neemt je mee
Zomerpaleis en Vrindawan tuinen in Mysore
Zomerpaleis en Vrindawan tuinen in Mysore
Uniek wildlife reservaat Periyar Nationaal Park
Uniek wildlife reservaat Periyar Nationaal Park
Prachtig Kanchipuram
Prachtig Kanchipuram
De prachtige ruïnestad Hampi, Unesco Werelderfgoed
De prachtige ruïnestad Hampi, Unesco Werelderfgoed
Prachtige stranden van Kovalam
Prachtige stranden van Kovalam

Zuid-India Compleet

Privéreis | 21 dagen v.a. 2199
2049i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
31-03-2019
Reisduur
21 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Uniek verblijf op een traditionele houseboat
Olifanten spotten in Periyar Nationaal Park
Zomerpaleis en Vrindavan tuinen in Mysore
De prachtige ruïnestad Hampi, UNESCO Werelderfgoed
De prachtige stranden van Kovalam

Paleizen, natuur en strand!

India wordt vaak geassocieerd met de Taj Mahal en Varanasi. Zuid-India wordt hierbij vaak vergeten, terwijl het prachtige groene gebieden en een indrukwekkende kustlijn heeft. Tijdens deze rondreis gaat u kennismaken met dit prachtige stukje India. Start in Bangalore en bezoek de Crystal Palace, welke is afgeleid van de Engelse versie in Londen. Verder gaat u naar de ruïnestad Hampi, bedevaartsoord Shravanabelagola en Kanchipuram, de gouden stad van de duizend tempels. Zuid-India is verder de thuisbasis van wilde olifanten, zwijnen en herten: dit gaat u in Periyar Nationaal Park ontdekken. Voordat u op het strand gaat relaxen, willen wij u eerst nog de unieke ervaring van een houseboat mee laten maken.

"Een prima reis, die werkelijk tot in de puntjes is georganiseerd. We hebben werkelijk nooit ook maar twee minuten op de taxi of de gids hoeven wachten. De hotels waren van een prima niveau. De auto was ruim en had een prima AC. Als je een klein beetje gevoel hebt voor religie en levenswijze, dan is dit een aanrader."

D. Wand uit Kerkrade

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam - Bangalore

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht Amsterdam - Bangalore

U vliegt vanaf Amsterdam naar Bangalore in Zuid India. Hier komt u de volgende dag aan.

DAG
02

Bangalore

Aankomst Bangalore, inclusief transfer
Eerste kennismaking met onze lokale vertegenwoordiger
Stadsexcursie in de middag
Eerste overnachting Bangalore

Op de luchthaven van Bangalore wordt u door onze vertegenwoordiger verwelkomd. Vervolgens is er een transfer naar uw hotel geregeld.

In de middag wordt u opgehaald voor een stadsexcursie. Allereerst brengt u een bezoek aan Lal Bagh, een prachtig aangelegde tuin van 240 hectare, met een weelde aan prachtige bloemen en een zeldzame collectie van tropische en subtropische planten. Het Crystal Palace in het midden van het park is gebouwd naar voorbeeld van het exemplaar in Londen. Hierna gaat u naar Vidhana Soudha, gebouwd in 1954 in graniet. Het is de zetel van het parlement van de deelstaat Karnataka. Na een kijkje bij het zomerpaleis van Tipu wordt u weer naar uw hotel gebracht.

DAG
03

Bangalore - Hospet (325 km)

IN_AL_Bangalore2
Eerste kennismaking met de binnenlanden van India
Lange maar indrukwekkende route naar Hospet
Eerste overnachting in Hospet

Na het ontbijt rijden we door naar Hospet. Een lange rit van circa 7 uur, maar onderweg zult u genieten van het afwisselende landschap dat aan u voorbij trekt. U passeert kleine dorpjes en u zult zich verbazen over de vrachtwagens die op de doorgaande weg rijden en tjokvol beladen zijn. Na aankomst in Hospet wordt u naar uw hotel gebracht.

DAG
04

Hospet - Hampi - Hospet (25 km)

IN_AL_Hampi2
Bezoek aan het middeleeuwse Hindoe Vijaynagar Rijk
Bezoek de prachtige ruïnestad Hampi
Tweede overnachting in Hospet

Na het ontbijt verkennen we Hospet en Hampi voor de hele dag. We beginnen met een bezoek aan het UNESCO-werelderfgoed - Hampi, gelegen in de deelstaat Karnataka, tussen de ruïnes van Vijaynagar, een middeleeuwse stad gevormd aan de oevers van de rivier de Tungabhadra. Hierna bezoekt u de Vittala-tempel, waar u een enorme strijdwagen vindt die in steen uitgehouwen is in zijn complex. De zalen staan ​​bekend om hun prachtige pilaren met ingewikkelde gravures, daarnaast zijn er een reeks muzikale pilaren die trillen wanneer ze worden aangeraakt. Loop over het pad dat naar Riverside Ruins leidt en dat verbindt met de oude Hampi Bazaar en de Vittala-tempel. Hier vindt u tal van heiligdommen, ruïnes van oude architectuur en overal uitgehouwen artefacten. Hierna bezoeken we de Virupaksha-tempel uit de 7e eeuw. Deze oudste actieve tempels in India bestaan ​​uit Gods heiligdom in zijn complex. Hierna ga je verder naar de versterkte Royal Enclosure. Dit gebied heeft talrijke paleisbases, aquatische structuren en ondergrondse tempels. Ga dan in de richting van de Hemakuta-heuveltempels die op een rotsachtige heuveltop staan. Hierna zie je het gigantische standbeeld van God Ganesha genaamd Kadalekalu Ganesha. Er is nog een gigantisch standbeeldvan Lord Ganesha dat bekendstaat als Sasivekalu Ganesha. Daarna bezoek aan de tempel gewijd aan Heer Krishna bestaande uit heiligdommen van godinnen en de strijdwagen samen met de marktstraat en een tempeltank in zijn complex. Ga dan naar de meest populaire iconen van Hampi - Lakshmi Narasimha (mens-leeuwgod) bezoeken. Eindelijk bezoeken we het bad van de Koningin (een grote veranda tegenover een zwembad omgeven door balkons) dat lijkt op een overdekt watercomplex. Hierna keren we terug naar uw hotel. Geniet van een comfortabele overnachting in uw hotel.

DAG
05

Hospet - Hassan (350 km)

IN_AL_Belur (Chenna Keshava tempel)
Transfer naar Hassan
Bezoek aan Belur, de eerste hoofdstad van het Hoysala Rijk
Bezoek Halebidu, de koninklijke hoofdstad van het Hoysala Rijk
Overnachting in Hassan

Na een vroeg ontbijt rijdt u naar het zuidelijk gelegen Hassan. In de middag gaat u op excursie naar het nabij gelegen Belur, de eerste hoofdstad van het Hoysala Rijk. Een hoogtepunt is de Chenna Keshava tempel uit de 12e eeuw. Het is een prachtig voorbeeld van Hoysala kunst met diverse sierdetails en fijn houtsnijwerk op de zuilen en panelen.
Hierna gaat u naar Halebidu, de koninklijke hoofdstad van het Hoysala Rijk in de 12e eeuw. Het is de thuisbasis van de Hoysaleswara en Kedareswara tempels; meesterwerken van Hindoe-kunst.

DAG
06

Hassan - Mysore (120 km)

IN_AL_Mysore2
Route naar Mysore
Onderweg bezoek aan Jain Sage Gomateswara, het belangrijkste bedevaartsoorden in het Jainisme
Bezoek Zomerpaleis en de Vrindawan tuinen
Overnachting Mysore

Vandaag reist u naar Mysore. Onderweg bezoekt u in de stad Shravana Belgola het 17 meter hoge standbeeld van Jain Sage Gomateswara (Lord Bahubali). Het is één van de belangrijkste bedevaartsoorden in het Jainisme, een oude Indiase religie. Na aankomst in Mysore gaat u eerst naar uw hotel om u op te frissen. Later in de middag bezoekt u het zomerpaleis en de Vrindawan tuinen.

DAG
07

Mysore - Chennai (470 km)

IN_AL_Mysore3 (Nandi Bull)
Bezoek de Chamundeshwari Tempel met panoramisch uitzicht over Mysore
Vertrek uit Mysore per trein
Transfer naar uw hotel in Chennai
Eerste overnachting Chennai

In de ochtend brengt u een bezoek aan Chamundi Hill, circa 10 kilometer buiten de stad. U gaat er een kijkje nemen bij de Chamundeshwari Tempel waar u een panoramisch uitzicht heeft op Mysore. Vanzelfsprekend wordt ook de Nandi Bull niet overgeslagen. Deze stier is uit één rotsblok gehouwen en is ook op Chamundi Hill te bewonderen. Later in de middag wordt u naar het treinstation gebracht en stapt u in de express trein naar Chennai. In de avond komt u aan in Chennai en wordt u opgewacht door uw auto met chauffeur voor de transfer naar uw hotel.

DAG
08

Chennai - Kanchipuram - Mahabalipuram (130 km)

IN_AL_Kanchiparum
Uitgebreide stadstour Chennai
Route naar Kanchipuram
Bezoek prachtige tempels in Kanchipuram
Eerste overnachting in Mahablipuram

Na het ontbijt bekijkt u de hoogtepunten van de stad, u bezoekt er o.a. de beroemde National Art Gallery (gesloten op vrijdag), het prachtige Fort St. George en de St Mary's Church. Ook een bezoek aan de San Thome kathedraal en de Mylapore Shiva tempel staan op het programma. Dan rijden we naar Mahabalipuram, onderweg bezoeken we de prachtige tempels in Kanchipuram, niet voor niets ook wel de Gouden Stad van de Duizend Tempels genoemd. In het oog springen de Varadharaja Perumal Tempel, de Kamakshi Amman Tempel, de Vaikuntha Perumal Tempel en de Kailashanathar Tempel. Deze kleine stad is tevens bekend van het weven van zijden sari's. Meer dan 5000 gezinnen zijn betrokken bij deze bloeiende industrie. In de middag komt u aan in Mahablipuram, waar u naar uw hotel wordt gebracht.

DAG
09

Mahabalipuram

IN_AL_Mahabalipuram-Shore temple
Uitgebreid bezoek aan de fascinerende Shore Tempel
Middag ter vrije besteding
Tweede overnachting in Mahablipuram

Mahabalipuram ligt aan de Coromandel kust, aan de Golf van Bengalen, het is een elegante plek met een zeehaven uit de 7e en 10e eeuw, uit de tijd van de Pallava dynastie. In de ochtend bezoekt u de Shore tempel, de middag is ter vrije besteding. Een uitgelezen moment om bijvoorbeeld te genieten van het heerlijke strand.

DAG
10

Mahabalipuram - Pondichery (138 km)

IN_AL_Pondicherry - Sri Aurobindo Ashram
Prachtige route naar Pondichery
Bezoek aan één van de rijkste Ashram’s van India
Overnachting in Pondichery

Na het ontbijt vertrekt u naar Pondichery, een rit van ca. 3,5 uur. Na aankomst gaat u naar uw hotel. In de middag bezoekt u de Sri Aurobindo Ashram aan de Rue de la Marine. Het is één van de meest bekende en rijkste ashrams in India met volgelingen uit de hele wereld die op zoek zijn naar spirituele verlossing.

DAG
11

Pondicherry - Chidambaram - Thanjavur (177 km)

IN_AL_Thanjavur3 (Tanjora schilderij)
Vertrek Pondichery
Bezoek één van de oudste en meest gevierde heiligdommen van India, Chidambaram
Bezoek aan de Brihadeeswara Tempel
Eerste overnachting Thanjavur

In de ochtend rijdt u naar Chidambaram, één van de oudste en meest gevierde heiligdommen in India en van grote religieuze, historische en culturele betekenis. Na aankomst in Thanjavur bezoekt u de beroemde Brihadeeswara Tempel - de belangrijkste onder de Chola tempels. De stad staat ook bekend om het Tanjore schilderen, een unieke schilderstijl!

DAG
12

Thanjavur - Trichy - Thanjavur (108 km)

IN_AL_Thanjavur2 (brihadees temple)
Volle dag excursie naar Trichy, met citadel Rockfort
Tweede overnachting Thanjavur

Vandaag gaat u op een dagexcursie naar Trichy. U bezoekt er de prachtige citadel Rockfort. Het herbergt vele architectonische hoogstandjes zoals de Thayumanavar Tempel, de Ganesha Tempel en de Shiva tempel. Het is ook de moeite waard om een kijkje te gaan nemen bij de Teppakulam Tank, de Ranganathaswamy Tempel en de Nadirshah Moskee. Aan het eind van de middag keert u weer terug naar uw hotel in Thanjavur.

DAG
13

Thanjavur - Madurai (120 km)

in_al_madurai.jpg
Route naar Madurai
Bezoek Meenakshi Tempel bij daglicht
Rest van de dag ter vrije besteding
Bijwonen van een Aarati ceremonie bij de Meenakshi Tempel
Eerste overnachting Madurai

Na het ontbijt staat uw auto met privé chauffeur weer klaar om u naar Madurai te rijden, de heilige stad. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht en kunt u zich even opfrissen. We bezoeken de Meenakshi tempel met prachtige, kleurrijk gebeeldhouwde torens. Let ook eens op de mooie plafonds in deze tempels. Het is een enorme Hindu Tempel toegewijd aan Lord Shiva en de Godin Parvati. De torens steken fier boven de daken uit, ze zijn gedecoreerd met honderden beelden van Goden in uiteenlopende kleuren. Na dit bezoek heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. In de avond keren we terug naar de Meenakshi tempel om de Aarati ceremonies (gebeden) bij te wonen. U zult onder de indruk zijn van deze fascinerende gebeurtenis die vol overgave wordt uitgevoerd!

DAG
14

Madurai – Periyar Nationaal Park (160 km)

IN_AL_Periyar Nationaal Park3 (olifanten)
Bezoek aan het beroemde ‘wildlife’ heiligdom van Zuid-India; Periyar Nationaal Park
Boot safari in de avond
Overnachting Periyar Nationaal Park

U vervolgt uw reis naar Thekkady, nabij het beroemde ‘wildlife’ heiligdom van Zuid-India: Periyar Nationaal Park. Het park is de thuisbasis van wilde olifanten, wilde zwijnen, herten en nog veel, veel meer. In de avond gaat u naar het meer om per boot naar wilde dieren te kijken.

DAG
15

Periyar Nationaal Park

in_al_periyar nationaal park.jpg
Volledige dagexcursie Periyar Nationaal Park
Wandeling door het park, inclusief bezoek aan de lokale markt
Overnachting Periyar Nationaal Park

Vandaag gaat u op ontdekkingstocht door het park. Het reservaat is een van de belangrijkste van India. Het hoogste punt van het park ligt op ruim 2000 meter. Hiervandaan heeft u een prachtig uitzicht over de natuur! Per boot gaat u het park in om verbazingwekkende dieren en planten te zien. Hierna wandelt u over een plantage waar exotische gewassen groeien. Onderweg naar het hotel komt u langs een lokale markt waar u op het gemak rond kunt wandelen en te genieten van de geuren, kleuren, smaken en geluiden.

DAG
16

Periyar - Cochin (195 km)

IN_AL_Cochin
Transfer naar Cochin
Uitgebreide stadstour Cochin
Eerste overnachting Cochin

Na het ontbijt rijdt u naar Cochin. In de middag maakt u er een stadsrondrit. U bezoekt o.a. Fort Cochin en de Joodse Synagoge die werd gebouwd in 1568. Deze beschikt over Grote Rollen van het Oude Testament en koperen platen waarop de privileges beschreven staan die de Joden door de heersers van Cochin waren toegekend. De vloer van de synagoge is geplaveid met prachtige Chinese hand beschilderde tegels. U brengt ook een bezoek aan het Nederlandse Paleis dat werd gebouwd door de Portugezen en aangeboden aan de Cochin Raja in 1555. U kunt hier de 17de-eeuwse muurschilderingen met scènes uit het Indiase epos Ramayana bewonderen. U sluit de stadsexcursie af in de St Francis Kerk. Deze kerk wordt beschouwd als de eerste kerk die door Europeanen in India is gebouwd. Vasco da Gama was oorspronkelijk hier begraven.

DAG
17

Cochin - Alleppy (Houseboat)

in_al_alleppy.jpg
Prachtige route naar Alleppy
Boottocht per houseboat door de backwaters van Kerala
Traditionele Kerala gerechten worden geserveerd
Overnachting op een eigen traditionele houseboat

Vandaag reist u naar Alleppy, ook wel het "Venetië van het oosten" genoemd vanwege de grachten en kanalen. Hier stapt u aan boord van een houseboat. Houseboats, of kettuvallom, zijn boten die vroeger voor de handel werden gebruikt. Bij het ochtendgloren vervoerden ze goederen uit het geïsoleerde binnenland naar de steden. Tegenwoordig zijn ze omgebouwd tot sfeervolle accommodaties. Een tocht op een houseboat is een fantastische manier om de fascinerende schoonheid van het achterland te ontdekken en een glimp van de adembenemende rijstvelden op te vangen. Vanzelfsprekend wordt aangelegd bij kleine marktjes en kleurrijke gehuchtjes om te genieten van het lokale dorpsleven. De boot is doorgaans gemaakt van lokale en milieuvriendelijke bamboe stokken, touwen kokos, bamboe matten en kokos tapijten. Ze beschikken over verzorgd ingerichte hutten en zijn voorzien van een professionele bemanning die u door de prachtige backwaters van Kerala vaart. Het personeel zorgt tevens voor traditionele Kerala gerechten, die u tijdens de boottocht worden geserveerd.
U zult een geweldige dag beleven aan boord. Vanzelfsprekend brengt u ook de nacht door op de houseboat.

DAG
18

House Boat - Kovalam

IN_AL_Kovalam2
Aankomst met uw houseboat
Route naar Kovalam
Heerlijke verblijf aan de kust
Eerste overnachting in een strandhotel in Kovalam

Na het ontbijt verlaat u de houseboat en reist u naar Kovalam aan de kust. U verblijft hier in een fijn vakantiehotel! Deze kustlijn is internationaal bekend. In de baai liggen 3 stranden aaneengeschakeld. U zult er genieten van de prachtige baai en een ontspannen vakantiegevoel.

DAG
19

Kovalam - Cape Camorin - Kovalam (150 km)

IN_AL_Cape Comorin
Vrije ochtend
Middag bezoek aan naar Cape Camorin
Bezoek aan de Amman Tempel, een belangrijk pelgrimsoord voor de Indiërs.
Prachtige zonsondergang!
Tweede overnachting in uw strandhotel in Kovalam

In de ochtend heeft u gelegenheid lekker te wandelen langs de prachtig stranden van Kovalam. In de loop van de middag staat uw auto met privé chauffeur weer voor u klaar om u naar Cape Camorin te brengen, het meest zuidelijke puntje van het Indiase vasteland. Hier ziet u de Vivekananda Rots, die voor de kust ligt en waar Swami Vivekananda in 1892 mediteerde alvorens aan land te gaan en de Amman Tempel, schitterend gelegen aan de kust en een belangrijk pelgrimsoord voor de Indiërs. Op deze bijzondere plek in Zuid India ontmoeten drie zeeën elkaar: de Golf van Bengalen, de Indische Oceaan en de Arabische Zee en u kunt zich voorstellen dat de zonsondergang er schitterend is! Aan het begin van de avond bent u weer terug in uw hotel in Kovalam.

DAG
20

Kovalam

in_al_kovalam.jpg
Heerlijke vrije dag in Kovalam
Transfer naar de luchthaven van Trivandrum

Vandaag heeft u nog een heerlijke vrije dag om te genieten van de stranden van Kovalam. In de loop van de avond heeft u een transfer en vertrekt u naar de luchthaven van Trivandrum.

DAG
21

Kovalam - Trivandrum - Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Vlucht naar Amsterdam
Aankomst in Amsterdam

Na middernacht vertrekt uw internationale vlucht naar Europa waar u dezelfde dag aankomt.
Einde van een fantastische reis door het zuiden van India!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
5 opties
Open+
+Extra's
0 optie
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.

Wat onze reizigers vinden

28-07-2016

'Een prima reis, die werkelijk tot in de puntjes is georganiseerd. We hebben werkelijk nooit ook maar twee minuten op de taxi of de gids hoeven wachten. De hotels waren van een prima niveau. De auto was ruim en had een prima AC. De chauffeurs en d ...

Meer info >

D.Wand, Kerkrade

21 dagen Zuid-India Compleet: altijd de beste prijs
Intercontinentale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

Rondreis met privé chauffeur per airco auto/minivan
Engelssprekende gids in iedere stad en/of bezienswaardigheid (m.u.v. Allepey)
Overnachtingen in goede toeristen- of superiorklasse hotels (afhankelijk van uw keuze)
Iedere dag ontbijt
Volpension aan boord van de Houseboat (lunch, diner, ontbijt)
Meet & Greet op de luchthaven
Stadstour door Bangalore met o.a. het Crystal Palace en Vidhana Soudha*
De prachtige ruïnestad Hampi, een Unesco Werelderfgoed*
Belur en Halebidu, cultuurhistorische vindplaatsen uit het Hoysala Rijk*
Bezoek aan Shravana Belgola met het 17 meter hoge beeld van Lord Bahubali*
Mysore met de Chamundeshwari Tempel en de Nandi Bull*
Stadstour door Chennai met o.a. Fort St. George*
De prachtige tempels in Kanchipuram*
Bezoek aan de Sri Aurobindo Ashram, een van de meest bekende en rijkste ashrams in Pondichery
Bezoek aan de beroemde Brihadeeswara Tempel* -de belangrijkste onder de Chola tempels- in Thanjavur
De Thayumanavar Tempel* in Trichy
De Meenakshi Tempel* in Madurai, een van de belangrijkste grote tempels in Zuid-India
Het beroemde ‘wildlife’ heiligdom van Zuid-India: Periyar Nationaal Park*
Stadsrondrit in Cochin met o.a. de Joodse Synagoge, het Nederlandse Paleis, en de St Francis Kerk*
Een etmaal (inclusief overnachting) op een House Boat
Excursie naar Cape Camorin, het zuidelijkste puntje van het vasteland van India
Strandverblijf in Kovalam
* Entreegelden dienen ter plaatse nog te worden voldaan (zie ook extra informatie)

Exclusief

Entreegelden: ca. 70 USD p.p.
Eventuele optionele excursies
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
Reserveringskosten: € 25 per boeking
+Verlengen
5 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+
+Extra's
0 optie
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
21 dagen Zuid-India Compleet: altijd de beste prijs

Wat onze reizigers vinden

28-07-2016

'Een prima reis, die werkelijk tot in de puntjes is georganiseerd. We hebben werkelijk nooit ook maar twee minuten op de taxi of de gids hoeven wachten. De hotels waren van een prima niveau. De auto was ruim en had een prima AC. De chauffeurs en d ...

Meer info >

D.Wand, Kerkrade

Dagprogramma

DAG
01

Amsterdam - Bangalore

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht Amsterdam - Bangalore

U vliegt vanaf Amsterdam naar Bangalore in Zuid India. Hier komt u de volgende dag aan.

Goed om te weten

Tevens bieden wij vluchten aan vanaf Brussel en Düsseldorf. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.

DAG
02

Bangalore

Aankomst Bangalore, inclusief transfer
Eerste kennismaking met onze lokale vertegenwoordiger
Stadsexcursie in de middag
Eerste overnachting Bangalore

Op de luchthaven van Bangalore wordt u door onze vertegenwoordiger verwelkomd. Vervolgens is er een transfer naar uw hotel geregeld.

In de middag wordt u opgehaald voor een stadsexcursie. Allereerst brengt u een bezoek aan Lal Bagh, een prachtig aangelegde tuin van 240 hectare, met een weelde aan prachtige bloemen en een zeldzame collectie van tropische en subtropische planten. Het Crystal Palace in het midden van het park is gebouwd naar voorbeeld van het exemplaar in Londen. Hierna gaat u naar Vidhana Soudha, gebouwd in 1954 in graniet. Het is de zetel van het parlement van de deelstaat Karnataka. Na een kijkje bij het zomerpaleis van Tipu wordt u weer naar uw hotel gebracht.

DAG
03

Bangalore - Hospet (325 km)

IN_AL_Bangalore2
Eerste kennismaking met de binnenlanden van India
Lange maar indrukwekkende route naar Hospet
Eerste overnachting in Hospet

Na het ontbijt rijden we door naar Hospet. Een lange rit van circa 7 uur, maar onderweg zult u genieten van het afwisselende landschap dat aan u voorbij trekt. U passeert kleine dorpjes en u zult zich verbazen over de vrachtwagens die op de doorgaande weg rijden en tjokvol beladen zijn. Na aankomst in Hospet wordt u naar uw hotel gebracht.

DAG
04

Hospet - Hampi - Hospet (25 km)

IN_AL_Hampi2
Bezoek aan het middeleeuwse Hindoe Vijaynagar Rijk
Bezoek de prachtige ruïnestad Hampi
Tweede overnachting in Hospet

Na het ontbijt verkennen we Hospet en Hampi voor de hele dag. We beginnen met een bezoek aan het UNESCO-werelderfgoed - Hampi, gelegen in de deelstaat Karnataka, tussen de ruïnes van Vijaynagar, een middeleeuwse stad gevormd aan de oevers van de rivier de Tungabhadra. Hierna bezoekt u de Vittala-tempel, waar u een enorme strijdwagen vindt die in steen uitgehouwen is in zijn complex. De zalen staan ​​bekend om hun prachtige pilaren met ingewikkelde gravures, daarnaast zijn er een reeks muzikale pilaren die trillen wanneer ze worden aangeraakt. Loop over het pad dat naar Riverside Ruins leidt en dat verbindt met de oude Hampi Bazaar en de Vittala-tempel. Hier vindt u tal van heiligdommen, ruïnes van oude architectuur en overal uitgehouwen artefacten. Hierna bezoeken we de Virupaksha-tempel uit de 7e eeuw. Deze oudste actieve tempels in India bestaan ​​uit Gods heiligdom in zijn complex. Hierna ga je verder naar de versterkte Royal Enclosure. Dit gebied heeft talrijke paleisbases, aquatische structuren en ondergrondse tempels. Ga dan in de richting van de Hemakuta-heuveltempels die op een rotsachtige heuveltop staan. Hierna zie je het gigantische standbeeld van God Ganesha genaamd Kadalekalu Ganesha. Er is nog een gigantisch standbeeldvan Lord Ganesha dat bekendstaat als Sasivekalu Ganesha. Daarna bezoek aan de tempel gewijd aan Heer Krishna bestaande uit heiligdommen van godinnen en de strijdwagen samen met de marktstraat en een tempeltank in zijn complex. Ga dan naar de meest populaire iconen van Hampi - Lakshmi Narasimha (mens-leeuwgod) bezoeken. Eindelijk bezoeken we het bad van de Koningin (een grote veranda tegenover een zwembad omgeven door balkons) dat lijkt op een overdekt watercomplex. Hierna keren we terug naar uw hotel. Geniet van een comfortabele overnachting in uw hotel.

DAG
05

Hospet - Hassan (350 km)

IN_AL_Belur (Chenna Keshava tempel)
Transfer naar Hassan
Bezoek aan Belur, de eerste hoofdstad van het Hoysala Rijk
Bezoek Halebidu, de koninklijke hoofdstad van het Hoysala Rijk
Overnachting in Hassan

Na een vroeg ontbijt rijdt u naar het zuidelijk gelegen Hassan. In de middag gaat u op excursie naar het nabij gelegen Belur, de eerste hoofdstad van het Hoysala Rijk. Een hoogtepunt is de Chenna Keshava tempel uit de 12e eeuw. Het is een prachtig voorbeeld van Hoysala kunst met diverse sierdetails en fijn houtsnijwerk op de zuilen en panelen.
Hierna gaat u naar Halebidu, de koninklijke hoofdstad van het Hoysala Rijk in de 12e eeuw. Het is de thuisbasis van de Hoysaleswara en Kedareswara tempels; meesterwerken van Hindoe-kunst.

DAG
06

Hassan - Mysore (120 km)

IN_AL_Mysore2
Route naar Mysore
Onderweg bezoek aan Jain Sage Gomateswara, het belangrijkste bedevaartsoorden in het Jainisme
Bezoek Zomerpaleis en de Vrindawan tuinen
Overnachting Mysore

Vandaag reist u naar Mysore. Onderweg bezoekt u in de stad Shravana Belgola het 17 meter hoge standbeeld van Jain Sage Gomateswara (Lord Bahubali). Het is één van de belangrijkste bedevaartsoorden in het Jainisme, een oude Indiase religie. Na aankomst in Mysore gaat u eerst naar uw hotel om u op te frissen. Later in de middag bezoekt u het zomerpaleis en de Vrindawan tuinen.

