neemt je mee
 • Adembenemende Niagara Falls

  Adembenemende Niagara Falls

 • Rijden over Highway 1

  Rijden over Highway 1

 • Wereldstad New York City

  Wereldstad New York City

 • Yosemite Nationaal Park

  Yosemite Nationaal Park

 • Grand Canyon Nationaal Park

  Grand Canyon Nationaal Park

Rondreis Het Beste van Amerika

Privéreis | 23 dagen v.a.
2163
i

Prijs p.p. gebaseerd op:

Vertrekdatum
:
24-10-2016
Reisduur
:
23 dagen
Aantal personen
:
2 volwassenen
Snelle Beslisserskorting tot 175 ppi

Voorwaarden

- Geldig tot en met 25 oktober
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen met vertrek vanaf 1 april 2017
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte

Privéreizen 23 dagen Rondreis Het Beste van Amerika v.a. € 2163

Route

 • Dag 1 Amsterdam - New York
 • Dag 2 New York
 • Dag 3 New York - Niagara Falls, Canada (642 km)
 • Dag 4 Niagara Falls - Toronto - Niagara Falls (259 km)
 • Dag 5 Niagara Falls - Washington D.C. (767 km)
 • Dag 6 Washington D.C.
 • Dag 7 Washington D.C. - San Francisco
 • Dag 8 San Francisco
 • Dag 9 San Francisco - Monterey/17 Mile Drive - Modesto (374 km)
 • Dag 10 Modesto - Yosemite National Park - Bakersfield (498 km)
 • Dag 11 Bakersfield - Death Valley - Las Vegas (590 km)
 • Dag 12 Las Vegas
 • Dag 13 Las Vegas - Zion National Park - Bryce Canyon National Park (392 km)
 • Dag 14 Bryce Canyon National Park - Capitol Reef National Park - Arches National Park - Moab (400 km)
 • Dag 15 Moab - Canyonlands - Mesa Verde National Park - Durango (366 km)
 • Dag 16 Durango - Chama - Santa Fe - Albuquerque (445 km)
 • Dag 17 Albuquerque - Canyon de Chelly - Kayenta (611 km)
 • Dag 18 Kayenta - Monument Valley - Grand Canyon (322 km)
 • Dag 19 Grand Canyon - Sedona - Phoenix/Scottsdale (365 km)
 • Dag 20 Phoenix/Scottsdale - Palm Springs - Los Angeles (598 km)
 • Dag 21 Los Angeles
 • Dag 22 Los Angeles - Amsterdam
 • Dag 23 Aankomst Amsterdam

Bekijk het volledige programma & route

    Verblijf in de City That Never Sleeps, New York     Bewonder het zevende natuurwonder, Niagara Falls     Bezoek twee van Utah's beste nationale parken, Zion en Bryce Canyon     Mogelijkheid tot een optioneel excursiepakket     Kinderen verblijven gratis op de kamer van de ouders

Hoogtepunten van deze reis

 • Bryce Canyon National Park

 • Fascinerende Grand Canyon National Park

 • Niagara Falls

 • Bezoek aan Yosemite National Park

 • Bezoek aan de wereldstad New York

Programma

Rondreis Amerika

Dag 1 Amsterdam - New York

Vandaag vliegt u naar New York. Bij aankomst op de luchthaven van New York gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel. Het advies is om op dag 3 de auto te huren in verband met de hoge parkeerkosten in New York. U heeft hier twee overnachtingen om ‘The Big Apple’ goed te leren kennen.

Wij bieden ook vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.
us_al_newyork2.jpg

Dag 2 New York

U heeft de hele dag de tijd om deze wereldstad te gaan ontdekken. New York heeft zoveel te bieden en vele bezienswaardigheden zoals Times Square, Central Park, MoMA, de Brooklyn Bridge, het Statue of Liberty, Empire State Building, Chinatown en de trendy wijken SoHo, TriBeCa en de East en West Village. Beleef New York, te voet, met de Hop-on Hop-off tour of met de metro. ’s Avonds is een bezoek aan een musical op Broadway zeker de moeite waard.

Indien u voor het excursiepakket heeft gekozen heeft u vandaag de volgende activiteit:
New York City Hop-on/Hop-off Bus Tour
Dit een van de populairste manieren om New York City te verkennen. U kunt voor maximaal 48 uur gebruik maken van onbeperkt in-en uitstappen wanneer u dat wilt. Onderweg vertelt de gids u meer over de bezienswaardigheden en de geschiedenis van de stad.
us_al_niagarafalls.jpg

Dag 3 New York - Niagara Falls, Canada (642 km)

In de ochtend haalt u uw huurauto op en vertrekt u richting de indrukwekkende Niagara Falls. Aangekomen bij de watervallen kunt u genieten van het natuurspektakel. Neem de lift naar de voet van de Bridal Veil Falls en loop over houten vlonders voor een spectaculair zicht op de watervallen. Voel de kracht van het razende water op enkele meters van de watervallen! Twee overnachtingen in het Canadese deel van Niagara Falls.
us_al_toronto.jpg

Dag 4 Niagara Falls - Toronto - Niagara Falls (259 km)

Vandaag kunt u een bezoek brengen aan de grootste stad van Canada, Toronto. Toronto is een ultramoderne stad met de CN Tower als het symbool van de stad. Met zijn 553 m is dit tevens de hoogte zendmast ter wereld. Neem de glazen lift in minder dan een minuut naar het observatiedek! In het winkelcentrum Eaton Centre zijn vele restaurants en winkels te vinden. Geniet bij de waterkant van uw lunch. In de namiddag keert u terug naar Niagara Falls.

Indien u voor het excursiepakket heeft gekozen heeft u vandaag de volgende activiteit:
Niagara Falls USA Discovery Pass
Leer alles over het Niagara State Park. Neem deel aan de wereldberoemde Maid of the Mist boottocht, wandel op enkele meters van de watervallen bij de Cave of the Winds, maak kennis met de legende van de Maid of the Mist in het Niagara Adventure Theatre, leer meer over de lokale geschiedenis in het Discovery Center en zie een zeeleeuwenshow in het Aquarium of Niagara.
us_al_washington2.jpg

Dag 5 Niagara Falls - Washington D.C. (767 km)

Vertrek naar de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C., zonder meer één van de hoogtepunten van deze reis. In de middag komt u aan in Washington D.C. met zijn vele monumenten en attracties. Een aanrader is om deel te nemen aan een trolley tour. Op deze manier ziet u 100 van Washington D.C.’s meest populaire monumenten en bezienswaardigheden., waaronder het Capitol Building, White House, Jefferson Memorial en Washington Monument. De trolley stopt bij het FDR Memorial, Lincoln Memorial, Vietnam Veterans Memorial, Korean War Veteran’s Memorial en Iwo Jima Memorial. Washington toeren in de avond is het perfecte moment; de indrukwekkende monumenten worden beeldschoon verlicht. U heeft twee overnachtingen in deze stad.
Washington Witte Huis

Dag 6 Washington D.C.

Vandaag kunt u Washington D.C. gaan verkennen. De meeste bezienswaardigheden zijn geconcentreerd langs de National Mall, vaak de ‘Nation’s Front Yard’ genoemd. The Mall loopt van het Capitool tot aan het Washington Monument. Langs de Mall liggen 17 van de 19 musea van het Smithsonian Institution, ’s werelds grootste Amerikaanse onderwijs- en onderzoeksinstituut. In de musea komt u van alles te weten over het heden en verleden, de geschiedenis van de aarde en het universum. Elk musea heeft zijn eigen thema. Het best bezocht worden het National Museum of Natural History en het National Air and Space Museum. Andere interessante bezienswaardigheden zijn het Lincoln en Jefferson Memorial, de militaire begraafplaats Arlington waar ook J.F. Kennedy begraven ligt en natuurlijk het Witte Huis. ’s Avonds kunt u genieten van restaurants van wereldklasse, Broadway shows en live muziek.

Indien u voor het excursiepakket heeft gekozen heeft u vandaag de volgende activiteit:
National Museum of Crime & Punishment
Door uw toegang tot dit nationale museum komt u alles te weten over Amerika´s criminele geschiedenis en de dagelijkse helden van de rechtshandhaving. Wandel op de tv-set van America´s Most Wanted en leer meer over de apparatuur en technologie die wordt gebruikt door Crime Scene Invesigators (CSI) om criminelen aan misdaden te koppelen met bewijzen gevonden op het plaats delict.
us_al_sanfrancisco3.jpg

Dag 7 Washington D.C. - San Francisco

Vandaag levert uw huurauto in op de luchthaven van Washington D.C. en checkt u in voor uw vlucht naar San Francisco. Na aankomst op de luchthaven van San Francisco haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw eerste accommodatie in San Francisco. San Francisco is één van de mooiste steden van de Verenigde Staten. Het is een fijne en toegankelijke stad. Straten zijn hier hellingen die vanuit het centrum omhoog lopen en zo een prachtig uitzicht over de stad, de baai en de rest van de omgeving geven. San Francisco is cultureel levendig en etnisch zeer divers en heeft zich zo ontwikkeld tot de stedelijke parel van de Californische kust.
us_al_sanfrancisco.jpg

Dag 8 San Francisco

Een aanrader is om de kabeltram te nemen naar Fisherman’s Wharf en vandaar een bezoek te brengen aan Alcatraz. Hier worden interessante rondleidingen gegeven door de voormalige gevangenis en krijgt u veel informatie over de geschiedenis van The Rock (wij raden u aan dit zelf van te voren te reserveren i.v.m. drukte en om teleurstellingen ter plaatse te voorkomen). Breng een bezoek aan Lombard Street ook wel de meest bochtige straat ter wereld genoemd of loop over de Golden Gate Bridge. U kunt natuurlijk ook gewoon lekker ontspannen in Golden Gate Park met de Conservatory of Flowers en de Japanse Tea Garden. ’s Avonds kunt u lekker Chinees eten in Chinatown of Italiaans in North Beach.

