Heilige Ganges
Heilige Ganges
Bezoek aan de beroemde Taj Mahal
Bezoek aan de beroemde Taj Mahal
Ranthambore Nationaal Park
Ranthambore Nationaal Park
in_al_khajuraho_headerp1.jpg
in_al_khajuraho_headerp1.jpg

Gouden Driehoek & Tijgers

Privéreis | 11 dagen v.a.
1562i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
18-05-2025
Reisduur
11dagen
Aantal personen
2 volwassenen

inclusief 150,00 korting

Zomersale!i

Voorwaarden Zomersale

- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groepsreizen en privéreizen met vertrek t/m 2025
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
- Korting is van toepassing op de basis verkoopprijs

(inclusief 150,00 korting)

Voorwaarden Zomersale

- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groepsreizen en privéreizen met vertrek t/m 2025
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
- Korting is van toepassing op de basis verkoopprijs
Zomersale!i
Rondreizen > Rondreizen India > Privéreizen India > Gouden Driehoek & Tijgers
Rondreis met privéchauffeur per airco auto/minivan
Inclusief 3 jungle safari’s door Ranthambore Nationaal Park
Bezoek wereldwonder de Taj Mahal
Het bijzondere Paleis der Winden in Jaipur aanschouwen
Ontdek vogelreservaat Keoladeo Nationaal Park
Uitgebreide stadstour Old en New Delhi

Cultuur & safari in India

Gedurende deze rondreis maakt u kennis met India; van kleurrijke markten tot aan de groene jungle. In het Ranthambore National Park wonen momenteel nog ongeveer 40 tijgers, u krijgt de unieke kans om hen in hun natuurlijke leefomgeving te aanschouwen. Uiteraard mogen wereldwonderen Agra Fort én de Taj Mahal niet ontbreken aan deze reis!

"'Bijzonder land. Wij hebben een korte rondreis gemaakt en een uitstekend beeld gekregen. De gidsen waren top. Ze hebben ook veel verteld over het leven in India. Het was echt de moeite waard!'"

Anoniem

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam/Brussel – Delhi

Vertrek luchthaven
Heenvlucht naar Delhi

U vliegt vanaf Amsterdam of Brussel naar de hoofdstad van India, Delhi. Hier komt u de volgende dag aan.

DAG
02

Aankomst Delhi

Tuktuk in Delhi
Aankomst Delhi
Overnachting in Delhi

Op het vliegveld wordt u verwelkomd door onze vertegenwoordiger. U heeft direct een transfer naar uw hotel in Delhi, misschien wel één van de meest bijzondere steden in Azië. De Afhankelijk van uw keuze voor luchtvaartmaatschappij heeft u de rest van de dag, middag of avond vrij om te acclimatiseren.

DAG
03

Delhi

Ossenkar in Oud Delhi
Uitgebreide stadstour Old en New Delhi
Bezoek de India Poort en het Rode Fort
Raj Ghat, de crematie plaats van Mahatma Ghandi
Chandni Chowk markt verkennen
Overnachting in Delhi

Vandaag maakt u een uitgebreide stadstour door Old en New Delhi, waarbij we u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad laten zien. Na een goed ontbijt begint u met een uitgebreide stadstour door Nieuw Delhi. Zo bezoekt u onder andere de imposante 72,5 meter hoge Qutub Minar en de Humayun’s Tomb. Misschien doet de Humayun’s Tomb u wel aan een ander bouwwerk denken. Hij stond model voor vele andere prachtige heiligdommen, waaronder de Taj Mahal, die we later op onze reis zullen zien. Maar ook bezoekt u de India Poort, het parlementsgebouw en passeert u Rashtrapati Bhawan; de officiële residentie van de president van India.

’s Middags rijdt u naar het oude gedeelte van de stad. U ziet onder andere de majestueuze Jama Masjid moskee, het Shanti Vana monument en Raj Ghat, de plek waar Mahatma Ghandi is gecremeerd. Daarnaast rijdt u langs het Rode Fort, waar u de gelegenheid heeft om even uit te stappen en een foto te maken. Ervaar ook de intense geuren, kleuren en geluiden van de bruisende markt Chandni Chowk. Een geweldige manier om het leven op straat van dichtbij te beleven! Overnachting in Delhi.

DAG
04

Delhi – Jaipur (260 km)

Hawa Mahal Jaipur India
Prachtige route naar Jaipur
Vrije middag
Eerste overnachting Jaipur

Na het ontbijt verlaten we de stad om u naar Jaipur te brengen. Hier komt u in de middag aan in uw hotel. ’s Middags bent u vrij om te relaxen in uw hotel of op eigen gelegenheid de oude stad beter te leren kennen. Overnachting in Jaipur.

DAG
05

Jaipur

in_al_amberfort2.jpg
Naar het Amber Fort per jeep
Bezoek Observatorium en het Stadspaleis
Bezoek Hawa Mahal, het Paleis der Winden
Tweede overnachting Jaipur

Vandaag vroeg uit de veren om na het ontbijt, het Amber Fort te bezoeken. Per jeep klimt u de steile rotsen op, die het kasteel vroeger beschermden tegen de vijand. Het fort ligt 11 kilometer buiten Jaipur en is overweldigend. De diverse paleizen die u er aantreft waren ooit een schouwspel van koninklijke processies en overdadige weelde. Later op de ochtend bezoeken we het Observatorium dat in 1700 werd gebouwd door Maharadja Jai Singh, de oprichter van Jaipur en het Stadspaleis. Verder brengt u een bezoek aan Hawa Mahal, het Paleis der Winden met zijn roze zandsteen en honingraatstructuur. Een mooi voorbeeld van het kunstenaarstalent van Rajputs. Het werd gebouwd om de vrouwen van de Maharadja af te schermen en een blik te gunnen op het leven op straat en de processies die daar plaatsvonden. Overnachting in Jaipur.

DAG
06

Jaipur – Ranthambore Nationaal Park (195 km)

IN_AL_Ranthambore Nat. Park (Tijger)
Bezoek aan het Ranthambore Nationaal Park
Bijzondere safari door het park, op zoek naar tijgers!
Diner en overnachting in Ranthambore

Na het ontbijt rijdt u door naar het Ranthambore Nationaal Park, in het oosten van Rajasthan. De vroegere maharadja’s gebruikten dit natuurgebied als jachtterrein. Het park wordt gekenmerkt door de variatie van dichte rijke bossen, open vlaktes, afgewisseld met steile hellingen en indrukwekkende rotsformaties. Vanaf het uitzichtpunt bovenop de rots geniet u van een prachtig mooi vergezicht over het nationale park en heeft u veel kans om tijgers te zien. In de namiddag komt u aan in Ranthambore, waarna u uw eerste safari maakt. De bekende plekken om de tijgers te spotten zijn de drie meren Padam Talab, Malik Talab en Raj Bagh Talab. Er zijn echter niet alleen tijgers te spotten in het park. Bij de meren zijn ook vaak gazelles en krokodillen te vinden. Andere dieren zoals het sambahert, het axishert, de luipaard, de lippenbeer en de nijlgau komen ook veelvuldig voor in het Ranthambore Nationaal Park. Ook vogelaars kunnen hun hart ophalen in het park en met een beetje geluk spot u onder andere de pareldwergfazant of de Indische renvogels. De avond heeft u om te genieten van de bijzondere omgeving. Diner en overnachting in Ranthambore.

