alg4.jpg
alg3.jpg
alg2.jpg
alg1.jpg

Vakantie Afrika

Vakantie Afrika

Altijd al op vakantie naar Afrika gewild? Boek dan gemakkelijk en snel een voordelige vakantie Afrika bij NRV. Ons aanbod aan vakanties in Afrika is ontzettend uitgebreid: van individuele reizen tot groepsreizen en zelfs de mogelijkheid om uw eigen vakantie in Afrika samen te stellen. Reis rond door één van onze Afrikaanse bestemmingen of combineer meerdere landen op één vakantie. Kies bijvoorbeeld voor een vakantie Zuid-Afrika, Namibië en Botswana!

Een vakantie in Afrika is een vakantie vol variatie. Geniet van de prachtige natuur en het wildleven in de mooiste Afrikaanse natuurparken, zoals Krugerpark in Zuid-Afrika, Etosha in Namibië of Serengeti in Tanzania. Voor u het weet spot u the Big Five tijdens safari! Houd tijdens uw vakantie in Afrika dus altijd uw verrekijker en fotocamera gereed. Niet alleen de wilde dieren stelen uw hart, maar ook de wonderlijke omgeving. Denk aan de uitgestrekte woestijnen in Marokko en Namibië, de Victoria Falls en de bergen van Zuid-Afrika. 

Ook de cultuurliefhebber zal zich niet vervelen op vakantie in Afrika. Op vakantie in Afrika kunt u veel leren over de rijke geschiedenis en de tradities van de lokale bevolking. Overnacht in Marokko bij de bedoeïenen en maak kennis met de Wa-Arusha stam in Tanzania of de Himba's in Namibië.

En dan is het tijd voor ontspanning! Ook kunt u heerlijk tot rust komen op vakantie in Afrika. Met een goede Zuid-Afrikaanse wijn in de Wijnlanden bijvoorbeeld of aan de stranden van Marokko of Mombasa.

Benieuwd naar ons aanbod vakanties Afrika? We hebben onze bestemmingen voor u op een rij gezet. Bij elke reis heeft u de mogelijkheid om uw reis te verlengen of te upgraden voor meer luxe en comfort. Onze reisspecialisten helpen u graag als u vragen heeft over uw ideale vakantie Afrika.

Vakantie Zuid-Afrika

Vakantie Namibië

Vakantie Marokko

Vakantie Kenia

    

Groepsreizen Zuid-Afrika 
Privé rondreizen Zuid-Afrika
Zelf uw rondreis Zuid-Afrika samenstellen

Groepsreizen Namibië
Privé rondreizen Namibië
Zelf uw rondreis Namibië samenstellen

Privé rondreizen Marokko
Zelf uw rondreis Marokko samenstellen

Privé rondreizen Kenia

Vakantie Tanzania

Vakantie Botswana

Vakantie Zimbabwe

 

 

Privé rondreizen Tanzania

Groepsreizen Botswana
Privé rondreizen Botswana

Privé rondreizen Zimbabwe

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis