neemt je mee
De hoofdstad Washington D.C.
De hoofdstad Washington D.C.
Wereldstad New York City
Wereldstad New York City
Historische plantages in Charleston
Historische plantages in Charleston
Pretparken van Orlando
Pretparken van Orlando
Miami Beach
Miami Beach

Rondreis Beleef Oost-Amerika

Privéreis | 17 dagen v.a. 1620
1470i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
01-11-2017
Reisduur
17 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Kassakorting tot 175 ppi

Voorwaarden

- Geldig tot en met 24 oktober 2017
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van privéreizen
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte

Route

 • Dag 1 Amsterdam - New York
 • Dag 2 New York
 • Dag 3 New York - Philadelphia (ca. 136 km)
 • Dag 4 Philadelphia - Washington D.C. (ca. 228 km)
 • Dag 5 Washington D.C.
 • Dag 6 Washington D.C. - Roanoke (ca. 635 km)
 • Dag 7 Roanoke - Asheville (ca. 429 km)
 • Dag 8 Asheville - Charleston (ca. 397 km)
 • Dag 9 Charleston
 • Dag 10 Charleston - Savannah (ca. 175 km)
 • Dag 11 Savannah - St. Augustine (ca. 293 km)
 • Dag 12 St. Augustine - Orlando (ca. 274 km)
 • Dag 13 Orlando
 • Dag 14 Orlando - Miami Beach (ca. 389 km)
 • Dag 15 Miami Beach
 • Dag 16 Miami Beach - Amsterdam
 • Dag 17 Amsterdam

Bekijk het volledige programma & route

Rondreis Amerika
    Verblijf in ‘The City that Never Sleeps’ New York     De hoofdstad van Amerika, Washington D.C.     Zuidelijke charme van Savannah en Charleston     Geniet van de themaparken in Orlando en de stranden in Miami     Kinderen verblijven gratis op de kamer van de ouders

Hoogtepunten van deze reis

 • Het bruisende Miami Beach

 • Veelzijdig Orlando

 • Independence Hall in Philadelphia

 • Het US Capitol in Washington D.C.

 • Bezoek aan de wereldstad New York

Programma

Rondreis Amerika

Dag 1 Amsterdam - New York

Vandaag vliegt u vanaf Amsterdam naar New York. Bij aankomst op de luchthaven van New York gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel. Het advies is om op dag 3 de auto te huren in verband met de hoge parkeerkosten in New York. U heeft hier twee overnachtingen om ‘The Big Apple’ beter te leren kennen.

Wij bieden ook vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.
us_al_newyork.jpg

Dag 2 New York

U heeft de hele dag de tijd om deze wereldstad te gaan ontdekken. New York heeft zoveel te bieden en heeft vele hoogtepunten zoals Times Square, Central Park, MoMA, de Brooklyn Bridge, het Statue of Liberty, Empire State Building, Chinatown en de trendy wijken SoHo, TriBeCa en de East en West Village. Beleef New York, te voet, met de hop-on hop-off tour of met de metro. ’s Avonds is een bezoek aan een musical op Broadway zeker de moeite waard.
us_al_philadelphia.jpg

Dag 3 New York - Philadelphia (ca. 136 km)

In de ochtend haalt u uw huurauto op en vertrekt u richting het historische, gezellige Philadelphia. In het Independence Historic Park kunt u de Liberty Bell, Independence Hall en het huis van Benjamin Franklin bewonderen. Mocht u van kunst houden dan moet u zeker een bezoek brengen aan het Philadelphia Museum of Art, hier vindt u de belangrijkste kunstverzameling van Amerika. Ook het huis van Betsy Ross, de naaister van de eerste Amerikaanse vlag is een bezoek waard.
us_al_washington2.jpg

Dag 4 Philadelphia - Washington D.C. (ca. 228 km)

Geniet deze ochtend nog in Philadelphia voordat u naar de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. vertrekt. Deze stad is zonder meer één van de hoogtepunten van deze reis. Washington D.C. is een stad van ‘Power and Glory’. Hetgeen vooral tot uitging komt in de vele monumenten en historische gebouwen. Washington D.C. kent verschillende wijken waaronder Downtown met zijn kunstgalerijen, Dupont Circle met hippe clubs en trendy winkels, de National Mall en Capitol Hill hebben de meest prominente gebouwen en musea. ’s Avonds kunt u genieten van restaurants van wereldklasse, Broadway shows en live muziek.
us_al_washington.jpg

Dag 5 Washington D.C.

Vandaag kunt u Washington gaan verkennen. De meeste bezienswaardigheden zijn geconcentreerd langs de National Mall, vaak de ‘America’s Front Yard’ genoemd. The Mall loopt van het Capitool tot aan het Washington Monument. Langs de Mall liggen 17 van de 19 musea van het Smithsonian Institution, ’s werelds grootste Amerikaanse onderwijs- en onderzoeksinstituut. In de musea komt u van alles te weten over het heden en verleden, de geschiedenis van de aarde en het universum. Elk musea heeft zijn eigen thema. Het best bezocht worden het National Museum of Natural History en het National Air and Space Museum. Andere interessante bezienswaardigheden zijn het Lincoln en Jefferson Memorial, de militaire begraafplaats Arlington waar ook J.F. Kennedy begraven ligt en natuurlijk het Witte Huis. Een aanrader is om deel te nemen aan een trolley tour. Op deze manier ziet u 100 van Washington D.C.’s meest populaire monumenten en bezienswaardigheden, waaronder het Capitol Building, White House, Jefferson Memorial en Washington Monument. De trolley stopt bij het FDR Memorial, Lincoln Memorial, Vietnam Veterans Memorial, Korean War Veteran’s Memorial en Iwo Jima Memorial. Washington toeren in de avond is het perfecte moment; de indrukwekkende monumenten worden beeldschoon verlicht.
us_al_washington3.jpg

Dag 6 Washington D.C. - Roanoke (ca. 635 km)

U verlaat de drukte van de hoofdstad en gaat op weg naar Roanoke voor een overnachting. Onderweg is een bezoek aan de plaats Williamsburg aan te raden. Colonial Williamsburg is het grootste historische openluchtmuseum ter wereld met zo’n 500 gebouwen, woningen, winkels en tavernes die zijn verbouwd en gerestaureerd om het leven in de 18e eeuw zo goed mogelijk weer te geven. Enkele bezienswaardigheden zijn de Governor’s Palace, het Capitol, het DeWitt Wallace Decorative Arts Museum, het Abby Aldrich Rockefeller Folk Art Museum en de Bassett Hall. Er lopen acteurs rond verkleed zoals vroeger waarbij een smid u bijvoorbeeld verteld over zijn ambacht en een jonge George Washington u goede manieren leert. Een bezoek aan Williamsburg is niet compleet zonder een bezoek aan Jamestown, de geboorteplaats van het moderne Amerika, en Yorktown, waar Amerika zijn onafhankelijkheid inluiden. Deze drietal plaatsen staan bekend als ‘America’s Historic Triangle’. Vervolgens rijdt u door naar Roanoke, een plaats uit de 17e eeuw waar de pioniers zich in de Shenandoah Valley aan de oevers van de Roanoke River vestigden. Brengt u hier zeker een bezoek aan het populaire Market Square met heerlijke restaurants, nachtleven, winkels en de historische Farmer’s Market.
us_al_blueridgemountains.jpg

Dag 7 Roanoke - Asheville (ca. 429 km)

Vandaag wordt u omringd door de natuurlijke schoonheid van de Great Smokey en de Blue Ridge Mountains als u rijdt richting North Carolina. Asheville is een uitnodigende bestemming met diverse architectonische juweeltjes uit verschillende tijdperken en een levendige culturele sfeer. Zorg ervoor dat u hier het Biltmore Estate, het 250 kamer tellende kasteel gebouwd door George Washington Vanderbilt in Franse renaissance stijl, bezoekt. Geniet van een rondleiding achter de schermen, de kunstcollectie, indrukwekkende uitgestrekte tuinen en parken, en een wijnmakerij. U kunt hier ook een treintochtje maken door de Blue Ridge Mountains of gaan wildwaterraften op de rivier. Bezoek één van de kunstgalerijen, zoals de Folk Art Center, of proef de lokale cultuur tijdens een ouderwetse ‘hoedown’ (typisch Amerikaanse volksdans) compleet met een ritje in een hooiwagen, bluegrass muziek en dans.
us_al_charleston4.jpg

Dag 8 Asheville - Charleston (ca. 397 km)

U verlaat de charme van Asheville/Hendersonville en gaat op weg naar de elegante stad Charleston gelegen in de staat South Carolina. In Charleston ervaart u de zuidelijke charme en gastvrijheid. Door de vooroorlogse architectuur voelt het alsof de tijd hier heeft stilgestaan. Charleston staat bekend om zijn rijke geschiedenis, goed bewaard gebleven architectuur, uitstekende restaurants en gemanierde inwoners. U kunt in het centrum genieten van kunst, muziek, de lokale keuken en mode. Wandel langs historische gebouwen en bewonder de vooroorlogse architectuur, geniet van uitgebreide diners in één van de vele uitstekende restaurants, bezoek een lokale markt, ontspan op één van de vijf stranden of maak een ritje per paard-en-wagen. Charleston is een waar openluchtmuseum!
us_al_charleston2.jpg

Dag 9 Charleston

U heeft de hele dag de tijd om deze fantastische stad te ontdekken. Zet uw auto bij het bezoekerscentrum neer want het is onmogelijk in de kleine straatjes te rijden en een parkeerplek te vinden. In de stad zijn er veel begeleide wandelingen en komt u langs de mooiste plekjes. Een bezoek aan één van de plantages net buiten de stad is een absolute must. Enkele mogelijkheden zijn de Boone Hall Plantation & Gardens, waar de film The Notebook en de miniserie North & South zijn gefilmd, en de Magnolia Plantation & Gardens, één van de mooiste tuinen van Amerika.
us_al_savannah3.jpg

Dag 10 Charleston - Savannah (ca. 175 km)

Vandaag rijdt u naar de staat Georgia waar de zuidelijke gastvrijheid levend en wel is. Savannah is de oudste stad in de staat Georgia en de hoofdstad van deze staat. Het charmante Savannah is één van de mooiste steden van het zuiden en is rijk geworden door de rijst- en katoenindustrie. De stad is wereldberoemd geworden door het boek Midnight in the Garden of Good en Evil van John Berendt en staat bekend om zijn historische architectuur, straatjes met eikenbomen en de ‘Southern hospitality’. In het centrum van Savannah vindt u het Savannah Historic District, de Savannah Victorian District en 22 prachtige pleinen. Op de beroemde en mooie begraafplaats Bonaventure zijn prachtige beeldhouwwerken te bewonderen. Helaas is de ‘Bird Girl’ die op de voorkant van het boek van John Berendt wordt afgebeeld hier niet meer te vinden. Dit beeldhouwwerk is ondertussen verhuist naar het Telfair Museum. Op zaterdag is een bezoek mogelijk aan de Farmer’s Market in Forsyth Park. Mocht u willen ontspannen op het strand dan is het buiten de stad gelegen Tybee Island een aanrader. De perfecte manier om de stad te verkennen is tijdens een rit per paard-en-wagen. Aan de Waterfront zijn prima restaurants te vinden waar u ’s avonds lekker kunt dineren.
us_al_staugustine.jpg

Dag 11 Savannah - St. Augustine (ca. 293 km)

Vandaag gaat u naar het oudste stadje van Amerika gelegen in de staat Florida waar nog veel Spaanse invloeden zijn terug te vinden. Het is een charmante plaats waar de historische architectuur nog goed te zien is in de smalle straatjes. Bezoek u in St. Augustine zeker het Castillo de San Marcos en de vuurtoren voor een panoramisch uitzicht op de stranden. In het centrum zijn gezellige restaurants voor een heerlijk diner.
us_al_daytonabeach.jpg

Dag 12 St. Augustine - Orlando (ca. 274 km)

Maak onderweg naar de themapark hoofdstad, Orlando, nog een stop bij het beroemde strand van Daytona Beach als u rijdt via de kustroute. Dit strand heeft decor gestaan voor menig film en is het enige strand waarop auto's zijn toegestaan. Het natuurgebied Silver Springs met de Silver Rivier, is een bezoek meer dan waard als u landinwaarts reist. Maak hier een ritje in een boot met een glazen bodem en zie meer van de onderwaterwereld. Vervolgens rijdt u door naar Orlando voor een verblijf van twee nachten. Geniet van Downtown Disney met meer dan 170 winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.
us_al_disneyorlando.jpg

Dag 13 Orlando

U heeft een volle dag om te genieten van ’s werelds grootste toeristische attracties en pretparken. U kunt zelf kiezen uit de verschillende Walt Disney Parken, een kijkje achter de schermen in Universal Studios of de parken van SeaWorld met spectaculaire shows. Uiteraard biedt Orlando ook vele winkelcentra waar het u aan niets zal ontbreken.
us_al_kennedyspacecenter.jpg

Dag 14 Orlando - Miami Beach (ca. 389 km)

Verlaat de magie van Orlando en rij in zuidelijke richting naar het zonnige Miami Beach waar u twee nachten verblijft. Miami is een internationale stad met een multiculturele samenleving dat terug te zien is in de lokale keuken en architectuur. Geniet van de hippe mensen, mooie stranden en het prima uitgaansleven. Maak kennis met het levendige Art Deco district met zijn pastelkleurige huizen. Een wandeling of ritje met de auto over Ocean Drive mag zeker niet ontbreken.
us_al_miami_artdeco_149260988.jpg

Dag 15 Miami Beach

In de Cubaanse wijk Little Havana ziet u domino spelende Cubanen en is Spaans de voertaal. In de trendy wijk Wynwood ziet u grote modehuizen, kunstgalerijen en de meest prachtige muurschilderingen. In het Miami Seaquarium kunt u verschillende shows met dolfijnen en orka’s bijwonen en zelfs een zeeleeuw eten geven! Of bezoek Jungle Island, waar u kunt genieten van de beste vogelshow ter wereld. Lekker winkelen op South Beach’s Lincoln Road of in de winkelcentra Bal Harbour en Aventura Mall, een boottochtje langs Star Island of een bezoek aan de Bayside Marketplace. Kortom… er is genoeg te beleven!
us_al_miamibeach.jpg

Dag 16 Miami Beach - Amsterdam

Vandaag komt er een eind aan uw schitterende reis door Amerika en rijdt u naar de luchthaven van Miami. Na het inleveren van uw huurauto vliegt u terug naar huis.

Goed om te weten

Wilt u verlengen in Miami Beach? Wij regelen graag een verlenging voor u. Bij ‘Verlenging’ vindt u meer informatie.

Aankomst luchthaven (terugreis)

Dag 17 Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol. Einde van een geweldige reis!

Let op!

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Data & Prijzen

 
 

Meerpersoonskorting

Verlenging

us_ac_mimosazw.jpg

Verlenging Mimosa Hotel (superiorklasse hotel)

U kunt uw verblijf per nacht verlengen in het fijne Mimosa Hotel in Miami. U verblijft hier op basis van logies & ontbijt. In het hart van Miami Beach in Zuid Florida is het Mimosa hotel gelegen. In...

Meer info >

Al voor € 69p.p. p.nMeer info >
Overzicht Hotel Ocean Five Miami

Verlenging Ocean Five Miami (middenklasse hotel)

U kunt uw verblijf per nacht verlengen in het fijne Ocean Five hotel in Miami. U verblijft hier op basis van logies & een continentaal ontbijt. Een fijn, kleinschalig Art Deco hotel met een uitsteke...

