• Annapurna
  • Chitwan Nationaal Park
  • Himalaya
  • Kathmandu
  • Kathmandu Vallei

Reiscafé India & Nepal

In ons sfeervolle Reiscafé krijgt u tijdens de presentatie over India en Nepal een goede indruk van wat u tijdens uw rondreis met NRV naar India en/of Nepal kunt verwachten. Zo wordt een afwisselende reisreportage getoond, waarin wij u graag de sfeer van een rondreis laten proeven met hoogtepunten als de magische Taj Mahal en de Heilige Ganges in India, maar ook het schilderachtige Pokhara en het imposante Himalaya-gebergte in Nepal.

Na de inspirerende reisreportage over het India en Nepal zullen een aantal praktische zaken ter voorbereiding op uw reis worden besproken zoals de benodigde vaccinaties, de munteenheid, het klimaat en de beste reistijd. Daarnaast ontdekt u het aanbod en de verschillende reismogelijkheden van NRV naar het magische India en het wonderschone Nepal.

Heeft u na de presentatie nog vragen? Na afloop van de presentatie heeft u de mogelijkheid om (persoonlijk) bij één van onze reisspecialisten uw vragen ter voorbereiding op uw rondreis naar India en/of Nepal te stellen Zo gaat u goed voorbereid op reis!

Het Reiscafé India & Nepal wordt in ons ruime pand aan de Treubstraat 7 in Rijswijk gehouden, gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Graag tot ziens in het Reiscafé India & Nepal!