Pokhara
Pokhara
Romantisch Taj Mahal
Romantisch Taj Mahal
Himalaya
Himalaya
Chitwan Nationaal Park
Chitwan Nationaal Park
Bhaktapur
Bhaktapur

Mooiste van India & Nepal

Privéreis | 23 dagen v.a.
2986i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
23-04-2024
Reisduur
23dagen
Aantal personen
2 volwassenen

inclusief 200,00 korting


(inclusief 200,00 korting)
Rondreis met privéchauffeur per airco auto/minivan
Te voet langs de beschilderde haveli’s van Mandawa
Bezoek wereldwonder Taj Mahal
Varen over de heilige Ganges in Varanasi
Op zoek naar neushoorns in Chitwan Nationaal Park
Adembenemend uitzicht op de Himalaya vanuit Pokhara

Twee fantastische bestemmingen, één reis!

Maak kennis met twee compleet verschillende werelden in één indrukwekkende rondreis. India met haar kleurrijke steden Pushkar en Jaipur, de Taj Mahal in het prachtige ochtendlicht, hindoe-ceremonies op de Heilige Ganges en ritten in riksja’s. Een groot contrast met de rust in Nepal waar u de Kathmandu Vallei zult bewonderen, de tempels van Bhaktapur ontdekt en wilde dieren spot in Chitwan Nationaal Park. Een reis vol hoogtepunten!

"'Indrukwekkende reis van 2 landen. Veel gezien en gedaan. Het is zeker wel contrasterend met Europa, maar daardoor ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Ook is het anders dan andere landen in Azië.'"

Loos

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam - Delhi

Vertrek
Heenvlucht naar Delhi

U vliegt vanaf Amsterdam naar de hoofdstad van India, Delhi. Hier komt u de volgende dag aan.

DAG
02

Aankomst Delhi

in_al_rickshaw.jpg
Aankomst Delhi
Overnachting in Delhi

Op het vliegveld wordt u verwelkomd door onze vertegenwoordiger. U heeft direct een transfer naar uw hotel in Delhi; één van de meest bijzondere steden in Azië. U heeft de rest van de dag vrij om te acclimatiseren.

DAG
03

Delhi

IN_AL_Delhi
Uitgebreide stadstour Old en New Delhi
Bezoek de India Poort en het Rode Fort
Raj Ghat, de crematie plaats van Mahatma Ghandi
Chandni Chowk markt verkennen
Overnachting in Delhi

Vandaag maakt u een uitgebreide stadstour door Old en New Delhi, waarbij we u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad laten zien. Na een goed ontbijt begint u met een uitgebreide stadstour door New Delhi. Zo bezoekt u onder andere de imposante 72,5 meter hoge Qutub Minar en Humayun’s Tomb. Misschien doet Humayun’s Tomb u wel aan een ander bouwwerk denken. Hij stond model voor vele andere prachtige heiligdommen, waaronder de Taj Mahal, die we later op onze reis zullen zien. Maar ook bezoekt u de India Poort, het parlementsgebouw en passeert u Rashtrapati Bhawan; de officiële residentie van de president van India.

’s Middags rijdt u naar het oude gedeelte van de stad. U ziet onder andere de majestueuze Jama Masjid moskee, het Shanti Vana monument en Raj Ghat, de plek waar Mahatma Ghandi is gecremeerd. Daarnaast rijdt u langs het Rode Fort, waar u de gelegenheid heeft om even uit te stappen en een foto te maken. Ervaar ook de intense geuren, kleuren en geluiden van de bruisende markt Chandni Chowk. Een geweldige manier om het leven op straat van dichtbij te beleven! Overnachting in Delhi.

DAG
04

Delhi - Mandawa (ca. 257 km)

IN_AL_Mandawa
Eerste indrukken van Rajasthan
Te voet langs de beschilderde haveli’s van Mandawa
Overnachting in Mandawa

Vroeg in de ochtend verlaat u de drukke stad Delhi om richting Rajasthan te rijden. Vandaag is het eindpunt Mandawa waar u in de middag zult arriveren. Mandawa is bekend om zijn haveli’s met prachtige muurschilderingen. In het begin van de avond bezoekt u te voet (exclusief tour guide), de beschilderde haveli’s van enkele belangrijke handelsfamilies in India. Tegenwoordig worden ze bewoond door huismeesters en die laten bezoekers graag een kijkje nemen in deze oude woningen. Overnachting in Mandawa.

DAG
05

Mandawa - Pushkar (ca. 263 km)

IN_AL_Pushkar_vrouwen_124952438
Prachtige route naar Pushkar, de stad van Brahma
Wandeling langs het magische meer
Overnachting Pushkar

Uw reis gaat verder richting Pushkar, de stad van Brahma. Dit slaperige stadje ligt aan de rand van een meer en is voor hindoes een heilige plaats. De geschiedenis van het religieuze Pushkar is onlosmakelijk verbonden met Brahma. Volgens de legende liet Brahma in zijn strijd met een kwade geest drie lotusblaadjes vallen, waaruit vervolgens drie heilige meren ontsprongen. U ziet de enige tempel in India die gewijd is aan Brahma en u maakt een wandeling langs het meer. Vanavond maakt u een wandeling om het meer en kunt u te voet deze kleurrijke stad verkennen.

DAG
06

Pushkar - Jaipur (ca. 146 km)

IN_AL_Pushkar
Vrije ochtend in Pushkar
Eerste overnachting Jaipur

Verken deze ochtend op eigen gelegenheid Pushkar. Vervolgens reist u verder naar Jaipur waar u in de middag aankomt. De rest van de middag bent u vrij om te relaxen in uw hotel of op eigen gelegenheid de oude stad beter te leren kennen. Een bezoekje aan de lokale markt is ook zeker de moeite waard. Overnachting in Jaipur.

DAG
07

Jaipur

IN_AL_Amber Fort
Bezoek Amber Fort per jeep
Stadstour Jaipur incl. het Paleis der Winden
Tweede overnachting Jaipur

Vandaag vroeg uit de veren om voor de drukte het Amber Fort te bezoeken. Per jeep klimt u de steile rotsen op, die het kasteel vroeger beschermden tegen de vijand. Het fort ligt 11 kilometer buiten Jaipur en is overweldigend. De diverse paleizen die u er aantreft waren ooit een schouwspel van koninklijke processies en overdadige weelde.

’s Middags maakt u een korte stadstour door Jaipur. U bezoekt onder andere Hawa Mahal, het Paleis der Winden, met zijn roze zandsteen en honingraatstructuur. Een mooi voorbeeld van het kunstenaarstalent van Rajputs. Het werd gebouwd om de vrouwen van de Maharadja af te schermen en een blik te gunnen op het leven op straat en de processies die daar plaatsvonden. Verder brengt u een bezoek aan het Stadspaleis en het Observatorium dat in 1700 werd gebouwd door Maharadja Jai Singh, de oprichter van Jaipur. Overnachting in Jaipur.

DAG
08

Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra (ca. 241 km)

IN_AL_Fatehpur Sikri
Vertrek Jaipur
Bezoek Fatehpur Sikri (de ‘Verlaten Stad’)
Eerste overnachting Agra

Onderweg naar Agra bezoekt u het ‘Pompeï’ van India, Fatehpur Sikri. Ooit een rijke en drukke stad, nu geheel verlaten, maar in uitstekende staat. De maharadja die de stad liet bouwen had geen rekening gehouden met de waterschaarste in dit gebied, waardoor de plek al snel veranderde in een spookstad. U bewondert de onbewoonde roze zandstenen gebouwen en de goede staat waarin ze verkeren. Hierna reist u verder naar Agra, de stad van de Taj Mahal. De rest van de middag is vrij en overnachting in Agra.

DAG
09

Agra (Taj Mahal)

IN_AL_Taj Mahal
Bezoek Taj Mahal
Bezoek Agra Fort & Tombe van Itmad-ud-Daula
Jahangir Mahal
Tweede overnachting Agra

Heel vroeg in de ochtend of in de namiddag bezoekt u de Taj Mahal, één van de meest fascinerende meesterwerken in India en wellicht wel ter wereld. De Mughal-keizer Shah Jahan bouwde de Taj Mahal aan de oever van de Yamuna rivier ter nagedachtenis aan zijn favoriete vrouw, Mumtaz Mahal. Hij liet haar lichaam begraven in dit mausoleum en werd zelf na zijn dood naast zijn grote liefde te ruste gelegd.

Vandaag maakt u ook een korte stadstour met een bezoek aan het Agra Fort, dat is omgeven door een 21 meter hoge muur van rood zandsteen. Binnen de muren vindt u de prachtige Parel moskee en een verscheidenheid aan paleizen, waaronder Jahangir Mahal, dat u bereikt door middel van een indrukwekkend toegangshek. Bij binnenkomst wordt u verrast door binnentuinen, prachtige hallen en bewerkte pilaren. De rest van de middag is vrij om bijvoorbeeld op eigen gelegenheid de lokale bazaars te ontdekken. Overnachting in Agra.

DAG
10

Agra - Orchha - Khajuraho (ca. 439 km)

IN_AL-Orchha
Vertrek uit Agra
Lokale treinreis van Agra naar Jhansi (08.02 – 10.45 uur)
Transfer naar Orchha met prachtige tempels
Eerste overnachting in Khajuraho

Vandaag reist u gedeeltelijk per trein door India. U wordt naar het station gebracht, waarna u in ongeveer drie uur dwars door het prachtige landschap van India naar Jhansi rijdt. Hier staat de chauffeur u op te wachten om u vervolgens naar Orchha te brengen. Orchha is een klein stadje, dat vooral bekend is om enkele prachtige tempels, zoals Ram Raja en de Chaturbhuj tempel. Na een korte tour door Orchha rijdt u door naar Khajuraho, waar u zult overnachten.

DAG
11

Khajuraho

IN-AL-Khajuraho
Bezoek aan de bijzondere tempels van Khajuraho
Bezoek aan Panna Nationaal park (optionele excursie)
Tweede overnachting Khajuraho

Na het ontbijt bezoekt u Khajuraho. Deze kleine plaats is beroemd vanwege zijn overweldigende tempelcomplexen, gebouwd in een uitbarsting van creativiteit door de Chandela-koningen tussen 950 en 1050 na Christus. Van de originele 85 tempels staan nu nog 25 meesterwerken overeind. Eeuwenlang waren deze tempels onvindbaar in de bossen, maar een Britse leger ingenieur ontdekte de tempels toevalligerwijs. Er bestaan vele theorieën die het grote aantal erotische sculpturen in de tempels verklaren. De meest populaire verklaring is dat de Chandela’s volgelingen waren van het tantrisme en geloofden in het feit, dat bevredigen van aardse behoeften een stap in de richting van de bevrijding uit de cirkel van geboorte en wedergeboorte was. Vanmiddag heeft u de gelegenheid om een leuke optionele excursie naar het Panna nationaal park te maken. Overnachting in Khajuraho.

DAG
12

Khajuraho - Varanasi (ca. 395 km - 8 uur via de weg)

IN_AL_Varanasi
Lange maar mooie route naar Varanasi
Eerste overnachting Varanasi

Vandaag een lange dag voor de boeg richting Varanasi. We gaan dan ook vroeg op weg naar de meest heilige stad van India: Varanasi. Deze religieuze stad staat vol tempels en is een labyrint van overvolle straatjes. Varanasi valt eigenlijk niet te beschrijven, u moet het zelf ervaren! Volgens de legende is het de oudste stad ter wereld en elke dag arriveren hier duizenden pelgrims om aan de Ganges te bidden of te mediteren. Aan de oever van de Ganges vinden crematies plaats, u hoort onafgebroken tempelbellen rinkelen en op de rivier ziet u op bepaalde tijden honderden olielampjes drijven: een werkelijk onvoorstelbaar schouwspel.

DAG
13

Varanasi

IN_AL_Varanasi
Boottocht heilige Ganges-rivier
Uitgebreide stadstour door Varanasi
Bezoek aan pelgrimsoord Sarnath
Tweede overnachting Varanasi

Vroeg in de ochtend bij zonsopgang maakt u een boottocht op de heilige Ganges. Het observeren van de menigte hindoes, die aan de oever hun eer betonen aan de Zonnegod, is een overweldigende spirituele ervaring. Het mythische hindoeïsme manifesteert zich vooral in gedecoreerde deuren, een blik op een glinsterende tempel, geluid van heilige bellen, gezang van priesters en de geur van bloemblaadjes in de Ganges. U ziet pelgrims zich onderdompelen in het heilige water, maar u ziet hoogstwaarschijnlijk ook de crematies aan de oevers.

's Middags maakt u een excursie naar het pelgrimsoord Sarnath, waar Boeddha zijn boodschap over de 'verlichting' predikte. De religieuze keizer Ashoka heeft daarop een enorme stoepa en enkele boeddhistische tempels laten bouwen. Hierna besloten ze dat elk boeddhistisch land ter wereld hier zijn eigen tempel zou krijgen. Het dorp lijkt dan ook op een wereldtentoonstelling, waar een enorme rust heerst. Een bijzondere ervaring!

DAG
14

Varanasi

Heilige man Varanasi
Vrije dag in Varanasi
Derde overnachting Varanasi

Vandaag een vrije dag. Verken op eigen gelegenheid één van de oudste steden van de wereld. Het oude centrum van de stad, gelegen aan het westen van de Ganges, laat zich beschrijven als chaotisch. Het is een doolhof van drukke straatjes en een wirwar van bellende riksja's, heilige koeien, honden en mensen. U zult zich zeker vermaken vandaag.

DAG
15

Varanasi - Lumbini (ca. 324 km)

np_al_lumbini.jpg
Vertrek Varanasi
Grensovergang India/Nepal (Sunauli)
Overnachting Lumbini (Nepal)

Vandaag hebben we een lange reis voor de boeg. We rijden richting Sunauli aan de grens van India en Nepal. Sunauli is een stoffig plaatsje, waar het een komen en gaan is van bussen en vrachtverkeer tussen India en Nepal. Na het afhandelen van de grensformaliteiten, neemt u afscheid van uw Indiase chauffeur en wordt u aan de andere kant opgewacht door uw Nepalese chauffeur die u naar Lumbini zal brengen, slechts enkele kilometers verder landinwaarts. Overnachting in Lumbini.

DAG
16

Lumbini - Chitwan Nationaal Park

NP_AL_Chitwan Nationaal Park 2
Vertrek Lumbini
Tussenstop Maya Devi Garden (Lumbini)
Bezoek Chitwan Nationaal Park
Eerste overnachting bij Chitwan Nationaal Park

Na het ontbijt verlaten we ons hotel en rijden we naar Lumbini, waar we de Maya Devi Garden bezoeken. Lumbini is de geboorteplaats van Boeddha en een bezoekje aan deze tuin met een oude Stupa en beeld van de moeder van Boeddha is zeker de moeite waard. Vervolgens rijden we in circa 5 uur naar het Chitwan Nationaal Park in de Terai, de vruchtbare laagvlakte aan de voet van de Himalaya. Het park is vooral bekend vanwege de Indische neushoorn. Chitwan is sinds 1973 een Nationaal Park, wat de wildstand erg ten goede is gekomen. Overnachting in Chitwan.

DAG
17

Chitwan Nationaal Park

Chitwan nationaal park
Wandel-, jeep- en kanosafari in de jungle van Chitwan Nationaal Park
Traditionele dansvoorstelling (optionele excursie)
Tweede overnachting bij Chitwan Nationaal Park

Al vroeg wordt u gewekt om per kano over de Rapti River te varen met een gids. U ziet hier de dieren tot leven komen en zult versteld staan van de grote hoeveelheid vogels die hier leven. Na de lunch maakt u een wandel- & jeepsafari in het park, waarbij de mogelijkheid bestaat om één van de honderden neushoorns te zien, die hier leven. Maar ook ziet u ander (klein) wild en met een klein beetje geluk ziet u ook de Bengaalse tijger. De dag wordt afgesloten met een traditionele dansshow in de lodge!

DAG
18

Chitwan Nationaal Park - Pokhara (ca. 150 km)

NP_AL_Pokhara
Vertrek Chitwan Nationaal Park
Boottocht over het Phewa meer
Eerste overnachting Pokhara

We verlaten het park om door te rijden naar Pokhara. Pokhara is een gemoedelijk stadje dat aan een prachtig meer ligt. Doordat Pokhara de toegangspoort is tot het Annapurna gebied, waar vele trekkings worden gehouden is het er bedrijvig en kent prachtige vergezichten op de vele besneeuwde toppen van het Annapurna gebergte en de Himalaya. Aan het einde van de middag maken we een boottocht over het Phewa meer. De avond is ter vrije besteding. U overnacht in Pokhara.

DAG
19

Pokhara

np_pokhara.jpg
Vrije dag
Trekking Annapurna-gebied (optionele excursie)
Tweede overnachting Pokhara

Vandaag is een vrije dag. Wilt u graag het prachtige berggebied rondom Pokhara verkennen? Dan heeft u natuurlijk de mogelijkheid om een korte trekking te maken (optionele excursie). U hoeft geen ervaren wandelaar of klimmer te zijn. De trekking van ongeveer 4 uur is goed te doen voor mensen met een goede gezondheid. Vindt u het leuker om deze dag wat meer van de cultuur van Nepal te zien? Dan wilt u misschien wel een bezoek brengen aan het Nationaal Museum. Hier wordt u op een aantrekkelijke manier de geschiedenis uitgelegd van onder meer de drie minderheidsgroeperingen: de Gurungs, Thakalis en Tharus. De Bindhabasini- of Barahri-tempels, de oude bazaar of de Mahendra Gupha-grotten zijn ook zeker een bezoekje waard. Het wordt nog lastig kiezen vandaag want er is voldoende te ondernemen, zowel georganiseerd als op eigen gelegenheid.

DAG
20

Pokhara - Kathmandu (ca. 200 km)

NP_AL_KATHMANDU1
Vertrek Pokhara
Prachtige route naar Kathmandu
Eerste overnachting in het centrum van Kathmandu

Vandaag rijden we naar Kathmandu. De kwaliteit van de weg is matig, maar de schitterende vergezichten maken alles goed.

In de namiddag komen we aan in Kathmandu, waar we verblijven in een hotel in het centrum van de stad, op loopafstand van het centrale paleisplein Durbar Square. De pleinen in de stad fungeren bovenal als ontmoetingsplaats. Als u hier even rustig gaat zitten, ziet u het dagelijkse leven van Nepal in een bonte stoet aan u voorbijtrekken.

DAG
21

Kathmandu (Bhaktapur & Bodnath)

np_al_kathmanduvallei.jpg
Bezoek Bhaktapur in de Kathmandu-vallei
Bezoek aan Bodnath en de hindoeïstische tempel Pashupatinath
Tweede overnachting centrum Kathmandu

Vandaag bezoeken we de prachtige steden in de vallei rondom Kathmandu. Als eerste bezoeken we Bhaktapur, één van de drie koningssteden. Bhaktapur bezit een onvoorstelbare schat aan hindoeïstische en boeddhistische kunst. Op elke straathoek zijn kleurrijke rituelen, kunstig bewerkte tempels of huizen met schitterende hout gesneden ramen te bewonderen.

Vervolgens rijden we door naar de stoepa Bodnath, een van de belangrijkste centra van het Tibetaanse boeddhisme. Het is de grootste stoepa in Nepal en lijkt (vanuit de lucht) op een reusachtige mandala. Vlak bij Bodnath ligt de hindoeïstische tempel Pashupatinath aan de Bagmati rivier. Heilige mannen komen hier om te sterven en er vinden lijkwassingen en verbrandingen plaats. Als niet-hindoe mag u dit tempelcomplex niet betreden, maar vanaf een heuvel tegenover het heiligdom heeft u een goed zicht op de rituelen die worden uitgevoerd. Overnachting in Kathmandu.

DAG
22

Kathmandu - Delhi

np_al_kathmandu pop.jpg
Vlucht Kathmandu – Delhi
Vrije tijd in Delhi
Transfer naar de luchthaven

Vandaag is het tijd om Nepal te verlaten en weer terug te vliegen naar het beginpunt van deze verrassende rondreis. Na aankomst wordt u naar uw hotel in Delhi gebracht en heeft u vrije tijd. Ontdek de stad op uw eigen tempo nogmaals en vind de laatste souvenirs voor het thuisfront. Rond middernacht wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht. U kunt tot 22.30 uur gebruik maken van uw kamer. Indien u langer gebruik wilt maken van uw kamer, dan moet er een toeslag voldaan worden.

DAG
23

Delhi - Amsterdam

Aankomst luchthaven
Vlucht naar Amsterdam

Einde van een heerlijke reis! In het vliegtuig naar Amsterdam denkt u terug aan de vriendelijke lokale bevolking en adembenemende vergezichten die u leerde kennen in India en Nepal.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
0 optie
Open+
+Extra's
17 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Vervoersopties
Open+
23 dagen Mooiste van India & Nepal: altijd de beste prijs
Retourvluchten
Luchthavenbelastingen en brandstofheffing

Inclusief

Vlucht Kathmandu - Delhi
23 kg ruimbagage op de internationale vlucht met KLM en Swiss Airlines
20 kg ruimbagage op de internationale vlucht met Turkish Airlines
20 kg ruimbagage op de vlucht Kathmandu - Delhi
Meet & Greet bij aankomst in uw hotel
Transfer hotel Delhi - luchthaven Delhi v.v.
Rondreis met privé chauffeur (Engelssprekend) per airco auto/minivan van dag 2 t/m 21
Engelssprekende lokale gids tijdens de bezichtigingen in Delhi, Jaipur, Fatehpur Sikri, Agra, Orchha, Khajuraho, Varanasi en Kathmandu op dag 3, 7 t/m 11, 13 en 21
Verblijf in goed verzorgde middenklasse hotels
Iedere dag ontbijt
Dagtrein van Agra naar Jhansi
Stadstour Delhi incl. Qutub Minar, Humayun’s Tomb, India Poort, Jama Masjid moskee, Shanti Vana monument, Raj Ghat en Rode Fort*
Stadswandeling Mandawa incl. de prachtige muurschilderingen van de haveli’s
Stadswandeling in Pushkar
Stadstour Jaipur incl. per jeep naar Amber Fort, Observatorium, Stadspaleis en Paleis der Winden*
Bezoek aan de ‘Verlaten Stad’ Fatehpur Sikri*
Stadstour Agra incl. wereldwonder Taj Mahal en het Agra Fort*
Bezoek aan de erotische Tempels van Kajuraho*
Boottocht over de Heilige Ganges
Wandel-, jeep- en kanosafari in de jungle van Chitwan Nationaal Park
Boottocht over het Phewa meer in Pokhara
Stadstour Kathmandu en de vallei incl. Durbar Square, Bakthapur en Bodnath*
* Entreegelden dienen ter plaatse nog te worden voldaan (zie ook extra informatie)

** In de maanden december en januari zal er, in Nepal, geen airco aanwezig zijn. Dit is in deze maanden niet nodig.

Exclusief

Entreegelden India: ca. € 125 p.p. (omgerekend ca. 11.190 INR p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Entreegelden Nepal: ca. € 40 p.p. (omgerekend ca. 5.200 NPR p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Visum India
Visum Nepal
Eventuele optionele excursies
Eventuele galadiners op 24 en 31 december
Eventuele verplichte feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
Reserveringskosten: € 25 per boeking
SGR bijdrage: € 5 per persoon
Calamiteitenfonds: €2.50 per boeking
Reserveringskosten: €35 per boeking
SGR Bijdrage: €5 per persoon
+Verlengen
0 optie
Open+
+Hotelcategorie
Open+
+Extra's
17 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
23 dagen Mooiste van India & Nepal: altijd de beste prijs

Dagprogramma

DAG
01

Amsterdam - Delhi

Vertrek
Heenvlucht naar Delhi

U vliegt vanaf Amsterdam naar de hoofdstad van India, Delhi. Hier komt u de volgende dag aan.

DAG
02

Aankomst Delhi

in_al_rickshaw.jpg
Aankomst Delhi
Overnachting in Delhi

Op het vliegveld wordt u verwelkomd door onze vertegenwoordiger. U heeft direct een transfer naar uw hotel in Delhi; één van de meest bijzondere steden in Azië. U heeft de rest van de dag vrij om te acclimatiseren.

DAG
03

Delhi

IN_AL_Delhi
Uitgebreide stadstour Old en New Delhi
Bezoek de India Poort en het Rode Fort
Raj Ghat, de crematie plaats van Mahatma Ghandi
Chandni Chowk markt verkennen
Overnachting in Delhi

Vandaag maakt u een uitgebreide stadstour door Old en New Delhi, waarbij we u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad laten zien. Na een goed ontbijt begint u met een uitgebreide stadstour door New Delhi. Zo bezoekt u onder andere de imposante 72,5 meter hoge Qutub Minar en Humayun’s Tomb. Misschien doet Humayun’s Tomb u wel aan een ander bouwwerk denken. Hij stond model voor vele andere prachtige heiligdommen, waaronder de Taj Mahal, die we later op onze reis zullen zien. Maar ook bezoekt u de India Poort, het parlementsgebouw en passeert u Rashtrapati Bhawan; de officiële residentie van de president van India.

’s Middags rijdt u naar het oude gedeelte van de stad. U ziet onder andere de majestueuze Jama Masjid moskee, het Shanti Vana monument en Raj Ghat, de plek waar Mahatma Ghandi is gecremeerd. Daarnaast rijdt u langs het Rode Fort, waar u de gelegenheid heeft om even uit te stappen en een foto te maken. Ervaar ook de intense geuren, kleuren en geluiden van de bruisende markt Chandni Chowk. Een geweldige manier om het leven op straat van dichtbij te beleven! Overnachting in Delhi.

DAG
04

Delhi - Mandawa (ca. 257 km)

IN_AL_Mandawa
Eerste indrukken van Rajasthan
Te voet langs de beschilderde haveli’s van Mandawa
Overnachting in Mandawa

Vroeg in de ochtend verlaat u de drukke stad Delhi om richting Rajasthan te rijden. Vandaag is het eindpunt Mandawa waar u in de middag zult arriveren. Mandawa is bekend om zijn haveli’s met prachtige muurschilderingen. In het begin van de avond bezoekt u te voet (exclusief tour guide), de beschilderde haveli’s van enkele belangrijke handelsfamilies in India. Tegenwoordig worden ze bewoond door huismeesters en die laten bezoekers graag een kijkje nemen in deze oude woningen. Overnachting in Mandawa.

DAG
05

Mandawa - Pushkar (ca. 263 km)

IN_AL_Pushkar_vrouwen_124952438
Prachtige route naar Pushkar, de stad van Brahma
Wandeling langs het magische meer
Overnachting Pushkar

Uw reis gaat verder richting Pushkar, de stad van Brahma. Dit slaperige stadje ligt aan de rand van een meer en is voor hindoes een heilige plaats. De geschiedenis van het religieuze Pushkar is onlosmakelijk verbonden met Brahma. Volgens de legende liet Brahma in zijn strijd met een kwade geest drie lotusblaadjes vallen, waaruit vervolgens drie heilige meren ontsprongen. U ziet de enige tempel in India die gewijd is aan Brahma en u maakt een wandeling langs het meer. Vanavond maakt u een wandeling om het meer en kunt u te voet deze kleurrijke stad verkennen.

Weetje

Elk jaar in november, wordt het beroemde Pushkar Festival gehouden. Een geweldige ervaring om mee te maken. Al die heerlijke geuren, gezellige geluiden en uitbundige kleuren, wat een beleving! Alles draait deze week om de kamelen. Een waar hoogtepunt is de kamelenrace door de zandduinen. Valt het Pushkar Festival in de door u gekozen reis, dan zult u vanwege de enorme drukte net buiten de stad in tenten verblijven.

DAG
06

Pushkar - Jaipur (ca. 146 km)

IN_AL_Pushkar
Vrije ochtend in Pushkar
Eerste overnachting Jaipur

Verken deze ochtend op eigen gelegenheid Pushkar. Vervolgens reist u verder naar Jaipur waar u in de middag aankomt. De rest van de middag bent u vrij om te relaxen in uw hotel of op eigen gelegenheid de oude stad beter te leren kennen. Een bezoekje aan de lokale markt is ook zeker de moeite waard. Overnachting in Jaipur.

DAG
07

Jaipur

IN_AL_Amber Fort
Bezoek Amber Fort per jeep
Stadstour Jaipur incl. het Paleis der Winden
Tweede overnachting Jaipur

Vandaag vroeg uit de veren om voor de drukte het Amber Fort te bezoeken. Per jeep klimt u de steile rotsen op, die het kasteel vroeger beschermden tegen de vijand. Het fort ligt 11 kilometer buiten Jaipur en is overweldigend. De diverse paleizen die u er aantreft waren ooit een schouwspel van koninklijke processies en overdadige weelde.

’s Middags maakt u een korte stadstour door Jaipur. U bezoekt onder andere Hawa Mahal, het Paleis der Winden, met zijn roze zandsteen en honingraatstructuur. Een mooi voorbeeld van het kunstenaarstalent van Rajputs. Het werd gebouwd om de vrouwen van de Maharadja af te schermen en een blik te gunnen op het leven op straat en de processies die daar plaatsvonden. Verder brengt u een bezoek aan het Stadspaleis en het Observatorium dat in 1700 werd gebouwd door Maharadja Jai Singh, de oprichter van Jaipur. Overnachting in Jaipur.

DAG
08

Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra (ca. 241 km)

IN_AL_Fatehpur Sikri
Vertrek Jaipur
Bezoek Fatehpur Sikri (de ‘Verlaten Stad’)
Eerste overnachting Agra

Onderweg naar Agra bezoekt u het ‘Pompeï’ van India, Fatehpur Sikri. Ooit een rijke en drukke stad, nu geheel verlaten, maar in uitstekende staat. De maharadja die de stad liet bouwen had geen rekening gehouden met de waterschaarste in dit gebied, waardoor de plek al snel veranderde in een spookstad. U bewondert de onbewoonde roze zandstenen gebouwen en de goede staat waarin ze verkeren. Hierna reist u verder naar Agra, de stad van de Taj Mahal. De rest van de middag is vrij en overnachting in Agra.

DAG
09

Agra (Taj Mahal)

IN_AL_Taj Mahal
Bezoek Taj Mahal
Bezoek Agra Fort & Tombe van Itmad-ud-Daula
Jahangir Mahal
Tweede overnachting Agra

Heel vroeg in de ochtend of in de namiddag bezoekt u de Taj Mahal, één van de meest fascinerende meesterwerken in India en wellicht wel ter wereld. De Mughal-keizer Shah Jahan bouwde de Taj Mahal aan de oever van de Yamuna rivier ter nagedachtenis aan zijn favoriete vrouw, Mumtaz Mahal. Hij liet haar lichaam begraven in dit mausoleum en werd zelf na zijn dood naast zijn grote liefde te ruste gelegd.

Vandaag maakt u ook een korte stadstour met een bezoek aan het Agra Fort, dat is omgeven door een 21 meter hoge muur van rood zandsteen. Binnen de muren vindt u de prachtige Parel moskee en een verscheidenheid aan paleizen, waaronder Jahangir Mahal, dat u bereikt door middel van een indrukwekkend toegangshek. Bij binnenkomst wordt u verrast door binnentuinen, prachtige hallen en bewerkte pilaren. De rest van de middag is vrij om bijvoorbeeld op eigen gelegenheid de lokale bazaars te ontdekken. Overnachting in Agra.

Goed om te weten

Op vrijdag is de Taj Mahal gesloten. Indien de bezichtiging aan de Taj Mahal in uw reis op een vrijdag valt, wordt dit bezoek een dag eerder uitgevoerd. En zult u de Taj Mahal kunnen aanschouwen tijdens zonsondergang. Een prachtig gezicht!

DAG
10

Agra - Orchha - Khajuraho (ca. 439 km)

IN_AL-Orchha
Vertrek uit Agra
Lokale treinreis van Agra naar Jhansi (08.02 – 10.45 uur)
Transfer naar Orchha met prachtige tempels
Eerste overnachting in Khajuraho

Vandaag reist u gedeeltelijk per trein door India. U wordt naar het station gebracht, waarna u in ongeveer drie uur dwars door het prachtige landschap van India naar Jhansi rijdt. Hier staat de chauffeur u op te wachten om u vervolgens naar Orchha te brengen. Orchha is een klein stadje, dat vooral bekend is om enkele prachtige tempels, zoals Ram Raja en de Chaturbhuj tempel. Na een korte tour door Orchha rijdt u door naar Khajuraho, waar u zult overnachten.

DAG
11

Khajuraho

IN-AL-Khajuraho
Bezoek aan de bijzondere tempels van Khajuraho
Bezoek aan Panna Nationaal park (optionele excursie)
Tweede overnachting Khajuraho

Na het ontbijt bezoekt u Khajuraho. Deze kleine plaats is beroemd vanwege zijn overweldigende tempelcomplexen, gebouwd in een uitbarsting van creativiteit door de Chandela-koningen tussen 950 en 1050 na Christus. Van de originele 85 tempels staan nu nog 25 meesterwerken overeind. Eeuwenlang waren deze tempels onvindbaar in de bossen, maar een Britse leger ingenieur ontdekte de tempels toevalligerwijs. Er bestaan vele theorieën die het grote aantal erotische sculpturen in de tempels verklaren. De meest populaire verklaring is dat de Chandela’s volgelingen waren van het tantrisme en geloofden in het feit, dat bevredigen van aardse behoeften een stap in de richting van de bevrijding uit de cirkel van geboorte en wedergeboorte was. Vanmiddag heeft u de gelegenheid om een leuke optionele excursie naar het Panna nationaal park te maken. Overnachting in Khajuraho.

Goed om te weten

In de maand juli tot half oktober is het Panna Nationaal Park i.v.m. de moesson gesloten.

DAG
12

Khajuraho - Varanasi (ca. 395 km - 8 uur via de weg)

IN_AL_Varanasi
Lange maar mooie route naar Varanasi
Eerste overnachting Varanasi

Vandaag een lange dag voor de boeg richting Varanasi. We gaan dan ook vroeg op weg naar de meest heilige stad van India: Varanasi. Deze religieuze stad staat vol tempels en is een labyrint van overvolle straatjes. Varanasi valt eigenlijk niet te beschrijven, u moet het zelf ervaren! Volgens de legende is het de oudste stad ter wereld en elke dag arriveren hier duizenden pelgrims om aan de Ganges te bidden of te mediteren. Aan de oever van de Ganges vinden crematies plaats, u hoort onafgebroken tempelbellen rinkelen en op de rivier ziet u op bepaalde tijden honderden olielampjes drijven: een werkelijk onvoorstelbaar schouwspel.

DAG
13

Varanasi

IN_AL_Varanasi
Boottocht heilige Ganges-rivier
Uitgebreide stadstour door Varanasi
Bezoek aan pelgrimsoord Sarnath
Tweede overnachting Varanasi

Vroeg in de ochtend bij zonsopgang maakt u een boottocht op de heilige Ganges. Het observeren van de menigte hindoes, die aan de oever hun eer betonen aan de Zonnegod, is een overweldigende spirituele ervaring. Het mythische hindoeïsme manifesteert zich vooral in gedecoreerde deuren, een blik op een glinsterende tempel, geluid van heilige bellen, gezang van priesters en de geur van bloemblaadjes in de Ganges. U ziet pelgrims zich onderdompelen in het heilige water, maar u ziet hoogstwaarschijnlijk ook de crematies aan de oevers.

's Middags maakt u een excursie naar het pelgrimsoord Sarnath, waar Boeddha zijn boodschap over de 'verlichting' predikte. De religieuze keizer Ashoka heeft daarop een enorme stoepa en enkele boeddhistische tempels laten bouwen. Hierna besloten ze dat elk boeddhistisch land ter wereld hier zijn eigen tempel zou krijgen. Het dorp lijkt dan ook op een wereldtentoonstelling, waar een enorme rust heerst. Een bijzondere ervaring!

DAG
14

Varanasi

Heilige man Varanasi
Vrije dag in Varanasi
Derde overnachting Varanasi

Vandaag een vrije dag. Verken op eigen gelegenheid één van de oudste steden van de wereld. Het oude centrum van de stad, gelegen aan het westen van de Ganges, laat zich beschrijven als chaotisch. Het is een doolhof van drukke straatjes en een wirwar van bellende riksja's, heilige koeien, honden en mensen. U zult zich zeker vermaken vandaag.

DAG
15

Varanasi - Lumbini (ca. 324 km)

np_al_lumbini.jpg
Vertrek Varanasi
Grensovergang India/Nepal (Sunauli)
Overnachting Lumbini (Nepal)

Vandaag hebben we een lange reis voor de boeg. We rijden richting Sunauli aan de grens van India en Nepal. Sunauli is een stoffig plaatsje, waar het een komen en gaan is van bussen en vrachtverkeer tussen India en Nepal. Na het afhandelen van de grensformaliteiten, neemt u afscheid van uw Indiase chauffeur en wordt u aan de andere kant opgewacht door uw Nepalese chauffeur die u naar Lumbini zal brengen, slechts enkele kilometers verder landinwaarts. Overnachting in Lumbini.

DAG
16

Lumbini - Chitwan Nationaal Park

NP_AL_Chitwan Nationaal Park 2
Vertrek Lumbini
Tussenstop Maya Devi Garden (Lumbini)
Bezoek Chitwan Nationaal Park
Eerste overnachting bij Chitwan Nationaal Park

Na het ontbijt verlaten we ons hotel en rijden we naar Lumbini, waar we de Maya Devi Garden bezoeken. Lumbini is de geboorteplaats van Boeddha en een bezoekje aan deze tuin met een oude Stupa en beeld van de moeder van Boeddha is zeker de moeite waard. Vervolgens rijden we in circa 5 uur naar het Chitwan Nationaal Park in de Terai, de vruchtbare laagvlakte aan de voet van de Himalaya. Het park is vooral bekend vanwege de Indische neushoorn. Chitwan is sinds 1973 een Nationaal Park, wat de wildstand erg ten goede is gekomen. Overnachting in Chitwan.

DAG
17

Chitwan Nationaal Park

Chitwan nationaal park
Wandel-, jeep- en kanosafari in de jungle van Chitwan Nationaal Park
Traditionele dansvoorstelling (optionele excursie)
Tweede overnachting bij Chitwan Nationaal Park

Al vroeg wordt u gewekt om per kano over de Rapti River te varen met een gids. U ziet hier de dieren tot leven komen en zult versteld staan van de grote hoeveelheid vogels die hier leven. Na de lunch maakt u een wandel- & jeepsafari in het park, waarbij de mogelijkheid bestaat om één van de honderden neushoorns te zien, die hier leven. Maar ook ziet u ander (klein) wild en met een klein beetje geluk ziet u ook de Bengaalse tijger. De dag wordt afgesloten met een traditionele dansshow in de lodge!

DAG
18

Chitwan Nationaal Park - Pokhara (ca. 150 km)

NP_AL_Pokhara
Vertrek Chitwan Nationaal Park
Boottocht over het Phewa meer
Eerste overnachting Pokhara

We verlaten het park om door te rijden naar Pokhara. Pokhara is een gemoedelijk stadje dat aan een prachtig meer ligt. Doordat Pokhara de toegangspoort is tot het Annapurna gebied, waar vele trekkings worden gehouden is het er bedrijvig en kent prachtige vergezichten op de vele besneeuwde toppen van het Annapurna gebergte en de Himalaya. Aan het einde van de middag maken we een boottocht over het Phewa meer. De avond is ter vrije besteding. U overnacht in Pokhara.

DAG
19

Pokhara

np_pokhara.jpg
Vrije dag
Trekking Annapurna-gebied (optionele excursie)
Tweede overnachting Pokhara

Vandaag is een vrije dag. Wilt u graag het prachtige berggebied rondom Pokhara verkennen? Dan heeft u natuurlijk de mogelijkheid om een korte trekking te maken (optionele excursie). U hoeft geen ervaren wandelaar of klimmer te zijn. De trekking van ongeveer 4 uur is goed te doen voor mensen met een goede gezondheid. Vindt u het leuker om deze dag wat meer van de cultuur van Nepal te zien? Dan wilt u misschien wel een bezoek brengen aan het Nationaal Museum. Hier wordt u op een aantrekkelijke manier de geschiedenis uitgelegd van onder meer de drie minderheidsgroeperingen: de Gurungs, Thakalis en Tharus. De Bindhabasini- of Barahri-tempels, de oude bazaar of de Mahendra Gupha-grotten zijn ook zeker een bezoekje waard. Het wordt nog lastig kiezen vandaag want er is voldoende te ondernemen, zowel georganiseerd als op eigen gelegenheid.

DAG
20

Pokhara - Kathmandu (ca. 200 km)

NP_AL_KATHMANDU1
Vertrek Pokhara
Prachtige route naar Kathmandu
Eerste overnachting in het centrum van Kathmandu

Vandaag rijden we naar Kathmandu. De kwaliteit van de weg is matig, maar de schitterende vergezichten maken alles goed.

In de namiddag komen we aan in Kathmandu, waar we verblijven in een hotel in het centrum van de stad, op loopafstand van het centrale paleisplein Durbar Square. De pleinen in de stad fungeren bovenal als ontmoetingsplaats. Als u hier even rustig gaat zitten, ziet u het dagelijkse leven van Nepal in een bonte stoet aan u voorbijtrekken.

DAG
21

Kathmandu (Bhaktapur & Bodnath)

np_al_kathmanduvallei.jpg
Bezoek Bhaktapur in de Kathmandu-vallei
Bezoek aan Bodnath en de hindoeïstische tempel Pashupatinath
Tweede overnachting centrum Kathmandu

Vandaag bezoeken we de prachtige steden in de vallei rondom Kathmandu. Als eerste bezoeken we Bhaktapur, één van de drie koningssteden. Bhaktapur bezit een onvoorstelbare schat aan hindoeïstische en boeddhistische kunst. Op elke straathoek zijn kleurrijke rituelen, kunstig bewerkte tempels of huizen met schitterende hout gesneden ramen te bewonderen.

Vervolgens rijden we door naar de stoepa Bodnath, een van de belangrijkste centra van het Tibetaanse boeddhisme. Het is de grootste stoepa in Nepal en lijkt (vanuit de lucht) op een reusachtige mandala. Vlak bij Bodnath ligt de hindoeïstische tempel Pashupatinath aan de Bagmati rivier. Heilige mannen komen hier om te sterven en er vinden lijkwassingen en verbrandingen plaats. Als niet-hindoe mag u dit tempelcomplex niet betreden, maar vanaf een heuvel tegenover het heiligdom heeft u een goed zicht op de rituelen die worden uitgevoerd. Overnachting in Kathmandu.

DAG
22

Kathmandu - Delhi

np_al_kathmandu pop.jpg
Vlucht Kathmandu – Delhi
Vrije tijd in Delhi
Transfer naar de luchthaven

Vandaag is het tijd om Nepal te verlaten en weer terug te vliegen naar het beginpunt van deze verrassende rondreis. Na aankomst wordt u naar uw hotel in Delhi gebracht en heeft u vrije tijd. Ontdek de stad op uw eigen tempo nogmaals en vind de laatste souvenirs voor het thuisfront. Rond middernacht wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht. U kunt tot 22.30 uur gebruik maken van uw kamer. Indien u langer gebruik wilt maken van uw kamer, dan moet er een toeslag voldaan worden.

Goed om te weten

Indien u vliegt met Turkish Airlines, wordt u vanochtend vroeg (ca. 3:00 uur) opgehaald en naar de luchthaven van Kathmandu gebracht, voor uw terugvlucht naar Amsterdam. In verband met de vluchttijden, wordt uw reis hierdoor 22 dagen in plaats van 23 dagen.

DAG
23

Delhi - Amsterdam

Aankomst luchthaven
Vlucht naar Amsterdam

Einde van een heerlijke reis! In het vliegtuig naar Amsterdam denkt u terug aan de vriendelijke lokale bevolking en adembenemende vergezichten die u leerde kennen in India en Nepal.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
0 optie
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Extra's
17 opties
Open+
23 dagen Mooiste van India & Nepal: altijd de beste prijs

Vervoersopties ter plaatse

+Vervoersopties
Open+

Middenklasse

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij tijdens deze privéreis gebruiken. Bij de naam van het hotel wordt de categorie vermeld, zodat u inzicht krijgt in wat voor soort hotels u tijdens uw rondreis kunt verwachten. De hotels die wij publiceren zijn voorbeeldhotels. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat u in andere hotels verblijft. Uiteraard zijn deze hotels van gelijkwaardige kwaliteit. De hotels worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Middenklasse hotels
Delhi
1234
Bloom Boutique
Driesterren
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
Bloom Boutique is een modern en kleurrijk hotel in New Delhi. Het hotel is gevestigd in een opvallend kolossaal geel gebouw. De kleur geel vindt u ook terug in het vrolijke interieur binnen! Het hotel is gelegen in het centrum van New Delhi, in de wijk Greater Kailash. In de directe omgeving vindt u op loopafstand restaurants, bars en winkelcentra. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, roomservice en een wasservice. Tevens is er gratis WiFi beschikbaar. De kamers zijn modern ingericht en zijn voorzien van een airco, televisie, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche en gratis toiletartikelen.
Meer info >
Hotel Almondz
Driesterren
 • in_ac_almondzka.jpg
 • Almondz restaurant
 • in_ac_almondzka2.jpg
Het Almondz Hotel is een comfortabel driesterrenhotel in het centrum van New Delhi. Door de centrale ligging, verzorgde kamers en faciliteiten is dit een goede uitvalbasis voor uw verblijf in Delhi! Het hotel is gelegen in het centrum van New Delhi. In de directe omgeving bevinden zich meerdere restaurants en winkelcentra. Bezienswaardigheden zoals het Rode Fort, de Jama Mashid moskee en de Lotus tempel kunt u allemaal zeer eenvoudig en snel te bereiken vanaf het hotel. De receptie van het hotel is 24 uur per dag geopend, fijn dat u hier altijd terecht kunt. In het restaurant van het hotel geniet u van de Indiase keuken. Het is ook mogelijk om roomservice te bestellen vanuit uw kamer. In het hotel is tevens een loungebar, wasservice en gratis WiFi aanwezig. De sfeervolle kamers zijn voorzien van een airco, televisie en een badkamer met bad en/of douche, gratis toiletartikelen en een föhn.
Meer info >
Bloom Boutique
Driesterren
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
Bloom Boutique is een modern en kleurrijk hotel in New Delhi. Het hotel is gevestigd in een opvallend kolossaal geel gebouw. De kleur geel vindt u ook terug in het vrolijke interieur binnen! Het hotel is gelegen in het centrum van New Delhi, in de wijk Greater Kailash. In de directe omgeving vindt u op loopafstand restaurants, bars en winkelcentra. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, roomservice en een wasservice. Tevens is er gratis WiFi beschikbaar. De kamers zijn modern ingericht en zijn voorzien van een airco, televisie, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche en gratis toiletartikelen.
Meer info >
Aashiyana by Yaara
Driesterren
Hotel Aashiyana by Yaara is een sfeervol hotel in het centrum van New Delhi. De vriendelijke medewerkers zullen bijdragen aan een fijn verblijf!Hotel Aashiyana by Yaara is gelegen middenin het drukke centrum van New Delhi. In de directe omgeving vindt u vele restaurants en meerdere winkelcentra. Het hotel beschikt over een eigen restaurant, op het menu staan voornamelijk Indiase gerechten. Leuk om kennis te maken met deze heerlijke keuken! Bij de receptie kunt u 24 uur per dag terecht met uw vragen, de vriendelijke medewerkers staan voor u klaar. In het gehele hotel kunt u gratis gebruik maken van WiFi. De sfeervolle kamers zijn ingericht met traditionele meubels en voorzien van een airco, televisie, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche, gratis toiletartikelen en een föhn.
Meer info >