Meer info >

Al voor € 61p.p. p.nMeer info >

Verzekering

Aanvullende verzekering autohuur

Samen met Europeesche verzekeringen kunnen wij u een Aanvullende Verzekering aanbieden. Deze dekt het eigen risico af tot maar liefst € 3.500 ($ 5.000 in Amerika ) en verzekert ook de uitgesloten casc...

Meer info >

Al voor € 6,05 p.dMeer info >

Kortlopende annuleringsverzekering

Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij zijn reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Zelfs bij 'last minute' boekingen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten, aan...

Meer info >

Al voor 5,50% van de reissomMeer info >

Kortlopende reisverzekering

Een goede reisverzekering is van groot belang als u op vakantie gaat. Mochten zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, dan dekt een goede verzekering de bijkomende kosten en staat u niet voor nog mee...

Meer info >

Al voor € 3,07p.p.p.d.Meer info >

Onze hotels

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij bij onze rondreizen gebruiken. Bij de naam van het hotel ziet u staan bij welke categorie wij deze hotels gebruiken, zodat u een duidelijk zicht krijgt wat voor hotels u bij uw rondreis kunt verwachten. Mocht bij de aanvraag van uw reis 1 van de accommodaties niet beschikbaar zijn, wordt u een alternatief aangeboden.

Hotellijst blijft onder voorbehoud van wijzigingen door onvoorziene omstandigheden of organisatorische redenen.

hotel algemeen

Hotelclassificatie

Budgetklasse
Wanneer u kiest voor budgetklasse accommodaties dan verblijft u in nette, eenvoudige twee- en driesterren hotels en motels. U kunt altijd een schone kamer verwachten met airco, eigen badkamer en daar waar mogelijk een zwembad. De accommodaties zijn met zorg geselecteerd en gekozen op locatie, sfeer of goede ervaringen.
Middenklasse
Wanneer u kiest voor middenklasse accommodaties dan verblijft u in verzorgde driesterren hotels. U kunt altijd een schone kamer verwachten met airco, eigen badkamer en daar waar mogelijk een zwembad. De accommodaties zijn met zorg geselecteerd en gekozen op locatie, sfeer of goede ervaringen.
Superiorklasse
Wanneer u kiest voor superiorklasse accommodaties dan verblijft u in de betere driesterren en verzorgde viersterren hotels. U kunt altijd een schone kamer verwachten met airco, eigen badkamer en daar waar mogelijk een zwembad. De accommodaties zijn met zorg geselecteerd en gekozen op locatie, sfeer of goede ervaringen.

Het kan zijn dat sommige hotels gelijk zijn aan de toeristenklasse accommodaties, maar dan verblijft u in een luxer kamertype.

Asheville/Hendersonville

Kamer BW Hendersonville Inn

Best Western Hendersonville Inn - Middenklasse

Een prima hotel voor een verblijf in de omgeving van Ashville. Het hotel is voorzien van een receptie met kluisjes, restaurant, bar/lounge, lift, winkeltje en internetmogelijkheden. Er is een zwembad met zonneterras en ligbedden. Het parkeren is gratis.Lees meer
Overzicht Crowne Plaza Ashville

Crowne Plaza Tennis & Golf - Superiorklasse

Een fijn hotel met vele faciliteiten om uw verblijf in Ashville zo aangenaam mogelijk te maken. Vanuit het hotel kunt u vele bezienswaardigheden bezoeken.Lees meer

Charleston

Zwembad Marriott Charleston

Marriott Charleston Hotel - Superiorklasse

Het Marriott Charleston hotel ligt langs de Ashley rivier. Het oude historische centrum ligt op ongeveer 1,5 kilometer. In het centrum vindt u vele statige huizen en leuke straatjes. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat,Lees meer
Zwembad Days Inn Patriot Point