Indien u voor het excursiepakket heeft gekozen heeft u vandaag de volgende activiteit:
Alcatraz Island Cruise & Tour
Bezoek een van ’s werelds beroemdste gevangenissen, Alcatraz. Eens het thuis van sommige van Amerika’s meest beruchte criminelen. Vandaag de dag zijn er zeldzame bloemen en planten, en duizenden zeevogels op het eiland te vinden. In de diverse gebouwen krijgt u inzicht in de 19e eeuw toen het eiland diende als kustverdediging en militaire gevangenis.
us_al_monterey2.jpg

Dag 9 San Francisco - Monterey/17 Mile Drive - Modesto (374 km)

Vertrek voor een mooie rit langs de Grote Oceaan naar Monterey. De middag kunt u doorbrengen in Monterey met zijn koloniale gebouwen, restaurants en boetiekjes. Wandel door de aan de waterkant gelegen straat Cannery Row, bekend vanwege het boek Cannery Row van John Steinbeck. Monterey Bay is verder een fantastische plek om een walvistocht te maken (seizoensgebonden). Overweeg een rit over de 17-Mile Drive en een stop bij Pebble Beach. Overnachting in Modesto.
Yosemite

Dag 10 Modesto - Yosemite National Park - Bakersfield (498 km)

In de ochtend vertrekt u voor een mooie rit richting Amerika´s beroemdste nationale park, Yosemite. Yosemite biedt adembenemende uitzichten en een natuurlijke variëteit aan planten en dieren. Yosemite Valley is het bekendste gebied met Yosemite Falls, de beroemde El Captain en Half Dome granieten monolieten en de mistige Bridalveil Falls. Vanaf Glacier Point heeft u een spectaculair uitzicht over de Yosemite Valley. Het totale landschap is spectaculair; uitzichten op steile granieten wanden, “gebeeldhouwde” koepels, donderende watervallen, reusachtige Sequoia bomen, gletsjers, en bloemrijke weilanden. Overnachting in Bakersfield.

Indien u voor het excursiepakket heeft gekozen heeft u vandaag de volgende activiteit:
Yosemite Valley Tour
Tijdens een 2 uur durende excursie per openlucht tram vertellen parkwachters u over Yosemite’s bekendste bezienswaardigheden en komt u meer te weten over de geschiedenis, geologie, planten- en dierenleven van de regio.
us_al_lasvegas (2).jpg

Dag 11 Bakersfield - Death Valley - Las Vegas (590 km)

Vandaag is een lange dag, dus het is aan te raden vroeg te vertrekken. Rij naar Nevada door Death Valley National Park. Het bezoekerscentrum bij Furnace Creek is een goede plek om te beginnen met een bezoek aan dit nationale park. In de avond bereikt u Las Vegas. Wandel over de boulevard van Las Vegas, The Strip, met aan beide zijde spectaculaire hotels, casino’s, winkels, restaurants en attracties zoals Wet ‘n Wild en de Guinness Museum of World Records. Mist u 's avonds vooral niet de fonteinshow voor het Bellagio Hotel, een combinatie van muziek, water en licht. U verblijft twee nachten in een hotel met casino in Las Vegas.
las vegas

Dag 12 Las Vegas

Maak een uitstapje naar de top van het Stratosphere Tower, het hoogste gebouw ten westen van de Mississippi River. Geniet van een diner in de Top of the World of bewonder het uitzicht vanaf het observatiedek. Bezoek ook de belangrijkste hotels Caesars Palace, The Venetian en Paris voor luxe shoppen. Meer op zoek naar een koopje? Kijk dan rond in een van de vele Outlet Malls. Dineren in Las Vegas is geweldig met een grote variatie aan restaurants van wereldberoemde chef-koks.
us_al_zionnp3.jpg

Dag 13 Las Vegas - Zion National Park - Bryce Canyon National Park (392 km)

Laat de glitter en glamour van Las Vegas achter u en rij naar Utah voor een bezoek aan Zion National Park. Aangekomen in Zion National Park wordt u begroet door gigantische zandstenen monolieten. Maak gebruik van de gratis shuttlebus die u door het park vervoert langs de voornaamste attracties waaronder Emerald Pools, Weeping Rock en Angels Landing. Vervolgens rijdt u door naar Bryce Canyon National Park waar u overnacht. Bryce Canyon bestaat uit diverse amfitheaters van kleurrijk geërodeerde rotsformaties ofwel Hoodoos. Het is dit unieke kenmerk dat Bryce Canyon onderscheid van alle andere nationale parken. Het licht dat reflecteert op de Hoodoos zorgt ervoor dat ze continue van kleur veranderen. Voor een geweldig uitzicht rijdt u naar Rainbow Point. Zorg ervoor dat u voor zonsondergang in Bryce Canyon bent voor een fantastisch schouwspel!
us_al_capitolreefnp3.jpg

Dag 14 Bryce Canyon National Park - Capitol Reef National Park - Arches National Park - Moab (400 km)

Reis door Canyon Country naar het langgerekte Capitol Reef National Park met zijn kleurrijke zandstenen rotsen, massieve blokken, kloven en bogen. Stop bij Panorama Point voor een mooie fotogelegenheid en een spectaculair uitzicht. Via Route 24 bereikt u het bezoekerscentrum vanwaar enkele mooie wandeltochten vertrekken. U kunt echter ook gaan paardrijden of per auto de 13 km lange Scenic Drive afleggen met zijn 11 stops. In de middag bezoekt u Arches National Park met meer dan 2,000 vrijstaande zandstenen bogen, Arches genoemd. Door erosie verandert het landschap voortdurend. De bekendste is Delicate Arch. Om een idee van deze indrukwekkende Arch te krijgen kunt u het beste de wandeling er naartoe maken en ervaart u de grootsheid van dit stukje natuur door onder de Arch te gaan staan. Twee ovenachtingen in Moab.
Canyonlands NP

Dag 15 Moab - Canyonlands - Mesa Verde National Park - Durango (366 km)

In de ochtend kunt u een bezoek brengen aan het Canyonlands National Park met zijn spectaculaire rotsformaties en levendige kleuren. U kijkt neer op de Colorado en Green Rivers of omhoog naar de natuurlijke bogen, bruggen en grillige rotsformaties. U kunt het meest kleurrijke gedeelte bezoeken, The Needles of, wanneer u meer avontuur wenst, naar Needle Point wandelen met een adembenemend uitzicht als beloning. In de middag brengt u een bezoek aan Mesa Verde National Park. Het park heeft meer dan 4,000 archeologische vindplaatsen waaronder 600 kloofwoningen van de Anasazi. Stop bij de Far View Visitor Center voor waardevolle informatie over het park en tentoonstellingen van Native American aardewerk en sieraden. Neem deel aan een begeleide excursie naar Cliff Palace alvorens u doorreist naar Durango waar u een nacht verblijft.
us_al_santafe.jpg

Dag 16 Durango - Chama - Santa Fe - Albuquerque (445 km)

Steek de Continental Divide over en maak een stop in de groene vallei van Chama, het laatste stuk van de Rio Grande Railway. Rond lunchtijd arriveert u in Santa Fe, de hoofdstad van New Mexico en een van de oudste steden van Amerika. Verken Old Town met zijn Spaanse, Indiaanse en Amerikaanse cultuur. Hier is ook de oudste kerk van Amerika te vinden, San Miguel Church, en in het Governor´s Palace is de meest uitgebreide museumcollectie van het Zuidwesten te vinden. Op de Central Plaza worden juwelen, aardewerk en ander handwerk wordt verkocht door indianen. Overnachting in Albuquerque.
us_al_canyondechelly2.jpg

Dag 17 Albuquerque - Canyon de Chelly - Kayenta (611 km)

Start de dag met een bezoek aan de Old Town en wandel over het centrale plein. Rij in westelijke richting naar Canyon de Chelly. De Canyon del Muerto, Black Rock Canyon, Canyon de Chelly en Monument Canyon maken deel uit van dit nationaal monument. Er zijn hier diverse uitkijkpunten en goed bewaarde Anasazi ruïnes te vinden. Het gebied geeft een goed inzicht in het dagelijks leven van de Navajo indianen, die hier nog steeds wonen en het land bewerken. Een spectaculair geologisch kenmerk is de Spider Rock, een 244 m hoge in tweeën gespleten zandstenen monoliet. Overnacht in het vlakbij Monument Valley gelegen Kayenta.
Monument Valley

Dag 18 Kayenta - Monument Valley - Grand Canyon (322 km)

Vandaag brengt u een bezoek aan Monument Valley. Over de jaren heen is Monument Valley uitgegroeid tot de plek voor het filmen van westerns. Unieke zandsteenformaties zoals de Three Sisters en The Thumb steken uit boven het soms kale landschap. Rij door naar de Grand Canyon voor uw overnachting. Bij de South Rim kunt u een bezoek brengen aan Desert View, Mather Point, Yavapai en Bright Angels Lodge. De Grand Canyon is een van de zeven natuurlijke wereldwonderen en over een periode van 6 miljoen jaar ontstaan door de stroming van de Colorado River.

Indien u voor het excursiepakket heeft gekozen heeft u vandaag de volgende activiteit:
Monument Valley Tour & Rug Weaving Demo
Voor een unieke ervaring moet u deelnemen aan deze excursie door Monument Valley. Met een Navajo indiaan als gids bezoekt u het verboden gebied! Zie steile rotswanden, plateaus en unieke zandsteenformaties met inspirerende namen als Three Sisters, The Thumb en Totem Pole. Ter afsluiting ziet u een Navajo demonstratie tapijt weven.
us_al_grandcanyon2.jpg

Dag 19 Grand Canyon - Sedona - Phoenix/Scottsdale (365 km)

Voor een onvergetelijke ervaring moet u vroeg opstaan voor de schitterende zonsopkomst. Bekijk het kleurspektakel als het zonslicht de rode kloofwanden aanraakt. Verlaat de Grand Canyon en rij richting Phoenix/Scottsdale waar u overnacht. Breng onderweg een bezoek aan de Oak Creek Canyon, een 26 km lange kloof met een rivier en langs de wand lopende watervallen. Beeldschone rode rotsen en een natuurlijk gevormde glijbaan zijn hier te vinden. Rondom de artistieke stad Sedona zijn ook veel rode rotsformaties te bewonderen. Maak een foto stop bij Bell Rock en Cathedral Rock die hoog boven de stad uitsteken. ’s Avonds is een bezoek aan de Old Town van Scottsdale aan te raden. Naast verschillende exclusieve winkels zijn hier vele galerijen te vinden met uitstekende regionale en Native American kunst. Geniet van de lokale kookkunsten in een van de vele restaurants in de omgeving.
us_al_palmsprings2.jpg