DAG
07

Ranthambhore Nationaal Park

in_al_ranthamnptijger.jpg
Ochtendsafari Ranthambore Nationaal Park
Avondsafari op zoek naar tijgers
Overnachting in Ranthambore

Maak u klaar voor een spannende safari-expeditie door de wildernis van het groene Ranthambore Nationaal Park. Vroeg in de ochtend wanneer de eerste zonnestralen langzaam de dichte bosbedekking van het park binnendringen gaat u op zoek naar ontwakende tijgers. Dit majestueuze roofdier kan hier beschermd rondlopen, zodat u hem soms van heel dichtbij kunt bewonderen. Langs de prachtige meren, de kronkelende riviertjes, de weelderige graslanden en de groene struiken ontdekt u de geheimen van het nationale park. Het getjilp van talloze vogelsoorten zal u zeker betoveren. U keert terug naar de lodge voor een heerlijk ontbijt na deze spannende safari. De rest van de ochtend heeft u ter vrije besteding.

Na de lunch gaat u terug naar het park voor een tweede safari in dit park. Een waar genot voor natuurfotografen en vogelaars. Het park is omgeven door de betoverende heuvelruggen van Vindhyas en Aravallis. Sta ’s middags op met uw verrekijker en begin aan een adrenaline-pompende safaritocht door de wildernis. Onderweg geniet van het prachtige weer en het landschap eromheen. Een natuuronderzoeker zal u vergezellen en u informeren over de rijke geschiedenis van dit tijgerreservaat. Een prachtige dag, te midden van de wilde natuur. Diner en overnachting in het Ranthambore.

DAG
08

Ranthambhore - Fatehpur Sikri - Agra (294 km)

Markt in Agra
Vertrek naar Agra
Bezoek Fatehpur Sikri (de ‘Verlaten Stad’)
Eerste overnachting Agra

Na het ontbijt verlaten we het park om naar Agra te rijden. Onderweg naar Agra bezoeken we het ‘Pompei’ van India: Fatehpur Sikri. Ooit een rijke en drukke stad, nu geheel verlaten, maar in uitstekende staat. De maharadja die de stad liet bouwen had geen rekening gehouden met de waterschaarste in dit gebied, waardoor de plek al snel veranderde in een spookstad. U bewondert de onbewoonde roze zandstenen gebouwen en de goede staat waarin ze verkeren. Hierna vervolgen we onze weg naar Agra, de stad van de Taj Mahal. U komt aan het einde van de middag aan in Agra. De rest van de dag is vrij. Overnachting in Agra.

DAG
09

Agra – Taj Mahal

IN_AL_Taj Mahal2
Bezoek Taj Mahal
Bezoek Agra Fort & Tombe van Itmad-ud-Daula
Jahangir Mahal
Middag ter vrije besteding
Tweede overnachting Agra

Heel vroeg in de ochtend of in de namiddag bezoekt u de Taj Mahal, één van de meest fascinerende meesterwerken in India en wellicht wel ter wereld. De Mughal-keizer Shah Jahan bouwde de Taj Mahal aan de oever van de Yamuna rivier ter nagedachtenis aan zijn favoriete vrouw, Mumtaz Mahal. Hij liet haar lichaam begraven in dit mausoleum en werd zelf na zijn dood naast zijn grote liefde te ruste gelegd.

Vandaag maakt u ook een korte stadstour met een bezoek aan het Agra Fort, dat is omgeven door een 21 meter hoge muur van rood zandsteen. Binnen de muren vindt u de prachtige Parel moskee en een verscheidenheid aan paleizen, waaronder Jahangir Mahal, dat u bereikt door middel van een indrukwekkend toegangshek. Bij binnenkomst wordt u verrast door binnentuinen, prachtige hallen en bewerkte pilaren. ’s Middags bent u vrij om bijvoorbeeld op eigen gelegenheid de lokale bazaars te ontdekken. Overnachting in Agra.

DAG
10

Agra – Delhi (203 km)

IN_AL_Delhi3
Vertrek Agra
Vrije middag in Delhi
Transfer naar de luchthaven

Vroeg in de ochtend vertrekt u richting Delhi. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht en heeft u vrije tijd. Ontdek de stad op uw eigen tempo nogmaals en vindt de laatste souvenirs voor het thuisfront. In het begin van de avond wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht. U kunt tot vertrek naar de luchthaven gebruik maken uw kamer.

DAG
11

Delhi – Amsterdam/Brussel

Aankomst terugvlucht
Terugvlucht
Aankomst Amsterdam of Brussel

Einde van een vakantie vol onvergetelijke herinneringen.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
2 opties
Open+
+Extra's
16 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Vervoersopties
Open+
11 dagen Gouden Driehoek & Tijgers: altijd de beste prijs
Retourvluchten
Luchthavenbelastingen en brandstofheffing

Inclusief

Ruimbagage (zie Praktische informatie)
Handbagage (zie Praktische informatie)
Meet & Greet bij aankomst in uw hotel
Transfer hotel Delhi - luchthaven Delhi v.v.
Rondreis met privé chauffeur (Engelssprekend) per airco auto/minivan van dag 2 t/m 10
Engelssprekende lokale gids tijdens de bezichtigingen in Delhi, Jaipur, Bharatpur, Fathepur Sikri en Agra op dag 3, 5, 8 en 9
Verblijf in goed verzorgde middenklasse hotels
Iedere dag ontbijt
Lunch & diner op dag 6 en 7 in Ranthambore Nationaal Park
Middagsafari door Ranthambore Nationaal Park op dag 6**
Twee jungle safari’s op zoek naar tijgers op dag 7**
Stadstour Delhi incl. de Qutub Minar, de Humayun’s Tomb, de India Poort, de Jama Masjid moskee, het Shanti Vana monument, het Raj Ghat en het Rode Fort*
Stadstour Jaipur incl. per jeep naar het Amber Fort, het Observatorium, het Stadspaleis en het Paleis der Winden*
Bezoek aan de ‘Verlaten Stad’ Fatehpur Sikri*
Stadstour Agra incl. wereldwonder Taj Mahal en het Agra Fort*
* Entreegelden dienen ter plaatse nog te worden voldaan (zie ook extra informatie)
** Deze safari's worden op basis van seat-in-coach in een 20-seater uitgevoerd.