Days Inn Patriot's Point - Middenklasse

Een prima hotel met een uitstekende ligging voor een bezoek aan het historische Charleston. Het hotel ligt aan de overkant van de Cooper River Bridge in Charleston. Het ligt op ca. 5 kilometer van de historische markt en de Boone Hall Plantage. BezienswaardighedenLees meer

Miami

Overzicht Hotel Ocean Five Miami

Ocean Five - Middenklasse

Een fijn, kleinschalig Art Deco hotel met een uitstekende lokatie aan Ocean Drive. Door de gunstige ligging bent u zo op het strand en geniet u van de gezelligheid van de vele terrasjes van Ocean Drive. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon,Lees meer
us_ac_essexov.jpg

Essex House Hotel Miami Beach - Superiorklasse

Dit historische hotel ligt in het South Beach's Art Deco District en ligt op loopafstand van het strand. Het hotel ligt in een gezellige omgeving met leuke restaurants en cafés. Alle kamers beschikken over een airco, tv, föhn in de badkamer en gratisLees meer

New York

Exterieur Holiday Inn Hasbrouck Heights

Holiday Inn Hasbrouck Heights - Middenklasse

Het hotel ligt in New Jersey dichtbij de luchthaven van Newark. Het centrum van New York City, Manhattan is per bus in ca. 20 minuten te bereiken. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat, minibar, airco en badkamer met badLees meer
Kamer Marriott Newark Liberty Airport

Marriott Newark Liberty Airport - Superiorklasse

Een prima hotel bij de luchthaven van Newark. Vanuit het hotel komt u eenvoudig in het centrum van 'The Big Apple'. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat, minibar, airco en badkamer met bad of douche. Het hotel heeft eenLees meer

Orlando

us_ac_crowneplazapool bar.jpg

Crowne Plaza Universal Studios - Superiorklasse

Het Crowne Plaza Universal Studios is een spectaculair 15 verdiepingen tellend hotel gelegen aan Universal Boulevard, op slechts een korte wandeling van de winkels, restaurants en attracties van Orlando International Drive. Het vervoer naar UniversalLees meer
Lobby Champion World

Champions World Resort - Middenklasse

Het Champions World Resort is een gemoedelijk hotel en heeft prima faciliteiten om na een drukke dag van bezoeken aan de themaparken heerlijk te relaxen. Een ideaal hotel voor de hele familie. Het hotel bevindt zich in de omgeving van Maingate West inLees meer

Philadelphia

Phil shertaton SH overzicht

Sheraton Society Hill - Superiorklasse

Het hotel heeft een uitstekende ligging ten opzichte van de vele bezienswaardigheden van Philadelphia. Het ligt op loopafstand van de Indepedence Hall, de Liberty Bell en het Independence National Park. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon,Lees meer
us_ac_hilanding.jpg

Holiday Inn Express Penn's Landing - Middenklasse

Holiday Inn Express Penn's Landing is gelegen aan het water in het historische centrum van Philadelphia. Het ligt op loopafstand van diverse populaire bezienswaardigheden in de stad, als bijvoorbeeld de Liberty Bell Center. Het hotel beschikt over eenLees meer

Roanoke

Kamer Sheraton Roanoke

Sheraton Roanoke Hotel - Superiorklasse

Het Sheraton Roanoke hotel is omringd door de prachtige Blue Ridge Moutains en ligt dicht bij de luchthaven en het D-Day Memorial, het Smith Mountain meer en de Natuurlijke brug. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, airco, koffiefaciliteitenLees meer
Sleep Inn Tanglewood

Sleep Inn Tanglewood - Middenklasse

Het Sleep Inn Tanglewood hotel ligt in de buurt van de Tanglewood Mall, Dixie Caverns en de Mill Moutain Dierentuin. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat, minibar, airco en badkamer met bad of douche. Het hotel is voorzienLees meer