DAG
07

Mysore - Chennai (470 km)

IN_AL_Mysore3 (Nandi Bull)
Bezoek de Chamundeshwari Tempel met panoramisch uitzicht over Mysore
Vertrek uit Mysore per trein
Transfer naar uw hotel in Chennai
Eerste overnachting Chennai

In de ochtend brengt u een bezoek aan Chamundi Hill, circa 10 kilometer buiten de stad. U gaat er een kijkje nemen bij de Chamundeshwari Tempel waar u een panoramisch uitzicht heeft op Mysore. Vanzelfsprekend wordt ook de Nandi Bull niet overgeslagen. Deze stier is uit één rotsblok gehouwen en is ook op Chamundi Hill te bewonderen. Later in de middag wordt u naar het treinstation gebracht en stapt u in de express trein naar Chennai. In de avond komt u aan in Chennai en wordt u opgewacht door uw auto met chauffeur voor de transfer naar uw hotel.

Goed om te weten

De trein van Mysore naar Chennai rijdt niet op de woensdag. Wanneer deze treinrit in uw reis op de woensdag valt, zult u naar Bangalore gebracht worden. Vanaf hier vertrekt u om ca. 14.25 uur met de trein naar Chennai. U zult om ca. 20.00 uur aankomen in Chennai.

DAG
08

Chennai - Kanchipuram - Mahabalipuram (130 km)

IN_AL_Kanchiparum
Uitgebreide stadstour Chennai
Route naar Kanchipuram
Bezoek prachtige tempels in Kanchipuram
Eerste overnachting in Mahablipuram

Na het ontbijt bekijkt u de hoogtepunten van de stad, u bezoekt er o.a. de beroemde National Art Gallery (gesloten op vrijdag), het prachtige Fort St. George en de St Mary's Church. Ook een bezoek aan de San Thome kathedraal en de Mylapore Shiva tempel staan op het programma. Dan rijden we naar Mahabalipuram, onderweg bezoeken we de prachtige tempels in Kanchipuram, niet voor niets ook wel de Gouden Stad van de Duizend Tempels genoemd. In het oog springen de Varadharaja Perumal Tempel, de Kamakshi Amman Tempel, de Vaikuntha Perumal Tempel en de Kailashanathar Tempel. Deze kleine stad is tevens bekend van het weven van zijden sari's. Meer dan 5000 gezinnen zijn betrokken bij deze bloeiende industrie. In de middag komt u aan in Mahablipuram, waar u naar uw hotel wordt gebracht.

DAG
09

Mahabalipuram

IN_AL_Mahabalipuram-Shore temple
Uitgebreid bezoek aan de fascinerende Shore Tempel
Middag ter vrije besteding
Tweede overnachting in Mahablipuram

Mahabalipuram ligt aan de Coromandel kust, aan de Golf van Bengalen, het is een elegante plek met een zeehaven uit de 7e en 10e eeuw, uit de tijd van de Pallava dynastie. In de ochtend bezoekt u de Shore tempel, de middag is ter vrije besteding. Een uitgelezen moment om bijvoorbeeld te genieten van het heerlijke strand.

DAG
10

Mahabalipuram - Pondichery (138 km)

IN_AL_Pondicherry - Sri Aurobindo Ashram
Prachtige route naar Pondichery
Bezoek aan één van de rijkste Ashram’s van India
Overnachting in Pondichery

Na het ontbijt vertrekt u naar Pondichery, een rit van ca. 3,5 uur. Na aankomst gaat u naar uw hotel. In de middag bezoekt u de Sri Aurobindo Ashram aan de Rue de la Marine. Het is één van de meest bekende en rijkste ashrams in India met volgelingen uit de hele wereld die op zoek zijn naar spirituele verlossing.

DAG
11

Pondicherry - Chidambaram - Thanjavur (177 km)

IN_AL_Thanjavur3 (Tanjora schilderij)
Vertrek Pondichery
Bezoek één van de oudste en meest gevierde heiligdommen van India, Chidambaram
Bezoek aan de Brihadeeswara Tempel
Eerste overnachting Thanjavur

In de ochtend rijdt u naar Chidambaram, één van de oudste en meest gevierde heiligdommen in India en van grote religieuze, historische en culturele betekenis. Na aankomst in Thanjavur bezoekt u de beroemde Brihadeeswara Tempel - de belangrijkste onder de Chola tempels. De stad staat ook bekend om het Tanjore schilderen, een unieke schilderstijl!

DAG
12

Thanjavur - Trichy - Thanjavur (108 km)

IN_AL_Thanjavur2 (brihadees temple)
Volle dag excursie naar Trichy, met citadel Rockfort
Tweede overnachting Thanjavur

Vandaag gaat u op een dagexcursie naar Trichy. U bezoekt er de prachtige citadel Rockfort. Het herbergt vele architectonische hoogstandjes zoals de Thayumanavar Tempel, de Ganesha Tempel en de Shiva tempel. Het is ook de moeite waard om een kijkje te gaan nemen bij de Teppakulam Tank, de Ranganathaswamy Tempel en de Nadirshah Moskee. Aan het eind van de middag keert u weer terug naar uw hotel in Thanjavur.

DAG
13

Thanjavur - Madurai (120 km)

in_al_madurai.jpg
Route naar Madurai
Bezoek Meenakshi Tempel bij daglicht
Rest van de dag ter vrije besteding
Bijwonen van een Aarati ceremonie bij de Meenakshi Tempel
Eerste overnachting Madurai

Na het ontbijt staat uw auto met privé chauffeur weer klaar om u naar Madurai te rijden, de heilige stad. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht en kunt u zich even opfrissen. We bezoeken de Meenakshi tempel met prachtige, kleurrijk gebeeldhouwde torens. Let ook eens op de mooie plafonds in deze tempels. Het is een enorme Hindu Tempel toegewijd aan Lord Shiva en de Godin Parvati. De torens steken fier boven de daken uit, ze zijn gedecoreerd met honderden beelden van Goden in uiteenlopende kleuren. Na dit bezoek heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. In de avond keren we terug naar de Meenakshi tempel om de Aarati ceremonies (gebeden) bij te wonen. U zult onder de indruk zijn van deze fascinerende gebeurtenis die vol overgave wordt uitgevoerd!

DAG
14

Madurai – Periyar Nationaal Park (160 km)

IN_AL_Periyar Nationaal Park3 (olifanten)
Bezoek aan het beroemde ‘wildlife’ heiligdom van Zuid-India; Periyar Nationaal Park
Boot safari in de avond
Overnachting Periyar Nationaal Park

U vervolgt uw reis naar Thekkady, nabij het beroemde ‘wildlife’ heiligdom van Zuid-India: Periyar Nationaal Park. Het park is de thuisbasis van wilde olifanten, wilde zwijnen, herten en nog veel, veel meer. In de avond gaat u naar het meer om per boot naar wilde dieren te kijken.

DAG
15

Periyar Nationaal Park

in_al_periyar nationaal park.jpg
Volledige dagexcursie Periyar Nationaal Park
Wandeling door het park, inclusief bezoek aan de lokale markt
Overnachting Periyar Nationaal Park

Vandaag gaat u op ontdekkingstocht door het park. Het reservaat is een van de belangrijkste van India. Het hoogste punt van het park ligt op ruim 2000 meter. Hiervandaan heeft u een prachtig uitzicht over de natuur! Per boot gaat u het park in om verbazingwekkende dieren en planten te zien. Hierna wandelt u over een plantage waar exotische gewassen groeien. Onderweg naar het hotel komt u langs een lokale markt waar u op het gemak rond kunt wandelen en te genieten van de geuren, kleuren, smaken en geluiden.

DAG
16

Periyar - Cochin (195 km)

IN_AL_Cochin
Transfer naar Cochin
Uitgebreide stadstour Cochin
Eerste overnachting Cochin

Na het ontbijt rijdt u naar Cochin. In de middag maakt u er een stadsrondrit. U bezoekt o.a. Fort Cochin en de Joodse Synagoge die werd gebouwd in 1568. Deze beschikt over Grote Rollen van het Oude Testament en koperen platen waarop de privileges beschreven staan die de Joden door de heersers van Cochin waren toegekend. De vloer van de synagoge is geplaveid met prachtige Chinese hand beschilderde tegels. U brengt ook een bezoek aan het Nederlandse Paleis dat werd gebouwd door de Portugezen en aangeboden aan de Cochin Raja in 1555. U kunt hier de 17de-eeuwse muurschilderingen met scènes uit het Indiase epos Ramayana bewonderen. U sluit de stadsexcursie af in de St Francis Kerk. Deze kerk wordt beschouwd als de eerste kerk die door Europeanen in India is gebouwd. Vasco da Gama was oorspronkelijk hier begraven.

DAG
17

Cochin - Alleppy (Houseboat)

in_al_alleppy.jpg
Prachtige route naar Alleppy
Boottocht per houseboat door de backwaters van Kerala
Traditionele Kerala gerechten worden geserveerd
Overnachting op een eigen traditionele houseboat

Vandaag reist u naar Alleppy, ook wel het "Venetië van het oosten" genoemd vanwege de grachten en kanalen. Hier stapt u aan boord van een houseboat. Houseboats, of kettuvallom, zijn boten die vroeger voor de handel werden gebruikt. Bij het ochtendgloren vervoerden ze goederen uit het geïsoleerde binnenland naar de steden. Tegenwoordig zijn ze omgebouwd tot sfeervolle accommodaties. Een tocht op een houseboat is een fantastische manier om de fascinerende schoonheid van het achterland te ontdekken en een glimp van de adembenemende rijstvelden op te vangen. Vanzelfsprekend wordt aangelegd bij kleine marktjes en kleurrijke gehuchtjes om te genieten van het lokale dorpsleven. De boot is doorgaans gemaakt van lokale en milieuvriendelijke bamboe stokken, touwen kokos, bamboe matten en kokos tapijten. Ze beschikken over verzorgd ingerichte hutten en zijn voorzien van een professionele bemanning die u door de prachtige backwaters van Kerala vaart. Het personeel zorgt tevens voor traditionele Kerala gerechten, die u tijdens de boottocht worden geserveerd.
U zult een geweldige dag beleven aan boord. Vanzelfsprekend brengt u ook de nacht door op de houseboat.