Exclusief

Entreegelden: ca. € 62 p.p. (omgerekend ca. 4.580 INR p.p., afhankelijk van de wisselkoers)
Visum India
Eventuele optionele excursies (zie Extra's)
Eventuele galadiners op 24 en 31 december
Eventuele verplichte feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: €2.50 per boeking
Reserveringskosten: €35 per boeking
SGR Bijdrage: €5 per persoon
+Verlengen
2 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+
+Extra's
16 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
11 dagen Gouden Driehoek & Tijgers: altijd de beste prijs

Dagprogramma

DAG
01

Amsterdam/Brussel – Delhi

Vertrek luchthaven
Heenvlucht naar Delhi

U vliegt vanaf Amsterdam of Brussel naar de hoofdstad van India, Delhi. Hier komt u de volgende dag aan.

Goed om te weten

Indien u vliegt met KLM of Etihad komt u na middernacht op dag 2 aan in Delhi. U heeft een transfer naar uw hotel en direct een overnachting zodat u in alle rust kunt bijkomen van uw vlucht. Dag 2 in Delhi is een vrije dag.

DAG
02

Aankomst Delhi

Tuktuk in Delhi
Aankomst Delhi
Overnachting in Delhi

Op het vliegveld wordt u verwelkomd door onze vertegenwoordiger. U heeft direct een transfer naar uw hotel in Delhi, misschien wel één van de meest bijzondere steden in Azië. De Afhankelijk van uw keuze voor luchtvaartmaatschappij heeft u de rest van de dag, middag of avond vrij om te acclimatiseren.

DAG
03

Delhi

Ossenkar in Oud Delhi
Uitgebreide stadstour Old en New Delhi
Bezoek de India Poort en het Rode Fort
Raj Ghat, de crematie plaats van Mahatma Ghandi
Chandni Chowk markt verkennen
Overnachting in Delhi

Vandaag maakt u een uitgebreide stadstour door Old en New Delhi, waarbij we u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad laten zien. Na een goed ontbijt begint u met een uitgebreide stadstour door Nieuw Delhi. Zo bezoekt u onder andere de imposante 72,5 meter hoge Qutub Minar en de Humayun’s Tomb. Misschien doet de Humayun’s Tomb u wel aan een ander bouwwerk denken. Hij stond model voor vele andere prachtige heiligdommen, waaronder de Taj Mahal, die we later op onze reis zullen zien. Maar ook bezoekt u de India Poort, het parlementsgebouw en passeert u Rashtrapati Bhawan; de officiële residentie van de president van India.

’s Middags rijdt u naar het oude gedeelte van de stad. U ziet onder andere de majestueuze Jama Masjid moskee, het Shanti Vana monument en Raj Ghat, de plek waar Mahatma Ghandi is gecremeerd. Daarnaast rijdt u langs het Rode Fort, waar u de gelegenheid heeft om even uit te stappen en een foto te maken. Ervaar ook de intense geuren, kleuren en geluiden van de bruisende markt Chandni Chowk. Een geweldige manier om het leven op straat van dichtbij te beleven! Overnachting in Delhi.

DAG
04

Delhi – Jaipur (260 km)

Hawa Mahal Jaipur India
Prachtige route naar Jaipur
Vrije middag
Eerste overnachting Jaipur

Na het ontbijt verlaten we de stad om u naar Jaipur te brengen. Hier komt u in de middag aan in uw hotel. ’s Middags bent u vrij om te relaxen in uw hotel of op eigen gelegenheid de oude stad beter te leren kennen. Overnachting in Jaipur.

DAG
05

Jaipur

in_al_amberfort2.jpg
Naar het Amber Fort per jeep
Bezoek Observatorium en het Stadspaleis
Bezoek Hawa Mahal, het Paleis der Winden
Tweede overnachting Jaipur

Vandaag vroeg uit de veren om na het ontbijt, het Amber Fort te bezoeken. Per jeep klimt u de steile rotsen op, die het kasteel vroeger beschermden tegen de vijand. Het fort ligt 11 kilometer buiten Jaipur en is overweldigend. De diverse paleizen die u er aantreft waren ooit een schouwspel van koninklijke processies en overdadige weelde. Later op de ochtend bezoeken we het Observatorium dat in 1700 werd gebouwd door Maharadja Jai Singh, de oprichter van Jaipur en het Stadspaleis. Verder brengt u een bezoek aan Hawa Mahal, het Paleis der Winden met zijn roze zandsteen en honingraatstructuur. Een mooi voorbeeld van het kunstenaarstalent van Rajputs. Het werd gebouwd om de vrouwen van de Maharadja af te schermen en een blik te gunnen op het leven op straat en de processies die daar plaatsvonden. Overnachting in Jaipur.

DAG
06

Jaipur – Ranthambore Nationaal Park (195 km)

IN_AL_Ranthambore Nat. Park (Tijger)
Bezoek aan het Ranthambore Nationaal Park
Bijzondere safari door het park, op zoek naar tijgers!
Diner en overnachting in Ranthambore

Na het ontbijt rijdt u door naar het Ranthambore Nationaal Park, in het oosten van Rajasthan. De vroegere maharadja’s gebruikten dit natuurgebied als jachtterrein. Het park wordt gekenmerkt door de variatie van dichte rijke bossen, open vlaktes, afgewisseld met steile hellingen en indrukwekkende rotsformaties. Vanaf het uitzichtpunt bovenop de rots geniet u van een prachtig mooi vergezicht over het nationale park en heeft u veel kans om tijgers te zien. In de namiddag komt u aan in Ranthambore, waarna u uw eerste safari maakt. De bekende plekken om de tijgers te spotten zijn de drie meren Padam Talab, Malik Talab en Raj Bagh Talab. Er zijn echter niet alleen tijgers te spotten in het park. Bij de meren zijn ook vaak gazelles en krokodillen te vinden. Andere dieren zoals het sambahert, het axishert, de luipaard, de lippenbeer en de nijlgau komen ook veelvuldig voor in het Ranthambore Nationaal Park. Ook vogelaars kunnen hun hart ophalen in het park en met een beetje geluk spot u onder andere de pareldwergfazant of de Indische renvogels. De avond heeft u om te genieten van de bijzondere omgeving. Diner en overnachting in Ranthambore.

DAG
07

Ranthambhore Nationaal Park

in_al_ranthamnptijger.jpg
Ochtendsafari Ranthambore Nationaal Park
Avondsafari op zoek naar tijgers
Overnachting in Ranthambore

Maak u klaar voor een spannende safari-expeditie door de wildernis van het groene Ranthambore Nationaal Park. Vroeg in de ochtend wanneer de eerste zonnestralen langzaam de dichte bosbedekking van het park binnendringen gaat u op zoek naar ontwakende tijgers. Dit majestueuze roofdier kan hier beschermd rondlopen, zodat u hem soms van heel dichtbij kunt bewonderen. Langs de prachtige meren, de kronkelende riviertjes, de weelderige graslanden en de groene struiken ontdekt u de geheimen van het nationale park. Het getjilp van talloze vogelsoorten zal u zeker betoveren. U keert terug naar de lodge voor een heerlijk ontbijt na deze spannende safari. De rest van de ochtend heeft u ter vrije besteding.

Na de lunch gaat u terug naar het park voor een tweede safari in dit park. Een waar genot voor natuurfotografen en vogelaars. Het park is omgeven door de betoverende heuvelruggen van Vindhyas en Aravallis. Sta ’s middags op met uw verrekijker en begin aan een adrenaline-pompende safaritocht door de wildernis. Onderweg geniet van het prachtige weer en het landschap eromheen. Een natuuronderzoeker zal u vergezellen en u informeren over de rijke geschiedenis van dit tijgerreservaat. Een prachtige dag, te midden van de wilde natuur. Diner en overnachting in het Ranthambore.

Goed om te weten

De safari's in Ranthambore Nationaal Park worden gemaakt per (seat in coach) gedeelde open safaribus. Het is mogelijk om tegen een meerprijs optioneel te kiezen de safaris per 4x4 jeep te maken. Kijk bij extra's voor de mogelijkheden en prijzen.

DAG
08

Ranthambhore - Fatehpur Sikri - Agra (294 km)

Markt in Agra
Vertrek naar Agra
Bezoek Fatehpur Sikri (de ‘Verlaten Stad’)
Eerste overnachting Agra

Na het ontbijt verlaten we het park om naar Agra te rijden. Onderweg naar Agra bezoeken we het ‘Pompei’ van India: Fatehpur Sikri. Ooit een rijke en drukke stad, nu geheel verlaten, maar in uitstekende staat. De maharadja die de stad liet bouwen had geen rekening gehouden met de waterschaarste in dit gebied, waardoor de plek al snel veranderde in een spookstad. U bewondert de onbewoonde roze zandstenen gebouwen en de goede staat waarin ze verkeren. Hierna vervolgen we onze weg naar Agra, de stad van de Taj Mahal. U komt aan het einde van de middag aan in Agra. De rest van de dag is vrij. Overnachting in Agra.

DAG
09

Agra – Taj Mahal

IN_AL_Taj Mahal2
Bezoek Taj Mahal
Bezoek Agra Fort & Tombe van Itmad-ud-Daula
Jahangir Mahal
Middag ter vrije besteding
Tweede overnachting Agra

Heel vroeg in de ochtend of in de namiddag bezoekt u de Taj Mahal, één van de meest fascinerende meesterwerken in India en wellicht wel ter wereld. De Mughal-keizer Shah Jahan bouwde de Taj Mahal aan de oever van de Yamuna rivier ter nagedachtenis aan zijn favoriete vrouw, Mumtaz Mahal. Hij liet haar lichaam begraven in dit mausoleum en werd zelf na zijn dood naast zijn grote liefde te ruste gelegd.

Vandaag maakt u ook een korte stadstour met een bezoek aan het Agra Fort, dat is omgeven door een 21 meter hoge muur van rood zandsteen. Binnen de muren vindt u de prachtige Parel moskee en een verscheidenheid aan paleizen, waaronder Jahangir Mahal, dat u bereikt door middel van een indrukwekkend toegangshek. Bij binnenkomst wordt u verrast door binnentuinen, prachtige hallen en bewerkte pilaren. ’s Middags bent u vrij om bijvoorbeeld op eigen gelegenheid de lokale bazaars te ontdekken. Overnachting in Agra.

Goed om te weten

Op vrijdag is de Taj Mahal gesloten. Indien de bezichtiging aan de Taj Mahal in uw reis op een vrijdag valt, wordt dit bezoek een dag eerder uitgevoerd. En zult u de Taj Mahal kunnen aanschouwen tijdens zonsondergang. Een prachtig gezicht!

DAG
10

Agra – Delhi (203 km)

IN_AL_Delhi3
Vertrek Agra
Vrije middag in Delhi
Transfer naar de luchthaven

Vroeg in de ochtend vertrekt u richting Delhi. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht en heeft u vrije tijd. Ontdek de stad op uw eigen tempo nogmaals en vindt de laatste souvenirs voor het thuisfront. In het begin van de avond wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht. U kunt tot vertrek naar de luchthaven gebruik maken uw kamer.

Goed om te weten

Indien u vliegt met KLM of Emirates wordt u rond middernacht opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht. U kunt tot 22.30 uur gebruik maken van uw kamer. Indien u langer gebruik wilt maken van uw kamer, dan moet er een toeslag voldaan worden. In dit geval kunt u in het boekingsproces uw kamer verlengen tot een volledige nacht.

DAG
11

Delhi – Amsterdam/Brussel

Aankomst terugvlucht
Terugvlucht
Aankomst Amsterdam of Brussel

Einde van een vakantie vol onvergetelijke herinneringen.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
2 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Extra's
16 opties
Open+
11 dagen Gouden Driehoek & Tijgers: altijd de beste prijs

Vervoersopties ter plaatse

+Vervoersopties
Open+

Middenklasse

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij tijdens deze privéreis gebruiken. Bij de naam van het hotel wordt de categorie vermeld, zodat u inzicht krijgt in wat voor soort hotels u tijdens uw rondreis kunt verwachten. De hotels die wij publiceren zijn voorbeeldhotels. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat u in andere hotels verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieve hotels altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De hotels worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Middenklasse hotels
Delhi
Bloom Boutique
Driesterren
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
 • Bloom Boutique Hotel
Bloom Boutique is een modern en kleurrijk hotel in New Delhi. Het hotel is gevestigd in een opvallend kolossaal geel gebouw. De kleur geel vindt u ook terug in het vrolijke interieur binnen! Het hotel is gelegen in het centrum van New Delhi, in de wijk Greater Kailash. In de directe omgeving vindt u op loopafstand restaurants, bars en winkelcentra. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, roomservice en een wasservice. Tevens is er gratis WiFi beschikbaar. De kamers zijn modern ingericht en zijn voorzien van een airco, televisie, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche en gratis toiletartikelen.
Meer info >
Jaipur
Suryaa Villa Jaipur
Driesterren
 • Suryaa Villa Jaipur, zwembad
 • Suryaa Villa Jaipur, zwembad
 • Suryaa Villa Jaipur, terras
 • Suryaa Villa Jaipur, kamer
 • Suryaa Villa Jaipur, veranda
 • Suryaa Villa Jaipur, restaurant
 • Suryaa Villa Jaipur, terras
Gedecoreerd met prachtige Rajasthani architectuur en design, behoort dit hotel Suryaa Villa tot een van de mooiste erfgoed hotels in Jaipur, dat vroeger de verblijfplaats van de familie Peelwa was. Naast het feit dat Suryaa Villa dient als een rustgevende en comfortabele accommodatie, is dit hotel tevens toegewijd aan het behoud van de Rajasthani tradities. Welkom in Suryaa Villa!

Hotel Suryaa Villa heeft een zeer gunstige ligging in de roze stad Jaipur en wordt omringt door tal van historische bezienswaardigheden. Op bijvoorbeeld een kleine 3 kilometer van het hotel ligt het beroemde Hawa Mahal; het Windpaleis en het City Palace vindt u op 3,5 kilometer van het hotel. Het Central Park van Jaipur vindt u op slechts 2 kilometer van het hotel. Gedecoreerd met prachtige Rajasthani architectuur en design, behoort dit hotel tot de mooiste erfgoed hotels in Jaipur, dat vroeger de verblijfplaats van de familie Peelwa was. Naast het feit dat Suryaa Villa dient als een rustgevende en comfortabele accommodatie, is dit hotel tevens toegewijd aan het behoud van de Rajasthani tradities.

Onder het genot van buitengewone gastvrijheid, warme service en een intieme sfeer, geniet u van faciliteiten als een 24-uursreceptie, gratis WiFi en een klein zwembad in een mooie binnenplaats. In de ochtend wordt dikwijls een yoga-sessie gehouden waar gasten van het hotel aan mee mogen doen. Het restaurant, The House of Peelwa, serveert authentieke gerechten uit Jaipur, een waar genot voor uw smaakpapillen. Het is mogelijk om aan een tafeltje in de buurt van het zwembad uw maaltijd te nuttigen. Het ontbijt is in buffetvorm en bestaat uit een scala van continentale en Indiase gerechten.
Hotel Suryaa Villa biedt elegant ingericht deluxe kamers van 25 m2. De traditionele meubilering gaat uitstekend gepaard met moderne voorzieningen die aan de behoeften van de hedendaagse reiziger voldoen. De minibar, TV, airco en zithoek zijn fijne voorzieningen in uw kamer. Ook vindt u er koffie- en theefaciliteiten en een kluisje. In uw eigen badkamer met bad/douche en toilet zij ook een haardroger en gratis toiletartikelen.

De Junior Suites zijn ruim opgezet op een oppervlakte van 90 m² en beschikken over een aparte zithoek en een terras met uitzicht op het zwembad en de binnenplaats. Wanneer u op zoek bent naar een comfortabel verblijf in Jaipur, is Hotel Surya Villa de perfecte keuze.
Meer info >
Ranthambhore Nationaal Park
Ranthambore Heritage Haveli
Viersterren
 • in_ac_ranthamboreex.jpg
 • in_ac_ranthamboreex1.jpg
 • in_ac_ranthamborede.jpg
 • in_ac_ranthamborezw.jpg
 • in_ac_ranthamborere.jpg
 • in_ac_ranthamboreka.jpg
 • in_ac_ranthamboreka2.jpg
 • in_ac_ranthamboreka1.jpg
Hotel Ranthambore Heritage Haveli is gelegen in Khilchīpur en is een perfecte keuze voor als u het Nationaal Park van Ranthambore wilt bezoeken; de accommodatie ligt namelijk slechts 500 meter verwijderd van deze bezienswaardigheid. Het hotel is voorzien van een fijn zwembad en prachtige grote tuin. U kunt uitstekend dineren in het eigen restaurant en in de ochtend heeft u de keuze tussen een ontbijtbuffet of een continentaal ontbijt. U kijkt uit op een schitterende groene omgeving, die u volledig tot rust laat komen. De receptie is 24 uur per dag voor u geopend en u maakt gratis gebruik van WiFi.

Alle kamers van het Ranthambore Heritage Haveli zijn voorzien van airco, TV en een badkamer met douche. Uw kamer is sfeervol ingericht en heeft tevens een zithoekje. De fijne faciliteiten, het vriendelijke personeel en het prachtige uitzicht van dit hotel dragen bij aan een comfortabel verblijf.
Meer info >
Agra
Hotel Royale Regent
Drieenhalve ster
 • Royale Regent,, zwembad
 • Royale Regent, kamer
 • Royale Regent,, zwembad
 • Royale Regent,, lobby
 • Royale Regent, gebouw
Het heerlijke Royale Regent is een prima keuze voor uw verblijf in Agra. Het hotel ligt op 3,5 kilometer van de Taj Mahal en het Agra Fort en de Jama Masjid liggen op 6 km van het hotel. Deze prachtige 4-sterren accommodatie is een plezier om in te verblijven. Gedurende uw tijd in het Royale Regent Hotel zal het u aan niets ontbreken. U wordt omgeven door luxe, comfort en ontspanning. In de sfeervolle lobby wordt u hartelijk ontvangen, hier is tevens de 24-uurs receptie. Het restaurant voorziet u niet alleen van heerlijke gerechten, maar ook de beste service zal niet ontbreken. 's Ochtend wordt hier het ontbijtbuffet geserveerd. Bij lekker weer geniet u in het Garden Restaurant van uw diner en op het dak ligt een geweldig zwembad voor u klaar dat u de nodige verkoeling zal bieden. Toe aan ultieme ontspanning na een lange dag? Boek een behandeling in de heerlijke spa. Dit is pas echt vakantie! Uw comfortabele kamer is gezellig ingericht en u zult zich thuis voelen. Er is een minibar, waterkoker, TV, bureau en ook op de kamer maakt u gebruik van de gratis WiFi.
Meer info >

Verlengen

Het is mogelijk om uw rondreis nog meer op maat te maken, door de rondreis vooraf te verlengen. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden die wij bij deze reis bieden.
Meer zien? Ga eerder op reis! ( 1 t/m 2 van 2 opties )
Wanneer u met Emirates via Dubai vliegt, bieden wij u de mogelijkheid om een 3-daags of 4-daags verblijf bij te boeken in de wereldstad Dubai. Dubai is een intrigerende stad vol contrasten. Oude culturen gaan hand in hand met modern comfort. Ontdek het hoogste gebouw ter wereld en ‘shop till you drop’ in de grootste en meest luxe winkelcentra. Of ga op zoek naar de authentieke Arabische wereld met haar goud- en specerijenmarkten en traditionele dhow schepen. Een paar dagen verlengen in Dubai is een mooie aanvulling op uw rondreis.

Klik op ‘boek nu’ onder ‘data & prijzen’ en u kunt zien wat de meerprijs is op de vertrekdatum van uw keuze.
Dubai
Dubai - 3 dagen stopover Dubai
Driesterren
Vanuit Hampton by Hilton Al Barsha brengt u binnen een half uur een bezoek aan Downtown Dubai, Dubai Mall en Burj Khalifa. Mall of the Emirates bereik u binnen vijf minuten per tax...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.294
Dubai - 4 dagen stopover Dubai
Driesterren
Vanuit Hampton by Hilton Al Barsha brengt u binnen een half uur een bezoek aan Downtown Dubai, Dubai Mall en Burj Khalifa. Mall of the Emirates bereik u binnen vijf minuten per tax...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.318
11 dagen Gouden Driehoek & Tijgers: altijd de beste prijs

Extra's

Haal nog meer uit uw reis door het bijboeken van optionele vervoer- en verblijfsopties. Klik op boeken bij ‘data & prijzen’ en u ziet precies wat de kosten zijn. Ook kunt u alle optionele excursiemogelijkheden bekijken, die ter plaatse worden aangeboden (en betaald).
Verblijfsopties ( 1 t/m 1 van 16 opties )
kamer The Residence
Delhi - Verlenging dagkamer Delhi
Driesterren
Om uw laatste dag nog comfortabeler te maken, kunt u er voor kiezen om uw kamer in Delhi te verlengen tegen een toeslag. U kunt dan tot aan uw vertrek gebruik maken van de kamer. ...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.35
Tijger
Upgrade 4x4 jeep i.p.v. open safari bus in Ranthambore N.P.
In plaats van een SIC (gedeelde max. 20 personen) open safaribus kunt u er optioneel ook voor kiezen om de safari's in Ranthambore Nationaal Park per 4x4 jeep (gedeelde max. 6 pers...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.48
Excursies (ter plaatse boeken en betalen) ( 3 t/m 16 van 16 opties )
Delhi - Culinaire tour door Old Delhi
De steegjes van Old Delhi staan ​​bekend om de diversiteit aan etenswaren. Snacks, koekjes, zoetigheden, specerijen, groenten en fruit: alles is verkrijgbaar in Old Delhi. Veel leveranciers zijn al meerdere generaties in dezelfde branche en hebben een reputatie opgebouwd op basis van speciale gerechten. Het eten weerspiegelt ook de religieuze en sociale keukengewoonten van verschillende gemeenschappen die deel uitmaken van het oude Delhi. De wandeling begint bij het Chawri Bazaar Metro Station. We beginnen met een wandeling door het Sitaram Bazaar-gebied, dat wordt gedomineerd door hindoe kooplieden. Het kleurrijke en interessante straatvoedsel op deze markt is geschikt voor allerlei vegetarische gerechten. Vanaf hier rijden we door met riksja's en bezoeken we de beroemde Khari Baoli-specerijenmarkt. Dit is de grootste groothandelsmarkt van Azië die allerlei soorten specerijen en noten verkoopt. Ook is dit een groothandelsmarkt voor voedingsproducten zoals rijst en thee. We lopen door de wijk Chandni Chowk, Paranthe Wali Galli (rijstrook van Parathas) en bezoeken een jalebi-kraam . Tevens zullen we beroemde winkels voor niet-vegetarisch eten verkennen. Proef malse en smaakvolle kebabs, gebakken kip en boterkip. De tour eindigt Chandni Chowk.

Deze tour is inclusief transfers, frisdrank en snack, mineraal water en riksja.

*Houdt er rekening mee dat het eten op straat heerlijk is, maar niet voldoet aan nationale of internationale hygiënenormen. Hoewel we alleen naar zeer populaire plaatsen gaan met goede lokale reputaties, wordt er niet met flessenwater gekookt en keukengerei etc. wordt daar ook niet meer gewassen.

Minimaal 2 personen: ca. € 50 per persoon
Minimaal 2 personen: ca. € 40 per persoon
...
Delhi - Fietstocht door Delhi
Ontdek deze indrukwekkende stad per fiets! Kom op plekken waar u met de auto of misschien wel lopend niet zou komen. De puurheid van de stad, de leefwijze en gewoontes van de lokale bevolking; u kijkt uw ogen uit. Delhi per fiets is een boeiende manier om het leven in de hoofdstad met eigen ogen te ervaren. Al fietsend rijdt u door de kleine en grote straatjes waar al uw zintuigen geprikkeld worden. Invloeden van zowel het verleden als het heden zijn zichtbaar; beide met hun eigen unieke schoonheden. Onder andere het Rode Fort, de Jama Masjid en de specerijenmarkt zullen niet ontbreken tijdens deze tour.

Transfers inbegrepen
Minimaal 2 personen: ca. € 25 per persoon
...
Delhi - Segway tour door Raisina Hills, Dehli
De segway, waarschijnlijk kent u het wel, zo’n elektrische tweewieler waarmee u moeiteloos uzelf kunt vervoeren met de snelheid van een fiets. Wat is er nou leuker om met behulp van dit populaire apparaat de hoofdstad van india te verkennen?

Tijdens deze tour stapt u de segway op en stuurt u uzelf door de Raisina Hills. Dit deel van India staat bekend als de “regeringszetel van India”. Comfortabel en met een verfrissend briesje op uw gezicht komt u langs bekende locaties zoals het regeringsgebouw, de groende lanen van Rajpath en het Indian gate oorlogsmonument.

Dankzij de segway beleeft u op een ontspannende wijze het Dehli uit de oude Britse tijd en dat maakt deze excursie een ideale optie voor families, stellen, individuen, jong en oud. Uiteraard ontvangt u bij aanvang een uitgebreide uitleg over het apparaat en omdat de groepen uit maximaal 8 personen bestaan, is elke tour een gezellige en ongedwongen kennismaking met deze bijzondere stad.

Duur: ca. 1,45 uur
Pick up bij hotel
Minimaal 2 personen: ca. € 40 per persoon
...
Delhi - Bezoek aan het museum van ambachten
Een bezoek aan het museum van ambachten geeft een bijzonder kijkje in de grote verscheidenheid van handwerken die in India te vinden zijn. Het museum schetst hierbij een interessant beeld van de charme van Indiase dorpen en biedt een platform aan ambachtslieden en kunstenaars om hun arbeidsintensieve werken te tonen.
Het in 1956 opgerichte museum huisvest inmiddels een enorm assortiment aan voorwerpen met elk een eigen en bijzondere stijl. Houtsnijwerken, juwelen, keramiek, schilderingen, speelgoed en textiel vormen een aantal categorieën waarin u zich verdiepen. De authentieke lemen hutjes met rieten daken waaruit een gedeelte van het museum is opgebouwd maken de beleving compleet.

Duur: ca. 1,5 uur
Inclusief vervoer, entreegelden en gids
Minimaal 2 personen: ca. € 20 per persoon
...
Delhi - Lach yoga
Lach yoga is een steeds populairder wordende vorm van yoga waarbij de nadruk wordt gelegd op lachen. Deze vorm van yoga is gebaseerd op het feit dat de hersenen geen onderscheid kunnen maken tussen een echte en een neppe lach. Ook een neppe lach zorgt namelijk voor grote psychische en fysieke voordelen door een verlaging van verschillende stresshormonen.

Al na een aantal minuten merkt u dat uw stemming steeds vrolijker en opgewekter wordt en u blijft dit heerlijke gevoel de rest van de dag met u meedragen. Deze sessie is echter niet alleen goed voor de geest, ook uw lichaam krijgt door het vele lachen gecombineerd met de yoga meteen een goede cardio workout. De toevoer van zuurstof door het lichaam en naar de hersenen wordt verhoogt en daarom voelt u zich niet alleen gelukkig maar ook fit en energiek. U merkt dat u tegenslagen beter de baas kunt en dat uw positieve houding een bijdrage levert aan de algehele kwaliteit van het leven.

Deze leuke en gezonde activiteit vindt plaats in de Lodhi Gardens van Delhi. Een groene en rustgevende locatie wat zorgt voor een optimaal resultaat van de lach yoga.

Duur: ca. 1,5 uur
Transfers inbegrepen

ca. € 20 per persoon
...
Agra - Bezoek de moeder Teresa stichting
In Agra kunt u de zusters van Moeder Teresa stichting bezoeken. Deze stichting is opgericht met de achterliggende gedachte om kansarme kinderen hoop te geven op een betere toekomst. Dit is een speciale en inspirerende plek waar liefde centraal staat. Kinderen die zijn verlaten, verstoten, mishandeld of ongeliefd zijn krijgen hier onderdak en ontvangen de zorg en warmte die elk kind nodig heeft.

Duur: ca. 30-40 min
Transfers inbegrepen

Prijs: ca, € 5 per persoon
...
Agra - Wandeling door Kachhpura
Kachhpura is een onaangetast typisch stukje India op steenworp van de Taj Mahal. Deze wijk laat leven zien zoals het zich letterlijk achter dit beroemde bouwwerk afspeelt. Lopend krijgt u een indrukwekkendbeeld van Agra, een bijzondere stad waar nog veel meer te ontdekken is dan alleen de Taj Mahal. U wordt rondgeleid door de lokale mensen en het mooie is dat een gedeelte van de prijs wordt gedoneerd aan de gemeenschap.

Duur: ca. 2 uur
Transfers inbegrepen
Keuze tussen ochtend- of middagwandelingPrijs: ca. € 20 per persoon
...
Agra - Zonsondergang uitzicht Taj vanaf Mehtab Bagh
De Taj Mahal heeft uiteraard geen introductie nodig. Wat u misschien niet weet, is dat dit wereldwonder aan de oever van de Yamuna rivier aan de overkant in de de tuinen van Mehtab Bagh te bewonderen is. Dit is een uitgestrekt complex wat rond 1530 is aangelegd in opdracht van de toenmalige keizer. Deze excursie biedt de unieke mogelijkheid om vanaf deze plek te genieten van een betoverend uitzicht op de Taj Mahal tijdens een zonsondergang.

Duur: ca. 1 uur
Transfers inbegrepen

Prijs: ca. € 15 per persoon
...
Agra - Mohabbat the Taj theatershow
Wanneer u in Agra bent heeft u de keuze om deze spectaculaire theatershow te bezoeken. Een zeer vermakelijke en leerzame voorstelling over de Indiase gouden eeuw en de lokale middeleeuwse historie. De 80 minuten durende show is gevuld met lichteffecten en fascinerende dialogen en presenteert zich met sterke audiovisuele technieken.

Start om 18:30 uur
Transfers inbegrepen

Prijs: ca. € 20 per persoon
...
Agra - Taj Mahal bij maanlicht
Romantiek, een uniek zicht op de Taj Mahal en een ervaring die niet is na te bootsen; deze excursie bevat ze alle drie. Door de jaren heen hebben miljoenen mensen de Taj Mahal bezocht maar slechts een beperkt aantal heeft deze wereldberoemde locatie aanschouwd in het licht van een volle maan (het is aan te raden om op voorhand na te gaan of er een volle maan is tijdens uw vrijblijf in Agra). Op de dagen van volle maan en de twee dagen ervoor en erna worden er elke avond tussen 20:30 en 00:30 slechts 400 mensen toegelaten op het complex, verdeeld over 8 groepen van 50 personen. Door de verschillende lichtvallen gedurende het jaar lijkt de Taj Mahal verschillende kleuren aan te nemen, echter wordt het licht van de volle maan beschouwd als de beste variant. Dit is niet zomaar een excursie, maar een magische avond die u nooit zult vergeten.

Duur: ca. 1,5 uur
Transfers inbegrepen
Prijs: ca. € 15 per persoon
...
Agra - Wandeling door Agra
U leert Agra pas echt goed kennen als u te voet de stad in gaat. Tijdens deze wandeltour lopen we langs en door levendige markten, 200 honderd jaar oude winkeltjes, moskeeën, tempels en verborgen paden die anders onopgemerkt zouden blijven. De gids neemt u mee naar plekken waar u het echte India beleeft en zorgt ervoor dat u niet verdwaalt. Daarnaast geeft hij interessante informatie over het leven in India en is hij bereid al uw vragen te beantwoorden.

Duur: ca. 1,5 uur
Transfers inbegrepen
Prijs: ca. € 20 per persoon
...
Jaipur - Privé diner bij Indiase familie
Als u de echte Indiase keuken wilt ervaren dan is dit de perfecte mogelijkheid. U schuift aan bij een lokale familie om de geuren, kleuren en smaken te beleven van een traditioneel diner. U bent werkelijk onderdeel geworden van een Indiaas huishouden. Naast het bijzondere gezelschap en het smaakvolle eten leert u van alles over de verschillende kooktechnieken, recepten en de cultuur van de gastfamilie. Omdat dit een privé tour betreft is de gehele ervaring nog intiemer en kunt u de avond inrichten zoals u dat prettig vindt.

Duur: ca. 2,5 uur

Prijs: ca. € 30 per persoon
...
Jaipur - Bollywood film kijken in RM Cinema
Bollywood, u kent het wel, het kleurrijke Indiase filmgenre waarin dans en zang centraal staan. Een genre dat inmiddels wereldberoemd is geworden en gekenmerkt wordt door de theatrale en vaak romantische verhaallijnen. Elke film is een spektakel en hoe leuk is het om een echte Bollywood film te bezoeken tijdens uw verblijf in India. En dat ook nog eens in een van de grootste en meest weelderige filmtheaters van Rajasthan: het Rai Mandir Filmtheater. U herkent het gebouw direct aan de asymmetrische bogen, de lichten en sterren. De binnenkant is gedoceerd met kroonluchters en roze muren en probeert u mee te nemen naar de wereld van fantasie. Dit is Bollywood op zijn best.

Duur: ca. 2 uur
Transfers inbegrepen
Prijs: ca. € 5 per persoon
...
Jaipur - Jaipur erfgoed wandeling
Jaipur is een enorm aantrekkelijke stad die veel te bieden heeft. Kleurrijke tempels, bijzondere mensen, indrukwekkende architectuur en religieuze geheimen maken van deze stad een grote bezienswaardigheid. De route van de wandeltocht die u tijdens deze excursie gaat maken is dusdanig uitgestippeld dat u een onvergetelijke en allesomvattende ervaring opdoet. Omdat u te voet op avontuur gaat, ziet u van dichtbij de lokale tradities en de fascinerende cultuur. Omdat er volop de mogelijkheid is om de mensen te leren kennen en de interactie aan te gaan, krijgt u een realistisch en inspirerend beeld van het dagelijks leven van Jaipur en hoort u persoonlijke verhalen die uw reis door India zo uniek maken.

Duur: ca. 3uur
Inclusief: transfers, thee en snacks


Prijs: ca. € 30 per persoon
...
11 dagen Gouden Driehoek & Tijgers: altijd de beste prijs

Praktische info

-Specifiek voor deze reis
Sluiten-

Geen vertrek tussen half juni en eind september

In de periode half juni t/m eind september bieden wij in verband met de ontoegankelijkheid van het Ranthambore Nationaal Park geen vertrekken aan voor deze reis.

Geen vertrekken op donderdag & vrijdag

In verband met de openingsdagen van Ranthambore Nationaal Park is het niet mogelijk om op donderdag & vrijdag te vertrekken. Dit park is op woensdag namelijk gesloten, en indien u op één van deze dagen zou vertrekken, zou u op woensdag in het Nationaal Park zijn.

Bijkomende kosten ter plaatse

Als u een rondreis naar India boekt, geeft u ter plaatse ook nog geld uit aan maaltijden, excursies, fooien etc. Om het voor u gemakkelijker te maken om de totale kosten in te schatten, geven wij hieronder een indicatie voor de bijkomende kosten van deze reis. Deze indicatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen en koersverschillen.

Eten en drinken
Lunch (in een restaurant) : tussen de € 5 en € 10
Lunch (streetfood) : tussen de € 1 en € 5
Diner (in een restaurant) : tussen de €10 en € 15
Flesje water : in de winkel/hotel €0,30 - €1
Flesje fris : tussen de € 0,50 en € 1,50
Glas wijn : tussen de € 5 en € 10
Glas bier(lokaal) : tussen de € 5 en € 10
Over het algemeen geldt: Hoe populairder een plek/plaats is, hoe hoger de prijzen zijn.
In een supermarkt zijn de prijzen meestal lager.

Entreegelden: ca. € 62 per persoon (omgerekend ca. INR 4.580 per persoon, afhankelijk van de wisselkoers)

Optionele excursies
Zie voor richtbedragen onder het tabblad verlengen/upgraden/extra's.

Fooien
Zie voor richtbedragen onder Fooien.

Taj Mahal

Vanwege de enorme populariteit van de Taj Mahal heeft de Indiase overheid bepaald dat een ticket voor de Taj Mahal maximaal 3 uur geldig is. Het doel hiervan is dat er minder bezoekers tegelijkertijd aanwezig zijn en iedereen meer in relatieve rust van de Taj Mahal kan genieten. De Taj Mahal is op vrijdag gesloten. Plan uw vakantie dus goed en zorg dat u niet precies op deze dag in Agra bent.

Holi Festival

Ieder jaar begroeten de mensen in India de lente op een wel bijzondere en kleurrijke manier. Dan vindt namelijk één van de belangrijkste feestelijkheden van het land plaats, het Holi Festival. Hierbij viert men niet alleen de overgang van de winter naar de lente, maar volgens het hindoeïstische geloof ook de overwinning van het goede van het kwade. Tijdens Holi gooien alle inwoners van India felgekleurde poeder naar elkaar toe en op deze ene dag zijn de verschillen tussen kasten, religie en/of afkomst niet meer zichtbaar. Iedereen is gelijk! Alhoewel Holi in heel India wordt gevierd is het voor toeristen het leukste om tijdens Holi in de Gouden Driehoek (Delhi, Jaipur of Agra) te zijn. Hier is het namelijk mogelijk om als toerist deel te nemen aan het kleurrijke spektakel.

Onder voorbehoud van wijzigingen:
Holi Festival 2025: vrijdag 14 maart

Wijzigingen vluchtprijzen

De prijs van de reis is inclusief intercontinentale vluchten. De prijzen van vluchten wijzigen voortdurend. Het is daarom mogelijk dat de vlucht niet meer beschikbaar is voor de aangeboden prijs. Uiteraard nemen wij in dat geval contact met u op.

Kinderkorting

De kinderkorting is, indien van toepassing, reeds in de prijs verwerkt.

Zwaarte en Mobiliteit

Tijdens deze rondreis laten wij u in een relatief korte periode kennis maken met de vele facetten van het prachtige India. Voor deze reis is een normale basisconditie en een goede mobiliteit noodzakelijk. Een rondreis kan door mensen die minder mobiel zijn, als zwaar worden ervaren en soms is deelname aan bepaalde programmaonderdelen niet haalbaar. Aangezien deze reis op individueel niveau wordt uitgevoerd bestaat er flexibiliteit in het programma. U kunt ter plaatse zelf aangeven of u al dan niet wilt deelnemen aan bepaalde programmaonderdelen. Omdat u de reis boekt als totaalpakket kunnen we u geen restitutie geven voor niet bijgewoonde reisonderdelen die in de prijs opgenomen zijn.

Deze rondreis is niet geschikt voor rolstoel- of rollatorgebruikers. Als u of één van uw reisgenoten een minder goede basisconditie heeft of beperkt mobiel is, neemt u dan alstublieft telefonisch contact met ons op. In overleg met u kunnen wij u adviseren welke reismogelijkheid het beste op uw wensen en conditie aansluit.

Galadiners

Diverse hotels organiseren galadiners in de kerst- en nieuwjaar periode. Wij informeren u over een eventuele verplichte toeslag bij bevestiging van uw reservering.

Communicatie

Vanuit India kunt u eenvoudig contact houden met het thuisfront, echter informeren wij u wel dat niet alle hotels (gratis) wifi hebben. Het kan dus best zijn dat u enkele dagen geen toegang heeft tot (gratis) internet.

Mobiel bellen is altijd mogelijk, maar is kostbaar. Wij raden u aan om contact op te nemen met uw provider over de mogelijkheden van uw mobiele abonnement.

Treinen in India

Zowel met de groepsreizen als met enkele privérondreizen maken wij gebruik van treinen in India. De trein in India is in verschillende klasses ingedeeld en wij maken altijd gebruik van de compartementen met airco.

India
+Vluchtinfo
Open+