Heilige Ganges
Heilige Ganges
Bezoek aan de beroemde Taj Mahal
Bezoek aan de beroemde Taj Mahal
Ranthambore Nationaal Park
Ranthambore Nationaal Park
in_al_khajuraho_headerp1.jpg
in_al_khajuraho_headerp1.jpg

Gouden Driehoek & Tijgers

Privéreis | 11 dagen v.a.
1608i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
01-10-2022
Reisduur
11dagen
Aantal personen
2 volwassenen

inclusief 125,00 korting

Kassakortingi

Voorwaarden

- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groeps- en privéreizen met vertrek t/m oktober 2023
- Korting is niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
- Korting is niet geldig op onze zelf samenstellen reizen
- Korting is al in de prijs verwerkt

(inclusief 125,00 korting)

Voorwaarden

- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groeps- en privéreizen met vertrek t/m oktober 2023
- Korting is niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
- Korting is niet geldig op onze zelf samenstellen reizen
- Korting is al in de prijs verwerkt
Kassakortingi
Rondreizen > Rondreizen India > Privéreizen India > Gouden Driehoek & Tijgers
Rondreis met privéchauffeur per airco auto/minivan
Inclusief 3 jungle safari’s door Ranthambore Nationaal Park
Bezoek wereldwonder de Taj Mahal
Het bijzondere Paleis der Winden in Jaipur aanschouwen
Ontdek vogelreservaat Keoladeo Nationaal Park
Uitgebreide stadstour Old en New Delhi

Cultuur & safari in India

Gedurende deze rondreis maakt u kennis met India; van kleurrijke markten tot aan de groene jungle. In het Ranthambore National Park wonen momenteel nog ongeveer 40 tijgers, u krijgt de unieke kans om hen in hun natuurlijke leefomgeving te aanschouwen. Uiteraard mogen wereldwonderen Agra Fort én de Taj Mahal niet ontbreken aan deze reis!

"'Bijzonder land. Wij hebben een korte rondreis gemaakt en een uitstekend beeld gekregen. De gidsen waren top. Ze hebben ook veel verteld over het leven in India. Het was echt de moeite waard!'"

Anoniem

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam/Brussel – Delhi

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Heenvlucht naar Delhi

U vliegt vanaf Amsterdam of Brussel naar de hoofdstad van India, Delhi. Hier komt u de volgende dag aan.

DAG
02

Aankomst Delhi

in_al_delhi.jpg
Aankomst Delhi
Overnachting in Delhi

Op het vliegveld wordt u verwelkomd door onze vertegenwoordiger. U heeft direct een transfer naar uw hotel in Delhi, misschien wel één van de meest bijzondere steden in Azië. De Afhankelijk van uw keuze voor luchtvaartmaatschappij heeft u de rest van de dag, middag of avond vrij om te acclimatiseren.

DAG
03

Delhi

in_al_delhi.jpg
Uitgebreide stadstour Old en New Delhi
Bezoek de India Poort en het Rode Fort
Raj Ghat, de crematie plaats van Mahatma Ghandi
Chandni Chowk markt verkennen
Overnachting in Delhi

Vandaag maakt u een uitgebreide stadstour door Old en New Delhi, waarbij we u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad laten zien. Na een goed ontbijt begint u met een uitgebreide stadstour door Nieuw Delhi. Zo bezoekt u onder andere de imposante 72,5 meter hoge Qutub Minar en de Humayun’s Tomb. Misschien doet de Humayun’s Tomb u wel aan een ander bouwwerk denken. Hij stond model voor vele andere prachtige heiligdommen, waaronder de Taj Mahal, die we later op onze reis zullen zien. Maar ook bezoekt u de India Poort, het parlementsgebouw en passeert u Rashtrapati Bhawan; de officiële residentie van de president van India.

’s Middags rijdt u naar het oude gedeelte van de stad. U ziet onder andere de majestueuze Jama Masjid moskee, het Shanti Vana monument en Raj Ghat, de plek waar Mahatma Ghandi is gecremeerd. Daarnaast rijdt u langs het Rode Fort, waar u de gelegenheid heeft om even uit te stappen en een foto te maken. Ervaar ook de intense geuren, kleuren en geluiden van de bruisende markt Chandni Chowk. Een geweldige manier om het leven op straat van dichtbij te beleven! Overnachting in Delhi.

DAG
04

Delhi – Jaipur (260 km)

Hawa Mahal Jaipur India
Prachtige route naar Jaipur
Vrije middag
Eerste overnachting Jaipur

Na het ontbijt verlaten we de stad om u naar Jaipur te brengen. Hier komt u in de middag aan in uw hotel. ’s Middags bent u vrij om te relaxen in uw hotel of op eigen gelegenheid de oude stad beter te leren kennen. Overnachting in Jaipur.

DAG
05

Jaipur

in_al_amberfort2.jpg
Naar het Amber Fort per jeep
Bezoek Observatorium en het Stadspaleis
Bezoek Hawa Mahal, het Paleis der Winden
Tweede overnachting Jaipur

Vandaag vroeg uit de veren om na het ontbijt, het Amber Fort te bezoeken. Per jeep klimt u de steile rotsen op, die het kasteel vroeger beschermden tegen de vijand. Het fort ligt 11 kilometer buiten Jaipur en is overweldigend. De diverse paleizen die u er aantreft waren ooit een schouwspel van koninklijke processies en overdadige weelde. Later op de ochtend bezoeken we het Observatorium dat in 1700 werd gebouwd door Maharadja Jai Singh, de oprichter van Jaipur en het Stadspaleis. Verder brengt u een bezoek aan Hawa Mahal, het Paleis der Winden met zijn roze zandsteen en honingraatstructuur. Een mooi voorbeeld van het kunstenaarstalent van Rajputs. Het werd gebouwd om de vrouwen van de Maharadja af te schermen en een blik te gunnen op het leven op straat en de processies die daar plaatsvonden. Overnachting in Jaipur.

DAG
06

Jaipur – Ranthambore Nationaal Park (195 km)

IN_AL_Ranthambore Nat. Park (Tijger)
Bezoek aan het Ranthambore Nationaal Park
Bijzondere safari door het park, op zoek naar tijgers!
Diner en overnachting in Ranthambore

Na het ontbijt rijdt u door naar het Ranthambore Nationaal Park, in het oosten van Rajasthan. De vroegere maharadja’s gebruikten dit natuurgebied als jachtterrein. Het park wordt gekenmerkt door de variatie van dichte rijke bossen, open vlaktes, afgewisseld met steile hellingen en indrukwekkende rotsformaties. Vanaf het uitzichtpunt bovenop de rots geniet u van een prachtig mooi vergezicht over het nationale park en heeft u veel kans om tijgers te zien. In de namiddag komt u aan in Ranthambore, waarna u uw eerste safari maakt. De bekende plekken om de tijgers te spotten zijn de drie meren Padam Talab, Malik Talab en Raj Bagh Talab. Er zijn echter niet alleen tijgers te spotten in het park. Bij de meren zijn ook vaak gazelles en krokodillen te vinden. Andere dieren zoals het sambahert, het axishert, de luipaard, de lippenbeer en de nijlgau komen ook veelvuldig voor in het Ranthambore Nationaal Park. Ook vogelaars kunnen hun hart ophalen in het park en met een beetje geluk spot u onder andere de pareldwergfazant of de Indische renvogels. De avond heeft u om te genieten van de bijzondere omgeving. Diner en overnachting in Ranthambore.

DAG
07

Ranthambhore Nationaal Park

in_al_ranthamnptijger.jpg
Ochtendsafari Ranthambore Nationaal Park
Avondsafari op zoek naar tijgers
Overnachting in Ranthambore

Maak u klaar voor een spannende safari-expeditie door de wildernis van het groene Ranthambore Nationaal Park. Vroeg in de ochtend wanneer de eerste zonnestralen langzaam de dichte bosbedekking van het park binnendringen gaat u op zoek naar ontwakende tijgers. Dit majestueuze roofdier kan hier beschermd rondlopen, zodat u hem soms van heel dichtbij kunt bewonderen. Langs de prachtige meren, de kronkelende riviertjes, de weelderige graslanden en de groene struiken ontdekt u de geheimen van het nationale park. Het getjilp van talloze vogelsoorten zal u zeker betoveren. U keert terug naar de lodge voor een heerlijk ontbijt na deze spannende safari. De rest van de ochtend heeft u ter vrije besteding.

Na de lunch gaat u terug naar het park voor een tweede safari in dit park. Een waar genot voor natuurfotografen en vogelaars. Het park is omgeven door de betoverende heuvelruggen van Vindhyas en Aravallis. Sta ’s middags op met uw verrekijker en begin aan een adrenaline-pompende safaritocht door de wildernis. Onderweg geniet van het prachtige weer en het landschap eromheen. Een natuuronderzoeker zal u vergezellen en u informeren over de rijke geschiedenis van dit tijgerreservaat. Een prachtige dag, te midden van de wilde natuur. Diner en overnachting in het Ranthambore.

DAG
08

Ranthambhore - Fatehpur Sikri - Agra (294 km)

Markt in Agra
Vertrek naar Agra
Bezoek Fatehpur Sikri (de ‘Verlaten Stad’)
Eerste overnachting Agra

Na het ontbijt verlaten we het park om naar Agra te rijden. Onderweg naar Agra bezoeken we het ‘Pompei’ van India: Fatehpur Sikri. Ooit een rijke en drukke stad, nu geheel verlaten, maar in uitstekende staat. De maharadja die de stad liet bouwen had geen rekening gehouden met de waterschaarste in dit gebied, waardoor de plek al snel veranderde in een spookstad. U bewondert de onbewoonde roze zandstenen gebouwen en de goede staat waarin ze verkeren. Hierna vervolgen we onze weg naar Agra, de stad van de Taj Mahal. U komt aan het einde van de middag aan in Agra. De rest van de dag is vrij. Overnachting in Agra.

DAG
09

Agra – Taj Mahal

IN_AL_Taj Mahal2
Bezoek Taj Mahal
Bezoek Agra Fort & Tombe van Itmad-ud-Daula
Jahangir Mahal
Middag ter vrije besteding
Tweede overnachting Agra

Heel vroeg in de ochtend of in de namiddag bezoekt u de Taj Mahal, één van de meest fascinerende meesterwerken in India en wellicht wel ter wereld. De Mughal-keizer Shah Jahan bouwde de Taj Mahal aan de oever van de Yamuna rivier ter nagedachtenis aan zijn favoriete vrouw, Mumtaz Mahal. Hij liet haar lichaam begraven in dit mausoleum en werd zelf na zijn dood naast zijn grote liefde te ruste gelegd.

Vandaag maakt u ook een korte stadstour met een bezoek aan het Agra Fort, dat is omgeven door een 21 meter hoge muur van rood zandsteen. Binnen de muren vindt u de prachtige Parel moskee en een verscheidenheid aan paleizen, waaronder Jahangir Mahal, dat u bereikt door middel van een indrukwekkend toegangshek. Bij binnenkomst wordt u verrast door binnentuinen, prachtige hallen en bewerkte pilaren. ’s Middags bent u vrij om bijvoorbeeld op eigen gelegenheid de lokale bazaars te ontdekken. Overnachting in Agra.

DAG
10

Agra – Delhi (203 km)

IN_AL_Delhi3
Vertrek Agra
Vrije middag in Delhi
Transfer naar de luchthaven

Vroeg in de ochtend vertrekt u richting Delhi. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht en heeft u vrije tijd. Ontdek de stad op uw eigen tempo nogmaals en vindt de laatste souvenirs voor het thuisfront. In het begin van de avond wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht. U kunt tot vertrek naar de luchthaven gebruik maken uw kamer.

DAG
11

Delhi – Amsterdam/Brussel

Aankomst luchthaven (terugreis)
Terugvlucht
Aankomst Amsterdam of Brussel

Einde van een vakantie vol onvergetelijke herinneringen.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
0 optie
Open+
+Extra's
16 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Vervoersopties
Open+

Wat onze reizigers vinden

18-04-2016

'Supermooie rondreis met een combinatie van cultuur en natuur! De drukte van Delhi met de bijzondere tempel van de Sikhs, de Qutb Minar, en de Chandni Chowk zijn een hele belevenis! Jaipur is rustiger, en het hotel Mandawa Haveli is prachtig, grote ...

Meer info >

Tom Demeester, Rijmenam

18-02-2016

'Reisgedeelte is perfect georganiseerd. Programmaonderdelen zijn goed op elkaar afgestemd en eigenlijk heb je geen tijd voor de optionele excursies. Ranthambhore NP was echt een unieke ervaring, mede doordat we tijdens 2 van de 3 safari''s de tijger ...

Meer info >

René & Sonja Heerdink, Krimpen aan den IJssel

11 dagen Gouden Driehoek & Tijgers: altijd de beste prijs
Internationale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

Ruimbagage
Meet & Greet bij aankomst in uw hotel
Transfer hotel Delhi - luchthaven Delhi v.v.
Rondreis met privé chauffeur (Engelssprekend) per airco auto/minivan van dag 2 t/m 10
Engelssprekende lokale gids tijdens de bezichtigingen in Delhi, Jaipur, Bharatpur, Fathepur Sikri en Agra op dag 3, 5, 8 en 9
Verblijf in goed verzorgde middenklasse hotels of superiorklasse hotels (afhankelijk van uw keuze)
Iedere dag ontbijt
Lunch & diner op dag 6 en 7 in Ranthambore Nationaal Park
Middagsafari door Ranthambore Nationaal Park op dag 6**
Twee jungle safari’s op zoek naar tijgers op dag 7**
Stadstour Delhi incl. de Qutub Minar, de Humayun’s Tomb, de India Poort, de Jama Masjid moskee, het Shanti Vana monument, het Raj Ghat en het Rode Fort*
Stadstour Jaipur incl. per jeep naar het Amber Fort, het Observatorium, het Stadspaleis en het Paleis der Winden*
Bezoek aan de ‘Verlaten Stad’ Fatehpur Sikri*
Stadstour Agra incl. wereldwonder Taj Mahal en het Agra Fort*
* Entreegelden dienen ter plaatse nog te worden voldaan (zie ook extra informatie)
** Deze safari's worden op basis van seat-in-coach in een 20-seater uitgevoerd.

Exclusief

Entreegelden: ca. € 62 p.p. (omgerekend ca. 4.580 INR p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Visum India
Eventuele optionele excursies
Eventuele galadiners op 24 en 31 december
Eventuele verplichte feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: €2.50 per boeking
Reserveringskosten: €30 per boeking
SGR Bijdrage: €5 per persoon
+Verlengen
0 optie
Open+
+Hotelcategorie
Open+
+Extra's
16 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
11 dagen Gouden Driehoek & Tijgers: altijd de beste prijs

Wat onze reizigers vinden

18-04-2016

'Supermooie rondreis met een combinatie van cultuur en natuur! De drukte van Delhi met de bijzondere tempel van de Sikhs, de Qutb Minar, en de Chandni Chowk zijn een hele belevenis! Jaipur is rustiger, en het hotel Mandawa Haveli is prachtig, grote ...

Meer info >

Tom Demeester, Rijmenam

18-02-2016

'Reisgedeelte is perfect georganiseerd. Programmaonderdelen zijn goed op elkaar afgestemd en eigenlijk heb je geen tijd voor de optionele excursies. Ranthambhore NP was echt een unieke ervaring, mede doordat we tijdens 2 van de 3 safari''s de tijger ...

Meer info >

René & Sonja Heerdink, Krimpen aan den IJssel

Dagprogramma

DAG
01

Amsterdam/Brussel – Delhi

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Heenvlucht naar Delhi

U vliegt vanaf Amsterdam of Brussel naar de hoofdstad van India, Delhi. Hier komt u de volgende dag aan.

Goed om te weten

Indien u vliegt met KLM of Etihad komt u na middernacht op dag 2 aan in Delhi. U heeft een transfer naar uw hotel en direct een overnachting zodat u in alle rust kunt bijkomen van uw vlucht. Dag 2 in Delhi is een vrije dag.

DAG
02

Aankomst Delhi

in_al_delhi.jpg
Aankomst Delhi
Overnachting in Delhi

Op het vliegveld wordt u verwelkomd door onze vertegenwoordiger. U heeft direct een transfer naar uw hotel in Delhi, misschien wel één van de meest bijzondere steden in Azië. De Afhankelijk van uw keuze voor luchtvaartmaatschappij heeft u de rest van de dag, middag of avond vrij om te acclimatiseren.

DAG
03

Delhi

in_al_delhi.jpg
Uitgebreide stadstour Old en New Delhi
Bezoek de India Poort en het Rode Fort
Raj Ghat, de crematie plaats van Mahatma Ghandi
Chandni Chowk markt verkennen
Overnachting in Delhi

Vandaag maakt u een uitgebreide stadstour door Old en New Delhi, waarbij we u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad laten zien. Na een goed ontbijt begint u met een uitgebreide stadstour door Nieuw Delhi. Zo bezoekt u onder andere de imposante 72,5 meter hoge Qutub Minar en de Humayun’s Tomb. Misschien doet de Humayun’s Tomb u wel aan een ander bouwwerk denken. Hij stond model voor vele andere prachtige heiligdommen, waaronder de Taj Mahal, die we later op onze reis zullen zien. Maar ook bezoekt u de India Poort, het parlementsgebouw en passeert u Rashtrapati Bhawan; de officiële residentie van de president van India.

’s Middags rijdt u naar het oude gedeelte van de stad. U ziet onder andere de majestueuze Jama Masjid moskee, het Shanti Vana monument en Raj Ghat, de plek waar Mahatma Ghandi is gecremeerd. Daarnaast rijdt u langs het Rode Fort, waar u de gelegenheid heeft om even uit te stappen en een foto te maken. Ervaar ook de intense geuren, kleuren en geluiden van de bruisende markt Chandni Chowk. Een geweldige manier om het leven op straat van dichtbij te beleven! Overnachting in Delhi.

DAG
04

Delhi – Jaipur (260 km)

Hawa Mahal Jaipur India
Prachtige route naar Jaipur
Vrije middag
Eerste overnachting Jaipur

Na het ontbijt verlaten we de stad om u naar Jaipur te brengen. Hier komt u in de middag aan in uw hotel. ’s Middags bent u vrij om te relaxen in uw hotel of op eigen gelegenheid de oude stad beter te leren kennen. Overnachting in Jaipur.

DAG
05

Jaipur

in_al_amberfort2.jpg
Naar het Amber Fort per jeep
Bezoek Observatorium en het Stadspaleis
Bezoek Hawa Mahal, het Paleis der Winden
Tweede overnachting Jaipur

Vandaag vroeg uit de veren om na het ontbijt, het Amber Fort te bezoeken. Per jeep klimt u de steile rotsen op, die het kasteel vroeger beschermden tegen de vijand. Het fort ligt 11 kilometer buiten Jaipur en is overweldigend. De diverse paleizen die u er aantreft waren ooit een schouwspel van koninklijke processies en overdadige weelde. Later op de ochtend bezoeken we het Observatorium dat in 1700 werd gebouwd door Maharadja Jai Singh, de oprichter van Jaipur en het Stadspaleis. Verder brengt u een bezoek aan Hawa Mahal, het Paleis der Winden met zijn roze zandsteen en honingraatstructuur. Een mooi voorbeeld van het kunstenaarstalent van Rajputs. Het werd gebouwd om de vrouwen van de Maharadja af te schermen en een blik te gunnen op het leven op straat en de processies die daar plaatsvonden. Overnachting in Jaipur.

DAG
06

Jaipur – Ranthambore Nationaal Park (195 km)

IN_AL_Ranthambore Nat. Park (Tijger)
Bezoek aan het Ranthambore Nationaal Park
Bijzondere safari door het park, op zoek naar tijgers!
Diner en overnachting in Ranthambore

Na het ontbijt rijdt u door naar het Ranthambore Nationaal Park, in het oosten van Rajasthan. De vroegere maharadja’s gebruikten dit natuurgebied als jachtterrein. Het park wordt gekenmerkt door de variatie van dichte rijke bossen, open vlaktes, afgewisseld met steile hellingen en indrukwekkende rotsformaties. Vanaf het uitzichtpunt bovenop de rots geniet u van een prachtig mooi vergezicht over het nationale park en heeft u veel kans om tijgers te zien. In de namiddag komt u aan in Ranthambore, waarna u uw eerste safari maakt. De bekende plekken om de tijgers te spotten zijn de drie meren Padam Talab, Malik Talab en Raj Bagh Talab. Er zijn echter niet alleen tijgers te spotten in het park. Bij de meren zijn ook vaak gazelles en krokodillen te vinden. Andere dieren zoals het sambahert, het axishert, de luipaard, de lippenbeer en de nijlgau komen ook veelvuldig voor in het Ranthambore Nationaal Park. Ook vogelaars kunnen hun hart ophalen in het park en met een beetje geluk spot u onder andere de pareldwergfazant of de Indische renvogels. De avond heeft u om te genieten van de bijzondere omgeving. Diner en overnachting in Ranthambore.

DAG
07

Ranthambhore Nationaal Park

in_al_ranthamnptijger.jpg
Ochtendsafari Ranthambore Nationaal Park
Avondsafari op zoek naar tijgers
Overnachting in Ranthambore

Maak u klaar voor een spannende safari-expeditie door de wildernis van het groene Ranthambore Nationaal Park. Vroeg in de ochtend wanneer de eerste zonnestralen langzaam de dichte bosbedekking van het park binnendringen gaat u op zoek naar ontwakende tijgers. Dit majestueuze roofdier kan hier beschermd rondlopen, zodat u hem soms van heel dichtbij kunt bewonderen. Langs de prachtige meren, de kronkelende riviertjes, de weelderige graslanden en de groene struiken ontdekt u de geheimen van het nationale park. Het getjilp van talloze vogelsoorten zal u zeker betoveren. U keert terug naar de lodge voor een heerlijk ontbijt na deze spannende safari. De rest van de ochtend heeft u ter vrije besteding.

Na de lunch gaat u terug naar het park voor een tweede safari in dit park. Een waar genot voor natuurfotografen en vogelaars. Het park is omgeven door de betoverende heuvelruggen van Vindhyas en Aravallis. Sta ’s middags op met uw verrekijker en begin aan een adrenaline-pompende safaritocht door de wildernis. Onderweg geniet van het prachtige weer en het landschap eromheen. Een natuuronderzoeker zal u vergezellen en u informeren over de rijke geschiedenis van dit tijgerreservaat. Een prachtige dag, te midden van de wilde natuur. Diner en overnachting in het Ranthambore.

Goed om te weten

De safari's in Ranthambore Nationaal Park worden gemaakt per (seat in coach) gedeelde open safaribus. Het is mogelijk om tegen een meerprijs optioneel te kiezen de safaris per 4x4 jeep te maken. Kijk bij extra's voor de mogelijkheden en prijzen.

DAG
08

Ranthambhore - Fatehpur Sikri - Agra (294 km)

Markt in Agra
Vertrek naar Agra
Bezoek Fatehpur Sikri (de ‘Verlaten Stad’)
Eerste overnachting Agra

Na het ontbijt verlaten we het park om naar Agra te rijden. Onderweg naar Agra bezoeken we het ‘Pompei’ van India: Fatehpur Sikri. Ooit een rijke en drukke stad, nu geheel verlaten, maar in uitstekende staat. De maharadja die de stad liet bouwen had geen rekening gehouden met de waterschaarste in dit gebied, waardoor de plek al snel veranderde in een spookstad. U bewondert de onbewoonde roze zandstenen gebouwen en de goede staat waarin ze verkeren. Hierna vervolgen we onze weg naar Agra, de stad van de Taj Mahal. U komt aan het einde van de middag aan in Agra. De rest van de dag is vrij. Overnachting in Agra.

DAG
09

Agra – Taj Mahal

IN_AL_Taj Mahal2
Bezoek Taj Mahal
Bezoek Agra Fort & Tombe van Itmad-ud-Daula
Jahangir Mahal
Middag ter vrije besteding
Tweede overnachting Agra

Heel vroeg in de ochtend of in de namiddag bezoekt u de Taj Mahal, één van de meest fascinerende meesterwerken in India en wellicht wel ter wereld. De Mughal-keizer Shah Jahan bouwde de Taj Mahal aan de oever van de Yamuna rivier ter nagedachtenis aan zijn favoriete vrouw, Mumtaz Mahal. Hij liet haar lichaam begraven in dit mausoleum en werd zelf na zijn dood naast zijn grote liefde te ruste gelegd.

Vandaag maakt u ook een korte stadstour met een bezoek aan het Agra Fort, dat is omgeven door een 21 meter hoge muur van rood zandsteen. Binnen de muren vindt u de prachtige Parel moskee en een verscheidenheid aan paleizen, waaronder Jahangir Mahal, dat u bereikt door middel van een indrukwekkend toegangshek. Bij binnenkomst wordt u verrast door binnentuinen, prachtige hallen en bewerkte pilaren. ’s Middags bent u vrij om bijvoorbeeld op eigen gelegenheid de lokale bazaars te ontdekken. Overnachting in Agra.

Goed om te weten

Op vrijdag is de Taj Mahal gesloten. Indien de bezichtiging aan de Taj Mahal in uw reis op een vrijdag valt, wordt dit bezoek een dag eerder uitgevoerd. En zult u de Taj Mahal kunnen aanschouwen tijdens zonsondergang. Een prachtig gezicht!

DAG
10

Agra – Delhi (203 km)

IN_AL_Delhi3
Vertrek Agra
Vrije middag in Delhi
Transfer naar de luchthaven

Vroeg in de ochtend vertrekt u richting Delhi. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht en heeft u vrije tijd. Ontdek de stad op uw eigen tempo nogmaals en vindt de laatste souvenirs voor het thuisfront. In het begin van de avond wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht. U kunt tot vertrek naar de luchthaven gebruik maken uw kamer.

Goed om te weten

Indien u vliegt met KLM of Emirates wordt u rond middernacht opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht. U kunt tot 22.30 uur gebruik maken van uw kamer. Indien u langer gebruik wilt maken van uw kamer, dan moet er een toeslag voldaan worden. In dit geval kunt u in het boekingsproces uw kamer verlengen tot een volledige nacht.

DAG
11

Delhi – Amsterdam/Brussel

Aankomst luchthaven (terugreis)
Terugvlucht
Aankomst Amsterdam of Brussel

Einde van een vakantie vol onvergetelijke herinneringen.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
0 optie
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Extra's
16 opties
Open+

Wat onze reizigers vinden

18-04-2016

'Supermooie rondreis met een combinatie van cultuur en natuur! De drukte van Delhi met de bijzondere tempel van de Sikhs, de Qutb Minar, en de Chandni Chowk zijn een hele belevenis! Jaipur is rustiger, en het hotel Mandawa Haveli is prachtig, grote ...

Meer info >

Tom Demeester, Rijmenam

18-02-2016

'Reisgedeelte is perfect georganiseerd. Programmaonderdelen zijn goed op elkaar afgestemd en eigenlijk heb je geen tijd voor de optionele excursies. Ranthambhore NP was echt een unieke ervaring, mede doordat we tijdens 2 van de 3 safari''s de tijger ...

Meer info >

René & Sonja Heerdink, Krimpen aan den IJssel

11 dagen Gouden Driehoek & Tijgers: altijd de beste prijs

Vervoersopties ter plaatse

+Vervoersopties
Open+

Middenklasse én Superiorklasse

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij tijdens deze privéreis gebruiken. Deze reis kan zowel in goede Middenklasse als Superiorklasse hotels worden geboekt. Bij de naam van het hotel wordt de categorie vermeld, zodat u inzicht krijgt in wat voor soort hotels u tijdens uw rondreis kunt verwachten. De hotels die wij publiceren zijn voorbeeldhotels. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat u in andere hotels verblijft. Uiteraard zijn deze hotels van gelijkwaardige kwaliteit. De hotels worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Middenklasse
Superiorklasse
Delhi
123
Hotel Almondz
Driesterren
 • in_ac_almondzka.jpg
 • Almondz restaurant
 • in_ac_almondzka2.jpg
Het Almondz Hotel is een comfortabel driesterrenhotel in het centrum van New Delhi. Door de centrale ligging, verzorgde kamers en faciliteiten is dit een goede uitvalbasis voor uw verblijf in Delhi! Het hotel is gelegen in het centrum van New Delhi. In de directe omgeving bevinden zich meerdere restaurants en winkelcentra. Bezienswaardigheden zoals het Rode Fort, de Jama Mashid moskee en de Lotus tempel kunt u allemaal zeer eenvoudig en snel te bereiken vanaf het hotel. De receptie van het hotel is 24 uur per dag geopend, fijn dat u hier altijd terecht kunt. In het restaurant van het hotel geniet u van de Indiase keuken. Het is ook mogelijk om roomservice te bestellen vanuit uw kamer. In het hotel is tevens een loungebar, wasservice en gratis WiFi aanwezig. De sfeervolle kamers zijn voorzien van een airco, televisie en een badkamer met bad en/of douche, gratis toiletartikelen en een föhn.
Meer info >
Bloom Boutique
Driesterren
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
Bloom Boutique is een modern en kleurrijk hotel in New Delhi. Het hotel is gevestigd in een opvallend kolossaal geel gebouw. De kleur geel vindt u ook terug in het vrolijke interieur binnen! Het hotel is gelegen in het centrum van New Delhi, in de wijk Greater Kailash. In de directe omgeving vindt u op loopafstand restaurants, bars en winkelcentra. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, roomservice en een wasservice. Tevens is er gratis WiFi beschikbaar. De kamers zijn modern ingericht en zijn voorzien van een airco, televisie, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche en gratis toiletartikelen.
Meer info >
Aashiyana by Yaara
Driesterren
Hotel Aashiyana by Yaara is een sfeervol hotel in het centrum van New Delhi. De vriendelijke medewerkers zullen bijdragen aan een fijn verblijf!Hotel Aashiyana by Yaara is gelegen middenin het drukke centrum van New Delhi. In de directe omgeving vindt u vele restaurants en meerdere winkelcentra. Het hotel beschikt over een eigen restaurant, op het menu staan voornamelijk Indiase gerechten. Leuk om kennis te maken met deze heerlijke keuken! Bij de receptie kunt u 24 uur per dag terecht met uw vragen, de vriendelijke medewerkers staan voor u klaar. In het gehele hotel kunt u gratis gebruik maken van WiFi. De sfeervolle kamers zijn ingericht met traditionele meubels en voorzien van een airco, televisie, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche, gratis toiletartikelen en een föhn.
Meer info >
Delhi
12
ITC Welcome Dwarka
Vijfsterren
 • WelcomHotel Dwarka
 • WelcomHotel Dwarka
 • WelcomHotel Dwarka
 • WelcomHotel Dwarka
 • WelcomHotel Dwarka
 • IN_AC_DEL_ITCKA
 • WelcomHotel Dwarka
 • WelcomHotel Dwarka
ITC Welcome Dwarka is een luxe hotel in Delhi. Als hotelgast kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten en het hotel beschikt over grote moderne kamers! Vanaf het hotel loopt u in ca. vijf minuten naar de dichtstbijzijnde metro. Het hotel is gelegen op ca. 20 minuten rijafstand van de internationale luchthaven van Delhi. Op ca. 25 minuten rijafstand vindt u het stadscentrum van Delhi en het grote winkelcentrum Ambience Mall. Het hotel beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad met ligstoelen en parasols. Verder vindt u in het hotel drie restaurants, een 24 uurs-receptie, fitnessruimte, wasservice en roomservice . In het restaurant 'Paviljoen 75' geniet u de gehele dag door van diverse Indiase en Westerse gerechten. Restaurant 'K&K' serveert Indische gerechten op een terras met uitzicht over de stad. Ook is er een Chinees restaurant aanwezig genaamd 'Shanghai Club'. Als hotelgast kunt u gratis gebruik maken van WiFi.De luxe kamers zijn voorzien van een airco, televisie, koffie- en theefaciliteiten, minibar, kluisje, strijkfaciliteiten en een eigen badkamer bad en/of douche, gratis toiletartikelen, badjas, pantoffels en een haardroger.
Meer info >
Park Inn by Radisson
Viersterren
 • IN_AC_DEL_ParkInnKA
 • IN_AC_DEL_ParkInnRE
 • IN_AC_DEL_ParkInnZW
 • IN_AC_DEL_ParkInnKA1
 • IN_AC_DEL_ParkInnRE1
 • IN_AC_DEL_ParkInnRE5
Park Inn by Radisson is een comfortabel hotel met een moderne uitstraling. De centrale ligging en luxe kamers maken dit hotel een fijne uitvalbasis om de bijzondere stad Delhi te ontdekken! Het hotel beschikt over een zeer centrale ligging. Een van de belangrijkste verkeersaders van de stad vindt u vlakbij het hotel. Vanaf het hotel kunt u de belangrijke bezienswaardigheden en hoogtepunten van de stad goed bereiken. De internationale luchthaven ligt op ca. 13 kilometer afstand. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, heerlijk om een frisse duik te nemen na een excursiedag in het drukke centrum. In het restaurant van het hotel geniet u van heerlijke maaltijden. Er is 24 uur per dag roomservice beschikbaar. In het hotel kunt u gratis gebruik maken van WiFi. De moderne kamers hebben elk een eigen kleurthema. De frisse kleuren zorgen voor een luxe uitstraling. De comfortabele kamers zijn voorzien van een airco, televisie, kluisje, minibar, strijkvoorzieningen, waterkoker, en een badkamer met bad en/of douche, gratis toiletartikelen en een föhn.
Meer info >
Jaipur
123
Hotel Madhuban
Driesterren
 • in_ac_madhubanex1.jpg
 • in_ac_madhubanex.jpg
 • in_ac_madhubantu.jpg
 • in_ac_madhubanzw.jpg
 • in_ac_madhubanka.jpg
 • in_ac_madhubanka1.jpg
 • in_ac_madhubanre.jpg
 • in_ac_madhubanlo.jpg
 • IN_AC_EX_Terras Hotel Madhuban
 • IN_AC_RE_Restaurant Hotel Madhuban
 • IN_AC_ZW_Zwembad Hotel Madhuban
Wanneer u van plan bent om de roze stad Jaipur in de Indiase staat Rajasthana te bezoeken, dan dan is het erfgoed Hotel Madhuban een uitstekende keuze! Het hotel is eigendom van en wordt beheerd door de koninklijke familie van Patan en biedt een van de beste ervaringen in Rajasthan. De familie is er trots op voor haar gasten te zorgen en zorgt ervoor dat u vanaf het moment dat u aankomt een fijne tijd heeft. Hotel Madhuban ligt in één van de mooiste woonwijken van Jaipur. Met het bruisende centrum van de roze stad op slechts een steenworp afstand, vormt dit hotel een uitstekende basis voor uw verblijf in Jaipur. Op 3,7 kilometer van het hotel vindt u het City Palace en Hawa Mahal (Paleis der Winden) bevindt zich op 4 kilometer van het hotel. Hotel Madhuban beschikt over een klein buitenzwembad, een mooie en groene tuin en een fijn terras waar u een hapje en een drankje nuttigt. Het restaurant serveert smakelijke lekkernijen van Rajasthani, Indiase en Continentale afkomst. Er hangt een gemoedelijke sfeer en de accommodatie is prachtig afgewerkt met traditionele en royale details.Uw sfeervolle kamer is ingericht met antiek meubilair en is voorzien van airconditioning, TV en een zithoekje. Er is gratis WiFi en u kunt gebruik maken van de koffie- en theefaciliteiten op uw kamer. De comfortabele badkamer heeft een douche en haardroger. Bovendien maakt u gratis gebruik van de toiletartikelen.
Meer info >
Suryaa Villa Jaipur
Driesterren
 • in_ac_suryaazw1.jpg
 • in_ac_suryaazw.jpg
 • in_ac_suryaatu.jpg
 • in_ac_suryaaka2.jpg
 • in_ac_suryaaka3.jpg
 • in_ac_suryaaka1.jpg
 • IN_AC_EX_Suryaa Villa Jaipur
 • IN_AC_RE_Restaurant Suryaa Villa Jaipur
 • IN_AC_ZW_Zwembad Suryaa Villa Jaipur
Gedecoreerd met prachtige Rajasthani architectuur en design, behoort dit hotel Suryaa Villa tot een van de mooiste erfgoed hotels in Jaipur, dat vroeger de verblijfplaats van de familie Peelwa was. Naast het feit dat Suryaa Villa dient als een rustgevende en comfortabele accommodatie, is dit hotel tevens toegewijd aan het behoud van de Rajasthani tradities. Welkom in Suryaa Villa!

Hotel Suryaa Villa heeft een zeer gunstige ligging in de roze stad Jaipur en wordt omringt door tal van historische bezienswaardigheden. Op bijvoorbeeld een kleine 3 kilometer van het hotel ligt het beroemde Hawa Mahal; het Windpaleis en het City Palace vindt u op 3,5 kilometer van het hotel. Het Central Park van Jaipur vindt u op slechts 2 kilometer van het hotel. Gedecoreerd met prachtige Rajasthani architectuur en design, behoort dit hotel tot de mooiste erfgoed hotels in Jaipur, dat vroeger de verblijfplaats van de familie Peelwa was. Naast het feit dat Suryaa Villa dient als een rustgevende en comfortabele accommodatie, is dit hotel tevens toegewijd aan het behoud van de Rajasthani tradities.

Onder het genot van buitengewone gastvrijheid, warme service en een intieme sfeer, geniet u van faciliteiten als een 24-uursreceptie, gratis WiFi en een klein zwembad in een mooie binnenplaats. In de ochtend wordt dikwijls een yoga-sessie gehouden waar gasten van het hotel aan mee mogen doen. Het restaurant, The House of Peelwa, serveert authentieke gerechten uit Jaipur, een waar genot voor uw smaakpapillen. Het is mogelijk om aan een tafeltje in de buurt van het zwembad uw maaltijd te nuttigen. Het ontbijt is in buffetvorm en bestaat uit een scala van continentale en Indiase gerechten.
Hotel Suryaa Villa biedt elegant ingericht deluxe kamers van 25 m2. De traditionele meubilering gaat uitstekend gepaard met moderne voorzieningen die aan de behoeften van de hedendaagse reiziger voldoen. De minibar, TV, airco en zithoek zijn fijne voorzieningen in uw kamer. Ook vindt u er koffie- en theefaciliteiten en een kluisje. In uw eigen badkamer met bad/douche en toilet zij ook een haardroger en gratis toiletartikelen.

De Junior Suites zijn ruim opgezet op een oppervlakte van 90 m² en beschikken over een aparte zithoek en een terras met uitzicht op het zwembad en de binnenplaats. Wanneer u op zoek bent naar een comfortabel verblijf in Jaipur, is Hotel Surya Villa de perfecte keuze.
Meer info >
Hotel Nahargarh Haveli
Driesterren
 • in_ac_narargarhex.jpg
 • in_ac_narargarhlo1.jpg
 • IN_AC_FA_Receptie Nahargarh Haveli
 • in_ac_narargarhka2.jpg
 • in_ac_narargarhka4.jpg
 • in_ac_narargarhka1.jpg
 • in_ac_narargarhre1.jpg
 • IN_AC_RE_Restaurant Nahargarh Haveli
De Nahargarh Haveli, oftewel "een oud gerenoveerd huis”, is een hotel met 4 verdiepingen en het is goed geïsoleerd van de drukte en chaos van de roze stad Jaipur. U geniet hier van een aangenaam en comfortabel modern verblijf met uitstekende gastvrijheid. Een prima keuze voor uw verblijf in Jaipur!


Nahargarh Haveli is zeer gunstig en centraal gelegen in de stad Jaipur. In de buurt zijn veel winkeltjes en restaurants. Hawa Mahal (het Paleis der Winden) vindt u op 4,3 kilometer afstand van het hotel en het City Palace bevindt zich op 4 kilometer afstand van het hotel. De zeer vriendelijke medewerkers staan altijd voor u klaar aan de 24-uursreceptie. Geniet van de Indiase keuken op het rooftop restaurant met het spectaculaire uitzicht. De lift gaat naar alle verdiepingen. In het hotel is er gratis WiFi en er is een 24-uurs wasservice aanwezig. Uw kamer is sfeervol en gezellig ingericht. De Indiase architectuur en traditionele details komen terug in de inrichting, afgewerkt met veel kleur en prachtige stoffen. Maak gebruik van airconditioning, de minibar en de koffie- en theefaciliteiten. Alle kamers hebben een bureau en televisie. Natuurlijk beschikt u over uw eigen badkamer met bad/douche en toilet.
Meer info >
Jaipur
123
Hotel Hari Mahal Palace
Viersterren
 • in_ac_harimahalex.jpg
 • in_ac_harimahaltu.jpg
 • in_ac_harimahalzw.jpg
 • in_ac_harimahalka.jpg
 • in_ac_harimahalka4.jpg
 • in_ac_harimahalka2.jpg
 • in_ac_harimahalka1.jpg
 • IN_AC_FA_Fitness Hotel Hari Mahal Palace (2)
 • IN_AC_FA_Spa Hotel Hari Mahal Palace (2)
Verblijven in een écht paleis? Hari Mahal Palace is het beste Heritage hotel in Jaipur en dus een excellente keuze in het hart van de stad. De magische charme van het paleis wordt omarmd door gemengde historische architectuurstijlen en weelderige groene tuinen. Het erfgoed van Jaipur, de oude verhalen en geschiedenis zijn allemaal terug te vinden in dit Heritage hotel. Het paleis werd gebouwd als residentie van de koninklijke familie Rajadhiraj Hari Singhji van Achrol. Het is verdeeld in twee delen: het ene deel is omgebouwd tot hotel en in het andere deel woont tot op de dag van vandaag nog steeds Rajadhiraj Muylaert Singh.Hotel Hari Mahal Palace is omgeven door winkelcentra, markten, eetgelegenheden en bezienswaardigheden. Op 12 kilometer van het hotel ligt de Hanuman Ji tempel, ook wel bekend als Monkey Temple. Dichterbij, op slechts 5 kilometer van het hotel ligt het bekende City Palace. Er is in de omgeving van dit mooie hotel genoeg te beleven. Tot de faciliteiten behoren een mooi binnenzwembad, een uitstekend restaurant, een bar, gratis WiFi, stomerij en een 24-uursreceptie. In de groene tuin komt u bij van een intensieve dag en geniet u van een drankje en de rust. Tevens kunt u een behandeling boeken in de spa of gebruik maken van de fitnessfaciliteiten. De kamers van Hotel Hari Mahal Palace geven u het gevoel dat u letterlijk op bezoek bent bij een koninklijke familie. Uw vertrek is royaal ingericht en daarom een fijne plek om even in terug te trekken. Maak gebruik van WiFi, televisie, minibar en airconditioning. Natuurlijk vindt u in uw eigen badkamer alle moderne faciliteiten.
Meer info >
Rajasthan Palace Hotel
Driesterren
 • in_ac_rajasthanov.jpg
 • in_ac_rajasthanov1.jpg
 • in_ac_rajasthantu.jpg
 • in_ac_rajasthanre.jpg
 • in_ac_rajasthanka1.jpg
 • in_ac_rajasthanka.jpg
 • in_ac_rajasthanka4.jpg
 • in_ac_rajasthanka5.jpg
 • in_ac_rajasthanka3.jpg
Ultiem genieten op zijn Indiaas! In Rajasthan Palace Hotel wordt u ondergedompeld in Indiase stijl. Van de architectuur van uw hotelkamer tot aan het uitzicht op de bruisende stad Jaipur. Dit hotel heeft werkelijk alles wat u nodig hebt om uw verblijf tot een succes te maken. Hotel Rajasthan Palace ligt dicht bij de Roze Stad, dus zeer centraal in Jaipur. Op een kleine 2 kilometer vindt u de Moti Dungari Temple en op 2,7 kilometer bevindt zich de Hawa Mahal (Windpaleis). In de directe omgeving van het hotel zijn veel winkeltjes en restaurants. Drink een drankje in de tuin of neem een verkoelende duik in het zwembad op het dakterras. Het restaurant heeft een internationale keuken en serveert daarnaast ook fantastische authentieke maaltijden uit Rajasthan. De vriendelijke medewerkers van dit hotel staan 24/7 tot uw beschikking aan de receptie. Voor leuke excursietips kunt u terecht bij de excursiebalie. Er is genoeg te doen!Uw comfortabele hotelkamer is van alle gemakken voorzien. Bovendien laat de kleurrijke en sfeervolle inrichting u helemaal thuis voelen. De kamers zijn voorzien van een TV, telefoon, kleine zithoek, bureau en airconditioning. U kunt hier gebruik maken van de gratis Wifi. In uw badkamer treft u naast een bad/douche en toilet ook gratis toiletartikelen en een haardroger.
Meer info >
Hotel Umaid Bhawan
Viersterren
 • in_ac_umaidex.jpg
 • in_ac_umaidzw.jpg
 • in_ac_umaidre.jpg
 • in_ac_umaidre1.jpg
 • in_ac_umaidka2.jpg
 • in_ac_umaidka3.jpg
 • in_ac_umaidka4.jpg
 • in_ac_umaidka1.jpg
Gebouwd op traditionele wijze is het Umaid Bhawan hotel centraal gelegen voor een bezoek aan diverse bezienswaardigheden. Dit hotel geeft u een unieke ervaring en is een beleving om in te verblijven. Dit hotel wordt gerund door de voormalige koninklijke familie uit Borunda en werd opgericht in 1993. U zult onder de indruk zijn van de traditionele Rajput-gastvrijheid die een integraal onderdeel is van dit prachtige hotel. Welkom!
Hotel Umaid Bhawan is gelegen in Banipark, dicht bij het stadscentrum en een van de chique wijken van Jaipur. In de buurt vindt u veel restaurants en winkels. op slechts 4,5 kilometer van het hotel ligt het bekende City Palace en de Govind Djevi tempel.
De typische binnenplaats en het zwembad met Fresco Miniatuur schilderijen maken dit een kleurrijk hotel. De traditionele decoratie, antieke meubilering en traditionele details zullen u zeker verbazen.

Uitstekend dineren kan in het restaurant op het dak en een plekje vinden om tot rust te komen zal hier geen probleem zijn. Dit prachtige hotel heeft namelijk open terrassen, een mooie tuin, gekerfde balkons en aantrekkelijke binnenplaatsen. In het gehele hotel kunt u gebruik maken van de gratis Wifi.
De kamers in het hotel zijn met zorg ingericht en voorzien van antieke meubels, zithoek, televisie en airconditioning. U kunt gebruik maken van een koelkastje op uw kamer en van de koffie-en theefaciliteiten. Er is een balkon en een kluisje en bij aankomst staan er 2 flesjes mineraal water voor u klaar. Uw eigen badkamer met bad/douche en toilet is ook uitgerust met een haardroger en gratis toiletartikelen.
Meer info >
Ranthambhore Nationaal Park
12
Ankur Resort
Driesterren
 • in_ac_ankurzw.jpg
 • in_ac_ankurtu.jpg
 • in_ac_ankurka1.jpg
 • in_ac_ankurka.jpg
Indien u naar Ranthambore komt voor het Nationaal Park, dan is een verblijf in het Ankur Resort een perfecte keuze. Deze topattractie is makkelijk en snel toegankelijk vanwege de nabije ligging van het hotel. Door de vriendelijke medewerkers wordt u ontvangen in de lobby/lounge. Er is zowel een restaurant als een bar aanwezig. Het buitenzwembad zorgt voor de nodige verkoeling en de tuin dient als fijne ontspanningsplek.

Het hotel is voorzien van 60 goed ingerichte kamers met voldoende ruimte en faciliteiten om uw verblijf comfortabel te maken. Voorzieningen in uw kamer zijn onder andere airco, TV, telefoon, zitje en een badkamer met douche en toilet.
Meer info >
Raj Palace Resort
Driesterren
 • in_ac_rajex2.jpg
 • in_ac_rajzw2.jpg
 • in_ac_rajzw1.jpg
 • in_ac_rajtu..jpg
 • in_ac_rajka1.jpg
 • in_ac_rajka.jpg
Raj Palace Resort zorgt voor een prima verblijf vlakbij het Nationaal park. Het hotel beschikt over een receptie die 24 uur per dag geopend is en bovendien is er een excursiebalie aanwezig. Hier vraagt u handige tips voor wanneer u de omgeving wilt verkennen. Het eigen restaurant heeft regionale gerechten op de kaart en aan de bar nuttigt u een lekker drankje. Het buitenzwembad zorgt voor de nodige verkoeling en in de tuin komt u volledig tot rust.

De kamers zijn voorzien van een airco, telefoon, TV en badkamer met douche en/of bad en toilet. Uw kamer is met sfeer en mooie antieke meubels ingericht. Een perfecte basis voor uw bezoek aan Ranthambore.
Meer info >