neemt je mee
Kleurenpoeders
Kleurenpoeders
Pushkar
Pushkar
Jaipur
Jaipur
Woestijnen en kamelen
Woestijnen en kamelen
Dé Taj Mahal
Dé Taj Mahal

Land van de Maharadja's

Privéreis | 17 dagen v.a.
1573i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
03-04-2018
Reisduur
17 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Compleet programma waarbij veel excursies inclusief zijn
Bezoek aan de hoofdstad van Rajasthan: de roze stad Jaipur
Verblijf in de woestijn, incl. kamelentocht!
Word rondgereden door privéchauffeur per airco auto/minivan

Ontdek de magie van Rajasthan!

De staat Rajasthan is overladen met eeuwenoude geschiedenis, kunst en cultuur. Het wordt ook vaak één groot openluchtmuseum genoemd daar de relikwieën uit het verleden zo goed bewaard zijn gebleven. De Qutab Moskee in Delhi, de Rode Stad Bikaner, overnachting in de woestijn en de Taj Mahal zijn slechts een paar indrukken die u tijdens deze reis op gaat doen.

"Een droomreis, met zoveel kleur en prachtige gebouwen met veel geschiedenis!! Mensen zijn erg vriendelijk en het verkeer is een chaos en toch regelt de chauffeur alles prima en blijft kalm."

C.W. Van der Weele uit Twello

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam – Delhi

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht Amsterdam - Delhi

U vliegt vanaf Amsterdam naar de hoofdstad van India, Delhi. Hier komt u de volgende dag aan.

Wanneer u met KLM vliegt, zult u dezelfde dag in Delhi aankomen, waardoor de reis één dag korter is. Uiteraard houden we hier met uw programma rekening mee. Tevens bieden wij vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.

DAG
02

Aankomst Delhi

in_al_delhi.jpg
Aankomst Delhi, inclusief transfer
Eerste kennismaking met onze lokale vertegenwoordiger
Eerste overnachting Delhi

Op de luchthaven wordt u verwelkomd door onze vertegenwoordiger. Hierna is er een transfer naar uw hotel geregeld en heeft u de rest van de middag tijd om te acclimatiseren.

DAG
03

Delhi

IN_AL_Delhi2
Uitgebreide stadstour Delhi
Bezoek de India Poort en het Rode Fort
Rajghat, de crematie plaats van Mahatma Ghandi
Markt Chandni Chowk verkennen
Tweede overnachting Delhi

Na het ontbijt maakt u een uitgebreide stadstour door Old en New Delhi, waarbij we u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad laten zien. Zo bezoekt u onder andere de India Poort, het Rode Fort en Rajghat (de oever waar Mahatma Ghandi is gecremeerd). Vervolgens bezoekt u het parlementsgebouw en de 72,5 meter hoge Qutab Minar met de moskee. We sluiten de dag af met een bezoek aan Chandni Chowk, de bruisende markt met vele kleuren, geuren en geluiden. Overnachting in Delhi.

DAG
04

Delhi – Mandawa (278 km)

IN_AL_Mandawa
Eerste indrukken van Rajasthan
Bezoek aan de beschilderde haveli’s
Heerlijk ontspannen in het zwembad
Overnachting in Mandawa

Vroeg in de ochtend verlaten we de drukke stad om Rajasthan in te rijden. We rijden richting Mandawa, bekend om zijn Haveli’s met prachtige muurschilderingen. In de middag komen we aan in ons vriendelijke resort aan de rand van het dorp en met een lekker zwembad. In de vooravond bezoeken we, te voet, de beschilderde haveli’s van enkele belangrijke handelsfamilies in India. Tegenwoordig worden ze bewoond door huismeesters en die laten bezoekers graag een kijkje nemen in deze oude woningen. Overnachting in Mandawa.

DAG
05

Mandawa – Bikaner (165 km)

Junagart Fort Bikaner India
Prachtige route naar Bikaner, de Rode Stad
Bezoek Junagarh Fort
Stop bij een echte kamelenfokkerij
Overnachting in Bikaner

We rijden dieper Rajasthan in richting Bikaner, ook wel de Rode Stad genoemd. Na de lunch in uw hotel bezoeken we het Junagarh Fort met zijn indrukwekkende paleis. Het fort is niet groot, maar is één van de beter onderhouden paleizen in Rajasthan. U ziet hier prachtige schilderingen en veel details. Vervolgens kunt u nog een bezoekje brengen aan de kamelenfokkerij. 70% van alle kamelen in Rajasthan komt uit Bikaner. In januari is hier een goot kamelenfestival, een ware belevenis! Overnachting in Bikaner.

DAG
06

Bikaner – Jaisalmer (333 km)

IN_AL_Jaisalmer
Prachtige route naar Jaisalmer
Vrije middag
Bezoek aan de bijzondere crematieplaats van de koninklijke familie
Overnachting in Jaisalmer

Vandaag rijden we door naar Jaisalmer, waar u voor de lunch aankomt. U ziet de contouren van de stad als een fata morgana aan de woestijnhorizon opdoemen. Dit magische gevoel blijft als u het centrum inrijdt.

’s Avonds bezoekt u de crematieplaats van de koninklijke familie van Jaisalmer, een prachtig monument van rood zandsteen. U heeft er bovendien een prachtig uitzicht op het fort. Overnachting in Jaisalmer.

DAG
07

Jaisalmer

IN_AL_Jaisalmer
Stadstour inclusief het fort van Jaisalmer
Struinen door de overweldigende haveli’s
Transfer door de woestijn
Bijzondere overnachting in de woestijn!

Na het ontbijt gaan we Jaisalmer verkennen. Dit bijna 900 jaar oude stadje was ooit een belangrijke handelspost op de verboden handelsroute door de Thar woestijn. Vandaag de dag is het honingkleurige fort, dat oprijst vanuit de dorre woestijn nog steeds een magisch plaatje. De tijd heeft geen invloed gehad op Jaisalmer, met zijn gouden stadsmuren en nauwe straatjes. De haveli’s in en rond het fort zijn overweldigend: de huizen zijn prachtig bewerkt met uitgesneden gevels, erkers en binnentuinen. Uiteraard bezoeken we enkele haveli’s en wandelen we door de smalle straatjes van het oude stadscentrum.

Na dit alles rijden we weer de machtige woestijn in, richting het kamp waar u vannacht zult verblijven. Vanavond overnacht u hier in een comfortabele tent met woon/slaapkamer en goede badkamer onder de sterren. U maakt een korte kamelentocht over de zandduinen en heeft een diner bij het kampvuur onder de sterrenhemel van Rajasthan. Een unieke ervaring, waar u mooie herinneringen aan over zult houden. Gedurende de moesson- en zomerperiode (medio april - eind september) zal de overnachting in de woestijn niet plaatsvinden vanwege abrupt veranderende weersomstandigheden. Afhankelijk van het weer zal in principe een korte tocht per kameel en het diner in de zandduinen wel plaatsvinden.

DAG
08

Jaisalmer – Khimsar (295 km)

IN_AL_Khimsar Fort3
Route naar Khimsar vanuit de woestijn
Heerlijke vrije middag aan het zwembad
Logeren in het Khimsar Fort

Na het ontbijt verlaten we de woestijn en rijden we richting Khimsar, waar de geschiedenis tot leven komt. Dit stadje werd 2500 jaar geleden aan de rand van de woestijn opgericht. Het kasteel hier werd in het midden van de 15de eeuw gebouwd door prins Karamsi. U logeert in het Khimsar Fort, waar de muren en torens nog de littekens dragen van de vele gevechten en herinneren aan glorieuze tijden. U kunt heerlijk ontspannen aan het zwembad of een massage nemen.

DAG
09

Khimsar – Jodhpur (90 km)

IN_AL_Jodhpur2
Vertrek naar Jodhpur
Fascinerend bezoek aan het Mehrangarh Fort
Overnachting in Jodhpur, de blauwe stad

Na het ontbijt rijden we richting Jodhpur, waar u rond lunchtijd aankomt. Na de lunch bezoekt u het Mehrangarh Fort. Dit is één van de grootste, machtigste en meest indrukwekkende forten van India. Binnen in het fort (u gaat met een lift omhoog) vindt u verschillende paleizen, omringd door uitgestrekte tuinen en de ingewikkelde versierde Jaswanthada. Vanaf het hooggelegen fort heeft u een prachtig uitzicht op Jodhpur, de blauwe stad, waar u overnacht.

DAG
10

Jodhpur – Udaipur (260 km)

IN_AL_Udaipur
Route van Jodhpur naar Udaipur in de ochtend
Middag om zelf de waterstad te ontdekken
Overnachting in Udaipur

In de middag komt u aan in Udaipur, waar u ’s middags vrij heeft. U kunt deze waterstad op eigen gelegenheid verkennen of gewoon lekker relaxen in uw hotel. Overnachting in Udaipur.

DAG
11

Udaipur

IN_AL_Udaipur2
Uitgebreide stadstour
Boottocht over het Pichola Meer in de avond
Overnachting in Udaipur

Vandaag maken we een uitgebreide stadstour door het oude centrum van Udaipur. U bezoekt onder ander het stadspaleis, de Jagdish tempel, het Fateh Sagar meer met Sahedion Bari en Bhartiya Lok Kala Mandir, een museum van de volkskunst.

’s Avonds maakt u een boottochtje op het Pichola meer en vaart u langs het spectaculaire stadspaleis, het Mandir eiland en het beroemde Jag Niwas eiland. Ook kunt u genieten van de Mewar Sound & Light Show, een show die door middel van het uitlichten van de belangrijkste bouwwerken voorlichting geeft over de rijke geschiedenis van de Mewar-koningen. Erg leuk om mee te maken. Overnachting in Udaipur.

DAG
12

Udaipur – Pushkar (280 km)

IN_AL_Pushkar_vrouwen_124952438
Prachtige route naar Pushkar, de stad van Brahma
Bezoek aan de Eklingji & Nagda tempels
Vrije middag om zelf de stad te ontdekken
Eerste overnachting Jaipur

U vervolgt uw weg richting de Eklingji & Nagda tempels, een prachtig beeldgehouwen tempelcomplex op circa 50 kilometer van Udaipur. De 108 tempels binnen de hoge muren zijn gebouwd in 734 en gewijd aan Lord Shiva, de heilige van de Mewar-heersers en één van de belangrijkste goden binnen het hindoeïsme.

Hierna rijden we door naar Pushkar, stad van Brahma. Pushkar is een heilige plaats voor hindoes en ligt aan de rand van een meer. Geniet van een rustige dag in dit idyllische plaatsje met zijn vele tempels. Maak bijvoorbeeld een wandeling rond het meer. Bij het vallen van de avond kunt u onder het trommelgeroffel van de vele gelovigen, genieten van een prachtige zonsondergang vanaf één van de 52 ghats (trappen aan de oevers van het meer). Jaarlijks wordt hier in oktober/november een grote kamelenmarkt gehouden! Overnachting in Pushkar.

DAG
13

Pushkar – Jaipur (141 km)

IN_AL_Jaipur3
Prachtige route naar Jaipur
Stadswandeling Jaipur
Eerste overnachting Jaipur

Na het ontbijt verlaten we het slaperige stadje en brengen u naar Jaipur. Hier komt u voor de lunch aan in uw hotel. Na de lunch maken we een korte stadstour door Jaipur. U bezoekt onder andere Hawa Mahal, het Paleis van de Winden, met zijn roze zandsteen en honingraatstructuur. Een mooi voorbeeld van het kunstenaarstalent van Rajputs. Het werd gebouwd om de vrouwen van de Maharadja af te schermen en een blik te gunnen op het leven op straat en de processies die daar plaatsvonden. Verder brengt u een bezoek aan het Stadspaleis en het Observatorium dat in 1700 werd gebouwd door Maharadja Jai Singh, de oprichter van Jaipur. Overnachting in Jaipur.

DAG
14

Jaipur

in_al_jaipur.jpg
Bezoek Amber Fort per jeep
Heerlijke vrije middag
Tweede overnachting Jaipur

Vandaag vroeg uit de veren om voor de drukte het Amber Fort te bezoeken. Per jeep klimt u de steile rotsen op, die het kasteel vroeger beschermden tegen de vijand. Het fort ligt 11 kilometer buiten Jaipur en is overweldigend. De diverse paleizen die u er aantreft waren ooit een schouwspel van koninklijke processies en overdadige weelde.

’s Middags bent u vrij om te genieten van het zwembad bij uw hotel of om op eigen gelegenheid de oude stad beter te leren kennen. Overnachting in Jaipur.

DAG
15

Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra (236 km)

IN_AL_Fatehphur-sikri
Vertrek uit Jaipur
Bezoek Fatehpur Sikri (de ‘Verlaten Stad’)
Bezoek de fascinerende Taj Mahal
Overnachting Agra

Onderweg naar Agra bezoeken we het ‘Pompei’ van India, Fatehpur Sikri. Ooit een rijke en drukke stad, nu geheel verlaten, maar in uitstekende staat. Nadat de Maharadja deze stad liet bouwen, omdat hij dacht dat het geluk zou brengen, bleek in dit gebied het water zeer schaars te zijn. Hierna vervolgen we onze weg naar Agra, de stad van de Taj Mahal.

’s Middags vrij en in de vroege avond bezoekt u de Taj Mahal, één van de meest fascinerende meesterwerken in India en wellicht wel ter wereld. De Mughal-keizer Shah Jahan bouwde de Taj Mahal aan de oever van de Yamuna rivier ter nagedachtenis aan zijn favoriete vrouw, Mumtaz Mahal. Hij liet haar lichaam begraven in dit mausoleum en werd zelf na zijn dood naast zijn grote liefde te ruste gelegd. In de vroege ochtend en vooravond is de Taj Mahal op zijn mooist. U zult er prachtige verhalen horen en fraaie plaatjes kunnen schieten. Overnachting in uw hotel in Agra.

DAG
16

Agra – Delhi (203 km)

in_al_agra.jpg
Stadstour met het Agra Fort
Transfer naar Delhi
Overnachting in Delhi

Na het ontbijt maken we een korte stadstour met een bezoek aan het Agra Fort, dat is omgeven door een 21 meter hoge muur van rood zandsteen. Binnen de muren vindt u de prachtige Parel moskee en een verscheidenheid aan paleizen, waaronder Jahangir Mahal, dat u bereikt door middel van een indrukwekkend toegangshek. Bij binnenkomst wordt u verrast door binnentuinen, prachtige hallen en bewerkte pilaren.

Aan het einde van de ochtend rijdt u terug naar Delhi, waar wij een kamer voor u hebben geboekt voor aankomende nacht.

DAG
17

Delhi – Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht
Vlucht Delhi - Amsterdam

Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht naar Amsterdam, waar u dezelfde dag nog aankomt. Einde van een vakantie vol indrukwekkende herinneringen.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
9 opties
Open+
+Extras
7 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.

Wat onze reizigers vinden

08-04-2011

'Schitterende reis! Algemeen gesteld was de reis te vergelijken met een emotionele rollercoaster. De prachtige, luxueuze paleizen en forten gaven je het gevoel in een sprookje beland te zijn. Bij het verlaten van het hotel werd je echter geconfrontee ...

Meer info >

Philip en Inge Smet-Huyghe, Beveren-Waas

26-12-2010

'Een prachtige, goed uitgedachte en prima verzorgde reis langs het spectaculaire erfgoed van Noord India. Wel teveel uren in de auto. Twee dagen meer nemen voor deze reis is beter, bijvoorbeeld een extra dag rust in het prachtige hotel Khimsar Fort e ...

Meer info >

J. van Veen, Utrecht

17 dagen Land van de Maharadja's: altijd de beste prijs
Intercontinentale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

Rondreis met privé chauffeur per airco auto/minivan van dag 2 t/m 15
Engelssprekende stadsgidsen tijdens de bezichtigingen en excursies
Verblijf in goed verzorgde middenklasse hotels of superiorklasse hotels (afhankelijk van uw keuze)
Iedere dag ontbijt
Overnachting in Dune Safari Camp, incl. diner en dansvoorstelling op dag 6
Kamelentocht in de woestijn op dag 6
Overnachting in Delhi (laatste nacht)
Bezoek aan de Haveli’s van Mandawa
Mooiste stad van Radjasthan; Jaisalmer*
Logeren in de woestijn onder de sterrenhemel
Bezoek aan de Blauwe stad Jodhpur*
Boottocht bij Udaipur
Per jeep naar het Amber Fort in Jaipur*
Bezoek aan de Taj Mahal*
Bezoek aan de verlaten stad Fatehpur Sikiri*
Meet & Greet op de luchthaven
* Entreegelden dienen ter plaatse nog te worden voldaan (zie ook extra informatie)

Exclusief

Entreegelden: ca. 85 USD p.p.
Eventuele optionele excursies
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
Reserveringskosten: € 25 per boeking
+Verlengen
9 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+
+Extras
7 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
17 dagen Land van de Maharadja's: altijd de beste prijs

Wat onze reizigers vinden

08-04-2011

'Schitterende reis! Algemeen gesteld was de reis te vergelijken met een emotionele rollercoaster. De prachtige, luxueuze paleizen en forten gaven je het gevoel in een sprookje beland te zijn. Bij het verlaten van het hotel werd je echter geconfrontee ...

Meer info >

Philip en Inge Smet-Huyghe, Beveren-Waas

26-12-2010

'Een prachtige, goed uitgedachte en prima verzorgde reis langs het spectaculaire erfgoed van Noord India. Wel teveel uren in de auto. Twee dagen meer nemen voor deze reis is beter, bijvoorbeeld een extra dag rust in het prachtige hotel Khimsar Fort e ...

Meer info >

J. van Veen, Utrecht

Bewaar reis Boek nu

Dagprogramma

DAG
01

Amsterdam – Delhi

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht Amsterdam - Delhi

U vliegt vanaf Amsterdam naar de hoofdstad van India, Delhi. Hier komt u de volgende dag aan.

Wanneer u met KLM vliegt, zult u dezelfde dag in Delhi aankomen, waardoor de reis één dag korter is. Uiteraard houden we hier met uw programma rekening mee. Tevens bieden wij vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.

DAG
02

Aankomst Delhi

in_al_delhi.jpg
Aankomst Delhi, inclusief transfer
Eerste kennismaking met onze lokale vertegenwoordiger
Eerste overnachting Delhi

Op de luchthaven wordt u verwelkomd door onze vertegenwoordiger. Hierna is er een transfer naar uw hotel geregeld en heeft u de rest van de middag tijd om te acclimatiseren.

DAG
03

Delhi

IN_AL_Delhi2
Uitgebreide stadstour Delhi
Bezoek de India Poort en het Rode Fort
Rajghat, de crematie plaats van Mahatma Ghandi
Markt Chandni Chowk verkennen
Tweede overnachting Delhi

Na het ontbijt maakt u een uitgebreide stadstour door Old en New Delhi, waarbij we u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad laten zien. Zo bezoekt u onder andere de India Poort, het Rode Fort en Rajghat (de oever waar Mahatma Ghandi is gecremeerd). Vervolgens bezoekt u het parlementsgebouw en de 72,5 meter hoge Qutab Minar met de moskee. We sluiten de dag af met een bezoek aan Chandni Chowk, de bruisende markt met vele kleuren, geuren en geluiden. Overnachting in Delhi.

DAG
04

Delhi – Mandawa (278 km)

IN_AL_Mandawa
Eerste indrukken van Rajasthan
Bezoek aan de beschilderde haveli’s
Heerlijk ontspannen in het zwembad
Overnachting in Mandawa

Vroeg in de ochtend verlaten we de drukke stad om Rajasthan in te rijden. We rijden richting Mandawa, bekend om zijn Haveli’s met prachtige muurschilderingen. In de middag komen we aan in ons vriendelijke resort aan de rand van het dorp en met een lekker zwembad. In de vooravond bezoeken we, te voet, de beschilderde haveli’s van enkele belangrijke handelsfamilies in India. Tegenwoordig worden ze bewoond door huismeesters en die laten bezoekers graag een kijkje nemen in deze oude woningen. Overnachting in Mandawa.

DAG
05

Mandawa – Bikaner (165 km)

Junagart Fort Bikaner India
Prachtige route naar Bikaner, de Rode Stad
Bezoek Junagarh Fort
Stop bij een echte kamelenfokkerij
Overnachting in Bikaner

We rijden dieper Rajasthan in richting Bikaner, ook wel de Rode Stad genoemd. Na de lunch in uw hotel bezoeken we het Junagarh Fort met zijn indrukwekkende paleis. Het fort is niet groot, maar is één van de beter onderhouden paleizen in Rajasthan. U ziet hier prachtige schilderingen en veel details. Vervolgens kunt u nog een bezoekje brengen aan de kamelenfokkerij. 70% van alle kamelen in Rajasthan komt uit Bikaner. In januari is hier een goot kamelenfestival, een ware belevenis! Overnachting in Bikaner.

DAG
06

Bikaner – Jaisalmer (333 km)

IN_AL_Jaisalmer
Prachtige route naar Jaisalmer
Vrije middag
Bezoek aan de bijzondere crematieplaats van de koninklijke familie
Overnachting in Jaisalmer

Vandaag rijden we door naar Jaisalmer, waar u voor de lunch aankomt. U ziet de contouren van de stad als een fata morgana aan de woestijnhorizon opdoemen. Dit magische gevoel blijft als u het centrum inrijdt.

’s Avonds bezoekt u de crematieplaats van de koninklijke familie van Jaisalmer, een prachtig monument van rood zandsteen. U heeft er bovendien een prachtig uitzicht op het fort. Overnachting in Jaisalmer.

DAG
07

Jaisalmer

IN_AL_Jaisalmer
Stadstour inclusief het fort van Jaisalmer
Struinen door de overweldigende haveli’s
Transfer door de woestijn
Bijzondere overnachting in de woestijn!

Na het ontbijt gaan we Jaisalmer verkennen. Dit bijna 900 jaar oude stadje was ooit een belangrijke handelspost op de verboden handelsroute door de Thar woestijn. Vandaag de dag is het honingkleurige fort, dat oprijst vanuit de dorre woestijn nog steeds een magisch plaatje. De tijd heeft geen invloed gehad op Jaisalmer, met zijn gouden stadsmuren en nauwe straatjes. De haveli’s in en rond het fort zijn overweldigend: de huizen zijn prachtig bewerkt met uitgesneden gevels, erkers en binnentuinen. Uiteraard bezoeken we enkele haveli’s en wandelen we door de smalle straatjes van het oude stadscentrum.

Na dit alles rijden we weer de machtige woestijn in, richting het kamp waar u vannacht zult verblijven. Vanavond overnacht u hier in een comfortabele tent met woon/slaapkamer en goede badkamer onder de sterren. U maakt een korte kamelentocht over de zandduinen en heeft een diner bij het kampvuur onder de sterrenhemel van Rajasthan. Een unieke ervaring, waar u mooie herinneringen aan over zult houden. Gedurende de moesson- en zomerperiode (medio april - eind september) zal de overnachting in de woestijn niet plaatsvinden vanwege abrupt veranderende weersomstandigheden. Afhankelijk van het weer zal in principe een korte tocht per kameel en het diner in de zandduinen wel plaatsvinden.

DAG
08

Jaisalmer – Khimsar (295 km)

IN_AL_Khimsar Fort3
Route naar Khimsar vanuit de woestijn
Heerlijke vrije middag aan het zwembad
Logeren in het Khimsar Fort

Na het ontbijt verlaten we de woestijn en rijden we richting Khimsar, waar de geschiedenis tot leven komt. Dit stadje werd 2500 jaar geleden aan de rand van de woestijn opgericht. Het kasteel hier werd in het midden van de 15de eeuw gebouwd door prins Karamsi. U logeert in het Khimsar Fort, waar de muren en torens nog de littekens dragen van de vele gevechten en herinneren aan glorieuze tijden. U kunt heerlijk ontspannen aan het zwembad of een massage nemen.

DAG
09

Khimsar – Jodhpur (90 km)

IN_AL_Jodhpur2
Vertrek naar Jodhpur
Fascinerend bezoek aan het Mehrangarh Fort
Overnachting in Jodhpur, de blauwe stad

Na het ontbijt rijden we richting Jodhpur, waar u rond lunchtijd aankomt. Na de lunch bezoekt u het Mehrangarh Fort. Dit is één van de grootste, machtigste en meest indrukwekkende forten van India. Binnen in het fort (u gaat met een lift omhoog) vindt u verschillende paleizen, omringd door uitgestrekte tuinen en de ingewikkelde versierde Jaswanthada. Vanaf het hooggelegen fort heeft u een prachtig uitzicht op Jodhpur, de blauwe stad, waar u overnacht.

DAG
10

Jodhpur – Udaipur (260 km)

IN_AL_Udaipur
Route van Jodhpur naar Udaipur in de ochtend
Middag om zelf de waterstad te ontdekken
Overnachting in Udaipur

In de middag komt u aan in Udaipur, waar u ’s middags vrij heeft. U kunt deze waterstad op eigen gelegenheid verkennen of gewoon lekker relaxen in uw hotel. Overnachting in Udaipur.

DAG
11

Udaipur

IN_AL_Udaipur2
Uitgebreide stadstour
Boottocht over het Pichola Meer in de avond
Overnachting in Udaipur

Vandaag maken we een uitgebreide stadstour door het oude centrum van Udaipur. U bezoekt onder ander het stadspaleis, de Jagdish tempel, het Fateh Sagar meer met Sahedion Bari en Bhartiya Lok Kala Mandir, een museum van de volkskunst.