Dag 20 Phoenix/Scottsdale - Palm Springs - Los Angeles (598 km)

Verlaat de Valley of the Sun en rij naar de resortplaats Palm Springs bekend om zijn golf en de beroemdheden die hier komen om te genieten van de luxe faciliteiten. Neem een rit met de Aerial Tramway, een populaire attractie die u van de woestijn naar de met sneeuw bedekte bergen brengt. Aangekomen op de top van Mt. San Jacinto kunt u wandelen, ezelrijden of genieten van het uitzicht in het restaurant. Rij door naar de City of Angels, Los Angeles. Los Angeles is de entertainment hoofdstad van Amerika en thuisbasis van beroemde filmsterren en natuurlijk de Hollywood letters. Hier kunt u vele bezienswaardigheden bezoeken, zoals de Walk of Fame, Hollywood Boulevard met het Mann’s Chinese Theater of Sunset Boulevard.
us_al_losangeles4.jpg

Dag 21 Los Angeles

U kunt uw dag indelen zoals u dat wilt. Eerst even een bezoekje aan het Venice Beach, Santa Monica, Beverly Hills en Rodeo Drive. Wilt u Mickey Mouse nog fotograferen dan is een bezoek aan Disneyland bij Anaheim de moeite waard. Of wat dacht u van de Universal Studios…? Kortom er is genoeg te doen in de omgeving van Los Angeles.

Indien u voor het excursiepakket heeft gekozen heeft u vandaag de volgende activiteit:
Hollywood Trolley Tour
In deze open Trolley Tour komt u langs vele bezienswaardigheden in het beroemde Hollywood zoals de Paramount Studios, Pantages Theater, Warner Bros, FOX, Nickelodeon. Ook ziet u de locaties van de opnames van Twins, Pretty Women en veel meer. Verder komt u langs de Hollywood Bowl, The Hollywood Sign en natuurlijk de Hollywood’s Walk of Fame.
us_al_losangeles2.jpg

Dag 22 Los Angeles - Amsterdam

U rijdt vandaag naar de luchthaven van Los Angeles waar u uw huurauto inlevert en incheckt voor uw vlucht naar Amsterdam.
Aankomst luchthaven (terugreis)

Dag 23 Aankomst Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol. Einde van een geweldige reis!

Let op!

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Data & Prijzen

 
 

Meerpersoonskorting

Extra optie

Excursiepakket Het Beste van Amerika (t/m 31 oktober 2016)

Tijdens deze rondreis kunt u verschillende excursies maken, welke uw reis nog meer speciaal maken. NRV heeft bij deze reis een selectie gemaakt van excursies die u eigenlijk niet mag missen. Tevens is...

Meer info >

Al voor € 266p.p. Meer info >

Verlenging

Verlenging Best Western Plus Dragon (middenklasse hotel)

U kunt uw verblijf per nacht verlengen in het fijne Best Western Plus Dragon. U verblijft hier op basis van logies & ontbijt. Dit Los Angeles hotel is gelegen in Chinatown vlakbij het Amtrak Union S...

Meer info >

Al voor € 67p.p. p.nMeer info >

Verlenging Millennium Biltmore Hotel (superiorklasse hotel)

U kunt uw verblijf per nacht verlengen in het comfortabele Millennium Biltmore Hotel in Los Angeles. U verblijft hier op basis van logies. Een luxe, klassiek hotel met een prachtige architectuur in ...

Meer info >

Al voor € 84p.p. p.nMeer info >

Verzekering

Aanvullende verzekering autohuur

Samen met Europeesche verzekeringen kunnen wij u een Aanvullende Verzekering aanbieden. Deze dekt het eigen risico af tot maar liefst € 3.500 ($ 5.000 in Amerika ) en verzekert ook de uitgesloten casc...

Meer info >

Al voor € 6,05 p.dMeer info >

Kort lopende annuleringsverzekering

Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij zijn reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Zelfs bij 'last minute' boekingen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten, aan...

Meer info >

Al voor 5,50% van de reissomMeer info >

Kort lopende reisverzekering

Een goede reisverzekering is van groot belang als u op vakantie gaat. Mochten zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, dan dekt een goede verzekering de bijkomende kosten en staat u niet voor nog mee...

Meer info >

Al voor € 3,07p.p. p.dMeer info >

Onze hotels

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij bij onze rondreizen gebruiken. Bij de naam van het hotel ziet u staan bij welke categorie wij deze hotels gebruiken, zodat u een duidelijk zicht krijgt wat voor hotels u bij uw rondreis kunt verwachten. Mocht bij de aanvraag van uw reis 1 van de accommodaties niet beschikbaar zijn, wordt u een alternatief aangeboden.

Hotellijst blijft onder voorbehoud van wijzigingen door onvoorziene omstandigheden of organisatorische redenen.

Hotelclassificatie

Budgetklasse
Wanneer u kiest voor budgetklasse accommodaties dan verblijft u in nette, eenvoudige twee- en driesterren hotels en motels. U kunt altijd een schone kamer verwachten met airco, eigen badkamer en daar waar mogelijk een zwembad. De accommodaties zijn met zorg geselecteerd en gekozen op locatie, sfeer of goede ervaringen.
Middenklasse
Wanneer u kiest voor middenklasse accommodaties dan verblijft u in verzorgde driesterren hotels. U kunt altijd een schone kamer verwachten met airco, eigen badkamer en daar waar mogelijk een zwembad. De accommodaties zijn met zorg geselecteerd en gekozen op locatie, sfeer of goede ervaringen.

