neemt je mee
Dé Taj Mahal
Dé Taj Mahal
Pushkar
Pushkar
Jaipur
Jaipur
De Heilige Ganges in Varanasi
De Heilige Ganges in Varanasi
Zonsondergang Varanasi
Zonsondergang Varanasi

Beste van Noord-India

Privéreis | 17 dagen v.a. 1790
1640i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
01-04-2018
Reisduur
17 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Kassakorting tot 175 ppi

Voorwaarden

- Geldig tot en met dinsdag 23 januari 2018
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groeps- en privéreizen met vertrek t/m december 2018
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte

Voorwaarden

- Geldig tot en met dinsdag 23 januari 2018
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groeps- en privéreizen met vertrek t/m december 2018
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
Kassakorting tot 175 ppi
Bewonder de Taj Mahal, vaar over de ganges en ga per riksja door Delhi
Reis een stukje per trein, dwars door het prachtige Indiase landschap
Goed verzorgd, individueel op reis
Bezoek aan rode stad Bikaner, roze stad Jaipur én blauwe stad Jodhpur

Rajasthan, Taj Mahal & Varanasi!

Tijdens deze rondreis wordt u meegenomen naar de belangrijkste highlights van noordelijk India. Met een riksja door Oud-Delhi, de Taj Mahal aanschouwen in het mooiste licht en varen bij zonsopkomst over de Ganges zijn een paar voorbeelden die u tijdens deze rondreis kunt verwachten. Plan uw reis zo dat u ook een van de vele festivals in Rajasthan kunt meemaken. Kleurrijk India, laat u verrassen!

"Alles was goed geregeld en dan bedoel ik ook écht GOED geregeld. Logistiek gezien vlekkeloos. Alle lokale contactpersonen, gidsen en chauffeurs doen hun uiterste best om goed voor je te zorgen, veilig te eten, en het je naar de zin te maken. Geweldige tijd gehad! "

Anoniem

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam – Delhi

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht Amsterdam - Delhi

U vliegt vanaf Amsterdam naar de hoofdstad van India, Delhi. Hier komt u de volgende dag aan.

Wanneer u met KLM vliegt, zult u dezelfde dag in Delhi aankomen, waardoor de reis één dag korter is. Uiteraard houden we hier met uw programma rekening mee. Tevens bieden wij vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.

DAG
02

Aankomst Delhi

IN_AL_Delhi3
Aankomst Delhi, inclusief transfer
Eerste kennismaking met onze lokale vertegenwoordiger
Eerste overnachting Delhi

Op de luchthaven wordt u verwelkomd door onze vertegenwoordiger, die u naar uw hotel brengt. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding. U kunt rustig bijkomen van de lange vlucht en acclimatiseren.

DAG
03

Delhi

IN_AL_Delhi2
Uitgebreide stadstour Delhi
Bezoek de India Poort en het Rode Fort
Rajghat, de crematie plaats van Mahatma Ghandi
Markt Chandni Chowk verkennen
Tweede overnachting Delhi

Vandaag wordt u opgehaald door uw chauffeur voor een stadstour door Delhi. Alle hoogtepunten van deze indrukwekkende stad komen aan bod. Zo bezoekt u onder andere de India Poort, het Rode Fort en Rajghat (de oever waar Mahatma Ghandi is gecremeerd). Vervolgens bezoekt u het parlementsgebouw en de 72,5 meter hoge Qutab Minar met de moskee. Hierna brengen we nog een bezoek aan Chandni Chowk, de bruisende markt met vele kleuren, geuren en geluiden, waar u alle tijd heeft om de te winkelen.

DAG
04

Delhi – Mandawa (278 km)

IN_AL_Mandawa
Eerste indrukken van Rajasthan
Bezoek aan de beschilderde haveli’s
Heerlijk ontspannen in het zwembad
Overnachting in Mandawa

Na het ontbijt verlaten we de drukke stad Delhi achter ons om Rajasthan in te rijden. We rijden richting Mandawa, bekend om zijn haveli’s met prachtige muurschilderingen. In de middag komen we aan in ons vriendelijke resort aan de rand van het dorp en met een lekker zwembad. In de vooravond bezoeken we, te voet, de beschilderde haveli’s van enkele belangrijke handelsfamilies in India. Tegenwoordig worden ze bewoond door huismeesters en die laten bezoekers graag een kijkje nemen in deze oude woningen. Overnachting in Mandawa.

DAG
05

Mandawa – Bikaner (165 km)

Bikaner
Prachtige route naar Bikaner, de Rode Stad
Bezoek Junagarh Fort
Stop bij een echte kamelenfokkerij
Overnachting in Bikaner

We rijden dieper Rajasthan in richting Bikaner, ook wel de Rode Stad genoemd. Na de lunch in uw hotel bezoeken we het Junagarh Fort met zijn indrukwekkende paleis. Het fort is niet groot, maar is één van de beter onderhouden paleizen in Rajasthan. U ziet hier prachtige schilderingen en veel details. Vervolgens kunt u nog een bezoekje brengen aan de kamelenfokkerij. 70% van alle kamelen in Rajasthan komt uit Bikaner. In januari is hier een goot kamelenfestival, een ware belevenis! Overnachting in Bikaner.

DAG
06

Bikaner – Jodhpur (243 km)

IN_AL_Jodhpur2
Vertrek naar Jodhpur
Fascinerend bezoek aan het Mehrangarh Fort
Overnachting in Jodhpur, de blauwe stad

Na het ontbijt rijden we richting Jodhpur, waar u rond lunchtijd aankomt. Na de lunch bezoekt u het Mehrangarh Fort. Dit is één van de grootste, machtigste en meest indrukwekkende forten van India. Binnen in het fort (u gaat met een lift omhoog) vindt u verschillende paleizen, omringd door uitgestrekte tuinen en de ingewikkelde versierde Jaswanthada. Vanaf het hooggelegen fort heeft u een prachtig uitzicht op Jodhpur, de blauwe stad, waar u overnacht.

DAG
07

Jodhpur – Pushkar – Jaipur (324 km)

IN_AL_Pushkar3
Prachtige route naar Pushkar, de stad van Brahma
Wandeling langs het magische meer
Eerste overnachting Jaipur

We vervolgen onze weg richting Pushkar, de stad van Brahma. Dit slaperige stadje ligt aan de rand van een meer en is voor hindoes een heilige plaats. We lunchen hier en maken een wandeling langs het meer. Vervolgens rijden we door naar Jaipur, waar u in de vooravond aankomt en waar u overnacht.

DAG
08

Jaipur

IN_AL_Bikaner
Bezoek Amber Fort per jeep
Stadstour Jaipur
Tweede overnachting Jaipur

Vandaag vroeg uit de veren om voor de drukte het Amber Fort te bezoeken. Per jeep klimt u de steile rotsen op, die het kasteel vroeger beschermden tegen de vijand. Het fort ligt 11 kilometer buiten Jaipur en is overweldigend. De diverse paleizen die u er aantreft waren ooit een schouwspel van koninklijke processies en overdadige weelde.

’s Middags maakt u een korte stadstour door Jaipur. U bezoekt onder andere Hawa Mahal, het Paleis van de Winden, met zijn roze zandsteen en honingraatstructuur. Een mooi voorbeeld van het kunstenaarstalent van Rajputs. Het werd gebouwd om de vrouwen van de Maharadja af te schermen en een blik te gunnen op het leven op straat en de processies die daar plaatsvonden. Verder brengt u een bezoek aan het Stadspaleis en het Observatorium dat in 1700 werd gebouwd door Maharadja Jai Singh, de oprichter van Jaipur. Overnachting in Jaipur.

DAG
09

Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra (236 km)

in_al_jaipur.jpg
Vertrek Jaipur
Bezoek Fatehpur Sikri (de ‘Verlaten Stad’)
Heerlijke middag vrij
Eerste overnachting Agra

Onderweg naar Agra bezoeken we het ‘Pompei’ van India, Fatehpur Sikri. Ooit een rijke en drukke stad, nu geheel verlaten, maar in uitstekende staat. Nadat de Maharadja deze stad liet bouwen, omdat hij dacht dat het geluk zou brengen, bleek in dit gebied het water zeer schaars te zijn. Hierna vervolgen we onze weg naar Agra, de stad van de Taj Mahal. ’s Middags vrij en overnachting in Agra.

DAG
10

Agra – Taj Mahal

IN_AL_Taj Mahal
Bezoek Taj Mahal
Bezoek Agra Fort & Tombe van Itmad-ud-Daula
Jahangir Mahal
Middag ter vrije besteding
Tweede overnachting Agra

Heel vroeg in de ochtend of in de namiddag bezoekt u de Taj Mahal, één van de meest fascinerende meesterwerken in India en wellicht wel ter wereld. De Mughal-keizer Shah Jahan bouwde de Taj Mahal aan de oever van de Yamuna rivier ter nagedachtenis aan zijn favoriete vrouw, Mumtaz Mahal. Hij liet haar lichaam begraven in dit mausoleum en werd zelf na zijn dood naast zijn grote liefde te ruste gelegd.

Vandaag maakt u ook een korte stadstour met een bezoek aan het Agra Fort, dat is omgeven door een 21 meter hoge muur van rood zandsteen. Binnen de muren vindt u de prachtige Parel moskee en een verscheidenheid aan paleizen, waaronder Jahangir Mahal, dat u bereikt door middel van een indrukwekkend toegangshek. Bij binnenkomst wordt u verrast door binnentuinen, prachtige hallen en bewerkte pilaren. ’s Middags vrij om te genieten van het zwembad in uw hotel.

DAG
11

Agra – Orchha - Khajuraho (435 km)

in_al_orchha.jpg
Vertrek uit Agra
Prachtige treinreis van Agra naar Jhansi
Transfer naar Orchha met prachtige tempels
Eerste overnachting in Khajuraho

Vandaag reist u gedeeltelijk per trein door India. We brengen u naar het station, waarna u in ongeveer drie uur dwars door het prachtige landschap van India naar Jhansi rijdt. Hier staat de chauffeur u op te wachten om u vervolgens naar Orchha te brengen. Orchha is een klein stadje, dat vooral bekend is om enkele prachtige tempels, zoals Ram Raja en de Chaturbhuj tempel. Na de lunch rijden we door naar Khajuraho, waar u zult overnachten.

DAG
12

Khajuraho

IN_AL_Khajuraho
Bezoek aan de bijzondere tempels van Khajuraho
Bezoek aan Panna Nationaal park (optioneel)
Tweede overnachting Khajuraho

Na het ontbijt bezoekt u Khajuraho. Deze kleine plaats is beroemd vanwege zijn overweldigende tempelcomplexen, gebouwd in een uitbarsting van creativiteit door de Chandela-koningen tussen 950 en 1050 na Christus. Van de originele 85 tempels staan nu nog 25 meesterwerken overeind. Eeuwenlang waren deze tempels onvindbaar in de bossen, maar een Britse leger ingenieur ontdekte de tempels toevalligerwijs. Er bestaan vele theorieën die het grote aantal erotische sculpturen in de tempels verklaren De meest populaire verklaring is dat de Chandela’s volgelingen waren van het tantrisme en geloofden in het feit, dat bevredigen van aardse behoeften een stap in de richting van de bevrijding uit de cirkel van geboorte en wedergeboorte was. Vanmiddag heeft u de gelegenheid om een leuke optionele excursie naar het Panna nationaal park te maken. Overnachting in Khajuraho.

DAG
13

Khajuraho – Allahabad (285 km)

IN_AL_Allahabad-Ganges2
Route Khajuraho - Allahabad
Vlucht Khajuraho - Varanasi (optioneel)
Bezoek tempels en kastelen Allahabad
Overnachting Allahabad

Vandaag een lange dag richting Allahabad. In deze grote, 3000 jaar oude stad vloeien de drie rivieren de Ganges, de Yamuna en de mythische Saraswati samen, waardoor het een belangrijk cultureel, politiek en religieus centrum is. In de 16de eeuw werd de stad overgenomen door de Mugals en omgedoopt tot Allahabad. Overnachting in Allahabad.
U kunt ook vandaag direct doorvliegen naar Varanasi. Uw overnachting in Allahabad vervalt dan en u verblijft één extra nacht in Varanasi (optioneel).

DAG
14

Allahabad – Varanasi (125 km)

IN_AL_Varanasi3
Vertrek Allahabad
Stadstour Varanasi (optioneel)
Eerste overnachting Varanasi

In nog geen drie uur rijden we naar Varanasi, één van de heiligste steden van India, waar we een stadstour door het centrum maken. Deze religieuze stad staat vol tempels en is een labyrint van overvolle straatjes. Varanasi valt eigenlijk niet te beschrijven, u moet het zelf ervaren! ’s Middags kunt u een excursie maken naar het pelgrimsoord Sarnath, waar Boeddha zijn boodschap over de ‘verlichting’ predikte. De religieuze keizer Ashoka heeft daarop een enorme Stupa en enkele boeddhistische tempels laten bouwen. Hierna besloten ze dat elk boeddhistisch land ter wereld hier zijn eigen tempel zou krijgen. Het dorp lijkt dan ook op een wereldtentoonstelling, waar een enorme rust heerst (optioneel). Een bijzondere ervaring! Overnachting in Varanasi.

DAG
15

Varanasi

Heilige man Varanasi
Boottocht heilige Ganges-rivier
Tweede overnachting Varanasi

Vroeg in de ochtend bij zonsopgang maakt u een boottocht op de heilige Ganges. Het observeren van de menigte hindoes, die aan de oever hun eer betonen aan de Zonnegod, is een overweldigende spirituele ervaring. Het mythische hindoeïsme manifesteert zich vooral in gedecoreerde deuren, een blik op een glitterende tempel, geluid van heilige bellen, gezang van priesters en de geur van bloemblaadjes in de Ganges. U ziet duizenden pelgrims zich onderdompelen in het heilige water, maar u ziet ook crematies aan de oevers!

DAG
16

Varanasi – Delhi

in_al_delhi.jpg
Vrije ochtend
Vlucht Varanasi - Delhi
Dagkamer in Delhi
Transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht

’s Middags vliegt u terug naar Delhi, waar u incheckt in uw hotel. U heeft hier de tijd om te rusten of om wellicht de laatste inkopen te doen. In de late avond wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Amsterdam.

DAG
17

Delhi – Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Vlucht Delhi - Amsterdam

Einde van een vakantie vol onvergetelijke herinneringen.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
7 opties
Open+
+Extras
8 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.

Wat onze reizigers vinden

09-11-2015

'Leuk afwisselend arrangement. Manadawa is iets minder wat betreft bezienswaardigheden maar daarom geen reden om arrangement minder te vinden. Verder leuk afwisselend, zelfs de laatste paleizen en tempels bleven boeien. In Kajuraoho ook tijgerarrang ...

Meer info >

Bomans, Reppel

15-02-2008

'Als geheel is deze reis zeer indrukwekkend. Daarom is het moeilijk om een enkel minpunt te vermelden. Toch zijn deze er. Allereerst is het "nachthotel" de eerste nacht veruit het minste en zeker na een lange reis teleurstellend. Indien hiervoor in d ...

Meer info >

Lies de Koning, Molenhoek

17 dagen Beste van Noord-India: altijd de beste prijs
Intercontinentale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

Rondreis met privé chauffeur per airco auto/minivan van dag 2 t/m 15
Engelssprekende stadsgidsen tijdens de bezichtigingen en excursies
Vlucht Varanasi - Delhi
Treinreis van Agra naar Jhansi
Verblijf in goed verzorgde middenklasse hotels of superiorklasse hotels (afhankelijk van uw keuze)
Iedere dag ontbijt
Stadstour in Delhi*
Bezoek aan de Blauwe stad Jodhpur met het prachtige Fort*
Per jeep naar het Amber Fort in Jaipur*
Bezoek aan de verlaten stad Fatehpur Sikri*
Bezoek aan de Taj Mahal*
Bezoek aan de Erotische Tempels van Kajuraho*
Boottocht op de Heilige Ganges
Dagkamer in Delhi op de dag van vertrek
Meet & Greet op de luchthaven
* Entreegelden dienen ter plaatse nog te worden voldaan (zie ook extra informatie)

Exclusief

Entreegelden: ca. 80 USD p.p.
Eventuele optionele excursies
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
Reserveringskosten: € 25 per boeking
+Verlengen
7 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+
+Extras
8 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
17 dagen Beste van Noord-India: altijd de beste prijs

Wat onze reizigers vinden

09-11-2015

'Leuk afwisselend arrangement. Manadawa is iets minder wat betreft bezienswaardigheden maar daarom geen reden om arrangement minder te vinden. Verder leuk afwisselend, zelfs de laatste paleizen en tempels bleven boeien. In Kajuraoho ook tijgerarrang ...

Meer info >

Bomans, Reppel

15-02-2008

'Als geheel is deze reis zeer indrukwekkend. Daarom is het moeilijk om een enkel minpunt te vermelden. Toch zijn deze er. Allereerst is het "nachthotel" de eerste nacht veruit het minste en zeker na een lange reis teleurstellend. Indien hiervoor in d ...

Meer info >

Lies de Koning, Molenhoek

Bewaar reis Boek nu

Dagprogramma

DAG
01

Amsterdam – Delhi

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht Amsterdam - Delhi

U vliegt vanaf Amsterdam naar de hoofdstad van India, Delhi. Hier komt u de volgende dag aan.

Wanneer u met KLM vliegt, zult u dezelfde dag in Delhi aankomen, waardoor de reis één dag korter is. Uiteraard houden we hier met uw programma rekening mee. Tevens bieden wij vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.

DAG
02

Aankomst Delhi

IN_AL_Delhi3
Aankomst Delhi, inclusief transfer
Eerste kennismaking met onze lokale vertegenwoordiger
Eerste overnachting Delhi

Op de luchthaven wordt u verwelkomd door onze vertegenwoordiger, die u naar uw hotel brengt. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding. U kunt rustig bijkomen van de lange vlucht en acclimatiseren.

DAG
03

Delhi

IN_AL_Delhi2
Uitgebreide stadstour Delhi
Bezoek de India Poort en het Rode Fort
Rajghat, de crematie plaats van Mahatma Ghandi
Markt Chandni Chowk verkennen
Tweede overnachting Delhi

Vandaag wordt u opgehaald door uw chauffeur voor een stadstour door Delhi. Alle hoogtepunten van deze indrukwekkende stad komen aan bod. Zo bezoekt u onder andere de India Poort, het Rode Fort en Rajghat (de oever waar Mahatma Ghandi is gecremeerd). Vervolgens bezoekt u het parlementsgebouw en de 72,5 meter hoge Qutab Minar met de moskee. Hierna brengen we nog een bezoek aan Chandni Chowk, de bruisende markt met vele kleuren, geuren en geluiden, waar u alle tijd heeft om de te winkelen.

DAG
04

Delhi – Mandawa (278 km)

IN_AL_Mandawa
Eerste indrukken van Rajasthan
Bezoek aan de beschilderde haveli’s
Heerlijk ontspannen in het zwembad
Overnachting in Mandawa

Na het ontbijt verlaten we de drukke stad Delhi achter ons om Rajasthan in te rijden. We rijden richting Mandawa, bekend om zijn haveli’s met prachtige muurschilderingen. In de middag komen we aan in ons vriendelijke resort aan de rand van het dorp en met een lekker zwembad. In de vooravond bezoeken we, te voet, de beschilderde haveli’s van enkele belangrijke handelsfamilies in India. Tegenwoordig worden ze bewoond door huismeesters en die laten bezoekers graag een kijkje nemen in deze oude woningen. Overnachting in Mandawa.

DAG
05

Mandawa – Bikaner (165 km)

Bikaner
Prachtige route naar Bikaner, de Rode Stad
Bezoek Junagarh Fort
Stop bij een echte kamelenfokkerij
Overnachting in Bikaner

We rijden dieper Rajasthan in richting Bikaner, ook wel de Rode Stad genoemd. Na de lunch in uw hotel bezoeken we het Junagarh Fort met zijn indrukwekkende paleis. Het fort is niet groot, maar is één van de beter onderhouden paleizen in Rajasthan. U ziet hier prachtige schilderingen en veel details. Vervolgens kunt u nog een bezoekje brengen aan de kamelenfokkerij. 70% van alle kamelen in Rajasthan komt uit Bikaner. In januari is hier een goot kamelenfestival, een ware belevenis! Overnachting in Bikaner.

DAG
06

Bikaner – Jodhpur (243 km)

IN_AL_Jodhpur2
Vertrek naar Jodhpur
Fascinerend bezoek aan het Mehrangarh Fort
Overnachting in Jodhpur, de blauwe stad

Na het ontbijt rijden we richting Jodhpur, waar u rond lunchtijd aankomt. Na de lunch bezoekt u het Mehrangarh Fort. Dit is één van de grootste, machtigste en meest indrukwekkende forten van India. Binnen in het fort (u gaat met een lift omhoog) vindt u verschillende paleizen, omringd door uitgestrekte tuinen en de ingewikkelde versierde Jaswanthada. Vanaf het hooggelegen fort heeft u een prachtig uitzicht op Jodhpur, de blauwe stad, waar u overnacht.

DAG
07

Jodhpur – Pushkar – Jaipur (324 km)

IN_AL_Pushkar3
Prachtige route naar Pushkar, de stad van Brahma
Wandeling langs het magische meer
Eerste overnachting Jaipur

We vervolgen onze weg richting Pushkar, de stad van Brahma. Dit slaperige stadje ligt aan de rand van een meer en is voor hindoes een heilige plaats. We lunchen hier en maken een wandeling langs het meer. Vervolgens rijden we door naar Jaipur, waar u in de vooravond aankomt en waar u overnacht.

DAG
08

Jaipur

IN_AL_Bikaner
Bezoek Amber Fort per jeep
Stadstour Jaipur
Tweede overnachting Jaipur

Vandaag vroeg uit de veren om voor de drukte het Amber Fort te bezoeken. Per jeep klimt u de steile rotsen op, die het kasteel vroeger beschermden tegen de vijand. Het fort ligt 11 kilometer buiten Jaipur en is overweldigend. De diverse paleizen die u er aantreft waren ooit een schouwspel van koninklijke processies en overdadige weelde.

’s Middags maakt u een korte stadstour door Jaipur. U bezoekt onder andere Hawa Mahal, het Paleis van de Winden, met zijn roze zandsteen en honingraatstructuur. Een mooi voorbeeld van het kunstenaarstalent van Rajputs. Het werd gebouwd om de vrouwen van de Maharadja af te schermen en een blik te gunnen op het leven op straat en de processies die daar plaatsvonden. Verder brengt u een bezoek aan het Stadspaleis en het Observatorium dat in 1700 werd gebouwd door Maharadja Jai Singh, de oprichter van Jaipur. Overnachting in Jaipur.

DAG
09

Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra (236 km)

in_al_jaipur.jpg
Vertrek Jaipur
Bezoek Fatehpur Sikri (de ‘Verlaten Stad’)
Heerlijke middag vrij
Eerste overnachting Agra

Onderweg naar Agra bezoeken we het ‘Pompei’ van India, Fatehpur Sikri. Ooit een rijke en drukke stad, nu geheel verlaten, maar in uitstekende staat. Nadat de Maharadja deze stad liet bouwen, omdat hij dacht dat het geluk zou brengen, bleek in dit gebied het water zeer schaars te zijn. Hierna vervolgen we onze weg naar Agra, de stad van de Taj Mahal. ’s Middags vrij en overnachting in Agra.

DAG
10

Agra – Taj Mahal

IN_AL_Taj Mahal
Bezoek Taj Mahal
Bezoek Agra Fort & Tombe van Itmad-ud-Daula
Jahangir Mahal
Middag ter vrije besteding
Tweede overnachting Agra

Heel vroeg in de ochtend of in de namiddag bezoekt u de Taj Mahal, één van de meest fascinerende meesterwerken in India en wellicht wel ter wereld. De Mughal-keizer Shah Jahan bouwde de Taj Mahal aan de oever van de Yamuna rivier ter nagedachtenis aan zijn favoriete vrouw, Mumtaz Mahal. Hij liet haar lichaam begraven in dit mausoleum en werd zelf na zijn dood naast zijn grote liefde te ruste gelegd.

Vandaag maakt u ook een korte stadstour met een bezoek aan het Agra Fort, dat is omgeven door een 21 meter hoge muur van rood zandsteen. Binnen de muren vindt u de prachtige Parel moskee en een verscheidenheid aan paleizen, waaronder Jahangir Mahal, dat u bereikt door middel van een indrukwekkend toegangshek. Bij binnenkomst wordt u verrast door binnentuinen, prachtige hallen en bewerkte pilaren. ’s Middags vrij om te genieten van het zwembad in uw hotel.

DAG
11

Agra – Orchha - Khajuraho (435 km)

in_al_orchha.jpg
Vertrek uit Agra
Prachtige treinreis van Agra naar Jhansi
Transfer naar Orchha met prachtige tempels
Eerste overnachting in Khajuraho

Vandaag reist u gedeeltelijk per trein door India. We brengen u naar het station, waarna u in ongeveer drie uur dwars door het prachtige landschap van India naar Jhansi rijdt. Hier staat de chauffeur u op te wachten om u vervolgens naar Orchha te brengen. Orchha is een klein stadje, dat vooral bekend is om enkele prachtige tempels, zoals Ram Raja en de Chaturbhuj tempel. Na de lunch rijden we door naar Khajuraho, waar u zult overnachten.

DAG
12

Khajuraho

IN_AL_Khajuraho
Bezoek aan de bijzondere tempels van Khajuraho
Bezoek aan Panna Nationaal park (optioneel)
Tweede overnachting Khajuraho

Na het ontbijt bezoekt u Khajuraho. Deze kleine plaats is beroemd vanwege zijn overweldigende tempelcomplexen, gebouwd in een uitbarsting van creativiteit door de Chandela-koningen tussen 950 en 1050 na Christus. Van de originele 85 tempels staan nu nog 25 meesterwerken overeind. Eeuwenlang waren deze tempels onvindbaar in de bossen, maar een Britse leger ingenieur ontdekte de tempels toevalligerwijs. Er bestaan vele theorieën die het grote aantal erotische sculpturen in de tempels verklaren De meest populaire verklaring is dat de Chandela’s volgelingen waren van het tantrisme en geloofden in het feit, dat bevredigen van aardse behoeften een stap in de richting van de bevrijding uit de cirkel van geboorte en wedergeboorte was. Vanmiddag heeft u de gelegenheid om een leuke optionele excursie naar het Panna nationaal park te maken. Overnachting in Khajuraho.

DAG
13

Khajuraho – Allahabad (285 km)

IN_AL_Allahabad-Ganges2
Route Khajuraho - Allahabad
Vlucht Khajuraho - Varanasi (optioneel)
Bezoek tempels en kastelen Allahabad
Overnachting Allahabad

Vandaag een lange dag richting Allahabad. In deze grote, 3000 jaar oude stad vloeien de drie rivieren de Ganges, de Yamuna en de mythische Saraswati samen, waardoor het een belangrijk cultureel, politiek en religieus centrum is. In de 16de eeuw werd de stad overgenomen door de Mugals en omgedoopt tot Allahabad. Overnachting in Allahabad.
U kunt ook vandaag direct doorvliegen naar Varanasi. Uw overnachting in Allahabad vervalt dan en u verblijft één extra nacht in Varanasi (optioneel).

DAG
14

Allahabad – Varanasi (125 km)

IN_AL_Varanasi3
Vertrek Allahabad
Stadstour Varanasi (optioneel)
Eerste overnachting Varanasi

In nog geen drie uur rijden we naar Varanasi, één van de heiligste steden van India, waar we een stadstour door het centrum maken. Deze religieuze stad staat vol tempels en is een labyrint van overvolle straatjes. Varanasi valt eigenlijk niet te beschrijven, u moet het zelf ervaren! ’s Middags kunt u een excursie maken naar het pelgrimsoord Sarnath, waar Boeddha zijn boodschap over de ‘verlichting’ predikte. De religieuze keizer Ashoka heeft daarop een enorme Stupa en enkele boeddhistische tempels laten bouwen. Hierna besloten ze dat elk boeddhistisch land ter wereld hier zijn eigen tempel zou krijgen. Het dorp lijkt dan ook op een wereldtentoonstelling, waar een enorme rust heerst (optioneel). Een bijzondere ervaring! Overnachting in Varanasi.

DAG
15

Varanasi

Heilige man Varanasi
Boottocht heilige Ganges-rivier
Tweede overnachting Varanasi

Vroeg in de ochtend bij zonsopgang maakt u een boottocht op de heilige Ganges. Het observeren van de menigte hindoes, die aan de oever hun eer betonen aan de Zonnegod, is een overweldigende spirituele ervaring. Het mythische hindoeïsme manifesteert zich vooral in gedecoreerde deuren, een blik op een glitterende tempel, geluid van heilige bellen, gezang van priesters en de geur van bloemblaadjes in de Ganges. U ziet duizenden pelgrims zich onderdompelen in het heilige water, maar u ziet ook crematies aan de oevers!

DAG
16

Varanasi – Delhi

in_al_delhi.jpg
Vrije ochtend
Vlucht Varanasi - Delhi
Dagkamer in Delhi
Transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht

’s Middags vliegt u terug naar Delhi, waar u incheckt in uw hotel. U heeft hier de tijd om te rusten of om wellicht de laatste inkopen te doen. In de late avond wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Amsterdam.

DAG
17

Delhi – Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Vlucht Delhi - Amsterdam

Einde van een vakantie vol onvergetelijke herinneringen.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
7 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Extras
8 opties
Open+

Wat onze reizigers vinden

09-11-2015

'Leuk afwisselend arrangement. Manadawa is iets minder wat betreft bezienswaardigheden maar daarom geen reden om arrangement minder te vinden. Verder leuk afwisselend, zelfs de laatste paleizen en tempels bleven boeien. In Kajuraoho ook tijgerarrang ...

Meer info >

Bomans, Reppel

15-02-2008

'Als geheel is deze reis zeer indrukwekkend. Daarom is het moeilijk om een enkel minpunt te vermelden. Toch zijn deze er. Allereerst is het "nachthotel" de eerste nacht veruit het minste en zeker na een lange reis teleurstellend. Indien hiervoor in d ...

Meer info >

Lies de Koning, Molenhoek

17 dagen Beste van Noord-India: altijd de beste prijs

Vervoersopties ter plaatse

Auto met chauffeur en Engelssprekende stadsgidsen

Deze rondreis wordt uitgevoerd met een chauffeur die gedurende de reisdagen ervoor zal zorgen dat u veilig door het land reist. Tevens zal u worden bijgestaan door stadsgidsen die tijdens de bezoeken, excursies en stadswandelingen u zullen begeleiden. Deze stadsgidsen kennen hun stad als geen ander en zullen u veel informatie geven. Wij zorgen er altijd voor dat de auto/minibus is afgesteld op de grootte van uw gezelschap, zodat het comfortabel reizen is.

Middenklasse én Superiorklasse

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij tijdens deze privéreis gebruiken. Deze reis kan zowel in goede Middenklasse als Superiorklasse hotels worden geboekt. Bij de naam van het hotel wordt de categorie vermeld, zodat u inzicht krijgt in wat voor soort hotels u tijdens uw rondreis kunt verwachten. De hotels die wij publiceren zijn voorbeeldhotels. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat u in andere hotels verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieve hotels altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De hotels worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Middenklasse
Superiorklasse
Delhi
Florence Inn
Driesterren
 • Tower Delhi India
Sfeervol hotel, gelegen in een rustig gedeelte van Delhi. Het hotel ademt een koloniale sfeer uit, vanwege het monumentale pand waarin het gevestigd is. Een prima hotel met een vriendelijke service. Het hotel beschikt over een receptie, lounge, restaurant met Indiase en Chinese keuken, WiFi en mogelijkheden tot het boeken van excursies. De klassiek ingerichte kamers zijn voorzien van airco, koelkastje, TV, kluisje, telefoon en badkamer met bad, koffie- en theefaciliteiten. Het hotel ligt op slechts 10 minuten van de metro en in de nabije omgeving vindt u winkeltjes en een gezellige markt.
Meer info >
Delhi
Hotel Jaypee Siddharth
Vijfsterren
 • in_ac_jaypee_ex.jpg
 • in_ac_jaypee_bar.jpg
 • in_ac_jaypee_res2.jpg
 • in_ac_jaypee_ka.jpg
 • in_ac_jaypee_res.jpg
Het Jaypee Siddharth hotel is een zeer comfortabel en uitstekend hotel voor uw verblijf in Delhi. Het hotel ligt op slechts 18 kilometer van de internationale luchthaven en de metro ligt op 500 meter afstand. Voor heerlijke gerechten kunt u terecht in het Paatra restaurant en in The Old Bakery voor vers gebakken brood. Verder kunt u terecht in het Eggspectation café en de lounge bar voor een drankje en hapje. Het hotel beschikt over moderne kamers met een houten interieur en zijn voorzien van airco, sat-TV, telefoon, kluisje, minibar en koffie- en theefaciliteiten. Wifi is beschikbaar tegen betaling.
Meer info >
Mandawa
Sara Vilas
Driesterren
 • Lounge Sara Vilas
 • Kamer Sara Vilas
 • Kamer 2 Sara Vilas
 • Zwembad Sara Vilas
 • Overzicht Sara Vilas
De Sara Vilas zijn gelegen in het hart van Mandawa, schitterend ontworpen om de koninklijke sfeer van een vervlogen tijdperk te laten herleven. U zult er genieten van de idyllische aangelegde tuinen met decoratieve fonteinen. Het hotel beschikt over een receptie met lobby, restaurants, bar, roomservice, zwembad met zonneterras met ligbedden, biljard, tafeltennis, spa en wasservice. De 65 kamers zijn verzorgd ingericht met minibar, telefoon, TV, kluisje en badkamer met bad of douche.
Meer info >
Mandawa
12
Castle Mandawa
Drieenhalve ster
 • Detail Mandawa Haveli/Heritage Hotel Mandawa India
 • Kamer Mandawa Haveli/Heritage Hotel Mandawa India
 • Restaurant Mandawa Haveli/Heritage Hotel Mandawa India
 • Zwembad Mandawa Haveli/Heritage Hotel Mandawa India
 • Detail Mandawa Haveli/Heritage Hotel Mandawa India
In het centrum van Mandawa ligt het oude kasteel van de Maharadja van Mandawa. In dit indrukwekkende paleis ligt dan ook Castle Mandawa hotel. Een Heritage hotel met grote allure, waar u zich waant in vroegere tijden. Het hotel heeft zoveel mogelijk van zijn oude historie weten te behouden en er wordt nog dagelijks gewerkt aan de restauratie van muurschilderingen en marmeren vloeren. Het hotel heeft een kleine receptie met prachtige foto’s van de Maharadja en familie, bar, koffie lounge met prachtige muurschilderingen en een restaurant. Verder is er een zwembad, poolbar, jacuzzi en een Spa. De 78 kamers zijn allemaal verschillend, maar ieder uniek en met veel persoonlijke zorg ingericht. Alle kamers zijn voorzien van airco, fan, telefoon, koelkastje en badkamer met bad en douche.
Meer info >
The Desert Resort
Tweëenhalve ster
 • Zwembad The Desert Resort Mandawa India
 • Detail The Desert Resort Mandawa India
 • Detail The Desert Resort Mandawa India
 • Kamer The Desert Resort Mandawa India
 • Lobby The Desert Resort Mandawa India
The Desert Resort is een kleine oase in de woestijn van Rajasthan. Nadat u de poort doorloopt, zult u versteld staan van dit beeldschone hotel dat opgezet is als een traditioneel dorp. Hier logeert u in kamers, die met veel kleur en sfeer zijn ingericht door de vrouw van de eigenaar. Met vele prachtige details en fantastische badkamer, waant u zich echt in India.

Alle kamers zijn verschillend, omdat de kamers in kleine huisjes liggen, die doen denken dat door een lokaal dorp wandelt.

Naast de 75 kamers, is er een zwembad met een prachtig uitzicht over de vallei, bibliotheek en zijn er spafaciliteiten. Drink een drankje op het gazon voor het hotel of pak een lekker boek uit de kleine bibliotheek. Voor mensen die van meer actie houden, zijn er paarden en kamelen. Maak een korte kamelen- of paardenrit door de prachtige woestijn van Rajasthan en zie hoe de bevolking hier leeft.
Meer info >
Bikaner
Heritage Hotel
Driesterren
 • Overzicht Heritage Hotel Bikaner India
 • Kamer Heritage Hotel Bikaner India
 • Lobby Heritage Hotel Bikaner India
 • Restaurant Heritage Hotel Bikaner India
 • Zwembad Heritage Hotel Bikaner India
Een uitstekend hotel aan de rand van Bikaner met een uitermate vriendelijke service. Het hotel is ruim opgezet en heeft een lekker zwembad, waar ’s avonds het diner gehouden wordt en u regelmatig vermaakt wordt door lokale dansers en zangers.

Het hotel heeft een lobby met bar, lekker zwembad en uitstekend buffetrestaurant. Verder kunt u in de directe omgeving kameelrijden of met een jeep de zandduinen van Bikaner bezoeken.

De 50 kamers liggen in kleine bungalows in de verzorgde tuin en zijn allemaal voorzien van airco, minibar, tv, telefoon en badkamer met douche. Een heerlijk hotel, waar u zeker zal genieten!
Meer info >
Bikaner
12
Lallgarh Palace hotel
Drieenhalve ster
 • Overzicht Lallgarh Palace hotel Bikaner India
 • Kamer Lallgarh Palace hotel Bikaner India
 • Zwembad Lallgarh Palace hotel Bikaner India
 • Detail Lallgarh Palace hotel Bikaner India
 • Zwembad Lallgarh Palace hotel Bikaner India
Dit Heritage hotel is onderdeel van het Paleis, gebouwd door Maharadja Ganga Singhi in 1902 voor zijn overleden vader. In vroegere tijden, waande u zich hier tussen de Maharadja’s en zijn onderdanen. Tegenwoordig is een gedeelte een hotel met slechts 50 kamers. Het hotel heeft een receptie, bar, restaurant en een binnenzwembad. De kamers liggen aan de brede gangen, versiert met kleden en geweiden van herten. Alle ruime kamers zijn voorzien van airco, minibar, telefoon en badkamer met douche/bad combinatie. Ook hier geldt weer dat alle kamers uniek zijn ingericht met authentieke meubels en veel marmer.
Meer info >
Gajner Palace
Drieenhalve ster
 • Overzicht Gajner Palace Bikaner India
 • Kamer Gajner Palace Bikaner India
 • Overzicht Gajner Palace Bikaner India
 • Overzicht Gajner Palace Bikaner India
 • Lobby Gajner Palace Bikaner India
Dit hotel is het juweel van Bikaner! Dit 600 hectare grote, voormalige jachtverblijf van de maharadja ligt prachtig aan de oevers van de rivier. Het is een van de best bewaarde paleizen uit de regio. Gajner Palace heeft een receptie, restaurant met exotische keuken, tennisbanen, fiets- en bootverhuur, mogelijkheden tot het boeken van excursies, wasservice en internetmogelijkheden. Verder heeft het paleis een eigen natuurpark waar u veel bijzondere soorten dieren en vogels kunt bewonderen. Alle 39 kamers zijn smaakvol ingericht en hebben hun historische karakter weten te behouden. Moderne faciliteiten zoals airco, minibar, sat-TV, telefoon en koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad of douche zijn aanwezig.
Meer info >
Jodhpur
Hotel Pal Haveli
Drieenhalve ster
 • in_ac_pal_rec.jpg
 • in_ac_pal_rm.jpg
 • in_ac_pal_garden.jpg
 • in_ac_pal_view.jpg
 • in_ac_pal_room.jpg
Omringd door hoge muren ligt de Haveli in het hart van de oude ommuurde stad Jodhpur, uitkijkend op Meherangarh Fort. Wanneer u via de houten deuren de koele binnenplaats betreedt, valt de drukte van de stad weg en lijkt de tijd even stil te staan.
Dit prachtige herenhuis werd in de 18e eeuw gebouwd en is tegenwoordig de thuisbasis van drie generaties van de Pal familie.
Het Pal Haveli is nu een erfgoed met 21 kamers, geschiedenis en cultuur. Het is een levend museum met haar twee eeuwen oude historie gevuld met antiek, wapens en schatten.

Het hotel beschikt over een dakterras, vanwaar u tijdens het diner kunt geniet van het prachtige uitzicht op de Clock Tower en Gulab Sagar. Verder is er ook een overdekt restaurant waar ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd.

Elk van de 21 slaapkamers zijn door de Pal familie bewoond en hebben dus ieder een eigen verhaal. Elegant ingericht met traditionele meubels en familiebeelden en aangevuld met moderne gemakken zoals een TV, minibar en 24-uurs roomservice. de badkamers zijn voorzien van bad en/of douche.
Meer info >
Jodhpur
Bal Samand Garden Retreat
Drieenhalve ster
 • in_ac_balsamandzw.jpg
 • in_ac_balsamandtuin.jpg
 • in_ac_balsamandre.jpg
 • in_ac_balsamandlo.jpg
 • in_ac_balsamandka.jpg
Een mooi en zeer goed onderhouden Heritage hotel op een prachtige plek in Jodhpur. Het hotel is één van de vroegere onderkomens van de Rajasthan, maar nog steeds in handen van de Koninklijke familie. Door de authentieke sfeer, de fijne kamers en uitstekende service een heerlijk hotel om Jodhpur beter te leren kennen. Het heritage hotel ligt in Jodhpur op ca. 5 kilometer van het prachtige Mehrangarh Fort en de Clock Tower markt. Er is een mooie receptie/lounge, restaurant in de tuin, restaurant met uitzicht op het meer en een heerlijk BBQ restaurant, gezellige bar, zwembad en kleine fitness. 's Ochtends worden er vaak yoga-sessies gegeven in de mooi aangelegde tuin.
De 26 kamers liggen allemaal aan de veranda die uitkomt in de mooie tuin van het hotel. Alle kamers zijn voorzien van airco, telefoon, TV, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche.
Meer info >
Jaipur
12345
Jas Vilas
Driesterren
 • in_ac_jas_zw.jpg
Jas Vilas is een kleinschalig sfeervol hotel met een weelderig groene, goed verzorgde tuin. Een oase van rust in het drukke Jaipur, waar u aan het zwembad of in de tuin heerlijk de indrukken van uw reis kunt verwerken. Het hotel beschikt over een restaurant en gratis WiFi in het gehele hotel. De kamers zijn comfortabel ingericht met airco, minibar, kluisje, TV en badkamer met douch en/of bad.
Meer info >
Umed Mahal
Driesterren
 • in_ac_umad mahel_ka.jpg
 • in_ac_umad mahel_ex.jpg
 • in_ac_umad mahel_lo.jpg
 • in_ac_umad mahel_lo1.jpg
 • in_ac_umad mahel_zw.jpg
Majestueus verblijven in een 18e eeuws hotel, welke is gelegen in het Bani-park in het centrum van Jaipur. Het hotel in erfgoedstijl met prachtige muurschilderingen en versieringen beschikt over een fijn restaurant met een binnen en buitenterras. Ook beschikt het hotel over een zwembad en een lounge bar, waar u bij kunt komen van de indrukken van de dag. De kamers netjes ingericht en voorzien van een airco, minibar, kluisje en TV. Een fijne uitvalsbasis om Jaipur te ontdekken.
Meer info >
Grand Uniara heritage
Drieenhalve ster
 • in_ac_grand uniara_ka.jpg
 • in_ac_grand uniara_re.jpg
Grand Uniara Heritage Hotel is gevestigd in de roze stad Jaipur die bekend staat om zijn vele historische plaatsen. Het hotel beschikt over een receptie, zwembad, restaurant en gratis WiFi in het gehele hotel. De kamers zijn voorzien van TV, koffie- en theefaciliteiten.
Hotel Umaid Bhawan
Driesterren
 • in_ac_umaidex.jpg
 • in_ac_umaidzw.jpg
 • in_ac_umaidre.jpg
 • in_ac_umaidka1.jpg
Gebouwd op traditionele wijze is het Umaid Bhawan hotel centraal gelegen voor een bezoek aan diverse bezienswaardigeden. De typische binnenplaats en het zembad met Fresco Miniatuur schilderijen maken dit een kleurrijk hotel. Het restaurant welke op live poppenspel biedt bevind zich op het dak. De kamers in het hotel zijn comfortabel ingericht en voorzien van antieke meubels.
Meer info >
Naila Bagh Palace
Driesterren
 • in_ac_naila_ex.jpg
 • in_ac_naila_lo.jpg
 • in_ac_naila_re.jpg
Naila Bagh Palace is een majestueus hotel met mooie versieringen, gelegen op een ideale locatie. Het hotel weerspiegelt het karakter van het oude Jaipur en de traditionele architectuur. Het beschikt over een restaurant, zwembad en gratis WiFi in het gehele hotel. De elegante kamers zijn voorzien van airco, TV en badkamer met douche en/of bad.
Meer info >
Jaipur
123
Park Prime Jaipur
Viersterren
 • zwembad Park Prime Jaipur
 • tuin Park Prime Jaipur
 • Park Prime Jaipur
 • lobby Park Prime Jaipur
 • Park Prime Jaipur
Een heerlijk hotel in het centrum van Jaipur. Vanuit het hotel kunt u gemakkelijk op ontdekkingstocht in deze mooie stad en bij terugkomst kunt u heerlijk genieten bij het zwembad met ligbedden en parasols, in de bar of van een lekker diner in het restaurant. Het hotel beschikt verder over een receptie, fitnessruimte, wasservice en er is WiFi. De 82 comfortabele kamers zijn alle voorzien van airco, minibar, TV, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten, badkamer met bad of douche en een föhn.
Meer info >
Ramada Plaza Jaipur
Viersterren
 • zwembad hotel Ramada
 • zwembad hotel Ramada
 • zwembad Ramada Jaipur
 • lounge Ramada Jaipur
 • restaurant Ramada Jaipur
Een prettig en nieuw hotel op een uitstekende locatie om Jaipur te ontdekken. Door de vele faciliteiten, zeer prettige kamers en zwembad een prima hotel om enkele dagen te verblijven en uw excursies te maken. Er is een receptie, lobby, buffet- en grill restaurant, gezellige bar, WiFi tegen betaling, fitness en een zwembad op het dak van het hotel. De 120 verzorgde kamers zijn voorzien van airco, kluisje, minibar, sat-TV, telefoon, koffie- & theefaciliteiten en badkamer met douche/bad combinatie. Het moderne hotel is gelegen in het zakelijke district van Jaipur, op loopafstand van het centrum.
Meer info >
Royal Orchid
Viersterren
 • kamer Royal Orchid
 • kamer Royal Orchid
 • lounge Royal Orchid
 • lounge Royal Orchid
 • restaurant Royal Orchid
Een elegant hotel in het centrum van Jaipur. Het Royal Orchid hotel biedt u een comfortabel en gastvrij verblijf. Het hotel beschikt over moderne faciliteiten en u kunt hier heerlijk bijkomen van alle indrukken die u heeft opgedaan. Neem een verfrissende duik in het zwembad op het dak van het hotel, vanwaar u uitzicht heeft over de stad en geniet van een heerlijk diner in het rooftop restaurant of neem een lekker drankje in de loungebar. Kortom, geniet van een ontspannen verblijf in het Royal Orchid Hotel.
Meer info >
Agra
12
Hotel Rajmahal
Driesterren
 • Rajmahal hotel
 • hotel Rajmahal
 • kamer hotel Rajmahal
 • kamer hotel Rajmahal
 • kamer hotel Rajmahal
Een heerlijk hotel vlakbij de schitterende Taj Mahal. Het vriendelijke hotel biedt moderne faciliteiten en heeft een loungebar op het dak, vanwaar u schitterend uitzicht heeft. Geniet na een heerlijke dag Agra van een verfrissend drankje bij zonsondergang, neem een duik in het lekker zwembad of van een heerlijke maaltijd in het restaurant. Verder beschikt het hotel over een receptie, roomservice, fitnessruimte, wasservice en WiFi. Alle kamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van airco, minibar, TV, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche.
Meer info >
Hotel The Retreat
Driesterren
 • Agra The Retreat exterieur
 • Agra The Retreat kamer
 • Agra The Retreat kamer
 • Agra The Retreat lobby
 • Agra The Retreat restaurant
The Retreat is een heerlijk comfortabel hotel in het centrum van Agra. Het hotel heeft een prima prijs-/kwaliteitverhouding en biedt u een goede uitvalsbasis om deze prachtige omgeving te verkennen. De Taj Mahal is het slechts op 1 kilometer afstand en het Agra Fort op 5 kilometer. Het moderne hotel beschikt over een receptie, restaurant met internationale keuken, bar, roomservice, zwembad en er is WiFi aanwezig. Alle comfortabele kamers zijn voorzien van airco, minibar, TV, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is voorzien van een regendouche.
Meer info >
Agra
Clarks Shiraz Agra
Vijfsterren
 • Clarks Shiraz Agra
 • Kamer Clarks Shiraz Agra India
 • Kamer Clarks Shiraz Agra India
 • Lobby Clarks Shiraz Agra India
 • Lobby Clarks Shiraz Agra India
Een luxe hotel in een rustige en schone wijk van Agra en op steenworp afstand van de Taj Mahal en slechts 10 minuten van het Agra Fort. Het hotel is groots opgezet met een ruime lobby met Coffee Corner, buffetrestaurant, diverse winkeltjes en op de bovenste etage een bar en á la carte restaurant met live muziek en een geweldig uitzicht op de Taj Mahal. Verder is er een ruim zwembad met ligbedden, bar en BBQ restaurant. Tevens is het hotel voorzien van een Health center met massage, jacuzzi en stoombad. Alle 237 verzorgde kamers zijn voorzien van airco, minibar, TV, thee- en koffiefaciliteiten, badkamer met inloopdouche en badslippers.
Meer info >
Khajuraho
Clarks Khajuraho
Drieenhalve ster
 • Clarks Kajuraho
 • lobby Clarks Kajuraho
 • bar Clarks Kajuraho
 • kamer Clarks Kajuraho
 • restaurant Clarks Kajuraho
Goed verzorgd hotel langs de schilderachtige oevers van de Khuddar Rivier op nog nog geen 10 minuten rijden van de schitterende tempels. Het ruim opgezette hotel beschikt over een zeer goede service en moderne faciliteiten en is een prima keuze voor uw verblijf in Khajuraho. Het hotel heeft een receptie met Coffee Corner, een restaurant met vele Indiaanse specialiteiten en een gezellig buiten BBQ restaurant bij het zwembad. Het zwembad met ligstoelen ligt in de ruime en mooi aangelegde tuin. Er is WiFi tegen betaling.
De 100 verzorgde kamers zijn voorzien van airco, minibar, kluisje, TV, telefoon en badkamer met douche/bad-combinatie.
Meer info >
Khajuraho
Radisson Hotel Khajuraho
Vijfsterren
 • in_acc_raddkhajurahozw_1.jpg
 • in_acc_raddkhajurahoka_1.jpg
 • in_acc_raddkhajurahoka_2a.jpg
 • in_acc_raddkhajuraholo_1.jpg
 • in_acc_raddkhajurahoka_2.jpg
Het moderne Radisson Khajuraho ligt slechts 1 kilometer van de beroemde tempels van Khajuraho. Het hotel biedt u luxe en comfort zoals u dat van Radisson mag verwachten en u zult hier zeker genieten van een ontspannen verblijf. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar, roomservice, zwembad met ligbedden en parasols, een fitnessruimte, wasservice en WiFi. Alle kamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van airco, minibar, TV, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche.
Meer info >
Allahabad
Kanha Shyam Hotel Allahabad
Viersterren
 • Lobby Kanha Shyam Hotel Allahabad India
 • Kamer Kanha Shyam Hotel Allahabad India
 • Restaurant Kanha Shyam Hotel Allahabad India
 • Kamer Kanha Shyam Hotel Allahabad India
 • Restaurant Kanha Shyam Hotel Allahabad India
Het Kanha Shyam hotel is een van de weinige comfortabele hotels in deze regio. Het is centraal gelegen in het centrum van Allahabad, op slechts enkele minuten van de heilige Ganges rivier. In de buurt vind u diverse restaurants. Ook het station ligt op loopafstand. Het hotel heeft een restaurant, een koffiebar en een wellnesscentrum met stoombad, sauna, fitnessruimte en er is WiFi tegen betaling. De moderne, lichte kamers zijn voorzien van een televisie, telefoon, minibar, koffie- en theefaciliteiten, zitje en een badkamer met douche en toilet.
Meer info >
Allahabad
Kanha Shyam Hotel Allahabad
Viersterren
 • Lobby Kanha Shyam Hotel Allahabad India
 • Kamer Kanha Shyam Hotel Allahabad India
 • Restaurant Kanha Shyam Hotel Allahabad India
 • Kamer Kanha Shyam Hotel Allahabad India
 • Restaurant Kanha Shyam Hotel Allahabad India
Het Kanha Shyam hotel is een van de weinige comfortabele hotels in deze regio. Het is centraal gelegen in het centrum van Allahabad, op slechts enkele minuten van de heilige Ganges rivier. In de buurt vind u diverse restaurants. Ook het station ligt op loopafstand. Het hotel heeft een restaurant, een koffiebar en een wellnesscentrum met stoombad, sauna, fitnessruimte en er is WiFi tegen betaling. De moderne, lichte kamers zijn voorzien van een televisie, telefoon, minibar, koffie- en theefaciliteiten, zitje en een badkamer met douche en toilet.
Meer info >
Varanasi
12
Surya Kaiser Palace
Driesterren
 • in_ac_surya_bui.jpg
 • in_ac_surya_garden.jpg
 • in_ac_surya_room.jpg
 • in_ac_surya_bath.jpg
 • in_ac_surya_pool.jpg
Hotel Surya is opgericht in 1982 en begon met slechts acht gastenkamers. In die tijd was het hotel omringd door velden en boomgaarden en was het slechts één van de twee hotels in de omgeving; iets wat nu bijna niet meer voor te stellen is. In 2005 hebben er renovaties plaatsgevonden en is het hotel uitgebreid.

Wanneer u voor het hotel staat zult u niet verwachten dat het zo groot is. Er is een binnentuin met gezellige bar/restaurant en groot zwembad, u zult bijna vergeten dat u zich in het hart van Varanasi bevindt.

De kamers zijn voorzien van mini-bar, balkon en koffie- theefaciliteiten. De badkamer beschikt over een bad en/of douche met gratis toiletartikelen.

Meer info >
Hindustan International
Viersterren
 • zwembad Hindustan International
 • Hindustan International
 • restaurant Hindustan International
 • lobby Hindustan International
 • Hindustan International
Het Hindustan International Hotel (kortweg HHI) is uniek gelegen in het centrum van Varanasi. Een fijn uitgangspunt voor uw bezoek aan deze bijzondere stad, in de ruime lobby kunt u heerlijk bijkomen van uw enerverende bezoek maar u kunt natuurlijk ook genieten aan de rand van het zwembad in de tuin van het hotel. Het hotel ligt in het hart van de stad, op ca. 1 kilometer van het treinstation en ca. 20 kilometer van de luchthaven. Het hotel beschikt over een receptie in een ruim atrium met lobby, kluisjes bij de receptie, restaurant, bar, roomservice, in de tuin een zwembad met zonneterras met ligbedden, WiFi tegen betaling, schoonheidssalon, kapper en wasservice. De kamers zijn netjes ingericht met airco, minibar, telefoon, sat-TV en badkamer met bad/douche combinatie.
Meer info >
Varanasi
Clarks Varanasi Hotel
Viersterren
 • Clarks Varanasi hotel
 • Clarks Varanasi hotel
 • Clarks Varanasi hotel
 • restaurant Clarks Varanasi hotel
 • zwembad Clarks Varanasi hotel
Dit hotel behoort tot een van de luxere hotels in Varanasi en is gelegen op de banken van de heiligste rivier in India, de Ganges. Het hotel is een eiland van rust in deze antieke stad. Het hotel ligt op circa 7 kilometer van het stadscentrum en beschikt over een ruime receptie, diverse restaurants zoals een Coffee Corner voor lichte maaltijden en een gezellig buiten BBQ restaurant met Indiaanse curry's, bar, zwembad met ligbedden in een prachtig aangelegde tuin en verschillende winkeltjes. De 113 ruime kamers zijn voorzien van airco, TV, telefoon, kluisje, thee- en koffiefaciliteiten, en badkamer met douche/badcombinatie.
Meer info >

Verlengen

Het is mogelijk om uw rondreis nog meer op maat te maken, door de rondreis aan het einde te verlengen. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden die wij bij deze reis bieden.
Nog meer zien? Verleng uw rondreis vooraf in een boeiende stad ( 1 t/m 6 van 7 opties )
Wanneer u met Emirates via Dubai vliegt, bieden wij u de mogelijkheid om een 3-daagse of 4-daags verblijf bij te boeken in de wereldstad Dubai. Dubai is een intrigerende stad vol contrasten. Oude culturen gaan hand in hand met modern comfort. Ontdek het hoogste gebouw ter wereld en ‘shop till you drop’ in de grootste en meest luxe winkelcentra. Of ga op zoek naar de authentieke Arabische wereld met haar goud- en specerijenmarkten en traditionele show schepen. Een paar dagen verlengen in Dubai is een mooie aanvulling op uw rondreis.

Eveneens bieden wij de mogelijkheid om een stop-over te maken van 3 dagen/2 nachten in de stad Abu Dhabi. Laat u inspireren door de vele activiteiten die deze bruisende stad te beiden heeft. Van een bezoek aan de grootste moskee in de Verenigde Arabische Emiraten, tot shoppen in een van de enorme shopping malls. Ook kunt de stad ontdekken met de Hop-on Hop-off Bus die u langs bezienswaardigheden brengt. U kunt dit verblijf bijboeken indien u vliegt met Etihad Airways.

Klik op ‘boek nu’ onder ‘data & prijzen’ en u kunt zien wat de meerprijs is op de vertrekdatum van uw keuze.
ae_al_dubai_marina_116557324.jpg
Dubai - 3 dagen J5 Port Saeed Hotel
Driesterren
Dit hotel biedt u luxe en uitstekende faciliteiten en ligt in het hart van Dubai. Op slechts drie kilometer van de luchthaven en tien kilometer van het World Trade Center. Op loopa...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.171
AE_AL_PromenadeDubai
Dubai - 3 dagen Hilton Jumeirah Beach Resort
Vijfsterren
Een prachtig en luxe hotel met een ongedwongen sfeer. Het heerlijke en perfect gelegen hotel is werkelijk van alle gemakken voorzien. Zoekt u een accommodatie met een goede vakanti...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.414
ae_al_centrumdubai.jpg
Dubai - 4 dagen J5 Port Saeed Hotel
Driesterren
Dit hotel biedt u luxe en uitstekende faciliteiten en ligt in het hart van Dubai. Op slechts drie kilometer van de luchthaven en tien kilometer van het World Trade Center. Op loopa...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.242
AE_AL_dubai_145723367
Dubai - 4 dagen Hilton Jumeirah Beach Resort
Vijfsterren
Een prachtig en luxe hotel met een ongedwongen sfeer. Het heerlijke en perfect gelegen hotel is werkelijk van alle gemakken voorzien. Zoekt u een accommodatie met een goede vakanti...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.444
Abu Dhabi
Abu Dhabi - 3 dagen Crowne Plaza Yas
Viersterren
Crowne Plaza Yas is een heerlijk hotel nabij het majestueuze witte Yas Beach. In dit hotel kunt u heerlijk ontspannen en genieten van alle luxe en comfort. Er is een uitgebreide sp...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.97
auh_al_mosque.jpg
Abu Dhabi - 3 dagen City Season Al Hamra
Viersterren
Een comfortabel hotel voor uw verblijf in Abu Dhabi. Het hotel is gunstig gelegen, vlakbij de Abu Dhabi Mall en de Abu Dhabi Corniche. City Season Al Hamra is een prima stadshotel ...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.151
Geniet langer en verleng uw rondreis
Wilt u na afloop van uw rondreis een paar dagen verlengen in het laatste hotel in Delhi? Onder 'data & prijzen' kunt u naar wens nachten bijboeken.
Jama Masjid Delhi India
Delhi - Rondreishotel
Driesterren
U kunt uw verblijf per nacht verlengen in het hotel waar uw rondreis eindigt op basis van logies en ontbijt. Hieronder ziet u een voorbeeldhotel.
...
Meer info
meerprijs
v.a.86
17 dagen Beste van Noord-India: altijd de beste prijs

Extra's

Haal nog meer uit uw reis door het bijboeken van optionele vervoer- en verblijfsopties. Klik op boeken bij ‘data & prijzen’ en u ziet precies wat de kosten zijn. Ook kunt u alle optionele excursiemogelijkheden bekijken, die ter plaatse worden aangeboden (en betaald).
Vervoersopties ( 1 t/m 1 van 8 opties )
in_al_optvlucht.jpg
Vlucht Khajuraho - Varanasi, incl. transfers
Omdat de route van Kajuraho naar Varanasi één van de langste dagen is, geven wij u ook de optie om deze afstand per vliegtuig af te leggen. U dient dit bij boeking kenbaar te maken...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.43
Excursies (ter plaatse boeken en betalen) ( 2 t/m 8 van 8 opties )
Bikaner - Devi Kund
Een excursie van ca. 2-3 uur naar de Koninklijke grafmonumenten van Devi Kund. Hier staan de uit marmer gehouwen grafmonumenten van de prinsen van de Bikaji dynasty van Bikaner. De tombes werden door de kleinzoon van de overledene ontworpen.
Minimaal 2 deelnemers – Prijs 15 USD per persoon
Minimaal 6 deelnemers – Prijs 10 USD per persoon
...
Jodhpur - Bishnoi stam
Het is een bijzondere ervaring om de stam van het Jodhpur Guda Bishnoi dorp te zien. De mensen van deze stam houden van de natuur. Rondom het dorp ziet men daarom veel vogels en antilopen. Het is de perfecte plek om de gewoonten en tradities van de stam te ervaren.
Minimaal 2 deelnemers – Prijs 22 USD per persoon
Minimaal 6 deelnemers – Prijs 18 USD per persoon
...
Jaipur - Sanganer
Vanuit Jaipur is het mogelijk om Sanganer te bezoeken. Het dorpje staat bekend om zijn ambachten en hand gemaakt textiel. Tijdens deze 2 uur durende excursie kunt u zien hoe dit gemaakt wordt. Prachtig om zo'n kleurrijke sarong als souvenir voor thuis mee te nemen.
Minimaal 2 deelnemers – Prijs 20 USD per persoon
Minimaal 3 deelnemers – Prijs 18 USD per persoon
Minimaal 6 deelnemers – Prijs 17 USD per persoon

...
Jaipur - Jaigarh & Nahargarh forten
Vanuit Jaipur is het mogelijk om een 2 - 3 uur durende excursie te maken naar de forten van Nahargarh en Jaigarh. Het Jaigarh Fort werd in 1726 gebouwd en een bezoek aan dit indrukwekkende bouwwerk is zeker de moeite waard. Behalve torenhoge poorten en wachttorens herbergt 's werelds grootste kanon op wielen. Het kanon is echter nog nooit afgeschoten en het fort ook nooit aangevallen waardoor het zeer goed bewaard is gebleven. Een prachtig uitzicht heeft u vanaf de Diwa Burj wachttoren.

Ook bezoekt u het Nahargarh Fort, ook wel bekend als het Tiger Fort hoog op de Aravali heuvels. Het fort werd in 1734 gebouwd om de stad te verdedigen. Een spectaculair uitzicht over de stad heeft u met zonsondergang. Wij raden u dan ook aan deze excursie aan het einde van de middag te maken.
Minimaal 2 deelnemers – Prijs 20 USD per persoon
Minimaal 3 deelnemers – Prijs 17 USD per persoon
...
Agra - Itmad-Ud-Daula & Sikandra
Vanuit Agra kunt een halve dagexcursie maken waarbij u de tombe van Itmad-Ud-Daula bezoekt. Dit mausoleum wordt gezien als de kleinere versie van de Taj Mahal. Het is een prachtig bouwwerk met wit marmer en mozaïek. In Sikandara bezoekt u de tombe van Akbar, een bouwwerk met een mix van verschillende stijlen.
Minimaal 2 deelnemers - Prijs 25 USD per persoon
Minimaal 3 deelnemers - Prijs 23 USD per persoon
Minimaal 6 deelnemers – Prijs 22 USD per persoon
...
Varanasi - Ramnagar
In Ramnagar bezoeken we een fort wat een collectie van antiek, oude wapens, ivoor en oude auto's herbergt. Ook kunt u hier de Durga en Chhinnamastika tempel bezoeken.
Khajuraho - Panna Nationaal Park
Vanuit Khajuraho rijdt u ongeveer in uur naar het mooie Panna Nationaal Park, een prachtig 'jungle-achtig' park met vele diersoorten, waterwegen en de mooie Padav-waterval. Tijdens deze excursie bezoekt u dit park en gaat u opzoek naar de vele dieren en vogels, met heel veel geluk en in het seizoen bestaat zelfs de kans dat u de Indiaase tijger tegen komt. Inclusief: transfers, picknicklunch en entreegelden.

In verband met de moesson gedurende de periode van juli t/m september (in sommige gevallen ook in oktober en november) is het Panna Nationaal Park gesloten.
Minimaal 2 deelnemers – Prijs 68 USD per persoon
Minimaal 3 deelnemers – Prijs 64 USD per persoon
Minimaal 6 deelnemers – Prijs 65 USD per persoon
...
 • Beoordelingen (16)
 • Reisverslagen (21)
9

Vertrekdatum: 22-11-2017

Reviewdatum: 09-12-2017

Fantastische reis. Goed opgebouwd. Mooie hotels. goed eten. Goede privé chauffeur.

P de Haan, ALKMAAR

9

05-09-2016

'Druk programma maar alles zeer goed geregeld!'

Demandt, Geleen

09-11-2015

'Leuk afwisselend arrangement. Manadawa is iets minder wat betreft bezienswaardigheden maar daarom geen reden om arrangement minder te vinden. Verder leuk afwisselend, zelfs de laatste paleizen en tempels bleven boeien. In Kajuraoho ook tijgerarrangement bijgeboekt en dat was zeker de moeite waard'

Bomans, Reppel

02-11-2015

'Een super reis om een beeld van India te krijgen, wel veel reistijd van a naar b, maar je wordt elke keer weer getrakteerd op een pareltje zowel bezienswaardigheden en of hotels, let wel, we hebben een upgradet gedaan van de hotels, een aanrader.'

Janssen-Janssen, Panningen

30-06-2015

'Overweldigende ervaring! '

anoniem

18-07-2014

'Een fantastische ervaring. Afwisselende reis, mooie hotels en heerlijk eten. Alles perfect geregeld en ook voor de minder ervaren reiziger een goede optie.'

D. Vd Hoek, Eemnes

27-04-2013

'deskundige gidsen prima in agra'

anoniem

01-10-2012

'Aanrader'

Sebastiaan van der Meij, Haarlem

16-10-2011

'Een fantastische rondreis, zeer boeiend, uitstekend verzorgd. Prima chauffeurs en kundige gidsen. Vooral de Heritage hotels zijn ontzettend sfeervol en goed verzorgd.'

Hanneke en Els de Wolff, Leiden

04-10-2010

'mooie reis waar er u echt verschillende verrassingen keer na keer terug aanbieden'

anoniem

13-05-2010

'Geweldige reis, die in relatieve korte tijd zeer veel van India laat zien. Door formule met lokale gidsen (die altijd punctueel op tijd aanwezig waren) leer je zeer veel over locale cultuur.'

ALJ de Meere, Waspik

18-11-2009

'Mijn man en ik hebben deze reis geboekt onder het kort pakket en dit was voor ons dé ideale formule! De lokale agenten en gidsen behandelen hun klanten nog echt als koningen, en de service was meer dan uitmuntend! De meeste gidsen zijn zeer hoog opgeleide mensen die je nog veel meer kunnen vertelle ...

Meer info >

Hetty Hameleers, Antwerpen

04-08-2009

'Een indrukwekkende, perfect verzorgde reis.'

Bert Nooteboom, Stevensbeek

09-10-2008

'Reisverslag Privé Rondreis “Het Beste van Noord-India” met NRV. Met z’n vieren voor het eerst op reis is al een avontuur op zich. En dan ook nog naar India, waarover je vooraf heel erg verschillende en uiteenlopende impressies te horen krijgt. We waren op vrijwel alles voorbereid, de prikken geh ...

Meer info >

Gerr en Alie Niehof, Emmen

15-02-2008

'Als geheel is deze reis zeer indrukwekkend. Daarom is het moeilijk om een enkel minpunt te vermelden. Toch zijn deze er. Allereerst is het "nachthotel" de eerste nacht veruit het minste en zeker na een lange reis teleurstellend. Indien hiervoor in de plaats het laatste hotel in Delhi zou komen, "Sa ...

Meer info >

Lies de Koning, Molenhoek

Alles was goed geregeld en dan bedoel ik ook écht GOED geregeld. Logistiek gezien vlekkeloos. Alle lokale contactpersonen, gidsen en chauffeurs doen hun uiterste best om goed voor je te zorgen, veilig te eten, en het je naar de zin te maken. Geweldige tijd gehad!

anoniem