Savannah

us_ac_hamtoninnsavov.jpg

Hampton Inn Savannah Midtown - Superiorklasse

Hampton Inn Savannah is ideaal gelegen in Midtown Savannah. Op ongeveer 5 kilometer ligt het oude centrum en gelegen op loopafstand van diverse gezellige restaurants. De ruime comfortabele kamers zijn netjes ingericht en zijn voorzien van een TV, zitje,Lees meer
Tuin Quality Inn Midtown

Quality Inn Savannah Midtown - Middenklasse

Het Quality Inn Savannah Midtown hotel ligt dichtbij het historische centrum van Savannah. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat, minibar, airco en badkamer met bad of douche. Het hotel is voorzien van een receptie met kluisjes,Lees meer

St. Augustine

Marriott Fairfield Inn & Suites

Marriott Fairfield Inn & Suites - Superiorklasse

Het Marriott Fairfield Inn & Suites ligt dichtbij de Prime Outlet Mall, de St. Augustine Premium outlets en Adventura landing. Het historische centrum van St. Augustine ligt op ongeveer 5-10 minuten rijden. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon,Lees meer
us_ac_magnusonhotelzwembad.jpg

The Ponce St. Augustine Hotel - Middenklasse

Het The Ponce St. Augustine Hotel ligt binnen een kilometer van de historische bezienswaardigheden van St. Augustine en de beste restaurants. Voorzieningen zijn onder andere een wasserette en een business centrum. De recreatieve faciliteiten omvattenLees meer

Washington D.C.

us_ac_mountov.jpg

Quality Inn Mount Vernon - Middenklasse

Het Quality Inn Mount vernon is gelegen tussen Mount Vernon en Washington. Het heeft een prima ligging in het charmante plaatje Alexandria. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat, minibar, airco en badkamer met bad of douche.Lees meer
Omni Shoreham

Omni Shoreham Hotel - Superiorklasse

Het hotel ligt in het prachtige Rock Creek Park, in het hart van Washington D.C. Er is een metrohalte vlakbij het hotel zodat u snel bij vele bezienswaardigheden bent. De kamers in het hotel zijn elegant en verzorgd ingericht en voorzien van TV, telefoon,Lees meer

Optionele excursies

Naast de excursies die reeds in het reisprogramma opgenomen zijn, worden onderstaande optionele excursies aangeboden. Indien gewenst kunnen deze excursies ter plaatse via uw reisleiding of de lokale vertegenwoordiging bijgeboekt worden. De genoemde prijzen zijn ter indicatie en kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Wanneer u hier een blanco pagina treft, worden er bij deze rondreis geen optionele excursies aangeboden.

Inclusief

Intercontinentale vluchten
Brandstoftoeslag, veiligheids- en brandstofheffing
Verblijf in goed verzorgde middenklasse of superiorklasse hotels op basis van logies
Een uitgebreide Nederlandstalige reisgids met de routebeschrijving, handige tips en informatie over bezienswaardigheden

Extra informatie

U kunt boeken vanaf minimaal 2 personen

Exclusief

- Eventuele extra kosten autohuur / dropoff kosten
- Eventuele optionele excursies
- Entreegelden
- Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
- Overige maaltijden
- Fooien

- Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
- Reserveringskosten: € 25 per boeking

Autohuur

U kunt er in het prijsoverzicht voor kiezen om een huurauto Cat. Compact, Fullsize, Intermediate, Fullsize SUV, Convertable of Premium op basis van Fully Inclusive of Gold bij te reserveren.

De voorwaarden met betrekking tot de autohuur kunt u vinden onder het tabblad Vervoer.

Kinderkorting arrangement

Kinderen van 0 t/m 16 jaar kunnen gratis op de kamer van de ouders verblijven. Het babybedje is altijd op aanvraag. Kinderen krijgen geen eigen bed. Er geldt een maximum van 2 kinderen op de kamer.

Excursiepakket

Vanaf 1 april 2017 is het niet meer mogelijk om het excursiepakket bij te boeken.