’s Avonds maakt u een boottochtje op het Pichola meer en vaart u langs het spectaculaire stadspaleis, het Mandir eiland en het beroemde Jag Niwas eiland. Ook kunt u genieten van de Mewar Sound & Light Show, een show die door middel van het uitlichten van de belangrijkste bouwwerken voorlichting geeft over de rijke geschiedenis van de Mewar-koningen. Erg leuk om mee te maken. Overnachting in Udaipur.

DAG
12

Udaipur – Pushkar (280 km)

IN_AL_Pushkar_vrouwen_124952438
Prachtige route naar Pushkar, de stad van Brahma
Bezoek aan de Eklingji & Nagda tempels
Vrije middag om zelf de stad te ontdekken
Eerste overnachting Jaipur

U vervolgt uw weg richting de Eklingji & Nagda tempels, een prachtig beeldgehouwen tempelcomplex op circa 50 kilometer van Udaipur. De 108 tempels binnen de hoge muren zijn gebouwd in 734 en gewijd aan Lord Shiva, de heilige van de Mewar-heersers en één van de belangrijkste goden binnen het hindoeïsme.

Hierna rijden we door naar Pushkar, stad van Brahma. Pushkar is een heilige plaats voor hindoes en ligt aan de rand van een meer. Geniet van een rustige dag in dit idyllische plaatsje met zijn vele tempels. Maak bijvoorbeeld een wandeling rond het meer. Bij het vallen van de avond kunt u onder het trommelgeroffel van de vele gelovigen, genieten van een prachtige zonsondergang vanaf één van de 52 ghats (trappen aan de oevers van het meer). Jaarlijks wordt hier in oktober/november een grote kamelenmarkt gehouden! Overnachting in Pushkar.

DAG
13

Pushkar – Jaipur (141 km)

IN_AL_Jaipur3
Prachtige route naar Jaipur
Stadswandeling Jaipur
Eerste overnachting Jaipur

Na het ontbijt verlaten we het slaperige stadje en brengen u naar Jaipur. Hier komt u voor de lunch aan in uw hotel. Na de lunch maken we een korte stadstour door Jaipur. U bezoekt onder andere Hawa Mahal, het Paleis van de Winden, met zijn roze zandsteen en honingraatstructuur. Een mooi voorbeeld van het kunstenaarstalent van Rajputs. Het werd gebouwd om de vrouwen van de Maharadja af te schermen en een blik te gunnen op het leven op straat en de processies die daar plaatsvonden. Verder brengt u een bezoek aan het Stadspaleis en het Observatorium dat in 1700 werd gebouwd door Maharadja Jai Singh, de oprichter van Jaipur. Overnachting in Jaipur.

DAG
14

Jaipur

in_al_jaipur.jpg
Bezoek Amber Fort per jeep
Heerlijke vrije middag
Tweede overnachting Jaipur

Vandaag vroeg uit de veren om voor de drukte het Amber Fort te bezoeken. Per jeep klimt u de steile rotsen op, die het kasteel vroeger beschermden tegen de vijand. Het fort ligt 11 kilometer buiten Jaipur en is overweldigend. De diverse paleizen die u er aantreft waren ooit een schouwspel van koninklijke processies en overdadige weelde.

’s Middags bent u vrij om te genieten van het zwembad bij uw hotel of om op eigen gelegenheid de oude stad beter te leren kennen. Overnachting in Jaipur.

DAG
15

Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra (236 km)

IN_AL_Fatehphur-sikri
Vertrek uit Jaipur
Bezoek Fatehpur Sikri (de ‘Verlaten Stad’)
Bezoek de fascinerende Taj Mahal
Overnachting Agra

Onderweg naar Agra bezoeken we het ‘Pompei’ van India, Fatehpur Sikri. Ooit een rijke en drukke stad, nu geheel verlaten, maar in uitstekende staat. Nadat de Maharadja deze stad liet bouwen, omdat hij dacht dat het geluk zou brengen, bleek in dit gebied het water zeer schaars te zijn. Hierna vervolgen we onze weg naar Agra, de stad van de Taj Mahal.

’s Middags vrij en in de vroege avond bezoekt u de Taj Mahal, één van de meest fascinerende meesterwerken in India en wellicht wel ter wereld. De Mughal-keizer Shah Jahan bouwde de Taj Mahal aan de oever van de Yamuna rivier ter nagedachtenis aan zijn favoriete vrouw, Mumtaz Mahal. Hij liet haar lichaam begraven in dit mausoleum en werd zelf na zijn dood naast zijn grote liefde te ruste gelegd. In de vroege ochtend en vooravond is de Taj Mahal op zijn mooist. U zult er prachtige verhalen horen en fraaie plaatjes kunnen schieten. Overnachting in uw hotel in Agra.

DAG
16

Agra – Delhi (203 km)

in_al_agra.jpg
Stadstour met het Agra Fort
Transfer naar Delhi
Overnachting in Delhi

Na het ontbijt maken we een korte stadstour met een bezoek aan het Agra Fort, dat is omgeven door een 21 meter hoge muur van rood zandsteen. Binnen de muren vindt u de prachtige Parel moskee en een verscheidenheid aan paleizen, waaronder Jahangir Mahal, dat u bereikt door middel van een indrukwekkend toegangshek. Bij binnenkomst wordt u verrast door binnentuinen, prachtige hallen en bewerkte pilaren.

Aan het einde van de ochtend rijdt u terug naar Delhi, waar wij een kamer voor u hebben geboekt voor aankomende nacht.

DAG
17

Delhi – Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht
Vlucht Delhi - Amsterdam

Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht naar Amsterdam, waar u dezelfde dag nog aankomt. Einde van een vakantie vol indrukwekkende herinneringen.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
9 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Extras
7 opties
Open+

Wat onze reizigers vinden

08-04-2011

'Schitterende reis! Algemeen gesteld was de reis te vergelijken met een emotionele rollercoaster. De prachtige, luxueuze paleizen en forten gaven je het gevoel in een sprookje beland te zijn. Bij het verlaten van het hotel werd je echter geconfrontee ...

Meer info >

Philip en Inge Smet-Huyghe, Beveren-Waas

26-12-2010

'Een prachtige, goed uitgedachte en prima verzorgde reis langs het spectaculaire erfgoed van Noord India. Wel teveel uren in de auto. Twee dagen meer nemen voor deze reis is beter, bijvoorbeeld een extra dag rust in het prachtige hotel Khimsar Fort e ...

Meer info >

J. van Veen, Utrecht

17 dagen Land van de Maharadja's: altijd de beste prijs

Vervoersopties ter plaatse

Auto met chauffeur en Engelssprekende stadsgidsen

Deze rondreis wordt uitgevoerd met een chauffeur die gedurende de reisdagen ervoor zal zorgen dat u veilig door het land reist. Tevens zal u worden bijgestaan door stadsgidsen die tijdens de bezoeken, excursies en stadswandelingen u zullen begeleiden. Deze stadsgidsen kennen hun stad als geen ander en zullen u veel informatie geven. Wij zorgen er altijd voor dat de auto/minibus is afgesteld op de grootte van uw gezelschap, zodat het comfortabel reizen is.

Middenklasse én Superiorklasse (Paleizen & Forten)

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij tijdens deze privéreis gebruiken. Deze reis kan zowel in goede Middenklasse als Superiorklasse hotels, waaronder Paleizen & Forten worden geboekt.. Bij de naam van het hotel wordt de categorie vermeld, zodat u inzicht krijgt in wat voor soort hotels u tijdens uw rondreis kunt verwachten. De hotels die wij publiceren zijn voorbeeldhotels. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat u in andere hotels verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieve hotels altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De hotels worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Middenklasse
Superiorklasse
Delhi
Florence Inn
Driesterren
 • Tower Delhi India
Sfeervol hotel, gelegen in een rustig gedeelte van Delhi. Het hotel ademt een koloniale sfeer uit, vanwege het monumentale pand waarin het gevestigd is. Een prima hotel met een vriendelijke service. Het hotel beschikt over een receptie, lounge, restaurant met Indiase en Chinese keuken, WiFi en mogelijkheden tot het boeken van excursies. De klassiek ingerichte kamers zijn voorzien van airco, koelkastje, TV, kluisje, telefoon en badkamer met bad, koffie- en theefaciliteiten. Het hotel ligt op slechts 10 minuten van de metro en in de nabije omgeving vindt u winkeltjes en een gezellige markt.
Meer info >
Delhi
Hotel Jaypee Siddharth
Vijfsterren
 • in_ac_jaypee_ex.jpg
 • in_ac_jaypee_bar.jpg
 • in_ac_jaypee_res2.jpg
 • in_ac_jaypee_ka.jpg
 • in_ac_jaypee_res.jpg
Het Jaypee Siddharth hotel is een zeer comfortabel en uitstekend hotel voor uw verblijf in Delhi. Het hotel ligt op slechts 18 kilometer van de internationale luchthaven en de metro ligt op 500 meter afstand. Voor heerlijke gerechten kunt u terecht in het Paatra restaurant en in The Old Bakery voor vers gebakken brood. Verder kunt u terecht in het Eggspectation café en de lounge bar voor een drankje en hapje. Het hotel beschikt over moderne kamers met een houten interieur en zijn voorzien van airco, sat-TV, telefoon, kluisje, minibar en koffie- en theefaciliteiten. Wifi is beschikbaar tegen betaling.
Meer info >
Mandawa
Sara Vilas
Driesterren
 • Lounge Sara Vilas
 • Kamer Sara Vilas
 • Kamer 2 Sara Vilas
 • Zwembad Sara Vilas
 • Overzicht Sara Vilas
De Sara Vilas zijn gelegen in het hart van Mandawa, schitterend ontworpen om de koninklijke sfeer van een vervlogen tijdperk te laten herleven. U zult er genieten van de idyllische aangelegde tuinen met decoratieve fonteinen. Het hotel beschikt over een receptie met lobby, restaurants, bar, roomservice, zwembad met zonneterras met ligbedden, biljard, tafeltennis, spa en wasservice. De 65 kamers zijn verzorgd ingericht met minibar, telefoon, TV, kluisje en badkamer met bad of douche.
Meer info >
Mandawa
12
The Desert Resort
Tweëenhalve ster
 • Zwembad The Desert Resort Mandawa India
 • Detail The Desert Resort Mandawa India
 • Detail The Desert Resort Mandawa India
 • Kamer The Desert Resort Mandawa India
 • Lobby The Desert Resort Mandawa India
The Desert Resort is een kleine oase in de woestijn van Rajasthan. Nadat u de poort doorloopt, zult u versteld staan van dit beeldschone hotel dat opgezet is als een traditioneel dorp. Hier logeert u in kamers, die met veel kleur en sfeer zijn ingericht door de vrouw van de eigenaar. Met vele prachtige details en fantastische badkamer, waant u zich echt in India.

Alle kamers zijn verschillend, omdat de kamers in kleine huisjes liggen, die doen denken dat door een lokaal dorp wandelt.

Naast de 75 kamers, is er een zwembad met een prachtig uitzicht over de vallei, bibliotheek en zijn er spafaciliteiten. Drink een drankje op het gazon voor het hotel of pak een lekker boek uit de kleine bibliotheek. Voor mensen die van meer actie houden, zijn er paarden en kamelen. Maak een korte kamelen- of paardenrit door de prachtige woestijn van Rajasthan en zie hoe de bevolking hier leeft.
Meer info >
Castle Mandawa
Drieenhalve ster
 • Detail Mandawa Haveli/Heritage Hotel Mandawa India
 • Kamer Mandawa Haveli/Heritage Hotel Mandawa India
 • Restaurant Mandawa Haveli/Heritage Hotel Mandawa India
 • Zwembad Mandawa Haveli/Heritage Hotel Mandawa India
 • Detail Mandawa Haveli/Heritage Hotel Mandawa India
In het centrum van Mandawa ligt het oude kasteel van de Maharadja van Mandawa. In dit indrukwekkende paleis ligt dan ook Castle Mandawa hotel. Een Heritage hotel met grote allure, waar u zich waant in vroegere tijden. Het hotel heeft zoveel mogelijk van zijn oude historie weten te behouden en er wordt nog dagelijks gewerkt aan de restauratie van muurschilderingen en marmeren vloeren. Het hotel heeft een kleine receptie met prachtige foto’s van de Maharadja en familie, bar, koffie lounge met prachtige muurschilderingen en een restaurant. Verder is er een zwembad, poolbar, jacuzzi en een Spa. De 78 kamers zijn allemaal verschillend, maar ieder uniek en met veel persoonlijke zorg ingericht. Alle kamers zijn voorzien van airco, fan, telefoon, koelkastje en badkamer met bad en douche.
Meer info >
Bikaner
Raj Vilas
Driesterren
 • in_ac_rajvilex.jpg
 • in_ac_rajvilka.jpg
 • in_ac_rajvilre.jpg
Hotel Raj Vilas is gelegen in het stadscentrum van Bikaner, dichtbij diverse bekende bezienswaardigheden. Het hotel beschikt over een receptie, lobby, restaurant en zwembad. De kamers zijn voorzien van airco, minibar, telefoon, TV en badkamer met douche en/of bad en toilet.
Bikaner
12
Gajner Palace
Drieenhalve ster
 • Overzicht Gajner Palace Bikaner India
 • Kamer Gajner Palace Bikaner India
 • Overzicht Gajner Palace Bikaner India
 • Overzicht Gajner Palace Bikaner India
 • Lobby Gajner Palace Bikaner India
Dit hotel is het juweel van Bikaner! Dit 600 hectare grote, voormalige jachtverblijf van de maharadja ligt prachtig aan de oevers van de rivier. Het is een van de best bewaarde paleizen uit de regio. Gajner Palace heeft een receptie, restaurant met exotische keuken, tennisbanen, fiets- en bootverhuur, mogelijkheden tot het boeken van excursies, wasservice en internetmogelijkheden. Verder heeft het paleis een eigen natuurpark waar u veel bijzondere soorten dieren en vogels kunt bewonderen. Alle 39 kamers zijn smaakvol ingericht en hebben hun historische karakter weten te behouden. Moderne faciliteiten zoals airco, minibar, sat-TV, telefoon en koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad of douche zijn aanwezig.
Meer info >
Lallgarh Palace hotel
Drieenhalve ster
 • Overzicht Lallgarh Palace hotel Bikaner India
 • Kamer Lallgarh Palace hotel Bikaner India
 • Zwembad Lallgarh Palace hotel Bikaner India
 • Detail Lallgarh Palace hotel Bikaner India
 • Zwembad Lallgarh Palace hotel Bikaner India
Dit Heritage hotel is onderdeel van het Paleis, gebouwd door Maharadja Ganga Singhi in 1902 voor zijn overleden vader. In vroegere tijden, waande u zich hier tussen de Maharadja’s en zijn onderdanen. Tegenwoordig is een gedeelte een hotel met slechts 50 kamers. Het hotel heeft een receptie, bar, restaurant en een binnenzwembad. De kamers liggen aan de brede gangen, versiert met kleden en geweiden van herten. Alle ruime kamers zijn voorzien van airco, minibar, telefoon en badkamer met douche/bad combinatie. Ook hier geldt weer dat alle kamers uniek zijn ingericht met authentieke meubels en veel marmer.
Meer info >
Jaisalmer
Hotel Nachna Haveli
Driesterren
 • in_ac_nachnahavelika2.jpg
 • in_ac_nachnahaveliov.jpg
 • in_ac_nachnahavelire.jpg
 • in_ac_nachnahavelika1.jpg
 • in_ac_nachnahavelika.jpg
De prachtige, oude Haveli werd in 1996 omgebouwd tot een hotel met slechts 12 kamers. De Haveli is eigendom van de Rajasthan van Jaisalmer en kent een echte koninklijke uitstraling. Door de kleinschaligheid, de overweldigende cultuur die het hotel uitstraalt en de persoonlijke service een echte aanrader. Deze Haveli ligt in het centrum van Jaisalmer, op steenworp afstand van het paleis. Er is een kleine receptie, 2 mooie binnenplaatsen waar het heerlijk vertoeven is in de schaduw en een goed restaurant op het hoger gelegen terras. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op de stad. De 12 kamers liggen allemaal rondom de 2 binnentuinen, waardoor er altijd een klein zitje is, waar u 's middags kunt genieten van de rust en warme temperaturen. Alle kamers zijn voorzien van airco en een badkamer met bad of douche.
Meer info >
Jaisalmer
Gorbandh Palace
Driesterren
 • Overzicht Gorbandh Palace Jaisalmer India
 • Detail Gorbandh Palace Jaisalmer India
 • Restaurant Gorbandh Palace Jaisalmer India
 • Zwembad Gorbandh Palace Jaisalmer India
 • Lobby Gorbandh Palace Jaisalmer India
Gorbandh Palace is centraal gelegen in Jaisalmer en heeft een prachtig uitzicht over de nabijgelegen Sam Zandduinen en het Jaisalmer Fort. Dit voormalige paleis dankt zijn naam aan de invloed van de woestijn. Gorbandh is de naam van een harnas dat vrouwen maakten voor de kamelen van hun mannen.

Het karakteristieke hotel heeft een receptie, drie restaurants (waaronder een openlucht en restaurant met internationale keuken), café en bar, mooi groot zwembad met ligbedden, internetmogelijkheden, wasservice en mogelijkheden tot het boeken van excursies.

De 67 ruime, verzorgde kamers zijn voorzien van airco, minibar, sat-TV, telefoon, koffie- en theefaciliteiten, balkon en badkamer met bad of douche.
Meer info >
Khimsar
Khimsar Fort
Drieenhalve ster
 • Overzicht Khimsar Fort India
 • Restaurant Khimsar Fort India
 • Uitzicht Khimsar Fort India
 • Kamer Khimsar Fort India
 • Overzicht Khimsar Fort India
Khimsar Fort is een Grand Heritage hotel gelegen in een werkelijk prachtig Fort aan de rand van Khimsar. Het Fort kent een indrukwekkende historie en als je door de gangen leeft, komen die weer helemaal tot leven. Het Fort werd in 1523 gebouwd door Rao Karamsji en er hebben 21 generaties gewoond, voordat een gedeelte van het Fort omgebouwd werd tot hotel.

Het hotel heeft een kleine lobby, restaurant met Indiaanse en Europese gerechten, groot zwembad in de mooi aangelegde tuin, tennisbaan en sauna.

De 60 ruime kamers hebben allemaal een eigen indeling en inrichting. Er zijn veel oude details behouden en u zult veel antieke meubels in de kamer vinden. Wel zijn ze allemaal voorzien van airco, minibar, tv, telefoon en roomservice.
Meer info >
Khimsar
Khimsar Fort
Drieenhalve ster
 • Overzicht Khimsar Fort India
 • Restaurant Khimsar Fort India
 • Uitzicht Khimsar Fort India
 • Kamer Khimsar Fort India
 • Overzicht Khimsar Fort India
Khimsar Fort is een Grand Heritage hotel gelegen in een werkelijk prachtig Fort aan de rand van Khimsar. Het Fort kent een indrukwekkende historie en als je door de gangen leeft, komen die weer helemaal tot leven. Het Fort werd in 1523 gebouwd door Rao Karamsji en er hebben 21 generaties gewoond, voordat een gedeelte van het Fort omgebouwd werd tot hotel.

Het hotel heeft een kleine lobby, restaurant met Indiaanse en Europese gerechten, groot zwembad in de mooi aangelegde tuin, tennisbaan en sauna.

De 60 ruime kamers hebben allemaal een eigen indeling en inrichting. Er zijn veel oude details behouden en u zult veel antieke meubels in de kamer vinden. Wel zijn ze allemaal voorzien van airco, minibar, tv, telefoon en roomservice.
Meer info >
Jodhpur
Hotel Pal Haveli
Drieenhalve ster
 • in_ac_pal_rec.jpg
 • in_ac_pal_rm.jpg
 • in_ac_pal_garden.jpg
 • in_ac_pal_view.jpg
 • in_ac_pal_room.jpg
Omringd door hoge muren ligt de Haveli in het hart van de oude ommuurde stad Jodhpur, uitkijkend op Meherangarh Fort. Wanneer u via de houten deuren de koele binnenplaats betreedt, valt de drukte van de stad weg en lijkt de tijd even stil te staan.
Dit prachtige herenhuis werd in de 18e eeuw gebouwd en is tegenwoordig de thuisbasis van drie generaties van de Pal familie.
Het Pal Haveli is nu een erfgoed met 21 kamers, geschiedenis en cultuur. Het is een levend museum met haar twee eeuwen oude historie gevuld met antiek, wapens en schatten.

Het hotel beschikt over een dakterras, vanwaar u tijdens het diner kunt geniet van het prachtige uitzicht op de Clock Tower en Gulab Sagar. Verder is er ook een overdekt restaurant waar ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd.

Elk van de 21 slaapkamers zijn door de Pal familie bewoond en hebben dus ieder een eigen verhaal. Elegant ingericht met traditionele meubels en familiebeelden en aangevuld met moderne gemakken zoals een TV, minibar en 24-uurs roomservice. de badkamers zijn voorzien van bad en/of douche.
Meer info >
Jodhpur
Bal Samand Garden Retreat
Drieenhalve ster
 • in_ac_balsamandzw.jpg
 • in_ac_balsamandtuin.jpg
 • in_ac_balsamandre.jpg
 • in_ac_balsamandlo.jpg
 • in_ac_balsamandka.jpg
Een mooi en zeer goed onderhouden Heritage hotel op een prachtige plek in Jodhpur. Het hotel is één van de vroegere onderkomens van de Rajasthan, maar nog steeds in handen van de Koninklijke familie. Door de authentieke sfeer, de fijne kamers en uitstekende service een heerlijk hotel om Jodhpur beter te leren kennen. Het heritage hotel ligt in Jodhpur op ca. 5 kilometer van het prachtige Mehrangarh Fort en de Clock Tower markt. Er is een mooie receptie/lounge, restaurant in de tuin, restaurant met uitzicht op het meer en een heerlijk BBQ restaurant, gezellige bar, zwembad en kleine fitness. 's Ochtends worden er vaak yoga-sessies gegeven in de mooi aangelegde tuin.
De 26 kamers liggen allemaal aan de veranda die uitkomt in de mooie tuin van het hotel. Alle kamers zijn voorzien van airco, telefoon, TV, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche.
Meer info >
Udaipur
Kankwerwa Haveli
Driesterren
 • Kankarwa Haveli
 • Knakarwa Haveli
 • Kankarwa Haveli
 • kamer Kankarwa Haveli
 • Kamer Kankarwa Haveli
Een traditioneel Haveli hotel gelegen in een oude Haveli uit 1832 en was vroeger het woonhuis van een rijke handelsman. Tegenwoordig kunt u hier genieten van de Indiase gastvrijheid. Een unieke ervaring! De oude Haveli is gelegen aan het Pichola meer met een prachtig uitzicht op lake Palace. Er is een kleine receptie en restaurant waar u fantastisch kan ontbijten en dineren. Laat u verrassen door een van de lokale specialiteiten die nog door de familie wordt gekookt. Alle 14 kamers zijn anders ingericht en hebben een andere afmeting, maar zijn alle voorzien van moderne faciliteiten en badkamer met douche/bad combinatie.
Meer info >
Udaipur
The Lalit Udaipur
Viersterren
 • in_ac_thelalitov.jpg
 • in_ac_thelalitlo.jpg
 • in_ac_thelalitka.jpg
 • in_ac_thelalitre.jpg
 • in_ac_thelalitka3.jpg
Een prachtig en luxe Heritage hotel met een authentieke sfeer en een spectaculair uitzicht over het meer van Udaipur. Echt een hotel voor mensen die van luxe houden en een op zoek zijn naar een prachtige uitvalsbasis om Udaipur beter te leren kennen. Het hotel is hooggelegen op de heuvels met een spectaculair uitzicht op Udaipur. Er is een mooie receptie/lounge, een à la carte restaurant, een restaurant in de tuin voor een eenvoudige maaltijd maar wel met een spectaculair uitzicht en een vriendelijke bar voor een drankje.
De Deluxe kamers liggen in de wing en zijn voorzien van airco, kluisje, TV, telefoon, minibar, koffie- & theefaciliteiten en een badkamer met bad of douche.
Meer info >
Pushkar
12
Pushkar Tenten
Tweëenhalve ster
 • in_ac_pushkartent_ka_2.jpg
 • in_ac_pushkartent_ex_2.jpg
 • in_ac_pushkartent_ka.jpg
 • in_ac_pushkartent_ex.jpg
Reist u door India tijdens het wereldberoemde kamelenfestival, dan verblijft u hier in eenvoudige tenten. Alle tenten beschikken over een eigen douche en toilet. De perfecte manier om de gezelligheid en drukte van het kleurrijke festival te ervaren.

Pushkar Fort
Driesterren
 • Pushkarfort
 • Kamer Pushkarfort
 • Tuin Pushkarfort
 • Zwembad Pushkarfort
Pushkar Fort is een schitterend woestijnfort in Rajasthan, het eerste dat volledig gerestaureerd is met moderne voorzieningen te midden van de oude wereld. Het hotel ligt in de grote tuin. Rustig gelegen, op ca. 17 kilometer van het centrum van Pushkar.
De accommodatie beschikt over een receptie, restaurant met exotische Indiase gerechten, Rajasthani delicatessen en continentale maaltijden, een ruime tuin met een zwembad met zonneterras en ligbedden, internetfaciliteiten en wasservice. De grote en ruime hutten (kamers) zijn smaakvol ingericht in de traditionele Rajasthani stijl, voorzien van airco en uitgerust met alle moderne faciliteiten.
Meer info >
Pushkar
12
Hotel Pushkar Palace
Driesterren
 • Pushkar Palace exterieur
 • Pushkar Palace kamer
 • Pushkar Palace exterieur.png
 • Pushkar Palace exterieur
 • Pushkar Palace kamer
Midden in het centrum, met uitzicht over het meer en mooie zonsondergangen, ligt het verzorgde Hotel Pushkar Palace. Het comfortabele hotel biedt u een prima verblijf in deze prachtige omgeving. Het twee verdiepingen tellende hotel beschikt over een receptie, restaurant, zwembad in Jagat Palace (waar u gebruik van kunt maken), een wasservice en WiFi. De verzorgd ingerichte kamers zijn voorzien van airco, minibar, TV, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche.
Meer info >
Hotel Pushkar Palace
Driesterren
 • Pushkar Palace exterieur
 • Pushkar Palace kamer
 • Pushkar Palace exterieur.png
 • Pushkar Palace exterieur
 • Pushkar Palace kamer
Midden in het centrum, met uitzicht over het meer en mooie zonsondergangen, ligt het verzorgde Hotel Pushkar Palace. Het comfortabele hotel biedt u een prima verblijf in deze prachtige omgeving. Het twee verdiepingen tellende hotel beschikt over een receptie, restaurant, zwembad in Jagat Palace (waar u gebruik van kunt maken), een wasservice en WiFi. De verzorgd ingerichte kamers zijn voorzien van airco, minibar, TV, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche.
Meer info >
Jaipur
12345
Jas Vilas
Driesterren
 • in_ac_jas_zw.jpg
Jas Vilas is een kleinschalig sfeervol hotel met een weelderig groene, goed verzorgde tuin. Een oase van rust in het drukke Jaipur, waar u aan het zwembad of in de tuin heerlijk de indrukken van uw reis kunt verwerken. Het hotel beschikt over een restaurant en gratis WiFi in het gehele hotel. De kamers zijn comfortabel ingericht met airco, minibar, kluisje, TV en badkamer met douch en/of bad.
Meer info >
Umed Mahal
Driesterren
 • in_ac_umad mahel_ka.jpg
 • in_ac_umad mahel_ex.jpg
 • in_ac_umad mahel_lo.jpg
 • in_ac_umad mahel_lo1.jpg
 • in_ac_umad mahel_zw.jpg
Majestueus verblijven in een 18e eeuws hotel, welke is gelegen in het Bani-park in het centrum van Jaipur. Het hotel in erfgoedstijl met prachtige muurschilderingen en versieringen beschikt over een fijn restaurant met een binnen en buitenterras. Ook beschikt het hotel over een zwembad en een lounge bar, waar u bij kunt komen van de indrukken van de dag. De kamers netjes ingericht en voorzien van een airco, minibar, kluisje en TV. Een fijne uitvalsbasis om Jaipur te ontdekken.
Meer info >
Grand Uniara heritage
Drieenhalve ster
 • in_ac_grand uniara_ka.jpg
 • in_ac_grand uniara_re.jpg
Grand Uniara Heritage Hotel is gevestigd in de roze stad Jaipur die bekend staat om zijn vele historische plaatsen. Het hotel beschikt over een receptie, zwembad, restaurant en gratis WiFi in het gehele hotel. De kamers zijn voorzien van TV, koffie- en theefaciliteiten.
Hotel Umaid Bhawan
Driesterren
 • in_ac_umaidex.jpg
 • in_ac_umaidzw.jpg
 • in_ac_umaidre.jpg
 • in_ac_umaidka1.jpg
Gebouwd op traditionele wijze is het Umaid Bhawan hotel centraal gelegen voor een bezoek aan diverse bezienswaardigeden. De typische binnenplaats en het zembad met Fresco Miniatuur schilderijen maken dit een kleurrijk hotel. Het restaurant welke op live poppenspel biedt bevind zich op het dak. De kamers in het hotel zijn comfortabel ingericht en voorzien van antieke meubels.
Meer info >
Naila Bagh Palace
Driesterren
 • in_ac_naila_ex.jpg
 • in_ac_naila_lo.jpg
 • in_ac_naila_re.jpg
Naila Bagh Palace is een majestueus hotel met mooie versieringen, gelegen op een ideale locatie. Het hotel weerspiegelt het karakter van het oude Jaipur en de traditionele architectuur. Het beschikt over een restaurant, zwembad en gratis WiFi in het gehele hotel. De elegante kamers zijn voorzien van airco, TV en badkamer met douche en/of bad.
Meer info >
Jaipur
Ramada Plaza Jaipur
Viersterren
 • zwembad hotel Ramada
 • zwembad hotel Ramada
 • zwembad Ramada Jaipur
 • lounge Ramada Jaipur
 • restaurant Ramada Jaipur
Een prettig en nieuw hotel op een uitstekende locatie om Jaipur te ontdekken. Door de vele faciliteiten, zeer prettige kamers en zwembad een prima hotel om enkele dagen te verblijven en uw excursies te maken. Er is een receptie, lobby, buffet- en grill restaurant, gezellige bar, WiFi tegen betaling, fitness en een zwembad op het dak van het hotel. De 120 verzorgde kamers zijn voorzien van airco, kluisje, minibar, sat-TV, telefoon, koffie- & theefaciliteiten en badkamer met douche/bad combinatie. Het moderne hotel is gelegen in het zakelijke district van Jaipur, op loopafstand van het centrum.
Meer info >
Agra
12
Hotel Rajmahal
Driesterren
 • Rajmahal hotel
 • hotel Rajmahal
 • kamer hotel Rajmahal
 • kamer hotel Rajmahal
 • kamer hotel Rajmahal
Een heerlijk hotel vlakbij de schitterende Taj Mahal. Het vriendelijke hotel biedt moderne faciliteiten en heeft een loungebar op het dak, vanwaar u schitterend uitzicht heeft. Geniet na een heerlijke dag Agra van een verfrissend drankje bij zonsondergang, neem een duik in het lekker zwembad of van een heerlijke maaltijd in het restaurant. Verder beschikt het hotel over een receptie, roomservice, fitnessruimte, wasservice en WiFi. Alle kamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van airco, minibar, TV, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche.
Meer info >
Hotel The Retreat
Driesterren
 • Agra The Retreat exterieur
 • Agra The Retreat kamer
 • Agra The Retreat kamer
 • Agra The Retreat lobby
 • Agra The Retreat restaurant
The Retreat is een heerlijk comfortabel hotel in het centrum van Agra. Het hotel heeft een prima prijs-/kwaliteitverhouding en biedt u een goede uitvalsbasis om deze prachtige omgeving te verkennen. De Taj Mahal is het slechts op 1 kilometer afstand en het Agra Fort op 5 kilometer. Het moderne hotel beschikt over een receptie, restaurant met internationale keuken, bar, roomservice, zwembad en er is WiFi aanwezig. Alle comfortabele kamers zijn voorzien van airco, minibar, TV, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is voorzien van een regendouche.
Meer info >
Agra
Clarks Shiraz Agra
Vijfsterren
 • Clarks Shiraz Agra
 • Kamer Clarks Shiraz Agra India
 • Kamer Clarks Shiraz Agra India
 • Lobby Clarks Shiraz Agra India
 • Lobby Clarks Shiraz Agra India
Een luxe hotel in een rustige en schone wijk van Agra en op steenworp afstand van de Taj Mahal en slechts 10 minuten van het Agra Fort. Het hotel is groots opgezet met een ruime lobby met Coffee Corner, buffetrestaurant, diverse winkeltjes en op de bovenste etage een bar en á la carte restaurant met live muziek en een geweldig uitzicht op de Taj Mahal. Verder is er een ruim zwembad met ligbedden, bar en BBQ restaurant. Tevens is het hotel voorzien van een Health center met massage, jacuzzi en stoombad. Alle 237 verzorgde kamers zijn voorzien van airco, minibar, TV, thee- en koffiefaciliteiten, badkamer met inloopdouche en badslippers.
Meer info >

Verlengen

Het is mogelijk om uw rondreis nog meer op maat te maken, door de rondreis aan het einde te verlengen. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden die wij bij deze reis bieden.
Nog meer zien? Verleng uw rondreis vooraf in een boeiende stad ( 1 t/m 6 van 9 opties )
Wanneer u met Emirates via Dubai vliegt, bieden wij u de mogelijkheid om een 3-daagse of 4-daags verblijf bij te boeken in de wereldstad Dubai. Dubai is een intrigerende stad vol contrasten. Oude culturen gaan hand in hand met modern comfort. Ontdek het hoogste gebouw ter wereld en ‘shop till you drop’ in de grootste en meest luxe winkelcentra. Of ga op zoek naar de authentieke Arabische wereld met haar goud- en specerijenmarkten en traditionele show schepen. Een paar dagen verlengen in Dubai is een mooie aanvulling op uw rondreis.

Eveneens bieden wij de mogelijkheid om een stop-over te maken van 3 dagen/2 nachten in de stad Abu Dhabi. Laat u inspireren door de vele activiteiten die deze bruisende stad te beiden heeft. Van een bezoek aan de grootste moskee in de Verenigde Arabische Emiraten, tot shoppen in een van de enorme shopping malls. Ook kunt de stad ontdekken met de Hop-on Hop-off Bus die u langs bezienswaardigheden brengt. U kunt dit verblijf bijboeken indien u vliegt met Etihad Airways.

Klik op ‘boek nu’ onder ‘data & prijzen’ en u kunt zien wat de meerprijs is op de vertrekdatum van uw keuze.
ae_al_dubai_marina_116557324.jpg
Dubai - 3 dagen J5 Port Saeed Hotel
Driesterren
Dit hotel biedt u luxe en uitstekende faciliteiten en ligt in het hart van Dubai. Op slechts drie kilometer van de luchthaven en tien kilometer van het World Trade Center. Op loopa...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.171
AE_AL_PromenadeDubai
Dubai - 3 dagen Hilton Jumeirah Beach Resort
Vijfsterren
Een prachtig en luxe hotel met een ongedwongen sfeer. Het heerlijke en perfect gelegen hotel is werkelijk van alle gemakken voorzien. Zoekt u een accommodatie met een goede vakanti...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.530
ae_al_centrumdubai.jpg
Dubai - 4 dagen J5 Port Saeed Hotel
Driesterren
Dit hotel biedt u luxe en uitstekende faciliteiten en ligt in het hart van Dubai. Op slechts drie kilometer van de luchthaven en tien kilometer van het World Trade Center. Op loopa...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.242
AE_AL_dubai_145723367
Dubai - 4 dagen Hilton Jumeirah Beach Resort
Vijfsterren
Een prachtig en luxe hotel met een ongedwongen sfeer. Het heerlijke en perfect gelegen hotel is werkelijk van alle gemakken voorzien. Zoekt u een accommodatie met een goede vakanti...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.444
auh_al_mosque.jpg
Abu Dhabi - 3 dagen City Season Al Hamra
Viersterren
Een comfortabel hotel voor uw verblijf in Abu Dhabi. Het hotel is gunstig gelegen, vlakbij de Abu Dhabi Mall en de Abu Dhabi Corniche. City Season Al Hamra is een prima stadshotel ...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.151
Abu Dhabi
Abu Dhabi - 3 dagen Crowne Plaza Yas
Viersterren
Crowne Plaza Yas is een heerlijk hotel nabij het majestueuze witte Yas Beach. In dit hotel kunt u heerlijk ontspannen en genieten van alle luxe en comfort. Er is een uitgebreide sp...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.179
Geniet langer en verleng uw rondreis ( 7 t/m 7 van 9 opties )
Na afloop van uw rondreis een paar dagen heerlijk relaxen aan een tropisch strand? Kies dan voor een verlenging aan het strand in Zuid-India in Kovalam. U vliegt in dat geval van Varanasi via Delhi naar Trivandrum v.v, deze vlucht duurt ca. 4 uur. Een heerlijke plek om te genieten en uw rondreis af te sluiten. Onder ‘data & prijzen’ en vervolgens ‘boek nu’ kunt u de meerprijs bekijken en naar wens nachten bijboeken.
strand
Kovalam - Soma Palmshore Beach Resort
Driesterren
Soma Palmshore Beachresort is een fijne en idyllisch vakantieresort aan het strand, waar u kunt genieten van het strand, de branding en de zee! Een heerlijke plek om te verblijven...
Meer info
meerprijs
v.a.358
Geniet langer en verleng uw rondreis
Wilt u na afloop van uw rondreis een paar dagen verlengen in het laatste hotel in Delhi? Onder 'data & prijzen' kunt u naar wens nachten bijboeken.
Jama Masjid Delhi India
Delhi - Rondreishotel
Driesterren
U kunt uw verblijf per nacht verlengen in het hotel waar uw rondreis eindigt op basis van logies en ontbijt. Hieronder ziet u een voorbeeldhotel.
...
Meer info
meerprijs
v.a.86
Geniet langer en verleng uw rondreis ( 9 t/m 9 van 9 opties )
Kunt u geen genoeg krijgen van India en wilt u de reis met een zeer uniek avontuur afsluiten? Kies dan voor een prachtige verlenging vanuit Agra naar de heilige plaatsen Khajuraho & Varanasi. Beide zijn wereldberoemd en hebben geheel eigen karakter, wat uw reis naar India nog bijzonderder zal maken.

Samen met uw Engelssprekende chauffeur reist u via de erotische tempels van Khajuraho naar Varanasi, waar u een indrukwekkende boottocht maakt op de Heilige Ganges. Vervolgens vliegt u comfortabel terug naar Delhi. U ziet de meerprijs voor de vertrekdatum van uw keuze, door te klikken op ‘boek nu’ onder ‘data & prijzen’.
Ganges India
Gwalior - 7 dagen verlenging Khajuraho & Varanasi
Drieenhalve ster
Een prachtige verlenging vanuit Agra naar de heilige plaatsen Khajuraho & Varanasi. Beide zijn wereldberoemd en hebben een geheel eigen karakter, wat uw reis naar India nog bijzond...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.731
17 dagen Land van de Maharadja's: altijd de beste prijs

Extra's

Haal nog meer uit uw reis door het bijboeken van optionele vervoer- en verblijfsopties. Klik op boeken bij ‘data & prijzen’ en u ziet precies wat de kosten zijn. Ook kunt u alle optionele excursiemogelijkheden bekijken, die ter plaatse worden aangeboden (en betaald).
Vervoersopties ( 1 t/m 2 van 7 opties )
klm comfort
Toeslag Comfort Class KLM heenreis
Het is mogelijk om bij NRV bij boeking al uw stoel te upgraden naar de Comfort Class van de KLM.

Een stoel in de Economy Comfort-zone:
Biedt 10 cm (4 inch) meer beenruimte
...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.75
klm comfort
Toeslag Comfort Class KLM terugreis
Het is mogelijk om bij NRV bij boeking al uw stoel te upgraden naar de Comfort Class van de KLM.

Een stoel in de Economy Comfort-zone:
Biedt 10 cm (4 inch) meer beenruimte
...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.75
Excursies (ter plaatse boeken en betalen) ( 3 t/m 7 van 7 opties )
Bikaner - Devi Kund
Een excursie van ca. 2-3 uur naar de Koninklijke grafmonumenten van Devi Kund. Hier staan de uit marmer gehouwen grafmonumenten van de prinsen van de Bikaji dynasty van Bikaner. De tombes werden door de kleinzoon van de overledene ontworpen.
Minimaal 2 deelnemers – Prijs 15 USD per persoon
Minimaal 6 deelnemers – Prijs 10 USD per persoon
...
Jodhpur - Bishnoi stam
Het is een bijzondere ervaring om de stam van het Jodhpur Guda Bishnoi dorp te zien. De mensen van deze stam houden van de natuur. Rondom het dorp ziet men daarom veel vogels en antilopen. Het is de perfecte plek om de gewoonten en tradities van de stam te ervaren.
Minimaal 2 deelnemers – Prijs 22 USD per persoon
Minimaal 6 deelnemers – Prijs 18 USD per persoon
...
Jaipur - Sanganer
Sanganer is een dorpje dat bekend staat om zijn ambachten en hand gemaakt textiel. Tijdens deze 2 uur durende excursie kunt u zien hoe dit gemaakt wordt.
Jaipur - Jaigarh & Nahargarh forten
In de namiddag is het mogelijk om een korte excursie te maken naar de forten van Nahargarh en Jaigarh.
Agra - Itmad-Ud-Daula & Sikandra
Een halve dagexcursie waarbij u de tombe van Itmad-Ud-Daula bezoekt. Dit mausoleum wordt gezien als de kleinere versie van de Taj Mahal. Het is een prachtig bouwwerk met wit marmer en mozaïek. In Sikandara bezoekt u de tombe van Akbar, een bouwwerk met een mix van verschillende stijlen.
Minimaal 2 deelnemers - Prijs 25 USD per persoon
Minimaal 6 deelnemers – Prijs 22 USD per persoon
...