
Bezoek aan het traditionele dorp Kampung Naga
Heerlijke visgerechten eten in Pangandaran (optioneel)
Overnachting in Pangandaran

Vandaag reizen we verder richting het westen. Een mooie route door een landelijk deel van de Preanger met zijn vele groentetuinen, traditionele dorpen en eindeloze rijstterrassen. We maken een stop in Kampung Naga. Dit dorp is nog naar Oud-Sundanees gebruik gebouwd; zonder gemotoriseerd verkeer. Uw busje moet daarom ook buiten het dorp blijven. U wandelt naar het dorpje toe (een pittige klim met een trap van 360 treden). In het plaatselijke winkeltje worden traditionele Anklungs gemaakt en verkocht, een erg leuk souvenir voor thuis!

Vervolgens gaat u, via Tasikmalaya, naar het vissersdorp Pangandaran; een geliefde plaats voor huidige vakantiegangers van alle leeftijden en afkomst vanwege de ligging aan het strand. U kunt hier heerlijke verse vis eten en de sfeer is heel ontspannen.

DAG
07

Pangandaran

id_al_greencanyon2.jpg
Vrije dag Pangandaran
Tweede overnachting in Pangandaran

Vandaag heeft u een heerlijke vrije dag. U kunt op eigen gelegenheid van dit vissersdorp en de stranden genieten. De stranden hier worden over het algemeen beschouwd als de mooiste van Java en het is hier ook prima surfen. Vlakbij Pangandaran ligt het Penanjung National Park. Dit natuurpark ligt op een schiereiland en is de moeite van het bezoeken zeker waard.

DAG
08

Pangandaran - Baturaden (ca. 116 km)

id_al_javarijstvelden.jpg
Vertrek Pangandaran
Vrije middag
Overnachting in de omgeving van Baturaden

Vandaag een korte reisdag, want het is ongeveer 2 uur rijden van Pangandaran naar uw hotel in de omgeving van Baturaden. Baturaden ligt hoger, waardoor het lekker koel is en de omgeving zeer groen. In de middag kunt u vanuit uw hotel eenvoudig het natuurgebied in wandelen. Ook kunt u de middag heerlijk genieten aan het zwembad met een goed boek. Overnachting in Baturaden.

DAG
09

Baturaden - Wonosobo (ca. 99 km)

id_al_diengplateauvelden.jpg
Transfer naar Wonosobo
Overnachten in Wonosobo

Ook vandaag een heerlijke, ontspannen dag waarbij we onze reis door West-Java voortzetten naar Wonosobo, waar we de volgende ochtend het beroemde Diëng Plateau zullen bezoeken. Overnachting in Wonosobo.

DAG
10

Wonosobo - Magelang (ca. 62 km)

id_al_diengplateau.jpg
Bezoek aan het beroemde Diëng Plateau
Vervolg van de route naar Magelang
Overnachting Magelang

Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald door uw gids en brengt u een bezoek aan het Diëng Plateau. Hier treft u ruïnes aan van historische hindoeïstische tempels uit de 8e eeuw na Christus. Dit mystieke vulkanische gebied heeft nog actieve opspuitende zwavelbronnen en een kratermeer Telaga Warna met verschillende kleuren. Na deze excursie rijdt u terug naar het hotel om u op te frissen en te ontbijten. We checken uit en rijden vervolgens richting Magelang. Het hotel waar u verblijft grenst aan de beroemde Borobudur Tempel, waardoor u de volgende ochtend als één van de eersten het indrukwekkende tempelcomplex kunt bezoeken. Nog vóór de officiële openingstijd kunt u vanaf de tempel genieten van de prachtige zonsopkomst.

DAG
11

Magelang - Borobudur - Jogjakarta (ca. 46 km)

id_al_borobudur2.jpg
Wakker worden aan de voet van de Borobudur
Uitgebreid bezoek aan de Borobudur tempel
Bezoek aan het fascinerende Merapi National Park
Bezoek aan het traditionele Candirejo per paard en wagen (optionele excursie)
Eerste overnachting in Jogjakarta

Vandaag vroeg op, want vanuit uw hotel wandelt u zo naar de entree van de Borobudur. Het is een prachtig tijdstip om de Borobudur te bezoeken, voordat de poort open gaat voor het grote publiek. De Borobudur is één van de meest indrukwekkende boeddhistische tempels in de wereld, gelegen in een groene jungleachtige omgeving, aan de voet van een vulkaan. Het aanzicht is adembenemend en de verhalen achter de diverse muurschilderingen heel bijzonder.

Na een bezoek aan de Borobudur rijden we naar een erg bijzondere plek, waar de Merapi Vulkaan op een fascinerende manier zijn sporen heeft achtergelaten. In het Merapi National Park heeft u schitterend uitzicht over de Merapi en Merbabu Vulkanen en kunt u een bezoek brengen aan het museum. Hierna reist u verder naar ‘de culturele hoofdstad van Java’: Jogjakarta. In de volksmond wordt de stad ook vaak ‘Jogja’ genoemd. Hier zult u twee nachten verblijven

Als u het leuk vindt kunt u, voordat u naar Jogjakarta rijdt, ook een optionele excursie maken naar het dorpje Candirejo waar de tijd al erg lang stil lijkt te staan. Met paard en wagen komt u aan in het dorpje, waarna u de mogelijkheid wordt aangeboden om per voet de verschillende ‘home-industries’ te bewonderen. Zo kunt u onder andere zien hoe in een traditioneel huis zelfgemaakte cassava crackers worden gemaakt. Een bijzondere ervaring!

DAG
12

Jogjakarta

id_al_waterpaleis .jpg
Stadstour en tocht per traditionele Becak
Bezoek Paleis van de Sultan (Kraton)
Bezoek atelier ‘Yogya-zilver’
Ramayana Dansshow + diner (optionele excursie)
Tweede overnachting Jogjakarta

Na het ontbijt zult u opgehaald worden door uw gids en gaat u de stad beter leren kennen. Als eerste maakt u een wel erg bijzondere rit per traditionele Becak naar het Keraton; het Paleis van de Sultan. Ook bezoekt u het waterpaleis, waar de sultan zijn vrije tijd doorbracht, en de vogelmarkt waar de lokale bevolking graag komt omdat de vogels staan voor rijkdom en succes. Uiteraard bezoekt u ook een lokaal batik- en zilverfabriekje waar u de kunst van deze handnijverheid leert kennen.

's Avonds heeft u de mogelijkheid een optionele excursie te boeken naar een indrukwekkende Ramayana Dansshow, inclusief diner.

DAG
13

Jogjakarta - Prambanan Tempels

Pramabanan Tempel
Spectaculaire fietstocht
Bezoek Prambanan Tempels (inclusief rondleiding)
Derde overnachting Jogjakarta

Na het ontbijt verlaat u de stad en stapt u op de fiets! Tijdens een spectaculaire fietstocht door de omgeving van de Prambanan fietst u door prachtige rijstvelden, landerijen, dorpjes en tabaksplantages. U bezoekt een zeer oude afgelegen tempel, verscholen tussen mais- en bananenplanten.

Bij terugkomst brengt u samen met uw gids een bezoek aan de indrukwekkende Prambanan Tempels. Deze tempels zag u vaak op de achtergrond zag tijdens de fietstocht. Dit is het grootste Hindoe tempelcomplex van Indonesië dat net buiten de stad Jogjakarta ligt. U krijgt hier een uitgebreide rondleiding en kunt zelfs een kijkje nemen in de diverse tempels.

De rest van de dag heeft u verder ter vrije besteding.

DAG
14

Jogjakarta - Surabaya (ca. 320 km)

id_al_surabaya.jpg
Prachtige treinreis naar Surabaya
Overnachting in Surabaya

Vandaag reizen we per trein naar Surabaya. Een prachtige treinreis dwars door het groene landschap van Java. U ziet prachtige rijstvelden, kleine dorpjes en tropische bossen aan u voorbij trekken en u kunt volop genieten van het uitzicht. Aan het einde van de middag komt u aan in Surabaya, waar u naar uw hotel wordt gebracht. Surabaya wordt ook wel de ‘Stad van de Helden’ genoemd en is de één na grootste stad van Java. Surabaya kent nog veel koloniale invloeden en is een mooie stad. U kunt hier ’s avonds heerlijk een hapje eten en op eigen gelegenheid door de stad wandelen.

DAG
15

Surabaya - Malang (ca. 125 km)

id_al_bevolking.jpg
Route door Oost-Java
Stops in enkele van de vele dorpjes
Bezoek de modderstroom van Sidoarjo
Overnachting in Malang

Na het ontbijt rijdt u met uw gids dwars door Centraal en Oost-Java richting Malang. Onderweg ziet u het dagelijks leven aan u voorbij trekken en maakt u zo nu en dan een stop in enkele van de vele dorpjes die u passeert. Onderweg komt u langs de modderstroom van Sidoarjo. Een lange maar bijzondere dag vol lokale indrukken!

DAG
16

Malang - Optioneel Bromo Vulkaan

id_al_bromo.jpg
Heerlijke vrije dag in Malang
‘Bromo Expeditie’ Bromo-vulkaan (optionele excursie)
Tweede overnachting Malang

Vandaag heeft u de gehele dag ter vrije besteding. U kunt heerlijk uitslapen, met uw gids en chauffeur de stad verkennen of heerlijk bijkomen aan het zwembad met een goed boek. Het is fijn om even te ontspannen na een lange reisdag en voordat u eventueel de Bromo Vulkaan gaat bezoeken.

In de avond kunt u deelnemen aan de optionele excursie ‘Bromo Expeditie’. Een excursie die door velen als één van de hoogtepunten van deze fantastische rondreis wordt ervaren. U staat middenin de nacht op en rijdt naar de entree van het Bromo National Park. Hier stapt u in kleine oude jeeps waarmee u naar de top van de Penenjakan Berg rijdt. Deze ‘old-timer’ brengt u via de smalle bergweggetjes naar het uitzichtpunt, waar u de spectaculaire zonsopgang opwacht onder een hopelijk prachtige sterrenhemel. Bij het toenemen van het daglicht wordt langzaam duidelijk hoe bijzonder en mooi het landschap is dat aan uw voeten ligt. (De kwaliteit van de zonsopgang is afhankelijk van het weer.) Hierna gaat de tocht verder naar de voet van de Bromo Vulkaan waar u, per paard of te voet, verder kunt trekken naar de kraterrand. Hier komt de rook van de vulkaan letterlijk de aarde uit. Na deze enerverende ochtend kunt u heerlijk bijkomen tijdens het ontbijt op de berg.

DAG
17

Malang - Kalibaru (ca. 230 km)

Kalibaru
Bezoek plantage Bu Harni
Overnachting in Kalibaru

In de ochtend rijdt u met uw gids richting Kalibaru, waar u de laatste nacht verblijft alvorens u oversteekt naar het eiland Bali. In Kalibaru bezoekt u de Ibu Harni plantage, één van de oude koloniale plantages die Oost-Java rijk is. U wordt rondgeleid door de boer en ziet hoe cacao, koffie, vanille, kaneel en peper worden verbouwd. Tevens ziet u waarom er vele gewassen vanuit Indonesië met Nederland en andere Westerse landen zijn verhandeld. Kalibaru is een heerlijk rustig plantage plaatsje, eenvoudig maar gezellig.

DAG
18

Kalibaru - Lovina (Bali)

id_al_balipoort.jpg
Ferry-overtocht Ketapang - Gilimanuk/Bali
Heerlijke vrije middag aan het strand van Lovina
Overnachting Lovina

Na het ontbijt rijdt u richting Ketapang, waar u de lokale ferry pakt naar Gilimanuk op Bali. Bij aankomst op Bali rijdt u verder naar Lovina, een plaatsje aan de noordkust van Bali. U zult direct het verschil tussen Java en Bali voelen, want op het ‘Eiland van de Goden’ is het leven een stuk rustiger en de hindoeïstische cultuur een stuk duidelijker aanwezig. U heeft de rest van de dag om te genieten aan het zwembad of op het strand, of om even lekker rond te lopen in dit kustplaatsje.

DAG
19

Lovina - Ubud (ca. 70 km)

id_al_taman ayunm.jpg
Boottocht op zoek naar dolfijnen (optionele excursie)
Bezoek Bratan & Ulun Danu Bratan-tempel
Bezoek aan het mooie tempelcomplex Pura Taman Ayunm in Mengwi
Fruitmarkt van Bedugul
Eerste overnachting Ubud

Lovina staat niet alleen bekend om de zwarte lavastranden, maar vooral ook om de vele groepen dolfijnen die hier voor de kust leven. Het is dan ook een hartstikke leuk om ’s ochtends vroeg (nog voor het ontbijt) met een lokale boot het water op te gaan, op zoek naar dolfijnen! Al varende ziet u de zon opkomen en is de kans groot dat u deze spelende dieren ook ziet. De excursie is optioneel. Nadat u terugkomt in het hotel, gaat u lekker ontbijten en checken we uit.

Vandaag laten we u het prachtige noordwesten van Bali zien en rijden richting Bedugul. Als eerst bezoeken we het heilige meer van Bratan, met in het midden een klein eilandje waar de Ulun Danu Tempel op staat. Dit is misschien wel de meest gefotografeerde tempel van Bali! In Bedugul bezoeken we een lokale markt waar u naast diverse specerijen ook vele soorten groente en fruit kunt krijgen, die allemaal in dit frisse gebied groeien.

Via het mooie tempelcomplex Pura Taman Ayunm in Mengwi rijden we naar Ubud. Pura Taman Ayunm is een omvangrijk tempelcomplex op een eiland, omringd door lotusvijvers, en is het op één na grootste heiligdom van Bali.

In de middag komen we aan in Ubud, hét kunstenaarsdorp van Bali. Ondanks dat Ubud inmiddels een stuk drukker is geworden blijft het één van de leukste plaatsjes op Bali. In de straatjes vol kleine galerieën, winkels en restaurantjes kunt u uren rondlopen. U heeft voldoende tijd om op eigen gelegenheid rond te wandelen en wellicht wat leuke souvenirs te kopen.

DAG
20

Ubud

id_al_ubud.jpg
Vrije dag
Mountainbiken met professionele fietsgids (optionele excursie)
Raften op de Ayung Rivier (optionele excursie)
Tweede overnachting Ubud

Vandaag een heerlijke vrije dag in Ubud, maar u kunt ook deelnemen aan één van de leuke (optionele) excursies rondom Ubud. Zo kunt u gaan mountainbiken, waarbij u met een minibusje naar het beginpunt op de Batur Vulkaan wordt gebracht en samen met een professionele fietsgids langzaam naar beneden rijdt. Het is een tocht van ruim 26 km, maar omdat u afdaalt is het uitstekend te doen. Onderweg ziet u kleine dorpjes, uitgestrekte rijstvelden en lokale tempels, waarbij de gids u van alles verteld over wat u ziet.

Ook is het wellicht een leuk idee om te gaan raften op de Ayung Rivier, één van de populairste excursies op Bali. De rivier gaat dwars door het groene binnenland en is een geweldige ervaring voor jong en oud.

Maar u kunt uiteraard ook gewoon genieten van het hotel en het vriendelijke Ubud met zijn authentieke karakter.

DAG
21

Ubud - Sanur (ca. 35 km)

id_al_handcraft.jpg
Vertrek Ubud
Bezoek aan de handnijverheidsdorpjes Celuk en Mas
Eerste overnachting in de populaire badplaats Sanur

Na het ontbijt gaan we in zuidelijk richting en bezoeken het kunstenaarsdorpje Celuk. Ieder dorp heeft zijn eigen vorm van kunst en handarbeid en Celuk staat bekend om zijn zilverwerk. Hier bezoeken we een kleine werkplaats waar u ziet hoe zilveren sieraden worden gemaakt. Vervolgens rijden we door naar Lod Tunduh, waar diverse schildervormen uitgevoerd worden, en Mas, waar de kunstenaars de mooiste beelden en meubels maken van eigen houtsnijwerk.

In de middag arriveren we in het zuiden van Bali voor een aantal heerlijk ontspannen dagen aan het uitermate gezellige strand van Sanur. Deze dagen verblijft u in een sfeervol hotel met een heerlijk zwembad en op loopafstand van vele winkeltjes, restaurants en bars. In de loop van de vooravond (of de volgende ochtend) maakt u kennis met onze plaatselijke vertegenwoordigster, die u uitnodigt voor een informatiebijeenkomst om u wegwijs te maken in de omgeving, en volledig tot uw dienst staat tijdens uw verblijf.

DAG
22

Sanur

id_al_balistrand2.jpg
Vrije dag
Tweede overnachting Sanur

Vandaag heeft u volop de gelegenheid om te genieten in het gezellige badplaatsje Sanur. U kunt heerlijk genieten aan het zwembad of het strand en de avond doorbrengen in één van de vele restaurantjes waar u heerlijk kunt eten en een drankje kunt drinken in één van de cafés waar vaak live muziek is.

Het is ook mogelijk om uw hotel in Sanur te upgraden naar één van onze luxere hotels op Bali. Zie voor meer informatie over de verschillende hotels en toeslagen het kopje 'extra opties'.

DAG
23

Sanur

Zonsondergang in Sanur
Heerlijke vrije dag
Genieten van zon, zee en strand!

Geniet u vandaag van de zon, de zee en het strand. Laat alle indrukken van de afgelopen reis nog even op u inwerken en ontspan! Voor de echte sportievelingen raden we aan om te gaan raften op de Ayung rivier bij Ubud. Een onvergetelijke tocht door het tropisch regenwoud en langs prachtige watervallen. 's Avonds geniet u na met een drankje in uw hand en de ondergaande zon op uw gezicht.

DAG
24

Sanur - Denpasar - Amsterdam

id_al_java.jpg
Transfer naar vliegveld Denpasar
Terugvlucht Denpasar - Amsterdam

Helaas is er een einde gekomen aan deze fantastische reis over de eilanden Java en Bali en wordt u opgehaald voor uw vlucht naar Amsterdam.

DAG
25

Aankomst Amsterdam

Aankomst luchthaven
Aankomst Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+