Weekendtoeslag KLM

Wanneer uw heen- en/of terugvlucht met KLM vanaf Amsterdam op een vrijdag, zaterdag of zondag valt, zal hier een toeslag voor gelden. Deze toeslag zal bij boeking worden toegevoegd, waarna u een nieuwe offerte van ons zult ontvangen.

Reis boeken zonder internationale vluchten?

Mocht u deze rondreis willen boeken, maar regelt u zelf uw internationale vlucht? Klik hier en zie wat de kosten zijn.

ESTA
Wanneer u naar de VS reist, bent u verplicht een elektronische reistoestemming te verkrijgen via het Elektronisch Systeem voor Reistoestemming ESTA, voordat u aan boord kunt gaan van een vliegtuig of schip naar de VS. Meer uitgebreide informatie treft u aan op de officiële ESTA website.
Kamertypes
Indien u met twee, drie of vier personen reist ontvangt u dezelfde kamer. In de tweepersoonskamer staan veelal twee queensize bedden of twijfelaars, zodat de kamer in principe geschikt is voor maximaal vier personen. Wanneer u een 2-persoonskamer boekt met meer dan 2 personen, is het in Amerika niet standaard zo dat ieder persoon een eigen bed heeft. Hierdoor kan het voorkomen dat een 3e of 4e persoon in eenzelfde bed slaapt.
Nederlandstalige Reisgids
Bij onze privéreizen met huurauto naar Amerika ontvangt u naast uw vouchers en hotellijst ook een gratis elektronische Nederlandstalige reisgids (Discovery Guide). Hierin staat de uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving met handige tips, gedetailleerde stadsbeschrijvingen en informatie over bezienswaardigheden die u onderweg zoal tegenkomt. De elektronische reisgids kunt u vanaf 1 april 2017 tegen meerkosten ook toegestuurd krijgen als boekwerk. Als u geïnteresseerd bent om de reisgids als boekwerk toegestuurd te krijgen laat dit dan bij boeking weten. De reserveringsmedewerkers kunnen u informeren over eventuele meerkosten. Het toesturen van de reisgids als boekwerk is alleen mogelijk mits u 42 dagen of meer voor vertrek een definitieve boeking heeft gemaakt.
Kinderkorting vlucht
Bij boeking zullen wij u informeren over de hoogte van de eventuele kinderkorting.

Huurauto tijdens uw rondreis

NRV maakt gebruik van verschillende gerenommeerde autoverhuurmaatschappijen. In Amerika maken wij gebruik van Alamo.

Wat vonden anderen?

Wij vragen onze reizigers om een (beknopt) verslag te schrijven over hun reis. Hieronder kunt u deze ervaringen, mits aanwezig, lezen.

Reisgedeelte Beleef Oost-Amerika

Aad van Essen, Enschede
'Wij hebben deze reis als afwisselend ervaren; de dynamiek van grote steden als New York, Philadelphia, Washington en Miami contrasteerde fraai em de (relatieve) rust en gemoedelijkheid van kleine en oude steden als Charleston, Savannah en St. Augustine. Landschappelijk waren de noordelijke staten(Virginia, North Carolina)en de Blue Ridge Mountains zeer de moeite van de vele reiskilometers waard. Het vervoer van de hotels bij New York en Washington naar de resp. stadscentra was goed geregeld. Het hotel in Miami Beach was autenthiek en vlakbij het strand gelegen.'

Ocean Five***

Mimosa hotel***+

Uitgebreide reisverslagen

16 dagen Hoogtepunten van het Westen

07-09-2012

Vanwege onze late boeking voor deze reis, moesten we een alternatief zoeken voor het standaard-hotel in San Francisco. Wij kozen voor het Red Roof Inn bij de Airport. Dit kostte ons ca. 45 minuten om in San Francisco te komen en dus ook om weer terug in het hotel te komen. We reisden met de hotel shutlle naar het vliegveld en namen daar de metro (Bart) naar de stad. Jammer dat deze metro niet on...

 

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam