neemt je mee
Kleurenpoeders
Kleurenpoeders
Pushkar
Pushkar
Jaipur
Jaipur
Woestijnen en kamelen
Woestijnen en kamelen
Dé Taj Mahal
Dé Taj Mahal

Land van de Maharadja's

Privéreis | 17 dagen v.a. 1634
1484i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
01-04-2018
Reisduur
17 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Kassakorting tot 175 ppi

Voorwaarden

- Geldig tot en met woensdag 28 februari 2018
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groeps- en privéreizen met vertrek t/m januari 2019
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte

Voorwaarden

- Geldig tot en met woensdag 28 februari 2018
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groeps- en privéreizen met vertrek t/m januari 2019
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
Kassakorting tot 175 ppi
Compleet programma waarbij veel excursies inclusief zijn
Bezoek aan de hoofdstad van Rajasthan: de roze stad Jaipur
Verblijf in de woestijn, incl. kamelentocht!
Word rondgereden door privéchauffeur per airco auto/minivan

Ontdek de magie van Rajasthan!

De staat Rajasthan is overladen met eeuwenoude geschiedenis, kunst en cultuur. Het wordt ook vaak één groot openluchtmuseum genoemd daar de relikwieën uit het verleden zo goed bewaard zijn gebleven. De Qutab Moskee in Delhi, de Rode Stad Bikaner, overnachting in de woestijn en de Taj Mahal zijn slechts een paar indrukken die u tijdens deze reis op gaat doen.

"Een droomreis, met zoveel kleur en prachtige gebouwen met veel geschiedenis!! Mensen zijn erg vriendelijk en het verkeer is een chaos en toch regelt de chauffeur alles prima en blijft kalm."

C.W. Van der Weele uit Twello

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam – Delhi

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht Amsterdam - Delhi

U vliegt vanaf Amsterdam naar de hoofdstad van India, Delhi. Hier komt u de volgende dag aan.

Wanneer u met KLM vliegt, zult u dezelfde dag in Delhi aankomen, waardoor de reis één dag korter is. Uiteraard houden we hier met uw programma rekening mee. Tevens bieden wij vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.

DAG
02

Aankomst Delhi

in_al_delhi.jpg
Aankomst Delhi, inclusief transfer
Eerste kennismaking met onze lokale vertegenwoordiger
Eerste overnachting Delhi

Op de luchthaven wordt u verwelkomd door onze vertegenwoordiger. Hierna is er een transfer naar uw hotel geregeld en heeft u de rest van de middag tijd om te acclimatiseren.

DAG
03

Delhi

IN_AL_Delhi2
Uitgebreide stadstour Delhi
Bezoek de India Poort en het Rode Fort
Rajghat, de crematie plaats van Mahatma Ghandi
Markt Chandni Chowk verkennen
Tweede overnachting Delhi

Na het ontbijt maakt u een uitgebreide stadstour door Old en New Delhi, waarbij we u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad laten zien. Zo bezoekt u onder andere de India Poort, het Rode Fort en Rajghat (de oever waar Mahatma Ghandi is gecremeerd). Vervolgens bezoekt u het parlementsgebouw en de 72,5 meter hoge Qutab Minar met de moskee. We sluiten de dag af met een bezoek aan Chandni Chowk, de bruisende markt met vele kleuren, geuren en geluiden. Overnachting in Delhi.

DAG
04

Delhi – Mandawa (278 km)

IN_AL_Mandawa
Eerste indrukken van Rajasthan
Bezoek aan de beschilderde haveli’s
Heerlijk ontspannen in het zwembad
Overnachting in Mandawa

Vroeg in de ochtend verlaten we de drukke stad om Rajasthan in te rijden. We rijden richting Mandawa, bekend om zijn Haveli’s met prachtige muurschilderingen. In de middag komen we aan in ons vriendelijke resort aan de rand van het dorp en met een lekker zwembad. In de vooravond bezoeken we, te voet, de beschilderde haveli’s van enkele belangrijke handelsfamilies in India. Tegenwoordig worden ze bewoond door huismeesters en die laten bezoekers graag een kijkje nemen in deze oude woningen. Overnachting in Mandawa.

DAG
05

Mandawa – Bikaner (165 km)

Junagart Fort Bikaner India
Prachtige route naar Bikaner, de Rode Stad
Bezoek Junagarh Fort
Stop bij een echte kamelenfokkerij
Overnachting in Bikaner

We rijden dieper Rajasthan in richting Bikaner, ook wel de Rode Stad genoemd. Na de lunch in uw hotel bezoeken we het Junagarh Fort met zijn indrukwekkende paleis. Het fort is niet groot, maar is één van de beter onderhouden paleizen in Rajasthan. U ziet hier prachtige schilderingen en veel details. Vervolgens kunt u nog een bezoekje brengen aan de kamelenfokkerij. 70% van alle kamelen in Rajasthan komt uit Bikaner. In januari is hier een goot kamelenfestival, een ware belevenis! Overnachting in Bikaner.

DAG
06

Bikaner – Jaisalmer (333 km)

IN_AL_Jaisalmer
Prachtige route naar Jaisalmer
Vrije middag
Bezoek aan de bijzondere crematieplaats van de koninklijke familie
Overnachting in Jaisalmer

Vandaag rijden we door naar Jaisalmer, waar u voor de lunch aankomt. U ziet de contouren van de stad als een fata morgana aan de woestijnhorizon opdoemen. Dit magische gevoel blijft als u het centrum inrijdt.

’s Avonds bezoekt u de crematieplaats van de koninklijke familie van Jaisalmer, een prachtig monument van rood zandsteen. U heeft er bovendien een prachtig uitzicht op het fort. Overnachting in Jaisalmer.

DAG
07

Jaisalmer

IN_AL_Jaisalmer
Stadstour inclusief het fort van Jaisalmer
Struinen door de overweldigende haveli’s
Transfer door de woestijn
Bijzondere overnachting in de woestijn!

Na het ontbijt gaan we Jaisalmer verkennen. Dit bijna 900 jaar oude stadje was ooit een belangrijke handelspost op de verboden handelsroute door de Thar woestijn. Vandaag de dag is het honingkleurige fort, dat oprijst vanuit de dorre woestijn nog steeds een magisch plaatje. De tijd heeft geen invloed gehad op Jaisalmer, met zijn gouden stadsmuren en nauwe straatjes. De haveli’s in en rond het fort zijn overweldigend: de huizen zijn prachtig bewerkt met uitgesneden gevels, erkers en binnentuinen. Uiteraard bezoeken we enkele haveli’s en wandelen we door de smalle straatjes van het oude stadscentrum.

Na dit alles rijden we weer de machtige woestijn in, richting het kamp waar u vannacht zult verblijven. Vanavond overnacht u hier in een comfortabele tent met woon/slaapkamer en goede badkamer onder de sterren. U maakt een korte kamelentocht over de zandduinen en heeft een diner bij het kampvuur onder de sterrenhemel van Rajasthan. Een unieke ervaring, waar u mooie herinneringen aan over zult houden.

DAG
08

Jaisalmer – Khimsar (295 km)

IN_AL_Khimsar Fort3
Route naar Khimsar vanuit de woestijn
Heerlijke vrije middag aan het zwembad
Logeren in het Khimsar Fort

Na het ontbijt verlaten we de woestijn en rijden we richting Khimsar, waar de geschiedenis tot leven komt. Dit stadje werd 2500 jaar geleden aan de rand van de woestijn opgericht. Het kasteel hier werd in het midden van de 15de eeuw gebouwd door prins Karamsi. U logeert in het Khimsar Fort, waar de muren en torens nog de littekens dragen van de vele gevechten en herinneren aan glorieuze tijden. U kunt heerlijk ontspannen aan het zwembad of een massage nemen.

DAG
09

Khimsar – Jodhpur (90 km)

IN_AL_Jodhpur2
Vertrek naar Jodhpur
Fascinerend bezoek aan het Mehrangarh Fort
Overnachting in Jodhpur, de blauwe stad

Na het ontbijt rijden we richting Jodhpur, waar u rond lunchtijd aankomt. Na de lunch bezoekt u het Mehrangarh Fort. Dit is één van de grootste, machtigste en meest indrukwekkende forten van India. Binnen in het fort (u gaat met een lift omhoog) vindt u verschillende paleizen, omringd door uitgestrekte tuinen en de ingewikkelde versierde Jaswanthada. Vanaf het hooggelegen fort heeft u een prachtig uitzicht op Jodhpur, de blauwe stad, waar u overnacht.

DAG
10

Jodhpur – Udaipur (260 km)

IN_AL_Udaipur
Route van Jodhpur naar Udaipur in de ochtend
Middag om zelf de waterstad te ontdekken
Overnachting in Udaipur

In de middag komt u aan in Udaipur, waar u ’s middags vrij heeft. U kunt deze waterstad op eigen gelegenheid verkennen of gewoon lekker relaxen in uw hotel. Overnachting in Udaipur.

DAG
11

Udaipur

IN_AL_Udaipur2
Uitgebreide stadstour
Boottocht over het Pichola Meer in de avond
Overnachting in Udaipur

Vandaag maken we een uitgebreide stadstour door het oude centrum van Udaipur. U bezoekt onder ander het stadspaleis, de Jagdish tempel, het Fateh Sagar meer met Sahedion Bari en Bhartiya Lok Kala Mandir, een museum van de volkskunst.

’s Avonds maakt u een boottochtje op het Pichola meer en vaart u langs het spectaculaire stadspaleis, het Mandir eiland en het beroemde Jag Niwas eiland. Ook kunt u genieten van de Mewar Sound & Light Show, een show die door middel van het uitlichten van de belangrijkste bouwwerken voorlichting geeft over de rijke geschiedenis van de Mewar-koningen. Erg leuk om mee te maken. Overnachting in Udaipur.

DAG
12

Udaipur – Pushkar (280 km)

IN_AL_Pushkar_vrouwen_124952438
Prachtige route naar Pushkar, de stad van Brahma
Bezoek aan de Eklingji & Nagda tempels
Vrije middag om zelf de stad te ontdekken
Eerste overnachting Jaipur

U vervolgt uw weg richting de Eklingji & Nagda tempels, een prachtig beeldgehouwen tempelcomplex op circa 50 kilometer van Udaipur. De 108 tempels binnen de hoge muren zijn gebouwd in 734 en gewijd aan Lord Shiva, de heilige van de Mewar-heersers en één van de belangrijkste goden binnen het hindoeïsme.

Hierna rijden we door naar Pushkar, stad van Brahma. Pushkar is een heilige plaats voor hindoes en ligt aan de rand van een meer. Geniet van een rustige dag in dit idyllische plaatsje met zijn vele tempels. Maak bijvoorbeeld een wandeling rond het meer. Bij het vallen van de avond kunt u onder het trommelgeroffel van de vele gelovigen, genieten van een prachtige zonsondergang vanaf één van de 52 ghats (trappen aan de oevers van het meer). Jaarlijks wordt hier in oktober/november een grote kamelenmarkt gehouden! Overnachting in Pushkar.

DAG
13

Pushkar – Jaipur (141 km)

IN_AL_Jaipur3
Prachtige route naar Jaipur
Stadswandeling Jaipur
Eerste overnachting Jaipur

Na het ontbijt verlaten we het slaperige stadje en brengen u naar Jaipur. Hier komt u voor de lunch aan in uw hotel. Na de lunch maken we een korte stadstour door Jaipur. U bezoekt onder andere Hawa Mahal, het Paleis van de Winden, met zijn roze zandsteen en honingraatstructuur. Een mooi voorbeeld van het kunstenaarstalent van Rajputs. Het werd gebouwd om de vrouwen van de Maharadja af te schermen en een blik te gunnen op het leven op straat en de processies die daar plaatsvonden. Verder brengt u een bezoek aan het Stadspaleis en het Observatorium dat in 1700 werd gebouwd door Maharadja Jai Singh, de oprichter van Jaipur. Overnachting in Jaipur.

DAG
14

Jaipur

in_al_jaipur.jpg
Bezoek Amber Fort per jeep
Heerlijke vrije middag
Tweede overnachting Jaipur

Vandaag vroeg uit de veren om voor de drukte het Amber Fort te bezoeken. Per jeep klimt u de steile rotsen op, die het kasteel vroeger beschermden tegen de vijand. Het fort ligt 11 kilometer buiten Jaipur en is overweldigend. De diverse paleizen die u er aantreft waren ooit een schouwspel van koninklijke processies en overdadige weelde.

’s Middags bent u vrij om te genieten van het zwembad bij uw hotel of om op eigen gelegenheid de oude stad beter te leren kennen. Overnachting in Jaipur.

DAG
15

Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra (236 km)

IN_AL_Fatehphur-sikri
Vertrek uit Jaipur
Bezoek Fatehpur Sikri (de ‘Verlaten Stad’)
Bezoek de fascinerende Taj Mahal
Overnachting Agra

Onderweg naar Agra bezoeken we het ‘Pompei’ van India, Fatehpur Sikri. Ooit een rijke en drukke stad, nu geheel verlaten, maar in uitstekende staat. Nadat de Maharadja deze stad liet bouwen, omdat hij dacht dat het geluk zou brengen, bleek in dit gebied het water zeer schaars te zijn. Hierna vervolgen we onze weg naar Agra, de stad van de Taj Mahal.

’s Middags vrij en in de vroege avond bezoekt u de Taj Mahal, één van de meest fascinerende meesterwerken in India en wellicht wel ter wereld. De Mughal-keizer Shah Jahan bouwde de Taj Mahal aan de oever van de Yamuna rivier ter nagedachtenis aan zijn favoriete vrouw, Mumtaz Mahal. Hij liet haar lichaam begraven in dit mausoleum en werd zelf na zijn dood naast zijn grote liefde te ruste gelegd. In de vroege ochtend en vooravond is de Taj Mahal op zijn mooist. U zult er prachtige verhalen horen en fraaie plaatjes kunnen schieten. Overnachting in uw hotel in Agra.

DAG
16

Agra – Delhi (203 km)

in_al_agra.jpg
Stadstour met het Agra Fort
Transfer naar Delhi
Overnachting in Delhi

Na het ontbijt maken we een korte stadstour met een bezoek aan het Agra Fort, dat is omgeven door een 21 meter hoge muur van rood zandsteen. Binnen de muren vindt u de prachtige Parel moskee en een verscheidenheid aan paleizen, waaronder Jahangir Mahal, dat u bereikt door middel van een indrukwekkend toegangshek. Bij binnenkomst wordt u verrast door binnentuinen, prachtige hallen en bewerkte pilaren.

Aan het einde van de ochtend rijdt u terug naar Delhi, waar wij een kamer voor u hebben geboekt voor aankomende nacht.

DAG
17

Delhi – Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht
Vlucht Delhi - Amsterdam

Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht naar Amsterdam, waar u dezelfde dag nog aankomt. Einde van een vakantie vol indrukwekkende herinneringen.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
9 opties
Open+
+Extras
7 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.

Wat onze reizigers vinden

08-04-2011

'Schitterende reis! Algemeen gesteld was de reis te vergelijken met een emotionele rollercoaster. De prachtige, luxueuze paleizen en forten gaven je het gevoel in een sprookje beland te zijn. Bij het verlaten van het hotel werd je echter geconfrontee ...

Meer info >

Philip en Inge Smet-Huyghe, Beveren-Waas

26-12-2010

'Een prachtige, goed uitgedachte en prima verzorgde reis langs het spectaculaire erfgoed van Noord India. Wel teveel uren in de auto. Twee dagen meer nemen voor deze reis is beter, bijvoorbeeld een extra dag rust in het prachtige hotel Khimsar Fort e ...

Meer info >

J. van Veen, Utrecht

17 dagen Land van de Maharadja's: altijd de beste prijs
Intercontinentale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

Rondreis met privé chauffeur per airco auto/minivan van dag 2 t/m 15
Engelssprekende stadsgidsen tijdens de bezichtigingen en excursies
Verblijf in goed verzorgde middenklasse hotels of superiorklasse hotels (afhankelijk van uw keuze)
Iedere dag ontbijt
Overnachting in Dune Safari Camp, incl. diner en dansvoorstelling op dag 6
Kamelentocht in de woestijn op dag 6
Overnachting in Delhi (laatste nacht)
Bezoek aan de Haveli’s van Mandawa
Mooiste stad van Radjasthan; Jaisalmer*
Logeren in de woestijn onder de sterrenhemel
Bezoek aan de Blauwe stad Jodhpur*
Boottocht bij Udaipur
Per jeep naar het Amber Fort in Jaipur*
Bezoek aan de Taj Mahal*
Bezoek aan de verlaten stad Fatehpur Sikiri*
Meet & Greet op de luchthaven
* Entreegelden dienen ter plaatse nog te worden voldaan (zie ook extra informatie)

Exclusief

Entreegelden: ca. 85 USD p.p.
Eventuele optionele excursies
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
Reserveringskosten: € 25 per boeking
+Verlengen
9 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+
+Extras
7 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
17 dagen Land van de Maharadja's: altijd de beste prijs

Wat onze reizigers vinden

08-04-2011

'Schitterende reis! Algemeen gesteld was de reis te vergelijken met een emotionele rollercoaster. De prachtige, luxueuze paleizen en forten gaven je het gevoel in een sprookje beland te zijn. Bij het verlaten van het hotel werd je echter geconfrontee ...

Meer info >

Philip en Inge Smet-Huyghe, Beveren-Waas

26-12-2010

'Een prachtige, goed uitgedachte en prima verzorgde reis langs het spectaculaire erfgoed van Noord India. Wel teveel uren in de auto. Twee dagen meer nemen voor deze reis is beter, bijvoorbeeld een extra dag rust in het prachtige hotel Khimsar Fort e ...

Meer info >

J. van Veen, Utrecht

Bewaar reis Boek nu

Dagprogramma

DAG
01

Amsterdam – Delhi

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht Amsterdam - Delhi

U vliegt vanaf Amsterdam naar de hoofdstad van India, Delhi. Hier komt u de volgende dag aan.

Wanneer u met KLM vliegt, zult u dezelfde dag in Delhi aankomen, waardoor de reis één dag korter is. Uiteraard houden we hier met uw programma rekening mee. Tevens bieden wij vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.

DAG
02

Aankomst Delhi

in_al_delhi.jpg
Aankomst Delhi, inclusief transfer
Eerste kennismaking met onze lokale vertegenwoordiger
Eerste overnachting Delhi

Op de luchthaven wordt u verwelkomd door onze vertegenwoordiger. Hierna is er een transfer naar uw hotel geregeld en heeft u de rest van de middag tijd om te acclimatiseren.

DAG
03

Delhi

IN_AL_Delhi2
Uitgebreide stadstour Delhi
Bezoek de India Poort en het Rode Fort
Rajghat, de crematie plaats van Mahatma Ghandi
Markt Chandni Chowk verkennen
Tweede overnachting Delhi

Na het ontbijt maakt u een uitgebreide stadstour door Old en New Delhi, waarbij we u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad laten zien. Zo bezoekt u onder andere de India Poort, het Rode Fort en Rajghat (de oever waar Mahatma Ghandi is gecremeerd). Vervolgens bezoekt u het parlementsgebouw en de 72,5 meter hoge Qutab Minar met de moskee. We sluiten de dag af met een bezoek aan Chandni Chowk, de bruisende markt met vele kleuren, geuren en geluiden. Overnachting in Delhi.

DAG
04

Delhi – Mandawa (278 km)

IN_AL_Mandawa
Eerste indrukken van Rajasthan
Bezoek aan de beschilderde haveli’s
Heerlijk ontspannen in het zwembad
Overnachting in Mandawa

Vroeg in de ochtend verlaten we de drukke stad om Rajasthan in te rijden. We rijden richting Mandawa, bekend om zijn Haveli’s met prachtige muurschilderingen. In de middag komen we aan in ons vriendelijke resort aan de rand van het dorp en met een lekker zwembad. In de vooravond bezoeken we, te voet, de beschilderde haveli’s van enkele belangrijke handelsfamilies in India. Tegenwoordig worden ze bewoond door huismeesters en die laten bezoekers graag een kijkje nemen in deze oude woningen. Overnachting in Mandawa.

DAG
05

Mandawa – Bikaner (165 km)

Junagart Fort Bikaner India
Prachtige route naar Bikaner, de Rode Stad
Bezoek Junagarh Fort
Stop bij een echte kamelenfokkerij
Overnachting in Bikaner

We rijden dieper Rajasthan in richting Bikaner, ook wel de Rode Stad genoemd. Na de lunch in uw hotel bezoeken we het Junagarh Fort met zijn indrukwekkende paleis. Het fort is niet groot, maar is één van de beter onderhouden paleizen in Rajasthan. U ziet hier prachtige schilderingen en veel details. Vervolgens kunt u nog een bezoekje brengen aan de kamelenfokkerij. 70% van alle kamelen in Rajasthan komt uit Bikaner. In januari is hier een goot kamelenfestival, een ware belevenis! Overnachting in Bikaner.

DAG
06

Bikaner – Jaisalmer (333 km)

IN_AL_Jaisalmer
Prachtige route naar Jaisalmer
Vrije middag
Bezoek aan de bijzondere crematieplaats van de koninklijke familie
Overnachting in Jaisalmer

Vandaag rijden we door naar Jaisalmer, waar u voor de lunch aankomt. U ziet de contouren van de stad als een fata morgana aan de woestijnhorizon opdoemen. Dit magische gevoel blijft als u het centrum inrijdt.

’s Avonds bezoekt u de crematieplaats van de koninklijke familie van Jaisalmer, een prachtig monument van rood zandsteen. U heeft er bovendien een prachtig uitzicht op het fort. Overnachting in Jaisalmer.

DAG
07

Jaisalmer

IN_AL_Jaisalmer
Stadstour inclusief het fort van Jaisalmer
Struinen door de overweldigende haveli’s
Transfer door de woestijn
Bijzondere overnachting in de woestijn!

Na het ontbijt gaan we Jaisalmer verkennen. Dit bijna 900 jaar oude stadje was ooit een belangrijke handelspost op de verboden handelsroute door de Thar woestijn. Vandaag de dag is het honingkleurige fort, dat oprijst vanuit de dorre woestijn nog steeds een magisch plaatje. De tijd heeft geen invloed gehad op Jaisalmer, met zijn gouden stadsmuren en nauwe straatjes. De haveli’s in en rond het fort zijn overweldigend: de huizen zijn prachtig bewerkt met uitgesneden gevels, erkers en binnentuinen. Uiteraard bezoeken we enkele haveli’s en wandelen we door de smalle straatjes van het oude stadscentrum.

Na dit alles rijden we weer de machtige woestijn in, richting het kamp waar u vannacht zult verblijven. Vanavond overnacht u hier in een comfortabele tent met woon/slaapkamer en goede badkamer onder de sterren. U maakt een korte kamelentocht over de zandduinen en heeft een diner bij het kampvuur onder de sterrenhemel van Rajasthan. Een unieke ervaring, waar u mooie herinneringen aan over zult houden.

Goed om te weten

Gedurende de moesson- en zomerperiode (april - september) zal de overnachting in de woestijn niet plaatsvinden vanwege abrupt veranderende weersomstandigheden. Afhankelijk van het weer zal in principe een korte tocht per kameel en het diner in de zandduinen wel plaatsvinden.

DAG
08

Jaisalmer – Khimsar (295 km)

IN_AL_Khimsar Fort3
Route naar Khimsar vanuit de woestijn
Heerlijke vrije middag aan het zwembad
Logeren in het Khimsar Fort

Na het ontbijt verlaten we de woestijn en rijden we richting Khimsar, waar de geschiedenis tot leven komt. Dit stadje werd 2500 jaar geleden aan de rand van de woestijn opgericht. Het kasteel hier werd in het midden van de 15de eeuw gebouwd door prins Karamsi. U logeert in het Khimsar Fort, waar de muren en torens nog de littekens dragen van de vele gevechten en herinneren aan glorieuze tijden. U kunt heerlijk ontspannen aan het zwembad of een massage nemen.

DAG
09

Khimsar – Jodhpur (90 km)

IN_AL_Jodhpur2
Vertrek naar Jodhpur
Fascinerend bezoek aan het Mehrangarh Fort
Overnachting in Jodhpur, de blauwe stad

Na het ontbijt rijden we richting Jodhpur, waar u rond lunchtijd aankomt. Na de lunch bezoekt u het Mehrangarh Fort. Dit is één van de grootste, machtigste en meest indrukwekkende forten van India. Binnen in het fort (u gaat met een lift omhoog) vindt u verschillende paleizen, omringd door uitgestrekte tuinen en de ingewikkelde versierde Jaswanthada. Vanaf het hooggelegen fort heeft u een prachtig uitzicht op Jodhpur, de blauwe stad, waar u overnacht.

DAG
10

Jodhpur – Udaipur (260 km)

IN_AL_Udaipur
Route van Jodhpur naar Udaipur in de ochtend
Middag om zelf de waterstad te ontdekken
Overnachting in Udaipur

In de middag komt u aan in Udaipur, waar u ’s middags vrij heeft. U kunt deze waterstad op eigen gelegenheid verkennen of gewoon lekker relaxen in uw hotel. Overnachting in Udaipur.

DAG
11

Udaipur

IN_AL_Udaipur2
Uitgebreide stadstour
Boottocht over het Pichola Meer in de avond
Overnachting in Udaipur

Vandaag maken we een uitgebreide stadstour door het oude centrum van Udaipur. U bezoekt onder ander het stadspaleis, de Jagdish tempel, het Fateh Sagar meer met Sahedion Bari en Bhartiya Lok Kala Mandir, een museum van de volkskunst.

’s Avonds maakt u een boottochtje op het Pichola meer en vaart u langs het spectaculaire stadspaleis, het Mandir eiland en het beroemde Jag Niwas eiland. Ook kunt u genieten van de Mewar Sound & Light Show, een show die door middel van het uitlichten van de belangrijkste bouwwerken voorlichting geeft over de rijke geschiedenis van de Mewar-koningen. Erg leuk om mee te maken. Overnachting in Udaipur.

DAG
12

Udaipur – Pushkar (280 km)

IN_AL_Pushkar_vrouwen_124952438
Prachtige route naar Pushkar, de stad van Brahma
Bezoek aan de Eklingji & Nagda tempels
Vrije middag om zelf de stad te ontdekken
Eerste overnachting Jaipur

U vervolgt uw weg richting de Eklingji & Nagda tempels, een prachtig beeldgehouwen tempelcomplex op circa 50 kilometer van Udaipur. De 108 tempels binnen de hoge muren zijn gebouwd in 734 en gewijd aan Lord Shiva, de heilige van de Mewar-heersers en één van de belangrijkste goden binnen het hindoeïsme.

Hierna rijden we door naar Pushkar, stad van Brahma. Pushkar is een heilige plaats voor hindoes en ligt aan de rand van een meer. Geniet van een rustige dag in dit idyllische plaatsje met zijn vele tempels. Maak bijvoorbeeld een wandeling rond het meer. Bij het vallen van de avond kunt u onder het trommelgeroffel van de vele gelovigen, genieten van een prachtige zonsondergang vanaf één van de 52 ghats (trappen aan de oevers van het meer). Jaarlijks wordt hier in oktober/november een grote kamelenmarkt gehouden! Overnachting in Pushkar.

DAG
13

Pushkar – Jaipur (141 km)

IN_AL_Jaipur3
Prachtige route naar Jaipur
Stadswandeling Jaipur
Eerste overnachting Jaipur

Na het ontbijt verlaten we het slaperige stadje en brengen u naar Jaipur. Hier komt u voor de lunch aan in uw hotel. Na de lunch maken we een korte stadstour door Jaipur. U bezoekt onder andere Hawa Mahal, het Paleis van de Winden, met zijn roze zandsteen en honingraatstructuur. Een mooi voorbeeld van het kunstenaarstalent van Rajputs. Het werd gebouwd om de vrouwen van de Maharadja af te schermen en een blik te gunnen op het leven op straat en de processies die daar plaatsvonden. Verder brengt u een bezoek aan het Stadspaleis en het Observatorium dat in 1700 werd gebouwd door Maharadja Jai Singh, de oprichter van Jaipur. Overnachting in Jaipur.

DAG
14

Jaipur

in_al_jaipur.jpg
Bezoek Amber Fort per jeep
Heerlijke vrije middag
Tweede overnachting Jaipur

Vandaag vroeg uit de veren om voor de drukte het Amber Fort te bezoeken. Per jeep klimt u de steile rotsen op, die het kasteel vroeger beschermden tegen de vijand. Het fort ligt 11 kilometer buiten Jaipur en is overweldigend. De diverse paleizen die u er aantreft waren ooit een schouwspel van koninklijke processies en overdadige weelde.

’s Middags bent u vrij om te genieten van het zwembad bij uw hotel of om op eigen gelegenheid de oude stad beter te leren kennen. Overnachting in Jaipur.

DAG
15

Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra (236 km)

IN_AL_Fatehphur-sikri
Vertrek uit Jaipur
Bezoek Fatehpur Sikri (de ‘Verlaten Stad’)
Bezoek de fascinerende Taj Mahal
Overnachting Agra

Onderweg naar Agra bezoeken we het ‘Pompei’ van India, Fatehpur Sikri. Ooit een rijke en drukke stad, nu geheel verlaten, maar in uitstekende staat. Nadat de Maharadja deze stad liet bouwen, omdat hij dacht dat het geluk zou brengen, bleek in dit gebied het water zeer schaars te zijn. Hierna vervolgen we onze weg naar Agra, de stad van de Taj Mahal.

’s Middags vrij en in de vroege avond bezoekt u de Taj Mahal, één van de meest fascinerende meesterwerken in India en wellicht wel ter wereld. De Mughal-keizer Shah Jahan bouwde de Taj Mahal aan de oever van de Yamuna rivier ter nagedachtenis aan zijn favoriete vrouw, Mumtaz Mahal. Hij liet haar lichaam begraven in dit mausoleum en werd zelf na zijn dood naast zijn grote liefde te ruste gelegd. In de vroege ochtend en vooravond is de Taj Mahal op zijn mooist. U zult er prachtige verhalen horen en fraaie plaatjes kunnen schieten. Overnachting in uw hotel in Agra.

DAG
16

Agra – Delhi (203 km)

in_al_agra.jpg
Stadstour met het Agra Fort
Transfer naar Delhi
Overnachting in Delhi

Na het ontbijt maken we een korte stadstour met een bezoek aan het Agra Fort, dat is omgeven door een 21 meter hoge muur van rood zandsteen. Binnen de muren vindt u de prachtige Parel moskee en een verscheidenheid aan paleizen, waaronder Jahangir Mahal, dat u bereikt door middel van een indrukwekkend toegangshek. Bij binnenkomst wordt u verrast door binnentuinen, prachtige hallen en bewerkte pilaren.

Aan het einde van de ochtend rijdt u terug naar Delhi, waar wij een kamer voor u hebben geboekt voor aankomende nacht.

DAG
17

Delhi – Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht
Vlucht Delhi - Amsterdam

Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht naar Amsterdam, waar u dezelfde dag nog aankomt. Einde van een vakantie vol indrukwekkende herinneringen.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
9 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Extras
7 opties
Open+

Wat onze reizigers vinden

08-04-2011

'Schitterende reis! Algemeen gesteld was de reis te vergelijken met een emotionele rollercoaster. De prachtige, luxueuze paleizen en forten gaven je het gevoel in een sprookje beland te zijn. Bij het verlaten van het hotel werd je echter geconfrontee ...

Meer info >

Philip en Inge Smet-Huyghe, Beveren-Waas

26-12-2010

'Een prachtige, goed uitgedachte en prima verzorgde reis langs het spectaculaire erfgoed van Noord India. Wel teveel uren in de auto. Twee dagen meer nemen voor deze reis is beter, bijvoorbeeld een extra dag rust in het prachtige hotel Khimsar Fort e ...

Meer info >

J. van Veen, Utrecht

17 dagen Land van de Maharadja's: altijd de beste prijs

Vervoersopties ter plaatse

Auto met chauffeur en Engelssprekende stadsgidsen

Deze rondreis wordt uitgevoerd met een chauffeur die gedurende de reisdagen ervoor zal zorgen dat u veilig door het land reist. Tevens zal u worden bijgestaan door stadsgidsen die tijdens de bezoeken, excursies en stadswandelingen u zullen begeleiden. Deze stadsgidsen kennen hun stad als geen ander en zullen u veel informatie geven. Wij zorgen er altijd voor dat de auto/minibus is afgesteld op de grootte van uw gezelschap, zodat het comfortabel reizen is.

Middenklasse én Superiorklasse (Paleizen & Forten)

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij tijdens deze privéreis gebruiken. Deze reis kan zowel in goede Middenklasse als Superiorklasse hotels, waaronder Paleizen & Forten worden geboekt.. Bij de naam van het hotel wordt de categorie vermeld, zodat u inzicht krijgt in wat voor soort hotels u tijdens uw rondreis kunt verwachten. De hotels die wij publiceren zijn voorbeeldhotels. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat u in andere hotels verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieve hotels altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De hotels worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Middenklasse
Superiorklasse
Delhi
1234567
Hotel Florence Inn
Driesterren
 • in_ac_florenceinn_ka_3.jpg
 • in_ac_florenceinn_ka.jpg
 • in_ac_florenceinn_ka_5.jpg
 • in_ac_florenceinn_ex.jpg
 • in_ac_florenceinn_re.jpg
Sfeervol hotel, gelegen in een rustig gedeelte van Delhi. Het hotel ademt een koloniale sfeer uit, vanwege het monumentale pand waarin het gevestigd is. Een prima hotel met een vriendelijke service. Het hotel beschikt over een receptie, lounge, restaurant met Indiase en Chinese keuken, WiFi en mogelijkheden tot het boeken van excursies. De klassiek ingerichte kamers zijn ingericht met houten meubels en Indiase details en voorzien van airco, koelkastje, TV, kluisje, telefoon en badkamer met bad, koffie- en theefaciliteiten. Het hotel ligt op slechts 10 minuten van de metro en in de nabije omgeving vindt u winkeltjes en een gezellige markt. Het Florence Inn ligt op 2,5 km afstand van het ziekenhuis Gangaram en Laxmi Narayan Mandir. Het hotel ligt op ongeveer 7 km van de handelsbeurs Pragati Maidan en Connaught Place en op 10 km van het treinstation Nizammudin. De luchthaven Indira Gandhi ligt op 22 kilometer afstand van het hotel.
Meer info >
Evoke Lifestyle Hotel
Driesterren
 • in_ac_evoke_ex.jpg
 • in_ac_evoke_ka.jpg
 • in_ac_evoke_re.jpg
De kamers in het Evoke Lifestyle Hotel beschikken over een televisie en een eigen badkamer met een bad. Het hotel ligt op slecht 5 kilometer van het Tughlaqabad Fort en Qutub Minar en op 6 kilometer van Humayun's tombe. Het hotel heeft een eigen restaurant en gratis WiFi.
Madhuban Hotel
Driesterren
 • in_ac_madhuban_ka.jpg
 • in_ac_madhuban_re.jpg
 • in_ac_madhuban_ka_3.jpg
Hotel Madhuban is een boutique hotel gelegen in Nieuw Delhi op steenworp afstand van diverse markten en Nehru Place. Het hotel ligt op minder dan 1 kilometer van het metrostation. De elegant ingerichte kamers beschikken over een eigen badkamer, koffie- en theefaciliteiten, televisie, airconditioning, kluisje en een minibar. Het hotel ligt bovendien op slecht 20 minuten rijden van de luchthaven.
Meer info >
Hotel Southgate
Driesterren
 • kamer Southgate
 • Southgate
 • restaurant Southgate
 • restaurant Southgate
Southgate hotel is een eenvoudig maar sfeervol hotel in de rustige wijk Greenpark. Goede kamers en ligging. Een goede uitvalsbasis om Delhi te ontdekken! Het hotel ligt op 5 minuten lopen van het metrostation en 10 minuten van het Deerpark, een stadspark met veel groen.
Het hotel beschikt over een kleine lobby met receptie en bibliotheek. In de kelder is de ontbijtzaal gevestigd waar een eenvoudig ontbijtbuffet wordt geserveerd. Roomservice biedt keuze uit Indiase en Westerse gerechten. De sfeervolle kamers hebben een ruime badkamer met douche en toilet. De kamers hebben een TV, koelkast, koffie- en theefaciliteiten een zitje en er is WiFi aanwezig.
Meer info >
Regent Continental
Driesterren
 • in_ac_regent_kag.jpg
 • in_ac_regent_reg.jpg
 • in_ac_regent_kag_2.jpeg
Hotel Regent Continental is gelegen in het hart winkelgebied van Karol Bagh en de luchthaven ligt op slecht 15 kilometer. Het treinstation van New Delhi vindt u op 4 kilometer van het hotel. De luxueus ingerichte kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie en een eigen badkamer met douche/bad en toilet. Het hotel beschikt over een eigen restaurant en koffiebar.
Meer info >
Hotel Taj Princess
Drieenhalve ster
 • in_ac_tajprincesska.jpg
 • in_ac_tajprincessreq.jpg
 • in_ac_tajprincessov1.jpg
 • in_ac_tajprincessre.jpg
 • in_ac_tajprincessov.jpg
Hotel Taj Princess is een goed verzorgd hotel met een centrale ligging. Het hotel staat garant voor een fijn verblijf, met vriendelijke personeel en prettige service. Het hotel beschikt over een receptie, lobby, restaurant, buitenterras en gratis parkeergelegenheid. De kamers zijn netjes ingericht en zijn voorzien van airco, telefoon, TV, minibar en badkamer met douche en/of bad en toilet. Een prima keuze voor uw verblijf in deze bijzondere stad.
Meer info >
Hotel Florence
Driesterren
 • in_ac_florence_ka.jpg
 • in_ac_florence_ka_3.jpg
 • in_ac_florence_re_2.jpg
 • in_ac_florence_re.jpg
 • in_ac_florence_ka_2.jpg
Hotel Florence ligt in het centrum van Delhi en heeft een restaurant dat diverse soorten gerechten serveert. Er is tevens 24-uursroomservice beschikbaar. De moderne kamers beschikken over een eigen badkamer met een regendouche en een bad. Er is gratis WiFi beschikbaar in de hele accommodatie. Hotel Florence wordt omgeven door restaurants, uitgaansgelegenheden en winkels. Het hotel ligt op 4 km van het treinstation New Delhi en op 6 km van de India Gate, het Jantar Mantar en het Rode Fort. De internationale luchthaven Indira Gandhi ligt 22 km verderop. De kamers zijn voorzien van tegelvloeren, airconditioning, een flatscreen-tv en een kluisje voor een laptop. Ze beschikken over een gevulde minibar en koffie- en theefaciliteiten. Hotel Florence heeft ook een businesscentrum en een excursiebalie. En een perfecte uitvalsbasis voor winkelen en het bezoeken van markten in Karol Bagh.
Meer info >
Delhi
12345
Hotel Piccadily
Vijfsterren
 • in_ac_piccadily_ex.jpg
 • in_ac_piccadily_ka.jpg
 • in_ac_piccadily_re.jpg
 • in_ac_piccadily_ka_2.jpg
 • in_ac_piccadily_lobby.jpg
Hotel Piccadily bevindt zich op 13 km van de beroemde Indiase bazaar Dilli Haat en op 16 km van het gerenommeerde monument Rashtrapati Bhavan. De bruisende straten van Connaught Place liggen op 15 km afstand en de internationale luchthaven Indira Gandhi op 16 km afstand. Het treinstation van New Delhi en het ISBT-busstation vindt u beide op een afstand van 20 km. Het 5-sterrenhotel Piccadily Hotel New Delhi beschikt over een buitenzwembad, een spa- en wellnesscentrum, een fitnesscentrum en 6 eetgelegenheden. De kamers van het Piccadily Hotel New Delhi bieden een panoramisch uitzicht op het zwembad of de stad. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv met satellietkanalen, strijkfaciliteiten en een zithoek. Verder vindt u er thee- en koffiefaciliteiten en een minibar. De eigen badkamer is uitgerust met een douche en gratis toiletartikelen. De eetgelegenheden van het hotel zijn onder andere Twenty-9, een 24-uursrestaurant met Aziatische, mediterrane en regionale favorieten, en Zune, dat delicatessen uit Kashmir en mogolse gerechten serveert. In By-The-Way kunt u terecht voor snacks. Malt & Co serveert alcoholische en non-alcoholische dranken, en Pomodoro biedt heerlijke Italiaanse lekkernijen.
Meer info >
The Royal Plaza
Viersterren
 • in_ac_royalplazaka.jpg
 • in_ac_royalplazazw.jpg
 • in_ac_royalplazare.jpg
 • in_ac_royalplazalo.jpg
 • in_ac_royalplazaov.jpg
Het klassieke Royal Plaza hotel is gelegen in het hart van Delhi. De antieken Romeinse beelden, de Swarovski kristallen kroonluchters en de Europese schilderijen sieren dit hotel. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, lobby, zwembad en spa met behandelingen. De kamers zijn voorzien van minibar, telefoon, TV, kluisje, koffie/theefaciliteiten en een badkamer met douche en/of bad en toilet.
Meer info >
Country Inn & Suites
Viersterren
 • in_ac_countryinn_ka.jpg
 • in_ac_countryinn_lounge.jpg
 • in_ac_countryinn_terras.jpg
 • in_ac_countryinn_lounge_2.jpg
 • in_ac_countryinn_re_2.jpg
Country Inn By Carlson Delhi Saket bevindt zich op 10,5 km van het Rode Fort, dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Het ligt op 12 km van de internationale luchthaven Indira Gandhi, op 16 km van Connaught Place, op 18 km van de bazaars in Chandni Chowk en op 20 km van het treinstation van New Delhi. Het hotel biedt modern ingerichte kamers die zijn voorzien van airconditioning, een kluisje, minibar en koffie- en theefaciliteiten. Ze hebben een eigen badkamer met een bad of een douche. Country Inn By Carlson Delhi Saket biedt een gratis continentaal ontbijtbuffet, gratis WiFi en een 24-uursroomservice. Het hotel ligt op slechts 6,5 km van de beroemde Qutub Minar en heeft een businesscentrum. Restaurant Mosaic serveert internationale gerechten, terwijl de loungebar Terrace informelere eetgelegenheid biedt. U kunt genieten van een drankje in de lounge Big Shot.
Meer info >
Vasant Continental
Vijfsterren
 • in_ac_vasant_ka_3.jpg
 • in_ac_vasant_re.jpg
 • in_ac_vasant_lobby.jpg
 • in_ac_vasant_ka_4.jpg
 • in_ac_vasant_zw.jpg
Continental Jaypee Vasant ligt op 12 km van de internationale luchthaven van New Delhi en op 13 km van het treinstation van New Delhi. Het 5-sterrenhotel Jaypee Vasant Continental is gevestigd in New Delhi op 150 meter afstand van het Basant Lok winkelcentrum. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, 2 eetgelegenheden en gratis parkeergelegenheid. De kamers van Vasant Jaypee zijn modern ingericht. Elke goed ingerichte kamer is voorzien van een minibar, een kluisje en een eigen badkamer met een warme douche. Het 24-uurs restaurant Eggspectation serveert een verscheidenheid aan internationale gerechten. Kantonese gerechten beschikbaar zijn in het restaurant Ano Tai. Kleine hapjes en verfrissende drankjes zijn verkrijgbaar in Tapas bar.
Meer info >
Jaypee Siddharth
Vijfsterren
 • in_ac_jaypee_ex.jpg
 • in_ac_jaypee_bar.jpg
 • in_ac_jaypee_res2.jpg
 • in_ac_jaypee_ka.jpg
 • in_ac_jaypee_res.jpg
Het Jaypee Siddharth hotel is een zeer comfortabel en uitstekend hotel voor uw verblijf in Delhi. Het hotel ligt op slechts 18 kilometer van de internationale luchthaven en de metro ligt op 500 meter afstand. Voor heerlijke gerechten kunt u terecht in het Paatra restaurant en in The Old Bakery voor vers gebakken brood. Verder kunt u terecht in het Eggspectation café en de lounge bar voor een drankje en hapje. Het hotel beschikt over moderne kamers met een houten interieur en zijn voorzien van airco, sat-TV, telefoon, kluisje, minibar en koffie- en theefaciliteiten. Wifi is beschikbaar tegen betaling.
Meer info >
Mandawa
12
Sara Vilas
Driesterren
 • Lounge Sara Vilas
 • Kamer Sara Vilas
 • Kamer 2 Sara Vilas
 • Zwembad Sara Vilas
 • Overzicht Sara Vilas
De Sara Vilas zijn gelegen in het hart van Mandawa, schitterend ontworpen om de koninklijke sfeer van een vervlogen tijdperk te laten herleven. U zult er genieten van de idyllische aangelegde tuinen met decoratieve fonteinen. Het hotel beschikt over een receptie met lobby, restaurants, bar, roomservice, zwembad met zonneterras met ligbedden, biljard, tafeltennis, spa en wasservice. De 65 kamers zijn verzorgd ingericht met minibar, telefoon, TV, kluisje en badkamer met bad of douche.
Meer info >
Hotel Desert and Dunes
Driesterren
 • in_ac_desertex1.jpg
 • in_ac_desertka.jpg
 • in_ac_desertre.jpg
Versiert met de mooiste handgemaakte muurschilderingen is dit Desert 'n Dunes hotel een aangename plek om te verblijven. Het hotel is rustig gelegen en heeft een fijn buitenzwembad. Het hotel beschikt over een receptie met lobby, restaurant, zwembad en grote tuin. De kamers zijn verzorgd ingericht met minibar, telefoon, TV en badkamer met bad of douche.
Meer info >
Mandawa
12
Hotel Vivaana
Viersterren
 • in_ac_vivaana_ka.jpg
 • in_ac_vivaana_ex_2.jpg
 • in_ac_vivaana_ka_5.jpg
 • in_ac_vivaana_ex.jpg
 • in_ac_vivaana_ka_4.jpg
Vivaana is een zorgvuldig gerestaureerde 19e-eeuwse Shekhawati Haveli (herenhuis) en beschikt over muren met muurschilderingen en kunstvoorwerpen. Het Vivaana Culture Hotel bevindt zich op 9 km van het treinstation Mukundgarh en op 10 km van Mandawa. De kamers met airconditioning hebben een eigen badkamer met toiletartikelen en een douche. Het hotel beschik over een buitenzwembad, een spa & wellnesscentrum, een excursiebalie en een restaurant dat Indiase, Chinese en Europese gerechten serveert. In de Vivaanantini Bar kunt u terecht voor een brede selectie aan drankjes.
Meer info >
Castle Mandawa
Drieenhalve ster
 • Detail Mandawa Haveli/Heritage Hotel Mandawa India
 • Kamer Mandawa Haveli/Heritage Hotel Mandawa India
 • Restaurant Mandawa Haveli/Heritage Hotel Mandawa India
 • Zwembad Mandawa Haveli/Heritage Hotel Mandawa India
 • Detail Mandawa Haveli/Heritage Hotel Mandawa India
In het centrum van Mandawa ligt het oude kasteel van de Maharadja van Mandawa. In dit indrukwekkende paleis ligt dan ook Castle Mandawa hotel. Een Heritage hotel met grote allure, waar u zich waant in vroegere tijden. Het hotel heeft zoveel mogelijk van zijn oude historie weten te behouden en er wordt nog dagelijks gewerkt aan de restauratie van muurschilderingen en marmeren vloeren. Het hotel heeft een kleine receptie met prachtige foto’s van de Maharadja en familie, bar, koffie lounge met prachtige muurschilderingen en een restaurant. Verder is er een zwembad, poolbar, jacuzzi en een Spa. De 78 kamers zijn allemaal verschillend, maar ieder uniek en met veel persoonlijke zorg ingericht. Alle kamers zijn voorzien van airco, fan, telefoon, koelkastje en badkamer met bad en douche.
Meer info >
Bikaner
1234
Maharaja Ganga Mahal
Driesterren
 • in_ac_maharajazw.jpg
 • in_ac_maharajaka.jpg
 • in_ac_maharajaov.jpg
 • in_ac_maharajaex.jpg
Maharaja Ganga Mahal is een prima uitvalsbasis voor uw verblijf in Bikaner. Het is een comfortabel hotel dat beschikt over een receptie, restaurant, bar, tuin met terras en zwembad. De kamers zijn voorzien van airco, minibar, telefoon, TV en badkamer met douche en/of bad en toilet.
Meer info >
Hotel Harasar Haveli
Driesterren
 • in_ac_harsar_ka.jpg
 • in_ac_harsar_lo.jpg
 • in_ac_harsar_ex.jpg
Dit traditionele hotel is gelegen aan de rand van de stad en dichtbij het Junagarh fort. Het Hotel Harasar Haveli is een perfecte accommodatie voor diegenen die graag de typische Rajasthani-levensstijl leren kennen. Een prima hotel met versierde kamers, een goed restaurant en vriendelijk personeel. Een ideaal hotel voor als u op Bikaner beter wilt leren kennen.
Meer info >
Hotel Vesta
Driesterren
 • in_ac_vestaka.jpg
 • in_ac_vestare1.jpg
 • in_ac_vestazw.jpg
 • in_ac_vestalo.jpg
 • in_ac_vestaex.jpg
Hotel Vesta Bikaner is een mooi hotel, opgebouwd in de authentieke Rajasthani-stijl. De vorstelijke buitenkant, de grote binnenplaatsen, talrijke pilaren en zullen u een echt haveli-gevoel geven. Het hotel heeft een mix van moderne en authentieke interieur. Zo is het prachtige restaurant modern ingericht en de kamers zijn netjes ingericht. Er is een buitenzwembad en de lobby met sierlijk kroonluchters is een heerlijke plek om even bij te komen van alle indrukken van de afgelopen dagen.
Meer info >
Raj Vilas
Driesterren
 • in_ac_rajvilex.jpg
 • in_ac_rajvilka.jpg
 • in_ac_rajvilre.jpg
Hotel Raj Vilas is gelegen in het stadscentrum van Bikaner, dichtbij diverse bekende bezienswaardigheden. Het hotel beschikt over een receptie, lobby, restaurant en zwembad. De kamers zijn voorzien van airco, minibar, telefoon, TV en badkamer met douche en/of bad en toilet.
Bikaner
123
Heritage Hotel
Drieenhalve ster
 • Overzicht Heritage Hotel Bikaner India
 • Kamer Heritage Hotel Bikaner India
 • Lobby Heritage Hotel Bikaner India
 • Restaurant Heritage Hotel Bikaner India
 • Zwembad Heritage Hotel Bikaner India
Een uitstekend hotel aan de rand van Bikaner met een uitermate vriendelijke service. Het hotel is ruim opgezet en heeft een lekker zwembad, waar ’s avonds het diner gehouden wordt en u regelmatig vermaakt wordt door lokale dansers en zangers.

Het hotel heeft een lobby met bar, lekker zwembad en uitstekend buffetrestaurant. Verder kunt u in de directe omgeving kameelrijden of met een jeep de zandduinen van Bikaner bezoeken.

De 50 kamers liggen in kleine bungalows in de verzorgde tuin en zijn allemaal voorzien van airco, minibar, tv, telefoon en badkamer met douche. Een heerlijk hotel, waar u zeker zal genieten!
Meer info >
The Laxmi Niwas Palace
Viersterren
 • in_ac_niwas_ex.jpg
 • in_ac_niwas_ka.jpg
 • in_ac_niwas_zw.jpg
 • in_ac_niwas_re.jpg
 • in_ac_niwas_ex1.jpg
Gevestigd in een majestueus paleis met mooie oude gangen en versiersels is dit monumentale hotel indrukwekkend mooi. U zult uw ogen uitkijken en dat begint al bij aankomst, wanneer u de gevel van het hotel ziet. The Laxmi Niwas Palaxe heeft een grote binnenplaats met zitjes, een buitenzwembad, bar en twee typisch ingerichte restaurants. De kamers zijn stijlvol gedecoreerd met hoge statige plafonds. Een prima verblijf in Bikaner.
Meer info >
Gajner Palace
Drieenhalve ster
 • Overzicht Gajner Palace Bikaner India
 • Kamer Gajner Palace Bikaner India
 • Overzicht Gajner Palace Bikaner India
 • Overzicht Gajner Palace Bikaner India
 • Lobby Gajner Palace Bikaner India
Dit hotel is het juweel van Bikaner! Dit 600 hectare grote, voormalige jachtverblijf van de maharadja ligt prachtig aan de oevers van de rivier. Het is een van de best bewaarde paleizen uit de regio. Gajner Palace heeft een receptie, restaurant met exotische keuken, tennisbanen, fiets- en bootverhuur, mogelijkheden tot het boeken van excursies, wasservice en internetmogelijkheden. Verder heeft het paleis een eigen natuurpark waar u veel bijzondere soorten dieren en vogels kunt bewonderen. Alle 39 kamers zijn smaakvol ingericht en hebben hun historische karakter weten te behouden. Moderne faciliteiten zoals airco, minibar, sat-TV, telefoon en koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad of douche zijn aanwezig.
Meer info >
Jaisalmer
Hotel Nachna Haveli
Driesterren
 • in_ac_nachnahavelika2.jpg
 • in_ac_nachnahaveliov.jpg
 • in_ac_nachnahavelire.jpg
 • in_ac_nachnahavelika1.jpg
 • in_ac_nachnahavelika.jpg
De prachtige, oude Haveli werd in 1996 omgebouwd tot een hotel met slechts 12 kamers. De Haveli is eigendom van de Rajasthan van Jaisalmer en kent een echte koninklijke uitstraling. Door de kleinschaligheid, de overweldigende cultuur die het hotel uitstraalt en de persoonlijke service een echte aanrader. Deze Haveli ligt in het centrum van Jaisalmer, op steenworp afstand van het paleis. Er is een kleine receptie, 2 mooie binnenplaatsen waar het heerlijk vertoeven is in de schaduw en een goed restaurant op het hoger gelegen terras. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op de stad. De 12 kamers liggen allemaal rondom de 2 binnentuinen, waardoor er altijd een klein zitje is, waar u 's middags kunt genieten van de rust en warme temperaturen. Alle kamers zijn voorzien van airco en een badkamer met bad of douche.
Meer info >
Jaisalmer
Gorbandh Palace
Driesterren
 • Overzicht Gorbandh Palace Jaisalmer India
 • Detail Gorbandh Palace Jaisalmer India
 • Restaurant Gorbandh Palace Jaisalmer India
 • Zwembad Gorbandh Palace Jaisalmer India
 • Lobby Gorbandh Palace Jaisalmer India
Gorbandh Palace is centraal gelegen in Jaisalmer en heeft een prachtig uitzicht over de nabijgelegen Sam Zandduinen en het Jaisalmer Fort. Dit voormalige paleis dankt zijn naam aan de invloed van de woestijn. Gorbandh is de naam van een harnas dat vrouwen maakten voor de kamelen van hun mannen.

Het karakteristieke hotel heeft een receptie, drie restaurants (waaronder een openlucht en restaurant met internationale keuken), café en bar, mooi groot zwembad met ligbedden, internetmogelijkheden, wasservice en mogelijkheden tot het boeken van excursies.

De 67 ruime, verzorgde kamers zijn voorzien van airco, minibar, sat-TV, telefoon, koffie- en theefaciliteiten, balkon en badkamer met bad of douche.
Meer info >
Khimsar
Khimsar Fort
Drieenhalve ster
 • Overzicht Khimsar Fort India
 • Restaurant Khimsar Fort India
 • Uitzicht Khimsar Fort India
 • Kamer Khimsar Fort India
 • Overzicht Khimsar Fort India
Khimsar Fort is een Grand Heritage hotel gelegen in een werkelijk prachtig Fort aan de rand van Khimsar. Het Fort kent een indrukwekkende historie en als je door de gangen leeft, komen die weer helemaal tot leven. Het Fort werd in 1523 gebouwd door Rao Karamsji en er hebben 21 generaties gewoond, voordat een gedeelte van het Fort omgebouwd werd tot hotel.

Het hotel heeft een kleine lobby, restaurant met Indiaanse en Europese gerechten, groot zwembad in de mooi aangelegde tuin, tennisbaan en sauna.

De 60 ruime kamers hebben allemaal een eigen indeling en inrichting. Er zijn veel oude details behouden en u zult veel antieke meubels in de kamer vinden. Wel zijn ze allemaal voorzien van airco, minibar, tv, telefoon en roomservice.
Meer info >
Khimsar
Khimsar Fort
Drieenhalve ster
 • Overzicht Khimsar Fort India
 • Restaurant Khimsar Fort India
 • Uitzicht Khimsar Fort India
 • Kamer Khimsar Fort India
 • Overzicht Khimsar Fort India
Khimsar Fort is een Grand Heritage hotel gelegen in een werkelijk prachtig Fort aan de rand van Khimsar. Het Fort kent een indrukwekkende historie en als je door de gangen leeft, komen die weer helemaal tot leven. Het Fort werd in 1523 gebouwd door Rao Karamsji en er hebben 21 generaties gewoond, voordat een gedeelte van het Fort omgebouwd werd tot hotel.

Het hotel heeft een kleine lobby, restaurant met Indiaanse en Europese gerechten, groot zwembad in de mooi aangelegde tuin, tennisbaan en sauna.

De 60 ruime kamers hebben allemaal een eigen indeling en inrichting. Er zijn veel oude details behouden en u zult veel antieke meubels in de kamer vinden. Wel zijn ze allemaal voorzien van airco, miniba