• NRV Zuid Afrika Rondreizen

Reiscafé Zuid-Afrika

In ons sfeervolle Reiscafé krijgt u tijdens de presentatie over Zuid-Afrika een goede indruk van wat u tijdens uw rondreis met NRV naar Zuid-Afrika kunt verwachten. Zo wordt een afwisselende reisreportage getoond, waarin wij u graag de sfeer van een rondreis Zuid-Afrika laten proeven met hoogtepunten als de Panoramaroute, de Kaapse wijnlanden, Kaapstad en het Kruger Nationaal Park.

Na de inspirerende reisreportage over Zuid-Afrika zullen een aantal praktische zaken ter voorbereiding op uw reis worden besproken zoals de benodigde vaccinaties, de munteenheid, het klimaat en de beste reistijd. Daarnaast ontdekt u het aanbod en de verschillende reismogelijkheden van NRV naar het onvergetelijke en avontuurlijke Zuid-Afrika.

Heeft u na de presentatie nog vragen? Na afloop van de presentatie heeft u de mogelijkheid om (persoonlijk) bij één van onze reisspecialisten uw vragen ter voorbereiding op uw rondreis naar Zuid-Afrika te stellen. Zo gaat u goed voorbereid op reis!

Het Reiscafé Zuid-Afrika wordt in ons ruime pand aan de Treubstraat 7 in Rijswijk gehouden, gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Graag tot ziens in het Reiscafé Zuid-Afrika!

09November 2024

12.00 uur