Goed om te weten

Er zijn verschillende Housboats beschikbaar met één of meerder hutten allen voorzien van een eigen badkamer en toilet. Afhankelijk van de beschikbaarheid heeft u tijdens uw reis een eigen Houseboat of deelt u deze met andere reizigers.

DAG
18

House Boat - Kovalam

IN_AL_Kovalam2
Aankomst met uw houseboat
Route naar Kovalam
Heerlijke verblijf aan de kust
Eerste overnachting in een strandhotel in Kovalam

Na het ontbijt verlaat u de houseboat en reist u naar Kovalam aan de kust. U verblijft hier in een fijn vakantiehotel! Deze kustlijn is internationaal bekend. In de baai liggen 3 stranden aaneengeschakeld. U zult er genieten van de prachtige baai en een ontspannen vakantiegevoel.

DAG
19

Kovalam - Cape Camorin - Kovalam (150 km)

IN_AL_Cape Comorin
Vrije ochtend
Middag bezoek aan naar Cape Camorin
Bezoek aan de Amman Tempel, een belangrijk pelgrimsoord voor de Indiërs.
Prachtige zonsondergang!
Tweede overnachting in uw strandhotel in Kovalam

In de ochtend heeft u gelegenheid lekker te wandelen langs de prachtig stranden van Kovalam. In de loop van de middag staat uw auto met privé chauffeur weer voor u klaar om u naar Cape Camorin te brengen, het meest zuidelijke puntje van het Indiase vasteland. Hier ziet u de Vivekananda Rots, die voor de kust ligt en waar Swami Vivekananda in 1892 mediteerde alvorens aan land te gaan en de Amman Tempel, schitterend gelegen aan de kust en een belangrijk pelgrimsoord voor de Indiërs. Op deze bijzondere plek in Zuid India ontmoeten drie zeeën elkaar: de Golf van Bengalen, de Indische Oceaan en de Arabische Zee en u kunt zich voorstellen dat de zonsondergang er schitterend is! Aan het begin van de avond bent u weer terug in uw hotel in Kovalam.

DAG
20

Kovalam

in_al_kovalam.jpg
Heerlijke vrije dag in Kovalam
Transfer naar de luchthaven van Trivandrum

Vandaag heeft u nog een heerlijke vrije dag om te genieten van de stranden van Kovalam. In de loop van de avond heeft u een transfer en vertrekt u naar de luchthaven van Trivandrum.

Goed om te weten

Indien uw terugvlucht naar Amsterdam met Emirates valt op donderdag t/m zondag dan wordt u morgenvroeg in de ochtend opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven van Trivandrum. Valt uw terugvlucht naar Amsterdam tussen maandag t/m woensdag dan vertrekt u wel op de loop van de avond naar de luchthaven van Trivandrum. U dient rekening te houden met een lange stop van 8 uur in Dubai.

DAG
21

Kovalam - Trivandrum - Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Vlucht naar Amsterdam
Aankomst in Amsterdam

Na middernacht vertrekt uw internationale vlucht naar Europa waar u dezelfde dag aankomt.
Einde van een fantastische reis door het zuiden van India!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
5 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Extra's
0 optie
Open+

Wat onze reizigers vinden

28-07-2016

'Een prima reis, die werkelijk tot in de puntjes is georganiseerd. We hebben werkelijk nooit ook maar twee minuten op de taxi of de gids hoeven wachten. De hotels waren van een prima niveau. De auto was ruim en had een prima AC. De chauffeurs en d ...

Meer info >

D.Wand, Kerkrade

21 dagen Zuid-India Compleet: altijd de beste prijs

Vervoersopties ter plaatse

Auto met chauffeur en Engelssprekende stadsgidsen

Deze rondreis wordt uitgevoerd met een chauffeur die gedurende de reisdagen ervoor zal zorgen dat u veilig door het land reist. Tevens zal u worden bijgestaan door stadsgidsen die tijdens de bezoeken, excursies en stadswandelingen u zullen begeleiden. Deze stadsgidsen kennen hun stad als geen ander en zullen u veel informatie geven. Wij zorgen er altijd voor dat de auto/minibus is afgesteld op de grootte van uw gezelschap, zodat het comfortabel reizen is.

Middenklasse én Superiorklasse

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij tijdens deze privéreis gebruiken. Deze reis kan zowel in goede Middenklasse als Superiorklasse hotels worden geboekt. Bij de naam van het hotel wordt de categorie vermeld, zodat u inzicht krijgt in wat voor soort hotels u tijdens uw rondreis kunt verwachten. De hotels die wij publiceren zijn voorbeeldhotels. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat u in andere hotels verblijft. Uiteraard zijn deze hotels van gelijkwaardige kwaliteit. De hotels worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Middenklasse
Superiorklasse
Bangalore
Museum Inn
Driesterren
 • Voorzijde Museum Inn
 • Kamer Museum Inn
 • Kamer Museum Inn
 • Lobby Museum Inn
Het Museum Inn is een fijn hotel aan Museum Road, hart van het zaken- en uitgaanscentrum van Bangalore. U zult ervaren dat het hotel een perfecte combinatie van comfort en prijs biedt, een fijn adres in Bangalore! Het hotel is voorzien van een receptie met lobby, restaurant met Aziatisch specialiteiten, bar, roomservice, internetfaciliteiten en wasservice. De 40 kamers in het Museum Inn zijn netjes en verzorgd ingericht met airco, minibar, telefoon, sat-TV, koffie- en theefaciliteiten en badkamer met bad of douche.
Meer info >
Bangalore
Regallis Hotel Bangalore
Viersterren
 • in_ac_regaliska.jpg
 • in_ac_regalisre1.jpg
 • in_ac_regalisba.jpg
 • in_ac_regalisre.jpg
 • in_ac_regaliska1.jpg
In het hart van Bangalore is het Regallis Hotel gevestigd. Het is een modern hotel en is een prima uitgangspunt voor uw verblijf in Bangalore. Het hotel beschikt over een receptie, 2 restaurant, bar en WiFi tegen betaling. De kamers zijn voorzien van airco, minibar, telefoon, TV en badkamer met douche en/of bad en toilet.
Meer info >
Hospet
Malligi
Driesterren
 • Kamer Malligi
 • Restaurant Malligi
 • Spa Malligi
 • Zwembad Malligi
 • Lobby Malligi
 • Voorzijde Malligi
Het Malligi is een van de weinige hotels op steenworp afstand van de Wereld Erfgoed bezienswaardigheid Hampi en welke voldoet aan de wensen van de internationale bezoeker. Het hotel is gebouwd op een oppervlakte van 5 hectare in het hart van Hospet. In de directe omgeving van het hotel treft u diverse restaurantjes en winkeltjes aan. Het hotel is voorzien van een receptie met lobby, restaurant, bar, internetfaciliteiten, zwembad met zonneterras met ligstoelen en een spa met een uitgebreide keuze aan behandelingen en massages. De kamers zijn netjes ingericht met airco, koelkastje, telefoon, sat-TV, kluisje en badkamer met bad of douche en föhn. Heerlijk hotel om na een dag sightseeing te ontspannen aan de rand van het zwembad of te genieten in het fijne restaurant.
Meer info >
Hospet
Royal Orchid Kireeti
Viersterren
 • in_ac_royalkireeti_ex.jpg
 • in_ac_royalkireeti_zw.jpg
 • in_ac_royalkireeti_ex (2).jpg
 • in_ac_royalkireeti_ka (2).jpg
Het Royal Orchid Central Kireeti ligt in Hospet, op 12 km van Hampi dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het biedt een spa, een buitenzwembad en 4 eetgelegenheden. Het Royal Orchid Central Kireeti ligt op 1 km van het treinstation. De Vithala Tempel, die tevens op de werelderfgoedlijst staat, ligt 2 km ten oosten van Hampi Bazaar. Elke kamer is uitgerust met een flatscreen-tv, een minibar en koffie- en theefaciliteiten. Alle kamers hebben een eigen badkamer met toiletartikelen. Het restaurant op het dakterras, Twilight, serveert authentieke gerechten uit de Indiase keuken. Voor internationale menu's kunt u terecht in het Echo Restaurant. Drankjes worden geserveerd in de Mix Lounge Bar en bij de bar aan het zwembad.
Meer info >
Hassan
Southern Star Hassan
Driesterren
 • in_ac_has_southernstarka_new.jpg
 • Buitenzijde Southern Star
 • in_ac_has_southernstarre_new.jpg
 • in_ac_has_southernstarba_new.jpg
Hotel Southern Star ligt verstopt in een rustige omgeving in Hassan, het biedt een persoonlijke service en fijne faciliteiten. Het hotel is voorzien van een receptie met lounge, restaurant, bar, roomservice, internetfaciliteiten, winkeltje, eenvoudige fitnessruimte, Ayurvedic massages en een wasservice. De kamers zijn verzorgd ingericht met airco, telefoon, TV, kluisje en badkamer met bad of douche. De plaats Hassan is gelegen tussen Bangalore and Mangalore, een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de Tempel van Halebid en Belur.
Meer info >
Hassan
Hoysala Village
Drieenhalve ster
 • in_ac_hoysala_ex.jpg
 • in_ac_hoysala_ka (2).jpg
 • in_ac_hoysala_zw.jpg
 • in_ac_hoysala_ex (3).jpg
 • in_ac_hoysala_re.jpg
 • in_ac_hoysala_ex (2).jpg
Het sfeervolle Hoysala Village Resort ligt in een mooie groene omgeving op het platteland van Karnataka. De ruime, kleurrijke en comfortabele kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, badkamer met douche. Ook kunt u heerlijk buiten zitten. Het hotel heeft ook een zwembad met ligbedden in een groene omgeving en een restaurant waar u kunt kiezen uit het buffet of een menu a la carte.
Meer info >
Mysore
The Viceroy
Driesterren
 • Kamer Viceroy
 • Kamer Viceroy
 • Voorzijde Viceroy
The Viceroy biedt u een prettig verblijf in het bijzondere Mysore, u zult er genieten van de traditionele Zuid-Indiase gastvrijheid en de fijne voorzieningen in het hotel. Het hotel is centraal gelegen in Mysore, niet ver van het Paleis van Mysore, de Jayachamarajendra Art Gallery en de Zoo. Het Viceroy beschikt over een receptie met kluisjes, lounge, restaurant met lokale en internationale gerechten, Roof Top garden restaurant met prachtig uitzicht, bar, roomservice, internetfaciliteiten en wasservice. De kamers zijn netjes ingericht met airco, minibar, telefoon, sat-TV en badkamer met bad of douche.
Meer info >
Mysore
Southern Star Mysore
Viersterren
 • in_ac_regaalis_ex.jpeg
 • in_ac_regaalis_ka.jpeg
 • in_ac_regaalis_zw.jpeg
 • in_ac_regaalis_ex (2).jpeg
 • in_ac_regaalis_ka (2).jpeg
Hotel Southern Star is omgeven door palmbomen en biedt een buitenzwembad, fitness faciliteiten en elegante kamers met houten kamers en neutrale kleuren. De kamers beschikken over airconditioning, televisie, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met haardroger, Het hotel ligt op 500 meter van de historische Somnathpur Keshava Tempel. U kunt genieten van lokale currys in het Charcoals Restaurant en lichte snacks kunt u krijgen bij The Pastry Shop and de Lobby Bar.
Meer info >
Chennai
Vestin Park
Driesterren
 • Overzicht Vestin Park
 • Kamer Vestin Park
 • Lounge Vestin Park
 • Restaurant Vestin Park
Het Vestin Park is een fijn hotel waar u zich thuis zult voelen. Na een lange reis vanuit Europa of een mooie ontdekkingstocht door de stad kunt u hier lekker bijkomen in het comfort dat bij een toeristenklasse hotel past. Het hotel is voorzien van een receptie, lobby, restaurant met internationale en lokale gerechten, bar, internetfaciliteiten, en wasservice. De 60 kamers netjes ingericht met airco, minibar, tv, kluisje, koffie-/theefaciliteiten, badkamer met bad of douche. Het centrum van Chennai, het vroegere Madras ligt op circa 3 kilometer afstand en is met de taxi of het openbaar vervoer goed te bereiken.
Meer info >
Chennai
Pride hotel
Drieenhalve ster
 • Pride Hotel
 • Pride Hotel
 • Pride Hotel
 • Pride Hotel
 • Pride Hotel
 • Pride Hotel
 • Pride Hotel
 • Pride Hotel
Het Pride Hotel is in 2012 gerenoveerd en ligt op ongeveer 7 kilometer van het stadscentrum. Het hotel is een ideale uitvalsbasis om Chennai te ontdekken. Het hotel is gelegen in een fijne omgeving met in de nabijheid de Thousand Lights Moskee en het Nageswara Park. Vanaf de luchthaven bent u in ongeveer 60 minuten bij het hotel. Verder beschikt het hotel over een receptie, zwembad, bar en 2 restaurants, Cafe Treat voor Internationale gerechten en het Indiaas restaurant Puran da Ddhaba. Er is een health club aanwezig met spa, massage en beauty centrum. Het hotel beschikt over 115 luxe kamers, ingericht met airco, TV, koffie- en theefaciliteiten, kluisje en een badkamer met bad of douche.
Meer info >
Mahabalipuram
Sea Breeze
Driesterren
 • Zwembad Seabreeze
 • Tuin Seabreeze
 • Kamer 2 Seabreeze
 • Kamer Seabreeze
 • Uitzicht Seabreeze
 • Zwembad 2 Seabreeze
Sea Breeze Hotel is een perfecte traktatie tijdens uw rondreis, de accommodatie is ruim opgezet met een heerlijke tuin waar u heerlijk kunt ontspannen na een dag stadsbezoek!Gelegen aan het zandstrand van Pallava Kingsbeach, aan de baai van Bengalen.Het hotel beschikt over een receptie met zitjes, kluisjes, restaurant, bar, room service, in de tuin een zwembad met zonneterras met ligbedden, internetfaciliteiten en wasservice.De kamers zijn vol met traditionele, klassieke elementen, voorzien van airco, telefoon, sat-TV en badkamer met bad of douche.
Meer info >
Mahabalipuram
Ideal Beach Resort
Driesterren
 • deal Beach Resort ***deluxe
 • deal Beach Resort ***deluxe
 • deal Beach Resort ***deluxe
 • deal Beach Resort ***deluxe
 • deal Beach Resort ***deluxe
 • deal Beach Resort ***deluxe
 • deal Beach Resort ***deluxe
 • deal Beach Resort ***deluxe
 • deal Beach Resort ***deluxe
Een sfeervol resort gelegen aan de prachtige Coromandel kust. Het luxe Ideal Beach Resort is van alle gemakken voorzien en biedt u een heerlijk ontspannen en aangenaam verblijf aan het mooie zandstrand. Het is rustig gelegen en op slechts 3 kilometer van Mahabalipuram. In de omgeving zijn diverse attracties, zoals het Covelong Strand, het Vedenthangal Vogelpark en de Muttukadu Boating Club. Het Ideal Beach Resort beschikt over een receptie, bar, restaurant met terras, roomservice, fitnessruimte, Ayurvedic Massage & Spa, zwembad, tennisbaan, kluisjes, winkeltjes, tourdesk en een wasservice. Het hotel beschikt over 44 kamers, alle voorzien van airco, minibar, TV, koffie- en theefaciliteiten, kluisje en een badkamer met bad. Er zijn zowel kamers met tuin- als zwembadzicht.
Meer info >
Pondichery
Accord Puducherry
Driesterren
 • in_ac_accordpuducherry_ex2.jpg
 • in_ac_accordpuducherry_zw.jpg
 • in_ac_accordpuducherry_ex.jpg
 • in_ac_accordpuducherry_ka.jpg
 • in_ac_accordpuducherry_lob.jpg
Het elegante Accord Puducherry biedt u een heerlijk verblijf in de historische stad Puducherry. De accommodatie is voorzien van een 24-uursreceptie met bagageopslag, excursiebalie, wasservice en roomservice. In het 24-uurs-Season Café wordt een selectie van Indiase, Europese en Chinese gerechten geserveerd. Bij de Zodiac Bar worden diverse drankjes geschonken. Legumes - Celebrating Vegetarianism is een conceptrestaurant, dat uitsluitend vegetarische lekkernijen serveert. De moderne kamers van het hotel zijn uitgerust met airco, TV, minibar en een kluisje en een badkamer met bad en/of douche en een föhn. Er zijn kamers met gratis WiFi.Meer info >
Pondichery
Du Parc Hotel
Driesterren
 • in_ac_duparc_ex4.jpg
 • in_ac_duparc_ex3.jpg
 • in_ac_duparc_ex.jpg
 • in_ac_duparc_ex2.jpg
 • in_ac_duparc_ter.jpg
 • in_ac_duparc_lou.jpg
 • in_ac_duparc_ka2.jpg
Dit hotel in Pondicherry ligt vlak bij Raj Niwas en het Sri Aurobindo Ashram. Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie, lobby met gratis kranten, 2 restaurants, koffiebar/café, stomerij/wasserijservice en er is gratis WiFi in gemeenschappelijke ruimtes. De 10 nette kamers beschikken elk over gratis WiFi, TV, luxe beddengoed, roomservice en een minibar.
Meer info >
Thanjavur
Ideal River View
Driesterren
 • Ideal River View
 • Ideal River View
 • Ideal River View
 • Ideal River View
 • Ideal River View
 • Ideal River View
 • Ideal River View
 • Ideal River View
Ideal River View Resort is gelegen in Thanjavur aan de oevers van de rivier de Vennar. Het hotel is de ideale uitvalbasis als u heerlijk wilt ontspannen en houdt van een beetje privacy. Het hotel ligt in een mooi gebied met semi-jungle en rijstvelden. Het centrum van Tanjore ligt op ongeveer 8 kilometer. Het Ideal River View beschikt over een receptie, kluisjes, restaurant, bar, zwembad, tafeltennis, tennis, wasservice en een bibliotheek. De mooie kamers zijn voorzien van airco, TV, koffie- en theefaciliteiten, minibar, WiFi (tegen betaling), badkamer met douche en föhn. Daarnaast beschikken de kamers over een privé-balkon.
Meer info >
Thanjavur
Ideal River View
Driesterren
 • Ideal River View
 • Ideal River View
 • Ideal River View
 • Ideal River View
 • Ideal River View
 • Ideal River View
 • Ideal River View
 • Ideal River View
Ideal River View Resort is gelegen in Thanjavur aan de oevers van de rivier de Vennar. Het hotel is de ideale uitvalbasis als u heerlijk wilt ontspannen en houdt van een beetje privacy. Het hotel ligt in een mooi gebied met semi-jungle en rijstvelden. Het centrum van Tanjore ligt op ongeveer 8 kilometer. Het Ideal River View beschikt over een receptie, kluisjes, restaurant, bar, zwembad, tafeltennis, tennis, wasservice en een bibliotheek. De mooie kamers zijn voorzien van airco, TV, koffie- en theefaciliteiten, minibar, WiFi (tegen betaling), badkamer met douche en föhn. Daarnaast beschikken de kamers over een privé-balkon.
Meer info >
Madurai
Germanus
Driesterren
 • Overzicht Germanus
 • Lounge Germanus
 • Kamer 3 Germanus
 • Kamer 2 Germanus
 • Kamer Germanus
 • Bar Germanus
Hotel Germanus is uw thuis ver weg van uw eigen woning. Het hotel is vernoemd naar een beroemde dynastie en het personeel doet er alles aan om u van een koninklijke behandeling te verzekeren! Het hotel is centraal gelegen in Madurai, in de directe omgeving treft u eetgelegenheden en winkeltjes aan. Verder beschikt het hotel over een receptie met lobby, restaurant met internationale keuken, rooftop restaurant met een fantastisch uitzicht over de stad, roomservice, bar, internetfaciliteiten, fitnessruimte en wasservice. De 85 kamers zijn netjes en verzorgd ingericht met airco, telefoon, sat-TV, kluisje en badkamer met bad of douche.
Meer info >
Madurai
Gateway hotel
Drieenhalve ster
 • in_ac_gateway_ex.jpg
 • in_ac_gateway_ka3.jpg
 • in_ac_gateway_re.jpg
 • in_ac_gateway_zw.jpg
Dit hotel is perfect als u het stadsleven van Madurai wilt ontvluchten. Het is een heerlijk hotel als u wilt ontspannen en genieten van het mooie uitzicht op de Temple City en de Kodai heuvels. Het hotel ligt in het midden van 62 hectare aan rustige, aangelegde tuinen. Op 15 minuten rijafstand bent u in het centrum van Madurai en op rijafstand vindt u ook de Meenakshi Amman Temple en het Thirumalai Nayak Palace. Het Gateway hotel beschikt over een receptie, spa, buitenzwembad en een wasservice. De prettige kamers zijn voorzien van airco, tv, kluisje en badkamer met douche. Daarnaast is er ook Wifi aanwezig (tegen betaling). Het hotel heeft een eigen restaurant, Vista, waar lokale en internationale gerechten worden geserveerd. In de lounge bar kunt u gezellig een potje biljart spelen en gezellig een drankje drinken.
Meer info >
Periyar
Silver Crest
Tweëenhalve ster
 • Zwembad Silver crest
 • Overzicht Silver crest
 • Kamer Silver crest
 • Overzicht 2 Silver crest
Geniet in deze rustige omgeving van het fijne Silver Crest hotel, de accommodatie is uniek gelegen op 2800 meter boven de zeespiegel. Het Silver Crest is de toegangspoort tot bekendste park van zuidelijk India: Periyar Nationaal Park. De ingang van het reservaat ligt op circa 3 kilometer afstand. Het is schitterend gelegen in de adembenemende natuur, het gebouw is opgetrokken in de traditionele Kerala stijl (Nalukettu). De accommodatie beschikt over een receptie met zitjes, restaurant, bar, zwembad met zonneterras en wasservice. De 30 kamers zijn netjes ingericht in traditionele stijl, voorzien van airco, telefoon, TV en badkamer met bad of douche.
Meer info >
Periyar
Shalimar Spice Garden
Viersterren
 • Shalimar Spice Garden
 • Shalimar Spice Garden
 • Shalimar Spice Garden
 • Shalimar Spice Garden
 • Shalimar Spice Garden
 • Shalimar Spice Garden
 • Shalimar Spice Garden
 • Shalimar Spice Garden
 • Shalimar Spice Garden
Dit prachtige hotel ligt midden in de koele bergen van Thekkady en is omgeven door groene specerijenplantages. Het vriendelijke personeel, de mooie locatie en de goede faciliteiten zorgen voor een ontspannen verblijf in deze schitterende omgeving. Shalimar Spice Garden beschikt over 2 restaurants, buitenzwembad, wellnesscentrum, roomservice, kinderopvang, wasservice, bibliotheek. Er is gratis WiFi aanwezig in het gehele hotel. De comfortabele kamers beschikken over airco, minibar, koffie-en theefaciliteiten en over een badkamer met douche en haardroger.
Meer info >
Cochin
Grand Hotel
Viersterren
 • Buitenkant Grand Hotel
 • Kamer Grand Hotel
 • Receptie Grand Hotel
 • Bar Grand Hotel
 • Buitenkant Grand Hotel
Grand hotel combineert de traditionele charme met de hedendaagse wensen van de reizigers, de eeuwenoude voorliefde voor gastvrijheid weerklinkt nog steeds in de persoonlijke service die de medewerkers u bieden! Het hotel is gunstig gelegen aan de MG Road in Cochin, in de directe omgeving treft u diverse eetgelegenheden en winkeltjes aan. De accommodatie ligt op slechts vijf minuten afstand van het trein-en busstation. Verder beschikt het hotel over een receptie met lobby, restaurant met o.a. Kerala specialiteiten, bar, roomservice, internetfaciliteiten en wasservice. De kamers zijn voorzien van airco, telefoon, sat-TV en badkamer met bad of douche.
Meer info >
Cochin
Hotel Malabar House
Viersterren
 • in_ac_malabar_re.jpg
 • in_ac_malabar_ex (2).jpg
 • in_ac_malabar_ka.jpg
 • in_ac_malabar_ex.jpg
Deze accommodatie ligt op 3 minuten lopen van het strand. The Malabar House biedt smaakvol ingerichte kamers in het historische hart van Kochi en beschikt over een buitenzwembad met tropisch uitzicht. Het heeft een spa en een restaurant waar een ontbijtbuffet wordt geserveerd. Het Malabar House is gelegen op slechts 3 km van de antiekmarkt in de joodse wijk. Het bevindt zich tegenover de oudste kerk van India, de prachtige Sint-Franciscuskerk. Het ligt op 45 km van de luchthaven Cochin en op 1 uur rijden van het Vembanadmeer. De individueel ingerichte kamers zijn voorzien van airconditioning, Indiase kunst en aangename pastelkleuren. Elke kamer heeft een eigen balkon, een flatscreen-tv met kabelzenders, een minibar en een thee-/koffiezetapparaat. Het stijlvolle restaurant Malabar Junction heeft een plafond met houten balken en serveert westerse en lokale gerechten.
Meer info >
Alleppey
Houseboat
Tweëenhalve ster
 • IN_AL_Kerala_HouseBoat_108288002
 • IN_AL_Alleppy-houseboat
 • Kamer Houseboat
 • Back Water 3
 • Back Water 6
Houseboats of kettuvallom zijn boten die vroeger werden gebruikt voor het vervoer van goederen via de delta van uit het geïsoleerde binnenland naar de steden. Tegenwoordig zijn ze omgebouwd tot sfeervolle accommodaties, welke bij NRV voor zowel de toeristenklasse als superiorklasse worden gebruikt. Een tocht op een houseboat is een fantastische manier om de fascinerende schoonheid van het achterland te ontdekken en een glimp van de adembenemende rijstvelden op te vangen. Vanzelfsprekend wordt aangelegd bij kleine marktjes en kleurrijke gehuchtjes om te genieten van het lokale dorpsleven. De boot is doorgaans gemaakt van lokale en milieuvriendelijke bamboe stokken, touwen kokos, bamboe matten en kokos tapijten.