Het kan zijn dat sommige hotels gelijk zijn aan de budgetklasse accommodaties, maar dan verblijft u in een luxer kamertype.
Superiorklasse
Wanneer u kiest voor superiorklasse accommodaties dan verblijft u in de betere driesterren en verzorgde viersterren hotels. U kunt altijd een schone kamer verwachten met airco, eigen badkamer en daar waar mogelijk een zwembad. De accommodaties zijn met zorg geselecteerd en gekozen op locatie, sfeer of goede ervaringen.

Het kan zijn dat sommige hotels gelijk zijn aan de toeristenklasse accommodaties, maar dan verblijft u in een luxer kamertype.

Albuquerque

Marriott Fairfield Inn Albuquerque - Middenklasse

Marriott Fairfield Inn Albuquerque is een fraai hotel bij het hart van Albuquerque en dichtbij diverse toeristische attracties. Het hotel beschikt over een receptie, twee restaurants, binnen- en buitenzwembad, fitness en gratis WiFi in het gehele hotel.Lees meer

Baymont Inn & Suites Albuquerque Downtown - Middenklasse

Vanuit het hotel kunt u vele bezienswaardigheden in de omgeving van Albuquerque bezoeken. Vergeet u zeker niet de met naar de Sandia Peak lift naar de toppen van het Sandia gebergte te gaan, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft.Lees meer

Bakersfield

Days Inn Bakersfield - Budgetklasse

Een prima eenvoudig hotel in Bakersfield. U kunt vanuit Bakersfield vele hoogtepunten van het westen gaan ontdekken.Lees meer

Clarion Hotel Bakersfield - Superiorklasse

Een fijn hotel voor uw verblijf in Bakersfield. U kunt hier heerlijk relaxen na een dag voor met indrukken zodat u de volgende dag weer uitgerust aan een een nieuw avontuur kunt beginnnen.Lees meer

Bryce Canyon Nationaal Park

Bryce View Lodge - Middenklasse

Een prima accommodatie voor uw verblijf aan het prachtige Bryce Canyon National Park.Lees meer

Best Western Plus Bryce Canyon - Superiorklasse

Het hotel ligt tussen de rode rotsen van het Bryce Canyon National Park. Vanuit het hotel bent u met de auto in 5 minuten bij de ingang van het park. In de omgeving kunt u genieten van schitterende wandelpaden en fietspaden.Lees meer

Durango

Historic Strater Hotel Durango - Superiorklasse

Een mooi romantisch hotel met veel antiek meubilair. Het hotel bevindt zich in de historische wijk van Durango, dichtbij het Henry Strater Theater, de 3rd Avenue, het Durango Arts Center en de Durango en Silverton Narrow Gauge Railroad. In het hotelLees meer

Durango Downtown Inn - Middenklasse

Een prima hotel voor een fijn verblijf in Durango. Vanuit het hotel kunt u diverse uitstapjes maken in de omgeving. De treinreis van Durango naar Silverton en v.v is echt een unieke ervaring en kan via NRV geboekt worden.Lees meer

Grand Canyon Nationaal Park

Maswik Lodge South Grand Canyon - Middenklasse

Een unieke accommodatie gelegen in het Grand Canyon Nationaal Park. Vanuit de lodge loopt u zo naar de South Rim van de Grand Canyon waar u een prachtig uitzicht heeft. Zeker met de zonsondergang zal de Grand Canyon u betoveren.Lees meer

Yavapai Lodge West Grand Canyon - Superiorklasse

De lodge biedt een mooie locatie in het Grand Canyon National Park. Het ligt namelijk vlakbij de rim. Vanuit de lodge heeft u een mooi uitzicht op de bossen en heeft daardoor een perfecte plek om herten, eekhoorns, vogels en veel meer beesten te spotten.Lees meer

Kayenta (Monument Valley)

Kayenta Monument Valley Inn - Middenklasse

Een fijn hotel en een prima uitgangspunt voor uw bezoek aan de prachtige Monument Valley. Lees meer

Gouldings Lodge - Superiorklasse

Goulding's Lodge is een rustieke lodge gebouwd in western stijl. Het beschikt over een museum en een filmtheater. Paardrijmogelijkheden zijn beschikbaar in de directe omgeving en Monument Valley excursies zijn beschikbaar vanaf de lodge.
Verblijf inLees meer

Las Vegas

Tropicana, A DoubleTree Hotel - Superiorklasse

Een prima stijlvol hotel met vele faciliteiten aan het zuidkant van 'The Strip'. De Brad Garrett's Comedy Club, Club Nikki en het Gladys Knight Theater maken gebruik van de gastvrijheid van het hotel. Aan de overkant van het hotel ligt hotel New YorkLees meer

Circus Circus Hotel & Casino - Middenklasse

Een groot hotel aan het einde van de welbekende Strip van Las Vegas gelegen. Het hotel heeft vele faciliteiten waaronder een overdekt pretpark met een achtbaan en diverse circusvoorstellingen.Lees meer

Los Angeles/Anaheim

Best Western Plus Dragon Gate - Middenklasse

Dit Los Angeles hotel is gelegen in Chinatown vlakbij het Amtrak Union Station, dus u kunt er ook voor kiezen de stad per openbaar vervoer te verkennen. Ook het nabijgelegen Staples Sports Arena maakt het makkelijk een sportwedstrijd, concert of optredenLees meer

Millennium Biltmore Hotel - Superiorklasse

Een luxe, klassiek hotel met een prachtige architectuur in hartje Los Angeles. Vanuit het hotel bent u snel bij de vele bezienswaardigheden van deze geweldige stad.Lees meer

Moab (Arches/Canyonlands NP)

Big Horn Lodge - Budgetklasse

Een prima hotel/lodge met een uitstekende ligging voor een bezoek aan Arches- en Canyonlands Nationaal Park. In de omgeving van Moab kunt u uitstekend wandelen en fietsen.Lees meer

Red Cliffs Lodge - Superiorklasse

Een mooie lodge omgeven door prachtig natuurschoon waar u geniet van spectaculaire uitzichten. Vanuit de lodge zijn er diverse activiteiten te ondernemen.Lees meer

Modesto

Days Inn Modesto - Budgetklasse

Er prima hotel voor uw overnachting tijdens uw reis. Het hotel ligt in in de buurt van downtown Modesto, waar ook de restaurants en winkels zijn. In het hotel staat er 's morgens een continentaal ontbijt voor u klaar. Het parkeren bij het hotel is gratisLees meer

Best Western Town House Lodge - Superiorklasse

Een netjes, eenvoudig hotel met een prima ligging in de plaats Modesto. In het zwembad kunt u lekker bijkomen van de enerverende dag vol met bezoeken.Lees meer

New York

Travel Inn - Middenklasse

Een prima hotel in hartje New York op loopafstand van Times Square met diverse theaters en de 5th Avenue. Door de gunstige ligging van het hotel bent u snel bij bezienswaardigheden. Na een dagje genieten van New York kunt u een lekkere duik nemen inLees meer

Excelsior Hotel - Superiorklasse

Een prima hotel in de Upper West Side met uitzicht op Central Park. Het is ingericht in een Franse landelijke stijl met donker hout, verguldsel en kristal. Het hotel heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor uw verblijf in New York.Lees meer

Niagara Falls

Sheraton on the Falls - Superiorklasse

De Sheraton on the Falls is een modern hotel met spectaculaire kamers, waarvan vele uitzicht hebben op de watervallen. Het hotel is verbonden met het Casino Niagara en het Fallsview Indoor Waterpark.Lees meer

Best Western Plus Cairn Croft Hotel - Middenklasse

Een prima Best Western hotel voor een bezoek aan de wereldberoemde Niagara watervallen. Het hotel ligt aan de Canadese kant. De plaats Toronto ligt op ongeveer 90 minuten rijden. In de omgeving liggen diverse restaurants en winkels. In de buurt van hetLees meer

Phoenix/Scottsdale

Embassy Suites Phoenix - Superiorklasse

Een relaxte accommodatie met ruime suites. Door de vriendelijke service zal het u hier aan niets ontbreken voor een fijn verblijf in Phoenix.Lees meer

Sleep Inn at North Scottsdale Road - Budgetklasse

Een fijn hotel voor een bezoek aan de gezellige steden Scottdale en de aangrensende stad Phoenix. U zult hier genieten van exclusive winkels en heerlijke restaurants.Lees meer

San Francisco

Best Western Plus Americania - Middenklasse

Een fijn hotel voor uw verblijf in San Francisco. Vanuit het hotel loopt u in ongeveer 10 minuten naar Union Square waar u met de cablecar naar onder andere het gezellige Fisherman's Wharf kunt gaan.Lees meer

Pickwick Hotel San Francisco - Superiorklasse

Een leuk gelegen hotel om San Francisco te gaan ontdekken. In deze levendige stad is zoveel te zien en te beleven. Neem zeker een kijkje in het bekende Fisherman's Wharf met z'n zeehonden op de pier 39.Lees meer

Washington D.C.

Quality Inn Mount Vernon - Middenklasse

Een comfortabele accommodatie in een vriendelijke en rustige omgeving.Lees meer

Omni Shoreham Hotel - Superiorklasse

Een mooi, groot en elegant luxe hotel met karakter en veel historie. Het hotel heeft een prima prijs/kwaliteitverhouding. U vindt er vele faciliteiten voor een fijn verblijf in deze geweldige stad.Lees meer

Optionele excursies

Naast de excursies die reeds in het reisprogramma opgenomen zijn, worden onderstaande optionele excursies aangeboden. Indien gewenst kunnen deze excursies ter plaatse via uw reisleiding of de lokale vertegenwoordiging bijgeboekt worden. De genoemde prijzen zijn ter indicatie en kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Wanneer u hier een blanco pagina treft, worden er bij deze rondreis geen optionele excursies aangeboden.

Inclusief

Intercontinentale vluchten
Brandstoftoeslag, veiligheids- en brandstofheffing
Binnenlandse vlucht Washington D.C. - San Francisco
21 Overnachtingen in goede driesterren hotels op basis van logies
Een uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving
Informatie over leuke bezienswaardigheden onderweg

Extra informatie

U kunt boeken vanaf minimaal 2 personen

Exclusief

- Eventuele extra kosten autohuur / dropoff kosten
- Eventuele optionele excursies
- Entreegelden
- Lokale belastingen
- Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
- Overige maaltijden
- Fooien

- Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
- Reserveringskosten: € 25 per boeking

Kinderkorting arrangement

Kinderen van 0 t/m 16 jaar kunnen gratis op de kamer van de ouders verblijven. Het babybedje is altijd op aanvraag. Kinderen krijgen geen eigen bed. Er geldt een maximum van 2 kinderen op de kamer.

Autohuur

U kunt er in het prijsoverzicht voor kiezen om een huurauto cat. Compact, Fullsize, Intermediate of Fullsize SUV op basis van Fully Inclusive of Gold bij te reserveren.

De voorwaarden met betrekking tot de autohuur kunt u vinden onder het tabblad Vervoer.

Autohuur

Bij het ophalen op het verhuurstation op Manhattan is geen volle tank brandstof inbegrepen bij het Alamo Gold pakket.

Algemeen

Deze reis wordt alleen uitgevoerd van 1 april t/m 31 oktober.

Weekendtoeslag KLM

Wanneer uw heen- en/of terugvlucht met KLM vanaf Amsterdam op een vrijdag, zaterdag of zondag valt, zal hier een toeslag voor gelden. Deze toeslag zal bij boeking worden toegevoegd, waarna u een nieuwe offerte van ons zult ontvangen.

Bagage binnenlandse vlucht

Wanneer u de binnenlandse vlucht met een andere luchtvaartmaatschappij vliegt dan tijdens uw intercontinentale vlucht, dient u ter plaatse nog de kosten te voldoen voor de ruimbagage tijdens deze vlucht. De kosten hiervoor bedragen ongeveer USD 25 tot USD 35 per koffer en betaalt u op de luchthaven tijdens het inchecken voor uw binnenlandse vlucht. Bij boeking zullen wij u informeren over het exacte tarief.

Reis boeken zonder internationale vluchten?

Mocht u deze rondreis willen boeken, maar regelt u zelf uw internationale vlucht? Klik hier en zie wat de kosten zijn.

ESTA
Wanneer u naar de VS reist, bent u verplicht een elektronische reistoestemming te verkrijgen via het Elektronisch Systeem voor Reistoestemming ESTA, voordat u aan boord kunt gaan van een vliegtuig of schip naar de VS. Meer uitgebreide informatie treft u aan op de officiële ESTA website.
Kamertypes
Indien u met twee, drie of vier personen reist ontvangt u dezelfde kamer. In de tweepersoonskamer staan veelal twee queensize bedden of twijfelaars, zodat de kamer in principe geschikt is voor maximaal vier personen.
Nederlandstalige Reisgids
Bij onze privéreizen met huurauto naar Amerika ontvangt u naast uw vouchers en hotellijst ook een gratis elektronische Nederlandstalige reisgids (Discovery Guide). Hierin staat de uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving met handige tips, gedetailleerde stadsbeschrijvingen en informatie over bezienswaardigheden die u onderweg zoal tegenkomt. De elektronische reisgids kunt u vanaf 1 april 2017 tegen meerkosten ook toegestuurd krijgen als boekwerk. Als u geïnteresseerd bent om de reisgids als boekwerk toegestuurd te krijgen laat dit dan bij boeking weten. De reserveringsmedewerkers kunnen u informeren over eventuele meerkosten. Het toesturen van de reisgids als boekwerk is alleen mogelijk mits u 42 dagen of meer voor vertrek een definitieve boeking heeft gemaakt.
Kinderkorting vlucht
Bij boeking zullen wij u informeren over de hoogte van de eventuele kinderkorting.

Huurauto tijdens uw rondreis

NRV maakt gebruik van verschillende gerenommeerde autoverhuurmaatschappijen. In Amerika maken wij gebruik van Alamo.

Wat vonden anderen?

Wij vragen onze reizigers om een (beknopt) verslag te schrijven over hun reis. Hieronder kunt u deze ervaringen, mits aanwezig, lezen.

Reisgedeelte Het Beste van Amerika 1

Reisgedeelte Het Beste van Amerika 2

Best Western Plus Dragon Gate***+

Millennium Biltmore Hotel

Wilms Mark, Stabroek - Belgie
'Goed hotel in Down town LA, zeker voor wie van Art Deco stijl in vervoering komt!'

Uitgebreide reisverslagen

16 dagen Hoogtepunten van het Westen

07-09-2012

Vanwege onze late boeking voor deze reis, moesten we een alternatief zoeken voor het standaard-hotel in San Francisco. Wij kozen voor het Red Roof Inn bij de Airport. Dit kostte ons ca. 45 minuten om in San Francisco te komen en dus ook om weer terug in het hotel te komen. We reisden met de hotel shutlle naar het vliegveld en namen daar de metro (Bart) naar de stad. Jammer dat deze metro niet on...

 

Op de hoogte blijven van acties
en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Reiscafé op 14 januari 2017

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam