Heilige Ganges
Heilige Ganges
Bezoek aan de beroemde Taj Mahal
Bezoek aan de beroemde Taj Mahal
Ranthambore Nationaal Park
Ranthambore Nationaal Park
in_al_khajuraho_headerp1.jpg
in_al_khajuraho_headerp1.jpg

Gouden Driehoek & Tijgers

Privéreis | 11 dagen v.a. 1373
1248i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
31-03-2019
Reisduur
11 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Privéreizen Sale tot 175 ppi

Voorwaarden

- Geldig tot en met 19 februari 2019
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van privéreizen bij vertrek tot en met maart 2020
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte

Voorwaarden

- Geldig tot en met 19 februari 2019
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van privéreizen bij vertrek tot en met maart 2020
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
Privéreizen Sale tot 175 ppi
Rondreizen > Rondreizen India > Privéreizen India > Gouden Driehoek & Tijgers
Rondreis met privéchauffeur per airco auto/minivan
Inclusief 3 jungle safari’s door Ranthambore Nationaal Park
Bezoek wereldwonder de Taj Mahal
Het bijzondere Paleis der Winden in Jaipur aanschouwen
Ontdek vogelreservaat Keoladeo Nationaal Park
Uitgebreide stadstour Old en New Delhi

Cultuur & safari in India

Gedurende deze rondreis maakt u kennis met India; van kleurrijke markten tot aan de groene jungle. In het Ranthambore National Park wonen momenteel nog ongeveer 40 tijgers, u krijgt de unieke kans om hen in hun natuurlijke leefomgeving te aanschouwen. Uiteraard mogen wereldwonderen Agra Fort én de Taj Mahal niet ontbreken aan deze reis!

"Supermooie rondreis met een combinatie van cultuur en natuur! De drukte van Delhi met de bijzondere tempel van de Sikhs, de Qutb Minar, en de Chandni Chowk zijn een hele belevenis! Het Agra Fort is ook een leuke ervaring, met een mooi uitzicht op de Taj Mahal."

Tom Demeerste uit Rijmenam (België)

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam/Brussel – Delhi

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Heenvlucht naar Delhi

U vliegt vanaf Amsterdam of Brussel naar de hoofdstad van India, Delhi. Hier komt u de volgende dag aan.

DAG
02

Aankomst Delhi

in_al_delhi.jpg
Aankomst Delhi
Overnachting in Delhi

Op het vliegveld wordt u verwelkomd door onze vertegenwoordiger. U heeft direct een transfer naar uw hotel in Delhi, misschien wel één van de meest bijzondere steden in Azië. De Afhankelijk van uw keuze voor luchtvaartmaatschappij heeft u de rest van de dag, middag of avond vrij om te acclimatiseren.

DAG
03

Delhi

in_al_delhi.jpg
Uitgebreide stadstour Old en New Delhi
Bezoek de India Poort en het Rode Fort
Raj Ghat, de crematie plaats van Mahatma Ghandi
Chandni Chowk markt verkennen
Overnachting in Delhi

Vandaag maakt u een uitgebreide stadstour door Old en New Delhi, waarbij we u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad laten zien. Na een goed ontbijt begint u met een uitgebreide stadstour door Nieuw Delhi. Zo bezoekt u onder andere de imposante 72,5 meter hoge Qutub Minar en de Humayun’s Tomb. Misschien doet de Humayun’s Tomb u wel aan een ander bouwwerk denken. Hij stond model voor vele andere prachtige heiligdommen, waaronder de Taj Mahal, die we later op onze reis zullen zien. Maar ook bezoekt u de India Poort, het parlementsgebouw en passeert u Rashtrapati Bhawan; de officiële residentie van de president van India.

’s Middags rijdt u naar het oude gedeelte van de stad. U ziet onder andere de majestueuze Jama Masjid moskee, het Shanti Vana monument en Raj Ghat, de plek waar Mahatma Ghandi is gecremeerd en het Rode Fort. Ervaar ook de intense geuren, kleuren en geluiden van de bruisende markt Chandni Chowk. Een geweldige manier om het leven op straat van dichtbij te beleven! Overnachting in Delhi.

DAG
04

Delhi – Jaipur (260 km)

Hawa Mahal Jaipur India
Prachtige route naar Jaipur
Vrije middag
Eerste overnachting Jaipur

Na het ontbijt verlaten we de stad om u naar Jaipur te brengen. Hier komt u in de middag aan in uw hotel. ’s Middags bent u vrij om te relaxen in uw hotel of op eigen gelegenheid de oude stad beter te leren kennen. Overnachting in Jaipur.

DAG
05

Jaipur

in_al_amberfort2.jpg
Naar het Amber Fort per jeep
Bezoek Observatorium en het Stadspaleis
Bezoek Hawa Mahal, het Paleis der Winden
Tweede overnachting Jaipur

Vandaag vroeg uit de veren om na het ontbijt, het Amber Fort te bezoeken. Per jeep klimt u de steile rotsen op, die het kasteel vroeger beschermden tegen de vijand. Het fort ligt 11 kilometer buiten Jaipur en is overweldigend. De diverse paleizen die u er aantreft waren ooit een schouwspel van koninklijke processies en overdadige weelde. Later op de ochtend bezoeken we het Observatorium dat in 1700 werd gebouwd door Maharadja Jai Singh, de oprichter van Jaipur en het Stadspaleis. Verder brengt u een bezoek aan Hawa Mahal, het Paleis der Winden met zijn roze zandsteen en honingraatstructuur. Een mooi voorbeeld van het kunstenaarstalent van Rajputs. Het werd gebouwd om de vrouwen van de Maharadja af te schermen en een blik te gunnen op het leven op straat en de processies die daar plaatsvonden. Overnachting in Jaipur.

DAG
06

Jaipur – Ranthambore Nationaal Park (195 km)

IN_AL_Ranthambore Nat. Park (Tijger)
Bezoek aan het Ranthambore Nationaal Park
Bijzondere safari door het park, op zoek naar tijgers!
Diner en overnachting in Ranthambore Nationaal Park

Na het ontbijt rijdt u door naar het Ranthambore Nationaal Park, in het oosten van Rajasthan. De vroegere maharadja’s gebruikten dit natuurgebied als jachtterrein. Het park wordt gekenmerkt door de variatie van dichte rijke bossen, open vlaktes, afgewisseld met steile hellingen en indrukwekkende rotsformaties. Vanaf het uitzichtpunt bovenop de rots geniet u van een prachtig mooi vergezicht over het nationale park en heeft u veel kans om tijgers te zien. In de namiddag komt u aan in Ranthambore, waarna u uw eerste safari maakt. De bekende plekken om de tijgers te spotten zijn de drie meren Padam Talab, Malik Talab en Raj Bagh Talab. Er zijn echter niet alleen tijgers te spotten in het park. Bij de meren zijn ook vaak gazelles en krokodillen te vinden. Andere dieren zoals het sambahert, het axishert, de luipaard, de lippenbeer en de nijlgau komen ook veelvuldig voor in het Ranthambore Nationaal Park. Ook vogelaars kunnen hun hart ophalen in het park en met een beetje geluk spot u onder andere de pareldwergfazant of de Indische renvogels. De avond heeft u om te genieten van de bijzondere omgeving. Diner en overnachting in Ranthambore Nationaal Park.

DAG
07

Ranthambhore Nationaal Park

in_al_ranthamnptijger.jpg
Ochtendsafari Ranthambore Nationaal Park
Avondsafari op zoek naar tijgers
Overnachting in Ranthambore Nationaal Park

Maak u klaar voor een spannende safari-expeditie door de wildernis van het groene Ranthambore Nationaal Park. Vroeg in de ochtend wanneer de eerste zonnestralen langzaam de dichte bosbedekking van het park binnendringen gaat u op zoek naar ontwakende tijgers. Dit majestueuze roofdier kan hier beschermd rondlopen, zodat u hem soms van heel dichtbij kunt bewonderen. Langs de prachtige meren, de kronkelende riviertjes, de weelderige graslanden en de groene struiken ontdekt u de geheimen van het nationale park. Het getjilp van talloze vogelsoorten zal u zeker betoveren. U keert terug naar de lodge voor een heerlijk ontbijt na deze spannende safari. De rest van de ochtend heeft u ter vrije besteding.

Na de lunch gaat u terug naar het park voor een tweede safari in dit park. Een waar genot voor natuurfotografen en vogelaars. Het park is omgeven door de betoverende heuvelruggen van Vindhyas en Aravallis. Sta ’s middags op met uw verrekijker en begin aan een adrenaline-pompende safaritocht door de wildernis. Onderweg geniet van het prachtige weer en het landschap eromheen. Een natuuronderzoeker zal u vergezellen en u informeren over de rijke geschiedenis van dit tijgerreservaat. Een prachtige dag, te midden van de wilde natuur. Diner en overnachting in het Ranthambore Nationaal Park.

DAG
08

Ranthambhore – Bharatpur – Agra (294 km)

Markt in Agra
Vertrek naar Agra
Bezoek Keoladeo Ghana Nationaal Park in Bharatpur
Bezoek Fatehpur Sikri (de ‘Verlaten Stad’)
Eerste overnachting Agra

Na het ontbijt verlaten we het park om naar Agra te rijden. Onderweg bezoekt u Keoladeo Ghana Nationaal Park in Bharatpur. Dit voormalige eendenjacht gebied, van de Maharadja’s, is nu één van de belangrijkste overwinteringsgebieden voor grote aantallen watervogels uit bijvoorbeeld Afghanistan en China. Het Nationaal Park herbergt maar liefst 366 vogelsoorten, vele bloemensoorten maar bijvoorbeeld ook schildpadden en hagedissen. Per riksja (optioneel, ter plaatse te boeken) ontdekt u in circa twee uur tijd de mooie natuur en met een beetje geluk (afhankelijk van het seizoen) ziet u zelfs de zeldzame Siberische kraanvogel.

Als de tijd het toelaat, brengt u ook een bezoek de fascinerende ‘Verlaten Stad’ van India, Fatehpur Sikri. De maharadja die de stad liet bouwen had geen rekening gehouden met de waterschaarste in dit gebied, waardoor de plek al snel veranderde in een spookstad. U bewondert de onbewoonde roze zandstenen gebouwen en de goede staat waarin ze verkeren. Hierna vervolgt u uw weg naar Agra, de stad van de Taj Mahal, die u morgen bezoekt. Overnachting in Agra.

DAG
09

Agra – Taj Mahal

IN_AL_Taj Mahal2
Bezoek Taj Mahal
Bezoek Agra Fort & Tombe van Itmad-ud-Daula
Jahangir Mahal
Middag ter vrije besteding
Tweede overnachting Agra

Heel vroeg in de ochtend of in de namiddag bezoekt u de Taj Mahal, één van de meest fascinerende meesterwerken in India en wellicht wel ter wereld. De Mughal-keizer Shah Jahan bouwde de Taj Mahal aan de oever van de Yamuna rivier ter nagedachtenis aan zijn favoriete vrouw, Mumtaz Mahal. Hij liet haar lichaam begraven in dit mausoleum en werd zelf na zijn dood naast zijn grote liefde te ruste gelegd.

Vandaag maakt u ook een korte stadstour met een bezoek aan het Agra Fort, dat is omgeven door een 21 meter hoge muur van rood zandsteen. Binnen de muren vindt u de prachtige Parel moskee en een verscheidenheid aan paleizen, waaronder Jahangir Mahal, dat u bereikt door middel van een indrukwekkend toegangshek. Bij binnenkomst wordt u verrast door binnentuinen, prachtige hallen en bewerkte pilaren. ’s Middags bent u vrij om bijvoorbeeld op eigen gelegenheid de lokale bazaars te ontdekken. Overnachting in Agra.

DAG
10

Agra – Delhi (203 km)

IN_AL_Delhi3
Vertrek Agra
Vrije middag in Delhi
Transfer naar de luchthaven

Vroeg in de ochtend vertrekt u richting Delhi. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht en heeft u vrije tijd. Ontdek de stad op uw eigen tempo nogmaals en vindt de laatste souvenirs voor het thuisfront. In het begin van de avond wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht. U kunt tot vertrek naar de luchthaven gebruik maken uw kamer.

DAG
11

Delhi – Amsterdam/Brussel

Aankomst luchthaven (terugreis)
Terugvlucht
Aankomst Amsterdam of Brussel

Einde van een vakantie vol onvergetelijke herinneringen.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
6 opties
Open+
+Extra's
3 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Vervoersopties
Open+

Wat onze reizigers vinden

18-04-2016

'Supermooie rondreis met een combinatie van cultuur en natuur! De drukte van Delhi met de bijzondere tempel van de Sikhs, de Qutb Minar, en de Chandni Chowk zijn een hele belevenis! Jaipur is rustiger, en het hotel Mandawa Haveli is prachtig, grote ...

Meer info >

Tom Demeester, Rijmenam

18-02-2016

'Reisgedeelte is perfect georganiseerd. Programmaonderdelen zijn goed op elkaar afgestemd en eigenlijk heb je geen tijd voor de optionele excursies. Ranthambhore NP was echt een unieke ervaring, mede doordat we tijdens 2 van de 3 safari''s de tijger ...

Meer info >

René & Sonja Heerdink, Krimpen aan den IJssel

11 dagen Gouden Driehoek & Tijgers: altijd de beste prijs
Intercontinentale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

23 kg ruimbagage op de intercontinentale vlucht met KLM en Etihad Airways
30 kg ruimbagage op de intercontinentale vlucht met Emirates
Meet & Greet bij aankomst in uw hotel
Transfer hotel Delhi - luchthaven Delhi v.v.
Rondreis met privé chauffeur (Engelssprekend) per airco auto/minivan van dag 2 t/m 10
Engelssprekende lokale gids tijdens de bezichtigingen in Delhi, Jaipur, Bharatpur, Fathepur Sikri en Agra op dag 3, 5, 8 en 9
Verblijf in goed verzorgde middenklasse hotels of superiorklasse hotels (afhankelijk van uw keuze)
Iedere dag ontbijt
Lunch & diner op dag 6 en 7 in Ranthambore Nationaal Park
Middagsafari door Ranthambore Nationaal Park op dag 6**
Twee jungle safari’s op zoek naar tijgers op dag 7**
Stadstour Delhi incl. de Qutub Minar, de Humayun’s Tomb, de India Poort, de Jama Masjid moskee, het Shanti Vana monument, het Raj Ghat en het Rode Fort*
Stadstour Jaipur incl. per jeep naar het Amber Fort, het Observatorium, het Stadspaleis en het Paleis der Winden*
Bezoek aan de ‘Verlaten Stad’ Fatehpur Sikri*
Stadstour Agra incl. wereldwonder Taj Mahal en het Agra Fort*
* Entreegelden dienen ter plaatse nog te worden voldaan (zie ook extra informatie)
** Deze safari's worden op basis van seat-in-coach in een 20-seater uitgevoerd.

Exclusief

Entreegelden: ca. € 62 p.p. (omgerekend ca. 4.580 INR p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Visum India
Eventuele optionele excursies
Eventuele galadiners op 24 en 31 december
Eventuele verplichte feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
Reserveringskosten: € 25 per boeking
+Verlengen
6 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+
+Extra's
3 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
11 dagen Gouden Driehoek & Tijgers: altijd de beste prijs

Wat onze reizigers vinden

18-04-2016

'Supermooie rondreis met een combinatie van cultuur en natuur! De drukte van Delhi met de bijzondere tempel van de Sikhs, de Qutb Minar, en de Chandni Chowk zijn een hele belevenis! Jaipur is rustiger, en het hotel Mandawa Haveli is prachtig, grote ...

Meer info >

Tom Demeester, Rijmenam

18-02-2016

'Reisgedeelte is perfect georganiseerd. Programmaonderdelen zijn goed op elkaar afgestemd en eigenlijk heb je geen tijd voor de optionele excursies. Ranthambhore NP was echt een unieke ervaring, mede doordat we tijdens 2 van de 3 safari''s de tijger ...

Meer info >

René & Sonja Heerdink, Krimpen aan den IJssel

Dagprogramma

DAG
01

Amsterdam/Brussel – Delhi

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Heenvlucht naar Delhi

U vliegt vanaf Amsterdam of Brussel naar de hoofdstad van India, Delhi. Hier komt u de volgende dag aan.

Goed om te weten

Indien u vliegt met KLM of Etihad komt u na middernacht op dag 2 aan in Delhi. U heeft een transfer naar uw hotel en direct een overnachting zodat u in alle rust kunt bijkomen van uw vlucht. Dag 2 in Delhi is een vrije dag.

DAG
02

Aankomst Delhi

in_al_delhi.jpg
Aankomst Delhi
Overnachting in Delhi

Op het vliegveld wordt u verwelkomd door onze vertegenwoordiger. U heeft direct een transfer naar uw hotel in Delhi, misschien wel één van de meest bijzondere steden in Azië. De Afhankelijk van uw keuze voor luchtvaartmaatschappij heeft u de rest van de dag, middag of avond vrij om te acclimatiseren.

DAG
03

Delhi

in_al_delhi.jpg
Uitgebreide stadstour Old en New Delhi
Bezoek de India Poort en het Rode Fort
Raj Ghat, de crematie plaats van Mahatma Ghandi
Chandni Chowk markt verkennen
Overnachting in Delhi

Vandaag maakt u een uitgebreide stadstour door Old en New Delhi, waarbij we u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad laten zien. Na een goed ontbijt begint u met een uitgebreide stadstour door Nieuw Delhi. Zo bezoekt u onder andere de imposante 72,5 meter hoge Qutub Minar en de Humayun’s Tomb. Misschien doet de Humayun’s Tomb u wel aan een ander bouwwerk denken. Hij stond model voor vele andere prachtige heiligdommen, waaronder de Taj Mahal, die we later op onze reis zullen zien. Maar ook bezoekt u de India Poort, het parlementsgebouw en passeert u Rashtrapati Bhawan; de officiële residentie van de president van India.

’s Middags rijdt u naar het oude gedeelte van de stad. U ziet onder andere de majestueuze Jama Masjid moskee, het Shanti Vana monument en Raj Ghat, de plek waar Mahatma Ghandi is gecremeerd en het Rode Fort. Ervaar ook de intense geuren, kleuren en geluiden van de bruisende markt Chandni Chowk. Een geweldige manier om het leven op straat van dichtbij te beleven! Overnachting in Delhi.

DAG
04

Delhi – Jaipur (260 km)

Hawa Mahal Jaipur India
Prachtige route naar Jaipur
Vrije middag
Eerste overnachting Jaipur

Na het ontbijt verlaten we de stad om u naar Jaipur te brengen. Hier komt u in de middag aan in uw hotel. ’s Middags bent u vrij om te relaxen in uw hotel of op eigen gelegenheid de oude stad beter te leren kennen. Overnachting in Jaipur.

DAG
05

Jaipur

in_al_amberfort2.jpg
Naar het Amber Fort per jeep
Bezoek Observatorium en het Stadspaleis
Bezoek Hawa Mahal, het Paleis der Winden
Tweede overnachting Jaipur

Vandaag vroeg uit de veren om na het ontbijt, het Amber Fort te bezoeken. Per jeep klimt u de steile rotsen op, die het kasteel vroeger beschermden tegen de vijand. Het fort ligt 11 kilometer buiten Jaipur en is overweldigend. De diverse paleizen die u er aantreft waren ooit een schouwspel van koninklijke processies en overdadige weelde. Later op de ochtend bezoeken we het Observatorium dat in 1700 werd gebouwd door Maharadja Jai Singh, de oprichter van Jaipur en het Stadspaleis. Verder brengt u een bezoek aan Hawa Mahal, het Paleis der Winden met zijn roze zandsteen en honingraatstructuur. Een mooi voorbeeld van het kunstenaarstalent van Rajputs. Het werd gebouwd om de vrouwen van de Maharadja af te schermen en een blik te gunnen op het leven op straat en de processies die daar plaatsvonden. Overnachting in Jaipur.

DAG
06

Jaipur – Ranthambore Nationaal Park (195 km)

IN_AL_Ranthambore Nat. Park (Tijger)
Bezoek aan het Ranthambore Nationaal Park
Bijzondere safari door het park, op zoek naar tijgers!
Diner en overnachting in Ranthambore Nationaal Park

Na het ontbijt rijdt u door naar het Ranthambore Nationaal Park, in het oosten van Rajasthan. De vroegere maharadja’s gebruikten dit natuurgebied als jachtterrein. Het park wordt gekenmerkt door de variatie van dichte rijke bossen, open vlaktes, afgewisseld met steile hellingen en indrukwekkende rotsformaties. Vanaf het uitzichtpunt bovenop de rots geniet u van een prachtig mooi vergezicht over het nationale park en heeft u veel kans om tijgers te zien. In de namiddag komt u aan in Ranthambore, waarna u uw eerste safari maakt. De bekende plekken om de tijgers te spotten zijn de drie meren Padam Talab, Malik Talab en Raj Bagh Talab. Er zijn echter niet alleen tijgers te spotten in het park. Bij de meren zijn ook vaak gazelles en krokodillen te vinden. Andere dieren zoals het sambahert, het axishert, de luipaard, de lippenbeer en de nijlgau komen ook veelvuldig voor in het Ranthambore Nationaal Park. Ook vogelaars kunnen hun hart ophalen in het park en met een beetje geluk spot u onder andere de pareldwergfazant of de Indische renvogels. De avond heeft u om te genieten van de bijzondere omgeving. Diner en overnachting in Ranthambore Nationaal Park.

DAG
07

Ranthambhore Nationaal Park

in_al_ranthamnptijger.jpg
Ochtendsafari Ranthambore Nationaal Park
Avondsafari op zoek naar tijgers
Overnachting in Ranthambore Nationaal Park

Maak u klaar voor een spannende safari-expeditie door de wildernis van het groene Ranthambore Nationaal Park. Vroeg in de ochtend wanneer de eerste zonnestralen langzaam de dichte bosbedekking van het park binnendringen gaat u op zoek naar ontwakende tijgers. Dit majestueuze roofdier kan hier beschermd rondlopen, zodat u hem soms van heel dichtbij kunt bewonderen. Langs de prachtige meren, de kronkelende riviertjes, de weelderige graslanden en de groene struiken ontdekt u de geheimen van het nationale park. Het getjilp van talloze vogelsoorten zal u zeker betoveren. U keert terug naar de lodge voor een heerlijk ontbijt na deze spannende safari. De rest van de ochtend heeft u ter vrije besteding.

Na de lunch gaat u terug naar het park voor een tweede safari in dit park. Een waar genot voor natuurfotografen en vogelaars. Het park is omgeven door de betoverende heuvelruggen van Vindhyas en Aravallis. Sta ’s middags op met uw verrekijker en begin aan een adrenaline-pompende safaritocht door de wildernis. Onderweg geniet van het prachtige weer en het landschap eromheen. Een natuuronderzoeker zal u vergezellen en u informeren over de rijke geschiedenis van dit tijgerreservaat. Een prachtige dag, te midden van de wilde natuur. Diner en overnachting in het Ranthambore Nationaal Park.

Goed om te weten

De safari's in Ranthambore Nationaal Park worden gemaakt per (seat in coach) gedeelde open safaribus. Het is mogelijk om tegen een meerprijs optioneel te kiezen de safaris per 4x4 jeep te maken. Kijk bij extra's voor de mogelijkheden en prijzen.

DAG
08

Ranthambhore – Bharatpur – Agra (294 km)

Markt in Agra
Vertrek naar Agra
Bezoek Keoladeo Ghana Nationaal Park in Bharatpur
Bezoek Fatehpur Sikri (de ‘Verlaten Stad’)
Eerste overnachting Agra

Na het ontbijt verlaten we het park om naar Agra te rijden. Onderweg bezoekt u Keoladeo Ghana Nationaal Park in Bharatpur. Dit voormalige eendenjacht gebied, van de Maharadja’s, is nu één van de belangrijkste overwinteringsgebieden voor grote aantallen watervogels uit bijvoorbeeld Afghanistan en China. Het Nationaal Park herbergt maar liefst 366 vogelsoorten, vele bloemensoorten maar bijvoorbeeld ook schildpadden en hagedissen. Per riksja (optioneel, ter plaatse te boeken) ontdekt u in circa twee uur tijd de mooie natuur en met een beetje geluk (afhankelijk van het seizoen) ziet u zelfs de zeldzame Siberische kraanvogel.

Als de tijd het toelaat, brengt u ook een bezoek de fascinerende ‘Verlaten Stad’ van India, Fatehpur Sikri. De maharadja die de stad liet bouwen had geen rekening gehouden met de waterschaarste in dit gebied, waardoor de plek al snel veranderde in een spookstad. U bewondert de onbewoonde roze zandstenen gebouwen en de goede staat waarin ze verkeren. Hierna vervolgt u uw weg naar Agra, de stad van de Taj Mahal, die u morgen bezoekt. Overnachting in Agra.

DAG
09

Agra – Taj Mahal

IN_AL_Taj Mahal2
Bezoek Taj Mahal
Bezoek Agra Fort & Tombe van Itmad-ud-Daula
Jahangir Mahal
Middag ter vrije besteding
Tweede overnachting Agra

Heel vroeg in de ochtend of in de namiddag bezoekt u de Taj Mahal, één van de meest fascinerende meesterwerken in India en wellicht wel ter wereld. De Mughal-keizer Shah Jahan bouwde de Taj Mahal aan de oever van de Yamuna rivier ter nagedachtenis aan zijn favoriete vrouw, Mumtaz Mahal. Hij liet haar lichaam begraven in dit mausoleum en werd zelf na zijn dood naast zijn grote liefde te ruste gelegd.

Vandaag maakt u ook een korte stadstour met een bezoek aan het Agra Fort, dat is omgeven door een 21 meter hoge muur van rood zandsteen. Binnen de muren vindt u de prachtige Parel moskee en een verscheidenheid aan paleizen, waaronder Jahangir Mahal, dat u bereikt door middel van een indrukwekkend toegangshek. Bij binnenkomst wordt u verrast door binnentuinen, prachtige hallen en bewerkte pilaren. ’s Middags bent u vrij om bijvoorbeeld op eigen gelegenheid de lokale bazaars te ontdekken. Overnachting in Agra.

Goed om te weten

Op vrijdag is de Taj Mahal gesloten. Indien de bezichtiging aan de Taj Mahal in uw reis op een vrijdag valt, wordt dit bezoek een dag eerder uitgevoerd. En zult u de Taj Mahal kunnen aanschouwen tijdens zonsondergang. Een prachtig gezicht!

DAG
10

Agra – Delhi (203 km)

IN_AL_Delhi3
Vertrek Agra
Vrije middag in Delhi
Transfer naar de luchthaven

Vroeg in de ochtend vertrekt u richting Delhi. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht en heeft u vrije tijd. Ontdek de stad op uw eigen tempo nogmaals en vindt de laatste souvenirs voor het thuisfront. In het begin van de avond wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht. U kunt tot vertrek naar de luchthaven gebruik maken uw kamer.

Goed om te weten

Indien u vliegt met KLM of Emirates wordt u rond middernacht opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht.

DAG
11

Delhi – Amsterdam/Brussel

Aankomst luchthaven (terugreis)
Terugvlucht
Aankomst Amsterdam of Brussel

Einde van een vakantie vol onvergetelijke herinneringen.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
6 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Extra's
3 opties
Open+

Wat onze reizigers vinden

18-04-2016

'Supermooie rondreis met een combinatie van cultuur en natuur! De drukte van Delhi met de bijzondere tempel van de Sikhs, de Qutb Minar, en de Chandni Chowk zijn een hele belevenis! Jaipur is rustiger, en het hotel Mandawa Haveli is prachtig, grote ...

Meer info >

Tom Demeester, Rijmenam

18-02-2016

'Reisgedeelte is perfect georganiseerd. Programmaonderdelen zijn goed op elkaar afgestemd en eigenlijk heb je geen tijd voor de optionele excursies. Ranthambhore NP was echt een unieke ervaring, mede doordat we tijdens 2 van de 3 safari''s de tijger ...

Meer info >

René & Sonja Heerdink, Krimpen aan den IJssel

11 dagen Gouden Driehoek & Tijgers: altijd de beste prijs

Vervoersopties ter plaatse

+Vervoersopties
Open+

Middenklasse én Superiorklasse

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij tijdens deze privéreis gebruiken. Deze reis kan zowel in goede Middenklasse als Superiorklasse hotels worden geboekt. Bij de naam van het hotel wordt de categorie vermeld, zodat u inzicht krijgt in wat voor soort hotels u tijdens uw rondreis kunt verwachten. De hotels die wij publiceren zijn voorbeeldhotels. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat u in andere hotels verblijft. Uiteraard zijn deze hotels van gelijkwaardige kwaliteit. De hotels worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Middenklasse
Superiorklasse
Delhi
12345
Hotel Africa Avenue
Drieenhalve ster
 • afrika avenue eetzaal.jpg
 • africa avenue 2pers bed.jpg
 • africa venue 2pk.jpg
Het Africa Venue Hotel vormt een handige toegangspoort tot het directe centrum van Delhi. Vanuit hier kunt u zich gemakkelijk en snel laten onderdompelen in het overweldigende karakter van deze enorme stad. Connaught Place, Nehru Place en Rajendra Place zijn een aantal locaties die in de nabije omgeving te vinden zijn. Het hotel beschikt over een moderne inrichting en heeft hygiëne hoog in het vaandel staan. U kunt eenvoudig gebruik maken van de 24-uurs roomservice en de onbeperkte wi-fi. Gastvrijheid is een van de kernwaardes van dit hotel en dat is dan ook duidelijk terug te zien in de service die u ontvangt van het personeel.
Meer info >
Ashok Country Resort
 • in_ac_ashokcountry_ex.2.jpg
 • in_ac_ashokcountry_zw.jpg
 • in_ac_ashokcountry_ka.jpg
 • in_ac_ashokcountry_ka_2.jpg
 • in_ac_ashokcountry_lobby.jpg
 • in_ac_ashokcountry_ex.3.jpg
 • in_ac_ashokcountry_re.jpg
Het Ashok Country Resort biedt een sauna en een fitnessruimte en is gevestigd in New Delhi. Het hotel heeft een buitenzwembad, een seizoensgebonden barbecue, en u kunt genieten van een maaltijd in het restaurant of een drankje aan de bar. De accommodatie beschikt over gratis WiFi en er is gratis privéparkeergelegenheid. Qutub Minar bevindt zich op 9 km van het Ashok Country Resort en Rashtrapati en Bhavan bevindt zich op 14 km afstand. De internationale luchthaven van Delhi ligt op 4 km van de accommodatie. De kamers zijn allemaal voorzien van een flatscreen-tv met satellietzenders, een waterkoker en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen en een haardroger. Sommige kamers beschikken over een zithoek, waar u na een drukke dag kunt ontspannen.
Meer info >
Hotel Swati Deluxe
Driesterren
 • in_ac_swatizwe.jpg
 • in_ac_swatient.jpg
 • in-ac_swatika.jpg
 • in_in_swatika2.jpg
 • in_ac_swatires.jpg
Het Swati Deluxe Hotel ligt in het hart van Delhi en vormt daarom een geweldige plek om vanuit te starten met uw stadstour door de Indiase hoofdstad. Ondanks het feit dat dit hotel in het midden ligt van deze indrukwekkende miljoenenstad, kunt u zich hier door de verschillende faciliteiten ook even op uzelf richten. Dit komt mede door de aanwezigheid van een heerlijke spa, een zwembad en een sportruimte. In de schone kamers vindt u een minibar, een moderne flat screen tv en u kunt uw vakantiefoto’s meteen naar het thuisfront sturen door middel van de overal aanwezige wi-fi. Het restaurant serveert verschillende gerechten die u overigens ook kunt bestellen op het bijbehorende dakterras. Genieten dus.
Meer info >
Hotel Rockland CR Park
Driesterren
 • Rockland Park Kamer
 • Rockland Park kamer
 • Rockland Park restaurant
 • Rockland Park fitness
Dit frisse en comfortabele hotel is gelegen net buiten de drukke kern van Delhi. Omdat vanaf deze locatie heel Delhi gemakkelijk te bereiken is vormt dit hotel een ideale uitvalbasis voor iedereen die de stad wilt gaan verkennen. Daarnaast heeft u de beschikking over een fitnessruimte en roomservice en is elke kamer voorzien van verkoelende airconditioning. Dankzij het meertalige personeel wordt u met open armen ontvangen en in het stijlvol ingerichte restaurant is er alle ruimte om heerlijk te eten.
Meer info >
Hotel Almondz
Driesterren
 • in_ac_almondzres.jpg
 • in_ac_almondzka.jpg
 • in_ac_almondzka2.jpg
Het Almondz Hotel valt absoluut binnen de categorie van de betere driesterren hotels. U vindt hier goed onderhouden en hygiënische kamers die zijn voorzien van een snelle internetverbinding, ruime bedden en moderne televisieschermen. Daarnaast biedt het hotel een wasservice, een continentaal ontbijt en roomservice. Dit alles is gelegen in het centrum van de stad en dus zijn bezienswaardigheden als het rode fort, de Jamaa Mashid moskee en de Lotus temple allemaal zeer eenvoudig en snel te bereiken. In de heerlijke loungebar van het hotel heeft u de mogelijkheid om onder het genot van een drankje nog eens rustig na te praten over alle indrukken die u in deze stad heeft opgedaan.
Meer info >
Delhi
123456
Country Inn & Suites
Viersterren
 • in_ac_countryinn_ka.jpg
 • in_ac_countryinn_lounge.jpg
 • in_ac_countryinn_terras.jpg
 • in_ac_countryinn_lounge_2.jpg
 • in_ac_countryinn_re_2.jpg
 • in_ac_countryinn_lobby.jpg
 • in_ac_countryinn_re.jpg
Country Inn By Carlson Delhi Saket bevindt zich op 10,5 km van het Rode Fort, dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Het ligt op 12 km van de internationale luchthaven Indira Gandhi, op 16 km van Connaught Place, op 18 km van de bazaars in Chandni Chowk en op 20 km van het treinstation van New Delhi. Het hotel biedt modern ingerichte kamers die zijn voorzien van airconditioning, een kluisje, minibar en koffie- en theefaciliteiten. Ze hebben een eigen badkamer met een bad of een douche. Country Inn By Carlson Delhi Saket biedt een gratis continentaal ontbijtbuffet, gratis WiFi en een 24-uursroomservice. Het hotel ligt op slechts 6,5 km van de beroemde Qutub Minar en heeft een businesscentrum. Restaurant Mosaic serveert internationale gerechten, terwijl de loungebar Terrace informelere eetgelegenheid biedt. U kunt genieten van een drankje in de lounge Big Shot.
Meer info >
Ashok Country Resort
Viersterren
 • in_ac_ashokcountry_ex.2.jpg
 • in_ac_ashokcountry_zw.jpg
 • in_ac_ashokcountry_ka.jpg
 • in_ac_ashokcountry_ka_2.jpg
 • in_ac_ashokcountry_lobby.jpg
 • in_ac_ashokcountry_ex.3.jpg
 • in_ac_ashokcountry_re.jpg
Het Ashok Country Resort biedt een sauna en een fitnessruimte en is gevestigd in New Delhi. Het hotel heeft een buitenzwembad, een seizoensgebonden barbecue, en u kunt genieten van een maaltijd in het restaurant of een drankje aan de bar. De accommodatie beschikt over gratis WiFi en er is gratis privéparkeergelegenheid. Qutub Minar bevindt zich op 9 km van het Ashok Country Resort en Rashtrapati en Bhavan bevindt zich op 14 km afstand. De internationale luchthaven van Delhi ligt op 4 km van de accommodatie. De kamers zijn allemaal voorzien van een flatscreen-tv met satellietzenders, een waterkoker en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen en een haardroger. Sommige kamers beschikken over een zithoek, waar u na een drukke dag kunt ontspannen.
Meer info >
The Muse Sarovar Portico
Viersterren
 • in_ac_musesarovarka.jpg
 • in_ac_musesarovarzwe.jpg
 • in_ac_musesarovarres.jpg
 • in_ac_musesarovarov.jpg
 • in_ac_musesarovarsport.jpg
 • in_ac_musesarovarka2.jpg
 • in_ac_musesarovarres2.jpg
The Muse Sarovar Portico is een strak en schoon hotel met uitgebreide faciliteiten zoals een zwembad en een fitnessruimte. Met name het ontbijtbuffet is erg gevarieerd en ook de wellness ruimte is van vele gemakken voorzien. De kamers zijn voorzien van boxsrpingbedden, een bureau, een eigen zithoek, een flatscreen tv en een eigen badkamer. Ook kunt u kosteloos gebruik maken van de aanwezige waterkoker. De ligging van het hotel is net buiten het drukke centrum van Delhi en in de buurt van het vliegveld.
Meer info >
Park in by Radisson
Viersterren
 • in_ac_parkinnka2.jpg
 • in_ac_parinnradka.jpg
 • in_ac_parkinnent.jpg
Een prettig en fris hotel in het centrum van New Delhi. De kamers zijn schoon, strak en voorzien van moderne gemakken die voelen als een warm welkom. Het hotel ligt in de buurt van een belangrijke verkeersader en daarom zijn alles plekken binnen en buiten het centrum snel te bereiken. Door de ligging en de goed vormgegeven kamers heeft u totaal geen last van het soms rumoerige verkeer van Delhi en dat zorgt voor een goede nachtrust. Het restaurant serveert zowel Aziatische als Westerse maaltijden die voldoen aan de hygiënische voorschriften. De kamers zijn ingedeeld in verschillende kleuren thema's en hebben een prettige frisse uitstraling.
Meer info >
jüSTa Greater Kailash
Viersterren
 • in_ac_justaka.jpg
 • in_ac_justares.jpg
 • in_ac_justaent.jpg
 • in_ac_justaba.jpg
Justa Greater Kailash ligt op 8 km afstand van de prachtige Lotus Tempel en de iconische India Gate en op 20 min rijden van Rode Fort, het Parliament House en Chanakyapuri. De kamer zijn uitgerust met airconditioning, houten vloeren, een balkon, een patio, een minibar, een eethoek en een flatscreen-tv met satellietzenders en dvd-speler. Bij de 24-uurs receptie kunt u vragen naar de was- en stomerijservice en in het Greater Kailes restaurant kunt u terecht voor Aziatische, westerse en zelfs Halal gerechten. Uiteraard is er ook roomservice beschikbaar
Meer info >
The Asthan Sarovar Portico
Viersterren
 • in_aco_asthaka2.jpg
 • in_aco_asthanen.jpg
 • in_aco_asthanka.jpg
 • in_ac_asthanba.jpg
 • in_ac_asthanex2.jpg
Dit viersterren hotel is zonder twijfel bovengemiddeld goed te noemen. Met het metrostation op ongeveer 900 meter afstand is het vrij eenvoudig om vanuit hier de stad te ontdekken. Het hotel is bijzonder goed onderhouden en de net afgewerkte kamers brengen al snel een gevoel van luxe naar boven. Vooral het hoge niveau van hygiëne is iets wat meteen opvalt bij dit hotel. Ook het enorm uitgebreide ontbijtbuffel vormt een positief punt en de professionele servicedesk is erin getraind om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en dat zorgt voor een hoop geruststelling. De kamers zijn prettig gedecoreerd en alle voorzien van een sterk wi-fi signaal.
Meer info >
Jaipur
123
Surya Villas Jaipur
Driesterren
 • in_ac_suryaazw1.jpg
 • in_ac_suryaazw.jpg
 • in_ac_suryaatu.jpg
 • in_ac_suryaare.jpg
 • in_ac_suryaaka2.jpg
 • in_ac_suryaaka3.jpg
 • in_ac_suryaaka1.jpg
Hotel Suryaa Villa heeft een zeer gunstige ligging in Jaipur en wordt omringt door tal van historische bezienswaardigheden. Gedecoreerd met prachtige Rajasthani architectuur en design, behoort dit hotel tot de mooiste erfgoed hotels in Jaipur. Naast het feit dat Suryaa Villa dient als een rustgevende en comfortabele accommodatie, is dit hotel tevens toegewijd aan het behoud van de Rajasthani tradities. Elke muur in dit complex is een getuigenis van de inzet en liefde die dit hotel heeft voor de tradities van India.

Onder het genot van buitengewone gastvrijheid, warme service en een intieme sfeer, geniet u van faciliteiten als een restaurant, een 24-uursreceptie, autohuur, gratis WiFi en een klein zwembad in een mooie binnenplaats.

Hotel Suryaa Villa biedt ruim en elegant ingerichte kamers. De traditionele meubilering gaat uitstekend gepaard met moderne voorzieningen die aan de behoeften van de hedendaagse reiziger voldoen. De minibar, TV, airco en zithoek zijn fijne voorzieningen in uw kamer. Wanneer u op zoek bent naar een koninklijk en comfortabel verblijf in Jaipur, is Hotel Suryaa Villa de perfecte keuze.
Meer info >
Rajasthan Palace Hotel
Driesterren
 • in_ac_rajasthanov.jpg
 • in_ac_rajasthanov1.jpg
 • in_ac_rajasthantu.jpg
 • in_ac_rajasthanre.jpg
 • in_ac_rajasthanka1.jpg
 • in_ac_rajasthanka.jpg
 • in_ac_rajasthanka4.jpg
 • in_ac_rajasthanka5.jpg
 • in_ac_rajasthanka3.jpg
Ultiem genieten op zijn Indiaas! In Rajasthan Palace Hotel wordt u ondergedompeld in Indiase stijl. Van de architectuur van uw hotelkamer tot aan het uitzicht op de bruisende stad Jaipur. Dit hotel heeft werkelijk alles wat u nodig hebt om uw verblijf tot een succes te maken. Drink een drankje in de tuin, neem een verkoelende duik in het zwembad op het dakterras of dineer in het eigen restaurant. Het vriendelijke personeel van dit hotel staat overigens 24/7 tot uw beschikking. Voor leuke excursietips in de omgeving of eventueel het huren van een auto kunt u terecht bij de excursiebalie. Er is genoeg te doen!

Uw comfortabele hotelkamer is van alle gemakken voorzien. Bovendien laat de kleurrijke en sfeervolle inrichting u helemaal thuis voelen. De kamers zijn voorzien van een TV, telefoon, zithoekje en airco. Een verblijf in dit hotel dient als perfecte basis voor uw vakantie in India.
Meer info >
Khandwa Haveli Hotel
Drieenhalve ster
 • in_ac_khandwa_ex.jpg
 • in_ac_khandwaex.jpg
 • in_ac_khandwa_re1.jpg
 • in_ac_khandwa_re.jpg
 • in_ac_khandwa_ka.jpg
 • in_ac_khandwaka.jpg
 • in_ac_khandwaka1.jpg
Terug in de tijd in het levendige gedeelte van Jaipur, is Hotel Khandwa Haveli een gastvrije accommodatie met een prachtige ambiance. De uitstekende service van het personeel zorgen ervoor dat u zich hier snel welkom voelt. In de tuin kunt u heerlijk zitten en genieten. De fijne kamers zijn voorzien van airco. TV en badkamer met douche en/of bad en toilet.
Meer info >
Jaipur
12345
Hotel Umaid Mahal
Viersterren
 • in_ac_umad mahel_ka.jpg
 • in_ac_umad mahel_ex.jpg
 • in_ac_umad mahel_lo.jpg
 • in_ac_umad mahel_lo1.jpg
 • in_ac_umad mahel_zw.jpg
 • in_ac_umad mahel_ka1.jpg
 • in_ac_umad mahel_re.jpg
Majestueus verblijven in een 18e eeuws hotel, welke gelegen is in het Bani-park in het centrum van Jaipur. Het hotel in erfgoedstijl met prachtige muurschilderingen en versieringen beschikt over een fijn restaurant met een binnen en buitenterras. Ook beschikt het hotel over een zwembad en een lounge bar, waar u bij kunt komen van de indrukken van de dag. De kamers zijn netjes ingericht en voorzien van een airco, minibar, kluisje en TV. Een fijne uitvalsbasis om Jaipur te ontdekken.
Meer info >
Hotel Umaid Bhawan
Viersterren
 • in_ac_umaidex.jpg
 • in_ac_umaidzw.jpg
 • in_ac_umaidre.jpg
 • in_ac_umaidre1.jpg
 • in_ac_umaidka2.jpg
 • in_ac_umaidka3.jpg
 • in_ac_umaidka4.jpg
 • in_ac_umaidka1.jpg
Gebouwd op traditionele wijze is het Umaid Bhawan hotel centraal gelegen voor een bezoek aan diverse bezienswaardigheden. Dit hotel geeft u een unieke ervaring en is een beleving om in te verblijven. De typische binnenplaats en het zwembad met Fresco Miniatuur schilderijen maken dit een kleurrijk hotel. De traditionele decoratie, antieke meubilering en traditionele details zullen u zeker verbazen. Uitstekend dineren kan in het restaurant op het dak en een plekje vinden om tot rust te komen zal hier geen probleem zijn. Dit prachtige hotel heeft namelijk open terrassen, een mooie tuin, gekerfde balkons en aantrekkelijke binnenplaatsen.

De kamers in het hotel zijn met zorg ingericht en voorzien van antieke meubels, zithoek, TV en airco. Ook uw kamer draagt dus bij aan een comfortabel verblijf in Jaipur.
Meer info >
Hotel Royal Orchid
Viersterren
 • in_ac_royalorchidlo2.jpg
 • in_ac_royalorchidka1.jpg
 • in_ac_royalorchidzw.jpg
 • in_ac_royalorchidlo.jpg
 • in_ac_royalorchidre.jpg
Een elegant hotel in het centrum van Jaipur. Het Royal Orchid hotel biedt u een comfortabel en gastvrij verblijf. Het hotel beschikt over moderne faciliteiten en u kunt hier heerlijk bijkomen van alle indrukken die u heeft opgedaan. Neem een verfrissende duik in het zwembad op het dak van het hotel, vanwaar u uitzicht heeft over de stad en geniet van een heerlijk diner in het rooftop restaurant of neem een lekker drankje in de loungebar.

Uw kamer is comfortabel en sfeervol ingericht, voorzien van mooie houten vloeren. Er is een TV, DVD-speler, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, airco en WiFi. In Hotel Royal Orchid geniet u van een ontspannen verblijf in Jaipur.
In het centrum van Jaipur, vlakbij de schitterende bezienswaardigheden, restaurants en winkels van deze bijzondere stad.Het Royal Orchid beschikt over een receptie, restaurant en loungebar 'Pinxx', roomservice, zwembad op het dak, fitnessruimte, internetvoorzieningen en een wasservice.Alle comfortabel ingerichte deluxe kamers zijn voorzien van airco, minibar, sat-TV, telefoon, kluisje, koffie- en theezetfaciliteiten. Badkamer met douche.
Meer info >
Mandawa Haveli Heritage Hotel
Driesterren
 • in_ac_mandawatu1.jpg
 • in_ac_mandawade.jpg
 • in_ac_mandaware1.jpg
 • in_ac_mandawaka1.jpg
 • in_ac_mandawalo2.jpg
 • in_ac_mandawalo1.jpg
 • in_ac_mandawazw.jpg
Een bijzonder hotel, dat gebouwd is als koopmanshuis in 1896, maar later is omgebouwd tot hotel. Het was het huis van de vijftiende heerser van Mandawa, Singhji. Het is een prachtig gebouw, met het comfort van de moderne tijd, maar met een oorspronkelijk karakter. Het hotel is gelegen in het centrum van Jaipur en heeft een mooi uitzicht op het Nahargarh Fort.

Mandawa Haveli heeft een receptie, restaurant met Indiase en internationale keuken, binnenplaats met zitjes en zwembad, mogelijkheden tot het boeken van excursies en een wasservice.
De kamers zijn smaakvol ingericht en hebben airco, telefoon en badkamer met bad of douche.
Meer info >
Hotel Hari Mahal Palace
Viersterren
 • in_ac_harimahalex.jpg
 • in_ac_harimahaltu.jpg
 • in_ac_harimahalzw.jpg
 • in_ac_harimahalka.jpg
 • in_ac_harimahalka4.jpg
 • in_ac_harimahalka2.jpg
 • in_ac_harimahalka1.jpg
Verblijven in een écht paleis? Hari Mahal Palace is het beste Heritage hotel in Jaipur en dus een excellente keuze in het hart van de stad. Omgeven door winkelcentra, markten, eetgelegenheden en bezienswaardigheden, is er genoeg te beleven. De magische charme van het paleis wordt omarmd door gemengde historische architectuurstijlen en weelderige groene tuinen. Het erfgoed van Jaipur, de oude verhalen en geschiedenis zijn allemaal terug te vinden in dit Heritage hotel.

Tot de faciliteiten behoren een binnenzwembad, een uitstekend restaurant, een bar, gratis WiFi en een 24-uursreceptie. In de groene tuin komt u bij van een intensieve dag en geniet u van een drankje en de rust.
De kamers van Hotel Hari Mahal Palace geven u het gevoel dat u letterlijk op bezoek bent bij een Koninklijke familie. Uw vertrek is royaal ingericht en daarom een fijne plek om even in terug te trekken. Maak gebruik van WiFi, TV, minibar en airco.

Het paleis werd gebouwd als residentie van de Koninklijke familie Rajadhiraj Hari Singhji van Achrol. Het is verdeeld in twee delen: het ene deel is omgebouwd tot Heritage hotel en in het andere deel woont tot op de dag van vandaag nog steeds Rajadhiraj Muylaert Singh.
Meer info >
Agra
123
Hotel Royale Residency
Driesterren
 • in_ac_royaleresidence_zw.jpg
 • in_ac_royaleresidenceba.jpg
 • in_ac_royaleresidence_lo.jpg
 • in_ac_royaleresidencere.jpg
 • in_ac_royaleresidenceka1.jpg
 • in_ac_royaleresidenceka2.jpg
 • in_ac_royaleresidenceka3.jpg
Het Hotel Royale Residency is gelegen in Agra en dichtbij de Taj Mahal. Het is een prettig hotel, gelegen in een relatief rustig gedeelte van de stad. In het hotel bevindt zich een fijn restaurant en een heerlijk zwembad met ligbedden. Bovendien biedt de spa en massagesalon ultieme ontspanning. Heerlijk voor wanneer u terug komt van een lange excursiedag. Het vriendelijke personeel van deze accommodatie staat u graag te woord over excursiemogelijkheden en autohuur. Tevens is er een fijne bar waar u een drankje nuttigt en is er een lounge. In de lobby van het hotel maakt u gratis gebruik van WiFi.

De kamers zijn netjes ingericht en voorzien van airco, TV, minibar en koffie- en theefaciliteiten. Uw badkamer met douche en/of bad beschikt tevens over een haardroger en gratis toiletartikelen. Een verblijf in hotel Royale Residency is een perfecte keuze wanneer u Agra bezoekt voor haar monumenten, architectuur en bezienswaardigheden.
Meer info >
Hotel The Retreat
Driesterren
 • Agra The Retreat kamer
 • Agra The Retreat exterieur
 • Agra The Retreat kamer
 • Agra The Retreat lobby
 • Agra The Retreat restaurant
The Retreat is een heerlijk comfortabel hotel in het centrum van Agra. Het hotel heeft een prima prijs-/kwaliteitverhouding en biedt u een goede uitvalsbasis om deze prachtige omgeving te verkennen. De Taj Mahal is op slechts 1 kilometer afstand te vinden en het Agra Fort op 5 kilometer. Het moderne hotel beschikt over een receptie, restaurant met internationale keuken, bar, roomservice, zwembad en er is WiFi aanwezig. Alle comfortabele kamers zijn voorzien van airco, minibar, TV, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is voorzien van een regendouche.
Meer info >
Seven Hills Tower Hotel
Driesterren
 • in_ac_sevenhillsen.jpg
 • in_ac_sevenhillsre.jpg
 • in_ac_sevenhillska.jpg
 • in_ac_sevenhillska1.jpg
 • in_ac_sevenhillszw.jpg
Hotel Seven Hills Tower is gelegen in de wijk Taj Ganj, Agra. Tot de faciliteiten behoren een zonnedek, een buitenzwembad en een barbecuegrill. In het restaurant geniet u tevens van de Indiase keuken en in de bar nuttigt u een lekker drankje. Met lekker weer kunt u bovendien plaatsnemen op het terras. In de directe omgeving zijn diverse eettentjes en bezienswaardigheden te vinden. Iedere ochtend opnieuw staat een uitstekend verzorgd ontbijt voor u klaar. Bovendien kunt u altijd terecht bij het vriendelijke personeel van dit hotel. Zij spreken Engels en Hindi.

Uw hotelkamer is voorzien van airco, een kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een zithoekje. Uw badkamer heeft een douche, toilet, haardroger en gratis toiletartikelen. Deze accommodatie krijgt goede recensies. Gasten zijn met name te spreken over de gunstige ligging, schone kamers en comfortabele bedden.
Meer info >
Agra
123
Crystal Sarovar
Viersterren
 • in_ac_crystalsarovarzw.jpg
 • in_ac_crystalsarovarka.jpg
 • in_ac_crystalsarovarre2.jpg
 • in_ac_crystalsarovarba.jpg
 • in_ac_crystalsarovarre.jpg
Met uitzicht op de Taj Mahal, moderne faciliteiten en een luxe uitstraling is dit een heerlijk hotel om in Agra te verblijven. Het zal u tijdens uw verblijf aan niets ontbreken. Het hotel ligt op circa twee kilometer van de Taj Mahal en op ongeveer drie kilometer van het Agra fort. In het restaurant kunt u van een maaltijd genieten en neem een drankje in de bar van het hotel. Ook beschikt het hotel over een buitenzwembad, nette kamers en gratis WiFi in het gehele hotel.
Meer info >
Four Points by Sheraton Hotel Agra
Viersterren
 • in_ac_fourpoint_re.jpg
 • in_ac_fourpoint_zw.jpg
 • in_ac_fourpoint_ka1.jpg
 • in_ac_fourpoint_ka.jpg
 • in_ac_fourpoint_l.jpg
 • in_ac_fourpoint_ba.jpg
 • in_ac_fourpoint_re1.jpg
Het Four Points by Sheraton Hotel in Agra is gelegen op slechts twee kilometer van de Taj Mahal en op ongeveer 4,5 kilometer van het Agra Fort. Vanaf het dakterras en bij helder weer heeft u prachtig uitzicht op de wereldberoemde Taj Mahal. Dit fijne hotel beschikt over een zwembad, met bar en nette kamers. In dit hotel gaat u zeker een prettig verblijf tegemoet.
Meer info >
Ramada Agra
Viersterren
 • in_ac_ramadaka.jpg
 • in_ac_ramadazw.jpg
 • in_ac_ramadalo.jpg
 • in_ac_ramadare.jpg
 • in_ac_ramadare1.jpg
 • in_ac_ramadaba.jpg
In de stad van de Taj Mahal vindt u het Ramada Plaza Agra. Dit fijne hotel ligt op ongeveer zes kilometer afstand van de wereldberoemde wereldwonder en beschikt over alle faciliteiten om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Er is een heerlijk zwembad, een gemeenschappelijke lounge/tv-ruimte en een heerlijk restaurant en een gezellige bar. De kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van een kluisje, minibar en TV. Er is gratis WiFi in het gehele hotel.
Meer info >
Ranthambhore Nationaal Park
Raj Palace Resort
Driesterren