Tijdens onze rondreizen maken wij gebruik van privé boten, dit houdt in dat u -naast de bemanning- de enige passagiers aan boord bent. De verzorgd ingerichte hutten zijn voorzien van 2 losse bedden of een tweepersoonsbed, airco en een badkamer met douche en toilet. De professionele bemanning vaart u door de prachtige backwaters van Kerala, het personeel zorgt tevens voor traditionele Kerala gerechten, die u tijdens de maaltijden worden geserveerd. De maaltijdverzorging aan boord is conform de beschrijving van uw rondreis, veelal zijn echter alle maaltijden tijdens uw verblijf aan boord inclusief.
Meer info >
Alleppey
Houseboat
Tweëenhalve ster
 • Back Water 3
 • Back Water 5
 • Overzicht Houseboat
 • Kamer Houseboat
 • Back Water 6
 • Kinderen
Houseboats of kettuvallom zijn boten die vroeger werden gebruikt voor het vervoer van goederen via de delta van uit het geïsoleerde binnenland naar de steden. Tegenwoordig zijn ze omgebouwd tot sfeervolle accommodaties, welke bij NRV voor zowel de toeristenklasse als superiorklasse worden gebruikt. Een tocht op een houseboat is een fantastische manier om de fascinerende schoonheid van het achterland te ontdekken en een glimp van de adembenemende rijstvelden op te vangen. Vanzelfsprekend wordt aangelegd bij kleine marktjes en kleurrijke gehuchtjes om te genieten van het lokale dorpsleven. De boot is doorgaans gemaakt van lokale en milieuvriendelijke bamboe stokken, touwen kokos, bamboe matten en kokos tapijten.

Tijdens onze rondreizen maken wij gebruik van privé boten, dit houdt in dat u -naast de bemanning- de enige passagiers aan boord bent. De verzorgd ingerichte hutten zijn voorzien van 2 losse bedden of een tweepersoonsbed, airco en een badkamer met douche en toilet. De professionele bemanning vaart u door de prachtige backwaters van Kerala, het personeel zorgt tevens voor traditionele Kerala gerechten, die u tijdens de maaltijden worden geserveerd. De maaltijdverzorging aan boord is conform de beschrijving van uw rondreis, veelal zijn echter alle maaltijden tijdens uw verblijf aan boord inclusief.
Meer info >
Kovalam
Soma Palmshore Beach Resort
Driesterren
 • Overzicht 2 Soma Palmshore
 • Strand Soma Palmshore
 • Zwembad Soma Palmshore
 • Zwembad 2 Soma Palmshore
 • Kamer Soma Palmshore
 • Kamer 2 Soma Palmshore
 • Overzicht Soma Palmshore
 • Overzicht 4 Soma Palmshore
Soma Palmshore Beachresort is een fijne en idyllisch vakantieresort aan het strand, waar u kunt genieten van het strand, de branding en de zee! Een heerlijke plek om te verblijven of om uw rondreis af te sluiten. Het hotel is gelegen op Kovalam Light House Beach, aan het met palmbomen omzoomde strand. Trivandrum ligt op circa 15 kilometer afstand.
De accommodatie is voorzien van een receptie, lobby, kluisjes (bij de receptie), restaurant met lokale, internationale en seafood gerechten, roomservice, internetfaciliteiten, zwembad met zonneterras en ligbedden, schoonheidssalon en een Ayurveda Spa met een uitgebreide keuze aan massages en behandelingen en wasservice. De 35 deluxe kamers zijn verzorgd ingericht met airco, telefoon, sat-TV, badkamer met bad of douche en een balkon of terras aan de zeezijde.
Meer info >
Kovalam
Uday Sumadra Beach Resort
Drieenhalve ster
 • Zwembad Uday Sumadra
 • Zwembad Uday Sumadra
 • Kamer Uday Sumadra
 • Kamer Uday Sumadra
 • Gym Uday Sumadra
 • Buitenzijde Uday Sumadra
 • Tuin Uday Sumadra
 • Overzicht Uday Sumadra
 • Bar Uday Sumadra
Het Uday Samudra Beach Hotel is een comfortabel hotel waar u zult genieten van uw verblijf! Het combineert de gemakken van de moderne wereld met de tradities van deze unieke streek. De interesse van de Europeanen om te genieten van een strandvakantie in Kovalam dateert al van de jaren '30 uit de vorige eeuw. Het hotel is schitterend gelegen op een terrein van vier hectare direct aan het strand van Kovalam, aan de met palmen omzoomde baai. De luchthaven van Trivandrum ligt op circa 15 kilometer afstand. Het resort beschikt over een receptie met zitjes, 3 restaurants (o.a. een visrestaurant en lokale specialiteiten), 3 zwembaden met zonneterrassen en ligbedden, poolbar, fitness, schoonheidssalon, winkeltjes, internetfaciliteiten en een uitgebreid activiteiten programma met o.a. strand- & sportactiviteiten. De 203 ruime kamers zijn comfortabel ingericht met airco, minibar, telefoon, sat-TV en badkamer met bad of douche.
Meer info >

Verlengen

Het is mogelijk om uw rondreis nog meer op maat te maken, door de rondreis aan het einde te verlengen. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden die wij bij deze reis bieden.
Nog meer zien? Verleng uw rondreis vooraf in een boeiende stad ( 1 t/m 4 van 5 opties )
Wanneer u met Emirates via Dubai vliegt, bieden wij u de mogelijkheid om een 3-daagse of 4-daags verblijf bij te boeken in de wereldstad Dubai. Dubai is een intrigerende stad vol contrasten. Oude culturen gaan hand in hand met modern comfort. Ontdek het hoogste gebouw ter wereld en ‘shop till you drop’ in de grootste en meest luxe winkelcentra. Of ga op zoek naar de authentieke Arabische wereld met haar goud- en specerijenmarkten en traditionele show schepen. Een paar dagen verlengen in Dubai is een mooie aanvulling op uw rondreis.

Klik op ‘boek nu’ onder ‘data & prijzen’ en u kunt zien wat de meerprijs is op de vertrekdatum van uw keuze.
ae_al_dubai_marina_116557324.jpg
Dubai - 3 dagen J5 Port Saeed Hotel
Driesterren
Dit hotel biedt u luxe en uitstekende faciliteiten en ligt in het hart van Dubai. Op slechts drie kilometer van de luchthaven en tien kilometer van het World Trade Center. Op loopa...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.127
AE_AL_PromenadeDubai
Dubai - 3 dagen Movenpick Jumeirah Beach
Vijfsterren
Geniet tijdens uw verblijf in Dubai van de luxe van Hotel Movenpick Jumeirah Beach. Het hotel ligt op slechts 1 minuut lopen van de stranden van de Perzische Golf. Het hotel biedt ...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.302
ae_al_centrumdubai.jpg
Dubai - 4 dagen J5 Port Saeed Hotel
Driesterren
Dit hotel biedt u luxe en uitstekende faciliteiten en ligt in het hart van Dubai. Op slechts drie kilometer van de luchthaven en tien kilometer van het World Trade Center. Op loopa...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.181
AE_AL_dubai_145723367
Dubai - 4 dagen Mövenpick Jumeirah Beach
Vijfsterren
Geniet tijdens uw verblijf in Dubai van de luxe van Hotel Movenpick Jumeirah Beach. Het hotel ligt op slechts 1 minuut lopen van de stranden van de Perzische Golf. Het hotel biedt ...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.482
Geniet langer en verleng uw rondreis
Wilt u na afloop van uw rondreis een paar dagen verlengen in het laatste hotel in Kathmandu? Onder 'data & prijzen' kunt u naar wens nachten bijboeken.
in_al_kovalamalg.jpg
Kovalam - Strandhotel
Driesterren
U kunt uw privé rondreis in het noorden van India verlengen aan het strand in Kovalam. U verblijft er op basis van logies & ontbijt. Op het tabblad 'hotel' ziet u een voorbeeldhote...
Meer info
meerprijs
v.a.128
21 dagen Zuid-India Compleet: altijd de beste prijs
Het is momenteel nog niet mogelijk om extra’s bij te boeken.
 • Beoordelingen (8)
 • Reisverslagen (21)
8

Vertrekdatum: 06-11-2017

Reviewdatum: 10-12-2017

Mooie, maar toch enigszins vermoeiende reis. Privéchauffeur/gids is zeker aan te bevelen. Naar het einde toe een beetje "overkill" aan tempels. De trip op de "backwaters" was een aangename en welgekomen verademing. Bij een verlenging in Kovalam, dient er liefst een hotel voorgesteld te worden waar tenminste een glas bier kan besteld worden (dit was onmogelijk in Soma Palm Shore). Dagdagelijkse opvolging door plaatselijk reisbureau Nirvana Voyage is een pluspunt. Samengevat : prijs/kwaliteitsverhouding is ok.

W Lepever

8
9

Vertrekdatum: 16-01-2017

Reviewdatum: 08-02-2017

Indrukwekkende reis, intensief, prachtige natuur, en mooie plekken, met heerlijke hotels.

Anoniem

9
10

Vertrekdatum: 21-01-2017

Reviewdatum: 15-02-2017

We hebben volop genoten van deze schitterende reis door het Zuiden van India en kwamen ogen te kort. Wat een fantastische (reis)ervaring en als altijd fantastisch geregeld door NRV

A Aarzen

10
8

Vertrekdatum: 09-01-2018

Reviewdatum: 31-01-2018

prachtige goedverzorgde reis. alles klopte en enige eigen inbreng was mogelijk. veel reiskilometers vooral in het begin maar wegen op tegen de opgedane ervaringen.

JWM Johannes rietbergen

8
9

Vertrekdatum: 10-03-2018

Reviewdatum: 02-04-2018

Hele mooie reis. Veel moois gezien. Je moet wel geïnteresseerd zijn in de Hindureligie en tempels. Twee minpuntjes: Periyarpark stelt niet veel voor in vergelijking met natuurparken in bijv Afrika of Canada/Amerika. De Houseboat-tocht was wel leuk, maar bij lange na niet zo authentiek en romantisch als in de reisbeschrijving beschreven. Het is eigenlijk een soort Indiaas Giethoorn, dat aan z'n eigen succes ten onder is gegaan. In feite vaar je in konvooi op moderne boten (voor de show bedekt met palmbladeren) een paar rondjes. De reisbeschrijving zou op deze twee punten aangepast moeten worden om de verwachtingen wat te temperen. Verder niets dan lof, met name voor Nirvana Tours. Deze heeft het zeer goed georganiseerd; er is niets mis gegaan. Een fantastische reis.

Anoniem

9
9

Vertrekdatum: 11-04-2018

Reviewdatum: 07-05-2018

Geweldige rondreis en goed verzorgd. Veel te zien en zeer goed georganiseerd.

JAM Dietvorst

9
9

Vertrekdatum: 29-07-2018

Reviewdatum: 23-08-2018

Goede dienstverlening, prima hotels, uitstekende chauffeurs. Goed alternatief reusschema i.v.m. overstroming in staat Kerala. Uitstekend opgelost. Een verrassende reis met veel bezienswaardigheden. Deskundige gidsen ter plekke. 1 punt van kritiek: de stranden in Kovalam en de zee tijdens het regenseizoen zijn niet begaanbaar. De stranden zijn overspoeld en de zee is te ruw en daardoor gevaarlijk. Enige informatie daarover hadden wij op prijs gesteld. Onze verwachting was hierdoor een andere. Overigens was hiervoor een oplossing door het resort ter plaatse om de gasten te vervoeren naar een ander resort en daar van het strand te genieten. De zee was en bleef te wild.

RCL Starrenburg

9

Vertrekdatum: 28-07-2016

'Een prima reis, die werkelijk tot in de puntjes is georganiseerd. We hebben werkelijk nooit ook maar twee minuten op de taxi of de gids hoeven wachten. De hotels waren van een prima niveau. De auto was ruim en had een prima AC. De chauffeurs en de gidsen spraken behoorlijk verstaanbaar Engels. Bijzonder om de oude tempels en paleizen te zien. Stranddagen aan het eind waren zeer welkom na een goed gevuld programma. Als je een klein beetje gevoel hebt voor religie en levenswijze, dan is dit een aanrader. '

D.Wand